Apocryphal Academy

Автор Тема: НОВИНИ  (Прочетена 25272 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

λ

 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
НОВИНИ
« -: Юли 02, 2017, 10:53:34 am »
НОВИНИ
Какво се случва в последно време в "Апокрифна Академия"
10.02.2018

Въпросите, които ви излизат при множество действия, включително и при пращане на съобщение, са грешка, която ще се оправи :) Тези въпроси са само при регистриране.« Последна редакция: Февруари 10, 2018, 07:39:06 pm от λ »

λ

 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: НОВИНИ
« Отговор #1 -: Януари 31, 2018, 05:43:12 pm »
Оптимизирани са възможностите на потребители с регистрация Ниво 2!

02.07.2017г

Кривото положение приключи! :) Сега всеки потребител с регистрация от Ниво 2 може да прави всичко във и със своите собствени теми!

Уточнявам, че когато във вашите собствени теми пише администратор или модератор, техните коментари не се нуждаят от одобряване. Това трябва да е така, с цел да изпълняват функциите си пълноценно.
Подчертавам, обаче, че Вие, потребителите с регистрация Ниво 2, можете да триете абсолютно всички коментари от собствените си теми, независимо от това кой кой е - дори коментарите, които не подлежат на одобряване, могат да бъдат изтрити от Вас самите!


Официлните описания на сайта "Апокрифна Академия" се изменят както следва:


За сайта

Стар текст:

Цитат
Авторите на теми и материали са длъжни да спазват етиката на общуването - лично тяхна е отговорността да се спазва градивния диалог в темите, които са отворили, и да трият противопоказните коментари, като се обръщат към модератор.

Нов текст:

Цитат
Авторите на теми и материали са длъжни да спазват етиката на общуването - лично тяхна е отговорността да се спазва градивния диалог в темите, които са отворили, и да трият противопоказните коментари.
Стар текст:

Цитат
В нашия сайт има модератори, но единственото, което те правят, е да съдействат на всеки автор на теми в грижата за чистотата на собствените му материали. Модераторите се отзовават на заявките на потребителите с регистрация от Ниво 2, които желаят натрупаните неодобрени от тях коментари да бъдат завинаги премахнати. Ако се установи, че е налице системна проява на безотговорност спрямо етиката на общуване, модераторите влизат в диалог с автора.

Нов текст:

Цитат
В нашия сайт има модератори, но единственото, което те правят, е да съблюдават дали всеки се грижи добре за темите и материалите си. Ако се установи, че е налице системна проява на безотговорност спрямо етиката на общуване, модераторите влизат в диалог с автора.

Изисквания за писане на теми и материали

Стар текст:

Цитат
Наред с горните съображения, потребителят с регистрация от Ниво 2 има и техническите отговорности да:
 • Одобрява, или не одобрява коментари към свои теми или материали
 • Обръща се към модератори или администратори, които, по негово желание, да изтрият завинаги неодобрените коментари, и други

Нов текст:

Цитат
Наред с горните съображения, потребителят с регистрация от Ниво 2 има и техническите отговорности да:
 • Одобрява, или не одобрява коментари към свои теми или материали, и да трие противопоказните коментари
 • Трие противопоказните коментари
23.06.2017 -- Изчистване на малки бъгчета

Всеки старт на голям проект си има малките проблемчета :) Знаем за доста от тях, и в момента се работи по изчистването на разни неща и отстраняването на бъгове.

Чувствайте се свободни да ни пишете за всичко, което забележите!
20.06.2017 -- Официално откриване на 22.06!

Официалното оповестяване за съществуването на "Апокрифна Академия" ще се случи в четвъртък 22.06!

Ще го обявим на предварително избраните места и лично на предварително избраните хора. Оттам насетне новината ще се разпространява с времето... а "Апокрифна Академия" ще е отворена за Вашите регистрации!  :)
19.06.2017 -- Списъкът с таговете

Списъкът с таговете е готов! Вземете участие в него тук: http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=149.msg260#msg260
« Последна редакция: Януари 31, 2018, 05:47:22 pm от λ »

λ

 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: НОВИНИ
« Отговор #2 -: Февруари 10, 2018, 07:37:33 pm »

31.01.2018
Забелязано е доста голямо количество на ботове, които опитват да се регистрират на сайта

Поради това сме започнали действия по почистване и оптимизиране.

Ако вече дълго време чакате регистрация за сайта, и не я получавате... или ако акаунтът ви изведнъж се окаже ненадейно изтрит, пишете ни по и-мейл, най-добре ето на този: vesko_ms@yahoo.com, и ако се окаже, че сте истински човек с интереси, а не програма, всичко ще се оправи :)
« Последна редакция: Юни 20, 2021, 11:53:02 am от Веско »

Тагове към темата: