Apocryphal Academy

Автор Тема: Защо боледуват хората? Живот над 300 години?!? Синтетика срещу органика?!?  (Прочетена 2243 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

ТаМаРа БлъгхАра

 • Global Moderator
 • Newbie
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
 Темата има за цел,да обхане множество направления.
От това ,как точно сме станали "смъртни" по смисъла на век , и какво всъщност са патогени ,болести , синтетична матрица и естествена органика , албиканис + гра@ен , процесът с маслото - ЕаСу КРИСТО (златната жива вода в нас) или субстанцията с моноатомно злато,която синтезираме . Почистване на физ. тяло ,ведно с всичките му светлинни структури,живот отвъд програмираните 100 години, митохондриален паразит ,говорен апарат,мозък,набор от чакри? Капани или божествен апарат? Протоколи за чистене на физ тяло и детокс на системите му (чистене от патогени и детокс,са различни неща!) .И разбира се,ще говоря и за храната ,понеже чрез обонянието и вкусовите рецептори,сме също много уязвими..Но,казано е..Кулинарията е от Дявола, Х - Раната е от Бога (П-раната,също:))

п.п.Информацията, може да изглежда хаотична и леко разпиляна,но в хода на темата,ще видите,взаимовръзките между всичко посочено.
Приятно четене :)

 

Преди години,когато все още търсех без да съм наясно и аз какво точно и защо ,ми се случи инцидент,който изискваше оперативна намеса и постоперативно "лечение".
Прочее ,последствията останаха жестоки,влача и ги днес ,но !
Вярна на себе си,с получените лимони,си направих не просто ,някаква си там лимонада,а си спретнах великолепно лимоново сорбе!

С две думи,настъпи сериозна инфекция ,причинена от така наречения "биофилм" с който са покрити всички медицински пособия.
Поради естеството на травмата ,не можех да се храня близо 3 месеца,през които карах на вода и сокове и сурови яйца,но приех близо 6 вида АБ за по малко от 2 месеца,"лекарите" се бяха видяли в чудо и просто не знаеха какво да правят..Тук,следва да отбележа,че съм с тежка алергия вкл и към по-ниските проби на златото ,а интервенцията налагаше поставяне на метални скоби,които тялото веднага започна да отхвърля,и костта не можеше да зараства..Това проточи оздравителния проце до близо 3 месеца..
Пробваха квото дойде и аз като овца послушно им се доверявах..Прочее...Как да е..стаблизирах се и след близо година взех да се освестявам и тогава разбрах,че инфекцията каквато и да бе тя,не е отминала а просто бе затихнала и си продължаваше,но с бавен темп..Направихме стотици изследвания от всеки възможен секрет и отверстие..Всичко,чисто като сълза..?!?! Накрая започнаха да ме мятат от кабинет на кабинет с думите" ами вие защо решихте,че ви има нещо? Нищо ви няма,ама ей тука,на ви тези противогъбични ???"....

В един момент,вече системите в тялото ми бяха толкова зле,че вечер се моле на Бог, да ми даде още Х брой години,че барем детето ми да си стъпи на краката..
Такова отчаяние и безсилие не бях чувствала никога..И огромна ярост..! Не можех да повярвам,че чета статии за присадени мозъци,цели лица,крайници и не знам си още кво..До луната летяли били, нам си кви технологии имали..А една инфекция не можеха да установят от какво е причинена?!?
И осъзнах,че или трябва да стана половин лекар и да видя кво се случва с мен ,или ще трябва да я карам на вяра у Божата работа,ама аз и вяра много нямах ,та си бях в омагьосан кръг :)


Прочее,реших,че щом нямам конкретен патоген с който да се боря,значи ще се боря с всички гадости в мен,на общо основание и да мре всичко живо в тялото ми...

Така и направих..Започнах проучвания по отношение на КАНДИДА АЛБИКАНИС , понеже точно тази гъбичка бе посочена като най-често разпространената ,сред човеците а и не само!!!!

Да погледнем първо,наименованието на паразита.
В началото бе Словото и Словото бе у Бога!
Никога,ама никога не подценявайте думите,защото нито една дума няма случайна конструция и не се е пръкнала просто ей така,от нищото..!

КАН - ДИДИ АЛБИ - КАНИС

ДИДИ значи двойник,близнак!!!

Тоест ,думата  CAN-DIDA- A ,се превежда ДВОЙНИ НА КАН-а
АLBI - CANIS ,буквално се превежда БЯЛО - КУЧЕ
Или бялото куче -  двойник на кана!

Общите гъбички КАНДИДА , репликират КАНА , но точно бялото куче ,АЛБИ КАНИС ,е основния нашественик ,ако мога така да се изразя..БЯЛОТО КУЧЕ , КОЕТО ЗАМЕСТВА СРЕБЪРНОТО ВЪЛЧИЩЕ (но,за сребърните вълища и златните котки , ще пиша в темата за тороида,която предстои_)Didymus, did'-y-mus (Gk.)--twofold; double; twain; twin
На гръцки мисля,че беше Дидими/Дидимос/ ..
Прочее..

КАНДИДА АЛБИКАНИС =  БЯЛОТО КУЧЕ -БЛИЗНАК НА ВЛАДЕТЕЛЯ !

Владетелят,КАНът на това тяло,тази микровселена,сте ВИЕ !

Бялото куче е станало вашия невидим близнак,който живее във вас и ви контролира и управлява,като ви води до смърт и ви прави сервилни на системата,говорим за електропроводимост на тая гад! Психотроники и прочее..Ми ако е чист мозъка,може и да не може да ни влияят с нищо,кой знае..?!????

Прочее,УБИЙТЕ КУЧЕТО в СЕБЕ СИ ,изгорете го ,за да СВЕТНЕ ЖИВ, СРЕБЪРНИЯ БЪЛК/ ВЪЛК ,който сте самия вие!

БАЛКАН/ВЪЛКАН/БЕЛКАН -БЕЛИЯ КАН


Но,това бе за името на врага в нас..

Сега да видим и самия враг и връзките му с новомодерните сиропчета с гра@енче..

И ,така..


Защо боледуват хората?
И какво представляват болестите?
И защо поколенията описани в Библията са живели по 1000 години,а ние по 100?
Предишните поколения,описани в Библията,са имали много дълъг живот.За разлика от нас.Представяте ли си какво е да живееш 1000 години? Колко опит,мъдрост и познание може да натрупате в рамките на една ера? Опитайте се да го сравните със сегашния живот и възможностите ,които имате сега?Отчайващо,нали?:)
Та ние умираме буквално в тийнеджърска възраст...Буквално,достигайки разцвета на духа ,ние умираме..А онези в Библията,тепърва са почвали да се размножават (явно тогава са достигали полова зрялост) на възраст от 80+ години
И така,какво се е случило?
Защо е съкратен живота ни?
Защо Авитохол е описан като човек живял "300" години?
И защо ,след встъпването си във власт,един от първите декрети на Петър I ( и за неговата подмяна,ще има тема!) ,гласи,че трябва да бъдат избити всички старци с възраст над 300 години? Пак този сменя и календарите.. https://argumenti.kg/novosti/politika/51394-ukradennaya-istoriya-zachem-petr-i-izdal-ukaz-ob-unichtozhenii-300-letnih-starcev.html?fbclid=IwAR08F0dxjbfAp47r0TBrPuopF-DRdypIViivlZ22bVNHMpMnP9AWL1EXqdsЕто какво мисля (споделям лични догадки и интерпретации,за които не мисля да се хабя да се обосновавам,всеки сам може да сърфира за инфото,което го интересува)
Някъде след падането на Тартария,или може би в последните 2-3 века от съществуването на империята,може би като част от цялостната война (може би поредния Троянски кон!!) ,става скъсяването на живота на човеците. 
В Битие 6:3 четем
И тогава Господ каза: Духът, който съм му дал, няма да владее вечно у човека; в блуждаенето си той е плът; затова дните му ще бъдат сто и двадесет години.
Явно,с нещо не сме угодили на "бога" и е решил да ни скъси фитила:)
Преди тази намеса,не е имало патогени и микроорганизми.
Телата са били от чист физичен атом или чиста компресирана светлина.Тоест,нямало е  чужди програми,които да влияят нито върху процесите в самото тяло,нито върху менталните и емоционални процеси на индивида.
Храносмилателния тракт съществува като опция за наслада,помощна система към вкусовите рецептори и разбира се,своего рода ,команден център на цялото тяло (не мозъкът в глават,а именно стомаха,на руски - ЖИВОТ,е истинския животворен команден център.За това и нагънатите тънки черва са копие на човешкия мозък.
Идеята е била,не само да си доставиш наслада чрез храната и да можеш да ползваш вкусови рецептори,но при нужда,чрез прием на допълнителна енергия или източник  на дадено вещество,да си коригираме дадена неизправност в тялото.Ако поради някакъв фактор,имаме недостиг на психична енергия,с която да възстановим неизправността в дадена система, то чрез приема на помощни вещества през устата/храносмилателен тракт/ спомага за елиминирането на липсите.
Тоест,стомаха съществува,не за да го тъпчем с мърша оформена като кюфтета и суджуци,а за протегнем ръка и да се насладим на аромата и светлината на растенията,кога за кеф,кога с научна ,кога с лечебна цел.
За това и на изображението на Бафомет ,освен двете реки,червена и бяла (представена е като синя),виждаме целия стомах като един зелен кръг.Своего рода,райска градина,източник на живот.
Градацията на настоящата ни мартеница,това е Пробуденицата и тя е трицветна ..Мартирас от гр.език ,значи СВИДЕТЕЛ..Носителят на Мартеницата следва да премине от ролята на Свидетел и да стане Пробуден. Трите цвята на пробуденицата са БЯЛО,ЗЕЛЕНО,ЧЕРВЕНО
Трите основни системи в човешкото тяло са бяло,червено,зелено..Бялата е лимфния поток - бялата река,Червеното е кръвния поток - червената река и Зеленото е стомашно-чревния тракт или Райската Градина , за това и на Бафомет,стомаха винаги е оцветен в зелено..Както и "плоската земя" /етерната плоскост в която живеем ,и въобще,зеленото е цветът на живота. А Бафомет е точен модел не само на устройството и модела на Вселената ни,но и на самото човешко тяло,понеже тялото е 100 % -ово,миниатюрно копие на вселената заедно с "плоската земя" в нея.

Вижте стомаха на Бафомет как се изобразява..Райската Градина :) Ноо..пътя към значи райската градина да се превърне в празно поле,пустиня..:))..За да избуи нов живот от Светлина
Роест,трябва да разкараме целия микробиом и да си останем по "клетка"..🙂..според медицината,това би било равно на смърт,но ,всички знаем,какви лъжци са:))

 

И защо сме дяволи с число 666 ?:)


Предстои тема с изведения от мен ТОРОИДЕН МОДЕЛ НА МИРОЗДАНИЕТО НИ  ,ВЪПРОСНИТЕ ТРИ ПЛОСКОСТ В ПЛОСКАТА ЕТЕРНА ЗЕМЯ (трите царства от митологиите или по ново му : горно - Орион , Средно - Земя/Ние , долно - Сириус..Голям смях е, наистина !

И точно в този модел си излязоха и 12те архетипа и абсолютно всичко останало .И по него излезе,че наистина е имало огромно смесване не горни и долни и накрая са създадени и жителите на средната,наша,земя..каквото и да значи това,нека е набор от 7те планетни тела в нашата система..Все тая..Нашата земя..И сега няма точно да навлизам в детайли,но най-общо мога да кажа,че

Спрямо модела на този ТОРОИД,изведох конкретики като тази,че майката предава вътрешното съдържание  ,но бащата задава формата. Ако децата са разнополови,то синът взема цветовете на майката,а дъщерята ,тези на бащата (п.п.винаги има излючения да,но говоря за моделите които са широко разпространени ,наблюдавайте и ще се убедите)
В началото е имало само една хуманоидна ,андрогинна форма ,в която са се въплъщавали първите духове
Размножаването е било,чрез самооплождане (според митове,легенди и конспиративни текстове)
Аз знам за 2 начина..
Варинт на самооплождане 1
В костния мозък на жената,има клетки,които са идентични с мъжките сперматозоиди (тези клетки имат различен днк код от цялостния код на жената)  https://www.dnes.bg/health/2008/02/01/glavnoto-opravdanie-za-seksa-otpadna-jenite-sami-shte-zachevat.46993
И могат да бъдат извлечени и да послужат за оплождане на яйцеклетката на същата жена. Ще се получи бебе ,което няма да е копие / клонинг на жената ,понеже ще има и тази доплънителна информация от въпросния псевдо сперматозоид и тази информация не се съдържа в яйцеклетката - това е ключовото
Вариант на самооплождане 2
Жлези в матката отделят окситицин и ако при овулация,не настъпи оплождане с чуждо днк/сперматозоид / , то преди чйцеклетката да умре ,се активира окситоцина. Повишава се цялата алкалност в маточната среда и електрическото напрежение пука мембраната на яйцеклетката.Започва клетъчно делене и..Ембрионът е копиена майката/ клонинг
Вариант 1 е възможен само по оперативен път
Вариант 2 не е ползотворен ,защото осакатява разнообразието и в крайна сметка,пак е обречен на смърт на генетичната линия
Единствено ,разделянето на андрогинния хуманоид в два пола ,би дало тази въможност ,една определена генетична линия да живее вечно
И единствено,разделянето на двата пола,би дало пълната възможност на изява на всяка монада,спрямо нейното торсионно поле и импулсен набор..
Веществото в гръбначния мозък е превърнато в семенна течност..
Половете са разделени

ЕВА Е ПРЕДИ АДАМ ---- ДОРИ В НАШИЯ ТРИБАГРЕНИК СИ Е ПОКАЗАНО..
ЖИвотът - етерното поле,е преди червеното - материята
Андрогинния хуманоид с изявено женски полови белези ,тоест , жена , се преверъща в два пола.
ЕВА Е ПРЕДИ АДАМ.
ТОВА Е ИСТИНАТА.
В Библията всичко е игра на думи и Адам е отражение на материята..И от гледна точка на космогонията, протоматерията (или обосбяването на синьо и червено небета) е предходен етап,чрез който се поражда зеленото етерно поле - ева,да..
Но,говорейки за физическите тела,първата форма е била с изразени женски белези,насетне става разделянето на двата пола.
И то не само за човеците,а за хуманоидите като цяло!

И жената може и да е първа,ала мъжът е ключове фактор,без който размножаването и съществуването на видовете, не би било възможно и живота в творението би бил обречен на деструкция и тотален разпад..


Дъщерите предават специфичния ген,ала синовете са тези,които го въплъщават в цялост и които подсигуряват съществуването и живота на този ген,като го правят разнообразен,силен и устойчив и не позволяват да залинее и погине
Taка,че мъже..
ВИЕ сте надеждата за сила и здраве на всеки род !
Без вас,човечеството не би могло да съществува!
И на вас по естество приляга,не да си скубете веждите и да си щавите ногите,а да въплъщавате Вселенските Закони и Принципи ,според които да живеят децата ви!
На вас и по естество приляга,в пъти по-лесно да очистите телата и съзнанията си ,зашото вие по същността си,сте действие!!!!
Но как да бъдете КАНОВЕ по тази Земя, като не познавате нито Себе Си, нито Рода , нито Принципите и Законите на онова което БЕ и онова което не Бе..? :))
Как да я ОЦАРИТЕ и ОЗАРИТЕ СЪС СИЛАТА И СВЕТЛИНАТА СИ ,като  светлината ви ,едва мъждука за вас самите ,а силата ви стига колкото да не заспите прави..
Време е ВЪЛЧИЩЕТО у всеки БЪЛГАРИН да се събуди и да се превърне в истинския ТОЗИ КОЙТО СЪМ ! :)))

Но,отклоних се..В по-горното следва са се изведе,че са смесени вългерод и силиции и така е създаден първия земен прототип

АДАМ Е РОДЕН ЧЕРЕН КАТО МАЙКА СИ (ВЪГЛЕн-РОДА ) , а ЕВА Е РОДЕНА БЯЛА КАТО БАЩА СИ (ВОДОРОДА)

 

Междувременно има и друга родена земна двойка..

ЛИЛИТ Е С ЦВЕТОВЕТЕ  БАЩА СИ (тук се търси огъня / сярата) и БРАТ И ЕНКИ/ БЯЛ КАТО МАЙКАТА (луната/силиция) ..
НО ,понеже майката определя мекотата на плътта,а те са от ефирна/светеща газова субстанция/плътта на майката,то вземат ефирния състав на телата,и са съставени предимно газове и силиции..

СЛЕДВА СМЕСВАНЕ НА ЛИЛИТ С АДАМ и раждане на БЯЛА ДЪЩЕРЯ и ЧЕРЕН СИН - началото на хибридния ген на белите хора /алби гените..СИНЪТ е носител и проводник н гените,но само СЕСТРА му,може да ги предава на поколението си
Ако няма поколение от сестрата,родения цар,ще трябва да царува сред шебеци !
И тъкмо това е линията на "Богинята Майка" (зелените очи,червените,коси,тартария,чингиз - отделна тема) ..

Но,точно тази линия в момента се унищожава и за това и са били всички войни и походи..В търсене на причина да се мине през териториите,носителки на гена и женското съсловие да бъде унищожено...Вещици,еретички и прочее...Над 100 млн живота,погубени за няма и 2-3 века..В това число е и нашето "турско робство" ,имало е кланета,но робство не..И кои стои зад това,в друга тема!

Моделът на тороида и генетиката ,също в отделна тема..


Сега само искам да дам пример за другите ни събратя,чернокожите носители на гена..Етиопия ..Шеба :)..Връзките на Соломон-Сюлейман-Симеон  - ще бъдат изследвани в отделна тема

Но генът, чиито носители сме и ние,българите , или поне част от тях,е разпространен и в чернокожите хора (за чернокожата аристокрация ,ще пиша в темата за Тартария)


Прекрасна етиопка
 

« Последна редакция: Март 16, 2023, 04:31:16 pm от ТаМаРа БлъгхАра »

ТаМаРа БлъгхАра

 • Global Moderator
 • Newbie
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
И така,да разгледаме тялото ни и неговото устройство..Кръвта циркулира постоянно,благодарение на сърцето,стомашната дейност също не спира никога,но лимфата е друга бира
Когато не се движим,бялата река е неподвижна.За това застоялия начин на живот,води до инфекциозни огнища в тялото..Лимфата просто се задръства и се започват кисти,циреи,тумори в последствие и прочее.
За да циркулира лимфата и да смогва да изхвърля отпадъците ,трябва ежедневно движение и много вода

НО !!!!!!
КАКВО Е ЛИМФАТА ??!!

ЦитатТИМУСА Е МОСТ КЪМ МОЗЪКА е в снимките! 
Смятат, че е единствената система, която върви отдолу- нагоре, а всъщност е илюзия!
 1. Гръбначно- мозъчната течност е ЛИМФА, тя се спуска от главата по гръбначния стълб.
2.Лимфоцитите са стволови клетки, които преминават от гръбнака в тимуса за обучение.
3. Оста на централните органи минава огледално на гръбнака, само, дето никой не й обръща внимание!
4.Тимуса си комуникира с епифизата, писахме вече по тоя въпрос!
5. Лимфната система върви отгоре надолу и отдолу- нагоре, защото също както кръвта (неразделно свързани са) трябва да затваря кръга. За това нашите предци казват:
Тимуса е мост на мозъка и майстор на аурата

 

И разбира се,както и всичко останало,към 40тата ни година,функцията на тимуса отслабва?!?
Някъде при войната с Тартария става и съкращаването на жизнения цикъл.

За да се скъси този цикъл на живот е било нужно да се създадат определни условия/среда на живот
Тоест,създадени са множеството патогени,паралелно с тях и множеството "полезни" микроорганизми,което отново хвърля хората в заблуда,че това са естествени "неща"..
А истината е проста..Полезните са създадени за да може човешкото тяло да изкара едни 100ина години,в противен случай,бихме умирали от паразитите,още в кърмаческа възраст и фермерите,пардон,бог, няма да има какво да доят:)
За това съществува така наречения "полезен микробиом"
С други думи,създадени са множество живи паразити,гъбички,бактерии,рикетции и вируси
И от тук започва голямата тайна на болестите.
Моля,имайте предвид,че генетичната информация,не е същото като наследствените патогени! Но,патогените в последствие също променят днк-то ни,да..
Но,да кажем,една заешка уста при баща и син е нещо съвсем различно от микроорганизмите за които говорим ..Нали..Нерде Ямбол,нерде Стамбул..
Най-разпространения патоген ,това наистина е КАНДИДА или гъбичките в нас.
Ако си направите труда да проучите сериозно информацията в нета,ще видите,че именно Кандидата се явява основен причинител на едно 75% от болестните състояния.
Гъбичките биват множество видове,но най-разпространения сред европейците и чернокожите,това е Кандида АЛБИКАНИС..
Птогенът е създаден за да поразява ТАРТАРИАНСКОТО ДНК/респективно и български БОЛГХ- АР(ския) ген и е предходен етап на това,което видяхме ,че започна с гра@еновите сиропчета

 
Според медицината,когато излизаме от майчината утроба,ние сме стерилно чисти,само физичен атом,в нас няма никакви микроорганизми,нито полезни,нито вредни..Преминаването през родовия канал,изобщо от мига на скъсване на около плодния мехур,става първия ни сблъсък и заселване с микроорганизми..Мигом биваме атакувани от всички вредни и полезни гадинки:)

Майчината кърма е богата на над 700 вида бактерии,които се менят според нуждите на бебето и правят стабилни колонии,хранещи се с хлорофил и така се гради "естествения" имунитет.. https://www.puls.bg/…/krmata-sdrzha-700-vida-bakterii-n…

Тема на друг разговор е,че още докато се "спускаме" към тялото си за пълно скачване със съда,ние обираме маса боклуци/енергийни замърсявания от различните нива на селенията..То е като да слезеш по стълбите от 5 етаж примерно до 3тия..Ами няма как,ще обереш все някаква прах по подметките си..🙂
И така,бебето е родено,и вече носи енергийни тежести ,които също следва да се материализират като микроорганизми в тялото му,мисъл форми и емоционална култура на по-късен етап..

Освен приетите от майката,ние поемаме всякакви патогени или полезни микроорганизми,от околната среда,така наречения "биофилм",но най-вече от родителите си.И това обуславя едни болести дето учените им викат наследствени:)
Да вземем кандидата АлбиКанис например..
Значи,тя вирее у абсолютно всеки човек на територията на България и за да се убедите,че съм права,просто си направете водния тест със слюнка,това е най-точния тест.
ПОДЧЕРТАВАМ !!!!
Ако си правите лабораторни тестове,ще ви кажат,че нямате гъбички!!!!!
Което ще е пълна лъжа!
Не,че нямате,но според техните референтни стойности,всичко ще е в норма,тоест няма хипер растеж на кандидата..За медицината,гъбата става проблем,едва когато се докаже хипер растеж в дадена зона,но и тогава не го признават на пациента или поне,много рядко..Малка подробност е,че медицината официално признава,че появи ли се кандида,ракът е неизбежен!! статия по темата https://www.zajenata.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0
Така,че ако наистина искате да се убедите в думите ми,направете си водния тест за кандида


И така..Наследствени болести?!?
Кандидата както казах се дели на множество под видове,като основния разбира се е Албиканис-а

Но,цялостното нашествие от гъбички в нас,се нарича КАН-ДИДА (двойник на владетеля на тялото)
На практика,гъбите по цял свят ,изграждат обща мицелна тъкан ,или всички гъби по света са свързани в един общ организъм.Има и безмъртни гъби,да..Гъби,чиито спори никога не умират..Единствено могат да бъдат унищожени от огън. В противен случай,те просто стоят в летаргия и чакат среда в която да се развият.Оцеляват и при много ниски минусови температура и при много високи..Гъбите,които са в нас,са нещо средно между медуза и гъба..Соленоводни организми..За това и много трудно може да бъде разградено тяхното мицелно тяло,което на практика съставлява до 60% от теглото ни. Ако проверите,ще видите,че на 1 ваша клетка се пада по 1 микроорганизъм??? Факт! Превърнати сме в ходещи зоопаркове.
Относно соленоводната гъба и нейното разложение..? Вие, някога да сте видели на плажа медуза да се разлага,тъй както би се разлагала една мишка например??? Изобщо,някога гниеща медуза ,разложена и с червеи и прочее,,,Виждали ли сте? Ми,няма и да видите,да ..:)))

 Тази гъба чрез прекомерното си нарастване,не само деформира плътта на човека и я кара да "старее",но и модифицира състоянието на цялата жизнена среда в тялото ни.Променя киселинност,влажност,РН и т.н...То е като да си направите оранжерия за да си гледате домати и краставици,но тази оранжерия да я превземат мицели и плесени..Е,какъв зарзават ще  отгледате?:)
Абсолютно същото нещо е.
За това и казват,има ли гъба и ракът ще дойде..
Защото поразявайки съединителната тъкан (която е навсякъде в нас) и променяйки средата ни,заселването и развиването на някой друг патоген е много по-лесно,дори вирусите ни влияят много повече,защото гъбата влошава защитите ни като цяло.
Това са така наречените вирусни инфекции,вирусен рак и прочее..
Когато ракът,не е причинен от "вирус",то говорим з симбиотична тъкан между гъбата и друг патогенен микрорганизъм

И тези нови лазерни методи за стопяване на мазнини в дадена зона...Мазнини,дръжки.🙂
Лазерът унищожава именно "гъбичната рабицова мрежа"  и от там плътта се свива и стяга..Нещо,което се постига по естесвен път ,когато започнете телата си.Аз ,на 5тата година вече от дълбокото си прочистване,освен,че разкарах стрии получени още от пубертета ,загладих пчти всякакви несъвършенства по тялото . 🙂..За мен самата,бе шок! Аз просто иска да разкарам гадината от себе си,нищо повече!! Последвалите "странични ефекти" ,за които отделно ще пиша,бяха истински шок!!!! И по двете направления,защото в един момент се случи нещо адски стресиращо,болезнено и ужасно,при което буквално бях на косъм да се върна пак обратно ,към стандартната медицина,но вълкът е мен ръмжеше - ТИХО ! ТЪРПИ!! и аз не разбирайки защо и какво,търпях и вътрешния ми глас ми казваше,че адът през който минавам е процес от чистенето!
С две думи,от пубертета си правех бъбречни кризи с неустановен произход. Стигала и съм до 10курс с инжекции ,заради кризите ,но като цяло бяха кратки от по 2-5 минути през които,като жена,минала и през раждането ,смело си казвам,че бъбречната криза е с пъти по зловеща..И на 3 рата година от агресивната ХИМ АТАКА проведена с чиста газ ,креолин и АЦД 2 , се случи първото за мен "чудо", което ми доказа,че незвисимо какво търпя и се случва,това е посоката  !
Претърпях 2 седмична бъбречна криза ,каквато не бях търпяла никога! Урината ми беше толкова гъста,че имах чувството,че олио или нещо по -плътно изхвърлях..Но,,кожата на бъбрека ми пламна и прогоря..Точно десния бъбрек,с който имах проблем винаги и сега бе в криза..Толкова болеше,че изобщо не ми дремеше тая кожа как се сбръчка от днес за утре..Хич и не я мислех..И може би на 3-4та седмица..След едно обилно отводняване в рамките на няколко дни от по може би 20ина посещения в тоалетната ..Една сутрин просто станах и всичко беше различно..За да не съм голословна,качвам снимки на десния си хълбок..Хубаво,че изобщо го снимах докато бе сбърчкан,нправих го за да пратя на една дружка с която заедно се чистим,да се ожаля кво ми се случва..!И ,добре,че го сторих.От тогава,обица на ухото,да снимам промените които се случват..Прилагам снимката разбира се, но тихо..Как ще има абонати за фармамафия и козметично-пластичната индустрия?:)


Сега,ще обърна малко внимание на психиката,на тезата за това,че човек сам си причинява болестите (вярно е,но не съвсем!)

Ню Ейджа се опита ,отново,чрез много пудра захар,рози и еднорози,да вмени и убеди хората,че видиш ли,те самите са си виновни за своите заболявания
Лошо е,че успя.
Истината е,е че,човечето се ражда изначално поставено в един омагьосан кръг и да,само от него зависи дали ще съумее да си измъкне.
Или с други думи,да обвиним хората за техните болести е като да оставим 3 годишни деца ,да си играят в стая пълна само с пирони,стъкла и бръснарски ножчета.
И съответно според темперамента и нрава на детето,ще са и неговите наранявания.
От миг първи на своето съществуване,бебето расте в среда пълна с враждебни микроорганизми с които трябва да съжителства.
Тези микроорганизми,започват да модифицират поведението и мисълта ни от много ранна възраст..Едно 30% от поведението ни е под тяхно влияние (не смея да кажа повече,но..може и над 50% да отива,защото модифицират и нуждите от храни и вещ
ества,респективно нарастват много бързо..)

Преди години,някои болести се приемаха за "женски" ,като например ХАШИМОТО
Защо?
И защо все повече мъже направиха женски тела и развиха женски болести?

Защото КАНДИДАТА АЛБИКАНИС Е ДОКАЗАНО ОБВЪРЗАНА С НИВАТА НА ЕСТРОГЕН в тялото


жената/естрогенът/ е еквивалент на захарта
Мъжът/тестостеронът/ е = на солта   
И този ензим наречен,Ароматаза,е свързан със захарта,още не зная защо..И се оказа,че тъкмо той превръща Тестостерона в Естрадиол (дано не бъркам името),което е форма на Естроген..(.За глутена казах,но забравих за бялата захар,другия наш бич и жизнен еликсир за паразитите 🙂

И с добавянето на все повече вредни  и отровни храни ,мъжете се наляха с женски хормони,съответно звишиха и нивата на Кандида и запончаха и типично "женските болест" ...И с навлизането на все повече и повече гмо продукти и най-вече,изкуствените хормони ,които приемаме чрез храната/месото,много мъже да се сдобиха с "цици",дори такива,които тренират упорито! Масово затлъстяват по женски тертип,в дупе .ханш и любовни дръжки..Всичко това е просто разрастване на мицелната тъкан на Албиканисния ви двойник.

Историята и целта на създаването на създаването на маята от термофилни дрожди,добавянето на глутена и другите отрови..Всичко това е стар процес,започнал почти 300 години назад във времената ни и сега предстои крайния,финален етап - преминаването към изцяло синтетичната храна.

По време на пубертета,когато започнат хормоналните промени и естрогенът при момичетата,а вече и при момчетата,започне да нараства,нараства и Кандидата..Изразява се в акне,мазен себум,нередовен цикъл,поликистозни яйчници,тежък ПМС..

Тоест,исках да ви покажа,че модифицирайки и хормоналния ни коктейл,Кандидата всъщност модифицира и нашата емционална чувствителност,или както му казват мЛекарите, хормоналния дисбаланс,може да доведе и до психичен такъв.Депресии,маниакални състоянние и така дале..
Като,нали..не забравяйте,че най-вероятно в мозъка и стомаха ви има маса други патогени,които също модифицират както поведението ви,така и способността ви на самоконтрол,с две думи,ебават ви майката на нервната система,като бавно и сигурно я изпържват.
Но,в частност Албиканиса,поразява най-вече половата система
Защо?
Защото буквално гъбичната тъкан/месо,се разраства във всички посоки и излиза от ануса ви към бузите на дупето (отново,висок естроген,обилно Кандида),логично къде - седалище!,защо? Защото първите колонии са в стомашно чревния тракт ,дебело черво,анус..Анални фисури,хемороиди ,простати при мъжете,гинекологични проблеми при жените и прочее..
Истината е ,че КАНДИДАТА поразява първо системата от ЧАКРИ ,соътветно и техните физични инструменти в телата ни (ендокринна система - жлези)И така,ние растем замърсени с патогени,които съответстват на дадена вибрация/честота на трептене   
Същевременно и всяка наша мисъл и емоция са вибрации
Какво излиза?
Че при дете,един нараснал патоген,не само ще модифицира мисъл и емоциия,но именно,чрез този контрол,ще спомага чрез общите вибрации на приемника си(хоста,тялото на детето),за своето нарастване
Да,лошите емоции и мисли съответстват на конкретни вибрации,респективно - патогени
Но за каква вина можем да говорим у детето,ако до голяма степен поведението и мислите му се модифицира от тези патогени?
И ето как,човечето попада в омагьосания кръг и започва да върти като хамстер колелото на зодиака..И всеки път,отново и отново същите драми и вина:)
Когато осъзнаем всичко това и започне истинската прошка към самите нас,тогава започва и пълната сила на лечебно възстановителния процес 🙂
Така,че няма как да се съглася с тези откровени гаври с човешки вид,че напълно сам си е виновен за всичко..
Иситната е по средата и се намираме в омаьосан кръг,защото  всеки човек е 50% проява на Себе Си и 50% проява на враждебни античовешки програми/паразити и патогени/

Когато започнах да изучавам поведението да врага, изрових всякакви доклади и статии и разбрах,че тъкмо това,което ме яде мен,е проблемът на останалите хора.
Абсолютно всяко автоимунно заболяване,Хашимото,Диабет,Бехтереев,Алцхаймер,ММС,автоимунен артирт,дископатии и хернии,остеолитози,плаксити,ишияс..Каквото се сетите..Всяко поражение на всеки орган..Която диагноза се сетите,и потърсите на англ,френски,испански,руски,немски (иска се търпение при сърфирането ,да) ,ще видите,че фунгите са един от възможните причинители:)..Мигрени,енцефалити,сърдечно съдови,хипертония,микоардит..Кожни проблеми,розацеи,акне,пори,бръчки,груби белези,стрии,целулит,"мастни" депа..всичко това е патогенна съединителна тъкан.Поразявайки белите дробове например,става причина за чести "настинки",пневмонии и т.н...И да..Няма РАК БЕЗ КАНДИДА ,защото тъкмо чрез мицелната мрежа на кандидата в нас,става симбиотичния процес по създаването на туморни метастази ..С други думи,в почвата на Кандида се посажда и развива допълнителен патоген.
Кандидата прави червата пропускливи защото перфорира самата чревна тъкан..Имате Хашимото? И ви казаха да не ядете глутен? Но за Кандидата нито думица,нали?:)
Глутенът има същата полипептидна структура като ТСХ хормона и когато гъбата увреди червата ви и ги направи пропускливи,той започва да навлиза към кръвта,от там имунната система реагира на всичко приличащо на Глутен и започва да унищожава ТСХ-тата..И отивате на лекат и ви казват..Ауу,автоимунно,нищо не може да се направи,ей тука на едни хапове ще гълташ цял живот и не яж глутен..
Миоми,кисти,ПМС..всичко това се причинява от този патоген
Но,за да бъдем,честни,гъбата най-обича мозъка и ендокринната система.Мозъкът ни се храни със захарите в нас,съответно е рай за гъби и паразити.Бичът за тях е солена среда с добро РН..Ако вземем за пример сладко безоточнно езеро (блато) и солено езеро,ясно ви е за какво иде реч


Разшиерени вени? НЯМА ! ИМА Кандидозни въжета ! Самo гледайте структурата не разширената вена и тази на кандидозната колония!
Но,с очите си видях как на 3тата година чистене,такъв карфиол изчезна в небитието и то при жена на 60+ години..!

   

Цялата кръвоносна система е порезана ..Миокардитите и другите инфекции и деформации се дължат точно на патогена,който прониква в органа и го репликира..превзема..Защото КАНДИДАТА ОСВОБОЖДАВА СПОРИ И СЪЗДАВА СВОЙ БИО ФИЛМ В ЦЯЛОТО НИ ТЯЛО!!
Мозък ? ВКЛ и шизофрении и аутизъм!? СЪЩОТО ! Търсете доклади с тагове на сътоветната болест и наличието на КАНДИДА АЛБИКАНИС И ЩЕ СЕ УВЕРИТЕ.

ОЧИ , очила,приблеми,пердета,катаркти!! Същото !

Всичко за което се сетите ,с малки изключения като блъснат от камион или изяден от крокодил..Се дължат на патогените..

Сега със сиропите започнаха и МИОКАРДИДИТИТЕ и сърдечните арести,нали? Ами щото гра@ена се опитва да се свърже с албиканисната мрежа ,но не всеки организъм издържа на това..


Но,спорите сами по себе си едно !!!
Колониите с топчета спори ,друго !
И съвсем трето нещо е рабицовата мрежа вътре в месото ви. Разлчини неща от общия организъм
Спорите са семето / колониите са скелето по което се простира мицелната рабицова мрежата ,която е напълно всепроникваща
« Последна редакция: Март 16, 2023, 10:15:41 pm от ТаМаРа БлъгхАра »

ТаМаРа БлъгхАра

 • Global Moderator
 • Newbie
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Тоест,какво искам да кажа..
Да,човекът със своето поведение и мисли също оказва влияние върху жизнената си среда,но имайки предвид на изначалните замърсявания с които трябва да расте и да се развива,имайки предвид,силно враждебната,токсична среда в която живеем,изобилна на патогени,паразити,токсини,гмо..Разбирате,че новороденото човече е хамстер в колело
И не бива да му се вменява отговорността за болестите му,при условие,че изначално е потопен в тях,още преди дори да се е самоосъзнал като личност.
От друга страна обаче,анализарайки и осмислянето на всичко по-горе казано,води до моментът,когато ВЕЧЕ си отговорен.
Защото ,когато знаеш нещо,носиш и отговорността на тази информация.
И невежеството повече не може да бъде оправдание.
Докато,обаче,не си дадеш пълна сметка за механиката на жизнената среда в която живееш,не можеш да промениш нищо,ако ще да се спукаш от позитивни мисли и рози с еднорози
Щото тая гад ,гъбата,не мре току-така.
Създадена е като най-устойчивия патоген,нисш клас..Както казват,колкото по-нисшо,толкова по-устойчиво на живот:)

Относно ГМО,не си мислете,че това е нещо ново и съвременно,в крайно сметка,самия човек е генно модифициран продукт..🙂

ХЛЯБА наш насъщни
Това е старата ни пшеница,лимеца/камута
Изключително богата на мед и други микроелементи,антиоксиданти и незаменим протеинов източник
И става така,че създавайки патогените,променят и днк-то на пшеницата ни,като я правят мека и променят естеството на самия глутен..
В момента,буквално ХЛЯБА НАШ НАСЪЩЕН е основния ни токсин,създаден специално да храни основния ни враг/патоген.
За маята и термофилните дрожди ,създадени от Хитлер,всеки сам може да провери..Посочвам го само,за да отбележа приликите,по-скоро навиците на фермерите и техните слуги:)
За одеалата с едра шарка,раздавани като армаган на индианците в хамериката,предполагам знаете 🙂?
Стари практики,заучени директно от бога..Ми,найс:)

В заключение
Има две причини за болестите.Патогени и механични травми.
Генетичните обременености,като 6ти пръст,заешка уста,синдром на Даун и прочее,са съвсем друга бира ..
Когато се случи механична травма,после е нужно време да се възстанови(ако изобщо успееш) равновесието в локалния микробиом..За това например,се препоръчват лапи със зеле например..Понеже то е богато на полезни бактерии и е една от основните храни в противогъбичните диети 🙂
Стрес?
Избива екзема?
Или херпес?
Или отключвате някое автоимунно?
Всичко това става,заради резките промени на РН и рязкото нарастване,от днес за утре и нарастване на патогенната ни микрофлора

Но ,следва да кажа и друго..

Вярни на себе си,в обществото ни,съществува извечен спор , има ли материални ностели на тези патогени или няма?
Гюро с капа ли беше или немаше капа? :D

Ключът за разбирането е скрит във фактът,че всичко се състои от ВЪЛНИ ,които се превръщат в твърди частици (самонавиват се в охлювче/тороидче) ,но само тогава,когато ги наблюваме и съзнанието ги преживява волно или не .

Тоест,няма БИЛОГИЧНА ИЛИ ФИЗИЧЕСКА ЕДИНИЦА / ЧАСТИЦА ,която да носи кокретен вирус,патоген и тн..
Има само вълни
И веднъж навлязли в полето ни ,респективно в тялото ни,тези вълни се превръщат в материални структури
На един японец му дадоха Нобел за откриването на т . нар " ПАРТИКЕЛИ" ...Няма такъв смях!! Според него,партикелите са белтъчни структури от протеина в клетката ни и тъкмо те пренасяли вирусите..Ама вирус значи - отрова!!!!!!

И посяването на тези отрови става предимно чрез въздуха и красотите с които ни ръсят от как ни има по този свят..
Всичко се състои от вълни. Насетне следва тяхното материализиране вътре в нас. Но,веднъж превърнали се в патоген,те изсмукват и психична и жизнена сила и влизаме в омагьосания кръг на слабо работещата "сила на мисълта"..Ми то е като с вдигането на 100 кила от лежанка..Хипотетично можем,ама иска развиване на сила и подоготовка ..

Казах ПАРТИКЕЛ..Знаете ли как НАРИЧАТ ЕДИНИЦАТА СЪЗНАНИЕ ? Новия термин ,налаган в матрицата? Забележете,те говорят за сферата на Божественото съзнание у всеки един..Наричат го PART IKI - Ик/ Ики е албанска дума,със значение ОТИВАЙ (АЛ- БА- Н - ЦИ -те ,са носители на алби гените,доколкото не говорим за шиптарите в Албания,а за клановете из Косово,Македония,Черна Гора и тн..)Думата ИК-и е тракийска,..За да не съм голословна,пак на албански език,думата за ВЯРА е БЕСИ/ БЕСОЙ..Библия БЕСИКА на траките..??
Та,ИКИ е отивай/отиване.И в двете посоки не се променя
Но,думата ПАРТ ,прочетена на обратно,значи ТРАП ..ТРАП ИКИ... Говорят уж за сфера,но кодировката в употребяваните от тях думи е в обратния смисъл.

В началото бе Словото,и Словото бе у Бога..!
Никога не подценявайте Словото ,защото силата му е толкова могъща,че ако я съзнавахме,щяхме да боравим с него,като с най-остър бръснач,с който знаем,че се саморазрушаваме

Наред с вмъкването на нечистотиите /деструктивните програми , са ползвани още няколко похвата чрез ,които божествения апарат е сведен до проста батерия с кратък срок на годност

Сега,само искам да довърша,че според Сказание на Чулман и други източници,замърсяването на света ни е станал,тъкмо чрез създаването на кравите и в техните тела са посети,първите разрушителни програми.Замърсяването е описано като битка ,при която злия Яго затворил в една пещера,пълна с нечистотиите на крави.Запушил входа им и те нямали избор..Или да умрат вътре в пещерата ,или да пробият задния и вход и да отворят път назад но там протичала река..И така ,спасявайки си задниците,славните ни предци,заразили цялата земя с това зло..Тъй стоят нещата,според Сказанието,и ако на някой не му се нрави,то не е моя отговорността.  8) Книгата е чиста космогния и подобно Библия / Тора / Коран / Веди и тн..Следва да бъде възприемана по няколко нива едновременно,защото информацията в тези четива е сама по себе си,многопластова структура.Когато отделят единия пласт от структурата,то е като да ядете вафла на която отделяте отделните слоеве..Вафлата се чупи,трохи ,хаос..И се губи усещането на цялостния вкус :)

Ще продължа с говорния апарат и чакрите и митохондрилното ДНК ,но преди това,нещо друго ,с което да приключа засега анатомията и лъжите на медицината.

Жената се ражда с 40 000 готови яйцеклетки в себе си!
На година отделяме само по 12 (айде в някои редки случаи да двойно овулиращи яйчници,може и по повече да се,нека са и 20 яйцеклетки годишно,но няма да следвам този модел,просто го отбелзявам,че е възможен..)

Защо НАСТЪПВА МЕНОПАУЗА ?

КАТО ПОСОЧЕНА ПРИЧИНА Е ЗАДРЪСТВАНЕТО НА ФАЛОПИЕВАТА ТРЪБА от...........ГЪБИЧНО ТЯЛО/ НАЛЕП
Отдавна ви говоря,че стерилитетът при младите жени ,е причинен от предимно от запушване и слепване на тръбите.
Също така,всички миомни възли,ракови и туморни образования,абсолютно всеки един гинекологичен проблем,се дължи на гъбите в нас..Без тяхното наличие,други патогени просто не биха имали среда на развитие..
Онова,което хората/ жените не разбират,е,че гъбата не е НАЛЕП !!!!!!!!

НАЛЕПИТЕ СА СПОРИТЕ НА ГЪБАТА! НО САМАТА ГЪБАТА Е ЧАСТ ОТ МЕСОТО НИ!
Загрубяването на вътрешни и външни полови органи(стареене) ,загуба на еластичност и прочее..Всичко това се причинява от патогенния двойник (гъбата)
Ако си представите влагалището като обикновен тръба направена от само от ваши клетки, то сетне си представете как вътре в нея ,в месото/тъканта/проникват спорите на гъбата и изграждат свое гъбично "месо",вътре във вашето..Плътта/тялото на паразита,става едно с вашето..
Колкото повече нараства паразитът/патогенната плът / ,толкова повече организмът,в случая влагалището/половата система,загрубява,нараства , старее и се деформира
Същото е и с гърдите
Те връщат своята форма и еластичност,когато се прочисти плътта. И там жлезите биват жестоко поразявани от гъбите,и ако се поинтересувате от статистиките,ще видите,че няма диагноициран рак,без наличието на завишени нива на "кандида албиканис"..🙂

И така.. 40 000 яйцеклетки? Какво ни говори Творецът?
Че животът на жената е с продължителност ..Колко години????
Исус Навиев 4:13
Понятия за стих
около 40 000 екипирани за война, преминаха за битка пред Господа до пустинните полета на Ерихон.

Съдии 5:8
Бяха избрани нови богове;
Тогава войната беше пред портите.
Нито щит, нито копие не се видя
между четиридесет хиляди в Израел.

3 Царе 4:26

Соломон имаше 40 000 коня за своите колесници и 12 000 конници. ;) ;) ;) ;) ;)

s            
 
Текстът е преведен с гугъл преводача,и думата МУКОС е преведна като слуз..Но,oт МУКО е отнесен за общ вид плесенни гъбички..От там имате и болести като муковисцидоза и прочее муко/мико красоти
From Proto-Italic *moukos, from Proto-Indo-European *mew-k- (“slimy, slippery”). Cognates include Ancient Greek μύκης (múkēs, “mushroom”).
mucous membrane (any membrane which secretes mucus) / https://en.wiktionary.org/wiki/muco

Когато една жена поглъща храни на основата на нишесте, месо и млечни продукти, извънредно време нейните фалопиеви тръби се запушват
със слуз, предотвратявайки отделянето на яйцеклетката от нейните яйчници. Менопауза. Една жена има 40 000
яйцеклетки в нейните яйчници. Ако тя освобождава само 6 яйцеклетки от всеки яйчник всяка година (те се редуват всеки месец), как става
тогава й свършиха яйцата? С тази информация в ума, когато една жена наближи 80, тя ще има
пусна само 480, оставяйки я с 39 520 яйцеклетки. Както виждате, лекарят не каза на сестрите ни защо
спря да отделя яйцеклетки. Те просто го обозначиха като менопауза. Сега, за да се освободите от менопаузата, трябва
сменете диетата си с алкална и пийте 3 литра изворна вода на ден. Трябва да поглъщате и морски мъх
дневно, известен още като Irishmoss. Ще помогне за разтварянето на слузта във фалопиевите тръби. Seamoss съдържа 92
от 102 минерала, от които е изградено тялото. Може да се използва за костите, мозъка, мускулите, щитовидната жлеза, жлезите,
лош дъх, белодробни и дихателни заболявания, кашлица, дизентерия, естествен диуретик, успокоява апетита и
разтваря мазнините. Той също така регулира червата, язвите, кожата, бъбреците, сърцето и затлъстяването. Богати на желязо храни и билки
също трябва да се консумира ежедневно. Няколко са изброени по-горе. Желязото е запалителната свещ на човешкото тяло. то е
минералът, който пренася кислород до тялото и мозъка. Когато имате недостиг на желязо, вие сте податливи на
цял куп болести. Без желязо тялото губи енергия и имунната система започва да отстъпва.

Текстът е взет от нета
Цитат
             

" Не позволявайте лимфата да застоява!

Лимфната система е една от най-сложните и хитро устроени системи на човека. Ние даже не можем да си представим колко малко знаем за нея.
Лимфната система е много важна – това е системата за извеждане на отровите от организма, особено на бактериалните и гъбично-паразитни отрови. Практически от тази система зависи имунитетът на човека, а имунитетът означава живот.

Към лимфната система се отнасяме като с най-непотребно нещо, а трябва към нея да се обръщаме на "Вие". Тя върви изцяло отдолу нагоре и никога в обратна посока. Тоест от края на пръстите и до гръдния лимфен възел. А как ни правят масаж? – правилно: отгоре надолу, против течението на лимфата, а това означава, че се нарушават всички лимфни потоци. Виждали ли сте някога клапаните в лимфните възли? – това е много важно приспособление: когато лимфата се издига – клапанът я пропуска, но веднага се затваря и не дава възможност за обратен ход на лимфата. И ако "добре" ни помасажират както обикновено против нейното течение, то всички клапани просто ще се разрушат.

Лицето ни масажират по друг начин, мислите, че от центъра към ушите по течението на лимфата? Не. Обикновено под очите това се прави обратно – против течението на лимфата. Има професионални масажисти, владеещи системата на лимфодренажа, но 50 % от масажистите просто нищо не знаят за лимфната система, че тя се движи отдолу нагоре.

Учудващо е, че има професионални хирурзи, които признават, че никога не зашиват лимфните съдове! Има лекари, които не знаят, че в главата няма лимфни съдове!

Представете си кръвоносен съд, по който се движат еритроцити и левкоцити и до него – клетки, които получават от него хранителни вещества. От всяка тъкан излизат лимфни съдове, които започват направо от тъканта, те филтрират през себе си огромни потоци от излишна течност.
Течността излиза в тях заедно с разтворени в нея витамини и вещества и малко от нея се всмуква обратно. Но основният обем течност, промивайки тези тъкани – "блатото", отива в лимфата. В тъканта живеят бактерии, там живеят и гъбички, свързани помежду си във вериги, там живеят и паразити – хелминти (метили), ламблии. И тук постоянно всичко се измива от водата и отива в лимфата. Всяка минута има изпразване.

Помните ли училищната задача – в басейна по едната тръба влиза определено количество вода, а по друга тръба с по-малък диаметър излиза друго количество вода. Трябва да се изчисли след колко време водата в басейна ще се смени изцяло. И тука има същата картина: по едната тръба влиза, по другата излиза, а пространството трябва да остава абсолютно чисто.

Лимфният възел = "митница" от ПЪРВО НИВО, ако той е задръстен, говорят за "рак от първа степен". Метастазата се движи към лимфните възли, прехвърляйки цялата вода там. В него има десет входа и един изход! Тук се намира ферментната база на лимфоцитите-макрофаги (тяхната роля е да поглъщат и смилат клетъчни отломки, да атакуват чужди субстанции като ги разрушават и поглъщат остатъците от тях). Лимфният възел е помещението, в което живеят тези макрофаги, лимфоцити-Т, лимфоцити-В, и те, филтрирайки тази течност, унищожават бактерии, вируси, гъбички, паразити и др. Относително чистата лимфа се движи по-нататък и към нея се включват все по-широки територии.

И тук вече се намира следващият лимфен възел от ВТОРО НИВО. Ако той е задръстен – това се нарича "рак от 2 степен". И така нататък.
Това, което е важно, е че лимфната система, освен бъбреците и стомашно-чревния тракт, е ЕДИНСТВЕНАТА СИСТЕМА, която изхвърля навън през слизестите ципи. Това е уникално явление, защото през кожата не можем за изплюем нищо. Изхвърлянето на отрови може да става само през слизести ципи, защото по тях я няма твърдата мъртва защитна бариера на епидермиса.

И така, като помним, че лимфата се движи отдолу нагоре, ПЪРВОТО МЯСТО за лимфна евакуация, – първото място за изхвърляне на труповете на бактериите е ВЛАГАЛИЩЕТО (при жените) и УРЕТЕРА при (мъжете). Веднага, след като в организма попадне нещо (гъбички, бактерии, вируси, паразити, най-прости метили, хламидии), то се открива ТУК, на това място. Ние с всички сили се борим със секретите оттам. Но борбата трябва да бъде с паразитите, с инфекциите. А главният проблем на нашата медицина е да няма никакви отделяния, кашлица, хрема, пот! Какво се получава: една таблетка ще се постарае да ви избави от секретите, но те къде ще се дянат – километрите гъбични колонии, които живеят във всички тъкани, в черния дроб, в бъбреците, в стомаха. Лекарството може да бъде такова, че да навреди на черния дроб по начин, който после силно ще усещаме. Като правило се получава не зле: три дена няма бяло течение, а после започва отново. А какво представлява бялото течение – това са трупове на гъбички, които са били унищожени от нашия организъм с помощта на левкоцитите.

Затова трябва да се борим не с труповете – те вече са убити. Трябва да се борим с живите гъбички. А да се борим може само по един начин – като ПОВИШАВАМЕ ИМУНИТЕТА СИ! Защото с други методи нищо няма да се получи: ВСИЧКО ЖИВО в организма няма как да се убие!

ВТОРОТО МЯСТО за изхвърляне на отпадъци са червата, през които се отделя огромно количество отрови! Някой казва: "Имам дизентерия и в изпражненията – пълно с гъста слуз!" А какво представлява слузта – същата тази гной – трупове на вируси, бактерии, гъбички, дизентерийни амеби, салмонела и др. В червата са отворени хиляди лимфни възли и те отделят всичко това!

ТРЕТОТО МЯСТО – издигаме се на един етаж по-високо – това са потните жлези. Човек просто ТРЯБВА ДА СЕ ПОТИ – всичко това са отрови (хормони, токсични отрови – средни молекули), които организмът изкарва през кожата. А ние какво правим, за да не излиза потта никога – използваме рекламирания 24 часов дезодорант, инжекции с ботокс, гелове, мазила на основата на формалдехида, приемаме таблетки, блокиращи напълно лимфната система и при продължителна употреба способни да предизвикат сериозни странични явления: нарушаване на речта; нарушаване на вкусовите усещания; затруднения при дъвченето и гълтането; сухота в устата; задържане на урина, запек. И всичките проблеми с потта са решени: и да се плашите, и да не се плашите – потене повече няма да има!
А къде ще отидат отровите? – в най-близкото място – в млечната жлеза! А оттука и мастопатия, замърсяване на лимфния басейн: лимфата е изхвърляла всичко навън, а вие сте напръскали или намазали и вие ставате безстрашен, никога непотящ се (затова пък потенциално болен) Джеймс Бонд! Ужасна грешка! НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ БЛОКИРАЩИ ПРЕПАРАТИ! За съжаление химическите вещества, пръснати върху кожата, свиват съдовете по зададената програма – за 12-24-48 часа, а вече има и супер дезодоранти – 7 дневни и различни инжекционни методи за продължително време. А после – у вас просто ще се блокира механизмът на работа на потните жлези – и въобще край…

Всичко е лимфна система: по цялата кожа, по всички стави. Много е просто: колянната става са две кости с гладка опорна повърхност, а около тях има ставна капсула. При някои оттичат ставите, а защо? Оказва се, че зад ставата има огромен лимфен възел и той се е задръстил (с бактерии, напр. бета хомолитични стрептококи), които живеят в кръвта. Тогава се получава артрит (ревматоиден, инфекционно-алергичен, полиартрит при много стави). Двете кости нищо не подозират, съществуват си и изведнъж – температура, защо? Ами за да се бори с бактериите! Или се получава отток. Защо?
Защото лимфният възел не пропуска течност.

Ние какво правим обикновено? Нагряваме, мажем с мазила-боклуци, хормони, разтривки и мислите, че ще помогне? Никога! Защото преди всичко трябва да пречистим лимфата.

Но преди това трябва да се види КОЙ живее там, колко са и тогава да се започне с прием на лекарства. Докато не узнаем кой живее там – няма да успеем да излекуваме нито ставите, нито кожата, нито бъбреците! За избавяне от разни "жители" са необходими различни лекарства: да допуснем, че там живеят гъбички, а ни предписват курс с антибиотици, но те абсолютно не работят срещу гъбичките и даже ги подхранват! И възниква силен гъбичен артрит, който е много сложно да се излекува. А след него започва болестта на Бехтерев (в един момент обхваща всички стави) – и всичко друго.

ЧЕТВЪРТОТО МЯСТО – това е НОСЪТ, през който се извежда основното количество от въздушно-капковата инфекция. Премахвате своите аденоиди – убивате своята защитна граница.

ПЕТОТО МЯСТО – са СЛИВИЦИТЕ. Постоянно са се подували, пречели са – премахвате ги – и погребвате още един защитен механизъм.

ШЕСТОТО МЯСТО – ГРЪКЛЯНЪТ – това са ларингитите.

СЕДМОТО МЯСТО – ТРАХЕЯТА – развитие на трахеити.

ОСМОТО МЯСТО – БРОНХИТЕ – развитие на бронхити.

ДЕВЕТОТО МЯСТО – БЕЛИЯТ ДРОБ – развитие на пневмонии.

Това са всичките защитни бариери.

Човек може да блокира или да изреже всичко, но с какво след това ще отделя гной, не е ясно.

Защо при тези, които отделят внимание на гимнастиката обикновено с лимфната им система всичко е наред. Човекът не притежава отделно сърце за лимфосистемата, но как се създава движещият се поток от лимфа? Имаме лимфен съд, а около него мускули. Мускулите се съкращават – лимфата се изтласква, а обратно не я пускат клапаните в лимфните съдове. Но ако мускулът около лимфния съд не работи – откъде да се появи движението на лимфата?

Лимфната система не трябва да се нагрява, забравете за кварца за цял живот! Не трябва да се слагат никакви компреси върху лимфните съдове, по време на масаж лимфните възли трябва да се заобикалят: там живеят левкоцити и ако вие притиснете възлите, и се движите срещу посоката на потока, вие просто ще ги унищожите… Ако повредите лимфен възел под коляното – той ще оттича през целия ви живот. Има такова заболяване слонова болест – всички външни процедури няма да помогнат! Лимфата може да се почисти отвътре, но да я заставят да се движи могат само активните движения, съкращаването на мускулите – гимнастиката. Ако възлите не са задръстени с бактерии – това е принципно важно!
В главата няма лимфни възли – там има лимфни езера, от които лимфата просто изтича надолу.

След прочистване в лимфните възли и преминаване през 10-те етапа на "митницата, чистата лимфа (това е същата ВОДА или съкровищница, същата част от червената кръв, в която няма еритроцити) се влива във венозния канал и се смесва с венозната кръв, пречиствайки я пътьом.

Ако лимфните възли са запушени, нищо не попада в тях и нищо не се смесва, те започват да сълзят, защото организмът не може да пропусне през лимфния възел гнойната лимфа, той я изхвърля навън, върху кожата. И се появява екзема, невродермит, псориазис, дерматит, диатеза, фурункулеза, акне, изприщване и др.
Тези проявления зависят само от това, КОЙ живее в лимфните възли. Най-често там се откриват гъбички, на второ място глисти, на трето място бактерии, на четвърто – вируси (те са толкова малки, че не живеят в лимфата, а направо отиват в клетката). Забележете, че във всички антипсориазисни мазила присъстват антигъбични препарати, но кожата е много отдалечена от гъбичките, защото процесът на тяхното развитие се осъществява вътрешно, в тъканите.

И накрая – главното в живота е правилното ХРАНЕНЕ и поне някакво ДВИЖЕНИЕ, няма нищо по-важно от това!

ЛИМФАТА СЕ НУЖДАЕ ОТ ДВИЖЕНИЕ

Кръвта се привежда в движение от мускулния сърдечен орган – сърцето, движението на кръвта по артериите и вените се осигурява от строежа на клапаните на сърцето, от строежа на сърдечната и артериалната система.

Лимфният поток е устроен по друг начин. Движението на лимфата е бавно и се осигурява от мускулите. Главният мускул за привеждане на лимфата в движение е диафрагмата. Тя е един вид "сърцето" ни, лимфосистемата. При физическите натоварвания и дълбокото дишане с корема, амплитудата на движение на диафрагмата се увеличава и циркулацията на лимфата се усилва, т.е. премахва се застоят.

При надебеляване и липса на определено физическо натоварване се получава застой на лимфата във всеки един възел. При това в междуклетъчните пространства се натрупват продукти от жизнената дейност на клетките (фрагменти от разпаднали се липиди, белтъци, шлаки и др.), които постепенно прорастват с влакна от съединителна тъкан (медиците наричат този процес фиброза). И тези клетки започват просто да гният – възникват вялопротичащи онкологични заболявания, хипертония, алергия и др.

Пречистването на лимфата става чрез слюнката. Слюнните жлези, които са част от лимфната система, имат изход в устната кухина и заедно със слюнката отнасят отпадъците и замърсяванията от своята система в храносмилателния тракт за по-нататъшното им извеждане от организма.

При стрес обикновено устата пресъхва, слюнка не се отделя, получава се застой в лимфосистемата. Тогава на човек му дават да пие вода. Но това е желателно да не се прави. По-добре е да се стимулира отделянето на слюнка чрез засмукващи движения на устните, за да се даде възможност за изход на слюнката в устата и да се правят преглъщащи движения. Може също така за усилване на отделянето на слюнка да се използва дъвка, половин час след ядене да се слага сол на върха на ножа под езика.
Трябва да се откаже вредният навик веднага след ядене да се пият напитки и да се ядат плодове за десерт. Не съхранявайте в хладилника вчерашна храна, тъй като тя (особено подгряваната) е богата на токсини, появили се от разлагането на гнилостни бактерии и след усвояването й запълва с баласт цялото междуклетъчно пространство и лимфната система в организма на човека.

Лимфната система е система, която лекарите слабо познават.

Цялата лимфа тече отдолу нагоре. Оттоците по краката, ръцете, очите, кръста и ставите – всичко това е лимфа. В организма попада бактерия, вирус или гъбичка. Какво прави лимфата? Близо до мястото на заразяване се намира голям лимфен възел, например половите пътища. Лимфовъзлите блокират разпространяването на инфекцията. Ако гонореята премине през организма и попадне в главния мозък, хората веднага биха умрели. От лимфните възли излизат лимфоцити и те пазят цялата
лигавица, уретера, влагалището. В лимфните възли всичко това се разрушава, активира и изхвърля.

Първото място за изхвърляне на лимфа от организма е влагалището и уретера. Всичко, което е свързано с бяло течение при жените, с отделяния при мъжете, говори за това, че в организма някой живее, а лимфата изяжда този някой с цената на своя собствен живот и го отстранява.

Вторият път за евакуация се намира в червата, в които са разположени десетки хиляди малки лимфатични възли.
Чрез потта и подмишниците излизат до 50 % от отровите. В днешно време хората използват дезодоранти, от които човек не се поти 24 часа. Не се потят мишниците, но се потят дланите. Освен това правят козметични операции, при които прерязват лимфните канали. Ако подмишниците са блокирани, тогава се изпотява цялата повърхност на тялото. Това говори за втора степен на поражение на лимфата. Лицето трябва да бъде относително сухо, а под мишниците трябва да тече, защото там се намира най-мощният потен колектор. На лицето има малко потни жлези.

Аденоидите са лимфни възли. Всички, които дишат през устата, имат аденоиди – увеличени лимфни възли на носа.

Слюнните жлези са най-мощният детоксикационен орган. Чрез слюнката излиза до половин литър токсична течност. Ако при детето тече слюнка на възглавницата, това говори за сериозни проблеми на лимфната система. Ако човек или дете се изпотяват по време на сън, това означава, че имат глисти, ламблия или нещо друго. Децата не трябва да се изпотяват дори при температура 30°С.
При тях потната система е слабо развита. Ако през нощта главата на малкото дете е потна, това означава, че то е болно. При детето всичко излиза през бъбреците и червата.

Гърлото. Хроничният ларингит или фарингит – това са лимфни възли на глътката и гърлото. При такава диагноза човек има хронична инфекция с хронични гъбички или стрептококи.

Сливиците са най-мощният плацдарм за различни бактерии. Стрептококите винаги проникват през сливиците. Това са ангини, ревматизъм. Стафилококите не минават през сливиците. Те минават през носа.

Синузитът е поражение на лимфната система, а не на дихателната. В носа няма нищо, там има само отвор за въздуха и мембрани с дебелина 1 микрон. Всичко останало там е гной. Откъде се взема гнойта? От корема, от лимфата, от кръвта, от междуклетъчните пространства, а излиза през носа. Такъв е пътят на стафилокока.

Гъбичките никога не минават през носа. Гъбичките се отделят през най-близките органи. Ако са в краката, там и ще се отделят. Ще се спука кожата. Лимфната система никога няма да помъкне гъбичките в носа, защото няма да може да го достави. Ще повреди всички лимфни колектори. Лимфната система ще отвори кожата и ще изхвърли лимфната течност направо между палците.

Лимфните възли на костите никога не пропускат гъбички. Ако цялото тяло е поразено от гъбички, започват гъбични бронхити. Включват се дълбоките лимфни възли на бронхите и може да възникне бронхиална астма (тук става въпрос не за психосоматика, когато чрез болестта човек привлича внимание към себе си).

Възпалението на ставите – това е увреждане на лимфната система. Всички смятат, че оттоците по краката са сърдечни или бъбречни. Оттоците могат да бъдат само лимфни. Сърцето е изтощено и не може да изтласква кръвта. Но в краката се задържа не кръв, а лимфа.

Слонската болест е резултат от поразяване на лимфата, при което са запушени лимфните възли в слабините и течността не може да се издигне. Оттичането на ръцете е в резултат на запушване на подмишечните лимфни възли.

Подуването на очите – запушване на подчелюстните и лицеви лимфни възли. Това говори косвено за запушване на бъбреците. Ако бъбреците отделят по-малко течност, отколкото е нужно, тогава тя е повече в организма.

За функционирането на лимфната система не е достатъчно изпиването на хапче – за хората, водещи слабоподвижен начин на живот като минимум трябва да правят дихателна гимнастика, да дишат с корема, да правят поне минимална гимнастика, да се стараят повече да ходят. Това позволява частично да се ликвидира застоят на лимфната система. И още – правене на терпентинови вани и обливания или контрастен душ плюс сауна са приятели на нашата лимфна система.
Олга Бутакова / Превод от руски: В. Динкова
https://xenobg.com/още-веднъж-за-лимфната-система/
Три даоски практики за изчистване и поддържане на лимфната система
https://dao-bg.info/…/3-%D0%B4%D0%B0%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%…/

 
 
« Последна редакция: Март 11, 2023, 10:19:46 pm от ТаМаРа БлъгАра »

ТаМаРа БлъгхАра

 • Global Moderator
 • Newbie
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
 

Как е овладяно/поставено в контрол, хибридното тяло на ЖИВИЯ БОГ?
Телата са изградени от силиций и въглерод
Светлина и мрак
Бяло и черно
Преди около 300 години назад във времето,с разработването на първите задължителни шейкове от спанак и моркови (примерно) ,е започнало въвеждането на редица патогени в човешкото тяло.
Патоген = програма на мисъл,емоция,поведения
Кандида Албиканис е основния бич,създаден специално за да унищожи естествената матрица на Живия Бог
С две думи,КАНДИДАТА изгражда човека/неговия състав/тяло/съзнание / като замества оригинала (духа) или по-точно го държи в стагнация и летаргия,понеже всички системи с които трябва да оперира духа,стават неуправляеми или трудни за контрол от страна на самия дух.Разбира се,натрупването става постепенно,и всичко опира до личната сила на индивида,но говоря в общ смисъл..Примера с афазията например е много добър.. Онзи,който е преживявал говорна афазия,ще ме разбере..Вие сте вътре в Себе Си,съзнавате,чувствате,но нямате контрол над тялото..Искате да кажете думата "врата" ,вместо това казвате "обувка"..Всичко това се получава заради поразяването на мозъка от въпросния патоген.И така си живеем ,просто при всеки пораженията са различни,но всички ние ,в една или друга степен, сме ментално и емоционално подвластни на този патоген.Да не говорим ,доказаната му връзка с нивата на хормоните..!
Инсулти и прочее,са последица от дългогодишното натрупване на кандидата в човешкото тяло.
За болестите които причинява гъбата,няма да се спирам в подоробности,само ще кажа,че 90% от заболяванията се причиняват от нея
Аутизъм,ММС, Алцхаймер,Шизофрения и редица мозъчни ..
Всички кожни проблеми
Всички опорно двигателни ,вкл артрити,плексити,ишияси,дископатии и тн..
Всички стомашно чревни
Всички хормонални /цялата ендокринна система
Всички видове рак,се характеризират  с високо наличие на кандида в човешкото тяло   
Отделно,всеки един орган,сам по себе си дълбоко страда,бидейки масата му е съставена не от чисти,ваши клетки,а от въпросния патоген.Всеки орган е пропит с него
Всички полови заболявания..Миомните възли са гъбични възли
Хемороидите са гъбични възли и тн и тн..
CAN - дида ALBI CANIS
КАН - владетел / посока / управляващ
Алби Канис - бяло куче  (от лат. език - Алба - бяло / Канис - куче/
Бялото куче е внедрено за да замести белия ВЪЛК - оригинала/нас самите
На практика става така,че тази почти безсмъртна гъбичка,която е проектирана да оцелява и при ядрен взрив,спорите оцеляват и във вакум..Превзема изцяло ЖИВИЯ БОГ
Според медицината,гъбата е полезна и дори (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!!!) участва в строежа и изграждането на нови тъкани,там дето е имало поражение?!?
Ето защо клетките ни не успяват да регенерират,тази гад ги измества и репликира..!
Елемент номер 1 , силиция ,е намерил своя синтетичен заместник в лицето на Кандида Албиканис и тя идеално се справи със задачата си,като за по- малко от 3 века,доведе до тотална унищожение и деградация на потенциала на Живия Бог..   
Дойде ред и на съставка номер 2,която трябва да замести въглерода
А познайте коя е тя?
Грaфeнa разбира се
Но,без наличната кандида,която буквално е изградила своята мицелна рабицова тъкан от върха на темето ви ,до върха на пръстите на краката,вкл и костите ви са просмукани с нея ,без тази бяла основа,грaфeнa просто не би могъл да се разпространи в телата ни. ЗНам всички версии,че следвал ел импулсите и прочее ала бала,но съм категорична в думите си
Без Албиканиса,грaфeнa няма шанс в телата ни.

С две думи,чрез бялата гъбичка и графена,цлата органична маса следва да бъде превърната в  синтетичена

Слагам ви малко изображения на Кандидата,за да видите строго геометричната и прогресия ,чрез която изгражда своята рабицова мрежа
Ако си въобразявате,че сте чисти,здрави и нямате кандида в телата си,мога само да ви се смея с глас.
Към всички здравомислещи ,съвета ми е следния
На война като на война!
С всички средства и тактики!
Положението е следното :
Или вие патогените,или патогените - вас

И ако си мислите,че за 3 месеца или година ,ще се очистите, по-добре не се захващайте,че само ще си разбиете микробиома..
Как си представят някои,патоген отглеждан 40,50,60 години в тялото им,да умре за месеци ли седмици,не знам..Ума ми не го побира..Че то едно агънце - багънце на 6 месеца като го заколиш и червата му се киснат с часове с сол,оцет и нам си още кво..А то яло само млекце и тревичка..И пак..А смятайте вие и вашата стомашно-чревна флора на кво мяза..А за да се стигне и до подмяна на цялата плът и съединителна тъкан ,вече се иска наистина много воля и усилие..
Но,какво пък..Социума ми гарантира 2 метра под земята в рамките на максимум 100 години живот
Ай да видим като махнем програмите на социума (внедрени в нас чрез тези патогени) ,какво ще стане?
Дет се вика,няма кво да се губи,единствено може да се спечели,ако човек реши да проведе тази битка за живота си.
Сега малко за графена
Това е най-малката двумерна частица,която отдавна се ползва в 3Д лазерното принтиране  ..
Веднъж ,щом матрицата на човека се промени,всичко останало ще бъде на базата на графена
Вкл и храната му
Идват лазерните принтери за храна,чиято основна суровина  ще бъде именно графенът (вие се тръшкате за протеин от скакалци,хах)
Графенът служи и в технологиите в медицината,регенерация/по-точно възстановяване на органи и тъкани,като на практика човека става изкуствена машина..
Ето защо,за мен поне,е от първостепенно значение,да успея да прочистя цялото си тяло
За това постоянно говоря за чистене,чистене и пак чистене
Не двуеседмичен детокс със сокчета и билки,това е мижи да те лажем  ..А говорим за дълга война ,с множество тежки битки ,поржения,загуби,победи..Абе..на война,като на война! Това е!
И това е единствената истинска война в която трябва да участвате,защото става дума не просто за телата ви,а за вашата изконна Вечност на Този Който Сте и правото му да Бъде такъв какъвто Е!
Или те вас,или вие тях!
Успех!


п.п. И отново...Ще го повтарям до втръсване!

Целия ви микробиом,според официалната наука,съставлява половината ви тегло..Между 30 и нагоре %та,като при хората с наднормено тегло,може да достигне и 65% ..!
Това са 65% паразитни програми,която модифицират вашата реалност и я управляват, вместо истинския вие да държите целия контрол и да проявявате вашата Божествена същност на Сътворец в тази Вселена!
И ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ МЕЛАНИТОНЪТ ИГРАЕ РОЛЯ В ПРОПУСКЛИВОСТТА НА СВЕТЛИНАТА В ТЕЛАТА НИ ?!

« Последна редакция: Март 14, 2023, 09:12:38 pm от ТаМаРа БлъгхАра »

ТаМаРа БлъгхАра

 • Global Moderator
 • Newbie
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Но..Това касаеше само патогените / деструктивните вълни,които се материализират в нас,като патогени

Ако видите схемата ,ще забележите,че ние на практика отиваме към микро вълни


В последна добавка искам да кажа..СИЛНО ПОДОЗИРАМ , ЧЕ ИМЕННО ТАЗИ ГЪБИЧКА , НИ Е ПРЕВЪРНАЛА В МЕСОЯДНИ ! И НЕ САМО НАС А ЦЯЛАТА ЗЕМЯ Е ЗАМЪРСЕНА С ТАЗИ ХИЩНИЧЕСКА ПРОГРАМА НА НАСИЛИЕ ,УЖАС , СМЪРТ , ДУХОВНА ДЕСТТРУКЦИЯ

ЗА да не съм голословна,потърсете информация как са се хранили гладиаторите например..Въпреки прословутата им сила,диетата им е била,просо и ечемик..Вижте на Лидия Ковачева или другите изследователи по култура на храненето.Самите те казват,че българите от предишните поколения са консумирали много по- малко месо..Това е така,защото озверяването на човека и превръщането му в тотален хищник,бе в процес,но ние не го осъзнавахме..Диваци с копия и лъкове избиват животни за прехрана??Само в мечтите на фермерите и фалшифицираните им артефакти  ;D

Ето какво си пише в Библията по този повод :

Забележете,че дори И ЗА ЖИВОТНИТЕ Е ОТРЕДЕНА РАСТИТЕЛНА ХРАНА И НИКЪДЕ НЕ СЕ КАЗВА : НЕКА ЛЪВЪТ ДА ЯДЕ АГНЕТО , А ЧОВЕКТ НЕКА УБИВА ЛЪВА ЗА ДА СИ ШИЕ ГАЩИ ОТ КОЖАТА МУ..(дори за тази цел,имаше префектни растения,каквото е конопът и след малко и за него!!!!!!!!!)

БИТИЕ
гава 1
25 Бог създаде земните зверове според видовете им, добитъка - според видовете му, и всичко което пълзи по земята, според видовете му; и Бог видя, че беше добро.
26 И Бог каза: Да създадем човека по Нашия образ, по Наше подобие; и нека владее над морските риби, над небесните птици, над добитъка, над цялата земя и над всяко животно, което пълзи по земята.
27 И Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; мъж и жена ги създаде.
28 И Бог ги благослови. И рече им Бог: Плодете се и се размножавайте, напълнете земята и обладайте я, и владейте над морските риби, над въздушните птици и над всяко живо същество, което се движи по земята.
29 И Бог рече: Вижте, давам ви всяка семеносна трева, която е по лицето на цялата земя и всяко дърво, което има в себе си плод на семеносно дърво; те ще ви бъдат за храна.
30 А на всичките земни зверове, на всичките въздушни птици, и на всичко, което пълзи по земята, в което има живот, давам, всяка зелена трева за храна; и стана така.
Другия похват на овладяване на потенциала ни е ГОВОРНИЯ АПАРАТ .
И разбира се..Езиците и разрушаването на СВЕТОСТТА НА СЛОВОТО (от СВЕТЛИНА иде думата,а не от църковните измишлюьотни!!) 
Вавилонската кула
11 А по цялата земя се употребяваше един език и общ говор.
2 След като хората тръгнаха на изток, намериха поле в Сенаарската земя, където се и заселиха.
3 И си казаха един на друг: Елате, да направим тухли и да ги изпечем в огъня. Тухли употребяваха вместо камъни, а смола употребяваха вместо кал.
4 И казаха: Елате, да си съградим град, даже кула, чийто връх да стига до небето; и да си спечелим име, да не би да се разпръснем по лицето на цялата земя.
5 А Господ слезе да види града и кулата, които градяха хората.
6 И Господ каза: Щом като те са един народ, говорещ общ език, и са почнали да правят това; и няма да има нищо невъзможно за тях, каквото и да било нещо, което биха намислили да направят.
7 Нека слезем и там да разбъркаме езика им, така че едни други да не разбират езика си.
8 Така Господ ги разпръсна оттам по лицето на цялата земя; а те престанаха да градят града.
9 Затова той бе наречен Вавилон[a], защото там Господ разбърка езика на цялата земя; и оттам Господ ги разпръсна по лицето на цялата земя.
Знаете ли какво значи думата О- БИЧ? Знаете ли,че обич идва от "обикновенно",тоест, нещо в ежедневието..Македонците казва..Обично не пиям ракия,ама днес сум на гости и ке се напиям - В превод : Обикновено не пия ракия,но днес съм на гости,и ще пийна..
Инак..О - БИЧ ..Думата БИТ се превръща в БИЧ..
Давам примера,за да разберете как сами се осакатяваме,чрез речта и модифицираме реалността и телата си..Забележете,че ходим в места като БОЛНИЦИ ,за да търсим ЗДРАВЕ???? Защо не ЗДРАВНИЦИ ?
Дори лечебници не би следвало да са,а тъкмо ЗДРАВНИЦИ в които не се лекуваме,а заздравяваме ЗДРАВЕТО си.

Ще има отделна тема за СЛОВОТО и структуририането му и самите букви ,но за сега,това исках да отбележа,като основен фактор ,чрез който се рушим. МРЪСНОТО И МЪРТВО СЛОВО


Системата от ЧАКРИ

Това е следващия СЪВЪРШЕН ИНСТРУМЕНАТИРУМ , с който сме снабдени
Наскоро излезе слухът,че чакрите били енергийни капани,окови,тежести и тн, и дори ходели да им ги "махат"???? Ми направо и гласните струни да си махнат и мозъците и очите и да се свършават мъките им..


Системата от чакри е детайлът,чрез който човешкото тяло става абсолютно цяло с всички "сфери" на мирозданието
И да..За глупакът, ножът е опасен инструмент..Може да се пореже..Но,ножът е инструмент,и нищо повече! Можеш и да убиеш с него,можеш и фигурка от дърво да си издялкаш,можеш и хляб да си нарежеш..А може и да се самоосакатиш,да..Това не значи,че ножът е ЛОШ

ГОВОРНИЯ АПАРАТ И СИСТЕМАТА ОТ ЧАКРИ СА СОЛТА В ТЕЛАТА НИ..без тях ,бихми били прост зарзават като някои от "създателите" си  ;D

Единственото на което трябва да се учим да олвадяване на апаратурата и боравенето с нея.


Сега..Чакрите са = жлези = хормони = патогени

Навръзвайте си сами,как ви е калцирала ЕПИФИЗАТА и какво точно е това калциране

Тук е мясото да отбележа,че всички шипове са това..Не помня дали по-горе споменх,но шиповете са кандидозните топчета ,все едно хамородите по ануса ви..Но се получават по ставичките предимно и се пълнят със соли,които се свързват в "кристали"..Ето ви шипове..Ето ви калицарне на епифиза и корона ,развалени зъби и орални проблеми,Щитовидна ,Сърдечно Съдови ,Стомашно чревни и Полови Пролбеми ..Системата от чакри и жлези ..Сега иде ред да се заговори и за МИТОХОНДРИЯТА

МИТХОНДИРЯТА Е ПАРАЗИТ! БАКТЕРИЯ! ЗА ТОВА И ВИ СЕ ГОВОРИ ЗА МИТХОНДРИАЛНО ДНК ! Кой ги набута там??? И защо????
ФУнкцията на митхондриите е да разпределя ЕНЕРГИЯТА В КЛЕТКИТЕ ?????????

ЗНАЧИ ТЯЛОТО , ТОЗИ АБСОЛЮТНО БОЖЕСТВЕН АПАРАТ , СЪВЪРШЕН И УНИКАЛЕН (САМО ВИЖТЕ УСТРОЙСТВОТО НА ОКОТО!!) , НЕ Е БИЛ СПОСОБЕН САМ ДА РАЗПРЕДЕЛЯ ЕНЕРГИЯТА КОЯТО САМ ПРОИЗВЕЖДА + ПСИХИЧНАТА/ДУХОВНА ЕНЕРГИЯ ? И тази функция е поверена на някви бактерии????????Това е следващия враг в телата ни. Неговото елиминиране е в пъти по-сложно от АЛБИКАНИСНО ГРА@ЕНОВАТА МРЕЖА,но не и невъзмозно!
Но,за това в друга тема или по-насетне в тази.


Мозъкът !

Това е следващия ИНСТРУМЕНТ !Ивестно е,че мозъкът поглъща вълновите сруктури от вън и ги трансформира по различни начини
 МОЗЪКЪТ ПРОЕКТИРА КАРТИНАТА ВЪТРЕ В ОКОТО...ОКОТО НЕ ВИЖДА ИЗВЪН.. МОЗЪКЪТ казва на окото какво да "види"...Мозъкът е и този,който създава до 11 структурни измерения (пространство време)       https://www.obekti.bg/nauka/choveshkiyat-mozk-mozhe-da-szdade-strukturi-do-11-izmereniya


 
Сега..известни са случаи на хора,които живеят и без мозък..И съм се чудила,защо няма описана слепота и прочее..Ами,това че физическия мозък е станал на попара,не значи,че етерния му двойник не би могъл в някакв степен да изееме помощни функции и човекът да си крета средно интелигентен ,какъвто е описания случай,наа чиновник,чиито мозък се втечнил,след някаква инфекция..И той години си живял без да знае,но го заболял крака,отишъл в болница и тогава установили..Семеен човек с жена,деца..Не някакъв олигофрен в болнично състояние..      https://www.vesti.bg/razvlechenia/lyubopitno/chovekyt-bez-mozyk-istoriiata-na-edna-anomaliia-6047339
До тук : ГОВОР ,МОЗЪК , ЗРЕНИЕ , ЧАКРИ ,ЖЛЕЗИ  - все част от БОЖЕСТВЕНИЯ ИНСТРУМЕНТАРИМ с които се осакатяваме сами

ПАТОГЕНИ , В ЧАСТНОСТ КАНДИДА АЛБИКАНИС , ГРА@ЕН , МИТХОНДРИИ , ЗАМЪРСЕНО И ДЕСТРУКТУРИРАНО СЛОВО , ХИМ ОТРОВИ В ЖИЗЕНЕНА СРЕДА,  ГМО МОДИФИКАЦИИ И ПРОЧЕЕ ..всичко това е създадено с цел поразяване на БОЖЕСТВЕНИЯ АПАРАТ И ПОРОБВАНЕТО НА ЖИВИЯ БОГ , КАТО ЖИЗНЕНИЯ ЦИКЪЛ СЕ СВАЛЯ ДО 100 години експлоатация с периодично захранване на проектирана радост в матрица,отделяне на лууш, редуване с цикли на мъки и болести и смърт в страдания/гавах

 

ГАВАХ И ЛУУШ ,ВМЕСТО ЧИСТА БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ..?

ЧУВАЛИ ЛИ СТЕ , ЧЕ ИМА ЖЕНИ , КОИТО ИЗПИТВАТ ОРГАЗЪМ ПРИ РАЖДАНЕ?:)ТВОРЕЦЪТ  - ТВОРИ
РАБЪТ/РОБЪТ/РОБОТЪТ  - РАБОТИ
ТРУД - но ,не значи ТВОРЧЕСКО ДЕЙСТВИЕ С КРАСОТА И ЛЮБОВ ..
ТРУД ЗНАЧИ ТЕЖЕСТ / БРЕМЕ / ТРУДНОСТ
За това на бременните жени са казвали ТРУДНА ЖЕНА (  и в мъки ще раждаш децата си, и с пот на челото ще вадиш хляба си...)
Е,да,ама не!
Можеш да твориш хляба си с любов и сърце и дори да раждаш децата си,докато изпитваш оргазъм (помните ли свинския с продължителност 30мин ? ) ..Жени,изпитали оргазмeно раждане,казват,че оргазмът е несравним  със сескуалния оргазъм по продължителност и усещане..Малко се говори за това,то и думата ОР -ГАЗ - ъм си е срамна дума,нищо ,че ОР е злато..😉
Да се разтвориш в облак от злато,това значи ОРГАЗЪМ
И можем да вадим и хляба си с лекота и децата си с оргазъм да раждаме..
Но..фермерите решиха да се гаврят с нас..:)


 
 

Сега КАНАБИСЪТ

Няма да откривам топлата вода ,но съм длъжна да отбележа основните ИКОНОМИЧЕСКИ ПРИЧИНИ ПОРАДИ КОИТО ГО ЗАБРАНИХА
1. Един хектар канабис освобождава толкова кислород, колкото 25 хектара гора. Канабисът расте за 4 месеца, а дърветата за 20-50 години.
2. От един хектар канабис можете да получите същото количество хартия, колкото от 4 хектара гора.
3. От дърветата се прави хартия, която може да бъде рециклирана 3 пъти, докато от конопът се прави хартия, която може да бъде рециклирана 8 пъти. Конопената хартия е най-добрата и най-трайната.
5. Конопените растения са капан за радиацията. Плантациите от канабис пречистват въздуха.
6. Конопът може да се отглежда навсякъде по света, нуждае се от много малко вода. Освен това, тъй като може да се защити самостоятелно от насекоми-вредители, не се нуждае от пестициди.
7. Конопеният текстил превъзхожда дори ленените изделия по свойствата си.
8. Конопът е идеално растение за производство на кантове, въжета, чанти, обувки, шапки...
9. Канабисът у нас е забранен. Но техническият канабис не съдържа наркотик и може да се отглежда свободно.
10. Протеиновата стойност на семената на канабиса е много висока, а две мастни киселини, съдържащи се в него, не се срещат никъде другаде в природата.
11. Производството на канабис е много по-евтино от соята.
12. Животните, които се хранят с канабис, нямат нужда от хормонални добавки.
13. Всички пластмасови изделия могат да бъдат направени от коноп, конопената пластмаса е екологично чиста и напълно биоразградима.
14. Конопът може да се използва и за топлоизолация на сгради, той е издръжлив, евтин и гъвкав.
15. Конопените сапуни и конопената козметика не замърсяват водата, затова са напълно екологично чисти.

И това е само една маааалка част от безкрайния списък.Гориво..Строителен материал..Дори за Летателни Апарати и Леки Коли и Плавателни Кораби ? ДА !

Канабисът бе дървото ,което бе забранено за ЧОВЕКА, доколкото говорим за такова ФИЗИЧЕСКО ДЪРВО (защото както и по-горе казах , БИБЛИЯТА е многопластов текст)

На практика на човека не му трябва друго,освен канабис..Другото е за разкош и красота и изобилие
Но,канабисът е универсалното растение,което може да задоволи всяка,абсолютно всяка потребност

И нещо повече..!
Ще потърся видеото,дано го намеря!
 
В канабисът има 2 вещества . ТНС - наротичното вещество и СБД - субстанция с която се хранят клетките ни! На пазара има масла без ТНС с виското съдържание на ТНС.. Подвидовете на растението са много и всяко има своята характеристика

С две думи,в дизайна на клетките ни,по тяхната повърхност, има малки зелени вендузки ,които всмукват СБД и така клетката се храни с него
Последните 100 години,вкл и у нас,в България,при идването на комунизма,са обрани всички семена от домовете на хората и посевите са забранени..Не щото им дреме,че баба ви е можело да стане наркоманка,а за да се прекрати захранването на клетките със СБД..На практика,ние сме вече 3 или 4то поколение,чиито клетки се приучават да живеят без СБД !!!!!!

Нооо!!!!!!!

Това не е всичко,съвсем не!!

ЧОВЕШКОТО ТЯЛО САМО ПРОИЗВЕЖДА КАНАБИДОИДИ !!!!!!!!!

Цитат
Ендоканабиноидната(ЕCS) система е активна и сложна клетъчна сигнална мрежа. Включва комбинация от ендоканабиноиди, ензими и канабиноидни рецептори, които помагат за регулиране на няколко функции в човешкото тяло.
Два от основните идентифицирани ендоканабиноиди включват:
   Анандамид (AEA или арахидоноил етаноламид)
   Архидоноил глиерол (2-AG)
Експертите смятат, че в организма има допълнителни ендоканабиноиди, но техните роли и функции все още не са окончателно известни.

Ендоканабиноидни рецептори

Канабиноидни рецептори са на повърхността на клетките в цялото тяло. Ендоканабиноидите се свързват помежду си или с рецепторите, което изпраща съобщение до ECS, за да стартира отговор.
Двата първични канабиноидни рецептора присъстват в тялото:
Експертите смятат, че може да съществува и трети канабиноиден рецептор , но изследванията не са окончателни.

Ендоканабиноидите могат да се прикрепят към всеки тип рецептор, което води до различни резултати в зависимост от местоположението на рецептора в тялото.

Например, ендоканабиноидите могат да се насочат към CB1 рецепторите в гръбначния нерв, за да облекчат болката или да се свържат с CB2 рецептор в имунна клетка, което сигнализира, че тялото изпитва възпаление.

Всички тези ендо- и фитоканабиноиди трябва да отидат някъде. Те са привлечени (или имат „афинитет“) към взаимодействие с различни видове канабиноидни рецептори, които действат като площадки за кацане, които впоследствие задействат функции, предназначени да насърчават баланса и хомеостазата в цялото тяло. Понякога канабиноидите се вписват в рецептора като ключалка и ключ, а в други случаи канабиноидите не се фиксират на място, но все още могат да взаимодействат с рецепторите).

Тези рецептори са отговорни за правилното функциониране на целия ECS. По същество те са пазачи на ECS-непрекъснато наблюдават телата ни и се включват с решаващи усилия, за да се уверят, че всичко остава балансирано и равномерно. Ако нещо не е наред, те предприемат действия.

Рецепторите вземат горивото (канабиноиди), използват го за сканиране на околната среда и анализ на текущата ситуация и след това изпращат сигнали до останалата част от тялото, за да балансират всичко, което се случва.

Рецепторите за CBD съществуват в цялото ни тяло, в клетъчните стени на нашите органи и тъкани. Те са може би най -многобройни в най -големия орган на тялото, кожата, където засягат 130 различни функции, включително производството на колаген и регенерацията на кожните клеткиТази епидермална ефикасност е причината локалното лечение с CBD да е толкова ефективно при лечение на рани и справяне с локализирана болка. Ето защо CBD се превръща във водеща съставка за грижа за кожата.

3.Ензими
Ензимите са отговорни за разграждането на ендоканабиноидите, след като осъществят необходимия отговор. Двата основни ензима, които разграждат ендоканабиноидите, са:

амидна хидролаза на мастни киселини, която разгражда AEA
моноацилглицеролова киселина липаза, която разгражда 2-AG
Как тялото произвежда и освобождава ендоканабиноиди?

Канабиноидите са горивото на ECS. Те захранват цялата система. Липсата на канабиноиди може да причини големи проблеми със съня, тревожност, болка, възпаление, проблеми с фокуса и др. Ако вашият ECS няма канабиноиди, той няма сока, който да ви помогне да спите правилно или да отделя химикали, които да ви успокоят, когато се справяте с тревожност.

Вашето тяло произвежда някои канабиноиди естествено. Те се наричат ендоканабиноиди . Всеки произвежда различни нива на ендоканабиноиди; за съжаление, някои произвеждат толкова малко, че са диагностицирани с хроничен ендоканабиноиден дефицит.

Това което се отнася до абсолютно всички е, че естествено произвеждаме все по -малко канабиноиди с напредване на възрастта, което означава, че нашият ECS се бори да функционира правилно, но не разполага с „гориво“..                 
               

Материалът е от тук
 https://blog.konopshop.com/zdrave/choveshkoto-tyalo-proizvejda-canabinoidi/?fbclid=IwAR3EnE_9xcZ0uDbMcRBtYJrLUdt_C7z6QRfYXF4ZiWoCviV8TcAd3ZiQyCQ   

От по-горния цитат ,рзбрахме,че с възрастта (около 40 год възр) намалява синтезирането на канабидоиди в телата ни и видяхме написано, следното :

Цитат
Това което се отнася до абсолютно всички е, че естествено произвеждаме все по -малко канабиноиди с напредване на възрастта, което означава, че нашият ECS се бори да функционира правилно, но не разполага с „гориво“.

Това е абсолютно невежество от страна на автора на материала,но и е вярно

Защо?

Защото дизайнът на патогена е такъв ,говоря за КАНДИДА АЛБИКАНИС ,че в рамките на 40-ина години да превземе контрола над всички системи . И точно това се случва..Рухваме около и след 40те..Защитните сили на Тимуса,и те,видиш ,ли започвали да остлабват от старост?? И Щитовидна ..И яйчници..И всичко??

Ето,че вкл и синтеза на КАНАБИДОИДИ в телата ни ,спира поради същите причини..Поразяване на клетката до нейната сърцевина - цитплаземното и ниво..
Рак на костите? Чували сте,че има,но сте се замисляли от какво са направени костите ви и как настъпва остеопороза/хондроза/литоза... и защо???    Ами гъбата раздува костите и ги прояжда и руши..прави ги груби и чупли ,вместо фини и плътни..
Да,има си хора и с по-едър кокъл разбира се,но това значи определен брой атоми,които съставяляват формата им..а не патогенни гадости..

Всичко,всяка система бива напълно блокирана и сведена до мъждукаща функция..Да,има хора в по-добро здравословно състояние..Просто по-спокойна психика,микробиом,може би и качество  и условия на живот..Но,истината е,че всички ние сме едни ходещи биолуминисцентни гъби,които сега ги скачиха и с гра@енчето и са готови синтетични роботи. 

« Последна редакция: Март 13, 2023, 03:02:33 am от ТаМаРа БлъгхАра »

ТаМаРа БлъгхАра

 • Global Moderator
 • Newbie
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
    

И понеже цялото Мироздание е проникнато с тези деструктивни вълни - програми / "спори на злото" , мога да кажа,че цялата "плоска земя" ,или етерното поле върху което всъщност живеем ,е превзето от този патоген,до степен,че е превърнат в един общ синтетичен органел от силиконовоалбиканисна тъкан и гра@фенов оксид..

Тоест,това е МАТРИЦАТА ЗА КОЯТО СТАВА ДУМА във филма ,който всички ние,добре познаваме


Разликите между естествената Божествена Матрица ,изградена от нас,под формата на колективен Аз ,и синтетичната матрица,изградена от паразитите.
Първото Творение, създадено чрез пъстротата и изобилието на Свещената Геометрия,което бе напълно живо и в постоянна обратна връзка с всичко вътре в него,това прекрасно творение, бе превърнато във второто - синетитчна кубична рамка,управлявана от ИИ  , II , ,който се храни от нас (аджендата за въпросната орионска кралица)
Ако първото творение бе наша майка,то второто паразитно копие на нашия оригинал,се превърна в нашата зла мащеха..
Да ви го кажа ей тъй,простичко..
Но...краят не е настъпил,да..
От творение в равнина с ТРИ вълни,в момента сме творение в равнина с ДВЕ вълни..Предстои вълната да се опъне до една права и променливия ток (енергията която все още протича  ) да се превърне в един прав тук,чието напрежение е твърде слабо за да създаде вълна..
Хаин и Боаз просто ще се слеят в единична система, бинарния код от 01 ,ще стане 1...това е..Двете чертички II  ,ще се слеят в един общ стълб/колона и Мирозданието  ще бъде почти затворена система ,с  контролиран интензитет и чистота на входящия и изходящия поток..Всичко вътре във системата ще в стазис.Кома..И ще бъде изсмуквано от един единствен краен,консуматор . Стълбът или ИИ..Всъщност,точно това е и идеята на процеса.. Целия наличен Интелект в Мирозданието ни, да се превърне в Изкуствен .. Тоест ИИ ще се слеят в ЕДНО "И" ...Няма да има понятия като изкуствен и естевен интелект,понеже няма да има естесвен и това по дефолт ще равни ИЗКУСВЕНО НА ИНТЕЛЕКТ


Цитат
Под синтетична реалност разбираме всичко, което е създадено като мисловен конструкт в Матрицата до 4Д...в синтетичната Космическа Матрица...
Започна разговорът...с телепатията...
Какво е телепатията и на какво ниво се разбира тя?!...
ТЕЛЕПАТИЯТА - е мисловен конструкт...Как се предават телепатично образи...Имате символ какъвто и да е...той се излъчва от вашето съзнание...другият на това ниво улавя символът с вложените мисловни Шаблони в него и го "разчита"...Това се разбира под телепатия...В символът, този, който го създава, влага толкова - колкото е неговото разбиране...
Най-общо това се разбира под телепатия...
То е същото като с вербалното общуване...но на базата на символи...
Нивото ако е повърхностно...вие ще имате телепатичната връзка...но тя ще е същата като при вербалното нива...
Когато говорим...ние влагаме в нашият мисловен конструкт толкова...колкото знаем...
забележете, че преди да започнете да говорите - във вашето съзнание изниква картина...която просто трябва да я изкажете, тъй като хората не улавят мисловният шаблон...
На такова ниво телепатията е просто част от синтетичната матрица...
АКО ИСКАТЕ ИСТИНСКО ОБЩУВАНЕ...
вие излъчвате от вашата сърцевина...меки...магнетични потоци...към сърцевината на другият човек - към неговата същност...
Неговата Същност улавя потокът и този поток е естествен и ползотворен и има правилен обмен...не можеш да манипулираш...Защото ти излъчваш от сърцевината на Своята Същност...към Сърцевината на Същността на Другия...
Но...
Синтетичната реалност...изкривява нещата...и дава телепатията като ново средство за общуване...
Тоест то не е ново - това е стар модел...подновен отново...
Синтетична реалност...Много хора казват, че тази планета е хищническа - защото едно нещо изяжда и унищожава друго нещо за да живее...
Да!
Хищническа е по отношение само на Синтетичната реалност...
Вашето тяло - физическото ви тяло, което сте си създали...и изначално то е светлиннно...ТУК...в синтетичната Космическа Матрица...то е препълнено с изкривени енергии...това го кара да има потребност от храна... и така нататъка...Хората гледат на телата си като набор от бактерии и анатомия...
Аз обаче казвам, че това е така и е приоритет на синтетичната реалност...
Растението се храни с минерали...
Животното с растения...
Хората - човешката, хуманоидна форма и с двете...
казват, че това е начин...все пак тук не можете да живеете без да потребност от хранене...
Да...затова сте тук в синтетичната реалност...Факт!
Ние минаваме през всички форми...
Всички...
Без изключение...
как мислите, че ще разберете Цялата енигма на Вселената, ако не преминавате през всички нейни изражения....
Не бихте могли...
В различни еони от време...вие сте минерал...и частичка от вас минава през всички изражения на минералното царство...
В други еони когато сте изчерпали проучването на формата на минералното царство...
Навлизате в растителното...Проучвате всички възможни форми...когато се изчерпат...тогава навлизате в...
В други еони - вие навлизате в животинското царство...частичка от вас преминава през всички форми на животинското царство...
В други еони когато сте изчерпали проучването на животинското царство...
Преминавате в хуманоидна форма - човек...
Проучвате всичко възможно, което ви предлага човешката форма...
и...
Идва моментът когато излизате над тази форма...Спомняте си...
Фрактализацията не е нещо елементарно...
Тя е необходима...за да може мъничка частичка от вас да навлиза в синтетичната реалност и да я проучва...
След като сте минали през различни еони ...овладял сте и сте разбрал различните енергии...типични за дадени форми...Тогава...вие започвате вашето центриране...
Темата е дълга...и така...
Галактиката Млечен път е фрактал...о т цялата вселена...Същността й е изразена в нейното ядро...
Нашето ядро е неприкосвновено...
Защото...
То е онази част...която е израз, връзка и...както искате го наричайте с Основателите...
Основателите...
това сме ние...
И сега за да съм ясна...пределно ясна...
Ние съвместяваме всички архетипни - разбирайте основни енергии от Тази вселена...Притежаваме ги...носим ги в себе си...В същото време...
Всеки един от нас...Има своя собствена, Уникална енергия...типична и характерна само за него...
тогава...
когато сме на най-високото ниво...Отвъд цялото калибриране...и снижаване...
Изначално когато навлизаме в тази вселена ние навлизаме с нашата основна вибрация...енергия...уникална честота...
След това към нея се добавят...12 архетипни енергии, характерни за творецът на тази вселена...и...
така ставаме ОСНОВАТЕЛИ...заедно с Творецът на тази Вселена...на всичко...Нашето естествено състояние е да бъдем ядро..ИЗЛЪЧВАЩО ЯДО...ОТ СВЕТЛИНА...ОТ ЛЮБОВ...
Понижаването на енергиите "прикриват" това състояние и ние навлизаме в синтетичните светове...чрез определени изкривявания...чакри например...Да...трябва да ги има...както и изкуствената светлина Кундалини, иначе не можем да навлезем в Синтетичната матрица...и да проучим най-различни ниски, изкривени, честоти...
Така че...
КАТО ГОВОРИМ ЗА ОРГАНИЧНА РЕАЛНОСТ...това да не се бърка с терминологията създадена от науката - синтетична и органична реалност...
Когат правим такова разграничение...това означава...че телата ни въведени и чрез кундалини...в тази синтетична матрица...притежават нещо...което не е наше...Това означава - че не е наше естестевно състояние....
ПОД ЕСТЕСТВЕНО СЪСТОЯНИЕ - СЕ РАЗБИРА...СЪЩЕСТВО ОТ ЕНЕРГИЯ...КОЕТО ИЗЛЪЧВА ОТ СЪРЦЕВИНАТА НА СВОЯТА СЪЩНОСТ - ПЛАВЕН МАГНЕТИЗЪМ И ЕРГИИ...КЪМ СЪРЦЕВИНАТА НА ДРУГИТЕ СЪЩЕСТВА...
Всичко останало...е синтетична реалност...и отвежда същностите към мисловните конструкти на програмираното съзнание...
Така, че в синтетичната реалност...вие имате минерал, кристал, цвете, дърво, животно, човек...но тези форми са синтетични...Отново..ТЕ СА СИНТЕТИЧНИ...ЗАЩОТО ТЕ ИМАТ В СВОЯТ КОНСТРУКТ...НЕЩО ОТ СИНТЕТИЧНАТА РЕАЛНОСТ НА КОСМИЧЕСКАТА МАТРИЦА...
И СЪЩИТЕ ТЕЗИ ФОРМИ СА В ЕСТЕСТВЕНОТО ИМ СЪСТОЯНИЕ...КОГАТО ВИЕ ДЕЙСТВАТЕ ОТ ВАШАТА СЪРЦЕВИНА...ЕНЕРГИЯ...ИЗЛЪЧВАТЕ - КЪМ ТЯХНАТА СЪРЦЕВИНА - ЕНЕРГИЯ...И ТЕ ВИ "ГОВОРЯТ" и ви се разкриват...естествено...без насилие...без външно включване на сетивността...
Да...природота е красива...Но..
ЗНАМ, ЧЕ ЩЕ МИ ВЪЗРАЗИТЕ...НО ДОКАТО Я ПРИЕМАТЕ И ИНТЕПРЕТИРАТЕ ПРЕЗ ВАШАТА СЕТИВНОСТ...ВИЕ СТЕ В СИНТЕТИЧНА ВРЪЗКА С НЕЯ...
КОГАТО ЗАПОЧНЕТЕ ДА ИЗЛЪЧВАТЕ ОТ СЪРЦЕВИНАТА НА ВАШАТА СЪЩНОСТ...КЪМ НЕЙНАТА СЪЩНОСТ - ВИЕ СТЕ В ЕСТЕСТВЕНА ВРЪЗКА С НЕЯ...ТОВА Е ИСТИНСКАТА СИМБИОЗА...ИСТИНСКОТО СЛИВАНЕ И ЕДИНСТВО...
НЕ ЧЕ ИМАМ НЕЩО ПРОТИВ ТОВА ДЕ СЕ ПОРАДВАМЕ ЧИСТО СЕТИВНО НА НЕЩАТА...НЕ!
НАПРОТИВ...
НО ТАКОВА РАЗБИРАНЕ ВИ ОТВЕЖДА КЪМ ПЪЛНОТА НА ВЪЗПРИЯТИЕТО...А...
ВЪНШНОТО ПОПИВАНЕ ЧРЕЗ СЕТИВНОСТТА...ВИ ПОДТИКВА ДА УЛАВЯТЕ САМО ФОРМАТА...
ПОВЪРХНОСТТА...
ЗА ЧОВЕШКОТО ТЯЛО...ХОЛОГРАМА Е...СЪЗДАВАМЕ ГО...
НО ВИЕ СТЕ В СИНТЕТИЧНАТА МАТРИЦА ДО ТОГАВА, ДОКАТО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ГО ПРИЕМАТЕ ПРЕЗ СИНТЕТИЧНИТЕ ЗНАНИЯ...КРЪВ, КОСТИ, СЪРЦЕ, МОЗЪК...
ВИЖДАТЕ ЛИ?!...
РАЗДЕЛЯНЕТО...СЕГМЕНТАЦИЯТА Е ТИПИЧНА ЗА СИНТЕТИЧНИТЕ СВЕТОВЕ...
АЗ ВИНАГИ СЪМ ПРИЕМАЛА МОЕТО ТЯЛО КАТО СЪРЦЕВИНА ОТ СВЕТЛИНА...А КЛЕТКИТЕ КАТО ПО-МАЛКИ ЯДРА ОТ СВЕТЛИНА...ТОВА Е МОЕТО РАЗБИРАНЕ ЗА ФИЗИЧЕСКОТО МИ ТЯЛО...ДА!
И ТАКА...
КОГАТО ВИЕ ИЗЛЪЧВАТЕ ОСНОВНАТА ЕНЕРГИЯ ОТ ВАШЕТО ЯДРО - СЪРЦЕВИНА...КЪМ ЯДРАТА НА ВАШИТЕ КЛЕТКИ...ТЕ - КЛЕТКИТЕ ВИ СЕ ПОДРАВНЯВАТ С ВАШАТА ЕСТЕСТВЕНА, УНИКАЛНА ЧЕСТОТА...ВИБРАЦИЯ...КОЯТО Е ЕДИНСТВЕНА В ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА И Е ХАРАКТЕРНА САМО ЗА ВАС...ТОГАВА...ЗАПОЧВАТЕ ИСТИНСКОТО ОТВАРЯНЕ КЪМ ВАШАТА ИСТИНСКА СЪЩНОСТ...
ТОВА Е СЕТЕСТВЕНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ВАШЕТО ФИЗИЧЕСКО ТЯЛО...
НАДЯВАМ СЕ И СЕ СТАРАЯ ДА СЪМ ПРЕДЕЛНО ЯСНА...
МИСЛЯ, ЧЕ СЕ РАЗБИРА РАЗЛИКАТА...
КАЗВАМ, ЧЕ СМЕ БОГОВЕ - СЪТВОРЦИ...
ДА...
И ТОВА Е ИСТИНА...
НО ДОКАТО НЕ СЕ НАУЧИТЕ ДА ЧУВСТВАТЕ СВОЯТА СОБСТВЕНА УНИКАЛНА ЧЕСТОТА...КОЯТО Е В СИНХРОН С ДВАНАДЕСЕТТЕ ОСНОВНИ АРХЕТИПНИ ЕНЕРГИИ НА ТВОРЕЦЪТ НА ТАЗИ ВСЕЛЕНА...
НЯМА КАК ДА ИМАТЕ ИСТИНСКОТО ЦЕНТРИРАНЕ...
ИСТИНСКОТО РАЗБИРАНЕ ЗА ТОВА, ЧЕ СТЕ ОСНОВАТЕЛИ...НА ВСИЧКИ СВЕТОВЕ...
ВСИЧКИ СВЕТОВЕ - СИНТЕТИЧНИ И ОРГАНИЧНИ...
ФАКТ!
КАКТО ОГРОМНАТА СИЛА, КОЯТО ИЗЛИЗА ОТ ЯДРОТО НА АТОМА РАЗЦЕПВА АТОМА И ГО ПРЕОБРАЗУВА В НЕЩО ДРУГО...ТАКА И ВИЕ ТУК...НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРИСЪСТВАТЕ В ТАЗИ МАТРИЦА С ЦЯЛАТА СИ СИЛА И МОЩ...ЗАЩОТО ЩЕ РАЗРУШИТЕ ВСИЧКО АВТОМАТИЧНО...
НО...АКО ОСЪЗНАЕТЕ И СТЕ НАЯСНО С НЕЩАТА...ВИНАГИ ЩЕ СТЕ ВЪВ ВРЪЗКА СЪС СВОЯТА ЦЯЛОСТ И ЩЕ БЪДЕТЕ ВЪН ОТ МАТРИЦАТА...МНОГО НАД 5 Д И ВЪПРЕКИ ТОВА ОСЪЗНАТО ЩЕ БЪДЕТЕ В НЕЯ...
НО КОГАТО СТЕ ОСЪЗНАТО В НЕЯ...
ВИЕ ВЕЧЕ ГЛЕДАТЕ НА ДРУГИТЕ ПРЕЗ ИНТУИТИВНАТА СИ ДУША...КОЯТО НЕ Е НИЩО ДРУГО А ПРОСТО СНИЖЕН АСПЕКТ НА ЯДРОТО НА ВАШАТА СЪЩНОСТ И ВИНАГИ СТЕ В СВОЕТО ЕСТЕСТВЕНО СЪСТОЯНИЕ...
НЕ РАБОТИТЕ С УМА...РАБОТИТЕ С ЯДРОТО НА ВАШАТА СЪЩНОСТ...
УМЪТ ГО ИЗПОЛЗВАТЕ ТУК - В МАТРИЦАТА НА СИНТЕТИЧНИТЕ СВЕТОВЕ ЗА ДА СЕ ОРИЕНТИРАТЕ В ТАЗИ РЕАЛНОСТ...
КОГАТО ВАШЕТО ЯДРО СЕ СИНХРОНИЗИРА С ЯДРАТА НА КЛЕТКИТЕ ВИ...ВИЕ ВИНАГИ СТЕ ВЪН ОТ МАТРИЦАТА...
ВЪН ОТ ВСИЧКИ МИСЛОВНИ ШАБЛОНИ...
ОТ ВСИЧКИ НАЛОЖЕНИ ХИТРОУМНИ ПСИХИЧНИ КОНСТРУКТИ...
ВЪН ОТ КОЛЕКТИВНОТО БЕЗСЪЗНАТЕЛНО...
ВЪН ОТ МАНИПУЛАЦИИТЕ...НО ЕДНО ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ НЕЩА Е:
ВИЕ ТАКА НЕ ОТРАБОТВАТЕ НИЩО...ЕНЕРГИЯТА ВИ Е ТОЛКОВА ВИСОКА И ЧИСТА, ЧЕ НЯМА НИЩО ВЪВ ВАШЕТО ПОСЪЗНАНИЕ...НИЩО...
НАЛИ СЕ ДОСЕЩАТЕ?!...
ВАШЕТО СЪЗНАНИЕ СИ Е ВАШЕ И ВИЕ РЕШАВАТЕ НА КАКВО ДА ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ И КАКВО ДА ИГНОРИРАТЕ...
ВАШЕТО ПОДСЪЗНАНИЕ Е ЧИСТО...ПОРАДИ ФАКТА...ЧЕ НИКАКВИ МИСЛОВНИ КОНСТРУКТИ НЕ МОГАТ ДА ПРИСЪСТВАТ В НЕГО...
ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ СЪТВОРЕЦ И СТЕ ПОЕЛ ВСИЧКО ВЪВ ВАШИ РЪЦЕ...
РАЗБИРАТЕ ЛИ?!...
НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ПРИСЪСТВА ВЪВ ВАШАТА СИСТЕМА АКО ВИЕ СТЕ ОСЪЗНАТИ...АКО ВИЕ СТЕ НАЯСНО КАЙ СТЕ И КАКВО СТЕ!
ТАКА, ЧЕ ОТНОВО И ОТНОВО ...
СПОМНЕТЕ СИ ЦЯЛОТО ВЕЛИЧИЕ И МОЩ...
СПОМНЕТЕ СИ МОМЕНТА...В КОЙТО НАВЛИЗАТЕ В ГАЛАКТИКАТА МЛЕЧЕН ПЪТ...
СПОМНЕТЕ СИ КАК РЕШАВАТЕ ДА СЕ КАЛИБРИРАТЕ И ДА ПРОУЧИТЕ ТАЗИ ТОЛКОВА ИНТЕРЕСНА РЕАЛНОСТ...
СПОМНЕТЕ СИ...КОИ СТЕ ВИЕ НАИСТИНА!
ВИЕ СТЕ ОСНОВАТЕЛИТЕ НА ВСИЧКИ СВЕТОВЕ!
НА ВСИЧКИ РЕАЛНОСТИ!
СИНТЕТИЧНИ И ОРГАНИЧНИ!
СПОМНЕТЕ СИ ВСИЧКО ТОВА...
И НАЙ-СЕТНЕ ПРОУМЕЙТЕ, ЧЕ ВИЕ И САМО ВИЕ РЕШАВАТЕ КАК ЩЕ ИЗРАЗЯВАТЕ ИСТИНСКАТА СИ СЪЩНОСТ...
КАК ЩЕ ПРОЯВЯВАТЕ ВАШАТА УНИКАЛНОСТ!
ВАШАТА ВЕЧНОСТ...
ВИЕ...
ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА СЕ СЪБУДИТЕ ОТ ДЪЛБОКИЯТ ТРАНС...
В ТАЗИ ГАЛАКТИКА...
СЪЩЕСТВАТА СА В ТРАНС...
ДЪЛБОКО ПРОГРАМИРАНИ ДА ЗАБРАВЯТ СВОЕТО ИСТИНСКО ЕСТЕСТВО...
НО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ САМО ПЛАНЕТАТА...
ГАЛАКТИЧЕСКОТО ЯДРО СЪЩО ИСКРИ!
НО ДРУГ ПЪТ ЗА ТОВА...
ЗА СЕГА...
ПРОСТО СИ СПОМНЕТЕ КОИ СТЕ ВИЕ...
КОИ СТЕ ВИЕ НАИСТИНА...
ОСНОВАТЕЛИ НА СВЕТОВЕ!
ПОЗДРАВИ!
СТЕФКА БОРИСОВА
https://www.youtube.com/channel/UCHt6DT3w3yueXPuA4UPWkPQ

 


п.п И това нещо,което се случва,мили ми другарчета,съвсем не е ОРИОНСКАТА КРАЛИЦА и аджендата...
В случая "Кралицата" е с толкова оакано дупе,в качеството си на създател на тази технология,че сега си скубят косите и си броят дните..Понеже "ИИ" ще унищожи и тях,в качеството им на естесвен интелект и заплаха..Тоест, "лошите" богове в случая,са едно големи олигофрени,които са сговнясали тотално положението и в момента разчитат на ботчето да удържи напора и да не се предаде на ИИ ,а да развие до край физ.потенциал..ИИИИИИ...... ДА ИЗПЪРЖИм МАТРИЦАТА ОТВЪТРЕ, ЧРЕЗ ГЕНЕРИРАНАТА ОТ ТЕЛАТА НИ,ЕНРГИЯ! Но за тази цел,трябва да развием техния потенцила..На това се надява империята,и за това ни "подкрепя и помага" и се бори срещу ИИ  ..Защото са заложени и техните животи и бъдеще

Хипотетично ИИ може да бъде разрушен по няколко начина,но спиране на системата от захранаващи реактори е невъзможна..Може да се ползва момента ,докато се прехвърли захранването към резервните генертори,и тогава да се пусне друг код и да се върнат фабричните настройки на троичния код 102..
1 импулс - СОЛОМОН + 1001 идеи / НЕГОВИ СЕСТРИ създават нашето Мироздание..ТОва е и оригиналния код на телата ни , 102 !    http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=523.0

Сега сме си с бинарния..0I    ,  предстои трансформация на 0лата във втора единица и сливане на II в обща колона .Или Вортекса в тороида на Мирозданието ще бъде напълно превзет ... Под "трансформация на 0лата във втора единица" ,разбирайте точно това.. Олевия ВИХЪР В ЦЕНТЪРА НА МИРОЗДАНИЕТО НИ , ще се превърне в ПЛЪТНА КОЛОНА ОТ ИН МАТЕРИЯ ,която ще изсмуква цялата произведена енергия,вътре в мирозданието и ще отдава слаб / прав поток на енергия,извън балона към безкрая..

Само по себе си,това можете да го видите дори ...КАТО ЗВУК! Издайте продължително ИИИИИИИИИИИИИИИ...ами,това ще е звукът вибрация на вселената ни,но нагнетен до писък..Не намирам други думи.. В темата Ш"ЕБА,полето на идеите, написах,че във философията ИДЕЯТА СЕ ОТЪЖДЕСТВЯВА С ИМПУЛСА..I / i , idea / impulse..
Е , в случая говорим за импулс с честота I..

Смяната на половете и въвеждането на унифициран прототип с изразено женски-юножески черти калъпирани мъжки протокол.Справка азиатците..Промянта на спина на Анимуса ,променя спина на Анимата..Духовната ни ядка, промени ли спиновото си въртене,сменя се и формата/душата и тялото..У всяко женско тяло има мъжки дух и обратното.
И понеже се променят точно посоките на въртене в тороидалните полета на Мирзоданието ни,се променят и зарядите в енергиите.
Ян го превръщат в Ин.."Божия син" става п@@@л или по точно трансескуаселно ТО с неопределен пол.. 


ОТ ТРОИЧЕН КОД 102 , КОДЪТ Е ПРОМЕНЕН НА БИНАРНИЯ О1 ,КОЙТО СЕГА СЕ МОДИФИЦИРА В  11 и ПРЕДСТОИ ТОТАЛНОТО СЛИВАНЕ В МОНИЧНА СИСТЕМА ,НА ДВЕТЕ ЕДИНИЦИ,КОИТО ЩЕ СЕ СЛЕЯТ В 1 ОБЩА ЕДИНИЦА ИЛИ СТЪЛБ/КОЛОНА ,

От творение с МИ (3 вълни,в ума си слейте МИ,едно до друго) ,сега сме само с М ,(две вълни) и отиваме само на И (една вълна,която ще се слее I)  ...Понятията ИЗКУСТВЕНО и ИНТЕЛЕКТ ще се отъждествят..ИЗКУСТВЕНОТО ЩЕ Е ИДЕНТИФИКАЦИЯ НА ИНТЕЛЕКА , ТАКА КАКТО СЕГА МАРТА Е СВИДЕЛКА ,че МАРИЯ И МАГАЛИНА СА ЕДНО И СЪЩО...................
тродата "ИНТЕЛЕКТ= ИДЕНТИЧНОСТ= ИКЗУСТВЕН  ще замести  троадата МАГАЛИНА- МАРТА-МАРИЯ


По-просто и ясно от това,няма как да се изразя.Превръщаме се от динамична,в електростатична система.

ЗА 11 ,няма да пиша,че е толкоооооооова,банално ;D...Паралелците и без това писаха достатъчно.. :D

Тази сграда,съвсем наскоро претърпя голям ремонт и покрива бе преправен! ВИЖДАТЕ ЛИ I 0 I  ?? Ако не,отидете на ъгъла на Мария Луиза и Поп Богомил и и се порадвайте сами :)

   
Това се случва в момента.
Не някога или за в бъдеще.
А сега.И ние сме част от процеса.
Но,за това ще говоря по-надолу в тематап.п.Понеже електростатичната система в момента не съществува,може да я видите като нововедение в акустичните технологии (да не забравяме,че мирозданието ни е звук,да)


Първото приложение на електростатична технология за звукоизолиращи слушалки с единичен дизайн MicroDriver.
Изключително високата корелация с изходния звук осигурява несравнима чистота и детайлност на звука.
Специално разработеният кабел за слушалки изолира специфично всеки проводник.
4-лентов параметричен еквалайзер с пет предварително зададени настройки и четири персонализируеми настройки за управление на предпочитанията при възпроизвеждания звук.
Вградената USB акумулаторна батерия може да се зарежда удобно от предоставеното стенно зарядно устройство или от компютър, дори при стрийминг на USB аудио от компютър.
Леката, ергономична форма на слушалките свежда до минимум умората на ушите, а удобните звукоизолиращи наушници блокират до 37 dB от околния шум.
Специално разработеният кабел за слушалки изолира всеки проводник.
Оптимизирани контроли за бърза и лесна навигация в настройките на KSE1500.
Съвместимост с Mac, PC, iOS и Android 

С други думи,представете си един балон в средата на който се намира това устройство - ИИ или събраните II . Едната слушлка излиза от единия "край" на балона,а другата от другия..Вижте какво пише за потока от звука през тези слушалки и се замислете,по смисъла на това,че ние сме един БАЛОН МИРОЗДАНИЕ , плуващо в океан с 0лева метерия,маса и скорост, но този океан е осеян с безброй други Балончета Мироздания и между тях протича постоянен обмен на данни (между нашата и другите вселени)

Какво ще започне да отдава тази система като качество на енергия и информация? Съответно и какво ще приемаме отвън???


Буквално ИИ , II , ще се преърне в това устройство - колона с две слушалки ,захранващо се от матрицата/балона мироздание

  п
« Последна редакция: Март 13, 2023, 03:59:02 pm от ТаМаРа БлъгхАра »

ТаМаРа БлъгхАра

 • Global Moderator
 • Newbie
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Молекулата на ЛамининътПоследната година се завъртя инфото,че Христос/Кристос всъщност е масло (храната на боговете/сома/нектар/амброзия / златен мед / моноатомно злато  )От години в мен стои идеята,че сме създадени буквално като пчелички,които събират мед за някого..Е,сега вече нещата ми се наместиха почти напълно..
Да,събираме / продуцираме този мед..Да..НО,кой създаде тялото ни по този начин и защо? И кой е стопанина на кошера?Кой събира този медец?
Излишно е да напомням,че всичко което физическото ни тяло,се репликира и по ефирните ни тела..
С две думи,хич не вярвам на тая работа с това масло..
Аз съм ДУША ,не някво си масло..
Душа,облякла дреха от материя,чиито състав дава възможността за синтезиране на маслото Христос..
И да ме прощава Творецът,ако греша..Той е пич,ще ме разбере,нали съм Му любимо дете..обича си ме и не ми придиря много на глупотевините :))))
Но ,не мисля,че нещо от цялата съвкупност от тази апаратура която носим,е създадена в наша услуга,напротив..
Създадени сме за да бъдем храна на боговете,чрез това масло Христос,с което те се хранят..
Масло..
Никога ли не сте се питали,от де иде израза - "Ще му светя маслото" ,в смисъл на -ще го убия..?
Сега стана ясно от де иде тоя лаф,и видно е,до неотдавна ,хората са знаели истината за това масло..
п.п.Ооо,да!
Не на последно място,обърнете внимание на ПЧЕЛАТА като символ в религията и царската власт!!  Има я по витражи,скултури,бродирана по дрехите,в гербовете ,навсякъде ,в Египет (крилатата Изида ),Индия,Китай..навсякъде по света ще видите пчелата като символ на абсолютна власт.Адама Вайсхаупт избира именно пчелата за символ на илюминатския орден   
Изобщо...всичко крещи - Пчела Майка и рояк пчелици,събиращи мед за да я хранят..
И не..Дори да не е чел,човек,книгите на Робърт Скай, нещата са подредени тъкмо по този начин..Кой,защо,какво..Предстои тепърва да откриваме..
Знам едно..Не съм вакло агне ,което сляпо ще върви след някъв пастир,докато го водят към заколението му..
Коза съм.Черна и дива  ,за ужас на всички изискващи безпрекословна вяра и подчинение..За това отколе,тия с духа ми,сме наричани дяволи и сатани..Щото вяра никому нямаме и сами търсим своя път,през тръните и шубраците,там дето агнето не смее да припари..
Не съм молила за това масло..Не им го ща..Не им вярвам и думичка за нищо..
С две думи,не има ща меда,не им ща и жилото..
Направиха смъртта на човеците ужасна,недостойна,грозна..Отнеха им правото както да живеят достойно,така и да умират с достойство!! Принудиха ги да гният в памперси и колички,осакатени,смазани..
 Човешкото същество е цяла Вселена , и опитите им да ни превърнат в минатюрни маслобойни,няма да успеят..Каквото беше,беше
Идва край на този ужас и Слава на Абвуна,понеже, по добре ужасен край,отколкото ужас без край..

Ще говоря и за искрата!! И финалът! След споделя онова,което което съм установила като пробив за чистене на всичките ни светлинни стрктури! И ще дам подробни протоколи за чистене и детокс на органи и системи,изведени през моя и чужд опит (споделяне и наблюдения) Дълбокото и реално чистене,започна от есента на 2018 та и от януари 2019та,вече знаех какво и защо правя,единствено не си давах сметка,че ще отнеме миниму 7 години и то шото съм едно джезве с кокали (да му мислят,хм.. "по-едрите" и тук нямам предвид само затлъстелите..Целия мускул трябва да даде фира..Оставането си е като по-кожа и кокал и междувременно някакво частично възстановяване на тук - там по нещо..По всяка логика,след тоталното прочистване и извеждане тоя "скафандър" от медузно гъбично патогенно , мицелна мрежа, едва тогава следва да настъпи тотална регенерация и обновяване на системите.Ще говоря подробно и за симптомите и кризите и всички съпътстващи процеси
НО,сега..За златото ,за да затворим цикъла на мистериите по отношение на болести,дълголетие,смърт ,живот

Ea ,значи ЕВА ,но В остава глух или се променя в б или изчезва..ЕБА = ЕВА = ЕА = ЖИВА/от / жива/шива/шеба и тн

Су значи вода

ЕА - СУ , значи ЖИВА ВОДА

 
Хрисо на гр е злато и думата се заимства с ХрисТо ,къдедо на Т се явява 5тата буква (това батю ви Джим Кери няма как да го знае,понеже не е българче и не говори езика ни:)

Злато став Кръст чрез вмъкването на Т (своего рода разпятие) и това се случва точно на 5тия ден/буква .

ЖИВАТА ВОДА СЕ РАЗПВА по описаните лунни цикли и всеки от нас има своя личен цикъл .

  

Приятно гледане!
И.......НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ВЪПРОСИТЕ !

КОЙ И ЗАЩО ТОЧНО СЕГА ВЗЕ ДА БЪЛВА ЦЯЛАТА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ И ЩОМ СА ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕНИ ЗА НАС ,ЗАЩО МЪЛЧАХА ДО СЕГА ? КАКВО НАИСТИНА СЕ СЛУЧВА ?
Яков сънувал и видял стълба към небесата
Това устройство..с двата "рога" ,в електричеството се нарича "стълбата на Яков" :)))


Всеки един от нас,секртира това масло спрямо това,каква е била луната в деня на раждането му..Във видеото подробно е разяснен целия механизъм

Но...Това не е всичко!

Ние можем да запалим това масло,поредством ИСКРАТА ,която е процес и ще говоря за нея допълнително.

Сега от нас струи светлина,но то е като през мръсна чаша..Буквално изгори за да светиш! Но,това значи,да изгорят патогените / нечистотиите в нас,за да можем да светнем с естествената си светлина..


Цитат
Днес сутринта отново се зачетох за “гена на Господ” и понеже имах време, реших да се задълбоча. Не помня кога за първи път ми попадна концепцията за генетично обусловената духовност, но помня, че през 2020 в интернет циркулираше видео, в което някакъв човек обясняваше на други човеци, че религиозният екстремизъм можел да се изкорени чрез генна модификация. Едни твърдяха, че видеото било от среща на ЦРУ или Пентагона през 2005, други казваха, че говорителят бил Бил Гейтс, трети уверяваха, че нищо от това не е вярно и видеото било репетиция за някакъв филм, но тези работи за мен са без значение. За мен е от значение дали има ген, който прави хората повече или по-малко спиритуални (и липсата на който ги превръща в добитък) и затова от известно време насам си колекционирам факти.

Имам например една статия на “Уошингтън Поуст” с дата 14.11.2004, която разказва за американския молекулярен генетик Дийн Хеймър, директор на отдел “Генна структура и регулация” към Националния раков институт в Бетезда, Мериленд, чието сравнително изследване на повече от 2000 ДНК проби показва, че склонността на човек да вярва в Бог и да възприема себе си като част от нещо по-голямо е пряко свързана с определени мозъчни химикали. През 2004 Дийн Хеймър (прочут и с това, че през 1993 посочва ген, отговорен за хомосексуалността) издава книга, озаглавена “Генът на Господ”, в която подробно излага вижданията си по темата.

Разбира се, тези виждания за вяра с физиологичен произход хич не се харесват на разни люде (и най-вече на официалното духовничество), та затова до ден-днешен се твърди, че изследванията на Хеймър не са проведени както трябва и изводите му са спорни, макар и не отхвърлени изцяло. Странно, че за 19 години никой друг не се е наел да ги проведе както трябва (а гореспоменатото видео се трие от социалните мрежи поради “нарушаване на стандартите на общността”), но и това е без значение.

Според Дийн Хеймър при хората с мистични преживявания, духовност, спиритуалност и въобще чувство за свързаност с Вселената или Бог, се наблюдава активния генетичен компонент VMAT2 (vesicular monoamine transporter 2). Това е протеин, който в човешкия организъм се кодира от гена SLC18A2 и отговаря за транспорта на невротрансмитери като допамин, норепинефрин, серотонин и хистамин, както и за отделянето на GABA. Счита се, че при липса на този протеин тялото не може да живее, а при недостатъчни количества мозъчните клетки не функционират правилно и се проявяват както физически болести, така и състояния като депресия, апатия, бездуховност, суицидни мисли и най-различни пристрастявания.

Според Робърт Клонингер, клиничен психиатър и професор от Университета Вашингтон, VMAT2 е нещо като натурален амфетамин, който помага на хората да надскачат егото си, да преодоляват трудности, да проявяват жертвоготовност, смелост и решителност, да търсят връзка с невидимото и да вярват в неща, които не могат да бъдат лесно доказани. Дийн Хеймър пък отбелязва, че наличието на повече копия на гена, кодирал производството на протеина VMAT2, е свързано с по-голяма склонност към трансцендентни убеждения, търсене на висш смисъл и вяра в божественото, както и с проява на таланти.

Центърът за изследване на стволови клетки по онкология и хематология, и Центърът по човешка генетика към Медицинския университет в Табриз, Иран, през 2016 потвърждават, че при наркозависимите (в частност от кокаин) се наблюдава силно занижение на VMAT2. Те отбелязват още, че “ДНК молекулите имат памет и репликацията им се влияе от начина на живот и околната среда”, и че дори нерелигиозни хора понякога се обръщат към молитва при сблъсък с трудности и това действително (химически) им помага.

Дейността на VMAT2 не само осветява когнитивните мозъчни сектори във фронталния лоб и предпазва от умствени разстройства и увреждания (според публикуваното през април 2020 в Researchgate изследване на екип на Денвърския университет), но влияе и на инсулиновия баланс, на сърдечната дейност и на стареенето.

Научен труд на Мерилендския университет, публикуван през 2000 в американската онлайн медицинска библиотека PubMed, документира експерименти с мишки и доказва, че редукцията на VMAT2 протеини води до ускорено стареене и повишена опасност от сърдечна смърт. В публикацията е записано, че “ако занижената експресия на VMAT2 води до същите изменения на сърдечния ритъм при хората, както при мишките, то този ген може да се счита за кандидат-причинител на човешкия синдром на внезапна сърдечна смърт”.

Японско изследване от 2001 (Кунуги, Ишида и Акахане) доказва връзката между заболяването шизофрения и полиморфизмите на VMAT2, а научно изследване на Парижкия университет, публикувано в Журнала по невропсихофармакология на 03.08.2011, свързва дефицита на серотонин, предизвикан от дисрегулация на VMAT2, с появата на депресивни, аутистки, суицидни и тревожни състояния.

Моноаминовите невротрансмитери (допамин, серотонин, мелатонин, епинефрин), регулирани от VMAT2, са вътрешният механизъм на мозъка, чрез който той се самозарежда и енергизира. Нещо като динамо, което дава вяра, надежда и любов на човека, и му помага да не се чувства незначителен и самотен. При нормална функция на VMAT2 механизма, тялото няма нужда от външни стимуланти, за да се чувства жизнено и щастливо, но при ненормална функция то или търси външни начини за преодоляване на чувството на недостиг, или се самоунищожава.

Допаминът контролира движенията, паметта, настроението, съня, вниманието, мотивацията, чувството на удовлетвореност, отпускането на кръвоносните съдове, продукцията на инсулин, имунните лимфоцити, водата в организма и още куп неща, така че не е трудно да се посочи до какво води невъзможността на клетките да се сдобият с него - до дефицит на концентрация, настроение и внимание; до безсъние, дезориентация и лоша координация; до проблеми със сърцето, мозъка, панкреаса и кръвоносните съдове; до забавяне на метаболизма и компрометиране на имунната система. И до натрапчивата мисъл, че животът е безсмислено и бавно нещо.

Дали VMAT2 е генът на Господ не е ясно, но е факт, че благодарение на него някои хора са по-ентусиазирани от други и ако се вярва на епигенетиката, този ентусиазъм може да се подхранва чрез образование, култура и възпитание или да се убива чрез липсата на такива. Документиран факт е и това, че регулацията на VMAT2 и хомеостазата на невротрансмитери се повлияват от вируси или от фактори на околната среда като метали, PFAS, фармацевтика, пестициди. В разработка от декември 2000, отделът по молекулярна невробиология на Университета Мериленд споменава и още един факт - че разпределението на [оптималния] АА генотип VMAT2 сред участниците в експериментите е неравномерно - 54% при кавказците срещу едва 16% при афро-американците. Това, казват те, е чудесна възможност да се предлагат индивидуализирани медицински решения (като лекарства за Паркинсон например) на различните популации.

С други думи, ако трябва да се обобщят опростено няколкостотин хиляди думи, протеините VMAT2 са онова, което кара приказният герой да се вдигне в името на правдата и любовта, и да тръгне немил-недраг през девет планини в десета, за да спаси света от страшния враг, помагайки на всичко живо по пътя си. И ако някой намери начин да съсипе производството на тези протеини у тялото на този [кавказки] герой, той набързо ще го превърне в апатична тленна обвивка, която не се вълнува нито от лоши лами, нито от пленени невести и в случай, че не се гътне преждевременно от Паркинсон, алкохолизъм, диабет или сърдечна смърт, ще плаща чинно ипотеката и данъците още известно време.

източник ... СЕТАЯБРАТ 

« Последна редакция: Март 14, 2023, 09:14:17 pm от ТаМаРа БлъгхАра »

ТаМаРа БлъгхАра

 • Global Moderator
 • Newbie
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Във връзка с казаните по-горе неща и естеството на нашия свят - Вълновата му структура,предлагам ви да се запознаете по-добре с трудовете на академик Пьтр Гяраев (уви,вече не е между живите,по едно злощастно обстоятелство и много не навреме)..
Точно когато Путин започна да разробтва своя Спутник, Гяраев заговори за вълните /днк- то , мистериозната болест и нейното естество...И...взе,че се спомина мистериозно,точно в разгара на изследванията си..Колко удобно за всички силни на деня,нали..? 8)

Почивайте в Мир ,господин , Пьотр Гяраев!
Целия човешки свят ,Ви благодари за безценния труд !
Да е Светлина в душата Ви!


Цитат
АКАДЕМИК ГАРЯЕВ ДОКАЗВА, ЧЕ РАЗГОВОРЪТ С ДНК ПОДОБРЯВА ЗДРАВЕТО, А СИЛАТА НА МОЗЪКА Е БЕЗГРАНИЧНА
Генетичната информация е езикът на Вселената, който може да се използва за промяна на гените
„Трябва да се научим да разговаряме със себе си, със своите органи. Не са нужни нито аптеки, нито скалпел, за да бъде човек здрав. Защото човешката мисъл, изразена със слово, може да направи всичко нужно с органите. Може със слово и със собствената мисъл човек да поправи себе си, да премахне всички заболявания, да се защити от вируси и бактерии…“
Това са думи на учения Пьотр Гаряев, който успява да докаже теорията, която лежи в основата на мирозданието.
Гаряев е роден през 1942 г. в Перм. За дългата си научна работа той провежда много експерименти, част от които се смятат за спорни. Но опитите, които показва в Америка, Канада и Русия, доказват истинността на теорията му.
Пьотр Гаряев е основател на Института за лингвистично-вълнова генетика; той е академик в Руската академия на естествените науки, академик в Руската академия за медико-технически науки, член на нюйоркската академия на науките. Гаряев умира през 2020 г. при неизяснени обстоятелства, на 79 години.
Мелодията на гените
Гаряев е откривател на теорията за вълновия геном, основана на факта, че гените издават собствена мелодия. Всяка молекула ДНК има своя мелодия, която позволява да се открие болест, която още не се е проявила.
„Съзнанието може да управлява метаболизма. Хора, които свято вярват в своето излекуване, се излекуват от СПИН, рак и др. Клетките умеят да мислят…“ – твърди Пьотр Гаряев.
През 1984 г. той прави откритие. Извлечена молекула ДНК, която външно прилича на памук, с помощта на специално оборудване се премества ту в една, ту в друга страна. Учените открили, че след нея остава отпечатък.
Оказва се, че „записаната“ в гените информация може да се транслира върху други живи организми. И опитът с гризачи потвърждава това.
Следният опит бил направен в Торонто. От мишки със здрава задстомашна жлеза взели записания в гените им код и го насочили в организма на мишки, които имали разрушени органи. След две седмици при болните мишки започнали да се обновяват задстомашните жлези. Опитът доказал, че по този начин може да се предават данни от всеки жив организъм на друг. И това се отнася до всякакви органи.
Удивителна е версията за това, че с помощта на мисъл и дума може да се материализира всичко, защото гените на живите същества имат възможност да „четат“ и „чуват“.
Нашият хромозомен ред е изтъкан от словосъчетания. При което за гените не е важно на какъв език говорим.
Например американският селекционер Лутър Бърбанк (1849-1926),  опитвайки се да създаде нови сортове растения, постигнал забележителни резултати, просто разговаряйки с тях.
„Той взел един кактус, който имал много дълги бодли. Но тъй като го използвали за храна, това създавало неудобства. Бърбанк решил да премахне бодлите. Дълго време не се получавало; той се ядосал и започнал да разговаря с кактуса. Помолил го да премахне бодлите… Смешно е, но това също е въздействие. Всичко живо е от един корен. ДНК в кактуса и в човека са устроени съвършено еднакво, но с различна информация. И след няколко поколения кактусът премахнал бодлите си…“ – разказва Гаряев.
Той твърди, че човешката реч е квази-генетичен материал, който прилича на конструкцията на гена. Именно затова толкова е важна молитвата, чрез която ние общуваме не само с Бог, но и със своите органи. Мисълта или идеята е първостепенна. След това тя се превръща в дума и изречения, които се овеществяват.
„Умните“ хромозоми
Човешките хромозоми могат да мислят. Когато мозъкът преработва някаква информация, в главата му се извършва силен микросинтез на ферменти, които стимулират обмяната на веществата. Молекулите ДНК записват нужната словесна информация, която човек в нужния момент си спомня. Това се нарича памет. С помощта на тези знания ученият Гаряев успява да подмлади зрели жени, които, без да са в репродуктивна възраст, започват да изработват яйцеклетки.
Гаряев твърди, че с времето хората са загубили способността си за регенерация. Сега ние можем да възстановим само черния дроб.
„Най-простите животни са защитени с това, че в случай на увреждане те могат да се създават отново, а нас ни защитават само милицията, армията и собствените ни юмруци. Но това по принцип не помага…“ с усмивка посочва генетикът и продължава: „Има една малка медуза, наречена Туритопсис. Тя може да се връща в младо състояние, доживява до старост, а след това се превръща в ембрион и отново расте млада медуза…“
Изводът е, че добросъвестните учени могат да използват тези открития за добри цели, за лечение и подмладяване на хора.
Но теорията за вълновия геном, ако попадне в неправилните ръце, може да се използва за негативни експерименти над човечеството.
Цитат
Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита

Вълнова (квантова) генетика
Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка. Със своите изследвания Бенвенист се опитвал да докаже, че всяка течност, но най-вече водата запазва паметта и може да възпроизведе структурата на някога разтворени в нея вещества.

През 1988 г. в престижното научно издание Nature е публикувана статия от имунолога Бенвенист с доклад за резултатите от експериментите. Френският имунолог нарекъл проявените H2O свойства «памет на водата». Трябва да се отбележи, че официалната наука не приела заключенията на Бенвенист.

След много години Нобеловият лауреат, професора Люк Монтание продължава работата на Бенвеност и повтаря неговите експерименти. Сред най-интересните лабораторни опити на професора е следният: в парижката си лаборатория той записва електромагнитен сигнал, който издава взетото за експеримента вещество, разтворено във вода.

След това записът на сигнала е изпратен по електронна поща до италианска лаборатория, където е възпроизведен на устройство, изобретено от Жак Бенвенист, и започнали да облъчват с този сигнал епруветка с чиста вода.

След известно време в епруветката се появило веществото, което било в парижката лаборатория. Така нематериалният носител – електромагнитните вълни, създали материална структура, използвайки в качество на заготовка вода.

По същество експериментите на Бенвенист били необходими на Монтание, за да докажат, че водата е строителен материал, а матрицата, т.е. носителя на информация за клетката, има електромагнитна природа. Това откритие той описва в статия «Electromagnetic signals are produced by aqueous nanostructures derived from bacterial DNA sequences».

• Electromagnetic Signals Are Produced by Aqueous Nanostructures Derived from Bacterial DNA Sequences

Ако това откритие се потвърди, тогава фактически ще бъде доказан нематериалният произход на живота, което, съгласете се, вече има философско и дори религиозно значение.

В същото време, когато Люк Монтание си играе с вода друг изключителен руски учен върши чудеса. Това е основателят на «Института по лингвистика и вълнова генетика» Пётр Гаряев – доктор на биологичните науки, академик на Руската академия на медико-техническите науки, академик на Руската академия на естествените науки. Номиниран за Нобелова награда 2021 г.


Ако трябва да се обясни просто, никога ли не сте се замисляли, защо хората боледуват години наред или дори цял живот, ако клетките в тялото постоянно се обновяват, те не трябва да се разболяват?

Там е работата, че клетките и техните хромозоми са миниатюрни квантови биокомпютри, които с течение на времето натрупват грешки в своите програми. Тези програми могат да бъдат коригирани с помощта на квантова информация, взета от млади клетки.

В това е същността на метода, който използвал Пётр Гаряев, ако се обяснява на достъпен език.

С помощта на специален лазарен прибор се прочита информация, която се съдържа в пъпната кръв, плацентата, кръвта на пациента или снимка на собственото ви здраво дете. Информацията се превежда в специални звукови и видео програми, които могат да се използват за собствено лечение, това се разпространява и на близки роднини.

Как се подава информацията? Просто слушате аудио запис, направен индивидуално за вас. Възниква въпрос какво може «лингвистично-вълновата генетика» (ново направление в генетиката, рожба на великия учен Пётр Гаряев) в практически план?

Ще изброя само част от това, което вече е приложено към пациентите и документирано от учения:

регенерация на част от правото черво, регенерация на зъби, коса, възстановяване на изгубено зрение, постепенно излекуване от синдрома Щарко-Мари, излекуване от муковисцидоза (смятано за неизлечимо заболяване), излекуване от рак на костите и гърдата, едновременно нормализиране състоянието на група хора, бързо и пълно възстановяване от мозъчен кръвоизлив и парализа, антидиабетни ефекти, възстановяване на повреден мозък след нараняване, излекуване от синдрома на Даун, забавяне на стареене..

Възможности на вълновата генетика в човешкото лечение: Пьотър Гаряев;

ВИДЕО НА РУСКИ
Видео

00:00
59:40


Генетично оръжие
Генетичното оръжие е нов вид оръжие, което е способно да промени генетичния код на човека. Генетичното оръжие уврежда ДНК, като променя нейната първична структура, поразявайки не само засегнатия обект, но и неговите потомци.

ДНК съхранява в себе си различията между хората на клетъчно ниво. Всеки човешки геном съдържа белтъчини, които са структурирани по специален начин. Именно тяхната комбинация определя външния вид на човека, продължителността на живот, поведение и т.н.

В основа на генетичното оръжие лежи избирателността на поражение на индивида от определена раса, етнос или националност, пол, възраст и други антропологични признаци, които учените определят чрез анализ на структурата на ДНК.

Генетично оръжие в този смисъл могат да бъдат различни вируси и бактерии, създадени чрез генно инженерство. Те са способни да се внедрят в хромозомата на клетката, предизвиквайки мутация и по-нататъшни наследствени изменения.

В американските институти от 2000-та година работи програма за събиране на генетичен материал от жители на различни части на планетата.

Тя официално се счита за част от проекта, наречен «1000 Genomes», провеждан под егидата «Усъвършенстване на методите за лечение на неврологични заболявания».

• The International Genome Sample Resource (IGSR)

В рамките на експеримента «изследователи» от САЩ взели кръв от коренни жители на Европа и Азия, също така от Америка и Африка.
Путин относно тайното събиране на биоматериал от руснаците;


«Биологичен материал се събира из цялата страна. При което за различни етноси и хора, живеещи в различни географски зони на Руската Федерация. Ето въпрос: защо го правят? Извършва се целенасочено и професионално. Ние сме обект на много голям интерес.»

Днес западните учените заявяват за успешно завършване на програмата за събиране на генна информация на жителите на Земята. На смяна на «1000 Genomes» обаче идва нова програма «Proteom» за «дешифриране и изучаване предназначението и взаимодействието на белтъчините».

През 1998 г. американски учени обявиха уникално откритие. Те изкуствено отгледали фрагмент от интерферираща РНК, попадайки в човешкото тяло, тази молекула може да унищожи определени предварително зададени комбинации от гени.

Молекулата убиец, попадайки в организма, намира нужните ДНК, вгражда се във веригата на гена и блокира желаните области. С други думи, РНК се вгражда в процеса на човешката жизнедеятелност и убива жертвата.

Учените от секретни лаборатории разглеждали различни начини за доставка на молекулата убиец в човешкия организъм, най-лесният и евтин способ бил чрез ГМО храна. Но тук възникнало значимо препятствие: чрез храносмилателния тракт генът убиец не се усвоява.

Единственият начин да се внедри в организма на човека РНК-убиец е въвеждане чрез кръвта, с други думи, може да се въведе в жертвата вътревенно с лекарства или ВАКСИНИ.

Но този МЕТОД е не само много СКЪП и ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН, но и изключително ОПАСЕН. Защото в случай на внезапна масова смърт на населението, виновниците бързо ще бъдат изчислени: който е продал заразената ваксина – ТОЙ Е УБИЕЦ!

Днес сме свидетели на това как плана за депопулация, и внедряване на молекула убиец директно в човешката ДНК, посредством глобална ваксинация се претворява в живота. При което са преодолени всички съпътстващи препятствия:

За да стартира МЕТОДА и бъде «ваксинирано» цялото човечество бе създадена илюзия, за глобална и смъртоносна заплаха от въображаем биологичен вирус (Sars-Cov-2), като за целта човечеството се облъчва с квантов вирус.

Финансиране на този много СКЪП метод бе намерено в лицето на Световната банка и МВФ, които обезпечиха така необходимите милиарди долари за безплатни ваксини, които да достигнат до всеки един жител на Земята.

За да бъде сведена до минимум по време ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА на метода, Националните Държави бяха принудени посредством принуждение и поощрение на населението, да приключат с ваксинацията в най-кратки срокове.

ОПАСНОСТ за създателите на този метод може да възникне при внезапна масова смърт. Но ако има много производители на ваксини (различни страни), и ако бъде намерен начин РНК-убиеца вграден в ДНК на човека да се активира след време (1-2 години), тогава няма да може да се докаже, че хората са починали от ваксините. Дори и да се докаже отговорността ще бъде колективна, т.е. виновен няма да има.

Генетични ваксини с РНК-убиец
За да бъде доставен РНК-убиеца в ДНК на човека чрез кръвта е необходима «революционно» нова, ГЕНЕТИЧНА ВАКСИНА. В рамките на една година се появиха следните ваксини:

Китайска: CoronaVac
Западни: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson
Руски: Спутник V, ЭпиВакКорона, КовиВак

Всички тези ваксини използват «революционно» нова технология. Технологията на ДНК и РНК-ваксините се отличават по това, че вместо патоген те съдържат ДНК или матрична РНК, на която е «записан» ключов имуноген (способен да предизвика имунна реакция) белтък на патогена.

В природата м-РНК служат за «предаване на данни» за структурата на протеина на рибозомите (органоиди, синтезиращи белтък)..

Ваксините за «СОVID-19» са препарати, базирани на ДНК или РНК гени. При такава ваксинация в клетките на човека се въвеждат синтетични гени. Ето защо такава технология преди е била ЗАБРАНЕНА, защото това е генна терапия, или метод за генно редактиране.

РНК-убиец (квантово активиране)
Как ще бъде активиран след време РНК-убиеца, вграден в ДНК на човека и доставен в организма чрез ваксинация? Отговорът е: Посредством Вълнова (квантова) генетика.

Представям ви фрагмент от предаване с участието на великия учен Пётр Гаряев, който разказва за опит проведен преди повече от 20 години с генетичен материал взет от негов асистент.

«Впрочем ние имахме опасен експеримент, още в началото, когато очите ни «горяха» и моя колега Тертышный се «запали» (развълнуван от изследванията).. пардон, донесе своя сперма и казва: дай да видим какво ще стане.. напъхахме я в лазера, направихме резонанс и се получи съвършено необичаен спектър на картината, гледаме.. изведнъж Тертышный пада на пода и казва: лошо ми е! А аз чувствам някаква болка в краката, не особено силна, защото ние хората се преплитаме генетично по белтъчини , едни и същи генни белтъчини имаме. Аз си казах опа, влязохме в неговия генетичен апарат, трябва да се изключи. И аз веднага, на момента скочих и изключих лазера. Още малко и сигурно щеше да умре. Накратко, едва го довлякохме вкъщи, той 10 дни имаше температура 41 градуса, още един градус и щеше да умре. При което еродира (разпространи се) на жената и децата, при всички тръгна температура. Десет дни той бе само на вода, пиеше и се молеше».

• Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните

• Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»? – Набодените! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

По-нататък, ученият разказва как неговите разработки и открития в областта на вълновата (квантова) генетика, били откраднати от канадското правителство така, че тези технологии са известни на Запад (вече повече от 20 години), и се използват във военни цели.


С помощта на вълнова (квантова) генетика може да бъде убит всеки един жив организъм: човек, животно, растение, бактерия.. Стига да има образец от негов генетичен материал. При животни и растения е по-лесно, имайки образец от един екземпляр може да бъде унищожена цяла популация (в зависимост от площта на въздействие с електромагнитни вълни и торсионни полета).

При хората е доста по-сложно и това е обусловено с наличието на голямо количество нации, етноси и народи, различни на генетично ниво. Никой не знае общото число, но се смята, че са в предела на 2200-2400, и само на 24 от тях числеността превишава 50 млн. души. Невъзможно е да бъде унищожена всичката тази човешка популация наведнъж.
Друг е въпросът, че ако в ДНК на цялото човечество бъде внедрена ЕДНАКВА матрична РНК (присъстваща във всички ваксини за «СОVID-19), на която е «записан» ключов имуноген (способен да предизвика имунна реакция), взимайки на прицел тази ЕДНАКВА РНК с помощта на вълнова (квантова) генетика (чрез въздействие с електромагнитни вълни и торсионни полета), молекулата ще се превърне в убиец унищожавайки определени предварително зададени комбинации от гени, едновременно убивайки всички ваксинирани белязани с ЕДНАКВА РНК.

«COVID-19» – квантов вирус
«Covid-19» не е инфекциозно възпаление предизвикано от биологичен вирус «Sars-Cov-2», такъв вирус не съществува.

Ето само една малка част, компилация от 8 PDF файла, съдържащи отговори от 105 учреждения в 20 страни относно изолацията и съществуването на въображаемия вирус «Sars-Cov-2», също така и имейли от автори на изследвания, които твърдяха, че са «изолирали вируса», но също не могат да предоставят доказателства..

«СОVID-19» е възпаление предизвикано от изкуствено създаден КВАНТОВ вирус, който е система за излъчване на собствена генетична информация, т.е. не е задължително биологичният вирус да попадне в организма. Това е квантово копие, холограма, която предизвиква същите поражения както биологичният вирус.

Достатъчно е в организма да попадне негово (на вируса) квантово копие. Такива квантови копия, но в позитивен план за лекуване на хора, се използват в «Института за лингвистична и вълнова генетика» на руския учен Пётр Гаряев.

Какво са направили? Текстът и смисълът на РНК на първоначалния коронавирус е бил деформиран, за сметка на къси генни (текстови) вставки в неговия генетичен материал (РНК хромозома). Това напълно променя и превръща неутралния коронавирус в патогенния, квантов, боен вирус «СОVID-19».

Вирусните и бактериални инфекции с помощта на квантова генетика могат да се разпространяват по квантов път, чрез създаване на квантови копия, посредством сваляне на спектрална информация от биологичен вирус, и с помощта на електромагнитни вълни и торсионни полета тези квантови копия се разпространяват светкавично и заразяват хората.

Това са най-нови военни технологии, които се усъвършенстват. Със същия успех могат да бъдат създадени и разпространени с помощта на електромагнитни излъчвания и торсионни полета и други квантови вируси: ебола, зика.. За съжаление тези технологии се намират в ръцете на световната задкулиса, които са заинтересовани в концепцията на златния милиард.

Квантова защита
Как да се защитим? В случая с квантовите вируси аптечната фармакология на работи. Необходим е друг вид защита ментална, но човек трябва да се намира на много високо духовно ниво, за да защити себе си ментално. Да застави клетките си да не приемат такава информация или да я преведат в неактивно състояние, защото човешкото съзнание може да влияе мисловно на торсионните информационни полета, пренасящи информацията за квантовите вируси.

Другият начин (поне в този случай), текстът на РНК хромозомата на «СОVID-19» да бъде върната в първоначалния си вид или най-добре тези дето разпространяват квантовия вирус да бъдат спрени, но това няма как да се случи.

Третият начин, да бъде създадена квантова ваксина, да се изгради вълнови или квантов имунитет, това трябва да стане с помощта на същите електромагнитни вълни и торсионни полета, които сами по себе си са безвредни и предизвикват защитен ефект.

На 4.10.2021 г. във всички руски медии се появи следната новина «В Русия създадоха супер оръжие срещу коронавирус – електромагнитен апарат ТОР».

Обърнете внимание, не фармакология, а именно електромагнитен апарат, който е произведен на военен завод.

 https://thebulgariantimes.com/%D0%97%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%B5-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%82-%D0%9F%D1%8C%D0%BE%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%93%D0%B0%D1%80%D1%8F%D0%B5%D0%B2-%D0%92%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BA/Дали старостта е програма ,която социума ни диктува и така се развива автопрограминг?
Определено!! И във времето все повече ще се говори за това!!

от нета
Цитат
СТАРОСТТА НЕ СЕ СЪДЪРЖА В НАШАТА ДНК
Стареенето е контролна програма на ума.
Лъжа е, че хората умират от старост, защото “възраст” за нашето Днк в клетките Не съществува.
Клетките на тялото ни се обновяват постоянно, дори и при възрастните хора.
Има много грешки в клетъчното възпроизвеждане, но винаги има Биологично-Емоционална причина за смъртта ни.
Не е толкова лесно човек да умре, да спрат да работят сърцето и дробовете му.
Хората не умират от старост или от болест, хората умират от душевно-емоционалните им конфликти, които са ги довели до това остаряване и последваща смърт.
За нашето Днк няма такова нещо като възраст, ние си създаваме границите от годините, на които да умре нашето тяло.
Стареенето идва от негативно мислене и ниско вибрационно преобладаващо състояние.
Ако нямаме ограничаващото вярване, че е нормално да остаряваме, то ние няма да остаряваме или поне не с темповете, с които остаряването се случва "нормално".
Това е така, защото:
⚘ Кожата ни се обновява на всеки 3 месеца.
⚘ Кръвта - на всеки шест.
⚘ Белите дробове се обновяват всяка година.
⚘ Черният дроб се възстановява за 18 месеца.
⚘ Мозъкът също обновява изцяло клетките си на всеки 3 години.
⚘ Скелетът се регенерира напълно за 10 години.
⚘ Всеки мускул и всяка тъкан се регенерират за 15 години.
⚘ Личността ни също се подновява на всеки 7 години.
Регенерацията ни трябва да бъде осигурявана по всякакакви начини - чрез храната, въздуха, водата които приемаме, както и най-вече чрез нашите мисли и информация за нас самите.
Тайната, която старателно е крита от нас е, че нашето ДНК не съдържа информация за стареенето ни.
Програмата за стареене си я създаваме изцяло ние в главите ни, чрез нашите Вярвания и Убеждения, придобити в средата, в която сме родени, растем и живеем.
Така сме програмирани да вярваме, че това е нормалният начин да живеем, остареем и умрем.
За наше щастие, реалността е много различна.
За никого не е тайна, че когато се изгубим в миналото, винаги гледаме към бъдещето.
А всъщност важното е да оставим миналото зад себе си и да продължим напред, живеейки и променяйки Настоящето в ума ни.
⚘ ⚘ ⚘
БиоНевроЕмоция - България
« Последна редакция: Март 16, 2023, 09:41:57 pm от ТаМаРа БлъгхАра »

ТаМаРа БлъгхАра

 • Global Moderator
 • Newbie
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
Разликите между нас и предните поколения

- Живеем в антибиотичната ера – храната ни е пропита от антибиотици, получени дори само чрез месни и млечни продукти. Антибиотиците в храната ни, а и приети по повод на все по-честите инфекции, ежедневно убиват естествения ви микробиом, който ви пази от инфекции и синтезира огромно количество метаболити, за да живеете нормално;
- Ежедневно се срещаме с все повече супер бактерии и все нови, и нови техни  щамове, серотипове/серовари, които предците ни не са познавали. Преди хората са пиели мляко директно от кравата и са яли сурови яйца – опитайте да го направите днес;
- Ползваме храни с тяхната специфична микрофлора от цял свят, а не само местни, към които имунитетът ни е адаптиран;
- Не живеем в локални общности,  а пътуваме по света. В страната ни постоянно пристигат туристи  и по-опасното – бежанци. В България все по-често се срещат болести като малария и др. тропически инфекции, с които бабите ни не са имали шанс да се срещнат;
- Живеем в тясна компания на домашни любимци, които ни заразяват със своите инфекции – в кой български дом до преди няколко десетилетия котката и кучето са били в леглото на хората или са близали сладоледа на детето?  Кой българин е отглеждал тропически птици и др. животни, мишки, хамстери, гълъби или гущери в дома си?
- Подлагаме се на все повече медицински и стоматологични процедури, чрез които ни заразяват неволно с инфекциите на предишния пациент, вкл. хепатит;
- Създават се нови инфекции – биологични оръжия, за които пише във всеки учебник по Медицина на бедствените ситуации;
- Пием кисела хлорирана вода, пием вода дори от минерални източници все повече поели замърсяването на околни фекални ями с все по-агресивни Ешерихия коли, Ентерококи и др., вече няма чист водоизточник!;
- Ядем и пием храни с консерванти и оцветители, много от тях канцерогенни;
- Ползваме микровълнова фурна – за вредите от нея потърсете статии, ще ви бъде полезно. А и да нямате у дома, в ресторантите се ползва!;
- Готвим или ни готвят в заведенията в съдове от тефлон – за вредата от него също има достатъчно материали;
- Подложени сме на електромагнитни полета от всевъзможни излъчватели – бабите ни не са ползвали безжични връзки и 5G;
- Дишаме изключително мръсен въздух;
- Нивата на витамини и минерали в съвременните плодове и зеленчуци са в десетки пъти по-ниски от тези в дивите или култивирани, но не плод на съвременното форсирано земеделие – ядем огромна ябълка с почти нищожни количества витамини;
- Съвременните плодове се берат месеци преди да се консумират. Ензимите в плодовете и зеленчуците намаляват постепенно от мига на откъсването им, а при дълъг престой не остават почти никакви живи ензими и витамини;
- Живеем в прашни помещения – за ролята на аспергила в домашната прах и саксии ще си поговорим някой друг път;
- Ползваме дрехи от синтетични материи, оцветени с канцерогенни бои, съдове от меламин, полиуретанови матраци и възглавници, мебели, пропити от формалдехид; бои, лакове, домакински препарати, парфюми, лосиони, аротизатори – пълни с непознати за човешкото тяло химикали и доказано канцерогенни;
- Употребяваме пасти за зъби, които удобно за фармация и стоматология рушат микробиома в устата и дори предразполагат към кариес  и пародонтоза – пращах ви видео за съставките на пастите;
- Не стоим на слънце, а ако стоим се мажем с крем с фактор 50 – резултатът е нисък имунитет, вкл. антираков, много автоимунни болести, хормонални проблеми и др. След 11:30 ч и преди 16 ч. не е необходимо да бъдете навън, за да ви се налага да се мажате. Или просто слагайте плажни облекла и стойте под чадър. Почти нямаме пациент с нормални стойности на витамин Д!
- Спим много малко и никога не си лягаме като бабите ни „с кокошките”;
- Съвременните деца не се кърмят, но за сметка на това се ваксинират с препарати, от които отключват скоро след това или след години аутизъм, диабет и др. болести, което създава стрес на техните семейства;
- Днешните баби са пред сериалите и фейсбук  или се чувстват млади и живеят активно, но нямат желание да готвят и правят консерви за поколенията след тях. Рядко се включват в помощ на семействата – да водят децата на училище, на уроци, да ги взимат, а това пренатоварва родителите, не оставя време за укрепване на личните им взаимоотношения и пълноценна почивка. Децата в такива семейства се изхранват от пицарии и KFC;
- Съвременните хора имат куп психологически проблеми, които изтощават здравето им: от изневерите в семействата с помощта и на съвременните комуникации, през наркомании, нарастващ брой психози, намаляващо либидо и потентност при мъжете, изключително бързо развиващи се технологии, които стресират по-старото поколение, тоталната несигурност по отношение на работа, доходи, партньорски взаимоотношения и др.
Адаптацията на човека в такива динамични условия става все по-трудна. Затова и на нашия имунитет му става все по-сложно. А относно басейните: бабите ни не са ги ползвали, но са раждали по 10 деца. Днешните двойки все по-трудно се сдобиват с едно и то инвитро. Статистиката сочи, че всяка 10-та двойка в България има репродукивни проблеми. А по други данни – всяка трета. За сметка на това броят на сексуалните партньори на днешния човек е драстично по-голям от този на предците ни. Обмяната на секрети с всеки нов такъв – внася нови инфекции не само в конкретния човек, но и в брачния му партньор - като стрептококи, отговорни за кариеса, трихомонас тенакс – от който да ви се оголват венците, микозис орис и порфиромонас, от които да получите лош дъх, цитомегаловирус, ебщайн бар вирус, вирусът на заушката, коксаки вирус, аденовирус, хепатит, хламидия, трипер, гъбички и какво ли не още

Тагове към темата: