Apocryphal Academy

Автор Тема: ИНТЕРВЮ: Фриц Шпрингмаер по Радио CKLN Fm 88.1  (Прочетена 5177 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

λ

 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Фриц Шпрингмаер е едно от големите имена в конспиративната информация. Трудно е да се прецени дали да отнасяме неговите сведения към конспиративната теория или към официалната база данни за Световната конспирация.

Шпрингмаер говори за един друг вид програмиране - така нареченото МОНАРХ програмиране.
Твърди се, че МОНАРХ е част от мега-проекта МК-УЛТРА, който е доказан. За МОНАРХ обаче липсват каквито и да е доказателства под формата на документи. Разкритието на МОНАРХ идва изцяло от работа с оцелелите жертви на този вид програмиране, с които работи неофициалната световна "мрежа" на психотерапевтите, психиатрите и свързаните с това практици, които обикновено споделят информацията за това помежду си и много рядко смеят да излязат публично, за да не загубят попрището и кариерите си.

Признатият авторитет Джим Кийт открито изразява съмненията си в произхода на информацията за програмирането МОНАРХ, като казва в "Контрол над ума - Контрол над света", че случаят с Кенди Джоунс е доста противоречив и не може да се твърди категорично даи е постановка или не. Оттам насетне и всичките думи на Кати О`Браян също висят на кантар.
От друга страна... какво да кажем за десетките (ако не стотици) жертви, които са действителни хора и действително твърдят, каквото твърдят, и действително им се случва тормоза и отказването на помощ. Дали да постъпим като уикипедия и също да не наричаме това множество жертви "доказателства"? Те не са ли доказателства?

Освен това, всеизвестно е, че

Цитат
За пръв път проекта е сведен до публично внимание от Църковния комитет на американския Конгрес и Комисията на Джералд Форд, разследващи дейността на ЦРУ на територията на САЩ. Изследователските усилия са възпрепятствани от факта, че през 1973 г. директора на ЦРУ Ричард Хелмс нарежда унищожението на цялата картотекирана документация към МК-УЛТРА. Разследването на Църковния комитет и Комисията Рокфелер разчита на клетвени показания на преки участници и относително малък брой документи, които са оцелели след неговата заповед. [14]

През 1977 г. Закона за свобода на информацията изисква разкриването на тайни 20 000 документа, свързани с МК-УЛТРА, които по-късно същата година водят до изслушвания в американския Сенат. [3][15] Част от оцелялата информация относно проекта е разсекретена официално през юли 2001 г.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%9A-%D0%A3%D0%9B%D0%A2%D0%A0%D0%90

И ние ли като Уикипедия ще твърдим, че в МК-УЛТРА няма доказателства за същестувването на проекта МОНАРХ, при условиe, че е пределно ясно каква мъничка част е оцеляла от опита за унищожение на цялата документация? Нима не е ясно, че официалните институции и широката общественост не знаят почти нищо за мащаба на МК-УЛТРА и вече няма документален начин, по който да ie разбере?На нас, публицистите и читателите в Апокрифна Академия се пада тежката задача да ползваме по усмотрение и трезва преценка цалята тази информация, която идва до нас чрез споменатите личности.


След като преди доста време подхванах превода на "Формулата на илюминати..." на Фриц Шпрингмаер, нека се запознаем с двете части на това интервю, което той дава пред Уейн Морис по радио CKLN Fm 88.1 на 4 януари 1998г.

« Последна редакция: Декември 22, 2019, 09:21:44 am от λ »

λ

 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: ИНТЕРВЮ: Фриц Шпрингмаер по Радио CKLN Fm 88.1
« Отговор #1 -: Ноември 29, 2019, 12:49:11 pm »
Радио CKLN Fm 88.1

"Интернационална връзка" (International Connection)

Политехнически университет "Райърсън" (Ryerson Polytechnical University)
Торонто, КанадаЧаст 1

[Уейн Морис]: Добро утро, добре дошли в "Интернационална връзка". Това е предаване #35 в радио серията по Контрол над ума и в рамките на следващите няколко предавания ще разговаряме с Фриц Шпрингмаер (Fritz Springmeier) и Циско Уйлър (Xosco Wheeler), съавтори на "Формулата на илюминати за създаване на неуловим, напълно умствено контролиран роб" и на "По-дълбоки прозрения", книги за майндконтрола на база травматичното кондициониране. Фриц е изследовател на илюминати и за жертвите на майндконтрола е съдействащ пастор. Циско Уийлър казва за себе си, че произлиза от поколенчески илюминатски род и че срещу нея се извършва травмологичен контрол над ума още от раждането. Ще чуем интервюто на Циско след няколко седмици, а днес ще изслушаме едно интервю с Фриц Шпрингмаер. Фриц говори за илюминатските фамилии и за това как са използвали контрол над ума, за да консолидират властта си през историята. Вие слушате CKLN 88.1 FM.

Разговарям с Фриц Шпрингмаер - автор, лектор и спасител на оцелелите от майндконтрол. Добре дошъл в предаването, Фриц.

[Фриц Шпрингмаер]: Благодаря и здравейте на всички слушатели в радиоефира. Окуражавам ви да участвате в нашата програма днес, защото ще говорим за някои важни неща, които засягат живота ви и ще засягат живота и на внуците ни.


[Морис]: Бих искал да започна с въпроса, как за първи път попадна на информацията за правителствения контрол над ума?

[Шпрингмаер]: Правителственият майндконтрол се припокрива с много други неща - припокрива се с по-високо правителство и едно тайно световно правителство, наречено Илюминати. Докато разследвах илюминатите също така научих за фронта, който ръководят. Те се прикриват зад паравана Национална сигурност. Използват патриотизма ни срещу нас и ни карат да си мислим, че в наш интерес, в името на сигурността на собствените ни нации, ние трябва да приемаме цялата засекретеност и потайност, която ни налагат.

[Морис]: Чрез изследванията си върху илюминати ли достигна до цялата информация за контрола над ума, или обратното?

[Шпрингмаер]: Да, чрез илюминатите. Това не значи, че не следях и правителството също, но голяма част от това, което виждаме отпред като фасада е просто това - то е един фронт, и ако наистина искаме да разберем какво се случва, трябва да погледнем зад този фронт.

[Морис]: Може би можеш да обясниш на слушателите ни, както ти го разбираш, кои са Илюминати?

[Шпрингмаер]: Илюминати са онези, които задвижват и диктуват този свят. Те са елитна група от кръвни родове - аз наричам тези племена фамилии - има 13 основни кръвни родове. Те са, така наречените, "поколенчески сатанисти". Това означава, че те практикуват тайното си вещерство от много столетия насам и са предавали религията си от едно поколение на следващото. Те водят двойнствени животи. Имат един живот, който е за пред света и имат и скрит живот, който светът не вижда. Много малко хора са успели да проникнат зад потайността. Те са приели потайността като свое изтънчено изкуство и аз нямаше да повярвам, че някой може да постигне такава потайност, ако не се бях заел да задълбавам в това, и през годините има много малко хора, които въобще са успели да проникнат зад тази секретност.

Имаше човек, на име Джон Робинсън (John Robinson), който пишеше доказателства за конспирация срещу всички религии и правителства в Европа, провеждана на тайните срещи на фримасоните, илюминатите и четящите общества (reading societies). Това излязло от печат през 1798г и Баварското правителство, като разбило и претършувало няколко склада на илюминати, пленило някои оригинални документи на илюминати в онзи момент от историята и те били подвързани и разпратени до всички правителства под заглавието: "Die Originalschriften des Illuminatens Ordens", това е германското заглавие, дадено от Баварското правителство.

Бележка от преводача: "Оригиналните съчинения на Ордена на илюминатите".

Но в модерни времена е имало много малко на брой хора, които са могли да говорят за Илюминати така, както съществуват днес, и това е моята работа. Да предам на света кои са тези хора, какви са традициите им, какво правят, всичко за тях. Причината да давам дългата версия на отговора на твоя въпрос е, че когато някой попита кои или какво са Илюминати, те не разсъждават така, както разсъждаваме ние. Хората често интерпретират нещата около тях така, както самите те мислят или според собствената си гледна точка за света. Ако искате да разберете Илюминати, трябва да разберете, че тези хора не мислят като мен или като вас.

Дори само в една област, вземете предвид, че голям процент от тези хора са програмирани множествени личности и това от само себе си създава изцяло различен шаблон на мислене спрямо онези от нас, които не са множествени личности.

[Морис]: Когато казваш Илюминати, това същата група ли е, за която е документирано, че е създадена от Адам Вайсхаупт през 1776г в Бавария? Това същата група ли е?

[Шпрингмаер]: Същата група е. Той всъщност не стартира организацията, тя идва от далеч преди това. Товя са олигархски родове, които са екстремно властни и ако се върнете назад в историята и си зададете въпроса, "Кога елитът, властимащите олигархични фамилии предадоха на друг властта си?", няма да намерите такъв момент в историята. Това са фамилиите, които...някои от тях ясно се проследяват до Нимрод. Тайната генеалогия на Ротшилдови, която те тайно списват през вековете, проследява генеалогията до Нимрод.

Бележка от преводача: Нимрод е библейска фигура, описана като цар в земята Шинар (Месопотамия). Според Битие и Хроники е син на Куш, който е син на Хам, който е син на Ной. Библията твърди, че Нимрод е бил "могъщ ловец пред бога [и]... започна да бъде могъщ на земята". Извън-библейските традиции го свързват с Вавилонската кула и това води до репутацията му на цар, който се бунтувал срещу Бог.Опитите Нимрод да се свърже с исторически потвърдени фигури за сега се провалят. Нимрод може да не представлява никаква историческа личност, а множество автори са го идентифицирали с истински и измислени фигури от Месопотамската античност, включително месопотамския бог Нинурта или сливане на образите на Саргон и внука му Нарам-Син (2254–2218 пр. Хр.), и Тукулти-Нинурта I(1243–1207 пр. Хр.).

Тези хора са били онези, които са контролирали мистериозните религии. Имало е върховен съвет, който е седя лна върха на всички тези мистериозни религии на древния свят. Те са били едно екстремно властно жречество и са избрали да минат ъндърграунд, поради много причини, и да продължат да действат зад кулисите. Но никога не са напускали властта.

В края на Втората Световна война е имало комитет, който е бил разпратен из Европа, за да извърши проучване на всички църкви, които са били унищожени от войната, и открили, че при тези християнски църкви (80%) когато християнският олтар бил разрушен, отдолу имало езически олтари, които се разкривали на повърхността. Така че положението е, че много от тези катедрали са били построени върху лей-линии, които били много силни окултни духовни точки и в късните часове тези църкви били използвани за онова, което бихме нарекли сатанински ритуали. Това е продължавало в тайна много столетия.

Бележка от преводача: Лей-линиите е название, отнасящо се до подредбата в права редица на исторически постройки и природни забележителности. Идеята се е развила в началото на 20ти век в Европа, като вярващите в тези линии защитават тезата, че тази подредба е била разпознавана в древните европейски общества, които целенасочено издигали постройки по тези линии.

[Морис]: И ти казваш, че Илюминати са отговорни за инфилтрирането на тези църкви?

[Шпрингмаер]: Това са хората, у които е топката, много силни кръвни родове. Например, един от тези родове включва всичките царски семейства в Европа. Те са хората, у които е бил контролът. Ако погледнете мнозинството от тези национални държави, ще забележите, че главите на църквите им са именно техните царе и царици.

[Морис]: Ти спомена 13 семейства в поколенията на Илюминатските фамилии? Можеш ли да ги именуваш?

[Шпрингмаер]: Издадох книга, чиято изрична цел беше, да говори за семейство по семейство. Върховите 13 кръвни рода са Астърс (Astors), Бънди (Bundy), Колинс (Collins), Дюпонт (Dupont), Фриймън (Freeman), Кенеди (Kennedy), Лей (Leigh), Онасис (Onassis), Рокфелер (Rockefeller), Ротшилд (Rothschild), Ръсел (Russell)... след това има тринадесета кръвна линия и това са Меровингите (Merovingian). Аз просто я наричам Тринадесетата, след това има я и илюминатската кръвна линия Ван Дайн (Van Dine). Тринадесетата кръвна линия, Меровингите, е екстремно важна. Тя включва царските семейства на Европа. В Том I от книгата ми, която покрива Върховите тринадесет кръвни рода на Илюминати, не се вглъбявам толкова в Меровингите, защото за тях излезе трилогия книги, "Свещената кръв и Светият Граал" ("The Holy Blood and the Holy Grail") и още две книги от същите автори - Биагент, Лей и Линкълн - които са толкова добри в обсъждането на тази кръвна линия, че наистина няма причина и аз да го правя.

Например принц Чарлс е част от това. Ако погледнете принц Чарлс, ще забележите в генеалогията му, че е свързан с нашите президенти Вашингтон, Джеферсън, Мадисън, както и с двамата Харисън, с Тайлър (Tyler), Тейлър (Taylor) и Джордж Буш.

Вицепрезидентът на Буш, Дан Кеуйл (Dan Quayle), също беше родствено свързан с царското семейство (на Великобритания, бел.прев). Принц Чарлс също така е свързан с госпожа Удроу Уилсън. Тук в САЩ концепцията е, че всичките тези избрани личности, които са избрани да управляват страната, не са свързани помежду си - а всъщност е напълно обратното.

На мен ми беше казано, когато наскоро посветиха библиотека на Джордж Буш в Тексас, че президентът Картър бил споменал, че бил чел наскоро публикувана книга за това, че президентите някак си били свързани един с друг.

[Морис]: Кога за първи път осъзна съществуването на Илюминати? Каква информация дойде към теб, за да разпали този интерес?

[Шпрингмаер]: Всички вероятно са чували за Свидетелите на Йехова и как ходят наоколо и чукат по вратите на хората. Аз бях обратното. Аз бях християнски мисионер, който се опитваше да обърне Свидетелите на Йехова към Христос и вече се изморявах да работя с тези малки свидетели на Йехова на улицата, и се молех на Бог да ми бъде дадена силата да обезглавя авторитарната организация, която оглавява тези Свидетели на Йехова. В този момент, получих отговор на молитвите си. Получих конфиденциална информация, че главите на Обществото на Стражевата кула (Watchtower Society, легалната организация на Свидетели на Йехова, бел.прев) си съдействали с главите на църквата Светиите от последните дни (Latter Day Saints church). Тази информация напълно промени живота ми. Бях се натъкнал на Илюминати и на майндконтрола им и няма да изтъквам точно Обществото на Стражевата кула и Мормонската църква, защото открих, че инфилтрацията и контролът им са доста разпространени на практика из цялата палитра от организации. Християнските ви организации като цяло са инфилтрирани и контролирани от задкулисието.

Точно в онзи момент се натъкнах на Илюминати. Още преди 20 години бях научил това, което на повече хора вече им е ясно относно относно Съвета за международни отношения (Council of Foreign Relations), Трилатералната комисия (Trilaterial Commission) и тези видове групи, Билдербергите - но има цяло едно друго ниво към тези неща. Когато започвах да чета, да изследвам и да се опитвам да помагам на хората, които искаха помощ, за да могат да напуснат Илюминати - започнах да се въвличам в това друго ниво. След това трябваше да работя с контрола над ума. Едното нещо водеше към другото.

[Морис]: Каква е връзката на групите, които сега спомена, с Илюминати?

[Шпрингмаер]: Има много групи по света, които взимат решения и контролират неща задкулисно и тези определени групи са фронтове на Илюминати.

Не фронтове в смисъла, че нямат действително предназначение, те си служат на някаква цел. Но има скрито ниво на контрол зад гърба им.

[Морис]: По отношение на илюминатските родове и цялата им организация, какви са целите им? Защо са инфилтрирали толкова много от тези организации?

[Шпрингмаер]: В крайна сметка целта е, да се осъществи онова, което хората са нарекли Нов Световен Ред, с човек, който да привлече вниманието на целия свят и да носи титлата Антихрист. Това е крайната цел и не се опитвам да натрисам религии на хората, но такъв е простият факт. Когато се заемете с депрограмирането на хората, ще видите, че много неща са били програмирани така, че да се навържат в много софистициран план за обединението на света под властването на Антихриста.

[Морис]: Спомена, че групата на Илюминати използва контрол над ума, за да прокарват целите си. Как за първи път откри това? ОТ много време работиш с партньорката ти, Циско Уийлър, която, както разбирам, е жиртва на илюминатския контрол над ума. Как се запознахте за първи път и как осъзнахте какво се случва?

[Шпрингмаер]: Тя се опитваше да сеосвободи от контрола над ума й. Това на което се натъкнах беше, поне според моето мнение, най-голямото робство в историята. Имаше четири висши илюминатски жени, действащи заедно в екип. Всичките бяха станали християнки и се опитваха да се освободят и бяха започнали да се поддържат една друга в това и да си осигуряват подкрепа. Аз пък бях изследовател на Илюминати, има много неща, които трябва да се изпробват и да се обяснят. Когато сте под контрол над ума, има много програмиране, чията цел е да не се разкриват тайните. Много е трудно за човек, който е бил в Илюминати и е получил стандартното им майндконтрол програмиране за неразкриване на онова, което се случва, така че беше много лесно да се работи с мен, защото вече си бях написал домашното, и те знаеха (отделните личности в Циско Уийлър, бел.прев), че ще разбера за какво говорят. Не беше нужно да казват много, за да ми изкомуникират някои неща, защото аз вече бях наясно и това им пести много от скръбта от включването на програмите като последствие от това, че са говорили твърде много.

Циско е била част от тази група, опитваща се да избяга от контрола над ума, и аз се включих в животите им и направих каквото можах, за да им помогна. Изведох Циско от Илюминати и в замяна учението ми за Илюминати много се увеличи, защото чрез нея получих вътрешна информация от тези хора и също и от други хора. Както казвам, опитът да се проумее тайната организация, тайните кръвни родове, е много трудно, защото човек трябва да излезе извън собствената си култура и собствения си начин на мислене и да разбере тези хора, как мислят, а те не мислят така, както мислим ние. Да си в състояние да работиш с тези хора, които са били в Илюминати, беше много ценно.

[Морис]: Защото са използвали техники за контрол над ума върху членовете на собственото си семейство през годините?

[Шпрингмаер]: О, да. Те са изпълнявали този контрол над ума върху собствените си хора, както и върху други, от векове и всичко това е било много добре пазена тайна. Това е една от причините, поради които са могли да извършат толкова много неща за въвеждането на този Нов Световен Ред, без хората да могат да се досетят, че има такова нещо като обединена, световно разпространена конспирация. Те са много вещи в това да извършват тези работи по такъв начин, че отстрани да изглеждат като неутрални.

[Морис]: Каква е целта на това да използват контрол над ума над членовете на собствените си семейства?

[Шпрингмаер]: Това е наистина в същността на нещата. Ако ще участвате в тайния живот на Илюминати, това да сте програмирана множествена личност е основно изискване. Има няколко илюминати, които не са програмирани множествени личности, но като се има предвид в какво трябва да се участва... Има редица стандартни ритуали - Св. Вайнбалд (St. Weinbald), Св. Агнес (St. Agnes), Гранд Климакс (Grand Climax), Валпургиеви ритуали (Walpurgis), Белтейн (Beltane), всичките слънцестоения и равноденствия, Лама ритуали (Lamas), Вси Светии (All Hallow's Eve), Висшия Гранд Климакс (High Grand Climax),  - всичките тези са стандартни ритуали. Тези ритуали са много ужасяващи. Те включват човешки жертвопринушения. На Висшия Гранд Климакс се жертват бебета. На различни Сабати се жертвоприношава млада жена или мъж.

Това не е нещо, с което нормалният ум ще може да се справи. Контролът над ума и създаването на множествени личности, при които се получава ефектът на доктор Джекил и мистър Хайд - много е ключово това нещо да продължава от поколение на поколение.

[Морис]: Те действително използват множествените личности, за да прокарват този двойнствен живот, който трябва да водят... Преди да навлезем в техниките, които използват за контрол над ума и подробностите, ти спомена, че те явно имат и система от вярвания. Можеш ли да говориш за това?

[Шпрингмаер]: Илюминати са продължението на Мистериозните религии и когато някой става адепт в Илюминати, той трябва да научи цяла серия пътища (тоест философии, бел.прев). На различните култови знания те дават имена от 12-те Апостоли, а 13-тото знание се нарича Светия Граал. Тези мъже и жени стават много вещи в окултното знание и не съм сигурен доколко трябва да се задълбочавам в това, но се опитвам да кажа, че те са обучени в алхимията, в индийската магия, друидизма, Енохийската магия, гностицизма, херметическата магия, кабализма, платонизма, суфизма - те познават всички отделни клонове на окултните системи.

[Морис]: Как използват тази информация? Дали включват елементи от всичките тези окултни системи от вярвания в собствените си убеждения?

[Шпрингмаер]: Всичко това се сглобява едно с друго. Идеята е, да натрупаш окултна власт в себе си и това е причината, заради която родът Колинс беше въведен във върховите 13 кръвни рода. Разбира се, династията на Меровингите е имала много магическа сила и много политическа сила, но родът Колинс, който беше шотландски род, е имал екстремно силни окултни способности, така че бил въвлечен във вътрешността, за да бъде един от върховите окултни родове, защото били толкова властни черни магьосници. Кабализмът и 26-те дела - всичко това е много важно в работата, която вършат, и всичко това се сглобява и с контрола над ума. Но повечето от терапевтите са светски настроени или подхождат от светски ъгъл и докато се справят с програмирането на тези контролирани жертви, те не докосват духовния аспект. Това, което се опитвам да кажа, е че техните религиозни вярвания не могат да се разделят от контрола над ума. Религиозните им вярвания са интегрална част от майндконтрола.

[Морис]: Илюминати почитат ли точно определена същност като Луцифер?

[Шпрингмаер]: Има различни нива, на които хората в Илюминати действат. Има го анархичното ниво, което са обикновените вещерски сборища, но го има и йерархичното ниво. На анархичното ниво има хиляди и хиляди вещерски сборища. Споменал съм адресите и имената на стотици от тези групи в една от книгите ми. Тези групички са много еклектични. Те може да имат свои собствени традиции, собствени ритуали. Има широко разнообразие от практики на анархичното ниво... така изглежда, пълна анархия е. Човек не вижда никаква взаимовръзка.

Над това е йерархичното ниво, където има Асмодеус, Великите майстори и МАйките на тъмнината, Бабите, Внучките. Ако сте програмирана множествена личност, може да функционирате на много различни нива. Може едната ви личност да е в този вещерски сбор, а друга личност да е в друг вещерски сбор, а трета ваша личност да е в масонска ложа, друга пък да е в йерархичната церемония, друга пък да участва в друг сатанински ритуал. Всичко е много раздробено. Една от причините, заради които не е лесно да се отговори на въпроса ти, е това, че на практика всичко, което сме разбрали за човешкото поведение и как да отсъждаме и да преценяваме хората, е невалидно. Контролът над ума, чрез създаване на програмирани множествени личности, и направил невалидни всичките ни начини за преценяване на хората.

В редиците на Илюминати върховната цел е, да се балансират добрите дела със злите дела, те са дуалисти. На най-високото си ниво са луциферианци. Затова най-големият филантроп най-често е сатанистът с най-висок ранг. Това, което се опитват да направят с филантропията си, всъщност обслужва собствените им личности. Не е толкова щедро, колкото изглежда. Те се опитват да правят добри дела и да ги оравновесяват с лошите си дела, те вярват в равновесието като своя религия. Това е гностично луциферианство.

[Морис]: Мисля, че на хората, които ни слушат, може да им е трудно да разберат как някой може да е в публичното внимание и да върши добри дела и да поддържа добър обществен образ, и в същото време да има такава много тъмна страна. Не знам дали си чел скорошната книга на Джудит Спенсър "Висшият жрец на Сатана" ("Satan's High Priest"). Тя наистина много ясно илюстрира как работи точно това нещо. Това е истинската история на един определен сатанински култ, висш жрец, и как се е издигнал до позицията.

[Шпрингмаер]: Не, не съм чел книгата, но се радвам, че го свеждаш до вниманието на слушателите. Начинът, по който човек може да започне да разглежда Илюминати, е като започне да разглежда как тези хора са над войните и всичко останало, през което ние се налага да страдаме. Например, Пиер Семюел Дюпонт (Pierre Samuel Dupont), по време на Френската революция, всякакви хора около Пиер загубват главите си, но все пак, поради някаква странна причина, Самюел Дюпонт успява да си "запази главата", когато толкова много стотици хора са загубвали техните на гилотината. Един от хората, които са били влиятелни и са го защитавали, била дъщерята на Некер, мадам Джермейн Дестаел (Germaine Destael). Тя била управител на бардак, но била близка приятелска със Св. Симон (St. Simon) и последователите му казвали, в онзи момент от времето в началото на 1800-те години, че целевата дата за Новия Световен Ред била годината 2000.

Друг пример в историята, и говоря за това в книгата ми за върховите 13 илюминатски кръвни рода, е когато САЩ тръгнаха на война точно след Пърл Харбър, в рамките на няколко дни, президентът Рузвелт излезе с президентско постановление, което беше полу-секретна поправка към Закона за търговия с врага, която правеше законно определени хора да търгуват с врага, ако им беше дадено разрешение от американския секретар на Министерството на финансите, който по онова време беше Ханс Моргентал (Hans Morgenthale). Копирах документа, който открих във Федералния кодекс на регулациите (Federal Code of Regulations). Те действително разполагат с това президентско постановление, по силат ана което, ако той е искал да освободи някого, е могъл да му позволи да търгува с врага. Кои са били хората, получили тази привилегия? Рокфелерови и Онасис, и двете фамилии са илюминатски ВИПове. По време на Втората Световна война всеки кораб, който е бил гръцки търговски кораб, бил потапян през Войната от едната страна или от другата. Нещо се случило и на практика всичките гръцки износители загубили корабите си. Имало един гръцки износител, Аристотел Онасис (Aristotle Onassis), който не загубил нито един кораб и неговите кораби плавали из всички военни зони. Нито Съюзниците нито Оста някога са атакували негови кораби. За да се случи нещо такова, трябва да разполагаш с пълното сътрудничество на най-високото ниво. Виждате тези неща как се случват - Пиер Самюел Дюпонт, АРистотел Онасис. След това разглеждате някой, който е илюминат. Те седят над всичките тези конфликти, които създават за всички други обикновени хора.

[Морис]: Начинът за заобикаляне на регулациите за търговия с врага, как е било използвано това по отношение на Втората Световна война или Болшевишката революция в това число?

[Шпрингмаер]: Всъщност излязла е цяла една книга - мисля, че заглавието е "Да търгуваш с врага" ("Trading with the Enemy"), излезе през 1983г и отговаря на въпроса ти. Рокфелер Стандард Ойл изнасяла газ и петрол до Испания, която после пращали суровината по тръба директно към нацистите. Съюзниците знаели, че Рокфелер снабдява германците. Това удължило войната с около две години. Само че няма да чуете това от популярните историци. Имало е много важни търговии през Втората Световна война, което е било нужно, за да се поддържа нацистката военна машина.

Ти спомена и Болшевишката революция. Отново ще видиш, че е имало много финанси, изпратени от, както сигурно си съвсем наясно, както и някои от слушателите, от Кун Лайб и Компания (Kuhn Laib & Company) и някои от другите хора на илюминати и тези пари са се използвали от болшевиките, за да се финансира революцията. Имало е множество други споразумения, сключени по онова време, както и направени постъпки, с които да им се помогне. Има много, което се случва в задкулисието.

[Морис]: Изглежда така, сякаш прокарват стратегия на напрежение, в което финансират и двете страни и на практика се облагодетелстват от получаващите се конфликти, които те самите подбуждат.

[Шпрингмаер]: Човек може да продължава още и още. Например Хайнрих Мюлер (Heinrich Mueller), който е бил главата на Гестапо - ще забележиш, че в един момент той приел едно старо еврейско семейство и той самият трявало лично да им носи куфарите до собствената си кола и когато ги закарал до швейцарската граница, пак им носил куфарите. Швейцарските бодигардове, между другото, се смеели, като видели началника на Гестапо да помага на старо еврейско семейство да избяга от нацистка Германия. Когато слушателите започнат да виждат този вид неща, сега след като ме чухте да говоря, може да започнете да осъзнавате, че там някъде има едно скрито ниво на нещата, много отвъд онова, което на обикновения човек у се позволява да вижда на това ниво на Илюминати. Това са хората, които си съдействат зад кулисите, там където имате католици и протестанти и свидетели на Йехова и мормонски водачи - мислите, че тези хора са се хванали за гърлата - но те са ключови фигури в Илюминати, които тайно са сдружени.


λ

 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: ИНТЕРВЮ: Фриц Шпрингмаер по Радио CKLN Fm 88.1
« Отговор #2 -: Ноември 29, 2019, 12:49:29 pm »
[Морис]: Като си говорим за Илюминати, мисля, че на известен брой хора ще им е трудно да повярват, че съществува Обединена Либерална Конспирация за контрол над света. Дори аз самият, доскоро, преди да започна да изследвам полето на контрола над ума, аз си мислех, че Илюминати са измислена фантастична група. Когато започна да изследваш Илюминати, какви бяха някои от другите ти източници на информация, освен хората, които са избягали от редиците им?

[Шпрингмаер]: Източниците ми, освен очевидците ми, бяха интервюта с редица честни полицаи и частни детективи - всъщнос тнякои от тези хора все още са ми приятели. През годините съм проучил хиляди книги, и хиляди документи, което означаваше да посещавам специални библиотеки, като Генеалогичната библиотека (Genealogical Library) в Салт Лейк Сити. Интервюирал съм и съм работил с много терапевти и съм пътувал до места, където се извършва програмиране, където се провеждат ритуали, където се извършват престъпления. Например щата Вашингтон, на няколко часа път оттук, се открива пълна реплика на Стоунхендж. Под тази реплика на Стоунхендж, която седи на хълм, на няколко метра има гробище и на това гробище се извършват ритуали от Илюминати. Това е пример за място, на което съм ходил и сам съм прегледал.

Трябва да сведа до вниманието и друга концепция, която е важна за изследването. Не става дума просто за това, да се проведат много интервюта и да се съберат много факти, защото голите факти няма да свършат работата.

Когато бях в колежа и когато приемах консултации, психологът, който обучаваше класа, ни даде много ценен съвет. Той каза, "Когато изслушвате хора или изследвате ситуация, не се вглеждайте в подробностите, а се вглеждайте в процеса. Подробностите могат да ви пратят в затворен кръг, защото хората лъжат, те ще дават противоречива информация. Вглеждайте се в процеса." Това е много добър принцип. Това, което от много време правя, е да анализирам голямо количество сурови данни, голи факти и информация от интервюта, и се опитвам да сглобя един пъзел. Това означава, че трябва да прескочите много дезинформация.

[Морис]: В края на 70-те години имаше определено количество дезинформация относно контрола над ума на ЦРУ, която излезе в публичния ефир и бих искал да знам какви според теб са проблемите, които са типични за делото по доказване съществуването на майндконтрола пред широката публика, като използваш правителствена документация?

Бележка от преводача: С по-прости думи, интервюиращият пита: Защо трябва да вярваме на правителствени документи, които уличават самото правителство в дадено престъпление? След като ЦРУ се опитва да измами обществото, какъв е смисълът да вярваме на разобличаващата информация, разсекретена от самата ЦРУ?

[Шпрингмаер]: Проблемите с това, когато се опитваш да разобличиш нещо чрез правителствена документация са, първо, че документацията е била унищожена или е била фалшифицирана и в това да накараш правителството да съучастничи в разобличаването на нещата... на практика, това, което правиш, е като да караш едни бандити, които работят на правителствени постове, сами да разобличат себе си на хартия. Това просто не е начинът, по който се случват нещата. Когато мислим за нацистите, те са се опитвали да унищожат всички документи за престъпленията си.

Опитали са, не са успели. Това ми дава някаква надежда, че въпреки че огромен процент от доказателствата за контрола над ума под формата на правителствена документация са унищожени, все пак съм убеден, че тонове документи все още съществуват. Но мисля и че онова, което е дори по-добро от тези тонове документи, са живите доказателства, които имаме в лицето на десетките хиляди идентифицирани живи жертви.

Другата страна на проблема по сдобиването с правителствени документи е, когато се нуждаеш от някакъв начин да излъчиш тази информация към широката общественост, а ние имаме контролирани медии, които са много гъсти с правителството. Може наистина да си зададете въпроса, дали някога ще видим как контролираните ни медии напълно ще разобличат правилните хора в степента, в която трябва да бъдат разобличени.

[Морис]: Изглежда силно невероятно мейнстрийм медиите да разследват това. По-вероятно е това да идва от независимо разследване и независими издатели на тази информация.

[Шпрингмаер]: Много ще ми хареса, ако някой проникне с взлом на местата, където се пазят записите, и ги разобличи, но единственият начин, по който ми се струва възможно да се случи това, е революция от мащаба на онова, което се случи в Източна Европа, когато разобличиха документите на Stasi и такива неща пред очите на всички.

Бележка от преводача: Агенция за записи на Stasi е организацията, която администрира архивите на Министерството на държавната сигурност (Stasi) на Германската демократична република (Източна Германия), правителствена агенция, основана през 1991г, в Германия е известна като BStU.

[Морис]: Мислиш ли, че едно правителствено разследване по въпроса за експериментите по контрол над ума, подобно на онова, което се случи с Тускегския сифилис и радиационните експерименти, наистина ще извади информация на бял свят?

Бележка от преводача: Тускегското проучване на нелекувания сифилис у чернокожия мъж е зле прославило се и неетично клинично изследване, проведено между 1932 и 1972г от Службата по обществено здраве на САЩ. Целта на това проучване била да се наблюдава естествената история на нелекувания сифилис. На чернокожите мъже в проучването било казано единствено това, че приемат безплатна здравна грижа от правителството на САЩ. Службата по обществено здраве започнала да работи по това проучване в сътрудничество с Тускегския университет (Tuskegee University), исторически чернокож колеж в Алабама.

[Шпрингмаер]: Вярвам, че би извадило информация. Това е вярно. Само че, искането правителството да разследва това е като да се пита лисицата, до каква степен тя самата е заплаха за кокошките. Лисицата ще ни каже нещо, достатъчно че да ни задоволи, но аз съм много противно настроен на това да даваме на правителството още един шанс да прокара някакъв скрит заговор. В крайна сметка едно правителствено разследване ще ни струва повече таксови долари и мисля, че хората понякога забравят, че всеки път, когато пратят правителството си да души наоколо, правейки нещо, това излиза от техния джоб.

[Морис]: Мислиш ли, обаче, че има поне някаква полза, за обществото като цяло, ако се случи правителствено разследване и ако правителството бъде накарано поне да признае, че е извършвало тези видове експерименти? Има ли някаква полза за хората като цяло, ако се опитват да разобличат това?

[Шпрингмаер]: Като цяло? Начинът, по който задаваш въпроса си, ще отрази начина, по който ще отговоря. Не, няма. Причината да казвам това е, че по-рано Конгресът на САЩ искаше Рокфелер да разследва ЦРУ. Рокфелер да разследва ЦРУ!?! (смее се) Разбира се, този разследващ комитет извади злоупотреби, те все пак трябва да намерят нещо нередно, но работата е там, че всичко това кара Рокфелер да изглежда като добър човечец. "О, вижте, той е кръстоносец, който се опитва да разобличи лошите". ТЕ винаги прокарват задкулисен заговор. Ако ще правят нещо срещу самите себе си, те го използват като поредна възможност да работят върху някакъв друг заговор. Ако разобличат А, Б и В за контрола над ума, тогава най-вероятно го правят по такъв начин, че да отклонят вниманието на хората от най-модерната си технология, разобличавайки по-стар модел, от който вече са се отказали, или нещо подобно. Те ще работят по задкулисен заговор, така че когато всичко е вече казано и направено, всъщност цялото разобличаване ще е било в ущърб на хората като цяло.

[Морис]: Как мислиш, че информацията за контрола над ума е била скривана от публичното внимание толкова дълго време?

[Шпрингмаер]: Както споменахме тъкмо преди малко, имаме налице едни контролирани медии и в редица свои публикации съм се впускал в подробности и съм показвал кой контролира медиите, и това, че тези контролиращи хора са членове на Илюминати или оперират в своите илюминатски фронтови личности. Документирах как Рокфелерови, Ротшилдови и фамилията Уилям Рандолф Харст (William Randolph Hearst) - ВИП Илюминати - контролират медиите. Мисля, че няколко анекдота ще са подходящи.

Едно време бях на посещение с един християнски свещеник и той ме разпитваше какво правя, защото на пълно работно време разобличавах контрола над ума и помагах на жертвите на майндконтрола и разобличавах заговора на Новия Световен Ред. Бях честен с него и му казах за това, и точно в този разговор, само като му споменах нещо за контролирани медии, той целия подскочи. Нахвърли ми се, защото тъкмо преди да стане свещеник е бил репортер от АВС. Каза, "няма контрол над медиите! Беше ми позволено да пиша за каквито си истории искам!". Аз отвърнах, "уау, успокой се, нека ти задам няколко въпроса". Когато те бяха наели, твоят висшестоящ те е наел и те е задържал, защото е харесвал начина, по който мислиш и по който пишеш... и по същия начин неговият началник е харесал как той е мислил и как той е пишел... и така навсякъде по веригата. Ако някой е писал или е мислил по начини, които не са били подходящите начини за мислене и писане, е щял да си има неприятности, нали така. Той каза "да". Отвърнах, точно това е... когато аз работя с жертви на контрол над ума, те не могат да видят, че се намират под програмиране. Докато правят точно това, което програмирането им иска от тях, те не знаят, че са програмирани. ЕДинственият път, в който разбират, че има някакво програмиране, е ако стъпят вкриво от пътя и ако действат срещу него. Ако бягаш с вятъра зад гърба си или ако си в поток и плаваш надолу по течението, не забелязваш течението. Но когато се опиташ да плуваш срещу течението, тогава вече наистина забелязваш силата на бързея. Така че, ако ти, като репортер, пристъпиш извън техните очаквания, точно тогава ще бъдеш напердашен и ще осъзнаеш, че на заден план има доста тежки сили, които се съпротивляват на напускането на строя. Той каза, "прав си". Казах му, ако беше написал статия, която противоречи на начина, по който шефът ти е мислел, щеше да си имаш неприятности, нали? Той каза,"да, прав си, разбирам те".

Това искам да кажа. Хората не забелязват контрола, докато не започнат да ритат срещу този контрол и тогава откриват колко много контрол се упражнява над цялото ни общество.

[Морис]: Изглежда, че контролът в новинарските стаи е почти на невербално ниво и често, за много репортери, контролът е и икономическа мотивация. Репортажите, които се харесват на редакторите им, се приемат; репортажите, които редакторите им не харесват, не се приемат и на репортерите не им се плаща за тях. Те много бързо започват да оценяват какво ще се приеме от редакторите им и ще стигне до печат.

[Шпрингмаер]: Точно така.

[Морис]: Бих искал да говорим за контрола над ума, който Илюминати използват и за технологиите му. Какво е твоето разбиране за формите на майндконтрол, които те традиционно прилагат?

[Шпрингмаер]: Техниката, която бих желал да използвам, е "тотален контрол над ума", защото този контрол тотално управлява даден човек - тяло, душа и дух. И обикновеният човек в действителност никога не си е представял дори, че нещо толкова всеобхватно и толкова ужасяващо или толкова тотално властно може да съществува. Видът контролиране на ума, който използват Илюминати - мисля, че някои хора си казват, "о, майндконтрол - телевизия, да - подсъзнателни съобщения". Не. Аз говоря за нещо, което е 1000, или 10 000 пъти по-мощно. Този контрол над ума е тотално незабележим и тотално контролира личността и използва всяка позната техника за контролиране на един човек, приложена като софистициран групов пакет от техники. Това е едно от важните неща, което много хора не подчертават - че не става дума за една техника, а това, което прави този вид тотален контрол над ума на Илюминати толкова мощен, е, че той представлява софистициран групов пакет, включващ всички познати техники за контрол. Всички тези методи са внимателно преплетени един с друг.

Когато слушате някой от разузнавателна агенция, от време на време те говорят сходни неща, казвайки, "опитахме такива и такива техники, но работеше само в 70% от случаите, така че не можехме да ги използваме... и опитахме и тази техника и тя също работеше само в части от времето". Но това, което не ви казват, е че ако вземете един метод, който работи в 70% от времето и ако го впрегнете с друга техника, която работи в 60% от времето, и друга техника, която работи само в 50% от времето и ако имате 100 техники спрегнати една с друга по този начин, получавате пакет, който тотално прихваща и заключва жертвата под контрола.

[Морис]: Можеш ли да говориш за някои от тези техники индивидуално и как се използват като групов пакет?


 Когато започнах да описвам на хората какво се случваше, имах купчини и купчини с папки. Имах около 150 документа по различните техники. Мислех си, не мога да говоря за 150 техники, това е прекалено много информация за хората. Като обмислих нещата, излизаше, че всичката тази информация се свежда до 12 науки. Една от науките е науката за травмирането и изтезанието. Другите науки са как да се прилагат наркотиците за контрол над човек; способността да се използват изменените състояния на съзнанието като хипнозата, дисоциацията, трансовите състояния; умението да се заблуждават хората и как да се карат жертвите да заблуждават сами себе си. Човек трябва да разбере, че жертвите на илюминатския контрол над ума самите те не знаят, че са под контрол. Така че е нужно много умение в употребата на фантазията и измамата, и фасадните личности и алибитата и прикритията. Цяла наука е използването на духовни неща за контролирането на даден човек. Всъщност това е един от основните, ако и самия тосновен метод за контролиране на човек.

Едно от нещата, които не е политически прието хората на науката да признават, че човечеството има духовна страна, но хората наистина имат духовна страна и Илюминати разбират как духовно да контролират някого. Разбирането им за това направо ме слисва. Позволили са на обикновените хора, включително християните, само трохите - дори и на свещениците ни са дадени само трохите за това как да развият един човек духовно.

[Морис]: И как мислиш ти, че са развили това и са се сдобили с това знание?

[Шпрингмаер]: Голяма част от това е започнало в Спящите храмове (Sleep Temples) на египтяните. Връщаме се към познатото египетско жречество и мистериозните религии - те по онова време вече са се учели как да използват електрошок - използвали са електрически змиорки и други неща, за да шокират електрически хората. Вече са били започнали да научават употребата на наркотиците и билките, които създават изменени състояния на съзнанието, за да контролират хората. Това обаче били тайни, и те били много строго пазени от тези илюминатски родове и мистериозно-религиозното им жречество. Но те продължили да развиват тези тайни през вековете. Друг пример за строго пазена тайна е способността да се извършват черепни манипулации. През Средновековието и дори векове преди него олигархичните родове, които контролирали обикновените хора, имали специалисти, които извършвали изтезания по поръка на царете и пазели тайните на изтезаването за себе си. Една от способностите, които развили, било манипулирането на черепа. Трябва да сте много внимателни, когато започвате да движите костите на черепа. Много хора не осъзнават, че черепът не е твърд кокал, а има шевове между различните му части и човек може да извършва много фини манипулации и да раздвижва тези отделни черепни кости. Всъщност, днес има такова нещо, наречено черепна остеопатия. Остеопатите са много вещи, като ползват пръстите си. Това умение е било развито от семейството на "костните намествачи", идващо от далечни окултни фамилии, пазещи окултните умения по манипулация.

[Морис]: Какъв ефект е имало това нещо по отношение на контрола над ума - черепната манипулация?

[Шпрингмаер]: Черепната манипулация е окултно пазена тайна в окултните кръвни родове от векове. И може да се използва за добро, за лекуване на хората. Може да се използва за промяна на лицето, за подобрение на лицевия облик, или може да се използва за зло, да се изтезава някой или да се контролира ума му. Манипулирайки черепа всъщност може да се промени начина, по който мисли, за да стане този човек по-дисоциативен, или по-сервилен, или да се развие мисленето му в други посоки.


[Морис]: Можеш ли да обясниш как те започват да използват тези техники, и като цяло в каква възраст започват?

[Шпрингмаер]: Когато едно дете бъде заченато, за много от тях раждането им е планувано от самото начало. Някой, който е в редиците на Илюминати и зачева дете, го прави като част от окултен ритуал с жена. Цялото мероприятие има много общо с начина, по който скриват наследствените си данни. Нека го кажем по този начин. Не всички, които са родени от майка, са действителните биологични деца на тази майка. В болниците се правят много постъпки и дейности по подмяна на децата. Раждането на детето е планирано. Докато детето е още в зародишна форма, те вече стартират някои неща, с които целят да тестват умствените способности на ембриона и целят да травматизират ембриона, така че детето да се роди по-дисоциативно.

[Морис]: Как биха направили това?

[Шпрингмаер]: Един ембрион не обича да го ръчкат, не харесва вещества с лош вкус. Чрез наблюдаване на ембриона Илюминати са установили, че децата харесват захар, защото ако майката яде много захар, вкусът на захарта се разтваря в онова, което детето получава чрез нея. Така че те комбинират всякакви ужасяващи на вкус неща [които майката яде, за да стресира ембриона]. Ако са налице множество силни звуци - и ако бащата крещи на майката и ако я бие и се държи грубо с нея и упражнява насилие, това много разстройва майката и следователно и ембриона. После е и силната музика, рок-енд-рол, или крещене или нещо такова. Когато се комбинират всички тези неща [силната музика, даването на ужасни храни на майката, които имат ужасен вкус за ембриона], можете да направите редица неща, които ще нанесат удар (стрес) по това неродено дете по едно и също време. То ще бъде засипано със стрес и съкрушено и ще развие способността си да се дисоциира.

[Морис]: Доколкото ти си наясно, електричество използвало ли се е в това отношение?

[Шпрингмаер]: Не толкова в травматизирането на плода. Те го използват след като се роди детето. Детето често ще претърпи преждевременно раждане. Нещата се случват по множество различни начини, но един от методите, които обичат да използват, е преждевременното раждане, защото тогава детето може да бъде травматизирано по естествен начин. Има много естествени травми, които винаги съпътстват преждевременното раждане. Кожата е много чувствителна, налагат се катетри в отверстията и тн. ТЕ искат травматизацията да започне още от много рано, защото на тях им трябва някой, който лесно да изпада в транс и да се дисоциира от болката. Вероятно си запознат с индийските факири - свещените хора в Индия, които могат да ходят по въглища и да забиват игли в себе си и да спят върху легла от пирони. Как се случва това?  Защото те могат да се дисоциират и да изпаднат в трансово състояние, едно състояние на изменено възприятие. Илюминати искат да създават индивиди, които могат много добре да се дисоциират, защото това е част от изискванията, за да може човек да има множествена личност.

[Морис]: И това е целта на травматизацията - да се създаде тази дисоциация?

[Шпрингмаер]: Това е една от целите.

[Морис]: Каква е важността на дисоциацията в рамките на тоталния контрол над ума?

[Шпрингмаер]: Екстремно важна е. В скорошните времена ще чуете много за електронния контрол над ума и това нещо се използва за отклоняване на хората встрани от по-важния въпрос на Синдрома на множествената личност (MPD или DID). Способността да се създават множество личности, които са програмирани, е екстремно важна. Точно затова могат да останат в тайна, точно затова могат да вършат толкова много неща тайно. Електронният контрол над ума - да хвърляш ментални идеи в мозъка на някого, които са чужди идеи, не е толкова голяма заплаха. Работил съм с немалък брой жертви на електромен майндконтрол и мнозинството от тях, ако не всичките, могат да разпознаят, че нещо се насочва и облъчва главите им и че е нещо чуждо. Но когато си дисоцииран и имаш амнезия между себе си и други части от ума си, нямаш представа какъв си самият ти в своята цялост. Наприер, работих с един християнски проповедник, който прекарваше известно време в опити да депрограмира - той идваше на посещения тук, за да работи върху програмирането си. И ето, имате един християнски свещеник, който, за ужас на ужасите, открива, че има дисоциирана част от ума си, която е функционирала сред Илюминати и тези други части от ума му са сатанински. Представете си да се Божи човек и да откриете, че имате части от себе си, които принасят в жертва хора... (смее се). Затова тази способност за дисоцииране в множество личности е толкова опасно умение.

[Морис]: Може би можеш да говориш за природата на дисоциацията и как това се използва за контрол над някого и също, както спомена, с цел да не си наясно за различните идентичности, които се използват за други цели...

[Шпрингмаер]: Хората са запознати с дисоциацията и как умът има способността да функционира на няколко писти. Например, ако сте на купон и сте въвлечени в разговор с някого и сте фокусирани в това какво казва другия човек, и изведнъж някой в другия край на стаята каже името ви, умът ви веднага превключва "о, онези там ме викат", това е едно доказателство, но има и други начини да осъзнаете, че умът не една монолитна същност, а е разделен на компоненти. Докато сте били въвлечени в онзи разговор с някого, имало е друга част от ума ви, която все още е продължавала да слуша други неща. Това е била дисоциирана част от съзнателния ум; с други думи, тя е била дисоциирана от съзнанието. Не сте били съзнателни за тази част от ума си, която е слушала останалите разговори, но тя го е правила.

Хипнозата, трансът и дисоциацията са просто различни аспекти на същото нещо. През вековете Илюминати са научили как да поставят хората в различни умствени състояния и информацията се научава в различните състояния. За да се получи най-добър достъп до тази информация, трябва да се върнете обратно в онова определено състояние. Хората осъзнават какво казвам, защото когато влезете в определена ситуация, която напомня за минало преживяване, тогава най-добре се задейства паметта ви. Те отиват доста по-далеч от това да използват естествена дисоциация. Те са се научили как да използват стени от амнезия, разположени сред полето на ума, и на практика това, което правят на ума, е същото като онова, което правим с компютрите. За да накараме компютрите годни за функциониране, е трябвало да измислят някакъв начин да изолират част от паметта на компютъра, така че потребителят да не може да има достъп до тази памет. Трябваше да се обособи такава недостъпна памет. Ще забележите, че когато рестартирате компютъра, компютърът рестартира себе си с памет, в която не сте успели да проникнете. Паметта е била дисоциирана - с човешки думи предполагам че може да се каже, че там има стени от амнезия.

Те знаят как да изграждат стени в ума, така че ментално да го разделят на отделни секции - и го правят чрез травмата. Ако получите достатъчно сурова травма, това, което умът ще направи, за да продължи да функционира, е да дисоциира тази травма посредством стена от амнезия. Да кажем, че си бил на война и най-добрият ти приятел е бил взривен на дреб от артилериен удар... червата му са проснати навсякъде. Умът ти може да развие стени от амнезия около това събитие и е възможно да не можеш да си го спомниш. Така че, колкото е по-лоша травмата, толкова по-добра е стената от амнезия.

Илюминати взимат малко дете, на около две годинки, и започват да го травматизират с най-лошите травми, които човек може да си представи, за да могат да създадат тези стени от амнезия. Те са открили, че тези дисоциирани части от ума са точно като своеобразни флопита (мястото, където се вкарваха дискетите в компютрите, бел.прев), тогава вкарват програмирането си в тези дисоциирани части от ума, според това в какво искат да се превърне дадена част. Някои от тези части те ги развиват в личности и създават MPD, DID (синдром на множествената личност или дисоциативно разстройство, бел.прев) и тогаа, докато създават тази множествена личност, те ги програмират точно такива, каквито искат да бъдат.

[Морис]: Преди да говорим за какви неща ги използват, може би е добре да се върнем малко назад и да обсъдим отново как по-точно даден човек се кондиционира да бъде тотален роб под умствен контрол, започвайки от раждането на детето. Какво се случва в онзи момент, като кондициониране?

[Шпрингмаер]: Програматорите обичат да казват "това дете е парче глина" и считат себе си за грънчарското колело, разбира се. Те са много вещи в това как да отнемат дадено дете и как да работят с ума на детето, за да създадат каквото искат. Можем цял ден да говорим за това. Един от аспектите, в които все още не сме навлизали, е способността им да проникнат и да идентифицират - използват ЕЕГ (електроенцефалограма, бел.прев) - замалко ще излезе мизвън контекста на Илюминати... Има изследователи като Ханс Айснек (Hans Eisneck), който по случайност се е родил в Германия, и други изследователи също, които изучават средните потенциали - това са мозъчни вълни - те могат да бъдат следени на монитор и може да се използват, за да се определи на какъв вид мислене е способен този мозък. Може да се използва ЕЕГ да определяне на личността и IQто й, коефициентът й на интелигентност. Те са направили взаимовръзка между спосоността си да изучават човешкия мозък с ЕЕГ и тестовете на Джон Гитингер (John Gittinger), наречени PAS.

Бележка от преводача: PAS (Система за оценка на личността, Personality Assessment System).
Когато се роди едно дете, те започват да тестват мозъка му, за да видят каква е личността на този малък човек, на какъв вид мислене е способен този малък човек, какъв вид каиера трябва да се запланува за него. Така че те изучават естествената наклонност на ума, природните му възможности, и работят с тях. По същия начин, когато извършват травматизирането и разчленяват ума, те работят заедно с креативността на детето, с творческите му способности и с това какво мислят получените отделни парчета от ума.

[Морис]: По принцип в каква възраст започат тези тестове - ЕЕГ-тата и PAS...

[Шпрингмаер]: Те правят част от тестовете, докато детето е все още ембрион, и след като се роди, те започват да прилагат уменията си по неонатално поведенческо оценяване, тестовете на Скалите на Бейли (Bailey Scales) и други видове тестове, и в рамките на кратък срок, може би 18 месеца, те ще започнат да правят ЕЕГ-та, за да определят какво искат да правят с детето.

Бележка от преводача: Скалите на Бейли за развитие на бебетата и малките деца (Bayley Scales of Infant and Toddler Development) са стандартизирани серии измервания, първоначално разработени от психоложката Нанси Бейли (Nancy Bayley), използвани основно за оценка на развитието на бебетата и малките деца на възраст между 1-42 месецаа. Измерванията се състоят от серия развиващи игри, които отнемат между 45 и 60 минути, от които се извлича коефициент на развитие (DQ), вместо коефициент на интелигентност (IQ).

След като определят какъв вид живот искат да построят за тази личност, те започват с майндконтрола, за да структурират личността за този вид кариера. Затова хора като мен, които имат естествена интелигентност, която никога не е била свързана с тези кръвни родове, затова на хората като нас им е толкова трудно в конкурентния свят - защото Илюминати могат да вземат едон определено дете и да манипулират нещата задкулисно и така да отворят всички правилни врати за този човек, и могат да им осигурят дипломите и образованието и всичко, което им е необходимо, а нещото, което добавя стимула в кариерата на този човек, е контролът над ума, който го води в тази посока. Крайният продукт, който се получава, е човек, инженер или адвокат или политик, който е много високо квалифициран за работата, която върши.
« Последна редакция: Ноември 29, 2019, 12:52:29 pm от λ »

λ

 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: ИНТЕРВЮ: Фриц Шпрингмаер по Радио CKLN Fm 88.1
« Отговор #3 -: Ноември 29, 2019, 01:04:21 pm »
[Морис]: След като веднъж са поставили някого под контрол, за какви неща ще бъде използван в служба на Илюминати?

[Шпрингмаер]: Другите хора не изнесоха много добре това нещо пред обществеността и може би причината е, че просто не са наясно, но контролът над ума не е просто за създаванане на сексуален роб, а целта му е инфилтрация и контрол над обществото в целия свят.
Разберете, че ако ще контролирате нещо като установената институционална медицина - трябва да имате свои хора на ключови позиции, защото веригата винаги се къса при най-слабата брънка. Не можете да си позволите да имате слаба брънка. Те поръсват широката общественост със свои хора, от гетата до палатите. Пример за една група хора, които те създадоха преднамерено за съвременното общество, са сталкърите.

Бележка от преводача: Сталкинг - уикипедия. В България този термин, обозначаващ социалното поведение да се преследва, да се навлиза в личното пространство и да се ангажира вниманието на друг човек въпреки нежеланието му, все още не е популярен.

В скорошната ми книга, "По-дълбоки прозрения във Формулата на Илюминати", обяснявам как те създават сталкерите и защо ги създават. Да кажем, че се опитвате да контролирате медицината, защото институционалната медицинска система им носи много пари и медицинската институция е много властна, трябва да имате контрол над целия спектър от неща - болниците, какъв вид здравна грижа ще е достъпна, видът обучение, което ще получат тези доктори, те са създали тайни ударни войски като CCHI (Съвет за кооперативно здравно осигуряване) и NCHF, които поддържат строя. Всичко това изисква да поръсиш майндконтрол роби навсякъде из обществената система. Ако имаш една слаба брънка - например, ако някой практикува алтернативна медицина и ако нямаш контрол над съдебната система - няма да си в състояние да осъдиш този хомеопатичен доктор, ако не контролираш съдебната система. Трябва да разполагаш с този мащабен секретен апарат и докато хората не проумеят контрола над ума, те няма да могат да разберат как въобще е възможно да съществува този вид контрол, с който Илюминати разполагат.

[Морис]: За да може да се проумее как са способни да контролират тези хора, които са сложили на ключови позиции в обществото, трябва да говорим повече за техниките за контрол над ума и може би можем да задълбаем в това сега, да обясним как са способни да осъществят контрола над тези хора. Например травмата.

[Шпрингмаер]: Травмата се използва заради голямо множество причини, но на най-основното ниво, когато травматизираш някого до такава степен, че почти да умре, или всъщност, да съм по-точен, те действително "уибиват" тези хора, но знаят с точност колко секунди могат да си позволят човека да бъде убит и все пак да успеят да го върнат към живота. Те манипулират преживяванията на прага на смъртта, свели са това до точна наука. Това е главната причина, поради която са били създадени големите концентрационни лагери за експерименти на Менгеле (Mengele), където са изтезавали хората. Той е бил от илюминатска кръвна линия и е извършвал илюминатски изследвания с цел контрол над ума, правил е много изследвания върху близнаци. Открили са точно колко травма можеш да причиниш на различните хора, преди да ги убиеш. Това, което тази правма прави, е че вкарва мозъка в режим на оцеляване и сега трябва да се впусна в обяснението, че популярната концепция за мозъка, че е едно монолитно цяло, е наистина заблуждаваща.

Пазено е в голяма тайна, само че човешкият мозък всъщност е седем мозъка.Първият мозък на човешкия ум - медулата и моста (част от ствола, бел.прев) - се нарича Рептилния мозък, защото мисли като влечуго. Ако винаги травмирате даден човек, вие постоянно го поставяте в рептилното му мислене или мисленето на база оцеляването. Мисленето, основаващо се на оцеляването, има определени характеристики. На най-основното ниво, травмата може да се използва, за да се поддържа даден човек да не излиза от оцеляващото си мислене. Това също създава и страх и има цяла серия събития, които се случват на човек в духовен план, когато е скован от страх.
Ако мислите в контекста на изнудването, слушащият може да си спомни за нещо, когато е бил дете и някой е хванал ръката му и я е усукал и е казал "кажи чичо" и разбира се, ръката го е заболяла, и е поддал. Това е много прост вид контрол над ума. Травмата и изтезанието могат да се използват по много прост начин - ако не се подчиниш, ще боли. Мъжете, които са роби, получават електрошокове в гениталиите си. Много е болезнено. Това е много прост начин да държиш някого под строй. Разбира се има и начини, по които травмата разчленява ума, фрактурира го на хиляди парчета, създава разстройство на множестевната личност. Това е една от техниките.

[Морис]: За да останем на въпроса с травмата, доколко е важно да се поддържа тази травма, в смисъл да се поддържа ненарушено кондициониране и да се поддържа състоянието на дисоциираност?

[Шпрингмаер]: Те искат да поддържат високо ниво на транс и дисоциативно поведение у жертвата, затова обичат да продължават травматизирането на човека. Както изнесох по-рано, има повече неща от простото поддържане на висока дисоциативност. Опитват се също и да подддържат жертвата в рептилно мислене, коренящо се в оцеляването; опитват се да я поддържат в дух на страх, който да контролира живота й, така че да не изостават от сценария. Те тайно обучават родителите на децата, които подлежат на програиране, как да насилват децата си, така че да поддържат дисоциативността им. Не само това, ако децата посещават някакъв официален религиозен институт, например католическа църква, епископалска църква, свещениците и църковните им служители също са тренирани в насилването на деца. Затова е налице толкова голям модерен проблем с католическата църква. Толкова много от свещениците в тази църква насилват деца и има толкова много съдебни дела срещу църквата, че някои хора смятат, че това ще доведе цялата църква до банкрут - идеята да се върши толкова много насилие е с цел контрол над ума.

[Морис]: Тези свещеници и църковни служители дали са били принудени да участват в това, или са част от тези илюминатски семейства? Каква е ролята им?

[Шпрингмаер]: Има много различни причини за педофилията. ЕДин от проблемите в католическата църква е, че не е имало нормални отдушници за сексуалната активност на свещениците и монахините, а съществуват такива подмолни начини за сексуално освобождение. Някои от тях всъщност са тайни сатанисти и това е част от наградата, която получават от тайния вещерски сбор. Има различни причини защо - някои продължават, защото така правят всички и може да продължава, докато хората не се намесят и не кажат, че повече няма да толерират това. Мога да говоря за редица случаи, в които хората наистина са се намесили и са отказали повече да толерират насилието над деца свещеничеството, а йерархията, която е трябвало да накаже извършителите, просто ги е повишила и ги е пратила в някоя друга част на страната. Защо го правят? Бог знае защо отделния човек се е превърнал в насилник.

[Морис]: Можеш ли да обясниш как се е използвала дисоциацията по отношение програмирането и структурирането на това програмиране?

[Шпрингмаер]: Жертвата на контрол над ума е получила разделение на ума в множество личности, всъщност далеч повече личности, отколкото хората от терапевтичната общност осъзнават като цяло. Циско, която изведох от Илюминати, има много стандартно програмиране по много начини, въпреки че има уникални черти за нейната система от личности. Тя имаше много стандартна мрежа от 13х13х13 алтернативни личности.

Бележка от преводача: Програматорите чертаят нещо като координационна система от програмираните личности у жертвата, която често прилича на куб с размери 13 на 13 на 13.

На всяка от тези личности е била дадена отделна лична история, отделна личност, която си има свои предпочитания, харесвания и нехаресвания. Те са превърнали онова, което е било един човек, в цял град от хора и единственият начин, по който умът на роба може да функционира, е ако разчита на господаря, който му дава стабилност. Представи си, ако съзнанието ти беше цяла серия от съревноваващи се хора, всеки със собствените си идеи, харесвания и нехаресвания. Единственият начин да се изведе малко ред от хаоса е чрез някаква външна контролираща същност, която да подрежда хаоса. Някои от тези роби са стигнали до точката да осъзнават, че са множествена личност и на по-дълбоките нива осъзнават, че имат нужда от контрола над ума, за да не се разпадне всичко в една лудост. Друг начин да се гледа на това е - Илюминати създават контролирана лудост за тези жертви на майндконтрола, за да могат да издържат последствията от ужасяващата травма, която им е причинена, те трябва да изолират спомените им за тази травма и частите от ума, които трябва да понесат част от травмата - някои от тези части, по същество, мразя да използвам думата "луди", но те поемат боклука, това се случва всъщност, и умът го разбърква, компресира и изолира. Ако тези стени от дисоциация се сринат, тогава другите части от ума ще трябва да се справят с целия боклук.

[Морис]: Защо мислиш, че им трябва толкова много идентичности да са на едно място?

[Шпрингмаер]: Ако ще инвестираш времето да създадеш робот, ще се опиташ да вложиш в него колкото можеш повече възможности и искаш всичко да е компартментализирано, за да остане в тайна. Една от причините, поради която разузнавателните агенции функционират толкова добре - например ЦРУ - е че те компартментализират всичко. "Знаеш" само в регионален мащаб. Те правят същото с умовете на тези хора. Един роб може да функционира на много различни нива. Има си фасада - създават възможно най-добрия фронт - неговия или нейния всекидневен живот - но след това може да искат да използват този човек за пренос на наркотици, пране на пари, пренасяне на съобщения, изпълняване на сатанински ритуали, производство на порнография, поръчкови убийства, шпиониране - след това освен всичко останало има и вътрешни длъжности. Да се върна на каквото казах по-рано, умът е фрактуриран и разделен на множество дисоциирани парчета, и на практика от тези парчета е създаден цял град от хора. За да може този град от хора да функционира, трябва да са налице различни длъжности. Някои от по-старите личности ще се грижат за бебетата личности вътрешно, в самия ум на човека - имате функции - портиери, йерархични алтернативни личности, които контролират други алтернативни личности - йерархия от личности. Това е цяла една наука само по себе си - как да се структурират дисоциираните части на ума.

[Морис]: Спомена една структура, мрежа 13х13х13. Има ли други структури, които се използват и с които си запознат?

[Шпрингмаер]: Има много различни структури. Всичко зависи от хрумването и предпочитанията на програматора, тъй като той разбива ума на жертвата, той може да преподреди този ум както желае. Може да използва сфера - също така създават вложени системи в системи. Често срещана система в система е кабалистичното дърво на живота.

[Морис]: Забелязваш ли сходства при оцелелите, с които си работил, по отношение на структурите?

[Шпрингмаер]: О да. Това е едно от нещата - в едон от състоянията си може да работите с терапевт, който нищо да не знае за MPD или DID (синдромите и разстройствата на множествената личност) и той ще започне да работи с жертвата и ще извика и друг терапевт за помощ и ще си води бележки. Жертвата ще каже, "Нарисувах тези картинки. Не зная какво означават". "Заинтригуван съм от Стар Трек (или Магьосникът от Оз) (Мики Маус)". Терапевтът ще извика друг терапевт и ще го пита какво мисли от всичко това. Ако този друг терапевт и опитен, той може да каже " оу знаеш ли, имам един пациент, който прави същите неща". Из цялата страна се срещат терапевти и хора като мен, които са мисионери и работят с тези хора, които отново и отново се натъкват все на едни и същи шаблони, на същите структури. Както казвах, това че работя с хора, които са били в Илюминати, както и с хора, които самите те са правели програмирането на други хора, наистина ми помага да научавам повече за структурите, които се вграждат у хората. Друга често срещана структура, са огледалните образи, това е повече техника на работа, отколкото структура.

[Морис]: Какво искаш да кажеш с това? Огледален образ на алтернативна личност?

[Шпрингмаер]:  Огледалност на всякакви видове неща. Това е част от техниката на измамата.

[Морис]: Каква е целта на тази огледалност, например, ако даден терапевт се натъкне на една алтернативна личност, и се справи с нея, тя може да е била огледален образ на истинското нещо...

[Шпрингмаер]: Много от терапевтите смятат, че си имат работа с точно определена личност, но всъщност работят с огледалния й образ. Системите са програмирани, създадени са така, че ако някой започне да работи с тях, се задействат всякакви защитни механизми.

Един от тези защитни механизми е да има алтернативни личности, които да са огледални образи, заемащи мястото на онази личност, с която терапевтът се опитва да работи. И така терапевтът си мисли, че е направил нещо, но всъщност само си е играл игрички. Огледалните образи на нещата в самото програмиране правят така, че когато една определена личност се опитва да работи върху програмирането на ума си, умът е толкова объркващ за това каква е вътрешността му, че не може да се продължи.

Най-добрият мениджър е онзи, на който не му се налага да дава отделни инструкции на единствен човек. Ако сте робовладелец и трябва постоянно да казвате на роба си какво да прави, и постоянно да го поправяте и да се уверявате, че си върши работата, ставате роб на роба си.

Искате вместо това да създадете човешки робот, който ще се самонасочва и самопоправя, затова те създават йерархии от алтернативни личности у даден човек и едно от нещата, които правят, е да създадат алтернативни личности в ума на човек, които си мислят, че те самите са самият програматор.

Така че, Евън Камерън (Ewen Cameron), който беше програматор - неговата жертва ще има личности в себе си, които ще си мислят ,че те са Евън Камерън. Следователно те ще извършват насилието над другите личности така, както възприемат, че Евън Камерън би го извършил. Това е един начин да се използва огледалността. Друг начин за употребата им е, ако създавате екип от два роба, да кажем, че ти и аз ще сме в екип. Аз ще имам личности в мен, които си мислят, че са теб, а ти ще имаш личности, създадени в теб, които ще мислят, че са мен и ще продължат процеса по обвързването.

[Морис]: Общо казано, хората, които имат този в вид контрол над ума, за калко на брой личности говориш?

[Шпрингмаер]: Много. Циско има 30 000 стандартни алтернативни личности, след което има и много дисоциирани парченца. Това не е ненормално. Малката част от терапевтичната общност, която се опитва да адресира DID, по принцип работи с няколко фасадни личности. Има редица книги на пазара, написани от хора с MPD, в които терапевтът е работил с пет или шест фронтови алтернативни личности. Илюминати се оттеглят и им позволяват да интегрират някои фасадни личности и терапевтът казва на човека "вече си интегриран, добре си" и те напускат терапията и всички са щастливи.

Жертвата мисли, че е свободна от MPD, терапевтът е направил много пари и е станал известен с някаква книга, която е написал, и Илюминати са щастливи, защото тези са само фасадни личности, които са били стабилизирани. Системите от вторични личности са много по-сложни, отколкото хората осъзнават.

[Морис]: Какви са съпътстващите опасности, когато се извършва терапия върху майндконтрол жертва, особено когато терапувтът може да не е наясно с техниките и структурите на умствения контрол?

[Шпрингмаер]: Трябва да предупредя хората, че някои от най-добрите умове на 20ти век - стотици, ако не хиляди от най-добрите умове, са прекарали много, много години в това да да измислят как да построят тези механизми в умовете на робите, за да защитят програмирането. Един вид ситуацията е същата, като да се опитате да хакнете компютър - представете си система, която е така инсталирана, че ако някой, който не е одобрен потребител, влезе в стаята и погледне компютъра, компютърът се самоизгася, компютърът експлодира. Това е реалното положение, когато се опитвате да работите с жертва на контрол над ума - у тях има много самоубийствено програмиране, така че ако фасадните личности, личностите които държат тялото ден и нощ - ако те някога разкрият, че са под майндконтрол, или че са всъщност множествена личност, да извършат самоубийство. Има всякакви видове защитни програми. Не само, че компютърът е програмиран да експлодира, ако влезете в стаята, но ако пипнете клавиатурата като неоторизиран потребител, отново компютърът е програмиран да експлодира. На всяка крачка от пътя има програми за бекъп, чиято цел е да измамят, да разрушат. Не е лесно. Това е нещо, с което новаците не искат да се захващат. Това отнема много време и търпение и умение, иска се и много любов към жертвите също. Човек трябва наистина да с погнуса да се отвращава от това, което се случва, за да има нужната мотивация да работи с такъв сложен проблем.

[Морис]: Какво ще препоръчаш на терапевтите, които искат да знаят повече за това как се прави и как могат да помогнат с лечението на жертвите?

[Шпрингмаер]: Силно препоръчвам книгите - съавтор съм на 3 книги с Циско Уийлър. Тази, която вече споменах, "Формулата на илюминати за създаването на напълно контролиран роб". Продължението на това е 620 страници, "По-дълбоки прозрения във формулата на Илюминати", Част 1 се отнася до това как се установява контрола, а Част 2 обсъжда как да се предостави помощта. Имаме много добра информация в тези книги, поставяща основите на случилото се и как да се започне разплитането на случилото се.

[Морис]: По отношение на собствения ти труд, колко успех си имал в работата си върху жертвите на майндконтрол?

[Шпрингмаер]: Проблемът, който представлява майндконтролът, е сразяващ, и има безброй терапевтични трудности, така че няма край на различните проблеми, по които може да се работи. Циско и аз доброволно отделяме от времето си, за да помагаме на всяка жертва на контрол над ума по всички начини, които са ни възможни. Степента на терапевтичен успех зависи от редица неща. Например, зависи от ситуацията, в която жертвата сама се поставя. Ако е склонна да се самопремахне от всекидневния си живот и да отиде на някое място, където ще бъде в безопасност, тогава жертвата ще постигне много повече - ще обработи повече терапевтични проблеми, защото умът на умствения роб няма да позволи да си свали гарда, докато не е в безопасност. Трябва да се разбира как действа рептилният разсъдък, защото мисленето, основано на оцеляването, може да изземе функциите на други области от ума. Когато бъдете смъртно изплашени за живота си, инстинктите ви за оцеляване надделяват над други части от мозъка. Ако сте били травматизирани през целия си живот, оцеляващото ви мислене е основният ви метод на мислене и не е нужно много, за да ви хвърли някой в основаното на страха мислене за оцеляване. Така че първият критерий за успешната работа с жертва на майндконтрол е да я закараш на безопасно място. Може да се каже, че 99.9% от жертвите на майндконтрол никога не са имали безопасност на разположение. Терапевтите не уреждат тези неща за оцелелите и жертвите не получават шанс да попаднат в безопасна ситуация. КАто казвам безопасна, имам предвид, че трябва да са в безопасност 24 часа на ден.

Циско и аз сме могли да работим с жертвите до такава степен, доколкото е позволявала ситуацията. Няма край на работата, която можем да свършим, ако са установени правилните условия. Затова се надявах да създам център за депрограмиране. Имаше един човек от ЦРУ, който беше много ужасен от това, което правителственото разузнаване причиняваше на хората, имам и приятел, който този човек от ЦРУ познаваше и който също работи по осигуряването на терапия за жертвите на майндконтрола. Човекът от ЦРУ записа в завещанието си да се дадат няколко милиона долара, за да мога да стартирам депрограмиращ център. Когато почина, завещанието на този човек беше в правителствената сграда на Оклахома и единственият екземпляр от завещанието, за който ни е известно, се намираше там. Така че бях много разстроен, когато сградата експлодира, защото това унищожи плановете ни да построим няколко депрограмиращи центъра. Без да се осигури някакво безопасно място, което да разполага с персонал от компетентни хора, е екстремно трудно да се постигне нещо забележимо.

Дори и когато съм постигал положителна терапия с някоя жертва, всичко, което другата страна е нужно да направи, е физически да я хване и да я препрограмира. Все това ми се случва през изминалите години по отношение на помощта ми към жертвите и като предупреждение към обществото и терапевтичната общественост като цяло, до този момент не е постигнато кой знае какво, за да се попречи на контрола над ума.

[Морис]: Ами в оптималната ситуация, до каква степен си бил способен да освободиш жертвите на контрола?

[Шпрингмаер]: При осигурена оптимална ситуация, когато имаме някой в безопасност, можем да свалим майндконтрола. Можем да направим сериозно преструктуриране и да си проправим много сериозен път към помагането на този човек. Можем да свършим значителна духовна работа с ицелелия. Можем да започнем някакви действия по интегрирането му. Всякакви неща могат да се случат. ОТ друга страна, работата някога приключва ли? Аз не мисля, защото нанесените щети са толкова пространни, и ти като терапевт никога не знаеш дали си успял да откриеш всеки дисоцииран фрагмент на ума. Не забравяй, че има хиляди фрагменти на ума, защото травматизирането е толкова продължено през толкова много години, и е толкова ужасяващо, че никога не можеш да си сигурен, че си събрал всички дисоциирани парчета, а всяко от тези дисоциирани парчета навярно ще има прикачено програмиране.

[Морис]: Какво е усещането ти, колко хора са засегнати от това?

[Шпрингмаер]: Едно много консервативно очакване - дори не бива да казвам очакване, защото съм го пресметнал от около седем различни ъгъла - една консервативна фигура е 2 милиона американци са били програмирани с травматичен контрол над ума.

[Морис]: И това е само в САЩ?

[Шпрингмаер]: Да.

[Морис]: А имаш ли усещане, че това се извършва в целия свят?

[Шпрингмаер]: О определено, да. Най-вече се върши в основните политически сили. Програмират се хора в Европа, в Русия, в САЩ  - това са основните зони на програмиране, но на други места също се върши.

[Морис]: Иска ми се сега да поговорим за някои от другите техники за контрол над ума. Електричеството каква роля играе?

[Шпрингмаер]: Електрическият шок е стандартна част от насилието и служи като форма на травма. А електрошоковите пистолети са стандартно пособие за дисциплиниране на робите и също за изтриване на паметта им. Може да ползват вероятно един 12 000 волтов DC зашеметяващ пистолет, за да изтрият и да компартментализират фрагменти, спомени на някой роб, който току що е бил употребен. Когато шокирате човек, това унищожава кратковременната му памет. Фрагментира я, обхваща 24 часа в която и да е посока от дадено събитие. Могат да използват електрошока и като Едвин Камерън, за да разцепват ума, за това основно се ползва електрошока.

Електричеството се използва под формата на добавки или устройства, които са били имплантирани в хората, използва се и в техника, която да подхвърля мисли в ума на даден човек. Има микровълнови кули, излъчващи ELF вълни (екстремно ниски честоти, бел.прев) по всички вектори към умовете на хората. Така че електричеството се използва по много високотехнологични начини, или пък елетромагнитните вълни се ползват по високотехнологични начини...

Имат различни машини - EDOM електронно разтваряне (дисолюция) на паметта, процедура при която изтриват паметта на човек; хармонични машини също се използват, някои от твоите гости са говорили за това в предаването - тези машини могат да се използват и за работата по депрограмирането. Електричеството се използва и по обратния начин, тъй като човешкият мозък излъчва честоти, те проникват в него и сканират личните честоти, които излъчва даден човек. Има основна честота, която човек излъчва и тя може да се използва, за да бъде идентифициран от разстояние. Те познават различните честоти, използвани от мозъка. Мое да се подходи от друг ъгъл, ако се замислим, че мозъкът използва определени честоти, когато образува определена мисъл. Те просто са създали определени мисли в даден човек и после са следели на монитор електрическите ичпулси, съпътстващи тази мисъл, и са подали тези данни към компютър. Опростявам това, което са направили - но на практика това е била процедурата, за да декодират мозъчните вълни и да могат да четат какво си мисли даден мозък. Ако поставите под мониторинг честотите, които излъчва даден човек, тогава на практика правите мониторинг на мислите му. Така че не само, че можете да подхвърляте определени мисли в главите на хората, но могат и да четат мислите им. Голяма част от следенето и вменяването на мисли и тн. се прави с импланти.

[Морис]: Можем ли да се върнем на електрошока. Спомена, че се използва за изтриване на спомени, може би за самоличността на хората, които извършват програмирането. Но не създават ли и риска да изтрият самото програмиране? Как се справят с това?

[Шпрингмаер]: Това ни връща към нуждата от това да се разбира как се вменява програмирането, и нивото, на което се влага. Помниш ли, че говорихме за дисоциирани състояния? Основното програмиране, което се влага, се влага на коматозно ниво. Има различни нива, на които можеш да програмираш някого - ако започнеш със зрял човек, например, номенклатурата на ЦРУ гласи майндконтрол Ниво 5. Някой, който е получил майндконтрол до 5-то ниво, като цяло има някакво алиби, примерно Розана Бар (Roseanne Barr) - тя явно като тинейджърка е претърпяла автомобилна катастрофа. Прибират тези хора и ги смъкват до коматозно ниво, при което телата им са в коматоза за доста дълъг период от време, и програмирането се влага на екстремно дълбоко ниво. На ниво, на което умът ти контролира сърцебиенето. Програмирането се влага и се вкопава на екстремно дълбоко ниво. Когато унищожат кратковременната памет с електрошок, това дори не се приближава до дълбоките програми - то обхваща само кратковременната памет.

[Морис]: Извършват ли нарочен контрол върху количеството на електричеството, за да постигнат желан ефект?

[Шпрингмаер]: О да. Всичко е екстремно научно. Точно затова им се е налагало да извършат ужасяващите тестове през Втората Световна война в концентрационните лагери. Просто не можеш да травматизираш даден човек безразборно, така ще го убиеш. Трябва да знаеш какво правиш. Имат доктори и разполагат с техника за следене на сърцето. Основополагащото програмиране се прави в болнична среда, или подобно на болничната среда. Точно заради това много от болниците за ветерани тук в САЩ - всъщност всичките болници за ветерани (VA hospital) - се използват за програмиране. Много от другите цивилни болници имат специални инсталирани отделения, където могат да програмират. Следят сърдечния ритъм, знаят точно колко далеч могат да отидат с насилието. Когато започнат да навлизат в преживяване близко до смъртта, те знаят точно кога могат да приложат електрошок, за да върнат жертвите обратно към живота, и тн. и тн. ИСкат се много умения. Трябва да са много вещи в наркотиците, които употребяват, как и колко ги прилагат, какво да се прави, когато жертвата е дрогирана. Това, което правят, не е случайно.

λ

 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: ИНТЕРВЮ: Фриц Шпрингмаер по Радио CKLN Fm 88.1
« Отговор #4 -: Ноември 29, 2019, 01:17:44 pm »
[Морис]: Значи доста експериментиране е отишло за рафинирането на тези техники?

[Шпрингмаер]: Да. Именно.

[Морис]: Можеш ли да ни кажеш, дали знаеш нещо за развитието на технологията на мозъчните импланти и употребата й в контрола над ума?

[Шпрингмаер]: Има шест различни вида импланти. Аудио-импланти, които да позволят жертвата да чува нещо. Импланти за манипулация на тялото, които се слагат, за да се манипулира тялото по определен начин, може би за да секретира хормон или за да предпазва от бременност, или за да измъчва жертвата, или нещо такова. Има визуално-холографски имплант, който предава на човек холографски изображения. Има импланти-мимики или импланти за мозъчна връзка, които директно даунлоудват  нещо в мозъка (свалят от интернет в мозъка например, бел.прев), този вид импланти са много секретни. Имплантите не се използват навсякъде при умствено контролираните роби. Има подбрани групи, които ползват имплантите и подобните устройства, тези неща отиват само в подбрана група. После ги има и изтезаващите и мускулните импланти. Онзи, за който всеки чува - проследяващият имплант и идентификационните (ID) импланти - онези, за които всеки е толкова загрижен. Тези са имплантите, които бяха дадени на много американски войници в Пустинна буря. Беше им казано, че се нуждаят от импланти, за да може Глобалната позиционираща система (GPS) да ги проследява, за да не се изгубят в пустинята.

[Морис]: Любопитен съм за действителните импланти, самите устройства, как се имплантират и приблизителният им размер в настоящото състояние на технологията?

[Шпрингмаер]: Развитието на технологията наистина е стигнало много високо ниво. Има няколко вида развитие, които трябва да се осветлят. Първо, има нещо, наречено "наноботи" - нанотехнология, която представлява миниатюрни мънички роботи с размери от 10 - 1/1000 милиардна от метъра. Думата "нано" означава милиардна - говорим за екстремно микроскопични роботи, които са способни да пресъздават самите себе си. Роботи с молекулни размери. Може би служателите са чували за сканиращия тунелиращ микроскоп? Има различни имена за него, но това е малко устройство, което в действителност може да види единичен атом и може в действителност да взима единични атоми и да ги премества. Това се използва за разработването на наноботите, които са роботи, които могат да преизграждат себе си. Съществуват разработени оптични кабели и ще има жертви, ако някои хора се опитат да премахнат оптичните си кабели - оптичните кабели, които се внедряват в жертвите, често приличат на коса.

[Морис]: За какво по принцип се използват тези оптично фибърни импланти?

[Шпрингмаер]: Добър въпрос. Иска ми се наистина да знаех отговора. Фибро-оптичното стъкло пренася сигнали, така че в широкия смисъл мога да кажа, че имплантите се използват за предаване на сигнали, дотолкова знам. Но не знам вътрешна информация за това какви видове сигнали се изпращат. Имам една жертва на майндконтрол, която стояла в ресторант - случило се нещо аналогично на това да те прострелят със стреличка от тръба за духане, само че поразили жертвата с нещо, което приличало на косъмче и фибро-оптичният пълнеж се загнездва в кожата. Докато жената седяла и се хранела, те я простреляли с това съдържимо. За късмет тя забелязала, че направили това и го издърпала. Работил съм с жени жертви, които имаха фибро-оптични нишки, замаскирани да приличат на косъмчета и тези тела са издърпани от телата им. Не ми е известна цялата роля на фибро-оптиката, но знам, че участва в комуникацията.

Една от по-опасните разработки са органичните биопроцесори. Това са молекулярни компютри, направени от ДНК материал. Има ДНК шаблони и може да има и въглеродни вериги, които да използва. Това, което правят, е - с този био-материал, който е направен на мини-компютър, те свързват това нещо с вирус, а вирусите често обичат да мигрират до точно определена част от тялото. Например, един невротропен вирус ще мигрира в нервната система, а един дерматропен вирус ще мигрира в кожата, пневмотропния вирус ще мигрира в белите дробове. Те свързват малкия си органичен вирусен процесор към този вирус. Как вкарваш вирус в човек? Има дузини различни начини, лесно е да вкараш вирус в тялото на жертвата/приемника. Така че веднъж щом тези вируси мигрират до областта от тялото, която предпочитат, вече имаш мъничък дребен имплант, който изпълнява каквато функция му е програмирана. Тези неща са екстремно трудни за локализиране.

Забелязал съм, у жертвите които имат вирусни импланти, че има един вид централен контролен имплант, който в много от случаите е разположен в основата на врата им. Централният команден имплант получава външни сигнали, след което наблюдава тялото, годно за импланти. Някои от жертвите на тези импланти изглежда получават малко облекчение, ако успеят да убият вирусите. Има някои алтернативни медицински методи, които може да се предложат на жертвите, които методи могат да извадят от строя тези био-процесори.

[Морис]: Относно някои от по-големите импланти, жертвите по някакъв начин откриват ли и могат ли да премахнат тези видове импланти?

[Шпрингмаер]: Да. Има редица идентифицирани жертви - тоест могли са да се подложат на рентген, могли са да се доберат до други видове сканиращи механизми. Имаше три жертви на електромагнитен контрол над ума, които успяха, като група, да влязат в анехоична камера (камера или стая, в която няма ехо и практически не съществуват отражения на звукови или електромагнитни вълни, бел.прев) и да получат резултати, когато сигналите им бяха локализирани като източник. Трябваше тайно да отмъкнат документите от лабораторията, като ги пренесоха в сутиените си, защото лабораторните техници се бояха да не си навлекат неприятности. Различните жертви на майндконтрол са успели да се сдобият с някакво доказателство или пък действително са успели да измъкнат навън част от устройствата. Има някои доктори, които действително разполагат с импланти. Има няколко чисти хирурга, които са склонни да помагат на жертви. Тук мога да спомена името Синтел (Syntel)... това е важна дума за хората, които искат да разберат имплантите. Синтел е нещо, което няколко пъти е дискутирано от нашето правителство в някои от кенференциите му. Ще чуете, че военните обсъждат Синтел в някои от полу-тайните си конференции. Това е краткото наименование за синтетична телепатия, което означава пращане на гласове и мисли към жертвите - така че тези жертви на Синтел са хора, които приемат гласове и мисли по електронен път.

[Морис]: Това изглежда може да се използва по няколко различни начина по отношение на контрола, но също и по отношение на ситуацията с хората, които твърдят, че чуват гласове и които често са наричани шизофреници и психично болни... това прилича на начин за дискредитиране на тези хора.

[Шпрингмаер]: Нещо, което беше разработено и използвано по време на космическата програма, е наречено биомедицинска телеметрия - това са трансмитери (излъчватели) и приемници, намиращи се в основата на черепа, които записват телесните функции и мозъчните вълни и ги изпращат обратно до някой компютър някъде. Всъщност, в работата с жертви на електронния контрол над ума мога да кажа със сигурност, че всъщност съществуват компютри, които са програмирани с изкуствен интелект и именно това представляват хендлърите им (дресьорите им, бел.прев). Вместо да има човек за дресьор ежедневно и ежечасово, три смени човешки дресьори, контролиращи жертвата на електронен майндконтрол, те използват компютър с изкуствен интелект. Тогава, ако жертвата направи нещо, което да обърка компютъра, компютърът сигнализира на човек да дойде и да се намеси. Интересно е всичко това, историите, които жертвите са ми разказвали, за това как са надхитрили компютрите, които са се опитвали да ги дресират.

[Морис]: Иска ми се да говорим за, и ти спомена името, Джоузеф Менгеле. Каква роля е изиграл Джоузеф Менгеле в разработването на контрола над ума?

[Шпрингмаер]: Той е нещо като бащата на модерното програмиране. Допреди Джоузеф Менгеле Илюминати са били създали синдрома на множествената личност, но тренирането на тези личности е било ненаучно. Менгеле работил много с близнаци, разбирал е травмата и как да използва травмата. Ако някой тъкмо умира и бъде спасен от програматора си, той установява травматична връзка с този програматор. Той се научил как да се обвързва травматично с жертвите си. Много от жертвите на контрола над ума в Израел и в други части на света все още го наричат "Татко", те го обичат. И ако програматора знае какво прави, той абсолютно може да обвърже травматично тази жертва към себе си до такава степен, че жертвата да го обича.

[Морис]: Същото като Стокхолмския синдром...

[Шпрингмаер]: Той въвеждал програмирането в научния свят. През януари 1945г, когато било много ясно, че нацистите ще изгубят, Илюминати тайно го прехвърлили на Запад, където продължил да програмира. Работил съм с редица от жертвите на майндконтрола му. Една от жертвите му, една госпожа в тукашната околия, всъщност е била в концентрационен лагер с Менгеле; като дете са експериментирали върху нея, наблюдавала е онези ужаси и е била поставена под контрол над ума. След това е била тайно прехвърлена зад граница през Канала, всъщност, към вашата държава, Канада, пристигнала при сътрудници от католическата църква, внесли я през Квебек и после през Портланд. И Джоузеф Менгеле продължил програмирането си тук в Щатите.

Бележка от преводача: Каналите са известни задгранични пътища за бягство на известни нацисти към Европа и Латинска Америка към края на Втората Световна война.

[Морис]: Менгеле участвал ли е в експерименти по контрол над ума преди Втората Световна война?
[Шпрингмаер]: Не вярвам да е така. Той е бил в Илюминати. Семейството му са Илюминати, но нямам никакво знание да го е правил преди Войната. Разбира се, не съм запознат с цялата тази история. Но е имало някаква причина той да бъде избран за позицията, която е получил. Може да има нещо повече, отколкото ми е известно.

[Морис]: Изглежда, че много от експериментите са проведени върху жертви на Холокоста. Ти спомена травматични експерименти. Какви други видове експерименти са се провеждали във връзка с технологията на майндконтрола?

[Шпрингмаер]: Едно от нещата, които Менгеле е правил, и неговият приятел Евън Камерън (Ewen Cameron) е продължил това, били експерименти по пигментиране на очите. Човек може да си каже, какво общо има това с контрола над ума? Ами, както казах по-рано, този вид умствен контрол е тотален контрол - умът, тялото и духът на жертвата са тотално контролирани. Много по-всеобхватно е, отколкото хората си представят.

Този вид контрол над ума регулира сърцебиенето на жертвата, и много други неща. Затова самоубийственото програмиране може да е толкова силно. Той стартирал тези експерименти с пигментацията, която Евън Камерън... между другото, Джоузеф Менгеле, когато идва в САЩ, бил познат с програматорското си име, д-р Грийн (Зелен), а Евън Камерън бил познат като д-р Уайт (Бял) в кръговете на Илюминати. Циско Уийлър (Cisco Wheeler) (която аз изведох от Илюминати) - баща й е бил познат като д-р Блек (Черен).

[Морис]: Казваш, че Камерън и МЕнгеле са били познати и приятели?

[Шпрингмаер]: Да. Циско от време на време виждала как тези хора (д-р Грийн и Уайт, имало е освен това и д-р Блу (Син) се срещат в къщата на баща й тук на Западния бряг. Събирали се и обсъждали програмирането си, методологиите си, мрежата, в която действали, говорели си и тн. Те са били Програмни Майстори в Илюминати. Менгеле прекарал много време в пътуване по света, не само тук в Северозапада. Камерън по-скоро работел в Източния бряг и както ви е известно, фондация Рокфелер му дала $40 000 още през 1943г, за да създаде института Алън Мемориал (Allen Memorial Institute). Дори преди Менгеле да дойде в тази държава, Камерън вече бил част от системата на Илюминати.

[Морис]: Евин Камерън имал ли е точно определена роля в рамките на разработването на майндконтрол технологията? Разбрах, че се бил специализирал в електрошоковата терапия и обикалял страната, обучавайки другите психиатри на електрошоковите методи? Това ли е била ролята му, или е била по-широка?

[Шпрингмаер]: Всички те са работели по рафинирането на нещото - тези са били върховите програмисти. Менгеле е бил наистина бащата на всичко, и научил д-р Уайт, Блек и Блу на голяма част от всичко, което е знаел. Менгеле е онзи, който е имал възможността да експериментира върху много хора в концентрационните лагери, където е правил всякакви видове странни и садистични неща. Камерън и другите били в готовност и за операции и за експерименти. Ако сте обръщали внимание на това как действат военните и науката, когато открият нещо, с което може да се работи, те взимат инфомацията и правят някаква нова технология от нея, но ще продължат да експериментират, за да подобрят това, което са свършили. Така че, по същото време, когато Камерън ползвал електрошок, за да разделя на части умовете на жертвите, той също е търсе ли начини да рафинира онова, което са правели. В крайна сметка се върнал и след няколко десетилетия, прекарани в преглеждане на резултатите от различните програмирания - взели най-добрите програмни кодове и протоколи и най-добрите методологии и подобрили програмирането си като цяло. Програмирането, което се върши днес, е далеч по-софистицирано и далеч по-рафинирано от онова, върху което са работили в миналото и което са извършвали като операции.

[Морис]: Каква особената значимост са имали близнаците за Менгеле?

[Шпрингмаер]: Ако ще правиш научен експеримент, знаеш, че ще ти трябва контролна група (контролен субект). Как се сдобиваш с контрона група за експериментиране върху хора? Трябват ти близнаци, и ти трябват хиляди. Менгеле експериментирал върху три хиляди близнаци - това било едно от "предимствата" да си в системата на нацистките концентрационни лагери. Докато човекопотока на възрастните и децата преминавали през Аушвиц, подчинените му следели кои от хората са идентични близнаци. Повечето от близнаците, върху които работел, умрели, защото бил отвъд садистичен. Той разработвал и методи за свързване на хора и се учел как да свързва хора изкуствено. По-рано споменах как Циско била в група с други трима човека, които също избягаха от Илюминати. Всички те били "сблизначени" заедно, върху тях е било извършено изкуствено близначно обвързване.

[Морис]: Това подобно ли е на онова, което по-рано описа за "огледалните образи"?

[Шпрингмаер]: Сблизначването включва в себе си всичките 12 науки на майндконтрола - доста е софистицирано само по себе си.

[Морис]: Доколкото ти е известно, германските нацисти използвали ли са контрол над ума върху оперативни кадри във Втората Световна война?

[Шпрингмаер]: О да. Ползвали са ги от началото на 30-те години. И германците и англичаните създавали множествени личности за разузнавателната си дейност, убийствата, и тн. До преди избухването на Втората Световна, нацистите били предвидливи и внесли германзи в САЩ, които били множествени личности. Създали населено място за тях в Горен Ню Йорк (щатът). Тази група от хора продължава да живее там като група. Онези множествени личности, които са били внесени в държавата ни, били програмирани с алтернативни личности, извършващи убийства с кирки (акто ги забивали в ключови зони на тялото) и такива неща. Създали това поселище с идеята, че ако ГЕрмания някога успее да победи САЩ, тези хора ще са в стратегическа позиция, за да им помогнат.

[Морис]: Имали някакви индикации, че правителството на САЩ е използвало оперативни агенти с контролиран ум през Втората Световна война?

[Шпрингмаер]: Не съм откривал никакви индикации, че са използвали програмирани множествени личности, но не забваряйте, че лидерските позиции в държавата ни са били в ръцете на Илюминати още отдалеч в историята ни. До голяма степен президентите ни са родствено свързани един с друг. Много хора не осъзнават, че са свързани. ОДисей С. Грант (Ulysses S. Grant), 18-тият президент, е бил свързан с Франклин Делено Рузвелт (Franklin Deleno Roosevelt). Фамилия Делено е древен аристократичен род, който произлиза от Венеция. Одисей Грант е бил свързан с фамилията Делено. Неговата прабаба е Сезана Делено (Susannah Deleno). Грант също така е и от рода Колинс (Collins). В един от видео-записите си задълбавам във фамилията Грант (Grant) и как се свързват с Илюминати. Една от причините да го правя е, защото Циско е потомка на кръвната линия на Одисей Грант, потомък на кръвната линия Колинс. Това е бил билетът й за Илюминати.

Много от президентите ни са свързани с тези илюминатски кръвни родове, повече отколкото хората осъзнават. Имало е множествени личности в правителството ни през Втората Световна война. Но чак след като идва Менгеле Илюминати вече разполагат с някой, който има нужната научна софистикация наистина да влезе в научните програми. "Ползата", която получихме с Менгееле и операция "Кламер" е, че с това напредна знанието на правителството ни как да програмира невинни деца.

[Морис]: Иска ми се малко да сменим темата. Как се използва обществената популярна култура за целите на програмирането, и защо се използва?

[Шпрингмаер]: Има различни нива, към които привързваш даден човек и го контролираш. Едното ниво е, да контролираш околната му среда. Екстремно трудно ми е да говоря за всичките тези въпроси. Те изграждат референтната точка за даден човек още от времето, когато е малък. Аз питам хората, "Кой е изградил референтната ви точка? Кой е изградил светогледа ви?" Още от времето, когато сте били малки, групите на властта - църквите, училищата, и тн. - са направлявали образованието ви, така че не съществува референтна рамка, в която хората могат да поставя тинформацията, която им давам. Ако не разполагате с референтна рамка, в смисъла на която да разберете тази информация, трудно е да се пробие през този контрол. Чрез контролиране на информацията и онова, което обществото прави, те направляват обществото като цяло. Училищата се използват, развлеченията, Холивуд, всичко се използва.

Програмирането, което човек поема, ще използва всекидневните предмети от делничния живот, и чрез тях ще го контролира. Например, Циско като малко дете е била научена да пуши от баща си, който е бил нейн програматор, нейн господар. С всяко димно вдишване, тя е трябвало да мисли за това колко много я обича той, а с всяко димно издишване, тя е трябвало да мисли за някаква програмна мисъл. Така че самият акт на пушенето подсилва контрола на ума при нея. Те ще използват сградите в околността, в която живее умствено контролирания и те ще използват именно околните сгради за подсилване на програмирането. Използват множество обикновени предмети от всекидневния живот на роба, за да подсилват програмните съобщения, които са били наслоени.

[Морис]: Може би можем да говорим един филм, който изглежда изниква в много от програмирането на оцелелите жертви - това е "Магьосникът от Оз". Как се използва това?

[Шпрингмаер]: Това е един от стандартните програмни сценарий (скриптове, бел.прев), който се използва. Много хора не осъзнават, че Франк Баум (Frank Baum) всъщност е написал 14 книги "Магьосникът от Оз" - Металният горски човек от Оз, Земята на Оз, Глинда от Оз, Озма от Оз. Всъщност в програмирането се използват повече книгите, отколкото филма. Само ако човек прегледа книгите... аз всъщност съм извадил част от програмните сценарии (скриптове) и съм ги поместил в Том 2 на книгата ми, за да могат хората да видят как книгите на Франк Баум, независимо дали са били изрично написани за целите на програмирането или не, явно прекрасно пасват за създаване на скриптове и сценарии за умствено контролиране. Филмът след това само подсилва скриптовете, които са били вложени у жертвите.

[Морис]: Дали тези сценарии и скриптове се използват основно за манипулиране на действителността, която програмираните идентичности преживяват?

[Шпрингмаер]: Повечето личности, които са създадени в един умствено контролиран роб, не живеят в реалността. Те живеят в приказен свят. Те действат на базата на сценарий. Например, ако аз исках определена личност да се захване с наркотици, те може хипнотично да виждат човека, който им подава пликчето с наркотика, като Белия заек и може да виждат пликчето с наркотика като торбичка с бонбонки или нещо такова. Те живеят в един тотално фантастичен свят и тъй като тези личности държат тялото само в изолирани моменти от времето, те нямат никакъв кохерентен, свързан живот, в който да се противопоставят на хипнотичния програмен сценарий, който им е даден. Те изживяват целия си живот в транс. Много е важно да се използват тези сценарии за контролиране на личностите, които живеят в техния измислен свят.

[Морис]: Можеш ли да дадеш някои други примери от популярната култура, които са използвани за програмиране?

[Шпрингмаер]: Батман, Bewitched, филмите на Дисни. Един от много важните филми на Дисни беше "Фантазия" ("Fantasia") r и в наскорошната ми книга, "По-дълбоки прозрения" имам единадесет страници, в които минавам минута по минута, сцена по сцена, от филма "Фантазия" и показвам как Фантазия е била създадена и използваа за програмираща основа. Филмите на Междузвездни войни, My Fair Lady се е използвал в завършващите училища за роби, хорър-филмите на Стивън Кинг се използват, Стартрек, The Love Boat се е използвал за майндконтрола на круизните им проститутки, E.T. - извънземно програмиране за робите им, Алиса в Страната на чудесата.

[Морис]: Всички тези са наистина отличителни за нашата култура и се чудя какъв ли е ефектът върху някой, който е бил програмиран, ако отново види филмите по телевизията или на видеокасета или пък на кино?

[Шпрингмаер]: Това просто заключва контрола и засилва безнадеждността. За един майндконтрол роб, който живее в цяла една култура, която е контролирана от тези хора, тогава съзнанието му защо въобще ще си помисля за опити да се освободи? Духът му е бил пречупен още когато е бил дете, и навсякъде, където погледне, вижда контрола и програмирането.

[Морис]: Тоест не че някои от тези телевизионни програми или филми не саизползвани от програматорите, ами са нарочно направени за целта на програмирането?

[Шпрингмаер]: Нарочно е по-точно казано.

[Морис]: Значи някои от тези изрази на културата са били нарочно създадени. Преглеждал ли си миналото на някои от хората, въвлечени в тези продукции?

[Шпрингмаер]: Ducktail Cartoons, които са основани от Дисни, съдържат нарочни спусъци за деца. Нарочни спусъци в рекламирането; нарочни съобщения и кодове. В "По-дълбоки прозрения" отделям около петдесет страници върху Дисни, кой е бил Дисни, какво са правели зад кулисите, за какво става дума всъщност в анимациите им. Вижте "Красавицата и звяра", ще видите един омагьосан кур, или ще видите героя Бравата (Doorknob) - олицетворен. Това се използва в анимацията "Алиса в Страната на чудесата". Тези определени отрязъци ще бъдат забелязани от алтернативна личност в системата на някой човек и умът ще бъде накаран да вярва, че е брава. Тези са специфично, творчески вложени във филмите поради точно тези причини.

Тагове към темата: