Apocryphal Academy

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - λ

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 54
46
Всички теми / Re: Трактат за Свободната Енергия
« -: Декември 25, 2018, 10:53:15 pm »
Говоря за това - експеримента на 4:25:

47
Всички теми / Re: Трактат за Свободната Енергия
« -: Декември 25, 2018, 10:27:45 pm »
Но може и да не стане.

Какво пречи и двата края на сърцевината (на ротора, по схемите) да се намагнетизира с S. N ще е в средата. Питър Линдеман посочва в своите лекции, че единствените ефикасни електромотори са онези, в които няма постоянни магнити. Причината е, че постоянния магнит винаги ще привлича желязото, и това винаги ще е пречка. Ефикасни са онези мотори, които разчитат на ефекта, че соленоид (с въздушно ядро) ще привлече в себе си частично вкарано желязно бутало. Тогава има чист превод на магнитното привличане в механично действие. А постоянния магнит никога няма да допусне на желязо да си отиде от него безнаказано.

В действителност, ако желязната сърцевина (върху ротора) НЕ Е плътно залепена за магнит в единия си край, в другия си край тя няма да отблъсне магнит. Ако няма директен контакт, и двата магнита ще прехвърлят борбата си в средата на сърцевината, оцветявайки двата края на сърцевината еднакво.

Виж и тази тема -> Динамо на Фигуера

48
Всички теми / Re: Трактат за Свободната Енергия
« -: Декември 25, 2018, 08:41:51 pm »
И евентуално триенето от събирането на тока през четките, ако е в показания на чертежите вид (когато статорът съдържа постоянните магнити).

Мислиш ли, че е осъществимо да се репликира?

49
Междувременно, докато ние тук обсъждаме НАСА, Европейската Космическа Агенция продължава в собствен ритъм:


Зашеметяващи снимки показват огромен кратер на Марс
пълен догоре с воден лед

21 декември 2018г

Снимка: Европейската Космическа Агенция (ESA/DLR/FU Berlin, CC BY-SA 3.0 IGO)

Източник: sciencealert.com


Докато присъствието на течна вода на Марс продължава да е отворен въпрос от силен интерес, ние знаем, че има много воден лед, който краси Червената планета - и, о Боже, нима не изглежда удивително, както свидетелстват новите снимки от Марс Експрес на Европейската Космическа Агеция.

Марсианският орбитър се е сдобил със зашеметяващ изглед на забележителност, наречена кратер на Королев, това е кратер с диаметър 81.4 км тъкмо на юг от дюните Olympia Undae, обграждащи северната полярна шапка. Кратерът е пълен почти до ръба с девствен лед, целогодишно.

Както Земята, Марс също има сезони. И като Земята, по-топлите сезони водят до оттегляне на леда. Но кратерът Королев, създаден от масивен метеоритен удар някога в далечното минало на Марс, и наименуван на съветския ракетен инженер Сергей Королев, е малко странна забележителност.

Това е вид геологично образувание, познато като "студен капан" и точно такова е всъщност. Дъното на кратера е много дълбоко, малко над 2 км под ръба. От дъното на кратера се надига купол от воден лед, дебел 1.8 км и достига до 60 км в диаметър.


(ESA/DLR/FU Berlin, CC BY-SA 3.0 IGO)


Относно обема, той съдържа около 2 200 кубични километра лед (въпреки че неизвестна пропорция от него вероятно е марсианска прах).

Когато въздухът преминава над леда (да, Марс има въздух - не е готен за дишане и е "тънък", но го има), въздухът се охлажда и се свива, образува се слой от студен въздух, който седи директно над леда. Тъй като въздухът е лош проводник на топлина, този студен въздух действа като изолатор, който предпазва леда от по-топлия въздух, и така му пречи да се стопи.

Същата динамика се разиграва в много по-малкия 36-километров кратер Лаут (Louth), също в северния полярен регион на Марс.


Топографска карта на кратера Королев (ESA/DLR/FU Berlin, CC BY-SA 3.0 IGO)


Марс Експрес - който празнува 15-тата си годишнина в Марсианска орбита на 25 декември - направи няколко прехода над кратера Королев миналата година, заснемайки снимкови мозайки с неговата DSLR High Resolution Stereo Camera (HRSC).

Пет от тези мозайки бяха съшити в едно цяло, за да се създаде невероятния колаж, който видяхте в началото на тази статия, показващ кратера в пълната му прелест, с резолюция близо 21 метра за пиксел.

Мозайките също така бяха използвани, за да се създаде цветово-кодираната топографска карта (горе), която показва възвишенията на кратера и околната му долина.Ледът се "оттеглял"? И как се "оттегля" лед? Ние, тук на Земята, имаме стотици примери, как, когато един лед на сушата се оттегля, след него се образуват цели издълбани каньони заради реките, които образува.

И не че искам някой да ми вярва, това си е мое мнение, не съм тръгнал да представям доказателства и да убеждавам който и да е, нито пък смятам да отклонявам темата в тази посока, само че доколкото аз съм запознат с уфологията и конспирацията като цяло, Марс не само, че има ниска атмосфера, не само, че си има климат и сезони, както разбираме от Европейската Космическа Агенция, но и въздухът му става за дишане. Негодната атмосфера е пропаганда на JPL, които още от първия апарат на онази планета много добре знаят всичко за атмосферата й.


И знаете ли какво! И ще ви кажа още нещо! Въздухът на скапания Марс е много по-годен за дишане от въздуха на проклетата София през зимата!!!Откъс... за малкото останали ценители на художествения подход в пропагандата - Франк Хърбърт, "Дюн", 1965г:


Цитат
Неочаквано дукът осъзна кога точно се бе променило отношението на Кайнс — това стана, когато Джесика заговори за съхраняването на растенията за народа на Аракис.

— Какво ще е необходимо за създаването на тази самоиздържаща се система, доктор Кайнс? — запита Лито.

— Ако успеем да направим така, че три процента от зеления елемент на растенията на Аракис да вземат участие в преработването на въглеродните съединения в хранителни продукти, ние ще сме сложили началото на кръговратната система — отвърна Кайнс.

— Водата ли е единствената трудност? — попита дукът. Той долови вълнението на Кайнс и почувствува, че то обзема и него.

— Водата засенчва останалите трудности — отвърна Кайнс. — Тази планета разполага с много кислород, без обичайните за него примеси, с изобилие от растителен живот и огромни запаси от свободен въглероден двуокис от такива явления като вулканите. Тук се осъществяват необикновени химически обмени над огромни по повърхност площи.

— Имате ли контролни проекти? — запита дукът.

— Ние имахме на разположение много време, през което построихме „Ефекта Тансли“ — малка експериментална база на любителска основа, от която моята наука може да черпи сега своите работни данни — обясни Кайнс.

— Няма достатъчно вода — рече Бют. — Просто няма достатъчно вода.

— Маестро Бют е експерт по въпроса за водата — отбеляза Кайнс. Той се усмихна и се залови отново за вечерята си.

Дукът замахна рязко с дясната си ръка и изрева:

— Не! Искам отговор! Има ли достатъчно вода, д-р Кайнс!

Кайнс се вторачи в чинията си.

Джесика наблюдаваше борбата на чувства в изражението му. „Той се прикрива добре“ — помисли си тя, „ала този път тя го бе засякла и бе разбрала, че той съжалява за думите си.“

— Има ли достатъчно вода? — повтори дукът.

— Им… може би — отвърна Кайнс.

Преструва се на несигурен — помисли си Джесика. С по-дълбокия си усет за искреност Пол схвана лежащия в основата мотив и трябваше да употреби цялото си умение, за да прикрие вълнението си. „Има достатъчно вода! Ала Кайнс не желае да се узнае за това.“

— Нашият планетолог има твърде интересни мечти — рече Бют. — Той мечтае заедно със свободните… за предсказания и спасители.

От различни места по масата се разнесе смях. Джесика ги засече — контрабандиста, фабриканта, Дънкан Айдахо и жената със загадъчните придружителски услуги.

„Тази вечер напрегнатите мигове тук се разпределят твърде странно“ — помисли си Джесика. — „Стават толкова много неща, които не мога да проумея. Ще трябва да си подсигуря нови източници на информация.“

Дукът премести поглед от Кайнс към Бют и към Джесика. Чувствуваше се някак си разочарован, сякаш тук, сега, се беше разминал с нещо жизнено важно.


50
Под прикритието на "Геофизичната година", САЩ отново изпратили флотска мисия до Антарктида. Употребата на военна сила - включително и атомни оръжия! - била "прикрита" с нелепата история, че САЩ и СССР, в някакъв рядък момент на ядрено коопериране по време на пика на Студената война, се били интересували каква част от континента можело да се "възстанови", като се нагрее с ядрени експлозии! И следователно, било нужно да се били детонирали няколко малки ядрени "устройства" над континента, за да се затопли и стопи леда, за да се докаже практичността на концепцията! Както Стивънс остроумно отбелязва за читателите си, "Вие вече знаете точно къде в Антарктида планирали да взривят тези атомни бомби". Така, три бомби били детонирани на височина приблизително 50 км над целта, една на 27 август 1958г, една на 30 август 1958г, и трета на 6 септември 1958г.

Бележка от автора: Стивънс също отбелязва, че тези взривове може да имат нещо общо с "озоновата дупка" над Южния полюс и нежеланието на правителството на САЩ да обсъждат идеята или събитието, което може да я е създало. Освен това, може би е възможно да са били взривени по една атомна бомба от всяка от тогавашните световни ядрени сили, САЩ, СССР и Великобритания.

Джоузеф Фарел, "Райх на Черното слънце", Глава 14 - АНТАРКТИЧЕСКАТА ШАНГРИ-ЛА


Не е задължително да имаш голямо магнитно поле, за да имаш добра атмосфера на планетата. Но е желателно планетата да не бъде обхващана от глобална ядрена война, за да не бъде тази атмосфера просто издухана в космоса, както ние пробихме озоновия си слой над Антарктида.

Ако все пак планетата бъде обхваната от глобална ядрена война, накрая най-вероятно ще има също толкова тънка атмосфера, колкото и Марс.Като следващ логически етап ще разгледаме хората, които някога действително са изнасяли информация директно от кухнята, и какво ги е сполетявало.

51Относно материалите, които следва да видите с български субтитри, разполагам с изричното съгласие и с благословията на Джими Робъртс - едно известно име в YouTube... което заслужава много повече внимание от това, което вече получава.

Можете да прегледате и да се абонирате за канала му от тук: TheRealJimmyRoberts YouTube Channel

За онези, които току що се запознават с тази тематика, материалът до тук може да е труден за приемане. Промяната на мисленето изисква време, така че е разбираемо, ако решите да се върнете на това място малко по-натам, след като обмислите някои неща. Разбира се, всичко, което Джими Робъртс тълкува, са само едни предложения. Повечето обекти са безспорни. Има няколко, за които, смятам, че Робъртс дава малко налудничави предложения, но фактът остава - всеки един от посочените обекти извиква вниманието, защото е изкуствен. Без значение какво може да е в действителност (дори и за 90% от демонстрираните обекти да няма две мнения), фактът е, че това са НЕЕСТЕСТВЕНИ обекти, които не са продукт на природата.

За да разберете по-добре от къде идват всички тези трудности в разпознаването на обектите, трябва да проумеете, че освен чисто психологическата неспособност на мозъка да фокусира обекти, които до преди това са му били напълно непознати, го има и другият основен фактор - целенасочената и много агресивна манипулация.

Препоръчвам ви, преди да видим демонстрация на най-известните техники за манипулция, да прегледате материала от Crrow777 в Библиотеката ни: Crrow777 ---- Фалшивите изображения от НАСА От манипулирането на космически снимки, до манипулирането на наземни снимки, НАСА и картелът й от космически корпорации са омотани в лъжи:
Всичко това поражда много хипотези

Може би някои от вас са запознати с хипотезата, че ние сме изгубените поколения на марсианска цивилизация, станала жертва сама на себе си в унищожителна вътрешна война. Бежанците или оцелелите са успели да се доберат до Земята, където са били обречени да изпаднат в примитивизъм. Има логика в това, тъй като всяка техника гние и всяко знание се забравя. Без училища, без университети, без образователна инфраструктура и институция от преподаватели, бежанците са могли да научат родените на Земята деца само на най-основни неща. Без заводи, без фабрики, без инфраструктура за добиване на най-различни материали, тези деца биха пораснали със знание за неща, които никога през живота си не са виждали, нито докосвали. На какво могат те да научат своите деца? Изпадането в примитивизъм не отнема милиони години - отнема само няколко поколения, преди хилядолетна история да се превърне в нищо повече от небивали митове и легенди, когато отсъстват стожери, които да крепят цивилизацията.
Да, вярно е, че африканското племе Зулу твърди, че "зулус" означава "пътешественик през звездите". Да, вярно е, че името "Кайро" означава "марсиански лагер". Но всичко това са хипотези.

Може би някои от вас са запознати с хипотезата, че не сме директно свързани с онези, които са опустошили Марс, а сме просто тяхна разработка. Че войната в Слънчевата система не е засегнала само Марс, а всички планети и че основната й цел е била планетата Тиамат, която е била взривена. Според тази хипотеза Земята е просто най-голямата отломка от взривената Тиамат, а по-дребните останки са породили астероидния пръстен между Марс и Юпитер. Твърди се, че след този голям конфликт, боговете са се върнали и са посадили живота в Слънчевата система отново, като са облагородили Земята и са създали човека, с малко участие от себе си.

Но това е също хипотеза. И ви призовавам, като читатели на Апокрифна Академия, да не вярвате в подобни хипотези, защото всяка една има огромни недостатъци, които не са съвместими с логиката и дори се създават противоречия с вече установените факти (не благодарение на НАСА).Земната гледна точка

В Апокрифна Академия вече са поместени материали (и много от тях), които лесно биха направили на пух и прах родните уфологично-езотерични сайтове и блогове и ако това беше игра на "Истината или се осмеляваш", вече да бяха затворени.

Но каква ще е ползата? Призовавам читателите да оставят това ровене в миналото на човешката раса. Безпочвено е. И не само, че този въпрос никога няма да се изясни (в рамките на нашия съзнателен живот, който остава), но изясняването му и усилията по изясняването му само биха доказали в каква дълбока степен робуваме на миналото си, и колко силно търсим на какво да робуваме. Никой пълнолетен и разумен човек не би правил житейските си избори на това каква е истинската история на човешката раса на Земята.
Вместо това ви съветвам, да заемете много по-стабилна позиция. Позиция, от която никой няма да може да ви бутне независимо от бъдещите развития. Това е Земната гледна точка или с други думи - поглед към бъдещето.

Фактите, които определят непосредственото бъдеще, са:
  • че понятието "човек" не принадлежи само на Земята. Смисълът му трябва да се разшири в един космически план. Защото е очевидо, че онези, които са развихрири ядрената война на Марс и в цялата Слънчева система, са също хора.
  • че се намираме насред едно бойно поле. Останки и руини са наблюдавани на всяка една планета, от Венера до Плутон. Много е вероятно да обитаваме центъра на една демилитаризирана зона, последствие от една отдавна загубена космическа война.

  • че водещи корпорации и правителства ВЕЧЕ са на Марс и експлоатират близкия космос.
  • че ни предстоят много сериозни и съдбоносни проблеми в социален план, свързани с милитаризирането на околоземното космическо пространство.
  • че има само две пътеки, по които ще можем да станем космически жители - или с чип в тялото; или след отхвърляне на всяко земно правителство.
  • че без значение какво мислите в този момент или какво сте мислили до сега, извънземни ЩЕ има, защото е планирано да има. И разиграването на този глобален театър ни касае много по-директно и съдбоносно, отколкото избистрянето на никого ненужната истинска история на човечеството, защото свободата ни - настоящата и бъдещата - ще бъде заложена на карта в този добре планиран момент.
Една от снимките е направена от НАСА, роувър Кюриосити, на Марс
Едната снимка е от Хирошима. Другата е направена от НАСА, на Марс
Маиски град в долината Запотитан. Другата снимка е направена от НАСА, на Марс.
Комплексът на цар Джосер, Египет. Другата снимка е направена от НАСА, от космоса, върху една от луните на Марс - Фобос.
Едната от тези снимки е направена от НАСА. На Марс.52
Стантън Фрийдман е един от най-уважаваните уфолози в света. Той е пенсиониран ядрен физик, който, в следствие на персоналния си опит, се насочва към професионалната уфология. Той е първото цивилно лице, разследвало инцидента Розуел. След пенсионирането си като ядрен физик, успоредно с изнасянето на лекции по уфология, продължава да работи върху изследователски проекти за развитие към няколко големи компании (в периода, когато все още не е взимал пари за презентациите, които изнася). Характерно за Фрийдман е, че той подбира публиката, пред която говори и не приема случайни покани. Повечето му презентации са изнесени в колежи и университети, инженерни организации и пред други учени и физици. Написал е пет книги.

Стантън Фрийдман е познат в 19 държави извън САЩ, включително е изнасял лекция в България. Внасял е писмени уфологични свидетелства на изслушвания в Конгреса на САЩ и два пъти е представял презентациите си в ООН.

Следното кратко представяне е направено на Световния икономически форум (GCF), част от Световния доклад за конкурентоспособността през 2011г. Глобалният форум за конкурентоспособност е годишна програма от събития, на които са поканени глобалните лидери в бизнеса, интернационалните политически лидери и подбрани интелектуалци, които споделят общ интерес в конкурентоспособността. Мисията на форума е: Да продължи да се насърчава осъзнаването и ентусиазма относно въпроса с конкурентоспособността и да се оценява приложимостта на теорията за конкурентоспособността на практика като инструмент за генериране на истински решения за съвременните глобални предизвикателства.

Както виждате, светът на водещия интернационален бизнес и политика е на съвсем друго ниво по въпроса "Има ли извънземни или не?". Докато ние тук, по форумите и сайтовете за най-случайни хора, тепърва започваме да възприемаме въпроса като казус, то за интернационалните корпорации и някои заинтересувани политици този казус още преди 7 години се е превърнал във фактор за глобалната конкурентоспособност.

Мисля, обаче, че на това място от темата е крайно време да спрем да се фокусираме върху онези наши съграждани, които, мислейки си, че са "навътре в съвременните въпроси" и са "осведомени над средното ниво", все още нямат никакво лично мнение или общокултурна база по казуса "Има ли извънземни или не". Предлагам, да ги оставим спокойно да наваксат в тази посока, а ние да преминем на следващото логическо ниво, за което биха ни помогнали следните въпроси:

Стантън Фрийдман не е изолиран случай. Защо е толкова лесно за ядрените физици, като цяло, да се насочат към уфологията?

Защо Фрийдман изтъква именно ядрения аспект на казуса, като най-известния изследовател на Розуел той би могъл да подбере множество други аспекти, нима това е плод единствено на професионалния му опит от миналото?

Огромен процент от най-известните случаи на наблюдавани Неидентифицирани Обекти в небето са свързани с хангарите и силозите за ядрени оръжия и ракети. Каква е връзката между тези неща?

Все още не сме отговорили на въпроса, Ако предположим едно усъмняване в мисията на Кюриосити на Марс, тогава какви други варианти съществуват?


53
Всички теми / Re: Новини за нашето общество
« -: Декември 19, 2018, 07:22:18 pm »
Как се прави електромобил? Майстори ще обучат учителите, а те - учениците в новата специалност

19 декември 2018


Източник: OFFNews.bg


Министерството на образованието и науката и Индустриален клъстер „Електромобили“ (ИКЕМ) ще разработват съвместно учебни програми и ще организират обучения на учители, които преподават по специалността „Електрически превозни средства“ в професионалните гимназии в партньорство с компаниите и висшите училища. Това предвижда споразумение, подписано от министъра на образованието и науката Красимир Вълчев и Илия Левков, председател на УС на ИКЕМ.

Това е първото партньорство, чрез което се създава Секторен съвет за електрическа мобилност. Той ще популяризира професионалното образование и обучение в новата специалност.

Интересът към изучаването на „Електрически превозни средства“ за една година се е увеличил значително. През учебната 2016/2017 година са приети първите 22 ученици по специалността в една гимназия, а през 2018/2019 учебна година тя е избрана вече от 108 ученици, които се подготвят в шест професионални гимназии. Секторният съвет ще изготвя предложения за нови професии и специалности, а също съвместно ще се разработват и актуализират държавните образователни стандарти. Индустриален клъстер „Електромобили“ – ИКЕМ е национално представителна браншова организация в сектора, която има над 130 членове и партньори. Сред тях са и 6 професионални гимназии, 10 висши училища, Българска академия на науките и Национално сдружение на общините. Очаква се и други професионални гимназии да разкрият паралелки.

Чрез партньорството между компаниите, професионалните гимназии, висшите училища, бизнесът и националните и местните власти се осъществява включването им в иновативен образователен модел, който би могъл да се приложи и в други сектори. Министерството на образованието и науката провежда целенасочена политика за осъществяване на партньорства с бизнеса в нововъзникващи сектори и сектори, свързани с дигитализацията, за да се осигури модерно професионално образование и обучение, което съответства на търсените умения. В края на 2016 година бе подписано споразумение с представители на най-големите ИТ компании, с които бе разработена учебната програма за специалността „Приложен програмист“. Секторният съвет ще изготвя предложения за нови професии и специалности, а също съвместно ще се разработват и актуализират държавните образователни стандарти.И някой ден колите на гориво ще бъдат забранени за движение по пътащата както каруците - Амин.

54
Всички теми / Re: Трактат за Свободната Енергия
« -: Декември 19, 2018, 04:15:24 pm »
Това е така, да. Тогава ще имаме ротор с по-голяма маса. Само че, ако се използват неодимови магнити с разумен стоманен обков, за да се концентрират линиите им там, където е нужно, тази по-голяма маса може и да бъде компенсирана.

55
Всички теми / Re: Новини за нашето общество
« -: Декември 17, 2018, 04:41:14 pm »
Източник: OFFNews.bg


. . .


По повод публикуваните в социалните медии кадри за полагане на асфалт на пътя Тетевен - Гложене при сняг Глосов посочи, че извършените дейности са недопустими и са изпълнени без знанието на АПИ. Фирмата ще фрезова участъка и ще го асфалтира отново за нейна сметка, когато метеорологичните условия позволяват.

Относно мобилното приложение за актуална пътна обстановка LIMA инж. Глосов посочи, че има много забележки към изпълнителя на проекта и реакциите му относно внедряването на новите технологии. Водят се разговори с разработчика, който се опитва да ни изнудва като иска безумно висока цена за поддържане на приложението, каза председателят на УС на АПИ. Той подчерта, че ще се направи всичко, което е възможно приложението да работи и системата да е съвместима и свързана с тол системата, за да се дава навременна и единна информация на шофьорите.
Членовете на нашето общество трябва да осъзнаят, че без те да бяха заформили скандала, никой нямаше да знае какво правят Трейс.

Обществото е единственият легитимен контролен орган на всяка една обществена дейност и е крайно време да започне да дайства масово!

56
Всички теми / Re: Новини за нашето общество
« -: Декември 17, 2018, 02:31:27 pm »
Студ, сняг, а Трейс лее асфалт (видеа)

17 декември 2018

Източник: OFFNews.bgПоредно безумие при пътните ремонти у нас.

В социалните мрежи се появиха клипове, направени вчера, на които се вижда как работници на строителната фирма "Трейс" на пътя Тетевен - Гложене полагат асфалт директно върху снега.

Човекът, снимащ безобразието на строителите, е силно афектиран и за малко между него и служителите на пътищарската компания, се вижда на видеата. Именно Трейс бе една от компаниите, които наредиха пътностроителна техника по Цариградско шосе в София преди няколко дни за абсурдния протест в подкрепа на властта, която захранва големите от сектора с поръчки за милиарди левове.

След като скандалните записи се появиха във фейсбук, пак там обяснения даде и ръководителят на проекта по ремонта инж. Венцислав Дилков.

Ето какво написа той:

Цитат
Аз, инж. Дилков, ръководител на проекта взех решение, което е форсмажорно. Пътят, който рехабилитираме няма алтернатива. Нашата задача бе пътят да е безопасен и да бъде пуснат в двете посоки до Коледа. Неделните дни, за нас пътещарите, са подходящи за работа, защото няма трафик. Метеорологичните условия бяха добри, прогнозите за валежи в тетевенския край бяха за вечерните часове. Пътят беше готов за полагане на асфалт, направихме едната лента и започна да вали сняг следобедните часове. Имах пред себе си два варианта- да оставя платното така и да прибера машините или да останем с хората и да довършим започнатото. Знам, че е недопустимо да се полага асфалт върху сняг, но знам , че и образуваната дълга надлежна лента се превръща в своеобразен ръб, който става опасен и може да предизвика множество ПТП. Избрах да направим и другата лента, защото е важно през следващите зимни дни хората да пътуват без изненади и капани на Пътя. Когато времето се промени, ние ще фрезоваме асфалта наново и ще положим асфалт, което ще бъде за наша сметка. Още веднъж казвам, става въпрос за форсмажорно обстоятелство - безопасността на хората срещу Името ми. Избрах първото.

Коментарите под публикацията му обаче ясно показват, че това обяснение не се приема. Повечето от взелите отношение по казуса съветват Дилков да провери какво означава "форсмажор" преди да коментира.

Случаят в Тетевенско е вторият пореден само през последните дни. Във Велинград граждани също заснеха как се лее асфалт върху навалял сняг по улица в града. Там изпълнител бе компанията "ИСА 2000", а ремонтът на улицата бе по проект "Нова визия на централна градска част, местата за отдих, ремонт и реконструкция на улична мрежа в град Велинград". Той е на стойност 3 811 041 лв. без ДДС като парите са от Оперативна програма "Региони в растеж". Кметът на родопският град от ГЕРБ обаче убедено заяви, че не било проблем да се лее асфалт върху сняг.


57
Всички теми / Re: Новини за нашето общество
« -: Декември 13, 2018, 02:51:39 pm »
Добър ден, София. Въздухът днес е умерено вреден, с жълт код.
Проф. Велислав Минеков

NB! Адвокатът на OFFNews.bg напомня: препечатването на този текст (изцяло или отчасти) става само с изрично писмено разрешение от OFFNews.bg и автора.

...


"Робите, изпитващи стаен възторг от свободолюбивите". Благодаря на професора, че ме снабди с много нужен синоним за от години изтъркания ми речник.

58
Всички теми / Re: Smells like MK ULTRA
« -: Декември 12, 2018, 03:40:53 am »
UPDATE!!!    Feb 2014.

After writing this article I have since come across much, much more information on the music industry and our classic icons of youth. For instance, The Lizard King means a LOT more than you think it does and Led Zeppelin was more of a running Soap Opera Musical than a real band!

As a kid growing up in the late 70′s and early 80′s I listened to the likes of AC/DC, The Rolling Stones, Beatles, Zeppelin, Black Sabbath, Thin Lizzy and the Beatles amongst many bands. But out of the many, some bands stick out more than the rest. As a kid, I always heard of Led Zeppelin as the greatest band, I loved some of their stuff but was totally confused by the rest. Even today i find myself attracted to certain albums or songs and others I view as being done by a different band. Maybe I have stumbled across this reason why.

According to an online posting which may or not be true, even if it’s only partially true, it explains a LOT about the phenomena of Led Zeppelin. Apparently, this poster met John Bonham on a beach in the Caribbean in the late 1980′s. Apparently John Bonham had a large tax bill and was tired of the ever changing Zeppelin lineup and faked his death. Supposedly, every time there were unconfirmed sightings of him in some area, it would be in the same time frame as another former band member visiting the place. This would also explain why his “widow” never remarried and why his son played so remarkably like he did, he had a constant teacher.

According to the poster, Zeppelin had many players throughout the years which would explain all the changes from album to album. John Paul Jones is credited as playing a few dozen instruments and has many songwriting credits to his name. In fact, his name is actually three names in one isn’t it? John, Paul and Jones. We Know that John Lennon was killed by the CIA and was under their control since the mid 1960′s. Paul McCartney was killed in late 1966 (9/11) and replaced with a double. And of course Brian Jones of the Rolling Stones was drowned by the British CIA. John Paul Jones is simply a pseudonym! Of course many people wore the hat of John Paul Jones as his very name is simply a creation of the Big Three under control of the gov’t. If a group so skilled as to replace Paul McCartney, they could easily replace Zeppelin. This is why Page writes so many illuminati signs, he wasn’t writing most of it anyways!

Anyways, check it out for yourself…

“Most people will tell you that there were only four members of the rock super-band Led Zeppelin—the truth about the group has been closely guarded by an elite “inner circle” for nearly 30 years now, but since bits of rumour regarding this subject have begun to surface (most notably on the Led Zeppelin For Badgeholders Only mailing list), I feel it is now time for the whole shocking story to be made known.


THE RUMOURSJOHN PAUL JONES

As all you who have watched The Song Remains The Same know, Zeppelin’s bass guitarist, John Paul Jones, seems to be involved in some sort of weird fashion show—changing his clothes multiple times during various songs. The speculation is that this—in addition to the fact that his hair styles were also constantly changing from one publicity shoot to the next; not to mention the sheer magnitude of the number of musical instruments he was proficient with, and the many “hats” he wore (musician, composer, lyricist, arranger, recording engineer, etc.)—points to a plethora of JPJs—at least 4, to be exact.
ROBERT PLANT

Any Zeppelin fan will tell you that Plant’s voice not only changes from album to album, but also from one tour to the next. The explantion for this—as proposed by an FBO list-member—is that there were, in fact, 3 “Robert Plants” over the course of Zeppelin’s hey-day. The first was the “real” Plant, who was replaced by his twin brother Harold, when Robert’s voice gave out during the 1973 tour. Since Harold looked and sounded similar to Robert, the fans were fooled by this deception, and the band continued without a hitch. This did not last, however, as Harold had an identity crisis, and had to be replaced before he wigged out on-stage. This opened the door for a long-time Zep fan (and Plant look-alike) named Bradley. Bradley admired Zeppelin and Plant so much, that he had practiced sounding like Plant, had affected Plant’s mannerisms to a tee, and even had plastic surgery in order to look more like his hero. Bradley lasted through Presence, by which time the “real” Robert decided to return to Zeppelin. Bradley was ousted, and the “real” Robert returned for In Through The Out Door—however, his voice was still not up to par. Because of this, and the fact that all 3 “Plants” wanted to be Zep’s lead singer, it was decided to end the band’s career permanently.JIMMY PAGE

As we all know, Page was/is a veritable wizard in the studio—mixing, editing, and just generally giving Zeppelin recordings that special, unique “Zeppelin sound.” We also know that his wizardry extends to his guitar playing and musical composition. However, it is also quite true that Pagey has had his ups and downs—both as a guitarist, and as an engineer. Then of course, there are the subtle differences in his appearance over the years—differences which cannot be explain by aging, and weight-gain alone—and the not-so-subtle change in his in-concert fashion garb (from the rock god in TSRTS to the undertaker in UnLedded). Ever wonder why?JOHN BONHAM

First, let me state the obvious—there was only ONE Bonzo. Having said that, there are however, rumours regarding Zeppelin’s one and only drummer—one rumour actually, although the supposed circumstances vary. It seems that Bonzo has been sighted, alive and well, in many locations around the world. It also seems that these sightings tend to occur most frequently when one of the other members of Zeppelin happens to be visiting that location—coincidence? Or is there, perhaps some other, as yet unknown, explanation?
These are the rumours and speculations which will be addressed here, and I promise you—you will be told the whole shocking, unexpurgated story of the conspiracies which make up the history of Led Zeppelin! If you do not wish to have your view of Zeppelin changed forever, you definitely should NOT continue to read this. On the other hand, if you want to hear the story behind the legend that was Led Zeppelin, do continue—enlightenment is finally at hand….

LED ZEPPELIN REVEALED

A few months back (June 1998, to be exact), I happened to be on holiday in the Carribean. Everything had been going well—which is to say that my days had been spent marked by sheer laziness by the sea, and my nights had been taken up with the usual “tourist parties” at the local hotels—until, that is, the day I met that certain other “tourist,” with whom I shared drinks and a beach umbrella on one long, fateful afternoon. I noticed him nearly as soon as I arrived on the beach that day, and after a few banana daiquiries, I got up enough nerve to approach him and introduce myself (having earlier sent him a drink, with my compliments)—whereupon he invited me to join him, as a fellow Brit. After a bit of desultory gossip about home politics (he was particularly interested in Lord Sutch’s latest run for Parliament), the World Cup finals, and the European music scene, I could restrain myself no longer, and blurted out that he looked uncannily like the drummer from Led Zeppelin. He then gave me a very hard glare, and began to rise. I jumped up, stood in front of him, and swore on my honor as an Englishman that I would keep his secret, if only he would tell me how and why he was sunning himself on a beach in the Carribean when all the world believed him dead for nearly two decades. He stared at me for a moment, then nodded and returned to his deck chair—inviting me to do the same—then ordered refills for us both, before he began to speak…. What follows is the story he told me that day on the beach. Although I swore to keep all he said secret, in light of the current rumour and speculation running throughout the Zeppelin community, I feel sure that he would both understand and approve of my disclosure.

BONZO SPEAKS

“Alright then, the truth about Led Zeppelin….well, the first part’s pretty much right—about how we got together, and all—about the end of the 1970 tour, Robert wanted to quit—he said his brother Harold could do it, so we gave him a try, and he took over on vocals. Then, things were fairly normal up until about 1973. That’s when it all started gettin’ crazy—got the Starship, Pagey sprained his finger, started filmin’ concert footage for the movie, and got bloody robbed in bloody America. When the tour finished, we were finished, and Jonesy wanted out.

Well, we had been usin’ what they call stand-ins during the filmin’—found a couple of boys who looked enough like Jonesy to pass on stage, and this roadie’d get up there every once in a while, and “do” Harold. Pagey had a brother, too, but he wasn’t that good a guitar player, so we let him fiddle around with the sound. Me…well, it was always just me up there—no brothers, sisters, or others to draw a sub from. Anyway, back to 73—like I said, that’s when things started going bad. Jonesy wanted out after that tour, and so did Harold—so we let ‘em go. A guy named Jerry took over on bass—really big into synthesizers, but a pretty decent composer. And Robert came back in his old spot. Didn’t tour again till 75—that was so Jerry and Robert could get used to the whole Zeppelin thing—what it had become—before hittin’ the stage. Then came that bloody car wreck—pretty much ended it for Robert right then and there—got a taste ‘o’ mortality, and decided to chuck it all, not that I blame him. We talked him into stayin’ around for the next album and tour, but then his boy died, and that ended it—he wasn’t tourin’ any more for anybody.

So—back to Harold. By the time we got round to In Through the Out Door, Harold was off his flippin’ mind—these days they’d call it an “identity crisis,” I guess—so we had to replace him with that roadie I talked about earlier. His name was Bradley, and as loony as they come—even had surgery to look more like Robert and Harold. By this time, we were on our third Jonesy, and Pagey wasn’t doin’ too hot, either, so we stuck his brother Thomas in—he’d been practicing guitar, and could pass for Pagey on a “sloppy” day. Thomas couldn’t write, though, which is why “Jonesy” has so many credits on that album. By this time, I was ready to just say,’Sod it!’ and quit, myself—never knew who the hell I’d be gigin’ with, what with all the “Roberts,” “Jonesys,” and “Pageys.” I told Peter I’d stay round till Knebworth, but after that, I was history—wanted to spend time with the wife and kids, and have a life—maybe hit the skins at the pub on a Saturday, but no more Zeppelin. Then, right before we were scheduled to start the 1980 US tour, I got hit with an incredible tax bill, and that was the final straw. Besides, Bradley was getting so looney, we had to lock him up more than once, the third Jones was becoming insufferably “artsy,” and neither Thomas or Jimmy were doin’ too well.

So we decided it was time for Zeppelin to die, and Peter had already figured out how. There was this one particular bootlegger that Peter hated, and he decided to invite the guy over for drinks, and to meet “the boys.” This guy got into a drinking contest with “Robert”—actually, all three of them—and ended up dyin’ of alcohol poisoning—poor sod never had a chance. Peter got his revenge, I got safely out of the country, and the band got dissolved. Since then, Robert decided to start recording and touring again, Harold changed his name to “David Coverdale” (not to be confused with the other singer of that name—he’s the guy who was really found dead on Elvis’ toilet) and also started a band, and Bradley became the lead singer for Dread Zeppelin. Both Robert and Harold have recorded with Jimmy off and on over the years. After Thomas recorded Outrider as “Jimmy Page,” Jimmy finally got off the drugs, and made a deal with Thomas—Jimmy would be the musician and Thomas could do all the engineering, and they would share the name and the paychecks.

As for all the “Jonesys,” I’m not sure exactly what the others are up to—although I believe one of them changed his name, too, and started The Alan Parsons Project. The real Jonesy has been looking for UFOs for the past 20 years, and the second Jonesy is getting ready to go on tour sometime in the near future. And me—I spend most of my time in the UK—ever wonder why Pat has never remarried? I am still trying to teach Jason the proper way to hit the skins—boy has as thick a head as I ever did—and I occasionally sit backstage at his concerts. I’ve also checked out a few of the “Page & Plant” concerts, but I have to put on a disguise, and pretend I’m one of ZZ Top—those fake beards get awfully itchy after a while—but it’s nice to see the boys out there jammin”. We try to get together once a year, or so, to do a little giggin’ and to pick up me royalty checks—that’s what I’m doin’ here now—arranged to meet Pagey here on his ‘short vacation’ after some of the US dates to make a nice little deposit in one of these friendly little banks down here. He’s asked me to come and play at this 30th anniversery gig they’re cookin’ up for next year—says Jonesy’ll be there too, if they can pull him away from his UFOs long enough….Well, that’s it then….The story of Led Zeppelin. ”59
Всички теми / Re: Smells like MK ULTRA
« -: Декември 12, 2018, 03:35:55 am »
Another pretty sure sign that your favorite band was victimized by MK ULTRA is if they appeared on any of the Lollapalooza tours that wound their way across America starting in the 1990′s. They were modern day Woodstocks with easy access to LSD, freak shows,nihilism and the most popular CIA manufactured musicians of the day. The whole Lollapalooza thing was supposedly the brainchild of Perry Farrell who was born Perry Bernstein and lived a pretty much normal childhood for an MK ULTRA victim. His mother killed herself when he was three and he regularly receives visits from aliens and accepts the wisdom and messages they bring. Evidently, the aliens (aka MK ULTRA) told him to recruit certain bands and then go across the country as sort of a drug induced, freak show from town to town. Here’s a list of some of the more famous bands that have performed at various Lollapalooza tours; Jane’s Addiction, Siouxsie and the Banshees, Living Color, Nine Inch Nails, Fishbone, Ice T, Rollins Band, Butthole Surfers, Red Hot Chili Peppers, Ministry, Ice Cube, Soundgarden, Pearl Jam, Stone Temple Pilots, Primus, Alice in Chains, Tool, Rage Against the Machine, Front 242, Smashing Pumpkins, Beastie Boys, George Clinton, L7, Green Day, The Black Crows, Sonic Youth, Hole, Cypress Hill, Sinead O’Connor, Beck, Metallica, Ramones, Rancid, Melvins, Prodigy, AudioSlave, Queens of the Stone Age, Kanye West and many others. Again, if you take each band and start to do some research, you will probably start to see the connections.

Let us again take a look at a couple performers from Lollapalooza Shows.  Henry Rollins and Rollins band performed at the first festival, I know that because I was there and I was a huge Rollins fan. However, armed with the knowledge of MK ULTRA and hindsight, things look a tad different. Henry was from DC home of many MK ULTRA bases. He wrote that when on tour, when the band slept in a hotel, he found it better to sleep alone in the darkened truck that carried their equipment. Possible hints of sensory deprivation seem evident here. When he lived in Redondo Beach CA he spoke of an incident where he walked into his darkened apartment as a stranger was shooting his roommate. After he killed his roommate, this stranger supposedly looked at Henry and then left. This sounds something like how MK ULTRA slaves are terminated, usually in front of other victims for the intended effect of discipline. Besides hardcore music he also wrote poetry and did spoken word shows that usually consisted of him going off on a particular subject for an hour or two. Masturbation, homosexuality and his hatred of cops were some of his favorite topics. He held nothing back, told you every single gruesome detail of his life, much like MK ULTRA slaves are trained tape recorders that take in every tiny bit of sensory information so they can repeat it later. He, like most hardcore musicians who hate the media, went on on to become a successful actor/tv personality. One day he is sleeping in the back of a darkened truck by choice and the next year he is in a hot tub on MTV talking about playing a cop in a movie. The very fact that in one minute he can hate Hollywood with every fiber of his being and the next minute he IS a Hollywood, whore, means he had little choice in the matter evidently.

Following Rollins on stage was Ice T and Body Count, Ice T was a street wise drug dealer, turned rapper, turned hardcore musician who hated cops, sang songs glorifying killing cops and then, of course, went on to become a successful actor known by millions of viewers as…a cop! Anyone see a pattern here? Two street wise hardcore musicians who hate cops and the system suddenly mature and both play cops on TV. Sure, it could happen organically i guess, but what are the odds?

Nine Inch nails played the first festival also and we have touched briefly upon Trent Reznor who was signed to a NYC record company that has been embroiled in legal problems since it was created. He then makes it huge and then help Marilyn Manson top the charts recording AntiChrist Superstar in the former home of Sharon Tate. After that, Trent took a bit of a Sabbatical while Manson climbed the charts. Years later a very bitter and somehow rather untalented Trent Reznor reappeared and has continued making very forgettable music, almost as if he has somehow lost his magic touch. This is a common theme found throughout this sordid story, the beginnings may not be pretty but the endings are usually downright ugly.Electroshock, anyone?


Metallica was started when the bass player, Cliff Burton, convinced the rest of the band to relocate to right across the Bay from the Presidio, home of MK ULTRA in SF, (also see Stanford Research Institute in Palo Alto!) Then a sudden move to NJ and then fame. Of course, Metallica has become a household name but not before Cliff died on tour in an accident that could only happen in a movie. You see, apparently a card game took place with the winner getting his choice of bunk and Cliff just happens to draw the Ace of Spades and wins. Then, sleeping on the top bunk the bus suddenly slides on ice that was first reported but then never reported to exist again. Either way, the bus tips and somehow Cliff is thrown thru the small window of the bus at a rate faster than that of the bus tipping over as he somehow beat the bus to the ground and was crushed by it. As often happens in these situations, the bus is lifted halfway and then dropped upon the body that had somehow flown thru a window and beat the bus to the ground on a road in temperatures above freeing with no ice described by anyone but the driver. Rick Rubin produced a couple albums and they lead the industries fight against Napster and  win. Sounds normal to me.Queensryche - Mindcrime


In fact, if you follow the Rock Opera written by Queensryche “Operation Mind Crime” one finds a very MK ULTRA’ish story woven in the lyrics. A naive kid is brainwashed to kill for the system and fed drugs until he is needed while a nun who is also abused is in on it too. The story begins and ends in a mental hospital and relates many different themes that all touch upon MK ULTRA. Yet another coincidence I guess.

Let’s go back to our discussion of Laurel Canyon for a moment. Following the musical outpouring of the 1960′s Laurel Canyon continued to be a secretive neighborhood of private winding roads in the Hollywood Hills. The houses have been reported to have a labrynth of underground caverns that wind their way who knows where. A white supremacist group has it’s headquarters on the hill and most of the properties are written with such restrictive covenants attached to the deeds that only certain people are able to buy the property and live there. If the residents of Laurel Canyon do not want you there, you will not be there for long and if they want you there, you will probably end up there. Here’s a list of some of the more famous inhabitants of Laurel Canyon; Jennifer Aniston, Christina Applegate, Zach Braff, David Byrne, Neve Campbell, Eric Burdon, Adam Carolla, David Carradine, George Clooney, Alice Cooper, David Crosby, Shannon Doherty, Cass Elliot, Will Ferrel, Errol Flynn, Jimi Hendrix, Boris Karloff, Anthony Kiedis(RHCP), Carol King, KD Lang, Timothy Leary, Marty LeNoble(bassist for Porno For Pyros, Jane’s Addiction, and The Cult), Steve Martin, Alicia Silverstone, Bella Lugosi, Marilyn Manson, Mark McGrath, Joni Mitchell, Keith Moon, Tom Morello, Patty Duke, Buzz Osbourne(Melvins), Gram Parsons, Iggy Pop, Trent Reznor, Keith Richards, Nicole Richie, The Rolling Stones, Paul Rothchild(Producer), Rick Rubin, Meg Ryan, Keisha, Slash, Dusty Springfield, Danny Sugarman (manager of the Doors), John Taylor(Duran Duran), Justin Timberlake, Orson Welles, Peter Wentz(Fall Out Boy), Frank Zappa and Francis Farmer. Again, if many of these names don’t immediately ring an MK ULTRA bell in your head then I am not doing my job. Between Rick Rubin, Lollapalooza and Laurel Canyon we have a veritable who’s who of famous MK ULTRA victims. Each one has a story and each one somehow ended up hidden in the Hollywood Hills like many others before them.

A good rule of thumb for trying to find MK ULTRA victims in the music industry from days gone by is to look for the classic signs. Drug abuse, strange behavior, multiple personalities, early deaths and the like. For example, while researching El Duce of “The Mentors” I was immediately reminded of the famed GG Allin who seemed to fit MK ULTRA perfectly. He was a  man who when, performing live with his band “The Murder Junkies”, was known for committing almost any act onstage. He would expel bodily fluids and eat them, smash himself bloody with a bottle, beat people senseless and act like a raging psychotic until the show was usually closed down by the authorities. When GG found himself in jail he responded by recording spoken word tapes over the phone and released those to his fans. GG was named Jesus Christ Allin at birth much like the mother of Rev. Jim Jones, GG’s dad had a vision his son would be a great man. After promising to kill himself on stage a couple of times GG finally OD’d after a long night of partying and destruction. Of course his manager was rumoured to work for the CIA and according to GG himself, his manager disappeared to South America where he was probably raping teenage boys. If GG Allin didn’t have any connection to MK ULTRA I would be completely astonished.

As you can see, it isn’t hard to think about those bands that fit the MK ULTRA mold exactly. For example, now that we know more about MK ULTRA, does the dynamic of Axl Rose and Guns N Roses start to make some sense? A small town kid in Iowa hops a bus to LA and is famous beyond belief in a couple years then has various classic meltdowns as the years progress. Is anyone really surprised to find that Slash would be living in Laurel Canyon? Stone Temple Pilots Scott Weiland’s inner demons seem very MK ULTRA’ish if you think about it. Ozzy Osbourne anyone? One minute you think he is almost dead and the next he is jumping around and singing like a madman, almost like he was programmed to do that. Keith Moon of The Who lived in Laurel Canyon and died young. In fact, I am amazed that one of Kurt Cobain’s favorite people, Buzz Osbourne from the Melvins lives in Laurel Canyon. (I should have seen it coming but it still hurts to have read it. Say it ain’t so!)

The gov’t has had been controlling Hollywood for decades now. Anyone remember the PMRC and the senate hearings? What was that really all about?

In 1985 the PMRC (Parents Music Resource Center) was started by four “Washington Wives”. Tipper Gore, the wife of soon to be VP and inventor of the internet, Al Gore, the wife of the treasury secretary James Baker, a DC city councilman’s wife and the wife of a powerful realtor. The stated goal of this group was to inform parents of the things contained within the music. They tried to accomplish this by parading artists, lyrics and album artwork before congress. They even released “The Filthy 15″ songs which just so happened to contain many bands that have some ties to MK ULTRA. This group of Hollywood wives somehow picked some of the most obscure acts to present to congress and many argue, if not for the PMRC, many of these “obscene” groups would never be as popular as they were. Of course, the groups targeted by the PMRC were not chosen at random nor were the musicians who testified. Basically, we were all duped by the gov’t and were willing pawns in their game. Don’t believe me? Let’s take a look a back at that wonderful time.

Looking back, most people remember the senate hearings like this, a bunch of middle aged white conservative Christians shoved their values down the throat of America’s youth and were promptly told to “go to hell” very eloquently by Frank Zappa. It was basically a Twisted Sister Video without the music or Dee Snider, oh wait, Dee Snider was there too! The rock stars calmly told off those out of touch middle aged Republicans and the kids got their music. That pretty much sums up the whole episode. Anyone remember the result of all these hearings? Stickers were put on albums deemed “dangerous” and everybody went home happy. Anybody want to guess what happened to most of the bands paraded before congress or with the new labels on their albums? The sales went through the roof, for some reason,if a bunch of middle aged white people tell kids not to listen to a certain band, it actually causes these young people to seek the band out simply to disobey. Who would have thought that huh? Reverse psychology at it’s best. Also, Tipper Gore was the face of the committee, the wife of the extremely liberal Democratic former VP Al Gore. Everyone blames Christian republicans for the PMRC but it’s face was the wife of one of the biggest admitted leftists in America. Ever wonder how that wonderful sleight of hand works? Let me explain how this whole fraud went down.Marilyn Manson and Anton LaVey


Back in the mid 1980′s the CIA had numerous operatives across the country actively starting and signing bands with MK ULTRA victims who were programmed with various motifs. The Nazi motifs were grouped into metal, punk and white power music, satan motifs were used in metal and goth, the creature that was GG Allin and his ilk (El Duce) were created for shock bands.

Now, how can the gov’t market these extreme artists to the kids? Well, if you know anything at all about a teen, it’s obvious that reverse psychology is probably the best technique. Kids will do things they don’t even like doing if they think it’s making their parents mad! So, four DC wives are recruited to bring these obscure bands to the attention of America in an attempt to save the children. You know, like somebody publishing the blueprints of a bomb in an attempt to keep people from making one. The CIA knew that once a bunch of middle aged white people started to lecture kids about their music, the kids would HAVE to hear this “evil music”. To put the cherry on top, the kids idol’s actually got to tell off congress on TV, it was every teen’s dream come true and following the hearing the sales of these bands skyrocketed. In fact, the warning labels simply became advertising for the kids, most teens wouldn’t buy an album unless it has one of the warning stickers. Of course, this was planned all along, now Slayer, King Diamond, Venom, WASP, twisted Sister, Motley Crue and even Prince were somehow involved in this huge scheme. (I know what you are thinking, but Prince is such a normal guy, who would think he has been mind controlled?!)

Of course, if the CIA got to push their extreme views on America’s youth what was in it for the businessman? Well, record sales now went through the roof, concerts, videos, etc. The music industry was on top of the world, MTV played videos and everyone was getting rich. After the senate hearings metal and rap bands flourished under the warning stickers and soon Nirvana and the Seattle scene would hit. Years later when Napster was about to make record companies extinct, groups like Metallica suddenly abandon the mosh pit and become the spokesmen for the corporations. If Metallica was really an underground metal band loved by the fans, they could easily distribute their own music, merchandise etc and keep all the money rather than getting merely a fraction of what the record companies actually make off of them. Suddenly, the kings of metal team up with the corporate lawyers and go after fans using Napster? Metallica peaked with Cliff on bass in my opinion and after he was somehow killed off, the rest of the band were actually the puppets they sang about. Maybe that explains why their first few albums were lyrically and musically complex while everything since has been Motley Crue; Metallica style. (But I digress.)

Another common theme that used to confound me was the number of musicians who were famous for being anti god and government suddenly renounce that lifestyle and do a 180 degree flip and become a minister or born again. For decades I always wondered how a person could simply flip a switch and become the exact opposite of everything they once were. However, now that I am aware of the existence of MK ULTRA and it’s ilk these seemingly random transformations aren’t really so random. Remember, the gov’t needs a way to keep a slave “occupied” until they are needed. Extremist groups are the perfect place to place those under mind control as they are all mostly run by the gov’t anyways. I know, this is starting to sound like crazy science fiction but it’s all based on science. They have studied the human mind and have figured out how to break it and reshape it through decades of trial and error originating with the Nazi’s. Watch an old video of Hitler giving a speech, notice the way the event is carefully framed right down to placement of the camera, stage, banners and colors. Watch his gestures as he speaks. Now, turn your TV up to the high numbers and watch some born again preachers speak. Notice the similarities in the presentation. Next, turn on the State of the Union Address and do the same. It’s no coincidence that many famous MK ULTRA bands use video screens during a performance. Agents make sure LSD and Extasy are readily available, the musicians play the music as images are flashed upon the screen during the show. An entire crowd can easily become hypnotized without having the slightest idea it is happening. Jane’s Addiction, Nine Inch Nails, Pink Floyd, U2, etc. all use this technique. In fact, video screens are at almost every venue nowadays and you can bet they show more than just footage of the show. But back to the born again Christians, there are certain popular branches of Christianity today that have been founded by the CIA and it’s operatives. I won’t go pointing any fingers at the moment but if you carefully watch the popular preachers of the day and look at some of imagery contained in their symbols you will understand. Like the old adage about a VH1 Rockumentary, you always know that somebody will get fat, someone will find God and someone will be dead. Once your original mission is complete doesn’t mean you can’t be reprogrammed and held in check to serve another purpose. The victim will accept this new role just like all those musicians back in the 1960′s who somehow flocked to the hills of Laurel Canyon, like lemmings simply following orders. You don’t think, you just act.

This is a common theme found throughout this sordid story, the beginnings may not be pretty but the endings are usually downright ugly. Once an artist is no longer needed, they are disposed of. Somehow, around the age of 27, also called the “Age of Enlightenment” a person starts to mentally mature and the mind programming no longer works properly. This doesn’t always happen at age 27 and it varies on it’s intensity with each person, however, suffice it to say, once you reach the age where the programming isn’t working, you are either reprogrammed and your job changes or you are simply thrown away or killed. Jimi Hendrix, Jim Morrison, Kurt Cobain, Brian Jones, Paul McCartney, Mama Cass,  Amy Winehouse etc. etc. Most of these victims have been such since they were young when the mind is most apt to fracture when tormented. They have made the system a lot of money and once they are no longer useful they will be thrown away for you see, the life of fame is fleeting and illusion. It only exists for a brief moment of time and it’s all controlled and shown to us in such a way that we think the party goes on forever. But it doesn’t and it didn’t. The party that many of us are still living never actually happened the way that we think it did. But in the end, knowing all of the truth and all of the ugliness, can you honestly say any of this shocks you? Somehow, I think, we all knew that Fighting for our right to party was silly but we did it anyways because we were young and we believed the lie. And in the end, is that really such a terrible thing?

60
Всички теми / Re: Smells like MK ULTRA
« -: Декември 12, 2018, 03:35:46 am »

Very interesting stuff but all of this happened many years ago so how does it affect me? Well, this was the beginning of the CIA experimenting in the music business and they called it a rousing success. The most popular bands of the era were either infiltrated or simply started or managed by CIA agents. Any message could now be sent across the nation via the youth and nobody would have the slightest idea what was really going on. If you really paid attention, you could see certain groups of musicians associate freely but you never thought twice about it. Now, years later, we can find a person of interest and follow them as they mingle with many other famous and influential people of the time. For instance, we can now look at The Beach Boys and see the “coincidence” of them renting a house to the Manson clan and Brian Wilson going crazy(mind control). Charles Manson was another MK ULTRA stooge of the satanic variety like Anton LeVay. Any person or group that has a “coincidence” to Manson is probably involved with MK ULTRA as a victim. Do you think it’s a coincidence Trent Reznor of Nine Inch Nails recorded an album in Sharon Tate’s old house? He named his studio Piggy after the word scrawled in blood on the wall after the murder. Of course he claims he had no idea the history of the house when he bought it and I believe him. However, I’m sure his handlers were well aware of it. In fact, I’m sure it was all part of the plan. And which band did Trent Reznor “discover and help create? Why, Marilyn Manson of course, yet another Manson reference, this one is so obvious it begs you to call it out for what it is. The world sucks and I shouldn’t even try is what these bands screamed to the youth of America.

You see, if there is any kind of radical racist group of any color, they are probably infiltrated by or simply run by the CIA. The basic agenda of the N.W.O. Is to create chaos within the population. This is mainly done by dividing people along racial lines by creating a massive project. OJ, the LA riots and hard core gangster rap were developed to further separate the black community from the white one. However, as with any experiment, they ended up with some consequences that they were unprepared to handle. For you see, gangsta rap was meant to appeal to inner city kids and create a kind of wall between the inner city and suburbia. However, once white kids heard the heaviness and violence and realized their parents hated it, they suddenly embraced rap. The CIA tried to counter this white rap phenomena by introducing black nationalism into many of the popular acts. Anybody remember when Public Enemy used to have the Nation of Islam march at their shows? This was an attempt to keep the white kids out however all it did was create a bunch of white kids who wished they could be black. Eventually, they realized that if you were to create the perfect rapper, he would be white and he would be HUGE. (Eminem anyone?)

Before the gov’t realized they could simply exploit how white kids like rap, they decided that there needed to be a new sound, one that nobody but white kids would like, something that every white kid could relate to. Music that was guitar driven, drug induced and sang of the hopelessness of life and the futility of even trying. It was started deep in the lush forests of the Pacific Northwest, a place where it rained a lot, people were depressed a lot and it was a pretty much isolated geographic area. The leader of this movement was a troubled youth with a drug problem who died at the age of MK ULTRA enlightenment, 27. Much like Morrison, Hendrix, Brian Jones, Mama Cass etc. Kurt Cobain would go from the dizzying heights of fame to a disputed death at the age of 27. One of the most identifiable bands of the 1990′s was Nirvana and Kurt Cobain was it’s leader. Was it simply coincidence the way his life played out? Or was it part of a master plane set in motion years earlier? Let’s take a fresh look.

Hank Harrison has been implicated in being involved with MK ULKTRA as early as the 1950′s as a mind control “handler”. He came out to LA with virtually no musical experience and took over a band called The Warlocks. With a quick wave of a magic wand the Warlocks became the Grateful Dead, acid was handed out at every show and the band’s trademark film was The Wizard of Oz, the classic MK ULTRA programming film. Once the Grateful Dead experience was up and running Hank immediately took off. Here is how David Crosby remembered Hank Harrison; Harrison was no hippy drug addict pothead burnout. He always looked clean. In fact he was a trained shrink. The first time I saw him he was wearing a Searsucker suit and a bow tie and was carrying an attaché case. I could venture a guess that Harrison was a CIA operative or a Saul Alinsky graduate in charge of organizing bands like the Grateful Dead.” Of course, one may wonder how David Crosby would be so well versed in the CIA and The Grateful Dead but we know the answer to that question already don’t we?

Hank Harrison had a daughter, Courtney, who, unsurprisingly, had a terrible, abusive and tortuous childhood as most children of MK ULTRA handlers seem to end up having. In between being sent back and forth between her divorced parents, Courtney was somehow accepted to Trinity College in Ireland where she studied theology for two semesters. It was around this time that Courtney developed an amazing ability to meet and date musicians that would then suddenly rise to prominence. She began this by dating Juian Cope who has had a decent career in the UK. Then in 1989 she was briefly married to the lead singer of the Leaving Trains, James Moreland. In 1991 she dated Billy Corrigan of the Smashing Pumpkins and the following year that band had huge commercial success. However, Courtney moved on from Billy Corrigan in 1991 when she went to LA and met a man who would soon become a household name. His name was Kurt Cobain and of Course, Courtney Harrison changed her name to Courtney Love. Within a year of leaving Billy Corrigan and hooking up with Kurt  Cobain both men were tremendously famous.

When Kurt Cobain met Courtney in 1991 Nirvana had not yet released their seminal album, Nevermind. The band had consisted of Kurt and Chris Novoselic and they were looking for a drummer. All of a sudden, out of the blue, Kurt hears of a drummer in a Washington DC band, 3,000 miles away and immediately decides to have him fly across the country and relocate to Washington state. That is a huge red flag, whenever someone suddenly does something like that and they dont know why, it was probably because they were programmed to do it. So, Dave Grohl packs up and comes from the breeding grounds of MK ULTRA in DC and moves to Seattle to join Nirvana. Shortly afterwards, the daughter of an important MK ULTRA handler suddenly appears and the rest is history. A few years of drugs, strange behavior and then a death that has never been fully explained at the age of 27 and another sad chapter in MK ULTRA and the music industry is closed.

Now that we have more information available to us today, we can look back on the death of Kurt Cobain and maybe some of the unanswered questions will begin to have answers. Officially, Kurt Cobain was missing for days before he was found dead in an upstairs room of a cottage on his property. Courtney requested that the cottage be searched as she left and sure enough, Kurt’s body was discovered in the upstairs room in the cottage. There was a shot gun blast to his head from a weapon that was far too long for him to pull the trigger himself. He was wearing shoes so he didn’t use his toes to fire the gun but somehow he fired a shotgun into his head. A needle was found nearby and the toxicology report stated that he had enough pure heroin in his body to kill a man 5 times over. After careful consideration of all the evidence at hand, the authorities determined that Kurt had shot himself up with a more than lethal dose of heroin. Instead of dying immediately as would be expected, he then grabbed a long shot gun and somehow pulled the trigger and shot himself even though he couldn’t reach the trigger. Official cause of death? Suicide of course, classic case of suicide MK ULTRA style.


https://june1900blog.files.wordpress.com/2018/12/mku12.jpg

The 1985 Disney production Return to Oz is described by many critics as one of the most terrifying children’s movies ever made. While many of its scenes are indeed pure nightmare fodder for young minds, there is one fact that is even more disturbing: The movie is actually about a young girl being subjected to the sadistic world of trauma-based mind control.


Following his death, the leader of the band The Mentors, El Duce, claimed that Courtney offered him $500k to kill Kurt Cobain. He was interviewed on television stating he knew who killed Kurt and that the CIA was probably after him. As one might expect, El Duce suddenly decided to jump in front of a train a couple of days later lending even more creedance to his claims that the CIA was after him. Since that time Courtney has gone on to exhibit all the telltale signs of an MK ULTRA victim as does her daughter Francis Bean as the gov’t apparently searches for a new use for them.Ex CIA assassin William S Burroughs


Looking at some of the people Kurt associated with shortly before his death may also help shed light on things as MK ULTRA victims are usually kept together as they are easier to keep track of this way. William S Burroughs had been a covert CIA assassin for decades and made his fame mostly by writing books about gay sex with young boys and using heroin. He admits to killing his wife and was never convicted of it but he always seemed to end up at all the world’s trouble spots during the 1950′s-1960′s. If the CIA was running covert operations in the area, you would probably find William S Burroughs lurking in the shadows. Kurt Cobain had released a spoken word album with Mr Burroughs in the months before is death. Kurt was also known to have a copy of Naked Lunch by Burroughs with him in Europe when he “overdosed” and almost died within hours of Courtney suddenly arriving in Italy. In the end, there was nowhere for Kurt to go and he was disposed of.

Many other Seattle area bands would suddenly flourish after Nirvana topped the charts. Some of these were “Alice in Chains” who’s 6”1” lead singer was found dead weighing just 89lbs. (Note the Classic Alice in Wonderland reference in the band’s name.) Another band that suddenly hit it big was Soundgarden whose lead singer Chris Cornell has been a very influential person in rock for decades. There were also The Melvins, Pearl Jam and Mother Lovebone among others. Years later Chris Cornell would team up with the son of a famous Kenyan leader who married a CIA operative. This operative attended Harvard university much like Obama did (meaning, he spent the time fighting overseas) and once he graduated with a Harvard degree, he was un-hirable and immediately moved out to LA to become a successful rock guitarist. His name is Tom Morello and he was the guitarist for Rage Against the Machine and later teamed up with Chris Cornell to form Audioslave. They were brought together by one of the biggest producers in the history of modern music, Rick Rubin who has been a crack CIA guy for decades now. He started Def Jam records and was originally used to sign upcoming MK ULTRA’s rap artists to his labels. Eventually, he became record producer extrodinaire and helped create some of the most influential records of our time. Here’s a list of artists that Rick has worked with, a veritable pot pouri of who is who in the MK ULTRA universe.

LL Cool J, Run DMC, Beastie Boys, Slayer, Public Enemy, The Cult, Danzig, Andrew Dice Clay, The Black Crowes, Geto Boys, Trouble, Red Hot Chili Peppers, Sir Mix a Lot, Mick Jagger, Joan Jett, Tom Petty, Johnny Cash, Nine Inch Nails, AC-DC, System of a Down, Sheryl Crow, Rage Against the Machine, Aerosmith, AudioSlave, Limp Bizkit, Jay-Z, Slipknot, Shakira, Dixie Chicks, U2, Linkin Park, Kanye West, Neil Diamond, Weezer, Metallica, Kid Rock, Adele, ZZ Top, Lana DelRey, Black Sabbath, Eminem and for good measure, Crosby Stills and Nash. I am sure that if one goes down the list name by name and does enough research, the pieces will begin to fit and a picture will emerge.

Just for fun, I will run thru a few of the names above and see if anything seems suspicious with any of them. Let’s start with the Beastie Boys, Rick Rubin was producing popular black rap acts on his label but no white rappers as they didn’t exist. As a college student Rick worked with the Beasties when they were a hardcore band and then signed them as a rap act to his label. Suddenly, three hardcore turned rap white kids from NY record an album on a tiny label created by a guy they met while he was in college and are supporting it by opening for the largest act of the decade, Madonna. The first album was lewd crude and obnoxious as were the Beastie Boys. After almost 3 years between albums the snot nosed punks suddenly transform themselves into intelligent, socially conscious business men who have married Hollywood starlets, traveled to the Far East like the Beatles in search of enlightenment and they were suddenly extremely worried about being PC. On the first album most songs spoke of making it with “skeezy ho’s” however in subsequent albums we heard “Disrespecting woman has got to stop”. Three party hearty punk rockers met Rick Rubin and were suddenly transformed into socially conscious world famous stars. Nothing out of the ordinary here.

Slayer was an underground death metal band until they teamed up with Rick Rubin and released one of the most influential metal albums of all time on a rap label. Out of all the acts that Rick Rubin could have chosen to sign to his label, he chose the death metal Slayer and immediately created superstars. Rick Rubin would produce many Slayer albums and help cement their dominance as one of the top acts in metal for decades. Of course Slayer loves Nazi motifs, lyrics, symbols and garb and are fascinated with Nazi imagery. But, we are told it’s all just harmless fun and really has nothing at all to do with the Nazi motifs implanted during MK ULTRA torture sessions. So, I guess there’s also nothing to see here either.

Let’s move on to The Red Hot Chili Peppers, the guys who love to play naked on stage seem like rather normal guys. Anthony Kiedis was born the son of John Kiedis, a struggling actor known by the name Blacky Dammett. Blacky’s main claim to fame is that he supplied drugs to Hollywood’s rich and famous like Keith Moon. Keith, if you will remember was a resident of Laurel Canyon, was heavy into drugs and died young. If the CIA were actively supplying the rich and famous with drugs, how do you think they actually did it? Apparently, they used bit actors like Blacky Dammett who would hang around the “Rainbow Bar and Grill” and supply drugs to the elite residents of Laurel Canyon. Blacky was also friends with Sonny Bono who coincidentally is Anthony’s godfather. Blacky does drugs with his son and at the age of 14 Anthony does heroin and spends most of life addicted. Almost as if Blacky was plying his son with drugs in an attempt to control him. But, if that were true Anthony Kiedis would have to turn out to be a famous musician with many demons and…., oh wait a minute, nothing to see here kids, move along.

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 54