Apocryphal Academy

Автор Тема: Извънземната дейност в Астрала  (Прочетена 38919 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Веско

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Извънземната дейност в Астрала
« -: Юли 03, 2017, 11:23:21 pm »
Извънземната дейност в Астралa

Извънземните са абсолютните господари на нашия /материалния / свят, на милиони години, регенериращи телата си, на практика безсмъртни / най-ценното за тях е техния живот, познават и имат всичко в тази плътност и не желаят да рискуват с другата/. Има много планети ферми като нашата. Да бъде заселена планета от конкретен вид е невъзможно, атмосферата е податлива на промяна, но гравитацията е непобедима, за това се създават животински и растителни видове за съответните условия. Извънземните обитават родните си планети и изкуствени такива, другото е несъществено / бази, куполни градове/.От планетите ферми се добиват определени суровини / от нас злато, диаманти и т.н./..... И енергия / генерирана от съзнанията обитаващи планетата, но малка част от нея, в синхрон са със следващата плътност.

Както и да се развият нещата с фермата, стопаните са винаги на печалба.

Жътвата се осъществява чрез естествения процес на смъртта. В случай, че обитателите на фермата не се самоунищожат и достигнат определено ниво на развитие те се появяват и им предлагат всички „ благинки” на вселената, а именно да станат част от Империята. Естествено не навсякъде е безопасно за тях, трябва и някой  да им върши работата. Като част от Империята всичко си продължава постарому / медиите си пишат тъпотии, политиците си говорят колко сме напред/. Военни вече не ходят на мисии в Афганистан, а на К-23456 някъде в нищото, въоръжени и наглеждани от новите си /стари/ господари .

Извънземните имат основен  проблем за решаване, това че нашите съзнания идват от следваща плътност/ свят/ , което налага нуждата от контрол и на нея. Използват /влизат с/ технологии.

Имал съм няколко срещи  с тях в Астрала.

 Първия път се разхождах в един град, кораба им се появи над мен на около 50 метра височина, беше с форма на елипса / това което виждах отдолу/, в момента в който ги видях и те ме видяха, изведнъж се парализирах, и започнаха бавно да ме притеглят към тях, ползваха нещо като лъч, опитах да се отскубна не се получи . Тогава просто си представих, че съм на друго място и веднага бях там / намерението работи на 100%, отначало /.

 Втори път ги видях в едно поле корабът им беше на около метър над земята имаше две същества навън с костюми и скафандри и сканираха с някакви уреди/ нещо като металотърсачи / почвата. Усетих, че ме засякоха, но не направиха опит да ме хванат.

Третата ми среща минаха в един град над мен, аз ги видях те не / бях невидим, често влизам по този начин, имаше сгради, обитатели на града/.

При четвъртата ми среща се разхождах в някакъв град, посетих един пазар, след това реших да погледна отвисоко полетях, едно огромно хале привлече вниманието ми, спуснах се и влязох в него /беше с формата на огромен контейнер / веднага се включи някакво поле, парализирах се, извиках защитника си, той дойде, но не можеше да влезе, полето го спираше. В същото време се появи същество в специално облекло, придвижваше се без проблеми в халето, носеше нещо като нашийник /предполагам за мен, след слагането му явно няма мърдане/. Опитах с всички сили да се освободя / преди да използвам намерението/, за мой късмет полето падна. Върнах се в тялото.

Имал съм още няколко срещи, виждали са ме, но не са опитвали нищо, а аз съм обръщал в друга посока. Предполагам, че след провал не опитват отново /може да им струва доста ресурс лъча или полето, при нулев шанс за успех в случая с мен/.

Смятам, че се опитват да контролират процесите в Астрала, а имено като залавят свободни съзнания и ги връщат във фермите.« Последна редакция: Юли 03, 2017, 11:49:26 pm от Веско »

ORENDA

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Извънземната дейност в Астрала
« Отговор #1 -: Юли 04, 2017, 11:53:59 am »
Веско, а опитвал ли си да общуваш с тях? Да изпратиш мисъл-форма, поздрав, въпрос? Тези същества от един вид ли бяха?

λ

 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Извънземната дейност в Астрала
« Отговор #2 -: Юли 04, 2017, 12:22:37 pm »
Съгласен съм на 100% с твоето мнение! Не съм имал личен опит с извънземни, нито с Астрала, както посочвам в подобни теми. Наистина имам сериозни причини да се навеждам на мисълта, че съм бил отвличан като малък, преди 6 годишна възраст, но все още до сега не съм правил опити да се подложа на научни изследвания за потвърждение или отхвърляне.  Може би установяването на истината за този въпрос щеше да ме интересува, ако животът ми се беше развил по друг начин.

Но на база цялата информация, която съм прегледал и анализирал за себе си, и на база цялата информация за доказателствата, които са събирани в различни ситуации, мисля, че има предостатъчно материал, който на 100% да подкрепи твоите изводи.

Има само едно нещо, което мисля, че е малко размито и конкретният му нюанс е по-друг.

Става дума за това дали проблемът на Градинарите/Империята е, че нашите съзнания идват от друга плътност.Нека първо да уточним нещо.

Сивите извънземни, които са най-широко разпространени, са ДРОНИ. Drone на английски означава търтей или пчела, носи смисъла на насекомо-изпълнител, например термит. Термитите, както знаете, и въобще по-голямата част от насекомското царство, съществуват на кастови колонии. Имат царица, войници, строители, и прочие.

Сивите извънземни са СИНТЕТИЧНИ организми. Те са съчетание от техника, животинска плът, и растителна плът. Нещо средно между киборг и растение.

Сивите извънземни на практика нямат съзнание. Те са просто тела.

Това означава две неща:

 • Едно сиво извънземно може да е просто хардуер, на който е инсталирано много ограничено и елементарно съзнание, със съображението да изпълнява една единствена функция (дисекции например, или анализ на почвата). Извън тази роля съзнанието, инсталирано в растително-киборгичното тяло, е безпомощно, объркано и на практика неефективно.
 • Едно сиво извънземно може да е просто скафандър. Това означава, че истинско извънземно (да кажем, рептилоиден човек от друга планета, това е най-известния пример, или пък нордически човек от Андромеда и прочие) сяда в един стол на родната си планета. По технологичен път, съзнанието му се прехвърля в растително-киборгичния скафандър, и вече, чрез този скафандър, който е автомобилен хардуерен носител за съзнанието му, той изследва чужда планета. Тоест той е вече космонавт.

По-голяма представа за интелекта на сивите извънземни можете да добиете, например от интервюто на Дерел Симс от 1998г.Автоматичните скафандри са тъпи парчета. Точно както множество потърпевши докладват - ако започнете да се държите по непредвиден начин, това би принудило екипа от дрони, който е пратен за вас, да излезе от ролята, която им е присъща, и веднага ще започнете да доминирате ситуацията заради тяхната паника и вцепенение.
Не е толкова лесно, обаче, да започнете да се държите по непредвидим начин. Преди да пратят дроните, вашите поведенчески стериотипи са изучени като статистики, и са обособени варианти на сюжета, в който може да се развие ситуацията. От тяхна гледна точка това е научна работа и занаят, те подхождат професионално, и за да ги изненадате с непредвидено поведение (което ще е равно на провал в операцията им), вие също трябва да подходите наистина творчески.


Космонавтите, обаче, като цяло са много по-интелигентни от хората в нормалното им състояние. Тях едва ли нещо може да ги изненада. Разликата е, че това са истински съзнания, управляващи едно растително-киборгично тяло, истински съзнания, управляващи робот-скафандър.

Както Веско подчерта... да отидеш на друга планета е невероятно трудно. Ние сме ДЕЦА на тази планета. Дори и да сме създадени от извънземни, да сме създадени от Бог, или която и друга версия да подкрепяте... родила ни е ПЛАНЕТАТА. Който и да ни е създал, той е само осеменител. Може да сме създадени в любов, а може и да сме създадени ин-витро. Създателят ни може да е намерил тази планета, а може и преди нас да е създал и тази планета. Но каквато и версия да подкрепяме и каквато и да е истината, един факт остава непроменим - планетата ни е родила, и ние сме нейни деца, без значение от начина, по който сме създадени и без значение от всички други фактори и предпоставки.

Поради това, ние сме неразделни от родната ни планета. Телата на една автентична раса не могат просто така да стъпят на друга планета. Смъртта е сигурна без технология. Скафандърът поддържа цял един микро-екологичен кръговрат, за да може човек да се разхожда в космоса.
(Искам да отбележа, че не е вярно, че човек би се взривил без скафандър в космоса, както децата си мислят заради филмите. Човек може да оцелее часове в космоса само с едно дебело вълнено одеало и малка кислородна бутилка за плитко гмуркане. Но ще умре заради други неща.)

Това означава, че има само един начин да се колонизират планети - да се направи така, че новата планета да роди биологичните тела, които напълно да отговарят на природата й, след което съзнанията на космонавтите да бъдат прехвърлени, по някакъв начин, в тези местни тела.За да изследват звездите и за да правят експедиции до други планети, космическите хора също използват скафандри. Просто техните скафандри са една сложност над нашата - ние обличаме телата си в костюми, буквално казано, ние обличаме телата си в нов, механичен екзо-скелет. Космическите хора обличат СЪЗНАНИЯТА си в нови, механични тела.

Това се прави по следния начин:


Както виждате, можем да го правим и ние (и правителството в сянка ГО прави). Слагате си очилата, и изследвате която си искате планета. Само че, единственото друго нещо, което ви трябва, е киборгичния робот, който да е реално на мястото, за да съберете истински данни. В противен случай, това ще си остане просто илюзия.

Истинските извънземни сядат на един стол, в удобството на родните си планети, слагат си нужната техника на главата да кажем, и съзнанията им се прехвърлят в киборгичните, полу-растителни, полу-механични тела на малките сиви дрони - тяхното разбиране за "скафандър". Така, техните "космонавти" усещат всичко - допир, вятър, гравитация... а не са безчувствени риби в консерва, като нашите тела, облечени в екзоскелетни костюми.

Основната разлика е, че когато нещо се обърка... за нашите космонавти това е "game over". А техните космонавти просто се събуждат в истинските си тела, на родната им планета, които никога не са умирали и през цялото време са били вън от опасност. Губят просто един от армията сиви роботизирани скафандри. Но не и космонавта, който по този начин има възможността да стане ветеран и да допринесе с безкрайния си опит.


 • Ако срещнете предварително програмирана сива дрона, вие многократно я превъзхождате във всяко отношение, и е важно да не забравяте това по време на преживяването.
 • Ако срещнете истински космонавт, "инкарниран" в сиво извънземно, едва ли имате шанс, защото неговият интелект със сигурност е по-трениран от вашия, със сигурност няма никакъв страх за живота си, за разлика от вас, и е въоръжен до зъби с всякакви "магически" технологии, които знае как да използва. В такива ситуации, не забравяйте - единствено технологиите му са негово предимство, защото сивият му "скафандър" е просто непохватен робот на дистанционно, и това може да е във ваш плюс.След като уточнихме това, да се върнем на въпроса за съзнанията...

Ние наричаме "извънземни" космонавтите на инопланетяните. Но ако ги разглеждаме в контекста на техните родни планети, ние бихме ги наричали хора - също като нас. Ние не сме много различни едни от други. Всички сме хора, а минималните разлики се състоят в това дали човешкия образ на някой се опира на маймуната, на влечугото, на рибата, на насекомото и тн. Например, хората, чиито организъм се опира на влечугото, не са покрити с люспи, разбира се, но определено имат различни зъби от нашите и нямат косми. Очевидно, хората, чиито човешки образ се опира на насекомото, биха имали малко по-различни очи, а хората, чиито образ се опира на нещо космато, ще имат телесно окосмяване. Ние сме един чудесен пример за това и освен това сме пример за човешки образ, опиращ се на маймуната.

С това искам да кажа, че техните съзнания определено идват от същите измерения и плътности, откъдето идват и нашите.

Сивите програмирани дрони нямат съзнание, а просто дигитална матрица, програмирана в киборгично-раститечна нервна система, вместо върху платка или чип. Така че Веско е напълно прав, като казва, че за тях нашите съзнания са проблем.

Но сивите извънземни тела са просто скафандри за инопланетяните. Тези скафандри могат да са на автоматик, или дистанционно пилотирани.
Относно нашия интелект и интелекта на инопланетяните - ние не се различаваме по интелекта на съзнанията си. Техният интелект е по-трениран от нашия, защото техните общества и социални системи, в повечето случаи, са много по-пълноценни от нашите. И на ден днешен на пазара можете да намерите цели купчини книги, които обясняват как да ускорите работата на мозъка си, как да повишите паметта си, как да се научите да правите множество неща едновременно, как да пишете с двете ръце едновременно и огледално, и прочие и прочие. В Япония например се провеждат курсове по фотографска памет. Задължително се издават такива сертификати, ако даден служител на големи брокерски или трейдърски фирми иска повишаване на квалификацията и длъжността. Една такава компютърна програмка например е "EyeQ" - софтуер самоучител, който учи как да развиете фотографска памет. Накрая, ако сте достатъчно усърдни, ще можете да прочитате една книга в рамките на секунди, и да помните цялата информация в нея. Осмислянето й отнема същото време, както и ако я четете с нормална бързина, но въпросът е, че ще помните информацията. Покрива се такъв сертификат, защото трейдърите от високо ниво, които играят на стоковите борси например, се налага да следят няколко монитора с постоянно променяща се писмена и символна информация.

Вие опитвали ли сте се някога да тренирате интелекта си по някакви подобни начини? Едва ли. За извънземните, обаче, това е нещо като задължително средно образование.

Това не е разлика между нашия и техния интелект - това е разлика между нашата и тяхната социална система. Ние просто сме научени да не се интересуваме от себе си и от собствения си интелект (или тела, в това число, инопланетяните във всеки един случай на истинска среща имат превъзходно развити тела и телесни способности, не само интелекта, за който споменах). И сме научени да не обръщаме внимание на себе си от културата, от правителствата и от контролиращите ни сили. Това са разликите между нас и между другите хора из космоса.


И - точно както Веско казва - тези структури моментално ще се променят, когато "ни приемат в Империята". И ще се променят за по-лошо, защото аз лично смятам, че ние сме ферма в една Зла империя, а не в една Добра империя. Далеч съм от мисълта, че има само една космическа империя.


Да допълня списъка с нещата, които добиват от нас, като планета-ферма, отново бих насочил към интервюто на Дерел Симс.

Всичко се развива - както нашата плътност, така и високите или ниските плътности. Според мен Веско е прав, като казва, че те познават изцяло нашата плътност. Няма какво да ги изненада в нашия свят и вселена.

Но това не значи, че вече нямат работа тук, защото всички плътности се развиват и променят. Както Дерел Симс описва в показанията си, сивите дрони се интересуват ОСНОВНО от хората, които се различават от останалите по начина, по който осмислят информацията.Тоест - те събират и колекционират начини на мислене. И това е едно от основните неща, които ние, като техен добитък, произвеждаме като реколта: от време на време сред нас се раждат хора с малко или много по-различен начин на осмисляне на нещата. И когато определен начин на осмисляне на нещата е непознат и нов за тях, те идват и го изследват.

Според мен по този начин те се информират и остават в час за начините, по които се променя нашата плътност. Ние наричаме това "мониторинг". Само че... там където ние говорим за екологичен, глобален и космически мониторинг... те говорят за екзистенциален мониторинг, касаещ нашата плътност.
« Последна редакция: Юли 04, 2017, 12:51:41 pm от λ »

Атос

 • Гост
Re: Извънземната дейност в Астрала
« Отговор #3 -: Юли 04, 2017, 03:54:57 pm »
Веско, а опитвал ли си да общуваш с тях? Да изпратиш мисъл-форма, поздрав, въпрос? Тези същества от един вид ли бяха?
Това ми прилича на...изпратен "поздрав" от крава " - МУУУ" към пастира си (или към кланицата) :D Дали ще бъде разбран? Или приет за нещо значимо?

В подкрепа на казаното от вас дотук, вижте следният материал (не претендирам, че е 100% истинност, но е достатъчен като тема за размисъл):

Веско, имаш ли идея от кой тип са тези, на които си попадал? Едните (сиви), наистина са като биологични машини, без следа от емоции, с изкуствено съзнание (поне така бихме го определили по човешки), но има и доста други, различни...

Както Веско подчерта... да отидеш на друга планета е невероятно трудно. Ние сме ДЕЦА на тази планета. Дори и да сме създадени от извънземни, да сме създадени от Бог, или която и друга версия да подкрепяте... родила ни е ПЛАНЕТАТА. Който и да ни е създал, той е само осеменител. Може да сме създадени в любов, а може и да сме създадени ин-витро. Създателят ни може да е намерил тази планета, а може и преди нас да е създал и тази планета. Но каквато и версия да подкрепяме и каквато и да е истината, един факт остава непроменим - планетата ни е родила, и ние сме нейни деца, без значение от начина, по който сме създадени и без значение от всички други фактори и предпоставки.
Невероятно трудно е през "сегашната си инкарнация", да...т.е. - "преживе", иначе, все повече "инопланетяни" се инкарнират
в човешки тела и...човешки живот! Доказателство за това са децата "индиго", чийто бум от раждания се увеличава прогресивно през последните години!
Планетата е родила телата ни, вярно е, имат силна връзка със Земята-майка, но съзнанията са на друго ниво, по-различно от "простите земляни"! Още Ян Ван Хелзинг  говори за това...

С това искам да кажа, че техните съзнания определено идват от същите измерения и плътности, откъдето идват и нашите.


С това съм съгласен! Но мисля, че при "новата генерация" (или тази част от нея, за която говоря), има доста по-високо ниво на самоосъзнаване - "кои сме, откъде идваме и защо сме тук", отколкото един будистки монах, практикувал десетилетия!
В този ред на мисли...не е уместно да се прави толкова рязка диференциация между чистото съзнание (духовно ниво) и телесното пребиваване (скафандър), понеже много от тези "хора" имат идея за пребиваването си тук (ако щете, наречете го мисия)!
« Последна редакция: Юли 04, 2017, 04:01:25 pm от Атос »

Веско

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Извънземната дейност в Астрала
« Отговор #4 -: Юли 04, 2017, 10:59:48 pm »
Веско, а опитвал ли си да общуваш с тях? Да изпратиш мисъл-форма, поздрав, въпрос? Тези същества от един вид ли бяха?

Не съм опитвал контакт, първата ни среща не започна добре / искаха да ме хванат/. Връщайки се към конкретните случаи и до сега си мисля, че беше някаква грешка от тяхна страна или пък не могат да различават свободните съзнания в другия свят от влизащите за малко като мен. И двата пъти /извън корабите им/ бяха от един вид ниски с големи глави / предполагам сиви/.

Невероятно трудно е през "сегашната си инкарнация", да...т.е. - "преживе", иначе, все повече "инопланетяни" се инкарнират
в човешки тела и...човешки живот! Доказателство за това са децата "индиго", чийто бум от раждания се увеличава прогресивно през последните години!
Планетата е родила телата ни, вярно е, имат силна връзка със Земята-майка, но съзнанията са на друго ниво, по-различно от "простите земляни"! Още Ян Ван Хелзинг  говори за това...

Друго имах в предвид, ние никога няма да заселим която и да е планета както сме заселили Земята / същото се отнася и за извънземните/, ще срещнем най-различни проблеми / възможно е и куп нови болести, телата може да откажат да ни служат и т.н.,  например кръвоносната ни система /в която има желязо/ играе роля на антена към магнитното поле на Земята, как ще работи тя на Марс ? Не става въпрос да се направят няколко крачки някъде, а да се живее на друга планета.  Това фантазиите на НАСА за мисии / колонизации/ е просто поредната кражба на пари.

Не съм съгласен за децата индиго /и другите подобни/, новите съзнания са в пъти по-неразвити от нас, ще дам пример със себе си / това важи за всички ни, питайте родителите си/, на година и половина съм говорел свободно, на три майка ми ме е пращала сам до магазина, който е на 400 метра от нас, днешните деца не могат до три да проговорят, след това половината букви не ги изговарят правилно, какво остава за другите неща.

Според мен няма творец, няма богове има само съзнания и видове / по-развити от другите/ които си играят на богове.
« Последна редакция: Юли 05, 2017, 12:03:32 am от Веско »

kipenzov

 • Newbie
 • *
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Извънземната дейност в Астрала
« Отговор #5 -: Юли 04, 2017, 11:43:16 pm »
С това съм съгласен! Но мисля, че при "новата генерация" (или тази част от нея, за която говоря), има доста по-високо ниво на самоосъзнаване - "кои сме, откъде идваме и защо сме тук", отколкото един будистки монах, практикувал десетилетия!
В този ред на мисли...не е уместно да се прави толкова рязка диференциация между чистото съзнание (духовно ниво) и телесното пребиваване (скафандър), понеже много от тези "хора" имат идея за пребиваването си тук (ако щете, наречете го мисия)!
Предполагам сравнението с будистки монах не иде от лична позиция, а е просто за подчертаване! Не за друго, а заради логичния факт, че след десетилетия на медитиране, упражнения за канализиране на енергиите и астрални пътувания /последното не вярвам да учудва някой в този форум/ би следвало гореупоменатия не само да е "изживял" всичките си инкарнации /т.е. да е отработил това което е било нужно на висшия му Аз/, но и вече да е останал за да продължи съзидателната част от наследството на Буда /това, поне аз го свързвам с факта,че ние творим реалността си, което от своя страна е доста дълга тема ;- /. Също така ще знае, че той е - който Е, че идва от вечността, пребивава в дуалната игра тук и сега и е в Играта, за да разбере точно това. Същото би следвало да е еквивалентно и за Аскетът, за Дзен-монахът, за Индуисткия мислител,  както и за Равинът, който е сглобил порядките от Талмуда чрез ключовете на Кабала /за съжаление, не съм опознал  в чистата му форма мюсюлманството, щото имам сериозен филтър още от "Под игото"/.
Напълно съм съгласен, че доста от малките и младите хора вече имат идея за пребиваването си тук /доста по-голям процент от паметта им е отключена, което ми се потвърждава и от това което Psihea пише в темата за ОИТ, че вече се забелязва все повече хора да са с отворени дори и над 4-та чакра в детска възраст.

kipenzov

 • Newbie
 • *
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Извънземната дейност в Астрала
« Отговор #6 -: Юли 05, 2017, 12:08:14 am »
Веско, според мен в общото винаги има изключения. Щото не съм виждал едно враме дете на 9 години да си включва, когато пожелае третото око и цялата почуда в околните да и е странна,

Psyhea

 • Гост
Re: Извънземната дейност в Астрала
« Отговор #7 -: Юли 05, 2017, 09:50:59 am »
Напомням,че техниката за трансфер на съзнанието бе показана и обяснена(макар и в съвсем допотопен вариант) във филма "Аватар"


"Срещи " съм имала няколко (2-3) като последната беше преди 2 години.
Корабте им ги виждах постоянно, за дълъг период,но за последната година нямам спомен да се е случвало..


При последната "среща"(2г.назад,точно август месец),присъствах на някаква атака от страна на извънземните.
Нямам спомен,може и да съм писала в другия сайт,за случката..
Сюжета...
Аз и синът ми се намирме в някаква огроооомна зала,необятни размери,нещо като залите по стадионите и летищата.С цяла стъклена стена,вместо прозорци.
Нещо се любувахме на пейзажа,който беше някаква смесица от пясъчна пустиня,трева(може би дюни да бяха) и не знам,но всичко бе много шарено,в меки пастелно тонове,но много цветно и красиво.Небето тоже..
Както се любувахме и нямаше никой никъде,извъднъж започнаха да прииждат корби,малки бяха,с по един или 2-3-4 души екипаж.Не от онези огромните.
Просто изведнъж хоризонта се покри с тях,залата се напълни с паникьосани хора,а корабите започнаха да влитат през стъклената стена.
Настана някъв ужас,паника,страх и всеки бягаше кой както можеше.
Помъкнах детето към една врата и се озовахме в някакъв дълъг коридор.
И тук вече не помня точно как стана,но се озовах до някаква жена от техния вид.
В шока,объркването(още не бях наясно сънувам ли или какво?!?) изобщо нямах и желание за огледи и детайли..
Единственото което мога да кажа,е,че тялото си беше хуманоидно,някак издължено и разбира се,тя бе много по -голяма едра от мен,защото оръжието и(нещо като автомат)сякаш бе колкото сина ми,че и по-дълго от него.Тогава да е бил към 1.30.
Не повече.Когато се озовах до нея,оръжието и бе в бойна готовност,но тя го свали надолу...
Наистина не помня разговора,сякаш тя ми даваше шанс да избягаме,не съм сигурна..
Единственото което помня е,фактът,че тя бе коткоподобно същество в лицето,никакъв намек за сивак или рептил,напротив..Имаше козина и по лицето,но не груба четина,както е при лъвовете,а сякаш оня мъх дето го виждме при насекомите(прочее,това си е моя интерпретация на видяното,може и истинка козина да си е било,знам ли)
Но изглеждаше като "Бастет".
Или поне така вече аз си представям образа на Бастет,след този случай.
И най-интересното(което ме впечатли най-силно),и единствената ясна реплика която съм запомнила..Питах я
"-Защо сте тук,какво търсите?"
А тя ми отвърна
"Тук сме заради наркоманите"
Нали се сещате аз със мойта тревица в какъв филм се видях?!?Ама успях да попитам "Кеи наркомани?" и отговорът и ме шокира..
"Тези които се друсат с КИ"...
Повече нищо не помня от този сън,но отговорът на жената ме шокира и вече бях сигурна,че не е просто сън.
Ки е богинята на земята.
Или нейната енергия/духът и..
Сега..има и нещо друго..
Може всичко да е било обикновен сън,имайки предвид моята обсебеност от темата ьа иточването на енергията от други тела.Вампиризъм.
Имала съм много сънища/оит,с подобна насоченост,някои от тях са били съвсем целенасочени,други не.Както стана с Дора,гат отидох да се гъбаркам с нея..
Така се изгъбарках,че още осмислям случката и чутото и видяното...
Но,някак в себе си знам,че не беше обикновен сън.Сигурна съм 99%
Единствено присъствието на детето ме обърква,някак си си знам,че никога не го намесвам в простотиите си,макар той самия често да ми говори,как нощес сме били някъде си заедно..
После ме беше яд,че бях с него,трябваше да поговоря повече с нея,а не да бягам,но...Избягах..
Другото много запомнящо се е един модел на кораб..
Беше толкова огромен,че сянката му покриваше цялата ни планета..
Беше тъмно,нощ..
Но имаше много светлини в небето и ясно се виждаше сянката на кораба...
А самия кораб сякаш бе на майната си в спейса...
Основното тяло на корба не го "видях"..
Виждах части от него.
Сякаш устройството му бе по модел на октопод(само не знам с по колко крака беше)и всеки крак представялваше въртящ се и светещ елемент.
Нещо като огромно зъбчато колело над главата ми което разпръскваше светлина,подобно диско кълбо.
Всички "крака" се въртяха и светеха..
Аз бях много учудена,защо никой друг не го вижда освен мен,да бе нощ,аз бях на улицата,но имаше много хора,сякаш бе 23 часа на Слънчака:)
Само един мъж и аз зяпахме нагоре и гледахме кораба(или по-точно части от него) небето..
Някак модела на корпуса не можех да го видя,сякаш бе мноооооого,много по-нависоко от "краката "си,а те бяха спуснати ниско над планетата ни.
Инак съм имала контакти по време на сън,със същества с напълно човешки облик,лоито твърдят,че са от.други планети.
Имала съм срещи и с всякакви вили,смовили,таласъми,олазмени човечета и какви ли още не идиотии.
Но нямам ясна концепция,за нещата,особено когато говорим за "митични"същества.
Напълно възможно е "общуването"с тях да си е плод на фатазията ми,макар понякога да сме обсъждали толкова прозаични и тривиални неща,като например въздейсъвието на копривата върху панкреса!!! ???
Чак да ти се приплаче от скука.
Но,лично мен,никой никога не си е правил труда да ме плаши или заплашва.
Имало е опити за надлъгване и надцакване с разни хорица пребиваващи в астрала,сякаш опити да бъда убедена в тяхна теза,ама винаги са много мили и учтиви и като ме видят що за добитък съм,се оттеглят с тезата,че не съм готова за тяхното знание,и,че като узрея достатъчно,сама ще го потърся."Знанието"демек..
Същите тъпи и скучни похвати като на яве..:)

ORENDA

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Извънземната дейност в Астрала
« Отговор #8 -: Юли 05, 2017, 08:25:05 pm »
Психо, много ме изкефи поста ти! Колкото си щура тук, толкова и в енергийното, както казваше онзи с Едиповия комплекс.Що не мога, мамка му, и аз да си джиткам ?! Веско ми даде куп акъли, правих и онова, което ти ми каза..... И няма и няма! Това е! Л( Ламбда) направи супер анализ, ама и на него не му се получава.... Не знам, сигурно трябва да ти идва музата свише !  .... Впрочем, миналата седмица сънувах една колежка, с която живота ни раздели, тя отида на друга работа. Чувствам я и сега много близка духовно. Не я бях виждал и чувам от поне две години. Обадих й се, ей така, да я чуя и тя ми каза, че преди три дни е родила, момиченце, и много се чудела кой друг ще се радва с нея. Щото е на 46 г. Мислела да ми се обади, но аз съм я изпреварил. Вярно, това няма нищо общо с ОИТ, но много се радвам за тази жена и това беше един от малкото сънища, които помня.

fin

 • Гост
Re: Извънземната дейност в Астрала
« Отговор #9 -: Юли 06, 2017, 10:57:09 am »
Що не мога, мамка му, и аз да си джиткам ?! Веско ми даде куп акъли, правих и онова, което ти ми каза..... И няма и няма! Това е! Л( Ламбда) направи супер анализ, ама и на него не му се получава.... Не знам, сигурно трябва да ти идва музата свише !  ....


Явно, ORENDA, само съзнателното желание не е достатъчно, нужно е и конкретно намерение. Което пък е тясно свързано и с достатъчното налично количество енергия, доколкото поне аз оставам с това впечатление. Не можеш да се вихриш из другите селения, ако си физически изтощен (както примерно може да е случаят при чести и тежки физически тренировки или друг тип физически натоварвания) и тялото ти има нужда от зареждане и почивка, и ако дори в будно състояние нямаш желание за нищо, нежели пък и ако е хронично (както примерно при депресивни състояния). И това се споменава на много места из литературата по темата (за нуждата от достатъчно енергия). Което би било интересна тема, ако някой има уклон да отвори такава.  ::)

Атос

 • Гост
Re: Извънземната дейност в Астрала
« Отговор #10 -: Юли 06, 2017, 10:58:41 am »
Предполагам сравнението с будистки монах не иде от лична позиция, а е просто за подчертаване! Не за друго, а заради логичния факт, че след десетилетия на медитиране, упражнения за канализиране на енергиите и астрални пътувания /последното не вярвам да учудва някой в този форум/ би следвало гореупоменатия не само да е "изживял" всичките си инкарнации /т.е. да е отработил това което е било нужно на висшия му Аз/, но и вече да е останал за да продължи съзидателната част

Не, сравнението идва от там, че  будистките монаси практикуват години, но много малка част от тях достигат до споменатото от теб познание...някои от ламите и аскетите (броят се на пръсти). Болшинството са овладели различни степени и нива на медитиране и...просто го практикуват, в очакване на "просветление", а голяма част от тях също така не го търсят на всяка цена преживе, просто се подготвят за момента на истината/прехода (смъртта).
Сега - аскетът, "дзен-монахът" и другите споменати от теб са единици, аз говоря принципно. Да, сегашните деца-феномени също са изключения, но...броят им нараства с всяка година и ще дойде време, когато ще бъдат приети за "правило"...

Веско, аз имам редовни съзнателни спомени от...едногодишна възраст, но това не ме превръща във феномен, нито сегашните деца - в идиоти :D
Достатъчно е да ръшнеш малко в нета, за да видиш колко и какви деца таланти на по 5-6, 4 и дори 3 години растат...а това, че не смеех да пусна дъщеря си сама до 6 годишна на магазина е моя превенция, (съонесено към сегашната престъпност и 10 пъти по-активен автомобилен трафик) не, че не е можела да се справи.
Още повече, че май говорим за различни неща? Не кой каква психомоторика и разум притежава в ранна възраст, а доколко "хардуерно" се ражда подготвен за предстоящите му (само)ъпдейти?
Това, което някои оттренирват с години (възприемчивост към сензитивността на "други" светове и състояния), те се раждат с него!
Нормално и логично е такова дете ако няма кой да му покаже какво то усеща и възприема, да започне да игнорира много от усещанията си!
Пример - ако аз съм се родил с инфрачервено зрение в добавка (или с ултразвуков слух), тези мои усещания ще се игнорират от заобикалящите ме, понеже за тях не съществуват! Отначало бих приел, че всички имат тези "дарби", но с течение на времето ще ми стане ясно, че за околните са без значение. Нищо чудно и да ми се внуши от тях, че не съм нормален (разбирай-сбъркан психически) и да ме помъкнат по терапевти! Малко по-малко у мен ще се зароди убеждението, че "трябва да се излекувам"...чак докато не порасна умствено дотолкова, че да започна да осъзнавам истината чрез самоанализ (обикновено от 10-11- до 14-15 год. възраст, зависи колко съм бил потискан). Единици са случаите, когато родители се доверяват на децата си (че наистина чуват и виждат различни неща) и ги поощряват. Китай е на челно място в това, там вече имат десетки специални училища за деца със "свръхспособности"!
 И все пак, това е само един пример - слух и зрение, а когато говорим за възприемчивост в духовен план, фини енергии, нещата са доста по-сложни! Ако такова дете израсне в среда на ограничени родители, нищо чудно до пълнолетие вече да са го "обзавели" с една такава, бяла риза с дъъъълги ръкави... ;D
« Последна редакция: Юли 06, 2017, 11:20:35 am от Атос »

Wave

 • Гост
Re: Извънземната дейност в Астрала
« Отговор #11 -: Юли 06, 2017, 12:11:28 pm »
Що не мога, мамка му, и аз да си джиткам ?! Веско ми даде куп акъли, правих и онова, което ти ми каза..... И няма и няма! Това е! Л( Ламбда) направи супер анализ, ама и на него не му се получава.... Не знам, сигурно трябва да ти идва музата свише !  ....


Явно, ORENDA, само съзнателното желание не е достатъчно, нужно е и конкретно намерение. Което пък е тясно свързано и с достатъчното налично количество енергия, доколкото поне аз оставам с това впечатление. Не можеш да се вихриш из другите селения, ако си физически изтощен (както примерно може да е случаят при чести и тежки физически тренировки или друг тип физически натоварвания) и тялото ти има нужда от зареждане и почивка, и ако дори в будно състояние нямаш желание за нищо, нежели пък и ако е хронично (както примерно при депресивни състояния). И това се споменава на много места из литературата по темата (за нуждата от достатъчно енергия). Което би било интересна тема, ако някой има уклон да отвори такава.  ::)

Да, но човек може да бъде много болен и енергийно изтощен, и пак да отнесе някои свои сетива(разума) от будното състояние в астрала. Дори по този начин би могъл да се излекува, ако успее да възстанови инстинкта си за самосъхранение.

Енергията по-скоро е на повърхността, а в дълбокия слой на астрала се намира същината на душата - богатството и многообразието се крие в информацията, чувствеността, непреходността.

Когато се осъществи осъзната връзка астрал(същност на душата)-енергия на астрала-будно състояние, се получава синергичен ефект. Но основата не е в енергията, тя е следствие и не може да се използва вечно без да се пие от извора.

Новобранците би трябвало да се стремят не към "вихрене в астрала", а към индивидуално преживяване и осмисляне на простите взаимовръзки, и ако един човек не ги разбира и усеща, едва ли е възможно само чрез технически ритуали да постигне нещо.

fin

 • Гост
Re: Извънземната дейност в Астрала
« Отговор #12 -: Юли 06, 2017, 12:54:17 pm »

Да, но човек може да бъде много болен и енергийно изтощен, и пак да отнесе някои свои сетива(разума) от будното състояние в астрала. Дори по този начин би могъл да се излекува, ако успее да възстанови инстинкта си за самосъхранение.
...
Новобранците би трябвало да се стремят не към "вихрене в астрала", а към индивидуално преживяване и осмисляне на простите взаимовръзки, и ако един човек не ги разбира и усеща, едва ли е възможно само чрез технически ритуали да постигне нещо.


Говорим за съвсем различни състояния, както на тялото, така и на духа. При болест и отпадналост (при гладуване да речем) съзнанието също се повлиява, къде повече, къде по- малко, което позволява по- лесното навлизане в изменени състояния дори ако болният е буден.

А що се отнася до излизането, всеки си има собствени мотиви и цели, но в крайна сметка, дори да се стартира с "вихренето" и "техническите ритуали" (които си работят), неизбежно е да се достигне и до по- философски търсения веднъж щом се засити любопитството от по- екзотичните преживявания.


Пък простите взаимовръзки ако човек не си ги усеща и осмисля докато е буден, вероятността да го прави насън е съвсем нищожна.
« Последна редакция: Юли 06, 2017, 01:10:13 pm от fin »

Веско

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Извънземната дейност в Астрала
« Отговор #13 -: Юли 06, 2017, 10:29:08 pm »
Достатъчно е да ръшнеш малко в нета, за да видиш колко и какви деца таланти на по 5-6, 4 и дори 3 години растат...

Талантливи деца е имало винаги, преди нямаше интернет, телевизия, камери /телефони/, документираните случаи са малко. Така, че е спорно, към сега и населението се е увеличило с  20 – 30 процента.

По отношение да децата индиго- чисти  ню ейдж глупости, целящи да поставят част от хората / които не са индиго, кристални.. / в неблагоприятна позиция / а именно, че не са достатъчно добри/.

 Проблема на хората е, че са се отказали от себе си / оставили са се в ръцете на богове, В-азове, идоли, гурута и т.н/.
« Последна редакция: Юли 06, 2017, 10:31:37 pm от Веско »

kipenzov

 • Newbie
 • *
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Извънземната дейност в Астрала
« Отговор #14 -: Юли 07, 2017, 01:59:14 am »
Проблема на хората е, че са се отказали от себе си / оставили са се в ръцете на богове, В-азове, идоли, гурута и т.н/.
Съгласен съм, че болшинството от хората са се отказали от себе си в преследването на imprint-нати им от външни източници цели. Но защо в това множество попада попада и В-аз? При мен лично в редките случаи на връзка с висшият ми Аз оставам с интуитивното усещане, че това съм аз, аз съм част от него, аз съм себе си и прочее, но определено вътрешен психически процес. Определено предпочитам да се оставя в ръцете на В-аз, щото тогава съм наистина себе си. Wave го е описал много добре в две изречения само бих добавил блаженството от осъзнаването на притежавануто на цялата тази енергия. /па нека ме мислят за шизофреник хаха/.
Иронията идва от факта, че търсиш нещо в себе си извън себе си, важи и обратното :). Тогава попадаш на гурута', ''учители'', братства, ''знание'' на яве и други щуротии :) обективността на поднасяне на информазията ве задължава да спомена, че ми помогнаха сам да си се свържа / друг не може да го направи!/ и тогава разбрах, че винаги съм си бил свързан /интуицията и не само/ :)))
Веско, с оглед на темата съм се чудил,аджаба Орионци, Сириусианци и квит щещ, Абрасаксовци даже:) при  положение,че владееш колективното несъзнавано при реализирането на консенсусната реалност, която преживаваме в 3D / да не обидя някой, но 3д е по-кратко от времево-пространствен континуум/ и като чета форума имаш сериозно присъствие в матрицата на астрала, какъв ли ще е смисъра на съществуването ти