Apocryphal Academy

Автор Тема: Да се родиш със сребърна лъжица в устата / covid-19  (Прочетена 9180 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Веско

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Едва ли познавате някой който да не е чувал  израза “да се родиш със сребърна лъжица в устата“ – той води началото си от 13-14 век - чумните времена в европа свързва се с това, че богатите почти не са боледували от чума, причината е била, че са използвали сребърни съдове и прибори при хранене.

Последните няколко седмици умишлено направихме водеща темата за сребърната вода.

Тази я отварям за неразбралите.

През последните седмици прочетох почти всичко за китайския грип, неща които в момента не са важни.. единствено ще посоча тук нещата които биха помогнали срещу него.

На първо място сребърната вода, бих препоръчал на всеки да почне веднага да я взима профилактично, като дозите естествено са доста по-големи от това което пише на етикета.. аз взимам 50 гр. на ден еднократно от 30% . Ако имам някакви симптоми увеличавам дозата с още един прием на същото количество вечерта.. ако продължи утроявам със същото количество и на обяд.

На второ място кислородна вода от 3%  / повтарям 3%/ в нета има доста информация, обикновено се пие три пъти на ден между 5-10 капки в 50-100 гр. вода, след като я изпиете след 30-40 минути телесната ви температура ще се покачи с около градус и след още толко ще се нормализира / възможно е да усетите нещо като разтрисане.. няма страшно/.... усещането след това  е много кислород и енергия.. възможно е след по-дълъг прием или ако дозата ви е висока 10 капки / на мен ми е/ да усетите замайване.. спирате за ден два и намалявате капките на 5-6 и продължавате 😊

На трето място пропилис  - но този от аптеката на спиртна основа.

На четвърто място шотовете на λ / λ не пие но ги е измислил :) /. /Алкохола разтваря обвивката на вирусите и ги открива за сребърната вода /.

Изглежда, че както е тръгнало много хора ще се сблъскат с китайския грип.

Според мен е правилно всеки да за започне да приема веднага профилактично сребърна вода / най-добре си купете уред за сребърна вода/.

Ако усетите някакво неразположение веднага утроявате дозата, включвате и прием на кислородна вода три тъти на ден като добавяте към нея и прополис 20-30 капки.

Може да приемате първо кислородната вода с прополиса, след час сребърната вода и така три пъти на ден. Задължително и витамин С.

И вечерта преди лягане един котейл на λ.. Силен алкохол / 40%/ с последната доза сребърна вода разреждате 1 към 1 ..

На няколко пъти тази зима да се разболея .. със сребърна вода, кислородна вода, прополис и алкохол това което ме нападна го отказах за по малко от 12 часа.

Тези които пият лекарства да не се притесняват няма проблеми просто ги разминавайте с другите неща с час време.


Най-важното внимавайте какво си сипвате в чашите да не объркате кислородната вода със сребърната, че китайския грип ще ви се стори като детска играчка!!!!!!!

« Последна редакция: Февруари 25, 2020, 10:46:21 pm от Веско »

λ

 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Да се родиш със сребърна лъжица в устата / covid-19
« Отговор #1 -: Февруари 26, 2020, 05:03:24 pm »
Е, баш да съм го измислил не... Просто сърфирах много усилено, понеже е непопулярно, и в един чуждестранен форум попаднах на хора, които пият алкохол със сребърна вода :)

Изпробвал съм го. Много бързо се отблъскват грипни и хремни настинки с 50 на 50 алкохол и сребърна вода. Аз си правя ирландско уиски (понеже не обичам шотандски масони :P) еди колко си милилитра и досипвам още толкова милилитра сребърна вода концентрация 30%.

Убеден съм, че ако се добавят и 5 капки кислородна вода към това, ще стане много силен антибиотик. Но все още НЕ СЪМ го изпробвал лично. Досърби ли ме носа обаче, ще го направя със сигурност, любопитно ми е.
Преди време научих и друго. Един човек цял живот е борил всякакви болести със следното - чаша вино, в нея сипва лъжица черен пипер, лъжица люти чушки на прах или чили и две скилидки смачкан чесън. Тази чаша вино я загрява на котлона до степен преди кипване и поддържа температурата няколко минути. После го изпива наведнъж докато е по-топло.

По негови описания, целия се зачервява, вените му излизат, изцъкля се, препотява се два-три пъти, само че десетина минути стиска зъби докато му мине, и край с болестта. Човека е пехливанин (борци, които се мажат голи с олио и така се борят) и е на 90, още жив и здрав.


Не забравяйте за клетъчните перфорации - сребърните йони от сребърната вода създават микро-перфорации в клетъчните стени на организма. Поради това клетъчната пропускливост на клетките се компроментира и в тях навлизат повече вещества и медикаменти, отколкото по принцип успяват да навлязат. Затова ефектът на всички лекарства се засилва, влиянието на билките се учетворява.

Вероятно кислородната вода също ще има по-силно влияние, както и добавените билки и алкохола.
« Последна редакция: Февруари 26, 2020, 05:05:40 pm от λ »

λ

 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Да се родиш със сребърна лъжица в устата / covid-19
« Отговор #2 -: Март 02, 2020, 03:56:51 pm »
Пробвах 50% българско Black Ram уиски с 50% сребърна вода марка "Аркол" 25% концентрат с 4 капки кислородна вода.

За първи път опитвам Блек Рам, имайки предвид че е българско, нямам представа доколко е качествено като марка и произход... но ефектът от всичко беше много силно пиянско замайване, което траеше около 30-40 мин. Точният грамаж беше 50мл уиски с 50мл сребърна вода.

По принцип не получавам чак такова силно замайване като това, което дори се опита да ме вкара в сън. Не съм сигурен дали да го отдавам на българското уиски или на кислородната вода, но ако Веско казва, че получава замайване от кислородна вода 10 капки, може би ефектът с алкохол се наслагва (плюс засилената абсорбация заради сребърните йони). Склонен съм да го отдавам на кислородната вода, защото не съм пиян, а само замаян и самото замайване траеше 30-40 минути.По-късно ще пробвам и с 10 капки.

(Не усетих някакви особени други странични ефекти като покачване на температура, но не съм и мерил.)


λ

 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Да се родиш със сребърна лъжица в устата / covid-19
« Отговор #3 -: Март 04, 2020, 02:56:11 pm »
Изказвам едно голямо БРАВОС на Веско, понеже наистина сме намерили работеща антиВИРУСНА и антиБАКТЕРИАЛНА химическа формула! :)


Днес изпробвах следната отварка:
- 50% колоидно сребро марка "Аркол" с концентрация 25 mg/l (~50 ml)
- 50% твърд алкохол 40% (Black Ram уиски ~50 ml)
- 10 капки (от аптекарски капкомер за ширпотреба) кислородна вода (водороден пероксид H2O2) за външна употреба 3% (така наречената food-grade концентрация)


Първото нещо, което забелязах, беше повишаване на температурата на 100те милитра течност в чашата. Не съм го мерил с инструмент, а топлината ми направи впечатление щом хванах чашата, за да пия (веднага след смесването на трите неща, като първо сипах алкохола, после долях сребърната вода, и накрая капките кислородна вода). Чашата ми се стори осезаемо по-топла от останалите предмети, и околния въздух. Когато пипнах стъклото от горната част на чашата, където нямаше течност, стъклото се усещаше осезаемо по-хладно от долната част на чашата, където беше течността.

След кратко сърфиране открих каква е реакцията. Оказва се, че водородният пероксид (кислородната вода) йонизира среброто.

Докато сърфирах в търсене на реакцията, попаднах на следните материали:


Ефикасност на колоидно сребро-водороден пероксид и 2-Бромо-2-нитропропан-1,3-диол срещу различни серогрупи на щамове Legionella pneumophila
- Съкратено резюме: Охладителните кули се считат за усилватели и разпространители на Legionella spp. въпреки превантивните третирания. ИНформация, добита от биологични тестове, може да потвърди ефективността на третиранията. Следователно, изборът на подходящи биоциди и прилагането на биоцидите в правилните дозировки е важен. Бяха разследвани различни оксидиращи и не-оксидиращи биоциди за инвитро прилагане заради ефективността им срещу легионелите. Колоидносребно-водороден пероксид (CSHP) и 2-бромо... бяха избрани като пример съответно за за оксидиращ и не-оксидиращ биоцид, с оглед бактериалното действие срещу щамове на различни серогрупи на L. pneumophila, изолирани от различни охладителни кули в областта на Истанбул, Турция.
...
В настоящото изследване оксидиращият биоцид (колоидно сребро-кислородна вода) беше счетен за по-ефикасен [с оглед на времето]. При препоръчителните концентрации за охладителни кули (100 ppm (безмерна единица за следово съдържание, в случая части на милион, parts per million, бел. прев) колодно сребро-кислородна вода уби всички щамове за 3 часа контактно време, докато BNPD уби S2 и свързаните щамове за същото контактно време, а S1 щама за 6 часа контактно време.Патент от Южна Корея - KR100770358B1, Не-токсичен разтвор на колоидно сребро пероксид за стерилизация, антимикробиално и дезодориране (връчен през 2007г)
- Резюме: [Патентът] осигурява разтвор на колоидно сребро пероксид за подобрение на стерилизацията, антибиотичното представяне и дезодорирането със колоиден сребърен пероксид, следователно използвайки разтвора като многофункционален дезинфектиращ агент. Разтвор на сребърни йони 1-30 ppm (parts per million, бел.прев) се приготвя, като се използва пресечна DC електролиза, при която се редуват ниски волтажи и високи волтажи, прилагани към сребърен електрод в дистилирана вода. Сребърният разтвор се титрува (добавянето на реагент към разтвор, който се анализира, докато се достигне точката на еквивалентност, която обикновено се проявява при промяна на цвета на разтвора, бел.прев) с 35-60% разтвор на водороден пероксид (кислородна вода, бел.прев), така че колоидният сребърен разтвор да има съдържание 1-30 ppm. Сребърният електрод има чистота 99.99%. Титрирането с водороден пероксид се изпълнява така, че 35-60 процентовия водороден пероксид да стане разтвор 3% водороден пероксид.Информацията за конкретната химична реакция, която явно води до покачване температурата на разтвора, изглежда е следната:

Източник: eck-tech.com - "следващото измерение на технологиите за ума, тялото и духа"

Колоидното сребро, когато бъде комбинирано с H2O2, бързо показва, че това е ефектна комбинация. Тази комбинация може да се използва орално, инвитро и външно. Моля, не забравяйте, че инвитро приложенията трябва да се считат за силно експериментални.

Добавянето на H2O2 към завършен разтвор на колоидно сребро йонизира сребърните частици, които остават в разтвоа. Всъщност, наблюденията демонстрират, че екстремно малки количества йонно сребро често се натрупват върху стъклени повърхности (както и керамични, това е вярно, защото вече имам полилавели чаши, бел.прев). Когато се вземе стъклен камкомер, изложен на колоидно сребро, и се добави разтвор на 3% H2O2 и колоидно сребро, тази реакция става видимо очевидна, когато металическото сребро се йонизира.

Бележка от преводача: Явно авторите на този текст говорят за разтвор на колоидно сребро от нейонизирани частици, тоест, на разтвор на НАНО-сребърни ЧАСТИЦИ, а не на сребърни йони. Сребърната вода марка "Аркол" (както и другите марки от аптеката) изрично подчертават, че препаратите им са йонни разтвори.

Според "Водни и научни технологии, Том 31 5-6" (Water and Science Technology, Volume 31 5-6), 1000:1 разтвор на колоидно сребро в H2O2 е достатъчен, за да се увеличи ефикасността на колоидното сребро до 100 пъти при някои обстоятелства (които остават неизвестни) срещу бактериални инфекции.

Големите сили на колоидно сребро H2O2 могат да се използват външно с много добри резултати. Един разтвор на 3% H2O2 и колоидно сребро може да се смеси и да се използва като отличен дизинфектант и метод за третиране на вода, може да се използва и като кожно почистващо средство или кондиционер за здрави кожни тъкани.

H2O2 като добавка към колоидно сребро не е много добре документиран, въпреки че действащите механизми са. Преобладават две философии за това третиране:

1) Използването на колоидно сребро за подсилване на терапия с H2O2. Приготвя се разтвор 1:1000 на колоидно сребро към H2O2. Мъдро е да се разтвори H2O2 до желаната понижена концентрация, и после да се добави малко количество колоидно сребро, което приключва разтарянето. След това, този разтвор се използва за вътрешна употреба, както нормално би се използвало в H2O2 терапията. Добавянето на три капки от 3% H2O2 към шест до осем унции вода (една унция е 29.57 милилитра, бел.прев)за вътрешна употреба, както преди малко бе споменато, е стандартно препоръчителното начало (вижте долния раздел за повече информация). За външна употреба като средство за изплакване на уста, разторът 3% на H2O2 не е нужно да бъде разреждан. Външният разтвор H2O2/колоидно сребро е ОТЛИЧЕН за третиране на ушни инфекции и инфекции, които се разпространяват от вътрешното ухо. ВНИМАНИЕ: Един 3% H2O2 разтвор, създаден от колоидно сребро, е много по-реактивен от стандартния 3% H2O2 разтвор (най-вероятно заради микро перфорациите от сребърните йони, бел.прев). Ако човек страда от хронични ушни инфекции или други тъканни инфекции, неприятното усещане може да се избегне, като се използва 1.5% разтвор. Просто вземете 3% разтвора и го разтворете още повече.

Бележка от преводача: Не разбрах кое е втората преобладаваща философия.
Другото силно наблюдение е абсолютната липса на пиянско замайване, която описах онзи ден в предходния коментар. Това вероятно може да се обясни по някакъв начин с повишената концентрация на кислородна вода, въпреки че не откривам информация в нета водородният пероксид и алкохолът да реагират. Вероятно някакво по-сложно взаимодействие може да се случва вътре в организма.

Ефектите, които наблюдавах върху себе си при 10 капки кислородна вода, горе-долу потвърждават споделеното от Веско по-горе. Това, което изпитах, може би наистина беше загряване - лицето ми ми се стори по-топло, освен това дланите ми, когато докосвах други части от тялото си, оставяха едно парещо усещане върху кожата на другите области.

След това ме обвзе нещо, което бих описал като силен саклет - нещо сякаш на нервна почва. Един засилен дискомфорт, сякъш получавах вътрешни сърбежи, съпроводени с появата на различни сърбежи на всевъзможни места външно по кожата навсякъде.

След това започнах да имам по-дефинирани и концентрирани усещания. По ръцете си (цялата дължина) започнах да усещам появата на сякаш парещи и сърбящи зони, като петна. Онова, което умът ми очакваше да види външно, беше зачервяване - само че нямаше никакви зачервявания никъде. След това очите ми започнаха да се усещат горещи и сърбящи. След това беше лигавицата в главата - имах чувството, че от носа ми излиза горещ въздух, както и от устата, издишането започна да ми създава парещо усещане в носа, все едно съм изял много люто. След това получих напрежение в гърлото, което бих описал като леко вдървяване и сякаш изтръпване.

Тези неща се редуваха едно след друго и всичко продължи може би час, преди окончателно да кажа, че ми е така комфортно, както ми беше и преди да го изпия. Междувременно имах засилено отделяне на течности и често ходех по малка нужда, отделяйки сравнително чиста, ясна и прозрачна урина. Не съм имал усещане за парене, както се получава при консумация на много люто.Смятам силното пиянско замайване при 4 капки и пълното отсъствие на пиянски симптоми при 10 капки, при съвсем еднакво количество от същия алкохол, за значителено наблюдение. Смятам за значително наблюдение и напълно осезаемото покачване на температурата на разтвора веднага след смесването му. Значително наблюдение е и саклета и разнопосочните загрявания и сърбежи по тялото, вътрешно и външно.

Не ми е ясно още дали разторът може да бори болести, защото не ми е известно да съм в болестно състояние, но при конкретни наблюдения, ще ги споделя тук.
В обобщение:

- Една група хора твърдят, че алкохолът разтваря мазната обвивка на вирусите, което ги прави по-достъпни за контакт с колоидния воден разтор. Оттам и идеята за смесване на сребърна вода с алкохол.
- Други хора (което Веско откри в нета), приемат вътрешно разтвор на капки кислородна вода 3%, от което има специфични усещания след това.
- Отдавна е известно и научно експлоатирано е, че разторът на колоидно сребро и кислородна вода реагират помежду си и се превръщат в по-ефикасно средство за дезинфекция с антибиологично действие, което има и индустриално приложение.


По случай световния прецедент на коронавирусната глобална епидемия, тук на нашия сайт се зароди идеята за разтвор с вътрешно предназначение на сребърна вода и твърд алкохол 1:1, с 5-10 капки кислородна вода 3% от аптеката. Предстоят още лични наблюдения.
П.П.
Относно самия коронавирус, така наречения covid-19, аз лично все още не зная какво да мисля. Известни са ми всички "случайности" около това, но все още не съм чул някой от уважаваните от мен и проверени за достоверност информатори, които ползвам през годините, да се изкаже по какъвто и да е конкретен начин. Да, в нета циркулират всякакви версии - включително че това въобще не е вирус, а нещо съвсем друго, или пък нано-технология, която ползва стандартен вирус просто като носител, че нещото експлоатира тялото по разумен начин, преценявайки слабостите и създавайки целенасочени и различни от човек до човек симптоматики, и прочие.

Само че, до сега не съм срещнал такива твърдения, придружени с аргументативен материал. Не говорим за доказателства (каквито обикновено липсват в по-широката конспиративна литература), но не откривам дори достоверни улики. Никой от публично говорещите не споменава информация за себе си, с което да даде свидетелство за надеждността си като информатор, нито се споделя конкретен документален материал. Всичко са просто познатите ни форми на "конспиративни" слухове.

Даже ако си дам зора да разровя и познатия ни контингент, убеден съм, че вече се говори за този "коронавирус" и в някакъв езотеричен и силно фантастичен план. Има си хас да не е така.


Със сигурност, когато стигна до информация, зад която уверено мога да застана, ще я споделя на сайта ни :)
« Последна редакция: Март 04, 2020, 03:46:17 pm от λ »

λ

 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Да се родиш със сребърна лъжица в устата / covid-19
« Отговор #4 -: Март 06, 2020, 09:20:13 am »
Дадох го и на друг човек. Наблюденията са съвсем същите - саклета, паренето в очите, сърбежите в различни части, включително "сърбеж в белите дробове", с изключение на това, че алкохолът го замая и приспа. Коментарът след това беше, че няма лош дъх в устата както по принцип е при него всяка сутрин, и че коремът му се чувства "изчистен" и като цяло се чувствал "чист". Не успях да изкопча по-точни описания.Както ми отбелязаха, тъй като по принцип не пия, липсата на алкохолно опиянение втория път (на втория ден) най-вероятно се дължи на факта, че организмът вече е бил свикнал и го е очаквал, а първия път ме е хванало в девствено положение. (Първият човек на който го пробвах също не пие твърд алкохол над 15 градуса).

Дали някой с язва ще се навие да го пробва? Трябва да се отбележи, че кисородната вода не се прилага върху рани, защото леко уврежда вече наранените тъкани (силен оксидант), а алкохолът най-вероятно е противопоказен. Сребърната вода обаче се пие именно при язва. Така че кой знае? Комбинираният ефект може да е различен?

Веско

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Да се родиш със сребърна лъжица в устата / covid-19
« Отговор #5 -: Март 09, 2020, 12:21:47 am »
До сега не бях приемал едновременно сребърна и кислородна вода, но провокиран от λ, се престраших  :)

В сряда валя доста в София, имах работа навън, няколко пъти ме намокри, вечерта вече бях болен, гърло, кихах, потече ми носа.

Тъй като не одобрявам алкохола, реших да заложа на прополис……50 грама сребърна вода 30%, 7 капки кислородна вода от 3%, 20 капки прополис на спиртна основа от аптеката и 50 гр. вода. Още вечерта приех първата доза, сутринта бях направо добре, на обяд се чувствах 100% здрав, но реших да приема още две дози до вечерта /цялото лечение четири дози/.

В обобщение мога да твърдя, че комбинацията е повече от успешна, в случай на нужда бих заложил отново на нея, като ако се наложи ще увелича количеството сребърна и кислородна вода в дозата.. и съответно приема докато се оправя.. не усетих никакви странични ефекти / визирам някакви болки някъде, тежести и т.н.. иначе разтрисането, повишаването на температурата си остават  :)/ и според мен може да се пие седмици без никакви проблеми.


« Последна редакция: Март 09, 2020, 12:39:27 am от Веско »

λ

 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Да се родиш със сребърна лъжица в устата / covid-19
« Отговор #6 -: Март 10, 2020, 08:24:31 am »
Абе... постоянно си мисля защо Италия... какво й е толкова на Италия, на фона на другите държави наоколо?Кандидатите да получат обучение за убийци се взимали от екипажите на подводници и от парашутните войски, но включвали също и осъдени убийци от военните затвори. Друг източник за пушечно месо за майндконтрол в програмите за убийци били войници, наградени за храброст. Нарут казал, че избраните мъже били програмирани във флотската невропсихиатрична лаборатория в Сан Диего, Калифорния, и също и в медицинската инсталация в Неапол, Италия.

Въпреки че Нарут признал, че нямал достатъчно високо ниво на секретен достъп, за да знае къде се изпращали всичките програмирани убийци, той все пак знаел, че някои били позиционирани в посолството в Неапол – това щяло да направи разпращането им из Европа лесно.[5]


И все за това се сещам.

gesh78

 • Newbie
 • *
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Да се родиш със сребърна лъжица в устата / covid-19
« Отговор #7 -: Март 15, 2020, 12:53:13 pm »
Изпробвано вече и от мен. Чудесна комбинация за боравене с вируси. Потвърждавам всички наблюдения от λ.
Благодаря на Веско и на λ за споделения опит! :)

Това, което аз направих е:

- 50% колоидно сребро марка "Аркол" с концентрация (~50 ml)
- 50% твърд алкохол 40% (уиски ~50 ml)
- 10 капки (от аптекарски капкомер(0,20ст.) за широка употреба) кислородна вода (водороден пероксид H2O2) за външна употреба 3%

Когато човек е със здрав разум и се бори срещу масовата идиотщина ходи до аптеката само за сребърна вода и презервативи.

RuKa

 • Newbie
 • *
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Да се родиш със сребърна лъжица в устата / covid-19
« Отговор #8 -: Март 15, 2020, 05:16:25 pm »
Изпробвано и от мен. След едноседмичен "гърлобол",
  два дена и пополовина сутрин и вечер, общо 5 пъти:
  50ml колоидно сребро /собствено производство/ с концентрация 30 mg/l
  50ml алкохол 40% (руска водка)
  10 капки кислородна вода 3% (от аптеката)
Благодаря на Веско и на λ!
Резултат: почти не усещам дразнене или болки, здраво нощно изпотяване и леко ускорен пулс :o

 

wild flower

 • Newbie
 • *
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Да се родиш със сребърна лъжица в устата / covid-19
« Отговор #9 -: Март 15, 2020, 11:40:00 pm »
Също го изпробвах.
Имах болки в гърлото с лека суха кашлица.
Смесих 50 ml сребърна вода аркол, в която капнах кислородна вода 7 капки.
Това го правих три пъти дневно, като в някой дни по 4 пъти, за седмица ми мина всичко.
Ефектите, които забелязах : имах много енергия след кислородната вода и при тренировка обилно потене, ама наистина обилно, все едно съм взела така наречените fat burner.
Алкохол съм пила само вечер и само вино, така че не съм сигурна, че е допринесъл за оздравяването ми, както съвкупността от двтете води!
Благодаря ви момчета!

wild flower

 • Newbie
 • *
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Да се родиш със сребърна лъжица в устата / covid-19
« Отговор #10 -: Март 18, 2020, 11:38:10 pm »
Започнах профилактично да давам кислородна вода на децата.
По 5 капки 3 пъти дневно.
Смятате ли, че може да им навреди на чревна флора?

λ

 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Да се родиш със сребърна лъжица в устата / covid-19
« Отговор #11 -: Март 19, 2020, 08:44:26 am »
Ами, аз лично съм резервиран. Кислородната вода все пак не е за вътрешна употреба. Аз пия описаната смес веднъж на три дена, или когато се чувствам особено омърсен от безразборни социални контакти.

Веско обаче и други хора пият нон-стоп и техния опит показва, че всичко е наред. Освен това има и доста книги за вътрешен прием на кислородна вода, както казва Веско, и аз попаднах на разни споменавания по форумите, така че явно се прави и няма последствия.

Както винаги е въпрос на лична информираност. Да не забравяме - повече четене за здравето, по-малко експериментиране със здравето, а не обратното :)

Веско

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Да се родиш със сребърна лъжица в устата / covid-19
« Отговор #12 -: Март 19, 2020, 11:47:09 am »
Започнах профилактично да давам кислородна вода на децата.
По 5 капки 3 пъти дневно.
Смятате ли, че може да им навреди на чревна флора?

Според мен за малки деца профилактичната доза трябва да е 2-3 капки сутрин и вечер, за по големи 3-4 отново два пъти на ден /на гладно 30-40 мин преди ядене/.. и вече ако имат някакви оплаквания 4-5 капки три пъти на ден и то според годините на детето, най-малките 2-3. Трябва и да се говори с децата.... ако имат замайване, трябва да се спре приема на кислородна вода за ден два и да се продължи с по-малка доза. За продължителноста на приема 20-30 дни без прекъсване пауза 7-8 дни и отново, но организма си показва. Няма проблем за чревната флора, единствено хора с  язви биха имали оплаквания, киселини и т.н.

Ето и една хубава книга.

https://www.book.store.bg/p30483/kislorodnata-voda-strazh-na-zdraveto-ivan-pavlovich-neumivakin.htmlВеско

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Да се родиш със сребърна лъжица в устата / covid-19
« Отговор #13 -: Март 19, 2020, 03:37:59 pm »
Заразената с COVID-19 холивудска звезда разкри с какви 7 препарата я лекуват.
По-рано почти седмица Куриленко имаше температура от над 38 градуса

Холивудската актриса Олга Куриленко, която се разболя от коронавирус, съобщи кои лекарства й помагат да се възстанови. 40-годишното бивше момиче на Джеймс Бонд се бори с вируса COVID-19 в дома си в Лондон. Пациентката публикува снимка в медицинска маска и написа в Instagram: "Здравейте всички! Днес се чувствам по-добре. Температурата ми мина!" По-рано почти седмица Куриленко имаше температура от над 38 градуса. Казаха ми да приемам парацетамол в случай, че имам прекалено висока температура и силна болка. Приемам още витамини и добавки. Моля, обърнете внимание, че тези витамини НЕ лекуват коронавируса, а само помагат за укрепване на имунната система за борба с болестта! ", - отбелязва звездата. Куриленко приема пантотенова киселина - витамин В5; Витамин Е е мастноразтворимо, основно хранително вещество с противовъзпалителни свойства; витамин Е и витамин С; Куркумин; цинк; каллоидно сребро.

https://blitz.bg/layfstayl/svetski/zarazenata-s-covid-19-kholivudska-zvezda-razkri-s-kakvi-7-preparata-ya-lekuvat_news733771.html


п.п. Цинка също засилва имунната система.
« Последна редакция: Март 19, 2020, 03:44:49 pm от Веско »

λ

 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Да се родиш със сребърна лъжица в устата / covid-19
« Отговор #14 -: Март 22, 2020, 01:24:05 pm »
Последната ни победа, за която искам да споделя по-подробно е над диагностицирана двустранна бронхопневмония. Обстоятелствата ми дадоха възможност да сравнявам с медицински параметри, понеже болния имаше доверие на "лекарите", а не на мен.
...
Вчера, което е 8 -мия ден на прием на СВ, отива пак при "лекарката"(това си бе негово решение, не можах да повлияя) резултатите: чист рентген и хубава кръвна картина. Не съм спряла СВ в тоя момент само намалих дозировката, постепенно ще сваля до профилактични дози и записвам още един успех в нейна полза.

Напомням за един постинг на IndiGrab в темата за Сребърната вода :) Не забравяйте, че при covid-19 става дума конкретно за двустранна пневмония. Следете и двете теми, ако има нещо за докладване, ще докладваме. Докладвайте и вие!

Тагове към темата: био тайни общества окултизъм