Apocryphal Academy

Автор Тема: Духове  (Прочетена 280 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Веско

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Духове
« -: Май 29, 2021, 11:23:25 pm »
Дълго време вече над 10 години не бях виждал духове...

Духовете в нашия свят се виждат за стотни от секундата/ буквално едно мигване/, все едно са от плът и кръв. Появяват се от нищото пред очите ни /целта е да ни изплашат и отнемат от енергията ни/.

Първата ми среща беше през една хубава лятна нощ. Събудих се около 2 часа / при мен пердетата не са много плътни и влиза светлина отвън / има видимост/ отварям очи и виждам в тъмното над мен човек изправен до леглото който  всякаш се навежда да ме погали по главата, инстинктивно премигнах и образът изчезна.. решиш, че нещо ми се е привидяло, станах пих вода, минах през тоалетната, и отново си легнах.. на другия ден вече бях забравил за случката... през нощта пак горе долу по същото време 2-3 часа се събудих, отварям очи и гледам до мен на леглото седи възрастна жена и ме гледа, всичко става за стотни от секундата, инстинктивно премигнах и образът изчезна.. пак станах погледнах часовника, пих вода, направих едно кръгче из нас...отново  реших, че ми се е привидяло и си легнах...на другия ден нищо интересно.... и така до следващата нощ, събудих се към два часа отварям очи и виждам две възрастни жени да седят до мен на леглото и да ме гледат, мигнах и изчезнаха..вече разбрах какво става, станах, светнах лампите взех лаптопа и започнах да сърфирам из нета... бързо попаднах на форум на хора които виждат духове.. в общи линии виждаха духовете през ноща за секунди, но всички бяха много изплашени, спяха на светнати лампи от години, бяха опитвали различни решения без успех, и бяха единодушни,че с времето духовете са ставали все по агресивни /появяват се все по близко до тях, пъхат им се под завивките, някои са започнали да ги виждат и през деня/... разбира се това не ми хареса.. а и тогава бях по-страхлив.. не успях да заспя до сутринта... реших да видя какво ще се случи следващите дни преди да потърся помощ.. следващата нощ нищо, на по следващата също..... но на по следващата се събудих отново около два часа отварям очи и видях три възрастни жени да седят около мен на леглото, мигнах и изчезнаха...

На другия ден звъннах на моя близка която разбира от магии /разбира е меко казано/, разказах и какво ми се е случило, тя се позабавлява на мой гръб и каза „всичко е точна така и че тези неща съществуват...ще оправим нещата, но другата седмица тъй като не съм в София“.. през следващите дни видях още няколко пъти възрастните жени, но не бяха агресивни само седяха до мен на леглото..моята близка се прибра идва до нас и направи каквото е нужно да не се появяват вече.. така и стана.

През това време натрупах опит видях и научих доста неща.. станах по-смел :)  Смених си жилището /преди  година /... моята позната идва ....направи нужните защити на новия апартамент.. напрактика е непробиваем за такива неща 😊 всичко си продължи по-старумо..

И така до преди около месец...

Този ден бях много изморен легнах си рано, събудих се около 12 часа отворих очи и не можех да повярвам, точно над мен / огледално/ на около 50-60 сантиметра с лице към мен и разперени ръце настрани видях жена / вещица/ беше облечена с тъмна рокля и ме гледаше в очите.. веднага мигнах.. и отворих очи..  тя стоеше още над мен.. не можех да помръдна.. тя също не мърдаше само роклята и леко трептеше  / все едно е изложена на слаб вятър/.. затворих отново очи.. отварям ги и тя пак над мен.. в този момент усетих страх .. много силен страх / не мой/..... тя изчезна.... сънната парализа ме отпусна завъртях се настрани и станах..

От тогава мина месец а вещицата повече не се появи.. разбира се аз имам обяснение защо?.. но трябва да наваксам с писането в темата за ОИТ и моите демони :)

За момента не съм казвал нищо на моята позната и не съм правил никакви допълнителни защити на апартамента... имам нещо предвид :)
« Последна редакция: Май 29, 2021, 11:46:20 pm от Веско »

ventork

 • Newbie
 • *
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Духове
« Отговор #1 -: Юни 07, 2021, 09:17:25 am »
Веско, благодарение на теб, където бе посочил един канал в Youtube - "Черното братство" (понастоящем е свален от създателя си, но клиповете са копирани от друг потребител), се оттървах от такива същества. Закупих 2-3 книги от автора и направих три пъти ритуали и така се оттървах.

Желателно е много да се внимава кое как се прави и защо, за да няма после последствия (както автора на гореописания канал, защото според мен е правил необмислени действия). Не е сложно, но наистина трябва да се внимава много.

Веско

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Духове
« Отговор #2 -: Юни 08, 2021, 12:12:31 am »
Определено е правил глупости, гледал съм клиповете му и от опита който имам мога да потвърдя, че всичко е вярно, автора е добронамерен, поне към нас непознатите :) канала го е свалил тъй като е имало доста доклади срещу него, хората са страхливи и като видят някой с маска, изпадат вероятно в ужас.. в момента има нов канал  и сайт, но на английски, явно се е ориентирал към износ :) ако искаш линк или някой друг мога да изпратя на лично да не му правим мизерии на момчето.