Apocryphal Academy

Условия за Регистрация

Докато използвате нашата платформа за изява, вие се съгласявате, че публикуването на неверни, клеветнически, неточни, злоупотребни, вулгарни, омразни, изнудващи, покварни, профански, твърдо сексуално ориентирани, заплашителни и прочие материали с неморална и ограничаваща свободата цел подлежи на отнемане правото на участие на нашата платформа за изява.

Съгласявате се също така да не публикувате материали, защитени от правото на интелекутална собственост, без да предоставите директна и недвусмислена препратка към оригиналния източник, освен ако Вие самите не сте интелектуалните правоносители.

Всичко, написано от потребителите на нашата платформа, се счита за съвместна интелектуална собственост на платформата "Апокрифна Академия" и на съответния автор. Използването на авторски материали от нашата платформа без допитване, диалог и разрешение от нас и от съответния автор, както и цитирането на авторски материали на трети места без изрично посочен линк към нашата платформа и съответния автор-потребител, е недопустимо! Нека е ясно, че в случай на нарушение на тези елементарни условия за добри отношения, ще защитаваме правата си по всички възможни и уместни начини!

Спамът, флуденето, рекламирането без изричното съгласие на администрацията, верижните писма, пирамидните схеми и ходатайстване подлежат на отнемане правото на ползване на нашата платформа за изява.

Да се възприема, че администрацията на платформата по някакъв начин носи чужда отговорност, е абсурдно. Всеки сам е отговорен за действията си и за начина, по който използва думите си. Въпреки че администрацията няма директен механизъм за доказване истинността на дадено съдържание, може да се предполага, че тя ще се самосезира при доказаната невярност на определено съдържание.

Всеки, който смята, че определено съдържание е двусмислено и подлежи на съмнение, може да се чувства насърчен и уверен, че ще получи възможност публично да защити истината.

Личните данни на всеки са защитени и никога не ги предоставяме на трети страни, освен когато законът изрично ни задължава.

Препоръчваме ви псевдонимът, който ще си изберете, и профилът, който ще регистрирате, да не бъдат твърде провокативни. Поради редица причини, ако целенасочено споделите паролата за акаунта си на трети лица (с изключение на администрацията), застрашавате достъпа си до нашата платформа за изява. Компроментирането и използването на чужд акаунт със сигурност ще доведе до отнемане на правото ви на участие при нас. Бъдете отговорни и опазвайте тайната на паролата си.

За ваша информация, IP адресът на всеки участник е видим за модераторския екип.

Също така вземете предвид, че софтуерът е така направен, че внедрява бисквитка на компютъра ви. Това е текстов файл, който съдържа битове информация (например юзърнейма и паролата ви), този файл се намира в кашето на браузъра ви. Това уж ще се използва ЕДИНСТВЕНО с цел да бъдете логнати, но родните и световни  разузнавателни служби правят каквото си поискат с този механизъм. Съветваме Ви, да използвате TOR Browser за своята максимална практична сигурност.