Apocryphal Academy

СЕКЦИЯ ФОРУМ => Всички теми => Темата е започната от: λ в Юли 02, 2017, 08:45:33 pm

Титла: Антиполитически трактати и понякога анализи
Публикувано от: λ в Юли 02, 2017, 08:45:33 pmСЪБУДЕТЕ СЕ ОТ КОШМАРА, НАРЕЧЕН "ПРАВИТЕЛСТВО"


Сидеров: Чужди сили са виновни за ромската престъпност, протестирайте срещу тях (https://offnews.bg/politika/siderov-chuzhdi-sili-sa-vinovni-za-romskata-prestapnost-protestirajt-659557.html)

(https://i2.offnews.bg/events/2017/07/02/659557/phpyt7obz_800x*.jpg)

Цитат
Отношенията на България с Турция трябва да са прагматични, защото тя е геополитическа сила.

Това обяви лидерът на Атака Волен Сидеров по БНТ. Бъдещето Европа е в „евразийски проект“, а членството ни в ЕС и НАТО е редно да се подложи на анализ. Външната политика на САЩ е опасна, особено в Близкия изток, каза още Сиидеров. Той подчерта, че идейните различия с управляващата партия ГЕРБ не са проблем за него.

Във връзка с етническото напрежение в Асеновград, Волен Сидеров заяви, че от години е призовавал за конкретни мерки за справянето с ромската престъпност, но никой не го е чул. Той посъветва протестиращите да насочат недоволството си към истинските според него виновници - чуждите сили и фондации, които по думите му са „създали тази анархия“.

Аз съм против сблъсъците и кръвопролитията. Решението е в държавна политика, която не беше допускана отвън, затова призовавам хората да протестират срещу тези външни сили, заради които обществото е разделено, обяви Сидеров.
Нека започнем от заглавието, и да продължим дума по дума и ред по ред.


1. Чужди сили са виновни...

Никакви чужди сили не са виновни. Да, на циганите им се плаща, защото тяхната лоялност може да се купи. Мангалите изповядват култура, според която човек е за продан. Следователно, те не считат, че е престъпление човек да предаде себе си, точно обратното - според мангалската култура е за хвалене, когато успееш да продадеш лоялността си на някой друг на висока цена.

Но е лъжа, че чужди сили са виновни. Чужди сили не купуват нашите цигани. ПРАВИТЕЛСТВОТО купува гласовете на нашите цигани. ПРАВИТЕЛСТВОТО прибира данъци от фондациите, които купуват лоялността на нашите цигани. ПРАВИТЕЛСТВОТО купува гласовете на циганите. После иска да ни убеди, че подкрепата на циганското мнозинство може да даде на някого правото да властва над останалите.

Правителството е трета страна, чужд интерес, но НЕ "външни сили", както казва лъжеца Сидеров. Това са чужди на народа, вътрешни сили.

И лъжецът Волен Сидеров е ЧАСТ от тези чужди вътрешни сили. Част от тях е от десетилетия.
2. ...протестирайте срещу тях.

Лъжецът Волен Сидеров казва - "Протестирайте срещу външни сили".

Волен Сидеров най-накрая е част от управляващото правителство, драги читатели. Да протестирате срещу собственото си правителство би го засегнало.
3. Отношенията на България с Турция трябва да са...

...и точно тук спира да ме интересува.

Защото няма "България". Няма "Турция". Има български народ, има турски народ, и има български и турски политици. Това какви са отношенията на българските политици към турските политици ВЪОБЩЕ НЕ ЗАСЯГА обикновените хора.

Аз нямам проблеми с хора, които са турци. Аз имам проблеми с хора, които са:


защото това са хората, които сляпо изпълняват заповеди и това са хората, които са роби и марионетки в ръцете на жадни за власт български или турски психопати. Един от които е Волен Сидеров.


Този политик се опитва да ни убеди в идеята, че "правителството е представител на народа" и че "народът, това е държавата". НИЩО ПОДОБНО. И това какво си била мислела "България" за "Турция", и какво "Турция" си била мислела за "България" въобще не може да бъде фактор за това как аз като свободен човек се отнасям към свободни хора.
4. ...да насочат недоволството си към истинските според него виновници - чуждите сили...

КОЙ не спря мангалите да нарушат нечии човешки права?

КОЙ спря жертвите да се защитят?

КОЙ е онзи, който има интерес да назовава #КОЙ с хаштаг?(http://poligraff.net/uploads/articles/big/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0%D0%B81.jpg)

ТОВА е "КОЙ"


Това са хората, които сляпо изпълняват заповеди, без никакво значение какви са.

Това са хората, които сляпо и безсъзнателно налагат заповедите на политиците.

Това са хората, които сляпо и безсъзнателно налагат погазването на човешките права, навсякъде по света.

Това са хората, които отказват да поемат лична отговорност.

Това са хората, които поддържат анархията, като отказват да бъдат отговорни граждани.

Това са хората, които съдействат в кражбите на властващите.

Това са хората, които винаги пречат на народа да се отбранява и защитава.

Това са хората, които винаги поддържат огъня на омразата жив.КОЙ попречи на хората да се освободят от циганите-тирани, като образува кордон? Външни сили ли, както казва Волен Сидеров, или полицаите?5. Аз съм против сблъсъците и кръвопролитията. Решението е в държавна политика... призовавам хората да протестират срещу тези външни сили, заради които обществото е разделено.(https://frognews.bg/images/111_bulfoto/avtobus_parlament_protest_obsada.jpg) (http://old2.offnews.bg/files/uploads/2013/07/Sblysycite-pred-parlamenta-1024x682.jpg)


КОЙ РАЗДЕЛЯ ОБЩЕСТВОТО?Политиците не са проблема. Те са проблем, който хората могат да разрешат за по-малко от ден, и то защото ще трябва да ги гонят из цялата държава.

Проблемът са онези сред нас, които сляпо изпълняват заповеди; които отказват да поемат отговорност за действията си; които искат друг да мисли вместо тях; които са достатъчно глупави да си мислят, че има нещо благородно в това да изпълняваш нечии заповеди; които са достатъчно глупави да си мислят, че робуването им може да донесе нещо добро на близките им; които са достатъчно глупави, за да си мислят, че са роби на добронамерен господар.

Проблемът винаги са били полицаите и военните. Всеки, който си мисли, че може да се крие зад пагоните на раменете си, трябва да му е ясно - народът може да го премаже за секунди! Народът може да смаже всеки полицейски и военен кордон. Единствената причина, поради която това не се случва, е защото народът тачи и милее за глупавите си синове и дъщери, които, въпреки че са отговорни за робството на родителите, братята, сестрите и децата си, не заслужават да бъдат премазани заради празните си кратуни, защото някой някъде все още ги обича!Но горко на полицая или военния, който вече никой не го обича, защото той ще бъде премазан веднага, щом господарите му за пореден път заповядат да бъде техен жив щит.Никога не постъпвайте при военните, полицията, или в политиката.
Никога не позволявайте на ваши близки да постъпват в армията, полицията или политиката.
Титла: Re: Антиполитически трактати и понякога анализи
Публикувано от: λ в Юли 06, 2017, 03:50:57 pmСЪБУДЕТЕ СЕ ОТ КОШМАРА, НАРЕЧЕН "ПРАВИТЕЛСТВО"


https://www.youtube.com/watch?v=XiP4GTsK_9I


Железен Иво Христов просто им ебава майките на оная сган!Само че има няколко проблема, и бих искал да ги изложа и да говоря за тях. Защото, драги читатели, на мен много повече ми дреме за проблемите, които среща Иво Христов, като човек, и в личен и в професионален план, отколкото за проблемите, които среща правителството и политиците или българския народ.

Иво говори за:
Защо говори за цивилизованост и за екзистенциалния въпрос, защо казва "играем си на политики, които са отбиване на номер":
Следователно:


По този начин е очевидно, че:

Иво Христов казва - "Кой позволи..." По този начин той казва, че всичко това с циганите е следствие именно от законите. Той казва, че на циганите им е отнет инструмента за постигане на свобода, и вместо това им е наложен основният поробващ фактор - правителството и законите.

Ако законите и правителството са основният фактор, поробващ човечеството... тогава кой е инструментът за постигане на свобода? - ТРУДЪТ.

Да се трудиш, означава, че печелиш свобода. Доходите от труда са мерилото за възможностите на всеки човек. Доходите от труда определят качеството на живот, или с други думи - нивото на цивилизованост.

Тук вече е време да разгледаме въпроса... Какво тогава прави многоуважаваният Иво Христов в правителството? Какво прави сред политиците? Този въпрос е обвързан с въпроса, който някои от вас сигурно вече си задават - Нима точно циганите са най-несвободни? Нима точно ние, които се трудим, за разлика от тях, не търпим повече несвобода?

Нека хвърля светлина върху това.И точно по този начин, доказал се и пре-доказал се в историята, българските политици преследват останалите свободи на българския народ, като използват циганите, за да се сдобият с още по-голяма власт над българите.


Г-н Иво Христов много добре осъзнава това, но той не го изказва на глас в парламента. Вие сами виждате как председателя на парламента брани илюзорното, въображаемо достойнство, по-скоро курвенските "достойнства", на политиците си. Иво Христов, навлязал в онази йерархия, е роб - председателят на парламента има неоспорима власт над неговите изказвания. Така че всички ние виждаме и разбираме, че това е игра, и че в тази игра г-н Христов има определени граници, които не бива да прекрачва, ако иска да постигне своето.

Всички, които се чудят защо Иво Христов избра този път и защо избра онова място - гнездото на престъпниците срещу човечеството, в локален мащаб - трябва да проумеят предпоставките:

"Апокрифна Академия" твърдо подкрепя Иво Христов и наравно с него и всички останали съратници ще дава всичко от себе си, докато структурите на модерното робство не бъдат напълно унищожени!Краят на злото
Джереми Лок (http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=133.msg180#msg180)


Тепърва очаквайте преведени материали от нас! "Апокрифна Академия" си е поставил за цел да бъде авангардът на човешкото достойнство в българското интернет пространство.

Титла: Re: Антиполитически трактати и понякога анализи
Публикувано от: Атос в Юли 06, 2017, 04:06:53 pm
Аз ще изкажа личното си мнение по темата:

Докато ПОЛИТИК е професия (т.е. получаваш заплата за това, че се занимаваш с политика), все така ще е - тази сган няма да има изтребване и ще продължи да се самоподдържа, подобно еволюирал паразит!
Приемникът за паразита е, разбира се, народът! И това е в световен план, а не само у нас!
На времето, в древна Гърция, когато са направили ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ, съветниците са се избирали чрез жребий и са имали съвсем реални професии - ковач, шивач, хлебар и т.н.

На кого от сегашните политици вярва някой, че мислят за народа, за страната си?
Ми...ако се смяташ за кадърен, ако си толкова отдаден на идеята за просперитет на народа и държавата си, защо не работиш?
Защо трябва да паразитираш на гърба на работещите? 2-3 часа откраднато време от съня/свободното ти време/хобито ти стигат, за да изпълниш дълга си!

По същия начин, по който ние тук, крадем от свободното си време, за да разискваме определени теми, които ни интересуват и вълнуват!
Титла: Re: Антиполитически трактати и понякога анализи
Публикувано от: λ в Юли 06, 2017, 04:24:02 pm
Не само гърците, ами нека дадем и пример със самите амариканци и тяхната Декларация на независимостта!

В самата Декларация на независимостта, самият Томас Джеферсън казва - "МОЖЕ да съществува правителство... но АКО ТРЯБВА да го има... неговите дейности трябва НАЙ-МНОГО да се състоят в това, да организира взаимна самоотбрана на народа, и НИЩО ПОВЕЧЕ".


Става дума за модерно време (е айде, преди едни 200 години). Става дума за САЩ, и Декларацията на независимостта. Така пише там. А какво учим в днешно време за така наречента "американска демокрация"? И кой ни учи на всичките глупости? И кой въобще постоянно ни повтаря, че САЩ са такива, каквито са били замислени да бъдат?
Титла: Re: Антиполитически трактати и понякога анализи
Публикувано от: Атос в Юли 06, 2017, 06:22:31 pm
То в декларацията на независимостта може да пише много неща, но дали се спазват?
Като се има предвид,че и самият Федерален резерв е противоконституционен...Титла: Re: Антиполитически трактати и понякога анализи
Публикувано от: λ в Октомври 16, 2017, 12:05:56 pm
Министър: Въпреки че човекът почина, получих удовлетворение (https://www.vesti.bg/bulgaria/ministyr-vypreki-che-chovekyt-pochina-poluchih-udovletvorenie-6074980)

Д-р Петров посочи, че медиците са длъжни да действат по регламент дори, когато това противоречи на човещината

16 октомври 2017
„Най-голямата грешка е да допуснеш субективен момент в работата си. Трябва да се спазва протокола, за да бъдеш ефективен, независимо кой е пациента. Допуснеш ли субективен момент, рискуваш да сгрешиш”, заяви в предаването „Здравей, България” по NOVA министърът на здравеопазването д-р Николай Петров.

Преди седмица той реанимира човек, припаднал пред Министерството на здравеопазването.

Д-р Петров дори се качва в линейката и помага на спешния екипа. „Линейката беше прекрасно оборудване, а колегите си свършиха работата прекрасно”, каза здравният министър. Все пак пациентът по-късно починал.

„Интересното в тази история е, че от това аз изпитах душевно удовлетворение. Въпреки че човекът почина, Бог да го прости! Т.е занимах се с професионална работа, от която получих удовлетворение”, коментира здравният министър.

Петров посочи, че медиците са длъжни да действат по регламент дори, когато това противоречи на човещината. „А тези регламенти не винаги са приятни като резултат”.

Така той коментира отказа на лекари от УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов” да помогнат на ранен мъж на метри от болницата.


Относно случаите, в които на пациенти е отказвана помощ в няколко болници Петров заяви, че няма ясно разписан регламент, ако един пациент е зле, къде да бъде закаран и кой ще се заеме с него. „Това може да бъде регламентирано, но с доста широк консенсус”, каза министърът.

Проблемите в болниците във Враца и Ловеч д-р Петров коментира така: „Лечебните заведения, които се управляват добре, не стигат до тези проблеми”.

„Има застрашени болници. Вземаме мерки”, добави още здравният министър, по отношение на риска от фалит на здравни заведения.
"Рискуваш да сгрешиш", ако не следваш протокола. Следователно, ако следваш протокола, "няма риск от грешка".

Тоест... грешките, допуснати по време на изпълнението на протокола, не се признават за грешки.

Протоколът те прави "безгрешен".

Протоколът, по този начин, е Бог.

Протоколът те имунизира от отговорност.А какво да кажем за хората, които търсят помощ от медицинските храмове?

Какво да кажем за православните християни, които търсят помощ от болниците? Това християнско ли е?


Ларкън Роуз, 2011: Най-опасното суеверие (http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=274.0)

Джеръми Лок, 2005г: Краят на Злото (http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=133.0)

Джим Кийт, 1997г: Контрол над ума - Контрол над света (http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=299.0)

Марк Пасио, 2013г:  Естественият закон (http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=166.0)