Apocryphal Academy

СЕКЦИЯ ФОРУМ => Всички теми => Темата е започната от: Веско в Юли 03, 2017, 11:23:21 pm

Титла: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: Веско в Юли 03, 2017, 11:23:21 pm
Извънземната дейност в Астралa

Извънземните са абсолютните господари на нашия /материалния / свят, на милиони години, регенериращи телата си, на практика безсмъртни / най-ценното за тях е техния живот, познават и имат всичко в тази плътност и не желаят да рискуват с другата/. Има много планети ферми като нашата. Да бъде заселена планета от конкретен вид е невъзможно, атмосферата е податлива на промяна, но гравитацията е непобедима, за това се създават животински и растителни видове за съответните условия. Извънземните обитават родните си планети и изкуствени такива, другото е несъществено / бази, куполни градове/.От планетите ферми се добиват определени суровини / от нас злато, диаманти и т.н./..... И енергия / генерирана от съзнанията обитаващи планетата, но малка част от нея, в синхрон са със следващата плътност.

Както и да се развият нещата с фермата, стопаните са винаги на печалба.

Жътвата се осъществява чрез естествения процес на смъртта. В случай, че обитателите на фермата не се самоунищожат и достигнат определено ниво на развитие те се появяват и им предлагат всички „ благинки” на вселената, а именно да станат част от Империята. Естествено не навсякъде е безопасно за тях, трябва и някой  да им върши работата. Като част от Империята всичко си продължава постарому / медиите си пишат тъпотии, политиците си говорят колко сме напред/. Военни вече не ходят на мисии в Афганистан, а на К-23456 някъде в нищото, въоръжени и наглеждани от новите си /стари/ господари .

Извънземните имат основен  проблем за решаване, това че нашите съзнания идват от следваща плътност/ свят/ , което налага нуждата от контрол и на нея. Използват /влизат с/ технологии.

Имал съм няколко срещи  с тях в Астрала.

 Първия път се разхождах в един град, кораба им се появи над мен на около 50 метра височина, беше с форма на елипса / това което виждах отдолу/, в момента в който ги видях и те ме видяха, изведнъж се парализирах, и започнаха бавно да ме притеглят към тях, ползваха нещо като лъч, опитах да се отскубна не се получи . Тогава просто си представих, че съм на друго място и веднага бях там / намерението работи на 100%, отначало /.

 Втори път ги видях в едно поле корабът им беше на около метър над земята имаше две същества навън с костюми и скафандри и сканираха с някакви уреди/ нещо като металотърсачи / почвата. Усетих, че ме засякоха, но не направиха опит да ме хванат.

Третата ми среща минаха в един град над мен, аз ги видях те не / бях невидим, често влизам по този начин, имаше сгради, обитатели на града/.

При четвъртата ми среща се разхождах в някакъв град, посетих един пазар, след това реших да погледна отвисоко полетях, едно огромно хале привлече вниманието ми, спуснах се и влязох в него /беше с формата на огромен контейнер / веднага се включи някакво поле, парализирах се, извиках защитника си, той дойде, но не можеше да влезе, полето го спираше. В същото време се появи същество в специално облекло, придвижваше се без проблеми в халето, носеше нещо като нашийник /предполагам за мен, след слагането му явно няма мърдане/. Опитах с всички сили да се освободя / преди да използвам намерението/, за мой късмет полето падна. Върнах се в тялото.

Имал съм още няколко срещи, виждали са ме, но не са опитвали нищо, а аз съм обръщал в друга посока. Предполагам, че след провал не опитват отново /може да им струва доста ресурс лъча или полето, при нулев шанс за успех в случая с мен/.

Смятам, че се опитват да контролират процесите в Астрала, а имено като залавят свободни съзнания и ги връщат във фермите.Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: ORENDA в Юли 04, 2017, 11:53:59 am
Веско, а опитвал ли си да общуваш с тях? Да изпратиш мисъл-форма, поздрав, въпрос? Тези същества от един вид ли бяха?
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: λ в Юли 04, 2017, 12:22:37 pm
Съгласен съм на 100% с твоето мнение! Не съм имал личен опит с извънземни, нито с Астрала, както посочвам в подобни теми. Наистина имам сериозни причини да се навеждам на мисълта, че съм бил отвличан като малък, преди 6 годишна възраст, но все още до сега не съм правил опити да се подложа на научни изследвания за потвърждение или отхвърляне.  Може би установяването на истината за този въпрос щеше да ме интересува, ако животът ми се беше развил по друг начин.

Но на база цялата информация, която съм прегледал и анализирал за себе си, и на база цялата информация за доказателствата, които са събирани в различни ситуации, мисля, че има предостатъчно материал, който на 100% да подкрепи твоите изводи.

Има само едно нещо, което мисля, че е малко размито и конкретният му нюанс е по-друг.

Става дума за това дали проблемът на Градинарите/Империята е, че нашите съзнания идват от друга плътност.Нека първо да уточним нещо.

Сивите извънземни, които са най-широко разпространени, са ДРОНИ. Drone на английски означава търтей или пчела, носи смисъла на насекомо-изпълнител, например термит. Термитите, както знаете, и въобще по-голямата част от насекомското царство, съществуват на кастови колонии. Имат царица, войници, строители, и прочие.

Сивите извънземни са СИНТЕТИЧНИ организми. Те са съчетание от техника, животинска плът, и растителна плът. Нещо средно между киборг и растение.

Сивите извънземни на практика нямат съзнание. Те са просто тела.

Това означава две неща:


По-голяма представа за интелекта на сивите извънземни можете да добиете, например от интервюто на Дерел Симс от 1998г (http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=150.msg261#msg261).Автоматичните скафандри са тъпи парчета. Точно както множество потърпевши докладват - ако започнете да се държите по непредвиден начин, това би принудило екипа от дрони, който е пратен за вас, да излезе от ролята, която им е присъща, и веднага ще започнете да доминирате ситуацията заради тяхната паника и вцепенение.
Не е толкова лесно, обаче, да започнете да се държите по непредвидим начин. Преди да пратят дроните, вашите поведенчески стериотипи са изучени като статистики, и са обособени варианти на сюжета, в който може да се развие ситуацията. От тяхна гледна точка това е научна работа и занаят, те подхождат професионално, и за да ги изненадате с непредвидено поведение (което ще е равно на провал в операцията им), вие също трябва да подходите наистина творчески.


Космонавтите, обаче, като цяло са много по-интелигентни от хората в нормалното им състояние. Тях едва ли нещо може да ги изненада. Разликата е, че това са истински съзнания, управляващи едно растително-киборгично тяло, истински съзнания, управляващи робот-скафандър.

Както Веско подчерта... да отидеш на друга планета е невероятно трудно. Ние сме ДЕЦА на тази планета. Дори и да сме създадени от извънземни, да сме създадени от Бог, или която и друга версия да подкрепяте... родила ни е ПЛАНЕТАТА. Който и да ни е създал, той е само осеменител. Може да сме създадени в любов, а може и да сме създадени ин-витро. Създателят ни може да е намерил тази планета, а може и преди нас да е създал и тази планета. Но каквато и версия да подкрепяме и каквато и да е истината, един факт остава непроменим - планетата ни е родила, и ние сме нейни деца, без значение от начина, по който сме създадени и без значение от всички други фактори и предпоставки.

Поради това, ние сме неразделни от родната ни планета. Телата на една автентична раса не могат просто така да стъпят на друга планета. Смъртта е сигурна без технология. Скафандърът поддържа цял един микро-екологичен кръговрат, за да може човек да се разхожда в космоса.
(Искам да отбележа, че не е вярно, че човек би се взривил без скафандър в космоса, както децата си мислят заради филмите. Човек може да оцелее часове в космоса само с едно дебело вълнено одеало и малка кислородна бутилка за плитко гмуркане. Но ще умре заради други неща.)

Това означава, че има само един начин да се колонизират планети - да се направи така, че новата планета да роди биологичните тела, които напълно да отговарят на природата й, след което съзнанията на космонавтите да бъдат прехвърлени, по някакъв начин, в тези местни тела.За да изследват звездите и за да правят експедиции до други планети, космическите хора също използват скафандри. Просто техните скафандри са една сложност над нашата - ние обличаме телата си в костюми, буквално казано, ние обличаме телата си в нов, механичен екзо-скелет. Космическите хора обличат СЪЗНАНИЯТА си в нови, механични тела.

Това се прави по следния начин:https://www.youtube.com/watch?v=kYhZEREhbsI


Както виждате, можем да го правим и ние (и правителството в сянка ГО прави). Слагате си очилата, и изследвате която си искате планета. Само че, единственото друго нещо, което ви трябва, е киборгичния робот, който да е реално на мястото, за да съберете истински данни. В противен случай, това ще си остане просто илюзия.

Истинските извънземни сядат на един стол, в удобството на родните си планети, слагат си нужната техника на главата да кажем, и съзнанията им се прехвърлят в киборгичните, полу-растителни, полу-механични тела на малките сиви дрони - тяхното разбиране за "скафандър". Така, техните "космонавти" усещат всичко - допир, вятър, гравитация... а не са безчувствени риби в консерва, като нашите тела, облечени в екзоскелетни костюми.

Основната разлика е, че когато нещо се обърка... за нашите космонавти това е "game over". А техните космонавти просто се събуждат в истинските си тела, на родната им планета, които никога не са умирали и през цялото време са били вън от опасност. Губят просто един от армията сиви роботизирани скафандри. Но не и космонавта, който по този начин има възможността да стане ветеран и да допринесе с безкрайния си опит.

След като уточнихме това, да се върнем на въпроса за съзнанията...

Ние наричаме "извънземни" космонавтите на инопланетяните. Но ако ги разглеждаме в контекста на техните родни планети, ние бихме ги наричали хора - също като нас. Ние не сме много различни едни от други. Всички сме хора, а минималните разлики се състоят в това дали човешкия образ на някой се опира на маймуната, на влечугото, на рибата, на насекомото и тн. Например, хората, чиито организъм се опира на влечугото, не са покрити с люспи, разбира се, но определено имат различни зъби от нашите и нямат косми. Очевидно, хората, чиито човешки образ се опира на насекомото, биха имали малко по-различни очи, а хората, чиито образ се опира на нещо космато, ще имат телесно окосмяване. Ние сме един чудесен пример за това и освен това сме пример за човешки образ, опиращ се на маймуната.

С това искам да кажа, че техните съзнания определено идват от същите измерения и плътности, откъдето идват и нашите.

Сивите програмирани дрони нямат съзнание, а просто дигитална матрица, програмирана в киборгично-раститечна нервна система, вместо върху платка или чип. Така че Веско е напълно прав, като казва, че за тях нашите съзнания са проблем.

Но сивите извънземни тела са просто скафандри за инопланетяните. Тези скафандри могат да са на автоматик, или дистанционно пилотирани.
Относно нашия интелект и интелекта на инопланетяните - ние не се различаваме по интелекта на съзнанията си. Техният интелект е по-трениран от нашия, защото техните общества и социални системи, в повечето случаи, са много по-пълноценни от нашите. И на ден днешен на пазара можете да намерите цели купчини книги, които обясняват как да ускорите работата на мозъка си, как да повишите паметта си, как да се научите да правите множество неща едновременно, как да пишете с двете ръце едновременно и огледално, и прочие и прочие. В Япония например се провеждат курсове по фотографска памет. Задължително се издават такива сертификати, ако даден служител на големи брокерски или трейдърски фирми иска повишаване на квалификацията и длъжността. Една такава компютърна програмка например е "EyeQ" - софтуер самоучител, който учи как да развиете фотографска памет. Накрая, ако сте достатъчно усърдни, ще можете да прочитате една книга в рамките на секунди, и да помните цялата информация в нея. Осмислянето й отнема същото време, както и ако я четете с нормална бързина, но въпросът е, че ще помните информацията. Покрива се такъв сертификат, защото трейдърите от високо ниво, които играят на стоковите борси например, се налага да следят няколко монитора с постоянно променяща се писмена и символна информация.

Вие опитвали ли сте се някога да тренирате интелекта си по някакви подобни начини? Едва ли. За извънземните, обаче, това е нещо като задължително средно образование.

Това не е разлика между нашия и техния интелект - това е разлика между нашата и тяхната социална система. Ние просто сме научени да не се интересуваме от себе си и от собствения си интелект (или тела, в това число, инопланетяните във всеки един случай на истинска среща имат превъзходно развити тела и телесни способности, не само интелекта, за който споменах). И сме научени да не обръщаме внимание на себе си от културата, от правителствата и от контролиращите ни сили. Това са разликите между нас и между другите хора из космоса.


И - точно както Веско казва - тези структури моментално ще се променят, когато "ни приемат в Империята". И ще се променят за по-лошо, защото аз лично смятам, че ние сме ферма в една Зла империя, а не в една Добра империя. Далеч съм от мисълта, че има само една космическа империя.


Да допълня списъка с нещата, които добиват от нас, като планета-ферма, отново бих насочил към интервюто на Дерел Симс (http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=150.msg261#msg261).

Всичко се развива - както нашата плътност, така и високите или ниските плътности. Според мен Веско е прав, като казва, че те познават изцяло нашата плътност. Няма какво да ги изненада в нашия свят и вселена.

Но това не значи, че вече нямат работа тук, защото всички плътности се развиват и променят. Както Дерел Симс описва в показанията си, сивите дрони се интересуват ОСНОВНО от хората, които се различават от останалите по начина, по който осмислят информацията.Тоест - те събират и колекционират начини на мислене. И това е едно от основните неща, които ние, като техен добитък, произвеждаме като реколта: от време на време сред нас се раждат хора с малко или много по-различен начин на осмисляне на нещата. И когато определен начин на осмисляне на нещата е непознат и нов за тях, те идват и го изследват.

Според мен по този начин те се информират и остават в час за начините, по които се променя нашата плътност. Ние наричаме това "мониторинг". Само че... там където ние говорим за екологичен, глобален и космически мониторинг... те говорят за екзистенциален мониторинг, касаещ нашата плътност.
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: Атос в Юли 04, 2017, 03:54:57 pm
Веско, а опитвал ли си да общуваш с тях? Да изпратиш мисъл-форма, поздрав, въпрос? Тези същества от един вид ли бяха?
Това ми прилича на...изпратен "поздрав" от крава " - МУУУ" към пастира си (или към кланицата) :D Дали ще бъде разбран? Или приет за нещо значимо?

В подкрепа на казаното от вас дотук, вижте следният материал (не претендирам, че е 100% истинност, но е достатъчен като тема за размисъл):
https://www.youtube.com/watch?v=Pxr-ShRCLMQ

https://www.youtube.com/watch?v=f7FGm6QJBYk


Веско, имаш ли идея от кой тип са тези, на които си попадал? Едните (сиви), наистина са като биологични машини, без следа от емоции, с изкуствено съзнание (поне така бихме го определили по човешки), но има и доста други, различни...

Както Веско подчерта... да отидеш на друга планета е невероятно трудно. Ние сме ДЕЦА на тази планета. Дори и да сме създадени от извънземни, да сме създадени от Бог, или която и друга версия да подкрепяте... родила ни е ПЛАНЕТАТА. Който и да ни е създал, той е само осеменител. Може да сме създадени в любов, а може и да сме създадени ин-витро. Създателят ни може да е намерил тази планета, а може и преди нас да е създал и тази планета. Но каквато и версия да подкрепяме и каквато и да е истината, един факт остава непроменим - планетата ни е родила, и ние сме нейни деца, без значение от начина, по който сме създадени и без значение от всички други фактори и предпоставки.
Невероятно трудно е през "сегашната си инкарнация", да...т.е. - "преживе", иначе, все повече "инопланетяни" се инкарнират
в човешки тела и...човешки живот! Доказателство за това са децата "индиго", чийто бум от раждания се увеличава прогресивно през последните години!
Планетата е родила телата ни, вярно е, имат силна връзка със Земята-майка, но съзнанията са на друго ниво, по-различно от "простите земляни"! Още Ян Ван Хелзинг  говори за това...

С това искам да кажа, че техните съзнания определено идват от същите измерения и плътности, откъдето идват и нашите.


С това съм съгласен! Но мисля, че при "новата генерация" (или тази част от нея, за която говоря), има доста по-високо ниво на самоосъзнаване - "кои сме, откъде идваме и защо сме тук", отколкото един будистки монах, практикувал десетилетия!
В този ред на мисли...не е уместно да се прави толкова рязка диференциация между чистото съзнание (духовно ниво) и телесното пребиваване (скафандър), понеже много от тези "хора" имат идея за пребиваването си тук (ако щете, наречете го мисия)!
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: Веско в Юли 04, 2017, 10:59:48 pm
Веско, а опитвал ли си да общуваш с тях? Да изпратиш мисъл-форма, поздрав, въпрос? Тези същества от един вид ли бяха?

Не съм опитвал контакт, първата ни среща не започна добре / искаха да ме хванат/. Връщайки се към конкретните случаи и до сега си мисля, че беше някаква грешка от тяхна страна или пък не могат да различават свободните съзнания в другия свят от влизащите за малко като мен. И двата пъти /извън корабите им/ бяха от един вид ниски с големи глави / предполагам сиви/.

Невероятно трудно е през "сегашната си инкарнация", да...т.е. - "преживе", иначе, все повече "инопланетяни" се инкарнират
в човешки тела и...човешки живот! Доказателство за това са децата "индиго", чийто бум от раждания се увеличава прогресивно през последните години!
Планетата е родила телата ни, вярно е, имат силна връзка със Земята-майка, но съзнанията са на друго ниво, по-различно от "простите земляни"! Още Ян Ван Хелзинг  говори за това...

Друго имах в предвид, ние никога няма да заселим която и да е планета както сме заселили Земята / същото се отнася и за извънземните/, ще срещнем най-различни проблеми / възможно е и куп нови болести, телата може да откажат да ни служат и т.н.,  например кръвоносната ни система /в която има желязо/ играе роля на антена към магнитното поле на Земята, как ще работи тя на Марс ? Не става въпрос да се направят няколко крачки някъде, а да се живее на друга планета.  Това фантазиите на НАСА за мисии / колонизации/ е просто поредната кражба на пари.

Не съм съгласен за децата индиго /и другите подобни/, новите съзнания са в пъти по-неразвити от нас, ще дам пример със себе си / това важи за всички ни, питайте родителите си/, на година и половина съм говорел свободно, на три майка ми ме е пращала сам до магазина, който е на 400 метра от нас, днешните деца не могат до три да проговорят, след това половината букви не ги изговарят правилно, какво остава за другите неща.

Според мен няма творец, няма богове има само съзнания и видове / по-развити от другите/ които си играят на богове.
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: kipenzov в Юли 04, 2017, 11:43:16 pm
С това съм съгласен! Но мисля, че при "новата генерация" (или тази част от нея, за която говоря), има доста по-високо ниво на самоосъзнаване - "кои сме, откъде идваме и защо сме тук", отколкото един будистки монах, практикувал десетилетия!
В този ред на мисли...не е уместно да се прави толкова рязка диференциация между чистото съзнание (духовно ниво) и телесното пребиваване (скафандър), понеже много от тези "хора" имат идея за пребиваването си тук (ако щете, наречете го мисия)!
Предполагам сравнението с будистки монах не иде от лична позиция, а е просто за подчертаване! Не за друго, а заради логичния факт, че след десетилетия на медитиране, упражнения за канализиране на енергиите и астрални пътувания /последното не вярвам да учудва някой в този форум/ би следвало гореупоменатия не само да е "изживял" всичките си инкарнации /т.е. да е отработил това което е било нужно на висшия му Аз/, но и вече да е останал за да продължи съзидателната част от наследството на Буда /това, поне аз го свързвам с факта,че ние творим реалността си, което от своя страна е доста дълга тема ;- /. Също така ще знае, че той е - който Е, че идва от вечността, пребивава в дуалната игра тук и сега и е в Играта, за да разбере точно това. Същото би следвало да е еквивалентно и за Аскетът, за Дзен-монахът, за Индуисткия мислител,  както и за Равинът, който е сглобил порядките от Талмуда чрез ключовете на Кабала /за съжаление, не съм опознал  в чистата му форма мюсюлманството, щото имам сериозен филтър още от "Под игото"/.
Напълно съм съгласен, че доста от малките и младите хора вече имат идея за пребиваването си тук /доста по-голям процент от паметта им е отключена, което ми се потвърждава и от това което Psihea пише в темата за ОИТ, че вече се забелязва все повече хора да са с отворени дори и над 4-та чакра в детска възраст.
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: kipenzov в Юли 05, 2017, 12:08:14 am
Веско, според мен в общото винаги има изключения. Щото не съм виждал едно враме дете на 9 години да си включва, когато пожелае третото око и цялата почуда в околните да и е странна, https://www.youtube.com/watch?v=ZtLkzg8bFgA (https://www.youtube.com/watch?v=ZtLkzg8bFgA)
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: Psyhea в Юли 05, 2017, 09:50:59 am
Напомням,че техниката за трансфер на съзнанието бе показана и обяснена(макар и в съвсем допотопен вариант) във филма "Аватар"


"Срещи " съм имала няколко (2-3) като последната беше преди 2 години.
Корабте им ги виждах постоянно, за дълъг период,но за последната година нямам спомен да се е случвало..


При последната "среща"(2г.назад,точно август месец),присъствах на някаква атака от страна на извънземните.
Нямам спомен,може и да съм писала в другия сайт,за случката..
Сюжета...
Аз и синът ми се намирме в някаква огроооомна зала,необятни размери,нещо като залите по стадионите и летищата.С цяла стъклена стена,вместо прозорци.
Нещо се любувахме на пейзажа,който беше някаква смесица от пясъчна пустиня,трева(може би дюни да бяха) и не знам,но всичко бе много шарено,в меки пастелно тонове,но много цветно и красиво.Небето тоже..
Както се любувахме и нямаше никой никъде,извъднъж започнаха да прииждат корби,малки бяха,с по един или 2-3-4 души екипаж.Не от онези огромните.
Просто изведнъж хоризонта се покри с тях,залата се напълни с паникьосани хора,а корабите започнаха да влитат през стъклената стена.
Настана някъв ужас,паника,страх и всеки бягаше кой както можеше.
Помъкнах детето към една врата и се озовахме в някакъв дълъг коридор.
И тук вече не помня точно как стана,но се озовах до някаква жена от техния вид.
В шока,объркването(още не бях наясно сънувам ли или какво?!?) изобщо нямах и желание за огледи и детайли..
Единственото което мога да кажа,е,че тялото си беше хуманоидно,някак издължено и разбира се,тя бе много по -голяма едра от мен,защото оръжието и(нещо като автомат)сякаш бе колкото сина ми,че и по-дълго от него.Тогава да е бил към 1.30.
Не повече.Когато се озовах до нея,оръжието и бе в бойна готовност,но тя го свали надолу...
Наистина не помня разговора,сякаш тя ми даваше шанс да избягаме,не съм сигурна..
Единственото което помня е,фактът,че тя бе коткоподобно същество в лицето,никакъв намек за сивак или рептил,напротив..Имаше козина и по лицето,но не груба четина,както е при лъвовете,а сякаш оня мъх дето го виждме при насекомите(прочее,това си е моя интерпретация на видяното,може и истинка козина да си е било,знам ли)
Но изглеждаше като "Бастет".
Или поне така вече аз си представям образа на Бастет,след този случай.
И най-интересното(което ме впечатли най-силно),и единствената ясна реплика която съм запомнила..Питах я
"-Защо сте тук,какво търсите?"
А тя ми отвърна
"Тук сме заради наркоманите"
Нали се сещате аз със мойта тревица в какъв филм се видях?!?Ама успях да попитам "Кеи наркомани?" и отговорът и ме шокира..
"Тези които се друсат с КИ"...
Повече нищо не помня от този сън,но отговорът на жената ме шокира и вече бях сигурна,че не е просто сън.
Ки е богинята на земята.
Или нейната енергия/духът и..
Сега..има и нещо друго..
Може всичко да е било обикновен сън,имайки предвид моята обсебеност от темата ьа иточването на енергията от други тела.Вампиризъм.
Имала съм много сънища/оит,с подобна насоченост,някои от тях са били съвсем целенасочени,други не.Както стана с Дора,гат отидох да се гъбаркам с нея..
Така се изгъбарках,че още осмислям случката и чутото и видяното...
Но,някак в себе си знам,че не беше обикновен сън.Сигурна съм 99%
Единствено присъствието на детето ме обърква,някак си си знам,че никога не го намесвам в простотиите си,макар той самия често да ми говори,как нощес сме били някъде си заедно..
После ме беше яд,че бях с него,трябваше да поговоря повече с нея,а не да бягам,но...Избягах..
Другото много запомнящо се е един модел на кораб..
Беше толкова огромен,че сянката му покриваше цялата ни планета..
Беше тъмно,нощ..
Но имаше много светлини в небето и ясно се виждаше сянката на кораба...
А самия кораб сякаш бе на майната си в спейса...
Основното тяло на корба не го "видях"..
Виждах части от него.
Сякаш устройството му бе по модел на октопод(само не знам с по колко крака беше)и всеки крак представялваше въртящ се и светещ елемент.
Нещо като огромно зъбчато колело над главата ми което разпръскваше светлина,подобно диско кълбо.
Всички "крака" се въртяха и светеха..
Аз бях много учудена,защо никой друг не го вижда освен мен,да бе нощ,аз бях на улицата,но имаше много хора,сякаш бе 23 часа на Слънчака:)
Само един мъж и аз зяпахме нагоре и гледахме кораба(или по-точно части от него) небето..
Някак модела на корпуса не можех да го видя,сякаш бе мноооооого,много по-нависоко от "краката "си,а те бяха спуснати ниско над планетата ни.
Инак съм имала контакти по време на сън,със същества с напълно човешки облик,лоито твърдят,че са от.други планети.
Имала съм срещи и с всякакви вили,смовили,таласъми,олазмени човечета и какви ли още не идиотии.
Но нямам ясна концепция,за нещата,особено когато говорим за "митични"същества.
Напълно възможно е "общуването"с тях да си е плод на фатазията ми,макар понякога да сме обсъждали толкова прозаични и тривиални неща,като например въздейсъвието на копривата върху панкреса!!! ???
Чак да ти се приплаче от скука.
Но,лично мен,никой никога не си е правил труда да ме плаши или заплашва.
Имало е опити за надлъгване и надцакване с разни хорица пребиваващи в астрала,сякаш опити да бъда убедена в тяхна теза,ама винаги са много мили и учтиви и като ме видят що за добитък съм,се оттеглят с тезата,че не съм готова за тяхното знание,и,че като узрея достатъчно,сама ще го потърся."Знанието"демек..
Същите тъпи и скучни похвати като на яве..:)
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: ORENDA в Юли 05, 2017, 08:25:05 pm
Психо, много ме изкефи поста ти! Колкото си щура тук, толкова и в енергийното, както казваше онзи с Едиповия комплекс.Що не мога, мамка му, и аз да си джиткам ?! Веско ми даде куп акъли, правих и онова, което ти ми каза..... И няма и няма! Това е! Л( Ламбда) направи супер анализ, ама и на него не му се получава.... Не знам, сигурно трябва да ти идва музата свише !  .... Впрочем, миналата седмица сънувах една колежка, с която живота ни раздели, тя отида на друга работа. Чувствам я и сега много близка духовно. Не я бях виждал и чувам от поне две години. Обадих й се, ей така, да я чуя и тя ми каза, че преди три дни е родила, момиченце, и много се чудела кой друг ще се радва с нея. Щото е на 46 г. Мислела да ми се обади, но аз съм я изпреварил. Вярно, това няма нищо общо с ОИТ, но много се радвам за тази жена и това беше един от малкото сънища, които помня.
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: fin в Юли 06, 2017, 10:57:09 am
Що не мога, мамка му, и аз да си джиткам ?! Веско ми даде куп акъли, правих и онова, което ти ми каза..... И няма и няма! Това е! Л( Ламбда) направи супер анализ, ама и на него не му се получава.... Не знам, сигурно трябва да ти идва музата свише !  ....


Явно, ORENDA, само съзнателното желание не е достатъчно, нужно е и конкретно намерение. Което пък е тясно свързано и с достатъчното налично количество енергия, доколкото поне аз оставам с това впечатление. Не можеш да се вихриш из другите селения, ако си физически изтощен (както примерно може да е случаят при чести и тежки физически тренировки или друг тип физически натоварвания) и тялото ти има нужда от зареждане и почивка, и ако дори в будно състояние нямаш желание за нищо, нежели пък и ако е хронично (както примерно при депресивни състояния). И това се споменава на много места из литературата по темата (за нуждата от достатъчно енергия). Което би било интересна тема, ако някой има уклон да отвори такава.  ::)
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: Атос в Юли 06, 2017, 10:58:41 am
Предполагам сравнението с будистки монах не иде от лична позиция, а е просто за подчертаване! Не за друго, а заради логичния факт, че след десетилетия на медитиране, упражнения за канализиране на енергиите и астрални пътувания /последното не вярвам да учудва някой в този форум/ би следвало гореупоменатия не само да е "изживял" всичките си инкарнации /т.е. да е отработил това което е било нужно на висшия му Аз/, но и вече да е останал за да продължи съзидателната част

Не, сравнението идва от там, че  будистките монаси практикуват години, но много малка част от тях достигат до споменатото от теб познание...някои от ламите и аскетите (броят се на пръсти). Болшинството са овладели различни степени и нива на медитиране и...просто го практикуват, в очакване на "просветление", а голяма част от тях също така не го търсят на всяка цена преживе, просто се подготвят за момента на истината/прехода (смъртта).
Сега - аскетът, "дзен-монахът" и другите споменати от теб са единици, аз говоря принципно. Да, сегашните деца-феномени също са изключения, но...броят им нараства с всяка година и ще дойде време, когато ще бъдат приети за "правило"...

Веско, аз имам редовни съзнателни спомени от...едногодишна възраст, но това не ме превръща във феномен, нито сегашните деца - в идиоти :D
Достатъчно е да ръшнеш малко в нета, за да видиш колко и какви деца таланти на по 5-6, 4 и дори 3 години растат...а това, че не смеех да пусна дъщеря си сама до 6 годишна на магазина е моя превенция, (съонесено към сегашната престъпност и 10 пъти по-активен автомобилен трафик) не, че не е можела да се справи.
Още повече, че май говорим за различни неща? Не кой каква психомоторика и разум притежава в ранна възраст, а доколко "хардуерно" се ражда подготвен за предстоящите му (само)ъпдейти?
Това, което някои оттренирват с години (възприемчивост към сензитивността на "други" светове и състояния), те се раждат с него!
Нормално и логично е такова дете ако няма кой да му покаже какво то усеща и възприема, да започне да игнорира много от усещанията си!
Пример - ако аз съм се родил с инфрачервено зрение в добавка (или с ултразвуков слух), тези мои усещания ще се игнорират от заобикалящите ме, понеже за тях не съществуват! Отначало бих приел, че всички имат тези "дарби", но с течение на времето ще ми стане ясно, че за околните са без значение. Нищо чудно и да ми се внуши от тях, че не съм нормален (разбирай-сбъркан психически) и да ме помъкнат по терапевти! Малко по-малко у мен ще се зароди убеждението, че "трябва да се излекувам"...чак докато не порасна умствено дотолкова, че да започна да осъзнавам истината чрез самоанализ (обикновено от 10-11- до 14-15 год. възраст, зависи колко съм бил потискан). Единици са случаите, когато родители се доверяват на децата си (че наистина чуват и виждат различни неща) и ги поощряват. Китай е на челно място в това, там вече имат десетки специални училища за деца със "свръхспособности"!
 И все пак, това е само един пример - слух и зрение, а когато говорим за възприемчивост в духовен план, фини енергии, нещата са доста по-сложни! Ако такова дете израсне в среда на ограничени родители, нищо чудно до пълнолетие вече да са го "обзавели" с една такава, бяла риза с дъъъълги ръкави... ;D
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: Wave в Юли 06, 2017, 12:11:28 pm
Що не мога, мамка му, и аз да си джиткам ?! Веско ми даде куп акъли, правих и онова, което ти ми каза..... И няма и няма! Това е! Л( Ламбда) направи супер анализ, ама и на него не му се получава.... Не знам, сигурно трябва да ти идва музата свише !  ....


Явно, ORENDA, само съзнателното желание не е достатъчно, нужно е и конкретно намерение. Което пък е тясно свързано и с достатъчното налично количество енергия, доколкото поне аз оставам с това впечатление. Не можеш да се вихриш из другите селения, ако си физически изтощен (както примерно може да е случаят при чести и тежки физически тренировки или друг тип физически натоварвания) и тялото ти има нужда от зареждане и почивка, и ако дори в будно състояние нямаш желание за нищо, нежели пък и ако е хронично (както примерно при депресивни състояния). И това се споменава на много места из литературата по темата (за нуждата от достатъчно енергия). Което би било интересна тема, ако някой има уклон да отвори такава.  ::)

Да, но човек може да бъде много болен и енергийно изтощен, и пак да отнесе някои свои сетива(разума) от будното състояние в астрала. Дори по този начин би могъл да се излекува, ако успее да възстанови инстинкта си за самосъхранение.

Енергията по-скоро е на повърхността, а в дълбокия слой на астрала се намира същината на душата - богатството и многообразието се крие в информацията, чувствеността, непреходността.

Когато се осъществи осъзната връзка астрал(същност на душата)-енергия на астрала-будно състояние, се получава синергичен ефект. Но основата не е в енергията, тя е следствие и не може да се използва вечно без да се пие от извора.

Новобранците би трябвало да се стремят не към "вихрене в астрала", а към индивидуално преживяване и осмисляне на простите взаимовръзки, и ако един човек не ги разбира и усеща, едва ли е възможно само чрез технически ритуали да постигне нещо.
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: fin в Юли 06, 2017, 12:54:17 pm

Да, но човек може да бъде много болен и енергийно изтощен, и пак да отнесе някои свои сетива(разума) от будното състояние в астрала. Дори по този начин би могъл да се излекува, ако успее да възстанови инстинкта си за самосъхранение.
...
Новобранците би трябвало да се стремят не към "вихрене в астрала", а към индивидуално преживяване и осмисляне на простите взаимовръзки, и ако един човек не ги разбира и усеща, едва ли е възможно само чрез технически ритуали да постигне нещо.


Говорим за съвсем различни състояния, както на тялото, така и на духа. При болест и отпадналост (при гладуване да речем) съзнанието също се повлиява, къде повече, къде по- малко, което позволява по- лесното навлизане в изменени състояния дори ако болният е буден.

А що се отнася до излизането, всеки си има собствени мотиви и цели, но в крайна сметка, дори да се стартира с "вихренето" и "техническите ритуали" (които си работят), неизбежно е да се достигне и до по- философски търсения веднъж щом се засити любопитството от по- екзотичните преживявания.


Пък простите взаимовръзки ако човек не си ги усеща и осмисля докато е буден, вероятността да го прави насън е съвсем нищожна.
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: Веско в Юли 06, 2017, 10:29:08 pm
Достатъчно е да ръшнеш малко в нета, за да видиш колко и какви деца таланти на по 5-6, 4 и дори 3 години растат...

Талантливи деца е имало винаги, преди нямаше интернет, телевизия, камери /телефони/, документираните случаи са малко. Така, че е спорно, към сега и населението се е увеличило с  20 – 30 процента.

По отношение да децата индиго- чисти  ню ейдж глупости, целящи да поставят част от хората / които не са индиго, кристални.. / в неблагоприятна позиция / а именно, че не са достатъчно добри/.

 Проблема на хората е, че са се отказали от себе си / оставили са се в ръцете на богове, В-азове, идоли, гурута и т.н/.
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: kipenzov в Юли 07, 2017, 01:59:14 am
Проблема на хората е, че са се отказали от себе си / оставили са се в ръцете на богове, В-азове, идоли, гурута и т.н/.
Съгласен съм, че болшинството от хората са се отказали от себе си в преследването на imprint-нати им от външни източници цели. Но защо в това множество попада попада и В-аз? При мен лично в редките случаи на връзка с висшият ми Аз оставам с интуитивното усещане, че това съм аз, аз съм част от него, аз съм себе си и прочее, но определено вътрешен психически процес. Определено предпочитам да се оставя в ръцете на В-аз, щото тогава съм наистина себе си. Wave го е описал много добре в две изречения само бих добавил блаженството от осъзнаването на притежавануто на цялата тази енергия. /па нека ме мислят за шизофреник хаха/.
Иронията идва от факта, че търсиш нещо в себе си извън себе си, важи и обратното :). Тогава попадаш на гурута', ''учители'', братства, ''знание'' на яве и други щуротии :) обективността на поднасяне на информазията ве задължава да спомена, че ми помогнаха сам да си се свържа / друг не може да го направи!/ и тогава разбрах, че винаги съм си бил свързан /интуицията и не само/ :)))
Веско, с оглед на темата съм се чудил,аджаба Орионци, Сириусианци и квит щещ, Абрасаксовци даже:) при  положение,че владееш колективното несъзнавано при реализирането на консенсусната реалност, която преживаваме в 3D / да не обидя някой, но 3д е по-кратко от времево-пространствен континуум/ и като чета форума имаш сериозно присъствие в матрицата на астрала, какъв ли ще е смисъра на съществуването ти
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: Атос в Юли 07, 2017, 02:30:53 am
Талантливи деца е имало винаги, преди нямаше интернет, телевизия, камери /телефони/, документираните случаи са малко. Така, че е спорно, към сега и населението се е увеличило с  20 – 30 процента.

По отношение да децата индиго- чисти  ню ейдж глупости, целящи да поставят част от хората / които не са индиго, кристални.. / в неблагоприятна позиция / а именно, че не са достатъчно добри/.

 Проблема на хората е, че са се отказали от себе си / оставили са се в ръцете на богове, В-азове, идоли, гурута и т.н/.

Да, може да се каже, че сега комуникациите разкриват много неща, които в миналото нямаше как да станат достояние на огромна маса хора...и това вярно е спорен въпрос, поради различната времева фактология в достъпа на информация! Следва, че не може да се приеме за аргумент, нито ЗА, нито ПРОТИВ!
Но смятам, че хората не са се отказали от себе си...доказателството са точно тези форуми и сайтове, чрез които искаме да декларираме себе си - НАС НИ ИМА, НИЕ СМЕ (въпреки, че не се отъждествяваме с масата) !!!
Смятам, че сега има по-голяма диференциация - хора, които тотално са оскотели в материалистичната си ценностна система и хора, които мислят и се борят за израстването си в духовен аспект!
Вече друг е въпросът за количественото съотношение на тези категории, надявам се...оптимист съм в тази насока!
Както се казва в една българска книга..."Дошло е време разделно"...
Да, има и междинни звена, такива, които се опитват чрез засукани термини да объркат мнозина и да се "внедрят" в редиците на мислещите, получавайки по този начин успокоение, че са част от "духовно проспериращите", но то е до време, никой не може да надскочи моментното си стъпало (може само да заблуди друг, и то за кратко, че го е сторил).

Но...израстване на ЧОВЕКА (като цяло) - има !
Само преди 15-20 години, ако във вестник/телевизия се появеше новината, че има завършено дело (с реална присъда, макар и срещу "неизвестен извършител") на някой, който е влачил куче след кола...обществото не само, че нямаше да повярва, а щеше да приеме, че е поредния майтап на нечие хумористично предаване...а сега е ФАКТ, който не учудва никого! Това е показател, все пак ;)
И децата ни израстват с нагласата, че това е нормално, критериите се променят, приемственост има...
 
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: λ в Юли 07, 2017, 09:31:11 pm
Веско, с оглед на темата съм се чудил,аджаба Орионци, Сириусианци и квит щещ, Абрасаксовци даже:) при  положение,че владееш колективното несъзнавано при реализирането на консенсусната реалност, която преживаваме в 3D / да не обидя някой, но 3д е по-кратко от времево-пространствен континуум/ и като чета форума имаш сериозно присъствие в матрицата на астрала, какъв ли ще е смисъра на съществуването ти

kipenzov, това не успях да го разбера като изречение. Би ли перефразирал, моля те, какво искаш да кажеш? :) Нещо за извънземната дейност в астрала, свързано с консенсусната вселена, доколкото разбирам, но изречението е сякаш недовършено...
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: λ в Юли 07, 2017, 10:08:40 pm
[/b]Само преди 15-20 години, ако във вестник/телевизия се появеше новината, че има завършено дело (с реална присъда, макар и срещу "неизвестен извършител") на някой, който е влачил куче след кола...обществото не само, че нямаше да повярва, а щеше да приеме, че е поредния майтап на нечие хумористично предаване...а сега е ФАКТ, който не учудва никого! Това е показател, все пак ;)
И децата ни израстват с нагласата, че това е нормално, критериите се променят, приемственост има...

Безспорно :)

Само че губите нишката на въпроса, колеги ;D Да ви върна в руслото на темата:

Веско изтъкна, че децата индиго са дискриминираща тъпня, и че децата винаги са били надарени, и винаги ги е имало надарените. Атос изтъкна, че е факт, че нравствеността се променя, това е абсолютно така.

Единият казва, че човешката стойност я е имало винаги. Другият казва, че осъзнаването на човешката стойност расте. И и двете са верни твърдения.

Аз казвам, по-точно, че това, което всъщност се променя, са световните култури - културата, като инструмент на Злото, се разпада. Както е отлично описано в Краят на злото (http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=133.msg180#msg180). Не че се появяват хора от ново качество на съзнанието. Просто злото най-сетне отстъпва с големи темпове и разкрива това, което винаги сме били.Притеснява ме друго. Притеснява ме тази фалшива тенденция истинската, изконна природа на всяко човешко същество да се обябява за нов феномен и ново откритие. Появяват се - така ни казват - "деца индиго". Нима това не цели да легитимира злото, което досега ни е потискало? Един вид, еволюираме... а не че се връщаме към истинските си корени. Все едно никой не ни е ограбвал до сега... Все едно никой не ни е потискал до сега, все едно до сега не сме били роби. Все едно никога не сме били като така наречените "деца индиго", ами просто чак сега, видиш ли, еволюираме до такова състояние. Така че онова зло, от което се отърсваме, е някаква закономерна част от историята.

НИЩО ПОДОБНО!

И друго ме притеснява.

Притеснява ме концепцията за "Висш Аз". Притеснява ме това, че тя не се среща в нито един древен източник, тя е рожба на хипи-движението, и още повече на 90-те години. Защо никоя истинска окултна школа, никоя древна традиция, не говори за "Висш Аз"? Откъде се появи тази представа? От Ню-ейдж разбира се.

В крайна сметка, ако тази измишльотина трябва да е истина, тогава тя трябва да е била факт от самото начало, нали така? Тогава защо нито една древна традиция не я споменава?


Обръщам внимание:
 - в християнството идеята за висш аз се състои в това, че Бог се намира във всеки един от нас, но това няма общо с описанието на Вал Валериан за "Висш Аз"!
 - в будизма състоянието "Нирвана" се свързва с разбирането за висш аз, но не за "Висш Аз" така, както Вал Валериан го описва!
 - в хиндуизма идеята за висш аз говори за нещо, което напълно съвпада с "джива" или индивидуалния аз! Диаметрално противоположно на твърденията на Вал Валериан за "Висш Аз"!


И аз винаги съм се питал... къде са доказателствата? Всяка истина може да се докаже. В християнството по свой начин доказват, че Бог е във всеки от нас. В будизма по свой начин ни доказват състоянието "нирвана", като ни го демонстрират. В хиндуизма по свой начин ни доказват, че висшият аз абсолютно съвпада с индивидуалния аз, като ни демонстрират своите просветлени гурута.

Но Вал Валериан казва - Който може да си излиза от тялото, ще види, че е така. За останалите тази истина е непознаваема и недоказуема, тяхна работа си е да вярват или да не вярват - доказателствата могат да се добият само и единствено от избраните.

Елементарната логика, отлично изложена в книгата Краят на злото (http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=133.msg180#msg180), по дедуктивен начин ни показва, че това е зло. Вал Валериан и теорията "Висш Аз", която пропагандира, по всички начини атакуват истинската човешка стойност и на практика, чисто и просто представлява установяване и опит за легитимиране на един авторитет, нищо повече.
На всичкото отгоре, дори и по някаква неведома причина да не можете да се съгласите с представените аргументи и логика, остава един друг въпрос: няма нещо, което да се нуждае от съществуването на "Висш Аз", за да бъде обяснено. Говорим за построението на Вал Валериан.

И това е сериозен проблем пред онези, които необосновано вярват в подобно построение.


Аз лично, избирам да не обяснявам нещата с построението за "Висш Аз". Така никога не рискувам да сбъркам, а и до сега никога не съм срещал трудност да си обяснявам околния свят. Според мен тази концепция не помага с нищо на никого, а е по-скоро бреме.


Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: Charlie в Юли 08, 2017, 03:29:39 pm


Аз казвам, по-точно, че това, което всъщност се променя, са световните култури - културата, като инструмент на Злото, се разпада. Както е отлично описано в Краят на злото (http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=133.msg180#msg180). Не че се появяват хора от ново качество на съзнанието. Просто злото най-сетне отстъпва с големи темпове и разкрива това, което винаги сме били.

Темата "Краят на злото" е интересна. Започнах я и ще я допрочета тия дни.
Но може ли да обясниш защо смяташ, че злото отстъпва?
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: λ в Юли 08, 2017, 04:27:24 pm
Напълно съм съгласен с логиката и аргументите, изтъкнати от Джереми Лок във въпросната книга.

Той защитава позицията, че е достатъчно да се върнем назад в историята и да разгледаме какъв е бил светът и да го сравним с днешния свят, за да видим в какви нарастващи темпове злото губи позиции. Колкото по-назад се връщаме в историята, толкова по-малка е стойността на човека и толкова по-популярни са царете, владетелите, фараоните и императорите.

Но не само това. Аз самият години наред обмислям по какъв начин се създава една отцепническа цивилизация. От дете ме вълнува тази мисъл. В по-зряла възраст размислите ми бяха подкрепени и потвърдени от историческата фактология около Втората Световна война, а в най-последно време размишленията ми се потвърждават от автори като Джереми Лок.

Става дума за това на какви принципи почива един мирен и проспериращ социум. Достатъчно е човек да се замисли, как в модерно време група хора може да се отдели от световната цивилизация, как може да образува своя собствена мини-цивилизация, и как да уреди вътрешните си социални въпроси, докато едновременно с това се отбранява от старата световна цивилизация, която неминуемо ще се опита да унищожи такива опити.

Подобни размисли често тласкат към представи за утопии и анти-утопии. Но също така те подтикват да търсиш примери и решения от историята. И именно в тези малки подробности: за какво са считали децата в миналото, и за какво ги считат днес; за какво са считали жените в миналото, и за какво ги считат днес; какво е мислел човек сам за себе си, и какво мисли за себе си днес; какво е било отношението му към останалите живи същества, и какво е днес; доколко въобще е могъл да цени света около себе си, и доколко го цени днес (защото оценяването на външния свят е мерило за това доколко човек може да оцени собствената си стойност).

Запознавайки се с промените, после човек може да разгледа разпространението на тези плавни исторически промени по картата на глобуса.

Днес директното робство остро се осъжда навсякъде по света и от всеки човек. В миналото, обаче, робството е било нещо обикновено. Само един пример - в недалечните векове във Великобриания е имало зоологически градини за негри. Днес такова нещо е невъзможно.
Има и друго.

Аз винаги съм заемал позицията, че губим срещу злото, и че ако нещо не се направи веднага и в достатъчен мащаб, сме обречени. Всички, които са били около мен през годините, знаят това. Само че тази позиция, която се заема от доста хора, оставя множество въпроси без отговор.


Заемайки позицията, че сме на губещата страна пред силата на злото, аз години наред нямах отговор на такива въпроси. ИСКАХ и ТЪРСЕХ отгвор, защото държа на позициите си и твърдя, че винаги се стремя да говоря истината... но не намерих такъв отговор. И до сега не съм чувал да има отговор на горните въпроси.

Вместо това, всички добре знаем, че горните въпроси пораждат вериги от конспирации:


Аз се занимавам с всичко това от 14 годишен. Тоест повече от 14 години, активно, защото това е страстта на живота ми. И за това време на жив интерес знам за редица доказателства и примери, които говорят ПРОТИВ горните псевдо-конспирации. Има твърде много данни, че горните псевдо-конспирации не са нищо повече от едни мистификации, породени от невежество.

Дълго време бях на мнението, че следователно не знаем нещо. Има някаква голяма тайна, който ни убягва. Понякога беше влудяващо това усещане, и през годините наистина съм ставал свидетел на това как близки хора около мен в даден момент изпускат двата края, и спират да бъдат адекватни, разсъждаващи и комуникативни.
Чак в последните месеци най-накрая склоних да седна и да помисля върху последния вариант - че някъде в позициите си допускам фундаментална грешка, и тя поражда тези неразрешими ситуации. Автори като Джереми Лок ми обърнаха внимание на това толкова просто и очевидно нещо: обърнаха ми внимание на факта, че доброто не губи, доброто в момента побеждава. И така е било с много бавни темпове още от самото начало на всичко.

Напълно вярно е, че когато човек се бори със злото, в даден момент погледът му се замъглява. Нужна е допълнителна грижа и бдителност сърцето да остане чисто, защото в борбата със злото то постепено се замърсява, и ако човек не обръща постоянно внимание на себе си, Врагът рано или късно ще успее да проникне в него, и без да се усети, да го превърне в свой агент. На това изрично се обръща внимание във всички окултни школи и от личен опит мога да потвърдя, че наистина е вярно.
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: Charlie в Юли 08, 2017, 04:47:27 pm
Мерси за отговора.
Прав си, нещата стават бавно, много бавно. Но важното е, че стават.
Колкото до трите въпроса.
На първия мисля, че ако убият Дейвид Айк и други като него, това би било голямо доказателство, че са прави и ще породи много въпроси. Затова и ги оставят. Много са хората, които отричат всякакви теории на конспирацията и може би на това разчитат.
А за интернета - Може би не са искали да ни го дават, случайно е станало. Не съм наясно. Но въпреки всичко пак намират начин за контрол.
За третия въпрос нямам отговор.
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: kipenzov в Юли 08, 2017, 05:02:30 pm
Би ли перефразирал, моля те, какво искаш да кажеш? :) Нещо за извънземната дейност в астрала, свързано с консенсусната вселена, доколкото разбирам, но изречението е сякаш недовършено...
Опитвам се да бъда кратък, но май не се получава:) . Имах предвид, че застъпеният като твърдения факт/ пък бил той и худ.измислица-Jupiter accending и т.н./, че извънземният контрол във физ.реалност/ просто като хипот.факт/ в комбинация със засиленото присъствие в астрала дава една специфична картина. Хипотетичен сценарий, в който се чудех какъв ли би бил смисъла на собственото му съществуване, който би могъл да открие представител на някоя от тези цивилизации. Ако това се състои в кумулирането на време чрез жътва на посяти планети, това само ще повтори модела на сегашното /наложено чрез манипулация/ западно общество - консуматорство, див материализъм./още 1 потвърждение на фракталността на реалността:), както и на херметическия принцип каквото долу, такова и горе / Ако продължим в тази посока би следвало в извънземен мащаб да бъде застъпен и модела не само на източния мистицизъм, но и на всички философски идеи от древността /относителната- 2-3 хил.години/,а пък от тук почва да има възможно съществуване на съвсем различни цивилизации със съвсем различна организационно-поведенченска мотивация и вероятно липса на желание за конттакт дори на астрално ниво. И преди тотално да съм се омотал в шезофреничните си размишления ще спомена, че намерението зад нефелно формулираният ми въпрос беше да видя чужда гледна точка, за да мога да си обогатя полето за размисъл.
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: Веско в Юли 08, 2017, 10:26:27 pm
Но защо в това множество попада попада и В-аз? При мен лично в редките случаи на връзка с висшият ми Аз оставам с интуитивното усещане, че това съм аз, аз съм част от него, аз съм себе си и прочее, но определено вътрешен психически процес. Определено предпочитам да се оставя в ръцете на В-аз, щото тогава съм наистина себе си. Wave го е описал много добре в две изречения само бих добавил блаженството от осъзнаването на притежавануто на цялата тази енергия. /па нека ме мислят за шизофреник хаха/.
Иронията идва от факта, че търсиш нещо в себе си извън себе си, важи и обратното :). Тогава попадаш на гурута', ''учители'', братства, ''знание'' на яве и други щуротии :) обективността на поднасяне на информазията ве задължава да спомена, че ми помогнаха сам да си се свържа / друг не може да го направи!/ и тогава разбрах, че винаги съм си бил свързан /интуицията и не само/ :)))

Успокоението на ума води до това усещане, човешката същност представлява съвкупност от шаблони / модели/ на поведение които ума управлява според  ситуациите /да хабим енергията си/, нормално е когато затихне да имаме прилив на енергия и чувство на блаженство / такова трябва да е обичайното ни състояние, но не е/. Не случайно идианците смятат ума за най-големия ни враг.

Например когато имаме ОИТ ние мислим по различен начин / едно цяло сме с мисълта си/. Успокояването на ума /разрушаването на шаблоните/ трябва да бъде основна задача на всеки които иска да прекъсне безсмисления цикъл на преражданията.
 
В-аз за мен е фантазия на Вал Валериан / поредната педерастка простотия/, целяща отново да обърка хората, разбирам я по следния начин „защо да се напъвам за каквото и да било, така или иначе имам финална инкарнация и накрая всичко ще е точно”, удобно за мързеливците.

За мен интересите на извънземните са чисто търговски,  конрола на другата плътност е наложителен защото увеличаването на свободните съзнания в нея няма начин да не разруши фермите им.

Имам познат който има спомени от преди да се роди / писал съм го на друго място /, но не всички са го чели.  Той ми е разказвал, че е бил на огромна космическа станция, на която постояно са пристигали и заминавали хора, всеки е можел да променя външния си вид, повечето са се представяли във вида на последната си инкарнация, но в най-хубавите си години от нея. Той за себе си е бил решил никога повече да не се преражда. Водил е дълги разговори със същество което му се представяло като жена, тя е успяла да го убеди. Описвал ми е и залата и процеса, но съм забравил подробностите / специална зала, имало е нещо като стол, закачили са някакво устройство към него, станало е  бързо/.
 
Според много автори / съгласен съм с тях/ бялата светлина е астрален капан и съзнанията които се насочват към нея директно попадат в извънземните станции. От бялата светлина  или трептящия кръг можем да се спасим със силата на намерението. Достатъчно е да пожелаем да бъдем някъде и ще бъдем там.
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: Psyhea в Юли 09, 2017, 11:26:49 am
Веско,не е точно така.
Силата и намерението са нещо което зависи от нас самите.
Пак ще дам примера със 100-те лицеви опори.
Теоритично-всеки може.
На практика обаче-не.
За да направят по 100 лицеви,на 90%от хората им е нужна специална физическа подготовка
Абсолютното същото е и след смъртта.
Иска се сила/воля и то в големи количества ..
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: λ в Юли 09, 2017, 02:14:25 pm
Би ли перефразирал, моля те, какво искаш да кажеш? :) Нещо за извънземната дейност в астрала, свързано с консенсусната вселена, доколкото разбирам, но изречението е сякаш недовършено...
Опитвам се да бъда кратък, но май не се получава:) . Имах предвид, че застъпеният като твърдения факт/ пък бил той и худ.измислица-Jupiter accending и т.н./, че извънземният контрол във физ.реалност/ просто като хипот.факт/ в комбинация със засиленото присъствие в астрала дава една специфична картина. Хипотетичен сценарий, в който се чудех какъв ли би бил смисъла на собственото му съществуване, който би могъл да открие представител на някоя от тези цивилизации. Ако това се състои в кумулирането на време чрез жътва на посяти планети, това само ще повтори модела на сегашното /наложено чрез манипулация/ западно общество - консуматорство, див материализъм./още 1 потвърждение на фракталността на реалността:), както и на херметическия принцип каквото долу, такова и горе / Ако продължим в тази посока би следвало в извънземен мащаб да бъде застъпен и модела не само на източния мистицизъм, но и на всички философски идеи от древността /относителната- 2-3 хил.години/,а пък от тук почва да има възможно съществуване на съвсем различни цивилизации със съвсем различна организационно-поведенченска мотивация и вероятно липса на желание за конттакт дори на астрално ниво. И преди тотално да съм се омотал в шезофреничните си размишления ще спомена, че намерението зад нефелно формулираният ми въпрос беше да видя чужда гледна точка, за да мога да си обогатя полето за размисъл.
Ами... Ето как АЗ си представям нещата (на база всичките си събрани впечатления до сега, естествено)


Първо, има два варианта за начало:


От това следват последствия, специфични за всеки от двата начални предразсъдъка:


Не забравяй, обаче, че И ДВЕТЕ посоки имат своите опровержения:


Така че... виждаш, че преди да се впускаме в свободни разсъждения, все пак трябва да имаме добра информираност и да сме запознати, поне в общи линии, с базата от доказателства, сведения, и друг тип информация. В противен случай свободните ни размисли биха представлявали всъщност свободни фантазии, а не свободни интерпретации на действителността и свързани поне по някакъв начин с действителността.

Ако ме питаш за най-краткото ми лично мнение... изразено по най-елементарния и директен начин... АЗ лично за сега смятам, че е най-вероятно много отдавна да сме били част от една Галактическа Империя с едно ниво на морално израстване, но в последствие сме попаднали под владението на друга Галактическа Империя, която е по-назад в развитието си в морално отношение, а замъглението и объркването е в следствие на твърде големите времеви периоди между съществените събития, които твърде много надхвърлят продължителността на нашия инкарниран живот (който и до ден днешен се скъсява все повече).

Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: Атос в Юли 17, 2017, 02:25:19 am
Веско,не е точно така.
Силата и намерението са нещо което зависи от нас самите.
Пак ще дам примера със 100-те лицеви опори.
Теоритично-всеки може.
На практика обаче-не.
За да направят по 100 лицеви,на 90%от хората им е нужна специална физическа подготовка
Абсолютното същото е и след смъртта.
Иска се сила/воля и то в големи количества ..
С това съм съгласен, но не е само до воля, по-точно...иска се ТРЕНИНГ, за да може съзнанието (духът) да избегне капаните, изстрелващи го в директни инкарнации, чиято дестинация се подчинява на това, което се нарича "кармична предопределеност". Т.Е...духът е придобил навици, които автоматично го самоопределят в следващото прераждане!
Точно в това е смисълът на години медитативна практика при будистките монаси - да се преодолее НАВИКА на модела, който дава шаблона за инкарнация!
Щото...и аз имам воля да гледам лъжицата ("Матрицата") с часове, но едва ли ще се окриви, ако не разбера същността на нещата и ако не изтръгна навика, да възприемам нещата "такива, каквито са" според всички хора...
 
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: kipenzov в Юли 22, 2017, 03:21:57 pm
Успокоението на ума води до това усещане, човешката същност представлява съвкупност от шаблони / модели/ на поведение които ума управлява според  ситуациите /да хабим енергията си/, нормално е когато затихне да имаме прилив на енергия и чувство на блаженство / такова трябва да е обичайното ни състояние, но не е/. Не случайно идианците смятат ума за най-големия ни враг.

Например когато имаме ОИТ ние мислим по различен начин / едно цяло сме с мисълта си/. Успокояването на ума /разрушаването на шаблоните/ трябва да бъде основна задача на всеки които иска да прекъсне безсмисления цикъл на преражданията.
 
Веско, след като си анализирах ситуаццията съм напълно съгласен, че в онзи момент успокояването на ума беше причината за психичното ми преживяване. Не знаех, че някой е заредил с определен смисъл понятието Висш аз, но предполагам няма смсл да обяснявам защо съм използвал това словосъчетание.Точно този ,,дърдорещ'' ум все още ми пречи да влезна в ОИТ :) .
Въпросът ми е в състояние на ОИТ имаш предполагам достъп до личното несъзнавано. Щото в будно състояние ми е трудно да си чистя филтрите, поради честото изпадане в самозаблудата че съм ги отработил, а проявлението на събитията ясно показва, че не съм.


P.S. Усвояването на силата на намерението да разрушиш шаблоните може би е смисълът на ,,безмислените'' инкарнации :)
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: fin в Юли 23, 2017, 01:01:35 pm

Въпросът ми е в състояние на ОИТ имаш предполагам достъп до личното несъзнавано.

Когато си в такова променено състояние на съзнанието по-скоро си "в момента", имаш достъп до спомените си и знанията си, но осъзнатостта е по- изчистена, тоест, няма го това скачане на ума от мисъл на мисъл, няма фантазиране, асоциации, разсейване. Ти си в баланс. Ти си "тук и сега", може би това Веско е имал предвид. Но описанието няма да го обясни за теб, само преживяването може.
И всяко разконцентриране  (или силна емоционална реакция) може да те върне в съня, или в тялото. Според мен възстановяването на това състояние точно е целта на всичките източни медитативни практики.
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: Веско в Юли 23, 2017, 05:12:24 pm
”Дърдорещия” ум е необходим до определен момент. В смисъл съзнанието се ражда в материята. В нашия свят има много повече ред отколкото в следващия  затова извънземните го предпочитат. Съзнанията се различават единствено по-степента им на развитие. Младите съзнания имат нужда да им се казва какво да правят /тук е мястото на ума който приема и предава  мисли /  а развиващото се съзнание си избира от тях и си мисли че са негови :) Просветлението е "убийство" на ума.

Успокоения ум ни позволява да виждаме и разбираме света без изкривявания. Хабим по-малко енергия, която може да насочим в правилна за нас посока. Но не е достатъчно/ успокоението на ума/  да спрем цикъла на безсмислените прераждания, трябва и да знаем как е устроен следващия свят. По работата на ума може да се съди за степента на развитие на съзнанието. В момента на смъртта и след нея сме с кристално ясно съзнание – мислим само за едно нещо – проблема е за какво - един овчар може да има ясни мисли за овцете си!

При ОИТ имаме достъп до всичко въпроса е до колко можем да му се доверим.

 За ОИТ и ОС е нужно да се повиши осъзнатостта.

Правене със затворени очи  – купувате си шал или нещо което да ползвате като превръзка за очи.  Моя опит – избирам си свободен ден и със ставането си слагам превръзка на очите и така докато издържа обикновено 5-6 часа, упражнението е ценно защото оставате със себе си и сте в настоящия момент нямате избор, всичко е в пъти по-трудно. Важно е да не сваляте превръзката  и след това да опитате да поспите. При мен обикновено следва ОИТ или ОС – защото щом се появи сън  веднага си спомням, че виждам.

Правене с лява ръка -  всичко този ден правите с лявата ръка.

Писането с лява ръка може да се използва за връзка с подсъзнанието ни, след подходяща настройка да си задаваме въпроси които да изписваме и да получаваме отговори.

Разбира се има и по-груби методи  :) ума е страхлив!  - всичките ни страхове идват от него /а най го е страх от смъртта/.   Може да се правят дихателни упражнения – спираме си въздуха за колкото време можем – две три серии -  с времето започваме до издържаме по няколко минути – стигал съм до три.  Щом ума забръмчи го заплашвате мислено, че ще му спрете въздуха и следва отново тишина . Ако някои има съмнения в здравословното си състояние да не го прави. При мен освен главоболие което е нормално  друго не съм забелязал. С времето ума се успокоява и разреждаме практиката.
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: λ в Юли 23, 2017, 10:02:14 pm
Аз винаги съм твърдял, че страхът идва от тялото. Единствено тялото може да се страхува от смъртта, защото единствено ако човек счита себе си за тяло, може да си помисли, че е възможно да загуби себе си или части от себе си.

Винаги съм твърдял, че в "безтелесно" състояние страхът не съществува, защото той е телесна функция - той не е функция на съзнанието. Винаги съм твърдял (въпреки че никога не съм имал преднамерени ОИТ или такива, които да помня), че именно заради това "страхът връща в тялото", както го наричат. Страхът ВКЛЮЧВА тялото. Защото страхът - това е ендокринно, химическо събитие, а не "емоционално". И той приключва ОИТ преживяването.

Егото има слоеве.

Егото НЕ Е единно, като плод. То е сглобка от различни слоеве. Егото е като утаечна скала. То е като канара, направена от геологически слоеве. Нацистите са открили този факт, чрез техните брутални методи, и това откритие седи в ранната основа на МК-Ултра. Тоест това не са мои интерпретации, а става дума за факти на психологическата наука.


Аз самият умъртвих "физическия" слой на егото си. Направих го на времето без да осъзнавам какво правя, и без да зная какво се случва, просто следвах един поток от низходящи житейски събития. По-късно, когато споделях това, ме информираха, че има такъв организиран ритуал за пречупване на психиката, наречен "живо погребение" или нещо от сорта, който дословно съвпада с онова, което си самопричиних без да разбирам или да имам намерения за нещо.

Считам този моент в живота си за мое второ раждане, и винаги съм твърдял, че тогава умря един човек, а част от него просто продължи нататък. След този момент се събудих като човек, който никога не бях бил преди, но който съм до днес. Мога да опиша този втори живот като "живот без страх".

А единтвеният страх е този от смъртта - не съществуват други страхове и всички останали страхове са функции и метаморфози на страха от смъртта. Колкото до самата същност на страха от смъртта - това е опасението от това да загубиш себе си или част от себе си.
Когато Веско казва, че страхът идва от ума, той по-скоро има предвид, че страхът идва от тялото ЧРЕЗ физическия слой на егото. Ако този слой на егото постигне страха си (ако този слой от егото бъде умъртвен) страхът на тялото вече няма нито пряк път към ума, нито има прерогатив и условия да се задържи в него, тоест обръща се на уплах, а между страх и упла хима разлика (уплахът е също телесна функция).

Тоест Веско според мен генерализира, защото масовият човек ползва масово его, така че такова обобщение няма да е грешка.


Освен това, позицията на Веско има пълна логика, защото според неговата гледна точка съзнанието произлиза от материята. В такъв случай е абсолютно логично и страхът да е присъщ за ума, защото е факт, че той е присъщ за тялото (той е ендокринно състояние).

АЗ си мисля, обаче... като моя лична позиция... че съзнанието не произлиза от материята. Аз мисля, че, понеже разслоеността на Егото е научен факт, то тогава умът е инструмент на егото (нито умът е съзнанието, нито егото е съзнанието), и по време на процеса на УТАЯВАНЕ, който трае до достигане на зряла възраст, егото се сдобива и с телесен "геодезичен" слой, и следователно и умът се сдобива с "функции на телесното мислене".

И този слой от Егото носи със себе си страха, присъщ за тялото.Но аз не мисля, че след смъртта си разделяме с егото си. Аз мисля, просто като лично мнение и лично очакване, че при смъртта си ние са разделяме с един или няколко СЛОЯ от Егото, но целостта на Егото остава и продължава.
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: Атос в Юли 24, 2017, 01:27:53 am
Аз винаги съм твърдял, че страхът идва от тялото. Единствено тялото може да се страхува от смъртта, защото единствено ако човек счита себе си за тяло, може да си помисли, че е възможно да загуби себе си или части от себе си.

Винаги съм твърдял, че в "безтелесно" състояние страхът не съществува, защото той е телесна функция - той не е функция на съзнанието. Винаги съм твърдял (въпреки че никога не съм имал преднамерени ОИТ или такива, които да помня), че именно заради това "страхът връща в тялото", както го наричат. Страхът ВКЛЮЧВА тялото. Защото страхът - това е ендокринно, химическо събитие, а не "емоционално". И той приключва ОИТ преживяването.

Не всеки страх идва от тялото!
От тялото идва само физиологическият страх - от болка, насилие, или край на физическото телесно съществуване!
Страхът е преди всичко...ЕМОЦИЯ! Емоциите дори са усилени, когато не са филтрирани през "трезвия разум" :D
Когато се притесняваме за близък човек (пътувания, попадане в проблемна ситуация), ние нямаме физическа опасност за тялото си. Да, ще кажеш - предполагаме физическа опасност за тялото на близкия...ок.
Но...ако изпитваме страх от раздяла с любим човек? Без да има опасност за неговото тяло? Това не е ли страх?

Преди около 20 години, ми се случи (абсолютна случайност), в една "прозаична" вечер да науча, че мой "колега" от казармата(тъпо е да кажа "съвойник"), с когото сме делили хляб, последна цигара и едно двуетажно легло ...е загинал в нелепа пиянска свада и то като косвена жертва! И го научавам няколко години след събитието...
Момчето беше шегаджия, с благ характер и една лоша дума за никого не бях чувал от него...
Малко се шокирах...после ме налегна тъга...
Защо ви го споделям?
Защото след ден-два ме споходиха странни мисли...казах си - ок, аз с този човек и без това никога (може би) нямаше да се срещна, достатъчно далеко живеем, а и не сме били в такива неразривни отношения, предполагащи контакти след казармата, просто бяхме ДРУГАРИ някога...защо тогава толкова се разстроих?
Та за моя живот нямаше никакво значение дали е жив или не! Защо, по дяволите?
Психика, ок, но...?
Дали оставяме частица от себе си у всеки, който някога, по някакъв начин ни е бил близък, без значение, че знаем, че и без друго няма да го видим никога повече? И когато тази частица умира, ние се чувстваме "ощетени"?
Странното е, че не го чувстваме в момента на събитието, а в момента на получаване на информацията (вербално, например).
А главното е - не сме си и помисляли да се страхуваме за този човек преди това...


Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: λ в Юли 24, 2017, 09:38:09 am
Не всеки страх идва от тялото!
От тялото идва само физиологическият страх - от болка, насилие, или край на физическото телесно съществуване!
Страхът е преди всичко...ЕМОЦИЯ! Емоциите дори са усилени, когато не са филтрирани през "трезвия разум" :D
Когато се притесняваме за близък човек (пътувания, попадане в проблемна ситуация), ние нямаме физическа опасност за тялото си. Да, ще кажеш - предполагаме физическа опасност за тялото на близкия...ок.
Но...ако изпитваме страх от раздяла с любим човек? Без да има опасност за неговото тяло? Това не е ли страх?

Отново става дума за загуба. Физическото, най-нисше его, автоматично се идентифицира със своята собственост. Така е направено. От гледната точка на най-нисшето телесно его, близките и приятелите са твоя собственост, егото се самоидентифицира с тях, автоматично се оглежда в тях, изисква техните утвърдителни реакции. Едновременно има чувството, че близките му приндлежат, и че то принадлежи на близките.

И, тъй като единственият страх на света (според мен) идва от това да не загубиш себе си или части от себе си, то развива страх от това да не загуби някой близък.

Обратно, ако наистина обичаш близък човек, ти не се страхуваш за него. Ако наистина обичаш близък човек, ти му имаш доверие - доверие в Провидението, че ще го опази; доверие, че той ще се справи; доверие в себе си, че ти ще имаш силите да помогнеш успешно в каквото и да се случи.Трябва да се уточни изрично обаче - ако обичаш друг човек, това ще доведе до страх. Нисшата любов произвежда страх. Така е по дефиниция.

Единствено любовта към "Бог" създава доверие. Любовта към "Бог" не е нищо друго, а любов към свободата. Единствено любовта към свободата не води до страх.

Така че, горните ми думи са изказани в този контекст - че нисшата любов на един човек към друг води до страх; но ако човек обича другите не заради тях самите, или заради самия себе си, а заради това че обича свободата... ако обича всички останали ЧРЕЗ любовта към свободата... това води до доверие. Не създава страх.


Дали оставяме частица от себе си у всеки, който някога, по някакъв начин ни е бил близък, без значение, че знаем, че и без друго няма да го видим никога повече? И когато тази частица умира, ние се чувстваме "ощетени"?

Дааа, ето - точно за това говоря :)

Знам, че е романтично, и знам, че не е негативно, тоест, това със сигурност говори за емоционална интелигентност, а не за обратното. Но по колкото и романтичен начин да се изкаже, психологически погледнато си остава едно и също, и твоят себеанализ е много точен - говорим за "частица от себе си", "изгубена" или "умряла". Говорим за липса, за "ощетение".

Забележи как, дори и ти самият да вярваш, че има живот след смъртта и че съзнанието (според мен лично, и егото), продължава след смъртта... тогава защо и откъде се появява мисълта, че тази "частица от себе си" умира завинаги и се установява "загуба" и прочие?

Колкото и романтично да се каже, става дума за нисшото, телесно его, което е ПРИВЪРЗАНО. Което знае, че то самото е ПРЕХОДНО, и следователно се идентифицира с всичко, и всяка загуба на нещо, с което се самоидентифицира, се разбира като загуба на себе си или част от себе си. Разбира се по безвъзвратен начин, защото е така - тялото действително е преходно, и следователно преходен е и физическият слой от анатомията на Егото.Не ме разбирайте погрешно, не казвам че тъгата е нисшо усещане. Но искам да обърна внимание, че колкото повече човек обича свободата, толкова повече тъгата и нейното семейство емоции не намират място в живота му - вместо това, този който обича свободата (единствената висша любов), има доверие на близкия човек, дори и в смъртта му, а всяка раздяла... на разстояние или през времето и пространството... се приема като нова възможност за велики дела.


Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: λ в Юли 24, 2017, 10:12:50 am
Например във филми и сериали като Старгейт и Фарскейп се говори за столове които се контролират от мисълтта,тоест от Духа на използващия ги,за кораби,които са ЖИВИ СЪЩЕСТВА и дори могат да мислят като такива(много се кефя тука на Андромеда от сериала Андромеда)...

Между другото, за това съществуват свидетелски показания от Студената война. Имам проблеми с намирането на материала... но когато го намеря, ще се опитам да го вместя по-напред в графика за публикуване в Библиотеката.

Става дума за дете-гений от САЩ, момче, което на невръстна възраст е спец по балистични ракети. Още непълнолетен го взимат за технически сътрудник на военните в САЩ и влиза в секретна програма за надпревара в ядреното въоръжение с тогавашния СССР. След това се случва типичен НЛО инцидент на разбил се кораб, който обаче създава впечатлението, че се държи като живо същество. Викат това момче да го прегледа, но докато го прави, то си дава сметка, че САЩ се опитват да предизвикат и ускорят унищожението на света, затова се оттегля от военните и от всички проекти. Вече като възрастен е интервюиран и разказва за това.


Чисто теоретично, това е и от голямо практическо значение. Космосът е сложно нещо. Не бива да забравяме, че човешкият интелект е на практика неограничен... но все пак навигацията в космоса е нещо много заплетено.

Така че кое ще е по-добре - пилоти в седалка... или скафандри за съзнанието, под формата на корабен корпус? Тоест съзнание, временно вселено в самия кораб, който да усеща като своето собствено тяло?

Според мен, един от членовете на всеки екипаж от сиви дрони винаги е всъщност самия кораб, който се явява пилота.
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: Psyhea в Септември 04, 2017, 12:16:40 pm
Използват духа/днк на самото същество,за да го вградят в дадената машина.Така машината и съществото стават едно.
Чувстват и споделят еднакво.
Вчера гледах някакъв филм в който търсеха "ябълката на живота",което всъщност бе елемент от човешката днк,елементът който отговаря за свободната воля.Прилъгаха главния герой да съдейства,като го му казаха,че търсят елементът който отговаря за злото и агресията,но той е същия който стои в свободната воля.Отнемайки "злото"от хората,отнемат и свободната воля.
Методът бе,посредством машина,епидурален катетър,да свържат неговата нервна система със спомените на човек живял преди 500 години.Асасин.Убиец.Демек,хора с много агресия в кръвта.Настоящия герой,бе подбран специално за мисията и бе единствения който можеше да я изпълни,защото той имаше днк-то на пра-пра-пра ....дядо си(асасин) и поради това сходство в днк,и поради сходството в невронните мрежи на двамата,и именно това му даваше възможност да проникне в спомените на общия им дух,отпреди токова време ..
Малко преди това пък гледахме новия филм за крал Артур..
Там същото..Артур притежаваше днк-то което бе вградено в меча Ескалибур от предшественика му.За това и можеше да активира технологията.А не някакви свръх "духовни"сили и прочее розови пудри и захари..
Все технология,и винаги свързана с дадено ДНК..
Пък после..тоя бил "избран" ,оня бил "специален"...Генетика,генетика и пак генетика..


П.п.Малко отклонение..Асасините които бяха показани в тоя филм имаха на гърба на робите си този знак,което мен лично,никак не ме изненада..


(https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6e/Simbol_of_dulo.jpg)
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: Веско в Октомври 09, 2017, 11:06:51 pm
Матрицата на Земята може да е още по-зловеща

Въпреки факта, че във филмите и в научните среди често се изказват опасения, че човечеството е заплашено от изкуствения интелект, който може да трансформира нашето общество в матрица, обслужваща обществото на интелигентните машини, нещата могат да бъдат много по-различни и по-зловещи.

Може би матрицата отдавна съществува, само че батериите за захранване на кукловодите не са нашите тела, а нашата чиста енергия, която лесно и незабележимо се източва от нас не от някакви разумни съзнателни роботи, а от извънземни.

В новия документален проект на Игор Прокопенко “Роби на извънземните” се разглежда хипотезата, че нашата цивилизация дори не е превзета от извънземни за създаване на енергийна матрица за собствените нужди на извънземните, а просто е изкуствено създадена. Създадена именно такава, каквато е необходима на по-напредналите във всички отношения извънземни. Тези извънземни от други галактики очевидно просто са открили нашата планета, която е много добре пригодена за техните генетични експерименти, което им е позволило да се създадат агресивна и постоянно небалансирана цивилизация от роби.

Защо такава несъвършена, пита авторът на документалния филм? И отговаря на този въпрос: за да се държи всеки човек (всяка батерия) в състояние, в което най-лесно се отнема неговата енергия. Всички наши чувства, изблици на емоции и страдания – не са нищо друго освен огромно излъчване на енергия навън, която се събира от извънземните, които се хранят с нея, както ние ядем месо, зеленчуци, плодове и зърнени култури.

На практика, казват авторите на проекта, ние за извънземните сме говеда, отглеждани за “клане”. Въпреки че на пръв поглед изглежда, че никой не ни води в кланицата, всичко е относително. За огромно излъчване на енергия са необходими огромни трагедии като войни, революции, страдания заради природни бедствия или космически катастрофи. Човечеството постоянно се държи в такава ситуация, в която хората се убиват сами себе си.

Въпреки, че в този документален проект, наречен “Роби на извънземните”, авторите явно не са се осмелили да наричат нещата с истинските им имена, опитвайки се по някакъв начин да изгладят неприятното впечатление от истината, представена пред зрителите на този филм. В действителност най-точното име на филма би било “Добитък за извънземните.” Или по-познатото за нас – “Матрица : батерии за извънземните.”

Но се смята, че първото име по-точно отразява истинското състояние на нещата, тъй като батериите се пазят и дори подобряват, а добитъкът просто се коли и безмилостно се разфасова (в нашия случай- безмилостно организиране на войни, революции и други средства за масово страдание и унищожаване на хора).

И така : В матрица ли сме или все пак в кланица? ..

http://adassa.blog.bg/novini/2015/06/15/matricata-na-zemiata-moje-da-e-oshte-po-zloveshta-video.1369107?reply=4757542
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: Веско в Октомври 27, 2019, 03:59:02 pm
Нещо което има смисъл да споделя е, че при няколко ОИТа вече ми прави впечатление, че корабите на извънземните се появяват директно над целта си, като например този... Заредих се в нещо като долина / но нямаше река/ беше почти тъмно, хълмовете не бяха високи /20-30 метра/, бях в ниското, на единия хълм отляво на мен видях човек, предполагам се беше изкачил за по-добра видимост, тъкмо си помислих, че това което прави е глупаво..и за стотни от секундата над него /на 10тина метра/ ... от нищото се появи извънземен кораб, едновременно с появяването хванаха човека с лъча.. / виждах го като светлина свързваща кораба и човека, а той беше обвит с нещо като пашкул /от светлина/... много бързо го изтеглиха.. докато мислех какво да правя в неочакваната ситуация... изведнъж кораба им се появи близо до мен / 10-15 метра отстрани/...нямаше движение а нещо като телепортация / визирам преместването на кораба/.. всичко се случваше много бързо... дори не успях да помисля, че аз съм наред.. вече бяха хванали някаква жена която не бях видял.. имаше някакви дървета зад мен и я бях пропуснал... /предполагам е била с мъжа и се е скрила в горичката а той е излязал да огледа/..... Реших да не рискувам и се върнах в тялото..
Титла: Re: Извънземната дейност в Астрала
Публикувано от: Shenlong в Октомври 29, 2019, 03:31:38 pm
Матрицата на Земята може да е още по-зловеща

Въпреки факта, че във филмите и в научните среди често се изказват опасения, че човечеството е заплашено от изкуствения интелект, който може да трансформира нашето общество в матрица, обслужваща обществото на интелигентните машини, нещата могат да бъдат много по-различни и по-зловещи.

Може би матрицата отдавна съществува, само че батериите за захранване на кукловодите не са нашите тела, а нашата чиста енергия, която лесно и незабележимо се източва от нас не от някакви разумни съзнателни роботи, а от извънземни.

В новия документален проект на Игор Прокопенко “Роби на извънземните” се разглежда хипотезата, че нашата цивилизация дори не е превзета от извънземни за създаване на енергийна матрица за собствените нужди на извънземните, а просто е изкуствено създадена. Създадена именно такава, каквато е необходима на по-напредналите във всички отношения извънземни. Тези извънземни от други галактики очевидно просто са открили нашата планета, която е много добре пригодена за техните генетични експерименти, което им е позволило да се създадат агресивна и постоянно небалансирана цивилизация от роби.

Защо такава несъвършена, пита авторът на документалния филм? И отговаря на този въпрос: за да се държи всеки човек (всяка батерия) в състояние, в което най-лесно се отнема неговата енергия. Всички наши чувства, изблици на емоции и страдания – не са нищо друго освен огромно излъчване на енергия навън, която се събира от извънземните, които се хранят с нея, както ние ядем месо, зеленчуци, плодове и зърнени култури.

На практика, казват авторите на проекта, ние за извънземните сме говеда, отглеждани за “клане”. Въпреки че на пръв поглед изглежда, че никой не ни води в кланицата, всичко е относително. За огромно излъчване на енергия са необходими огромни трагедии като войни, революции, страдания заради природни бедствия или космически катастрофи. Човечеството постоянно се държи в такава ситуация, в която хората се убиват сами себе си.

Въпреки, че в този документален проект, наречен “Роби на извънземните”, авторите явно не са се осмелили да наричат нещата с истинските им имена, опитвайки се по някакъв начин да изгладят неприятното впечатление от истината, представена пред зрителите на този филм. В действителност най-точното име на филма би било “Добитък за извънземните.” Или по-познатото за нас – “Матрица : батерии за извънземните.”

Но се смята, че първото име по-точно отразява истинското състояние на нещата, тъй като батериите се пазят и дори подобряват, а добитъкът просто се коли и безмилостно се разфасова (в нашия случай- безмилостно организиране на войни, революции и други средства за масово страдание и унищожаване на хора).

И така : В матрица ли сме или все пак в кланица? ..

http://adassa.blog.bg/novini/2015/06/15/matricata-na-zemiata-moje-da-e-oshte-po-zloveshta-video.1369107?reply=4757542


Ето го и линка към документалниа филм: https://www.youtube.com/watch?v=OCRrecCIbAo