Apocryphal Academy

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Pfeiffer

Страници: [1]
1
Здравейте, лекувам себе си от повече от две години със СВ. Не ми се е случвало друго освен банални настинки 1-2годишно, успешно премахнах възпаление на мастна жлеза, което бе довело до сериозно подуване в областта, както и зъбни проблеми са се повлиявали до пълно изчезване. Не използвам никакви други медикаменти и лекарства, само СВ дозиране според симптомите. Използвам СВ на Аркол, за която знам от λ, че е най-добрата и го потвърждавам. Лекувал съм усешно гнойни ангини на децата. Разбира се съм изчел всичко в АА, което е написано за СВ и съм много благодарен на всички за ценното споделяне. Сега искам да давам СВ на човек, който пие доста лекарства- противовъзпалителни, хормони, хранителни добавки, и не мога да я убедя да ги спре. Знам, че СВ увеличава действието и търся четиво, което да е по-конкретно, може и на английски. Ако някой ме насочи, ще бъде голяма помощ.

2

Имаш читатели [font=]λ ![/font]
Имаш това впечатление, че аудиторията се губи, защото много хора не намират смисъл да споделят !
При това развитие на цивилизацията, в което индивидуалността се губи за сметка на масовия интерес към неща, които носят печалба, мисля, че един добър начин за промяна е този, който има намерение да развива индивидуалността си да го направи и да сподели чак тогава, когато е постигнал нещо значимо със себе си. Това е процес, който ще продължи дълго.
Лаф от строителен обект: "Най-добър с винтоверта е.... интроверта". Трябва да променим първо себе си, за да променим света !

3

Разлистих The Orgone Accumulator Handbook тази сутрин, но някак ми се струва, че една естествено съществуваща енергия трябва да може по естествен начин да може да въздейства и да се усвоява, без допълнителни устройства, завивки....!
http://www.alaalsayid.com/ebooks/orgone/The%20Orgone%20Accumulator%20Handbook.pdf4
Чета те на плажа в юлска нощ. Предпочитам твоите материали със звука на вълните. Апокрифна ме вдъхновява да бъда по-добър за себе си и околните. Не съм съгласен с равносметката ти. Апокрифна е качество. Количеството още не е важно, ще се получи с времето и събития, които предстоят... Продължавай да бъдеш лидер, защото си вдъхновяващ...

Страници: [1]