Apocryphal Academy

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Mercury

Страници: [1]
1
Всички теми / Re: Новини за нашето общество
« -: Януари 26, 2019, 10:23:32 am »
В моя град в пощата работят хора, които са над 55-58г. Единственото, което ги интересува са клюките, "стана ли вече 5ч за да си ходим", "преведоха ли заплатите". Работят с Windows XP. Поради мизерното заплащане, никой от младежта не проявява интерес за работа в пощата, а дори да има такива, след време те биват изхвърлени от "динозаврите", които дърпат кокала към себе си, защото още малко им остава до пенсията. И това не е само в пощите, а може би в почти всяка една държавна институция. Според мен това е едната причина, баба едно си знае едно си бае. Ще отнеме доста време по обучението. Дори след това не е гаранция, че ще работят правилно. Пример, моята работа - работя в един медицински център, като оператор въвеждане на данни. Постоянно имам главоболия с една-две "лекарки", на които постоянно им се случват проблеми с офис техниката и програмите. "Това не ще, онова не става, не иска да печата, ела да видиш." 98% от случаите е чисто недоглеждане от тяхна страна или натискане на погрешното копче. След като им обясня какъв е проблема те казват "Добре, разбрах" и моментално забравят какво съм им обяснил и исторята се повтаря. Закостенели пенсионери, които всеки момент могат да забият глава в бюрото и да останат така, докато някой ги намери, но само тогава ще отстъпят място на младите.

2
На Международната космическа станция може да разположат лазер, предназначен за борба с космическия боклук.
16.05.2018г.

На Международната космическа станция може да разположат лазер, предназначен за борба с космическия боклук. За това съобщава РИА Новости.
Председателят на експертната група на Съвета по космическите заплахи, кореспондент РАН Борис Шустов по време на изявление на заседанието на РАН(Руската академия на науките, бел.прев.) относно космоса съобщи за разработката на подобно устройство.
Според него заседанието на работната група се проведе в Института за космически изследвания по случай 60-ата годишнина от първия сателит. На това заседание учените от Русия, Италия, Франция и Япония се споразумяха за формирането на международно сътрудничество.
„Всички те ще мислят над използването на орбитални лазери, разположени на МКС, за да се избегнат сблъсъците с малки, само няколко сантиметра, но най-многобройните и опасни частици от космическите боклуци/отломки” – заяви той.
В същото време президентът на Руската академия на науките Александър Сергеев заяви, че наскоро стана много популярно да се обсъди използването на лазери, опериращи от космоса, за да отклонят елементите на отломките в орбитите на тяхното навлизане в атмосферата.
„Сега в Япония и Европа сериозно се обсъждат проекти по създаване на такива устройства.” – каза той.
По-рано в „Роскосмос” съобщиха за корекция в орбитата на МКС.

Източник:  https://russian.rt.com/science/news/513550-mks-lazer-musor

3
В Алтернативния форум също дискутирахме тази тема. Може и да сте видели вече за какво става въпрос там, но ще се осмеля да сложа линкове и тук. Става въпрос за един човек, който се казва Калоджеро Грифази и посредством регресивна хипноза помага на хората да се изчистят от паразитите. С един съфорумник направихме преводи на някои от сеансите, към които имахме най-голям интерес. Информацията дадена от различните хора под хипноза доста си прилича.
https://drive.google.com/file/d/0BzN7vMq_-6L2RXN4WkZHUHVGcFU/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0BzN7vMq_-6L2VTlXVFhYbkMyclU/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0BzN7vMq_-6L2dV9PTnJDdF9xNEE/view?usp=sharing


4
Предполагам, че тук е подходящо място да споделя новината от тия дни. 
Директорът Болдън, който обяви, че извънземните идват изчезна, а назначават офицер за борба срещу извънземните.
http://bultimes.com/%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%B2-%D0%9D%D0%90%D0%A1%D0%90-%D0%94%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%91%D0%BE%D0%BB%D0%B4%D1%8A%D0%BD-%D0%BA/Засега се споменават само "извънземни микроби", но това може да е подготовката на умовете на хората да чуят за "истински извънземни хуманоиди".

Страници: [1]