Apocryphal Academy

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - иван

Страници: [1]
1
Всички теми / Re: Новини за нашето общество
« -: Август 01, 2019, 09:42:00 am »
Вероятно сте чували лафа - На болната жена почина мъжа й (или обратното).
Тази статистика може би ще се окаже вярна за болните хора, че живеят повече от "здравите"! Тук може да се поспори - Колко болни са болните хора, и Колко здрави са здравите хора! Има примери около мен колкото щеш, но ще дам за баща ми и майка ми. Майка ми е болна(наистина) от 20 г. Има диабет(на хапчета), кръвно и т.н. Не че баща ми нямаше болести, но не си пиеше лекарствата редовно, не обръщаше внимание на здравето си, не се пазеше и почина на масата от инфаркт най-вероятно. Майка ми си е жива(дано още години), но си мери кръвното през час, захарта всяка седмица поне по веднъж и т.н.
М/у другото захарният диабет(инсулинозависим) е лечим на 100%. Преди години гледах документален филм, американски. Но съм му загубил следите. Основно наблягаха на суровоядството и строг медицински контрол разбира се.

2
Всички теми / Re: Опитност извън тялото /ОИТ/
« -: Ноември 27, 2018, 08:17:08 pm »
Опитвал ли си по време на ОИТ да посетиш друга планета. Например Луната (тъмната страна) или Марс!

3
Всички теми / Re: Мизериите на църквата
« -: Март 30, 2018, 11:33:17 am »
Майка Тереза – ватиканската убийца | Как Ватиканът канонизира поредния убиец! Скандални факти от биографията на Агнес Годже Бояджиу
https://bultimes.com/majka-tereza-vatikanskata-ubijtsa-kak-vatikanat-kanonizira-poredniya-ubiets-skandalni-fakti-ot-biografiyata-na-agnes-godzhe-boyadzhiu/
Без коментар !!! :o

4
Всички теми / Re: Моята самоделка с КПД>1
« -: Февруари 05, 2018, 10:36:36 am »
Ще коментирам 2 неща :
1. Чудя се дали варианта с рид-ампулата с NO (отворен) контакт и малкото магнитче не може да се замени с Р-А с NC (затворен) контакт и без магнитче !!!
2. Защо обръщаш такова внимание на лагерите ! Доколкото си спомням загубите в тях варират от 1...5%, пък и 10 да са. При едно КПД от 400% те биха били незначителен проблем за затваряне на системата.
Успех !

Страници: [1]