Apocryphal Academy

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - АРУНА

Страници: [1]
1
Всички теми / Re: За и против хората
« -: Септември 19, 2018, 11:40:24 pm »
  Бях решил да напиша като обобщение това, което съм разбрал за себе си от търсенето ми относно ЧОВЕКА. Търсех подходящите думи и тогава ми се случи това: https://www.youtube.com/watch?v=XDs4zNQi7iY . Вече сте поставили основите на едно ново общество тук на този сайт. Съмишлениците сами се намират. Благодаря ви че ви има. БОГ да ви благослови!

2
Всички теми / Re: За и против хората
« -: Септември 14, 2018, 02:57:21 am »
Като читател на форума, от който получавам информацията която търся, попаднах на тази тема. След неколкократно изчитане на постовете заради евентуално по-примитивното ми разбиране, ми се породиха някои въпроси. Те са от онези, които ме карат да търся постоянно.

    Какво е ЧОВЕК по определение, кой го определя, защо?
    Каква е разликата между човеците, какво обуславя съвместното съжителство между различните на една и съща територия?
    При положение, че това е така от памти века, явно има замисъл. Какъв е?
    Някъде има ли място за ЛЮБОВ, или всичко е въпрос на достатъчно лична сила за налагане на собствената воля под всякаква форма?

3
Като погледна коя и да е зидария от този тип на обратно, тоест нагоре с краката, винаги ми изглежда сякаш са ги изливали в меки калъпи( кофражи) в земни изкопи и след това един по един са ги редили обратно на зидариятя.

4
Всички теми / Re: Сребърната вода
« -: Март 13, 2018, 11:48:35 am »
Здравейте и добре заварили. Нов съм във форума и съм благодарен че ви има. Много ми хареса публикацията за сребърната вода. Лично я ползвам вече повече от десет години. Всичко което е написано е вярно. Мога само да допълня следното. Ако се приема от ранна възраст в наистина големи дози, примерно над 50мгр. на литър за ден, се получават изменения на генно ниво. Това не е страшно, никак даже, но евентуално може да доведе до непоносимост към благородни метели у следващото поколение. За хора вече с деца няма птоблеми с дозировкара.
 Поздрави и успех за напред на всичкиСтраници: [1]