Apocryphal Academy

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - ventork

Страници: [1]
1
/коментарът е одобрен в отсъствието на Psyhea/

Здравейте!
   Да напиша какви са ми отзивите за Тодикамп.
   Приемах го два месеца. Схемата, която ми бе пратена, когато получих продукта, не я спазвах точно. Имам предвид, че количеството за прием /дозата/ е точно, но не и това, че приема е по три пъти на ден. Приемах го по два пъти – сутрин и вечер. 15 дни го приемах по три пъти на ден, после вече по два пъти, докато го изпих.
   В началото ми беше неприятно с вкуса, но после свикнах и даже не ми правеше впечатление. Започнаха уригвания, които за няколко дни почти изчезнаха. Причната я отдавам на това, че не сдъвквах хубаво храната, когато ям, както и това, че препарата вероятно разгражда някои вещества в червата. Изхожданията ми по голяма нужда се увеличиха, последствие се нормализираха. Имаше и моменти, когато направо все едно пикаех през гъза си, но пък такова олекване чувствах, че не мога да го опиша с думи.
   Режим на хранене не спазвам. Ям месо, хляб и там каквото ми се яде още – пържено, печено, варено. След като започнах приема на Тодикамп, тестени закуски почти вече не употребявам, хляба го намалих като количество, но месото все още си го ям в същите количества. Увеличих приема на зеленчуци, даже започнах да ям и такива, които преди не харесвах.
   Пия и пуша, като пиенето го намалих още преди да започна да пия Тодикамп. Цигарите ги намалих откакто почнах да приемам препарата, от самосебе си. Преди съм опитвал да ги намаля, но се получи обратния ефект, увеличих ги.
   Имам гъбички по ноктите на палците на краката, като съм ги мазал с какво ли не преди, но ефект никакъв. Сега, след приема на Тодикамп, видимо има подобрение /започнаха леко да изсветляват ноктите, а преди бяха жълтеникави и от основата се опитва да избие нормален нокът/, но не са изчезнали. Не съм ги мазал с него, но на пролет мисля да направя още един курс и тогава освен приема ще ги мажа.
       


2
След като изчетох постовете на Psyhea, се задълбочих в търсене на отзиви за прием на газ и попаднах на форум, където описват един препарат "Тодикамп". Поръчах си две шишенца за мен и две шишенца за майка ми. От днес започнах приема по схемата, която ми пратиха. Курсът е два месеца и след това ще докладвам за резултатите. Към момента само се уригвам, което е неприятно, защото се възвръща малко неприятния вкус. Поздрави.

Страници: [1]