Apocryphal Academy

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - ORENDA

Страници: [1]
1
Всичко това звучи много убедително, както винаги логиката ти е желязна.
Докато четях се сетих за един "разбирач" от жълтия форум, "специалист по енергийното", онзи с едиповия комплекс... Знаеш кой. Сигурно, след като прочете написаното от теб, ще се почувства като след удар с копие в гъза.
Не споделям казаното от теб относно концепцията за преражданията и  Висшия аз. Сигурен съм, че си спомняш, че в личен разговор с теб съм споделял за мои предишни животи и за техниката, чрез която съм придобил тази информация. Бях ти казал, че след като получих тази информация, започнах да търся потвърждение във всякакви източници: интернет, енциклопедии, исторически книги и пр. И всичко се потвърди. А до тогава нямах представа, че съществуват тези факти. От къде идва тази информация?! Това не е възможно да е някаква игра на ума.За мен единствения логичен отговор е, че идва от безсмъртната ми субстанция, която съхранява този спомен. Не е възможно информацията да е предадена по генетичен път от родителите ми, защото по времето на описаните събития, те вече са били родени.
Аз също не умея съзнателно да "джиткам в енергийното", но това не ме прави нещастен. Сигурно е много яко, съдейки по това, което разказват Веско, Психея и Ключаря! Всъщност, всички ходим там, макар и неосъзнато. Очевидно е физиологично необходимо за нас, но не всеки има ясен спомен за случилото се. Няма да е лошо, имащите тези умения да споделят някаква техника как поне да запазваме спомена за преживяното.

2
Психо, много ме изкефи поста ти! Колкото си щура тук, толкова и в енергийното, както казваше онзи с Едиповия комплекс.Що не мога, мамка му, и аз да си джиткам ?! Веско ми даде куп акъли, правих и онова, което ти ми каза..... И няма и няма! Това е! Л( Ламбда) направи супер анализ, ама и на него не му се получава.... Не знам, сигурно трябва да ти идва музата свише !  .... Впрочем, миналата седмица сънувах една колежка, с която живота ни раздели, тя отида на друга работа. Чувствам я и сега много близка духовно. Не я бях виждал и чувам от поне две години. Обадих й се, ей така, да я чуя и тя ми каза, че преди три дни е родила, момиченце, и много се чудела кой друг ще се радва с нея. Щото е на 46 г. Мислела да ми се обади, но аз съм я изпреварил. Вярно, това няма нищо общо с ОИТ, но много се радвам за тази жена и това беше един от малкото сънища, които помня.

3
Веско, а опитвал ли си да общуваш с тях? Да изпратиш мисъл-форма, поздрав, въпрос? Тези същества от един вид ли бяха?

Страници: [1]