Apocryphal Academy

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - λ

Страници: 1 ... 50 51 52 [53] 54 55 56 57
781Естествен Закон

пълна версия
19 Октомври 2013гсеминар на
Марк Пасио
бивш жрец в Църквата на Сатана

ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕМ

Пасио: Благодаря на всеки един от вас, за това че е тук днес. Днес ще бъде чудесен ден. Ще говоря за това, което считам че е… самото сърце на материала ми.

Хората ми задават много въпроси. Казват “Изнасяш много материал на уеб-сайта си, кое е основното нещо? Ако можеш да ми кажеш едно основно нещо, което трябва да знам, и мога да не знам останалите неща, кое ще е това основно нещо?” И винаги им казвам едно нещо – Материалният или Естественият Закон.

Ако не друго, то това е материалът, който трябва дълбоко да проумеете.

Така че за това ще говорим днес, под формата на удължена презентация. Преди всъщност да започнем, искам да кажа няколко неща. Така че наричам този раздел “Преди да започнем”.

И думата “Начало/започвам” е много важна тук, защото всъщност за това е тази презентация. Тя е посвещение. Посвещение в един много, много, наистина дълбок езотеричен материал, който е бил скрит от очите на човечеството от хилядолетия. Така че искам да попитам публиката преди да започнем – Колко от вас са нови или сравнително нови и сега се запознават с моята работа, вдигнете ръце, моля?

Това е… отлично! Това е чудесно! Чудесни новини, много се радвам, да го науча. Това, което предварително исках, е като дойда тук, да говоря пред група хора, които вече са запознати отчасти с моята работа или които вече са чували за нея, така че това е чудесно.


Пасио: А колко от вас тук днес смятат, че Състоянието на хората и че живота на Земята са поносими точно такива, каквито са в момента?

Това също е много добре. Защото ако такъв беше случаят, щях да ви кажа, че тук няма нищо за вас и щях да ви покажа вратата. Така че това е добре. Всички сме жадни за промяна.

Едно от големите оплаквания, които чувам относно работата си, когато проверявам форумите или прочета нещо случайно по интернет, много хора казват… “Няма нищо ново тук; И преди съм чувал за това някъде, еди кой си говори за това, чел съм го в еди коя си книга…” Е, дами и господа, имам новини за вас – Тук няма нищо ново. Аз няма да ви покажа нищо ново. Няма да покажа нищо, което не е съществувало преди това и ние също ще продължим да съществуваме след това. Аз няма да си сътворя нов материал. Аз бих нарекъл себе си… както ми казаха снощи на вечеря… “Считам те за агрегатор на материал”. И харесвам този термин, харесва ми това описание на каквото правя.

Аз съм агрегатор, събирам нещата заедно в един пъзел, след това го обяснявам с прости за разбиране думи, така че хората с готовност да го поемат – да го вземат и после да направят нещо с тази информация.


Пасио: Така че няма да видите или чуете нищо ново тук днес. Както е старата приказка, “Няма нищо ново под слънцето”.

Много хора не знаят какво означава тази фраза. Тя означава, че Истината е единствена, и вечна. Тя винаги е била тук, и тя винаги ще бъде тук. НАШЕТО възприятие трябва да е съобразено с нея, така че няма нищо ново за вас тук днес. Това са вечни истини. Те винаги са били тук сред нас.

Друго нещо, което искам да кажа, преди да започнем, е относно стилът ми на презентиране. това е друго нещо, заради което получавам много оплаквания, и нямам никакви намерения да го променям.

Стилът ми на презентиране се описва от някои като екстремно напрегнат и понякога дори биткаджийски. Някои от вас е много вероятно да се ядосат от неща, които ще ме чуете да казвам по време на този семинар. Така да бъде. Факт е, че самата истина от само себе си е е войнствена, защото тя води война срещу всички форми на измама и Майнд Контрол. Аз не изнасям тази информация, за да бъда харесван, популярен, за да правя пари или приятели. Ако трябва да съм честен, аз дори НЕ ИСКАМ да отделям време за това, защото аз вече знам, разбирам и ЖИВЕЯ тази информация. Върша това, само защото си давам сметка, че във времена на такова сразяващо невежество за тази критична информация, фактът, че аз действително я разбирам, ме поставя в позицията на Моралното Задължение да говоря тази информация на другите, в опит да им помогна да разберат, и също да я живеят.

Това е причината да го правя.


Пасио: Всеки човек тук днес, който иска да добие истинска, действителна стойност, практическа стойност от този семинар тук днес, ще ги помоля, да направят нарочно и съзнателно усилие за две неща:

– Опитайте се да оставите настрана… до каквато степен ви е по силите… вашите възприятия за мен, в ролята на презентатор. И в това число влизат мненията ви за това как изглеждам според вас, как се обличам, звукът на гласа ми, манеризмите ми и тн. Опитайте се да оставите тези мнения настрана, колкото ви е възможно.

Зная, че за някои това е трудно. Казвам това, защото ако отдавате внимание на такива тривиалности, ще отвлече вашия собствен ментален фокус от информацията, която ви се представя днес. И това е най-лошото, което може да се случи. Защото информацията е важното – а не аз. Опитайте се да игнорирате мен, и се фокусирайте върху съдържанието.

– Опитайте се да бъдете съзнателни и осъзнаващи собствените си импулси да отхвърлите информацията, която ви се представя на този семинар, възоснова единствено на вашата първоначална емоционална реакция, вашият начален емоционален отговор към тази информация.

Това е логическа заблуда. Не можете да РЪЗСЪЖДАВАТЕ с емоциите си. Така че, ако чуете нещо, което не харесвате, или което ви ядосва, няма проблем – почувствайте емоцията. Но не казвайте веднага “Това не може да е вярно!”. Нито пък ми вярвайте. Става дума за проверка. Става дума за откриване на истината. Става дума да положите усърдие в изследването на този материал.

Но ако се опитате да орежете истинността на тази информация, само въз основа на това как ви кара да се чувствате като я слушате, вие извършвате логическа самозаблуда.

Така че си опитвам да помоля и да обясня на хората, да потиснат спонтанните реакции на неверие, казвайки “Не, не искам да приема това!”, “Не, това не може да е истина!”, въз основа на това как нещо ги е накарало да се чувстват тук днес. Много е важно да го имате предвид.

И последно: тази информация, целият семинар е един гоблен. Той е като сглобен пъзел. Предназначен е да се възприема целия в неговата цялост. Ако сте дали парично дарение, за да бъдете тук днес, силно ви препоръчвам да останете за цялата продължителност на семинара, в противен случай, най-вероятно няма да разпознаете шарките, типични за гоблена, и най-вероятно ще сте прахосали времето и парите си.

Добре. След като казах това, нека да скочим в материала.

782
Предварителни думи от мен - преводача на българскиНаправих този превод доста отдавна и отне доста време. Почти 9 астрономически часа нон-стоп говорене не е малък труд. Още повече, че не става дума за превеждане на писмена информация, а на аудио-видео лекция. Отне ми цялото лично свободно време за период от около три месеца. Преводът беше завършен и публикуван на един от старите форуми, в които участвах, на 20 Септември 2016г.

Преди да се захвана с това, проверих българското интернет пространство за съществуващи версии. Единственото нещо по този материал беше видео в YouTube, направено от наш сънародник, който беше създал субтитри за междинен двучасов отрязък от тази лекция.

Аз реших, в такъв случай, да преведа целите почти 9 часа, и да ги представя под писмен вид, във формата на реплики с вмъкнати скрийншотове.

Точно 1 месец и 10 дена след публикуването на този превод,  се е появила книга по въпроса, именно върху същия материал - "Естественият закон" от Марк Пасио - на някакво издателство, "Сребърно Звънче". Разбрах за това през месец ноември 2016г, бях информиран от приятели.

Тази дата я добих от тук:


Преводачът и редактор на тази книга е Коста Сивов.Преводът в книгата и моя превод в интернет форумите НЕ СА копи-пейст един на друг. Преводът на преводача от издателство "Сребърно Звънче" е по-професионален. И разбира се, че е така. Аз съм самоук аматьор, а не заклет преводач и не се правя на такъв.

Но, нека си зададем въпроса:
 - Колко често се случва едно издателство, да издаде именно аудио-видео лекция, именно в този вариант, който виждате по-долу, в книжен формат? Не се случва много често.
 - Колко често се случва нещо, появило се като свободен превод в интернет, да бъде капитализирано в кратък срок от онзи, който има възможност за това? Случва се доста често.

На някои хора от моето обкръжение това въобще не им харесва и дори ме подтикват към някакви действия. Не става дума за търсене на права, защото това е напълно неоснователно в случая. Но става дума, че добрите обноски предполагат поне да пишеш и-мейл на онзи, който те е вдъхновил или ти е обърнал внимание по някакъв начин. Поне да питаш "Здрасти, благодаря, смятам да издам това на книга, възразяваш ли?". Никой не може да възрази. Никой не може да забрани. И никой не би забранил. Но този въпрос е форма на заявяване на приятелски отношения и е проява на добър колегиален етикет.


Аз самият съм доволен. ТОЧНО това исках да постигна. Аз исках да вдъхновя хората да поемат щафетата, доколкото могат, така както аз реших да я поема. Появата на тази книга е всичко, на което можех да се надявам, защото мен ме интересува информацията и нейната кауза. Ако ме интересуваха парите, или нещо друго, отдавна щях да съм излязъл от анонимност и щях да си размахвам лика на плакати по тротоарите и интернет порталите. И ако някога се занимавам с парични потоци, никога няма да ги използвам за генериране на нови парични потоци, а, отново, единствено в името на каузата, която ме интересува и която осмисля живота ми.

След като някой е имал повече ресурси, по-добри професионалисти, и е бил способен на по-добър продукт на по-видимо място - не мога да бъда по-щастлив от това!

Въпросът е, че все още очаквам и-мейл от издателство "Сребърно звънче", който да ме запознае с най-добрите им чувства към мен.Кигата е по-добре преведена; има по-малко грешки; има допълнителни материали; и е по-удобна за четене. Затова, моята ясна позиция и послание към вас е:

Ако искате по-високо качество, не четете превода на тази лекция тук.
Купете си книжното издание на "Сребърно звънче".

783
Как може да се докаже, че ми стана интересно?

Ами, мисля че програмирането на съзнанието предоставя интересни аргументи. Дали са доказателства... не се наемам все още да коментирам, но е факт, че тази информация са улики, и на база тези улики могат да се оформят силни аргументи.Още от едно време ми е цел да преведа на български книгата "Формулата на илюминати за създаване на съвършен, неуловим майндконтрол роб" на Фриц Шпрингмаер и Циско Уийлър. Превел съм няколко глави, почти половината всъщност, но замразих проекта в интерес на други проекти. Сега след като сайтът ни е завършен, много искам скоро отново да се заема с този материал.

В тази книга двама професионалисти описват КАК се програмира и депрограмира съзнанието на един майндконтрол-роб.


- Първо, човек трябва да бъде докаран до прага на болката.

- Тогава, пред съзнанието има два избора:
      - да умре (от болка)
      - или да се раздвои (да получиш раздвоение на личността), така че вторичната личност да запази целия спомен за преживяната болка, с цел да се спаси другата личност (да се избегне смъртта)

- Колкото по-развито е егото, толкова повече са смъртните случаи. И колкото по-неразвито е егото, толкова е по-голяма вероятността да се образува вторична личност.


Заради тази основа на нещата, най-добре се програмират новородени деца, и програмирането на най-съвършените роби започва веднага след излизане от утробата. Естествено, ползват се специални родилки, които са също майндконтрол-роби, това е цяла индустрия, и има цели "заводи" за роби. Плодовете на тези родилки се обработват още докато се развиват, и тези техники се наричат "вътре-утробно травмиране". И тн. Това са подробности.Да кажем, получава се човек с раздвоена личност.

- Вторичната личност е изолирана от първата, посредством нещо, наречено "амнезийни стени" - бели зони в паметта (наречи го (Атосе), повредени адреси в регистъра, стена от повредени клъстери памет).

- Вторичната памет помни болката, първоначалната болка, довела до разцепването на Ядрото. В този занаят оригиналното съзнание се нарича "Ядрото".

- Тази вторична личност е САМО болка. Тя няма самоличност, няма спомени, няма нищо. Единственото, което знае за себе си, е болката, която помни, и затова самоидентифицира себе си с тази единствена информация - тази личност се мисли за самата болка.

- По време на първоначалното разцепване, в жертвата се влага спусък. Този спусък е информационен - звук, думи, образ... миризма, допир, на практика всичко, което е информация за мозъка.

- Спусъкът има за цел лесно да превключва коя от двете личности да излезе на преден план.

- Когато на жертвата се подаде спусъка, на преден план излиза Болката (това е името й, затова е с главна буква, Пепи отстъпва на заден план, и Болка излиза на преден).

- Когато Болката излезе на преден план, жертвата отново изживява спомена за болката.
И това е много любопитно. Жертвата започва да се гърчи и да се мята, точно така, както е било първия път, усещайки същата болка, която е довела до разцепването на Ядрото й.

Ясно е, че това не е реалност. Това е СПОМЕН, за нещо, което е било реалност, и което сега е минало. Но СЪЗНАНИЕТО го прави реалност за себе си (абсолютен факт, тялото отделя хормоните и всичко, тялото реагира физиологически по същия начин на спомена за болката, както и в действителната ситуация, когато се е случвала).

Това води до ново разцепване на Ядрото... и до появата на ТРЕТА личност. В жертвата вече има три личности - едната нарича себе си Пепи, другата нарича себе си Болка, а третата личност не знае какво е.

Третата личност е нещо като... празен партишън от паметта. Тя е просто това - един партишън от сноп вакантни адреси. Програмистите й казват "Ти се казваш" еди как си. "Миналото ти е" еди какво си. И чрез хипноза и наркотици, вкарват Третата личност в транс, прожектират й видео-филм... благодарение на наркотиците тялото съпреживява кадрите от филма, усеща ги физически и образува спомени... а благодарение на хипнотичния транс тези спомени се сдобиват с времево разслояване.Самият филм, който се прожектира, трае минута. Кадрите на него направо хвърчат, в една минута е наблъскан филм, дълъг цели дни. Но за съзнанието не е проблем да поеме визуалната информация.

Наркотиците създават сетивните спомени.

Хипнотичният транс придава времевата компонента на всеки спомен.

И накрая се получава една Трета личност, която има спомени за целия си живот. Сдобила се е с идентичност, име, минало... дори с различни умения и таланти (които са вменени).И така... в жертвата вече има три личности - две пълноценни и една функционална. Двете пълноценни са Пепи Георгиев и да кажем Майкъл Сандърс - бъдещ шпионин за внедряване в социалните служби на САЩ - и личността Болка, която е само функционална.

Казва се, че тя е личност-функция. На практика, тя служи само за причиняване на максимална болка на жертвата - личност-функция. И служи за създаване на нови личности, нови партишъни памет, достъпът до нея се осъществява чрез вложения спусък.Установено е, че в един човек може да има до 256 личности. МАКСИМУМ.

Това е много любопитно, защото 256 е степен на двойката, и както знаем, 256 е определен стандарт в чиповете RAM-памет, които следват еволюцията на степента на двойката.Та... в този контекст... интересно е да обсъдим, къде е тук реалността, и къде е фантазията, или съня?

784
Като каза да се върнем на аналогията с дигиталната реалност (игрите), едно време имах следните разсъждения.


Да кажем, сядам да играя някоя игра.
- избирам си инкарнация (избирам си его, от чието име ще действам)
- играя известно време, известно време минава на моя стол и огладнявам и тн. В играта може да минава повече време, или по-малко време, от гледна точка на егото, което съм оживил.
- решавам да сложа играта на пауза, за да стана да отида да ям. Цялата действителност в играта, включително и моя его-образ, спира. При мен времето продължава да си тече.
- връщам се, сядам, и пускам паузата. Цялата дигитална действителност тръгва мигновено, така сякаш не е спирала.

Въпросът е, ще усети ли моя его-образ нещо? Според мен не. Без моето съзнание, той е... просто информация. Когато вниманието на моето съзнание се фокусира върху него, тогава той е жив. По-скоро - АЗ съм жив, в НЕГОВАТА реалност (дигиталната), ЧРЕЗ него... и онова, което другите разглеждат като негов живот, е всъщност МОЯ живот. И без моето присъствие, неговата действителност замръзва.

Или... геймърите, които се връщат в играта след кратка пауза, често са объркани. Влизаш пак в играта, първото нещо, което правиш, е да се огледаш на всички осоки, за да си припомниш инерцията на моментите и действията... тоест, за да "влезеш в играта", както се казва. После няколко мига на бездействие, за да огледаш всичките цифрови данни и прочие, да си СПОМНИШ къде беше спрял да играеш, и после с две-три неуверени крачки в играта продължаваш, и влизаш в роля отново.

Нима това понякога не се случва на разни хора в реалния живот? Дали можем да кажем, че това е добра аналогия на нещо, което се случва със съзнанието, което оживява личността като его-самоосъзнаване? Интересни въпроси, които съм си ги запазил в тефтерчето с въпроси.


Да кажем друга ситуация.

- играеш играта, но стигаш до непреодолимо препятствие.
- включваш пауза.
- праскаш Alt + Tab, минимизираш, и отиваш в Гугъл. Сърфираш в Гугъл за решение на ситуацията. Намираш го, прочиташ го (може би дори гледаш как някой друг е минал препятствието в YouTube).
- връщаш се в играта, и го правиш.

За егото, което оживяваш, нищо не сее случило.
За теб - съзнанието, което го оживява, са минали минути, може би дори часове.

Не казваме ли тогава, в реалния свят, че някой "е получил мигновено прозрение"? Не може ли това да бъде аналогия за онова, което наричаме интуиция? Друг интересен въпрос от тефтерчето.


Играещият зад клавиатурата се явява съзнание от по-следващ мащаб, спрямо егото в дигиталната реалност.

АКО ТЕЗИ АНАЛОГИИ СА ПРАВИЛНО ПРИЛОЖЕНИ... от това би трябвало да следва, по пътя на същите аналогии... че истинското ни съзнание обитава реалност, която се отнася към нашата реалност така, както реалността на геймъра се отнася към дигиталната реалност на героя му.

Но нека не забравяме, че в игрите също има игри. Наричат се мини-игри - човечето, с което играеш, също може да играе игри.

По този начин аналогията може да изобрази "тунела" от градирани по мащаб игри. Да кажем, както казва Атос, ако съзнанието седи ИЗВЪН Матрицата, и играе с човече, което играе с човече, което играе с човече, и тн...

Като за всяко "по-далечно" човече времето е все по-кратко нещо. Всяко човече прави реално-времеви паузи, които не се отчитат от подчиненото му по мащаб човече. Така че най-далечното чъвече преживява най-кратко време (живее най-бързо), най-първото живее най-дълго време (преживява най-горния разряд паузи, без никакви пропуски).

А за истинското съзнание, извън Матрицата, време може би няма, най-вероятно.П.П.
Сега видях, че Психото говори нещо подобно на тази аналогия.

785
Да напомня също как се казва темата ми - Дигитално програмиране и Астралното преживяване

От ключово значение е, да е ясно на каква основа стоим, за да говорим по този въпрос.И ЕТО го въпроса: Съзнанието, реалност ли е, или е сън?

Тук става дума за програмиране на съзнанието, както се програмира софтуер на машина. Аз си мисля, че няма как всичко да е реално. Къде тогава са разликите - аз си мисля например, но мисълта НЕ Е реалност. Мисълта ми Е реалност... но това, за което си мисля, НЕ Е, то е само идея.

И когато говорим за реално и нереално... ти Атосе, твърдиш, доколкото разбирам, че каквото и да програмираш в нечие съзнание, то е реалност? Правилно ли те разбирам?

786
Веско ето това винаги съм искал да те питам, в този модел...

Аз лично виждам смисъл (в идеята, че долния свят захранва горния, и той следващия и така, и че всеки следващ свят има по-силен интерес да те върне в най-първия).

Целта е да разходваме енергия тук, чрез триене, за да може всичко да съществува, като стълпотворение от светове. Но все още си мисля, откъде ли идва енергията?


Ще се загубим ли някой ден? Когато се изтъркаме и прохабим тотално? Стълпотворението месомелачка за съзнания ли е? Нещо като преживен механизъм на гигантска крава, докато не ни храносмели?

787
Дефиницията за "реалност" губи смисъла си, когато я прави някой, който е вътре, в същата тази реалност!

Значението на думата "реалност" не е дефинирано от нас с теб, а от други. Който и да е дефинирал за първи път думата "реалност", тя значи каквото значи. Никой не е казал, че ние с теб сме в реалността или че не сме в реалността. Никой не е казал къде сме. Но някой, някога, е имал идея. И тази идея си има дефинирано име - реалност.

Думите сън и реалност са противоположни по дефиниция. А ти искаш да кажеш, че едната трябва да изчезне.

Но аз се съмнявам, че можеш да докажеш, че реалността не съществува. Ако реалността не съществува, тогава не съществува ли тя някъде там? Можеш ли да докажеш, че реалността е невъзможна концепция?


А можеш ли да докажеш, че думата "сън" е невъзможна концепция?

Какво се опитваш да направиш? Да кажеш, че всичко е сън, или да кажеш, че всичко е реалност?

В тази вселена има нещо, което е реалност. Освен това, тази вселена не е бедна, и в нея има неща, които не са реалност, и се наричат сънища.

И това може да се докаже. Но не може да се докаже, според мен, че всичко е реалност (включително и сънищата) или че реалност не съществува (че дори и реалността е сън).

Тук не говорим за това дали концепцията за някоя дума е уместна. Говорим за това, че има измислени думи, и те са точно дефинирани. Ако ти имаш НОВА КОНЦЕПЦИЯ, аз оставам с впечатление, че тя се нужда е от свое име... а не от пре-дефиниране на вече дефинирани думи.
В будистките учения се говори, че животът на човек наистина е сън, а смъртта - пробуждане!

Това е така. Но будистките текстове са комплексна литература, и на всички е известно, че нейният прочит ИЗИСКВА специална нагласа.

Будистките текстове не са направени да се четат от изходната позиция на предварително усвоена западна култура и Аристотелова логика, както например го правиш по-горе.


Факт е, че не можеш да бъдеш събуден от действителността. Факт е, че не можеш дълго да останеш в който и да е сън. От съня се събуждаш за щяло и не щяло, но от ействителността не можеш да се събудиш до смърт.П.П.

Освен това, не забравяй за всииииииички останали проблеми от пре-дефинирането на думата реалност. Съмнявам се, че имаш отговор за тях. Ако пипнеш тази дефиниция, те чака цял живот на предефиниране на цялата човешка лексика.

Думата реалност е свързана с истината. По този въпрос, например, мислил ли си какво ще се случи, ако сънищата са реалности, тоест ако всички сънища са истина... или ако реалността не съществува, тогава къде се измества референтната точка за дефиницията на думата истина?

788
Всичко е толкова реално, колкото го възприемаме! Тогава...кое е реално и кое - не?

Не и според дефиницията на думата.

https://en.wiktionary.org/wiki/real

Реално идва от латински - reālis, което означава "материя, нещо".

Означава действително битие, съществуване (не фантастично или въобажаемо); обективно, физическо съществуване.Така, сънищата не са реални не само по логиката на будното съзнание... а те не са реални най-вече по дефиниция. Дори и логиката на будното съзнание да отпадне, дефиницията на думата остава. Думата "сън" е смисловата концепция, която се използва за адресиране на всичко онова, което е не-реално.

Ако твърдим, че сънищата са по някакъв начин реални, тогава автоматично твърдим, че сънищата са по някакъв начин веществени. Тоест съществени (съществуващи вещи). А те не са.

Освен ако някой не защитава обратната теза, което би било интересно да се прочете.

Интересно ще е как ще се развие такава теза... защото тя на практика би означавала, че всеки сън е истина. Истината на практика е реалност, действителност. Ако всеки сън е реалност, това означава, че той е не само нещо веществено и съществуващо, но и че е истина.

Ако има има истинни и неистинни реалности, значи неистинните реалности са дефакто илюзии, а не реалности. Тоест, ако има истинни и неистинни сънища, значи едните - онези, които са верни - просто не са сънища.Но аз специално не виждам как може сънищата да са реалност. В речника винаги ще има място за дефинициите на тези думи.П.П.

Б.Х., след дни тук ще се появят материали за времето, които биха ти били интересни :) Имам доста неща за подготвяне и съм малко претрупан, но следи Библиотеката.

789
Множество сложни въпроси!  :) Разгеле, най-накрая ще можем да ги обсъдим в каквато си дълбочина искаме и до каквато дълбочина успеем да стигнем, без постоянно да ни бомбардират вмешателства, провокации и всякакви други простотии!Аз съм склонен да разглеждам тези въпроси именно през призмата на компютърните игри, всеки аспект от тях. Да, сравнението с компютрите наистина просто не отговаря на мащаба на сложност... но и не е нужно. Важното е, че е великолепен модел, който до сега поне не се е провалял в това да предостави аналогия.

Тъкмо обратното. В днешно време наблюдаваме, как модерните, съвременни философи (които тепърва очакват историческото си безсмъртие, след като починат) постоянно ги тегли да сравняват живота с компютрите. Всеки модерен учен, философ, публична личност, днес се стреми да проявява остроумие, като сравнява екзистенциалните ситуации с някоя проява на модерните технологии.

И това не е просто защото е модерно... а защото напредналите съвременни технологии никога не се провалят да ни предоставят акуратни и уместни аналогии, и създават едно чувство на сигурност, че ако сравниш някоя функция на живота с някоя дигитална функция от съвременния софтуер, никога няма да си далеч от истината.

И ако се придържаме към този вид аналогии, ще видим, че този физичен модел за съзнанието наистина е успешен.

Аз съм част от поколенията, които израснаха с компютърните игри. Аз бях второ дете в класа с компютър, във втори клас, а първото дете с компютър беше най-добрият ми приятел тогава, и му го купиха в първи клас. Висях у тях по цели дни. Майка му ме хранеше и переше, само дето не ме къпеше. Бях се превърнал в част от семейния живот на това чуждо семейство... и нон-стоп седях на компютъра и гледах приятеля ми - как клика, как шатка по копчетата, как играе някакви неразбираеми за мен неща. Просто седях и гледах.

Интересното е, че между нас се породи и нещо като конкуренция. Той целенасочено слагаше пръсти върху повече клавиши, отколкото щеше да ползва, за да ме заблуди за клавишните комбинации (като Alt + Tab например), да не би да ги науча и аз. Тривиална историйка... но ако заговорим за живота в малко по-голям мащаб, е много интересен психологически момент.

Така, когато на мен ми купиха компютър във втори клас... просто седнах, и почнах. Нямах представа какво правя, но го правех, защото го бях наизустил с гледане, въпреки че моя приятел не ми даваше да пипам каквото и да е. Без да знаех защо, знаех къде трябва да отида, кога и при какви обстоятелства.И това оформи мисленето ни по различен начин.

Нашите поколения на ден днешен казват:

Къде си? - Ела в скайпа.

Там ли си? - Ела онлайн.

Отиди на този линк.

Свали си приложението.

Качи си снимката.


И още всякакви примери. Характерното е, че този "свят", светът на модерните технологии, ползва една особена лексика. Тази особена лексика се върти около насоченоста на вниманието. Този вид лексика предполага, че човек е просто едно насочено внимание, което няма тяло.

И когато новите поколения използват този вид лексика, и мислят по този начин, те нямат проблем бързо да схващат представата за "Извънтелесните преживявания". Как хем отиваш, идваш, качваш се, слизаш, и прочие неща, свързани с местонахождението... и едновременно с това да не променяш реалното си местонахождение.

Тези поколения нямат проблем с идеята да имат преживявания на друго място... без да напускат действителното си място.

Единственото лошо нещо е, че не стават за чеп, и не са кадърни нито да се изразяват така, че да направят моста между начина, по който е окабелено тяхното самоосъзнаване в света и парадигмите на старите поколения, нито въобще да се интересуват от екзистенциални теми. Това е трагедията.А ако трябва да говорим за игрите, които тези поколения играят... тогава вече ще останем напълно неразбрани от хората, които в момента са между 40-60 години.

А точно както и Веско намекна (той каза, че е нужно истинско желание), нужна е нагласа. Вярванията... или ПРОГРАМИТЕ, с които човек се е оборудвал... имат ключова роля в това по какъв начин протичат този вид преживявания.
П.П.
Забравих да опиша някои особени преживявания, за които споменах по-горе.


На два-три пъти ми се е случвало да съм в междинна фаза между будуване и заспиване, и между край на съня и събуждане. Имам пълно самоосъзнаване в тези моменти, но никаква памет. Имам само функционална памет, или в компютрите това се нарича RAM.

Без памет, човек не знае кой е, какво е, къде се намира, какво прави, и прочие. Той има единствено достатъчно краткотрайно запомняне, колкото да не забравя какво прави точно в определения момент. Има... "отсъствие на регистъра", нещо като програма, която не е преминала през инсталация, която да я вкорени.

И бидейки в това състояние, успявам да виждам техническата страна на нещата.Два пъти ми се случва да чувам технически шумове. Както лежа в междинно състояние, чувам пронизителен шум. Страхотно силен шум, който осъзнавам в дадения момент, че ако е истински, най-вероятно ще оглушея или ще ме болят ушите. Но този шум е електро-магнитен - аз го чувам в мозъка си, а не чрез ушите. Той напълно заобикаля ушите, точно както мозъчните импланти за глухите заобикалят слуховия апарат и директно произвеждат магнитни вълни в мозъка, които той дешифрира.

Тези звуци са металически. С технически, роботски оттенък. Съвършено същото, както когато държите магнит, и го влачите по медната намотка на тон-колона - чува се... стържещ, металически звук, от триенето на магнитното поле по устройството на бобината. Но когато няма движение - няма и звук.

Осъзнавах това, и си играех. Клатех главата си (със затворени очи) напред и назад и наляво и надясно, и при тези движения слушах пронизителното пращене, точно като от магнит по намотка.

Когато се събудих обаче, установих веднага, че не е възможно да съм си клатил главата наникъде. Защото лежейки просто не е имало начин (защото спях по корем). Така че явно съм бил "на друга честота", и тази глава, която съм клател, не е била физическата ми глава. Което потвърждаваше заключението ми, докато бях в състоянието, че шумът не е истински, тоест чувам го в главата си (но тогава си мислех, че е физическа).Друг път се е случвало да се случи онзи спусък, който ме "осъзнава" насън. Обикновено, когато нещо, някаква ситуация, се опита да ми вмени чувство за вина насън, това ме кара да започна да осмислям ситуацията и бързо достигам до заключението, че не е възможно и сънувам.

В един от тези пъти не се събудих, а останах в междинно състояние. Тогава усетих съня като сфера (срещал съм и други хора да споменават нещо такова), и тя имаше тотална пространствена ориентация. Различните посоки, в които можех да я въртя (тя беше като глобус, висящ в пространството), бяха различните посоки, в които можеше да поеме сюжета. Завъртах я в една посока, например по диагонал нагоре, и вътре като в кристално кълбо виждах продължаването на сюжета в тази посока, като на филм. Ако преместех сферата наляво или надясно, без да я въртя, чувах онзи пронизителен и металически шум, като генериран от магнит по бобина.

Не виждах сферата, висяща в пространството, като картинка. По-скоро я знаех, като постоянно обновяваща се информация. Това не бяха визуални данни, а просто данни. Усещане за нещата, а не виждане като изображение. "Виждане" в преносен смисъл. Затова и не мога да кажа какъв цвят беше това пространство, в което висеше сферата. Усещането ми за него беше, че е по-скоро тъмно, и леко замъглено, но не равномерно замъглено, а с нещо като съзвездия от дим.

790
Темата е в тясно сътрудничетво с темата на Веско "Опитност извън тялото /ОИТ/"

Полето на моята експертиза

Задължително посочвам още в началото на коментара си:

Аз нямам "Опитности Извън Тялото" и не съм имал осъзнати сънища, никога. Имал съм сънища със завишена сетивност - достоверно реалистични усещания в дланите, пръстите и цялото тяло. Но осъзнато сънуване не. Никога не съм бил осъзнат в съня си, както съм сега, или поне това, което АЗ наричам осъзнатост на личността, осъзнато съществуване и усещане за собственото си аз, както в момента, както в един делничен ден - такова нещо не съм преживявал.
Имал съм няколко спорадични случки, тоест сънища, отличаващи се от останалите сънища. От тях след това имах тлеещи физически усещания във физическото си тяло след събуждане. Ще спомена накратко за тези отделни случаи чак на края на коментара си.
За протокола - сънувам абсолютно всеки път, когато заспя (дори и за 15мин, дори и да е на бюро или на стол), винаги цветно, и помня всичко, но нарочно позволявам да го забравя в първите няколко часа след събуждане.


Полето на моите интереси засяга материалния свят, който по принцип се нарича реалност, действителност. Мога да бъда полезен с мнението си най-вече с гледната точка на психологията; програмирането на съзнанието; депрограмирането на съзнанието; това което наричам авто-програмиране; създаването на Монарх-роби в програмата МК-Ултра; метода на хипнозата (но не съм нито потърпевш, нито практикуващ) и научния метод (опознаването на действителния свят чрез познатите науки, в това спада и програмирането на машини с дигитални програми).

Винаги съм имал проблеми с терминологията в сферата на ОИТ теорията и практиката.

И винаги съм смятал този въпрос за важен, защото е от голям обществен интерес. Благодарение на Холивуд (тоест благодарение на ЦРУ, която стои зад проекта Холивуд) в световен мащаб се разпространява усилена дезинформация, която пропагандира заблуди. Когато неподготвени хора развият любопитство към въпросното поле, те почти винаги стават жертва на разпространяваните заблуди, след което, вместо да задълбочават знанията и опита си, те се заемат с един дълъг период на разубеждаване от погълнатите лъжи, преди да продължат по-нататък. Това е от една страна полезно, защото прави любопитните хора по-мъдри по този начин, но в комбинация с други фронтове на световната пропаганда, това създава реална и страшна опасност за човешките свободи в модерния свят.
Първият ми проблем е терминът "излизане от тялото".

Доколкото съм се интересувал от въпроса, аз в момента нямам знанието за съществуващи доказателства, които по един категоричен и непоколебим начин да доказват, че ОИТ като преживяване има някаква връзка с действителността - тоест с фзическия свят. Доколкото е мое знание, до сега няма никакви физически доказателства, че съзнанието напуска тялото.
Не казвам че не съществуват. Казвам само, че до сега не съм успял да открия описанието на такива доказателства в широката литература, която съм разучил.

Веско например казва нещо много интересно. Първо казва:

Цитат
При мен има ясно отделяне /някои твърдят, че е вътрешно преживяване – не е/

Но след това казва:

Цитат
Астрала е копие на материалните светове или обратното.  Там има всичко градове села, съзнанията които срещаме живеят в свят подобен на своите разбирания. Разбира се може да попаднем и на места които нямат нищо общо с нашия свят / причината е, че материалните светове от нашата плътност захранват енергийно следващата и тя на практика им се явява естествено продължение/.

Това означава, че все пак ОИТ като преживяване няма директна, а само индиректна връзка с действителния свят. От гледна точка на изследванията, правени върху тялото на човека, изпаднал във фазата на ОИТ, промени няма, тоест не личи съзнанието да напуска тялото по някакъв начин. ИЛИ, за сега не могат да се добият недвусмислени директни физически доказателства за такова разделяне.
ТРЯБВА да се отбележи, в тази връзка, че по принцип никой никога не е успявал да се сдобие с физически доказателства за разделянето на съзнанието от тялото. Клиничните състояния на безсъзнание и кома се разглеждат като състояния на съзнанието, а не като отсъствие на съзнание. Впрочем, има доказателства тъкмо за обратното - има изобилни доказателства, че в различните състояния на привидно "отсъствие" на съзнанието, то винаги присъства, но в особени състояния, които са способни на възприемане, просто не по стандартните методи на възприемане.

Един от резултатите от мащабните спекулации с фантастинчи представи, в комбинация с терминологични неточности, е масово внедрената илюзия, например, че докато човек е в ОИТ, в тялото му може да влезе друга същност, и човек после да не може да се върне. Този процес е отдавна изучен и подробно описан, и няма нищо общо с масовата представа за него - че излизаш от едно нещо, че друго го запълва и че не те пуска да си влезеш. Това са суеверия, които имат тенденцията да стават все по-масови.

Второто твърдение на Веско е много по-акуратно - "Астралният свят е копие на материалния свят". Има КУПИЩА аналогии, които нагледно и практически демонстрират, че такава посочна връзка е възможна. Докато за обратното аз не съм срещал нагледни аналогии.

Всеки може да вярва в каквото си иска, разбира се, но що се отнася до физическите доказателства, нека разгледаме някои съществуващи практически аналогии на астралния свят, които подлежат на демонстрация.
Дигиталният свят

Интересно е, и не може с лека ръка да се заобиколи факта, че програмирането на човешкото съзнание е ДОСУЩ идентично с методологията, по която се програмира машина. Двете програмирания - на истинско съзнание, и на софтуер върху хардуер - са в такава степен идентични, че самата лексика подтиква човек да използва една и съща, единна дума - програмиране. В историята на програмирането на съзнанието (която на практика се развива от хилядолетия, преди да успеем да изработим машинен макет в последните векове) се е доказало и наложило, че програмирането на машина със софтуер може съвсем задоволително и пълноценно да служи за ФИЗИЧЕН МОДЕЛ на човешкото съзнание. Програмирането в сферата на носещите софтуер машини безпроблемно може да изпълнява ролята на модел за изучаване на човешкото съзнание така, както опитните мишки, морски свинчета и шимпанзета в момента служат за изследване на други неща за приложение върху хората - от медикаменти, до космическата околна среда.

Толкова е отчетлива тази идентичност в двете прояви на програмирането, че в последствие това породи цяла една тематика в научно-фантастичната литература (почти веднага с развиването на по-умните технологии в цивилизацията ни) - мотивът на машините/роботите, които превземат света; технически вируси, които превземат съзнанията на хората; гигантска извънземна машина със собствено изкуствено съзнание, харнещо се с душите на хората, и прочие.

Този културен мотив, този литературен жанр, не е просто фантазия. Зад него стоят реални впечатления и действителни прилики между съзнанието и софтуера, които са вдъхновили съответните автори на романи. И това се знае. Не е плод на фантазия. Любопитната идентичност в поведението на човешкото съзнание и дигиталните софтуерни машини е толкова ясна, че често се поражда въпросът "Дали някой не е измислил компютрите по образ и модел на човека?".

Във видео-игрите елемента на "инкарниране" и на "излизане от тялото" е на практика повсеместно застъпен. Всяка успяла компютърна игра, всеки успешен франчайз, разчита на тези две концепции.

В интерес на истината, много пъти съм се опитвал да подходя към въпроса с компютърните игри. На практика, те са най-сложният мултимедиен продукт, който съществува в момента, и като такива, те носят и възможно най-сложната пропаганда и послания в наше време. Проблемът обаче е, че компютърни игри играят само младите поколения. Всички ние знаем, че те като цяло не стават за чеп, така че едва ли твърде много млади хора биха се интересували от всичко онова, което стои зад една компютърна игра (и жалко, защото изследователите на окултното губят много от това). От друга страна, предните поколения все още имат много стойностни представители, но на тях цялата тематика им е много чужда. Не веднъж съм обсъждал въпроса дори и като съвместна дейност с други отявлени публицисти (например Н. от Паралелна Реалност и Ключарят от keygiver.blogspot.bg), но мнението ни е единодиушно - има твърде много материал, има твърде голям потенциал за труд в областта, но няма никаква заинтересувана аудитория, която да осмисли този труд.

Надявам се, че на "Апокрифна Академия" това няма да остане така.
Моята визия за нещатаИзлиза ли съзнанието, или не

Според мен, така нареченото "излизане" от тялото, е изпадане в изменено състояние на съзнанието. Има такъв термин. В цялата литература, която се занимава с феномените на съзнанието, изразът "изменени състояния на съзнанието" на практика дефинира цялото поле на тази информация. "Излизането от тялото" никога не се е ползвало в буквален смисъл, никога не е ставало дума за действително излизане. Думата "излизане" винаги се е ползвала в контекста на изменените състояния на съзнанието, и тя е описателна на самото преживяване. А не се опитва да го дефинира.

С други думи - винаги е ставало дума за едно дигитално излизане на тялото. Това е видео-игра, която играете в собствения си ум.

Факт е, например, че не е нужно "излизането от тялото" да представлява изхлузване или да прилича на излизане. Много хора всъщност потъват в себе си, и "излизат" навътре, вглъбявайки се в същността си, постигайки същото - тоест, зареждат се някъде, както казва Веско. Именно защото става дума за изпадане в изменено състояние на съзнанието.

Дори самата дума, която Веско използва, е "зареждане". Това е много акуратна дума. Веско не я използва, за да оприличава или свързва случката с дигиталното програмиране или компютърните игри, той го прави в опита си да бъде колкото се може по-точен и същевременно образен и ясен. Това, че думата "зареждане" е термин и от дигиталното програмиране, е естествено последствие от това, че програмирането си е програмиране - независимо дали на съзнание в тяло или на софтуер върху машина.
Когато съзнанието изпадне в измененото състояние, то обикновено вижда тялото. Тези показания от практикуващите са факт. Но едно и също ли е с действителността?

АКО Веско е прав, и ако Астралният свят е копие на действителния... а аз мисля, че Веско е прав... то тогава това, което преживяващият вижда, НЕ Е неговото действително тяло. Това би следвало да е астралното копие на неговото физиеско тяло. Преживяващият не е "навън" в някаква друга действителност. В действителност, преживяващият е в тялото си. Но той преживява себе си в едно дигитално копие на действителността - фоайето или преддверието на една дигитална (астрална) видео-игра.

В компютърните игри, когато си пуснете играта, преди да започнете да я играете, вие разглеждате образа, с който ще я играете.


Играта World of Warcraft, играчът избира с кой от всичките си герои да играе преди играта да започне.

Играта Elder Scrolls Online, играчът избира с кой от всичките си герои да играе преди играта да започне. Списъкът с героите е вдясно. Този потребител има два героя.

Играга Guild Wars, този потребител е създал 6 подобни героини... или по-точно 6 сходни инкарнации, на една героиня.
По същия начин, когато изпаднете в измененото състояние на съзнанието, вие всъщност не виждате своето физическо тяло... а астралното копие на своето... Его.

Много от вас знаят с какво се занимават науките на френологията и физиогномиката - тези дисциплини изучават чертите на характера ви, съдейки по физическите черти на тялото и лицето.

Много от вас знаят, че така нареченото "подсъзнание" не работи с информацията последователно, а картинно. Мисля, че всички сте чували, че "подсъзнанието" не разпознава частицата "не", например, именно защото то възприема информацията картинно, а при картинното възприемане на информацията не съществува отрицание (само контриране, но не огледално).

Следователно... без да говоря от личен опит, но боравейки с наличните и известните на всички ни факти... бих казал, че преживяващият измененото състояние на съзнанието не вижда своето действително физическо тяло, а вижда... астралният запис на своето его. ВИЕ - практикуващите - сте тези, които следва по някакъв начин да се опитате да проверите моя извод. Той е направен възоснова на фактите от известните изследвания на съзнанието по научния метод.
След това, когато изберете своя герой, с който да преживеете предварително програмираната дигитална реалност... следва ЗАРЕЖДАНЕТО, на игровия ЕКРАН.

След като изграчът "попадне" в игровия свят (без да е ходил никъде в действителност, това е само едно настолно преживяване), за случките му там има множество механизми, които да индикират промените около него и върху него. Точно както в реалния свят, тези индикации се подават на възприятията.
Играта World of Warcraft. Его-образът, с който играчът играе, е близо до смъртта. Индикаторът за интелекта е изчерпаният зелен стълб до портрета му, който символизира здравето му. Индикаторът за визуалните сетива е червеното осветяване по ръба на екрана. По този начин играта подава информация на играча, ангажирайки сетивата му.
Играта Counter-Strike. Играчът, който гледа през погледа си, е под обстрел. Играта му праща информация за това откъде идват пораженията на здравето му, като заангажира визуалните му сетива с червени, кърваво стилизирани показатели. Те означават, че обстрелът идва отгоре и отдясно.
Ако ировите платформи бяха съвършени (игрови платформи са PC компютрите, тоест персоналните компютри, игровите конзоли като PlayStation и прочие), те щяха да подават информация на ВСИЧКИ телесни сетива. И индустрията се движи натам:Както виждате, тази роботска ръка е направена така, че да връща обратна информация на Мелиса. Тя има усещане за допир с роботската си ръка.С това просто искам да напомня на всики ни, че това, че имаме силно ангажирани сетива, не означава, че нещо е по-действително от друго, или че нещо дигитално (или астрално) е действително.

Има много датчици в света на техниката. Можете да управлявате контраста на телевизора си така, че да създава по-остра картина, която да ангажира окото повече. Това не означава, че става по-действителна. Можете да изгорите на слънцето и да накарате любимия човек да ви докосне по изгорялата кожа - това не означава, че ноктите му са пораснали и са по-остри, нито че ви пипа по-силно.

В програмата на проект МК-Ултра, когато се създават роби по технологията Монарх, човешки компютри, жертвите се дрогират с множество специално разработени вещества, които да засилват не само физическите сетива, но и да засилват емоционалните преживявания. Когато в жертвата трябва да се инсталира определена програма, жертвата първо се докарва на прага на болката, за да изпадне в състояние на транс. Често, за да се пестят усилия и време, жертвата се дрогира с препарати, засилващи усещанията за болка. След това жертвата се хипнотизира, и пред нея се прожектира филм. Докато тече прожекцията, хипнотизираната жертва (изпаднала в изменени състояния на съзнанието), се дрогира с различни синтетични наркотици, засилващи всички усещания и сетива. Резултатът от това е, че след като жертвата излезе от изменените състояния на съзнанието, тя има ясен спомен, че е преживяла всичко онова, което й е било прожектирано.

Ясен спомен, но недействителен. Спомен за преживяване на нещо, което никога не е било преживявано физически. Настолно преживяване. Спомен, за фалшива памет. И всичко това се прави чрез изкуствено изостряне на всички сетива, в комбинация с изменено състояние на съзнанието.Изострянето на сетивата може да се направи и от самия човек, когато действието е доброволно, тоест когато не е жертва. От тази много по-практична позиция (за която има модел за демонстрация, както и физически доказателства), изострените сетива по време на така наречено "излизане" от тялото са един логичен етап.

Когато компютърната игра World of Warcraft за първи път излезе на пазара, имаше множество случаи на смъртни индиценти на деца. Децата са толкова впечатлителни, че много често някое дете по света оставаше да играе играта повече от 48 часа, без да спи и да се храни, получавайки сърдечен удар пред монитора. В някои редки случаи, обаче, децата не успяваха да излязат от впечатлението за своето алтернативно его, дори и след като спрат да играят. Едно корейче, което можеше да лети в играта, продължи да вярва, че може да лети, и се метна от 6 етаж. Този и много други инциденти бяха причината компанията Blizzard да вземе ограничителни мерки за продукта си.За сега не са ми известни твърди, физически доказателства, че съзнанието напуска тялото. Известна ми е позицията на най-древните философи - че човек, това е дух в тяло. Дух без тяло, и тяло без дух, не е човек. Ако трябва да се опираме на най-древните и класически окултни традиции, съвременната разпространена представа, че съзнанието "излиза" от тялото, би означавала, че за този интервал човек спира да бъде човек. Което е очевидно невярно.

От друга страна съществува цяла планина от изследвания на изменените състояния на съзнанието, които доказват огромна част от свързаните феномени в светлината на вътрепребиваването, оставяйки настрана само все още необяснените мистерии.


Къде се зарежда съзнанието


За да си отговоря на този въпрос, аз избирам да следвам напълно доказуемия и съответстващ на събитието дигитален модел.

Всички горни примери за игри са игри от семейството на Масовите Онлайн Ролеви Игри за Много играчи (MMORPG).

За да преживява играча една консенсусна вселена... тоест, за да може играчът да споделя свързани преживявания с други играчи в една споделена вселена... това очевидно трябва да се случва на СЪРВЪР.

Сървърът е физическото тяло на онова нещо, което наричаме ИНТЕРНЕТ. Без сървър, няма интернет. Ако някой реши да бомбардира определена сграда в САЩ, половината от интернета ще изчезне.

Така изглежда световната сървърна мрежа. Схемата е взета от Уикипедия.Вие виждате, че така изглежда и мозъчната невронна мрежа. И нищо чудно, защото както човек може да носи съзнание върху невронната си мрежа, по същия начин и световната сървърна мрежа може да носи форма на дигитално съзнание. Тази тема е много дълга.


Моето мнение е... след като взема предвид всички физически доказателства, които съм успял да разгледам през годините... че техниката е модел на природата. А не обратното. Позицията ми може да се изброи в точки, както следва:


 • В природата съществува естествена взаимосвързаност, част от нея, определен слой от нея, е наречена Астрал.
 • Интернет е техника, която е дословен модел (но разбира се несъвършен, за разлика от Природата) на същия слой от природната взаимосвързаност.
 • Природното, естествено образувание, се нарича Астрал.
 • Изкуственото, синтетично образувание, се нарича интернет.

Естествено е да се язди кон.
Изкуствено е да се язди автомобил.
И двете работят по еднакъв начин.

Естествено е да се "излиза" от тялото в Астралния свят.
Изкуствено е да се ползва интернет.

Колкото съзнанието "излиза" в Астрала...
...толкова и Операционната Система "излиза" в интернет.

За да "излезе" в Астрала, съзнанието трябва да измени състоянието си. Нужно е да преживява нещата по определен начин.
Когато Операционната Система иска да "излезе" в интернет, тя използва БРАУЗЪР - един друг вид мини-операционна система, чрез която се преживява интернет.


Астралът е толкова недействителен спрямо истинския свят, колкото интернет е недействителен спрямо сървърното помещение.А съм на мнение, че няма нещо от феноменологията на ОИТ, така нареченото "излизане" от тялото, което да не може да се обясни със софтуерно-хардуерния модел, интернет и компютрите.

В науката този процес - използването на нещо сходно и видимо, за да се обясни нещо сходно и невидимо - се нарича аналогия.

Аналогията с компютрите може да онагледи всичко, което се случва по време на "излизане" от тялото, и ако аналогията се следва правилно и уместно, тя може да демонстрира всичко, което практиците са докладвали до сега.

Програмирането е един и същи процес - и когато се прилага спрямо човешкото съзнание, и когато се прилага спрямо дигитален софтуер.791
Част 3

Множество успешни електролизери постигат кавитиране на водата (Непреднамерено)

Кинг: Много електролизери всъщност непреднамерено кавитират водата при електролизата. Те не се опитват да го правят… само че ще видим, че характеристиките на тези изобретения показват, че са много добри в това да правят газ в повече, и че явно имат и енергия в повече, и всичко това заради наличието на кавитация по време на процеса.

Как да се кавитира

Кинг: И има много начини за кавитиране на водата!

Най-разпространения начин е просто като се електролизен газ, само че в много тесни улеи, много тясно разстояние между плочите в електролизера. Тогава водата, когато образува мехурчета в тесните пространства, се кавитира по естествен начин.

Постига се с Вентури-вакум; с вдухване на въздух през тесни процепи в електролизера; постига се с осцилиращо магнитно поле; чрез механични вибрации; звуково и ултразвуково, както при сонолуминесенцията; а и с обикновените кавитиращи помпи, и готово.

Ще разгледаме примери за всяко едно от тези неща.

Пол Зигурас – електролизер

Кинг: Електролизата на газ в тесни улеи е най-известния начин, по който електролизерите произвеждат Браунов газ. Изобретателите просто знаят, че тези тесни пространства между плочите в електролизера някак си произвеждат много повече газ. Освен това, няма нищо общо с електролизата, защото разстоянието не е от значение за този процес.


Кинг: Пол Зигурас (Paul Zigouras) има една от най-лесните методологии за направата на плочите. Той ползва груби плочи, разстоянието между плочите при него е 0.6 мм


Кинг: За да направи груби плочи, използва пясъчна пушка или пушка на някакви частици, която трябва да е под 45 градуса спрямо плочата. Тя прави мънички кратерчета по нея, които имат една остра горна устна.

В този случай забравяте за всичките обработки на водата, за които пише в интернет, и просто правите газ ей така направо.

Можете да намерите много за неговата работа в интернет, има видеота в YouTube, дори по едно време продаваше готови модели за сглабяне. Май продаде 7 бройки, преди да го заглушат, има и цяла конспирация за неговия случай също. Най-вероятно заради експериментите му с коли, за това също можете да прочетете в интернет.

Вентури-вакум

Кинг: Също така, Зигурас ползваше вентури-вакум за изтегляне на водата през електролизера. Това НЕЗАБАВНО я превръщаше в газ, и той я подаваше директно на двигателя.

Арчи Блу (Archie Blue) – US 4,124,463 (1978)[/b]

Кинг: Вдухването на въздух също може да задейства процеса. Например като в известния патент на Арчи Блу от 70-те, с което устройство задвижвал кола. Той просто духал въздух през електролизера. Това също предизвиква турбуленция и кавитация между плочите.

Газ на Омаса (Ohmasa Gas)

Кинг: Механична вибрация. Това е може би един от най-добрите проекти за производство на чист газ от водни гроздове. Омаса ползва механично бутало, която рязко бута напред-назад, и ако механичното му движение е достатъчно рязко под вода, то създава кавитационни мехурчета. Това се случва в електролизер… И той прави много чист вторичен газ, и дори го съхранява под налягане.

Но това е много важно – когато съхранява газа под налягане, бутилката не може да задържи водорода, тя ще пропусне всички водородни остатъци. Само че този вторичен воден газ той може да го съхранява успешно, бутилката не го пропуска. Съхранявал го е до две години, след което прави успешни демонстрации на горелка с ефекти на Браунов газ от двугодишна бутилка.

И си мисля, че заради важността на работата му, това видео е много ценно, особено за изследователите. Говори се на японски, но има английски субтитри.
Кинг: Можем да кавитираме вода и чрез осцилиращи електрически полета и пулсови вълнови форми. “Xogen” са добър пример за това.

Харесвам “Xogen” Технолоджис, понеже имат интересна история… Изобретателят им, основният им изобретател, е Стефън Бери Чеймбърс. Неговата сестра се казва Мери Чеймбърс. Която по случайност е жената на Стенли Маер. Скоро след като отравят Стан Маер, тя събрала всички планове и документи, и отишла при брат си, който е електрически инженер. И двамата основали фирмата “Xogen”.

И получили ето този патент…


Кинг: Тези три патента всъщност са идентични. И прегледах патентите и си казах “Че какво им е различното, в сравнение с всички останали патенти за електролизери”… Само че те имаха една интересна разлика.


Кинг: Те слагат тороидна намотка под водата. Зачудих се, с каква цел?


Кинг: След като поразрових, се оказва, че осцилираща тороидна намотка създава около себе си осцилиращо електрическо поле също с тороидна форма, и понеже газът е зареден… той все пак е зареден газ от водни гроздове… и под влиянието на електрическото поле се развива турбуленция.

Водно гориво с пиезоелектричество

Кинг: Ултразвуковата кавитация е много разпространена. Има един много интригуващ проект в интернет…

Използва се ултразвуков апарат за мъгла. Изобретателят е анонимен, интернет прозвището му е “The Power To Be”. Възползвал се е от нещо, което в даден момент се е изследвало в Мичиганския университет.

Ето какво се случва: Когато подложите кристалите на цинковия оксид на вибрация (те са малки, с микронен размер), те са пиезоелектрици… и от цялата тая работа се произвежда газ. И естествено, всеки си мисли, че газът е водород… понеже, нали уж излиза от електролизер и гори, какво друго може да бъде…

Само че тук няма намесен електролизер. Тези кристали… трябва да се държат във водо-промукаем плик, за да не се разкашкат и размият (те са водо-неразтворими, но са много фини). И това нещо просто ти седи в нета и е отворено за всеки който иска да го изследва и изпробва.

Наистина е интригуващо. Понеже това просто нещо тук може да е най-лесният начин да се прави вторичния газ.

Т. В. Превенслик (T. V. Prevenslik) – Електричество от мехурчета и пара

Кинг: Циркулирането на водата е друга чудесна идея. Понеже можете едновременно хем да я кавитирате, хем да я заредите с търкане в електростатична гума. Което означава, че не е необходимо да вкарвате ток в системата.

В крайна сметка, ние не се опитваме да правим водород, не се опитваме да правим електролиза. Опитваме се просто да стимулираме водата електрически. Ами тогава защо не я стимулираме с електростатично триене?

Тази идея идва от Превенслик. Документът му “Електричество от мехурчета и пара” е качен свободно в интернет. Обяснява се как парното електричество, йонизацията на водопада, сонолуминесенцията и разделянето на зарядите в гръмотевичните облаци – всичко това се случва от Свободната енергия от Нулевото пространство.

Динамика на гръмотевичния облак

Кинг: В тази идея имитираме динамиката на гръмотевичния облак. В него малки ледени кристалчета първо се издухват нагоре, после падат надолу като дъжд, и може да се види как с този кръговрат нагоре и надолу се натрупва заряд… което е същото като генератора на Ван де Граф.

Генератор на Ван де Граф

Кинг: Като се върти диелектричния колан нагоре и надолу, той прехвърля заряд от гребените.

Та в тази идея, в електролизера се налива дестилирана вода и тя е в ролята на диелектричния колан, а грубите проводящи плочи са в ролята на гребените.


Кинг: Така че това, което трябва да направим, е просто да циркулираме водата колкото може по-бързо, и така да я зареждаме електростатически. Освен това ще я кавитираме, отново заради циркулацията през тесните процепи.

Така в тази примерна постановка произведеният газ ще отиде нагоре, а водата е в резервоар отдолу, и просто я въртим чрез помпа.


Кинг:
А в друга постановка пък можем да ползваме самата кавитираща помпа. И ако циркулираме водата в другата посока, произведеният газ ще помага в избутването на водата, защото газът се опитва да отиде нагоре. Но не забравяйте да сложите арестори, за да не се върне пламък до затворения газов обем.


Кинг: Според мен ето тази постановка ще бъде най-печелившия вариант. Защото в този случай се използва права помпа, за да се изпомпва водата много, много бързо. Освен това – плочите също вибрират, като “пластинки”… нали се сещате, като вътрешността на хармоника… Понеже плочите са толкова близо една до друга, те вибрират като пластинките в една хармоника заради скоростта на водата.

Така че от тази постановка получаваме всичко – имаме електростатично триене, имаме кавитация, имаме и интеграция на енергията във водата, защото обемът й циркулира отново и отново, и така енергийното съдържание от този газ от водни гроздове се натрупва във водата. Даже, ако достатъчно се обогати водния обем с този вторичен газ, може да вземете от нея, да я впръскате в двигателя ,и да създадете илюзията, че водата е гориво.

Направете система със затворен път

Кинг: Така че ето каква е целта: Ако наистина има Свободна енергия от Нулевото пространство, и ако наистина можем да извлечем от този огромен източник около нас и да я въплътим в малък обем газ… тогава би трябвало да можем да докажем това, като направим самозадвижваща се, самозахранваща се система.

А най-добрата такава система е системата мотор-генератор. Генераторът прави електричество, токоизправяте го към DC, използвате правия ток за електролизера или пък за водната помпа или какъвто метод използвате…

…И ако се направи такава система, самият факт че е реализирана чрез двигател с вътрешно горене, който е невероятно неефикасен… това просто ще го докаже и ще разбие всички, абсолютно на 100% ще докаже, че е открит нов енергиен източник. Защото това се счита за невъзможно и единственият начин да бъде възможно е чрез енергиен източник.


Кинг: И два екипа наскоро имаха успех именно с това.

Преди да се въодушевяваме обаче, нека обсъдим някои неща, защото наистина има много начини да се лъже.

Всеки вид скрито гориво става за измама** – можете скришно да сложите алкохол във водата, това е много разпространена измама. Може да има хидро-въглерод върху плочите. Скрити електрически източници, разбира се… Освен това има скрити химически реакции, с много метали… които могат да реагират с водата, за да се отдели водород.

Кинг: Но понеже единствената цел на тези проекти беше да се създадат отворени инициативи, и понеже цялата информация се споделя свободно в интернет, с единствената цел да се правят репликации, не е имало никакви искания на пари, затова се поинтересувах и не мисля, че лъжат. Наистина подкрепям тези хора да продължат с устройствата си.


Кинг: Проектът е на Джеф Сокол (Sokol), който извика и Стивън Итън (Steven Eaton) от “HybridTech”, даваха ги и по телевизията. Направиха много добър генератор и го вързаха в система със затворен път. Сокол беше качил снимки в интернет, в E-Book, само че му наредиха да ги махне.

Системата не иска много мощност. За да върти 6 литра в минута, използва само 30 ампера. Имаха и малко излишна енергия, с който включваха бормашина и няколко крушки и тн…

Стивън Итън – концентрични цилиндрични електроди

Кинг: Добре че по-рано Сокол ми беше пратил снимките от И-бука им, понеже ги копирах и сега все още съществуват, точно преди да ги изхвърлят от E-Book…


Кинг: Електрическите връзки са напълно стандартни за тези неща. По концентричните тръби се подават 4 волта, работи с прав ток.


Кинг: Имат МНОГО малко разстояние между цилиндрите – 0.7 – 0.8 мм…

Спирална монофиламентна нишка

Кинг: И виждате ли спиралата? Разделил е тръбите си с тази спирална нишка… като рибарска нишка, много, много фина… Това кара газа да върви спирално нагоре по цилиндричните концентрични електроди… Представете си как водата е между заредените електроди в този тесен процеп, образува газ, който се опитва да отива нагоре по спиралата, и се случва цялото това триене и турбуленция. Така че те създават много турбуленция в тези тръби и това води до голямо количество зареден газ от водни гроздове.


Кинг: Наложи им се да направят и това голямо устройство, за да може системата да се захранва сама. А ако са знаели и за онзи трик с циркулацията, сигурно са щели да го направя ти с малкото устройство.

Оливър и Валентин (Oliver&Valentin) – затворена, самозахранваща се ННО система

Кинг: В Германия, Оливър и Валентин се появиха в интернет. Тези двамата работят с адски евтин генератор, направо ще имат късмет, ако въобще има 15% ефикасност… но те са просто хобисти, така че имат много малък бюджет. Наложило им се е оправят тайминга и да пренастроят буталата, понеже възпламеняването трябва да стане точно в центъра и въобще са положили много усилия.


Кинг: Използват обаче много добра клетка – клетката на Антон. Не забравяйте, че тя има 1 мм процеп, точно това им създава цялата тази турбулентност.

През 2010г двамата направиха видео. На него слагат системата на една маса с колелца, бутат я наляво надясно, возят се с нея в асансьора… качиха видеото в интернет.

И този… Стефан Хартман… направи това готино видео, в което сливат един от трейлърите на филма “1894” по Оруел с видеото, което те са направили на системата. Мисля, че това е готин финал за тази лекция, така че нека го изгледаме.
Кинг: В обобщение!


Свободната енергия в Нулевото пространство около нас е източникът на цялата енергия;

Когато се случи само-организация, Свободната енергия се материализира в плазмоиди, EVO (Екзотични Вакумни Обекти);

Колкото повече вортикулярност й се придава, толкова по-кохерентна (организирана) става;

Тороидната форма:

Тя се повтаря навсякъде – електрически разряд, която порази тороидната форма на материята, я преобразява в плазмоид, и точно този момент активира Свободната енергия и от този момент извличаме аномалната сила и енергия. Примери за това са черните EV-та, гроздовете от инертен газ и заредения воден гроздов газ, който създаваме чрез кавитация.

 
Кавитация:

Формата, която газа придобива в следствие от кавитацията е в следствие на разпадащия се мехур от кавитацията, който формира реентерната струя, огромното налягане в нея кара водата да влезе в твърдото състояние на макро-йонен кристал, той може да образува затворен пръстен с тороидна форма, тороидната форма е това което му придава стабилност и издръжливост на формата, и под тази форма той може да съдържа в себе си кохерентна Свободна енергия.

 
Как се кавитира:

Има много начини за кавитиране: електролизиране на газ в много тънък процеп; вдухване на въздух; вентури-вакум; каквито и да е вибрации – механични, акустични или пък осцилиращи електрически полета. Всичко това ще кавитира водата.
 

Електролизера:

Типично за електролизерите е, че плочите им са груби и чисти, между тях има колкото се може по-малък процеп, защото тези им качества предизвикват турбуленция и кавитация. Всякакви електрически стимулации могат да се ползват – пулсирани форми на вълната…

…само че искаме минимален електрически поток, значи минимален ампераж, за сметка на волтажа…

Електростатично триене също работи при циркулацията на дестилираната вода.

 
Циркулацията:

Водата се зарежда заради търкането, то помага и за създаването на турбуленция и кавитация. Рециклирането на водата постоянно ре-интегрира енергийното й съдържание, насища водата с все повече и повече газ от заредени гроздове.

 
Какво трябва да направят институциите:

Трябва да се направи Брауновия газ, да се остави водорода да се изпари, и да се определи какво по дяволите остава, което гори.

А изобретателите – те трябва да направят самозадвижващи се, самодостатъчни системи от генератор-мотор. Абсолютно достатъчно е това да се постигне с двигател с вътрешно горене, тогава доказателството за нов енергиен източник ще е абсолютно неоспоримо.

 

СПОДЕЛЕТЕ ИНФОРМАЦИЯТА
Ние сме Движението на новата енергия, и подаряваме на света цял един нов енергиен източник, който да е от полза на цялото човечество. Благодаря ви.

792ЧАСТ 2

Брауновият газ


Кинг: Ще говорим за един вторичен газ – Брауновия газ. Той ни позволява предварително да енергетизираме водата.

Работата е, че Брауновият газ не е просто водород и кислород. Вторичният газ е, както казва Уазман, “електрически разширена вода”, аз го наричам “заредени гроздове от от воден газ”. Това е магическият газ.


Кинг: На Юл Браун се отдава честта за това, че е открил енергийните аномалии в приложението на газа за заваряване, така че все пак наистина този газ трябва да бъде наименуван на негово име.

Този газ се характеризира със студен пламък – температурата му е само малко над точката на кипене на водата, можете да бързо да галите ръката си с пламъка без да се изгорите.

Пламъкът на този газ не кипва водата, ако я нагрява директно. Само че, е способен да изпари волфрам. Това се случва при над 6000о Целзий.


Кинг: Можете да разгледате тези температури. Никоя горелка не може да изпари волфрам, няма толкова горещи горелки.

А този малък газ, който има студен пламък, може да изпари волфрам. Какво означава това?

Това означава, че енергията на този газ се съхранява кохерентно в него. Съвсем същото е като EV-тата на Кен Шолдърс. Плазмата на тази горелка е съставена от малки EV-та с микронни размери. И когато те ударят метала, карат електронните връзки на атомите му просто да се пуснат. Това е тайната – гроздът от воден газ се превръща в тези плазмоиди, когато преминава от газ в плазма.

Аномалиите на Брауновия газ са подобни с тези на EV-тата:

 • – полепва по материята (електрически поляризиран е)
 • – когато имплодира, се получава електрически шок, вместо да експлодира
 • – има студен пламък
 • – изпарява волфрам
 • – прерязва с лекота каквото и да е – дърво, метал, керамика – може да заварява материали от различен тип
 • – има твърдения, че неутрализира радиоактивни отпадъци
 • – има твърдения, че трансмутира елементите

Погледнете – има толкова много сходства с феномена на заредените водни гроздове. Просто става дума за едно и също нещо.

“Електрически разширената вода” на Джордж Уайзман (George Wiseman)

Кинг: Силно препоръчвам уеб-сайта на Джордж Уайзман, той изследва това нещо от години и решителността в работата му наистина доведе до много успехи в обществото на изобретателите. Той успява да произвежда правилната форма на този газ, на тази “електрически разширена вода”.

Тест с балон

Кинг: Сигурни са, че разполагат с газ, който е по-тежък от въздуха, заради следния прост експеримент, прост хобистки експеримент.

Пълните един балон. Балоните не задържат добре водорода – просто изчаквате известно време и балона пада на земята. Въпреки това, обаче, можете да направите “балонна горелка” от него, когато му изпуснете съдържанието. Значи нещо в него гори.

Тест с хартиена торба

Кинг: Можете даже да го направите с хартиена чанта! Внимателно напълнете газа в хартиената торба, затворете я добре, изчакайте 12 часа, целия водород излита за това време. Отваряте торбата – газа все пак гори, на дъното на торбата.


Кинг: Някои твърдят, че могат да го излеят – от една чаша в друга, понеже е по-тежък от въздуха.


Кинг: Джордж Уайзман казва, че най-лесният тест е прост с бутилка за вода. напълнете газа в бутилка за вода, отвийте капачката и оставете целия водород да се изпари. На дъното на бутилката ще остане газ, който е възпламеним, и когато се възпламени, изгаря като имплодиращ пръстен, който се движи надолу към дъното.

Така че ето това трябва да направят химиците:

 • – да създадат Браунов газ
 • – да изпарят водорода
 • – да проверят дали остатъчния газ е възпламеним
 • – да кажат какво е…

Ако успеем да насърчим химическите научни отдели просто да проведат този най-елементарен, най-базов експеримент… би трябвало любопитството им да скочи до горе! Би трябвало да си кажат “Как е възможно това? Явно има някакво състояние на водата, което създава този ефект.”

И тогава ще открият, че съществува кохерентно състояние на водата.

Измервания на Брауновия газ, Крис Екман (Chris Eckman)

Кинг: Крис Екман от Айдаховския университет, още без да се е дипломирал, искал да опита тези експерименти с професора си по химия. Взел един добър електролизер, за който се знаело, че произвеждал добри количества от вторичния газ, произвежда експериментите, прави измерванията… Вижда, че има много малък остатък на двуатомен или едноатомен водород, и в крайна сметка открива грозд от воден газ, притежаващ излишни електрони.

Освен това, използвайки термална фотография, доказал ниската температура на пламъка, както и способността му да изпарява волфрам.


Кинг: Кавитацията прави този газ. Кавитацията на водата прави този газ от водни гроздове. Ето както обявява Марк ЛеКлейр (Mark LeClair) като резултат от работата си… чрез водна кавитация, той постига всички аномалии, характерни за EV-тата на Шолдърс:

 • – Създава микроскопични кратери
 • – Може да прокопае бразди
 • – Дори твърди, че постига трансмутация… Най-лесният експеримент за трансмутация! Миналата ми лекция това лято (2012г, бел.прев) беше изцяло посветена на трансмутационния експеримент на Марк ЛеКлейр
 • – И, освен това, показва демонстрация на излишна енергия

Сонолуминесенция

Кинг: Както знаем, сонолуминесенцията е нещо интересно, когато се случва във водата. Светенето се получава, когато водата се кавитира чрез ултразвук. Обикновено, когато е налице кавитация в големия обем на водата, тогава мехурът е симетричен, и ако с него смесите някакъв инертен газ, например аргон или ксенон, ще видите от него да излиза синя светлина. Това доста възбужда вниманието на стандартното научно общество, защото те си казват – “Уау, ако спектърът на синята светлина е термален, ако представлява температура, тогава значи имаме температури – ОГРОМНИ температури, като онези, които се получават при ядрения синтез”.

Само че Уийлър, Нобелов лауреат, предлага идеята, че рязкото свиване на мехура, разката компресия на мехура, всъщност индуцира кохерентност на Свободната енергия от Нулевото пространство – налага й подреденост. По този начин я преобразува в светлина. Така че, при този феномен, добрата новина е, че се докосва известно количество Свободна енергия… а лошите новини са, че тя не е чак толкова много, и на всичкото отгоре се прахосва, преминавайки в светлинна форма.

А ние бихме искали да уловим тази енергия.

Тороиден мехур от водна кавитация (се формира на повърхността)

Кинг: Когато мехурът се разпада близо до повърхност… той започва да се самопоглъща и да се щипва навътре, възприемайки тороидна форма.

Разпадащ се мехур от водна кавитация (изстрелва реентерна струя)

Бел.прев: Реентенерен идва от английското “enter”, което означава “влизам”, и означава “влизам отново”, отнася се до нещо, което се връща на място, което току що е напуснало

Кинг: И точно през центъра на тороидния геврек се получава струя, наречена реентерна струя. И цялата енергия на разпадащия се кавитационен мехур се концентрира в една нано-метърна струйка вода.

Образуване на реентерна струя
Вътрешно налягане: над 20 400 атмосфери
Ново твърдо състояние: макро-йонен воден кристал

Кинг: Развихрят се огромни налягания, когато се случва това разпадане и на върха на тази нано-метърна струйка има над 20 400 атмосфери…

…И когато е поставена под такива налягания, водата демонстрира едно твърдо състояние. ЛеКлейр го нарича “макро-йонен воден кристал”.

Водния кристал на реентерната струя

Кинг: И чудото на този кристал е, че на самия му връх, ударната вълна създава плазмена шапка – точно там се случва кохерентността на Свободната енергия (фоновата пространствена енергия възприема порядък)… и поведението на това плазмено тяло на върха на водния кристал на реентерната струя се държи ТОЧНО както EV-тата на Кен Шолдърс.

Снимка на макро-йонен воден кристал

Кинг: ЛеКлейр е успял да направи снимки на това как тези кристали удрят някакъв материал – по-точно това е микроскопичен отпечатък, микроскопична снимка.

Скорост на реентерната струя – 1500 метра в секунда

Кинг: Ето обобщение на характеристиките на кристалите. Трикът бил, вместо реентерната струя да удари материала и веднага да го повреди, така да направи, че да се формира пред дупки. Така че когато се изстреля реентерната струя да мине през дупката, и да порази нещо от другата страна на надупчената мембрана.

И тази струя ускорява от само себе си, наистина натрупва много сила. И точно това в основата на трансмутацията, която ЛеКлейр демонстрира.

Той е изучил и структурата й. Изглежда, че при опашката си има линеен воден канал, който се изгражда и по продължението на струята. Този канал има структура Н-О-Н-О-Н…, а по периметъра си е увит с водни кристали… и формата на това нещо прилича на шестоъгълник.

Но най-интересното е какво се случва с плазмената шапка от ударната вълна, защото там се наблюдава кохерентността на Свободната енергия. Не само, че това е нещото, което дълбае бразди и образува кратери по материалите… но освен това, той е наблюдавал и измерил нейното СЕБЕ-УСКОРЕНИЕ. И EV-тата на Шолдърс демонстрират същия феномен на себе-ускоряване. Прилича на движението на летяща чиния.


Кинг: Ето картинка на материала, която ЛеКлейр е нарисувал . Нарекъл го е “Ефект на ЛеКлейр” (LeClair Effect).

Когато плазмената ударна вълна порази повърхността на някакъв материал, предизвиква трансмутация.

По централната си ос, струята, или кристала, има атомен строеж О-Н-О-Н-О-Н…

Крис Екман (Chris Eckman) – Плазмено орбитално разширение на електроните във водата

Кинг: Крис Екман има експериментални доказателства за съществуването на линеен изомер на водата, при който има допълнителни електрони в d-орбиталите, и този воден изомер е в по-енергично състояние от нормалната вода. Има направени изследвания на отразяването на рентгеновите лъчи от повърхността на такава вода, има и документи, направени с помощта на плазмени физици, които теоретически подкрепят, че е възможно съществуването на такава вода.

Проблемът обаче е, че като самотна молекула, тази вода не е стабилна – просто се разпада но обичайното си състояние.

САМО ЧЕ, ако е част от грозд – особено ако тази верига се ЗАТВОРИ в началото си като пръстен – което ЛеКлейр е успял да документира…

Зрънце на газ от водни гроздове

Кинг: …тогава, този затворен пръстен, АКО е със суб-микронен размер (под 0.5 микрона), ще бъде относително стабилен, и тогава е достатъчно лек, за да бъде газ. Което означава, че ще започне да се изпарява от водата.

Малък пръстен на воден кристал
(електрони във външната d-орбита; мета-стабилна тороидна форма)

Кинг: И понеже електроните са в d-орбитите, се образува тази стабилна форма, мета-стабилна тороидна форма, която удовлетворява всеобщия модел.

Моделът за тороидна форма на Фостър Гембълс, моделът за електрически-разширената вода на Джордж Уайзман, и разбира се моделът на Крис Екман за линейна вода.

Така че е много вероятно да е това. ТОВА е магическата форма на вторичния газ (Брауновия газ).

Когато се подпали, пръстенът се превръща в EVO (Екзотичен Вакумен Обект)

Кинг: Когато това нещо се удари с пулс… електрически импулс, искра от свещта на двигател с вътрешно горене… пръстенът се преобразува директно в плазмоид.

И именно плазмоидът в цилиндъра на двигателя с вътрешно горене избутва буталото. Ето това е магията. Това е чудото във водата.

793
EV вериги

Кинг: Той видял вериги, тези тела имали наклонността да се нанизват във вериги и гроздове.

Положително EV

Кинг: Видял положителни EV-та… А това е интересно, понеже когато ударят някакъв проводник и се развалят и се превърнат в импулс отново, той въобще не вижда излъчване на гама-лъчи… Така че това означава, че те не са изградени от позитрони. Вместо това, те са на принципа на някакъв фундаментален механизъм на себе-организация… която извлича заряд от самия вакум. И Шолдърс е убеден, че е на ръба на голямо откритие относно как по принцип възниква себе-организацията от вакума.

Двойно EV

Кинг: Те образуват и чифтове! Вижда се как се движат в спирала едно около друго.

Черно EV (електрическият пулс ги активира отново)

Кинг: черните EV-та са много важни, те могат да затихнат. Все още съществуват, в някакво мета-стабилно състояние… И това е много важно, когато говорим за природата на водния грозд! Защото не е нужно да проявяват цялата си енергия, а един малък пулс може отново да ги активира. Ще се върнем на това по-късно.

Аномалии на зарядния грозд

Кинг: Това са аномалиите им:

 • – Те могат да прилепват към диелектриците, както го прави кълбовидната мълния
 • – Много от тях могат да се подредят във формация “огърлица”
 • – Пробиват дупки в топлоустойчива керамика (алуминиев оксид)
 • – И те също така развалят електрическите връзки на металите, в които попадат – това НЕ Е топлина! Това е разваляне на атомните връзки. Те са нещо по-кохерентно, така че пред тях връзките просто се разпадат…
 • – Има експерименти, които показват трансмутация на елементите
 • – А относно радиоактивното им поведение има цяла една отделна презентация, изцяло посветена на тази им черта

Идеята се състои в това, че тези гроздове могат да се комбинират кохерентно, създавайки дори още по-силни ефекти! И това се случва при вортексния поток и в пръстеновидния вортексен проток.

Каскадата създава големи EV-та

Кинг: Кен е провел експерименти с каскада от такива пушки, като едното EV изстрелва другото EV…

Каскаден разряд (чистият уни-полярен ключ създава големи кълбовидни мълнии)

Кинг: …и ако има верига от тези пушки, може да произведе големи плазмоидни форми, те са големи цял един сантиметър. Казва, че мрази да работи с тях, защото когато ударят проводника, произвеждат такъв обемен електро-магнитен пулс, че цялата електроника в лабораторията му изгаря. Затова спрял да се занимава с големите и продължил да изучава малките.

Изстрелване на EV във водовъртеж

Кинг: Той демонстрира една от най-големите силови аномалии, като създава предварително един водовъртеж и изстрелва едно EV право през него, право надолу през вортекса. Казва, че човек не може да повярва с каква сила се сдобива EV-то в следствие от това.

Така че, енергийният вортекс придава кохерентност на Свободната енергия от пространството, когато е голям, например плазмен вортекс… защото в плазмата има йони, които придават кохерентност на Свободната енергия заради вортексната си структура… И… сякаш караме етера да следва вортекса.


Кинг: Виждаме този вид неща при торнадотата. Ето пример на плазми в лаборатория в сравнение с торнадо. Всъщност не само торнадотата, но и светкавиците е възможно да извличат енергията си от самата Свободна енергия в Нулевото пространство.

Вортексна имплозия (аеродинамичен въздушно турбинен двигател)

Кинг: На всеки няколко години чуваме за някаква машина за Свободна енергия на принципа на плазмения вортекс… Този вид машини са заглушавани и потискани най-бързо от всички. Те са само примигвания, когато се появят. Имаме късмет, че въобще чуваме за тях.

Кинг: Продължаваме с Идеята: Енергизираните гроздове могат да съществуват и в инертен газ.


Кинг: Красотата на инертния газ е, че не реагира с химически с нищо. Няма горене на кислорода. Така че инертният газ дава възможност чисто експериментално да се изучават аномалиите с енергетичните гроздове.

И можете ли да повярвате? – Инертните газове… когато пускате много искри в тях… те не се разпадат, вместо това започват да образуват гроздове, особено ако е газова смес, и тези гроздове имат енергетична форма – същата като на онези черни EV-та… Така че, когато ги ударите с лазер… което е правено в лаборатория… се проявява онази огромна експлозивна сила.

При изучаване на енергийния грозд се оказва, че той има симетрия. И симетрията е много важна, защото когато ги поразяваме с пулс, целта е именно да се получи този вортексен пръстен.Кинг: И разбира се, известният двигател на Пап (Joseph Papp) се основава на това.

Едно от интересните неща при двигателя на Пап е, че… забележете… разреза на самия цилиндър. Когато се затвори, се вижда поток във формата на вортексен пръстен. Самата плазма добива такава динамика, когато цилиндърът се затваря. Така че, когато го пулсират това нещо, създават един гигантски, голям плазмоид. Плазмоид, който е голям. Изграден от малките енергетични гроздове на инертния газ. И той ги поддържа в енергетизирано състояние в двигателя на Пап, понеже използва някакъв радиоактивен материал, който запазва нещата в състояние на повишена енергия.

Репликация: Боб Ронър

Кинг: И в интернет има репликации на това. Различни хобисти и изобретатели правят тези експерименти и показват, че тези пулсирани плазмени събития съдържат много енергия. А много от тях дори не стигат до там да създават гроздовете от инертен газ… а ако ги направят, сигурен съм, че ще видят много повече сила, отколкото само да пускат искри в единични газове.

Пап подчертава, че предварително в газовата смес трябва да се правят множество искри, за да се получат силно енергетизираните гроздове. Така че хобистите трябва да изследват и тази по-голяма аномалия, открита от Пап.

Репликация: Ръс Грейс

Кинг: Ръс Грейс е още един репликатор. Поинтересувайте се – в интернет има места, където всички споделят какво правят в крачка, споделят всичко, което научават.

Сомендер Синч (Somender Singh) – подобрен бензинов двигател

Кинг:
Ето един интересен вариант. На Сомендер Синч. Той взима просто един нормален двигател с вътрешно горене и изрязва бразди в цилиндъра… И човек си мисли “Боже, как така това се смята за подобрение? С какво помага?”. Двигателят изглежда се сдобива с повече конски сили и всички се чудят защо.

Отговорът е, че с тези бразди в цилиндъра се създава малък плазмен вортексен пръстен, когато се възпламенява газа. И той създава аномално отбутване на буталото, което се добавя към нормалното действие на двигателя с вътрешно горене.

Ето за какво говорим – Енергетичните гроздове могат да се образуват във вода.

Това е ИСТИНСКОТО чудо. Защото – дава възможност за лесни експерименти.

Водни аркови експлозии

Кинг: Питър Граню (Peter Graneau) е един от първите, които експериментират с рязко пулсиране на водата.

Той взима съд с вода, и пуска в него много остър, мимолетен импулс, което създава силова аномалия. Той освен това е експерт по високоскоростна фотография и могъл да фотографира плазмоида, който се образувал, ако пулсът бил достатъчно рязък.

Електро-динамични експлозии в течностите

Кинг: Та този разряд на енергия е много рязък, прилича на пукането на светкавица. Експлозията изхвърля водата високо във въздуха и той фотографира колко високо стига. Не само, че имал доста голяма аномална сила, но освен това скъсал и болтовете, които държали водните му съдове.

Електрически индуцирани експлозии във водата

Кинг: Гари Джонсън от Канзаския университет репликирал неговата разработка. Той проектирал взривната си камера така, че да се разделя при взрива. Двете половини се предвижвали по поддържащи ги жици и той измервал колко нагоре ще отидат по жицата. И понеже имал масата им, имал височината, на която отиват, имал всички нужни данни, за да измери за каква енергия става дума и могъл да измери и силата, която е в повече.

Той казва, че за да стане водна експлозия… ако електрическият пулс от кондензатора не е достатъчно рязък – нищо не се случва, просто нормален разряд във водата… но когато го направите достатъчно рязко, така че да се чуе звук като при пукането на светкавица… той между другото носел големи слушалки, за да си предпази ушите от силния звук.

– Открити са огромни експлозивни ефекти от пулсиран йонен разряд в чиста вода

Кинг: Харолд Аспден пише за това. Тези неща се намират в нормалната конвенционална литература.

Водната експлозия като гориво

Кинг: Ето един сайт, на който си казват “Хей, не можем ли да се възползваме от това?” Не можем ли да ползваме водната експлозия за задвижване на буталото в един двигател с вътрешно горене? Доста е грубо, защото говорим за чиста вода в двигател и рязък електрически разряд… но поне са решили да опитат, препоръчвам този сайт.

А последното изобретение на Стан Майер (Stanley Mayer) е известно именно с това, че се опитва да се възползва от случването на тази експлозия. Нека изгледаме това видео.

Кинг: Сега… както повечето от вас знаят, целта на изобретението на Стан беше да пригажда автомобили към вода. И беше убит. Убиха го през 90-те. Аз лично познавах Стенли, посещавах работилницата му през 90-те и обменяхме опит по темата. Можете да отидете на този линк и да прочетете за него – Деан Нарцико, разследващ журналист.

Били в ресторант. Устно обсъждали сделка, някакви белгийски инвеститори искали да инвестират в проекта му. Отровили го…

Но добрите новини са, че братът близнак на Стан Майерс – Стив Майерс, той бил електро-инженерът. НИЩО от информацията на Стан не е изгубено, брат му продължава цялата разработка. За нещастие е много отдръпнат и затворен, не иска да участва с други хора заради онова, което се случи.Кинг: Можете да прегледате патента му за водния инжекцион.

Вижда се, все пак, че не е толкова просто – той инжектира три неща. Инжектира водата, инжектира йонизиран въздух, както и рядък газ – аргон. Това е интересно, малко хора знаят отговора. Защо аргон? Ами, аргонът се използва при соно-луминесенцията… явно това помага.

Целта на устройството е предварително да енергетизира водата по всички начини, използва дори лазери, произвежда високоволтови форми на вълната… Просто вкарва във водата много енергия по различни начини, след което я удря със силен токов импулс вътре в двигателя с вътрешно горене.

Сега ще направим кратка почивка… но когато продължим, ще разгледаме един ПО-ДОБЪР начин за предварително енергетизиране на газа. Говорим за вторичен газ – Браунов газ – ще разгледаме подробностите: какъв е този газ, и защо кавитацията помага да се произведе повече от него.

Ще се видим след пет минути!

794
Кинг: Сега ще разгледаме следните иновативни идеи.

Първата идея е, че енергията от Нулевото състояние (Zero Point Energy) наистина съществува. Можете ли да повярвате, че по-голямата част от нормалното инженерно общество не е наясно с това? Това не го пише в учебника им, и за тях това е достатъчно – те просто не вярват, че има налична енергия в матрицата на пространството.

Физиците не вярват и в това – не вярват, че само-организацията наистина се случва. Искам да кажа, че в енергията от Нулевото пространство се наблюдава кохерентност. Те не могат да повярват, че такова нещо може да съществува, така че освен инженерите и физиците също спират до тук.


Кинг: Само че, когато тази само-организация се случи, а тя се случва в моментите на пулсиране на плазмата, енергията от Нулевото пространство формира тези пръстеновидни вортексни плазмени форми, наречени плазмоиди.

И именно тези плазмоиди проявяват енергийните аномалии. Те също така демонстрират и аномални сили.

Освен това, те могат да преминат през кохерентна каскада, само-организирайки се в по-големи плазмоиди. Или пък вортексни форми – ако попаднат във вортекс, те могат да придадат допълнително енергия на самия вихър.


Кинг: Енергетичната материя, увита в симетрична тороидна форма, и бидейки във високо-енергийно състояние, може да бъде преобразувана в плазмоид, когато е рязко и изненадващо пулсирана или ударена от някакъв импулс.

И тук е важното – не е нужно цялата енергия да съществува в този грозд. Този грозд е само една матрица, само една форма… и когато тази грозд се намира в двигателя с вътрешно горене, и когато бъде ударен от електрическата искра – ТОВА е момента, в който гроздът се преобразява в плазмоид, и ТОВА е момента, в който голямата енергия се разлива в системата. Точно в ТОЗИ момент се проявява аномалната сила, и тя избутва буталото.

Тоест буталото се избутва от енергията от Нулевото пространство. А не от нагретия посредством възпламенения водород въздух.

Освен това, тези плазмоиди могат да се образуват не само в инертен газ, но и във вода. чудо е, че могат да се образуват във вода, защото това прави експеримента много лесен. Причината, заради която избрах тези електролизерни проекти преди 6 години, е че те дават възможност на хобистите аматьори МАСОВО да репликират този експеримент.

Всеки един хобист ще може да успешно направи машина за свободна енергия, ако се научим как да предизвикваме появата на повече от тези заредени гроздове от водни молекули.

И ще ви подскажа – Кавитирайте водата!


Кинг: Това всъщност превръща двигателя с вътрешно горене от спънка в предимство!

Инжектиране енергичните гроздове, удряте ги с високоволтовия импулс, те изпадат в самоорганизираща се каскада, появява се аномалната сила… и буталото се отмества заради ефекта на свободната енергия – заради ефекта на пулсираната плазма – това движи буталото.

По този начин, това отваря възможност всички автомобили на света да се преустроят и с лекота да работят със Свободна енергия.


Кинг: Сега ще видим една архетипна форма, която постоянно се повтаря – енергичният тороид.


Кинг: Той се появява в четири ключови момента в тази презентация.

 • Разпадащите се кавитационни водни мехурчета възприемат тази форма при разпадането си.
 • Плазмоидите – вортексните пръстени – те са с тази форма.
 • Гроздовете от инертен газ също са с тази форма…
 • и гроздовете от водни газове са също с тази форма.

Етерът на Максуел

Кинг: В началото на 18-ти век всички вярвали в етера. Наричали го “енергийният разтвор”. След това дошъл експеримента на Майкълсън и Морли, които казали, че не може да се подходи към статичен етер… но Теорията на относителността била прекалено популярна тогава.


Кинг: Не след дълго “енергийният разтвор” бил преоткрит във физиката, когато се появила квантовата механика. Тя постулирала – има подлежаща енергия в матрицата на пространството.

Много е интересно, в исторически план, че науката ни е вярвала в етера до 1905г, когато се е приела Относителността на Айнщайн. След това мислим, че пространството е празно, до 1930г. Тогава етерът се връща под формата на “енергични флуктуации”.

Така че е на лице една дупка от 25 години в историята на науката, която АБСОЛЮТНО определя днешните ни вярвания. А инженерите просто не си дават сметка за това, те не вярват в този “енергиен разтвор”. Добрата новина е, че тази енергия, която кара онези виртуални двойки да се формират… и кара да се случва цялата тази активност… тази енергия, е много, много по-динамична, и е много по-отворена за енергийни възможности, отколкото е бил стария ни статичен етер.

Наистина се добираме до един страхотен модел за вакума, който започва да става популярен във физиката.


Кинг: А в достъпната литература има много документи – има всякакви статии и изследвания за това как свободната енергия поражда квантови ефекти; как тя може да стабилизира водородния атом; как може да е източник на енергия без да се нарушава каквато и да е термодинамика – това е много политически важна статия; как може да е източник на гравитация; и една много интересна статия е как свободната енергия може да е източник на инерция.

Което означава, че енергията от Нулевото пространство е основата на инерцията. Което пък означава, че ако се направи технология, която само малко се ползва от свободната енергия, то значи може да се създаде инерционен двигател, който да постига резки ускорения, без да се усеща инерционен стрес.

Ето ви двигател за летящи чинии – На практика се намира в науката ни днес.

Енергията от Нулевото пространство е турбулентна виртуална плазма, като “квантова пяна”. Електрическият поток навлиза в триизмерния ни свят през мини-виртуални частици, които постоянно се появяват и изчезват.

Кинг: Моделът за онагледяване на енергията от Нулевото пространство представлява една турбулентна, хаотична плазма… В която плазма електрическият ток навлиза и веднага излиза… Наречен е “квантова пяна”, това е моделът на Уийлър за “геометрична динамика”.

Може ли в тази квантова пяна да се предизвика само-организация?

Ентропия
Всичко деградира до произволност

Кинг: Първоначално отговорът беше “Не! Тя е произволна! Произволните неща трябва завинаги да останат произволни! Това е Вторият закон на Термодинамиката…”

Само че се оказва, че само-организацията се случва. И тази идея първо хрумна на Илия Пригожин (Ilya Prigogine). Получава Нобелова награда по химия през 1977г заради това, че успява да демонстрира как една система може да еволюира от хаос към себе-организация.


Кинг: И системата… която и да е система, която покрива тези три изисквания, ще демонстрира себе-организация:

• – Системата трябва да е нелинейна
• – Системата трябва да е извадена от равновесие
• – През нея трябва да протича енергиен поток

Некохерентни флуктуации… Поляризиран вакум… Елементарна частица

Кинг: А как протича енергията от Нулевото пространство? Тази диаграма е много важна. Това е Моделът на ортогоналния поток на Уийлър. Тази изрезка, тази плоскост, представлява триизмерното пространство.

Когато потокът преминава през него некохерентно, когато преминава през него с произволна геометрия, това го наричаме “фонова свободна енергия”.

А когато потокът има лек наклон, това се нарича “поляризиран вакум”.

А ако потокът има вортикулярност на геометричния вектор, когато преминава през триизмерното пространство… когато се получава спирала, когато преминава… ТОВА представляват елементарните частици.

По този начин, когато потокът на Свободната енергия има спираловидно движение, той стабилизира съществуването на всички елементарни частици. Точно както течението на потока стабилизира водовъртежа.

…Та тази идея беше много трудна за възприемане, особено от инженерите и на мен ми беше много трудно да я обяснявам. И така, веднъж, пред 80-те години, отворих едни работни *урсове, на които преподавах теорията на висшите измерения на безработни домакини и съпруги. На тези *урсове правехме картонени изрезки, слагахме ги на масата и си представяхме, че живеем в двуизмерен свят. Тупкахме топки отгоре и си представяхме, че това е дуалността на вълната – частица… Опитвахме се да разберем дали нещо е свързано или не е свързано, и това беше идеята за квантовото обвързване… И, познайте какво стана. Те схванаха идеята! Прибираха се при съпрузите си и им говореха за ортогонални потоци и вортикулярната ротация на енергията в хипер-пространствените вортекси… а съпрузите им не искаха да ги слушат.


Кинг: Робърт Лафлин е добър автор относно себе-организацията. Нобелов лауреат е. Неговата теза е, че всичко произлиза от себе-организацията на колективите, включително и самите физични закони. Силно препоръчвам тази книга.

Та какви са принципите за добиване на кохерентна Свободна енергия от пространството?

 • Да се работи със системи със силно изразена нелинейност… като например плазмата
 • Трябва да се извършва рязко и изненадващо в хвърляне на системата в дълбоко неравновесие… като например изненадващо волтово разреждане
 • Максимално да се увеличи контакта със Свободната енергия посредством:
 •      – йони (които имат вортексна структура)
 •      – вортексни форми

Проводим електронен облак (в равновесие с околното си пространство)

Кинг: Линейни проводници за електрони – това са ви добре познатите медни жици. Те са в термодинамично равновесие със Свободната енергия. Поради това не виждаме много ефекти, дължащи се на Свободна енергия, когато използваме нормалните всекидневни проводници и електроника.

Вакумно поляризиране на ядрото (може да отприщи себе-организация)

Кинг: Обаче! При ядрото на един атом, линиите на вакумната поляризация се сливат много стръмно върху ядрото… и по този начин… всяко едно рязко раздвижване на атомни ядра е активатор – кохерентен активатор на енергия от Нулевото пространство (Свободна енергия).

Резкият йонен поток огъва енергийното поле на Свободната енергия

Кинг: На този модел можем да видим как резкият йонен поток създава огъване на енергийното поле на Свободната енергия, което е в равнината на триизмерното ни пространство.

Това се нарича орто-ротация. Когато ортогоналният поток се завърта навътре около себе си, в спирала, в равнината на триизмерното пространство.

Екзотичните, кохерентни вакумни състояния в квантовата електродинамика възникват в резултат на сблъсъка между тежки йони

Кинг: Това се вижда и при експериментите със сблъскване на йони, наричат го “възникване на екзотични, кохерентни вакумни състояния”.

Плазмени йонни акустични осцилации (демонстрират енергийни аномалии)

Кинг: Виждат го и при плазмените експерименти. когато йоните се движат в синхрон, това се нарича йонна акустична плазма и е добре известно, че проявява енергийни аномалии.

Йонната акустична дейност отприщтва състояния на себе-организация

Кинг: И тези аномалии се асоциират със себе-организиращи състояния. Наблюдават се неща като голямо поглъщане на лъчиста енергия; мимолетни високочестотни импулси; електрони бегълци; и аномално развиване на температура…

Плазмоид на кълбовидната мълния (тороид от електронни спирали)

Кинг: И тази себе-организация се оказва, че е една тороидна форма. Един плазмен вортикулярен пръстен.

Спирален поток във влакното на един плазмен вортикулярен пръстен (безсиловият вортекс създава естествена стабилност)

Кинг: Въртенето по пръстена прилича на спирала.. на торнадо… затварящо се в себе си. И за да направите едно от тези, ви е необходима чиста симетрия.

Та ето я иновативната идея, че тези плазмоиди придават кохерентност на Свободната енергия от Нулевото пространство.


Кинг: Кен Шолдърс (Ken Schoulders) дава едно от най-добрите експериментални доказателства за това.

Той изстрелва плазмоиди с микронни размери, само чрез един остър импулс от кондензатор. Той измерва изразходваната от кондензатора енергия, вижда щетите, които тези изстреляни плазмоиди причиняват – когато ударят някакъв проводник, създават кратер в него, и то в материал с много висока точка на топене, например алуминиев оксид.

Издатък от течен метал (горе: светеща плазма, долу: заострен катод)

Кинг: Руснаците също вървят по този път. Виждате разработката на Месятс (Mesyats). Това е увеличение на заострен катод. Така се случва, че мъничко количество течен метал се издига от връхчето и започва да излиза навън…


Кинг: …и след това това връхче се откъсва! Този течен метал се откъсва.И тази откъснала се капка течен метал има протича в себе си под формата на симетричен вортексен пръстен!

(течен метал възстановява връхчето на катода)

Кинг: Та… Кен Шолдърс облякъл електродите си с течен метал, за да може да възстановява връхчето. Нарекъл машината EV-пушка…


Electrum Validum (EV) ; Екзотичен Вакумен Обект (ЕVО)

Кинг: EV означава Electon Validum, тоест “силен заряд”, понеже видял наличие на голям заряд в тези неща… А по-късно, когато се убедил, че наблюдава ефект на Свободната енергия, той нарекъл тези неща “Екзотични вакумни обекти”.

Те могат да съдържат около 100 милиона електрона, 100 хиляди йона, отношението между заряд/маса сякаш винаги било същото като при електрона, и, разбира се, тези тела съдържали излишна енергия.

795
Конференция на “Движението за ключови енергийно-научни открития” 2012, Холандия
Breakthrough Energy Movement Conference 2012 Holland

Хидро / Плазма
Морей Б. Кинг
Moray B. KingЧАСТ 1
Кинг: Това, за което говоря, основно се отнася до един плазмен ефект, от водата.

От Брауновия газ и от водата се образува един вторичен газ, който буквално създава чудеса от водата. Защото там, насред вторичния газ, плазмата приема формата на грозд – една тороидна форма.

И когато тази тороидна форма отиде в двигателя с вътрешно горене, и буталото е в горна позиция… тогава тази тороидна форма я поразявате с импулс… електрически импулс…

По този начин създавате вортикулярен плазмоид… който проявява аномална сила, аномална енергия и аномално ускорение. Като двигателната система на миниатюрна летяща чиния. И с тази си сила избутва буталото надолу.

Това е съвършено различен метод от простото нагряване на въздух, който се разширява. Така че, ние ще говорим за един пулсово-плазмен феномен.

 

Кинг: Как може една кола да върви с вода?


Кинг: За да открием нова енергия, първо трябва да приемем, че съществуването й е научна възможност. Иначе просто няма да търсим нова енергия и ще се присмиваме на онези, които я търсят.

В науката има много примери – да кажем, първия самолет, а наскоро и студения ядрен синтез… Аз вярвам, че най-голямата пародия в историята на науката, беше Болтсман, константата на Болтсман. Защото научната общественост на неговото време отказа да приеме теориите на статистическата термодинамика. И той бил толкова депресиран и толкова разочарован заради този отказ, че се самоубил.

Поне нарекоха константата на негово име.
Кинг: На всеки няколко години чуваме за коли, които вървят на това… И тази например е от Пакистан. И причината да научим за нея е, че управата на Пакистан е решила, че трябва да подкрепи този проект.

Но разбира се, физиците в Пакистан казват, че колата нарушавала законите на термодинамиката. Много ми хареса коментарът на репортера: “Защо е този рев, че се нарушават законите на термодинамиката? Кажете ми поне един закон в Пакистан, който не се нарушава!”

И точно затова Пакистан са по-напред от нас.


Кинг: Даниел Дингел (Daniel Dingel) от Филипините има такава кола от години. Само че не се разбирал добре с възрастните, затова взел да учи децата как да правят коли, движещи се на вода.


Кинг: Стив Райън стана известен, защото направи мотоциклет, който се движи с вода, и успя да стигне до предаването “60 минути” – затова стана известен.


Кинг: Ами Япония? Нека видим краткия видео-клип…

Кинг: Предлагам ви да изгледаме видео-клипа на Дени Клайн, понеже много бързо обобщава характеристиките на Брауновия газ…


Кинг: Много са популярни тези проекти за електролизери, има всякакви уебсайтове и блогове и платформи, по които хората споделят тази информация. Само в YouTube има над 41 000 видеота за електролизери на вода…


Кинг: Във Флорида веднъж годишно имат голямо събиране, на което всеки показва експериментите си с електролиза на водата…


Кинг: Лаборатория Марч (March Labs) предлага битови уреди за продажба, особено са популярни онези клетки, където газът се произвежда между метални плочи…


Кинг: Клетката на Антон, от Германия, е МНОГО ДОБРА, пространството между плочите е много тясно – 1 мм. По-късно ще видим защо това е толкова важно. Освен това, клетката на Антон се захранва с вода от дъното, и ще видим защо това също е важно за определени циркулационни експерименти.

Кинг: Стърлинг Алън (Stirling Allen) направи това видео за мен преди 5 години, беше с рекламна цел. Всичко ли сте го гледали? Кой не го е гледал?Кинг: За газа има много имена. Най-популярното му име е газ на Браун, понеже той беше първия, който описа енергийните аномалии, мислейки си, че може да се дължат на атомния водород или атомния водород… Точно това означава абревиатурата ННО. Друго име за газа е “хидрокси”, а химическото му име е окси-водород.

Това, повечето хора вярват, че е Брауновия газ. Само че… в тази газова смес присъства един вторичен газ. И някои от изобретателите, които откриха вторичния газ, го наименуваха на себе си…


Кинг: Заредени водни газови дроздове – така го наричам аз… Електрически разширена вода – така го нарича Джордж Уайзман (George Wiseman), той направи това обявление през 90-те години, така че аз считам, че той първи откри това.

Газ на Омаса (Ohmasa), Япония, той е измислил един хитър начин за правене на този чист вторичен газ… и SG газ идва от имената Сюарт и Гърли (Suartt & Gourley) от Флорида – от същия град, от който е и Дени Клайн. Те също са наясно, че има наличие на вторичен газ и имат своя техника да го добиват.


Кинг: Почти всеки смята, че енергията идва от водорода. Но… електролизата не може да произведе излишна допълнителна енергия. Тя просто струва повече енергия, за да се раздели водата, отколкото дава изгарянето на водорода.


Кинг: А истинската причина, поради която не може да се направи – не може да се гори водород – е защото двигателят с вътрешно горене е СТРАШНО неефикасен. Той е не повече от 20% ефикасен. Горивото се инжектира заедно с въздух, запалва се горивото, то нагрява въздуха, въздуха се разширява, това избутва буталото, и повечето от енергията просто се пропилява под формата на топлина.


Кинг: Така че, ако не се гори водород, тогава кой е енергийният източник зад тези устройства?


Страници: 1 ... 50 51 52 [53] 54 55 56 57