Apocryphal Academy

СЕКЦИЯ ФОРУМ => Всички теми => Темата е започната от: smsi-h в Декември 04, 2017, 01:14:17 pm

Титла: АНТИГРАВИТАЦИЯ
Публикувано от: smsi-h в Декември 04, 2017, 01:14:17 pm
До момента не е откривана подобна тема. В нета има обширна информация и може много да се напише тук, но не това е целта. Целта е да видим и разберем от истински запознатите, за какво иде реч.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5336&v=FDjE9ME452c

Марк подробно обяснява принципите на технологията на немската камбана. В края става дума малко и за енергията на нулевата точка. Ще е полезно за λ.

И малко от истинската история на антигравитацията:
https://www.youtube.com/watch?v=ijA7atHnm8M

Моля говорещите английски за ни запознаят по-накратко, да направят кратки резюмета!

И повече материали по темата за Тайните Космически Проекти /ТКП/:
https://www.youtube.com/channel/UCA9iiA4pxNRYxZDW_6oWbKw/videos
Титла: Re: АНТИГРАВИТАЦИЯ
Публикувано от: λ в Декември 13, 2017, 09:33:29 pm
Много добра лекция, благодарности на smsi-h! Материалът заслужава да се обработи на български...

...Но ако някой очаква аз да го направя, това няма да се случи скоро. Не знам дали отново ще се върна към тази дейност, защото ми се струва, че направих каквото можех да направя за това поле. Преведох доста неща, опитах се да обърна широкото внимание към няколко много важни теми; оттук насетне топката е в ръцете на заинтересуваните.

Моите дни на говорител приключиха. Но на ден днешен активно се занимавам с прилагане на всичко, което научих през първите си 30 години. Тъй като, обаече, вече става дума за сериозни и значими неща, които са натоварени с конкретна обстоятелствена сила, не искам никаква информация да изтича от мен преди да съм готов да направя съответните публични обявления. Такива може да се очакват по някое време догодина (2018).

Сайтът, който направихме с Веско, е страшно силен инструмент в българското интернет пространство в момента. Може би точно в този момент няма много хора, които да се възползват от него... но такива ще се появят след време.


Моето мнение е, че лекцията заслужава да се преведе по някакъв начин (като текст или субтитри), и да получи място в Библиотеката.