Apocryphal Academy

Автор Тема: Истинският шейпшифтинг (превръщане в други телесни форми)  (Прочетена 1354 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

λ

 • Administrator
 • Sr. Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Всички ние, щом сме читатели на този сайт, сме чевали за Дейвид Айк и за неговата теза - че световните властващи родови линии са всъщност рептилоидни човекоподобни, които могат да сменят образа си - ту на човекоподобни гущери, ту на нормални хора.

Дейвид Айк беше човека, който собственоръчно създаде тази представа и я популяризира в световен мащаб - за шейпшифтинга ("шейп" - форма, и "шифт" - сменям) на рептилоидите.

Както знаете, до сега никога не са били събирани веществени доказателства за това, поне на мен не ми е известно ине съм попадал на такива. Аргументацията на Дейвид Айк винаги се е основавала единствено на свидетелски показания, без веществени доказателства, или на опровержими и нееднозначни сведения, събирани чрез депрограмиране на роби, регресия и други видове хипноза и работа със съзнанието.

И на всички ни е известно какво се твърди за шейпшифтинга - това било възможно, защото ДНК-то на съществото било 50 на 50 - на половина човешко, и наполовина на рептилоиден хуманоид - и затова зависело само от някакви вибрации и някакви честоти кое ДНК щяло да се прояви, и следователно каква форма да има съществото.

И според мен ТОВА вече са истински глупости.

Признавам - не съм голям спец по ДНК, не съм спец и по Брус Липтън. Но съм се интересувал достатъчно, за да знам, че самият Брус Липтън не твърди, че в рамките на секунди едно същество може да се превърне в друго, изцяло на база честотите и ДНК. Това го твърдят само Ню-ейдж запалянковците.


Шейпшифтингът е ИЛЮЗИЯ. Той не е действителна промяна на телесната конституция. Шейпшифтингът спада в графата на илюзиите, и по същество това е вид КАМУФЛАЖ.

Отново да повторя, за да може всеки да го осмисли - Шейпшифтингът е КАМУФЛАЖ, вид илюзия, а НЕ действително превръщане в друго същество.И нека никой не се заблуждава - природата ни дава много примери на "магически", почти "фантастични" камуфлажи, които невежите с лека ръка биха нарекли "шейпшифтинг", както целенасочените заблудители ги приканват. Нека разгледаме тези примери от природата около нас.
ХамелеонътКакво всъщност знаем за светлината и цветовете, за да проумеем техниката, наречена "камуфлаж"? Повечето хора знаят твърде малко. В това видео на английски се обяснява, че учените тепърва изучават хамелеоните, и все още нищо не е съвсем ясно. Установени са само шепа неоспорими факти, но цялостния начин, по който постига цветовете и отделните шарки по себе си, не е опознат.

В последно време е открито, че хамелеонът всъщност използва много малко пигменти. Много повече използва нано-кристали и отразяването на светлината. Когато съзнателно променя разстоянията между нано-кристалите в клетките на кожата си, те отразяват светлината по различен начин, и следователно виждаме различни цветове.

На 2:00 например се обяснява, че синята пеперуда няма син пигмент в себе си. Това означава, че ако някой невеж абориген се опита да извлече пигмент за боя от пеперудата, няма да може да постигне нищо. Този интензивен цвят на пеперудата е в следствие единствено от формата на нано-власинките й, които интензивно отразяват светлината само в един цвят. Затова хамелеоните само изглеждат зелени - заради комбинацията между жълтия пигмент и отразяваната от подлежащата нано-структура синя светлина.

На 3:20 се показва, че ако физически се притисне кожата, и по този начин кристалите в нея се степкат един към друг, тя отразява повече синия цвят. При премахване на физическия натиск, те бавно се разреждат отново, променяйки цвета към зелен.Но думата КАМУФЛАЖ означава нещо по-сложно от просто цвят. Думата КАМУФЛАЖ означава СТРАТЕГИЯ. Така че цветовият контрол е само част от стратегия. Нека разгледаме например един много по-висш камуфлаж от този на хамелеоните.


Октоподите
На това видео се обръща внимание на ИЛЮЗИИТЕ, които октоподите и цялото им семейство владеят. ОБръща се внимание на това как, използвайки единствено цвят, октоподите могат да създават впечатлението за повърхности от различни материали. На всичкото отгоре, обаче, октоподите имат толкова майсторски контрол над кожата си, че те действително могат да възприемат и физическата текстура на корал например.

В комбинация с цветовите илюзии, октоподите са способни на забележителен камуфлаж, ако ставаше дума само за снимки от един кадър, тоест за неподвижно поведение. Но разгледайте слеващите кадри:На 1:00 виждаме, как октоподът придобива цветовата окраска, и ТЕЛЕСНАТА ФОРМА на определен вид риба. Той плува и се двиги точно както този точно определен вид риба, и изглежда като нея. ОСвен това точон имитира и ПОВЕДЕНИЕТО й.

На 1:50 октоподът променя както формата си, така и поведението и цветовата си окраска, за да имитира съвсем друг вид риба, която пък обикновено плува доста над дъното. Този вид риба е отровна и има отровни шипове по върховете. Така октоподът се прави на нещо опасно, за да се защити.

На 2:30 октоподът имитира морска змия - едни от най-отровните животин на планетата, както казват във видеото - за да се защити от твърде любопитна и агресивна риба.


Интелектът на октоподите
На този научнопопулярен филм са документирани редица експеримети, които демонстрират, че:

 • октоподите имат отлична и комплексна памет, подобна на човешката
 • октоподите се учат от гледане и правят свои собствени изводи, точно като хората
 • октоподите помнят и разпознават символи, и бързо научават техните значения

Октоподите по принцип са единаци, но има проведени експерименти, които показват, че обкувайки помежду си, октоподите образуват социални структури, когато са поставени в екстремни ситуации. Планирана и фалшива екстремна ситуация, като например лишаването им от храна, ги кара д се групират и да започнат да се кооперират в оцеляването и намирането на храна - нещо, което те НИКОГА не правят в диви условия и на свобода.
Тоест, тук говорим за още един елемент от камуфлажа - СЪЗНАНИЕТО.


Това е една от най-известните илюзии, която обърква мозъка да си мисли, че наблюдава движение. Както виждате, котките явно имат мозъци, които реагират по същия начин на нашите мозъци и очи, които виждат същото като нашите очи, когато става дума точно за тази илюзия.

Интересното е, че, поне спрямо експериментите с октоподи, за сега се смята, че октоподите не разпознават цветове. И все пак, както е видно, те постоянно използват цветове за камуфлаж и илюзии.Интересен е въпросът... един октопод, или един хамелеон например... могат ли да ни демонстрират същата цветова илюзия, която да ни заблуди за движение? При положение, че октопозите вероятно не разпознават цветове, и те не биха се заблудили от същата тази илюзия, за разлика от нас и котките?Нека си спомним отново за интервюто на Дерел Симс от 1998г. В него Симс разказва за това, как неговият най-доверен колега е успял да превземе нервната система на сиво извънземно по същия телепатичен начин, по който сивите дрони успяват да ни индуцират парализа и подчинение. Това са способности, които се учат. Аз самият имам личен опит с това. Има дори и книги на български по въпроса, например тази - Личният магнетизъм - за която напълно мога да потвърдя, че работи, изпробвал съм всички нива от нея на практика.

Манипулацията на съзнанието през нервната система на човек се учи. Нашата нервна система, като човешки същества, е способна на това. В гореспоменатото интервю Дерел Симс разказва как сивите дрони могат - чрез същите въпросни техники - да ни внушават халюцинации и илюзорни образи. Често например не внушават, че изглеждат като клоуни.


Нека си зададем въпроса - наистина ли мислим, че инопланетяните не са истински факири в тези дисциплини, след като дори роботчетата им дрони са програмирани да го правят?

Да си зададем и други въпроси:

 • Как американци пращат шпиони в една нацистка Германия? - Правят ги руси и синеоки.
 • Как американците пращат шпиони в Южно-Африканските републики? - За изпълнение на задачата избират местен афро-американец.
 • Мислите ли, че американците могат от раз да пратят шпионин в Китай? - Нежун им е или китайски родоотстъпник, или по някакъв начин да се опитат да дръпнат очите на американец.Как мислите - когато сте част от галактическа Империя, където всеки е леко различен... на какво ще се опира вашата наука на шпионаж и контра-шпионаж? как може да има разузнавачи във вселената на "Междузвездни Войни"? - Очевидно ще трябва да превърнете науката на камуфлажа в цяла "магия" на камуфлажа!Когато говорим за "шейпшифтинг", ние просто говорим за камуфлаж. Камуфлажът не е запазена марка само на една група извънземни - камуфлажът е космическият тертип на работа в разузнаването.


Нека зададем и друг въпрос...

Нека си представим една хуманоидна раса, развила от октоподи. Става дума за космически народ, чиито предшественици не са влечуги, не са маймуни, а октоподи. Те ще имат октоподни черти, но тела като нашите - с ръце и крака - защото човешката форма е най-висшата телесна еволюция. Поне до това заключение ин водят данните и доказателствата.

Е... Каква ли ще бъде основната отличителна черта на този народ? Нима няма да е камуфлажа?

След като всеки може да се научи да индуцира илюзии в чуждото съзнание - дори и ние - на какви ли страхотни камуфлажи ще е способен цял един народ, развил се от октоподи и технически цивилизован от милиони години?
Видяхме ли как октоподите имитират опасни животни, за да разубедят атакуващия?

Видяхме ли как извънземните сиви дрони използват приятелски на нас образи, за да спечелят доверието ни? Октоподите също имитират друга плячка, за да привлекат своята собствена плячка.


Тогава... кое ни кара да си мислим, че ако един от нас се промени на гущероподобен хуманоид, значи наистина е такъв? Защо трябва да приемаме нещата по такъв плитък начин?

Ами ако става дума за октоподи... които се правят на хора... и които се правят на гущери, когато са в опасност, за да ни изплашат? Дейвид Айк не би имал никакви контра-аргументи на това положение.Когато станем свидетели на така наречения от Дейвид Айк "шейпшифтинг", това е камуфлаж. И означава само едно - че не можем повече да имаме доверие на съществото, което го демонстрира. То може да е рептил, а може да се прави на рептил. Точно както октоподите се правят на едно нещо в един момент, за да го привлекат като жертва, но се правят на друг хищник в другия момент, когато нещата се объркат.


Дейвид Айк би казал, че доказателствата за рептилската им пиррода са индиректни, на база всичко онова, което знаем за символиката им.

Аз обаче мога да изтъкна съвсем други аргументи, които наистина обясняват защо символът на змията доминира древното ни знание и символика.

С това не искам да кажа, че няма рептили. Нито пък искам и да кажа, че рептилите, за които знаем, за всъщност октоподи.
Тази тема цели да покаже, че "шейпшифтинга" е една Ню-ейдж глупост, и обосновката му, че се основава на честоти и ДНК изменение са също тотални глупости, за които няма нито едно веществено даказателство и на всичкото отгоре няма и никакви подобни лабораторни постижения, а единствено спекулации.

Не ни е нужна измислена теория като "шуйпшифтинга", за да обясним изкуството на камуфлажа. Имаме предостатъчно демонстрации за гениален камуфлаж в природата, който някои космически народи, много по-развити от нас, биха разработили и развили в нещо сходно с "магия" от наша гледна точка.


Но това си остава КАМУФЛАЖ.
« Последна редакция: Юли 08, 2017, 02:05:56 pm от λ »

Атос

 • Гост
Това, с котката е много яко! Моята котка (персийка), пък остана абсолютен дебил във възприемането на тази картинка (имам си я на компа), може да е от породата :D
Дааа, дали е камуфлаж или не - въпрос на гледна точка?
"Ню-ейдж" правите лопати, може и да не допускат друго обяснение...т.е. когато нещо изглежда "еди-как си", то е продукт на реалната визуализация, не плод на програмирана сетивност...вижте това, интересно е:

https://www.multivselena.com/interviu-s-reptiloida-laserta/

Особено в по-нататъшните части, където термините (човешките) просто не достигат, за да се обяснят неизвестни още за нас понятия...
« Последна редакция: Юли 07, 2017, 07:22:24 pm от Атос »

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Аз пък си мисля,че е технология..
Някакъв биокостюм от органика и метал,който се активира с пси енергията.
Тъкмо онази вечер гледахме със синковеца "Боговете на Египет"/историята за Озирис Хор и Сет/и там се променяха от хора, на нещо което малкия определи като "подобно десептикони"...
Само, че Сет отряза крилата на Нефтита, взе мозъка на (не помня, някъв бог на мъдростта и знанието)и извади очите на Хор.
Накрая се ъпгрейдна с всичките си нови придобивки и "стана"още по-могъщ
Разбира се, всичко може да бъде пречупено и през призмата на езотериката, но имам някакво свое си убеждение, че става въпрос за буквален, практически ъпгрейд на оборудването.


Мисля, че това е шейпшифтинга.
Технология.
Не, че си сменяш формата буквално, а активираш камуфлажна покривка върху същинското си тяло.
Само дето тая камуфлажна покривка е и оръжие, и предпазен костюм, и е изкуствено създадена технология, копираща естествените явления в природата, тези, за които Л говори.
« Последна редакция: Юли 07, 2017, 07:18:25 pm от Атос »

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
И сега се замислих за оня модел кораби,направени от органична материя(като показаните в Атлантис/Старгейт) където пилотът и корабът стават едно,сливат се в един апарат/тяло
За да стане това,обаче,е нужно ДНК-то на пилота да бъде вградено в кораба,или по-скоро си мисля,че органичния материал се култивира и отглежда с ДНК -то на бъдещия си пилот.
Може би някакава смесица от метал и органика,не знам..Това са само предположения,но все това си мисля,когато говорим за "шейпшифт" и все за този модел се сещам.
Може би за това Айки говори за ДНК?
Защото то е нужно за да работи самата технология и да може да бъде управлявана посредством пси-енергията на потребителя?
Нещо като да огъваш лъжиците чрез телекинеза..
Само където тук и предметът и целият процес на управлението му са в пъти по-сложни от лъжицата и огъването и..

Тагове към темата: извънземни