Apocryphal Academy

Автор Тема: Политическа Партия - ГЕРБ  (Прочетена 8702 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #15 -: Юни 10, 2018, 11:31:17 am »
 БОКЛУК СИ, ЦЕЦО, ДА СИ ГО ЗНАЕШ. ТИ СИ ПРЕДАТЕЛ НА МВР И НА ЗАКОННОСТТА. ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ КАК МАФИЯТА Е ПРОНИКНАЛА В МВРЦецо, по изключение те гледах в Панорама.
Искам да те питам, Цецо, нещо, което никой не те е питал: Защо, Цецо, ти, който беше последна дупка на кавала в служба “Личен състав” на МВР, стана главен помощник на Борисов като главен секретар. Защо?! Нямаш опит, нямаш квалификация, пълен лузър. Няма и досега грам оперативен опит шефа ти. На когото правиш непристойни услуги ката ден. Защо стана такъв, след като знаеше, че Борисов е от СИК?!
За кадрови услуги ли?!
Защото няма разумна причина точно такова ниско да е на толкова високо място.
За цялата ви престъпна шайка се отнася. Ти си предател на МВР и на законността. После се чудим как мафията е проникнала в МВР.
И неслучайно по мое време си бил нищожество в министерството.
И, защото за сегашната каша пак Орешарски бил виновен, кой, бе Цецо, е виновен за 150 неразкрити мафиотски убийства, когато ти беше помощник на главсека, дошъл от организираната престъпност?!
Боклук си, Цецо, да си го знаеш. Сигурно по-презиран няма, но да не обиждам Костов и Атанасов.
Богомил Бонев
бивш министър на МВР
http://http://afera.bg/%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%BA-%D1%81%D0%B8-%D1%86%D0%B5%D1%86%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%B3%D0%BE-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D1%88-%D1%82%D0%B8-%D1%81%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4.html

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #16 -: Юни 12, 2018, 01:54:05 pm »
НАГЪЛ ПРЕМИЕР! ОБАЧЕ НИЙ СИ ГО ИЗБРАХМЕ. А ТОЙ ИЗБРА КАЛИНКА, ГИНКА И ЦВЕТЕЛИНКАПравителственият пресцентър ни внушава, че социалният министър е подал оставка заради невъзможността да се справи с проблемите на децата с увреждания.
Истината е доста по-различна. Премиерът унизи, след което уволни Бисер Петков, за да умилостиви майките в черно и за да остане целият в бяло. Вместо да нареди на депутатите си скоростно да приемат животоспасяващи закони, вместо да обясни на народа защо сменя министри като бушони, снощи Борисов се скри, а днес отлетя в Анадола, за да се прехласва пред газопровод, заобикалящ България. След което каца на Божи гроб, но не за да измоли прошка за греховете си, а за да плаче на чужд гроб.
Управлението е в дълбока кома. В един и същи ден загиват военни пилоти, премиерът гони единствения читав министър, вицепремиер обвинява в корупция и връзки с мутри подопечната му министърка, а суфражетка на вътрешния министър печели тлъста субсидия на транспортния министър, за да пише листовките на КАТ…
Кои ли гадове ще обвини сега за катастрофата и за корупцията?
Никога не сме имали по-бездарно правителство и по-нагъл премиер!
Обаче ний си го избрахме. А той избра Калинка, Гинка и Цветелинка.
Велизар Енчев

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #17 -: Юни 12, 2018, 03:24:58 pm »
Аз си мисля,че всяка тема относно ГЕРБ,трябва да започва с този материал
Цитат

Правителството на ГЕРБ е дългосрочен проект на СОРОС – началото (част 1)

Фондация „Отворено общество” на крупния международен спекулант – унгарски евреин с американски паспорт – реално управлява България чрез марионетката си Бойко Борисов
Най-напред бих искал да посоча, че в случая категорично няма да използвам журналистическите клишета за „тъмни  сенки” и „зловеща анонимна ръка” които неясно се движат в зоната на здрача и оттам опъват конците на настоящото българско правителство. Просто, защото в случая никой не си е направил труда да прави конспирация. Всичко в този съвсем обикновен и много типичен геополитически сюжет се извършва нагло и цинично „на светло” и най-доброто доказателство за това е фактът, че настоящата публикация е изцяло плод на студиен анализ и се базира само и единствено на открити ресурси в български и чуждестранни медии.

Кой е Сорос?
Джордж Сорос(Дьорд Шорош), роден в семейството на унгарските евреи Шварц, преименувало се през трийсетте години на миналия век на Шорош, прекарва в безопасност войната, защото се представя за ариец. През 1947-ма емигрира в Англия, където след много митарства успява да завърши престижното Лондонско училище по икономика, социални и политически науки, след което се преселва в САЩ. Комбинативният ум и липсата на всякакви скрупули му позволяват само за по-малко от десетилетие на натрупа милиони чрез хедж фонда си. През 1979-та г. основава фондацията си „Отворено общество”. Тук няма да се правим на англичани и да търсим витиевати фрази, за да мъдруваме върху несъществуващия конфликт между бруталното му поведение на международен финансов спекулант и хилядократно афишираните му във статии, речи и книги „леви”, та чак левичарски възгледи. Ще констатираме, че идеите на Сорос и на всички негови, институции, институти, фондации, клубове и прочее формации са да се създава максимално възможен хаос в Америка и по света, за да може известният с пристрастията си към всякакъв род малцинства и най-вече към гей-общностите Сорос да лови риба в мътна вода.
Джордж Сорос е от типа финансови хищници, които никога, нищо не са съградили. Никога не са инвестирали и цент в индустрии и иновации. Единственото му занимание е било и продължава да е - атакуване на компании, най-вече национални валути и цели държави, отслабването им, довеждането до ръба без оглед на използваните средства, след това бързи покупки и продажби с реализиране на огромни печалби. Той е разрушител и циник, който се надсмива над света.
През 90-те атакува английския паунд и ограби от англичаните над 1 милиард долара. Същото направи в Малайзия ,Тайланд, Филипините и куп други азиатски страни. Пробва се в Китай, където го наричат Крокодила, но китайците го препънаха, в Русия, където след пиянската ера на Елцин изтрезняха и го обявиха за персона нон-грата и окончателно се установи задълго в Източна Европа, някои страни от Третия свят, и някои постсъветски републики, откъдето пък се опитва да пакости максимално на Русия. Оранжевата революция в Украйна бе негово дело, режимът на психично болния Саакашвили в Грузия е под директен негов контрол – половината министри са бивши шефове и функционери на грузинското Отворено общество, в т.ч. силовите министри...
Има обаче и достатъчно факти, които разбиват мита, за това, че е самотен финансов разбойник. Зад него прозира сянката на Ротшилдовци и т.нар. „островен” кръг около английския кралски двор. За Сорос могат да се разказват безкрайни истории, но ще завърша тези щрихи към портрета му с едно изказване на руския олигарх в изгнание Борис Березовски: „Почти припаднах когато разбрах, преди две години, че Джордж Сорос е агент на ЦРУ”. Нямаме причини да се съмняваме в думите на Березовски, който последен ще бъде заподозрян в близки отношения с основния враг на соросовите домогвания към Русия – Владимир Путин.

Какво е „Отворено общество”?
Доста непоследователната философска основа за изграждането на идеологическата платформа на отвореното общество Сорос заимства от големия австрийски мислител Карл Попър, който му преподава в Лондон. Иначе, многобройните национални и интернационални версии на института „Отворено общество” са изключително гъвкав стратегически инструмент за мощни геополитически влияния в отделните национални държави в Източна Европа и развиващия се свят. Тук без излишно суетене следва да отметнем завесата на тотални медийни манипулации и да го кажем направо – става дума за разлагащи влияния, разрушаване на традиционната национална културна, образователна и демографска инфраструктура, провеждане на системни и педантични глобализационни „активни мероприятия”, водещи логично до национален разпад и вкарване на съответните нации в егрека от неоколониален запас на западните метрополии. В чекмеджето с инструменти на «Отворено общество» са куп схеми за развитие законодателството на конкретно атакуваната държава (разбирай, обезкостяването му в нужното на Сорос направление),  шокови терапии, «методическа помощ» за изграждане на външна политика въвличаща съответната държава в съмнителни и рискови действие, които тласкат към национална изолация и загуба на пазари. Не ви ли е познато от българския преход?
„Отворено общество” – България за двайсетгодишното си съществуване в огромна степен постигна тези си цели. Не са нужни очила за да се види, че за соросовата фондация не е проблем да купува журналисти, икономисти, медии, политици. Според някои публикации в медиите фондацията на Сорос е изградила и поддържа в България над 90 организации от неправителствен тип! Значителна част от тях – етнически, както и за защита на най-невероятни права и каузи. Ето ви малка част от всичките - Асоциация "Интегро", Български адвокати за правата на човека, Български хелзинкски комитет, Дружество за изследване на малцинствата "Студии Романи", Дружество за турски език и култура, Етническа хармония, Институт за изследване на интеграцията, Институт за политически и правни изследвания, Международен център за изследване на малцинствата и културните взаимодействия, Фондация "Джендър проект в България", Фондация "Етнокултурен диалог", Фондация "Етнопалитра - Трубадури", Фондация "Здравни проблеми на малцинствата", Фондация "Либерална интеграция", Фондация "Междуетническа инициатива за човешки права", Фондация "Център на неправителствените организации" - Кърджали, Център за подпомагане на хора, преживели изтезание – АСЕТ (!?!), Бюро за самопомощ Столипиново, Еврейски комитет "Цион", Еврейски център "Хабад", Женска независима ромска организация Кармен - Разград, Женско ромско сдружение "Добра Майка" - с. Вардун, Инди-Рома-97..., да ги изредим всички ще отнеме полоин страница!
Българската нация се топи като ланшен сняг, поне половин милион млади българи емигрираха за постоянно на запад, още толкова са почти целогодишно на гурбет. Образователната ни система е напълно съсипана, вследствие на системното следване от всички досегашни правителства на указанията на „Отворено общество” за „реформи”. Практически нямаме културен процес... Особено катастрофална е намесата на зловещата соросова фондация при подмяната на редица учебници и помагала, особено тези, свързани с националната ни история и литература. Под предлог, че подрастващите трябва да се подготвят за един глобализиран свят, всъщност се прави опит за денационализация със замазване на историческите катаклизми, национални победи и поражения. Класическият пример е заличаването на понятието турско робство и подмяната му с „османско присъствие по нашите земи”...
В инструментариума на Отворено общество, обаче най-ефикасният инструмент са политиките за насърчаване на малцинствата. Проблемът е огромен дори и във високо развитите страни, защото прекомерното толериране на малцинствата в последна сметка се превръща в диктат на медийно агресивни малцинства над мнозинството. Какво да говорим за нации като българската, където самото „мнозинство” се дави в собствената си кръв и пот, достигнало пределите на оцеляването. В така нареченото публично пространство, във всички държавни и обществени органи на преден план тотално са изведени къде полуреални, къде имагинерни проблеми на гейове, цигани, притежатели на котки и кучета и каквото още ви дойде на ум – отворете вестниците, включете си телевизора, радиото...
А истината е, че фондацията инсталирала се в България, за да ни прави отворено общество се занимава с всичко друго, но не и с нормалните българи и тяхното оцеляване! Български хелзинкски комитет(институт създаден от Отворено общество), разнообразни клубове и асоциации за разни права на разни групички, освен всичко друго съсипват страната от съдебни дела по европейските съдилища.
Тук е невъзможно да изреждаме всичко, но само създадените организации за подкрепа на ромите са десетки и десетки, без по същество нещо при нашенските цигани да се е променило. Само дето ние плащаме прескъп ток, а те въобще не си го плащат...
Върхът на всичко е обаче въпроса за източниците на финансиране. Услужливи медии непрекъснато цитират колко стотин хиляди или колко милиона е дал годишно Сорос чрез Отворено общество на България, но никой не казва, какви пари набира фондацията от местни донори  и с какви пари участва държавата. И тук ще ви разкажа накратко

Как Хайтов и съмишленици първи дадоха отпор на хищника
Нека първом ви насоча вниманието към факта, че само половин година след преврата от 10-ти ноември с ПМС №76/20.07.1990 г. българската държава осигуряват немислими благинки за новоучредената соросова фондация – освобождава я от мита, данъци и такси, даренията към фондацията също се освобождават от данъци; предоставя помещения за фондацията в НДК и петстотин хиляди лева за първоначални разходи на фондацията(!?); дава съгласие фондацията да извършва спомагателни стопански дейности, както и към нея да се създадат издателство, печатница и информационно-документационен център като нейни звена, които могат да извършват услуги... Коментарът е излишен.
Гласовете на протестиращите интелектуалци в тези години на социално и политическо безумие са слаби и не се чуват и така нещата вървят до април 1995 г. когато проф.Чавдар Добрев, тогава депутат в парламента енергично и изцяло подкрепен от приятеля си Николай Хайтов внася предложение за промяна при обсъждане на бюджета на държавата - фондацията на Сорос да бъде лишена от целевата годишна субсидия в размер на 42,1 млн. лв, включена в параграф от същия бюджет. Бурният дебат се разгаря изцяло около това предложение. Хайтов развълнуван очаква резултатите от разискването. На финала министър-председателят Жан Виденов взема думата и заявява кратко и ясно: "приемам да отпадне от разходната част на бюджета сумата 42 милиона и 100 хиляди лева, предвидена за фондация “Отворено общество”. Проф. Добрев си спомня: „Вероятно заради това много по-късно той(Хайтов) спомена с добра дума моя парламентарен акт, а на Жан даде висока историческа оценка тогава, когато цялата ни политическа класа тренираше усилено как по-ефикасно и безскрупулно да сатанизира лидера на социалистическата партия.”
В този момент обаче никой от участниците в този акт и идея си няма какво ще му се случи на Виденов съвсем скоро заради отрязаните пари за „Отворено общество” и отказът му да се срещне с милиардера.
Да-да, правилно прочетохте – смъкването на Виденов от власт е дело именно на Джордж Сорос. Нещо повече, четох свидетелства в някои интернет-форуми, че Сорос е налял около 6 милиона лева, които заедно с черните каси, осигурени и от други чужди фондации(говори се за още 4 милиона) отиват за «насърчаване” на януарското „народно недоволство” на наетите за целта футболни хулигански агитки, които потрошиха парламента, както и за денонощното „патриотично” предаване на Дарик радио, чрез което методично се координира перфектно организирания пуч срещу законното правителство на България. Ето ви я истинската история на януари 1997-а! Предполагам, немалко парички са постъпили и в другите медии, вследствие на което от това десетилетно промиване на мозъци се получи работещото клише „Виденова зима”! Сякаш нямаше Костова зима, Попова зима(„За бога, не купувайте, братя!”) или пък сега не сме в Бойковата зима.
Как всичко се повтаря, или както казваше един герой на Николай Хайтов в «Капитан Петко Войвода» : "Бай Петко, ние живеем в държава, където всеки, от селски кмет нагоре, може да спре действието на закона".

Правителството на ГЕРБ е дългосрочен проект на СОРОС - Превратът (Част 2)
Фондация „Отворено общество” на милиардера Джордж Сорос, с участието на местни олигарси, грижливо подготви и постави Бойко Борисов на власт

В първата част на публикацията спряхме вниманието ви на това кой е Джордж Сорос, какви са целите на неговата мрежа от фондации „Отворено общество”, както и на действията на българския им аналог в първото десетилетие след 10-ти ноември 1989 г. Отделихме специално внимание и на отпора, който Николай Хайтов и съмишленици дадоха на соросовата резидентура и съдбата на Жан Виденов, който се вслуша в гласовете на българските интелектуалци и спря държавната субсидия от над 40 милиона годишно за „Отворено общество”, вследствие на което с парите на Сорос и компания бе спретнат януарския пуч от 1997 г. и законното правителство бе свалено. Сега ще се концентрираме върху събитията в първото десетилетие на новия век и най-голямата манипулация, извършена върху съдбата на българския народ в ново време – проектът на Сорос и „Отворено общество” – „Бойко Борисов”.

След голямото осиране на Костов и синята агитка на Сорос, запратени с мощен шут от българите в най-отдалечения ъгъл на политическото пространство, откъдето не могат да се измъкнат и до днес, за да се разбърка окончателно българското политическо покер-тесте от нищото се появи царят, който яхна българския политически гняв. Разбира се и той набързо се оака, след което във властта бе монтиран странния политически сурогат „тройна коалиция”. Последното бе ярка манифестация на отчаяната политическа недостатъчност в страната. И двата политически естаблишмента, независимо от вътрешните си характеристики, сложиха прът в колелата на „Отворено общество” и рязко забавиха изпълнението на плановете на Джордж Сорос. Очевидно бе настъпило време за „евристични” действия, защото нито сценарият от януари’97 бе вече възможен, нито напълно дискредитираните субекти от наложената до момента в България фалшива политическа класа имаха потенциал да разчистят оперативен простор за геополитическите планове на Сорос на българска почва. И тогава се роди сюжетът „Бойко Борисов”. Това бе един откровен проект-заговор за извършване на преврат срещу политическата система в Република България. Замисълът на Сорос, който няма нищо общо с класическите схеми за въоръжени ударни групи, мълчалива или активна подкрепа на военните и/или полицеските сили, бе базиран изцяло и единствено на авангардните постижения на социалния инженеринг и политическият маркетинг, а преки извършители станаха медиите с най-активна подкрепа и намеса на САЩ и мълчаливото съгласие на ЕС!...

Христоматиен пример за неоколониализма на ХХІ век в действие бе разигран най-безсрамно в задния двор на Европа от един международен аферист и неговия български слугинаж.
Дневен ред на заговора в дати:
2002 (ноември) – Учредено е сдружението „Глобална България”
2005 (ноември) – Регистрирана е фондацията „Типинг пойнт”
2008 (май) – Стартира национален телевизионен канал Re:TV
2009 (юли) – Проектът „Бойко Борисов” е осъществен

2002 – „Глобална България”. Всичко започна с наполеоновия комплекс на една странна фигура пръкнала се заедно с царя от нищото. Бойко Борисов – неосъществен таен агент на ДС, осъществен пожарникар, охранител, мутрафон, каратист, бодигард, но с впечатляваща лична харизма и невероятна вродена способност за системно изграждане на собственото си „лице за публиката”, талант, работещ денонощно, вероятно дори и когато спи. И късметлийското съжителство с една жена, за която сп.Тема отбелязва: „Там, където има пари, Цветелина Бориславова винаги има готов проект.” В този смисъл вероятно има значителна доза истина в твърдението на мнозина коментатори, че Бойко Борисов е проект на
Цветелина Бориславова. Шефката на СИбанк, чиято бурна биография предполагам е добре позната на читателите ни, при първи прочит не показва признаци на обвързаност с „Отворено общество”. Но само на пръв прочит. След придобиването на СИбанк от костовия ковчежник Славчо Христов, новата собственичка има за председател на УС на банката прословутия Георги Прохаски, шеф на „Отворено общество”- България през 90-те. Далеч по-съществен е обаче фактът, че личният й съветник и партньор в банката –
Светослав Божилов, е бил член на УС на „Отворено общество”. Ето я връзката между Сорос и „общността от личности”, както е обявено пред медиите създаването на сдружението „Глобална България”. Това е първият етап от разгръщащият се заговор и в него доста еднозначно се идентифицират групите и интересите, които той обслужва. Към банковото лоби, представлявано от хората от СИбанк, трябва да добавим и
Левон Хампарцумян - шеф на Булбанк, едно от най-свежите лица на синята агитка, традиционно поддържана от Сорос. Зам. министър на икономиката при Костов, председател на Агенцията за приватизация. Рядко умерен човек, който признава: „Никога не губя контрол”. Какво прави Хампарцумян в тая дружина? Можем вероятно да се опрем на шеговития афоризъм, че арменците са другото лице на евреите – заради вроденото си умение да се пласират на точното място, по точното време...
Другото лице от банковото лоби липсва:
Франк Бауер – шеф на Българо-американския инвестиционен фонд и доскоро директор на Българо-американската кредитна банка. Ликът му липсва и от нашата диаграма Кой кой е в „Глобална България”. Въпреки че живее в България и заема ключови позиции от над 15 години, не можахме да намерим нито една негова снимка, дори и в интернет, въпреки че е бил обявяван и за банкер на годината! Дали не е така, защото фондът, който ръководи, респективно банката, са създадени със заповед на президента на САЩ, т.е. представляват в България икономическа резидентура на американски държавни служби? И особено на едни, дето не обичат да се снимат, но пък имат вродено влечение към конспирации...
Тези, които не са изненада в сплотената групичка от личности, са байгънестите от масова популярност неприкрити американски лобисти
Иван Кръстев, Красен Станчев и Огнян Шентов – все директори на „центрове”, прехранващи се без всякакво прикритие на соросовите ясли и тичкащи през месец-два във Вашингтон да рапортуват каква са я свършили.
Последната група в „Глобална България” е еднозначно определена – това са четирима представители на най-едрия български бизнес:
Валентин Златев, Сашо Дончев, Красимир Гергов и Иво Прокопиев – които, ако елиминираме конспиративните теории, би могло спокойно да приемем, че са в играта просто заради стратегическите си лични бизнес интереси. Според тиражираните в медиите слухове Златев, който е близък приятел на Цветелина и Бойко, е бил поканен от банкерката да се присъедини, той на свой ред предложил да участва и братовчед му Краси Гергов и приятелят му от газовата индустрия Сашо Дончев. Ами какво пък, склонен съм да го приема това движение по чехли из махалата, поне донякъде и поне отчасти... Колкото до Иво Прокопиев, чиято бизнес кариера е плътно и детайлно свързана със синята агитка на Костов, няма съмнение, че на дневен ред са и други мотивации, а и връзките с „Отворено общество” прозират.
И накрая на списъка, така както е даден за публикуване от общността, е кой мислите! Той е, да, вярно е:
Стефан Попов – актуалният шеф на „Отворено общество” – България. Скромност, какво да се прави. В такива случаи винаги се сещам за един любим ред в една любима поема на един любим поет - „Последните станаха първи!”.
И така, щаб квартирата на заговора е дислоцирана, щатовете запълнени, идва ред на инструментариума.

2005 – „Типинг пойнт”. В края на 2005-та е регистрирано нещо с гъделичкащото заглавие "Типинг пойнт".  Нещото е фондация, а учредителите му са част от нашите герои от „Глобална България” - Цветелина Бориславова, Светослав Божилов, Иван Кръстев плюс Александър Божков, чиято поява в тази компания не е изненадваща, тъй като връзките му с „Отворено общество” са обществена тайна, а и той е съвсем официално член на настоятелството на Нов български университет – създаден и функциониращ с помощта на Джордж Сорос и фондация „Отворено общество”. Типинг пойнт (Tipping point) в превод от английски означава „повратна точка” и е добил гражданственост покрай една много хитроумна книга-бестселър на американския журналист  Малкълм Гладуел. Тук няма да се занимаваме в детайли с книгата, поради ограничения обем, но който се интересува за повече подробности, може да ги намери в интернет, където включително на български се изписа маса електронно мастило по въпроса.
Накратко, книгата на Гладуел след пространни разсъждения и много примери дава ясна рецепта за модерното социално инженерство и в частност за манипулацията на общественото мнение, при което с изключително ограничени ресурси се постига огромен ефект – примерно как от един Бойко Борисов да се изработи супергерой на една нация (да кажем – българската), след което въпросната нация да го въздигне за свой министър-председател без за целта да се харчат милиарди за PR, реклама и политически маркетинг...
Въобще няма да си правя труда да ви убеждавам, че рецептата на Гладуел работи...
Тук обаче възниква един страничен въпрос, който би възмутил и най-невъзмутимите. Че заговорниците са имали нужда от организация, която да се възползва от въпросния инструментариум и да проведе нужните последователни стъпки, базирани на трите принципа на Гладуел, за да може без излишно бързане или бавене да изведе проекта си докрай, т.е. да издигне на власт Бойко Борисов е несъмнено. Прямият въпрос е защо трябваше въпросната фондация да бъде наречена „Типинг пойнт”, сиреч да се огласи гръмогласно с каква технология точно ще бъде извършен преврата!? И прямият отговор е, защото на хората от соросовата дружинка не им пука, а още по-неприятният вариант е, че очевидно са изпитвали перверзно удоволствие да се надсмеят над всички нас, демонстрирайки ни, че като стадо добитък сме набутани в капана и мърдане няма...
2008 – Re:TV. През месец май 2008-ма стартира програмата си цитираната телевизия. Нищо особено – още един национален канал, ако не бе една особеност. Учредители на фондация "Граждански медии", която е едноличен собственик на Re:TV, са... Светослав Божилов, Иван Кръстев и Иво Прокопиев. С други думи «Глобална България» и соросовият проект за директно вземане на властта в България вече са на предизборни обороти. Програмата «Типинг пойнт» си действа, но да имаш и една напълно контролирана електронна медия за целта не е излишно. Казвам неслучайно «за целта», защото с Re:TV случаят е точно такъв – употребена за целта (т.е. предизборен проект) и веднага след изборите закрита (още няколко месеца влачи жалко съществуване с намален състав и финансиране). Защото вече е минал юли 2009-та и властта с мнозинство е у хората на Сорос.

2009 – Проектът е осъществен. Цветелининият съжител е министър-председател. Най-безцеремонно са назначени за министри бивши програмни директори и вътрешни хора на „Отворено общество”:
Николай Младенов, министър на външните работи - Програмен директор на фондация "Отворено общество" - София (1996-1998)
Томислав Дончев, министър за еврофондовете - От 2000 до 2004 г. е главен секретар на Клуб “Отворено общество”- Габрово, Програмен директор на фондация "Отворено общество" (2004 -2007)
Сергей Игнатов, министър на образованието – Ректор на соросовия Нов български университет.
За връзката Сорос – Световна банка – министри, няма да коментирам, сещайте се, не сте деца.

Знам, че не ви се вярва за тази чудовищна манипулация, на която бяхме подложени всички! Знаете и че не ви лъжа, защото го преживяхме заедно. Добре дошли в матрицата!

(Анализът е публикуван в седмичника в.Десант)

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #18 -: Юни 17, 2018, 09:10:53 pm »

МВР е заслуга лична на Борисов!

Автор: jivko1128


 От 1 септември 2001 година Главен секретар, тоест ръководител на оперативните служби е Бойко Борисов! Той определя и ръководи от тогава назначаването и развитието по ерархичната стълба на МВР всеки кадър!
Има ли някой илюзия, че някой в МВР е назначаван без ТОЙ да одобри?  Сегашната работа е именно от този контрол назначаване, развитие на подбрани от НЕГО кадри на МВР!
 За този период бяха подменени чрез освобождаване, всички грамотни и знаещи работата служители, само защото не са лично нему предани. Така за 17 години бе подменена цялата тъкан на МВР.  Тогава назначаваните, сега са ръководители и те просто осъществяват наложената от Борисов технология на лична преданост,  през рушвети,  най-вече ангажирани лично с наркотрафика служители. Обичайната технология и сега е плащаш си за мястото, обикновено е в някоя по не набиваща се в очите служба примерно КАТ, показваш че можеш да изкарваш и заделяш за върха, куполата пари и да си върнеш разхода и се развиваш по другите служби! Колко служителя на МВР хванаха забъркани с наркотрафика. Та началници, та подчинени и никой не се заинтересува кой ги препоръча, кой ги назначи, кой ги разви!  Дали не е някой наркотрафикант, просто имал пари и платил, после му извършват услуги!  Може и други да са с други свободни пари! От други контрабанди! Е пак си плаща, но е сигурен в човека, че не е запял и няма да запее! И това е приноса на Борисов! Защо мислите, този застреляния убиец на Пелов, не е прибран след толкова висящи дела, а на всичкото отгоре полицейския началник прави оправдание, че е застрашен и за това носи оръжие! Няма кой да го прибере за незаконно оръжие, а виждат оправдание! Явно паричния поток е добър! По голям скандал за общото състояние на тъканта на службите не може да се случи! Вие замисляли ли сте се защо няма подали оставки в службите, ръководители? Защо като удавник за сламка се държат? Всички виждат корупцията, познават корупцията, нейни рожби са и я обичат както родна майка! От родна майка не се отказваш! Всичко там вече е корупция. И за това всичко е лично! И само дето на никой още не са платили на някой  "служител" на МВР да постави на нужното място взрив и да почнем да броим труповете! Никой ли не вижда колко е разпробита тази система на МВР при тези десетилетия, кадрова политика на Борисов, лично управлявана,  направлявана и контролирана именно от него! Чакайте взривове!  Просто чакайте някой да плати, протегнати ръце за кеша бол, та и цената почва да пада!
Максим Велков
Автор: maxim0411

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #19 -: Юни 22, 2018, 04:04:28 pm »
ЦАЦАРОВ! (ОТВОРЕНО ПИСМО) БЪЛГАРИЯ Е ИНСТИТУЦИОНАЛНО ОТВЛЕЧЕН ЗАЛОЖНИК! НЕ СЕ ОБРЪЩАМ КЪМ СТРАХЛИВОТО НЕЩО, КОЕТО ЖИВЕЕ В ТЕБ, А КЪМ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ТИ ДА ОХРАНЯВАШ ЗАКОНА!Цацаров! (Отворено писмо)
Не се обръщам към онова тайното и страхливо нещо, което живее в теб, а към задължението ти да охраняваш българския закон, бил той и с много заложени проблеми. Години наред привеждам еднозначни примери, участвам в специфични публични дебати и остро насочам вниманието на гражданите и властите в определена посока. Не защото имам лична амбиция и неовладяна страст да го правя. Нито защото извличам какъвто и да е положителен дивидент от гражданската ми активност.
Единствената причина е, че съзнавам страха на овластени и обвързани с мафията държавни, общински и други лица, представляващи реална заплаха за националната сигурност.
Ти знаеш това! Въпреки всичко и въпреки всеки, България е по-голяма от всички нас. Далеч по-значима от личните, партийни и бизнес интереси в нея. Затова.
В публичното пространство вече е налице официално изявление на лицето Борисов, което е единствената и реална заплаха за икономическата и политическа сигурност на държавата. В това изявление, мотивирано от редица професионално – обусловени обстоятелства, нарицателното за политик твърди със собствен глас, че ако той не е премиер в България ще се развият кървави сценарии с международен характер. Също, че той е едноличната гаранция това да не се случи, като на практика това твърдение представлява признание, че България няма собствени сили да се справи с предизвикателствата на времето – преднамерени или случайни. Държава, в която един човек е цялата гаранция за сигурността й, означава само едно:
България е институционално отвлечен заложник!
Прокуратурата е единственият орган, призван да защити върховенството на закона с реални действия, понякога в противовес на политическите интерпретации. И ако българската прокуратура още не е получила всички доказателства, че лицето-задник е включено в стратегията за „Стратегическа дълбочина“ плюс още нещо и зад „политическите решения“ стоят съвсем реални заплахи за финансовата и политическа сигурност на държавата, лично аз не зная още какво трябва да се случи. Може би отново да потекат реки от кръв за почистване на следите от поредната държавна измяна на известен и програмиран политически кръг!?
Спирам до тук, но няма да спра в моята гражданска стратегическа дълбочина! Не защото не искам да спазвам закона и не вярвам в институциите, а защото именно държавните институции застанаха открито на страната на политическите престъпления с мафиотски характер. В тези престъпления и стратегически заплахи няма червени, жълти, сини и прочее лирични окраски. Има само виновни и невинни!
И ако институциите, по една или друга причина, отказват да изпълнят своя дълг и продължават да съществуват в състояние на будна кома, само куршумите с калиграфски надпис по тях ще решат проблемите по друг закон, доказал своята прогресивност в исторически план…
Николай Марков

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #20 -: Юни 24, 2018, 11:53:30 am »
 Вдигането на цените от 1 юли /ПО НАРЕЖДАНЕ НА МВФ/ няма да предизвика протести и други "взривове".  Това е осъзнат народен избор. Всички знаеха какво е това влизане в  ЕС, условията за асоцииране, осъзнато избраха външното управление на "държавата". За това скачаха, "кой не скача е червен", строяха барикади и т.н. Така, че народът е съгласен с всички условия на господарите. Така, че ПОВИШАВАЙТЕ!


bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #21 -: Юни 25, 2018, 07:38:57 pm »
Lagera
25.06.2018 в 12:18
Обединение на 380 журналисти от 67 държави, работещи във водещи световни медии предприе кампания за разкриване на сметки и активи на заможни личности и политици от целия свят. Проектът се нарича Досиета от Рая, заради местата, на които са създадени сметките и се управляват активите на световните лидери, а именно – тропическите острови, играещи роля на офшорни зони.Най-скандалното разкритие, което касае българите е лидерът на българското правителство – Бойко Борисов.3,2 млад. долара струват акциите на премиера, които са разкрити на Каймановите острови.
Според данните Борисов притежава активи във фондове, които имат акции в най-големите световни корпорации като Google, Apple, Facebook, Toyota, Walmart, Samsung и много други.Участието на Борисов във фонда стартира на 27.06.2011 г.. В началото е участвал със $млин. като постепенно е повишил участието си до $3200000000.Повече информация за Досиета от рая:Харесайте страницата на Под Око във Facebook за да останете информирани за допълнителни подробности по случая и подобни новини:Екипът на Под Око няма ресурса да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ.Източник: podoko.eu

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #22 -: Юни 26, 2018, 11:05:23 am »
ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ИМА МНОГО ВРАГОВЕ – ЧЕТИРИТЕ ГОДИШНИ ВРЕМЕНА, ФБ, ПУТИН, ОРЕШАРСКИ И БЕЛИЯ ХЛЯБ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИНиколаев влиза на Йончева с бутонките, но тя продължава и гооол, драги зрители. Съдията дава пряк свободен удар, Николаев финтира, но Йончева продължава, Николаев подава на Ади, но Ади се спъва в отговорите на Йончева, пада и пак – гоооол, драги зрители, Ади е контузена и изнесена от играта. 2:0. Сега в играта влиза Тома Биков*. Този играч е куц мозъчно, драги зрители, затва вкарва автогоооооол. 3:0 ….Този мач е адски тъп!
Зат’ва да ви кажа пак за времето. Като Мирча Кришан и краставицата станах… Та днес вече не е апокалипсис, само е враждебно времето. То отдавна е враждебно, забелязала съм – през последните дестина години ми се появиха разни бръчки и напълнях… Ааа, те за дъжда говорели. Бе още древните, тия от 70-те години на 20-ти век са го казали – на крива ракета, космосът й пречи..
Тва правителство има много врагове – Четирите годишни времена, ФБ, Путин, Орешарски и белия хляб в детските градини. Като казах бял хляб, аз ще образувам една група на нездравословно хранещите се с бял хляб и ще обявя неизвистните смески от боядисани семена за вредни и опасни за вашата мисъл и фигура. Съвсем съм против синът ми, мъжът ми и аз да се храним с такива. Даже и котката! Крайно време е да образувам една партия на хората, които се хранят с бял хляб, задушават с олио лучеца за яхнията, закусват със салам върху филия бял хляб, намазан с масло – ХХБХ.
Да живей белия хляб! За сега сме малцинство, но ще победим и някой ден пак във всеки български дом ще има топъл, бял хляб с уханна коричка, от който децата да си правят мече със сиренце, вместо със сълзи на очи да маат киноа с гарнитура брокол…
–––––
*Прибира се Тома Биков вкъщи от състезание за тъпаци тъжен, разплакан и смазан. Жена му го пита:
- Какво ти е Томче, защо плачеш?
- Защото съм толкова тъп, че се класирах втори…
Виктория Тинтерова

http://afera.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B5.html
http://afera.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B5.html

http://afera.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B5.html
« Последна редакция: Юни 26, 2018, 11:10:46 am от bojinkata »

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #23 -: Юли 05, 2018, 07:43:03 pm »
меч 05.07.2018 в 17:43 автор:Обръщение към г-н Президента на Република България по повод молбата му за спиране гладната стачка на Николай Колев Босия
Г-н Президент! Вие бяхте избран с гласовете на над 2 млн българи.
В момента държавата ни е буквално във фалит, все още официално необявен, но и това ще стане.
Подробностите се знаят в цял свят и ЕС. България е на опашката във всяко едно отношение относно качество на живот. Ние сме най-бедната, най-болната, най-умиращата, най-корумпираната, най-нещастната, най-напусканата от своите граждани, с най-ниска раждаемост, най-бързо намаляващата и най-изчезваща нация в целия свят.
България се намира в състояние на клинична демографска смърт. Отрицателното число на приръста на населението е повече от тревожно. Намляваме ежедневно с около 100 човека.
Справка може да се направи в официалния сайт на ООН, брояч на населението в България: http://www.countrymeters.info
Видимо България си отива и ако Вие не предприемете съответните разрешени Ви от конституцията мерки за спиране разрухата в България, много скоро името Ви в историята ще се впише редом с това на хан Аспарух. С една разлика само. Аспарух е първия владетел създал България, а Вие ще сте последния и ще бъдете запомнен като унищожител на създадената преди 1337 години държава.
http://afera.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B5-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%BD.html
Затова, разграничете се от престъпниците погубващи България и веднага вземете спешни мерки. На вас разчитаме, тогава и Босия ще може да изживее отсъдения му от Господ-Бог живот.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #24 -: Юли 06, 2018, 09:23:49 am »

Цитат
ТОВА Е ДЪРЖАВАТА – КОЧИНА НА ИЗМИСЛЕНАТА „ЕВРОПЕЙСКА ЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА“!

НИКОЛАЙ КОЛЕВ БОСИЯ
НИКОЛАЙ КОЛЕВ БОСИЯ
НИКОЛАЙ КОЛЕВ Ð‘ÐžÐ¡Ð˜Ð¯В държавата – кочина на измислената „европейска личност на годината“. В която и президентът се сети да напише литературно писмо на Босия, вместо да излезе и да заклейми мафията, която управлява държавата – не с литературни финтифлюшки, писани му от тъпанарите около него, а с думи – куршуми!

Манол Глишев:
„А ето я и дребната случка.
Днес в осем и половина сутринта бяхме зад Народното събрание, за да изразим съпричастността си с Кольо Босия срещу корупцията в транспортното министерство и да поискаме #оставка на Ивайло Московски. Полицията, в лицето на някой си г-н Андон Андонов, поиска да се разкараме. Не го направихме. Изнесоха си ни по всички правила на полицейщината и някак се оказа, че самият Кольо Босия, който случайно е на 67 години, диабетик, плюс от три седмици гладуващ, беше наранен от някой невнимателен и тъп полицай. По ръцете на Кольо имаше кръв; всеки, който го познава, знае защо той е Босия и колко крехко е здравето му, за разлика от волята.
В момента, в който се развикахме, че полицията пак се е оляла, споменатият Андонов дойде при мен и много любезно ме попита дали някой от нас има нужда от медицинска помощ, защото, цитирам: „задължение на полицията след употреба на сила е да се погрижи за нуждаещите се от лекарско внимание“. Бил съм на много протести, отнесъл съм няколко стоп-ритника и за първи път чувам за такова задължение и такава загриженост. Явно Андонов искаше да демонстрира колко мила е днешната полиция и как не бие (за разлика от вчерашната).
Казах на Андонов да не пита мен, а да иде да погледне ръцете на Босия. Внезапно интересът на полицейския началник към здравето на протестиращите рязко намаля. Идеята му съвършено видимо беше демонстративно да си съдействаме с него и да поискаме помощ чрез полицията, за да си направи тя малко PR на гърба на Босия. Нещо, което никой почтен човек не би приел.
Доколкото знам, Босия напусна протеста в инвалидна количка, защото беше крайно изтощен. Надявам се престараването на родната полиция да не е довела до нови сътресения в бездруго увреденото му здраве.
Между другото, ще припомня, че транспортният министър Ивайло Московски, срещу когото протестираме, е убиец.“


от коментарите :

Андрей Слабаков призова за Революция: Вдигай се народе български!
„Спри да спиш, народе! Събуди се! – призова актьорът Андрей Слабаков.
Скача токът, скача парното, скача природният газ, а ние мълчим.
Политиците ни си правят каквото си поискат, а ние се държим все едно нищо не е станало.
И затова ни се случва всичко това и ще продължава да се случва.
Ние сме малък, но за сметка на това много прост народ. Не искам да обидя българите, но е факт. И поговорките ни са такива: „Преклонена главица сабя не я сече!“. Само че колкото повече я прекланяме пустата му глава, толкова по-яростно ни я секат. И никой не се сеща, че поговорката не е вярна.
Не е случайно, че на протестите преди дни пред КЕВР стояха само стотина души и сал един седна на релсите.
Останалите си останаха вкъщи. Скрити, гледащи сеир, чакащи някой друг да им свърши работата.
Аз разбирам – газът скочил с 30 процента… Но само у нас! В световен мащаб няма никакво увеличение. Излизат сума ти икономисти по телевизията и никой не дава смислено обяснение защо е така. Щефът на КЕВР Иван Иванов приказва, приказва и нищо не се разбра от приказките му.
Политиците до един се крият и се оправдават, че КЕВР била надпартийна структура и не можели да я командват. Хайде де! Че тя от космоса ли е паднала, самоназначила ли се е, как така никой не може да й държи сметка? Нали политиците я назначават, не я избираме с референдум? – пита ядосаният актьор и общественик.
Моето мнение обаче е друго. Политиците до един са в комбина и печелят от увеличението на всичко. Дали са „Софийска вода“ на концесия на чужденци- не зная срещу колко пари и всички плащаме колкото ни кажат. На нас война не ни трябва. Спират водата на София за една седмица и сме се предали доброволно.
Дали са ни ТЕЦ-овете и ВЕЦ-овете, чужди фирми ни събират сметките за тока. Сложили са сума ти фирми – посредници по веригата за внос на газ. Защо не ги махнат? Защо не им поискат сметка? ​
Имаме политици, които са абсолютни подлоги на чужди правителства и са пълни боклуци като хора и като морал. Едни гледат на запад, други на изток. За мен това са национални предатели. И трябва да ги изметем!
А от „Топлофикация“ всички трябва да бъдат арестувани и пратени в затвора. Защо не проверят банковите сметки и имуществото на шефовете? Защото всеки е свързан с някой политик, с някоя партия!
Никъде по света няма такова нещо – да имаш празен апартамент, да не го ползваш, но да плащаш, защото през него минавали тръби. Навсякъде се плаща ползваната енергия. В цял свят. Само тук подаваната от ТЕЦ-а.
Политиците ни са продали България. Един ТЕЦ-овете, друг мините, трети златото, четвърти водата, пети сметките за тока, които непрекъснато се надписват, особено след като започнаха да ги отчитат електронно.
Но ние търпим.
Сега заради газа, ще поскъпне всичко. Ще продължаваме ли безропотно да плащаме? И с какво, след като ни излъгаха, че ще увеличат пенсиите и заплатите?
Народът трябва да се събуди. И да постави ясни условия на депутатите. Или да работят за България, или да се махат. Не ме интересува чие е правителството. Протестирал съм и срещу леви, и срещу десни, когато каузата е правилна.
А каузата е едно – България и оцеляването ни.
И понеже трудно оцеляваме, този път протести ще има!
Ако не намалят цените на газа и тока, хората ще излязат.
Ще застанат пред парламента и ще изметат хрантутениците оттам.
Аз пръв ще ги подкрепя!
В България трябва да има поне малка социална справедливост.
В момента има само политическа наглост и тя продължава.
Събудете се, хора, не виждате ли, че се опитват да ни досмачкат и унищожат, призова актьорът.
Ще го чуе ли някой?
Или ще спим, докато изпаднем в кома и България не бъде доразпродадена до последната керемида!

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #25 -: Юли 10, 2018, 08:42:31 am »
НЕ СЕ ЛИ СТРАХУВАТЕ, ЧЕ ЩЕ ВЗРИВИТЕ АЕЦ-А, ИДИОТИ ТАКИВА! ОСТАВКА! НАРОДЕН СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ!


5 реактор на АЕЦ Козлодуй започва да гори американско ядрено гориво на Уестингхаус. Ще гори и руско гориво. Този зловещ експеримент с горивото на Уестингхауз може да доведе до аварии с непредвидим изход, съобщават разтревожени наши източници от ядрения сектор.
„Замяната на една система за контрол над неутронния поток в руските реактори, работещи с руско ядрено гориво, с определен тип касети, не е проста работа. За да се сменят с американски касети с ядрено гориво трябва да се подмени цялата система за контрол над каналите, по които се движи неутронния поток, иначе очаквайте голяма авария“, каза нашият източник, който е пенсионер от бранша, крайно разтревожен от новината, че се готви договор между нашата централа и шведския клон на Уестингхауз. Според всички наши източници договорът се подписва днес.
В желанието си да уточня фактите, отидох с камера пред Министерството на енергетиката, за да питам пресцентъра им вярна ли е тази информация. След 45 минути чакане, съветничката на министър Теменужка Петкова – Ю. Стайкова слезе при нас, за да отрече категорично, че се подписва договор. Откривала се била процедура, но тя нямало да се обяснява пред нашата камера, защото най-добре от АЕЦ-а да ни кажат каква е тази процедура, която ще вкара американско ядрено гориво в руските реактори. /Репортажът – след 20 ч. по ТВ Евроком, в предаването на Васил Василев, „Не се страхувай!“/
От АЕЦ-а казаха да им изпратим писмено запитването. Щели да ни отговорят, след като преценят.
Сега да обясня популярно защо енергийните експерти са потресени от тази новина, крият си имената и лицата, но търсят журналисти, за да им кажат какво се върши зад гърба на цяла България.
Огромният натиск от страна на Вашингтон да пробутат американското ядрено гориво в нашата Козлодуй датира много отдавна, но от 8 години насам се засили особено. Първи си изпатиха чехите в АЕЦ Темлин. Раполагам с доклада от чешкия ядрен регулатор, в който се описва как горивото на Уестингхауз е непредвидимо при високите температури, които се развиват в активната зона. „Циркониевите тръби се огъват и пукат, в резултат на което се регистрират високи нива на радиация“, съобщава докладът, който многократно съм ви показвала през годините по различни телевизии, включително и в закритото ми от Волен Сидеров предаване – „Студио Икономика“ по телевизия Алфа.
Другите, които си изпатиха от горивото на Уестингхауз са украинците – повече от 10 регистрирани аварии до днес. От 2012 г. до 2015 г. в Украйна уволниха няколко шефове на ядрения им регулатор, заради това, че съобщаваха за сериозни проблеми при експлоатацията на горивото на Уестингхауз.
Въвеждането в експлоатация на това гориво у нас носи същите рискове, но според някои източници от централата и ние трябва да минем по същия ред като украинците.
На въпроса защо, отсреща ехидно се разхихикаха и казаха, че е заради евродирективата за диверсификация на доставките на ядрено гориво от 2016 г.
Смехът в слушалката стана особено неприятен, когато попитах – а Твел, Росатом – знаят ли, че ние пак подписваме зад гърба им ядрена сделка с американците.
„Ами те, руснаците, никой не ги пита сега!“
„Е, как така!?“
„Ами така! Стефан Гамизов, който е подписал договор с Козлодуй за диверсификация на доставките на ядрено гориво, се разпорежда по този въпрос и край…“
Т.е. договорът за доставка на гориво от Уестингхауз не е съгласувано с Росатом. С подразделение на Росатом преди 3 години министър Теменужка Петкова, Богомил Манчев от Риск Инженеринг, под погледа на руски зам.-министър на правосъдието и 50 тв камери и поне 200 журналисти, включително и от чужбина , подписаха договор за модернизацията на 5 и 6 блок.
Експертите обясняват, че тази модернизация е разчетена на руското подобрено ядрено гориво TVSA 12, за достигане на 104% капацитет на реакторите. Следователно – руснаците са напълно в правото си да разтурят този договор и нашите ПОСЛЕДНИ 2 ядрени блока с евтин ток да бъдат спрени, вместо модернизирани.
Срокът на 5 блок е изтекъл, а на 6-ти реактор – изтича след няколко години.България остава без евтин източник на ток и ще е принудена да внася от други руски централи из Балканите и Европа.
Правителството на Борисов ни прецака пак.
Че американско-японската корпорация „Уестингхауз“ използва брюкселската администрация, за да се намества на традиционно руските ядрени пазари и да си пробутва горивото въпреки ясните сигнали за опасност от сериозни аварии и радиационно замърсяване на огромни територии от Балканите и Европа, – е ясно. САЩ са на друг континент, а пък Уестингхауз го е закъсал с продажбите на горивото си и какво толкова, ако европейците се нагълтат с радиация…
Колкото до Стефан Гамизов, който няма висше образование, но от години работи като лобист на Уестингхауз и минава за енергиен експерт, е вкаран в АЕЦ-а от Валери Симеонов – вицеремиер и краен русофоб, който още преди да влезе в политиката, канеше в СКАТ непрекъснато Гамизов да говори срещу АЕЦ Белене и да пробутва Уестингхауз. Възходът на Гамизов е ясен, както и неговият предстоящ залез като енергиен лобист на чужди за България интереси. Нашето бъдеще обаче остава белязано от гамизовщината.
Въпрос към криещите се в миши дупки отговорни фактори в енергетиката:
- Не ви е срам, че набутвате държавата ни в съучастие в икономически шпионаж срещу Русия, при това за пореден път – ясно е. Последният път, когато се опитахте да накарате Росатом да си предаде цялата документация по Белене заради технико-икономическият анализ на Втора атомна, който министър Трайчо и оня Симеон Дянков им подари на американците /заедно с 3 млн. евро/ през лятото на 2012-та година, доведе до АРБИТРАЖ И МИНУС 1,3 МЛРД. ЛЕВА за българския бюджет.
Тогава направихте цяла България да изглежда предател в очите на Русия и ненадежден партньор в очите на целия свят. Не ви е срам за това, вижда се с просто око.
Не ви е и грях, че с договора за 6 касети за 3 млн. долара с шведското подразделение на Уестингхауз, ще развалим договора за модернизацията на 5 и 6 блок, което може да доведе до закриване на АЕЦ-а…
Не ви е грях, че България от износител на ток, от енергиен център на Балканите, я превръщате в нетен вносител на прескъп ток, като бедният ни народ ще пълни гушата на турци, румънци и други производители, достатъчно умни да си запазят руските ядрени централи, които ще ни продаватскъпо и прескъпо и ще реализират печалби. И днес сметките са непосилни за 95% от българите и българския бизнес – не ви е грях, Борисов и компания! Разпродадохте на безценица производството и ерепетата на чужденци, което декапитализира енергетиката и натовари НЕК с 8 млрд. лева дълг. Направихте 200 търговци на ток милионери за една нощ…
Ясно е, че нито ви е срам, – Борисов и компания, ясно е, че не ви е грях. Трошите си парите и пет пари не давате.
Но не се ли страхувате, че ще взривите АЕЦ-а, идиоти такива! Ако вие сте безсмъртни, то ние и нашите деца не сме!
ОСТАВКА! НАРОДЕН СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ!
Нора Стоичкова


Продажници, идиоти, сър!

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #26 -: Юли 15, 2018, 12:16:11 pm »
ЕТО ГИ НОВОПРИСТИГНАЛИТЕ „ТАЛИБАНИ“ В БЪЛГАРИЯ, ЗА КОИТО БОКО СЕ БИЕ В ГЪРДИТЕ, ЧЕ НЯМА ДА ИДВАТ!Веселина Томова,  обръщам се към вас, защото ви имам доверие!
Изпращам ви снимки на новопристигналите „талибани“ в България, за които БОКО се бие в гърдите, че няма да идват.Центъра се намира до гр. Сливен в посока с. Чинтулово, построиха сградата за 2-3 месеца и днес започнаха да пристигат чернилките, няма ограда, няма нищо, вече щъкат навсякъде.Може да скриете номерата на автомобилите, понеже е подсъдимо. Забележете балончетата на врата, само колко сме гостоприемни…Нямам думи!Надя Бочева

http://afera.bg/%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B3%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B2.html

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #27 -: Юли 16, 2018, 09:37:18 am »
Пред немският вестник „Neue osnabrücker zeitung“ германски политик хвърли светлина по въпроса какво точно се случва в селата в Странджа в България. Засега от медията не посочват името на немският политик, но това което той разказва за случая ще шокира обществеността в България. Ето какво е разказал немският политик, като е обяснил, че при евентуален иск срещу медията в съда ще застане с лицето и името си пред обществеността в Германия и ще покаже и документите за които говори, защото скандала е огромен и Европа, за да се оттърве от мигрантите си, ги връща в България срещу милиарди евро, които и досега се даваха, но за огради по границата. Публикуваме думите му, без редакторска намеса:
„Преди месец Бойко Борисов премиер на България и канцлера Ангела Меркел подписаха договор с който в България ще се върнат над 150 000 мигранти от Германия и Франция, в договора е посочено, че трябва да се изгради нова бежанска буферна зона на 10 км. от границата с Турция в Ямболски регион близо до Елхово, като са посочени и имена на села като Странджа, Шарково, Воден, Крайново, като за целта в буферната зона няма да живеят българи, а само обслужващ персонал, който до една година трябва да е изцяло и само от мигранти. Естествено, за да не съм голословен искам да ви представя една част от документите, но засега не трябва да ги пубикувате и се надявам на вашата честност и почтеност.
Парите които ще получи България за това за период от 3 години, докато Бойко Борисов е на власт в България, защото тогава им изтича мандата на правителството е 3 милиарда евро. Естествено това за Германия и Франция е много добре, защото ще се оттърват от една част от мигрантите си, но за България след събитията от последните няколко дена, явно се превръща в проблем и канцлера надали е знаела, че да се случи всичко това, което е записано в договора между нея и Борисов, ще се стигне до избиване на животни и изселване на българи от семейните им огнища, което се случва в момента в България.
Според данните с които разполагаме българското правителство избива масово животни на хора именно в тези села с обяснението, че имало някаква чума според френска лаборатория, която обаче не била доказана?! Тук трябва да се върнем в началото, че мигранти в България ще се карат именно от Германия и Франция и няма да е чудно изобщо, ако лаборатороията е поредната измислица на някой в България с цел да се освободи територията за лагерите с бежанците или по точно новата буферна зона. Нехуманното отношение към животните, използването на неквалифициран персонал за евтанизирането на добитъка и никаквата информираност на населението в момента създават огромно напрежение в Бъгария, което води до спонтанни бунтове, но властта е впрегнала цялата мощ на полицията и жандармерията с цел да разчисти района.
Което според мен не по правилата на нито един нормално мислещ човек на планетата Земя, но искам да отбележа и друго, което се крие от населението в България и то е че според правилата на ЕС за евтаназията на всяко едно дребно преживно животно се заплащат средно около 550 евро на глава на собственика, но доколкото разбирам в България те получават едва 75 – 100 евро накрая, което пък от своя страна води до други въпроси, къде отиват останалите пари и дали не се крадат от политиците в България, за които винаги се е знаело, че са много корумпирани, но пък са удобни при гласуванията в Европарламента, защото никога не са били опозиция на решенията на Германия и Франция.
Днес в Германия трябва да си зададем само един въпрос и той е нормално ли е, заради комфорта на нашата държава да се избиват и изселват цели райони в държва членка на ЕС и докога ще се крие от обществеността, че Европа вече не може да се справи с мигрантската криза и това тепърва ще става още по – голям проблем, защото според немското разузнаване има вече настроения всички мигранти особено от Афганистан и Пакистан да създадат на територията на някоя от страните в близост до Турция членки на ЕС – Гърция или България своя нова автономна държава в която да развият своят бит и култура“

http://afera.bg/%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D0%BF%D0%B8%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%B3.html
Това е истината. За да угоди на господарите от брюксел, прИИИмиерътбб е готов да продаде и майка  си !
http://afera.bg/%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D0%BF%D0%B8%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%B3.h
« Последна редакция: Юли 16, 2018, 09:41:44 am от bojinkata »

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #28 -: Юли 16, 2018, 10:26:05 am »
А помните ли,преди има-няма..7-8 години в  АФ,писахме селата ни се умишлено обезлюдяват и след време ще бъдат заселени с имигранти- мюсюлмани..Уж бяха просто брътвежи,на "шепа конспиратори"..но времето показва недвусмислено,кое е конспирирация и кое истина..
bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #29 -: Юли 17, 2018, 09:10:59 pm »
СКАНДАЛ! ПОРОЖАНОВ ЛЪЖЕ! ЕТО ОТГОВОРА НА ФРЕНСКАТА ЛАБОРАТОРИЯ В МОНПЕЛИЕ: „ПРОБИТЕ СА АНОНИМНИ И НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ВРЪЗКА МЕЖДУ ТЯХ И РАЙОНА!“16 юли 2018 г., Румен Порожанов:
”Чума има наистина и тя е потвърдена с всички лабораторни проби. Първата взета проба е изпратена в Монпелие и чак след това е издадена първата заповед за евтаназия в село Воден. Впоследствие имаме второ решение да не бъде в целите области, а само в съответните общини“.
16 юли 2018 г., Краси Георгиева, която живее във Франция, отправя питане до лабораторията в Монпелие, Франция, след започването у нас на избиването на хиляди животни:
„Здравейте, първо обяснявам, че съм от български произход и в момента в България има огромен проблем с избиването на хиляди овце и кози, уж болни. Медиите казаха, че Вашата лаборатория е извършила анализите. Възможно ли Ви е да ми изпратите резултатите, ако това е вярно, моля Ви.“
17 юли 2018 г. отговора на лабораторията в Монпелие до Краси Георгиева:
„Съжалявам, но ние не можем да Ви дадем детайли от анализите, които сме направили от получените проби на първия дом и на зоната в радиус от 10 км. Тези проби в повече са анонимни и ние не можем да направим връзка между тях и района. Моля влезте в контакт с д-р Цвятко Александров t_alexandrov@bfsa.bg , с който ние сме в контакт. Препоръчваме да видите и нашия сайт. С най-добри пожелания.“ /б.р. черния курсив е наш/
И какво излиза? Че пробите са АНОНИМНИ и от лабораторията не могат да направят връзка между тях и локализацията на района!!! През това време българските власти МАСОВО ИЗБИВАТ ЖИВОТНИТЕ!!! А Порожанов казва, че „първата проба“ е изпратена в Монпелие и чак тогава почнали да убиват животните.
Каква проба? Когато от лабораторията твърдят, че е анонимна /!!!/ и не може да се направи връзка между анонимните проби и района /!!!/, т.е. ПРЕДВАРИТЕЛНО СА ИЗБИТИ ЗДРАВИТЕ ЖИВОТНИ.
И какво означава, Порожанов, АНОНИМНИ ПРОБИ? Значи, че не са ОФИЦИАЛНИ! Защо лъже Порожанов и защо извършиха този геноцид над хора и животни, не е трудно да се сетите.
Това не е държава, а кочина!
Afera.bg


http://afera.bg/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D0%B5-%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BE%D1%82%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D0%BD.html
Герберите все по-елемнтарно започнаха да лъжат. Карат през просото за да изпълнят заповедите на меркел да се настаняват тук нейните любимци!
« Последна редакция: Юли 17, 2018, 09:14:51 pm от bojinkata »

Тагове към темата: