Apocryphal Academy

Автор Тема: Политическа Партия - ГЕРБ  (Прочетена 6285 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #90 -: Май 18, 2019, 06:08:54 pm »
Вие може да не излезете, но те ще решат вместо вас. Стойте си вкъщи - има кой да гласува...

Сиганите вече са готови!!!! Вижте видеото:
автор: varg1

 http://varg1.blog.bg/politika/2019/05/18/vie-moje-da-ne-izlezete-no-te-shte-reshat-vmesto-vas-stoite-.1657654
« Последна редакция: Май 18, 2019, 06:11:54 pm от bojinkata »

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #91 -: Май 23, 2019, 12:38:44 pm »

Адв. П. Николов: Родителите с незаконно отнети деца в България не са фалшива новина, те са реалността


автор: radostinalassa Както виждате след краткото интервю с мен от протеста във Варна вчера се оказва, че ние клатим държавата и застрашаваме правовия ред и едва ли не ще се разпадне цялата социална система и всички деца ще отидат на улицата.
Няма такова нещо.
Повече от 1300 години българските майки са раждали и отглеждали деца без частни корпорации да следят какво им дават за закуска и вечеря, дали са им обути гащите правилно и какъв цвят дрехи носят. Но е вярно, че пропадне ли Стратегията умира бизнеса на шепа хора. Абе как един не го е грижа без пари се питам аз?
Не желая за мен и моя личен живот държавата да плаща на частни фондации, корпорации, НПО-та, асоциации, телефони и т.н. и да им дава правомощия като на тайни служби да ме контролират и сила да действат като милиция.
Аз избирам парламент и президент, кмет, не съм гласувал за някой частник, нямам обществен договор с него, не желая да ползвам неговите услуги. И именно защото България е правова държава гражданите като суверен имат правото да кажат Не на един документ разработен от наемници „загрижени“ повече за собствения си джоб, а не за вашите деца.
Тези хора всъщност демонтират правовата държава и искат да ви бъдат чорбаджии и изедници, сайбии и дерибеи, да колят и бесят, да се разпореждат с вашия живот, а децата ви да продават(например на който даде повече при един развод) и да ги превръщат в новите еничари като ги отчуждават и пълнят с омраза към вас.
Затова когато нямат други аргументи за своята правота частниците започнаха да правят активен пиар, как нямало Стратегия, нямало мерки, нямало страшно, как хората били прости, не разбирали, не знаели(знаят само те), как всичко било фалшиви новини.
Не, родителите с незаконно отнети деца в България не са фалшива новина, те са реалността, която ще ви дам в близо 20 случая, които имам в последните 2 години.
Всъщност, тя Стратегията е тук. Но вие още не я виждате. Тя е новата Матрица, в която живеем и само който е пил синьото хапче и е ял попарата й влизайки от тъмната страна е видял колко много хора живеят отвъд нея. Сега Матрицата иска да изчисти своите грешки, да паднат и последните съпротиви в закона и тя да ни обхване тотално, така че никой да не може да ви помогне да избягате от там. Добре дошли в нашето бъдеще 2019-2030.
Адв. Петър Николов, Фейсбук

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #92 -: Юни 02, 2019, 09:53:46 pm »
https://www.lentata.com/page_14766.html

От Норвегия с любов


Актуално
Ех, тези политици, хич не им е лесно! Хем искат да вземат кинтите от щедрите си чуждестранни спонсори, хем са длъжни да им играят по свирката, щото иначе кинтите ще секнат, хем трябва да замажат очите на народа колко са загрижени за ВСИЧКИ деца и как винаги защитават техния най-добър интерес.
 Гост-автор |  02/06/2019
Подкрепи свободното словоПодкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Направи дарение за 5 лв.
Направи дарение за 10 лв.
Направи дарение за 20 лв.
Направи дарение за 100 лв.Климентина Терзиева, Фейсбук:
Още от 2016 е напълно ясно, че Норвегия няма нищо, ама АБСОЛЮТНО нищо общо с промените, които се опитват да внедрят в социалната система в България!
В интервю за БНР през 2016 заместник-омбудсманът доцент Диана Ковачева казва:
"Норвегия има омбудсман за децата от 1982 г. Там отдавна се занимават с неща, които за нас са нови, например правото на децата да бъдат чути. Децата не са обекти на възпитание, а субекти на права. Смятам, че проектът за проучване на норвежката практика ще бъде много полезен."
Сега прочетете нейното интервю за в-к "Труд" от 2018. (Виж тук)
2016, Норвегия е наша пътеводна светлина.
2018, песента е леко променена след неправомерното отнемане на двете деца на Цветелина Оланд и подадените сигнали от други български родители.
Ех, тези политици, хич не им е лесно!
Хем искат да вземат кинтите от щедрите си чуждестранни спонсори, хем са длъжни да им играят по свирката, щото иначе кинтите ще секнат, хем трябва да замажат очите на народа колко са загрижени за ВСИЧКИ деца и как винаги защитават техния най-добър интерес.
Не ви ли звучи шизофренно - първо норвежкият модел ще ни спаси от нас самите, ама после държавата ще спасява български деца в Норвегия от същите тези социални служби, които щяха нас да ни учат, ама накрая все пак ще натресем модела в България, като през цялото време ще тръбим на всеослушание, че никой не ни е диктувал стратегията.
Но г-жа Ковачева никой не я е обявил за шизофреник, въпреки изказаните мнения.
За луди, истерични, маниакални и фанатизирани обявиха родителите, протестиращи срещу стратегията и намесата на Норвегия!
Колко удобно!

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #93 -: Юни 04, 2019, 06:01:48 pm »
Средна цена 1 Ф-35 -206 милиона долара!

http://www.aeropress-bg.com/news/military-aviation/4532-%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD-f-35-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%B4-$200-%D0%BC%D0%BB%D0%BD

Цена на 1 Су-35: ‎45-65 милиона $

https://www.google.com/search?rlz=1C1GIGM_enBG564BG564&q=%D1%81%D1%83+35+%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B0&sa=X&ved=2ahUKEwjupoynh9DiAhWGsRQKHQlKBPgQ1QIoBHoECAoQBQ&biw=1366&bih=625   

А ние, евентуално, след 5 години ще получим 8 таралясника за по 200 милиона долара?! Парите сега, на куп, пък после ще видим! Не се накрадаха!

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #94 -: Юни 05, 2019, 10:16:43 am »

Цената на ф-16 очаквано скочи с още милиони!

 Ето и крайната цена на самолетите: http://nikikm.blog.bg/politika/2019/06/04/finalno-f-16-struvat-4-2-mlrd-lv-zaedno-s-lihvite-s-tolkova-.1660124

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #95 -: Юни 11, 2019, 08:03:35 pm »

Срещата на „Билдерберг”: Предстоят големи промени за България https://bultimes.com/


Автор: nikikm 


 Публикувано на 11.06.2019 в България  Срещата на „Билдерберг” и България:
ПРЕДСТОЯТ САНКЦИИ СРЕЩУ ЕРДОГАН
Освен това Сръбски (назоваван Турски) поток е мъртъв. Но аферата може да струва на България милиард!
Както винаги, и тази година ще ви съобщя големите новини от срещата на клуб “Билдерберг”.
Онези, които ни касаят пряко.

Някои считат клуба за “световно правителство в сянка”.  Той е създаден на 29 май 1954 година – в холандския хотел “Билдерберг”, чието име кръщава инициативата.  В него участват бивши и настоящи държавни и правителствени дейци от западния свят, политици, политолози, крале и принцове, шефове на могъщи корпорации, огромни банки, инвестиционни фондове и т.н.  Според мемоарите на бившия американски посланик в Германия Джордж Макгий, клубът “Билдерберг” имал значителен принос в подготовката на Римските договори, които са предвестник на днешния Европейски съюз. А белгийският предприемач Етиен Давиньон, който е почетен председател на клуба, твърди дори, че там е било “родено” еврото. Неофициално се твърди, че клубът се е произнесъл и по края на Студената война. И други неща се твърдят, но са недоказуеми.  Защото участниците в срещите са задължени да спазват правила, сред които и “Chatham House Rule” (мълчание за съдържанието на диспутите и изказаните мнения). Въобще когато става дума за “Билдерберг”, поддръжниците на конспиративните теории са в стихията си.
На срещите на клуба се канят и външни участници от различни държави, вкл. и българи. Досега са трима: – Никола Камов от БСП през 1999 г., Кристалина Георгиева (но в качеството си на заместник-председател на ЕК) през 2016 г. и на сегашната среща на северния бряг на Женевското езеро, в швейцарския град Монтрьо – политологът Иван Кръстев.  Тя приключи преди дни. След дни (14 юни) в Париж започва срещата на друга подобна конструкция – Трилатералната комисия, в която България ще се представя чрез експрезидента Росен Плевнелиев.
Ако има изтичане на информация от клуба Билдерберг (за тези десетилетия се е случвало четири пъти), то винаги е контролирано – т.е. решено е неофициално да се съобщи нещо.
Този четвърти път изтичането на информация касае режима на Ердоган и България
Въпросите , свързани с режима на Еродган, не бяха включени в дневния ред, но са били сериозно обсъдени.  На фона на общото становище – Европа няма да следва САЩ (по различни проблеми и теми), но ще работи тясно с тях, се откроява общата позиция за режима на Ердоган.  Ако продължи ислямизацията на Турция и фактическото изграждане на ос Русия-Турция в противовес на НАТО, ще се наложат санкции от САЩ, подкрепени от Европа. На първо време те ще касаят военните програми (F-35), ако Турция приеме руските зенитни системи С-400, а в перспектива и в зависимост от поведението на Анкара ще се разширят до рязко ограничаване на търговското и икономическо взаимодействие със Запада.
В ТАЗИ ВРЪЗКА ЩЕ ОТБЕЛЕЖА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАЗИ ГЛЕДНА ТОЧКА СЕ ПРЕВРЪЩА ОТ ЗАДЕН ДВОР ВЪВ ВАЖНО ГЕОПОЛИТИЧЕСКО ПРЕДМОСТИЕ НА ЗАПАДА КЪМ БЛИЗКИЯ И СРЕДЕН ИЗТОК. На прост език подобна позиция означава защита на страната, големи инвестиции, икономическа стабилизация и ускорено развитие заедно с вдигане на жизненото равнище.
Същественото е, че в раздела на дискусията в „Билдерберг” за режима на Ердоган присъства и специално приложение за България единствено за членове на клуба без поканените гости: ислямистко-турското влияние у нас, обвързано с руското. Нямам информация в какъв аспект е анализирано и в колко широк кръг от клубните членове.
ПРОБЛЕМЪТ С РЕЖИМА НА ЕРДОГАН Е ОГРОМЕН, ИСТОРИЧЕСКИ ШАНС ЗА СТРАНАТА, АКО ГО ИЗПОЛЗВА.
Но същевременно не забравям, че българската политическа традиция винаги досега е избирала погрешната геополитическа позиция и като народ и нация сме плащали изключително висока цена за това.
Сегашните така нар. „елити” не са в състояние да приемат тази оферта, понеже са свързани с други зависимости и ужасно некомпетентни и страхливи.  От друга страна те не могат да я приемат, защото управляват само формално, те са само дреха, наметната на друго властово тяло. Това тяло, тези истински управляващи са кръговете на Държавна сигурност – „Монтерей”, „Банкя”, Сапфир”, които и да искат, не могат да скъсат техните си зависимости и да прекратят агентурната си подчиненост на бившата ни метрополия при комунизма. Освен това те няма как да изтрият оцапаността си с най-гнусни престъпления – както в старото комунистическо време, така и в най-новото, което ги прави безкрайно уязвими.
Евентуални обявени и необявени всеобхватни санкции срещу Ердоган наред с облагите носят и др. заплаха – ново потенциално миграционно цунами. Това е инструментът на Анкара, с който плаши Европа. Знае се, че не сме готови за това, че така нар. „ограда” си е огромна корупционна афера, както посочих още преди години и на практика сме със смъкнати гащи, ако се изразя точно, макар и цинично.
 ГАЗОВИТЕ ТРЪБИ
В раздела за Русия също беше засегната България.  В него бяха обсъдени тръбите – „Северен поток” и Сръбски (Турски) поток. 31 души от известните и потвърдени официално 150 членове и поканени на срещата на Билдербергите по един или друг начин имат отношение към тези проекти, твърдят руските медии с тревога.  В тази връзка консорциумът “Аркад” е обжалвал решението на “Булгартрансгаз” да го декласира от търга за разширението на българската газопреносна мрежа. (строителството на Потока) Жалбата е до Комисията за защита на конкуренцията, а след нейното решение вероятно ще се разглежда при обжалването и във Върховния административен съд.  Тези процедури задържат евентуалното строителство на Потока. Напомням, че имаме споразумение с „Газпром” с парадоксално късия срок до края на годината (според мен, както аналирах в предишни постове – умишлено нереален) да задействаме тръбата за Сърбия. Неизпълнението ни грози с неустойки и арбитражен процес и вероятно огромни плащания, което според мен беше и целта на аферата.
Основните теми, обсъдени на срещата на Билдерберг:
1. Стабилен стратегически ред
2. Какво следва за Европа?
3. Промяна на климата и устойчивост
4. Китай
5. Русия
6. Бъдещето на капитализма
7. Brexit
8. Етика на изкуствения интелект
9. Оръжието на социалните медии
10. Значението (важността) на пространството
11. Кибернетични заплахи
По думите на бившия член на управителния съвет на Билдерберг Денис Хийли в интервю за „Гардиън “, “Билдерберг е начин за обединяване на политици, индустриалци, финансисти и журналисти. Политиката трябва да включва хора, които не са политици. Ние правим идеята да се разбираме между по-младите политици, които очевидно се издигат, за да ги съберем заедно с финансисти и индустриалци, които им предлагат мъдри думи. Това увеличава шанса за разумна глобална политика.”.
Григор Лилов, Фейсбук

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #96 -: Юни 11, 2019, 08:54:53 pm »

Бежанци изкупуват села с парични преводи от Катар и Саудитска Арабия


автор: radostinalassa   Три села от териториално-административната система на България вече са на път да станат „крепост“ на сирийските и водещите се за такива бежанци, които наскоро са се сдобили със статут. Това потвърдиха жители на селата Сладун, Мустрак и Михалич
Пришълците плащат в брой суми от порядъка на 10 хил.лв. или по-малко на собствениците на къщи от трите села, свидетелстват самите им жители. Паричните преводи най-често били от държави като Катар и Саудитска Арабия – основни „спонсори“ на антиправителствените сили в гражданската война в Сирия.
Освен това, според жителите на селата, чужденците били извозвани организирано. В Сладун, Мустрак и Михалич се наблюдава масово изкупуване и наемане на имоти от заможни бежанци.
Трудност за част от банките в Свиленград, Любимец и Харманли е да имат пари в брой, за да ги изплатят на бежанците.


Почва изкупуването  на България!

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #97 -: Юни 13, 2019, 10:12:05 am »
Известен икономист: Бойко Борисов е патологичен лъжец, как може някой да му вярва
13.06.2019Мартин ИвановБългарияНе бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Facebook
0
TwitterEmailWhatsAppShareИзслушах цялото интервю на премиера Бойко Борисов понеже сутринта нямах тая възможност.
Моят първи морфичен резонанс по него:

1. Много е жалко, но и категорично – опасно е, когато премиерът на една държава говори с опорни точки.

Хвърля в публичното пространство клевети към други хора – политици, журналисти, съдии.
 

2. Борисов е патологичен лъжец. Може би има нужда от специализирана лекарска помощ дори. Струва ми се, че е време съвсем сериозно да поставим въпроса дали този човек е способен от медицинска гледна точка да изпълнява публичен пост. Може би трябва да бъда освидетелстван и да бъде пенсиониран по болест.
3. Борисов е не само зависим, той е в таква степен неспособен да вземе собствено решени и да води собствена политика, че е опасен за България.
4. Натрапването на опорната точка, че БСП и ДПС ще управляват пак заедно е отчайващ опит зависмите от ГЕРБ избиратели (хора на позиция в държавна, или общинска служба, служители в компаниите, печелище обществено поръчки) да бъдат изплашени и да отидат да гласуват за неизбираемия кандидат на ГЕРБ.
5. Натрапването на опорната точка, че БСП и ДПС ще управляват пак заедно и натякването, че Борисов не можел да управлява с ДПС цели маскиране точно на това – Борисов и В МОМЕНТА управлява ЗАЕДНО с ДПС. Повтарянето на противно цели отново активиране на зависмия герберски вот.
6. Борисов лъже за БТК. Борисов е поел ангажимент към Милен Велчев и Спас Русев, договорил се е с Пеевски за протичането на сделката точно по този начин – без намеса на държавата. Абдикирането на държавата е единтсвения начин с БТК да се случи това, което стана – премина в ръцете на банката на КГБ. Срещу това Борисов е получил обещанието за среща с Путин, на която да се опитва да предоговаря Южен поток и Белене. Такава среща вече имаше. Резултатът от нея не е положетелен за Борисов.
7. Борисов лъже за “Булгартабак”. Компанията не беше продадена от Трайчо Трайков и Сити банк. Продавач на “Булгартабак” е Агенцията за приватизация – под контрола на Министерския съвет и директно на министър-председателя. Продавач на “Булгартабак” е Бойко Борисов. Той го продаде на Делян Пеевски и на себе си, с финансовото участие на Цветан Василев и Винпром Пещера.
8. Борисов е много изплашен. Няма вече външна подкрепа. Опитва да балансира вътрешния натиск в ГЕРБ. Борисов е наясно, че в моемнта, в който не е на валст отива в затвора. И помнете, че няма да се спре пред нищо, пред нищо – за да го постигне. Съпротивата на Орешарски ще е като детска игра в сравнение с това, което е готов да направи Борисов.
9. Борисов ще окървави България, така както я ограби. Но това е хубава новина. След това окървавяване шибаната ченгесарска мафиотска ДС измет, чиято подлога е Борисов, ще бъде завинаги изрязана като тумор от България.
Източник: Мирослав Иванов, Facebook
*Мирослав Иванов е Журналист в Студия Трансмедия

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #98 -: Юни 15, 2019, 10:53:12 am »

Как педофилската мафия чрез ЮНЕСКО си проправя път към децата


автор: elianna  Как "Конвенцията за правата на детето" би улеснила експлоатацията на децата Сътрудникът на Юнеско и автор на Инструкцията за внедряване на "Конвенцията за правата на детето" Питър Нюел беше осъден на 2.01.2018 г. за педофилия на 6 години и осем месеца затвор.   Негова фондация е реализирала сериозни приходи от дарения за периода 2012-2016 г. Осъденият Питър Нюел   Ето инструкцията:   https://www.unicef.org/publications/files/Implementation_Handbook_for_the_Convention_on_the_Rights_of_the_Child_Part_1_of_3.pdf?fbclid=IwAR1jNqucYPZhK1F8hD1f_wo5CQpTdh40GhOXkjHAudZK0pVpSx9hoegxZEQ   С какво е интересна тази новина на Би Би Си?   ЮНЕСКО декларират, че в написаната от него част срещу наказанията на децата и за "най-добрия интерес на детето" не съществуват никакви внушения за насилие.   Така е, но съществува друго.   В цялата Конвенция се налага мнението, че децата трябва да се защитават срещу своите родители, както и идеята за отглеждане на децата извън семейството.   Това би улеснило експлоатацията на децата от хора с нечисти намерения, например педофилите.   

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Политическа Партия - ГЕРБ
« Отговор #99 -: Юни 17, 2019, 04:54:26 pm »
https://www.informiran.net/%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0-%D0%B2-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D0%B2-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B0%D0%B9-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%B4/


Европа изригна: В никакъв случай няма да дадем пари на България за суперкомпютър докато ГЕРБ управляват
17.06.2019Мартин ИвановБългарияНе бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Facebook
36TwitterEmailWhatsAppShare


Днес Бойко Борисов и Мария Габриел имаха среща на най – високо равнище в София, тя в качеството и на еврокомисар по дигитализацията на Европа, той като министър председател на България, за да обсъдели направата на нов свръхмодерен компютър в София с парите на Европа.
Дотук всичко е ок, защото всяка страна от евросъюза би искала да има такъв компютър, който засега нито Бойко Борисов, още по – малко пък Мария Габриел обясниха за какво може да се използва този компютър от България.

Затова и потърсихме мнението на естонски евродепутат участвал в направата на тяхното електронното правителство, за да ни обясни накратко за какво точно ще се използват тези суперкомпютри от ЕС и по специално от България.
Припомняме, че Естония е членка на Европейският съюз от 2004 година, и член на Шенгенското пространство от 2007 година. Ето какво ни написа естонският евродепутат на който засега ще се въздържим да споделим името, но на 100% ще го направим, когато Мария Габриел след няколко месеца няма да бъде еврокомисар.
” Здравейте, видях писмото ви и останах много изненадан, че в България продължава да се коментира тази тема, защото каквото и да се решава, ако изобщо нещо се реши за тези компютри на Европа, то това ще се случва в следващият европарламент, на който и еврокомисарите на 100% ще бъдат различни. Няма такова нещо някой, някъде да е одобрил това да се харчат пари за свръх модерни компютри, а още по малко някой вече да знае и къде ще са разположени. Имаше идея на вашата еврокомисарка Мария Габриел за изхарчването на милиарди евро от бюджета на ЕС за това, но още тогава и беше казано, че това няма как да стане, при положение, че ние в Естония сме направили нещо наистина работещо, струващо много малко пари и е приложимо напрактика навсякъде по света.
Мария Габриел на 100% няма да е човека, който ще се занимава с дигитализации и компютри в следващият парламент и това, че кум и Джозеф Дол няма вече никакво значение, защото след последните евроизбори хората ясно в Европа показаха, че искат прозрачност и нови лидери, а не някакви празнодумци, които през ден харчат милиони за борба с някакви фалшиви новини, които накрая дори се оказва, че не са и фалшиви, но застрашават реномето на определени политически фигури, тук не говоря само за България.
Големи компании, не само от Русия вече са завели дела срещу еврокомисарката ви, затова, че им е съсипала буквално бизнеса с цензура в  интернет и всички са наясно с този казус, затова и мисля, че е време нещата да се променят. Та тя не може да напише един код, една програма, за каква дигитализация всъщност отговаря човек, който няма елементарни познания за работата с компютри и интернет.”
Припомняме, че по време на кампанията за евроизборите в България, Бойко Борисов и Мария Габриел обещаваха на всички в България агенцията по трудова заетост на ЕС да дойде в София, но при гласуването се оказа, че агенцията отиде в Братислава, а за България гласуваха едва трима от деветнадесет човека.
Явно сега Габриел и Борисов си намериха нова дъвка с която да правят балончета на невежите в България, които не се интересуват какво и как се върши в политиката на ЕС, но пък вярват на Герб и особено  на Бойко Борисов.

« Последна редакция: Юни 17, 2019, 04:56:00 pm от bojinkata »

Тагове към темата: