Apocryphal Academy

Автор Тема: Създателите на човешкото тяло,т.нар. човешки 'БОГОВЕ' и всичко свързано с тях  (Прочетена 118425 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
« Последна редакция: Юни 20, 2018, 01:28:31 am от λ »

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил

Повечето теми които обсъждаме тук,касаят човешкото тяло с неговото устройство и функция,ала важен момент към всичко това е и моментът на неговото създаване.
Не по-малко важена подробност е кой е творецът отговорен за това творение?
Защото както ще видим,освен,че в духовен аспект,всяка Монада е създадена по абсолютен образ и подобие на Първоизточника,и това е единия смисъл заложен в израза "по образ и подобие",то другият,е,че наистина сме създадени по подобие на физическото тяло да генетичния ни инженер.
Малка подробност,е,че същите инженери,стоят и зад строежа на нашите религии и въобще модел на цивилизация,но за това ще стане дума по-нататък в темата.
И като заговорих за инженеринга на човешкото тяло,искам да разгранича космическата еволюция и теорията на Дарвин/нашия народ го е казал тъй "От стара коза - яре!"/ от създаването на човешкото тяло,защото на практика,в духовен аспект,ние като раса не сме "яре от стара коза",но телата ни - да.
И според мен,именно тук се крие драмата на цялото човечество. Съзнанието е примитивно е му е дадено да разполага с висша апаратура..

Резултатът от всичко това,е аналогичен на видеото по-долу.

[youtube]ZkkxcPzhRis[/youtube]


Освен казаното до тук за нашите създатели,искам да направя една вметка.
Това,че човешкото тяло е създадено от друга раса,не значи,че няма Бог.
Често пъти,хората,заради дуалния си режим на мислене,щом приеме наличие на А,автоматично изключва Б и забравя,че може да съществуват и двете едновременно.
В своята теория на еволюцията,Дарвин описва именно процеса на грънчарското колело и начинът по който се манифестира Бог.
И тъкмо по този начин еволюират организмите във Вселената ни,но това пък,не значи,че няма и цели раси създадени в епруветка от по-развита раса.Точно какъвто е случая с човечеството. 

И като вече заговорих за Божествената енергия и нейната дуална изява,мисля си,че логично,организмите и формите на живот се сформират на базата на тази дуалност.

Например..Огън и Лед


Резултат с изображение за fire and water clash
Топлокръвни организми и Студенокръвни организми

И мисля,че човекът е хибрид между двете.


Резултат с изображение за nasa prince   

И така,кои са съществата отговорни за създаването на човешкото тяло?

Става дума за описваните в шумеро акадската митология божества,наречени - Анунанки

               
                                          Резултат с изображение за анунаки

Цитат
Анунаки (Енлили, Нинлили, Енки,Нинхурасаг) са шумерски, акадски, асирийски и вавилонски божества, известни от най-древните писмени източници. Свързани, а понякога се покриват с Ануна (петдесет велики богове) и Игиги (незначителни богове). За анунаките е описано в древния текст Енума Елиш. Името означава „от кралска кръв“ или „от кралско потекло“.
На най-древните от разшифрованите писмени таблички, датирани някъде от 3100-2600 г. пр. Хр. пише:]След като небето се отделило от земята,След като земята се отделила от небето,
След като на човека било дадено име,
След като (богът на небето) Ан вдигнал небесата,
След като (богът на въздуха) Енлил опразнил земята…
На земята живели едни богове. Създал ги бог Енлил. Но веднъж на планината, земята и небесата Ан създал боговете анунаки.
“Анунаки били най-младите богове. Те били длъжни да се служат безпрекословно на 50-те стари бога
.Повече информация за произхода и генеалогията на шумерските божества може да намерите в нета и в темата ни "Световна митология",благодаря ти,Мила!


Сега ще спомена само главните божества от които тръгва "завръзката" с човешката сага.Или поне тези които са фактори на земно ниво.А чии интереси обслужват самите те и в качеството на какви,ще видим в развоя на темата.

Бог Ану и неговата съпруга Ки,които създават своето потомство наречено АнунаКи.В някои легенди,освен съпрузи те се явяват и като брат и сестра в семеен съюз,нещо което е застъпено и в други митологии.Обяснението на това,както и на други фактори будещи недоумение,също ще бъдат разяснени с развитието на темата.Анунаки са група от шумерски, акадски и вавилонски божества, най-видният от които е Енил, богът на въздуха и неговият брат Енки,богът на водите.


Бог Ану                                                                                        Богинята Ки/Анат
 
Резултат с изображение за anu sumerian god                                       Ð езултат с изображение за goddess anat

Енки                                                                                     Енлил 

Резултат с изображение за enki                                 Ð езултат с изображение за enlil


Eнки и  Нинхурсаг                                                                    Енлил и Нинлил


Резултат с изображение за enki ninhursag                           Relief from Susa.Enlil to the left, Ninlil to the right.


Митът както ще видим от другата тема се повтаря навсякъде по света,аз няма да се спирам на всички митлогии сега,давам само пример с
с китайските Фу Си и Ну Уа               и японските Изанаги и Изанама

                     
                    Резултат с изображение за 伏羲 女 娲 交尾                            Резултат с изображение за izanagi izanami

Оставям митологията,защото за нея си имаме отделна тема,благодаря ти Мила!
И преминавам към по-съществената част,касаеща генетичните ни инженери,а именно какви същества са те,от къде идват и поради какви причини създават човешката раса.


След SSформирането на нашата слънчева система и образуването на планетите,конденз,уплътнение и прочее,в един момент планетата ни става годна за живот.Апетитно парче земя,пълно с природни ресурси и блага.
Определени раси са проявили любопитство и интерес,идвали и са си отивали,докато в един момент,една раса не завзема изцяло планетата като я превръща поредната своя колония.

Коя е тази раса?

Това са расите от Сириус и Орион,чиито кралски династии отдавна са се слели в онова което наричат “Империята” и за които се твърди,че дърпат конците в цялата ни Галактика,че и отвъд нея.


 
« Последна редакция: Април 29, 2018, 06:45:35 pm от Psyhea »

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил


 За Сириус И Орион
 
                 ÐŸÑ€Ð¾Ð¸Ð·Ñ…од и история на империите Орион и Сириус


                                         
                                         
Това е корицата на книгата на ПР “Империите Сириус и Орион”,и мога да кажа,че за мен е най-добрия синтез на информация по въпроса,както и “Документите Тера” ,която я има на бг.ез. , и “Документите Чама”,която за съжаление не е преведена.Книгата е интересна най-вече защото е чиста лингвистика и дава отговор за произхода на много от човешките думи.
Най-синтезирано описание относно създаването на човека от неговите богове,както казах,дава Р.М.Скай в своите книги,а останалото могат да свършат сърфиране из древната история и артефактите,наблюдения в природата,поведението на пчелите,влечуги ,лъвове и вълци и пр…Трябва да имаме предвид и поведението на нашата собствена цивилизация разбира се,то не е по-различно от това на нашите “родители”/биологични инженери,защото наистина сме създадени по техен "образ и подобие". Информация за влиянието на тези две съзвездия намираме във всички древни епоси и писания.Винаги се сочи тази посока.Аз няма да се спирам на всичко с подробности,но както казах,вече  има достатъчно информация за тези които се интересуват подробно.А каква е ролята на така модерните напоследък Плеядинци,ще изясним най-накрая


Особеностите на двете раси


ОРИОН

Според Р.М.Скай,орионската раса еволюира през фазата на насекомо подобно на пчела ( и това е първата много важна вметка,защото тук се крие причината да вършат онова което вършат като създават и поробват светове и биологични видове,но за това после..),до формата на студенокръвен влечугоподобен организъм със социален строй в който доминират жените.
Точно както е при пчелите.И при формата им на управление цялата сила и власт е съсредоточена в ръцете на една единствена фигура.Кралицата майка.Това може би дава отговор на въпроса защо в доста артефакти се почита пчелата,дори и в католицизма (но за него и християнството друг път).За пчелата и връзката на нашите “богове” с този символ се е знаело винаги.
Маите и минойците например, са имали богиня пчела,a Кибела е наричана “богинята на пчелите


”Златна плочка от Родос                монета от Сицилия                      пчелата на Маите

image image


Разбира се,срещаме пчели и в шумеро акадските изображения

Резултат с изображение за Срещаме ги в шумероакадските изображения,а дрехите на европейските кралски величия били украсявани с пчели по време на коронациите.


Адам Вайсхаупт  предлага обществото да се прекръсти на „Орден на пчелите“, защото си представя, че членовете ще събират от нектара на мъдростта под управлението на пчела майка. 
Дрехите на европейските кралски величия били украсявани с пчели по време на коронациите.Наполеон изобразен като Юпитер на трон,дрехата е украсена с пчели,а също така друг символ на френската империя е бил не само орел ,но и пчелата.

Свързано изображение            Резултат с изображение за napoleon bonaparte bee symbol

А християнската църква просто е пълна с подобни символи,особено Ватикана..

      Резултат с изображение за st valentine patron saint of beekeepers        Резултат с изображение за Срещаме ги в шумероакадските изображения,а дрехите на европейските кралски величия били украсявани с пчели по време на коронациите.


Както казах,след инсектоидната си фаза,орионската раса продължава своето развитие към студенокръвен влечугоподобен хуманоид,запазил белези и харктеристики от инсектоидния си период на еволюция,вкл.и способността за телепатично общуване.
Кралицата Майка разполага с огромно количество психична енергия,чрез която осъществява контрол над своите поданиците.С времето тази функция е подсилена посредством всякакви средства и технологии за майнд контрол и е достигнала развитието си в цяла наука.Наука за подчинение и контрол над съзнанието.
Като външни белези,към днешна дата,орионците са толкова рептили,колкото и ние изглеждаме като шимпанзета.
Като особено за царските касти се твърди,че били много красиви индивиди.Има и под раси в по-примитивна форма с по-ясно изразени рептилски белези,някои от тях са показвани в холивудските продукции,но да не забравяме,че и самия Холивуд,ведно с Дисни,са само брънка от машината за контрол над съзнанието на хората и тази 'програма' принадлежи на добре познатите ни илюминати,които всъщност са кръвните наследници на нашите богове.Всъщност тук е моментът да отбележа,че най-образно казано вампир - Орион,върколак-Сириус и отново да благодарим на Холивуд за старанието което полага в обрисуването на образите.

Всички епоси,легенди,митове фоклори и т.н. са изпълнени с разкази за змейове,хали,дракони,русалки и какви ли не митични същества с рептилоидни характеристики.Сега няма да се спирам подробно защото информацията е много,но хората трябва да имат предвид,че когато говорим за Орион (същото важи и за Сириус),ние не говорим за едно планетно тяло с една раса .
Ние говорим за цяла система от звезди и планети,свързани в едно общо съзнание.Орион
Сега,дали на различните планети от съзвездието,са се зараждали различни раси следващи един и същ модел на устройство,развитие и еволюция -този на студенокръвния организъм?И  в последствие,една е раса напредва и взема надмощие над другите като ги обединява в една структура?
Или расата се развива на една планета,а в последствие посява другите планети от своето съзвездие? 
Тук отново срещам спорни тези,но за мен истината е по средата.
Мисля,че в съзвездието ОРИОН,паралелно се развиват няколко рептилоидни раси,в последствие една единствена придобива надмощие над останалите,и посява живот на онези планети от системата си,на които още не бил възникнал такъв.
С две думи,Орионската раса не включва само една телесна форма/вид,а няколко такива,като пак ще повторя.
Управленческата раса/каста,има красив хуманоиден вид,близък до човешкия,но има и под раси,носещи видими белези от животинския си прародител.
Друга особеност на пчелата е нейният начин на размножаване.Когато яйцата са неоплодени,се излюпват мъжки търтеи,а от оплодените се излюпват работнички.Това звучи познато в контекста на непорочното зачатие.Мария също ражда именно син,без да има физическо оплождане и чужда днк-намеса.Точно като при пчелите.
След инсектоидната си фаза,орионската раса продължава своето развитие към студенокръвен влечугоподен хуманоид,запазил белези и харктеристики от инсектоидния си период на еволюция,в това число и особености на размножаване,комуникация,социален строй,а Кралицата Майка разполага с огромно количество психична енергия,чрез която осъществява контрол над поданиците.С времето тази функция на психичната енергия,е подсилена посредством всякакви средства и технологии за майнд контрол и е достигнала развитието си в цяла наука.
Наука за контрол и подчинение на съзнанието.
Като външни белези,към днешна дата са толкова рептилии,колкото и ние изглеждаме като шимпанзета,като особено за царските касти се твърди,че били много красиви индивиди.Но говорна особеност е съскащата им реч.Звукът SSS.Телата от грубите люспи,преминават в мека,бяла и гладка кожа.
Има и под раси в по-примитивна форма с по-ясно изразени рептилски белези,някои от тях са показвани в холивудските продукции,но да не забравяме,че и самия Холивуд,ведно с Дисни,са само брънка от машината за контрол над съзнанието на хората и тази 'програма' принадлежи на добре познатите ни илюминати,които всъщност са кръвните наследници на нашите богове.
Всички епоси,легенди,митове фоклори и т.н. са изпълнени с разкази за змейове,хали,дракони,русалки и какви ли не митични същества с рептилоидни характеристики.Сега няма да се спирам подробно защото информацията е много,и ще има отделни теми за тях.


И така,главна особеност на орионската раса,е,че социалния им строй има матриархален ред.
Орион се командва от жена.Кралица.
Според легендите,имало е етапи в които властта е била в ръцете на мъже,но след добре обмислен преврат,една от кралиците успява да изземе властта и да установи матриархален ред.
Също така се твърди,че женските рептили имат силна отрова в слюнката си,което при битка ги прави още по-опасен враг.
Расата им се развива в продължение на милиони човешки години еволюция,за разлика от хората които официално трябва да сме вид на около 40 000 години еволюция,не повече..
Можем да си представим за какво интелектуално и технологично развитие става дума.Разбира се,развиват и изкуства,архитектура,музика и какво ли не.Дори се твърди,че колекционират всички шедьоври от галактиката..Представям си каква божествена колекция си имат..Ватикана пасти да яде.. :)       
Говорим за практически "богове",защото могат да създават цели светове по изкуствен начин.Т.е. могат да създадат изкуствено слънце с планетна система,а колонизирането и модифицирането на вече съществуващи естествени системи е детска играчка за възможностите им.
Някои от кастите им живеят на изкуствени кораби - АР-ове,за които ще стане дума по-късно(флагмански кораб)
Друго много важно нещо,е,че има познанието и способността да контролират не само плътната материя,но и някои от фините нива,т.е.всички нива до 5,вкл.и 5то ниво е под техен контрол.
С други думи..    Всичко до Астрала, вкл.и самия Астрал е под техен контрол.
Това е втората,много важна особеност върху която ще се позовавам в други теми,но всичко свързано с капаните за души след физическата смърт,е свързано именно с контрола им над астрала. 
И сега,третата важна отметка
Във времето си на еволюция са открили,че времето = на енергия,това е неминуем етап от еволюцията на съзнанието.
И логично са потърсили начин да удължат живота си като си набавят повече жизнена енергия.

Какви действия предприемат по въпроса и по какъв начин,както и повече за технологиите,ще продължа по-долу,сега искам да обърна внимание на Сириус


СИРИУС
Сирианската раса е също много древна раса,с милиони години еволюция.
Водят началото си топлокръвен бозайник ,същество подобно на мечка/вълк/куче.
ВМЕТКА - ЛЪВСКИЯ ОБЛИК и изобщо котката,както и кучето, мисля,че идват на по-късен етап и са  продукт на епруветка и кръстоски.
Така..Описват сирианските войни като не по-малко свирепи и лукави бойци от рептилските такива.
Също толкова кръвожадни и свирепи като тях,с разликата,че сирианците не плюят отрова.За сметка на това поглъщали плътта на жертвите си,често пъти докато са още живи.Тази им особеност,ги прави не по-малко страховити от рептилите.
Докато рептилите са фини ,грациозни с гладка "прозрачно бяла,сияйна и светеща",почти фосфоресцираща кожа,сирианците са с по-груба физическа натура с много мускулесто тяло,окосмяване и са надарени с невероятна физическа мощ и сила.
Освен това са подчинени на патриархален ред и властта е подчинена на Крал
Жената в такова общество е в пълно подчинение на мъжа,но както твърди Р.М.С. сирианките са не по-малко свирепи войни от мъжете си и когато се избират за партньори,"брачния им танц" всъщност е кървава битка.
Защото закона за естествения подбор на който е подвластна материята изисква както пчелата да полети възможно най-високо и само най-енергичните и силни търтеи да имат възможността да я оплодят,така и вълчицата да тества своя избраник за неговата сила и издръжливост
За канибализма казахме..Всъщност,описват ги толкова подчинени на реда и ордата и закона за оцеляване,че всъщност всичко това е издигнато в култ.Живей на всяка цена или умри.
В разказа на Р.Скай се казва,че във времената си на ранна еволюция и  периодите на недоимък,те бе колебание поглъщали плътта дори на малките си,само и само за да оцелеят.
По-горе казах "канибализъм"..
Както орионците имат говорна особеност,така и сирианците имат своя език с неговите характерни звуци.
Най-голямата им особеност е,че когато вият и ръмжат на бойното поле,от гърлата им излиза звук подобен на "КХА" ,като при х-то има едно гаргарене,подобно френското Р (МИЛА!!!)  .всъщност има връзка между тези неща,но ще са в отделна тема.
Сега само ще кажа,че от този звук водят началото си следните - canis - лат.куче, кхан/кан/хан,канас,княз,кануни, канон,канибализъм
От орионското ССС , наследник е думата си-сте-ма,което идва от наименование на жизнено необходимия за империята-боговете,продукт.Има и много други думи с орионско начало,по-натам и за тях ще говорим.
 Неминуемо в развитието си и колонизирането на планети и светове,с цел добив на ресурси,двете раси стигат до сблъсък.И при все,че сирианците са не по-малко развити в научно и технологично отношение,дори описват как издълбават астероиди и ги превръщат в бойни кораби,които нахлуват към нищо неподозиращите светове в перфектна маскировка,все пак Кралицата надделява.
Но явно вижда в тяхно лице много ценен съюзник с огромен потенциал,защото решава,че е по-разумно да обедини двете раси в една обща могъща Империя
« Последна редакция: Април 29, 2018, 06:00:09 pm от Psyhea »

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил

Важна особеност при мирния договор е следното нещо

До този момент,на всички поробени светове се е налагала промивка на съзнанието посредством технологии , религии и техники за майнд-контрол
Всички светове-колонии,без изключение изповядват култ към Богинята,защото Кралицата достига до там,че да се отъждествява с единствена физическа еманация на първичната тъмна материя,океана от праматерия/хаос/ от чиито води се ражда,животът,ред и светлината.
На практика това е мита за дева Мария и нейния син роден без оплождане.Светлината е вторичното състояние на мрака,и едва когато Мрака-хаос от 0 се самоогранизира в решетка от структурирана тъмнина -1 ,върху тази решетка(платно на пространство времето,координатна система),върху нея на кръст се "разпва" Светлината-2
Всички тези принципи и механизми на сътворението,СЕ ПОЛЗВАТ КАТО УКРАШЕНИЯ В КОРОНАТА НА ОРИОНСКАТА КРАЛИЦА  и това е препъни камък за всички които се опитват да изследват материята,защото в крайна сметка всяка религия почива на космически принципи и закони.За това си има причина,която ще споменем на друго място.
И така,всички колонии да приемали орионския модел на цивилизация до този момент.
За първи път Кралицата решава,че ще постъпи по друг начин.
Сирианците запазват бит,култура и обичай,като им се обяснява,че те,с тяхната свирепост и жестокост всъщност са манифест на движението на буйните води на хаоса.Демек,манифест на Нейно Величество..
Много хитро практически ги убеждава,че са нещо като нейни деца,които току-що преоткрили лоното на своята майка ..Изобщо,иска се не само много хитрост,но и огромно познание за врага и неговите особености,както и да можеш да ги манипулираш така,че да превърнеш силата му в слаба за него точка.Уникален подход,аз лично останах очарована и запленена ..
И така,Сирианските Крале запазват своята власт в Сирианската система,но до тях обезателно трябва да седне орионска принцеса.Това споразумение от този момент нататък ще бележи завинаги правилата за наследяване на власт в нашата  галактика -Империя.
Този модел дава отражение във всички колонии,вкл.и тук на земята.
Самата Кралица едва ли обикаля всяка своя колония.
Но нейните дъщери-принцеси в качеството си на съпруги на сирианските колонизатори следят за реда в колониите и поддържат телептична връзка с Кралицата Майка.Това е нейният начин за сигурен контрол.Повече особености за титлите и моделите на власт,ще споменем по-надолу в темата
Освен това сирианските крали получават привилегията да отговарят както за множество от военните действия,така и за колонизирането на световете.Т.е.отговарят за добивът на нужната съставка за направата на божествения еликсир за дълголетие и сила.С други думи,Сириус получава васалсна позиция и на практика става бойната единица на Империята.
Сирианците (анунаки) са звената които терират и колонизират новите светове за своята Империя.Заселването става посредством териране и генно инженерство.Технологията и науката им както вече споменахме е толкова напреднала,че могат да създадат изкуствена слънчева система в целия и цикъл,от зараждане на слънчевото ядро,до плътната органична материя в системните му планети.За ускоряване на процеса на улътняване и стабилизиране на планетите,ползват изкуствени луни,точно като нашата.Нашата луна е гигантски кораб,домъкнат на буксир и това отдавна не е тайна,а Холивуд избълваха сума ти продукции за двамата братя дето довлекли луната вързана за въже!Моделът на функция на настоящата империя е следният.Мъжете/Сирианските войни и генетични инженери, управляват новозавладените светове.Но те винаги го правят под официалния знак на Орионския Матриархат ,като у новите светове не остава и капка съмнение,кой командва парада.Всички религии които създават са винаги ориентирани към богинята майка и женското начало..Редом до всеки сириански крал,задължително сяда орионска принцеса в качеството на негова съпруга.В противен случай,той няма право да управлява.Защо е така?Кралицата има мощни пси способности и бидейки орионската раса,както казахме еволюира през кошерен тип съзнание,то телепатията  е нещо което им е вродена особеност,а не както при нас хората,да се учим да я развиваме.Орионската кралица е в непрекъснат контакт с принцесите и това гарантира полезността на взетите сириански решения,както и цялостния суверенитет.Този модел на управление е представен и по всички колонизирани светове,без изключение!За това и легендите са че,сме сътворени от двама. Мъж и Жена.Защото Енки и Нинхурсаг са били съпрузи.Няма как иначе Енки в качеството си на сириански  принц да придобие легални управленчески права,без да има до себе си орионска принцеса за жена.За да бъде помазан един крал на земята,той просто трябва да има съпруга-кралица до себе си,иначе няма право да управлява.


Царицата Анкеземен, помазвайки съпруга си Тутанкамон под живите лъчи на слънчевия диск
King Tutankhamun and his Queen Ankhesenamun


Същото виждаме дори  и в историята за  Исус от Назарет..Мария Магдалена му помазва краката с миро и "тогава вече придобива легални права да бъде цар”. Сега,доколко е случайно и,че тя е от царския род на Меровингите,а Исус от царското коляно на Давид?..Това оставям всеки сам да прецени.
Да видим какви са особностите на сирианската раса
Както казах,те еволюират през топлокръвен хищен организъм и според твърденията жестокостта просто им е вродена,но именно канибализмът  им донесла славата на най-могъщата и опасна раса в нашата галактика.За орионската раса се твърди,че са не по-малко войнствени,свирепи и жестоки,но начинът по който орионската кралица успява да победи сирианските войни е хитрост.Змията с отличава с хладна преценка и мъдрост,докато топлокръвните организми са с висок емоционален интензитет и в някои форми са крайно експанзивни..Aко в Гугъл търсачката на английски потърсите изображение с таг “sirian lion” ще ви излезе само това
Резултат с изображение за syrian lion

Интересно..нашите цветове :)  ..Но специално за знамената и гербовете в друга тема ще пиша.
С две думи сега казвам,че нашите Кханове са преки наследници на сирианските касти,докато кръвните европейските царски династии са кръвни наследници на Орионските фракции.Латинското наименование на Сириус е Alfa CANis ,или Голямо Куче.CANIS lat.  куче.DOMENICUS означава божи DOMENI CANIS се превежда като божии хрътки.На Вениамин/Боян Мага,най-познатата форма на въплъщение е именно на вълк.На Темуджин/Чингиз Хан от Дуло,личния духовен водач е именно вълк..Петър Дънов твърди,че праведните души ,разбирайте “угодните” на генетичните ни създатели,отивали къде?Ами на Сириус разбира се..То коскоджа ми ти Вселена,ама къде другаде да иде човек..Ми там много ясно.. :)  ..Спас Мавров и той твърди подобно нещо..Тотемното животно на рода Дуло какво е?Ами вълк ,какво друго да е?Рим е основан от кой?Двата братя откърмени от вълчица..В различните времеви етапи обаче,сирианския модел е ясно отразяван и като лъвски.За това и масата гербове са или стилизирани дракони/змии или лъвове/вълк..
С две думи Империята е почти достигнала лимита от познания за естеството,принципите,устройството и функциите на нашето Мироздание.
Единственото което очевадно им убягва,то е майсторството в науката за духа
Посредством мощни технологии,строят цели планети и модифицират слънчеви системи.Владеят клониране,регенерация,боравят с огромен капацитет психична и почти са постигнали безсмъртие :)   


Казвам "почти" ,защото всъщност не го постигат посредством духовно извисяване и физическо възнесение,а посредством технология.По-точно посредством духовно-хим.субстанция,но самия добив на тази субстанция,изисква много сложна технология и огромни познания върху всички науки.
Цитат
Нектарът (на гръцки: νέκταρ) е безалкохолна напитка. В гръцката митология е напитката на боговете.
Според поемата „Одисея“ на древногръцкия поет Омир нектарът е напитката на боговете, а амброзията (Ambrosia) — храната на боговете. Нектарът е като червено вино. Както амброзията, той има сладък вкус и дарява вечна младост и безсмъртие на всеки, който отпие от него.
Според повечето версии на мита нектар налива Хеба - богинята на младостта, въпреки че по-късно по традиция тази роля изпълнява Ганимед. Понякога антични автори наричат ​​храната на боговете нектар, а напитката — амброзия.

Етимологически думата „нектар“ е свързана със старогръцката дума νεκρός „мъртъв“, и на тази основа е реконструирана митологичната функция на нектара, който е в близост до „мъртва вода“.


Енергия от вакума - Концепции и принципи, Томас Биърден (Thomas Bearden), издание 2002г.

1.1.3  Времето е енергия и трябва да бъде считано за такава
В контекста на горното,разбираемо е защо "боговете" се стремят всячески да си набавят нужната им енерго-субстанция.И така,какво точно правят те?Някъде по трасето на еволюцията си са открили,че подобна субстанция се произвежда в аурите на топлокръвните същества..Предполагам са преминали през изпитания на всяко биополе..Минерали,флора,фауна..И са установили,че единствено рафинираното съзнание е в състояние да произведе рафиниран качествен продукт.Грубото и примитивно съзнание,не е в състояние да им даде това което е нужно.Няма да се повтарям,ще сложа цитат от другата тема
Снощи гледах за пореден път "Боговете на Египет".Сагата за Озирис,Сет и ХорРезултат с изображение за боговете на египет

С две думи.При царуването на Озирис,животът след смъртта се полага на всички хора.Когато Сет го убива,ранява Хор,завзема властта и постановява,мъртвите да плащат със злато за да преминат към "вечния живот".После Хор се съвзема,побеждава Сет и хората отново получават свободен достъп до вечността.
Много има за коментиране във филма,но сега при второто гледане някак ми се наби в очи,факта,че главната героиня умря,а нямаше злато с което да си плати за да премине душата ѝ в отвъдното и драмата която се завъртя около това обстоятелство
Уточнявам,че говоря в контекста на Лууш и земята като "градина/ферма за добив на Лууш"
Лууш 
Не помня как го нарича Р.М.Скай в ".pdf]Документите Тера " ,    мисля, че беше нещо от сорта на  SТМА ,в момента не се сещам за точното название,но така или иначе това е свещената съставка "сома" нужна за направата на нектара на Боговете
Доколкото аз разбирам,става дума за "духовна субстанция" от златни атоми с много чистота и във вибрационна фаза на много фина плътност.Най -общо казано,произвеждаме ги " с аурите си,а според някои и с физическите си тела,но на Боговете им трябва само златото от душите ни,не от плътната обвивка (ако приемем,че действително по някакъв начин това се случва и на физ.ниво).
Аура,Аврора-зора,Aura, Au-злато
Но аз мисля,че за да стигне до образуването на тези златни атоми,една душа,трябва да е по-напреднала в еволюционно отношение.Мисля си,че грубото и примитивно съзнание не може да създаде онази "вкусна и питателна" субстанция,от която се нуждаят "Боговете"..
И може би именно за това става дума когато се говори за "плащане със злато във отвъдното"..
Мисля,си също така,че жреците на Анубис,които заседават в заседателната зала,тъкмо това са преценявали.Буквално става дума за :
Тази душа,годна ли е за експеримента,че да я пускаме за повторен живот като прераждаща се душа или ще я рециклираме?
Който е гледал филма Западен свят,може да направи аналогията.Подробен анализ на филма от ПР - тук
Може би,ако зароденото протосъзнание се окаже "некачествено",вместо да се губи време и да му се дава шанс да еволюира до нивото угодно на Боговете и нужно за производството на тези златни атоми,много по-лесно би било,едно тотално рециклиране на енергията и връщането ѝ към..да го наречем "завръщаме към планетарния дух".Т.е. същото място на което отива енергията от мъртвата флора и фауна.
Т.е. това са душите които нямат нужното злато да си платят.
А другите души,които или са годни още от първия път,или пък вече са по-напред и произвеждат по-качествена субстанция,се пускат по въртележки от типа на самсара,зодиакални колела и прочее..
Посредством различни технологии над планетите ферми се налага пълна карантина и в астралното поле на съответната ферма се пресъздават "космическите цикли и събития",така щото душите наистина да вярват,че изживяват една космическа реалност..И не,че и това не е космическа реалност",но има разлика ,точно като разликата между домат отгледан на слънце и такъв отгледан в парник ..
И така душите годни да произвеждат субстанция биват отвеждани към "вечен живот" ,което от гледна точка на цялата интрига,изобщо не е вечен живот,а просто "позволение" на душата да продължи да се развива (отново напомням зареждане на протосъзнанието) посредством  реинкарнационнни цикли в матрицата в която е "протозаредена",или с други думи в матрицата в която се е сформирала като душа.
Този процес е съвсем точно копие на процеса описан тук 6b8b980b1c1827ea1241badadc97ed2d - Копие.jpg   
С тази разлика,че в онази тема,нещата са от гледна точка на свободен избор и еволюция.Но и няма как една изкуствената въртележка да е много-по различна от оригинала,защото в крайна сметка..Когато искаш да имитираш някаква светлина,нужна ти е..Светлина:)
Също така мисля,че фермите се манипулират по всевъзможен начин за да се ускори еволюцията на съществата и те час по-скоро да се оформят като индивиди с добре развити и действащи чакри,за да има възможност всяка душа да се обвие с 5-те обвивки,нужни за постигане на максимум качествена сома.Което лековерното стадо го приема като помощ от "каките и батковците",но за мен е като да учиш три годишното как се държи мотика,че да го впрегнеш час по-скоро да ти копае градината. 
Според много теории,тези богове обитават нивата до 5та плътност.
Което дава отговор на въпроса и защо им е нужна енергия от порядъка на душа с 5 пластова обвивка.
Както и защо не търсят още по-рафинираната енергия която е буквалния вечен живот,тази от 6то и 7мо ниво,ами искат да бозаят само до 5?
Елементарно е.Енергия от порядък 6 и 7 няма да им понесе добре..Все едно на крушка пригодена за 200 волта да ѝ пуснем 400.. :) 


И така нашите 'БОГОВЕ' създават цели ферми за производство на своя божествен еликсир и тези ферми включват целия затворен цикъл от -зачатие,раждане,живот,смърт,прераждане-
 Голяма роля в тази технология играят луните,без значение дали са изкуствени или естествени,предполагам естествените просто се модифицират според нуждите,а в тези системи в които още няма луни,просто се поставят изкуствени.
Но за специфичната роля на Луната както и нейното огромно значение и влияние,си трябва отделна тема.
« Последна редакция: Април 29, 2018, 06:15:17 pm от Psyhea »

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
С
               Сфинкс в Румъния                                                                Богинята майка от Белоградчик                                       Ð езултат с изображение за bucegi mountains, sphinx    Резултат с изображение за белоградчишки скали богиня майка


И не случайно е легендата за Бастет/египетската богиня на котките/дето била принцеса и е погребана на родната и земя.Къде..?Ами Странджа..Сакар..Египетската пустиня как се нарича?Ами..Сакар?Нерде България,нерде Египет?А какво да кажем за Османската империя чийто модел е устроен изцяло по модела на лъвския прайд?Точно както при животните,лъвът който наследява/или завзема/ прайда е длъжен да убие всички мъжки лъвчета,за да си гарантира властта,така е било и при тях и то със закон.Този който наследи,той е длъжен да убие братята си,за да оцелее империята/прайда.Защото това е характерно за самите сирианци и моделът на предаването на тяхната власт.А Сюлейман Великолепни,защо е наричан Сюлейман КАН КАНУНИ ?Като думата “КАНуни” значи “законодателят” .Ами какво да кажем за църковните “канони”/закони?Пак същата дума..ДУмата ни БАЛ-КАН ,е от бога БАЛ и титлата КАН..А на английски думата за Бог е култова ….GOD – DOG..случайност?


Египет


Резултат с изображение за great sphinx
В Египет имаме Анубис                                            В християнството пък има   Христофор Песоглавия.


Резултат с изображение за анубис                                                     Ð езултат с изображение за st christopher dog head

Но каква е историята конкретно с човека и какво точно се е случило с нас,как и защо сме създадени?

Няма да пиша по темата,защото λ вече го е направил,само слагам копи пейст.
« Последна редакция: Април 29, 2018, 06:52:24 pm от Psyhea »

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил                                                            Потопът- раждането на Бог,Сатана и Дявол

Тази тема изисква от читателя по-радикална проява на волята за мислене, и повече смелост за изправяне срещу собствените предразсъдъци от обиконвено. Дори и за форум от този тип.
Истината е, че повечето от нас са на мнение, че наистина е имало Потоп в миналото на тази планета. Колко от нас обаче се замислят какво означава този факт? Обикновено се съгласяваме с това като голо твърдение. Звучи логично... звучи възможно... всички по света твърдят нещо такова... Тогава защо не.
Но ние рядко осъзнаваме, че ако нещо някога е имало смисъл за нас, то това е Потопът. Всичко, което днес взимаме за даденост, всичко, което познаваме, цялата ни съдба и предназначение, се концентрират и осмислят в един единствен отрязък от нашето минало - времената и случките около Потопа.


Мислим, че звучи логично, и в същото време си нямаме представа. Мислим, че звучи възможно, когато е напълно невъзможно. И въпреки това се е случило.


Завръзката

AN-U [ан-у] - цар на сирианското крило на Империята в Деветия сектор от галактиката - назначил двата си сина, принц ЕА [еа] (Майстор на Науката по Произхода) и принц AN-EN [ан-ен] (престолонаследникът на трона), да се грижат за Ериду.


С времето, принц EN-KI EA [ен-ки еа] (което означава Майсторът на Науката по Произхода ЕА) тераформирал Ериду (Земята) след взрива на Тиамат и я превърнал в градина на живота. Възсатновил естествената решетка от силови линии, възстановил естествения кръговрат на веществата, пресъздал атмосферата. Внесъл от всички краища на Империята растителни видове и създал равновесие между тях. Представил в новата среда животински видове от повечето познати светове в имперските владения и ги пригодил за живот и възпроизвеждане на това ново място.


Принц EN-LIL AN-EN [ен-лил ан-ен] (което означава Главнокомандващият Господар АН-ЕН) се грижел за администрацията, приходите и разходите, пътищата, властовото управление, законодателството и сигурността на новата колония на Ериду и предвождал флотилиите от кръстосвачи през космическите пространства на звездната система BADU [баду] (защото Слънцето се казва BAD[бад]).
Поради обстоятелства, на които няма да се спирам тук, възникнала нуждата от разработването на създание, което да извършва работа в служба на Господарите.


Възникналите трудности в колонията на Ериду били значителни. Братята принцове взаимно си съперничели за престола на това ново владение - всеки искал да стане пълноправен господар на ценната система Баду, която била критичната позиция в целия Девети коридор (това е ключов космически път-свръзка между важни галактически пространства). Всеки се опитвал да изгони другия и да не дели властта.
За това обаче била нужна царската воля на баща им АН-У.


Принц ЕА имал план. В неговата визия, всички проблеми на Ериду можело да се разрешат с разработването на нов хибриден звяр, който да изпълнява работнически функции, и така да прекрати социалната криза. ЕА разчитал с тази си далновидност да впечатли баща си АН-У и той да го направи пълноправе ннамесник на Ериду, връщайки брат му ЕН-ЛИЛ АН-ЕН обратно в двореца.


На царствена среща, на която трябвало да се обсъждят точно тези въпроси, принц ЕА представил своята теза. Той показал на присъстващите един ужасяващ за тях звяр, наричан APA [апа] и известен със своя голям размер,  ярост, сила и жестокост. За учудване на всичко обаче, представеният АПА-индивид бил напълно покорен, и изпълнявал всяка заповед на принц ЕА.
С това принцът впечатлил баща си и му било разрешено да продължи с по-нататъшното хибридизиране на зверовете АПА, като намерението било да се развият в едни силни зверове с ограничен ум, пригодени за работа на Ериду.


АН-У обаче заповядал брат му, ЕН-ЛИЛът, да остане фактическият владетел на Ериду, поради облекчената ситуация. Принц ЕА щя лда продължи да бъде главният тераформатор и Майсторът на Науката по Произхода за колонията.
Така звярът АПА се превърнал в ябълката на раздора между двамата братя.
Двамата братя се държали различно със звяра. ЕН-ЛИЛът го тормозел, измъчвал, експлоатирал и изтощавал от работа. Принц ЕА обаче съжалявал своето създание, виждайки мъките му. Затова решил да направи мръсно на брат си, като създаде хаос в експеримента, за да може брат му да изпусне нещата от контрол и да се заформи очернящ го скандал.
Дотогава програмата по хибридизирането и размножаването на АПА била изключително стриктна. Принц ЕА нарочно влязал в отделенията, които АПА обитавал, и показал на зверовете как да се наслаждават на безпричинен, спонтанен секс, заради удоволствието от този акт.


Символът на отдела на учените по Науката по Произхода (който бил и отличителният знак на ресора на принц ЕА, който той носел на униформата си) били две преплетени змии.
Това провалило целия напредък по хибридизирането на зверовете АПА и създало пълен хаос в делата на колонията на Ериду. Зверовете спрели да се подчиняват и започнали да мислят само за удоволствие. Размножавали се безразборно. Станали агресивни и своенравни. На всичкото отгоре досега винаги били познати като опасни и единствено уверенията на принц ЕА ги спасявали от сигурните окови.
Открита и люта вражда се разпалила между двамата братя.
Принц АН-ЕН взел крути мерки: абсолютно всички зверове АПА трябвало да му се подчиняват; всеки звяр, произнасящ лоши и заплашителни звучи към принц АН-ЕН, се наказвал; всеки звяр задължително трябвало да посещава урок по подчинение всеки седми ден; всяко едно чифтосване трябвало да бъде одобрено от принца; забранено било обвързването по двойки, което не разполагало с одобрение от ЕН-ЛИЛа.
Ако зверовете се подчинявали, принц АН-ЕН им позволявал да останат в Градините, където да се ползват от грижите на техните господари. Тези зверове щели да се наричат ADAPA [адапа] (защото DA означава баща, тоест "бащините АПА").
Всеки звяр, който нарушавал тези заповеди, щял да бъде изгонен в дивата пустош на развиващата се планета, без помощ и да бъде оставен на произвола без грижите на господарите му. Тези зверове щели да бъдат наречени "чудовища" - MUS [мус].


Така се образували двете групи хибридизирани зверове - ADAPA [адапа] и ADAMUS [адамус].


Принц ЕА също бил бесен. Той нямало просто така да се откаже от своето създание. Той искал да го използва, за да отмъсти на всички, които го предали - баща му, брат му, и цялата система, в която той, като принц на сирианския трон, бил израснал. И щял да превърне своя ADA-MUS [ада-мус] в инструмента на своето отмъщене.
Искал да направи от него експеримент - въплъщение едновременно на брутална сила и разум. Въплъщение едновременно на изоставеността, която самият ЕА чувствал в сърцето си, и на свободата, която самият ЕА никога не е имал.


Той се свързвал с отделни групи АДАМУС зверове, взимал единици от тях и ги обучавал как да оцеляват в дивата пустош без подкрепата на своите господари, като същевременно продължавал развитието на генетичната програма. След това той връщал тези АДАМУС зверове и те започвали да обучават останалите на наученото. Те били наречени от останалите EA-SU [еа-су] (защото SU е учител, тоест "Учителите на мъдростта на ЕА").


Принц ЕН-ЛИЛ АН-ЕН обаче не бил доволен. АДАПА му служели вярно и ползотворно, но зверовете АДАМУС започнали да се развиват дори в пустоща. Те увеличавали броя си поради зловредните напътствия на завистливия му брат. АН-ЕН решил да не се бави и да действа, докато е време.


Флагманският кораб на Сирианското крило на Империята скоро щял да пристигне на посещение. Името на този кораб е АR [ар]. Този флагмански кораб представлява изкуствена планета. Изцяло синтетична и пригодена за всякакъв вид война - най-внушителната гледка, с която Империята разполага.
Сега няма да се спирам на устройството на АР корабите, това ще е в друга тема. Всеки е виждал как изглежда Флагманския кораб на Империята - това е звездата на смъртта на Дарт Вейдър от Междузвездни войни.Точно такъв кораб е бил сразен във войната на Зевс (ZUZU AL-AL-GAR) и разбит в тялото на Тиамат. Сега за втори път АРът изиграва критична роля в съдбата на новата Земя.
И да - точно това представлява Нибиру. Тя е кораб.
ЕН-ЛИЛът приближил АРа по такъв начин, че да предизвика много силни гравитационни изменения, които да доведат до планетарен Потоп.  АДА-МУС нямало да може да оцелее сам. Само АДАПА щял да се спаси, и цялата история щяла да приключи.
Ако помогнел на звяра АДАМУС, принц ЕА щял да извърши предателство към Империята. Ако не му помогне лобаче, той щял да извърши предателство към себе си.
Решил да го направи тайно, и чрез наставления на места, и чрез директна намеса на други, ЕА подсигурил оцеляването на малки групи АДАМУС.


Когато АН-ЕН разбрал за деянията на брат си, спорът между тях бил жесток. И двамата били извършили предателство към Трона - към баща си АН-У. ЕН-ЛИЛ АН-ЕН саботирал развитието и хибридизационната програма на Ериду, а принц ЕН-КИ ЕА саботирал изпълнението на имперската заповед на брат си. Работата била там обаче, че ЕА никога нямало да седне на трона на Сирианския клон на Империята и не губел нищо, докато брат му АН-ЕН бил посоченият престолонаследник и той можело да загуби всичко.
Поради това се споразумели и в името на споделената власт решили да направят компромис. АН-ЕН щял да разреши себецивилизоването на АДАМУС зверовете и да и мосигури селсскостопански сечива, а ЕА щял да подобри генетичните линии на АДАПА зверовете и да засили умствените им способности, пригаждайки ги за административна работа в управлението на Ериду и в по-добра помощ на брат си.


Историята... разбира се... продължава.
Но какво означава всичко това? Кои са тези персонажи? Какви са подробностите в действията им? Как всичко останало, което знаем, се вписва в този разказ? И какво наистина означава Потопът за нас?Атлантида... континентът и цивилизацията на Му... Ведите... и всички останали цивилизации от Предпотопното време, са съществували ЕДНОВРЕМЕННО. Те са били различни една от друга, паралелно съществуващи цивилизации, в един и същи времеви период, представляващи различни политически лагери на току що колонизираната Ериду.
Не съм се задълбочавал коя от тези цивилизации на кои политически интереси е отговаряла, защото няма значение. Това също така може да са били различни населени места върху развиващата се планета, под един и същ, или под повече флагове.


Личното ми мнение обаче е, че Атлантида първоначално е центърът на операции на принц ЕА, защото той е правил много хибриди, включително и SEMT-UR [семт-ур] - полу-кон, полу-сирианец и MENT-UR [мент-ур] - полу-бик, полу-сирианец, както и много други, още преди звярът АПА да бъде представен на политическата сцена. Атлантида е известна със своите генно-инженерни експерименти.
Навярно след първия сблъсък между двамата братя, когато хибридната линия на АПА е била разделена на покорни и непокорни, непокорните са били изгонени в земята, наречена на тяхно име - Му, като МUS - "чудовище".


Много интересен факт е, че Виктор Шаубергер също има своя теория за потъването на Атлантида.
Според него, Атлантида е била цивилизация, която е обръщала изключително внимание на градивното, полезното, повдигащото потенциала и качеството за сметка на количеството. Както ние сега сме отровили водите, почвите и атмосферата на планетата, точно така атлантите са били наситили водите, почвите и атмосферата на планетата с "възходящи етерни потенциали", както казва Шаубергер. Той нарича тези сили "етери" - те са много подобни по описание на Ин и Ян от изтока.


Когато се действа единствено от позиция на създаване на качество и развитие, във водите и в почвата се трупат сили, които Шаубергер нарича "левитационни етеристи/етерни потенциали". Тези елементални потенциали водят до левитационни ефекти, докато в даден момент чашата не е преляла, и водите от земните недра не са започнали да извират неконтролируемо, и земните тектонични плочи спонтанно са се разместили и пренаредили, докато се изтощят възходящите етерни потенциали, натрупани в екологичния кръговрат. Това според него е довело до Потопа и до изчезването на Атлантида.


Не искам да мисля кое от двете е по-достоверно - теорията на Шаубергер, или историята за извънземните интереси. Мисля, че и двете са верни.
Шаубергеровите "етеристи левитационни потенциали" в кръговрата на Ериду навярно наистина са били завишени. Това е разбираемо, защото планетата е била в процес на тераформиране и ревитализиране, след като е била опустошен къс от взривената Тиамат. АН-ЕН явно първо е помислил за няколко варианта на действие - и разбира се е избрал най-рационалния подход: да използва слабите места на ситуацията и острите крайности, които са били във все още деликатен баланс. АРът (звездата на смъртта от Междузвездни войни) е бил подходящ инструмент, с който АН-ЕН да прелее чашата - именно като представи непреодолимо и дисбалансиращо увеличение на левитационните потенциали, които да извадят еко-равновесието от контрол.
Нещо повече - АН-ЕН се е учел от историята и е взимал пример от нея. Ричард Хугланд (Richard Hoagland) е един от най-известните лектори на тема НАСА и руините на Марс и Луната и наистина всеки трябва да знае кой е той. Можете да се поинтересувате от неговите материали и от неговата доказателствена база, чрез която твърди, че на Марс много отдавна е имало планетарен потоп.


Както знаем от историята на Марс (ДАК-МУ), той е бил опустошен по време на войната на АЛ-АЛ-ГАР, когато е въстанал срещу АН-У. Планетата е била атакувана по всички възможни начини. Флагманският АР-кораб на АН-У е бил сразен от АЛ-АЛ-ГАР, и се е разбил в Тиамат, унищожавайки я. Това обаче означава, че АР кораб е бил около Марс два пъти - веднъж при тази битка, и втори път, когато АН-У се връща и окончателно затрива въстаниците. Това съвпада с версията на Хугланд, че на Марс е имало потоп, защото звучи възможно.


Ако това е било така, то това означава, че АН-ЕН е решил да използва същия метод за наводняването на Ериду, както е бил използван за наводняването на ДАКМУ (Марс) в скорошната история.


А сега по същество.
« Последна редакция: Април 29, 2018, 06:53:41 pm от Psyhea »

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил

ПОТОПЪТ
изложението е основано на разработките на James Nienhuis
На първо място трябва да се занимаем с времето. Кои събития кога са се случили и преди колко време. Знаем всичко, което се е случило като факти, само че подредбата на събитията е онова, което ни дава ясната представа... това осигурява смисловите връзки. Историята в момента представлява една купчина от нахвърляна информация без никакви смислови връзки... тоест хаос, незнание и тъмнина, в която се ориентираме слепешката.
Знаем, че преди нас е имало динозаври - това, слава богу, е неоспорим факт, защото ако имаше дори малко съмнение, НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ПОВЯРВА НА НЕЩО ТАКОВА.


Официалното становище на науката е, че динозаврите са отмрели преди 65 милиона години (65 000 000). За сравнение, египетските фараонски династии се простират 4000 години назад във времето преди Христа. Преди тях е имало, да кажем, Вавилон, Шумер и други неща. Нека е общо 10 000 години, плюс две прави 12 000 години човешка история.
Становището на науката е, че ние съществуваме като умни от 12 000 години, съотнесено към времето, преди което динозаврите са изчезнали - 65 000 000. Давате ли си сметка каква абсурдна дупка е това?
Камъните от Ика са артефакти, намерени в областта на Перу. Те представляват гравирани андезитни (андезитът е вид скала) полирани камъчета, на които са изобразени динозаври.Тези камъчета са много - малко повече от 11 000 открити парчета. Учените казват, че ако не са номер и ако са автентични, това би означавало, че човешкият вид е поне на 405 милиона години. Това е 405 000 000... отнесено към 12 000 години. Защото би означавало, че е имало свидетели на динозаврите. Но някои камъчета не изобразяват просто свидетели. Някои камъчета изобразяват как човек е изяждан от динозавър... а други - как човек язди динозавър (тук слагам само малоразмерните картинки из нета, за да е по-прегледно).

Дали обаче това наистина се е случило преди 405 милиона години, и динозаврите са спрели да съществуват преди 65 милиона години?


В "Историята на Британските Крале" (History of The British Kings) се разказва на древен Уелски език, че крал Мардивус (Mardivus), който управлявал около година 330 преди Христа, е бил погълнат от едро рептилоидно чудовище. В тази история се казва, че чудовището "глътнало Мордивус цял, както голяма риба гълта по-малка риба". В този исторически извор животното било наречено белуа (belua).


Но това звучи твърде отдавна. По-нов доклад - в хроника от Берийс в Съфолк (Buries in Suffolk), Англия, от 1405 година пише следното:
Близо до град Берийс, близо до Съдбъри, в последно време се е появил, за голямо съжаление на провинцията, дракон, с обширно тяло, със закачулена глава, зъби като трион, и опашка простираща се на огромна дължина. След като убил овчаря на едно стадо, той изял много овце. След като стрелците не са успели да го убият, поради дебелата му кожа, хрониката продължава (в сегашно историческо време): ...за да бъде унищожен, всички провинциални жители на околността са привикани. Когато драконът вижда, че отново ще бъде засипан със стрели, той побягва към заблатено езеро, където се скрива между тръстиката и повече не е видян.
В архивите на Британското правителство се пази доклад от 1793та година, в който се казва следното:
В края на ноември и началото на декември, много от провинциалните граждани забелязали... дракони, появяващи се на север и стремително летящи на изток, от което заключили, и заключенията им бяха верни, че... идва буреносно време.


Близо 100 градски управи в средновековна Англия са докладвали динозаври от същестувването на своята административна история.


Аполоний от Тиана (Apollonius of Tyana), римски пътешественик и историк, живял горе-долу преди 2000 години, разказва, че цялата територия на Индия е опасана с огромни дракони, обитаващи блата и планини.
Римският историк Плиний Стари казва, че в Индия слоновете са в постоянна война с драконите, и описва техните битки.


Марко Поло, при завръщането си от Азия, докладва за семейства, които отглеждали дракони, за да бъдат впрягани в императорските колесници или за да бъдат ползвани органите им за медицински цели.


Херодот, живял през 400та година преди Христа, казва, че летящи дракони кръстосват небесата над Арабия.


Сиукските американски индианци разказват как две момчета видели светкавица да удря голям летящ гущер, който паднал мъртъв на земята, и фотографирали този гущер. Това интересно съвпада с легендите за Thinder Birds (Гръмотевичните птици) от различни континенти и вярването на средновековните британци, че мигриращи дракони предвижда буреносно време.


Два американски каубоя от Аризона убили голямо летящо влечуго през 1890та (Вестник "Надгробен надпис" - The Tombstone Epitaph). Влечугото имало алигаторска глава, дълга два метра и половина, пълна със зъби.
Всеизвестното езеро Лох Нес:Списъкът е много... МНОГО... дълъг. Но сега сме все пак 2013та година. Дали днес динозаврите са най-сетне измрели? Има ли все още места, където се срещат?

Мбуелю-Мбуелю-Мбуелю е същество, подобно на динозавър, описано от шепа свидетели от две съседни села в отдалечените гори на Конго (демократична република в централна Африка). Според описанията това е голямо същество с дъски, които растат от гърба му. Съществото се чувства удобно както на сухо, така и във водата (подобно на хипопотам) и е тревопасно.


Съседната снимка е каменна гравюра върху древен храм в Камбоджа.

Мухуру е същество, за което говорят местните жители на Кения. Според описанията им то е грамадно влечуго, тежко бронирано и с опашка като бухалка.


Емела-Нтоунка е същество, което местните пигмеи в централна Африка описват като голямо същество с рога, което е полу-водно, полу-сухоземно, като хипопотама. Възможно е това е да непознат вид носорог. Работата е там обаче, че местните пигмеи не са глупаци - те знаят много повече за видовете в заобикалящата ги среда от който и да е бял човек. Те ЗНАЯТ кога са видели носорог и "СЪЩЕСТВО".


Буруньор е същество, описвано от туземците на Австралия. Нека не забравяме, че човешки крак все още, в 21ви век, не е стъпвал в централните области на Австралийския континент. Техните разкази специално са уникални, защото за свидетелствата им има и доказателства. В месните пещери има рисунки на тиранозавъро-подобни същества, и също така са намирали трипръсти следи в областта около тези пещери. НЕ ВКАМЕНЕЛИ следи.
Според описанията това е гущероподобно същество, дълго между 7 и 8 метра, оставящо двукраки, трипръсти следи. Най-пресните доклади за това същество към Австралийското правителство датират от 1950та.


Всеки може да потърси например за разказа на Рекс и Хедър Гилрой (Rex and Heather Gilroy).


Всеки може да потърси в нето информация за всички тези същества, както и за Конгамато и много, МНОГО други.


Но за масовия човек динозаврите са отживелица и нещо, което не съществува на тази планета от 65 000 000 години. Всъщност, колко от планетата е изследвана в нашия модерен 21ви век?


Модерният човек активно обикаля 55% от сушата на планетата, и живее в много по-малък процент от зоната, която обитава, по-малко от половината. Това оставя 45% от планетата където ни е НЕ СТЪПВАМЕ. Това са 45% от планетата, където всеки може свободно да се засели, без никога да ни среща. Никога.


Ние живеем в пустини. Ние обитаваме територии, които са предимно полета, степи, равнини. В които няма нищо, в които има минимален брой растителни и животински видове. Колкото по-пустинен е районът, който обитаваме, толкова по-добре върви цивилизацията ни.


Обратното важи за оставащите 45%. Там има ВСИЧКО. Там има непроходимо, невъобразимо разнообразие от растителни видове, които растат на всеки квадратен сантиметър. И буквално гъмжи от животински видове.
Причината, поради която се сблъскваме с динозаври, бигфут и саскуоч, извънземни и непознати животни е, че намаляме обитаемия им ареал. Преди около 500 години за нас е имало 45% пустини и 55% място за всички тях. Поради това, че обезлесяваме планетата като обезумели, в момента има 55% пустош на планетата, където се намираме ние, и 45% място за обитание за всички останали тук. Поради това срещите и контактите с други видове и раси се случват предимно в райони, които подлежат на обезлесяване или в отдалечени индустриални зони за добив на дървесина, руди или други ресурси, дълбоко в изобилието (където на нас не ни е мястото).


Динозаврите не са изчезвали. Те все още съществуват сред нас - просто ние сме станали твърде многобройни. И това с онези 65 милиона години е една грамадна глупост.


Някои обаче ще споменат за датирането на фосилите.


Може би малко от вас знаят, че органичната материя изчезва напълно и не оставя следи. Ако аз умра на полето, след няколко седмици от мен няма да има нищо, ще има само кости. Само след няколко години няма да има и кости! Ще изчезна без следа, и освен ако за мен няма някакъв вековечен надпис на върха на някоя скалиста планина, или ако не оцелеят няколко човека, които да ме споменават в приказките си, никой няма да знае, че някога е имало "форум". Ще изчезна без следа, и без доказателства, които да навеждат на мисълта, че ме е имало. Защото костите се разграждат.


Не сте ли чували, че костите се разграждат? Ако това не беше така, сега щяхме да сме затрупани с костите на всяка една гадна твар, която някога е съществувала - нямаше да можеш да си намериш пръст за саксията вкъщи, всичко щеше да е само кости.


Някой чувал ли е от къде произлиза маята за хляб? Термофилните бактерии?
През Втората Световна война е имало много трупове по бойните полета. В случай, че Германия не бъде победена, Руснаците изолирали определена линия бактерии, които се развивали върху костите на жертвите на войната по бойните полета - термофилните дрожди. Ако Германия не паднела, Русия щяла да разпространи тези дрожди, за да срине нацистите с вълна от епидемии и нелечими болести.


След като Хитлерова Германия паднала обаче, това биологично оръжие останало неизползвано. Някои умни глави забелязали, че термофилните дрожди били много издръжливи и при изсушаване можели да останат живи много дни. Това им дало идеята, че от тях може да се изолира нещо полезно и след серия от хибридизации с други бактерии направили маята за хляб. Първоначално тя била в армейския арсенал - като част от продоволствията в раниците на редниците, които да използват за изхранването на войските на самия фронт.


По-късно, поради успеха на тази бактериална линия, термофилните дрожди навлезли и в индустрията. Тогава хлябът започва да става вреден - няма нищо общо с това, че е бял или черен. Работата е там, че маята за хляб е изолирана от трупни бактерии, които по принцип разграждат минералите в костите на мършата.


Как тогава са останали фосили на динозаври? И то през всичките тези "65 милиона години"?


За да може да има фосил - кокалеста, органична вкаменелост - животното трябва да е умряло в БЛАТО. И не какво да е блато. Животното трябва да е умряло в доста кално блато, и да е умряло по такъв начин, че някакси трупът му да се озове зарит в ГЛИНА.


/Знаете ли какво ползвали в миналото бабите вместо хладилници? Глинени делви. На дъното слагали вар, над нея - слама, над нея - още вар, и в нея подреждали колкото яйца можели, и ги заливали с вар. Над това нещо слагали още един слой натъпкана слама, и запечатвали глинената делва. Това запазвало яйцата с години пресни/
Любопитно е, че рядко се открива самостоятелен фосил. Обикновено се откриват фосилни находища - много видове динозаври, умрели на едно място. Затова обикновено е проблем кои кости на кой вид принадлежат. Често има смешни версии, като например, че няколко хищника от различни видове натръшкали цяло стадо тревопасни, след което минал друт хищник и натръшкал и останалите живи, и предните различни хищници, и затова всички са умрели на това място в странни пози.
Въобще... има идеални обяснения за всичко.


Единственото странно нещо остават динозаврите, които са открити вертикално, с опашката нагоре. По този начин преминавайки през няколко многомилионни земни слоя. Понеже не е ясно как точно един динозавър може да умре така, че трупът му да присъства във всички земни слоеве в рамките на няколко стотици милиона години, и понеже е ясно, че той трябва да е умрял само в един от тези слоеве, за сега дилемата се състои в това в кой от всичките е умрял. Някои приемат, че е по-правилно да е умрял в земния пласт, в който се намира главата, докато други предпочитат да е умрял в средния - който горе-долу да разполовява дължината му.


Съвсем друг е въпросът с дървесните вкаменелости. Няма никакво място за съмнение, че възрастта на дървото е в онзи геодезичен слой, в който са корените. А животът на това вкаменело дърво е бил, да кажем, 300 милиона години.
От друга страна... ако разполагаме с един планетарен Потоп като историческо събитие... нещата изглеждат по съвсем различен начин.


Прииждащата вода ще помете всичко по пътя си. Растения и дървета, животински видове - всичко. Всичко живо ще бяга от водата, колкото може, но когато бъде застигнато, то ще бъде пометено. Може да бъде влачено със стотици километри от калната стихия.
В зависимост от мястото на извиране на водата, тя ще става все по-кална, гъста и тежка, колкото по-дълъг път изминава. Цялата органична маса, която въргаля в себе си, рано или късно ще стигне до някакъв особен релеф, до някаква дупка, или промяна на наклона.
Там тази маса от всичко удавено, изкоренено и завлачено, ще се утаи и ще се нагнете в една голяма топка, циментирана да ферментира под тонове кал, тиня и глина за да се превърне във фосилен басейн.
/точно върху каквото се приземи и копа Кюриосити на Марс/


Ако някой не е виждал потоп, може да гледа сборния материал от и да си представи това в няколко десеки пъти мащаб, и навсякъде по планетата (не само при бреговете, защото водата е извирала от всякакви места).
Представете си това на планетарен мащаб. Представете си го, случващо се в един и същи интервал от време, на всички места по планетата. Опитайте се да си представите всички тези съдби... и всички тези кончини... На хора, динозаври, животни, растения...
И нито едно извънземно.
Всеки, който е чел Библията, има някаква представа долу-горе кога е бил Потопа. Откъде обаче идва тази малоумна безумица за "65 милиона години", и "405 милиона години" и "стотици милиони години"?


От идиотското датиране. И точно сега ще се задълбочим в тези методи.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил

Както стана ясно от това, което споменах до сега, земните геодезични пластове не се образуват за милиони години. Това няка как да стане, защото костите ще се разпаднат на елементи след години - въобще няма да чакат калта около тях да се вкаменява милиони години. Доказателствата против това твърдение са наистина много, и няма да се задълбочавам в тях сега - всеки може да се поинтересува сам.
Ще спомена, само като пример, един от интересните случаи, в които във вкаменели динозавърски яйца е открит съвсем непокътнат протеин.
Друг такъв пример идва от "Държавния Монтански университет", в щата Монтана, САЩ. Те открили червени кръвни телца в кост, принадлежаща на тиранозавър. Направили серия тестове, за да докажат, че това не са червени кръвни телца, и всички тестове, доказали, че това са именно червени кръвни телца.


65 милиона години ли? Или горе-долу вчера?


Поредният любопитен факт е, че според настоящия темп на корозия на скалите (под влияние на водата), който науката дава, континентите ще бъдат корозирани и изядени до морското равнище само след 15 милиона години.


Как по дяволите континентите, които познаваме, може да съществуват на планетата от стотици милиони години? Да, преди е имало Пангея, но Пангея се е разделила на същите тези части, които са били на повърхността тогава, и са на повърхността сега, само че в различен ред върху глобуса. Как е възможно това с настоящата степен на корозия, ако това се е случвало в рамките на стотици милиони години?


Всъщност... грешка... науката твърди, че възрастта на Земята е 5 МИЛИАРДА (пет милиарда) години.


Очевидно има нещо много много сбъркано. И грешката е именно в настоящите методи на датиране.
Въпросът, че има толкова много тъпаци, които не могат да си дадат сметка за тази грешка, е друга тема... и дали наистина има толкова много тъпаци, или вместо това има няколко умника, също е друга тема.
Радиогенното датиране на скалите измерва количеството радиация в тях в момента на тяхното формиране, и количеството радиация в момента на тяхното изследване. Други имена са "калийно-аргонно" датиране (potassium-argon) или "уранно-оловно" датиране (uranium-lead). Тоест - мери се съдържанието на радиоактивния материал в скалата, съотнесено към съдържанието на стабилния материал в скалата, за да се каже от колко време този материал преминава в стабилен (радиактивният уран с времето става на стабилно олово например). И това ще да е възрастта на самата скала.


Научното име на въглеродното датиране е РАДИОВЪГЛЕРОДНО ДАТИРАНЕ.


Първо: никой от тъпаците не си дава сметка, че не може да се каже колко олово първоначално е участвало във формирането на скалата. Ако оловото, присъстващо в началото, е било дори малко количество, разминаването в калкулациите а грандиозно, защото те считат, че в началото не е имало никакво олово - всичкото олово представлява стабилизирал се уран.


Второ: никой от тъпаците не се сеща, че степента на стабилизиране на радиоактивните вещества отдавна може да се увеличава и намаля в обикновена лаборатория и това е известно на науката. Те считат, че сега измерваните степени на радиоактивно стареене са били така абсолютно винаги, и никога не се е случвало нещо в природата, което да ги забави или забърза (иначе те съдят за въртенето на полюсите по ориентирането на залежите от магнетит в геодезичните слоеве и много добре знаят, че условията в геодезията се сменят твърде често и това личи навсякъде). Грешката в калкулациите в следствие на това недоглеждане, както се вижда, е в пропорционален геометричен размер.


Трето: всяка скала е водо-промукаема. Известен факт е, че ако водата е съвсем леко киселинна, тя отнася радиоактивния материал от скалите, защото тези материали имат предпочитание към водата. Радиогенното датиране НЕ отчита водното влияние нито на подпочвените води, нито на попиващата дъждовна вода - нищо. Ако само няколко десетки години водата преминава през даден геодезичен слой (а няма такъв, през който тя да не преминава) разминаването се уголемява с милиони години.
Примери?


Връх Св.Елена във Вашингтон изригва през 1980та. Купол от лава се надигнал и изстинал по време на тази случка. Радиогенните датировчици гордо обявили, че възрастта на този магмен купол е... един милион години.


В Хаваи има поток от изстинала лава и е местна забележителност. В историята на местните се помни, че това е било формирано при изригване преди 200 години (вулканът там е активен и наскоро направи още такива пътеки, може да се намери в ютуб). Радиогенното датиране обаче оценява тази пътека на възраст един и половина милиона години.


И много други примери.
Всеки разумен интересуващ се би трябвало да бяга надалече, веднага щом чуе "въглеродно датиране" или каквото и да е друго датиране (всичките са радиогенни). Когато чуете за миниатюрни златни винтчета и чукове, намерени в Урал, и датирани на еди колко си милиона години... когато чуете за метални плочи и записи на еди какво си, датирани на еди колко си милиона години... просто.... Бягайте надалече. Багйате надалече, отправете проклятие към медията или автора и се погрижете останалия свят да разбере за този лъже-информатор.
След това просто влезте по уфологичните форуми за мистика и прочие и се опитайте да обясните на масата профани вътре (чудесно място за това е хнет)  че това, от което разбират, е псевдо-конспирации, псевдо-мистика, псевдо-уфология и псевдо-езотерика (да, дори и това).
А какво датиране е било използвано преди радиогенното? Бил е използван "здрав" разум.


Например пирамидите. Отишли двама чичаци да изследват и да се опитат да датират пирамидите в Египет. Не могли, естествено, защото имали нужда от референтна точка. Затова почнали да копаят наоколо.
Изкопали скелет, и до скелета - вкаменяло огнище. И скелетът и огнището били някакси небрежно разположени, така че това била чудесна референтна точка. Чичаците се върнали откъдето са били (не помня сега, но май-бяха французи) и обявили, че когато тоя скелет е палил огън, пирамидите не ги е имало там. Това означава, че пирамидите са максимум на възрастта на вкаменялото огнище!


Чиста работа!


Разбира се, това в момента е официалната възраст на пирамидите и е приета за стандарта, по който се печатат учебниците по история... кога се учеше за пирамидите там... май преди седми клас. Ако някой иска подробности за този абсурд, може да сърфира за първите двама датировчици на пирамидите (както казах, именно тяхното изследване се пише в учебниците). Аз не мога да се занимавам с такива глупости в момента.
Естествено, в научните среди все пак има някаква свян, и по някое време някакви решават да датират пирамидите радиогенно. И ги датирали радиогенно и казали някаква глупост.
Значи не само, че се опряли на Грешка Първа, Грешка Втора и Грешка Трета (които споменах по-горе), ами сега датират камъните на пирамидите? Камъните на пирамидите? Датират кога е била формирана планината, а не кога тези камъни са били изсечени от нея и подредени в пирамида?
Това, само по себе си, е много типичната Грешка Четири, която се прави при всяко едно датиране на артефакти - датира се сформирането на материала, а не оформянето му в артефакт. ПЛЮС винаги наличните стандартни Грешки Едно, Две и Три, които си вървят с метода.


Но сега отново на въпроса.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил

Надявам се, някои от читателите вече са си дали сметка за много важния извод, че е невъзможно да разбереш миналото.
В момента ние не разполагаме с никакви средства, чрез които да разберем онези неща в миналото, които не са оставили доказателства след себе си (например всичко онова, което не е имало късмета да умре под тонове глина, за да стигне до нас). Нямаме начини. Нито можем да кажем на колко години е света, или колко години дадено нещо е съществувало.
Както ще говорим по-долу, нямаме начин да знаем как е изглеждала планетта преди Потопа. Тя е била неузнаваема. Никой от нас не може да я познае, ако има възможността да я види в миналия й вид.


В позицията, в която се намираме в момента, на нас ни е толкова невъзможно да разберем миналото, колкото ни е невъзможно да разберем бъдещето си. Или по-точно обратното - доколкото можем да разберем бъдещето си, точно дотолкова можем да разберем и миналото си.
Плочите, върху които се намира познатата ни суша, не се местят бавно, с милиони години. Те могат да се местят доста бързо и спонтанно. Доказателствата за това са също многобройни, но нямам сили да обръщам внимание на всичко. Аз съм все пак само един. Мога само да насоча читателя към два начина - естествен и неестествен. Естественият начин се описва косвено в книгите, сглобени от извадките на изказванията на Шаубергер в съвременни за него научни списания и вестници. Неестественият начин е чрез технология, която нашите създатели (по-скоро отговорниците за настоящия ни вид) имат, и за нея става дума в "Румънския Сфинкс" на Раду Чинамар - Паралелна Реалност преведе и издаде книгата на български.


Читателят може сам да се поинтересува за подземните океани. За океаните, които се намират ПОД тектоничните плочи. Които се намират ПОД познатите ни открити океани.
В земните недра има в пъти повече вода, отколкото на повърхността. Ако тектоничните плочи се разместят така, че да отворят големи пролуки, вътрешното налягане в планетарния геод изкарва голяма част от тази вода на повърхността. Което представлява и случилият се тук Потоп.


Ако сте виждали - например на село - обширна циментова беседка... или широка пътека от цимент или плочки, разцепваща двора на бабите и дядовците ви, сигурно сте забелязали, че след силен пороен дъжд, върху тези чисти места има кални вади. РЕЛЕФНИ кални вади.


Когато тези кални вади изсъхнат на слънцето, преди старците ви да се организират да люснат една вода, тези вади вече са купчини от суха пръст.


Релефни, набраздени купчини от суха пръст.
Едната снимка е на сушата, където водата се е оттеглила. Другата снимка е на морсоко дъно, където водата все още се движи.
Никоя от познатите ни планини не е съществувала преди Потопа. Нито една. Има единствено съмнения за две-три планински вериги, че са по-стари от Потопа, но нищо сигурно за сега.
Всички те са се появили като наноси на грандиозната кал и отиващата си вода, след като планетата се е успокоила - като при това са зазидали много морски същества в себе си, много раковини и черупки и всичко възможно, животни и растения от всички области на планетата могат да се открият зазидани по върховете на всички планини на Земята.


Всички каньони на планетата са създадени от внезапно отприщила се вода, която е оглозгала сушата в познатите форми. Специално в случая с каньоните обаче (и с някои други видове образувания на сушата) не се е случило по време на Потопа, а по време на Ледниковата епоха веднага след него.


ХАОСЪТ СЛЕД ПОТОПА


Преди да има хора на земята, имаше два бога.
Точапа на добротата, и Хокомата на злото.
Точапа имаше дъщеря на име Пу-ке-йе и се надяваше тя да стане майката на всичко живо.
Хокомата Злият се закле, че няма да се случи нищо такова, и покри целия свят с Велик Потоп.
Точапа Добрият повали Голямо дърво и издълба вътрешността му.
Той постави Пу-ке-йе в него и когато водата се надигна и покри света, тя беше в безопасност в измислената си лодка.
Накрая водите спаднаха и разголиха върховете на планини.
Реки бяха създадени, и една от тях издълба с необуздана сила Великият Каньон.
Пу-ке-йе спря лодката си в новата земя.
Тя стъпи на нея, и се загледа в един празен свят.
легенда на индианците от племето Хавасупи, Северна Америка
Според Шаубергер - лошото състояние на коритата на реките е пагубно за ЦЕЛИЯ КЛИМАТ НА ПЛАНЕТАТА.
- Ако реката се осмърти и убие, коритото умира с нея - коритото на реката е част от нея.
- Водата ненавижда слънце. Обръщам внимание на всички онези измамени хора, които си мислят, че "зареждат" водата на слънце - правите я само по-отровна. Основният начин за убиване на една река е като се изсече растителността по бреговете й, която й прави сянка. Друг метод е вкарването на реката в изкуствени канали през населени места, които са некадърни, и тя излиза съвсем мъртва.
- Когато коритото започне да умира, то става по-плитко (защото реката губи от подемната си сила колкото по-мъртва е и не може да се вкопава). Когато коритото е твърде плитко, реката започва да изяжда бреговете си, защото те са твърде ниски.
- Рано или късно бреговете се срутват. Реката се запушва и прелива, наводнявайки всичко, което може и за което й стигнат силите.
- Всичко в почвата се удавя и измира. Започва разложение, натрупване на тиня, отделяне на отровни газове и ферментиране на гниещите материали.
- Започва ГОЛЯМО ИЗПАРЕНИЕ. Живата вода не се изпарява лесно. Колкото по-мъртва е, толкова по-лесно се изпарява. За това помага обширната площ на наводнението.
- След като наводнението пресъхне, следва период на ДЪЛГО ЗАСУШАВАНЕ. Цялата еко-система в околността застива в развитието си или умира.
- След засушаването, на същото място на разлива, пада СИЛЕН ПОРОЙ, който прави ново наводнение. Това се случва, защото колкото по-топла е почвата, толкова по-трудно водата попива в нея. Премахвайки зеленината, която да охлажда почвата, дъждовната вода попива в нея трудно (колкото по-топъл е котлонът, толкова повече водата се търкаля по него без да го мокри). Дъждовната вода на пороя, образуван от голямото изпарение от предното наводнение, не може да попие в почвата поради високата й температура в резултат на засушаването, което води до ново наводнение. Ново изпарение. И затворен цикъл на суша и наводнение, докато не остане нищо живо.


Можете ли да си представите засушаването, след като Потопът се е отдръпнал?


Сушата и жегата са били неописуеми. Земята е представлявала гола, изпръхнала кал, без растителен живот, с обширни области от изсъхнала тиня и разложения. Не е имало почти никаква храна (поне за сложните организми) и не е имало нищо мърдащо на целия хоризонт.
Единственият живот са били няколкото малобройни човешки групи, спасени от принц ЕА по различни начини - повечето били на самоделни лодки и кораби и други съдове. Защото, както читателят помни, спасяването на АПА зверовете е щяло да се счита за предателство към Ипремията, принц ЕА не е могъл да използва технологичните преимущества на силите, които представлява (или поне не официално). Той е можел само да им предаде навреме нужните знания и инструкции, за да могат да се спасят сами.
Част от сивите - расата HEN-T [хен-т], която, точно както АПА зверовете, е плод на генното инженерство, за да се занимава с цялата административна работа и бюрокрация в Империята, както АПА се е занимавал с най-черните и тежки работи в открирата среда - са помогнали за запазването на АПА вида, като скривали определени групи индивиди в свои подземни инсталации.


Малките групи от АПА (най-вероятно предимно АДА-МУСи но може и да е имало и малки части АДАПА) са били единствените живи същества в огромен радиус. По една такава група във всички краища на планетата.


Континентите били наредени по съвършено различен начин. НИЩО не било същото, и всичко представлявало пустош.
Земята била чисто нова, като след пускане на водата в тоалетната чиния.


След това е последвала Ледниковата Епоха.
- Колкото повече изпарение има през годината, толкова повече валежи ще има.
- Колкото по-топла е зимата, толкова повече сняг ще падне.
- Редуването на суша и наводнение създава затворен температурен цикъл в планетарния климат. Затопляния се редуват със застудявания.
- По време на затоплянето зимата, вали много сняг. В последващото застудяване той няма възможност да се стопи. В следващото затопляне има нов силен снеговалеж. Следващото застудяване не позволява на покривката да изчезне, и тя се натрупва върху предното натрупване.
- Когато зимата свърши, топящият се сняг е толкова много, че изпарението е в огромни размери.
- Топенето на снега отнема все повече време с годините, и снегът изчезва все по-късно през лятото, защото с всяка следваща зима има по-голяма и по-голяма снежна покривка, и все по-голямо изпарение.
- В един момент снежната покривка от предната зима заварва следващата зима.
Потопът е бил само едно кратко, яростно събитие, участващо в един дълъг процес на разрушено, възстановяващо се равновесие.
С всяка следваща година снежната покривка се увеличава.
На планетата са се образували гигантски полярни шапки, поглъщащи повече и повече територия. Единствено една тясна ивица, опасваща екватора, е запазила в малка степен кръговрата на сезоните си. Има много доказателства за това, естествено, но нека не се спираме на тях. Читателят вече знае какво да търси.
Междудругото можете да откриете и отдавна подавана ни информация, в една чудесна анимация за възрастни - "Огън и Лед".
Защо ни се пуска информация, и как ни се подава тази информация, съм обяснил в тази тема - Подсъзнателно обучение.


Информацията за тези времена е пускана предимно чрез героя Конан Варварина.


В централните региони на онази запазила се екваториална ивица с нормален климат, са се развили и градовете. Там също е била значителна и суха пустош, заради критичните засушавания непосредствено след Потопа. Това е именно областта на всички стари цивилизации от Следпотопното време.


Спасените АПА зверове помнели знанията от отишлия си свят. Там имало метали, развили отново рудодобива, имало ковачество, правели се оръжия. Строяли се големи сгради и удобства - имало земеделие, имало градини, имало скотовъдство, имало е водопроводна мрежа и познания за материалите. Имало е остатъчна култура от предния свят. Имало е и завърнали се богове.
Както писах в тази тема обаче -  Подсъзнателно обучение - тази култура и градове са били обречени на регресиране. Цивилизацията е била изтрита. Атлантида, Му, Ведите и останалите са били напълно унищожени, вече само спомен, който сякаш бил вчера (и наиситна бил вчера). Оцелелите Потопа напривили всичко възможно, за да предадат колкото се може повече от спомените и знанието си на родилите се след Потопа, но забравата била неизбежна. Това вече бил един Нов свят.


Помнещите Потопа умрели. Поколенията се сменяли, и със сигурен и непоколебим темп цялото познание се забравяло. Капчицата останала култура от Стария свят изсъхвала и цивилизацията поемала последните си дихания на тази ивица-остров от този Нов свят.
Живеещите там хора били здрави, и в добра форма. Били и красиви. Били направлявани и от своите богове - както обясних в темата "Подсъзнателно обучение", това били нефилимите, предшествениците на илюминати.


На север и на юг обаче, Ледниковият период настъпвал. Ледовете все повече се разширявали и поглъщали географските ширини. Там нямало цивилизация. Там имало само бавна и мъчителна смърт.
Оцелелите АПА, които били хванати в ледения капан, били безпросветни, забравящи, без морални или духовни устои, постепено връщащи се към примитивизма. Поради липсата на храна, телата им се израждали - появявали се все повече болести, свързани с липсата на светлина, премръзването, твърде екстремните условия... Те се израждали в гърбави, слаби, беззъби и изкривени хора, чиито брой постоянно се смалявал. На всичкото отгоре те били диви, агресивни и оглупяващи.


Онези, които не искали да бъдат погълнати от разрастващите се полярни шапки, които все повече стеснявали екваториалната ивица на остатъчната цивилизация, били принудени да бягат към лоното на градовете. Но онези от цивилизацията не ги харесвали - те били глупави, болни, неморални и многобройни (защото прииждали отвсякъде).
Имало много сблъсъци и войни. Войни между онези, пазещи топлото и онези, идващи от студеното. Войни между цивилизованите и озверелите. Войни между красивите и грозните, между здравите и болните, между помнещите и забравящите.Войни между центъра и покрайнините.
Това завинаги оформило психиката на бъдещите поколения АПА.


Най-силните били най в центъра на равновесната екваториална ивица - в градовете. Най-слабите умирали в хватката на гигантските полярни шапки. Онези, които не били нито силни, нито слаби, си намирали място по средата на този конфликт.

РАЗВИТИЕТО СЕ РАЗДЕЛИЛО НА ПРЪСТЕНИ


Разслоението било много силно. Каменната Ера, Бронзовата Епоха, Желязната Епоха и Златният Век съществували едновременно и били пръстеновидно разположени на географската карта. Онези, хванати в ледовете, си служели с пособията, характерни за Каменната Ера. Колкото по-навътре към центъра се движел човек, толкова повече се увеличавала цивилизацията, а живеещите в градовете се ползвали от знанието и способностите на Златния Век.
Ако един пътешественик решил да обиколи света (Конан Варварина), той щял да преминава през много развити и гъсто населени региони. През градове на магьосници (цивилизацията), през градове на робовладелци. Щял да мине през цели пиратски села (средните райони), където единственият закон бил законът на меча, и където единствената печалба е кражбата от себеподобните и лова на хора-животни от зимната пустош за роби в градовете.


Това била земя, в която се срещали големи армии. Остър примитивизъм и силно развита, магическа, наука. Земя, в която има както хора, така и хора-животни. Както обикновени животни, така и големи змейове и летящи дракони.

Ако един Конан се озовял в град на някой велик магьосник, то най-вероятно истинската форма на магьосника е била гигантска змия. Тези магьосници живеели в каменни крепости-лабиринти, а около тях живеели техните човешки роби.
Тези крепости се наричат зигурати и има малко останали от тях, защото са по-стари от Потопа*.. Най-известните от тях се намират в Иран и Ирак.
Колкото повече хората се множили, толкова повече знания забравяли. Колкото повече се множили, толкова повече господарите им магьосници осъзнавали, че робите са твърде много, за да продължат да се показват пред тях открито. Колкото повече хората се множили, толкова повече драконите от стария свят, които преди години били навсякъде, били принудени да се скрият в недостъпните райони на планетата и да изчезнат от сцената.
Следва да обсъдим края на този Хаос, как са възникнали религиите и как всичко е довело до настоящето ни.
П.П.
* Много сгради били наново населени, след като оцелели Потопа:
- Циклопските крепости, които инките използвали, били просто реставрирани с подръчни материали от тях. Грамадните каменни блокове били строени от цивилизациите от Стария свят.
- Пирамидите в египет оцелели, само че Потопът отнесъл цялата им външна гланцирана облицовка, както и златните върхове, оголвайки ги до каменната им арматура.
- Сфинксът е бил цял лъв, но главата се е отчупила по време на Потопа. Във времената след това била завършена от АПА под формата на човешка глава - новите намесници на планетата, на които принадлежал Новия свят.


И още интересни факти за това. Думата за "господар" на Имперски език е LE [ле]. Принци ЕА е бил Господарят на Зверовете (господарят на човека) - ЕL-EA [ел-еа].


Оттам идва думата LEO [лео] - лъв. Затова лъвът е пазителят на знанието. Винаги, където има лъв, той е в качеството си на страж на знанието. В Азия например лъвът е сложил лапата си върху сфера, изобразяваща цветето на живота. Това е стилизирана форма на Ериду (сферата), а геометрията на цветето на живота изобразява основният принцип, чрез който принц ЕА е тераформирал планетата обратно към живота /ще обсъдим това в друга тема/.
/да, змията също е пазител на знанието, защото емблемата на учените на Науката по Произхода, чиито Велик Майстор е бил принц ЕА, е била две преплетени змии /


Там, където е сфинксът сега, има помещения с много знание и библиотеки - заровени точно под сфинкса. Но информацията за това е оскъдна... а и отдавна са обърнати наопаки от претарашване от нацистите, руснаците, модерните сили и всички останали.


А защо лъв? Защо ЕА е бил изобразяван като лъв? Ще има тема и за това... Но за сега на читателя му е ясно, че RRR съществата - преди да се нарекат сирианци (живеещи в името на империята) и да слеят културата си с тази на Империята, която води началото си от Орион - произлизат от еволюирали хищни бозайници. Средна форма между едри котки и вълци.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил

Принц ЕН-КИ ЕА и брат му ЕН-ЛИЛ АН-ЕН се били помирили по въпроса със звяра. И двамата били решили да запазят и малкото власт, която имали, докато баща им АН-У все още седи на престола на Сирианския клон от Империята на Деветия сектор от галактиката.
Те спрели да враждуват помежду си, но не престанали да се предизвикват. Принц АН-ЕН щял да предизвика принц ЕА, като нахъса тълпи от неговите АПА зверове към зверовете на брат си. Великият Майстор на Науката по Произхода, създателят и бащата на звяра, щял да му отвърне по същия начин.


АПА звярът пораснал на ум. Голямата му физическа сила и вродената му страст (точно както принц ЕА го бил направил) му спечелили интеграцията в самия битов живот на Господарите. Той чистел къщите им, той им слугувал, на него се поверявало управлението на малки територии, той ходел сред боговете като техен роб. Звярът АПА станал втори единствено след своите господари.
MARDUK [мардук] бил син на принц ЕА. Тронът на АН-У щял да му бъде отказан, защото е бил отказан и на баща му, но МАРДУК искал да се качи на него на всяка цена. МАРДУК бил много опитен DAK [дак] войн.


DAK [дак] е името на бойните сили на Сирианското крило на Империята в Деветия сектор. Думата идва от звука на тракащи челюсти (защото сирианците произлизат от хищни бозайници) и означава "зъби". Думата също така означава и "разрушение", "смърт", "жестокост"... На английски dog [дог] означава "куче". На английски думата dark означава "мрак" и "тъмнина". Буквата R се появява от старинното име на сирианците - RRR [ррр].


Поради лексиката на Имперския език, думата объртана на обратно, означава обратното. KAD [кад] означава "сътворявам", "създавам", "лекувам". Една от титлите на принц ЕА била KAD [кад]. Оттам идва думата God на английски, която означава "господ", "бог", и също представлява думата куче, обърната на обратно.


KAD [кад] произлиза от DAK [дак], защото сирианците първо се научили на разрушение и убийство, и по-късно се научили да създават нови неща.
Като опитен DAK [дак], МАРДУК предизвиквал всички по йерархичната стълбица над себе си, преследвайки повече и повече власт. Той щял да предизвика и собствения си баща и чичо, ако не се случило така, че братът на МАРДУК - DUMUZZI [думузи], бил убит. МАРДУК веднага бил нарочен за убийството му (това може и да е вярно, и да не е вярно... възможно е също така някой негов висшестоящ да се е опитвал да запази позицията си по този начин).
Да убиеш някого без да си го предизвикал, е престъпление в Империята, и МАРДУК побягнал и се скрил в свой зигурат (в предния коментар дадох линк към това какво представляват зигуратите). Тъй като не искал да излезе, присъдата му била променена и той трябвало да бъде зазидан в този зигурат.


Негови подчинени и доверени АПА обаче му помогнали да избяга, като прокопали тунел под постройката, и МАРДУК избягал в космоса.


Той не разглеждал това като изгнание, а като възможност. Свързал се със съществата SSA-TA и станал съюзник с тях.


Както споменавам в тази тема - Историята на Земята, и по-подробно в тази тема - Цивилизацията на Земята, прадедите на Орион първо били земноводни насекоми, и преминали през рептилоидна фаза, преди да достигнат изчистената хуманоидна форма.
В този период, били познати като SSS [ссс]. ЖЕНСКИТЕ обаче разполагали с отрова, която плюели в лицето на своята жертва или противник. Мъжките нямали такова нещо. Затова женските били известни като SSS-T [ссс-т] - звукът от изплюването на отровата, когато атакували.
Тъй като царицата на Орионското крило на Империята в Деветия сектор е и върховния владетел на Империята, думата SSS-T [ссс-т] започнала да се свързва и със самия трон.
Думата АN [ан] означава "небе", а само А се прибавя към думи, чието значение трябва да стане по-висшо.


Съществата, с които МАРДУК се свързал, също били рептилоподобни, но те били с много по-животинска форма, отколкото жителите на Империята. Те все още имали зъби, рога, опашки и люспи. Те са върли противници на Империята и се крият в подземия из всички нейни светове. Ангажират себе си с подривни дейности, саботажи, атентати, убийства и всякаква подривна дейност. В Империята те са считани за терористично ориентирана раса, подлещажа на избиване и залавяне и открита война.
Стига те някога да се покажат наяве, защото са майстори в измамите, театъра, манипулирането и контрола, прикриването, конспирациите и всякакви видове тайни.


Те наричат себе си SSA-TA [сса-та], за да подчертаят, че са по-достойни за трона на Империята и са по-могъщите управници на Деветия галактически сектор.


Сангома лечителят и шаман Кредо Мутуа е виждал как изглеждат SSA-TA - на езика на зулусите те са наричани "Читаури" - и твърди, че е виждал буквално изображение на SSA-TA мъжки по телевизията, във филм на белите хора. Според твърдението му, този мъжки има оцветката на кожата, характерна за царствените линии на SSA-TA.
Според Кредо Мутуа изображението е съвсем истинско, и щяло да бъде напълно истинско, ако не било на филм. Става дума за този персонаж:Във филма има много сцени, изобразяващи типични сблъсъци между ARI-AN [ари-ан] (Орионското крило на Империята) и SSA-TA. Рептилите от Орион изглеждат точно така, както изглеждат известните джедаи от Междузвуздни войни:


SSA-TA били доволни от сделката с МАРДУК и щели да го подкрепят. Те винаги са готови да нанесат удар по двете крила на Империята - Орион и Сириус. Един евентуален удар по безценната Ериду би парализирал пътищата през Деветия коридор и би принудило царицата да преговаря с тях, докато ситуацията задкулисно подсилвала бунтовете им в сърцевината на ипреските територии. МАРДУК им обещавал богатство, власт и пълно участие в неговата империя. Ако пък не успеел, можели много доходно да изтъргуват смъртта му на своите врагове.


Само че цар АН-У никога нямало да позволи нов изблик на размирици в региона. Той твърде добре се бил погрижил за назиданието от бунта на племенника си АЛ-АЛ-ГАР преди няколко хиляди години. Затова, преди на нахлуят, SSA-TA искали да има и вътрешно участие. Тъй като принц ЕА не развивал хибридите HEN-T [хен-т] (това са добре познатите сиви извънземни, за които говоря тук - Сивите) по-нататък, те били интелигентни, но останали сервилни, за разлика от непокорния, размирен и труден за контролиране звяр АПА. На тях била поверена бюрокрацията, а и първоначално били хибридизирани от клетки на гущери. Би могло SSA-TA да ги убедят, че имат родствени връзки и с още обещания да ги спечелят на тяхна страна.
На HEN-T [хен-т] също така било обещано, че те ще станат господари на АПА (който до момента, въпреки мимолетната си история в сравнение с тях, се ползвал с много по-голямо благоразположение), и ще бъдат втори само след принца - МАРДУК, и неговите войски от Майстори на Измама**, осигурени от бунтовниците SSA-TA. След доста усилия, някои HEN-T [хен-т] групи се съгласили, и те били внедрени на ключови бюрократични и административни позиции.


Друго име, което HEN-T имали в организацията на ЕН-ЛИЛ АН-ЕН, било T-CHET [т-чет] или SHET [шет] (думата означава "заповед", в смисъла, че те били Думата на ЕН-ЛИЛа). Когато SHET [шет] се присъединили към заговорническите сили, те били назовани SHET-I [шет-и] ("потайните", или "тайната заповед").
Нахлуването било тотален успех. SSA-TA саботирали всички възможни техники за самоотбрана и въоръжаването на армиите DAK на Ериду. SHET-I [шет-и] (новото име на сивите HEN-T) разстроили, преиначили или съвсем отрязали всички комуникации, и комуникационният фон над Ериду замлъкнал. Майсторите на Измама**, осигурени от терористите SSA-TA, свършили останалото, а МАРДУК взел ситуацията под контрол с авторитета си, и с факта, че е син на принц ЕА, и внук на цар АН-У.


ЕН-ЛИЛ АН-ЕН бил отстранен и избягал в далечните светове на Сирианските владения на Империята.


ЕН-КИ ЕА взел колкото може повече АДАМУС зверове със себе си и се спасил в своите собствени светове, наречени BAAL-EA-DAUS [баал-еа-даус] (Плеяди). BAAL [баал] за "господар", ЕА неговото име, DA [да] за "баща", U [у] е наставка за притежание към нещо и S [с] е за прослава на Империята. "Онова, което принадлежи на бащиния господар ЕА, в името на Империята". "Бащиният господар" означава "принц".


МАРДУК обаче не бил приключил със завладяването на Ериду. Той искал да се погрижи, че това владение завинаги ще остане негово.
Всички паметници, писмени документи или каквито и да е записи, които говорели за героични деяния или заслуги, трябвало да бъдат унищожени или преправени така, че да се припишат на него.
Всички археологически находки и паметници от Стария свят трябвало да бъдат намерени и унищожени. Всякакви писмени документи или доказателства, споменаващи, че е имало Стар Свят, трябвало да бъдат унищожени.
Всички исторически извори, споменаващи други велики личности и същества, трябвало да бъдат заличени или преправени така, че да говорят само и единствено за него.Не съществувал никой друг, освен МАРДУК. Не е имало никой друг, преди МАРДУК. МАРДУК е началото на всички неща, и всичко тръгва от него. Светът започва да съществува по негова воля. МАРДУК бил първопричината за всичко.
МАРДУК бил началото и края. Той бил единият и единствен Бог-Слънце. Той бил RR-A [рр-а] - най-висшият.

Учените от SSA-TA [сса-та] използвали своите технологии за ре-програмиране на съзнанието. Всички спомени трябавло да бъдат заличени. Били направени специални сгради и инсталации, където SSA-TA създали поточни линии на ре-програмиране, където спомените да бъдат заличени, съзнанието - ограничено и блокирано, а в паметта трябвало да бъдат внедрени нови, изкуствени спомени и визуални картини и поставени на фона на заглушаването на паметта.
Всяко едно същество на Ериду било задължено, по заповед на единия и единствен бог RR-A [рр-а], да премине през тунелите на светлината
. Онези, които не желаели, били подмамвани с обещания за власт, притежания, сексуални услуги (защото сексът винаги е бил любимото занимание на АПА), за да мине през тунелите.


Онези, които не се подчинявани, били вкарвани там насила. Някои от EA-SU [еа-су] (оттам идва титлата jeasus, или исус) на принц ЕА успели да избягат надалеч в дивото, в недостъпни територии и по високи планини, където започнали да създават нови записи, свидетелстващи за "Превземането", които да могат да останат и някой да ги намери. Но рано или късно те също били изловени и насилствено ре-програмирани.


Ре-програмирането на населението било завършено. Въпреки, че всеки изпитвал дълбоко смущение и чувство за несъответствие, всеки помнел единствено бог RR-A - началото и края. Единственото смущаващо нещо били мъгляви спомени за насилие, несигурност и безсмислие. Всичко това обаче щяло да трае само едно поколение. Децата на тогава живите щели да имат наследени спомени, но те щели да бъдат достатъчно слаби, за да не изплуват никога на повърхността.


Останал само спомена за един светъл тунел... в който всеки трябвало да влезе... защото там се намирала върховната награда.


SSA-TA [сса-та] взели една последна предпазна мярка.
Били конструирани големи кули, излъчващи електронно поле, което да притисне вродената страст, ярост и непримиримост на звяра АПА. Това електронно поле трябвало да замъглява генетичното наследство, което ЕА бил вложил в своето създание, и трябвало да направи зверовете покорни и със замъглено съзнание. Това електическо поле трябвало да служи и като защитна завеса за комуникациите - нито ЕА, нито ЕН-ЛИЛ АН-ЕН, нито самите царици от ARI-AN [ари-ан] (Орион) и сърцето на Империята щели да се свържат със звяра.
Миналото на Ериду било изфабрикувано.


Навикът на зверовете АПА да ходят на уроци по подчинение на ЕН-ЛИЛа всеки седми ден бил поет от SSA-TA.
Законите на досегашната цивилизация били превърнати в мистериозни какони и догми.
Съветите на принц ЕА се превърнали в съветите, изкушенията и подлостите на зъл демон, който звярът трябвало да мрази и ненавижда. DA-EA-BA-EL [да-еа-ба-ел] (DA, за бащата, ЕА името му, BA за господар и EL за знание, означаващо "Бащата и Господарят на Знанието ЕА") бил най-злото нещо на света. Той бил ДЯВОЛът.
Единият Единствен Бог бил началото и края, създателят на всичко, господарят на всички, най-свещеното от всички неща./нека си спомним, че според богомилите, светът и човекът са създадени от дявола/
Но записките на онези EA-SU [еа-су], които успели да избягат и да създадат нови паметници, в комбинация с разяждащото чувство на смут и безсмислие, не останали без резултати.


Сивите предатели SHET-I [шет-и], се превърнали в бог Сет - египетският бог на тъмнината, злото и смъртта.
SSA-TA били също толкова черни, колкото и Дявола, и за звяра АПА, двете били едно и също. Те били САТАНА.
Никой никога не повярвал напълно в Единия и Единствен Бог-Слънце. Звярът АПА, дълбоко в сърцето си, останал верен на егоизма си и съмнението станало негов постоянен спътник.

Отначало едър звяр, с огромна и необуздана сила и лош нрав... после по-рафиниран и пригоден за участие в Империята... след това разделен на покорен и непокорен вариант АДАПА и АДАМУС... след това отново слят в единен вид поради стечението на историческите обстоятелства... звярът АПА се превърнал в едно измамено, излъгано и объркано същество - ограбено от своето минало, разделено от своето космическо семейсто и превърнато в слуга на чужди извънземни интереси.


"Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек. Числото му е шестстонин шейсет и шест"
С това историята продължава, но е вече изчерпана за контекста на тази тема.


А сега предстои да обсъдим последиците от Потопа върху цивилизацията на ден днешен такава, каквато си мислим, че я познаваме. Как Потопът диктува екологичните и климатичните ни реалности сега. Как той диктува облика на културата ни, как диктува и мирогледа ни.
П.П.
SSA-TA в последствие стават изключително богата и мощна раса в деветия сектор, благодарение на владението си Ериду.


В последствие те се опитват да убият МАРДУК, защото вече нямат нужда от него, но той успява още веднъж да избяга в космоса.


До ден днешен, Ериду - Земята - е владение на гущероподобните хуманоиди SSA-TA и звярът АПА е тяхна собственост.


Най-силната империя в тази част на галактиката - Двукрилата Империя на Деветия сектор ARI-AN - ASA-RRR (Орион-Сириус) - продължава активно и открито да воюва със SSA-TA узурпаторите, за да възстанови владенията си върху Ериду и звяра АПА, който "законно" й принадлежи.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил


Има повече изображения на АR [ар] корабите, отколкото човек си представя. Медията гъмжи от този образи, и все пак го прави така, че да не се вижда - винаги е нещо загатнато, например илюзия, когато определен брой предмети се погледнат в перспектива... или само символно... Тоест ако човек вече знае какво да търси, ще го открие навсякъде, но ако не знае какво търси, няма да го забележи.
Редки са медиините продукти, които изобразяват АР буквално и Междузвуздни войни е един от тези продукти. Аз лично съм гледал друго буквално представяне, в детската компютърна анимация "Shadow Raiders" - ето . Не само, че в тази детска продукция се говори за бойни луни, които са естествено изглеждащи спътници, и всъщност изпълняват ролята на дистанционно контролирани бойни сателити, но има и нещо, наречено "Планетата на звяра", което е от класата на голям АР като Звездата на смъртта на Дарт Вейдър.


И много други продукции...
АР е напълно изкуствена планета, със синтетичен външен корпус и без атмосфера. Нейният двигател представлява синтетична черна дупка, която свети като слънце в центъра на кораба - имитация на така нареченото "вътрешно слънце" на всяка планета (и вътрешното слънце на всяка планета наистина Е енергийният й източник).
Отвътре има затворена еко-система - има полета, реки и планини. Има растителни видове, гори и всичко, което да напомня естествена природа. Има дори ден и нощ - за удобство на обитаващите АР-кораба. Климатът е изкуствено контролиран и е също за удобство, защото АР-кораба е преди всичко царски, представителен кораб. На второ място, той е най-мощното оръжие на Империята в космоса.


Както човек се досеща, гравитацията също не е проблем, и е нормална. Животът е организиран в малки и големи градове и ВСЕКИ жител на АР-кораба участва в неговото стопанисване и управление по някакъв начин.


По-голямата част от населението се раждат вътре, и умират вътре. Само пилотите на флотилиите излизат навън, и то само когато длъжността им го изисква, иначе нямат причина да излизат навън. Вътре е рай. Нищо никога не липсва, и желанията на почти всеки могат да бъдат сбъднати. Всички нужди - задоволени, всички грижи - разрешени с натискане на копче..Представа за външния свят има само онзи, който се интересува от външния свят. Повечето не се интересуват - защо им е? Просто изпълняват работата си, каквато и да е тя, и това е. Дипломатите, военните и останалите видове пътници (които ползват АР-кораба действително като кораб и машина за унищожение и демонстриране на мощ, а не като родна планета) са онези, които познават целия външен свят и които създават програмата, направленията и *урсовете, задачите и тн.


Когато АЛ-АЛ-ГАР въстава и предизвиква АН-У - царят на Сирианското крило на Империята, той праща своя АР като традиционен предводител на големите армади, символизиращ мощта и властта. Тоест - флагманския кораб.


АЛ-АЛ-ГАР обаче успява да порази фатално АРа на АН-У (както споменавам в темата за мартеницата, титлата на АЛ-АЛ-ГАР означава "Зевс"). Битката тогава е била за планетата Тиамат, която е била столица на слънчевата система. Воините на АН-У обаче предпочитат да разбият излизащия от строя АР в Тиамат, вместо да оставят планетата във владение на някакъв въстаник.
И точно така правят. Разбиването на АР-а на АН-У в Тиамат е било ужасяващо събитие... Рядко в историята на Империята се случват такива неща, и ужасът е бил вледеняващ не само за губещата страна, ами за всички, които са били замесени в това и за всички, които наблюдавали или до които достигнала новината.
Тиамат се е взривила на парчета, и от нея не останало нищо. На мястото на старата й орбита останал само един астероиден пръстен.
Основният й, централен остатък, се понесъл към Слънцето, само че за учудване на всички, се стабилизирал в по-вътрешна орбита. Това не било друго, освен едно очукано парче скала - без абсолютно нищо на него... и никаква атмосфера. Само летяща, въртяща се накриво скала в орбита, която тепърва щяла да се стабилизира.


Вътрешната кухина обаче останала. И това било важно, защото само така това нещо някога може отново да представлява планета. Именно поради това, че вътрешната кухина - оригинално принадлежала на Тиамат - се е запазила, и вътре в нея все още имало черна дупка, направило възможен факта това парче скала да се стабилизира в орбита.
Ако кухината се беше пръснала, и ако черната дупка се беше развалила, това щеше да е просто астероид, който най-вероятно щеше да бъде погълнат от Слънцето.

Това се е случило заради естеството на планетната физика.
Когато те ударят силно в челото (и аз много пъти съм наблюдавал това, когато тренирах бокс едно време), не те боли самото чело. Самото чело те боли, ако има разкъсване там, но то боли повърхностно. Реалната, дълбока болка, възниква точно отзад на главата - на тила. Ударната вълна прониква в костите на черепа (защото те са направени за това) и се разпространява като пръстен. Тя минава през целия черепен глобус, и когато мине отзад, пръстенът й почва да се смалява, докато най-накрая не се събере в точка точно на противоположната страна на удара. В тази точка ударната вълна интерферира със самата себе си и се получава резонанс - получава се вътрешно микро-разкъсване на плътта, и в дълбочина, защото ударната вълна продължава вече в права линия право през главата, в посока към мястото на удара (наобратно).


Представете си тази физика, за да разберете за какво става дума.

Нека разполагаме с един балон. Нека този балон да е покрит с изсъхнала кал така, че да не се вижда гума никъде, и отгоре да има черупка от кал. Когато ритнем този балон с обувка, ще стане следното: на мястото, където сме ритнали, ще остане парче кал, което няма да се отрони. Ударната вълна ще почне да пътува пръстеновидно по балона, отделяйки кални парчета и люспи... а точно отзад, противоположно на мястото на ритника, ще се образува широка, съвсем чиста от кал област, където ударната вълна се е срещнала със себе си и е изтръскала всичко.


Тиамат не се е пръснала, а е намалила значително диаметъра си. Тя е била много по-голяма, отколкото е Земята днес. Важното обаче е, че вътрешната й кухина е останала цяла. Онова, което си е отишло, и е образувало астероидния пояс, е цялата й кора (с която върви и атмосферата).

Затова, говорейки най-накрая в днешно време, Земята не само, че е куха... ами е планетата с най-голяма кухина, отнесено към диаметъра й, в сравнение с която и да е планета в космоса от същия тип, стига някоя да не е имала сходна съдба.


Оттам идват всичките тези игри: баскетбол... футбол... тенис... билиард... волейбол... ръгби...


Оттам идват повечето легедни за апокалипсис, както и приказки от сорта на това, че "Викингите не се страхуват от нищо, единствено от това небето да не падне на главите им".
Ние, разбира се, не сме били живи на Тиамат (става дума, като човеци). Но всички околни култури, в близките слънчеви системи, помнят катастрофата на Тиамат, и най-вече ние - в нашата слънчева система. Това е едно от многото събития, което оформя културата на BAD-U [бад-у] - слънчевата ни система (Слънцето, се казва БАД).


П.П.
Някой интересувал ли се е до сега как изглежда Земния геод? забележете, че това не е нито сфера, нито яйцевидна форма, нито елипса, а е една останка. И обърнете внимание особено на Марианската падина, която е била на противоположната страна на удара.


[youtube]NGqqb8DsIp8[/youtube]Някой чувал ли е, че скалите пропускат газове? Не само вода? Може би не с тези думи, но всеки е чувал, че камъкът диша.


Всъщност! Целият природен газ, който планетата е акумулирала от предполагаемото си раждане до сега, би трябвало да изчезнат само за 100 000 години. Въпреки това, когато находища с газ се пробиват от сондата, през дупката се освобождават огромни напрежения. Тоест, газовите джобове от природен газ са образувани много по рано от 100 000 години.
Природният газ е продукт на ферментацията и в момента се прави и чрез отпадъчни материали (еко-производството на метан).


Според теорията на модерната наука, въглищата са се формирали от гниеща растителна материя и тиня в древни блата. После се е получило запечатване с кал и пясък от придошли океански води. Само дето трябва да си луд, за да твърдиш, че блатата в древността са били стотици хиляди квадратни километри големи. Защото твърде често точно толкова са големи находищата от въглища между геодезичите слоеве. Според официалната наука, въглищата са се формирали за милиони години, докато растителността в древните блата е растяла и после гниела.
Само дето, с настоящия темп, с който се развива растителния свят, ще са нужни само 128 години за натрупване на масата, която формира залежите от въглища на планетата. 128 години. А не милиони.
Въпреки, че според официалната теория въглищата трябва да са формирани от блатна растителност, на практика няма такова нещо. Не са открити находища на въглища, оформени от блатна растителност - те винаги са от горска и планинска растителност.
Би трябвало залежите да имат ясно различими коренни системи и специфичните геодезични слоеве за едно блато. Също няма такова нещо - всички известни находища от въглища лежат върху чисти наносни слоеве, в които няма следи от корени и почва.
Твърде често във въглищните находища се откриват гигантски изкоренени дървета, което не би трябвало да е резултатът от едно блатно загниване.


Повечето хора смятат, че са нужни милиони години за формиране на въглища, но това не е вярно. В момента въглища могат да се правят в лаборатория, чрез едновременно загряване и пресоване, в рамките на седмици.


Същото е и с петрола - петрол в момента се прави в лаборатория в рамките на седмици, за стартов материал се ползва тръбопроводна шлака.


Нека читателят се замисли.
Ако на една планета не се е случвал планетарен Потоп, тя би ли разполагала с такива находища от въглища, петрол и природен газ?
Тя би имала блата, и би имала въглища - ако поради някаква случайност това блато бъде наводнено с океанска или морска вода, носеща утайки и можеща да го затрупа. Само че тези въглищни депозити биха били твърде малко. И твърде малки. Миниатюрни, в сравнение със залежите от въглища, с които Земята разполага в момента.
Тя би имала петролни залежи, но те биха били твърде малки, биха били твърде рядко явление, поради особените фактори, нужни за формирането на такива залежи.
Тя едва ли би имала каквито и да е находища на природен газ, защото той се просмуква през скалите много по-бързо, отколкото трупа напрежение и ферментира изходния материал.


Може ли една цивилизация да разчита на петрол, въглища и природен газ, ако на планетата не е имало планетарен Потоп? - Не. Тези находища биха били твърде малко... твърде разпръснати... твърде малки и твърде локални. Те биха свършили работа на малки поселения, и за твърде кратък период от време. Те не биха могли да станат основа на цяла една цивилизация.

Ако една цивилизация иска да просперира, тя има нужда от енергия. Една цивилизация не може да се опира на изгарянето на растителен материал - това дава твърде малко енергия, твърде бавно се възстановяват ресурсите, харчат се твърде бързо - растителният материал би свършил още преди планетата да се обедини в планетно расово самосъзнание.


Всичката енергия, която човечеството официално използва на ден днешен, се дължи на Потопа. Ние живеем от труповете на всичко онова, което е умряло в онзи момент от времето. НИЕ ЖИВЕЕМ НА ГЪРБА НА МИНАЛОТО СИ и до ден днешен.


Какво би станало с една цивилизация, на една планета, на която не се е случвал подобен катаклизъм... каква енергия ще открие тази цивилизация, когато възникне нуждата за консумиране на повече енергия?
Магнитна. Защото магнитите са под формата на всевъзможни изкопаеми руди навсякъде из космоса (какво представлява магнита, и магнетизма, ще обсъждаме в друга тема).


Дали такава цивилизация някога ще има нуждата да развие двигатели с вътрешно или външно горене? - Не. Тя ще направи скок от огнището и пещите директно към магнетизма, електричеството и анти-гравитацията. Нашите двигатели с вътрешно горене са точно толкова любопитни за тях, колкото техните двигатели са любопитни за нас.
А за какви времеви периоди наистина говорим?

Египет е започнал забележимото си съществуване през 3150та п.х. според официалната наука.


Според Библията, Потопът се е случил около 1600 години след като светът (разбирай планетата) е бил създаден, или около 2300 години п.х. Цифрите в библията са точни, но аз ги закръглям, за да не се занимавам с глупости.


Само че аз не обичам библията. Не казвам, че пише глупости, напротив - почти всичко вътре е вярно... Казвам обаче, че библията е коварна и подвеждаща в по-голямата картина на нещата, затова въобще не искам да вървя по нейните релси - това всеки път води до заблуда, точно когато искаш да погледнеш още по-отгоре.
За нещастие, няма никакви източници, които да посочват кога се е случил Потопа, освен гадната библия. А за сега имаме разминаване от 1200 години (между Потопа от библията и приблизителното начало на Египет според официалната наука).


Съществува този факт обаче, че Черно море не винаги е било солено. Читателят сигурно е чувал това - по дъното на Черно море има селища и в момента всички открити археологически обекти там се изследват от американски екип с българско участие. До сега са извадени каменни плочки с шумерско писмо на тях, и други неща. Преди, Черно море е представлявало сладководно езеро с много по-малки граници от сегашните, и бреговете му са били много населени. Сигурно сте чували за версите Атлантида да е била в центъра на Черно море, когато то е било сладководно езеро (и аз лично съм привърженик на това предположение).


За официалната наука не е тайна (поне това за нея не е тайна), че Черно море се превръща в соленоводно море след огромен прилив на морска вода, който до ден днешен променя природата на този наш воден басейн. И според мен това именно е събитието на Потопа.


Нещата са датирани чрез радиовъглеродно датиране, и възрастта им е оценена на 7 500 години. Както казахме, радиогенното датиране обикновено състарява нещата с множител с много нули отзад. В случая аз предпочитам да ползвам факта, че радиогенното датиране не може да подмлади предметите. Тоест, събитието в Черно море е станало "много по-скоро от 7 500 години". Минус 2000, прави "много по-скоро от 5 500 години преди христа".Има много доказателствен материал, че Ледниковата епоха е набирала скорост за няколко стотин години, а след достигане на пиковата й фаза е имало скоростно топене - ледовете са се отдръпнали само в рамките на 50 години. Твърде съм изхабен вече и нямам сили да спамя доказателства по същия този въпрос, по който пиша от три дни насам... но доказателствата, за които говоря, в по-голямата си част представляват разкази на народи и племена, които отразяват именно скоростното топене на ледовете. Говори се предимно за скоростното образуване на басейни и изникването на реки навсякъде. Например легендата на северно-американските индианци Хавасупи, която цитирах по-горе в темата, е едно от тези доказателства - спонтанно образувала се река, която се е отприщила внезапно, и с голяма сила, е издълбала Великия Каньон не за милиони години, а за дни. Това се получава и на други места по света, най-често когато стопена вода се събира по високи места, след което изведнъж събаря слабата стена на повдигнатия си басейн - по същество това е скоростно източване на гигантски локви, които правят каньони, дерета и всякакви неща на релефа.


Друго пример за естеството на доказателствената част са древните кортографи. Чували сте за всички онези карти, които изобразяват Антарктида и друга суша по земята с идеална точност. Изобразяват се неща, които ние не сме забелязали със сумати сателити и сканирания - не само за неща, които преди не са били скрити под ледове като днес, ами и за места, които не са били под вода - като например платото, което свързва Сибир с Аляска (което присъства на древните морски карти), но в момента е под вода (след стопяването на гигантските полярни шапки)(и което е покрита със степна растителност... на дъното на океана...).


Партолон например, пътешественик от елински и египетски произход, пътува до Ирландия през 1485та п.х. Първата група от заселници, която водел със себе си, отбелязала съществуването на три езера и девет реки (междудругото също така затрила някакво племе на великани). Когато след 50 години пристига втора група заселници, те отбелязали, че много повече езера и реки рукнали из земята. Което би трябвало да е топенето на шапките на отиващата си Ледена епоха.


Това е било, закръглено, в 1500та година преди христа. По моя личен усет, ако трябва да се допитам до себе си, бих сложил едно 500 години, в рамките на които Ледената епоха се е развила и се е свила. Така според моите лични преценки на интересуващ се, излиза, че Ледниковата епоха е почнала да се забелязва през 2000та година преди христа.
Което е някакси близко до твърдението на гадната библия, че потопът е бил през 2300та година преди христа. Според собствените, записани думи на владетеля на Вавилон Небучаднезар, Вавилон е бил основан през 2200г преди христа (с хиляда години повече от думите на модерната наука).


Ясно е, че това е празно бръщолевене. Като го прибавя към заключението, че според данните в Черно море Потопът се е случил много по-рано от 5 500та година преди христа... Приемам, че със завишена горна граница, Новият свят, в който живеем от Потопа насам, е на 7000 години общо.


Има обаче и още информация.


Според модерната астрономия, наличието на комети, астероиди и други летящи тела, е признак за една млада слънчева система. Според концепциите на модерната астрономия всички комети, астероиди и други летящи тела, трябва да изчезнат от една слънчева система в първите 10 000 години от съществуването й.
Без значение как - дали ще се разбият в тела, които имат стабилни орбити, дали ще се приближат твърде близо до някое и ще изгорят в атмосферата му... или просто ще се засилят толкова, че да напуснат слънчевата система завинаги.


Нашата слънчева система ГЪМЖИ от свободно летящи тела.
Това означава, че Слънцето е на максимум 10 000 години.


Читателят се пита как е възможно астрономията наистина да мисли така и все пак да продължава да си говори за милиони и милиади и такива цифри? Много просто: според астрономите слънчевата ни система е на почти 5 милиарда години - ВЪПРЕКИ това, че гъмжи от свободно летящи тела. Къде ли в темата споменахме тази цифра?
Точно така - това е предполагаемата възраст на Земята. Заради радиогенното датиране. С други думи - астрономията няма друг избор, освен да клекне пред геодезията, защото абсурдът би бил твърде голяма излагация.


В най-общи линии... можем да спекулираме, вярвайки на гениалното и безпогрешно мнение на автора на тази тема... че горе-долу, по бабини сметки... ако вземем предвид всичко до сега... Че:


Слънчевата система се е зародила преди 10 000 години. Била е незабавно заселена, защото мястото е ного наблюдавано - насред така-наречения Девети коридор на Деветия сектор от галактиката. След 1000 до 2000 години е избухнало въстанието на АЛ-АЛ-ГАР (Зевс) и Тиамат е била злополучно разрушена. Родила се е Ериду (Земята). Около 1000 до 2000 години е съществувал Стария Свят, след което се е стигнало до Потопа. И така, Новият Свят съществува в Следпотопните времена вече 5000 години.


С други думи, Следпотопните времена са по-голямата част от историята на Земята такава, каквато я познаваме, и се равняват горе-долу на половината от целия живот на Тиамат откакто е била цяла, голяма планета, до сега.
Дори и сметките да не са точни - НИЕ СМЕ МНОГО, МНОГО МЛАДИ СЪЩЕСТВА.
И все още нищо не сме видели.

П.П.
Като за финал на това, което исках да избълвам по въпроса на темата, искам да обърна внимание на един интересен факт.


Какво означава "богато ДНК". Защо проклетия Ной и всички около него са живели толкова, колкото аз няма да изживея за десетки животи?


Защото са имали много по-богато ДНК. По-богато ДНК означава и по-силно ДНК, означава повече способности, означава по-голямо дълголетие... и много други неща.
Колкото е по-богат един ДНК басейн, толкова по-непредвидими са резултатите в поколението на родителя. Толкова повече белези участват в "томболата" (наречена така, поради дълбокото ни невежество на този етап). И обратно - колкото по-беден е ДНК басейна, толкова по-малко варианти участват в "томболата", и поколението на родителя е толкова по-предвидимо.


Когато хората правят безразборни поколения помежду си, те поддържат един богат ДНК басейн. За да го обогатят обаче, те трябва постоянно да сменят средата си - не бива да се задържат задълго в едни и същи условия, защото следващото поколение ще изолира онзи ДНК вариант, който отговаря адекватно на условията, и ще започне да забравя всички онези варианти на ДНК, които нямат отношение към реалностите на условията.


Това означава, че колкото по-малко са видовете в едно семейство, толкова по-богат е ДНК басейнът. Колкото повече са видовете в едно семейство, толкова по-беден е ДНК басейнът на всеки вид.


Наличието на много човешки раси не е признак за човешкото разнообразие?? За бога - та то е признак на човешката нищета! Колкото по-високи културни рамки си изгражда едно общество, и колкото повече се окопава в територията си, толкова повече то заприличва на отделна раса. Защото дадени ДНК белези се фаворизират за сметка на други, които регресират.


Когато вземеш идеалния човек, И ГО ОГРАБИШ ГЕНЕТИЧЕСКИ, ще получиш една от цветните раси. Когато вземеш човек от получената цветна раса, и го ограбиш още!, ще получиш раса с друг цвят. Тъкмо защото когато китаец има поколение от китайка, поколението им със сигурност ще е китайско - понеже в ДНК басейна няма нищо друго, освен китайско: резултатът е 100% предвидим. Същото е като да теглиш томбола не 6 от 49, ами 1 от общо 2, или от общо 1,5.


Когато ЕА е казал на многобройните Ноевци да натъпчат по лодките всичките видове, те са го направили. Защото всичко живо тогава е имало хубаво и богато ДНК - едно семейство животни е имало твърде малко видове, и най-вероятно е имало само един вид в семейство. Нещата, които е трябвало да се съберат, всъщност са се брояли на пръсти.


Когато обаче се случва Ледниковата епоха, и когато се случва онова пръстеновидно разслоение на цивилизацията, за което говорехме по-горе, хората са се разделили по ареали. Възникнали са територии, интереси, започнали да воюват и да се изолират помежду си. Тогава са започнали малко по малко да се различават един от друг, защото расите са започнали да се оформят - семейството е започнало да ражда подвидове поради обедняването на ДНК басейна и разединението му.


И... продължителността на живота е почнала стремително да намалява. Докато стигнеме до този абсурд, който е днес. Осемдесет години? Какво по дяволите са 80 години... от които истинският живот е само 60, ако много се пазиш.П.П.2
И е същото при растенията. За тях споменах тук - в Качествени сортове семена.


П.П.3


Но богато и силно ДНК не означава само по-дълъг живот. Означава по-малко зор, който трябва да си даваш - за всичко. Колкото по-бедно е ДНКто, толкова повече зор трябва да си даваш и толкова по-труден става животът.


Нека читателят не смята, че се застъпвам за разпространения механизъм на ДНК. То въобще не работи така, както науката твърди и не работи така, както някои псевдо- езотерици, уфолози, мистици и конспиратори им изнася да работи. Но това вече не е по темата.
« Последна редакция: Април 29, 2018, 07:08:51 pm от Psyhea »

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил


Произходът на цивилизациите на планетата е външен.


За това има конкретна литература, разказваща кое как и защо (но не кога). Това обаче не е единствения фактологически път на достигане до това осъзнаване. Има и директен, логически, който обогатява представите в същата степен.


Първо човек трябва да се замисли за произхода на технологията и на техниката.


Когато един вид организми еволюират до себе-осъзнаване, те първоначално са без впечатления. Дарвин достатъчно добре е описал еволюцията, и е съвършено прав. Работата е там обаче, че той е прав за принципа - той е прав за това как животът вероятно се е развил на други места из вселената, но не и на Земята. На тази планета няма такова нещо като неконтролирана еволюция. Еволюцията е представена тук, интегрирана тук под контрол, и винаги е била планирана - дори и възникващите в нея случйности (защото принципът на сътворението е случайността) са били очаквани, предизвиквани, чрез оставяне на нарочно място за тяхното случване.


Дарвин е прав само, когато става дума за ПЪРВИЯ живот, оттам насетне нещата не се случват според неговото описание. С други думи - Дарвин не е открил закон, той е описал исторически факт, и между двете има разлика.


В нашата галактика е имало първи. Имало е първи същества, които са еволюирали (по Дарвиновата представа) до себеосъзнаване.
Тези първи не са разполагали с външни източници на впечатления в онзи начален съзнателен момент. Нека не се заблуждаваме - себеосъзнаването е постоянно качество на материята. Като казвам "първи момент на себеосъзнаване" аз нямам предвид, че съзнанието е нещо, което се появява като включване на крушка - просто светва и това е. Всяко едно нещо се себеосъзнава - това е първично качество на всичко сътворено.
Но в даден момент съзнанието еволюира до степента, в която почва да се разслоява - в началото е било единно, после обаче се появяват емоции, разум и его - все негови дялове. Подсъзнание и будно съзнание ако на някой му звучи по-добре, но разслоението е факт в неговото развитие.


Когато съзнанието на тези първи организми е започнало да се сдобива със специализирани свои инструменти - един дял, занимаващ се с едно нещо, и друг - с друго - те вече са могли да възприемат по-сложни неща. Първичното себеосъзнаване възприема закони, след първото разслоение то възприема инстинкти, в следващото разслоение то възприема воля.
Когато този първи живот е достигнал до съзнателната воля, той не е разполагал с източници на вдъхновение около себе си - само с нещата такива, каквито са (сурова природа).
Преди, нещата са били на основа мутации - еволюцията на плътта дава всички нужни инструменти. След като плътта развива възможността да помещава в себе си по-разслоено съзнание, нещата се променят и възниква нуждата от технология.
Къде тези същества биха търсили примери? Къде биха търсили идеи и вдъхновение? Разбира се - в себе си.
Идеята на техниката е да бъде роб на използващия я. Идеята е тя да го замести във всичко досадно, идеята е тя да изпълнява всичко, което съществото вече смята за нисшо и незаслужаващо внимание, но до вчера е изпълнявало с неохота.
ЕСТЕСТВЕНО че техниката ще копира тялото. Тялото не само е бил единствения пример, единствения модел, който да демонстрира природните технологии и единствения наличен източник на вдъхновение.... А и всички онези неща, които съществата до вчера са вършели, е било най-рационално да се вършат именно с телата им, защото еволюцията е винаги рационална.


С други думи - единственото правилно решение е било техниката да имитира тялото. Не е имало по-правилни решения. И така тези същества започват да имитират телата си, правейки изкуствени, технологични, машини.
На какво ще прилича техниката на тези същества? На тях самите. Какви принципи ще символизира тази техника? Техните собствени филисофски разбирания. С кои същества ще бъде съвместима тази техника, кой ще може да я използва? Единствено те, създателите й.
Тогава... кои са били тези същесва? Първият организъм, достигнал до степен на сложност, която да утилизира ползите от по-сложно, разслоено съзнание?


Това са небезизвестните рептили - най-първите в Деветия сектор на нашата галактика (в Деветия сектор).
Но те не са били винаги рептили. Техното развитие е започнало от земноводни насекоми, които се ориентират към сухоземен живот. Тогава те се развиват в хищни насекоми, както и на размер. Чак след това те развиват рептилоидни черти и започват да се доближават към хуманоидната форма от позицията на човекоподобни гущери, с някои инсектоидни белези.
Специално за нашата галактика, изходът от еволюцията е хуманоидната форма. На ден днешен рептилите не са рептили, а са много грациозни и красиви човешки създания - нямат нито люспи, нито зъби, нито опашки, рога или глупостите, с които някои обичат да ги изобразяват.
Онези, които са изобразявани като човекоподобни гущери, не са "рептилите" от Орион или Империята, а са съвсеееееем друга цивилизация, която също има отношение към нас, и това е друга тема.


Рептилите на Империята приличат точно толкова на гущери, колкото човекът прилича на маймуна.


С това уточнение, нека се върнем към тяхната древност. Тяхната първа технология е имитирала инсектоидните принципи. И е било така много много време. Когато тази скала е била тераформирана до положение на пълноценна планета, цивилизацията тук е имала слабо, и все по-засилващо се присъствие, но не е можело да се сравнява с цивилазията в централните зони на Империята. (тук е много интересна една препратка към Следпотопните времена на Земята, но за жалост, тази тема все още я няма).


Тук цивилизацията е била на много по-ниско ниво, защото Ериду (Земята), се намира на майната си на Имперската карта и на ръба на галактиката (зад нас има острови от отделни зведни системи и събирания, а по-назад има междугалактическо пространство).


Самата Империя от много време не използва инсектоидна технология... но понеже ние сме в тяхното лоно от самото си съществуване, то всичко, което ние имаме, е създадено и премерено според техните стандарти. Точно поради това, ние използваме ИНСЕКТОИДНА ТЕХНОЛОГИЯ, а не риптилска. Ние използваме тяхната стара версия на технология, защото цивилизацията тук е пропорционално по-ниско към разстоянието о тсърцето на Империята. Въобще ние тук живеем тяхното минало.


Начинът, по който функционира ЦЕЛИЯТ ДЯЛ НА МЕХАНИКАТА всъщност отразява инсектоидните анатомични реалности. Всеки може да забележи това, стига да се сети да погледне на механиката от тази гледна точка. Нещата стават очевидни. Няма да спамя снимки, а само няколко, колкото за даване на дух на темата (всеки може сам да проведе сърфирането си).
На колко неща можете да оприличите тази скица?

Какво е кинескопът? Екраните с кинескоп не се различават от инсектоидно съставно око. Затова имат сектори. Ако други същества бяха развили нуждата да изобразяват нещо, те щяха да направят технология, която да имитира техните собствени очи.
Ние - себенаричащите се хора - не разполагаме с цивилизация. Ако ние имахме НАША техника, измислена от и за нас, тя щеше да е ПОЛЕЗНА за нас. И щеше да увеличава способностите ни. Но техниката, която ние ползваме, ни вреди, разболява ни, и всъщност завабя телесното ни и умственото ни развитие. Както и духовното ни развитие.
Това, което ние ползваме, е пригодена (за нас) инсектоидна технология. Инсектоидна цивилизация. С инсектоидни философски възгледи. С инсектоидна организация. С инсектоидна гледна точка и отношение към света.


Тук написаното е само за да даде на читателя полезна за него гледна точка, оттам насетне всеки може сам да намери отговорите за себе си. Има много, много доказателства за това.
Например:
Древните геометрици са поставили пред математиката следната задача - да се изрази лицето на кръг чрез квадрат, и обратно - да се начертае кръг, със същото лице като на някой квадрат.
Много векове наред тази задача не е била решена, а през 1882 теоремата на Линдеман-Вайерщрас доказва, че задачата е невъзможна за решаване.


Символът на масоните включва в своята основа триъгълник, квадрат и кръг.


Различни сериали, например Атлантис или как там се казваше, изобразяват пръстеновидни кораби върху пирамидите (пръстен и пирамида, която има квадратна основа).


Китайските традиционни монети са кръгли, с квадратна дупка по средата. Те също така се използват и за гадаене.


За Осемте безсмъртни в даоизма се казва, че при достигане на състоянието на безсмъртие, зениците им стават квадратни. (Кръг се трансформира в квадрат, а окото е също символ за кръг).


За някои сигурно ще е интересно да разберат, че насекомите не могат да направят разлика между кръг и квадрат, поради естеството на съставните им очи. За тях тези форми са едно и също.И още много други интересни неща, ако човек се разтърси....


Никой не е казал, че ако ние имахме своя собствена цивилизация, щеше да има обувки. Никой не е казал, че щеше да има дрехи (само рептилите сменят кожата като дреха). Никой не е казал, че което и да е щеше да е същото.
Когато се интересувах от инедия и започвах да се запознавам с гладуването като практика, си мислех, че ако нямам нужда от храна, то тогава няма да има какво да ме спре. Ще отида до Тибет пеша, няма телени огради по пътя. Няма да има нищо, което да ме задържа сред хората, от което животът ми да зависи. Пълна свобода.
Ще съм зависим само от техниката си - когато дрехите ми се скъсат, когато обувките ми се скъсат, когато ножът, с който си проправям път и режа и шия разни неща, се счупи.
Няма ли да имам нужда тогава от човечество, което да може да ми даде тези неща?


Казах си, че в крайна сметка човек трябва да може да контролира собствената си телесна температура, с което нуждата от дрехи ще отпадне. (междудругото така попаднах на Вим Хоф и книгата му Леденият човек - Becoming the Iceman).  Ами защитата на дрехите? Монасите на изтока демонстрират ненаранимост, значи решение има... само да имаш трето око или нужната там простотия...
Но си казах, ами ако вместо да се занимавам с отваряне на трети очи и тн, има и друго решение? Какви биха били съвършените дрехи в тази ситуация, когато не съм зависим от други? Нима не е гъстата козина?


Дали бих могъл да мутирам така, че да се окосмя силно, и това да са моите нови съвършени, всесезонни, вечни дрехи?
Бигфут. И саскуоч. Ами ако бигфут не са човешки същества изостанали в развитието, ами НАПРЕДНАЛИ в развитието и поради това напуснали ареала на обитание на всички останали? Ако те са хора, ИЗПРЕВАРИЛИ останалите?
Ако човек започне да сърфира, ще намери множество, множество истории. И всяка една - с критична информация.


Книгата, която препоръчвам обаче, се казва "Психическият Саскуоч и НЛО връзката му" - The Psychic Sasquatch and their UFO connection - от Джак Лапсеритис (Jack Lapseritis)


Той посвещава живота си в изследване И свързване с бигфут. Според думите му, той осъществява такава връзка, и твърди, че бигфут са различна от нас, извънземна раса, която е в интелигентното семейство на хуманоидите, но които не разполагат с технология. Вместо това, те разчитат на психически способности за движение между различни планети, както и измерения, и дори имат взаимни действия с други извънземни хуманоиди, които се намират под нашата повърхност на Земята. Който се интересува, ще намери доста неща в книгата.


Както и в историите, документите и изследванията, които циркулират из нета.
Така че въпросът е, че ние не разполагаме с изходна база за разсъждения и отсъждане - кое е правилно, кое е грешно... кое е морално, кое е неморално... кое е полезно, кое е вредно... не можем да правим такива заключения - технологията ли е по-важна или духовното... защото не знаем дали двете въобще са разделени по принцип и дали това разделение е само при нас, защото не сме съвместими с цивилизацията и растем в чужд двор. Защото ние нямаме своя собствена цивилизация и нямаме своя собствена култура.


Никой още не знае как би изглеждала една авторски-наша цивилизация, и как би изглеждала една авторски-наша технология, наука и култура.


Това, с което в момента разполагаме, е рептило-инсектоидна цивилизация, култура, технология и наука, които са пригодени от нас самите така, че все пак да можем да ги използваме. Човекът (ние) обаче не е напълно съвместим с тази цивилизация. Поради това, няма какво да насърчи мозъка да е 100% активен. Всъщност ние сме толкова съвместими с цивилизацията наоколо, колкото процента от менталните си способности използваме.


П.П.
Темата изчерпва свободата на този раздел, но за читателят ще е много интересно да се замисли по-нататък - Може ли познатата ни цивилизация да е именно забавящия ни похлупак? Може ли познатата ни цивилизация да са именно решетките ни? Може ли познатата ни цивилизация да е именно инструментът за упражняване на контрол върху нас? Дали познатата ни от хилядолетия култура е онова, което ни държи на едно и също ниво?


Дали чуждата за нас технология е саксията, която не ни пасва?


Може ли чуждата цивилизация, чуждата технология и живеенето в чуждото минало да е онова, което ни прави толкова предвидими и безопасни?
И още...


Как изглежда положението при Тях? СПРЯМО тях, тяхната технология и тяхната духовност едно цяло ли са? Дали Те има тразделение между био- и техно-?


Дали някога на Тях им се е налагало да взимат решения върху дилемите, които ние сега имаме? Те някога имали ли са такива дилеми? За чиито решения си позволяват да ни наставляват контактьорски и по други начини?
Способни ли са те наистина да преценят кое е добро за нас, или се интересуват само от цвета на венчелистчетата ни и от аромата ни?


Старата Земя? Защо Не!"Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил

Цитат
   
                                   
                        Галактическата История, Старата Вселена (Старата Империя), Хранещи се със Съзнанието, ДНК
                                                           от Стюърт Суердлоу
                                              откъс от книгата „Каквото посеем, това ще пожънем”

Преглед на Галактическата История
Съществува една паралелна Вселена, която е наречена „Старата Вселена”. Тя съществува в нейната собствена времева линия...

Събитията, които са се случили в Старата Вселена са имали голямо влияние върху развитието на нашата Вселена. Цивилизацията, която съществувала в Старата Вселена се казвала Империята. Империята контролирала почти цялата Вселена и била изключително зла. За да завършат пленяването на цялата Вселена, учените на Империята създали същества, които се хранели със Съзнанието (Mind Eaters). Те били геоплазмени енергетични същества, които се прикрепвали към физическия мозък и към аурата на съществата, които нападали като премахвали мисловните модели на жертвите си и ги заменяли с такива, програмирани от Империята.
Учените пуснали хранещите се със Съзнанието в незавладени светове, а също ги ползвали да програмират и собствения си народ. Представете си шока им, когато разбрали, че тези същества можели да се множат. Когато едно същество, хранещо се със Съзнание приемало определено количество енергия, то се разделяло на две отделни такива. Накрая хранещите се със Съзнанието станали неконтролируеми като започнали да се хранят със създателите си – версията на СПИН в Старата Вселена. За период от векове буквално нямало никакъв живот в Старата Вселена освен хранещите се със Съзнанието. Единственото бягство от тях било физическата смърт. Една малка група оцелели от кръга на Императора или от Съда, създали технология, която им позволила физически да се транспортират до друга Вселена, като по този начин избегнали и смъртта и хранещите се със Съзнанието. За съжаление оцелелите влезли в тази Вселена по времето на цивилизацията Лира. Това е единственият начин, при който ДНК от друга Вселена физически се проявява в алтернативна Вселена, иначе няма физическа връзка. По този начин нашата Вселена станала замърсена.
Сатаната искал да създаде една Вселена модел за неговите вярвания. Той почти го направил в Старата Вселена, но Божествения План предотвратил амбициите на Сатаната. Създанията на Сатаната са средството за неговото унищожение. Целта му била тотално да контролира всички физически Вселени и да ги изолира от Спасението. Тъй като Сатаната контролирал почти цялата Стара Вселена чрез негативните девет аспекта от Съзнанието на Бог, които той създал, важността на Спасението за тази Вселена както и за всички други е очевидна. Сатаната все още иска да контролира Съзнанието на всички същества, така че единствената връзка, която имат със Съзнанието на Бога е това, което той позволява.
Група паднали същества (паднали ангели, демони), които работили като дясната ръка на Сатаната, създали една цивилизация в тази Вселена като използвали ДНК-то от Старата Вселена. Те се превърнали в Дракони (студенокръвни влечуго-подобни), чиято цел била да създадат едно влияние на лявото полукълбо на мозъка и една опорна структура за замърсяването, което навлизало в тази Галактика. В центъра на Галактиката била цивилизацията Лира, която била границата между извънземната и физическата реалност. Лира била изцяло управлявана от дясното полукълбо, наподобявала на Христовото Съзнание, била етерна и много благородна. Лирианците (Lyraens) били най-развитата култура позната някога в тази Галактика. Тяхната сфера на влияние обхващала не само тази Галактика, но и много други в продължение на милиони години. В тяхното чисто състояние Лирианците не били с физически тела, а с такива направени от светлина. Тяхната първа колония на Земята била началото на първородната атлантска цивилизация, която била подобна на етерно-извънземна. Първият опит на Лирианците да заселят Земята включвал делфините и китовете (топлокръвни бозайници). Тъй като Лирианците нямали опорна точка какво представлявала негативността, те били лесно измамени от оцелелите от Старата Вселена, които били приети като братя в Христовото Съзнание. Накрая Лирианците осъзнали, че цивилизацията им била в опасност както от проникналите в нея оцелели от Старата Вселена, така и от Дракон. Те решили да създадат един баланс във физическа форма между тях самите и техните противници, с надеждата да предотвратят конфликт. Това било създаването на расата на амфибиите (хибрид от влечуго-подобно и бозайник). Това също бил един гигантски галактически, между-галактически и между-вселенски експеримент. Расите на амфибиите били проектирани от Охалу (Оhalu) чрез Сирианците (sirians), за да бъдат един мост. Съветът на Охалу е извънземно-ангелска група, която има функцията на таберналъл (това, което обхваща и защитава) и действа като мост. Целта му е да обхване дупката между физическата реалност и истинската реалност. ТАЗИ КНИГА Е ЕДИН ОТ ТЕХНИТЕ ПРОЕКТИ. Председателят на Съвета на Охалу е ИСУС ХРИСТОС. Тъй като физическите същества не могат да се чифтосват с етерните, а всички оцелели от Старата Вселена били мъже, последните се възпроизвели чрез клониране. Появило се изкушение за извисените Лирианци да се въплътят във физически тела и това било началото на техния край. Постепенно все повече и повече Лирианци се спускали във физически тела, за да преживеят физическата реалност с физическо тяло вместо със светлинно. Самата идея за спускане във физическата реалност е едно изкушение, което е затваряне, заключване чрез ДНК-то и нуждата от Спасение. В отговор на това, извънземната група, която извършила функцията на Охалу изразила желание да спусне част от себе си, която да действа като мост или баланс за този погрешен модел. Групата станала позната като Сириус А.
Докато Лирианската империя западала, се развили фракции, тъй като ДНК била манипулирана и променена, за да послужи за необходимите среди, в които вече живеели светлинните същества. Били направени физически тела, които били пригодени за атмосферата и условията на различните планети, които обхващали Лирианската цивилизация. Тази галактическа цивилизация, която преди се състояла от обединени идентични същества, сега била съставена от същества с различни тела, което довела до различни раси. Сега те нямали избор освен да следват модела на 12-те лъча, произлизащи от Съзнанието на Бога по този начин произвеждайки 12-те честоти или главните, коренни галактически раси. В същото време негативната страна (расата на Драконите) се развила във влечуго-подобна и накрая в насекомо-подобна. Империята Дракон също имала колонии, направени по образец на империята от Старата Вселена. Тя колонизирала Земята като забила Луната, която е едно изкуствено средство, в орбита. Тяхната първа колония на Земята била позната като Лемурия. Двуполови и изключително физически, тези същества съществували рамо до рамо с етерно-извънземната атлантска цивилизация. Положителната страна на същата енергия се развила като вида на хората и на бозайниците.
В съответствие с погрешния мисловен модел на съществуване, смятайки се за специални и превъзходни, много от 12-те раси на тази Лирианска цивилизация въстанали една срещу друга, като всяка се опитвала да доминира. Това бил краят на тази цивилизация както е позната, който оставил 12-те групи уязвими за атака от силно обединените Дракон. Последвали много ужасни битки (гражданска война), които траели много векове и все още се водят. В опита си да създадат баланс, Сирианците дали технологии и на двете страни, за да ги поддържат равностойни. По този начин се стигнало до загубата на цел за Синанците (Sinans), тъй като те били изкушени да станат търговци и разпространители на технологии. Части от старата Лирианска цивилизация били погълнати от империята Дракон. Между тях били звездните системи: Ригел, Зета Ритикюли 1 и Зета Ритикюли 11, които оттогава са познати като конфедерацията Орион. Друга група се образувала, наречена Плеядианският съвет. Плеядианците били бегълци от първоначалната Лирейска звездна система. Плеядите са група от 7 звезди с 16 населени планети. Плеядианският съвет имал намерението да пресъздаде физическа версия на първоначалната Лирианска цивилизация, направена по образец на Старата Империя от Старата Вселена. Една група Плеядианци, която се противопоставяла на това, последвала своите извънземни прадеди до Земята. Te положили началото на това, което е познато като първата физическа атлантска империя или втория атлантски цикъл, познат като Атланите (atlans), първият цикъл представлявал една етерно-извънземна колония, съставена от първоначалната Лирианска цивилизация. Цялата тази дейност била своевременно забелязана от други групи от други галактики.
Никога до този момент в тази Вселена не се било получавало такова разделение между Лявото и Дясното. Свикан бил един конгрес или съвет в галактиката Андромеда (най-близката до Млечния път) на планета, наречена Хатона. Тази група, която била съставена от много цивилизации и групи, които били в непосредствена близост до Вселената, решила, че Слънчевата система на ръба на Млечния път ще бъде една експериментална зона с цел повторното изграждане на 12-те лъчи, които в този момент били 12-те коренни раси. Много от тези коренни раси се разклонили на под-раси. Земята била запланувана да бъде ключова точка за Спасението на душата. Наблюдавано от едно Сирианско наблюдателно съоръжение на Марс, различни раси представляващи 12-те коренни раси както и онези, представляващи негативната страна щели да бъдат доведени на това място, за да преобразуват негативната страна и да отприщят позитивната страна от робството на ДНК. Като допълнение на генетичното програмиране, познато като Кундалини, което било създадено с цел Спасение, бил въведен и предмет, познат като Кристалния череп (отидете на секцията за Кристалния Череп на страница 45.; бел. прев.: очевидно става въпрос за някоя от книгите на автора).
Също така било въведено едно същество или модел или прототип, наречен Спасителят, който щял да покаже обратния път към истинската реалност.
Главната група от съвета на Хатона, позната като Крел, наблюдавала физическата ситуация в Млечния път. Тя била една от главните цивилизации от галактиката Андромеда. Съществата от Крел били светлинни и използвали физически тела когато било необходимо. Те били няколко групи, които се противопоставяли на колонизацията на Земята. Една група, позната като Мардук си имала свой собствен план. Тя създала изкуствен свят, също познат като Мардук, изпълнен със същества, чиято цел била да прекосяват Галактиката като актуализират това, което смятали че е долнопробна генетика или животинска ДНК, за да създадат една нова раса. Съществата от Мардук, познати като Аббенаки (Abbenaki) не са против използването на робството. Тяхното транспортно средство било запратено към нашата Слънчева система със сила, която унищожила петата планета, която съществувала между Марс и Юпитер. Това обяснява защо на това място има астероиден колан. Сирианците спасили много от тази цивилизация преди разрушението й, като завели жителите й в подземията на Земята и на Марс. Мардук продължил по пътя си към Земята, като я чукнал по оста й, като по този начин причинил първия катаклизъм на Атлантида.
За да премахнат Атланите (Аtlans) и Драконите (Draco) от Земята, Нордиците (Nordics), които контролирали Плеядианския съвет се възползвали от ситуацията. Нордиците съвместно работещи с Аббенаките, създали една робска раса от генетиката на примати, която се развила до черната раса. В същото време последвали жестоки битки между съюзниците на Нордиците и Аббенаките срещу Драконите/Лемурийците. Когато Драконите осъзнали, че ще бъдат прогонени от Земята, те подготвили обширни подземни бази, които били поддържани в летаргия за бъдещи времена. Драконите също така създали същества, наречени Деросите (Deros), които били хибрид между хуманоиди и Дракони. Драконите си остават до ден днешен под земята докато не завърши времето на Откровението. Много от Драконите/Лемурийците избягали към Венера. Амфибианите (бел. пр. означава земноводни) били атакувани, тъй като били балансът между двете групи. Те запечатали голяма част от цивилизацията си в подземни помещения, пазени от делфините и китовете. Остатъкът от Амфибианите избягали към Тритон, който е луна на Нептун.
Конфедерацията Орион решила да създаде раса същества от хуманоидна генетика, която да наблюдава събитията на Земята вместо Дракон. Това са Сивите (Grays), високи от 90 до 120 см., имащи черно покритие около очите си, известни с това, че отвличат хора. Сивите са под контрола на Ригелианците (Rigelians), които работят директно за империята Дракон. Ригелианците някога са били част от Лирианската цивилизация и са били физически равностойни на високите русокоси или Нордиците. По време на инвазията на Драконите върху този сектор (гражданска война), планетата на Ригелианците била до такава степен бомбардирана и замърсена от ядрени отпадъци, че те се превърнали в една генетично и хормонално слаба раса, която оцелява, използвайки живият материал на другите. Междувременно оцелелите от петата планета се развили до цивилизацията на шумерите, използвайки помощта на Сирианците. В същото това време се развила третата атлантска империя, която била доста зла. Атлантската империя била разделена на две религии. Първата била наречена „Децата на Закона на Единствения”, а втората „Синовете н Белиал (Belial)”. Белиал бил бог на Драконите. Сирианците, Плеядианците и конфедерацията Орион тайно проникнали в цивилизацията на третата атлантска империя, като всички от тях оказвали тяхното си влияние и се конкурирали за доминация. В отговор на тази враждебност, много от населените вътрешни светове от тази Галактика се обединили и формирали Галактическата Федерация.
През последните две хилядолетия на третата атлантска цивилизация, били проведени ужасяващи генетични експерименти от атлантите и извънземните. Необходими били модели на роби в съзнанието на тези хора, тъй като те обичали технологиите и водели свободен живот. Създадени били същества отчасти хора, отчасти животно-насекоми, за да изпълняват различни задачи. Това било правено, тъй като е била достъпна една определено нечиста порода генетичен материал. По време на първоначалната колонизация на Земята, когато съществата от светлина се появили за пръв път, много се опитали да се въплътят в животински тела, за да имат преживявания на Земята. Когато най-накрая се втвърдили във физическа форма, чрез проникването на атлантите, много от светлинните същества запазили животински характеристики в допълнение на тяхната хуманоидна форма. Същото се случило и с Лемурийците, чиято генетика включвала динозавърско/влечуго-подобна ДНК. Когато двете групи най-накрая се слели в края на Лемурийската цивилизация, рептилоидният мозък станал централна характеристика в новия човешки прототип. Тук намира място и историята за Адам и Ева в райската градина. Ролята на Кундалини, представена от извиването на свилата се на кълбо змия (влечуго-подобно) е необходимо като метод да се преодолее ниската страна на съществуването.
По време на този период били създадени колонии на Земята от расите Арктур (Arcturus), Антарес (Antaries), Тау от Кит (Tau Ceti), Процион (Procyon), Сириус Б както и от няколко други. Също така било решено от Съвета на Хатона, че Мардук ще е отговорен за наблюдаването на новата раса, създадена от самия Съвет. Проблемът бил, че Мардук бил на една програмирана орбита през Галактиката, само преминаващ близо до Земята веднъж на 12 хиляди години. По време на периодите когато Мардук не е бил близо до този район, Съветът от Хатона наблюдавал създанията си чрез една извънземна раса, позната като Мечките (Bears), които били под директния контрол на Аббенаките. Последният път, когато Мардук преминал през Слънчевата Система, последните части от Атлантида потънали под морето. Атлантите до такава степен били злоупотребили с магнитното поле на Земята и толкова много били отслабили стабилността на земната ос, че нищо не можело да се направи, което да предотврати оста на Земята да се обърне. Мардук трябва да се завърне по график през 1998 година. В резултат на смяната на оста на Земята, Атлантида ще се издигне. Символично потъването на Атлантида беше потапянето на дясното полукълбо на мозъка, оставящо лявото непроверено. Следващата смяна на оста ще издигне Атлантида над повърхността и всички записи ще бъдат разкрити включително и онези под Сфинкса и в Юкатан.
Последният път, когато потънала Атлантида, тамошните бежанци избягали до други нейни различни колонии по Земята. Някои побягнали към новообразувана земя, като например Северна Америка. Колонията в Египет (Кем) била ръководена от съществата от Сириус А. Колонията в северозападна Европа (келтите) била ръководена от съществата от Плеядите. Колонията в Северна Америка (индианците по източното крайбрежие) била ръководена от съществата от Процион. По време на периода на Сирианското влияние върху египетската цивилизация, е имало нужда от по-нататъшно генетично пречистване. Староеврейската раса била създадена от Сирианците като един по-нататъшен опит да се преодолее рептилоидния мозък и да се балансират дясното и лявото полукълбо. Символично староеврейската раса е една хипофизна жлеза, през която може да се издигне глобалното Кундалини чрез появата на едно лице с Христово Съзнание. ДНК е програмирана да бъде освободена на различни етапи докато това бъде постигнато. Освобождаването на децата на Израел от робството им в Египет, е символ на разделението на хипофизната жлеза от лявото полукълбо. Египет представлява егото. 12-те племена на Израел представляват 12-те честоти както те се отнасят до Земята и тяхното обединяване обратно при Източника. Хората сега живеят в това, което може да се нарече края на времето или последните етапи на програмирането на деветото завършване на Книгата на Откровението. Всички честоти се завръщат да вземат своето и с прочистването на техните честоти на Земята, те самите ще бъдат пречистени, което ще доведе до перфектността на илюзията за всеки от 12-те лъча и ще позволи завръщането на Съзнанието на Бог. За някои целта на ДНК ще бъде изпълнена, а за други ще е нужно още по-голямо страдание и лишаване от свобода.
ДНК представлявана от вериги символично се отнася за Сатаната и неговите ангели, затворени в бездната на физическата реалност. Тяхното ДНК ще бъде повторно програмирано докато техният цикъл не бъде завършен. Извънземното ниво на съществуване има няколко експерименти и проекти в тази насока. Кодирането на ДНК изключително много ги интересува. По време на историята много хора са били премествани на други места във Вселената, за едно развитие в различна насока. Онези хора, които ще бъдат взети по време на този цикъл, наричат това „Екстазът”. Дори и в границите на Слънчевата Система съществуват лаборатории, съдържащи генетичен материал, който да бъде използван ако и когато се наложи за по-нататъшни експерименти. Сирианците имат подобни лаборатории на Марс, Драконите на Венера, амфибианите на Нептун и Тритон, Плядианците на луните на Юпитер, конфедерацията Орион на Луната и някои извънземни групи на луните на Сатурн. Много от луните в тази Слънчева Система не са природни обекти, а са огромни станции за наблюдение и лаборатории. Драконите вече вкарват кораб в Слънчевата Система, който ще бъде използван като една втора луна. Някои групи възнамеряват да спрат този кораб като разбият планетата Юпитер в него. Една последвала такава експлозия и химическа реакция би превърнала Юпитер във второ Слънце и по този начин би създала една Система с две Слънца. Ако това се случи, ефектът върху другите планети ще бъде опустошителен.
 


Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат


                                                        Змийските богове и безсмъртието                                   
intro reptiles  В древните легенди хората достигат до някакъв вид „познание“ като същевременно губят своето безсмъртие. Сякаш двете неща са взаимно изключващи се. Дуалността на познанието и безсмъртието, която е представена чрез двете дървета в Едем обикновено не се среща в повечето древни източници. Ако оставим настрана някои кратки отметки в историята за ADAPA, древната литература се фокусира главно върху усилията на хората да постигнат безсмъртие и удължат живота си, докато другата част – тази за „познанието“, което е противоположно на безсмъртието, е неглижирана. Символичното дърво на живота и магическите храни и напитки са доста популярен мотив сред различните култури в близкия изток и често се срещат и в различни произведения на изкуството. В старият завет имаме противоположната тенденция, където безсмъртието е забравено, а акцента е върху греховете на хората, които са причинени от тяхното „падение“, когато са придобили познанието.
Преди да разгледаме нещата детайлно, нека изложим ясно оформения според древните текстове модел. Адам получава знание, но е прогонен от градината и достъпа до дървото на живота. Същото се отнася и до ADAPA, на който му е дадено знание от Енки, но не получава храната и напитката на живота, което би го направило безсмъртен. Много от приключенията на Гилгамеш се явяват различни опити да постигне безсмъртие. На него му е отказано пътуване до небесата, където да поиска дълъг живот от боговете. В крайна сметка той получава магическото растение, което лекува и увеличава живота, но то му е откраднато от змия – която без съмнение е олицетворение на образа на змийските богове.

Библейският Адам обаче НЕ е същество от вида „Homo Sapiens“, с който ние се идентифицираме днес. Той е бил по-скоро същество, което условно можем да наречем „Homo Saurus“ – хибридно същество между бозайник и гущер, което впоследствие се превръща в наш прародител.

Хибридът, който бил създаден до голяма степен е изглеждал като рептилия, именно защото е направен по образ и подобие на своите „богове“. Книгата „Битие“ от библията набляга именно върху този факт. Адам е създаден по образ и подобие на своя създател. Точно това подобие както и неговата „липса“, впоследствие става повод за редица назидателни предупреждения в библията и шумерската литература.

Впоследствие, когато хората започват да се размножават помежду си, рептилианската жилка започва да се разсейва и човекът започва да изглежда все повече като бозайник, с все по-малко черти на рептилия. Бозайническите гени започват да доминират над рептилианските и човекът започва да придобива образ, който е все по-близък до днешната представа за „човек“ и все по-малко „богоподобен“. Този факт обяснява „греховната му природа” и неговото „падение“. Първородният грях се явява отклонението на човека от неговия оригинален рептилиански или „богоподобен“ модел.

В книгата „Битие“ на няколко пъти се споменава, че преди „падението“ човекът е бил гол по време на престоя си в райската градина. До момента в който той не яде от забранения плод, той не осъзнава този факт и няма нужда от облекло. Други древни религиозни текстове също потвърждават това състояние на човека, но те също така разкриват и причината поради която той е бил гол.

Според еврейският текст „Хагада“, телата на Адам и Ева са покрити с „роговидна кожа“ и нещо повече – за Адам се казва че неговата кожа блестяла като дневната светлина, а неговото тяло било покрито с нещо като светла одежда. По този начин става ясно, че Адам има външна визия на влечугоподобно с люспеста и блестяща кожа. По тази причина Адам и Ева не носят (нито имат нужда) от дрехи за защита и комфорт.

В „Битие“ става ясно също, че Адам не се потял докато е бил в градината преди падението. Това е неговото наказание, че е ял от забранения плод, защото после му се казва, че с пот на челото ще си изкарва хляба. Адам не се потял докато е бил в райската градина по простата причина, че потенето е характеристика на бозайниците, а не на рептилиите.

Докато са в градината Адам и Ева нямат потомство. Шумерските плочки обясняват причината за това. Те са хибриди и, както често се получава при такива кръстоски – те не могат да имат собствено потомство. Инцидента, който библията назовава като „падението“ е всъщност придобиването на възможността за създаване на потомство на базата на гени, които са взети от бозайници, но и нещо повече от това. Затова и Ева получава наказанието да ражда с родилни мъки като бозайник.


Финалната генетична промяна е извършена от Енки (ЕА). Той не е имал разрешение за експеримента и този факт причинява много раздори сред „боговете“. Един от главните конфликти на тази база е между Енки и Енлил. Енки бива описван в редица древни текстове като създател, защитник и благодетел на човешкия род. От друга страна Енлил виждал в това негово творение един вид извращение и отслабване на рептилианските гени. Енлил е описван като жесток и отмъстителен бог – този който извършва Потопа.

До момента, който е познат закодирано като „грехопадението“, човекът е съжителствал в райската градина заедно със змийските богове. Работната сила очевидно не била достатъчна, обаче, и се наложило да се направи модификация, която да направи хибрида по-ефикасен. Точно тук бил проблема.

Една от принцесите NIN-HUR-SAG, вече била направила всичко необходимо за успешното създаване на „перфектните“ Адам и Ева. Но тези перфектни хибриди не можели да създават потомство и единственият начин бил те да бъдат клонирани вечно, за да се запази техният вид. Този проблем внесъл голямо напрежение в „Съвета на 12-те“, защото те силно разчитали експеримента да проработи. Било и въпрос на гордост творението им да притежава по-голяма част от техните външни белези, отколкото на местното животно. Освен всичко друго, контролът върху същество почти изцяло базирано на техните гени би бил далеч по-лесен за разлика от такова, базирано на гените на бозайник. (Успоредно с тази версия е добре да се има предвид факта, че други текстове посочват и това, че Енки, освен всичко друго, използва и своята собствена кралска кръв вместо специалната проба предоставена му за тази цел, в комбинация с бозайническите гени, което е допълнителен повод за междуособици в кралската каста. Безспорно е обаче, както ще стане дума малко по-надолу, че най-големият „пробив“ е свързан главно с ролята, която сексуалността играе при създаденото от Енки същество. – бел. Alien)

И така стигаме до момента при който „змията“, както е описано в религиозните текстове (като в случая вероятно трябва да се разбира Енки), без разрешение променя първоначалната хибридизация използвайки специално вещество или субстанция описано като „ябълка“, с което изцяло променя облика на съществата, които го приемат. Те губят своите външни змийски кожи при което на преден план остават техните кожи, които са много близки до тези на бозайниците. Така те се чувстват голи. Преди тази драстична промяна гениталиите на мъжките се намирали на защитено място под тази люспеста обвивка. Факт, който впоследствие ще бъде използван за религиозна пропаганда от различни религиозни групи.

Последствията от делото на Енки били огромни. Анунаките знаели от опит, че новото творение няма да може да бъде толкова лесно контролирано само на база генетика и затова било особено необходимо да се наблегне на религиозния контрол, чрез който различни идеологии биват налагани на база страх и вина.
« Последна редакция: Април 29, 2018, 07:28:18 pm от Psyhea »

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Змийските богове и безсмъртието
« Отговор #14 -: Април 29, 2018, 07:23:52 pm »

Цитат
Събитието, което учените, които изучват библията, наричат „грехопадението“, започва с Адам и Ева, които се намират по това време в райската градина. Сред многото великолепни плодове, които те можели да ядат били и плодовете на двете дървета в средата на градината. Това са дървото на живота и дървото на познанието за добро и зло. На Адам и Ева е казано, че могат да ядат от всяко дърво в градината, освен от това на познанието за добро и зло от което при никакви обстоятелства не трябва да ядат. Ако го направят в същия момент ще бъдат обречени на смърт.

След това текстът лаконично отбелязва, че в това време те били голи, но въпреки това не чувствали срам. След като вкусват от забранения плод, незабавния резултат от това деяние е факта, че „техните очи се отварят“ и откриват, че са голи.

Човек може да се зачуди защо е този акцент върху голотата? Все едно изгонването на Адам и Ева от райската градина е доста драматичен начин да се обясни как човешкият род започва да носи дрехи. Очевидно е, че носенето на дрехи е донякъде и метафора за нещо друго – за придобиването на знанието. Думата, която се използва в „Битие“ за „знание“, освен всичко друго, означава и „опит“, а в конкретния случай означава и да „познаваш сексуално“ – тоест да имаш сексуален контакт.

По този начин „знанието“, което човек придобива, е неговата сексуална сила и контрола върху нея – нещо което Енки дарява на човека. „Знанието“ или възможността за възпроизводство, което е било държано настрана от него, е било от много по-голяма стойност в сравнение с простото осъзнаване, че е гол. Докато те били лишени от това „знание“ можели да живеят в градината, но без потомство. След като го придобили – Ева била осъдена да изпитва родилни болки и да страда при раждане.

Историята за Адам и Ева е историята за това как днешният човек е добил способността да се размножава като бозайник. Постигайки това той губи голяма част от своето рептилианско наследство – и своята така наречена „божественост“.
 

Човекът изгубва своят рептилоиден вид и своята божественост

Както вече бе споменато, в „Битие“ са описани, макар и накратко, физиологическите промени, които настъпват в резултат на наказанието на Адам и Ева. На тази база е съвсем логично да се предположи, че преди този „инцидент“ Ева не е раждала малки, нито пък Адам е отделял пот.

Други религиозни текстове разкриват някои от промените, които са настъпили след това събитие. Така „Хагада“ в една своя секция обяснява какво се е случило в градината след като двамата взимат от забранения плод. Те виждат, че са голи. Преди това техните тела са покрити с рогова кожа и обвити в „облак на слава“. Ясно е, че тяхното усещане за голота се дължи на загубата на рептилианската им обвивка. Подобни описания могат да бъдат открити и в стари равински легенди. Те описват човекът преди падението и неговата кожа, която блести като дневната светлина и е като светла одежда.

Голотата е следствие на загубата на предпазната външна обвивка, която на база на описанията, също така – блестяла. Губейки своята рептилоидна кожа човек губи и своя „божествен“ лик. Освен това трябва да носи и дрехи, за да предпази новата си силно уязвима бозайническа кожа. Също така започва да се поти както бозайниците – физиологична функция, която не е присъща на влечугите.
 

Човекът е създаден по образ на рептилианските богове

В „Битие“ е отразено изключително ясно, че човек първоначално е създаден по образ и подобие на своят бог:

„И Бог каза: Да създадем човека по Нашия образ, по Наше подобие; и нека владее над морските риби, над небесните птици, над добитъка, над цялата земя и над всяко животно, което пълзи по земята. И Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; мъж и жена ги създаде.“

При положение, че библейският Адам и шумерският „LU-LU“ са създадени по образ и подобие на змийските богове, не би ли следвало да останат следи от този факт в древните „свещени текстове“? В гностическата версия за създаването на човека има подобен текст. В един момент е описана реакцията на Ева в Едемската градина:

„Тя погледнала към дървото. Тогава видяла, че е красиво и великолепно и тя го пожелала. Взела част от плода и яла и след това го дала на съпруга си, който също ял от него. След това съзнанието им се отворило. Когато яли от плода, светлината на познанието им се явила. Тогава те се засрамили, защото знаели, че са голи заради полученото познание. Когато изтрезнели от шока били установили, че са силно влюбени един в друг. Когато видели своите създатели те се отвратили от тях, защото видeли, че имат „животински форми“. Те вече разбирали.“

Едно подходящо описание на Адам и Ева и техните създатели отпреди „грехопадението“ би било следното:

Те имали люспеста или роговидна кожа – тя блестяла по начин, който може да се види при някои видове влечуги. Те не се потели, не носели дрехи, тъй като не били необходими. Кожата им била светлозелена на цвят. Свидетелството за цвета на кожата им може да се открие в „Хагада“, която описва как Адам е бил създаден от прах взета от четирите краища на света:

„Прахът бил с различни цветове – червен, черен, бял и зелен. Червен за кръвта, черен за вътрешностите, бял за костите и зелен за светлата кожа.“

Ако Адам тогава е представлявал „Homo Sapiens“ неговата кожа нямаше да е зелена. Видът, който е представлявал Адам и който условно можем да наречем „Homo Saurus“ вероятно е бил доста по-голям и висок в сравнение с днешния човек. Много древни източници го описват като великан преди инцидента в градината. Например някои равински текстове разкриват, че: „Адам е бил истински гигант и е намалил своят размер до сегашните си размери.“

Патриарсите от преди Потопа, както и шумерските крале, имали отчасти рептилианска кръв и били много високи в сравнение с останалите хора тогава. Някои от техните наследници също били гиганти, но техният цикъл на живот бързо започнал да намалява, тъй като рептилианската им кръв започнала силно да отслабва с течение на времето.
 

Човекът се лишава от дългия живот, за да стане бозайник

От двете споменати дървета в градината само дървото на познанието е било табу. Очевидно човекът е имал достъп до дървото на живота и безсмъртието, тъй като тогава то не е било забранено за него. Но след „инцидента“ библейското божество се притеснява, че човек може да вземе от дървото на живота и при новите обстоятелства да постигне безсмъртие:

„И Господ Бог каза: Ето, човекът стана като един от Нас, да познава доброто и злото; и сега, за да не простре ръката си да вземе и от дървото на живота, да яде и да живее вечно – затова Господ Бог го изпъди от Едемската градина да обработва земята, от която бе взет. Така Той изпъди Адама; и постави на изток от Едемската градина херувимите и пламенния меч, който се въртеше, за да пазят пътя към дървото на живота.“

Според „свещените писания“ нямало връщане назад за човека. Той бил поел решителна крачка и постигнал „познание“ и можел да започне началото на бозайническа раса или с други думи „Homo Sapiens“. Придобивайки това, обаче, той трябвало да се лиши от дългия живот и безсмъртието. Двете били взаимно изключващи се, както се посочва в „Битие“. Човекът е можел да запази своята „божествена форма“ и дългия си живот, но е щял да си остане, в най-добрия случай, просто един хибрид – орязана версия на своите създатели.

Виждайки, че човекът вече се нуждае от дрехи за защита от околната среда „отзивчивото божество“ прави кожени дрехи за мъжа и жената, с които ги облича. Това „щедро божество“, обаче явно е имало и други причини за тази своя постъпка, тъй като за разлика от другите текстове еврейският текст „Хагада“ конкретизира, че дрехите са направени от излющени змийски кожи.

Дали това не е направено с цел да напомня на човека за неговият змийски произход? Това е доста ироничен начин да бъде отпечатано в паметта на човека, че той първоначално е бил с рептилиански произход и живее благодарение на змийските богове. Тази тема се появява отново и отново в по-късните взаимоотношения между хората и боговете и е формализирана чрез ритуала на обрязването. Този ритуал може да се тълкува дуално според конкретната перспектива и религиозни цели, като своеoбразна форма на социално-политически бунт срещу покритите мъжки гениталии на рептилиите или пък по точно противоположния начин – като ритуал укрепващ връзката със змийските богове.
 

Митът за съзиданието на човека видян през погледа на историята за ADAPA

Въпреки че няма открит досега шумерски мит, който да е в пълно съзвучие с историята за грехопадението описана в стария завет на библията, все пак една поема ни разкрива история, която много вероятно е първоизточника на текста, който е сложен в „Битие“.

Историята за ADAPA е намерена в архивите на египетските крале от Ел-Амарна, както и в библиотеката на асирийският крал Ашурбанипал. Очевидно този текст е бил всеизвестен в древното минало. Неговата главна тема, подобно на епоса за Гилгамеш, е пропиляната възможност да се придобие безсмъртие. ADAPA е „мострен екземпляр“ на „Homo Sapiens“ създаден от Енки. Както и Адам от Битие, ADAPA е постигнал „познанието“, но не и безсмъртие. Историята започва със следното твърдение:

„С дълбоко разбиране към него, той (Енки) му даде мъдрост, но не му даде вечен живот.“

Енки обучил добре ADAPA на различни специфични умения свързани най-вече с обслужване на домакинството. Както историята разказва после, един ден ADAPA бил излязъл със своята лодка на риболов, за да занесе риба на масата на Енки, когато идва „южният вятър“ и потапя лодката. ADAPAпроклина „вятъра“ и, както историята допълва, той „чупи крилото на южният вятър“.

Това е наистина особено любопитен момент и през погледа на друг шумерски текст става ясно, че това е крило на летателен апарат. В митът за ZU, едно от оръжията, което е употребено срещу ZU, и което в крайна сметка го побеждава, е „южният вятър“. В този контекст изглежда това се явява някакъв напълно автоматизиран летателен апарат без екипаж на борда. В случаят с ADAPA, той по някакъв начин го е повредил.

През това време върховният бог AN(U) се намира в своя „небесен дом“ и е притеснен, че „южният вятър не е духал над земята в продължение на седем дни“ и иска своя везир да разследва случая. Когато той му докладва, че един обикновен смъртен е повредил южния вятър, AN е бесен и гневно заповядва ADAPA да се яви пред него на собственият му космически кораб и да му се отчете за постъпката. Енки, който се явява не просто създателят на човечеството, но и доста често е в ролята на негов защитник и благодетел, инструктира ADAPA за това как да се държи в присъствието на великият бог.

На ADAPA му е обяснено как да достигне до небесният кораб на AN. Според текста Енки го кара да поеме по пътя към небесата, като очевидно това става чрез някакъв вид малък летателен апарат подобен на совалка. Той e предупреден, че ще му бъде предложено да вкуси от „хлябът на смъртта“, който при никакви условия не трябва да яде, след което ще го почерпят с „водата на смъртта“, от която също не бива да пие.

След това ADAPA бива въведен в присъствието на бог AN, който подчертано остро го пита защо е повредил южният вятър. ADAPA обяснява, че е ловил риба, която да сложи на масата на своя господар. Морето било гладко като огледало до момента, в който южният вятър идва и преобръща лодката му. По този начин става видно, че лодката е обърната поради вятърът, който обаче е породен от ниско летящия апарат.

В крайна сметка AN е впечатлен от интелигентността на ADAPA и най-вече от факта, че е научил „забранени неща“. Това е информация, която е достъпна само за боговете и техните „полу-божествени“ деца. Той продължава да разпитва ADAPA защо Енки е разкрил „планът за небесата и земята“ на нищо и никакъв човек като него. Освен това го пита и защо Енки е направил „SHU-MU“ специално за него.

Главният бог се чуди какво да прави с ADAPA след като той знае пътя към боговете, тъй като е пропътувал дистанцията от земята до небесата с SHU-MU – едно пътуване, което е позволено само за боговете. В този случай шумерската дума „SHU-MU“ очевидно се отнася до летателният апарат, с който се достига космическият кораб позициониран в орбита.

Продължавайки с историята на ADAPA в крайна сметка е решено той да бъде привлечен към редовете на боговете, като за тази цел трябва да му се дадат хлябът и водата на живота. По този начин ADAPA щял да постигне безсмъртие и да стане точно като своите богове. Всъщност това щяло да означава, че той ще се върне отново към своята рептилианска форма. Вероятно затова е предупреден от Енки, който не иска вмешателство върху своето творение.

Когато ADAPA отказва храната и водата на безсмъртието AN иска да знае защо. ADAPA му казва за предупреждението на Енки. Този факт силно разгневява AN и той изпраща пратеник, който да обуздае Енки. В крайна сметка обаче позицията на AN става доста по-отстъпчива, но е прекалено късно за ADAPA. Чисто символично, човекът изгубва шанса да постигне вечен живот.

ADAPA се връща на Земята, а по време на пътуването си той вижда чудесата на космоса. Той е ръкоположен за велик жрец на Ериду и му е обещано, че оттук нататък „Богинята на Изцелението“ също ще се грижи за страданията и болестите на хората. Но най-важното от историята за ADAPA в паралел с историята на Адам и Едемската градина е, че боговете решават, че той също, както е и при Адам, ще бъде предтечата на човешкият род. AN постановява, че това е неговата съдба и, че той ще бъде „семето на човешкият род“.

Тагове към темата: