Apocryphal Academy

Автор Тема: Създателите на човешкото тяло,т.нар. човешки 'БОГОВЕ' и всичко свързано с тях  (Прочетена 118426 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
   
От друга страна 'каенитите' се описват като 'личностите' извели мъжкия творчески принцип напред, като водещ, в сравниние с чисто 'ин' състоянието на отдаденост, и следовност, съответстващи на Авел. Тази история би могла да се разглежда и като момента, при който е 'убит' Авел - символ на прехода на властта на матерния елемент, - епохата на Матриархата. Т.е замяната на водещия принцип  е възможно да е представен именно като убийство на единия елемент, т.е залез и пренос на културата на т.н каенити към области в Кавказ и на север. Това е само пример за възможна гледна точка, на база на разни сравнения, нищо повече. Искам да подчертая, че тези истории е нужно да се прекарат през ситото на няколко основни гледища, не просто да се представят като същества-богове, и да се търсят точно кои са, а точните епохи, времена и народи, които те онагледяват успоредно с принципите, качествата в развитие на цялото човечество, което тези групи от хора/божества отразяват.
А не ти ли се струва странно
Каени-тите,кханове,каени,кучета,вълци....Сириус,патриархалното общество..Направо..Егати съвпадението на думи и образи..

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
И тези ще да са чели Р.М.Скай.. 8)

Психея, хрумвало ли ти е някога да се запознаеш с критиката на Робърт Морнинг Скай в интернет? Или просто повтаряме стереотипа, да считаме за добра информация първото и единствено нещо, което чуваме по даден въпрос? Способна ли си да разкритикуваш материала на този индианец, опитвала ли си се да вербализираш нещата, които той е оставил неизказани?

Доста самоуверено стъпваш на тази основа от сведения. Аз не мисля, че някой в Сирия е чел Морнинг Скай. Съмнавям се и седесарите от българския преход да са чели Морнинг Скай. Мисля че Морнинг Скай използва един от най-разпространените символи по света, за да си напише материала.


Ти бъзик не разбираш ли,че схвана изречението буквално? ;D


Не ми пука кво казва Скай,пука ми,че това което той говори,го виждам разказано и преразказано навсякъде из всички митове и легенди..
За това и направих онази тема за митовете,защото събирам митология за да направя аналог и паралел между събития и образи.Но инфото е огромно,не искам да публикувам,после да трия..лека -полека ще вървят нещата.
Цитат
Силите на пазителите на сирийските сили - Хюсеинските лъвове (Quwat Humat Souriya - Usud al-Hussein), известни по-рано като Лива на Хюсеинската бригада (Liwa Usud al-Hussein) и често съкратени до Лъвовете на Хюсеин, са милиция Алавит, Бааисткото правителство по време на Сирийската гражданска война. [2] Звеното произхожда от Шабиха и престъпна организация, която е функционирала в Латокия от 80-те години на миналия век, а само през 2015 г. е приела своето настоящо име и външен вид. Оттогава насам Лъвовете на Хюсеин продължават своята "престъпна дейност отстрани"« Последна редакция: Май 10, 2018, 09:22:42 am от Psyhea »

Мила

 • Гост
Резултат с изображение за syrian lions             Ð езултат с изображение за произход и история на империите орион и сириус

Защо сирииците от Сирия,са избрали именно този символ,който случайно свързваме и с образа на сирианските  крале от Сириус?


И тези ще да са чели Р.М.Скай.. 8)
п.п.Харесва ми нюанса на рижото от корицата..

Привет, Psyhea!

Аз пък се присетих за символа на племето на Юда - лъва.{Виж и сравни знамената, [червено, бяло, черно] и трибагреника ни [бяло, зелено, червено], съответно вложения в цветовете символ, в съответващ ред}

... дължим трибагреника си (бяло, зелено, червено), нашия национален флаг на Г. Сава Раковски *.


български революционер, публицист и възрожденец
Роден 2 април 1821 г. Котел, Османска империя
Починал 9 октомври 1867 (на 46 г.) Буkурещ, Румъния

Георги Стойков Раковски (по рождение Съби Стойков Попович, известен и като Георги Сава Раковски) е български революционер и възрожденец. Раковски е основоположник на организираната националнореволюционна борба за освобождаването на България, революционен демократ, публицист, журналист, историк и етнограф.
- Wikipedia

Тези три цвята (бяло, зелено, червено) били използвани от богомилите в техните пос­вещения (Consolamentum) по време на пролетното равноденствие.

Сравни сега със знамето на картинката. Ясно на кои е знамето.

Само за сведение:

Каква би могла да бъде "трансформираща сила на т.нар. „светлини на саламандъра**“ - бялата, зелената и червената" ? - цветовете ползвани от богомилите.

Някои бележки относно светлината:
... крилата са изобразени в бяло, зелено, червено?

Ето какво пише Елица Димова (историк):
 Черният цвят заедно с червеният присъстват във всички тракийски тробници и комплекси. Те са свещени изразители на връзката между душата и отвъдния свят, живота и смъртта, кръвта божия и безсмъртието, както и на връзката с паралелните светове.* Червеното е познато добре в египетската култура и се знае, че и двата цвята са свързани с Изида или с българското й име Аста. Астите са тракийското племе охранявали магичните територии на нейното присъствие в Странджа. Червеното е цвят и на Ищар, а на едно керамично изображение крилата на Ищар са в бяло зелено и червено.
* това с паралелните светове няма да го коментирам. Поставям цитата, заради основните факти.

Черно и червено - аспекта на Богинята.
Червено, бяло, черно - цветове на защитата. Астрални битки.
Изображението - "демоничния" аспект, астралната същност, Лилит.
Светлината и крилете имат една същност/символно изображение - Бяло - Зелено - Червено = синтеза на спектъра в низходящ ред. Горе - долу.
 Мария Магдалена е изобразявана винаги в зелено и червено:

        Символизма на Богинята в Масонството

http://www.womanthouartgod.com/wmbondfreemasonry.php

Както казва автора Уилям Бонд - "Учудващо е да намериш символизъм на Богинята в изображенията на Масоните, след като се предполага, че Свободното Масонство е тайно общество с преобладаваща мъжка доминанта..." 

___________________________________________________________________________________________________________

Може би 'информацията за Богинята' е, което бива подадена и втъкана косвено от Р.М.Скай, в митологизма му по отношение на Орион/ Сириус и символа на лъва?


Възможно е да не е разполагал с необходимите данни, та да обоснове  научно този а-синхронизъм на етапа от написване на Документите Тера. В резултат е описал това, което частично му е 'подадено', според твърденията му, и успоредно пишейки и събирайки сведения около тези твърдения, и изучавайки световната митология не е довел изследването си до финалния извод. И е ползвал старата 'индианска традиция' - да пре-разкаже историята като приказка.


Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Оф,то хубаво Р.М.Скай си е съчинил историята и е си е напасвал както му е угодно


Ама хората преди 2000 години примерно, откъде са били наясно с "митологията" на Орион и Сириус,че да я втъкат в земната митология и да изпъстрят битието си със символи засягащи други цивилизации!?!

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Кой казва, че хората преди 2000г са втъкавали чужди митологии в земната? Те самите ли го казват? Доколкото на мен ми е известно, за древните Орион и Сириус са съзвездия и не съм чувал да са считали символите си за идващи от други цивилизации. На първо време, съмнявам се концепцията за цивилизация да е съществувала в древността. Тогава са гледали на нещата по друг начин.


Имах предвид артефакти и монументи,като пирамидите в Гиза ориентирани към Орион,Сфинкса,изобщо лъва като символ,факта,че от древността сме осеяни с истории за дракони/змии и лъвове/вълци


Например,тук на тази ваза Енки е изобразен като някакво крилато, коткоподно същество


Резултат с изображение за GUDEA VASE


Statues of Gudea


Тези например,са 2000 г. преди Христа


П.п.Не само ми е хрумвало,но и съм търсила пропуските в разказа на индианеца и да,разбира се,че има такива.
Знам,за Сичия и Фон Деникен,та те са си класиката,макар Сичин не можах да го чета,отблъскваше ме,точно както и Блаватска и просто трудно ги чета,за това и не се насилвам.


Виж,аз и по-напред в темата казах,че ги приемам като синтез на митологията ни,но твърдо съм решила да си довърша темата за митовете,после тук в тази искам да намеря връзките в някои от човешките родове,не мога да обясня,просто искам да го направя.
Дето се вика..Като си начешам крастата с митовете и родовете,ще направя една тема/или ти пусни такава, контра на тази,да опровергаем  индианеца,да извадим пропуските,да сравним всички налични версии и да намерим общото,защото то трябва да е вярното
Нали тва е идеята,да се стигне до същината и да видим кое е вярно и кое не е.
п.п.И не се хващай толкова буквално за думите ся..Може да са имали концепция за цивилизация,може и да не,все тая..
Аз няма как да знам кви думи са ползвали преди 2000 години и си ползвам съвременния речеви набор :P
 Мила

 • Гост

Why Does Google Want Your DNA?


The Secret Society You've (Probably) Never Heard Of
Мила

 • Гост
Psy,

Това е едно интересно четиво за ангели, което насетне ще преведа подробно, но за сега нямам възможност. Поставям го като линк, за който би му било интересно и би могъл да разбере съдържанието. Статията съдържа някой цитати от Писанието, които засягат произхода на Самсон. Казва се, че той има "двама бащи". По насетне се разказва за срещата на майка му с 'ангел', от който тя по вероятност зачева. И качествата на назорея, какъвто е и Самсон се извеждат от преноса на Духа на 'ангела' на Йехова в Самсон.
Има добро описание на срещата за разлика от други анализи по темата.

http://thetorah.com/who-was-samsons-real-father/

Дори приложената илюстрация, изобразяваща срещата на майката с ангела аргументира идеята, ако човек се вгледа разбира се и е запознат с историята:


λ

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил

Mermaids: The Body Found

Този филм е художествена научна фантастика, стилизарана като документален филм. Както Вещицата от Блеър е стилизиран като кадри на очевидци. Казвам го, за да не се обърка някой. Имаше доста шум и драма от заблудени хора около него като излезе.

https://en.wikipedia.org/wiki/Mermaids:_The_Body_Found

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
София ПалеологинаВедьма всея Руси.Власть через колдовство

[youtube]https://youtu.be/5K0y9PBolJ8[/youtube]

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Saint Wolfgang and the Devil 1475


P.P.Гледам го тоя дявол и се сетих за лафа на майка ми..''Аз да не съм дявол,че да имам очи и на задника си" ..
Така и не я попитах от де и е дошла тая приказка в речника,но сега виждам,че крушката все пак имала опашка..Картината е от преди 500  кусур години..

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил

Опитвам се да прочета думите в книгата която стои отворена пред Свети Волфганг..
Мисля,че е фразата "нищото идва от нищо"..
Ама с моите "академични" познания по латински..Съвсем не съм сигурна..1.Виж ръцете на "общуващия с дявола"! Виж знака на зайче, на ръката, която държи жезъла.
2. Жезъла, който квещеника държи е образ на разцъвтяващия жезъл, сети се на кой и с кой архангел е свързано. С коя история за 'разцъфтяване'!http://www.google.es/url?sa=i&source=imgres&cd=&ved=2ahUKEwjqsIXLyIfcAhWD6RQKHXyID5wQjhx6BAgBEAI&url=http%3A%2F%2Fchurchgiving.info%2Fstart-online-casino%2Filluminati-signals.php&psig=AOvVaw0RLSoh2BtNGr9nt_AQrbRJ&ust=1530865546496031How the Illuminati Stole the Mind, Soul, and Body of Hip-Hopilluminati signals


Виж! Букви! Символи! Пръсти и ръка! Гледай на всяко изображение от края на 15 -16 век, гледай им ръцете!!! Има и с по повече от пет пръсти има и изображения с четири, има интересни знаци! Защото това е самия 'разговор'...Тоест виж насетне мудрите и какви енергии управляват. Анализирай в сравнение с тези символи на 'илюминати' - защото това не са знаци на илюминати, а е езика на енергията - на телесното обозначение на светлината..

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
[youtube]lVJAqLjTp8w[/youtube]

Привет, Psy!

Прегледай видеото. Ще видиш картина на Кръщене. Виж обяснението за пръстите. За мен е дяволски трудно да изваждам кадри. Устройството ми работи бавно и имам атаки към лично сърфиране, в резултат на което е невъзможно за мен всеки път да направя извадка. Рестартирам устройството през минути и чистя регистри и наново. Често се изтрива внезапно написаното и прочие перипетии, които не са тема за това форумно пространство.
...

Видеото е твърде кратко, но отговаря на твои търсения. Ако искаш виж го.

Другото, което напълно обяснява това, което говорех онзи ден на лични с теб за светлина - звук - форма - слово - буквен о и звуково означение в символ, графика, синосуида или както ти роди въображението от тук до където се сетиш и обратно... Аз бих кръстила темата звук и светлина. Защото времето е израз на това тук.

Както казва Иисус към Духа Свети: Изяви Твоето мога - сега! И продължава: Във всяка Светлина и форма, - както на земята, тъй и на небето. Този херметичен принцип лежи в основата на Сътворението. А също и в управлението на всяко превозно срсредство, било то на два човешки крака, имащо глава и ръце... или космическо тяло.

Сътворението не е нищо повече от вливане на себето в Себе си, претърпяло метаморфозата си, във всяка форма и светлина.Творенето идва от вътре на вън и е чиста емоция, импулс, мисъл, електричество, проблясък, свързване, трептена, вълна, сътворение... И взаимовръзка, което е любов само по себе си във всяка проявена посока, тъй както и страха е любов съотнесена в своето 'обратно от центъра си движение' - изстиване, ... Това би могло да се опитоми. Тези нива на крайни предели са като бързината и форсирането на мощна движеща се машина при опит да спре /мита за Фаетон/. Не е нужно добавка отвън. Нужно е да се събуди дремещото зърно, ядрото на ядрото, кода на трептенето на вътрешния център. - Името/вибрацията на Бога... Което искат и ЦЕРН...Това е път, който ако се преживява безразборно, води до встрастяване във всяка една от посоките и съответно до изтощение и разрив на светлинните нишки... отделеност, изстиване, фрагментиране, оформяне, материализация... видимост, външна светлина.  'Две' е просто повод да кажем 'много'. Отделеността изглежда като мозъчни връзки при алцхаймер. Същите разнообразни мозъчни картини можем да наблюдаваме в космоса, ако имахме очи да ги виждаме. Мнжество прекъснати нишки, загасващи, трептящи светлинки, където връзките дават на късо.  Не е нужно нещо извън да каже как, защото ако даде външен тласък, този тласък ще привнесе още сътресение къмто вече наличното. Да -  би могло да го пре-програмира, докато отново е нужно да се пре-програмира, което е като хранителните добавки, нещо нарушаващо специфичната потентност и омаловажаващо я. В резултат системата линее и се разтича, разхлабват се паметните точки. Защото паметта може да я има за нещо, което е съотнесено през себе си само, с всичко от себе си. С цялото  натурално присъствие и възможност да бъдеш, каквото си. Затова е необходимо вътрешен покой. Това не е безстрастие, а осъзнаване, че любовта е чиста енергия и не бива да се цапа, консумира безразборно, безпаметно и по прищявка, защото всеки дъх е любов. Всеки вдъх е огнена светлина, която ти не виждаш (за което се говори в интервюто на Никола Тесла.) И този вдъх, който влиза е светлина и създава звук. И също се визуализира като цветна картина, било то хармонична или не,  както Тесла говори с гърма, със светкавиците... Нарича ги по име. Те наистина говорят. Това съм слушала и аз. Виждала съм лицето на човек, мозъчната му дейност като светлинни вълни, било хармониращи или не, в зависимост от вълнението, от потока, който този човек, провожда съзнателно, или безсъзнателно. И още, този поток е напълно осезаем, както Тесла казва и от далечно разстояние... Аз писах вече, дори и като вдъх, ароматен полъх се обагря. Към момента, когато чета думите на някого визуализирам чувствата и потенциала, силовия потенциал, който влага, и така чета какво ми говори. Дори думите прескачам понякога, защото ме спъват. Защото виждам, че не са от потока, за който говори човека... не от себе си, а нещо временно, което е възприел като свой фрагмент към момента на говоренето, писането, предаването на това, което има да каже. Някаква емоция, която заема повече от вътрешното му аз, отколкото това, което реално би искал и би имал да каже. И понеже това е временно разстройство, което в стравнение мога да дам пример с магарето, или с автомобил без гориво, който запецва на пътя и бумти вместо да върви... Защото ако човек е вдъхновен той е целнасочен и с радост в това, което непосредствено прави. И този човек няма да реши да си губи енергията - времето - дъха - светлината и формата, в крайна сметка здравословната форма на своя вътрешен мир. Първото, което ще направи е да вложи енергията си в утихване, за да чуе и види в себе си... В това отношение егоцентрика е много нещастен. Защото това обичайно е човек, който се нуждае да контролира и себе си и другите, тъй както егото се нуждае от свои граници. Но докато той се пилее навън, защитавайки своето его, своите граници, далечните вътрешни позиции загубват връзка с неговия избран фрагмент от Азовата Цялост, който той отстоява към момента. Той се изживява като зает да формира 'себе си', но това се оказва фрагмента, в който се е вторачил. Каква е разликата между този подход и вдъхновението... Това, че вдъхновението е бзграничен източник, изведен от съприкосновението ни с вътрешния център, който прихожда отвът първия творящ звук и отново ни влива в Него. Какви граници за Бога да му пазя на това вечно перпетум мобиле! След като всяко и всеки са Негова, съответно моя и тяхна частица от  озарение - също съзнание/ светлина /звук /форма.

Съответстващо на творческия модел, заявен в Молитва Отче наш, същия процес го извършва в своя вътрешен център всеки един човек и живина... Това е един процес,  но всеки го гледа като в счупено огледало, виждайки фрагментче, което го скарва с другите, които той е забравил, че са част от неговия творчески потенциал и сега се явяват като негови  отсенки, в отговор на негови минали забравени намерения... негови необгрижени деца. Да речем набързо, или несъзнавано заявени намерения, когато човек се е самоопределил да ги заяви. Оковите, които сами си слагаме можем да видим в отношението, което идва насреща ни. Нашето намерение понякога идва в свое време, но ние сме забравили заявката, и като ни потропат със сметката се цупим.

Всеки има право да преживее своето си разстройство на характера и неговия кръг от обкръжение е нужно ако поне е от племето на човеците ако не емпатия да опита да прояви разбиране към процеса, който е един и тоже за всеки и се проявава на всеки етап, но в различна светлина и форма.. И някой може да си мисли, че е по-добър, по правилен, но мога да го уверя, че природата не понася тези рамки. Аз съм жена и процеса на новораждане на бебе не влиза в рамки! Но обичайно е в това съвремие... да се напъхват идеите в ароматизирани представи.

... Има остатъчна енергия, която струва ми се от немай къде си формира свои фантоми. Случвало ми се е, не помня случката добре, бе през 2014та... Бях задрямала на компютъра, облегната на стола и внезапно се събудих и видях една топка светлина, която изскочи от към компютъра пред мен. Една нощ наскоро забелязах същия ефект при събуждане, топка светлина на метър и малко, точно в мига в който отворих очи и импулс прояви сфера светлина, като събираща се в себе си пулсация. Събра се щом напълно отворих очи. И съм убедена, че ако не сепсъбудя, но съм в будно състояние тази топка енергия ще е пластична, съзнателна, защото я усещам като част от моето светлинно тяло. Т.е тъйкато е импулс, би могло да се изведев символ, да се нарече по име, за което говори Никола Тесла.

Емоциите са импулси. Животинките интинзивно реагират на тона.
Котката почти говори, когато промяква, в своя си защита като влезем в пререкание. За разлика от човеците не фалшиви в емоцията къмто формата, в която я изразява. Не се преправя, както човека, после да се пита от къде му дошла кармата.

Наблизо живее един говорящ папагал... С най-малкия ми син седим на една пейка и го задяваме, говорим му, той отговаря. Начева звуковата фраза със същия звук, който му подаваме,после си го доинтерпретира, променя го леко, ние се пробваме да издаваме неговия звук, (децата са неповторимо точни интерпретатори), докато папагала измисля песента, подавайки фрази.  Можеш да проследиш своето лично чувство поетапно в този разговор, подобно блуса или рапа... което отново е в подобна форма и ще отчетеш, че предава цяла атмосфера, и тази атмосфера е и поток и песен и разговор...извират "от среща до среща"* с един папагал!

* Л' алам алмин - арам. фраза от Отче Наш...

Така, че любовта не лежи на плоскостта с розовите слончета. Любовта предполага, Psy, дяволско, или чистосърдечно търпение към отсрещния. Защото той е  огледало на нашето аз към момента. Той не е твоя аз, но показва до къде се простира твоето аз... Къде осветяваш и къде е тъмно в теб. Къде звука е дисхармоничен. И така е с всеки. Багрите на един хармонират с нашите в един момент, а в друг не. Но това би могло да бъде и едно хармониращо общо, взаимно движение, ако отчитаме това като взаимност, както е в тай чи. Това чи е наша обща отговорност, разпределена в много въртящи се, взаимо пораждащи моменти и като цяло събития, резултати.
----

Пръстите на свещеника отговарят на мудра за заземяване. За захранване от земния матерен източник.

Виж видеото на Данте Сантори. Човека се е постарал да обобщи енигмата в кратце! Никола Тесла говори за същото, за което Данте, но в друг ракурс...същото.  /интервюто е в темата за технологиите, която наскоро отворих./

Материалите, които поставям са взаимо-обвързани, тъй както представляват своегорода личен дневник на моета цялостно намерение.

Нещо, което Н.Тесла каза ме разплака, когато го прочетох. Някои духове са така живи, не са отвъд. Така е и с Никола Тесла.  Това, което  ме пропи, което бе споменато, бе  как да яхнем една звезда... Защото това е съкровенна визия, която нявга преживях. И аз съм ти разказвала това. Тогава, когато говорехме за Бога и неговата природа и твърдеше, че аз обявавам че първото било 'женското'. Светлината и Мъдростта от какъв род са?! Светия Дух от кой род е?

В един апокриф има красива ирония, в която се казва, че е грешка да се мисли, че Мария е заченала от Жена. Естествено не се има предвид жена във вида, в който  човешкото същество се възприема като полова принадлежност, но се има предвид сексуалната енергия и нейната поляризация. Значи има нещо отвъд това профанно съждение! Има движение, вливане на съдове. И проявеното е изтегления първичен потенциал, това е Тя, пак ще повторя - падналата светлина, Блудната София, с която блудствали архонтите и архетипно тази визия е лепната на Магдалина, която пак го повтарям казва в Евангелие на Магдалина, че Господ ще ни превърне  в мъже. Едва ли има предвид, че ще обезличи полово жените! Не, това е мъжеството на Духа, овладяването на енергийното тяло. Това не отнема, а организира наличното. Така че две са и в покой и в движение, те танцуват и творят и проявяват своя акт в пораждане. Така е при човеците. Тайната на сътворението е в разгръщането на творческия потенциал, който вдъхновения съумява да  поддържа в един интензитет, така щото се случва баланс в движение, бързина при прехода в нивата... което скачва хармонично нишките на взаимността, осъзнатостта. Как да има взаимност... Това не става с контрол, природата, живия живот не се движат логично, правилно. Разумността не насилва разбирането.

Майката е видимата светлина, а отеца е безвидния излят от себе си в светлина порив. Този път извън, тогава, когато цикъла на проявена светлина премина и тя се събере в себе си, ще породи отново веригата на сътворение, защото Отеца - Майка ще се съберат в едно... И тогава пак ще се изстреля една вълна от свръх космическа страст... И тук е въпросът на Никола Тесла... Какво ще се случи... с тази полетяла светлина, перефразирам... И тук той говори за това, че човека в своето цяло е призван да се превръща, да владее този цялостен процес. При това без технологични патерици. Което какво дава като информация? - Че когато отлетиш отново отвъд, е възможно да се прикачиш съзнателно за една звезда и да живееш в това светлина - съзнание и неговите метаморфози. Което заявява и гностическия текст: - "Господ е движение и покой". Бих добавила, че Той се разкрива в умението да обичаш всяко като част от теб, съзнавайки, че това си ти и то и Той. И твоята воля е твоята отговорност за всяко твое тук и сега.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил

Страхотна символика:)Related image

La Belle et la Bete

Тагове към темата: