Apocryphal Academy

Автор Тема: Преди и след Розуел  (Прочетена 529 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Преди и след Розуел
« -: Юни 07, 2018, 03:21:44 pm »           Това е тема досие. База данни, обвързани с темата "Розуел 47"


На орбите выловили советского космонавта, погибшего до Гагарина. Рассекреченные факты Роскосмоса


Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #1 -: Юни 11, 2018, 09:27:15 am »
Най-известните теории на конспирацията

Публикувано на: 18 декември, 2009


Тайни експерименти и лукави заговори. Сенчести общества. Потайни срещи в задимени стаи. Според вярващите в теориите на конспирацията, истината е някъде там – тя просто се крие от населението от тайни общества, чиято цел е да контролират света (или да го спасят). Наречете го апофения (човешката склонност да вижда образи, там където ги няма), или реалност, която е твърде ужасна за останалите от нас, за да я приемем – каквато и да е причината, теориите на конспирацията са били част от човешката култура още откакто Каин решава, че Господ и Авел са скроили заговор срещу него. Това са някои от най-често срещаните теории на конспирацията днес.

Следи в небетоСъществуват много привърженици на теорията, че Щатите и други правителства използват инверсионните следи, оставяни в небето от военните самолети, за да освобождават отровни химикали от високо. Привържениците на тази теория предполагат, че тези следи са наситени с най-различни субстанции, които са необходими за изпълнението на строго секретни правителствени проекти, като например масови ваксинации срещу антракс, блокиране на слънчевите лъчи за предотвратяване на глобалното затопляне, контролиране на климатичните условия, или отслабване на умовете на хората, за да им се попречи да осъзнаят и да се борят срещу настъпването на Новия световен ред. Американските военновъздушни сили отхвърлят тези твърдения. Един от вярващите в тази конспирация е певецът Принс, който споменава в едно интервю, че по негови наблюдения винаги, когато в небето има повече самолетни дири, в квартала му се увеличават побоищата и скандалите.

HAARPРазположената близо до Гейкона в Аляска „Програма за високочестотно активно облъчване на полярното небе“ (HAARP) е създадена за изучаване на йоносферата и проучването на потенциални нови методи за комуникация и наблюдение. Проектът се спонсорира от военноморските и военновъздушните сили на САЩ, от Университета в Аляска и от Агенцията за изследователски проекти по сигурността. Съоръжението разполага с 180 антени, с височина 22 метра, които предават мощни радио сигнали, временно активизирайки чрез нагряване части от йоносферата. Макар правителството да твърди, че няма нищо скрито в HAARP, мнозина мислят другояче. Някои хора смятат, че истинската цел на HAARP е да се създаде оръжие под формата на мощен електромагнитен лъч, с който да се унищожават вражески самолети, да се смущават вражеските радио комуникации, или да бъде използван в междугалактическа война. Други вярват, че целта на HAARP е да контролира климата и да спира развитието на страните от Третия свят, като задейства земетресения и цунами. Контрол над ума, холограми в небето и оръжие за масово унищожение достатъчно мощно, за да разруши цялата планета, също са сред предполагаемите цели на проекта.

Нацистки НЛО и тайни обществаТеориите, свързващи нацистите с окултното и тайните общества са били тема не само на документални книги и филми, но и на много комикси и научно-фантастични романи. Чилийският дипломат и тълкувател на Езотеричния нацизъм Мигел Серано твърди в своята книга „Златната панделка“, че Адолф Хитлер е бил въплъщение на индийския бог Вишну, който е дошъл на Земята, за да установи арийско господство. Книгата твърди, че Хитлер и неговата Нацистка партия са използвали Нова Швабия (тайна немска база разположена в земите на Кралица Мод в Антарктика), за да комуникират с Хиперборейците – небесни същества, за които се смята, че са прародители на арийската раса. С помощта на знанията, придобити чрез тези комуникации, нацистите разработват флота от летящи чинии, които Хитлер един ден щял да използва, за да се сдобие с тотален контрол. Серано твърди още, че нацистите са използвали Нова Швабия, за да обуздаят силата на Врил – митична енергия, която за първи път е описана през 1871 г. в научно-фантастичната книга на Едуард Булър-Литън „Врил: Силата на идващата раса“.

Други конспиратори смятат, че през 1921 г. в Берлин е създадено „Обществото Врил“, чиято цел била да осъществи връзка с арийските извънземни, командващи силата на Врил, както и да изучава произхода на арийския народ. Членството в него се припокривало с това в „Обществото Туле“ – организация с подобна идеология, която дава началото на Нацистката партия. В тези две общества членували Адолф Хитлер и Хайнрих Химлер, както и много други членове на Нацистката партия. Според българския инженер Владимир Терзийски, нацистите били успели да обуздаят чудната сила на Врил и с нейна помощ през 1942 г. кацат тайно на Луната и построяват база, която по-късно е унищожена от американските, или съветските астронавти, по време на техните тайни кацания през 1957-58 г.

Кацането на ЛунатаПрез 1974 г. авторът Бил Кейсинг публикува своята книга „Ние никога не сме кацали на Луната – лъжата за 30 милиарда долара“, в която твърди, че всичките шест мисии Аполо са били фалшифицирани от NASA и правителството. По-късно той заявява, че NASA е организирала катастрофата на совалката „Чалънджър“, понеже се опасявала, че астронавтите на борда ще разкрият измамата за кацането на Луната. Кейсинг и неговите поддръжници смятат, че през 60-те години на миналия век технологиите не са били достатъчно напреднали за осъществяването на подобна мисия, но американското правителство е искало да спечели Космическата надпревара със Съветския съюз и затова е скалъпило кадрите за кацането на Луната през 1969 г., с помощта на филмови декори. Сред доказателствата, цитирани от привържениците на тази теория, е това, че забитият в лунната повърхност американски флаг се развява, въпреки липсата на атмосфера или вятър.

ЦРУ контролира умаСъществуват няколко теории на конспирацията, касаещи Проект MK-ULTRA – строго секретна програма на ЦРУ за контролиране на съзнанието, в която се извършват експерименти върху хора, с помощта на наркотици като ЛСД, електрошокове, хипноза и други методи, през 50-те и началото на 60-те години на миналия век. Макар съществуването на Проект MK-ULTRA да не е отречено до днес, цялата документация свързана с него е унищожена през 1973 г., по заповед на тогавашния директор на ЦРУ Ричард Хелмс, за да се запази програмата в тайна. Една от теориите засяга атентата над сенатор Робърт К. Кенеди, извършен от Сирхам Сирхам. Тази теория, известна като „Хипотезата за Манджурския кандидат“, твърди, че Сирхам е бил подложен на промиване на мозъка от ЦРУ, което го използвало за убийството на Кенеди, без той да осъзнава действията си. Психологът д-р Едуард Симсън-Калас, който интервюира Сирхам в затвора, както и адвокатът на атентатора, са поддръжници на тази теория. Друга теория на конспирацията за MK-ULTRA гласи, че масовото самоубийство на култа в Джоунстаун* в Гаяна се дължи на продължителни експерименти на ЦРУ за промиване на мозъка. Теорията предполага, че 909-те членове на култа, които умират от отравяне с цианид, не са били под влиянието единствено на своя лидер Джим Джоунс, а са били използвани и като опитни зайчета от ЦРУ. Смята се, че операциите по Проект MK-ULTRA не са били прекратени през 1963 г., както твърди ЦРУ, а продължават и до днес.

* култа в Джоунстаун
http://kriminalnidosieta.com/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B0%D0%B8/%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BC-%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B9%D1%81%D1%82/

Зона 51 и РозуелНа 8 юли 1947 г. един летящ обект се разбива близо до Розуел в щата Ню Мексико. Първоначалните новинарски съобщения описват обекта като „летящ диск“, но скоро след това командващият генерал на Осма въздушна дивизия отхвърля тези твърдения, заявявайки, че обектът е метеорологичен балон. Инцидентът е забравен до 1978 г., когато публичният интерес е разпален отново от интервюто на майор Джеси Марсел – един от хората, които разчиствали останките от катастрофата. Той вярвал, че обектът не е бил метеорологичен балон, а космически кораб, и че военните са потулили случая. След публикуването на интервюто му през 1980 г. се появяват и други очевидци на инцидента, които разказват, че от падналия кораб са били извадени телата на живи извънземни. Тези твърдения, включително и това на съдебния лекар Глен Денис, който заявява, че е извършвал аутопсия на извънземно, довеждат до популяризирането на теорията, че правителството укрива факта за контакт с извънземна раса. Смята се, че секретната военна база Зона 51 в щата Невада е център за изследване на останките от Розуел, за срещи с извънземни, както и за пътувания във времето и телепортации.

Експериментът ФиладелфияЕкспериментът Филаделфия, известен също като Проект „Дъга“, е секретен военен експеримент, който, според конспираторите, е целял да направи невидим за радарите военния кораб „Елдридж”, посредством силно електромагнитно поле. Автор на теоретичната разработка е самият Айнщайн, а техническото изпълнение на проекта било поверено на един друг гениален откривател – роденият в Хърватска учен Никола Тесла. Според теорията, експериментът е бил частично успешен. Очевидци на събитието твърдят, че на 22 юли 1943 г. „Елдридж“ е изчезнал почти напълно, като само лека мъгла е маркирала очертанията му. Те смятат, че корабът е бил телепортиран в друго измерение. Говори се, че опитът е бил проведен с екипажа на борда и, когато кораба се появил отново, някои от моряците били вградени в структурата му, а други се чувствали зле. Тази история излиза на бял свят за пръв път през 1955 г., когато Карлос Алиенде, който твърди, че е видял инцидента от борда на плаващия наблизо търговски кораб, изпратил няколко писма описващи събитието на изследователя на НЛО Морис К. Джесъп. През 1984 г. Експериментът Филаделфия става тема на едноименен научно-фантастичен филм.

Проектът Монтаук


Класически пример за това как теориите за конспирация се преплитат една в друга е версията свързваща Експеримента Филаделфия с така наречения Проект Монтаук. Според тази теория, през 1952 г. учените, които участвали в разработката на Експеримента Филаделфия, се събират в Кемп Хироу в Монтаук Лонг Айлънд, за да обсъдят как техните открития биха могли да бъдат използвани за целите на психологическото военно дело. Една от версиите гласи, че, когато Конгресът отказал да им даде средства за проекта, учените получили подкрепата на Департамента по сигурността, който им дал безотчетни 10 милиона долара в нацистко злато, придобито по време на Втората световна война. Дънкан Камерън, който твърди, че е оцелял от експеримента, разказва, че е пътувал във времето и е ходил на Марс. Той също твърди, че бил започнал да остарява с по една година на час, което принудило „инженерите на времето“ да го върнат в миналото, за да убеди баща си да има друг син, който след това бил използван, за да бъде заменен с него бързо остаряващият Дънкан.

Конспирацията 9/11Наричащи себе си „Движение на истината за 9/11″, някои хора разпространяват различни теории на конспирацията, касаещи терористичните атаки от 11 септември. Една от тях гласи, че операцията е била режисирана от американското правителство съвместно с други световни лидери. Филмът „Zeitgeist“ твърди, че администрацията на Буш е знаела за планираните атаки преди те да се случат. Те са били извършени с цел да се създаде причина за Войната срещу тероризма и да се прикрие нейната истинска цел, а именно икономическа изгода и увеличаване на контрола над населението. Привържениците на теорията за контролирана експлозия твърдят, че пълното рухване на Кулите близнаци не се дължи на разбилите се в тях самолети, а е било възможно единствено чрез заложени предварително експлозиви. Друга теория гласи, че самолети изобщо не е имало, а просто видеоматериалът за инцидента е бил подправен. Тези и други подобни теории биват отречени от американското правителство като нереални, но в интернет съществува общество, отдадено на конспиративните теории, което продължава да вярва в тях.

Протоколите на Старейшините на ЦионПубликуваните в Русия през 1903 г. „Протоколи на Старейшините на Цион“ често се смятат за предшественици на много от съвременните теории на конспирацията. Тексът описва план за световно еврейско господство и набира популярност през 1917 г., по времето на Болшевишката революция, която сваля руската царска власт и дава начало на управлението на Комунистическата партия. Протоколите обикалят Европа и Северна Америка в годините преди Втората световна война под формата на антисемитска пропаганда. През 1919 г. във Филаделфия е отпечатана една версия на текста, в която думата „евреин“ е заменена с „болшевик“, което подхранило допълнително страха на американците към комунизма в годините на Червения страх. Макар да били провъзгласени за фалшификат, вероятно създаден от агентите на руската царска тайна полиция, Протоколите продължават да бъдат публикувани, четени и приемани за автентични от много антисемитски кръгове, най-вече в Близкия изток.

Глобалното затоплянеСред многото призиви, спонсорирани от правителства и корпорации, приканващи консуматорите да живеят „зелено“, се появяват някои противници, които твърдят, че глобалното затопляне е недоказана догма или абсолютна измама. Подобни идеи виждат бял свят за първи път в документалния филм „Парникова конспирация“, който се излъчва във Великобритания през 1990 г. Филмът се фокусира главно върху учените скептици, които твърдят, че са им били отказани средства, с които да докажат теориите си. Някои привърженици на теорията твърдят, че истерията за глобално затопляне се подхранва с цел да помогне на световните лидери да постигнат Новия световен ред. Други твърдят обратното, казвайки, че глобалното затопляне е изфабрикувано от леви радикали, с цел да спрат глобализацията и развитието на западната индустрия.

Ученият Уилям М. Грей, който е виден скептик по въпроса с глобалното затопляне, твърди, че хората не са отговорни за промените в климата и че мозъците на днешните деца се промиват, за да приемат тази идея.

СПИНВ няколко свои статии и книги пенсионираният дерматолог Алан Кантуел предлага идеята, че вирусът на СПИН е разработен от американското правителство и е инжектиран на нищо неподозиращи хомосексуалисти под формата на пробна ваксина за Хепатит Б.Подобна теория, предложена от бившия зъболекар Ленърд Хоровиц, твърди, че СПИН е форма на биологично оръжие, разработено за американското правителство, чиято първоначална цел е била да контролира броя на населението в Африка.

Смъртта на принцеса ДаянаМнозина, сред които и бащата на Доди Файед – египетският бизнес могул Мохамед ал Файед, вярват в теорията, че катастрофата от 31 август 1997 г., която причини смъртта на принцеса Даяна и нейния любовник, всъщност е била режисирана от британското кралско семейство. Файед твърди, че Даяна е била бременна от сина му, но връзката между разведената принцеса и египетския мюсюлманин се считала за недопустима от расисткото кралско семейство. Бившият агент от британските тайни служби Ричард Томлинсън заявява, че MI6 са държали Даяна под наблюдение и са замесени в смъртта й. Той разказва в едно интервю, че шофьорът на колата е бил заслепен от внезапна ярка светлина, която се появила на изхода на тунела и така бил изгубил контрол над автомобила. Според Ал Файед, шофьорът Хенри Пол, чиято аутопсия показала наличие на алкохол в кръвта, също е работил за MI6.  Всички тези твърдения се опровергават от официалното полицейско разследване на смъртта на принцесата.

Новият световен редПредполагаемите кукловоди на много от гореспоменатите конспирации стоят начело на една сенчеста клика, която се свързва с най-различни организации – Фримасоните, Тристранната комисия, Билдерберг клуб. Предполага се, че те се стремят да наложат на всяка цена свое единно световно правителство, понякога чрез открити средства, а друг път чрез подставянето на марионетни режими, които да отговарят пред тях. Тази теория, напомняща до голяма степен на „Протоколите на Старейшините на Цион“, претърпява забележително развитие през годините.Произходът на тезата за Нов световен ред може да бъде проследен до времената отпреди появата на Протоколите, когато някои кръгове се опитват да хвърлят вината за Френската революция върху едно от многобройните тайни общества, действащи в централна Европа през 18-и век, а именно Илюминатите. Илюминатите са представяни като аморални и дори сатанински поклонници на безскрупулната жажда за политическа власт, чиято цел е световното господство. Смята се, че те са прониквали и корумпирали другите подобни общества, опитвайки се да свалят всички правителства и религии.

Постепенно конспираторските страхове за социална стабилност се прехвърлят към работническите движения. За новите марионетки на Илюминатите са набедени радикалните комунисти. В края на 19-и век тази теория се слива с антисемитизма от Протоколите, давайки начало на тезата за Юдео-масонска конспирация, според която най-високите нива на Фримасоните и водещите еврейски финансови фамилии в Европа се обединяват, с цел да създадат едно деморализирано общество от индивиди, движени единствено от своите консуматорски апетити.____

http://kriminalnidosieta.com/strogo-sekretno/nay-izvestnite-teorii-na-konspiratsiya/
Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #2 -: Юни 11, 2018, 01:58:58 pm »
9/11

I. Лекцията на Джуди Уд    


Знаете кой направи 11.09.2001, но знаете ли какво всъщност се случи?

Знаете ли какво всъщност се случи на 11.09.2001 г. - част 2


 Вчера имах щастието да попадна на тези две видеа, засягащи събитията на 11. 09. 2001. Тяхната гледна точка е обоснована от анализа на д-р Джуди Уд, веща в "Материалознанието".
За мен лекцията на д-р Уд е попадение, защото аз разглеждам събитията през призмата на 'времевите преходи', в контекста на някои особености, които са описани и в други досиета на световно-известни събития, каквото е Проекта Филаделфия, а също бедствената случка с Дятлов. За последното няма отделна тема тук, в това пространство, споменато е някъде из материалите на АА, но някои детайли от документираното по случая Дятлов ми направиха впечатление, в сравнение с данните от Събитията 9/11 през прочита на д-р Джуди Уд. Предполагам това ще направи впечатление и на други, надявам се. Ако изобщо някой прегледа материалите разбира се. След този отговор ще извадя конкретните данни от събитията с групата на Дятлов и подобното от данните от анализа на д-р Уд.
Към момента не съм потърсила, има ли я лекцията на д-р Уд в текстов вариант, но ще потърся. И то само, защото се надявам някой да добави своето гледище по въпроса, колкото и да се съмнявам в това. Затова и някои от материалите поставям като маркировки, без да се впускам в детайлен преглед.


II. Както вече споменах, друг интересен за мен неслучаен факт е, че:
Датата на Откриване на Парламента 11 Септември - 1893, отстои на 108 години от събитията на 11.09. 2001.

Както стана ясно в темата "Тайното Учение", числото '108' има свои особени характеристики и значение в източните практики, в Будизма и Тибетската система и интерпретация на познанието. Зад тази схема от интерпретации стои и учението за Калачакра. За което стана дума в същата тема:


III. Времето и Калачакра ... Основаващата база на индийската астрономия е прост израз:"Дъхът е време ".

Някои кратки съждения:
Ако дъхът е време. То - отсъствието на дъх е липса на присъстващо време. Задържане на времето. Ако с дъхът ние възприемаме това 'тук' като реална константа, отчитаща нашето пребиваване в живот, то получава се, че ние умираме, дишайки, а в празнотата в момента при издишване на въздуха, ние живеем. Т.е ние 'корозираме' относително, дишейки, вдъхвайки.

 Общо взето, когато трябва да се съсредоточим в нещо, което изисква точност, да речем в стрелба, следва да задържим дъх. Чрез дъха ние осигуряваме нахлуващото в нас, ние също измитаме нахлуващото в нас.

 Цялата ни система от възприятие се базира на всмукване, абсорбация и изхвърляне на отпадъци.
За халдеите времето е огън. Но понятието огън е също относително, коквото е времето. Дъхът и огъня, времето и присъствието обуславят възможността Тази система да би могла да работи на различни нива. Тези процеси биха могли да протичат при относителни условия с различна скорост и ефективност. Биха могли да бъдат форсирани, или забавени. Най-интересно е, че форсирането и забавянето влияят най-вече на изходния продукт, следователно има зависимост помежду наличието на крайния продукт, ефективността на извличане на крайния продукт и отпадъчния материал, оставащ след приключване на процеса.
 Отпадъчния продукт има пряко отношение към ефективността на всеки един процес, в който присъства някаква материя. Независимо дори дали става дума за мисли, защото материята се сформира чрез осъзнанието, завихря насоченото намерение и оформя светлинните пашкули в осъзнание и във видима проява. Мислите пренастройват наличния ресурс. Логично е, че колкото по-концентрирана е една дейност, толкова повече от наличната материална база/ субстанция, ще бъде употребена, и по-минимален ще бъде остатъчния товар. Т.е остатъка не ще бъде товар, а гориво. Или - всяка една наличност е товар, когато е неактивна, пасив. И се явява гориво, в момента на извършване на един процес. Ако в процеса са вложени несвойствени елементи, които 'не са от този градеж', (не са 'ензимно смилаеми' за самата система към момента), те ще останат в качеството си на отложеност, буклук, маса, която тежи, баласта. Но всъщност в своята първичност всичко това и тази баласта са част от енергията на системата. Т.е те не могат да се дянат "никъде". Те отново и отново преминават през обща алхимична тенденция към пречистване и пренареждане, преструктуриране.

"Калачакра традицията се върти около концепцията за времето (кала) и цикълите (чакра): от циклите на планетите [1] до циклите на човешкото дишане, тя учи на практиката на работа на най-фините енергии в едно тяло по пътя към Просветлението.
Калачакра божеството представлява Буда-състояние и за това знание за всичко (всезнание). 
"

"Калачакра божеството се намира в центъра на Калачакра мандалата в двореца си, състоящ се от четири мандали една в друга: мандалите на тялото, речта и ума, и в центъра мъдростта и на велико блаженство [4]. Пясъчната Калачакра мандала е посветена едновременно на индивидуалния и на световния мир и физически баланс. Далай Лама обяснява:
 „Това е начин на засаждане на семена, и семената ще имат кармичен ефект. Човек не е необходимо да присъства на Калачакра церемонията, за да получи нейните предимства“
"
http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=358.0

В контекста на тези твърдения аз изгледах видеата, свъзани с работата на д-р Джуди Уд.IV. Руската версия (Дмитрий Халезов):

[Статья] Третья правда [о событиях 11.09.2001] Русская версия (Дмитрий Халезов)Към видеото:
Коментар, засягащ осъществената сделка с кулите Близнаци, в навечерието на  събитията 9/11:
(за сега на руски)

Leonid Dergalev:

Знаете, что Ларри Сильверстайн и Франк Лоуи за несколько недель до трагедии взяли в аренду башни-близнецы за 3,2 миллиарда долларов (из которых до трагедии был оплачен лишь задаток в 14 миллионов) на 99 лет? За несколько дней до трагедии, они застраховали башни, в том числе и от теракта, и дельцы получили 4,5 миллиарда.

Във връзка с това изявление за ползи от търговска сделка, извършена с Кулите Близнаци:

http://newsland.com/community/4765/content/pochemu-am-evrei-zilberstain-i-avstral-izrailtianin-loui-poluchili-sverkh-pribyl-ot-terakta-9-11/5104267

https://philipshero.livejournal.com/321088.html
Партнер Сильверстайна по 9/11 Фрэнк Лоуи владелец Олимпийского перехода

Оригинал взят у povstanez в Партнер Сильверстайна по 9/11 Фрэнк Лоуи владелец Олимпийского перехода
http://povstanez.livejournal.com/1256522.html
https://povstanez.livejournal.com/

Бывший израильский спецназовец    Фрэнк Лоуи недавно открыл МЕГА  МОЛЛ (Westfield Stratford City Mall) который прилегает к  Stratford International Station
огромное здание доминирует над Олимпийской площадкой, затмевая Центр водных видов спорта и Олимпийский стадион


Фрэнк Лоуи был партнером Ларри Сильверстайна  по 9/11 (Центр Международной Торговли, 11 сентября. 2001 года)

Westfield Stratford City Mall, крупнейший городской торговый центр в Европе, открылся в  сентябре 2011 в самом сердце Восточного Лондона.
https://povstanez.livejournal.com/

Мега-молл будет выполнять роль перехода в лондонском метро во время Олимпиады.
Более двух третей всех участников Олимпиады, воспользуются транзитом через  "Stratford City Center".
Согласно Ynet News, Моссад вовлечен в обеспечение безопасности на Олимпиаде, кроме того учавствует там и  Сайерет Яхалом элитное  подразделение инженерных  войск Армии обороны Израиля  ( аббревиатура - "Инженерная группа для специальных операций" , специализируются на тайных инженерных операциях, закладке и разминированию взрывчатых веществ) Spooks: Code 9" Series Pre-programming?

__
Лоуи был членом Бригад Голани, которые уничтожали гражданское палестинское население во время арабо-израильских войн. Лови так же отсутствовал в здании ВТЦ 11 сентября 2001 года.

из 4000 израильски евреев, работавших в ВТЦ, никто не погиб в тот день
http://www.f7x.ru/blog/mid/476


партнер Фрэнки Лоуи Ларри Сильверстайн


И здесь, как в сказке, появляется добрый волшебник Ларри Сильверстайн, который готов выложить за проблемный ВТЦ 3,2 миллиарда долларов. 23 июля 2001 года, за полтора месяца до трагедии, соглашение окончательно оформили. Ларри получил здания в аренду на 99 лет. Сразу выкладывать все деньги за покупку Ларри не стал, разбил их на ежемесячные платежи. И до 11 сентября выплатил лишь 14 миллионов. Зато приобретение свое застраховал на 3,6 миллиарда. Отдельным пунктом в договоре была страховка на случай теракта", - отметил Фридман.
Но, самое главное, что привлекает внимание, по словам Фридмана, в подвалах здания ВТЦ-4 хранили золотые и серебряные слитки. По непроверенным данным, в тех подвалах дорогих металлов было на 160 миллиардов долларов. А из-под завалов, по словам мэра Нью-Йорка Джулиани, вытащили лишь 230 млн.
"Куда делись остальные - неизвестно", 
http://www.newsland.ru/news/detail/id/776526/

Фрэнк Лоуи, Сионизм и 9/11
http://crimesofzion.blogspot.com/2007/05/frank-lowy-zionism-and-911.html

----

следва


Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #3 -: Юни 11, 2018, 02:15:21 pm »
9/11
V.

http://bg.allreadable.com/5f83a9G
Martial Law 9/11 - bulgarian (български) and german (deutsch)

Детайл:

Сега ще разберем дали Майкъл Мур разкри истината за 9/11...
...или просто я замаза.
Буш каза, че всеки който е свързан с "Ал Цереуда"... ...така де - "Ал Кайда", трябва да бъде арестуван.
Никой няма по-големи връзки със арабите и семейство Бин Ладен от Буш.
Те имат съвместен бизнес от десетилетия.
Джордж Буш откри първата си нефтена компания... ...през 1976-та съвместно с член на фамилията Бин Ладен.
После Буш ги използваха против Съветския Съюз през 80-те.
А според доклад на Сената, Бин Ладен е използван и против Сърбия... ...в края на 90-те, така че когато сърбите отвръщат... ...да кажат:

 "Вижте, това са банда терористи, трябва да ги спрем!".

Приятели, властите предварително са знаели за събитията от 9/11.
И най-малкото, са допуснали това да се случи... ...като предтекст, за създаване на страх и истерия в хората.

Във филма си "Фаренхайт 911"... ...Майкъл Мур дори не споменава за репортажите на MSNBC и АП.
Че кодовото име на Осама Бин Ладен в ЦРУ е Тим Озмънд.
И че е главна единица на ЦРУ в региона през 70-те.
И е използван срещу руснаците през 80-те в Афганистан.
И разбира се, помага и срещу сърбите в края на 90-те.

Систематично, Осама Бин Ладен......е бил използван като инструмент за интересите на властта.
Където и да има нужда от създаване на криза......където и да е по света, Бин Ладен идва на помощ......като искрата, от която имат нужда......а после да излязат и да предложат "решение".

И защо не говори за огромното "Движение за Истината"......което се разпространи веднага след атентатите......създадено от стотици роднини на жертвите от 9/11......заявяващо за участие на правителството в атентатите?

Защо във филма не се говори за официален план на правителството......за организиране на атентати на американска земя......и прехвърлянето на отговорността за тях на чужди правителства.
Операция "Northwoods".

Дори се предлага да се хакват самолети чрез дистанционно......за да ги разбиват. Взривове във Вашингтон. Покушения.
Не, Майкъл Мур не говори за това.
ABC и Балтимор Сън го направиха, Майкъл Мур дори не намеква.

Общоизвестен факт е, че държавните служители......са предупредени от Белия Дом ден преди атентатите......като им е казано да не летят до Ню Йорк на 11-ти Септември.

Кметът на Сан Франциско Уили Браун......е получил съвет от Белия Дом, да не лети до Ню Йорк на 11-ти.
Обадили му се на 10-ти!
Защо Мур не го споменава?

Правосъдния министър Джон Ашкрофт......спря да лети няколко седмици преди атентатите.
Най-шокиращото от всичко......Генщаба на армията е имал събрание в Ню Йорк на 11-ти.
Но ден преди това, те са отменили пътуването си до Ню Йорк.
Дори са го заявили пред MSNBC!
Въпреки че е публична тайна, Майкъл Мур не го споменава.

Писателят Салмън Ръшди е предупреден от федералната агенция по авиация......също да не лети до Ню Йорк на 11-ти Септември.
Сан Франциско Хроникъл, MSNBC, AП, Лондон Таймс са публикували всичко.
Въпреки това обикновените граждани са държани в неведение......защото това никога не стигна до централните новини.
И определено не го видяхме и във филма на Майкъл Мур.
Не се каза нищо и за бездействието на въздушната отбрана - NORAD.
За пръв път за 50 години.

Нещо, което Мур и мас-медиите все пак споменаха......е че три дни след 9/11, над 160 членове на фамилия Бин Ладен......са експортирани от страната в посока Саудитска арабия.
И това става, когато всички полети са спряни от Пентагона.
Но това не е бил единствения въздушен трансфер.
В една статия в сп. Ню Йоркер......се споменава за "Трансфера на злото".
По-късно е оттеглена от публикации, но остава в архивите.
В края на "3-седмичната война" в Афганистан......8000 талибани и лидери на Ал Кайда......са качени на щатски C1-30 и откарани в Пакистан в безопасност.
Тяхната работа е била да започнат привидната криза в Афганистан......и после да подарят на Буш фалшивата победа.
Един вид поетапна война.
И това е едно от поредните доказателства......за участието на властта в атентатите на 9/11.
Правителството признава, че ги е отвело в безопасност.
А "FOX News" каза, че било случайно!
Да бе, 8000 талибани и каймака на Ал Кайда - лидерите им......отведени в безопасност. А на генералите им е казано......да пуснат талибанските генерали. Казали им: "Пуснете ги"......и някои от тях се ядосаха и излязоха пред медиите.
ФБР и ЦРУ заговориха пред обществото.
Дори огласиха заповедите, като например W1999.
В която Буш им нарежда да не пипат Осама Бин Ладен и семейството му.
Дори са уволнили някои от агентите, които не се спазвали заповедите.
Навсякъде светеше код "Червено". Всеки знаеше, че атаките предстоят.
Затова и държавните служители не пътуваха за Ню Йорк.
Месеци преди това, администрацията на Буш спъваше разследванията.
Отклонявайки агентите от случаите, осигурявайки поле за атаките.
После се появиха репортажи в медиите, уважавани институции......подкрепени от болнични служители, в американска болница в Дубай...
...че Осама Бин Ладен се е срещал със шефа на ЦРУ за Средния изток......в средата на Юли 2001, само няколко месеца преди атентатите.

Въпроса е: каква работа е имало ЦРУ да се среща с Бин Ладен?

За сверяване на версиите?
Преди 2 години казах, че Буш е имал общ бизнес със Бин Ладен.
Сега и агенти на ФБР излизат пред медиите и също го признават.
Пресата знаеше, че са извозвали фамилия Бин Ладен извън страната.
Хора ми се обаждаха в радиото и ми викаха, че било измислица.
Пишеше го във вестниците два дни след 9/11.
Имаше снимки как ги качват на самолета......когато на нас самите ни беше забранено да летим.
Буш и семейството му печелеха пари от Арбусто Ойл с Бин Ладен.
Агентът от ФБР Робърт Райт заяви:
"Заплашен съм с арест, но ще ви кажа каквото знам... ""... а то е, че Буш е на почивка с фамилия Бин Ладен. "
Знаете ли, че 7 от предполагаемите похитители са все още живи?
Това според BBC.

И така, дойдохме в Ню Йорк да говорим с Майкъл Мур......и да питаме, защо не говори по тези ключови проблеми.
И докато охраната му ни забраняваше да снимаме......осъзнавахме, че всъщност Мур направи услуга на Буш.
Във филма си, той показва Буш като идиот, който е позволил......атентатите да се случат, заради многото си ваканции.
Но всъщност Буш и съратниците му извлякоха дивиденти от 9/11.
А Майкъл Мур прикрива това.

Имаме и един интересен летен лагер в Ню Йорк.
2000 човека, заключени в складове на пристанището.
Докато полицията твърдеше, че арестували само 300.
В Ню Йорк беше леката версия, на видяното в Багдад.
Вместо тежки окови, имаше пластмасови белезници.Но целта си е същата: Да държи населението под контрол.
Това не е Америка......на която сме се клели във вярност като деца.
Гордеем се с Първата поправка, даваща право на протест.
А сега изведнъж протеста става анти-патриотичен.
Намираме се в Ню Йорк, на река Хъдсън.
Тази изоставена автобусна спирка......е използвана за задържането на 2000 протестиращи.
Сами признават, че са монтирали огради и натикали хората там.
Водят ги тук. И повече от 3 дни......не са разрешили на хората да говорят с адвокат или с роднини.
Някои от освободените са отишли в болница с обриви по тялото.
Сградата е изоставена, управата на града го признава.
Съюза на превозвачите не го ползва с години......и полицията го е превърнала в арест за критични ситуации.
Вътре бъка от азбест, химикали, масло, стояли десетки години.
Средния престой в такава 70 годишна сграда е около 24 часа.
Повечето от близо 2000 протестиращи арестувани в последните дни......бяха откарани в старо автобусно депо в западен Манхатън.
Но използването на Кей 57 като карцер, сега предизвиква спорове.
Някои от задържаните говорят за условията вътре.
Има и такива, които твърдят, че им е прилошало.
Има информации за лоши условия, обриви, химически изгаряния......и затруднения на дишането.
Трябва да го наричаме както си е. Конц-лагер.
Концентрационен лагер Кей 57.
Кмета и щефа на полицията имат безумието да позволят това.
Натикаха хората във гараж, пълен с масло и азбест.
Мрежите са към 1.20 м. високи, използват се по строежите.
Полицията те заогражда с тях и няма мърдане.
Чувал съм за идеята, че влизаме в една фашистка диктатура
И явно хората започват да си мислят, че сте били прави.
Утре трябва да съберем всички на мястото между 13:00 и 18:00 ч.
Да се опитаме да стигнем до истината.
Да се преразгледа версията на случилото се.
Сега ще разберете истината за 9/11, която не посмяха да ви кажат.
Намираме се на мястото, където се събират протестиращите.
Виждате военизираната полиция, която се подготвя да реагира......при евентуални проблеми.
Това е показно на едно общество в упадък в мирен протест.
И полицията от своя страна в пълно снаряжение.
Бащите-основатели са били 4% от населението ни в началото.
Казали са: "Не, на Код-Червено!", "Не, на върхушката!".
Марк Твен е казал:
"Патриотът в същността си е най-страшният човек. "
"Мразен от страх. Но след време, когато каузата му победи... "
"... другите ще се присъединят, защото няма да им струва нищо... "
"... да бъдат патриоти. "

Infowars. com

 Където и да бяхме в Ню Йорк, тайната полиция ни снимаше.
И не бяхме само ние. Националната медия - също.
Но най-грозното беше на мястото на трагедията...Където полицията снимаше протестиращите и опита да ги сплаши.
Не стига, че полицията снимаше хората......но из цялата страна, виждахме как и армията го прави.
Работеха и с полицията на футболни и бейзболни мачове.
Ровейки във вещите на хората.
Докато в Алабама, местната гражданска защита......правеше кордони в градовете, по време на различни фестивали......и претърсваше мъже, жени и деца.
Обучавайки ги как да живеят в една полицейска държава.
А сега и самата полиция се превръща в армия.
И познайте какво прави армията - бият се с врага.
Инструктирани са да чупят и да убиват хора.
Спираме до тук, ще се върнем на Медисън Скуер Гардън след малко...
Бяхме обвинявани, че не даваме глас на всички мнения...
Това е Алекс Джоунс от Остин, Тексас. Радиоводещ.
Двамата кандидати са братовчеди, членуват в "Череп и кости".
Споделят една идея за тиранично правителство.
Военния индустриален комплекс е пряко замесен в атентатите.
Комисията по 9/11 е пълна измама.
Губим свободите си. И двете партии са контролирани......и ако не се събудим и не надигнем глас, страната ще рухне.
Отказвайки се от свободата, се обричаме на тирания.
Няма никаква сигурност. И ако всички си отворят очите......и осъзнаят, че Америка съществува, защото имаме хартата за правата......и конституцията. Всеки трябва да разучи за 9/11......и да открие кой стои зад това. Това е Буш и Райха на NWO.
И братовчед му Кери е същия. Благодаря ви.
Имаше почти пълно медийно затъмнение относно факта......че повечето от близките на жертвите от 9/11......са бесни на правителството, и твърдят, че са били замесени.
Но не можаха да го покрият, когато семействата дойдоха в Ню Йорк......за комисията по 9/11 и се изправиха под носа на Джулиани.
Хайде да зададем някои истински въпроси!
Какво ще кажете за бункера? Не го питахте за бункера!
Запомнете това: правителството ви финансира и обучи Ал Кайда.
Още нещо, което медиите упорито покриват...Джулиани се отърва от всички доказателства.
Всичката стомана между кулите беше незабавно изнесена.

Джулиани е бивш държавен прокурор, знае как се пазят улики.
И Джулиани изведнъж се отърва от всяка улика.
Разтопи всичката стомана и медията не го отрази. А стига бе. ( Бележка от мен - според анализа на д-р Уд не би могло да се говори за стопяване на стоманата, тъй като е видно, че конструкцията се превръща в прах. Каквато и технология да е ползвана при разрушение на сградите, то не дава показатели на това, което е ефекта на разтапяне при горене, взрив. Явно технологията е предвиждала ефективност по почистването, т.е било е ясно, че процеса, каквото го е предизвикало, буквално ще 'издуха' уликите.)

Семействата трябва да свидетелстват в Конгреса.
Да кажат: "FEMA, трябва да спрете Джулиани!"
Да накарат Конгреса да спре Джулиани.
А не оня да ми вика после: "Не знаех, че трябва да пазя улики."
Едно просто послание: Американци, събудете се!
Знаете, че медиите ви лъжат всеки ден.
Правителството се е продало отдавна. Лъгани сте постоянно.
Това е, за което моля. Събудете се......бъдете по бдителни. Не вярвайте на нищо във вестниците.
Колко пъти го хванахме в лъжа? - Просто пускаха дезинформация.
Да, защо проучването на "New Zogby" не е водеща новина???
Всички медии го знаеха. "Зогби" го пуснаха и хората разбраха.
Какво ще направят, когато 92% мислят като нас?
Защо медиите не говорят за това? Сериозна работа!
Мнозинството нюйоркчани мислят като нас според New Zogby.
Защо това не е главната тема?
И какво ще направи правителството, когато всички мислят като нас?
В понеделник, според анкета на "Зогби"......50% от нюйоркчани вярват, че правителството е знаело......и съзнателно не се е намесило на 9/11.50% от нюйоркчани го вярват!
Време е сериозно да се разследват.
Тогава CNN направи свое запитване в шоуто на Андерсън Купър - 360.
След едночасово демонизиране на скептиците на 9/11......пуснаха собствено проучване.
И изумителните 90% от гласувалите......над 7000, вярваха, че е имало участие на правителството.
Всички, замесени в прикриването на 9/11, забогатяха от това.И сега 9/11 се използва, за да убият свободата ни......и да унищожат, това което представлява Америка.
Повечето ми приятели имат въпроси за случилото се на 9/11.
И искаме да научим отговора.
И сме много разочаровани от реакцията на президента за 9/11.

Казвам се Лес и живея в Ню Йорк.
Част съм от контингента, тук на мястото на удара, всяка събота.
Тук съм от Януари всъщност.
Видял съм и съм чул доста интересни неща от хората.
Някои станаха точно днес.

Една жена разказа как......приятел на семейсвото й получил обаждане.
Той й казал на 10-ти Септември...Бил е морски пехотинец. И казал да не ходи в Манхатън на 11-ти.
Щяло да става нещо сериозно.

MSNBC разследва стотиците доклади......за предупреждения на служители в кулите, да не ходят на работа.
Или да си тръгнат рано сутринта.
И установиха, че видиш ли, не било "градска легенда".
А си е истина. Откриха стотици свидетели.А после израелската компания "Odigo"......публично призна пред пресата в Израел......че са получили предупреждение. Съобщение към стотици служители......намиращи се в кулите, да напуснат сградата......4 часа!, преди самолета да се забие в нея.
Това е в архивите и не може да се игнорира.

Ученици са казвали на учителите си, седмици преди 9/11......че сградите ще бъдат разрушени.
А на всичко отгоре и държавни служители са били предупредени.
Абсолютно доказателство, че се е знаело предварително.
Говорихме с дузина свидетели......които лично са били заплашени, да си мълчат и да не говорят.
Бях в спасителния отряд. Говорих тогава с едно ченге......и той ми каза, че сградата щяла да се срути.
Не знам как е разбрал. Каза ми го фактически, преди да стане.
Вдовиците на полицаите и пожарникарите......стояха два дена и крещяха на медиите......"Слушайте, обадиха ни се... ""... чухме, че съпрузите и децата им казват за взривове... "
"... между 23-я и 26-я етаж, преди да се срутят сградите. "
А медиите се смееха и казаха: "Нямаме време да ви слушаме."

Лари Силвърстийн е собственик на сграда 7.
И няколко месеца преди 9/11, купи целия комплекс.
Всичките 7 сгради. И им направи рекордна застраховка.

Това, което се случи със сграда 7 е много важно.

Официалната версия е, че самолетите се разбиват в сградите......и горивото им причинява топене на стоманата и срутването им.
Но като погледнем на сграда 7, която е най-отдалечена от всички......от двете кули, и дори не беше засегната, но после се запали.
Сега я построиха наново.
Ето ги сгради 1 и 2, които бяха ударени от самолетите.
Ето я и сграда 7.
Най-отдалечена от всички. Сграда 7 беше 47 метра висока.
Сграда 7 не беше ударена от самолет.
Сграда 7 не се запали от пожарите в двете кули.
Но по-късно следобед, мистериозно, в нея избухна пожар.
И след 4:30 следобед пожарникарите наредили хората да се дръпнат.
Решили били да "бутнат" сградата, израз значаващ, че ще я разрушат..Казали на репортери от АП: "Отдръпнете се, ще я "бутнем".".
Тази сграда не беше ударена, нямаше поражения по нея......а се срина равномерно.
Сграда 7 е на едно здание разстояние от ръката ми.
А червеното квадратче е Банкърс Тръст, където си е и до ден днешен.
Дори сграда 1 се срути почти върху й, но остана с леки поражения.
Собственикът на комплекса Лари Силвърстийн се появи в ефир...и каза, че са взривили сграда 7, каза, че я "бутнали".
Силвърстийн ги притежава всичките. - Той е собственика им. Колко паднаха?
Всички. - Колко прави това?Онази сграда не беше поразена. - Трябват ми числа.
Девет сгради ги няма. Хиляди хора също...Това е официален правителствен план за провеждане на атентата.
Той сам взриви тази сграда. - Той призна по телевизията.
Той я събори. - Да, Лари Силвърстийн...Лари Силвърстийн в предаване по PBS, каза, че те са я взривили.
Той го е гледал. Видя ли го по PBS? - Да, те я "бутнаха".
Засегната от отломки от падащата северна кула, 7-цата горя до късно следобед.
Позволявайки на обитателите да напуснат безопасно.
Помня, че ми се обади шефа на пожарната.
Каза ми, че не са сигурни дали ще могат да потушат огъня.
Каза ми, че са загинали много хора.
И че най-умното решение е да се "бутне".
Те взеха това решение. А после я видяхме как се срутва.Каза, че ще "бутне" сградата.
Чухме и пожарникар да казва, че са я "бутнали".
Силвърстийн го казва пред PBS. Ние спорим, когато той си го признава.
Невероятно!
Да видим това още веднъж.
И че най-умното нещо е да се "бутне".
Те взеха това решение. А после я видяхме как се срутва.
На експертите отнема дни за подготовка на такова "взривяване. "Как са го направили на 9/11 само за няколко часа?
В дните на траур след 9/11......много световно признати инженери публично заявиха......че няма как огънят да разруши сградите, не и такива модерни сгради.
Има сгради, които са горели седмица и не са паднали.
Отговорът е очеваден - Лари Силвърстийн каза в ефир, че ще я "бутнат".
Професионален термин за "разрушаване".
Дори и по местното радио са казали, че ще взривяват сграда 7.
Но от тогава, на обществото е казано да мълчи.
Да не задава въпроси.
А правителството дори не ни даде "официална версия" за срутването.
Те казват, че "мислят, че огъня е причината за колапса".
И в случай, че се чудите какво означава "бутам"......ето още един пример, където отново използват израза "бутам"......за да кажат "контролирано разрушаване" на сгради.
Месеци след 9/11, останките от сгради 4, 5 и 6 са разрушени.
Ето и откъс от филм на PBS......където главния инженер на Ню Йорк......описва "бутам" като "контролирано разрушаване".
До средата на Декември, отдела по Градоустройство......събориха сградите на СТЦ номер 4 и 5.
Готови за "бутане" на сграда 6.Трябва много да внимаваме как ще разрушим сграда 6.Притеснявахме се, че сграда 6 ще падне и ще засегне съседната.
Затова искахме тази сграда да падне в определен периметър.
Вълнение витае във въздуха при събарянето на последната сграда.
Секунди след падането на 7-цата, ето какво каза Дан Радър:
Голяма сграда, както и останалите. Едни от най-солидните в града...Ще ви покажем видео от самото срутване.
Гледаме видеото от падането на сградата.Удивително.
Удивително. Невероятно. Сами изберете.
За трети път днес......според картината, която всички видяхме в ефира и преди това......е ясно, че сградите бяха умишлено разрушени от заложен в тях динамит.
В случай, че сте пропуснали, ето още веднъж..."... умишлено разрушени от заложен в тях динамит."
Това е фото, заснето секунда преди падането на сграда 7.
Забележете the cramp.
Ако видите други "контролирани разрушения"......ще видите, че първо взривяват една от централните колони......така, че сградата пада навътре.
Ако не направите това, сградата пада навън.
И има по-широк радиус на срутване, нанасяйки поражения на околни сгради.
Това не стана със сграда 7.
Сграда 7 имаше класическо сгъване.
Централната колона беше взривена първа......така че, да не нанесе поражения на околните сгради.
Слушах в късния следобед по местното радио......как говореха за сграда 7. Сграда 7 беше наред.
Не беше ударена от самолет.
И после започнаха да пускат слуха, че ще разрушават сградата.
Според мен можеше да се потуши пожара.
Защо става въпрос за разрушаване на сградата, когато не е ударена......пожара не беше страшен или нещо такова...
Какво имаше в сграда 7?
Ами, Мин. на Отбраната, отдел на ЦРУ, FEMA,......Сикрет Сървис, Комисията по Нац. Сигурност.
И главния команден бункер на града!
Следящ цялата операция.
Ето какво е било в сграда 7
.
Структура, която е била специално проектирана......да издържа хиляди градуса температура дни наред.
Но се срина за няколко секунди.


http://bg.allreadable.com/5f83a9G
 ___________________________________


следва

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #4 -: Юни 11, 2018, 03:53:54 pm »
Спомних си,че на Нео от Матрицата,паспорта му изтичаше точно на 11.09.2001


Резултат с изображение за neo matrix 9/11

Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #5 -: Юни 11, 2018, 04:07:41 pm »

9/11
V.Прждължение:

Ето ни в центъра на владенията на Силвърстийн.
Предстои ни да говорим с г-н Силвърстийн за историята на Световния Търговски Комплекс.
И да намерим отговори на някои много сериозни въпроса.

Лари Силвърстийн купи тази сграда преди много години. Това е единсвената сграда, която купи в комплекса.
Но два месеца преди 9/11 той купи целия комплекс.
Всички 7 сгради. И им направи рекордна застраховка за над 3 млрд. долара, които сега му се изплащат.
Дори искаше да им вземе повече. Искаше 7 млрд. за 200 млн. инвестиции.
Г-н Силвъстийн е направил една успешна инвестиция. Също Г-н Силвърстийн, цитирам:
"Заедно с тайна група инвеститори... ", според Чикаго Трибюн,......"
... наскоро е купил Сиърс Тауър", една от следващите големи мишени.

Надяваме се, че нищо лошо няма да се случи...за това и разкриваме кой има мотив да не пречи нещо да се случи.

Командният център на Джулиани е бил в тази сграда.
Рудолф Джулиани е имал команден бункер в сградата. Също и ЦРУ, и ФБР, и други, са били базирани в сградата.
Джулиани е казал пред ABC, че са му звъннали нея сутрин......8 часа преди да се срути. Преди дори пожара.
И са му казали: "Излизай от сграда 7!"
И отишъл в командния център на FEMA, открит предната вечер......което се потвърждава от показанията пред сенатската комисия.
Много интересно съвпадение.
И след 9/11, Джулиани влиза в бизнеса против тероризма.
И е направил стотици милиони с "Джулиани и Ко".
И разбира се, тук е и най-малкия брат на Джордж Буш......Марвин Буш, отговарящ за сигурността на комплекса.
И естествено, контракта му изтича на 9/11.
Това е още едно интересно допълнение към всичко.
Нищо от това не се споменава.
Познайте кой държи охраната на тези сгради. Марвин Буш! - Брат на президента, син на бившия президент и бивш директор на ЦРУ.Марвин Буш държи охраната на целия този комплекс!
Познайте кога му свършва 2-годишния контракт. Според информация на АП - на 11-ти Септември!
И откъде АП взе тази история? Мемоарите на Барбара Буш - "Отражения"!
Написала го е в книгата!
Пожарникарите казали на репортерите от АП да се отдръпнат. И че сграда 7 щяла да падне. И тя магически пада.
После Нюйоркския университет и Сеизмологичната служба заявиха......че сеизмографите са уловили експлозия......с класическа графика на "контролирано разрушаване".
Той каза, че са взели решение следобед на 11-ти, да "бутнат"......или да "разрушат" сграда 7. И са гледали как се срутва.
Сграда 7 е далеч от кулите и не е удряна от самолет.
По-далеч е от кулите, отколкото сградите отсреща. Като Милениум Хилтън и други.
Ако сградата е на Лари Силвърстийн......се срутва, защото има дебела застраховка.
Но ако сградата е по-близо и собственост на друг, остава непоразена.
Защо историята на сграда 7 е толкова важна?
Защото според официалната версия, самолетите, които удрят кулите......причиняват срутването им. Но такива сгради не падат от пожар.В същото време сграда 7, която е най-отдалечена......и в която до следобеда пламва малък пожар, се срутва.
Сега почти са построили сграда 7 на същото място.
И погледнете сградата до нея, която остава здрава, въпреки пожара.
Сега вижте тази огромна сграда, която беше точно до кулите......която беше ударена от отломки от сградите, запали се, но не падна.Разликата между тази сграда и новата сграда 7......е, че Лари Силвърстийн не притежава тази сграда.
Лари Силвърстийн не притежава Милениум Хилтън, който е по-близо. Но всяка сграда, която притежава, пламна или мистериозно се срути.
Имало е над сто инцидента с пожари в небостъргачите в последните 50 години. И никога нито един не се е срутил, заради пожар.
Само земетресения и "взривове" могат да ги свалят.
Поглеждайки към пожарите в сграда 7......можем да ги наречем "средни", по всички противопожарни наръчници.
И все пак сградата се срутва.
Сграда 7 е обхваната от пожари в продължение на 6 часа.
Други небостъргачи са горяли с дни, дори седмици. Защо те не са се сринали?
Защото стоманата издържа до температура над 2000 градуса. При около 2500 става червена......а при 3000 градуса, започва да се топи.

Един пример е сградата Уиндзор в Мадрид през Февруари 2005-та. Горя два дни! При много по-високи температури. С бели, горещи пламъци, издигащи се на над 100 метра. Докато гледах как гори сградата на Уиндзор......бях изумен като слушах как световните медии говореха......"Ами, кулите и сграда 7 паднаха след пожар... "..."... така че, очакваме и тази да падне". Но това така и не стана.
Всички главни поддържащи колони останаха на място. Стоманата не се топи при такава температура.

Според официалните доклади......сграда 7 не е била дори в зоната на отломките на кула 1 и 2.
Ето затова е важно да погледнем към сгради като Банкърс Тръст.
Говорихме за нея по-рано, но нека се фокусираме на някои детайли. Беше точно срещу южната кула. Само на около 15-ина метра от нея.И големи отломки от южната кула......попаднаха директно в Банкърс Тръст.
Но Банкърс Тръст е модерна като тази в Мадрид. Въпреки нестихващия пожар на много от етажите й......и огромните отломки, паднали върху нея......тя не се срути!
Архитекта на кулите от Световния Търговски Център...-...Намуро Ямазаки, е казвал пред пресата, много преди 9/11...:
...че специално е проектирал сградите......да издържат на масивен удар от пътнически самолети.
Ръководителят на проекта на Световния Търговски Център...-...Франк ди Мартини, е казвал често пред пресата...:
...че са проектирали кулите да поемат не един такъв удар, а поне два! И при това да не се срутят.
И други световно известни инженери и архитекти се изказаха. Но това нямаше значение според мас-медиите. Те просто игнорираха възраженията им.
Старши пожарникар Луи Качиоли, който оцеля след колапса на кулите......докладва, че ясно се чуват експлозии вътре в сградата.
Казва го пред "Пипъл магазин", ден след 9/11.
Когато поискахме да говорим с него, той отказа.
Проф. Ван Ромеро, вице-президент......в инситута по Минни технологии в Ню Мексико......казва пред Албакърки Джърнъл......че имплозиите са твърде точни, за да са плод на поражения от самолетите.
И че само "контролирано разрушаване" може да събори сградите.
Кевин Райън, изп. инженер в Лаборатории Ъндъррайтърс (UL)......които сертифицират повечето сгради в Америка......заяви публично: "Това е невъзможно!""Самолетното гориво не би разтопило колоните в кулите.
 "Това е според организацията, която лицензира кулите!
"Файър Файтър Инжинеринг" - най-старото инженерно издание......написа: "Няма начин самолетно гориво да причини това!"
"Спрете на разчиствате отломките и да покривате местопрестъплението!"
Имаме 7 касети със 7 различни групи пожарникари......казващи, че сградите са били взривени и са чули експлозии.
Ще ви покажем само една от тях, заснета от двама братя......които са снимали филм за нюйоркските пожарникари на 9/11.
Безспорно беше по-зле, отколкото си го представяхме.
Като се качихме, вече са го били настроили, и като слизахме...Слязохме в лобито и нямаше никой.
И кво прайм? Излязоме навън, минахме една пресечка...Поне две пресечки. И хукнахме да бягаме.
Падаха етаж по етаж... - Приличаше на детонация.
Пат Доусън от NBC е близо до мястото на атаките.
Да, чувам те, Мат.
Преди минути говорих със шефа по пожарната безопасност.
Той е един от първите, пристигнали на мястото......където двата самолета са се разбили в кулите на СТЦ.
Началник Албърт Търи ми каза, че е бил тук, буквално 10-15 мин......след събитията тази сутрин.
Това е първия сблъсък. Имал е към 200 човека с сградата......опитващи се да спасят цивилни, намиращи се вътре.
И е получил съобщение, че е възможно да има и второ устройство.
За още една бомба. Опитал е да изтегли хората си възможно най-бързо......но каза, че имало още една експлозия. А после, един час след първия удар, първия срив......той каза:
"Имаше още една експлозия в една от кулите." Така че, според него, е имало устройства, монтирани в сградата.
Второто устройство, според него е било монтирано в сградата. Това ни каза Албърт Търи, шеф на пожарната безопасност в Ню Йорк.
И хеликоптерът на CBS, кръжащ около кулите, докладва същото.
Сега Джим Смит от хеликоптера.
- Джими...Току-що видях нещо като експлозия, от сградата се издигна голям пушек......която се срина на улицата.
Много сходно със срутването на първата кула преди половин час.
Хеликоптер 2, снимащ на мястото. Джим...
- Джим, кажи ни какво става там.
- Чухме нещо като вторична експлозия във кула 2 на СТЦ...
Всички сме виждали снимките със скачащите от кулите жертви.
Но това стана в първите 15 минути, докато горивото все още гореше.
После, имаме снимки на жертвите стоящи на дупките от сблъсъка......молещи за помощ към 20-30 минути.
Как са оцелели в жегата, "разтапяща" гигантски стоманени колони?
Отговора е: Не биха могли. А по доклади на пожарникарите, и огънят е бил почти овладян. Истината е, че температурата е спаднала драстично. Пожара е бил почти потушен. А хората в процепите на сградите, молещи за помощ.
Помощ, която дойде в лицето на пожарникарите......оградени от взривяващи се сгради.
Записът, който ще чуете, идва от гроба.Valiant
 Пожарникар докладва, че пожара е почти овладян.И когато пожарникарите казаха, че огъня е почти потушен......правителството им нареди под претекст - Нац. Сигурност......да спрат да говорят за това пред обществото.
И казаха на медиите, че всички касети на пожарната са повредени. Но не преди пожарникарите да се ядосат......и да пуснат откъси от касетата, която ще чуете.
- Какво е положението горе, шефе?
На 74-я етаж. Няма дим, нито огън. Стените са напукани, внимавайте.
Да, 14-ти. Видях ги на 68-мия.Фреди, ела тук. Фреди, идвай към нас.
Имаме два изолирани пожара. Ще ги загасим с две струи.
На 78-ми етаж, няколко "Код 10-45"...
- На кой етаж се намираш, Орио?
Секунди преди да се срути сградата......се виждат точките на взрива, по страните на сградата...За броени дни след 9/11, Буш и свитата му......стояха над руините и ни говореха:
"Жертвайте свободите си и ще ви пазим. "
"Приемете световната ни инвазия и всичко ще бъде наред."
А предупрежденията преди 9/11? От французите. От британците. От Египет. От италианците. От руснаците. От Израел. От Индия...Списъка продължава, но Кондолиса Райс и Буш ни казаха......че никога не са чували за такъв план......че "Ал Цереуда" ще отвлича самолети и ще удря СТЦ и Пентагона.
Няма значение, че и CNN са го казали още през 95-та.
Дори талибаните, 2 месеца преди 9/11, казаха......"Спрете Осама, защото планира да ви атакува!" - Но това, което не знаеха беше, че той работи за г-н Буш.
Искам да добавя, че президентът е знаел месец преди атентатите. Имал е информацията. Да, но не направиха нищо. И ние го знаем. Сега е тук за конгреса и хиляди ще го аплодират.Това е смехотворно!
Какво мислите за твърденията, че сте знаели отрано за атаките на 9/11? Съгласен ли с това или е част от политическа игра? Време е за политика...И аз... нали...Време е за политика и... аз...Това е абсурдна инсинуация.Тогава явно съм попаднал на нещо, нямащо връзка.

Да си поговорим за мотиви.
В проект за "Новия Век на Америка", открит през 96-та......от 25 конгресмена - Дик Чейни, Джеб Буш, Пол Уолфовиц......всички те заявяват в публикации на собствения си сайт......"Нуждаем се от едно полезно събитие, подобно на Пърл Харбър. "Не мисля, че Пърл Харбър е било "полезно"."Нуждаем се от терористична атака, в стила на Пърл Харбър... ""... да спечелим хората за войната."
Глобалиста държи батата, а ние, народа, сме пчелния кошер. Спящият гигант. Вземат батата и викат: "О, терорист!". Бам!"
Ей, пчели, ето го там терориста! Бягайте му вземете нефта!" - И всички ние излитаме от кошера. И сега някак се успокоихме. А те продължават да развяват батата. "Не искам да нараня тежко нашите пчелички. " - "Ще ги разклатим малко, за да ни поддържат. ""Терористите ще ви пипнат! Откажете се от правата си!"

Колко от вас знаят, че NORAD не се вдигнаха час и 25 мин.?Но ако вашата "Чесна" излети, за 5 мин. ще ви се лепнат F16.
Помните ли Пейн Стюарт?
15 мин. след като отлепи от пистата, го наобиколиха F16-ки.
Но на 9/11, в най-охраняваното въздушно пространство......не можаха да се оправят с четири джет-лайнера.
Става и по-лошо. Познайте защо NORAD не се вдига?
Редовите служещи в армията са добри хора.
Чули са, че е имало учение. АП го казаха, а ЦРУ признаха......че сутринта на 9/11, от ЦРУ са водели учение......в пилотиране на отвлечен самолет, към СТЦ и Пентагона.
И било просто съвпадение, че в 8:30 е имало учение......на точно същата ситуациия и NORAD не реагира.
Някой знае ли какво е "Проблем-Реакция-Решение"?
Създаваш криза, за да наплашиш хората. Те искат помощ и им отнемаш правата...

Някой да знае какво е направил Хитлер?
Веднага след като бил избран, запалва Райхстага.
А после обвинил комунистите. Последвала вълна от арести. Отнел е правата на хората......и сформирал "Отряд по сигурността".

Северно-американския въздушен отбранителен център отговаря за отбраната на въздушното пространство на Северна Америка.

Сутринта на 9/11, 2001-ва, вицето Дик Чейни е командвал NORAD.
За пръв път в историята на САЩ, президент или вице......е бил пряк командващ на военна структура.

NORAD е основана през 57-ма.
И само генералите са имали властта......да свалят или прихванат отвлечен самолет.
Но на 1-ви Юни 2001-ва, три месеца преди 9/11......Дик Чейни нарежда на Доналд Ръмсфелд......да му позволи да поеме контрол над NORAD и процедурата по сваляне. И отнема тази власт от генералите. Така че, да не могат да направят нищо.

Ето копие на меморандума от Ръмсфелд до Ген-щаба. Казващ им, че те нямат вече власт. Според материал на АП от Август 2002-ра......ЦРУ точно е провеждало учение сутринта на 9/11......с насочване на самолети към СТЦ и Пентагона.
Тогава от Агенция по полетите (FAA) нареждат на Въздушен Контрол......да унищожат записите от 9/11, в нарушение на федералните закони.
АП разбрали за ученията, заради функция на "Наземна защита" след 9/11.
Те се хвалели: "Имаме готовност. Водели сме учение сутринта."
После "USA Today" писа, че ученията били седмици преди 9/11......включващи като мишени Пентагона и СТЦ.
Не ме гледай, а вземи листа! Информирай се! Били сме без защита!

Те са все още на власт! А хората си губят работата всеки ден.
Водим скапана война в Ирак. Кой пое отговорност за 9/11?
Трябва ли да ги "наградим" за лошо свършената работа?
Да, би трябвало!
Буш каза, че трябва да му благодарим за работата, която върши. Да му благодарим така, както се благодари на предатели.
Той казва, че свършил чудесна работа...Аз знам какво е направил. Отиде и се скри в една дупка в Небраска.
Мен ще ме уволнят, ако сбъркам нещо в работата.
А все още виждаме Ръмсфелд, Кондолиса Райс, Дик Чейни......все същите престъпници!
Престъпници са, защото допуснаха това да се случи!
4 самолета за 2 часа!!!
Как е възможно само 4 самолета да охраняват цялото източно крайбрежие?
Глупости!!! Пълни глупости!
Това е най-великата страна с най-голямата армия в света!
Как е въможно, 4 самолета за 2 часа? Направете сметка!
Една от най-големите дупки във версията им......е факта, че никога не са чували за план, да се отвлече самолет......и да се лети с него над източното крайбрежие.
Ще погледнем по-отблизо още един пример, според който,......въпреки всеобщото убеждение, всъщност е имало хора в Америка......които са се подготвяли за атаки, подобни на тази от 9/11.
Северно-американския въздушен отбранителен център (NORAD)......защитава небето над Америка и Канада вече близо 50 години.

"USA Today" пише, че 2 години преди атаките на 9/11......NORAD прави учения, използвайки "отвлечени" самолети като оръжие.

И една от мишените бил СТЦ.
Знаехме, че ни мразят. Но имаше...Никой от нашето правителство, а и предишното, би могъл да предвиди......врязващи се в сградите самолети. В такива мащаби.
Но се оказа, че не е истина.
Плановиците в армията, предвиждат и упражняват такива сценарии.
Както писа "USA Today", NORAD е провел учения със изстебители.Симулирайки отвлечени самолети, насочени към СТЦ......2 години преди атаките.
И гледам, Кондолиса Райс изниква по телевизията и вика:
"Никога не сме мислили, не сме чували. Това е глупава спекулация... "Пентагонът също е правел учения против терористична атака......5 месеца преди атентата.
Пентагонът е имал учение през Ноември 2000-та......симулирайки атаки от отвлечени самолети на сградата.Така че, между всичките учения преди 9/11 и сутринта на 9/11......от Въздушен контрол са мислили, че е било симулация.
Отвлечен самолет се е насочил към Ню Йорк...Това наистина ли е или тренировка?
Не, не е тренировка.
Уважавани спасители, работили на площадката на СТЦ......казват, че са открили 3 от 4-те черни кутии......и им било наредено да ги натоварят в коли на ФБР и да мълчат.
Защо ФБР би искало да покрие записите?

Когато в древен Рим е било извършено престъпление......съдиите са питали: "Сui bono?".
Или - "Кой е имал изгода?".

И когато погледнем 9/11, отговора е ясен.

Нека видим, какво са правили сем. Буш дни преди и на 9/11.
И това е доста уличаващо.
Марвин Буш е бил в Ню Йорк, ръководещ охраната на СТЦ.
Бившият президент Буш е бил във Вашингтон в хотел Риц-Карлтън......на събиране на "Карлайл груп", на една маса с член на сем. Бин Ладен.
Два дни преди 9/11, губернатора на Флорида - Джеб Буш......обявил безпрецедентно военно положение във Флорида.
Не го е съобщил до 11-ти Септември.
Следва, контролирания от ЦРУ, шеф на пакистанското разузнаване......ген. Махмуд Ахмад, пристигнал във Вашингтон на 13-ти Септември......броени дни след като прехвърлил 100 хил долара......на предполагаемия водач на атентатите - Мохамед Ата!
За седмицата престой тук, се срещнал с директора на ЦРУ - Джордж Тенет.
И с ръководители на комисии към Белия Дом, Сената и разузнаването......като Портър Гос и сенатор Греъм.
Между другото, Портър Гос вече е директор на ЦРУ.
Сутринта на 9/11, Ахмад дори е закусвал със сен. Боб Греъм и Гос.Какво е правил спонсора на Мохамед Ата на среща с шефовете на разузнаването?
Дни след 9/11 на обществото беше казано......че сме можели да разберем, кой е стоял зад атентатите......защото са установили рекордни транзакции......срещу Америкън и Юнайтед еърлайнс.
Но когато следата отвела до контролирани от ЦРУ компании......оглавявани от хора като Бъзи Кронгард - номер 3 в ЦРУ......историята беше захвърлена като горещ картоф.
Но това не спря Бъзи, публично да защитава хора, като Бин Ладен.
Казва пред "Times Of London", че трябвало да оставим Бин Ладен намира.
"Пуснете го. Ще имаме проблеми, ако тръгнем да го залавяме. "Видни хора по света са изобличавали покриването на 9/11.
Майкъл Мийчър, номер 3 в правителството на Блеър......написа обширна статия за "Гардиън".
Наричайки войната против тероризма - "фалшива".
Там набляга на бездействието на NORAD на 9/11.
Писа и за проекта на Джеб Буш и Чейни, "Новият век на Америка".
В него, години преди 9/11, те казват, за нуждата от "полезен" атентат......за да спечелят хората във войната им за империя.
Мийчър завършва с думите: "Ако правителството не е замислило... ""... то определено поне са знаели за атаките. "

Андреас фон Бюлоу е бивш германски мин. на Отбраната......и мин. по Технологиите.
В интервю за моята радиостанция, той заяви:
"Няма начин Ал Кайда да са организирали тези атаки. "......"Само Военния промишлен комплекс може да го направи. "Ето една от най-големите улики. Всички ги чухте да казват......че паспорт е паднал от една от кулите и е намерен от полицай.
Значи, самолет се врязва в сградата, горивото експлоадира......и от якето, през огненото кълбо, през самолета, през горящата сграда......през огнените отломки, и пада на земята неолющен.
И какво става? Шест месеца разправят как намерили паспорта.
"Леле, пипнахме го! Имаме доказателство!" И после оня се появява жив и здрав в Средния изток!
И тогава го махат от листата и признават, че е било грешка. И историята с този паспорт се покрива.
Вярвайте ми, на тази върхушка не им пука за вас.
Агенцията по Околната среда (EPA) откри азбеста.
Според EPA е имало азбест в руините и хората щяли да се разболяват.
И щяло да има 90 млн. долара здравна помощ за полицията и пожарната. Но Буш блокира наредбата. Това е новина от мас-медиите. А 8 от 14 спасителни кучета, са умрели от рак!
В заключение, трябва да знаете, че сме изложили само малка част......от фактите и уликите, показващи, че 9/11 е вътрешна работа.

Първо: официалната версия на 9/11 беше напълно изобличена.
По всички точки ги хванахме в лъжа, подправяне и прикриване на улики.
От източници по високите етажи и публични факти......ние вече оформихме една много ясна картина за 9/11.
Първо: знаем, че предполагаемите атентатори са имали къщи, коли......кредитни катри, платени от правителството.
Те са били щатни агенти, вземащи участие в учения и нищо повече.

Предполагаеми сривове в електрониката на Америкън и Юнайтед еърлайнс......осигуряват 20% заетост на местата в 4-те самолета.
И то в ден, когато полетите по Източното крайбрежие......имат средно по 80% заетост!
Още с качването на борда на "примамките" или "похитителите"......е пуснат упойващ газ, който зашеметява хората вътре.
После, малка престъпна група, със с-ми за дистанционно управление......патентована от близо 20 години, взема контрол над самолета......и ги насочва към СТЦ и Пентагона.
Контролните учения на ЦРУ нея сутрин объркват NORAD за повече от час......когато почти е било твърде късно да свалят отвлечените самолети.
Казах "почти твърде късно".
Като разбират, че Чейни не би позволил самолетите да прелетят 500 км за час...така че 3 от самолетите да достигнат до мишените си.Четвъртият не е успял, защото според източници от Пентагона......генералите не са следвали заповедите и са свалили полет 93.
Ако беше достигнал целта си - Капитолия......правителството щеше да бъде напълно обезглавено......а президента щеше да обяви тотално военно положение.
Слава Богу, че не всичко е свършило по план!

И сега "глобалистите" през тези 3,5 години......се опитват да прикрият нелепата си афера от 9/11.
Разчитайки на неспособността на обществото да прозре......какво наистина се случи. И така да могат да проведат още една......дори по-унищожителна атака, за да довършат започнатото.
Поробването на Америка и използването на страната......за завземане на планетата.
Единственото нещо, което може да ги спре сега......е американския народ да намери смелост да приеме истината за 9/11......и да я покаже. Ако - не, те ще продължат в своя стил.
И ще е тъжно как американския народ, след поредната атака......моли убийците, виновни за това, да ги защитят.Тъжно е да видиш как смъртта на тези над 2800 човека......се използва, за да се направи Америка - полицейска държава.

Буш каза, че терористите ни атакували, защото мразели свободата ни.
Защо тогава правителството се опитва да убие свободите ни?
Америка не е Америка, ако ги нямаме тези свободи.
Затова обичаме тази страна.
Сега ни използват като инструмент на една глобална империя......нападаща суверенни и невинни нации.
Които ние знаем, че нямат нищо общо с 9/11.
Републиканците използват смъртта на 3000 човека, загинали тук......за егоистичната си политика. И това е страшно тъжно.
Плаках тук за пръв път, а преди това не съм го правил.
Плаках заради бъдещето, заради начина, по който използват...
Защото знаете, че престъпниците се връщат на местопрестъплението...
...да глозгат и използват кървавото жертвоприношение, което извършиха.
Не бих го казал по-добре.
____________________________

следва

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #6 -: Юни 11, 2018, 04:09:52 pm »
he TИ Cartoon-a е съобщавал за предстоящoто събитие
 Ð езултат с изображение за 9/11 provided in old comicsPsyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #7 -: Юни 11, 2018, 04:57:39 pm »


http://www.thesleuthjournal.com/wp-content/uploads/2015/04/9-11-attack.jpg height=219


THE SHOCKING ADVANCE HINTS OF THE 9/11 ATTACKS

By Mike KingAs even the most novice student of the 9/11 "conspiracy theory" is aware of, several media hints and warnings preceded the horrific events of that unforgettable history-altering day. But what many aren't aware of is just how many of these in-your-face hints there actually were and, in some case, just how diabolically detailed they were. Most disturbing of all is that the trail of hints stretches back as much as 25 years before the big event!That may seem unbelievable to some - "coincidental" they will say. But when we study the long term planning of this 250 year old thing we call "The New World Order", we find that 10, 30 or even 50 year plans, within the multi-century Grand Plan, are quite common. You see, unlike the self-obsessed, live-for-the-day little political servants of The New World Order; the inner-core planners play the long game for the sake of their Tribe's posterity or, for the deluded but idealistic ones, for the sake of some great Global civilization of the future.With this reality in mind, some of the older hints of the 9/11 attacks begin to take on the appearance of a deliberate ritualistic mockery over what is to come. Even if some of these messages can be dismissed as "coincidental"; the sheer amount of the "coincidences", coupled with the fact that we KNOW that the official story of 9/11 is a Globalist-Zionist monster-lie, proves that many predictive signs (some of them outrageous in scope) were indeed deliberately placed in front of our collective faces. Evidently, these Satanic psychos derive some perverse kick out of this ghoulish game of demonic deceit. Noting that the Zionist-Globalist influence in the world of Comic Books, Hollywood Films, TV Shows, Advertising, Video Games, and Music is immense - let us now review, in reverse chronological order, a comprehensive collection of the hints and 'predictive programming' of the pivotal event which has since altered the course of world history like no other event since Pearl Harbor.

June - August 2001 / Movie: Pearl Harbor The heavily-hyped summer 2001 blockbuster film "Pearl Harbor" prepped Americans for "the new Pearl Harbor".http://i.ytimg.com/vi/bxIsVYdB0lA/maxresdefault.jpg height=202
 

June, 2001 / Album Cover for hip-hop group, 'The Coup'Confirmed as being pre-9/11 by no less than the anti-conspiracy theory Snopes.com (here)


May, 2001 / Bouncing Souls Album / Back Cover
 
image
2001 / Ad:Cordant Technologies, 2001 (before 9/11)
http://i.imgur.com/GwBEg.jpg height=351
April, 2001 / TV Cartoon: Johnny Bravo
Резултат с изображение за johnny bravo 9/11
2001 Wall Poster reads: "Coming Soon"Watch 54 second You Tube clip
March, 2001 FOX - 'The Lone Gunmen"Series pilot episode depicts plot to crash a plane into World Trade Center.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f8/The_Lone_Gunmen_logo.jpg height=273
March, 2001 / New York Magazine
Резултат с изображение за March, 2001 / New York Magazine
Early 2001 / Internet Game: World Trade Center Defender


2001 / GE Refrigerator Ad / Italy
Translation: "The Refrigerator of Steel" 

2000 / Oasis Album & Interview with Liam Gallagher:'Standing on the Shoulders of Giants' (The Twin Towers?)
]The Twin Towers on the pre-911 album cover are barely visible.http://ecx.images-amazon.com/images/I/61j1TkO9D4L.jpg height=241 http://www.weedyacres.com/gallery/gallery_nyc/Fcobb_0474310-3-052.jpg height=242http://soniceditions.com/library/oasis-collection-QIV4_o_tn.jpg height=238
                                                                             Actual* In late 2000, lead singer Liam Gallagher visited New York to promote the album. Part of an interview exchange:Interviewer (Carson Daly): The cover of the album why the New York Skyline?Gallagher:"Yeah I thought I'd pay you a bit of respect n that before they blow you up n that."View clip from interview: 1 minute
2000 / Video Game: Red Alert 2After 911, the box covers "had to be changed".
http://www.parapolitics.info/images/ra2box_0002pre911.jpg height=346 Command & Conquer: Red Alert 2 height=344
 

2000 / The Neo-Cons of Project for the New American Century (PNAC)
The warmongering 'Neo-Cons' of PNAC published a paper calling for the U.S. to dominate the Middle East and expand its military reach and budget. Lamenting the political difficulty of achieving these goals, they wrote: "..the process of transformation is likely to be a  long  one, absent some catastrophic and catalyzing event –like a  NEW PEARL HARBOR."
http://www.livingislam.org/m/_img/like-new-Pearl-Harbour911b.jpg height=223
Bill Kristol of PNAC
2000 / Movie: Traffic
A large delivery truck is packed with boxes marked with scorpions and '911'. The Israeli Scorpion (aka the Deathstalker) is the deadliest of all scorpions.
 

http://www.rense.com/1.imagesH/911m2.jpg height=272
 
Trucks and vans packed with explosives are known to have been part of the overall cocktail of weapons utilized on 9/11. One such van, driven by Israelis, was
 
 
http://i.ytimg.com/vi/hBy35RM_TSY/hqdefault.jpg height=195 https://wikispooks.com/iframeDocs/FiveDancingIsraelis/whitevan.jpg height=194http://beforeitsnews.com/contributor/upload/5385/images/dancing-israelis-9-11.jpg height=196
 
CBS / Dan Rather: "...two suspects are in FBI custody after a truckload of explosives was discovered around the George Washington Bridge ... The FBI ... says enough explosives were in the truck to do great damage to the George Washington Bridge."
2000/ Ad for Osteoarthritis
Reddit users dug up what is said to be a pre-9/11 ad for osteoarthritis. It shows fragile bones inside of the Twin Towers, with a plane aimed at them. The ad copy reads: "Everyone thinks that their joints are safe and strong until one day osteoarthritis collapses them." (With the word "osteoarthritis" written across the body of the plane).
No one has been able to refute that the Indian ad was pre-911. One observer noted:  "Look at the way the ad is warped and faded and how some of the ink has been ripped away by tape.
None of that looks 'shopped to me. The weather damage looks genuine. Bottom line: if this is IS a forgery, the forger did his or her homework about the pharmaceutical industry and has excellent Photoshop skills."
http://i.imgur.com/iSPrC.jpg height=352
1999 / Movie: The Matrix
The date 9-11-2001 is shown as the expiration date of the hero Neo's passport.
1998 / Zbigniew BrzezinskiGlobalist big-shot Zbigniew Brzezinski publishes "The Grand Chessboard", in which he argues that America must dominate Central Asia. Like the boys at PNAC, Z-Big also believes it will take a "truly massive threat" to convince the American public to go along with his scheme:"America may find it difficult to fashion consensus on foreign policy, except in the circumstance of a truly massive external threat."He further adds:"The attitude of the American public toward the projection of power has been ambivalent. The public supported America's engagement in World War II because of the shock effect of the Japanese attack on Pearl Harbor."
https://leaksource.files.wordpress.com/2014/03/brzezinski-grand-chessboard.jpg height=227http://osnetdaily.com/wp-content/uploads/2014/07/billederzbigniew-brzezinski2.jpg height=227

1998 / Movie: The Big Lebowski - Starring Jeff Bridges & John Goodman


https://andrewsidea.files.wordpress.com/2008/10/vlcsnap-14617980.png height=181 http://dudespaper.com/wp-content/uploads/2011/02/biglebowskisaddam.jpg height=191 http://i100.photobucket.com/albums/m5/balanchuk/check.jpg height=184
 
1- George Bush Sr. is heard on TV: "This (invasion by Iraq) will not stand."2- A Saddam Hussein look-a-like works in the bowling alley.3- A check is dated September 11.

 

1998 / Movie: Armageddon- Starring Bruce Willis
http://static.rogerebert.com/uploads/movie/movie_poster/armageddon-1998/large_coINnuCzcw5FMHBty8hcudMOBnO.jpg height=295

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #8 -: Юни 11, 2018, 04:58:42 pm »
1998 / The Council on Foreign Relations
Following the 1998 embassy bombing in Africa (falsely blamed on Osama Bin Laden) Ashton Carter (future Defense Secretary under Obongo), John Deutch (ex-CIA Director), and Philip D. Zelikow (future Director of 9/11 Commission cover-up) co authored an article in the Council on Foreign Relations's (CFR) magazine, Foreign Affairs. The article is entitled: Catastrophic Terrorism -- subtitled, "Imagining the Transformative Event"

Again, the spectre of Pearl Harbor is invoked:
"Like Pearl Harbor, this event would divide our past and future into a before and after."

http://cdn.historycommons.org/images/events/395_philip_zelikow2050081722-9467.jpg http://www.usnews.com/dims4/USNEWS/b4e006e/2147483647/resize/652x%3E/quality/85/?url=%2Fcmsmedia%2Fd2%2F89%2Fe6148cd1448889555d54453128a9%2F150204-carter-editorial.jpg height=225 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a5/John_Deutch,_Undersecretary_of_Defense,_1993_official_photo.JPEG/200px-John_Deutch,_Undersecretary_of_Defense,_1993_official_photo.JPEG height=227


Zelikow - Carter - Duetch

1997 / Donald Duck Comic Book

 

1997 / FOX / The Simpsons
What an odd place to put such a large "$9" --right next to the "11" of the towers.

 

 

View 19 second video clip


1997 / Painting by elite comic artist Boris Vallejo
 


 1997 / Movie: The Peacemaker - Starring George Clooney
Clooney is shot perfectly between aisles 9 and 11.
 
Folding instructions

 http://www.metatech.org/wp/wp-content/uploads/2015/08/911-planes-philips.jpg height=345


1995 / Card Game: Illuminati Cards

 image height=312         


1994 / Pinball Machine / Manufactured by D. Gottleib CompanyThe game opens with an brief image of two standing rectangles disintegrating into pixels.
 http://33.media.tumblr.com/tumblr_ma9hjdpW4x1qcgioa.jpg height=269http://www.purcellvillepinball.com/images/Rescue911/rescue911-01.jpg height=273


]1994 / DC Comics


 http://33.media.tumblr.com/tumblr_ma9ip51Jze1qcgioa.jpg height=361


1994 / Marvel Comics TV Cartoon / Iron ManThe  episode "The Grim Reaper Wears a Teflon Coat" shows the two towers being taken down by a rogue plane, as well as an attack on the Pentagon.
 

https://jaysanalysis.files.wordpress.com/2010/12/911.jpg height=281 https://jaysanalysis.files.wordpress.com/2010/12/2.jpg height=279
 
 

View 2 minute video clip:


1993 / Movie: Super Mario Brothers
 http://i.ytimg.com/vi/TKLw_Fm3tqg/hqdefault.jpg height=256 http://ecx.images-amazon.com/images/I/51EzNOHEoOL._SY300_.jpg height=260 
The "M" designed as Twin Towers"It's a Blast! This Ain't No Game."
 Movie --- http://i.ytimg.com/vi/TKLw_Fm3tqg/hqdefault.jpg height=187  Actual ---   
 
The molecular disintegration depicted in the film matches the strange effect seen in the "vaporized spire" of 911.
 
View 6 second clip of towers disintegrating (from movie)
1993 / FOX / The Simpsons
1993 / Spanish Comic Book: "Mortadelo y Filemon"http://media.tumblr.com/tumblr_lq17c8D7BX1qcgioa.jpg height=319

1992 / Marvel Comics: Revenge of the Living Monolith
 
An explosive blow to the towers - Fleeing pedestrians - perpetrated by an Egyptian man — Ahmet Abdol, also known as the Living Pharaoh - a mutant with the ability to turn into the 'Living Monolith'.
 
He’s from Egypt, just like Mohamed Atta, the "ringleader" of the September 11th "hijackers" and pilot of the first plane to strike the World Trade Center.
      http://cnparm.home.texas.net/911/911/SouthTowerCollapse.jpg height=212
Actual 1991 / Marvel Comics: X-Force
image height=388 image height=386


1991 / Movie: Terminator 2: Judgment Day - Starring Arnold Schwarzenegger
Caution 9' 11" -- followed by massive explosion
 terminator-2-911-prediction height=247
1991 / Comic Book: The Transformers1990 / Movie: Gremlins 2Note the microphones.
 
http://4.bp.blogspot.com/_xcUskQ-VRTI/SM0EE7hNQvI/AAAAAAAAAzE/6_CfDczhYhQ/s400/9-11grems.jpg


1990 / Movie: Die Hard 2The poster for the sequel complements the original by adding the airplane.

http://ecx.images-amazon.com/images/I/71GDP28C7KL.gif height=403


1988 / Microsoft

 image height=289


1988 / Movie: Diehard - Starring Bruce Willis

The blown up skyscraper on one of the official movie posters is made to appear like the Twin Towers. In another, the gun is designed to look like the towers.
https://rapsta24.files.wordpress.com/2014/09/die_hard.jpg?w=984 height=352 http://www.gstatic.com/tv/thumb/movieposters/10255/p10255_p_v7_aa.jpg height=356
1987 / Movie: The Squeeze - starring Michael Keaton


http://photos1.blogger.com/blogger/6776/3178/1600/squeezethe.jpg height=394

1984 - Rebel Elite comic artist Pepe Moreno

   
                                 Actual
1983 / Writer Jose Borja / Book Cover: This is how Latin America suffers
 


1980's / DC Comics / Wonder Woman
1980's / Magazine Cover
 


1981 / DC Comics: Sgt. Rock Clock hands point to "9" and "11" - Sgt. Rock seems to resemble an Arab with a turban

Cover for Sgt. Rock #352 (1981) height=391 http://static4.businessinsider.com/image/50e5b8c669bedd210600000e-1200-858/al%20jazeera%20osama.jpg height=236


1979 / 'Meteor' - Starring Sean Connery

 


1979 / Marvel Comics Super Special #14, “Meteor”
 
https://blogintomystery.files.wordpress.com/2012/03/mss14b.jpg height=351


1979 / Pakistani Airlines ad
 
http://img.photobucket.com/albums/v649/Connie1947/911PakistanInternational.jpg height=326


1979 / Album Cover: Supertramp - 'Breakfast in America'View from airplane window depicts Towers exploding (orange juice) at breakfast time (attacks took place in the morning).
 


Reverse the cover and the embedded 9/11 above the towers is very clear.


1976 / Marvel Comics : Spidey Super Stories
   http://www.geocities.ws/thrawn03/images/spideysuper18.jpg height=368  http://cnparm.home.texas.net/911/911/SouthTowerCollapse.jpg height=259
 1976 / Sesame Street: "Monsters on the Loose" 'Cookie Monster" destroys the towers


http://cdnstatic.visualizeus.com/thumbs/22/66/cookiemonster,twintowers-2266b5a4d18ca4a83754b221540ce99c_h.jpg height=313


1976 / L & M Cigarette Ad:Like long guns, protruding cigarettes target each tower. A weird out-of-place cloud off to the right.
http://i.imgur.com/XNd4r.jpg height=431
 

1975 / Magazine: 'CRACKED'
Plane flies into building that looks like World Trade Center
 [img alt=[Image: tumblr_inline_na9y9dNlEY1qcgioa.png]http://height%3D341%20width%3D243]http//media.tumblr.com/0507cd04209d12f20f16849f8fd74256/tumblr_inline_na9y9dNlEY1qcgioa.png
1968%20/%20Newspaper%20AdA%20group%20of%20New%20York%20Real%20Estate%20developers%20publishes%20a%20full-page%20ad%20in%20the%20New%20York%20Times,%20%22warning%22%20that%20the%20new%20buildings%20(yet%20to%20be%20built)%20will%20be%20so%20tall%20that%20a%20commercial%20airliner%20might%20crash%20into%20them.
[img%20alt=A%201968%20advert%20with%20an%20artist’s%20rendition%20of%20a%20plane%20hitting%20the%20WTC.%20height=348%20width=238]http://cdn.historycommons.org/images/events/WTC%20image%20plane_2050081722-26416.jpg


April, 1967 / Newsweek Magazine (Just before construction on the towers began)Front cover: David Rockefeller, who pushed for the towers to be built, wearing a watch with hands on the "9" and the "11"Back cover: Cigarette ad depicts towers and speaks of "a fight worth fighting"
[/font][/size]

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #9 -: Юни 11, 2018, 05:03:06 pm »

April, 1967 / Newsweek Magazine (Just before construction on the towers began)

Резултат с изображение за April, 1967 / Newsweek Magazine (Just before construction on the towers began) Front cover: David Rockefeller, who pushed for the towers to be built, wearing a watch with hands on the "9" and the "11" Back cover: Cigarette ad depicts towers and speaks of "a fight worth fighting"

Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #10 -: Юни 11, 2018, 05:27:02 pm »
9/11V.
Продължение на текстови детайл от приложеното видео със заглавие Martial Law 9/11
Буш е тук, в Голямата ябълка, използва смъртта в опит да бъде преизбран.11-ти Септември... химически, биологически или дори ядрени оръжия... терористите от Ал Кайда... Скъпи сънародници, вече един път бяхме атакувани.
В дните след падането на кулите... Изведнъж улиците се изпълниха с воя на сирените.
Осама бин Ладен обяви война на Америка.
Ходещи оръжия за масово поразяване... ...война и опасност....глобален тероризъм....атаката на нашата родина(?).... от атаката на икономиката ни, и нашия начин на живот.Трябва без страх и колебание да унищожим тероризма... ...с цел не просто да унищожи личността, но и целия световен ред.
Затова, Америка е в безопаснност с Буш като президент."Елитът" знае, че сме ги погнали.
Затова сега използват и звуково-честотни оръдия... ...които бяха използвани в Ирак, а сега и в Америка.
Ето ги LRAD, дами и господа. Използвани в Ирак, Палестина... ...и сега и срещу нас, в Америка. Имаме информация и за приложението им.Далеч преди 9/11, вече имаше звукови, микровълнови оръжия... ...вградени в заведенията за задържане и арест.
Те са знаели, че ще стане така.
Как сте, полицай?
Знаете ли, че съм говорил с мениджъра на тази компания преди няколко години?
Нашите хора са ги използвали в Ирак, нали?
Без коментар. Аз съм от Остин, Тексас. Това хората с белите облекла ли са? Знаете ли какво са тези? - Какво са? Звуково-честотни оръжия, използвани и в Ирак.
Какво мислите за това? - Не знам нищо за това.
Може би е необходимо, но ме съмнява...Там е работата, че тези се използват в Ирак против врагове.
Сега ги използват и в Америка.
След като държавата счита американците за публичен враг...
...държавните поръчки за отбрана имат съвсем нов поглед към пазара.
Сега продават хай-тек оръжия освен на армията, и на полицията.
На път сме за един неоторизиран протест... ...където ще арестуват хиляди. Ще опитаме да го отразим.
От многото протести тук, една малка група се отдели на неразрешен поход. Движат се към Медисън Скуеър Гардън или MSG...Забележете как всички пътища са "удобно" pinned по посока на похода.Така че, туристи или който върви оттук да бъде арестуван.
А сега и ние сме в pins. Вижте ги. Вижте колите как ни подкарват като стадо. Чудя се дали няма да е като в понеделник вечерта... ..когато тръгнаха с мотопеди и коне върху нас. Ако сте тук в 23:35, ще ви арестуват. Едва отварят загражденията, за да не могат хората да излязат от улицата. А сега имаме проблем, че го казваме на всички да знаят. Е, слуха, че ще има арести, работи. Всеки си тръгва.
После полицията дойде с прегради, и разреди протестите в 4 пресечки. И произволно арестуваше невинни хора. Същата история, отново и отново. Полицейското насилие беше извън всякакъв контрол. Репортери на Ройтерс, АП, стажанти-репортери......туристи, дори репортер на Америкън Спектейтър. И бяха отведени в Кей 57.
Огледайте се. Строи се затвор. Високо-технологична мрежа за контрол на обществото. Сега ще проучим управляващия елит в света днес. И каква е идеологията и философията им. Също ще видим и слугите им. Хората, които раболепно им служат.

Ето ни, от Остин, Тексас, дошли да излъчим конгреса на републиканците.
Ставаме свидетели на посвещаване в "Череп и Кости" номер 2.
Тук може да видите и екип на CNN. Обичат да слушат пропагандата на Буш. Харесват и Кери. Както и FOX news, които боготворят Буш.
Ето ви я т. нар. мас-медия, на която да вярвате. Нищо повече от един отдел на ЦРУ за пропаганда. Само че, обвито с целофан, със впечатляващ фон... ...на което хората да се вържат.
Знаете ли, обзалагам се, че повечето т. нар. "тексасци" долу... ...не са дори първо поколение тексасци. Те са фалшиви също както е и Дж. У. Буш. Човек, чийто корени са в Мейн, а баща му е с перфектен атлантически акцент. Хора, които са били "тори" по време на революцията. Изтърсили са се с торбите в Тексас, когато Джордж е бил още дете. И сега много тексасци и фалшиви такива, са вкарани в "идеята". Но си остават една форма без съдържание. Приобщаването е важното.
- Да, аз съм роб. Щастлив съм. И се гордея с това. Реших просто да се присъединя към Новия Световен Ред. Реших да го приема и да си прекарам добре.
Медиите наскоро говореха за "Череп и Кости"... ...и членството в нея на Буш и Кери. Чували ли сте тази организация?
- Не съм.
Не ви тревожи, че и двамата са в едно и също... в колежа......в рамките само на 2 години?
- Не ме притеснява.
Страхотно съвпадение е, че от 15 члена всяка година......двама от кандидат-президентите са членове на "Череп и Кости".
- Бих казал, че е съвпадение.
Какво мислите за това, че Буш и Кери са братовчеди... ...и членове на "Череп и Кости"?
- Моля? - Знаехте ли, че Буш и Кери са братовчеди?
- Какви братовчеди? - Наистина са братовчеди. От 15 члена всяка година в "Череп и Кости"... ...и двамата кандидат-президенти са членове на "Череп и Кости".
- Говорете с Бил О'Райли, той ще ви каже.
 Сигурен съм. Но не говоря с него. А вие...Трябва да го кажем. Буш и Кери са братовчеди......членове са на "Череп и Кости". Въпроса е дали е член сега.
- Хората вършат лудории на младини.
Ами дядо му и баща му са членове на "Череп и Кости". Това е в автобиографията на политиците, в енциклопедията.Нарича се "Илюминати".
-"Чел съм за Илюминатите през 60-те......когато излезе книгата на Хал Линдзи, с големия план за света. И че всеки щял да бъде щампован, нали...Децата се разхождаха и говореха за тази теория. И тогава се появи тази книга. И още други също.Че щяло да има едно световно правителство, една валута......една обща религия...Всичко това вече се задава. - Разбира се. Конспирациите не проработват. Искам да кажа, вижте...Всеки път като го спомена, казват: "О, мислите, че е конспирация?" Това е реална организация. Искам да знам какво вие мислите. Имахме един дебат с момиче, което е твърда републиканка......омъжила се е за убеден либерал. Бяха ни дошли на вечеря. И тя вика: "Аз мразя Буш. "А викам: "Охо, как така?" И тя взе да разправя, нали......че всички президенти били замесени с това "общество". Всички били масони. Това й беше тезата. И - "аз мразя Буш. ". Как ще мрази Буш, след като и Кери е вътре? Добър въпрос.Много хора не знаят. Аз дори не зная какво е. Знам, че беше член на някакво тайно общество и...Толкова тайно, че не могат да говорят за това. Между друго, внимавайте. Знаете за какво говоря, нали? Защото, ако......ако нещо от това е вярно, вие сте "белязан". Ще ви кажа само, че сте на най-безопасното място. И двамата сте от тайното общество "Череп и Кости". Толкова тайно, че дори не можем да говорим за това. Какво значи това за Америка? Конспирациите ще се развихрят. Сигурен съм, че е така. Не знам, не съм гледал в нета.Числото 322? - Аз... Първо, не е победителя......и... но, вижте, аз... - Готов ли сте да загубите? Не, аз няма да загубя. И двамата сте членове на "Череп и Кости" - тайно общество в Йейл. Какво ни казва това? - Не много, защото е тайно. Има ли тайно ръкостискане или таен код? Иска ми се да имаше нещо тайно, което да кажа, но...322- тайното число? - Не знам каква тайна има в него......но едно нещо не е тайна. Не споделям курса на президента... Повечето хора не знаят, че орденът "Череп и Кости" в Йейл......е само една част от по-голяма глобална организация......позната под името "Илюминати". Символът й е череп и кръстосани кости и числото 322. "Череп и Кости" се нарича от непосветените или външните. Истинското й име е - "Орденът на смъртта"......или "Орденът на смъртната ложа".
И Буш и Кери са посветени по един и същи начин. Заклели са се в гробницата на "Ордена на Смъртта"... ...да wage вечна война срещу цялото човечество.
През Април 2001-ва, ABC пуска няколко минутно видео... ...на част от ритуал, извършен в двора на заведението. Видяното е било Макааб. Викове: "Смърт=Смърт" и "Дявол=Смърт"......придружени от импровизирани човешки жертвоприношения.
Президентът Тафт е бил виден член на "Череп и Кости"... През 1900-та станал първият президент, бил в Бохемската гора в Сев. Калифорния. Организация, била сателит на "Череп и Кости". Вече 3 поколения, Буш членуват в "Череп и Кости". И оттогава редовно присъстват в "Бохемската гора". Има и много видни чужденци. Като германския канцлер Хелмут Шмит.Роналд Рейгън и Ричард Никсън са тук на снимката през 57-ма. И двамата са писали за организацията в своите мемоари. Шварценегер е чест посетител, както и бившия първи - Джими Картър.
Докато бяхме в Ню Йорк, се натъкнахме на "Карл Роув" на 4 правителства. Дейвид Гъргън. Главен съветник на президентите. На Форд, на Рейгън, на Буш-старши и Бил Клинтън. Не вярвахме на късмета си. Излизаше, че и Дейвид Гъргън......е също виден член на "Бохемската гора".Този "най-вътрешен", фактор в Белия дом 22 години......доста се разстрои като му споменахме "Бохемската гора". Не отрече съществуването й. Не отрече, че е член. И за ритуалите. Просто се разгневи. И не постъпи много джентълменски. Каква е истинската причина, да има демонстранти тук... ...просто не знаем дали са мирно настроени или има повече гняв...

Здравейте, г-н Гъргън! Може ли да поговорим?
Откъде сте? - Алекс Джоунс, документалист съм.
Има ли камера или...? - Ето там, първо исках да питам.
Добре, но вижте, имам... - Разбирам ви. Само за минутка.
Говорим с Дейвид Гъргън, съветник на няколко президента, писател......и бих казал, че сте и политически експерт, изследовател...Нещо като коментатор от кухнята на властта.
Колко време сте в Ню Йорк?
- От 2-3 дни.
Какво мислите за този цирк?
- Не съм видял всички протести... ...но не съм виждал толкова охрана за конгреса от днес. И града е почти затворен. Забележително е просто.
Неприятен развой за политиката е присъствието на толкова полиция.
Имаше много писания, репортажи, че имало повишен риск от атентат.
Мислите ли, че има вероятност?
- Ами, чух, че арестували някого... ...за това, че възнамерявали да взривят метрото. Така че, мисля, че има реална опасност. Все пак тази част от града, на практика е над ЖП-гарата. Конгресът в Бостън беше точно над ЖП-гарата. Знаем, че влаковете са достъпни и уязвими. Така стана в Испания. Взривиха няколко влака. И не излезе много скъпо. (?)Така че, има опасност, но полицията държи нещата......отнасят се като към събитие със усилени мерки за сигурност.Това значи, че има не само видимо, но и скрито присъствие на службите.Последен въпрос. Четох материал на Вашингтон таймс преди години... ...където вие говорите за организацията... ...а именно за "Бохемската гора".
И някъде през 96-та, когато ставате съветник на Клинтън......републиканците ви критикуваха: "Кажете за Бохемската гора... "...а вие ги контрирахте с думите: "Аз поне не бягам гол из горите".
Какво значи това? Ето и споменатия материал... ...където той казва: "Аз поне не бягам гол като тях."
- Не знам да съм казвал нещо такова. Аз съм щастлив член на "Бохемската гора". Харесвам хората, които идват там. И е нежелателно да говоря за групата повече от това.
Бяхте ли на церемонията "Кремация на грижата"?
- Не мисля, че трябва да обсъждам това с вас.
Бил ли сте там на церемонията "Кремация на грижата"?
- Не мисля, че трябва да обсъждам това с вас.
Наистина ли?
 - Точно така.
Е, аз съм Алекс Джоунс. Аз се промъкнах там през 2000-та. Аз съм човека, който пусна видеото по националната тв. Заради това ви презирам.
 - Така ли? Много големи държавни служители са в тази организация...Не ви знам какъв сте и какъв филм сте заснели... ...но без да разбирате нищо, вие правите нарушение с този филм.
Така ли?
-  Имаме държавни служители, присъстващи там...Знаели сте, че влизайки там не можете да снимате. Така ли е? Непозволено ли сте влязли? - Да.Има знаци, че влизането е забранено. - Не, после ги сложиха. И преди съм бил там и знам. И съжалявам, че сте нарушил указанията. Един джентълмен не би го направил. - А ритуала такъв ли беше? Г-не, не съм длъжен да ви казвам. - Знам...Това се нарича "папаращина" и за това също ви презирам, благодаря.
Присъствал ли сте на ритуала? - Не е ваша работа! Слушайте, обикаляте и причаквате хората по улиците... ...това не е журналистика. Правете го, но не тъсете уважение. Вие сте свободен гражданин като всеки друг. Щом искате да сте нецивилизован и груб, това зависи от вас, но...Че вие там изповядвате една определена политика, г-н Гъргън.
-"Никой не е казал, че има политика. Там сме джентълмени. Вие не сте такъв. Паяците не са добре дошли тук? Да! Това беше тройка от дъгата! Леле, натиснах горещия бутон. Г-н Гъргън, приятно живуркане. Много поздрави на Молех. Ханаанското божество. И внимавайте в картинката, чао.
Снимай му физиономията. Дейвид Гъргън каза, че ние сме били разгневени? Не разбираме, дали са повече мирно настроени или има гняв... ...разбираш, че са доста гневно настроени.
Присъствал ли сте на ритуала? - Не е ваша работа!
Само го погледнете. Това е лице, криещо много тайни. Има доста какво да каже. Помните ли материала на Вашингтон таймс?
Пишеше за всички други организации, от които се е отписал
Пише за "Тристранната комисия", "Съвета за Международни отношения"... ...все групи, работещи за създаването на световно правителство... ...и унищожаване на суверенитета на Америка.
Гледате видео от ритуала "Кремация на грижата"... ...извършен от "Бохемската гора". Филма ми - "Мрачните тайни на Бохемската гора"...
...описва как световни лидери се срещат всеки Юли......и извършват импровизирани човешки жертвоприношения... ...в чест на божеството Молех. Поднасят обвито тяло с образ на дете... И го жертват в чест на идола. Изумително е, че повечето от присъстващите... ...са нашите уж "заклети" християни-водачи на народа.
Ето видео, когато влязох в лагера. Виждате човешкия череп. Да видим и това божество, което боготворят - Молех. Семитско божество, споменато в Библията... ...чието поклонничество се отличава със жертвоприношение на деца. Откакто им развалихме прикритието, сектантите станаха донякъде открити. Пуснаха тази снимка от ритуал през 1915-та. Виждате човек с качулка наведен над жертвоприношението. Ето и симулирано обесване от 1908-ма. Това е снимка от 1909-та. И там явно присъстват и държавни служители.Чернокожо момче е привързано на нещо като маса... ...а около него виждаме хора в странна носия. Вие преценете какво правят.
През 2004-та, клубът пусна тази снимка от 1934-та. На членове в качулки. Ханаанското божество Молех е било почитано в Гърция, Вавилон и Европа. Обикновено е изобразено като бик, сова или рогат звяр. И в негова чест са жертвани деца. Първоизточникът на всички съвременни култове на смъртта. Успях да взема от двора на култа, тази обложка на "Кремация на грижата".
И точно отпред, където би трябвало да бъде изгорено детето... ...са преправили снимката, вече показваща горящ скелет. На каква кауза служи тази сова... ...събирайки световни лидери в един древен ханаански ритуал... ...на детско жертвоприношение?
Това е начин да ги обвърже заедно. Било то Дж. Буш-старши или Хенри Кисинджър, Роналд Рейгън... ...или председателя на Федералния резерв - Алън Грийнспан... ...който е член от 84-та. Всичко е, за да ги държи заедно. Произходът на култа е най-добре описан... ...в личната биография на бившия германски канцлер Хелмут Шмит:

"Хората и Властта" - политическа хроника. Говори за това, как имали своя германска гора... ...където извършвали тези древни друидски ритуали. Той признава, че любимото му място за тези ритуали било Бохемската гора. Това е книга написана от него. Можете да я намерите в библиотеката.
Говори още за Тристранната комисия, Съвета за международни отношения... ...клуба Билдерберг и "Световното правителство".
И казва, че повечето от решенията се вземат тогава, в Бохемската гора.
Успяхме да се сдобием с вътрешен архив от Бохемската гора. Обхваща периода от 87-ма до 96-та. Издание, което е само за членове.

Вътре виждаме снимки на Буш и баща му, Нют Гингрич... Виждаме всякакви известни личности на "гората":
Уолтър Кронкайт, Джими Картър, Джак Кемп, Ричард Никсън...
Списъка е дълъг и продължава.
Ако все още не вярвате, ето ви скандал от 89-та в сп. "Spy".
От клуба са си пуснали снимки как танцуват, облечени като жени.
В материала пише, че признават и за импровизираните жертвоприношения.
Също са показани и художествени образи на идола Молех.
Обсъждали са как се гаврили със жигола и как СПИН бил голям проблем.
Според материал на Ню Йорк Пост от Юли 2004-та... ...топ-звезда на гей-порното обслужвал тузарите в Бохемската гора.
Този архив на Бохемската гора от 1914-та има свастика на корицата.
А вътре пише за германски "Култ на Смъртта", основан от Илюминати.

Някои ще кажат, че свастиката е дело на нацистите през 1914-20-та.
Приятели, свастиката е ползвана от будистите и от индианците. Това е символ на Слънцето.
И е използван от друидите в Европа преди хиляди години.
През 20-те и 30-те в Щатите е символ на късмета като подковата. Но за нацистите и членовете на "гората", е символ на властта.
И Адолф Хитлер е бил обсебен от този култ. Корените на нацистите произлизат от групи като обществото "Туле". Организации, отдадени на черната магия. Които от своя стана произлизат от по-стари организации... ...като Илюминати например.
Всички тези групи са свързани и се наричат "Ордена на Смъртта". Адолф Хитлер е бил член на обществото "Туле".
Виждате тяхна обложка от 919-та.Той заема техния символ за символ на своята партия.

Според някои източници, след смъртта на г-жа Блавацки... ...Алистър Краули е оглавил германския клон на Илюминати.
Също познат като O.T.O.Алистър Краули бил наричан "Въплъщение на злото". Заради кървавите ритуали, в които е участвал.
Важно е да се знае, че двете му деца са умрели при загадъчни обстоятелства. Така че, трябва ли да се изненадваме, че лидера на Третия Райх... ...убил милиони хора, е бил последовател на тези болни личности?
Отрядите СС са били флагман на нацистката партия. Носели са алуминиеви или сребърни "Смъртни символи" на шапките си. Ето един известен генерал от пехотата през I-та Световна война. И шапката му е окичена със "Смъртния символ".
Реално, всяко действие на Хитлер е нищо повече от прокламиране... ...на най-дълбоките и мрачни сънища на "Ордена на Смъртта".Знайте, че "Череп и Кости" и "Бохемската гора" са просто клонове... ...на това глобално движение. Нацистите са носели череп и кости на шапките си. Сравнете ги със символа на "Череп и Кости". И медала на нацистката партия. Не само заради свастиката... ...но и заради числото 32 или 322 на "Череп и Кости".
Тези символи съпътстват нацистката култура особено на емблеми и печати.
Хитлер е вярвал, че черпят сила от тези символи. И го е заявявал открито.
 Официална снимка от президентската библиотека - Буш-старши със съученици. Ето го тук - символът на "Ордена на Смъртта"... ...черепа и кръстосаните кости със числото 322 отдолу.
 Изненада ли ще е, че един от главните членове в "Бохемската гора"... ...Томас Уотсън, е бил също привърженик на идеологията на Хитлер?
И че техника на IBM е използвана в "Лагерите на Смъртта"?
IBM са били важен партньор, съдействайки на Хитлер... ...в белязването и избиването на евреи и други "нежелани".
Татуировките на ръцете на евреите са кодове от IBM, вкарани в компютър.
Компютрите от своя страна, решавали колко дълго някой да живее... ...и колко да работят, според височина, тегло и възраст.
Ето снимка на г-н Уотсън с Адолф Хитлер в края на 30-те.
 Не случайно, днес IBM е гръбнака... ...на технологията на ID-картите в Щатите и в света.
Форд и Дженеръл Мотърс също са замесени в нацистката машина. През цялата война. И нито един от тези индустриални кожодери не е осъден. Ето я машината на IBM, изчислила смъртта на милиони. Символите на съвременната олимпиада нямат нищо общо с Гърция.Проектирани са и са нарисувани от Адолф Хитлер. Ползваме ги и до днес. Символите на "Ордена на Смъртта" са навсякъде около нас.
Но мнозина от хората са твърде слепи, за да го видят.
Сега ще научим как американския клон на "Илюминати"......се врече в любов на Адолф Хитлер.
И как Буш станаха първото семейство, извършило предателство.З
анимавам се с разследваща журналистика вече 35 години. Работил съм във всички големи медии в Щатите......и имам статии в над 100 вестника и списания, световни и местни. На 17-ти Септември станах първият журналист в историята на САЩ... ...който отиде в Държавния архив и Библиотеката на Конгреса... ...преравяйки хиляди страници и документи... ...разкривайки неоспорими факти......доказващи, че Прескот Буш, дядото на Джордж У. Буш......и Джордж Х. Уокър, дядото на Буш-старши... ...са търгували с нацистите и е трябвало да бъдат съдени за измяна.
Преди две седмици, през Август, в-к Гардиън... ...попадна на историята и пратиха техен репортер, д-р Кембъл......във Вашингтон, за да отидем заедно в архивите......за да сверят тези документи, от които нямах копия тогава.

Прескот Буш е дядо на Джордж У. Буш и баща на Джордж Х. У. Буш...а Джордж Х. У. Буш е кръстен на тъста на баща си - Джордж Х. Уокър.
Прескот Буш завършва Йейл през 1917-та...и е бил в "Чуреп и Кости" заедно с Е. Роланд Хариман... ...който е бил по-малкия брат на У. Ейвъръл Хариман.
Семейство Буш всъщност не са се занимавали с нищо тогава. Били са предимно първенюта и опортюнисти. Когато Прескот Буш среща Дороти Уокър, той търгува с гуми. И Джордж Х. Уокър, като всички бащи, чийто дъщери се омъжват си мисли, че не е хубаво дъщеря му да е омъжена за търговец на гуми.Така че, взема Прескот Буш в Браун Брадърс Хариман, а от там и в Юниън Банкинг Корпорейшън.
А те не са били нищо повече от прералня за пари на нацистите. Но са имали дейно участие в много други сфери на бизнеса.
Държали са корабната линия "Хамбург Америкън Лайн". Това е първият спрян бизнес на Райха, въпреки че затваря чак през 42-ра.
В началото на 30-те, е прехвърляла нацистки шпиони в Щатите. А рекламите им са включвали парична награда за всеки гражданин... ...който агитира за Хитлер.
8 месеца след влизането на САЩ във войната...НЙ Хералд Трибюн написа на първа страница:

"Ангелът на Хитлер държи 3 млн. в Американска банка".

Вдигна се огромен скандал, който разтърси политическия свят.
Браун Брадърс Хариман, където Дж. Уокър и Пр. Буш били партньори... ...са работили с "IG Farben", оперирали в Аушвиц.
Прескот Буш не само е работил против Америка, но и е бил про-хитлерист. Правил е всичко възможно да агитира за Хитлер и идването на Третия Райх, защото най-големия клиент на патрона му У. Ейвъръл Хариман - Фриц Тисен е диктувал модела на поведение, нужен за кариерата му. Той е сложен в борда на директорите на Юниън Банкинг Корпорейшън. А също държи дялове в компанията заедно с Е. Роланд Хариман. Интересното е, че според документите всички акционери са "акционери-фантоми" за Фриц Тисен и са се облагодетелствали директно.
Искам да кажа, че не е като да са купили тези дялове като облигации, от които да спечелят чрез войната.Те директно са търгували с човека, построил нацистката военна машина. Видях доста шокиращи документи от библиотеката на Конгреса преди две седмици на 9-ти Август. Отнасяха се до комисията Макормик-Дикстийн от Ноември 34-та.
Според тях, Прескот Буш, сем. Дюпон, сем. Ремингтън и Дж. П. Морган са се опитали да свалят правителството, да убият FDR и да създадат държава от Хитлеро-фашистки тип.
Притежавам показания пред комисията Макормик-Дикстийн от Ноември 34-та, на един от фашистките заговорници.
И според тях, те са щяли да следват точно модела на Хитлер. И са щяли да установят военно положение в Щатите, отделяйки безработните и безполезни за икономиката, както и непокорните и евреите, вкарвайки ги в заточителни лагери.
Планът им е включвал и екзекуции на несъгласните с режима. Причината, поради която превратът през 34-та не е успял е, че се са попаднали на грешния генерал - Смедли Бътлър, носител на два медала на Честта, който работил със заговорниците, достатъчно, за да ги изобличи и след това да ги предаде на Конгреса. Изумително е, че след като са били предупредени от ФБР от мин. на Правосъдието и Хазната да спрат сделките си с нацистите те са продължили да го правят до 51-ва.
Имало е 28 допълнителни забрани на нацистки бизнес сделки в периода от 42-ра до 51-ва.
Също са движели нацистки сделки в Швейцария, Бразилия, Аржентина и Панама.
И са продължавали да въртят бизнес с главния си патрон Фриц Тисен, който е подпомагал Хитлер през 20-те, като най-богатия човек в Германия. И като стоманен и въглищен магнат, заедно с партньора си Фридрих Флик на практика са построили нацистката военна машина заедно с "IG Farben".
Когато през 1951-ва, в Аржентина, умира Фриц Тисен Юниън Банкинг Корпорейшън е ликвидирана от правителството. А Прескот Буш получава $1.5 млн. от бизнеса си с нацистите. И това е било началото на богатството на фамилия Буш.
Дж. У. Буш не взема своите филосовски разсъждения от Библията или пък от ученията на Исус. Той черпи вдъхновение от наученото от "Череп и Кости", обществото "Туле", където са членували и Хитлер, Гьобелс и Гьоринг. "Бохемската гора" е едно гнездо на злото, perpetrate......грозните неща, които тези престъпници са причинили на страната.
Неща, за които трябва да им се търси отговорност. Сега, гледайки конгреса на Републиканците тази седмица видяхте Арнолд Шварценегер да изнася реч миналата вечер.
Шварценегер е син на нацист, възхвалявал е нацистите и Хитлер. Говореше вчера, че нямало да fallher, да waiver. Че ще победим тероризма.Той е лидерът, който не flinch, не waiver, който не отстъпва.Точно същата реч произнася Хитлер след пожара в Райхстага."Тероризъм", и "Нападение над родината" са същите теми, засегнати от Хитлер......да subvert всичко в немската система и в правителството.Това е един престъпен режим.Те не само emulate Хитлер, а и същността им идва от Хитлер. Аз призовавам всеки - историк, журналист, какъвто и да е - да дойде и да опровергае твърденията ми, че няма разлика между нахлуването на Хитлер в Полша през 39-та......пожара в Райхстага и опита му за световна доминация......и безпричинната инвазия на Джордж У. Буш в Ирак......и subversion на конституцията чрез Акта на Патриотизма след 9/11......което според мен олицетворява подпалването на Райхстага.

Карл Роув и слугите му са майстори на пропагандата като Гьобелс. Буквално са взимали уроци от Гьобелс и Гьоринг, за перфектната пропаганда. И как нереалното може да стане реалност. А реалността да може да бъде subvirted......в измислена политическа subrefuge направо пред очите ви.Те са просто една стара развалена плоча......чието въртене ни отвежда до днешния извод......че фамилия Буш има една едничка цел вече 100 години......а именно - да станат най-могъщата фамилия в света и да го управляват. И са на ръба да успеят с Джордж У. Буш. Много е важно всеки в тази страна да се надигне и да направи нещо. Защото денят на reconing идва. А тези хора са нацисти......изповядват нацистка философия, копират нацистки прийоми, а време няма.
Вече се знае, че архитекта на политиката на кабинета на Буш......Карл Роув, е внук на Карл Рьовер......който е бил губернатор на цяла област в Нацистка Германия.
Носителят на Пулицър Боб Удуърд, присъствал на rally на Буш......казва, че организирания от Карл Роув rally, приличал на нацистки rally.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #11 -: Юни 11, 2018, 05:56:53 pm »
All 45 Presidents descend from King of England John Lackland Plantagenet's mother, Eleanor of Aquitaine


Резултат с изображение за us president family tree

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #12 -: Юни 11, 2018, 06:04:19 pm »

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #13 -: Юни 11, 2018, 06:31:22 pm »
С две думи,според теория на конспирацията ,щатите не са нищо друго,освен отдела за мръсни поръчки на короната,а всички президенти са кръвни родственици с кралицата и протежета на монархията. 


Ето нещо от нета/приемам го за градска легенда,и все пак..буди интерес :)
Цитат

 Ð¡Ð½Ð¸Ð¼ÐºÐ° на Проект Пробуждане-Мистерии И Загадки На Света.


Фамилиите, управляващи света са влечугоподобни


Фамилиите, управляващи света са влечугоподобни
Кръвната линия, известна като Уиндзор и нейните разклонения съдържат дълга поредица от фараони в Древния Египет, включително Рамзес Втори (1295-1228 пр.Хр.). Тя съдържа и хибридите между извънземни и хора, които са управлявали Шумер, Вавилон, Гърция и Троя и които днес управляват света.
Една обща връзка в тази кръвна линия е Филип Македонски (382-336 пр.хр.), който се оженил за Олимпия и техен син бил Александър Велики (356-323 пр.хр.) – тиранин, ограбил този ключов регион на Гърция, Персия, Финикия, Египет, Вавилон, бившите земи на Шумер и Индия, преди да умре във Вавилон на 33 годишна възраст. По време на своето властване над Египет, той основал град Александрия – един от най-големите центрове на езотерични познания в древния свят. Александър бил обучаван от гръцкия философ Аристотел, който получил знанията си от Платон, а той – от Сократ. Кръвната линия и скритите напредничави познания винаги са вървели ръка за ръка. Тази ключова кръвна линия се спуска от най-известната египетска царица Клеопатра (60-30 пр.Хр.), която се омъжила за най-известния римски император Юлий Цезар и му родила син, който станал Птоломей четиринадесети. Тя родила и близнаци от Марк Антоний, който имал свои връзки с тази кръвна линия и многото й разклонения (тази кръвна линия се свързва и с Ирод Велики- оня Ирод от историите на Иисус и продължава до римското семейство Писо, написало историите от Евангелието и “открило” митичната фигура наричана Иисус).
Същата кръвна линия включва и Константин Велики-Римския император, който през 325 сл.Хр. въвел християнството въз основа на древните истории в религията, които познаваме днес, както и крал Фердинанд от Испания и кралица Изабела от Кастилия-спонсори на Христофор Колумб. Нещо повече-най-често използваната версия на Библията е била съставена и спонсорирана от друг клон на същата кръвна линия, Крал Джеймс първи на Англия.
Линията на Джеймс, според изредените по-долу генеалогични източници, може да бъде проследена назад до 1550 пр.Хр. и включва много Египетски фараони, включително Рамзес Втори. Същата кръвна линия е свързана със семейство Медичи, което подкрепило Христофор Колумб и създало Катерина Медичи, кралица на Франция, умряла през 1589. Неин доктор бил Нострадамус. Линията включва Рене д`Анжу, Дюкът на Лоран и Къщата на Лоран, където били наети Нострадамус и Христофор Колумб. Роднините по кръвна линия на Медичи и къщата на Лоран, кралица Изабела от Кастилия и крал Фердинанд от Испания, също били спонсори на Колумб, когато „открил“ континентите Америка.
Симеон Кобургготски е в родова връзка с фамилията
Тази кръвна линия включва и династията на Хабсбургите – най-мощната фамилия в Европа под владичеството на Свещената Римска Империя. Те са Джофри Плантадженет и кралската династия Плантадженет в Англия; крал Джон, който подписал Магна Харта; Крал Хенри първи, втори и трети, които били изключително близки до рицарите Темплиери, както бил и крал Джон; Мария Стюарт и династията Стюарт, включително крал Джеймс I в Англия, спонсор на версията на Библията, съставена от крал Джеймс; крал Джордж първи, втори и трети; Едуард първи, втори и трети; кралица Виктория; Едуард седми; Джордж пети и шести; кралица Елизабет втора; принц Чарлз и другите разклонения на Елизабет, Ана, Ендрю и Едуард; принц Уилиам и Хари, от женитбата на Чарлз с принцеса Даяна; Американските президенти Джордж Вашингтон, Джон Адамс, Джон Куинси Адамс, Томас Джеферсон, Франклин Делано Рузвелт и Джордж Буш-всички са разклонения на тази кръвна линия. Тя продължава до година 2000 с президента на САЩ Джордж Буш младши и неговия брат Джеф Буш.
Франклин Д. Рузвелт е част от рептилската фамилия Уиндзор
Ако направите едно задълбочено генеалогично проучване ще откриете, че всички президенти са от тази кръвна линия. Проучването на родословните дървета показа, че 33-ма от проучените четиридесет и двама президенти до Клинтън, са свързани с Шарлман, а 19 са свързани с Едуард Трети в Англия. Всички президентски избори от и включително Джордж Вашингтон през 1789г, са били печелени от кандидата с най-кралските гени. Сега вече става ясно как и защо. Президентите на САЩ не са избирани с бюлетин – те са избирани по кръв. И това е само една от кръвните линии на влечугоподобните и само някои от нейните разклонения.
Моите проучвания на родословните дървета на известни личности недвусмислено потвърждават, че не става дума за това, че извънземните ще дойдат или, че ще ни завладеят – става дума за това, че те всъщност контролират планетата във все по-нарастващ мащаб от хиляди години до днес. И когато казвам извънземни, нямам предвид всички тях, а само определена група – влечугоподобните.
Има хора, които твърдят, че „демонизирам“ влечугоподобните, като показвам връзката им с глобалната конспирация и че ги обвинявам за всичко, но аз не слагам всички тях под общ знаменател и не твърдя, че те са основната причина за
съществуването на глобален контрол. Истинската причина е в милиардите хора, които отдават умовете си на установените „норми“ и се оправдават с това, че всеки друг прави същото. Ако хората мислеха самостоятелно, никой нямаше да може да управлява живота им, независимо дали е влечугоподобен или не.
Елизабет II е определяна като глава на рептилите от конспиративните автори
Истинската причина сме ние и поради това, ние самите държим ключа за превръщането на затвора в рай. Не всички влечугоподобни са злонамерени – става дума само за една група от тях, която се стреми да манипулира човечеството. Други групи от тях се опитват да ни помогнат. Нямам намерението да превръщамм целия вид влечугоподобни в демони. Съществуват твърдения, че Новият Световен Ред ще се наложи и ние нищо не можем да направим срещу това. Според мен можем, защото в края на краищата, тестето с картите е в нас.

Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #14 -: Юни 11, 2018, 08:16:34 pm »
   9/11     Psy,

 С твоя помощ се очертава едно добро досие на господа деателите на НСР.

__________________________________________________________________________________


V.

Продължение на текстови детайл от приложеното видео със заглавие Martial Law 9/11Сега оста Буш-Роув-Шварценегер пропагандира всеобща война в името на безопасността на Америка.
За премахване на заплахата от тероризъм. Същото тайно общество, поддържало Адолф Хитлер сега подкрепя стремежа към световно правителство.
И Карл Роув се появява, за да наложи Шварценегер за президент.
Не разбираме защо в момента той е толкова популярен във висшите среди. Ами той е републиканец, губернатор на най-известния щат в страната. Много поддържан от всички. Любимец във всички щати.
Според Сан Франциско Хроникъл, решението той да се кандидатира било взето от Роув в Бохемската гора.
Трябва да го признаем на политическите факири.
Десетки хиляди на Републиканския конгрес възхваляваха и скандираха в името на човек, който е "за" отваряне на границите и решително "против" Втората поправка. Но им е казано да го почитат, и те го правят. Това не е първият път, в който сме лъгани от чужди влечуги.

Имало е още едно интересно събиране в Медисън Скуеър Гардън.
През Февруари 1939-та. На Американската Нацистка партия.
В същата зала, където Буш и Шварценегер изнасяха речи 2004-та Американската Нацистка партия промотираше политиката на Хитлер.

Всъщност местната нацистка партия е била много популярна. Хората тогава още не са прозрели опасността. Защото докато са спяли, нацистките агенти като Прескот Буш са работили извънредно и упорито за Райха.

И бащата на Арнолд - Густав, е бил също зает. Като доброволец в Нацистката партия в Австрия, когато е била нелегална.
И е стигнал до ранг офицер от СС.
А дядото на Карл Роув е бил губернатор на цяла германска област.
Всички сте чували за мен. От еврейската пропагандна преса. Според нея аз съм рогато създание, с нокти като куки и дълга опашка.
Ако питате - каква е нашата активна политическа позиция ще повторя декларацията, която обявих преди време.

Първо: Социално, "изцяло бяло" правителство. Всичко което говореха нацистите беше - колко много обичат Америка.
И много хора се вързаха. И бащите, и дядовците......на днешните управляващи, са били поддръжници на "фаворитите".

Сега сме в 21-ви век. И нещата са станали доста по-лъскави.
Въпросът е - ще се върже ли обществото?
Губернаторът на Калифорния - Арнолд Шварценегер! Благодаря ви! Да не се събудих в Зоната на здрача?
Народа на Америка скандира името на човек, чиято родина е Австрия. И който открито говори за желанието си да бъде диктатор.Благодаря ви! Какво посрещане! Арнолд иска да бъде нашия лидер. Нашия фюрер.
И като американски граждани, имаме правото да го изобличим. Това и ще направим. От "60 минути" на CBS до "Среща с пресата" на NBC......Арнолд е навсякъде в ефира, настояващ за поправки в конституцията. И да се кандидатира за президент.

Членове от висшите среди са създали национално движение за поправка в алинея 2, точка 5 от конституцията, която не позволява на неродени в страната да бъдат президенти.
През Ноември 2004-та, бившият първи Дж. Х. У. Буш връчи на Шварценегер наградата "Джордж Буш" в Колидж Стейшън, Тексас.
И заяви пред тълпата да не залагат против Арнолд Шварценегер. Имало голям шанс той да стане някога президент.
Шварценегер се жени за потомка на фамилия Кенеди - Мария Шрайвър. И сега и тя тръгва да агитира за него като казва:

"Това е за всички чужденци. Не само заради съпруга ми. " "Ще бъде честно за всички, ако се направи. Повярвайте ми. "

За повече от година, всеки ден по преса и телевизии се оказва натиск за промяна в конституцията.
Щварценегер в своята биография е казал на биографа на Кенеди че "имало таен план, за да го вкарат в Белия Дом."

И могъщия главен на Сенатската Правна комисия - Орин Хач представи така наречената "Поправка-Арнолд".
Имало и 3 други проекта за прокарване, представени от друг конгресмен като Дейна Рорабахър от Републиканската партия.
Просто продължават да натискат и да натискат.
Въпреки факта, че според запитвания, над 80% от американците са против промяна в конституцията в полза на Щварценегер.
Трябва обаче да сме нащрек. Защото след година на пропаганда, процентите "против" паднаха до 65%.
И идва логичния въпрос: Какви ще са цифрите след 4 години?
"Елитът" обича Арнолд Щварценегер, защото е всеизвестен. И са много внимателни, отглеждайки го за ролята му на президент в Новия Световен Ред.
Ето защо създадохме движение "Американците против Арнолд" и уеб-сайта "Арнолд - изобличен" (arnoldexposed. com) в отчаян опит да спрем този чуждестранен узурпатор.

Усилията на поддръжници на губернатора на Калифорния - Арнолд Шварценегер да променят конституцията на САЩ, не са по вкуса на радиоводещ от Тексас.
Алекс Джоунс твърди, че е събрал 5000$ само за два часа, за да вдигне кампания против конституционната поправка, позволяваща неродени в САЩ, да бъдат президенти на страната.
Джоунс заяви, че ще пусне и клип в Остин, Тексас и Сакраменто оспорващ проекта за поправката.
Сега да видим човека, дърпащ конците зад завесата...
Ето две статии на Сан Франциско Хроникъл разкриващи, че Карл Роув, на сбирка в "Гората", е нагласил стратегията за успешната губернаторска кампания на Арнолд.
Статия на в-к "Скотсмен" от Септември 2002-ра показва Арнолд Шварценегер със Уорън Бъфет и лорд Ротшилд като се казва, че били в замъка Ротшилд, да обсъждат бизнес-стратегии. Пишеше още, че обсъждали как Арнолд си проправя пътя към президентството.
И това година преди губернаторската кампания.
 В разгара на скандала с Енрон Арнолд се е срещнал тайно с Майкъл Милкин - дилър на рискови бонове и Кенет Лей, в хотел Бевърли Хилс.
Властите вече са публикували документи от това събитие.
И познайте какво са правили - обсъждали как да прикрият фалита на Енрон. Арнолд обещаваше, че няма да приема корпоративни дарения за кампанията си. Но счупи всички рекорди за вземане на корпоративни пари.
Както други, известни нам австрийци Арнолд е обсебен от идеята да бъде краля на Света. Казвал е пред приятели, семейство, преса, списания... постоянно, че иска да бъде владетел на Света. Че мечтаел да стане диктатор. Че иска да бъде почитан по разни митинги, както Хитлер.

Ролинг Стоун през 76-та, Лондон Гардиън и CNN през 2003-та съобщават как говорел пред приятели и семейството си, че имал сън......как се разхождал по земята като наш владетел. Говорел за 50 годишен план, който имал като млад, да стане владетел. През 90-та, в статия на сп. "US News&world report" казва:

"Силата и авторитета ми, показват, че съм роден за това." "Хората имат нужда някой да ги наглежда." "95% от хората имат нужда да им се казва какво да правят, и как да се държат."

Следвайки стъпките на предишни диктатори Арнолд обожава да се показва с огромни постери с образа му зад него. Култът към личността като политическа концепция, е чужд на Америка. Но е в природата на хора като Ким Чен Ир, диктатор от КНДР и аскетичния диктатор Садам Хюсеин от Ирак. Въведен е от Александър Велики и използван от римските императори. Хитлер и Сталин са го обожавали, защото така хората се чувствали незначителни.

В новелата "1984", огромни образи на "Големия брат" следят за робите долу. Все пак, Арнолд просто върви в крак с времето.
Сега навсякъде в Щатите виждаме огромните постери с Джордж Буш сложени за трупане на привърженици. С надписи:
"Джордж Буш - нашия лидер".
Дж. У. Буш направи нещо, което никой американски президент не е правил:
Обича да се облича във военни униформи. Напомняйки откъде е силата му. Трябва да се безпокоим, че нашият президент се облича като Садам Хюсеин... Фидел Кастро, Мао Дзе Дун и Адолф Хитлер.
А Буш обича да е виждан в униформа и с голяма войска зад себе си. Но и Арнод също. Тук прави фашистки поздрав.
Номера, с който про-Шварценегер пресата излиза пред хората е да го оправдава, че не е виновен, че баща му е бил офицер от СС.

Това, което не обичат да споменават, е нацисткия военопрестъпник Кърт Валдхайм. Който е бил генерален секретар на ОН. На сватбата си с Мария Шрайвър през 86-та......пред многото присъстващи и преса, Арнолд заявява следното:

"Приятелите ми не искат да споменавам Кърт, заради приказките напоследък... "  "... и споровете в ОН
. Но аз го обичам. Както и Мария. Благодаря ти Кърт!"

Това е снимка на Арнолд Шварценегер с Кърт Валдхайм в Австрия през 99-та.

Кърт Валдхайм е бил също висш нацист, офицер от СС.П реследвал е американски войници в Сърбия, и ги е избил. Според статия на сп. "Spy" от 92-ра Арнолд обичал да подарява записи с речи на Хитлер на приятели. Също пише как обожавал да прави нацисткия поздрав.Бившия "Мистър Вселена" - Рик Уейн заяви пред медии как Арнолд наричал чернокожите - туземци, и че не ставали за нищо.
И как казвал, че черните били безполезни за обществото.

Вторият чернокож шампион в бодибилдинга - Роби Робинсън говори за обществено събитие пред хиляди присъстващи, където Арнолд, през 78-ма, започнал да крещи:

"Долу туземците! Долу черните! Подчовеци вие не можете да управлявате държава!"

Информацията вали, но мас-медиите я игнорират. Варварското отношение на Арнолд към жените е легендарно. И той публично се е извинявал за това. Това е важно, защото показва тоталната липса на контрол. Той е дивак. Още по-важно е неговия афинитет към доминацията. Обожава да унижава другите. Арнолд не е срещал статия на сп. Премиър от 2001-ва, където кара непривлекателни хора от снимачния екип да паднат на колене и да се наричат "грозни кучета". Той буквално се опиянявал, унижавайки хората до плач. Само факта, че е човек на елита, обичащ да обезчовечава тотално го компрометира. Ако знаем за тези кирливи ризи, представете си колко скрити такива има. В интервю за сп. "Уи", той говори за употреба на дрога и секс-оргии. "Елитът" направо си умира за това. Пълен контрол над куклата им. Появява се и публично достъпно гей-порно. Точно така. Арнолд прави няколко позички в гей-порно списания. На всичко отгоре има частни колекции като тази на Робърт Мейпълторп, който е бил пионерът на хардкор хомосексуалната порнография.
Един от големите проблеми в портфолиото на Арнолд е признанието му в употреба на анаболни стероиди. Прекомерната употреба на анаболни стероиди може да промени безвъзвратно психическото състояние на човек. Бил е и на детски постер против употребата на стероиди. С посланието, че това е пагубно за младите в Америка. Но лошият му пример е нищо в сравнение с психологическите ефекти. А те включват: мания, "стероидна" ярост, крайна агресия, пристъпи на грандомания. Това правят тестостеронът и производните му. Има го в медицинските учебници. Да обобщим.
 Една личност, заявяваща, че иска да бъде диктатор, който пази речи на Адолф Хитлер и открито поддържа бивши нацисти като Кърт Валдхайм, разкрит като такъв. И не се извинява за това. А сега иска и да ни е президент. А е приемал и лекарство, трайно променящо състоянието на мозъка, правещо го доминантен, агресивен и делюзивен. Става въпрос за Арнолд "Кукуто" Шварценегер. Стъпил на поста - президент на Съединените Щати. Всичката ни военна мощ в ръцете на тази компрометирана личност. Държащ - бомбардировачи Б2, ядрени подводници, ядрени ракети, ВВС, армията, флотата... Всичко. Прибавете към това и полицията в черно, със скиорските маски... Акта на Патриотизма. Направо кошмар.
И същия "елит", опитал да постави Хитлер на власт......сега оказва натиск за Шварценегер.

Ти си на ход, Америка.
Изучете фактите. И действайте, за защита на републиката ни от чужди и местни врагове.
В борба за правата и свободите си, и бъдещето на децата ни... реалността, не илюзията, ще спаси страната.
Ако вярваме на пропагандата и лъскавите опаковки... ще влезем в Четвъртия Райх на Новия Световен Ред.

Шварценегер и шефовете му, разчитат на вашето бездействие. Да не информирате себе си и другите. Да не се изправите срещу лудите им планове, които правят за нас. Опитващи се да сложат някакъв чужденец от Австрия, заявяващ, че искал да бъде диктатор, като управляващ на тази страна... и предизвикал нападението над нашата родина.
Шварценегер има наглостта да нарича Америка своя родина. Моето определение за родина, е страната, в която си роден. Тази страна за теб, Арнолд, е Австрия. Страната на черния орел и кожените шорти, където баща ти е бил СС-офицер. Където, след като баща ти умира, майка ти се жени за друг СС-овец. Твоята родина е родината на Адолф Хитлер. И Америка никога няма да бъде твоя родина. Думите ти, че Америка е твоя родина са фалшиви като всичко, което правиш.
Арнолд влезе в доста излагащо порицаване, където говореше за полицейския режим в Австрия. Полицейски режим, в който е участвал и баща му. Проблемът е, че Америка също се превръща в полицейска държава.

Когато бях малък, руснаците окупираха част от Австрия. Гледах танковете по улиците. Видях комунизма с очите си. Помнех страха, който изпитвахме, когато пресичахме съветския сектор. Казваха ни: "Не гледайте войниците в очите!" "Гледайте само напред."
Вярваше се, че руските войници може да изкарат човека от колата му и да го пратят в Съветския съюз в работнически лагер.Семейството ми нямаше кола. Но един ден бяхме с колата на чичо ми.фБеше вече тъмно, когато стигнахме един от пунктовете на руснаците. Бях малък. Още не бях станъл екшън-герой. Но помня как се боях, че войниците ще изкарат баща ми и чичо от колата и никога повече няма да ги видя. Семейството ми и много други, живяха в страх от Съветския ботуш. Арнолд, сега Америка затваря повече хора от всеки друг в света. А американските деца растат във високо-технологична полицейска държава. Която твоите господари построиха.

 След спечелването на изборите срещу своя братовчед Джон Кери, Буш каза, че имал политически капитал. Обяснявайки това, излиза, че ще прави каквото си иска с него.Погледнете броя на униформените.  Всичките въоръжени. Наброяват около 60 хиляди. Въоръжени и екипирани членове от службите на закона, които са приблизително по един полицай или войник на всеки 4-5 присъстващи. Най-голямото сътношение в историята.
Обикаляхме из града през последните няколко дни с Брайън, и говорехме... как е заприличал на военен лагер.
Дами и господа, президентът на Съединените Щати... Джордж У. Буш и нашата първа дама - Лора Буш! Поздравете ги!  Покажете им, че обичате Америка!... ще се извърши президентската клетва.
"Лорд" Буш излезе да даде клетва, за защита и спазване на конституцията. Но всичко, което прави е, че се опитва да я унищожи.Неговият министър на Правосъдието Алберто Гонзалес заяви публично... че "Буш е над закона и конституцията".  Един диктатор.Вдигнете дясната си ръка, г-н Президент и повтаряйте след мен:
"Аз, Джордж Уокър Буш... " - Аз, Джордж Уокър Буш... "Тържествено се заклевам... " - Тържествено се заклевам..." Че съвесно ще изпълнявам... " - Че съвестно ще изпълнявам..." Длъжността си на президент на САЩ... " - Длъжността си на президент на САЩ..." И ще направя най-доброто... " - И ще направя най-доброто..." Да спазвам, пазя и защитавам... " - Да спазвам, пазя и защитавам..."Конституцията на САЩ!" - Конституцията на САЩ!" И нека Бог ме напътства!" - И нека Бог ме напътства!


Нека видим какво всъщност направи Буш за Конституцията и Хартата за правата.
Прокара Акта за Патриотизма 1, който погазва поне 7 от първите 10 поправки. А по точка 802, всички американци са определени като терористи. Според точка 802, новото определение за тероризъм е описано като:

"Действия опасни за човека и нарушават който и да е федерален закон. "

И когато Буш говори за преразглеждане на Акта за Патриотизма... това е знак за прокарването на Акт за Патриотизма 2.
На основа на този Акт, Гражданска защита са посетили магазин за играчки. По съмнения за злоупотреба с търговска марка.
Военен лекар, който много се е оплаквал, е бил арестуван от Гражданска защита.
Стриптийз барове, локални спорове, дилъри на трева - всичко влиза в кюпа.
А от 2005-та, всички нови паспорти са цифрово проследяеми... чрез вграден RFID-чип. Лесно се влиза, но трудно ще излезеш.
Преди да напусне кабинета, шефа на Гражданска защита Том Ридж... предложи "световна лична карта".
В края на 2004-та, Буш успя да наложи на Конгреса... приемането на наредба за националната лична карта.
Умело скрита в шофьорските книжки под името - "Държавна стандартизация".
Буш каза пред консерваторите, че това ще спре нелегалната имиграция. Няма нищо такова в наредбата, засягащо въпроса с имиграцията. Даже напротив. Всъщност задължава щатите да приемат документи, издадени от чужди държави. А това прави по-лесно влизането в страната.
Наредбата още гласи, че картата ще се използва и за пропуск на КПП-тата.
Буш също, успешно пробута и инициативата "Нова свобода". Това задължава, всяко дете в Америка на възраст от 5 до 18... да бъде подложено на психологически тест два пъти в годината. Независимо дали учи у дома, в частно или в обществено училище.

Наръчниците за психо-заболявания са писани от фармацевтичните компании.
И според техни вътрешни доклади се хвалят, че от 15% американчета, приемащи психотропни лекарства, приходите ще нарастнат до над 50%.

Закона позволява, без родителско съгласие, докато детето е на училище да може да бъде принудително тествано.
А според статия, в Илинойс ще започнат да тестват дори бременните жени.
Това е кошмар, за който само Сталин може да мечтае.

А нашето правителство го прави истина. Ако погледнете сирачетата в Америка - 2/3 от тях са на психотропни.
Ето какво става, когато държавата "взема контрола". 2/3- на медикаменти! Това ще да е "Новата свобода".

Правителството похарчи милиарди долари за камери по цялата страна. Освен по границите ни. Гледал съм над 50 репортажа......показващи видео-камери, монтирани в училищните тоалетни и душове. А когато питат управата им, те казват:
 "Това е за вашата безопасност. "
И сега властта просто ни го тика в лицето:
"Гответе се да бъдете сканирани. Следим ви чрез телефоните ви. "
"Слагаме камери по улиците, за да ви знаем рег. номер на колата"
"Следим ви навсякъде. И ще ви искаме данък за тези нови камери. "
"Ще сложим проследяващи кутии във всичките ви коли. И транспондери. "
"Ще ви таксуваме за всяка миля. Това е положението, свиквайте. "
"Преди 8 години започнахме да слагаме черни кутии във всички нови коли... "
"... които следят всичко, което правите. "

Сега индустриалците и правителството говорят как всички нови коли ще имат вградени камери, сканиращи лицето ви докато карате и ще препращат данните в полицията. Ако карате уморен или се карате със жена си.

Създава се нова система за отчитане на продажбите, която ще бъде съобразена и с националната лична карта, и при която ще има сканиране на палеца, когато купувате и продавате.
А сканиращите лицето камери, ще ви следят и когато се разхождате.
Почти всеки държавен, щатски и местен път в страната ще бъде наблюдаван.
Когато калифорнийци чуха за програмата на губернатора Шварценегер много се ядосаха. И над 80% от тях бяха против според проучвания. А губернатора просто каза:

"Не ме интересува. Ние ще го направим. "
Ще се увеличи средната такса на миля от 0.25$ на щатско ниво, до над 3$.
Прочетете го сами. Има го в новините

Подобни планове са задействани от държавата във всички 50 щата. Но това е само финансовата гавра.
Вече няма да има свободни пътища. Всичко ще бъде следено и записвано. Дали е магистралата или на черен път. Където и да отидете, ще сте следен.
И в средните у-ща в страната, учениците ще трябва да носят RFID табелки. Следейки и тренирайки ги, как да бъдат малки послушни затворници.
А болниците обсъждат как да накарат пациентите да си сложат микрочипове.
Барове в САЩ и Европа накараха своите патрони да си сложат чипове, за да влизат във ВИП-зоните.
Мексиканския министър на Правосъдието накара над 160 свои служители да си имплантират микрочипове, ако искат да работят в службата му."

Аз, Ричард Чейни, се заклевам... " - Аз Ричард Чейни, се заклевам..."Че ще защитавам и спазвам конституцията на САЩ... "Че ще защитавам и спазвам конституцията на САЩ..."От всички врагове - чужди и местни... " - От всички врагове - чужди и местни...

Не случайно говорителят на Белия Дом Денис Хастърд се запъна на клетвата. Той не е глупав и знае, че диктатурата в Америка е установена. Заедно със сенчесто правителство, взело контрол над Конгреса. Да, функциите на Конгреса са сведени до изпълнителен отдел извън закона.
Имаше и други скрити послания.
Бившият главен на Централното командване, ген. Томи Франкс каза пред сп. "Cigar Aficionado", че ако Америка бъде отново атакувана ще трябва да отменим конституцията, в полза на военното положение.
Военно вмешателство в живота на хората е против американските ценности. Особенно чрез законови нарушения. Имало го е в комунистически Китай, нацистка Германия... Съветския Съюз и днешна Куба. Но не и в Америка.

Защо вървим по пътя на създаване на една полицейска държава?
Имаме си работа с глутница хищници. С "елит", гледащ на нас като на добитък. Като на техни роби. Искат да ни направят хищници като тях самите. Да се присъединим към стремежа им за световна империя. Да бъдем тяхното оръдие.
Вижте мъченията, които промотират чрез телевизията и киното. А ние гледаме как това се случва реално по света. В Ирак и залива Гуантанамо. Присъстваме на изграждането на световна диктатура. Но за да упеят, трябва да манипулират нас да го приемем. Те са уверени, че няма да се пробудите, преди да е станало твърде късно. Добрата новина е, че хората се събуждат в рекордни мащаби.Въпроса е, след като знаете тайната и разбирате механизма на НСР ще предприемете ли нещо, като например да събудите другите?
И да се изправите срещу този Четвърти Райх на "елита".
Днес глобалистите държат Америка и Европа в хватката си.
Но утре - ще поискат Света.

______________________________

Тази информация е с отминала дата, но следствията от описаните събития са предвидени отдавна, в една дългосрочна проекция, която се обгрижва със сатанинско постоянство от 'Елита'. Затова всеки ред от тези данни е важно указание какво продължава да се случва до момента и ще продължава да се случва по сценарии.

Уместно е да погледнем сериозно към тази прогноза, която е на път да се осъществи окончателно:

САЩ ще имат космически войски - прогнозата на Фон Браун
http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=272.0
__________________________________________________________

следва

Тагове към темата: нацисти окултизъм военни