Apocryphal Academy

Автор Тема: Преди и след Розуел  (Прочетена 532 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #15 -: Юни 11, 2018, 09:12:40 pm »
За неразбиращите, посочвам:


В глобален аспект,какво точно се случи след 9.11.2001?


След тази дата,човечеството официално се запозна с термина "тероризъм".
И на базата на този изфабрикуван тероризъм,човечеството свикна с мерките за следене и контрол,пардон..мерки за всеобща международна сигурност им казват.
Защото чипирането наистина предстои да стане масово явление,точно както са ваксините.
И хората трябва да искат да приемат този чип,инак не става..
И на фона на повсеместната анархия която според мен,тепърва ще достига своя пик,на хората не им остава друг избор ,освен да се хванат като удавници за  "спасителната" сламка и доброволно да си наденат клеймото..


Всъщност,масата идиоти ще бъдат запленени от модерните джаджи и на драго сърце ще се чипират..Както и сега са се накичили с блутут слушалки и хич не мислят,кво се случва с мозъка им..


Или пък тази гривна..Това да ти е постоянно на ръката?Що за дивотия,егати?
Свързано изображение


Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #16 -: Юни 11, 2018, 09:21:46 pm »
Цитат


Скаларни оръжия
1. Вероятен сценарий за скаларна война
Следното може да ви се стори като научна фантастика, но скаларните оръжия са били изобретени през 1904 г. от югославския имигрант и гений Никола Тесла (1856 или 1857-1943 г.).

След неговата смърт през 1943 г. много нации тайно развиват неговите лъчеви оръжия, които сега са така преработени и толкова мощни, че използвайки сателит притежаващите го могат да:

• нанесат поражения подобни на атомна бомба
• предизвикват земетресение
• предизвикат ураган
• предизвикат цунами
• причинят моментално замръзване – избивайки всичко живо на мили разстояние
• причинят голяма температура подобна на огнена топка над голяма площ
• постигнат масов контрол над съзнанието на цялото население
• четат мислите на всеки по света дистанционно
• афектират REM-съня на всеки като изпращат подсъзнателни картини към визуалния кортекс
• причинят халюциногенни ефекти или симптоми на химично или биологично отравяне
• причинят болестна епидемия като вмъкнат „сигнатурата” на болестта в клетъчната структура
• парализират или убият всеки който искат в радиус 50 мили
• преместят нещо от неговото място във времето и пространството по-бързо от скоростта на светлината без видимо предупреждение, чрез пресичане на 2 или повече лъча заедно всяка мишена може да бъде достигната – дори да е на обратната страна на Земята


Ако някоя от главните сили притежаващи скаларни оръжия като САЩ и Русия реши да изстреля ядрена ракета, за да атакува другата, има голяма вероятност целта да не бъде достигната защото може да бъде унищожена със скаларната технология още преди да е напуснала „хангара”. Чрез подслушване на радиовълните, самото знание че ще бъде изстреляна би било достатъчно мишената да бъде унищожена докато е още в бункера, като по нея се стреля от космически сателит.

Освен това невидими движещи се бариери и кълба от плазма (произведени от пресечени скаларни лъчи) могат да унищожат лесно всяка ядрена ракета докато тя се движи към мишена си. Ако и това не помогне ракетата може да бъде унищожена с щит на Тесла, който би унищожил всичко което попадне в неговото въздушно поле.

Ракета може да бъде унищожена и от космоса чрез сателити екипирани със скаларни или лъчеви оръжия или маскирани НЛО-та (американски или руски антигравитационни дискове направени чрез обратно проектиране на извънземни чинии) или самолети използващи скаларна технология, които могат невидимо (и незабележимо със стандартно оборудване) да повредят мишената и да я свалят.
 
Чрез използване на скаларно-вълнова (подобна на радар) интерферентна мрежа, която покрива всички военни дейности на двете държави по въздух под земята и под водата, скаларни трансмитери изпращат вълни над големи площи на 90 градусови ъгли една към друга. Тези вълни следват принципа на отразяване в земната йоносфера и кривят около планетата. Нарича се „интерферентна мрежа” защото всички солидни движещи се обекти се показват като точка от светлина движеща се през маркираните мрежови квадрати на операторския видео екран.

Скаларните вълни са по-висша форма на радарните, но те отиват и една стъпка по-далеч като минават през всичко солидно и могат да го засекат. Освен това могат да бъдат фокусирани в лъч, който да се прицели във всичко по земята или морето.

Скаларен лъч може да бъде изпратен от предавател до мишена заедно с още един лъч изпратен от друг предавател и когато се пресекат може да бъде създадена експлозия. Този метод може да позволи една ракета да бъде взривена още преди да бъде изстреляна или пък докато е в движение, ако се знаят точните координати. Ако все пак ракетата бъде изстреляна – нещото познато като глобусите на Тесла може да бъде изпратено да неутрализира ракетата или пък друг летящ обект.

Тези кълба са направени от светеща плазма, които се проявяват физически чрез пресичането на скаларни лъчи и могат да бъдат направени във всякакъв размер (100 мили например). Ако бъде засечена и проследена докато се движи на скаларната интерферентна мрежа, електрониката на мишената може лесно да бъде унищожена от плазмената сфера на Тесла. При по-голяма сила горещата „огнена топка” може направо да изпари ракетата.

Глобусите на Тесла могат също да активират ядрена ракета докато тя лети, предизвиквайки ядрена експлозия. Различните части на летящите отломки могат съответно да бъдат унищожени от по-малки сфери на Тесла, при които унищожителната сила е по-концентрирана отколкото при големия глобус.

Това може да бъде направено с всяка отломка като й се причини максимално продължително нагряване до степен на изпаряване на металите и материалите. Ако все пак нещо е останало да пада над Русия или САЩ, могат да пуснат щита на Тесла над конкретната област, за да блокират всичко идващо във въздушното им поле.


2. Как са били открити скаларните вълни?

Скаларните вълнови дължини са по-фини от гама лъчите или рентгеновите лъчи и са само една стомилионна от квадратен сантиметър в ширина. Те принадлежат на неуловимото гравитационно поле и са също познати като гравитационни вълни. Уникалното за тях е че се движат в множество посоки под прав ъгъл с електромагнитните вълни, като отключен енергиен ресурс наречен „потенциали”.

Потенциалите са частици, които са неорганизирани в хиперпространството – чиста етерна енергия, която е непроявена във физическия свят. В сравнение електромагнитните вълни (измервани в толкова много херца или пулса в секунда за тези които са запознати с радиовълните и т.н.) съществуват нормално във физическия свят, но могат да се измерват само до нива определени от чувствителността на оборудването, което установява на колко цикъла в секунда работят.

Скаларните вълни първоначално са засечени от шотландския математик и гений Джеймс Клърк Максуел (1831-1879 г.). Той свързал електричеството с магнетизма и поставил основите на модерната физика. За нещастие много фините скаларни вълни (които той включил в своето изследване) били умишлено премахнати от неговата работа от трима души включително Хенрих Херц, който поставил основите на това кои физични закони да се изучават като дисциплина в колежите.

Те премахнали скаларните вълни или потенциали на Максуел като „мистични”, защото те физически не се проявявали и съществували само в „етера” и така били определени като прекалено неефикасни за по-нататъшно проучване. Тези енигматични (но много по-мощни дори от микровълните, когато са впрегнати и концентрирани в лъч) скаларни вълни, може би били забравени, когато Никола Тесла случайно ги преоткрил. Той първоначално работел с Томас Едисон, който открил правия ток, но Тесла открил променливия ток.

Двамата имали противоречия и накрая се разделили, а Тесла по-късно експериментирал използвайки изследванията на германеца Хенрих Херц, който доказвал съществуването на електромагнитните вълни. Докато експериментирал с много силен прав ток, Тесла открил, че се появява нова форма на енергия (скаларна).
До 1904 г. Tесла бил направил предаватели, които да пренасят скаларната енергия от един предавател на друг, заобикаляйки времето и пространството без да могат да се засекат. Той можел да я материализира от едно място на друго през хиперпространството без да има нужда от жици. Просто била всмуквана от времепространството/вакума в предавателя и в лъч, който можел да бъде насочен към друг предавател. За нещастие той не намерил финансова подкрепа, за да замени електричеството, което използвало жици и следователно печелило пари. И до ден днешен това е причината поради която скаларната енергия не е призната в казионната физика.

Тесла, който е открил повече неща за човечеството в науката от доста други и досега не е отбелязан в научните книги за неговото откритие на скаларните вълни като източник на „свободна енергия”, която може да се използва като неизчерпаем ресурс, който не струва нищо. Други изобретатели, спорадично са преоткривали „свободната енергия”, но или са си „патили” от това или устата им била запушвана с милиони долари – малка сума в сравнение с продажната на ток, петрол, природен газ и още ред други енергийни продукти, които иначе биха били без стойност.

Гладният за пари едър бизнес смазва всяка опозиция, която може да навреди на богатствата им генерирани от всевъзможни морално остарели и замърсяващи земята фосилни горива.


3. Поглед отблизо на скаларно-вълновите форми

Тези по-фини скаларно-вълнови форми също са били откривани периодично от други математици, които са имали възможност да калкулират нови уравнения свързани с „хармонията” (използвана в хиперизмерната физика) свързвайки вълновите дължини на материя, гравитация и светлина една към друга, заключвайки се и създавайки нашето изражение за време (когато се проявява в пространството) – които сега някои откриват че са „потенциална” енергия плуваща в хиперпространството.

Времето тече като вълно-формена река в хиперпространството в решетъчен модел. То се заключава от големи преплетени окръжности, които обикалят полюсите и включват решетка от линии, които са на 30 морски мили или 55,5 км. разстояние една от друга. Когато скаларни лъчи минат през хиперпространството тези „реки на времето” се блокират и временно се пренасочват.

Има таен план в действие чрез който се цели да се промени времето на тази планета като се използва хиперизмерна физика и технологията на Тесла за да се върне Земята към вече мъртвата Атлантическа времева линия.
Нашата сегашна „реалност” се изразява по начин така че времето тече около коридори в хиперпространството по шаблон който заеме. Други „времеви линии” съществуват в различни други решетъчни модели създавайки алтернативни версии на нашето „настояще”. Много версии на реалността могат да се манипулират с подходяща технология и хората могат да попаднат в паралелни вселени и да правят различни неща там след което да се върнат обратно в своята си.

Това може да стане с Нулево Времеви Референтен Генератор на Тесла, който може да намести определена реалност във времева линия в центъра на тази вселена, в която тя ще стои неподвижна, действаща като котва. Правителствата на Америка и Великобритания могат да манипулират и влизат в различни реалности.

Различните измерения се състоят от сложен модел от преплитащи сe вълнови форми. Материята се състои от само един вълнов пулс който включва положителен цикъл, докато негативния цикъл се проявява като „антиматерия”. „Материалният” пулс донася нещо „във” физическа видимост, след това изчезва моментално и се завръща. Но тези пулсове са толкова бързи че ние не виждаме нещо да изчезва докато временно се дематериализира.

Физическото време се мери само от видимостта на процеса на стареене на нещо или с други думи неговото пътешествие започващо от една измерена времева референтна точка до друга. Различните вълнови форми само ни изглеждат солидни, защото ние сме съставени от същата материя. Ако честотите влияещи на времето между материалния пулс и антиматериалния пулс се скъсят или удължат с технология, времето ще тече по-бавно или по-бързо в заобикалящото пространство.

Следователно скаларните вълни принадлежат на време-пространството в което антиматерията или хиперпространството съществуват. Времето може да бъде изменено от впрегнати и насочени скаларни вълни (включително магнити, които излъчват скаларни вълни, които огъват времето) защото те нарушават пулса на материя и антиматерия и следователно скоростта с която нещо нормално минава през времето с обикновената си гладкост. Експеримент със скаларни вълни в САЩ веднъж направил така, че всички часовници в тестовия район да полудеят за 4 дни, докато потока на времето не се върнал до нормалното. Това било забелязано от Франк Голдън.

Скаларните „потенциали” могат да бъдат създавани изкуствено и когато се фокусират в оръжие, могат да нанесат щети на обект във време-пространството.

Това което определя естествения цикъл на пулса от материя и антиматерия на обекта може да бъде поставено под натиск, когато бъде атакувано от скаларни вълни направени от изкуствени потенциали, защото те почти винаги се абсорбират от ядрото на атома а не от електроните. Хиперпространството може да бъде изкривено временно, въпреки че време-пространството се извива естествено около естествените вихри, които Земята има, които формират „чакри” абсорбиращи и освобождаващи вселенските енергии.

Те се отварят и затварят в естествени цикли според позициите на Слънцето и Луната относно Земята. Поради това че скаларните вълни са по-фини от гама лъчите, те могат да минават през всяка физическа субстанция без да бъдат засечени. Въпреки това щетите, които могат да нанесат могат да са толкова големи, че да изместят обекта от времето и пространството и да го накарат временно да се отдели от нормалното си движение във времето.

Всички обекти се движат във времето, а също биха се движили и в пространството ако физическа външна сила активира собствените вътрешни натурални скаларни вълни на обекта да сочат в посоката в която е изпратен, за да го накарат да се движи от точка А до точка Б в зависимост от това колко сила се използва. Или обектите могат да са неподвижни в пространството заради вътрешната скаларна енергия в тях, която е хваната в застой (изглеждайки неподвижна). Въпреки това обекта все още се движи във времето.

Лъч от скаларна енергия може да изкриви времевата рамка в която някой обект се намира като по този начин го накара да изчезне в друга реалност.


4. Как работят скаларните оръжия?

Частици, които са неорганизирани в хиперпространството (потенциали) могат да бъдат впрегнати в създаването на множество честоти от скаларни вълни, а те сега могат да бъдат произвеждани изкуствено и могат да включват честоти между инфрачервена и ултравиолетова. Ако един предавател е на по-висок референтен „потенциал” от интерферентната зона на 2 пресичащи се скаларни лъча, енергията се развива в плазмена „бутилка”, която се материализира физически и това се нарича „екзотермичен режим”.

Това може да предизвика експлозии и те могат да са подобни на ядрените ако настройката е на по-високи честоти. Въпреки че електромагнитната енергия не тече през пространството между предавателя и мишената и поради това че тя заобикаля физическото пространство, енергията може неочаквано да се появи по-бързо от скоростта на светлината и да унищожи нещо без предупреждение. Тя е само като заключен изкуствен потенциал, който е насочена „река на силата” в хиперпространството и е изцяло недоловима със стандартно научно оборудване, в което се проявява и опасността.
Никой няма как да знае какво е намисли врага или кой е врага и понеже няма и публичност, нормалния военен персонал без подобно познание никога няма да разбере откъде е дошъл удара, особено ако става въпрос за скаларен контрол над съзнанието.

За да се извлече енергия обратно към предавателите от енергийната бутилка на двата пресечени скаларни лъча, потенциалът трябва да бъде поставен в по-нисък режим и това се нарича „ендотермичен режим” и докато енергията се извлича от зоната с „бутилката” настъпва замръзване и вероятно гръмотевичен звук.

Когато два предавателя изпратят времеви импулси, които се срещнат, ще се получи експлозия, която или ще произведе енергия или ще извлече. Ако два пресечени лъча са в „непрекъснат” режим, енергията между лъчите също ще е непрекъсната и могат да се създадат глобусите и полусферите на Тесла, които действат като непрекъснат щит, който ще унищожава идващите към него оръжия или летателни апарати влизащи в зоната. Ако множество честоти се излъчат на лъчите в мястото на срещата, ще се появи 3 измерен глобус.

Това може да бъде манипулирано така, че да се получи енергия като наметало с всякакъв желани емисии на светлина, форма, цвят и интензитет. Може дори да накара метала да омекне или да се стопи. Тази „бутилка” от енергия може да бъде детонирана в земята за да се създаде земетресение или пък в сграда за да се създаде експлозия подобна на ядрената. Тази „бутилка” може да бъде придвижена навсякъде на планетата или през нея и да бъде направена във всякакъв размер.

Руснаците през 1985 г. застрашиха цялата планета като активираха техните скаларни оръжия с множество скаларни предаватели включени наведнъж. Според ядрения физик Биърден те са извършили пълномащабно стратегическо бойно учение със скаларни оръжия и комуникации.

По време на това учение американеца Франк Голдън открил, че руснаците са активирали 27 гигантски „енергийни крана” създадени чрез електрогравитационно резониране на 54 мощни скаларни честоти (27 двойки като двете са разделени една от друга от 12 kHz) предадени в земята и направили това за да стимулират земята за форсиран електрогравитационен резонанс на всички 54 честоти.

Всеки от 27-те енергийни крана извлякъл огромна енергия от ядрото на земята превърната после в обикновена електрическа енергия. Всеки гигантски кран може да захрани от 4 до 6 от най-големите скаларни електромагнитни оръдия притежавани от Русия.

Биърден пише:

Очевидно над 100 гигантски скаларни ЕМ оръжия са били активирани, както и голям брой овладяващи и контролирани трансмисии и е продължило няколко дена.
Чрез променяне на потенциалите и зарядите на всеки от двата чифта предаватели, може да бъде извлечена електрическа енергия в огромни размери от самата земя, захранвана от „гигантския катод”, който представлява земното ядро. Скаларни ЕМ системи за команди и контрол, включително голям обмен на данни с подводници били също пълномащабно активирани.
Учението продължило няколко дена като енергийните кранове били пускани и спирани като системите за команди и контрол също били пускани и изключвани.”

Биърден твърди че нито една американска разузнавателна лаборатория или учен не е засякла това, защото не са имали детектор за скаларна ЕМ радиация и че никой официално не вярва че това учение се е състояло.
Въпреки това то е било следено от развита система за засичане от Франк Голдън за няколко дена и от Биърден за няколко часа.

Това учение доказало изявлението на Брежнев от 1972 г. че до 1985 г. руснаците ще бъдат подготвени да правят каквото си искат навсякъде по света. Руснаците използват неизвестни свойства на материята, феномени и закони на природата покривайки еквивалента на 7-8 американски проекта за атомна бомба.

Това което правят САЩ и Русия обаче със скаларните си трансмисии през земята се отразява на земното вътрешно динамо. През 1984 г. е имало внезапно забавяне на въртенето. Станало е като небалансирана пералня машина поклащаща се докато се върти.

Соларните вълни преминават естествено между центъра на Земята и Слънцето и това заедно с множествените ядрени тестове (които доказано смущават йоносферата и магнитното поле) може да причини дисбаланс между Земята и Луната, който да наруши въртенето на Земята – ако естествено произведените скаларни лъчи бъдат отклонени в друга посока, защото те защитават Земята да се върти хармонично.


5. Какво могат да правят скаларните оръжия?

Щит на Тесла, който защитава военен обект може да бъде изграден от три или повече концентрични щита, които ще произведат умножена електромагнитна пулсова енергия и значително нагряване на всичко, което навлезе в него.

Тези концентрични щитове на Tесла могат да изчистят и стерилизират всякаква гама радиация настъпила в резултат на експлозия на ядрена глава. Никола Тесла дори още през 1920 г. е могъл да създаде три измерен „щит” или „купол” формиран от 2 или повече предавателя изпращи широкоспектърни скаларни лъчи свързани заедно над целта в полуокръжна форма. Вместо да причинят взривяване на мишената, което би станало с по тесни и интензивни пресечени лъчи , по-широкия и обхващащ лъч може да формира голяма плазмена обвивка над нещо, което трябва да бъде защитено.
 
Това може да действа като електрическо силово поле с форма на купол, който може да причини на всичко, което влезе в него да стане технологично неоперативно и да умъртви пилотите на идващите летателни обекти унищожавайки тяхната нервна система и/или да взриви идващи ракети, самолети или танкове.

Множеството слоеве могат да бъдат изградени от различни видове плазма, което би осигурило нищо да не може да премине през защитения земен или въздушен обект. Руснаците могат да направят щит на Тесла широк до 200 мили. Тези огромни светещи плазмени щитове са били виждани от моряци в океаните от време на време, тъй като различните държави тестват своите скаларни технологии в тайна.

Тесла още през 20-те години на XX в. създал глобуси или куршуми от плазма използвайки пресечени скаларни лъчи, изсмуквайки енергията от въздушното пространство в „студена експлозия” и замразявайки я по този начин или изпращал огромна топлина в нея за да гори като мощен лазерен лъч. Тези мощни лъчи могат да пътуват през земята и да създават земетресения в срещуположната точка. Тесла експериментирал и с това.

Хиперпространствената приливна енергия (потенциали) тече като вълни в морето от интензивна сила. Обаче, когато енергията е създадена изкуствено това може да бъде направено в различни режими като пулсов режим, режим за енергийно извличане или експлозивен режим. Ако два пулса се срещнат експлозивното извличане ще причини рязко охлаждане и цялата загрята енергия ще бъде извлечена от въздуха обратно в предавателя.

Това може да замрази всичко и всеки. То предпазва машините и сградите, но не и хората. Ако горящата енергия е изпратена към мишената ще се получи детонация подобна на ядрената, защото енергията ще унищожи ядрата на атомите. Множеството скаларни вълнови режими и честоти могат да бъдат съединявани в един лъч.

Глобусите на Тесла, могат да бъдат правени малки или големи и във всякакви разнообразни честоти и да бъдат насочвани към мишената от 2 или повече скаларни предавателя. Малки глобуси с интензивни честоти могат да бъдат насочвани към множество едновременно идващи мишени причинявайки големи експлозии.
 
От друга страна, много по-голям, но не толкова интензивен глобус може да накара електрониката в самолет, хеликоптер или ракета да се повреди и мишената да се разбие на земята. Тази технология е била използвана много пъти, за да се свалят самолети или хеликоптери като се ползва портативна скаларна базука носена от скрит терорист или войник. Виетнамците и руснаците са използвали тази технология във Виетнамската война срещу американски летателни обекти.

Много самолетни катастрофи с неясни причини се дължат точно на това. Тези руски портативни базуки са били използвани от сърбите срещу американски хеликоптери по време на Босненската война. Руснаците са използвали скаларни технологии и срещу афганистанците по време на войната с тях. Някой може да се чуди дали на това не се дължат многобройните падания на американски хеликоптери в Афганистан и Ирак.

Скаларните вълни могат да се използват за недосегаема комуникация вътре в нормална вълна носач. Изкуствените потенциали могат да бъдат използвани за двустранна комуникация с подводници, самолети и кораби. Скаларните вълни могат да се използват за подслушване на нормални комуникации дори когато те са криптирани.

Те дори могат да унищожат оборудването на врага ако искат, използвайки заключен режим, за да намерят източника или просто да продължат да подслушват. Радарната невидимост може да бъде постигната чрез поставянето на множество предаватели около нещо, които да направят сферична заглушителна обвивка за честотата на търсещия радар. Нищо във въздуха не е в безопасност при наличието на скаларни оръжия както и нищо на земята, защото може да се проникне във всяка сграда и вътрешността й да бъде унищожена от тесни или широки пресечени лъчи. Няма къде да се скриете.

Скаларните лъчи могат да бъдат изпращани от летателен обект или сателит от правителствените НЛО-та на Русия, Британия, Австралия и САЩ. Те могат да бъдат изпращани и от НЛО, които нацистите тайно разработили в Германия по време на Втората световна война и които били прехвърлени към техните подземни бази в Антарктика и цяла Южна Америка преди края на войната.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #17 -: Юни 11, 2018, 09:22:45 pm »
Цитат
6. Скаларни лъчи срещу отделни личности

За да бъде унищожена нервната система на някой човек и той да бъде убит на място е нужно скаларното оръжие да бъде нагласено на пулсов режим с голям интензитет. Това ще унищожи всяка жива клетка, бактерия и всички микроби, така че тялото ще се свлече незабавно на земята и няма дори да се разложи за 45 дена. Няма да има нищо живо, което да се разложи.

Цели групи хора могат да бъдат убити по този начин, дори и в радиус от 50 мили при максимална мощност. Скаларни лъчи настроени на по-ниска мощност могат да оставят човек в безсъзнание, който да бъде хванат на по-късна дата за разпит. Пресечени скаларни лъчи могат да покрият голяма гама от цели от нещо на обратната страна на Земята, до нещо под морето или под земята. Дори метала няма да може да служи за преграда тъй като може да бъде включен режим за омекване на метала. Скаларните лъчи могат да бъдат включени в рентгенов режим и на монитора може да се види какво има в обект под морето, под земята, както и във всяка сграда. Това се нарича радар за дистанционно виждане.

Всичко в небето може да бъде незабавно унищожено дори от една държава в друга. Всичко от което една държава има нужда за да унищожи каквото и да е в небето в територията на вражеската държава е да постави 2 или повече скаларни предавателя, които да формират скаларно-вълнова интерферентна решетка където щита е заключен над държавата във високо интензивен режим и това ще унищожи всичко което навлиза в периметъра.

Това може също да унищожи всичко по море и да детонира мини. Руснаците главно използват техните интерферентни решетки над САЩ за да контролират климата, придвижвайки топъл или студен въздух и когато въздушните маси се срещнат се образуват бури, урагани, поройни дъждове или ако желаят суша.
 
Земетресенията могат да бъдат създавани така както и изригването на вулкани според Том Биърден. Влагата може да бъде доставяна от океаните навътре в континента и студен въздух от север да бъде придвижван на юг. Силни гръмотевични бури могат да бъдат създавани. Той твърди също че през 1989 г. японските секти Язука и Аум са взели под наем скаларни технологии от руснаците за да си правят климатични експерименти в САЩ.

Америка обаче може да се брани и да отвръща със своите собствени скаларни оръжия. Могат да се свалят тихо пасажерски самолети като се праща нискочестотен скаларен лъч, който да повреди двигателя като се използват квадратите на интерферентната мрежа или портативни скаларни базуки, които да се целят в хеликоптери или всякакви други летателни апарати. Морските кораби могат да бъдат атакуване през техните корпуси, а морски мини да бъдат детонирани. Всеки летателен апарат или сухопътна машина включително танкове могат да бъдат атакувани с портативни скаларни оръжия. Танковете дори лесно могат да бъдат унищожени с тях.

Том Биърден твърди че руснаците и американците тихо и тайно си свалят самолетите едни на други от 80-те години насам. Руснаците са сваляли американски самолети във Виетнам. Освен това руснаците редовно свалят американски сателити с помощта на руско произведени НЛО оборудвани със скаларни оръжия.

Между 1977 г. и 1982 г. Русия е свалила доста американски сателити. По това време те са искали пълен контрол над небето и са поставели сателити убийци оборудвани с лъчеви оръжия които да свалят американските сателити и дори и космическите совалки. Том Биърден твърди че всички ранни американски космически совалки са били свалени от руснаците а техни дубликати са се приземявали от друга база.
 
Американците хвърлили всички сили за да развият бързо своите лъчеви оръжия за да се защитят от руснаците и накрая успели да свалят няколко руски НЛО оборудвани с лъчеви оръжия. След това двете държави си разменили и по някой друг свален пътнически самолет.


7. Скаларен контрол над съзнанието

В началото на 70-те години стотици затворници в съоръженията Гънинстън на щатския затвор в Юта били подложени на скаларно-вълнов контрол над съзнанието. Затворниците се опитали неуспешно да се противопоставят в съда. Университета в Юта изследвал по това време как скаларните вълни могат да накарат мозъка да чува гласове, да наслагват и имплантират мисли в мозъка както и чрез тях да се четат мисли. Те разработили също и очни импланти. През 1988 г. скаларни вълни били използвани да тестват подсъзнателни гласове в главите на двама затворници от Юта.

В затвора Дрейпър в Юта, човек с име Дейвид Фратус твърдял през 1988 г., че чува гласове през вътрешните си уши толкова чисти, все едно има стереослушалки. Имплантираните жертви на американския правителствен мозъчен контрол са подложени на това да чуват изкуствени гласове в главите си, които се пращат със скаларен лъч чрез сателит и през HAARP предавателите се предават на GWEN кулите пласирани приблизително на всеки 200 мили в САЩ.

Много от съобщенията предадени на тези жертви на американския контрол над съзнанието идват от извънземни със „съобщение за човечеството”. Тези „извънземни съобщения” били първо дадени на затворници в Юта и те всички приели едни и същи съобщения.
Руснаците, имайки предимство в декодирането на мозъка, могат да изпращат подсъзнателни съобщения чрез сателит над цели държави на техния собствен език като използват скаларни вълни толкова неуловими, че жертвите считат че това са техни собствени мисли. Те могат да накарат човек да си помисли че „Бог” му говори, а могат и да му насадят самоубийствени мисли. Има вълнова дължина свързана със самоубийствата.
Счита се че руснаците и израелците правят това чрез уебсайтове за контрол над съзнанието. Освен това американците използват тези подсъзнателни съобщения за да вкарват „гласове в главата” (което включва и тези с поставени импланти от ЦРУ или военните), които са уж от „извънземни” или „Светия Дух”. Тези гласове обикновено предупреждават за идващо Второ пришествие и че планетата трябва да се евакуира, както че и човека е бил „избран”.

Само определени хора могат да прихванат тези съобщения в зависимост от това дали има импланти (които предават съобщенията в главата) или пък са просто естествени телепати. Минерала селен, когато е поглъщан отвъд нормалните стойности се счита че увеличава капацитета да се чуват гласове в главата. А някои раси имат по-висок праг на чуваемост и могат да прихващат синтетична телепатия изпратена през атмосферата в по-голяма степен отколкото другите.

Руските скаларни предаватели се наричат „Кълвачи” защото имат трансмисии приличащи на почукване, които се засичат на радиочестотата. Те имат технологията да изпращат подсъзнателни съобщения директно в подсъзнанието на човека, заобикаляйки мозъка и могат драстично да повлияят мислите, зрението, физическото състояние, емоциите и съзнателното състояние чрез изпращане на подобни сигнали дори и от голямо разстояние. В края на 60-те години руснаците разбиват генетичния код на човешкия мозък.

Той имал 44 цифри и употребявал 22 честотни гами през целия ЕМ спектър. Но само 11 от честотните гами били независими. Руснаците установили че могат да накарат човек да направи нещо просто чрез изпращане на подсъзнателни съобщения в тялото му заобикаляйки ушите.

Поне 16 от руските скаларни предаватели „Кълвачи” са били виждани да имат 10 херцова модулация. 10Hz се използва за да се поставят хората в хипнотично състояние. Руснаците могат да манипулират настроените на всеки в радиус от 75 мили чрез циркуларно поляризирана антена и се забелязва че телата на хората прихващат „новия” режим на изражение. Ако им се пусне „спяща” честота – всички бързо ще се почувстват уморени и ще заспят.


8. Американската мрежа за масов контрол над съзнанието

Според книгата Проект L.U.C.I.D от Текс Марс, Джон Сейнтклеър Аквей твърди че американската агенция за национална сигурност (NSA) е имала най-развитите компютри в света още от 60-те години.

Мисията на NSA – Разузнавателни Сигнали (SIGINT) използва скаларни вълни за покритие на САЩ като одеало и може безжично да се включи към всеки компютър в САЩ и да чете съдържанието. Освен това могат да се следят хора по електрическите потоци в техните тела, които излъчват определена „сигнатурна честота”.

Това е възможно защото всичко в природата излъчва скаларни вълни под прав ъгъл от нормалните електромагнитни вълни. Те могат да бъдат търсени и следени и не могат да се ограничат с време и пространство. Честотата на определен човек може да бъде складирана на суперкомпютър и така да бъде следена навсякъде.

Могат да изпращат също подсъзнателни думи изпратени със скаларни вълни които са също неуловими и човека ще помисли че са негови мисли. NSA използва тайна програма (разработена след програмата за контрол над съзнанието MK-ULTRA от 50-те години), която се нарича „Радиационно Разузнаване”.

Научните изследвания в тази област са скрити от публиката и има международни споразумения на разузнавателните агенции тази технология да бъде пазена в тайна. Използвайки подобна технология NSA записва и декодира мозъчни карти на различни хора – стотици хиляди за цели свързани с националната сигурност. Използва се още от военните за връзка между мозъка на някой с компютър.
 
Активността в говорния център на мозъка може да бъде преведена във вербални мисли, а активността на визуалния кортекс може да бъде показа на видео монитор. Оператори на NSA могат да видят какво обекта вижда. Визуалната памет може също да бъде видяна и NSA може да пласира образи директно във визуалния кортекс, заобикаляйки очите и оптичните нерви.

Когато мишената спи, тайни образи могат да бъдат инсталирани в мозъка по време на REM-фазата на сън за цели свързани с мозъчно програмиране. Говор, 3D звук и подсъзнателно аудио могат да бъдат изпратени до слуховия кортекс на мозъка заобикаляйки ушите. Това „Дистанционно Неврално Следене (ДНС) може напълно да промени възприятията на някой човек, неговото настроение и двигателен контрол.

Различните мозъчно-вълнови честоти са свързани с различните части на тялото и когато правилната честота която трябва да активира определена част на тялото бъде изпратена – човека е безсилен да я спре. По този начин може да бъде предизвикана болка при жертви на мозъчен контрол след като се вземе на прицел някоя секция на тялото. За това говорят много жертви на контрол над съзнанието, придружени с „гласове в главата” от операторите които са ги питали дали боли и всичко се е правело дистанционно без никакъв физически контакт с жертвата.

Според Аквей има безжична скаларно-вълнова мрежа за следене в САЩ от 40-те години. Той казва как се прави това чрез дигитално декодиране на предизвиканите „потенциали” (виж подробности за потенциалите в първата секция) в гамата 30-50Hz, 5 миливата електромагнитни емисии от мозъка. В тези емисии се виждат моделите на предизвиканите потенциали.

Всяка мисъл, реакция, двигателна команда, слухово събитие и визуален образ в мозъка има кореспондиращ „предизвикан потенциал” или низ от „предизвикани потенциали”. Те могат да бъдат декодирани в конкретни мисли, образи и звуци в мозъка на мишената. Когато на жертвата се пратят сложно кодирани сигнали заобикалящи очите, оптичните нерви и ушите неясните образи се появяват като течащи 2D образи в мозъка. Звукови халюцинации могат да бъдат предизвиквани и да създават шизофрения.

Честотите на които мозъчните зони отговарят варират от 3Hz до 50Hz. За всяка мозъчна зона се използват следните

Мозъчна зона:
Биоелектрична Резонантна Честота: информацията достига чрез модулация
- 10Hz: Кортекс за двигателен контрол: Двигателно импулсна координация
- 15Hz: Звуков кортекс: Звук който заобикаля ушите
- 25Hz: Визуален кортекс: Образи в мозъка заобикалящи очите
- 9Hz: Чувствителност: Фантомно чувство на докосване
- 20Hz: Мозъчен център: Наложени подсъзнателни мисли. Само NSA модулира тази сигнална гама в предизвикани потенциали или скаларни носачи.

Има около 100 души работещи 24 часа дневно за NSA във форт Мийд над програмата за „Дистанционно Неврално Следене” (ДНС).

Аквей след като бил тормозен с подобни технологии от NSA завел дело срещу тях. По време на процеса той отново бил тормозен с 3D звук, а неговите сподвижници също били тормозени по този начин, за да го изолират. Срещу NSA не били взети никакви мерки в заведеното дело през 1991 г.

През 1967 г. „международно известен учен” и Кристофър Хилс, експерт по махала комуникирали с извънземни.
 
(Не се знае кой точно е бил учения, но по едно време Хилс и Пухарич работили заедно с медиума Ейлин Гарет като Пухарич комуникирал с извънземни наречени – Деветте. Същите извънземни свързани с Билдербергите (световни лидери и кралски особи), които от своя страна диктуват събитията на планетата.)
 
Накратко това което извънземните казали на Кристофър Хилс, е че те комуникират с нас чрез модулирани радиовълни между 10 000 и 20 000 цикъла под познатия електромагнитен спектър. Във вълната носител чрез амплитудна модулация премесена с честотна модулация. Едноканална енергия, мощност на трансмисията по-малка от 25 вата. Естествената земна вълна, която мозъка модулира е вълна, която резонира между земята и йоносферата.

Всички хора влияят на йоносферата по този начин. Свързано е с отразяваща техника. Мозъчната модулация се състои от импулси близки до тези познати като нервни импулси. Двама души могат да използват това. Свързано е с нещо близко до нискочестотен радар и до ултразвукови техники, но по-ограничено. Смесена електроакустична вълнова функция. Електромагнитната вълна причинява ултразвукова трансдукция в човешката тъкан.
Мозъчното излъчване има звуков компонент и зависимо от медиума през който пътува. Учените си спестяват месеци работа. Сега HAARP пробива йоносферата, световния мозък, като микровълнов нож правейки хирургически рани и унищожавайки мембраната, която съхранява резервоара от данни акумулиран през цялата земна история.
HAARP вече е пробил дупки в йоносферата с големина 360х30 мили.


9. Причиняване на болести със скаларни вълни

Том Биърден пише също че има още по-развита форма на скаларно оръжие позната като „квантов потенциал” и е разработвано от САЩ, Русия, Китай, Израел и вероятно Бразилия. Тези оръжия успяват да наподобят сигнатурата или честотата на болестта като я пресъздават на скаларен носач. Всяка болест може да бъде вмъкната в човешката клетъчна система използвайки честоти в обхват от ултравиолетовия до инфрачервения.
Цели населения могат да прихващат нови болести и да им се причинява смърт чрез активиране на латентни болести с помощта на квантовия потенциал в определени зони. Могат да се предизвикат също симптоми на радиационно отравяне, химическо отравяне, бактериални инфекции и дори да се постигнат ефектите на някои наркотици включително халюциногените. Всичко това става с помощта на невидимите скаларни вълни, които плуват в хиперпространството на етерното море.
Те проникват направо в имунната система или етерния двойник на физическото тяло.

На сайта www.freedomdomain.com човек с име Казначейев открил че болестите могат да се дължат на скаларните предаватели „Кълвач” в близкия ултравиолетов обхват. Експерименти правени в университета в Марбург в западна Германия успели да дублират тези експерименти за причиняване на болести в инфрачервения обхват.

Д-р Поп от западна Германия след като анализирал виртуалната главна контролна система на клетките, открил че скаларния виртуален поток от частици, който определя генетичния модел на клетките може лесно да бъде вкаран чрез скаларни техники, за да причини болести и клетъчни разстройства при желание.


10. Скаларните технологии на Тесла били тайно продължени от Русия и нацистите

Американското правителство отхвърлило енергийния проект без жици на Тесла и го оставили без пари. Русия и Германия обаче искали той да работи за тях. Тесла им отказал, а според Престън Никълс той фалшифицирал своята смърт през 1943 г. и отишъл в Британия.
Оттогава има яростна битка между руснаците и германците да развият скаларна технология. Русия получила предимство и получила знание как скаларните вълни могат да бъдат изтегляни от хиперпространството. Те изпратили свой агент да търси човек в Юта, който построил машина, която правела това в Юта. Съветският агент унищожил устройството след като научил как то действа.
Мъжът с име Т. Х. Морей научил за „етерното море” на Тесла и направил скаларен интерферометър. Германия развила антигравитационна технология през 1939 г. чрез обратно проектиране на катастрофирало НЛО. До Втората световна война те били водещи в света в радарните и инфрачервени науки както при радаропоглъщащите материали и радарно пресечни секции.
Някои водещи западни експерти мислят че те са разработили радарно пресечни секции отвъд дори днешните западни стандартни, но това вероятно се дължи на извънземна подкрепа, която се е оказала решителна. Германците използвали обратно-времеви вълни, които карали скаларната вълна да последва и отговори на източника приел нормална електромагнитна вълна.
По време на Втората световна война най-добрите нацистки учени избягали до база, която били разработили тайно в Антарктика, като взели провизии от Южна Африка, както и от германските поселения в Аржентина, Чили, Парагвай, Перу, Уругвай и други латиноамерикански държави. След войната американците прехвърлили останалата част от най-добрите нацистки учени в САЩ, а остатъка получили СССР, Франция и Британия.
Руснаците били много ядосани че американците са взели каймака на нацисткия научен мозък и през 1946 г. прибрали по-голямата част от източногерманските учени и техници. Около 275 000 души заедно с техните семейства били закарани в СССР.
До 1950 г. руснаците разработили обратно-времеви вълни. Те принудили заловените германци да им построят флотилия от антигравитационни чинии оборудвани с лъчеви и скаларни оръжия. В Антарктика, нацистите притежавали „Смъртоносния Лъч” на Тесла, способен да изпрати смъртоносен лъч дори на Луната и да нажежи определена точка там ако се прицели в нея. Смъртоносният Лъч се свързва с модерните днешни лъчеви оръжия.
Според Ал Биелек, руснаците имали лъчеви оръжия, които можели да стрелят на хиляда мили в космоса и те ги използвали за да свалят НЛО в радиус от 200 мили от тяхното небе. Американците имали също много лъчеви оръжия и те също сваляли НЛО. Очевидно има война в космоса, а американците и руснаците тайно са се обединили за да участват в нея.
Не е много ясно кои са притежателите на НЛО, но някои считат, че нацистите в Антарктика са почти недосегаеми с техните супер-оръжия.


11. Има ли тайна война в небето?

Япония притежава скаларни оръжия и се е обединила с Русия, за да ги разработи. През 1991 г. според Хари Мейсън, руския президент Горбачов, предложил да даде под наем на японците супер-секретни интерконтинентални скаларни оръжия, способни да предизвикат земетресения за 900 милиона долара, които те използвали в СССР от 60-те години.
Том Биърден пък твърди, че са им ги дали още през 1989 г. Бил учреден съвместен руско-японски университет, който да разработва новите оръжия с японски микрочипове така че да са по-силни от американските и заедно да управляват света. След като тесла „умрял” през 1943 г. неговите книжа били изпратени в музея на Тесла в Югославия, откъдето японците придобили знание относно тези технологии.
Скаларните технологии били разработени от японски учени с коефициент на интелигентност по-висок от този на Айнщайн. Те също както и американците тествали своите скаларни оръжия в покрайнините на западна Австралия като вероятно са използвали база на Антарктика през която са изпращали скаларни вълни до техния австралийски предавател, за да предизвикват земетресения и да правят сфери на Тесла.
Японските скаларни учени са свързани с различни култове и считат че японския император трябва да управлява планетата и имат полица за строго отмъщение над бивши врагове, която да кулминира във „Финална Война” срещу западна Европа и ислямския свят. Японската секта Аум и Якудза все още ползват под наем руски скаларни предаватели и ги използват да си правят опити с климатични промени над Америка.
Биърден твърди, че на японците понякога може да им се позволява от руснаците да свалят самолети. Членовете на култови японски общества са свързани с такива в Северна Корея. Руснаците правят климатични експерименти над Америка от 60-те години използвайки своята интерферентна решетка, за да се целят в определени зони.


12. Кой още развива скаларните технологии на Тесла?

За разлика от западните университети, източна Европа и Русия винаги са включвали скаларните изследвания на Тесла открито в своите учебни програми и така те изградили множество съоръжения за производство на скаларни предаватели навсякъде в СССР започвайки от 50-те години. Това било допълнително ускорено когато били хванати източногермански учени да работят за тях и да ги изведат до космическата ера, давайки им НЛО оборудвани със скаларни и лъчеви оръжия. НЛО дори имали маскираща технология. Американците въпреки че имали нацистки учени, които да работят за тях след войната в Зона 51 над антигравитацията, не осъзнали колко напред са вече руснаците със своята скаларна технология, докато не открили че са тайно атакувани от тях през 50-те години без дори да могат да ги засекат.
През 1960 г. съветския премиер Хрушчов, обявил на света че те имат „супер-оръжия”. През 1963 г. те умишлено унищожили американска ядрена подводница със скаларни оръжия близо до Пуерто Рико. На следващия ден над падината на Пуерто Рико руснаците използвали скаларни оръжия в различен режим, за да произведат гигантска подводна експлозия.
САЩ били безпомощни срещу непознат вид оръжие. През 1965 г. Голямата Пясъчна Пустиня в Западна Австралия била картографирана и избрана от американското правителство за скаларни тестове. Въпреки че „официално” книжата на Тесла били пазени от ФБР след като той умрял и били с етикет „строго секретно”, за да не попаднат в ръцете на врага, Тесла предал цялото свое познание и изследвания на млад американски физик, 2 седмици преди да умре през 1943 г.
Американските военни в западна Австралия тествали пресечени скаларни лъчи насочени в земята за да предизвикат земетресения и създали сфери на Тесла от пресечени скаларни лъчи в небето. Пайн Гап – секретната подземна американска военна база има 2 скаларни предавателя и те също имат поне още един в Екзмът – северозападна Австралия. Други скаларни трансмитери на САЩ освен тези в самата държава има в Аляска, Пуерто Рико, Гренландия, Норвегия и Антарктика.
Въпреки че вече много държави имат скаларни оръжия, тези които нямат могат лесно да бъдат атакувани и никога да не разберат причината за техните експлозии, контрол над съзнанието и променен климат. Все повече държави искат да придобият скаларни технологии, за да се защитят.
Освен това те могат и да предположат или дори да знаят със сигурност че са подложени на скаларна атака, но няма да имат представа, кой я е извършил. Познатите държави, които разполагат със скаларни оръжия са:

Америка, Аржентина, Австралия, Бразилия, Китай, Франция, Германия, Израел, Япония, Русия, Южна Африка, Тайван, Великобритания... както и различни поселения на нацисти опериращи в Антарктика и навсякъде в Южна Америка.

Не е ясно как Бразилия се сдобила със скаларни оръжия и такива с квантов потенциал, но бразилците имат извънземна технология от известно време. Ватикана също притежава секретна технология и се счита, че те имат база в Южна Африка за секретна космическа програма.
Има подробно описание за бразилската космическа програма в една моя статия от 40 страници в книгата Вселенска Съблазън, Том 3. В нея също са включени китайските и японските оръжия както и подробности за атаките на Русия над САЩ и особено за совалките и технологиите на нацистите в Антарктика. Други също може би ги притежават – като Украйна и Северна Корея, но досега няма доказателства за тези държави.

Дори в алтернативната преса няма достатъчно информация за скаларните оръжия и дори онлайн няма почти нищо в конспиративните сайтове.
Въпреки това те са може би най-застрашаващите оръжия на планетата познати досега.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #18 -: Юни 11, 2018, 09:26:04 pm »
Цитат


Шокиращи факти за сателитното наблюдение
Незнайно за мнозина сателитите могат да извършват удивителни и дори страшни неща.

Това не трябва да идва като изненада ако се погледне през призмата на огромните усилия хвърлени в сателитната технология от времето на съветския сателит „Спутник” изстрелян през 1957 г. и причинил паника в САЩ.

Шпионски сателит може да следи всяко движение на човек, дори когато „мишената” е на закрито или дълбоко във вътрешността на сграда или пък пътува с голяма скорост на магистралата с кола при всякакво време (облачно, дъждовно, буреносно).

Няма място на земята където да се скриете. Нужни са само 3 сателита, които да покрият света с капацитет за засичане. Освен следенето на всяко едно действие на човек и предаването на данните на компютър на Земята, невероятните сили на сателитите включват четенето на мисли на човек, следенето на разговори, манипулиране на електронни инструменти и физически отстраняване на някой с лазерен лъч.

Дистанционното четене на мисли чрез сателитна технология е доста странно, но все пак се прави. В момента то е реалност, а не химера или футуристична дистопия (негативна утопия).

За тези които не вярват на описанието ми на сателитното следене просто ще цитирам една стара и вярна римска сентенция: Времето разкрива всичко (Tempus omnia revelat).

Колкото и невероятни и тайни да са възможностите на сателитите все пак прозаичната сателитна технология дава доста сведения в ежедневния живот. Сателитният бизнес е спечелил 26 милиарда долара през 1998 г. Можем да гледаме трансконтинентални телевизионни предавания „чрез сателит”, да провеждаме телефонни разговори на далечни разстояния препредавани чрез сателит, да бъдем информирани за облаците и времето чрез сателитни снимки показвани по телевизията и да намиране географските посоки чрез помощта на сателити и GPS (Глобална Позиционна Система).

Но зад фасадата на полезната сателитна технология се крие кутията на Пандора на подмолната технология. Шпионските сателити в противовес на сателитите за цивилни цели нямат почти никаква цивилна употреба освен може би да следят врага или разни криминални групи.

С оглед на засичането на разни неща от космоса, Форд Роуан автор на „Техношпиони” пише:

„Някои американски военни сателити са оборудвани с инфрачервени сензори, които могат да засекат топлина произведена на земята от камиони, самолети, ракети и коли, така че дори при облачно време сензорите могат да проникнат през облаците и да произведат модела на източника на топлина на ТВ екран. По време на войната във Виетнам са били използвани инфрачервени сензори, които да засичат индивидуални вражески войници, които вървят по земята.”

 
Използвайки тази референция можем да определим 1970 г. като приблизителна дата за започване на сателитното наблюдение и края на възможността за уединение на някои хора.

Правителствената агенция която най-сериозно е замесена в технологиите за сателитно наблюдение е ARPA (Advanced Research Projects Agency) – Агенция за Изследване на Напредничави Проекти – подразделение на Пентагона. НАСА се занимава с цивилните сателити, но няма ясна разграничителна линия между цивилни и военни сателити.

 
НАСА изстрелва всички сателити или от Кейп Кенеди във Флорида или от Военновъздушната база Вандерберг в Калифорния независимо дали сателитите се управляват от военните, ЦРУ, корпорации или самата НАСА. Много е трудно да се направи бързо разграничение между правителствени и частни сателити; изследванията на НАСА често се прилагат към всички видове сателити.

 
Нито АРПА или НАСА правят сателити; вместо това те се подписват под технологията докато различни корпорации произвеждат хардуера.

 
Корпорации свързани със сателитния бизнес включват:

 

· Lockheed

· General Dynamics

· RCA

· General Electric

· Westinghouse

· Comsat

· Boeing

· Hughes Aircraft

· Rockwell International

· Grumman Corp.

· CAE Electronics

· Trimble Navigation

· TRW

 

Шпионските сателити вече били действащи и нарушаващи правата на хората за уединение, когато президента Роналд Рейгън предложил неговата „Стратегическа Отбранителна Инициатива” или „Звездни Войни” в началото на 80-те години, дълго след като Ракетната Кубинска Криза от 1962 г. демонстрирала военната полза от сателитите.

Програмата „Звездни Войни” е трябвало да сложи щит на САЩ от ядрени ракети, но свалянето на ракети със сателитни лазери се оказало неприложимо и много учени и политици критикували масивната програма. Въпреки това „Звездни Войни” дала огромно ускорение на следящата технология и това което се нарича технология „черна чанта”, като четене на мисли и лазери, които могат да убият някой дори да е вътре в сграда.

Било е заложено от самото начало с тази технология да се злоупотребява и нито една група не се бори тази нова и ужасяваща технология да стане предмет на демократичен контрол.


Един дипломат от ООН казва:

„Звездни войни” нямаше за цел да създаде рай на Земята, но за сметка на това може да създаде ад на Земята.”

Типичният американец в действителност няма защо да се страхува, тъй като шанса да бъде предмет на сателитно следене са малки. Защо някой би искал да следи друг през сателит може да изглежда неясно от начало, но за да отговорите на този въпрос трябва да осъзнаете, че само елита има достъп до сателитните ресурси.


Само богати и с власт хора могат дори да си помислят да сложат някой под сателитно наблюдение докато средната или работещата класа няма да знае дори откъде да започне. Въпреки че достъпът до сателитно наблюдение е главно функция на богатството и властта, не трябва да заключваме че само хората без власт попадат под наблюдение. Може би тези които попадат са главно без власт, но богатите и известни хора са по-интересни цели, така че въпреки властта си да отстояват изключителното нарушаване на тяхното уединение, някои от тях стават жертва на сателитното наблюдение.

Нито едно твърдение за сателитно следене не бива да се отхвърля априори.

Трудно е да се изчисли колко американци се следят чрез сателити, но ако има 200 работещи наблюдателни сателити (често срещано число в литературата) и ако всеки сателит може да следи 20 човешки цели поне 4 000 американци могат да бъдат под сателитно наблюдение. Обаче възможността за следене на сателита на много хора едновременно е още по-трудно да бъде изчислена, отколкото броя на сателитите – може да има връзка с броя на транспондерите на всеки сателит като транспондерът се явява ключовото устройство за приемане и изпращане на информация.

Едно общество хванато в клещите на „националната сигурност” задължително се държи на тъмно относно тези неща. Но е очевидно че ако един сателит може да следи едновременно 40 или 80 човека, тогава броя на потенциалните жертви на сателитното следене ще стане двоен или четворен.

Ето откъси от литература, която предоставя поглед върху демоничната технология на космическата ера.
 

Един сателитен доклад казва че:

„Една от оригиналните концепции на сателитната система „Брилянтно Око” била свързана с дълговълнов инфрачервен фокусен детектор, който изисква периодична експлоатация близо до 10 градуса по Келвин”.

Следящият сателит използва факта че човешкото тяло излъчва инфрачервена радиация или излъчваща топлина; според професор Уилям Е. Бъроуз, автор на „Дълбоко черно”:


„Инфрачервеният образ ще премине през скенера и ще регистрира на свързаното устройство реда по който да се формира инфрачервената картина, която след това ще бъде усилена, цифровизирана, криптирана и изпратена към Земята.”


Има различни мнения относно това дали инфрачервената радиация може да бъде засечена при облачни условия. Според един изследовател има начин да се заобиколи това потенциално препятствие.


„За разлика от сензорите, които пасивно наблюдават видимата светлина и инфрачервената радиация и които се блокират от облаците и имат проблеми през нощта, радарните сензори ефективно излъчват микровълни които могат да преминат през облаците и да работят по всяко време на денонощието.
 

Същият човек съобщава през 1988 г. че:

„Практическите ограничения на постижимата резолюция за един сателитно базиран сензор са въпрос, по който може да се спори, но е около 10 до 30 сантиметра. След това атмосферните състояния стават проблем.”


Но дори по времето по което тя е писала това, сателитната резолюция до всеки подпиксел е била много по-прецизна като е ставало въпрос за милиметри – факт, който е много по-разбираем когато имаме предвид огромното усложняване на сателитите, което се отразява на инструменти като мулти-спектрални скенери, интерферометри видими инфрачервени радио измерватели. Крио-охладители и водородо абсорбиращи лафети.

Вероятно най-зловещия аспект на сателитното следене е и най-зашеметяващото. Това е четенето на мисли.

Още през 1981 г. Г. Хари Стайн (в своята книга „Конфронтация в космоса”), пише че компютрите са „прочели” човешките мозъци чрез дешифриране на данните от електроенцефалографите.

Ранната работа в тази област е обявена от DARPA (Агенция за Изследване на Напредничави Проекти за Отбрана през 1978 г.). Електроенцефалограмите са груби сензори за невралната активност на човешкия мозък и оперират на базата електрически ток в кожата. Магнитоенцефалографите от тогава са се развили като използват, високочувствителни електромагнитни сензори. Те директно могат да картографират мозъчната неврална активност дори през костите на черепа.


Отзвука на видимите части на мозъка са били картографирани от Кауфман и други в университета Вандербилт.


Работа вече може би се върши относно картографирането на невралната активност на други части от човешкия мозък чрез използването на магнитноенцефалографски техники. Не е нужно да се правим на гледачки, за да предвидим че невралната електромагнетична активност на човешкия мозък ще бъде напълно картографирана до 10 години и че кристалните компютри могат да се програмират да дешифрират електромагнитните нервни сигнали.
 

През 1992 г. Нюзуик съобщава че:

„С мощните нови устройства, които проникват през черепа и виждат мозъка в действие, учените търсят изворите на мислите и емоциите, генезиса на интелекта и езика. Те се надяват не след дълго да четат вашия ум”.

 
През 1994 г. учен отбелязва че:

 
„Съвременните техники за образ могат да обрисуват физиологически събития в мозъка, които придружават сензорните възприятия и двигателни функции, както и познавателните способности и речта”.

Аз вярвам че сателитите за следене са започнали да четат умовете или по-скоро са започнали да позволяват умовете на целите да бъдат четени още през ранните деветдесет. Някои сателити на практика могат да четат мозъка на човек от космоса.


Способите не са много ясни както цялата тази технология по принцип, но основната процедура е да се приведе канализирана енергия от скалпа в космоса, която да бъде свалена от големи огледала или призми и пратена в наземна станция, в която данните се слагат в компютър, който е програмиран с информация от науката за мозъчно картографиране.
 
Също част от сателитната технология е известният „Неврофон”, с който може да се манипулира поведението и описано от Хъксли в неговата новела „Прекрасен нов свят”.

 
Въпреки че нервофонът не се прилага все още за секс или по-точно казано подобен на нервофона инструмент е бил приспособен да се използва от сателитите и може да променя поведението чрез подсъзнателни аудио „предавания” – само че работи на друг принцип.


След като превърне звука в електрически импулси нервофонът предава радиовълни през кожата като те достигат до мозъка като пропускат ушите и черепния слухов нерв и карат мозъка да разпознае неврологичния модел все едно е било слухова комуникация. Често това става на подсъзнателно ниво. Човек стимулира с подобно устройство „чува” по много различен път.

 
Нервофонът може да направи така че глухите да „чуват” отново. Когато изобретателят кандидатствал за втори патент за подобрен нервофон, Националната Агенция за Сигурност опитала неуспешно да присвои устройството.

В допълнение сателита за наблюдение може да засича човешката реч.

Бъроуз казва че сателита може:
 

„дори да подслушва разговорите, които се провеждат дълбоко между стените на Кремъл”.

 
Стени, тавани и подове не са преграда за да се следи разговора от космоса.

 
Дори ако сте във висока сграда с 10 етажа над и 10 етажа под вас сателитното следене на вашата реч пак няма да бъде затруднено. Вътре или вън, при всякакви климатични условия, на всяко място по света, по всяко време на деня, сателит „паркиран” в космоса на геостационарна орбита (при която сателита се движи в тандем с ротацията на Земята и затова изглежда неподвижен) може да засече речта на човешка мишена.


Изглежда, както по принцип е при разузнаването, че само чрез укриване в недрата на укрепена с олово сграда може да се избегне аудио мониторинга чрез сателит.

 
Част II

 

Има и много други сили които сателита притежава като манипулиране на електронни инструменти и уреди като аларми, електронни часовници, телевизия, радио, детектори за пушек и електрическа система на автомобил.


Например дигиталната аларма на часовник, колкото и мъничка да е, може да бъде изключена от сателит от стотици мили нагоре в космоса. А електрическата крушка на лампа може да бъде изгорена с лазер от сателита. В допълнение уличните лампи могат да се пускат или спират по желание на някой който контролира сателита чрез електромагнитен лъч който обръща полярността на светлината.


Както и при другите способности на сателита няма значение дали светлината е под покрива или тон бетон – пак може да бъде манипулирана чрез сателитния лазер. Видовете сателитни лазери включват лазера със свободни електрони, рентгеновия лазер, неутралния фазов лазер, химико-кислородно йодния лазер и средно инфрачервения развит химически лазер.

Заедно с четенето на мозъка едно от странните приложения на сателита е да убие физически някой. Електронен сателитен лъч – използващ доста по-малко енергия за да се изстреля ядрена ракета може да „удари” някой на земята.

 
Сателитен лъч може също да бъде прихванат към човешка цел като жертвата няма да може да го избегне като бяга или шофира с кола и може да причини вреда чрез прилагане на напрежение в главата например.


Няма споменаване в сателитната литература на убийство, което е извършено чрез помощта на сателит, но самата възможност за това трябва да накара света да се замисли.

Има още една страховита сила която някои сателити притежават – манипулиране на човешкия мозък чрез подсъзнателни аудио „съобщения” (звук достатъчно нисък за да бъде чут от ухото съзнателно, който обаче въздейства на подсъзнанието).


За да накарате някой човек да направи това което искате няма значение дали жертвата е будна или спи. Съобщението може да се използва за да накара човека да каже нещо което вие искате да каже по начин толкова спонтанен, че никой няма да разбере че тези думи са замислени от някой друг; няма лимит на границите от идеи, които неподозиращ човек може да превърне в гласово изражение.


Човешката цел може да бъде накарана да се държи неприлично или друг човек около „целта” може да бъде накаран да говори неща които да обидят потенциалната жертва. Спящият човек от друга страна е по-уязвим и може да бъде накаран да направи нещо отколкото просто да каже нещо. Действие „подсказано” чрез подсъзнателно аудио съобщение може да бъде да се изтърколи от леглото и да падне на пода или да стане и да ходи наоколо в транс.
 

Въпреки това спящ човек може да бъде ангажиран в подобни действия само за около минута. Изглежда че обикновено до 1 минута той ще се събуди и „магията” ще се е изхабила. Трябва да се отбележи че въпреки че „хипнозата” на психоанализаторите е фалшива, несъзнателната или подсъзнателната манипулация на човешкото поведение е нещо истинско.
 

Но краткостта на подсъзнателните команди чрез сателит могат да се преодолеят чрез повече изследвания.

Психиатричното общество – казва Нюзуик през 1994 г. – обикновено се съгласява че подсъзнателното възприемане съществува; малка група дори смята че може да се използва за да се промени човешката психика.


Руският доктор Игор Смирнов, е един от учените, които изследват възможностите:

 
„Използвайки електроенцефалографи той измерва мозъчните вълни, после използва компютри да създаде карта на подсъзнателните и разнообразни човешки импулси като яд или нагон за секс. После чрез записани подсъзнателни съобщения той твърди че физически променя пейзажа чрез силата на внушението.”


Комбинирането на това изследване със сателитната технология – което вече отчасти е направено, може да предостави на използващите го възможността за перфектното престъпление.

 
С всички тези сателитни възможности може да се злоупотребява безнаказано. Сателита предоставя безпрепятствено бягство на извършителя. Дори ако жертвата се усети как е извършено престъплението никой няма да му повярва и ще бъде безпомощен да се защити.

 
Писателката Сандра Хочман предсказва това в началото на сателитната ера, въпреки че сериозно подценява сложността на технологиите, които са замесени:

„Всезнаещи и дискретни, сателитите се взират в нас от тяхната висока орбита и ни наблюдават всеки момент от нашия живот... От повече от 500 мили над Земята сателита може да види топка за тенис да я фотографира и да я изпрати обратно на земята като снимка толкова ясна, че все едно е правена на корта. Сателитите снимат и записват много неща... и предоставят тази информация на тихи места, където се използва по начини които ние не знаем. Уединението умря”.

Терора е тук и сега. Той не се намира в мозъка на някой ексцентричен учен или футуролог.


Със сателитното наблюдение в момента се злоупотребява. Хиляди американци са под сателитно наблюдение и тяхната лична свобода е ограничена. И в момента има много малки или никакви ресурси в битката срещу неравнопоставеността, тъй като технологията е доста по-напред от социалните институции.
 

Силите на сателитите както са описани тук, могат да доведат до тормоз над някой. Жертвата може да бъде бизнес или политически опонент, бивш съпруг, политически дисидент, нехаресван конкурент или някой по каквато и да е причина провокира омраза или презрение. След като целта стане „сигнатура”, тя може никога да не избяга от сателитните очи.


Докато мъчителите (тези с ресурсите да наемат сателит) желаят, жертвата ще бъде предмет на постоянно подробно разглеждане. Нейните движения ще се знаят, разговорите ще бъдат чувани, мислите също и целия живот предмет на фалшиво морализиране, ако мъчителят използва информацията която е придобил.


Един садист може да тормози жертвата си със звуци или аудио съобщения, директно предавани в неговата стая, физическо нападение с лазер, с подсъзнателни аудио съобщения, които нарушават съня или манипулират други хора около набелязаната жертва да казват неща, които емоционално ще стресират; с лазери, които изключват уличните лампи когато бива доближени; с изгаряне на крушки когато биват пускани от контакта; и по всякакъв начин с познанията придобити чрез всевиждащите очи и уши на сателитите.

Накратко човек с достъп до сателитна технология може да направи живота на своята жертва истински кошмар, жив ад.

Как можете да уредите някой да бъде предмет на сателитно наблюдение е тайна; дори може да бъде конспирация. Все пак има два основни начина: наблюдение чрез правителствен сателит и наблюдение чрез комерсиален сателит.

 

Според статия в списание Тайм от 1997 г.”

„комерсиалните сателити които настъпват са с орлов поглед който може да ви забележи – вас и вашата компаньонка във ваната”.


Журнала за Отбрана и Дипломация съобщава през 1985 г., че:

 

Цената на сензорите е по силите на всяка държава с интерес и високопроизводителни сензори са вече достъпни. Напредъкът при компютрите от четвърто поколение и скоро от пето поколение и паралелното обработване на информация държат ключа към бърза експлоатация на данните предоставени от космоса.

В допълнение Ню Йорк Таймс съобщава през 1997 г. че:


„комерсиалните шпионски сателити ще позволят на всеки с кредитна карта да се взира от небесата към именията на разни диктатори или задния двор на съседа ограден с високи огради.”


До днес – отбелязва още вестника – Министерството на Търговията е издало лицензи на 9 американски компании, някои със задгранични партньори, за 11 различни класове сателити, които имат различен обхват от разузнавателни възможности.

Но тази статия дискутира само фотографското разузнаване, при което сателитите снимат различни места на земята и пуска капсула съдържаща филм, който трябва да бъде намерен и обработен, докато шедьовърът на сателитна технология е снимане засичане на цели по земята в реално време. В момента индустрията се занимава здраво с минимализиране на сателитите за следене, за да спести пари и да ги позиционира така, че да запълни небето с повече сателити.


Трябва да се отбележи че въпреки че сателитите се споменават в тази статия заедно с различни технологии, сателита е най-важния компонент на космическото наблюдение, но не и единствения компонент.

Тъй като сателита е по-скоро пасивен той отразява в земна станция лъч от енергия съдържащ информация; гигантските огледала или призми на сателита извършват важното отразяване и по този начин един вид обединяват две точки на земята, точка А – земната станция и Точка Б – мишената.

Сателитите нямат на борда си електроенцефалограми, нервофон, устройство за картографиране на мозъка и други инструменти, които да се използват за зли цели.

Вместо това сателита е средство за предоставяне на информация така че когато се получи от техник в наземна станция тя може да се използва за четене на мисли, следене на разговори и т.н. Също самия сателит не чете сам мозъка на човека, това се прави от човек който е в специалната ситуация да има достъп до информацията която се сваля от сателита в наземната станция.

Така става ясно, че сателита в космоса е само една брънка – въпреки това много важна и неделима в технологията за сателитно следене. И досега няма никаква информация относно сателитите, която да дава отговор дали злоупотребата с него се ръководи от правителството или корпорациите или и от двете.


Повече показва това разкритие от автора на „Сателитно наблюдение” (1991 г.):

„Пускането на информация за шпионските сателити би разкрила, че те са били използвани срещу американски граждани. Докато мнозинството от хората подкрепят тяхната употреба срещу врагове на САЩ, повечето гласоподаватели биха сменили своето отношение относно разузнавателните сателити ако знаеха колко широко се използва шпионирането. По-добре е този експлозивен проблем да не излиза на бял свят.”

Малко хора съзнават погазването на правата на отделни американци чрез сателитното наблюдение и още по-малко са склонни да му се противопоставят, но ако не го направим 1984 – се приближава.

„С развитието на телевизията и техническите устройства да приемат и предават от един и същ инструмент личният живот свърши.”

Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #19 -: Юни 11, 2018, 09:27:22 pm »
9/11V.
Продължение и край на текстови детайл от приложеното видео със заглавие Martial Law 9/11


Нека никога не толерираме смахнати теории на конспирациите засягащи атаките на 9/11.
Зловредни лъжи, опитващи се да отклонят вината от самите терористи. От виновниците.
Похитителите са инструмент на Злото. И умряха напразно. Зад тях стои култа към Злото, процъвтяващ от човешкото страдание.ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ
ТЪРГОВИЯ С ИЗТЕЗАНИЯ
Глобалистите систематично ни промиват мозъците, като казват пред обществото, че мъченията са една добра идея.
И вече виждаме последствията от тези мъчения.
Насилие в стил "Йозеф Менгеле", включващо убийства на затворници и търговия с органите им.
Но те не само измъчват хора до смърт. Правят толкова ужасни неща, че дори не можем да ги споменем. И не е трудно да разберем кой е наредил тези брутални гаври.
В лагера X-Ray в залива Гуантанамо, в Гитмо и още 32 лагера в Ирак.
Алберто Гонзалес, Майкъл Чъртоф и останалите от екипа на Буш открито четат подробни доклади как са измъчвали хора до смърт и как било нормално това да се случва.
Според публични архиви Белият Дом и Пентагона са наредили мъченията. Но когато били разкрити, те изгорили няколко други случая.Според доклад на Пентагона, 90% от задържаните за проверка в Ирак са били абсолютно невинни. Но това не ги спасило от изтезания.Даже според армейски доклад, военни кучета... са използвани да хапят и плашат задържаните. Жени са били брутално изнасилвани, а затворниците пребивани до смърт и анално насилвани с електрически палки. Деца на затворниците са били изнасилвани пред очите им...за да се добие на информация. Това е присъщо за манталитета на серийни убийци. Една пресявка със всякакъв вид перверзно сексуално насилие. В това ли се превърна "Земята на свободните" и "Домът на смелите"?
След 13 години на санкции, над милион иракчани умряха. 700 хиляди от тях - деца. А сега хиляди частни компании са поели изтезанията, след като Пентагона се оттегли. Следвайки стъпките на други известни серийни убийци и мъчители. Единствената причина "елитът" да ни "пробутва" идеята на мъченията... е че искат да приемем употребата им като нормална, ако се обърне срещу нас.Това се случва от години в Америка. И сега, срещу мирни демонстранти. Срещу защитници на околната среда. И срещу всеки, несъгласен с терора им.

Кадрите, които виждате са от края на 80-те началото на 90-те. Където полицията откровено вади нунджако и ги овива около ръцете... на мирни демонстранти, причинявайки брутални фрактури. Само защото са отказали да се махнат от тротоара. Полицията смятала, че е в правото си да чупи ръце, за неизпълнение на заповеди. Използват нунджако срещу демонстрантите. Това е незаконно оръжие за бойни изкуства. И самото му притежание в Калифорния е престъпление. Ако сте атакувани с такова, то това е нападение със смъртоносно оръжие. Никога в историята на Америка не са използвани нунджако... срещу мирни протестиращи. Това е грозната гледка на случилото се.
Полицията, с непредизвикана жестокост увива нунджако... около ръката на Майкъл Хаусман, и я счупва. Когато адвокати излизат пред федералния съдия Тушиме... с искане полицията да спре да ги използва... съдията отхвърля искането с аргумента, че демонстрантите не могат да докажат, че са застрашили живота им.
Не мога да ви опиша, какво е да лежиш на земята... с полицаи отгоре си, използващи всякакви инструменти за мъчение, за да ви накарат да станете, но вие не можете дори да искате. И тогава започват да ви изтезават. И слушаш как хората крещят... Когато има размирици и очакваш сериозна съпротива... така че слагаш шлем, маска, носиш щит. А тези полицаи бяха неекипирани. Полицаите се забавляваха с болката, смееха се, докато хората крещяха. Всички крещяха. Големи, възрастни хора. И не можеш да спреш да крещиш. Увиваха два пръта около китките, прекъсваха невроните... и от кръвния поток ръцете ти се надуваха и ставаха направо черни.
Нямаше значение дали си жена, мъж, старец......нито възраст, пол, нищо. Просто щяха да тормозят всеки. И мисля че, вероятно най-вече жените. Бяха много ядосани, че не можеха да накарат жена като мен да стане. Според мен имаха проблем с гордостта си. Това е явна илюстрация на терора, извършван от години в тази страна. И ако им се разминава с една група, ще им се разминава и с всички други.Истината е, че властта и биячите им подготвят прецедентите години наред. Да измъчват жени публично. Да използват незаконни нунджако. И да чупят ръцете на хората. И сега в Ирак правят големи живи предавания, в които хората правят признания след откровенни изтезания.

През 2005-та, хора отведени в болница, отказващи да правят тест за дрога са задържани и бити с електрошок, докато не дадат урина за проба.
 Примерите са хиляди и нямаме време да ги споменем всичките. Всичко това е противно и ужасяващо. Новия Световен Ред ни кара да го приемем, но ние трябва да отстоим.

ИСТИНСКАТА О.Н.ОН е основана точно тук, в Щатите, през 1945-та. След края на войната.
Решението е взето на президиум в Сан Франциско от нашия Военно-индустриален комплекс.
Рокфелер са дали парите за построяването на центъра "Рокфелер".

Също са дали земята за централата на ОН. Така че целия район е спонсориран от Новия Световен Ред. На практика това е клуб за дебати, за да си мислят от Третия свят, че имат авторитет и са част от механизмите на властта. Но реално Г8, или държавите от Г8, контролират ОН, чрез Съвета за Сигурност.
Чуваме от репортажите по новините как някой чиновник от ОН прегазва някой докато кара пиян в Ню Йорк или Вашингтон. И нищо не им правят. Но има и много по-лошо. От ОН са хващани стотици пъти за притежание на огромни секс-имоти с отвлечени жени и деца от Европа, Азия, Африка и Близкия изток. Огромен бизнес. И тук в Ню Йорк, редовно хващат служители от ОН и дори всички чиновници, със собствените им домашни робини. Често се случва, делегат от Азия да има отвлечено момиче от Русия. Това са хората, които ви казват, че Световното правителство е хубаво и че те трябва да управляват живота ви.

Погледнете Хартата за правата на човека на ОН. Според нея, вие нямате никакви права. Казва, че ОН е върховен арбитър.
А сега нашето правителство копира същия модел на управление. ОН вярват, че частната собственост трябва да се контролира от тях.
По въпроса със самозащитата, на среща на ОН тук през 2000-та организацията призова всички цивилни оръжия да бъдат конфискувани.
Фактически казват, че притежанието им заплашва монопола на закона и държавата. Какво значи монополът на закона и държавата? Това е диктатура или военно положение.
И те се стремят да дадат монопол на правителствата над хората.
Спомнете си кой е бил за контрол над притежанието на оръжие:

Адолф Хитлер, Йосиф Сталин, Фидел Кастро... Винаги, когато правителството опитва да ви обезоръжи... това е тирания.
Чернокожите в Америка нямаха право да носят оръжие. На индианците им конфискуваха огнестрелните оръжия. Робите в Древен Рим не са можели да имат дори ножове. Да бъде обезоръжено е една от ключовите емблеми на общество, което е поробено от своето правителство.

Купчина фалшиви надписи, направени да изглеждат, че са автентични. Ставаме мазнички. Републиканците също го правят. Това е постановка на ОН.
Нагласени са да изглеждат писани от различни хора. Представете си какво би станало, ако тези десетки хиляди хора бяха наистина в час със същността на геополитическата система. Представете си, че виждаха голямата картина и разбираха, че ОН е контролирана от същите хора, стоящи зад Джордж У. Буш. Те са тук, в подножието на ОН, мислейки, че това е световния блюстител. И някак всички проблеми опират до националния ни суверенитет.
Не не така стоят нещата, приятели. Хората, рушащи Америка са същите, създали ОН. Това е нищо повече от узаконител... един вид авангард на Военно-индустриалния комплекс. На Новия Световен Ред. Всяка година активистите за Мир излизат с неефективни движения......в критика към Републиканците, и никога към Демократите,а това са "двете страни на една и съща монета".

Демократи, Либерали, Социалисти, Комунисти, както и да им викате там виждат корупцията на Републиканците, която е очевадна.
Но не могат да видят корупцията в ОН, които убиха хиляди индийци в Бирма преди няколко години, за да освободят място за комплекс на ЮНЕСКО.
Тези хора могат да видят корупция в големите нефтени компании, но не искат да видят документите, според които тези компании  дават парите за основаването на ОН. Така че, сега да имат контрол над този орган на властта.

Имаме документи, според които през 73-та, д-р Хенри Кисинджър
казва на петте най-населени държави от Третия свят, че трябва да стерилизират принудително половината си жени иначе няма да получат финансиране от Световната банка и МВФ.

ОН сертифицира този план заедно с МВФ и Световната банка и помогна това да се направи.

ОН са хващани в участие в стерилизационни програми в Юж. Америка, Азия, в Африка.

Последните 6 години, в два отделни случая, в Азия и Африка ОН са хващани в масови ваксинационни програми, заразявайки хората с много скъп изкуствен хормон. Предлагат го против тетанус, давайки го само на жени...
По този начин трайно стерилизирали жените.[/u]

Как може това да е добро, когато виждаш ОН да казва, че контрола над популацията е хубаво нещо - физически с полицейщината, но и лишавайки хората от правото на поколение.

ОН изнесе куп документи, призоваващи за 80% намаляване на населението.

На Пекинската женска конференция през 1997-ма шефа на ОН по Програмата по храните каза:

"Ще използваме храната като оръжие срещу хората и няма да се извиняваме".
[/u]

Дори наградиха Китай за ужасната им политика на "Единственото дете".
И сега имаме 35 млн. повече мъже в Китай, отколкото жени.

___________________
Бележка от мен: При евентуална война, сред избиване на голяма част от мъжкото население, раждаемостта допълнително би спаднала, ако няма жени, годни да раждат, в "следвоенните години", които дори не се очертават като следвоенни, а като години на постоянен 'военен режим'.
На фона на това намерение за световно унищожение на популацията не виждам нищо чудно в тенденциите да се прокара легитимността на 31 възможни вариации за пола. Да се осакати представата за мъжество и женственост.
 При всички случаи тези 'свободи' са гавра с човешкия вид и унищожават естествената ни даденост - размножаване на човешкия вид.
___________________

Причиниха социален срив. И дори комунистически Китай се отказа от това. А ОН ги убеждава да не го правят. Повечето хора тук са с добри намерения. Също като повечето идиоти на Конгреса на Републиканците. Не могат да видят Злото. Не могат да го назоват. Не могат да го погледнат директно.
А това са едни Малтузиано-социални дарвинисти, финансирали нацистите и основали ОН, за да подмамят добронамерените хора да станат част от тази система.
Това представлява всичко. Да се събира и поробва населението. Да заблуждава хората, че ще намерят спасение от фашизма на Републиканската партия и други подтиснически диктатури по света.

Президентът Джордж У. Буш спечели изборите. И "елитът" задържа своя човек на мястото му. Президентът Буш, разбира се е супер за "елита", защото неутрализира много от консерватистите, вярващи, че той всъщност следва тяхната политика.
Но той е за отворени граници и контрол на притежанието на оръжие. Увеличил е финансирането по програми на Юнеско и ОН през първия мандат... Фактически го е удвоил в сравнение с мандата на Клинтън. Но защото се предполага, че е консерватист, той е "Троянския кон"... на "елита", който да унищожи суверенитета ни... и да устрои местен полицейски режим както в нацистка Германия и СССР.
И не се заблуждавайте. Точно това правят Национална сигурност... и новия шеф на местния отдел на ЦРУ. Превръщат Америка във военен кошмар. Самият Буш е крайна личност. Дели хората на ляво или дясно. Кери е същият. Това е целта на "елита"."Разделяй и владей". Като на Балканите. За това става въпрос.
И сега имат своя "Троянски кон", фалшивия консерватист, мошенника, в Кабинета, при доста съмнителни обстоятелства.
Но те при всички случаи контролират изхода на изборите, защото и двамата кандидати са от същата социална клика... същите организации, а са и роднини.Те са от една и съща клика, Кери и Буш. Какви са опциите? Какво трябва да избират хората?

Президентските избори са за отклоняване на вниманието. Истинската власт е на областно, градско и щатско ниво.
Ето къде, ние имаме възможност да се намесим и да променим политиката. За това казвам хората да се включат.

Аз предложих резолюция преди повече от 2 годиниза отмяна на Акта за Патриотизма, и хиляди хора се включиха и моята резолюция беше разгласена в десетки градове. Части от моята резолюция бяха включени в други такива и те бяха приети в над 400 града и 4 щата.
Сигурно сте чували за движението за отмяна на Акта за Патриотизма на градско и областно ниво.
- Да. Чувала съм. - Ето, аз бях част от идеята за това. Публикувах я в сайта си:

 INFOWARS.COM

Хора като вас предприеха действия със властта, която имат... и предизвикахме голяма промяна. И вместо бъдем заблуждавани... от този остъклен театър. Нищо повече от театър... с билети за шоуто на "Буш и Кери".
Въпросът е как да действат малките хора? Защото те знаят само черно и бяло.
Опитваме се да разбием този фалшив двуполюсен модел.
_________________________
Бележка на преводача: Тук вече ме домързя да превеждам, защото нищо съществено не говорят... Алекс Джоунс каза, че статуята на Свободата, всъщност е мъж. Казва също и че авторът й бил член на Илюминати. После идват ченгета от Бреговата охрана, бъбрят си малко и това е.

Превод, редакция и тайминг Tsunimihuq, 2012
ActivitySortdeicy edited1+ month ago
Martial Law 9/11 - bulgarian (български) and german (deutsch)Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #20 -: Юни 11, 2018, 11:18:26 pm »

Свързани статии от сайта ПР


Цитат
Електронната идентификационна гривна

Последиците от „терористичните атаки” в Ню Йорк през 2001г. продължават да оказват  сериозно влияние върху цялата човешка цивилизация и нейното постепенно водене към тотален контрол.”Мерките за сигурност”, които се предлагат стават все по-нагли и безумни и граници вече почти не съществуват.Нещата почнаха да се развиват като класически фантастичен филм от 90-те години в който затворници носят специфични електронни гривни на ръцете си и чрез тях могат да бъдат контролирани при опит за бягство и дори умъртвени дистанционно.В името на вашата „сигурност” обаче технологични фирми загрижени за „вашата безопасност” искат да ви принудят да носите подобна гривна когато пътувате със самолет и във всеки един момент да  може да бъдете зашеметени ако „кривнете от верния път”........................продължава


Цитат
   
Операция „Отворени очи“


Хора с вътрешна информация разкриват как правителството на САЩ намира, избира и създава шпиони – мозъчно контролирани, програмирани зомбита също познати като Манджурски кандидати.
 
Поглед върху Правителствената Програма за Контрол над Съзнанието
 
Как се избира Субекта
Предварително избрана група наши хора (от разузнавателното общество) преглежда местните болници и имиграционните центрове за да намери подходящи кандидати. Ние локализираме и избираме хора, които нямат близки или приятели. След като веднъж са избрани, те се поставят под тежка хипноза - Ниво Едно. По това време се определя ясна и окончателна насока за тяхната полезност от нашите психиатри и полеви офицери. Ако кандидата притежава сравнително висок коефициент на интелигентност му се изготвя досие с категориен наречено „досие за повикване”


продължава


Цитат


НАСА - „Проект Син Лъч“ и Ню Ейдж


(Предупреждение: Тази статия е взета от Международната свободна преса в Канада и съдържа субективното мнение на нейния автор)Забележка: Мрежата на Международната свободна преса в Канада не е религиозно сдружение, нито е политическа организация, а световно известна изследователска агенция по печата, в полето на политиката, икономиката, медицината и отбраната.Агенцията е специализирана в изследванията и публикуването на специалните доклади, както и аудиорепортажи, показващи скритата действителност на Обединените нации, конспирацията свързана с налагането на Новия Световен Ред. Нашата задача е, да предложим на хората информация, за да разберат, че списъкът на събитията довеждащи новия Световен Ред не е просто една илюзия, сън или просто параноидна теория, а всъщност този списък е част от един невероятен Сатанински проект. Проект за какво! Какво цели този проект? Да премахне традиционната християнска религия, като подмени всички религии с една универсална религия, изградена върху култа за човека.Да премахне националните идентичности и национална гордост като на тяхно място се изгради една световна идентичност и новопридобита гордост за “гражданство на света”.Да премахне семейството познато в досегашния му вид и го замести с индивидуалности, всички до един работещи за процъфтяването на Новия Световен Ред.Да разруши индивидуално артистичната и научна творчески способности, за да приложи едностранното виждане на Новия Световен Ред.


продължава

Цитат

Защо бе създаден скандалът Моника Гейт


Защо бе създаден Моника Гейт скандала, може би за да замести появяването на разкритията на Кати О Брайън или как “оралният Моника-Клинтън секс” измести т.нар. “секс с робини-президентски модели”? Кои са тогава робовладелците ако не самите президенти?


продължава   
 


Цитат

„Скритата ръка“, която оформи историята


Как Холивуд разпространява дезинформация за тайните общества
За Google, променящата се реалност и голямата Игра
Цитат
Три окултни ритуала, които промениха света
Този материал бе започнат в началото на годината с идеята да бъдат обяснени окултните аспекти на събитията случили се на 11 септември, 2001 г. Впоследствие проекта прерасна в нещо по-голямо и се опитах да направя текст, който да служи като (поне частична) онтология на ритуала по принцип.Какво означава това?Означава, че 11.09. (наред с другите 2 анализирани събития в текста, които са по-скоро допълнение, а не самоцел) се превърна в инструмент, който да алюзира окултната методология и мислене, по които се манифестират неща във физическия свят. Т.е., макар и да изглежда иначе, това не е анализ на конкретното събитие 11.09. Това е примерен анализ на принцип, чрез който се манипулира реалността. Този принцип не е ясно изведен като за профани, той е щрихиран и подсказан на моменти, и тези, които имат очите да четат между редовете, ще открият достатъчно полезни за себе си парченца от пъзела, които навярно са им убягвали досега.Принципите на магията, които Тъмната страна използва са много по-различни от чисто физическите закони, за които сме учени, че управляват вселената ни и определено са много по-абстрактни от разбирането на лявото полукълбо. Точно затова, човек с логично мислене ще сметне всичко в този текст за несвързана и неясна спекулация. Разбира се, Тъмната страна се е погрижила именно този мисловен модел да управлява света, защото така те могат да правят каквото си пожелаят без да бъдат забелязани. И тъй като взаимовръзките, които съм правил тук на моменти наистина са твърде недоловими на пръв поглед, дори за един езотерик, то предлагам на всеки, който няма магическо-абстрактно мислене да спре дотук, защото и без друго ще му бъде досадно. Ритуалът винаги функционира на ниво, което за логичното съзнание ще изглежда като плаващи елементи без връзка помежду им. Той не може да бъде ясно формулиран и обоснован, пред човек с математическо разсъждение, защото принципите му на действие и смислите чрез които борави са отвъд-линеарни и не са изградени на база съзнание, преживяващо битовото. Ето защо намирам да кажа всички тези неща още в началото, за да няма разочаровани.

Мистичният“ произход на ченълинг-посланията и тяхната употреба от разузнавателните агенции

Настоящият материал представлява ексклузивно интервю с Рейлън Алън, основател и редактор на уеб-списанието „Rumor Mill News Agency“, което започва своя живот с цел разкриване на вътрешна информация. В един момент от своя живот Рейлън била част от „ню ейдж общество“ и силно вярвала, че е избрана да получава‚ „ченълинг послания“ от звездната система Сириус. След редица странни обстоятелства и преживявания, тя се оказва омъжена за агент на ЦРУ, който е дълбоко инфилтриран в редиците на другата голяма (и същевременно съперническа) разузнавателна агенция на САЩ. От него тя научава че „канализираните гласове“, произхождат от „малко по-земен източник“ – разузнаването на флота. Посредством странно пътуване до Австрия в което съпругът ѝ разкрива, че всъщност е тамплиер, тя разбира още, че произхода на предадените съобщения се крие в намерени древни ръкописи от тамплиерите през Средновековието. Рейлън разбира, че голяма част от ню ейдж контактьорите получават своите съобщения по същия начин по който и тя ги е приемала – чрез модерна технология. Тя открива още, че има няколко съревноваващи се фракции, които са замесени в изпращането на тези послания. Удивителната история на Рейлън, ще ви отведе отвъд света на „ченълинга“ и ще ви запознае с тъмната страна и света на разузнавателните агенции и използваните от тях извънземни технологии за контрол над съзнанието     продължава   


Цитат
Истината за Дисни

Илюминати са усъвършенствали изкуството на заблудата далеч над представите на обикновения човек. Съществуването и свободата на човечеството изискват свалянето на маските и разобличаването на техните заблуди. Честността е необходима съставка за всяко едно общество за да може то да функционира правилно. Заблудата се е превърнала в национална традиция, започвайки от бизнес и политическите лидери и завършвайки до най-ниско ниво, сериозно рушейки устоите на обществото докато то не падне.

продължава
Цитат
Програмиране „Монарх“ – история, техники и приложения
Кратка история на контрола
Тайните религии на древен Египет, Индия, Вавилон и Рим са помогнали да се поставят основите на окултизма. Едно от най-ранните писания, които се отнасят към окултизма е египетската „Книга на Мъртвите“, съставена от ритуали, категорично описващи методи на изтезания и сплашване (за да създадат травма), използването на отвари (лекарства) и правенето на магии и хипноза, които в крайна сметка довеждат до пълното поробване на личността. През годините, това са били основните съставки на онази част от окултизма, която е известна като сатанизъм. През XIII век, римокатолическата църква увеличава и укрепва властта си из цяла Европа, посредством инквизицията. Сатанизмът се развива през този период на преследване, окопавайки се дълбоко под булото на различни окултни групи.
През 1776 г., баварския йезуит Адам Вайсхаупт бил упълномощен от династията Ротшилд да централизира мощното ядро на тайните религии, създавайки това, което обикновено е познато като илюминатите или „просветлените“. То е било обединение на мощни окултни потомствени фамилии, елитни тайни общества и влиятелни масонски братства, с общо желание да построят рамката на „Новия Световен Ред“. Привидната цел на тази утопия била да се роди всемирното щастие на човешката раса. Скритите им намерения обаче били постепенно да се повишава контрола върху масите и по този начин те да се превърнат в господари на планетата.


продължава


Монарх-мултимедия # 1, 2 & 3
Монарх-мултимедия # 4
Монарх-мултимедия # 5
Цитат
Холивудска актриса: „MK-ULTRA господства във филмовата индустрия“

Розан Бар е холивудска актриса и комедиант от средна величина, която е била на екран с хора като: Брус Уилис, Джон Траволта, Мерил Стрийп, Киану Рийвс, Ума Търман, Джон Хърт, Мелани Грифит, Джуди Денч и много други... Тя говори открито и никога не се е срамувала да подхваща трудни и противоречиви въпроси, дори ако това е означавало да придобие лоша репутация или да й бъде сложен етикет на „луда“ от масмедиите. Въпреки че не мога да кажа, че съм съгласен с всичките й гледни точки, тя остава една от малкото хора в Холивуд, които се осмеляват да говорят за неговия най-изобличаващ аспект: MK-ULTRA.
Вибрация-натрупване-контрол
Вибрация-натрупване-контрол - „11“ и други психотронни пропагандиЛъжата „Ню Ейдж“
Цитат
Демокрация

Бавно вървяха робите един след друг и всеки носеше шлифован камък. Четирите редици, всяка една, дълга километър и половина – от каменоделците до местото, където започваше строителството на града-крепост, - бяха охранявани от пазачи. На всеки десет роби се падаше по един въоръжен воин-надзирател. Встрани от вървящите роби, на върха на една тринадесетметрова ръкотворна планина от шлифовани камъни, седеше Кратий – един от върховните жреци. Вече четири месеца той мълчаливо наблюдаваше какво става. Никой не го отвличаше, никой не смееше даже с поглед да прекъсне неговите размисли. Робите и стражите възприемаха изкуствената планина с трон на върха като неизменна част от пейзажа. И на човека, ту седящ неподвижно на трона, ту разхождащ се по площадката на върха, вече никой не обръщаше внимание. Кратий си бе поставил задачата да преустрои държавата - поне за хиляда години да укрепи жреческата власт, подчинявайки ? всички хора на Земята, като направи всички, включително и държавните глави, роби на жреците.
***
Един ден Кратий слезе долу, оставяйки на трона свой двойник. Жрецът смени дрехата си, свали перуката и заповяда на началника на стражата да го оковат във вериги като прост роб и да го включат в една от редиците - до един млад и силен роб, който се казваше Нард.
Вглеждайки се в лицата на робите, Кратий забеляза, че погледът на този младеж бе изпитателен и оценяващ, а не блуждаещ и отчужден, както у мнозина. Лицето на Нард бе ту съсредоточено-замислено, ту развълнувано. "Значи, той мъти някакъв план" – разбра жрецът, но искаше да се увери доколко точно е преценил.
Два дни Кратий наблюдава Нард, мълчаливо мъкнейки камъни; седеше с него по време на ядене и спеше до него на наровете. На третата нощ, веднага след командата "Заспивай", Кратий се обърна към младия роб и шепнешком, с мъка и отчаяние, каза, сякаш на себе си: "Нима така ще продължава до края на живота? "
Жрецът видя как младият роб трепна и моментално се обърна към жреца – очите му блестяха. Те святкаха даже при мъжделивата светлина от светилниците в голямата барака.
- Това няма да продължава дълго. Обмислям един план. И ти, старче, можeш да вземеш участие - прошепна младият роб.
- Какъв план? – равнодушно и с въздишка попита жрецът?
Нард разгорещено и уверено започна да обяснява:
- И ти, старче, както и аз, съвсем скоро ще бъдем свободни хора, а не роби. Сметни само: на всеки десет роба се пада по един пазач. И за петнайсет робини, които ни готвят и шият дрехи, наблюдава един. Ако в уговорен час всички се нахвърлим върху стражата, ще я победим. Нека са въоръжени, а ние оковани. Ние сме по десет на всеки един, пък и от веригите става оръжие за предпазване от меча. Нападаме всички пазачи, връзваме ги - и завладяваме оръжието.
- Ех, момко, - пак въздъхна Кратий и отново вяло рече: - твоят план е недомислен: тия, близките пазачи, дето са до нас, може и да разоръжиш, но скоро господарят ще прати нови - сигурно цяла армия - и ще убие въстаналите роби.
- Аз и за това съм помислил, старче. Трябва да се избере такова време, когато няма да има армия. И това време настава: всички виждаме, че армията я готвят за поход. Готвят провизии за три месеца. Значи, след три месеца армията ще бъде където трябва и ще влезе в бой. В сраженията тя ще отслабне, но ще победи, пленявайки много нови роби. За тях вече се правят нови бараки. Ние трябва да почнем да разоръжаваме стражата веднага след като армията на нашия владетел влезе в сражение с другата армия. На вестоносците ще им трябва месец, за да занесат съобщението за незабавно връщане. Отслабналата армия ще се връща поне три месеца. За четири месеца ще успеем да се подготвим за срещата – ще бъдем не по-малко от войниците в армията. Пленените роби ще поискат да бъдат с нас, когато видят какво е станало. Всичко съм го предвидил точно, старче.
- Да, момко, ти с тоя план и своите мисли наистина ще можеш да разоръжиш стражата и да одържиш победа над армията – отговори жрецът вече насърчително и добави: - Но какво после ще правят робите и какво ще стане с господарите, надзирателите и армията?
- Виж, за това не съм мислил много. Засега ми идва само едно на ум: всички, които са били роби, ще станат свободни; а всички, които днес не са роби, ще станат роби, – сякаш мислейки на глас и не съвсем уверено каза Нард.
- А жреците? Кажи ми, млади човече, към робите или към свободните ще причислиш жреците, когато победиш?
- Жреците? За това също не съм мислил. Но сега си мисля: нека жреците си останат жреци. Тях ги слушат и робите, и владетелите. Въпреки че често е трудно да ги разбереш, те са безвредни. Нека си разказват за боговете, пък нашия живот ние по-добре знаем как да го живеем.
- Най-добро е за предпочитане, - отговори жрецът и се престори, че ужасно много му се спи.
Но Кратий не можа да заспи през цялата нощ. Той размишляваше. "Разбира се – мислеше си Кратий, - най-лесното е да съобщя за заговора на владетеля, да хване младежа-роб, явно той е главният подстрекател. Но това няма да реши проблема. Робите винаги ще имат желание да се освободят от робство. Ще се явят нови водачи, ще разработят нови планове, а щом е така, главната заплаха за държавата винаги ще присъства отвътре".
Пред Кратий стоеше фундаментална задача: да разработи план за поробването на целия свят. Той разбираше: да се постигне тази цел само с физическо насилие не е възможно. Трябва психологическо манипулиране на всеки човек, на цели народи. Човешката мисъл трябва да се трансформира - да се внуши на всеки, че робството не е най-висшето благо. Трябва да се задейства самоусъвършенстваща се програма, която да дезориентира цели народи в пространството, времето и понятията. Но най-главното е в адекватното възприемане на действителността.
Мисълта на Кратий работеше все по-бързо, той престана да усеща тялото си, тежките окови на ръцете и краката. И внезапно, като светкавица, възникна програмата. Още неясна и необяснима, но вече осезаема и изгаряща въображението със своята мащабност. Кратий се почувства като единовластен господар на света.
Жрецът лежеше на нара, окован във вериги. И се възхищаваше от самия себе си: "Утре сутринта, когато подкарат робите на работа, аз ще направя условния знак и началникът на охраната ще се разпореди да ме изкарат от робската редица, да ми свалят оковите. Ще детайлизирам програмата, няколко думи – и светът ще почне да се променя. Невероятно! Само няколко думи – и целият свят ще ми се подчини: на мене, на моята мисъл. Бог наистина е дал на човека сила, на която няма равна във Вселената, тази сила е човешката мисъл. Тя произвежда думи и променя хода на историята.
Необикновено благоприятно стечение на обстоятелствата. Робите подготвят план за въстание. Този план е рационален и явно може да им донесе положителен резултат, макар и временен. Но аз, само с няколко фрази, ще поробя навеки не само тях, внуците им и правнуците им, но ще превърна в роби и всички земни владетели за хиляди години напред".
На сутринта, по знака на Кратий, началникът на охраната свали оковите му. Още на другия ден, на наблюдателната му площадка бяха извикани останалите петима жреци и самият фараон. Пред събралите се, Кратий започна своята реч:
- Това, което ще чуете сега, не бива да бъде записано или преразказано от никого. Наоколо няма стени и затова никой друг, освен вас, няма да чуе думите ми. Аз измислих начин за превръщане на всички хора, живеещи на земята, да станат роби на нашия фараон. Да се направи това с многочислени войски и изнурителни войни е невъзможно. Но аз ще го сторя само с няколко изречения! Ще минат само два дни след произнасянето им – и вие ще видите с очите си как светът ще започне да се променя. Вижте: долу дълги върволици оковани във вериги роби носят по един камък. Охраняват ги много войници. Колкото повече роби, толкова по-добре за държавата – така сме мислили винаги. Но колкото повече са робите, толкова повече се налага да се опасяваме от бунт. Постоянно усилваме охраната. Принудени сме добре да храним робите си, инак не могат да извършват тежката физическа работа. Въпреки това, те са лениви и склонни към бунт. Гледайте ги как бавно се мъкнат, а измързеливилата се стража не ги подгонва с камшиците и не бие дори здравите и силни роби. И няма да има нужда от никаква стража. Надзирателите също ще станат роби. Ето как може да стане това. Нека още днеска глашатаите разнесат указ от фараона, в който ще бъде казано: " От утре сутринта на всички роби се дава пълна свобода. За всеки камък, доставен в града, свободният човек ще получи по една монета. Монетите могат да се обменят за храна, дрехи, жилище, дворец в града или за целия град. Отсега вие сте свободни хора!"
Когато жреците осъзнаха казаното от Кратий, един от тях – най-възрастният – каза:
- Ти си демон, Кратий! Замисленото от теб ще зарази с демонизъм всички земни народи.
- Нека да съм демон. И нека замисленото от мен хората да го наричат в бъдеще "демокрация".
* * *
На залез слънце указът бе оповестен пред робите. Те бяха напълно изумени и почти всички не спаха през цялата нощ, представяйки си новия , "щастлив" живот.
На следващата сутрин жреците и фараонът пак се качиха на площадката на изкуствения хълм. Картината, която видяха очите им, надминаваше всяко въображение! Хиляди хора, довчерашни роби, в надпревара мъкнеха същите камъни, както и преди. Плувнали в пот, мнозина носеха по два камъка. Други, които носеха по един, тичаха, вдигайки прах след себе си. Някои надзиратели също мъкнеха камъни. Хората, въобразили си че са свободни, понеже са им снели оковите, се напъваха до пръсване да получат колкото повече от мечтаните монети, за да могат да си уредят щастлив живот.
Кратий прекара още няколко месеца на своята площадка, доволно наблюдавайки ставащото долу. А измененията бяха колосални. Част от робите се обединиха в малки групи, измайсториха колички, и натоварвайки ги догоре с камъни, облени в пот, ги бутаха.
"Те още много приспособления ще изобретят, – с удоволствие си мислеше Кратий. – Ето, вече и вътрешни услуги възникнаха: разносвачи на вода и храна. Част от робите ядат без да спират, не желаейки да губят време да ходят до бараките за обяд и разплащайки се със снабдителите чрез получените монети. Гледай ти – даже лекари появиха сред тях: помагат на пострадалите направо в движение - също за монети. И регулировчици на движението си избраха. Скоро ще си изберат и началници, съдии. Нека си избират – нали си мислят, че са свободни, а същността не се промени, както и преди мъкнат камъни..."
Така и продължават да тичат те през хилядолетията – прашни, потънали в пот, мъкнейки тежките си камъни. И днес потомците на същите роби продължават безсмисления си бяг....
***
 
И разговор по "преданието":
 
- Навярно имаш предвид простите работници. С това май, човек може да се съгласи. Но към категорията на робите няма как да се причислят всички ръководители на предприятия, чиновниците, предприемачите.
- А ти виждаш някаква разлика ли? Тогава формулирай в какво се състои.
- Ами в това, че едните работят - мъкнат камъни като роби, - а другите ръководят мъкненето; по съвременните понятия – "производствения процес".
- Ръководенето е също работа и често по-сложна от носенето на камъни.
- Общо взето - да: на предприемачите им се налага да мислят повече. Мислите им са заети от сутрин до вечер.И какво става тогава? Излиза че и фараонът, и президентът, и канцлерът са също роби?
- Точно така. Станали са роби и жреците, които извършиха този злокобен акт.
- Да, но щом има роби, трябва да има и робовладелци. Кои са тогава те? Щом дори и жреците не са към тях?
- Робовладелецът - това е изкуственият свят, създаван от хората. А надзирателите са вътре в повечето хора и ги шибат с камшиците си, и ги заставят да работят за монети.
- Печална и безизходна картина се получава. Излиза, че през изминалите хилядолетия, докато са възниквали и изчезвали цели империи, сменяли са се религии и закони, а в главвното нищо не се е променило: както си е бил човекът роб, така си е останал. Нима това не може да се поправи?
- Възможно е.
- Как? Кой е способен да го направи?
- Образът.
- Какво значи "образът"? Кой образ?
- Онзи образ, който ще разкрие друга ситуация на хората. Сам прецени, ......, хората, които днес управляват света с пари, мислят, че щастието може да се постигне само чрез власт и пари. И се мъчат да убедят в това всички останали хора, които се напъват да печелят грошове. Но често, вече все по-често, страдат самите победителите в най-безсмислената надпревара. Достигат илюзорни висоти и затова много по-остро от другите усещат цялата безсмисленост на живота си.
Метасемантично хиперразширение v. nine11even
Метасемантично хиперразширение v. 9.11

Цитат
Планът на Сивите
ПЛАНЪТ НА СИВИТЕ”, от Алекс Кулиър. Кои са Сивите? Какво искат? Какви планове имат тези извънземни за човечеството и планетата Земя? Това е едно от многото мнения за извънземната раса, позната като „Сивите”, които Центърът Бърлингтън ще се опита да представи на читателите и изследователите. Тези гледни точки не съвпадат задължително с мнението на Центъра.
.продължава
От сайта Люба Манолова
Цитат


Правителството на ГЕРБ е дългосрочен проект на СОРОС – началото (част 1)
Правителството на ГЕРБ е дългосрочен проект на СОРОС - Превратът (Част 2)


Проектът “Ран – Ът“ ПЪЛЕН ТЕКСТ на БЪЛГАРСКИ

Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #21 -: Юни 12, 2018, 07:47:13 am »
47:52

Йозеф Менгеле
Александр Остин

________________________________________Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #22 -: Юни 12, 2018, 09:28:33 am »

Психовойна (2010) (пълна версия с бълг. субтитри)

Публикуван на 19.08.2012 г.


Психологическата война (Психовойната) се изразява в планирано използване на пропагандата и други психологически методи с основната цел да се повлияе върху мнението, чувствата, отношението и поведението на дадена вражеска група, в името на постигането на националните интереси. Позната е и с термина „информационна война" (infowar), който подчертава тактическото значение на използването на информацията за военни цели.

 Методите, използвани в психовойната, се наричат психологически операции или психологически маневри (на английски PSYOPS, Psychological operations). Те са модерни методи, използвани от военните институции и могат да бъдат описани като сбор от психологически действия, прилагани чрез планирано използване на комуникацията. Прилагат се в периоди на мир, криза или война и са насочени срещу групи от приятели, неутрални или врагове (правителство, обществено мнение, организации, групи или индивиди) с цел да повлияят на отношението и поведението на избраната група и да се постигнат определени политически резултати. Психовойната може да се определи като неконвенционална война, стремяща се да унищожи съзнанието на врага, вместо неговия военен потенциал.

 „Психовойна" е филм на режисьора Скот Нобъл (режисьор и на Human Resources) от 2010 г. В него се проследява историята на пропагандата и връзките с обществеността в САЩ. Кои са създателите на пропагандата? Дали психовойната във военно време и рекламата в мирно време не са едно и също нещо? Дали цялото общество не е жертва на подобна психовойна? И ако е така, то как бихме могли да реагираме? Изключително интересен и интелигентен филм.

 Metanoia-Films.org
Сценарист и режисьор Скот Нобъл
Разказа Микела Джей
Превод и субтитри Даниела Пенкова и анонимен преводач в dotsub.com

Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #23 -: Юни 12, 2018, 01:05:06 pm »
Кръвно жертвоприношениеPRINCE


 Принс е бил УБИТ! Разкрил е НАЙ-СТРАШНАТА ТАЙНА преди КРАЯ!
Apr 22, 2016

Алтернативният изследовател Марк Дайс твърди, че Принс е убит от Илюминатите чрез това, което е известно като

 „кръвно жертвоприношение“ – ритуално убийство, което в последствие е замаскирано като предозиране с дрога.

Убийството е направено навръх 90-тия рожден ден на кралица Елизабет 2 - в нейна чест, като един от ключовите членове на ордена, макар и не най-могъщия.

Според Дайс мистичната организация е убила и редица други любими звезди, които са си позволили да разкрият опасни истини.
Техни жертви са Хийт Леджър, Пол Уокър, Кърт Кобейн, Робин Уилямс, Уитни Хюстън, Филип Сеймор Хофман, и най-вече Майкъл Джексън.
Всички те са се осмелили да оповестят тайни на върхушката или на техните корпоративни слуги и са се превърнали в жертви на „кръвно жертвоприношение“, а тяхното убийство е замаскирано като инцидент, предозиране или естествена смърт.
_____________________________________________________________
Бележка от мен: По темата - Виж:

Проект Албатрос, статията "Мирише на МК-Ултра"
 http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=244.0
_____________________________________________________________
Но ето какво разкри големият Принс. Това е интервюто, което му донесе смъртната присъда.
Това е малко известно интервю на Принс с журналиста Травис Смайли от 2011.

В интервюто Принс разкрива, че има план за депопулация на планетата, който е в пълен ефект. Той разкрива, че това се постига с т.нар. КЕМТРЕЙЛС .
Принс е категоричен, че структурирано пръскат хората с отрова от самолетите. Той заявява, че има информация, че точно това причинява многото болести, с които населението е  незабележимо избивано. Той многократно е слагал скрити послания в музиката си. Какво според вас значи „ПУРПУРЕН ДЪЖД“!?
Принс разкрива, че точно Илюминатите – всемогъщо общество, което буквално отглежда хората като „зеленчуци в парник“ и ни пръска с различни химикали!

 http://bojinkata.blog.bg/novini/2016/04/23/prins-e-bil-ubit-razkril-e-nai-strashnata-taina-predi-kraia.1446667

bojinkata! Това да не твой блог? Благодаря ти за данните. За съжаление видеото липсва. Ще го потърся сега.

Ето това трябва да е интервюто:

Prince interviewed by Tavis Smiley in 2011, Talks about EVERYTHING!

World Peace
Публикуван на 22.04.2016 г.
Prince interviewed by Tavis Smiley in 2011, Talks about EVERYTHING!
With Dick Gregory @ State of the Black Union 2008
Much love to Prince and to all of You.. Enjoy the "Afterworld" Brother:)
______________________________________________________________________________________________________________________________
 http://bradva.bg/bg/article/article-79714#.Wx-vu31-7MJ ______________________________________________________________________________________________________________________________

Следното видео е с подобна информация, но не е със BG субтитри, както е отбелязано, поне, до където го изгледах:

КАКВО РАЗПРЪСКВАТ НАД СВЕТА? - BG Sub
______________________

PRINCE BET Interview

CHAZZ Clarence Ross
Публикуван на 23.04.2016 г.
PRINCE BET Interview with Chaka Khan & Larry Graham 10/27/98
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
CHAZZ Fans & Friends: This is a rare, revealing interview that I kept in archive. It was never formerly aired. I enhanced and edited it to fit the YouTube format. If you like it, or otherwise, please subscribe to me on YouTube and also join me on FaceBook ... thanxs .... CHAZZross.com * CHAZZclr@aol.com * (818) 899-0066.

____

Prince talk about Jehovah Witnesses Religion
Принс говори за религията на Свидетели на Йехова
(през време на видеото тече музика, която според мен пречи на слушаемостта, но каквото е такова. Принс разказва как вярата е променила живота му...)
« Последна редакция: Юни 12, 2018, 01:15:37 pm от Мила »

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #24 -: Юни 12, 2018, 10:54:26 pm »

                                                                             Chavez: US weapon test caused Haiti earthquake


Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #25 -: Юни 19, 2018, 12:12:06 pm »


Кондензационни следи, наричани от някои кемтрейлсКонспиративната теория за химическите самолетни линии (наричани още кемтрейлс, от англ. chemtrails) твърди, че някои следи, оставяни от самолетите в небето, са следи от химически или биологични агенти, преднамерено разпръсквани на големи надморски височини с цели, пазени в тайна от обществеността в секретни, нелегални програми, ръководени от правителствени власти.[1] Тази теория не е приета от научната общност, според която съществуват единствено кондензационни следи (наричани още контрейлс, от англ.) и няма научни доказателства в подкрепа на конспиративната теория за химическите линии.
Като резултат от популярността на тази конспиративна теория официални държавни агенции в САЩ, Канада и Великобритания са получили хиляди оплаквания от хора, които настояват за обяснение.[1][2] В свое становище Военновъздушните сили на САЩзаявяват, че тази теория е измислица, която „е изследвана и опровергана от множество доказани и акредитирани университети, научни организации и значими медийни публикации“.[3] Министерството на околната среда, водите и селското стопанство на Обединеното кралство посочва, че химическите самолетни линии не са научно признат феномен.[4] Лидерът на правителството в Камарата на общините в канадския парламент отхвърля идеята за химическите самолетни линии като „популяризиран израз“ и добавя, че „тезата за тяхното съществуване няма никаква научна основа“.[5]
Думата „кемтрейл“ (на англ. chemtrail) идва от „кемикъл трейл“ (на англ. chemical trail), т.е. „химически линии“. Тя няма отношение към други форми на разпръскване в атмосферата, като засяването и поливането чрез средствата на селскостопанската авиация, облачното засяване, авиорекламата и противопожарното въздухоплаване.[6]Терминът се отнася конкретно до въздушни следи, които са причинени от систематично изпускане при големи височини на химически субстанции, които не се откриват в обикновените кондензационни следи, което има за резултат образуването на характерни следи в небето. Поддръжниците на тази конспиративна теория обясняват целите на подобна практика с управлението на слънчевата радиация, контрол на популацията,[1] въздействие върху хидрометеорологическите процеси,[2] разпръскване на електропроводящи материали, които да служат за прилагане на електромагнитни супероръжия (като каквото е определяна HAARP),[7] или прилагане на биологическо или химическо оръжие, като се твърди, че тези линии причиняват респираторни и други здравни проблеми.

Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #26 -: Юни 20, 2018, 06:24:15 pm »
Контакти с извънземни


Бивш агент на цру за извънземните


"Без формат" - Тайните на ЦРУ и КГБ за контактите на висше ниво с извънземни
Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #27 -: Юни 20, 2018, 06:28:56 pm »
Тунели във времето и пространството"Без формат"- Тунели във времето и пространството. Междузвездни полети.

 ;) от Българското осведомително пространство...


И:


War in space would end our dreams of exploring the stars

( Войната в космоса ще сложи край на мечтите ни да изследваме звездите)

Just one battle in space could permanently end our dreams of exploring the solar system. But it’s exactly what Presidents Trump, Putin and Xi are preparing for.
( Само една битка в космоса може да прекрати трайно нашите мечти за изследване на слънчевата система. Но точно това е, за което се подготвят президентите Тръмп, Путин и Xi.)

Jamie Seidel

News Corp Australia Network

JUNE 19, 2018

2:46PM


https://www.news.com.au/technology/innovation/military/how-war-in-space-would-end-our-dreams-of-exploring-the-stars/news-story/e30adc1f02a500665a4bb60bd191acb6
« Последна редакция: Юни 20, 2018, 06:37:28 pm от Мила »

Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #28 -: Юни 24, 2018, 04:16:24 pm »
9/11

I. Лекцията на Джуди Уд   


Знаете кой направи 11.09.2001, но знаете ли какво всъщност се случи?

Знаете ли какво всъщност се случи на 11.09.2001 г. - част 2


 Имах щастието да попадна на тези две видеа, засягащи събитията на 11. 09. 2001. Гледна точка, отразена от тях е обоснована от анализа на д-р Джуди Уд, веща в "Материало-знанието".

Разглеждам събитията през призмата на 'времевите преходи', в контекста на някои особености, които са описани и в други досиета на световно-известни събития, каквото е Проекта Филаделфия, а също бедствената случка с Дятлов. ...
Някои детайли от документираното по случая Дятлов ми направиха впечатление, в сравнение с данните от Събитията 9/11 през прочита на д-р Джуди Уд...
След този отговор ще извадя конкретните данни от събитията с групата на Дятлов и подобното от данните от анализа на д-р Уд.
...

сравнителни данни по случая Дятлов и събитията 9/11

Първа част Случая Дятлов:


http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=372.msg2290#msg2290

Температурата в планината била около -30°, а жертвите – облечени само частично. Някои от тях били само с по една обувка, а други боси или по чорапи. Това се обяснява с хипотермията – около 25% от жертвите на измръзване стават толкова дезориентирани, че започват да се събличат. От публичната информация, предавана от журналистите, става ясно, че:

- Шестима от групата са умрели от хипотермия, а другите трима – от фатални наранявания.
- Няма следи, показващи наблизо да е имало други хора.
- Палатката е разкъсана отвътре навън.
- Жертвите са починали около 8 часа след последното си ядене.
- Следите от лагера показват, че всички от групата са го напуснали по собствена воля, пеша.

Теорията за местните хора д-р Возрождений отхвърля, като заявява, че такива наранявания не могат да бъдат причинени от друг човек. Нужната сила е била огромна, а по телата няма видими наранявания на меките тъкани.
Тестовете за радиация показали високи дози на радиация по дрехите на някои от жертвите.
Официалното становище е, че деветимата скиори са загинали от “непреодолима неизвестна сила”. Случаят официално е приключен през Май 1959г. поради липса на обвиняема страна. Всички документи били изпратени в секретен архив, част от който станал достъпен през 90-те години.


Съмнения

Някои хора твърдят, че разследването е пропуснало или игнорирало някои важни факти.
След погребенията, роднините на жертвите твърдели, че телата били с някакъв странен кафеникав тен.
В едно интервю бивш следовател по случая казва, че уредите са отчели висока радиация по самия връх и това е причината такава да бъде открита и по телата. Източникът на радиацията обаче така и не бил открит.

Друга експедиция на около 50 километра южно от мястото на инцидента, твърдят, че са видели странни оранжеви сфери в нощното небе същата вечер. Подобни сфери са наблюдавани и на други места в периода Февруари-Март 1959г.

В някои доклади са описани много метални отломки в района на инцидента, което кара някои да смятат, че са замесени военните.

Както и коментар:

"Кой спи по слипове и чорапи, в палатка при -20 градуса?" 9/11( из лекцията на д-р Джуди Уд. ):

Къде отидоха кулите?

       Част IIСвидетелства за използване на технология, основана на насочена свободна енергия на 9/11.


- Тук виждаме "препечените" коли.Припомням, че д-р Уд използва "препечен" в смисъл на "изгорен, унищожен".

- Патрик Конъли бил точно там на ъгъла, когато едната кула станала на прах.


Това е Сграда 7.

Той се спуснал към бомбоубежището и установил, че нещо там не е наред.
Бомбоубежището било разрушено.
Долу, в сутерена?!

Той излязъл навън, не можел да вижда накъде да върви и се отправил към пътя.
И докато си проправял път слава богу, тази кола се възпламенила и така просветнало и той могъл да види накъде да върви. А навсякъде било пълна тъмница.Забележете неизгорялата хартия наоколо.Ето мястото, където бяха кулите. Ф.Д.Р драйв.


Това е Уест Бродуей.
Аз понякога говоря за него като за тресавището, защото изглежда така.Въпреки мокрите хартии, около пожарникарските маркучи, в близост до хартиите, прахта и отломките, само колите са препечени.Това е паркингът с препечените коли. Ф.Д.Р. Драйв. Някои хора  вярват, че колите са били откарани там. Не всички от тях са били откарани там. Аз не знам дали някои са, но знам, че някои не са.
Един от доброволците е свидетел на спонтанното самовъзпламеняване на тези коли.
И както приятеля на Дж. Стефанополус, той опитва да обясни начина:

Може би огнено кълбо се е спуснало от кулите и е възпламенило колите. - Това е най-доброто му хрумване.


Друго интересно нещо:
 тук на Манхатън бридж - спасители пътуват към Световния Търговски център.Те споделят: Жегата можеше до се усети още на моста. Толкова горещо беше откъм кулите.Но хартията тук не е изгоряла, тогава как можеш да усещаш жегата чак оттам.
Обзалагам се, че са усещали "нещо" и го интерпретират като "жега".
Някакъв вид енергийно поле.
Защото разстоянието си е доста голямо.
 Сега ще погледнем пътя на Патрик Конъли по Уст Бродуей.
Отново: там е паркингът, там е Уест Бродуей.
Той излиза от вратата на Сграда 7 и тръгва да върви.

--

И по цялото това разстояние до тук има препечени коли.
Тук е Сграда  7, той идва до кръстовище 'C', завива наляво в тази точка.
Можете да виждате препечни коли през цялото разстояние по мократа улица с мокри хартии и отломки.

Е, какво възпламени всичките тези коли? Ако вярвате, че са били възпламенни.
Падащи отломки от кулите?
Защо обаче те не падаха върху тези сгради:
Върху тях падна само прах.
Как става така, че горящите отломъци падаха само долу, между сградите. Това си е доста дълбок каньон.


Това е Сграда 7. Все още е твърде рано сутринта, за да видите пламъци да излизат от нея.

Тя не изглежда да е пострадала.
На мен този автобус не ми изглежда да е горял.
Нещата, които са горели обикновенно накрая са черни. Аз не виждам никакви следи от пламък. Тази кола тук изглежда ръждясала.


Това е доста кратко време за стоманата да ръждяса.

 

Това е Уест Бродуей.

 

Забелжете липсващите дръжки на вратите.

 

Липсващия двигателОще отломки падат от бившата сграда на СТЦ.
Ние сме на Уест Бродуей и Баркли.
Много трудно се диша, но вижте наоколо.

 

Това следва да е било епицентъра, където кола подир кола са горели. Автобуси са напълно унищожени, изгорени из основи до стоманата.

 

- Този двигател? Чакайте! Защо няма да го има?


Това са още снимки от същата улица.
Липсващи дръжки на вратите. На още една се е случило нещо с двигателя. Отделението за двигателя.
Ръждясала кола... И това е все още рано този ден. И Сграда 7 е все още в добро състояние.
Не знам какво е това. Изглежда като крак.

--

Обърнете внимание на отворените капаци. Вратите им са отворени, след като заключванията им се разпадат бързо.

Тази полицейска кола е интересна. Изпечена е, където е шевът на вратата, но не и отпред.
- Дали гумените уплътнения спояват като електрозаварка
? - Не знам. Обаче е странно разпадането или препичането.
Хората казват: е, автомобилните пожари сартакива.
Аз обаче мога да ви кажа разликите между тези и обикновените автомобилни пожари.
Погледнете това предно стъкло, или по скоро там, където то липсва.
Изглежда сякаш е почистено за ново боядисване. Коли минали пожар имат парчета стъкло, останали някъде по ъглите. Всичко тук е толкова странно.
Това е ъгълът, където Патрик Конъли завива. Там било непрогледно тъмно. Не бихте могли да видите ръцете си, ако не сте пред, каквито и да са,  тези неща. Те изглеждат като огън. Наричам тези неща Читос. Приличат на разпилени по земята читос. Донесох от Щатите една мостра Читос. Те приличат точно на това тук, малки оранжеви неща. А, ето... Тук ги наричате... царевични пръчици.

 

Виждате ли тези оранжево пламтящи неща. Вие няма да ги сбъркате със закуските,Но аз обръщам внимание, че тук има нещо необикновено. Това оранжево нещо няма поведение на нещо, което е нагорещено. Затова го нарекох огън-читос, пламтящи пръчици. Не искам да се приема, че това е обикновен огън.

 Може да е, но може и да не е.Това не е обикновена снимка, а силно контрастен негатив на тази.
 Вижте този огън, това, което изглежда като огън, встрани от автомобила. Какво гори? От страната на автомобила излизат пламъци. Но аз не виждам нито едно доказателство за експлодирал бензинов резервоар. Изглежда те не експлодират. Нещо друго се случаваше.Хартията не гори.В някой от записите има следното:

докато чакахме започнахме да гасим запалените автомобили.

Да, какво друго да се прави.Интересно е също така, че някои от тях казват, че първоначално водата няма въздействие върху тези огньове.Нагорещените неща излъчват светлина, но не всяко нещо, което свети е горещо.
Да, нагорещените неща светят, но само защото светят, не означава, че са нагорещени.
Не знам тук имате ли светулки? Те светят. Светят благодарение на химически процес.
Мисля, че и тези са не - нагряващи се лампи. [ посочва лампата ] Но също така ги има и флуоресцентните лампи.
Те произвеждат светлина по различни начини. Няма проблем да развиете флуоресцентна лампа докато работи.
Имайте предвид това.

--
Това би *** неизгоряла хартия.
Нещо светещо.
И някой от движението на търсещите истината ще каже:  Ето, виждаш ли - разтопен метал!
Чакай малко? Разтопен от топлина метал?
А защо тогава хартията не е изгоряла
?
 А ето тук имаме тези оранжеви читос - царевични пръчици.
И въпреки, че ги има върху хартията, тя не гори. Това не е нормално.
Друго значително нещо тук е, че това е алуминиевата обшивка на сградите.
Чистият алуминий се топи при 660 градуса по Целзий.
Малко по-ниска, малко по-ниска е, ако е смес.
Така, че не повече от 660 градуса, вероятно 600 градуса е температурата на топене на алуминиевата обшивка. По-близо до 600-те.
За да се получи нагряване до бяло, до жълто, температурата трябва да е 1100 градуса.

" Хюстън, имаме проблем!"

А защо не капе?

Алуминият свети, когато обаче е на локва.
Това е снимка в близък план на този ъгъл. Изглежда сякаш, че дори алуминия свети.
Но ако това тук е бял пламък, този алуминий трябваше да е разтопен.
Така изглежда, че светенето се дължи на друга причина, различна от топлината.


Фруоресцентните крушки използват... вид плазма, за разлика от съпротивителното нагряване при крушките с нажежаема нишка.
Ако това поле с отломъци беше нагорещено, бихте ли пуснали маркуча за кислород през него?
И бихте стоели на другия му край? С режещата горелка в ръка? Това би била самоубийство. Обаче никой не гръмна. Така, че това не е топлина. Какво е това?Мнозина са виждали тази снимка като доказателство за топлината, защото някой е маркирал тези точки.
На тази снимка, която е частична комбинация между NASA, USGS и JPL.

Един направил снимката, друг я коментирал и така нещата се объркали. Или пък данните са верни, но неправилно интерпретирани като топлинно излъчване.
Може пък да е друго, друг вид интересен енергиен сигнал.И така в точка Е температурата е 819 градуса по Фаренхайт. 437 градуса по Целзий.
Да кажем,че малката купчинка там е Сграда 3 или останките й.
Ето я Сграда 3. Там има езро. Централен водопровод бе прекъснат, напълвайки улиците с вода.

--
Този мъж дори върви в дълбоката до коляно вода. И съвсем не прилича на варено пиле.
Водата ври при 212 градуса по Фаренхайт, 100 по Целзий.
Това не  горещо. Или това не е вода
.
И отново, това е тресавището, Уест Бродуей.
Много неизгоряла хартия - буйна зеленина. Цялата зеленина също не е обгоряла. Сградите не са обгорени. Сфетофарите, лежащи на пътя не са обгорели или разтопени.
Двигателят на тази кола е имал и по-добри дни.
През няколко пресечки всички коли са препчени, но няма дървета, сгради, улични знаци, кото да са препечени.Виждате ли общото? Колите са върху гуми, които ги изолират от земята.Нещата, които са стъпили на земята, са заземени. Може това да е връзката.Това е по време на разчистването.
Там виждате спонтанно самовъзпламеняване.**
Има и по-близък план. Тук виждате хидравлично оборудване.
--
Хората казват, че това е огън, горял 99 дни.**
Добре, обаче това не е истински огън. Хидравликата на тези машини със сигурност ще се повреди при температура 82 градуса по Целзий. Около 180 по Фаренхайт.

Това е интересно:Жените идват и си отиват. До десет пъти през ноща, често и до 2 часа, доставяйки каквото и да потрябва на спасителите, за да си вършат работата. Като например тези, работещи на горещите точки.- "Обувките с метални бомбета са важно нещо" - [ интервюират две от помагащите жени ].
- Обувки с метални бомбета? **
- "Обувки с метални бомбета. Сред отломъците на места 1100 градуса. Обувките на момчетата просто се топят за няколко часа. И им горят краката"
--
Д-р Уд: Обувките на момчетата се топят за няколко часа. Няма обаче съобщения за изгорели крака.
Това изявление беше повтаряно отново и отново. Шзобщо не обвинявам тези момичета - те се опитват да обяснят нещо. Обувките очевидно се разпадат. И те трябва да бъдат подменяни поради някаква прична. Но ако там  е 1100 градуса и хората се движат наоколо, и обувкштепсертопят, би трябвало да имаме поне няколко съобщения за изгорели крака. То е същото да кажа, че ако стоманената ми печка се топи, пуйката вътре е повече от добре изпечена. Това се повтаря, подобно на мотива:

"сградите се изпариха"

Хората не осъзнават, че чуват нещо и после постоянно го повтарят. Всички го правим в някаква степен. Трудно е да не го правим - ние действаме като стадо.

Руди Джулиани също прави нтересно изявление.
От къде Джулиани знае каква е температурата?Джулиани: "На земята имаше огньове с 2000 градуса по Фаренхайт. Аз можех да стоя тук, а вие там, и аз да ви описвам гледката, а помежду ни да пламне огън. И само поради волята на Господ няма да бъдем убити."

д-р Уд: Още веднъж, откъде Джулиани знае темпратурата?
2000 градуса по Фаренхайт - на грил ли са седели? Дори по-горещо от грил.
Но има нещо, което им напомня на огън. И това е най-доброто обяснение, което могат да намерят.
Друг феномен е навитите килими. Прилича на такива.
Килимите идват навити, но как това се отнася към сградата.
Гледаме как са конструирани сградите - те имат тези предварително сглобени елементи, широки три колони и високи три етажа. Те са натоварени аксиално. И ако ги претоварите, независимо дали материалът е пренагрят и не може да носи товара или сградите се срутят, те ще се огънат. Но независимо дали огъването е навън или навътре, те ще се огънат. И свиването ще е около хоризонталната ос. Ето така.Те ще се повият около хоризонталната ос. Защо тогава тези колони са прави?
В земята има хубава дупка, която е празна.
Наоколо няма много други, но те са прави, не са огънати. Има някои колони, които са огънати.

Вероятно сте смачквали алуминиеви кутийки. Ръбове, кото се образуват по стените са много остри, не гладки като тези. А тези дори не са пропукани.Не знам как ще ги огънете така, дори и ако ги нагреете. Това е гладко огъване без пукнатини. Повече от 180 градуса.Тези вертикални колони бяха намерени огънати по вертикалната, а не по хоризонталната ос. Извити са по вертикалната ос. Няма обяснение. Те изглеждат като навит килим. Прави колони, но са увити около централните оси. И това със сигурност не изглежда като огъната колона.По скоро изглежда като топка макарони.Няколко греди с I - профил, също огънати около вртикалните им оси.
Ако ги пренатоварите така, те ще провиснат.
Какво обяснява това? Това гладко изкривяване.


 

 Ето тук няколко падащи колони и wheatchex.
Това долу е Сграда 3, а това е разпадащата се кула 2. Това е по-високо, защото още не се вижда Сграда 3.
При това падащо парче, обърнете внимание на тази зона. Тук.
Виждате, че материала липсва. Това нещо се разпада по пътя си надолу. Между тези две снимки. Защо, след като не беше пренатоварено?

След това в сградата на Бенкърст тръст намираме тази греда...

_________________________________________________________ следва _________________________________________________________
Първоначално мислех да представя лекцията на д-р Уд частично, доколкото ми бе необходимо да изведа данните в сравнение със случая Дятлов.
Докато отново и отново преглеждах лекцията, сметнах за необходимо да поставя цялата лекция на д-р Джуди Уд. Започвам от втора част, защото там присъстват данните, подобни от тези по случая Дятлов. След като приключа с набирането в писмен вид на лекцията, ще я поставя цялата.
В този си отговор съм добавила почти цялата втора част на лекцията - Знаете ли какво всъщност се случи на 11.09.2001 г. - част 2. Продължението и изводите ще добавя.

Във връзка със сравнителния ми анализ на данните - ' Дятлов \  9/11' препоръчвам отговор
« -: Юни 11, 2018, 09:21:46 pm » към настоящата тема, Публикувано от: Psyhea

Скаларни оръжия

https://www.parallelreality-bg.com/statii/control/71-2011-01-23-12-52-19.html

Някои данни към анализа:

1. Вероятен сценарий за скаларна война

Следното може да ви се стори като научна фантастика, но скаларните оръжия са били изобретени през 1904 г. от югославския имигрант и гений Никола Тесла (1856 или 1857-1943 г.)

След неговата смърт през 1943 г. много нации тайно развиват неговите лъчеви оръжия, които сега са така преработени и толкова мощни, че използвайки сателит притежаващите го могат да:
• нанесат поражения подобни на атомна бомба
• предизвикват земетресение
• предизвикат ураган
• предизвикат цунами
• причинят моментално замръзване – избивайки всичко живо на мили разстояние• причинят голяма температура подобна на огнена топка над голяма площ
• постигнат масов контрол над съзнанието на цялото население
• четат мислите на всеки по света дистанционно
• афектират REM-съня на всеки като изпращат подсъзнателни картини към визуалния кортекс
• причинят халюциногенни ефекти или симптоми на химично или биологично отравяне• причинят болестна епидемия като вмъкнат „сигнатурата” на болестта в клетъчната структура
• парализират или убият всеки който искат в радиус 50 мили
• преместят нещо от неговото място във времето и пространството по-бързо от скоростта на светлината без видимо предупреждение, чрез пресичане на 2 или повече лъча заедно всяка мишена може да бъде достигната – дори да е на обратната страна на Земята

Ако някоя от главните сили притежаващи скаларни оръжия като САЩ и Русия реши да изстреля ядрена ракета, за да атакува другата, има голяма вероятност целта да не бъде достигната защото може да бъде унищожена със скаларната технология още преди да е напуснала „хангара”.

Чрез подслушване на радиовълните, самото знание че ще бъде изстреляна би било достатъчно мишената да бъде унищожена докато е още в бункера, като по нея се стреля от космически сателит.
Освен това невидими движещи се бариери и кълба от плазма (произведени от пресечени скаларни лъчи) могат да унищожат лесно всяка ядрена ракета докато тя се движи към мишена си. Ако и това не помогне ракетата може да бъде унищожена с щит на Тесла, който би унищожил всичко което попадне в неговото въздушно поле.

Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Преди и след Розуел
« Отговор #29 -: Юни 24, 2018, 09:33:32 pm »

9/11

What if the Fourth Plane Hit Its Target? (9/11)17.06.2018 г.


Тагове към темата: нацисти окултизъм военни