Apocryphal Academy

Автор Тема: Нов Световен Ред - проект от зората на човечеството до наши дни  (Прочетена 9561 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Най-известните теории на конспирацията

Публикувано на: 18 декември, 2009


Тайни експерименти и лукави заговори. Сенчести общества. Потайни срещи в задимени стаи. Според вярващите в теориите на конспирацията, истината е някъде там – тя просто се крие от населението от тайни общества, чиято цел е да контролират света (или да го спасят). Наречете го апофения (човешката склонност да вижда образи, там където ги няма), или реалност, която е твърде ужасна за останалите от нас, за да я приемем – каквато и да е причината, теориите на конспирацията са били част от човешката култура още откакто Каин решава, че Господ и Авел са скроили заговор срещу него. Това са някои от най-често срещаните теории на конспирацията днес.

Следи в небетоСъществуват много привърженици на теорията, че Щатите и други правителства използват инверсионните следи, оставяни в небето от военните самолети, за да освобождават отровни химикали от високо. Привържениците на тази теория предполагат, че тези следи са наситени с най-различни субстанции, които са необходими за изпълнението на строго секретни правителствени проекти, като например масови ваксинации срещу антракс, блокиране на слънчевите лъчи за предотвратяване на глобалното затопляне, контролиране на климатичните условия, или отслабване на умовете на хората, за да им се попречи да осъзнаят и да се борят срещу настъпването на Новия световен ред. Американските военновъздушни сили отхвърлят тези твърдения. Един от вярващите в тази конспирация е певецът Принс, който споменава в едно интервю, че по негови наблюдения винаги, когато в небето има повече самолетни дири, в квартала му се увеличават побоищата и скандалите.

HAARPРазположената близо до Гейкона в Аляска „Програма за високочестотно активно облъчване на полярното небе“ (HAARP) е създадена за изучаване на йоносферата и проучването на потенциални нови методи за комуникация и наблюдение. Проектът се спонсорира от военноморските и военновъздушните сили на САЩ, от Университета в Аляска и от Агенцията за изследователски проекти по сигурността. Съоръжението разполага с 180 антени, с височина 22 метра, които предават мощни радио сигнали, временно активизирайки чрез нагряване части от йоносферата. Макар правителството да твърди, че няма нищо скрито в HAARP, мнозина мислят другояче. Някои хора смятат, че истинската цел на HAARP е да се създаде оръжие под формата на мощен електромагнитен лъч, с който да се унищожават вражески самолети, да се смущават вражеските радио комуникации, или да бъде използван в междугалактическа война. Други вярват, че целта на HAARP е да контролира климата и да спира развитието на страните от Третия свят, като задейства земетресения и цунами. Контрол над ума, холограми в небето и оръжие за масово унищожение достатъчно мощно, за да разруши цялата планета, също са сред предполагаемите цели на проекта.

Нацистки НЛО и тайни обществаТеориите, свързващи нацистите с окултното и тайните общества са били тема не само на документални книги и филми, но и на много комикси и научно-фантастични романи. Чилийският дипломат и тълкувател на Езотеричния нацизъм Мигел Серано твърди в своята книга „Златната панделка“, че Адолф Хитлер е бил въплъщение на индийския бог Вишну, който е дошъл на Земята, за да установи арийско господство. Книгата твърди, че Хитлер и неговата Нацистка партия са използвали Нова Швабия (тайна немска база разположена в земите на Кралица Мод в Антарктика), за да комуникират с Хиперборейците – небесни същества, за които се смята, че са прародители на арийската раса. С помощта на знанията, придобити чрез тези комуникации, нацистите разработват флота от летящи чинии, които Хитлер един ден щял да използва, за да се сдобие с тотален контрол. Серано твърди още, че нацистите са използвали Нова Швабия, за да обуздаят силата на Врил – митична енергия, която за първи път е описана през 1871 г. в научно-фантастичната книга на Едуард Булър-Литън „Врил: Силата на идващата раса“.

Други конспиратори смятат, че през 1921 г. в Берлин е създадено „Обществото Врил“, чиято цел била да осъществи връзка с арийските извънземни, командващи силата на Врил, както и да изучава произхода на арийския народ. Членството в него се припокривало с това в „Обществото Туле“ – организация с подобна идеология, която дава началото на Нацистката партия. В тези две общества членували Адолф Хитлер и Хайнрих Химлер, както и много други членове на Нацистката партия. Според българския инженер Владимир Терзийски, нацистите били успели да обуздаят чудната сила на Врил и с нейна помощ през 1942 г. кацат тайно на Луната и построяват база, която по-късно е унищожена от американските, или съветските астронавти, по време на техните тайни кацания през 1957-58 г.

Кацането на ЛунатаПрез 1974 г. авторът Бил Кейсинг публикува своята книга „Ние никога не сме кацали на Луната – лъжата за 30 милиарда долара“, в която твърди, че всичките шест мисии Аполо са били фалшифицирани от NASA и правителството. По-късно той заявява, че NASA е организирала катастрофата на совалката „Чалънджър“, понеже се опасявала, че астронавтите на борда ще разкрият измамата за кацането на Луната. Кейсинг и неговите поддръжници смятат, че през 60-те години на миналия век технологиите не са били достатъчно напреднали за осъществяването на подобна мисия, но американското правителство е искало да спечели Космическата надпревара със Съветския съюз и затова е скалъпило кадрите за кацането на Луната през 1969 г., с помощта на филмови декори. Сред доказателствата, цитирани от привържениците на тази теория, е това, че забитият в лунната повърхност американски флаг се развява, въпреки липсата на атмосфера или вятър.

ЦРУ контролира умаСъществуват няколко теории на конспирацията, касаещи Проект MK-ULTRA – строго секретна програма на ЦРУ за контролиране на съзнанието, в която се извършват експерименти върху хора, с помощта на наркотици като ЛСД, електрошокове, хипноза и други методи, през 50-те и началото на 60-те години на миналия век. Макар съществуването на Проект MK-ULTRA да не е отречено до днес, цялата документация свързана с него е унищожена през 1973 г., по заповед на тогавашния директор на ЦРУ Ричард Хелмс, за да се запази програмата в тайна. Една от теориите засяга атентата над сенатор Робърт К. Кенеди, извършен от Сирхам Сирхам. Тази теория, известна като „Хипотезата за Манджурския кандидат“, твърди, че Сирхам е бил подложен на промиване на мозъка от ЦРУ, което го използвало за убийството на Кенеди, без той да осъзнава действията си. Психологът д-р Едуард Симсън-Калас, който интервюира Сирхам в затвора, както и адвокатът на атентатора, са поддръжници на тази теория. Друга теория на конспирацията за MK-ULTRA гласи, че масовото самоубийство на култа в Джоунстаун* в Гаяна се дължи на продължителни експерименти на ЦРУ за промиване на мозъка. Теорията предполага, че 909-те членове на култа, които умират от отравяне с цианид, не са били под влиянието единствено на своя лидер Джим Джоунс, а са били използвани и като опитни зайчета от ЦРУ. Смята се, че операциите по Проект MK-ULTRA не са били прекратени през 1963 г., както твърди ЦРУ, а продължават и до днес.

* култа в Джоунстаун
http://kriminalnidosieta.com/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B0%D0%B8/%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BC-%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B9%D1%81%D1%82/

Зона 51 и РозуелНа 8 юли 1947 г. един летящ обект се разбива близо до Розуел в щата Ню Мексико. Първоначалните новинарски съобщения описват обекта като „летящ диск“, но скоро след това командващият генерал на Осма въздушна дивизия отхвърля тези твърдения, заявявайки, че обектът е метеорологичен балон. Инцидентът е забравен до 1978 г., когато публичният интерес е разпален отново от интервюто на майор Джеси Марсел – един от хората, които разчиствали останките от катастрофата. Той вярвал, че обектът не е бил метеорологичен балон, а космически кораб, и че военните са потулили случая. След публикуването на интервюто му през 1980 г. се появяват и други очевидци на инцидента, които разказват, че от падналия кораб са били извадени телата на живи извънземни. Тези твърдения, включително и това на съдебния лекар Глен Денис, който заявява, че е извършвал аутопсия на извънземно, довеждат до популяризирането на теорията, че правителството укрива факта за контакт с извънземна раса. Смята се, че секретната военна база Зона 51 в щата Невада е център за изследване на останките от Розуел, за срещи с извънземни, както и за пътувания във времето и телепортации.

Експериментът ФиладелфияЕкспериментът Филаделфия, известен също като Проект „Дъга“, е секретен военен експеримент, който, според конспираторите, е целял да направи невидим за радарите военния кораб „Елдридж”, посредством силно електромагнитно поле. Автор на теоретичната разработка е самият Айнщайн, а техническото изпълнение на проекта било поверено на един друг гениален откривател – роденият в Хърватска учен Никола Тесла. Според теорията, експериментът е бил частично успешен. Очевидци на събитието твърдят, че на 22 юли 1943 г. „Елдридж“ е изчезнал почти напълно, като само лека мъгла е маркирала очертанията му. Те смятат, че корабът е бил телепортиран в друго измерение. Говори се, че опитът е бил проведен с екипажа на борда и, когато кораба се появил отново, някои от моряците били вградени в структурата му, а други се чувствали зле. Тази история излиза на бял свят за пръв път през 1955 г., когато Карлос Алиенде, който твърди, че е видял инцидента от борда на плаващия наблизо търговски кораб, изпратил няколко писма описващи събитието на изследователя на НЛО Морис К. Джесъп. През 1984 г. Експериментът Филаделфия става тема на едноименен научно-фантастичен филм.

Проектът Монтаук


Класически пример за това как теориите за конспирация се преплитат една в друга е версията свързваща Експеримента Филаделфия с така наречения Проект Монтаук. Според тази теория, през 1952 г. учените, които участвали в разработката на Експеримента Филаделфия, се събират в Кемп Хироу в Монтаук Лонг Айлънд, за да обсъдят как техните открития биха могли да бъдат използвани за целите на психологическото военно дело. Една от версиите гласи, че, когато Конгресът отказал да им даде средства за проекта, учените получили подкрепата на Департамента по сигурността, който им дал безотчетни 10 милиона долара в нацистко злато, придобито по време на Втората световна война. Дънкан Камерън, който твърди, че е оцелял от експеримента, разказва, че е пътувал във времето и е ходил на Марс. Той също твърди, че бил започнал да остарява с по една година на час, което принудило „инженерите на времето“ да го върнат в миналото, за да убеди баща си да има друг син, който след това бил използван, за да бъде заменен с него бързо остаряващият Дънкан.

Конспирацията 9/11Наричащи себе си „Движение на истината за 9/11″, някои хора разпространяват различни теории на конспирацията, касаещи терористичните атаки от 11 септември. Една от тях гласи, че операцията е била режисирана от американското правителство съвместно с други световни лидери. Филмът „Zeitgeist“ твърди, че администрацията на Буш е знаела за планираните атаки преди те да се случат. Те са били извършени с цел да се създаде причина за Войната срещу тероризма и да се прикрие нейната истинска цел, а именно икономическа изгода и увеличаване на контрола над населението. Привържениците на теорията за контролирана експлозия твърдят, че пълното рухване на Кулите близнаци не се дължи на разбилите се в тях самолети, а е било възможно единствено чрез заложени предварително експлозиви. Друга теория гласи, че самолети изобщо не е имало, а просто видеоматериалът за инцидента е бил подправен. Тези и други подобни теории биват отречени от американското правителство като нереални, но в интернет съществува общество, отдадено на конспиративните теории, което продължава да вярва в тях.

Протоколите на Старейшините на ЦионПубликуваните в Русия през 1903 г. „Протоколи на Старейшините на Цион“ често се смятат за предшественици на много от съвременните теории на конспирацията. Тексът описва план за световно еврейско господство и набира популярност през 1917 г., по времето на Болшевишката революция, която сваля руската царска власт и дава начало на управлението на Комунистическата партия. Протоколите обикалят Европа и Северна Америка в годините преди Втората световна война под формата на антисемитска пропаганда. През 1919 г. във Филаделфия е отпечатана една версия на текста, в която думата „евреин“ е заменена с „болшевик“, което подхранило допълнително страха на американците към комунизма в годините на Червения страх. Макар да били провъзгласени за фалшификат, вероятно създаден от агентите на руската царска тайна полиция, Протоколите продължават да бъдат публикувани, четени и приемани за автентични от много антисемитски кръгове, най-вече в Близкия изток.

Глобалното затоплянеСред многото призиви, спонсорирани от правителства и корпорации, приканващи консуматорите да живеят „зелено“, се появяват някои противници, които твърдят, че глобалното затопляне е недоказана догма или абсолютна измама. Подобни идеи виждат бял свят за първи път в документалния филм „Парникова конспирация“, който се излъчва във Великобритания през 1990 г. Филмът се фокусира главно върху учените скептици, които твърдят, че са им били отказани средства, с които да докажат теориите си. Някои привърженици на теорията твърдят, че истерията за глобално затопляне се подхранва с цел да помогне на световните лидери да постигнат Новия световен ред. Други твърдят обратното, казвайки, че глобалното затопляне е изфабрикувано от леви радикали, с цел да спрат глобализацията и развитието на западната индустрия.

Ученият Уилям М. Грей, който е виден скептик по въпроса с глобалното затопляне, твърди, че хората не са отговорни за промените в климата и че мозъците на днешните деца се промиват, за да приемат тази идея.

СПИНВ няколко свои статии и книги пенсионираният дерматолог Алан Кантуел предлага идеята, че вирусът на СПИН е разработен от американското правителство и е инжектиран на нищо неподозиращи хомосексуалисти под формата на пробна ваксина за Хепатит Б.Подобна теория, предложена от бившия зъболекар Ленърд Хоровиц, твърди, че СПИН е форма на биологично оръжие, разработено за американското правителство, чиято първоначална цел е била да контролира броя на населението в Африка.

Смъртта на принцеса ДаянаМнозина, сред които и бащата на Доди Файед – египетският бизнес могул Мохамед ал Файед, вярват в теорията, че катастрофата от 31 август 1997 г., която причини смъртта на принцеса Даяна и нейния любовник, всъщност е била режисирана от британското кралско семейство. Файед твърди, че Даяна е била бременна от сина му, но връзката между разведената принцеса и египетския мюсюлманин се считала за недопустима от расисткото кралско семейство. Бившият агент от британските тайни служби Ричард Томлинсън заявява, че MI6 са държали Даяна под наблюдение и са замесени в смъртта й. Той разказва в едно интервю, че шофьорът на колата е бил заслепен от внезапна ярка светлина, която се появила на изхода на тунела и така бил изгубил контрол над автомобила. Според Ал Файед, шофьорът Хенри Пол, чиято аутопсия показала наличие на алкохол в кръвта, също е работил за MI6.  Всички тези твърдения се опровергават от официалното полицейско разследване на смъртта на принцесата.

Новият световен редПредполагаемите кукловоди на много от гореспоменатите конспирации стоят начело на една сенчеста клика, която се свързва с най-различни организации – Фримасоните, Тристранната комисия, Билдерберг клуб. Предполага се, че те се стремят да наложат на всяка цена свое единно световно правителство, понякога чрез открити средства, а друг път чрез подставянето на марионетни режими, които да отговарят пред тях. Тази теория, напомняща до голяма степен на „Протоколите на Старейшините на Цион“, претърпява забележително развитие през годините.Произходът на тезата за Нов световен ред може да бъде проследен до времената отпреди появата на Протоколите, когато някои кръгове се опитват да хвърлят вината за Френската революция върху едно от многобройните тайни общества, действащи в централна Европа през 18-и век, а именно Илюминатите. Илюминатите са представяни като аморални и дори сатанински поклонници на безскрупулната жажда за политическа власт, чиято цел е световното господство. Смята се, че те са прониквали и корумпирали другите подобни общества, опитвайки се да свалят всички правителства и религии.

Постепенно конспираторските страхове за социална стабилност се прехвърлят към работническите движения. За новите марионетки на Илюминатите са набедени радикалните комунисти. В края на 19-и век тази теория се слива с антисемитизма от Протоколите, давайки начало на тезата за Юдео-масонска конспирация, според която най-високите нива на Фримасоните и водещите еврейски финансови фамилии в Европа се обединяват, с цел да създадат едно деморализирано общество от индивиди, движени единствено от своите консуматорски апетити.____
http://kriminalnidosieta.com/strogo-sekretno/nay-izvestnite-teorii-na-konspiratsiya/

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил

Цитат
Главни цели на Илюминати

19135655l9mXA1A5.jpg


от illumuminati

   ,,Не е достатъчно само да се победи влиянието на духовенството и да се лиши Църквата от авторитет. Необходимо е да се разруши самата религия."!

   Novus ordum seclorum - Нов световен ред. Този масонски лозунг може да се прочете на банкнотите от един долар, заедно с масонския символ, който е изобразен на тях - пирамидата с всевиждащото око на ,,Великия архитект на Вселената" на върха й. Новият световен ред - (НСР), се въвежда с помощта на тайните общества. Поставят се доверени посветени на най-възлови позиции в банковото дело, бизнеса, политиката, медиите, армията, медицината и на привидно несвързани една с друга организации и институции, които обаче служат на същите хора. А останалите в йерархията под тях често нямат никаква представа за планът, на който несъзнателно стават проводници.   Много организации и движения имат различни имена и изглежда като че ли преследват различни цели, но всъщност са манипулирани от едно и също място в името на осъществяването на един глобален план - Световно правителство (неизборно); световна банка; световни полицейски сили, които ще следят за поддържането на установените от световното правителство закони; здравеопазване в което цари пълно господство на фармацевтичната индустрия; поставяне на микрочипове на населението, като данните се съхраняват в централен компютър и следене с помощта на GPS; контрол над всички източници на енергия...   С други думи ПЪЛЕН КОНТРОЛ над човечеството, НСР, чието мото е глобализацията, желае да има на разположение затъпяло, без много претенции, робски послушно, и намалено по брой население, което да обслужва елита. Да се унищожи националната самоличност и суверенитета на държавите, да се намали значително населението на Земята, да се държи в тайна и да не се дава достъп до каквато и да е технология, която дава възможност за използване на практически неограничена и евтина енергия за различни нужди и най-вече да не се дава възможност на човек да се развива духовно!   ,,Светът се ръководи от съвсем различни персонажи, а не от тези които хората си представят, че виждат." - Бенджамин Дизраели, министър-председател на Англия в периода 1874-1880г. Световното невидимо все още и неизборно правителство управлява и налага своята воля чрез различни институции като Кръглата маса, Трилатералната комисия, Билдербергския клуб, Римския клуб, СТО, Световната банка, МВФ, ГАТТ, НАФТА, и други структури обслужващи интересите на транснационални корпорации и банки. Римският клуб например (и не само той, разбира се) пропагандира, че ако светът не бъде управляван само от едно световно правителство, ще настъпи страхотен хаос. 


 МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ са един от начините чрез който действат. Илюминати или самопровъзгласилия се ,,елит", за да налага своя план на глобализация и НСР. Под благовидния лозунг ,,свобода, равенство, братство" и в името на,,високоблагородни цели" използвайки също и честни, но наивни хора като параван в тях, последните два века масонските ложи са били в основата на всички революции, военни, политически и икономически трусове връхлетели човечеството. За да създаде благоприятни условия за разпространението си и за постигане на тъмните си цели, ,,елитът" привлича в масонството както държавни глави, така и много влиятелни, активни и изглеждащи ,,благонадеждни" политически и обществени дейци.
 
Ето какво пише в


Протокол 9 (,,Протоколи на ционските мъдреци"):  ,,Нееврейското масонство служи като параван на целите ни, докато планът за активирането на нашата сила е добре замаскиран.... и остава за повечето хора една непозната и неразбираема за тях мистерия..."     
 Протокол 15: ,,Междувременно докато постигнем нашето царство, ние трябва да действаме по обратния път. Ще създаваме и унищожаваме франкмасонските ложи във всички страни на света, за да вкараме в тях всички, които могат да станат или която са бележити и именити в обществената дейност, така че в тези ложи ще имаме интелигенцията на гоя (неевреите), която е много важна като средство за влияние. Ние ще поставим всички ложи под централно ръководство, което ще знаем само ние, а за всички останали ще бъде напълно непознато. То ще бъде съставено само от наши мъдри старейшини. Ложите ще имат свои представители, които ще служат само като параван на централното масонско ръководство, откъдето ще излиза паролата и програмата. В тези ложи ние ще вържем всички революционни и либерални личности... Между членовете на тези ложи ще бъдат почти всички агенти от интернационалната и националната полиция, които работят за нас. Този род хора, който с готовност влизат в тайни организации, обикновени са кариеристи, авантюристи и общо взето хора, повърхностно мислещи, с които няма да имаме никакви проблеми да се справим, за да ги накараме да въртят механизма на машината, която работи за нас... Гоите влизат в ложите от личен интерес или от любопитство, за да захапят залък от някаква благинка, а някои - за да имат възможност по някакъв начин да представят пред хората своите фантазии... Съвсем естествено е, че ние, а не някой друг, трябва да ръководим масонската активност и действия..." 


Протокол 11: ,,Това е главното и основното, за което ни служи нашата организация на тайното масонство, което не е добре познато, и целите на което дори не са толкова много, колкото се предполага от тези животни гоите, вкарани от нас в ,,шоуто" на армиите от масонски ложи с цел да се хвърли прах в очите на техните народи..." (За ,,Протоколи на ционските мъдреци), - Protocols of the Leamed Elders of Zion, преведена и издадена у нас от Никола Николов през 1995, той пише: ,,Прочитайки тези ,,Протоколи", веднага разбирате истинското положение в страната, в която живеете, както предчувствате какво ще настъпи през следващите години. Разбира също как и колко действията на вашите избраници ще се различават от техните предизобрни ,,думи и обещания"...    За достоверността на тази книга говори и фактът, че след болшевишката революция в Русия, осъществена от юдео-масонството, всеки у когото е откривана е бил разстрелван, а екземплярът унищожаван! ,,Протоколите" са ясно доказателство за пъкления план, който е замислен за човечеството и се осъществява все още неспрян стъпка по стъпка. Все още огромната част от хората дори не знаят, че в целия съветски административен апарат евреите и евреите-масони са били повече от две трети до 99 процента от състава на някои комитети, начело с В. Ленин. Ето какво пише в излизащото в Ню Йорк еврейско издание ,,Ди америкън хибрю" от 10.09.1920г.: ,,Болшевишката революция в Русия беше работа на еврейския ум, на еврейското недоволство, на еврейското планиране, чиято цел беше да се създаде ,,нов ред в света". Това, което се извърши така превъзходно в Русия благодарение на еврейството, трябва чрез същата умствена и физическа сила да стане действителност в целия свят.")!!

  През месец юни 2000г., ако си спомняте, в България дойде главният масон на НАТО Робърт Удуърд 33-а степен, шеф на Върховния съвет в ложата Ориент-НАТО. Тази масонска структура обединява върховните съвети на държавите - членки на НАТО. Под неговото ръководство у нас беше инсталиран също Върховен съвет на масоните в България на 07.01.2001г. под егидата на върховния съвет майка - Южната юрисдикция на САЩ. Същото НАТО, което в разрез с всички международните норми извърши агресията над суверенна Югославия, хвърли поне 31000 бомби с обеднен уран, за да донесат ,,мир и благоденствие в провинция Косово" и предизвика екологична катастрофа в целия регион. Масоните непрекъснато заявяват, че целта им е нравственото усъвършенстване и че видимата страна на тяхната дейност е благотворителността. А невидимата?! Ако ги попитате ще ви отговарят със сложен метафоричен език, мъгляви и нищо незначещи фрази, а в повечето книги за масовия читател ще намерите същото.   Показателно е писмото от 15 август 1871г. на един от най-известните изобщо масони Албърт Пайк 33 степен в йерархията (оглавявал е Южната юрисдикция на Шотландския обряд на франкмасонството в САЩ през последния век, а статуята му се намира във Вашингтон), до друг масон 33 степен Великия майстор Джузепе Мазини - ,,Ние ще дадем широка възможност за действие на нихилистите и атеистите и ще предизвикаме страшни социални катаклизми... тогава навсякъде, гражданите чувствайки се задължени да се защитават от това световно малцинство от революционери, ще изтребят тези унищожители на цивилизацията, и мнозинството разочаровано от християнството, чиито деистичен дух от този момент ще е останал без компас, търсещ тревожно идеал, но не знаещ накъде да насочи обожанието си, ще получи чистата доктрина на Луцифер, която най-накрая ще бъде извадена на бял свят... което ще доведе до унищожаването на християнството и атеизма, и двете покорени и изкоренени едновременно..."   В ,,Решения на Световния масонски конгрес" в Париж, 1889г. пише - ,,Не е достатъчно само да се победи влиянието на духовенството и да се лиши Църквата от авторитет. Необходимо е да се разруши самата религия."!   Папа Пий IX е казал за масонството: ,,Една коварна, измамна и извратена организация, вредна и за религията и за обществото."    Акад. Б. Палюшев: ,,..тайните масонски общества често използват благовидната фасада на християнството, за да прокарват своите намерения и цели в социалната сфера. Никой външен наблюдател обаче, не може и да подозре, че зад тази фасада се крие съвършено друга религиозна система (тази на луциферианството), в която се посвещават само избрани членове от тези общества. Но от друга страна тези хора дори и не подозират, че самите те са инструмент в ръцете на още по-могъщи и по-завоалирани кръгове в обществото, които от своите скрити позиции упражняват невиждана досега власт и влияние. Ако кажеш на един обикновен човек, че именно тези общества определят и контролират най-мощната управленска институция в света-  тази на американския президент - реакцията ще бъде ,,това не може бъде"."   Лойд Джордж, един от от най-активните масони в периода около Първата световна война е измежду главните виновници за Ньойския договор, който разпокъса България. Той е бил важна фигура в учредяването и на Обществото на народите, предшественик на ООН. Американският президент Хари Труман, масон 33-а степен е този, който заповядва през 1945г. да се хвърли атомната бомба над Хирошима и Нагазаки. Той е един от основателите на Северноатлантическия пакт (НАТО) и автор на доктрината ,,Труман" - план за империалистическа експанзия и инициатор на ,,студената война". Френската буржоазна революция, удавила в кръв цяла Франция, ВОСР, която направи същото в Русия, Първата и после Втората световна война и много други регионални и по-големи войни и конфликти са сътворени от Илюминатите и осъществени и чрез масонството. Евреите-масони Ленин, Керенски, Троцки, Джержински и много други сатанисти като тях избиха милиони руснаци - холокост несравним с този, който спекулират чифутите-ционисти - същите, които всъщност са истинските виновници за смъртта на десетки милиони руснаци, германци, поляци, чехи, унгарци, роми и т.н.   Втората световна война Масовите убийства на християни в Русия са били по заповед на Троцки (Лейба Бронщайн), тогава военен комисар, като планът за изтреблението на православната християнска интелигенция е бил негов. Същият на един митинг в Киев публично заявява, че евреите са създали руската революция! Той е уредил разпространяването на бацили на холерата и тифа сред населението, като при условието, в които живеел хората след болшевишката революция умирали като мухи. ,,Холерата ще ни помогне да се справим с глада" - цинично и открито е заявявал той. Троцки е авторът на следното мъчение - завързвали човека в чувал пълен с въшки, за да бъде бавно и мъчително изяждан от тези паразити!! (що за човек би направил това?)   Но това е само част от неговата сатанинска изобретателност, Той назначава изключително евреи за политкомисари в Червената армия. Джержински, известният шеф на ,,ЧК", е бил негов ,,конкурент" в гнусните деяния. Символиката на масонството се вижда в отличителните знаци използвани в Съветския съюз и бившите социалистически страни - петолъчка, сърп и чук, както и някои известни девизи (,,Един за всички, всички за един", ,,Винаги готов!" и др.) Ушанки с петолъчка (обърната с върха надолу) е носела една специална девизия още през 1920г. в Червената армия е било въведено принудително неизтриваемо клеймо на лявата ръка - черна петолъчка. Знаете ли, че пречупеният кръст (свастиката), който е бил символ на нацизма е присъствал на банкнотите, печатани след масонската болшевишка революция, т. нар. ,,керенки"?! А не ви ли е направило впечатление, че знамето на Европейския съюз е пълно с петолъчки! Скаутското движение е също масонско творение и същата сатанинска символика присъства и там.
   Тайните общества и посветените, особено тези от вътрешните кръгове, имат определен код на общуване чрез символи, таен език, определени движения, фрази и ритуали, както и някои дати. Някои други по-важни и често срещани символи освен споменатите вече пирамида с всевиждащото око на върха и петолъчката, са шестолъчната звезда (звездата на Давид), обърнатата свастика, пламък или факла, орел, бухал (сова), птицата феникс, обелиск, кръст в кръг. Всички тези символи можете да ги откриете изрисувани по различен начин в гербовете на различни обществени, световни и секретни организации и общества - ЦРУ, ФБР, НАТО, ООН и др.    Албърт Пайк в своята книга ,,Нравственост и догма", пише: ,,Част от символите се показват на посвещавания (в ниските или т.нар. сини степени), но той е умишлено заблуждаван чрез лъжливи обяснения. Целта е не той да разбере символите, а да си представя, че ги разбира." Това е структурата на класическите тайни общества, които привличат под благовиден предлог за духовно усъвършенстване известни личности и ги използват като параван, като само най-високите степени са посветени в плана.   Манипулацията продължава и в науката. Смята се, че модерната наука, води началото си от английския философ материалист Френсис Бейкън (края на 16 и началото 17 век.) Именно затова обаче няма нищо чудно, че е толкова едностранчива и тесногръда. Според Бейкън материята е обективно съществуваща първооснова на всички неща, а целта на познанието е да се увеличи властта на човека над природата. Но... Бейкън е бил член на тайното общество ,,Орденът на шлема" и според известният историк на франкмасонството Менли Дъдли, граф на Лейсестър, а отгледан от Николас и Ан Бейкън, откъдето взема и фамилията си. Впоследствие Бейкън става един от най-влиятелните хора в Англия. Логичният въпрос е защо след като Бейкън е имал посвещение в тайното познание и очевидно е бил съвсем наясно с духовната същност на човек и истинското състояние на нещата в природата, е отстоявал материалистическата теория, която става и догмата, според която се развива науката.  Исаак Нютон също е бил масон и очевидно също е бил наясно с ограничеността на материалистическия възглед на науката, но въпреки това също го е поддържал. Както вече писах целта е хората да не осъзнават, че са духовни същества преди всичко! Затова и официалната наука, която се преподава, е въведена в определени коловози и се стреми да не излиза от тях. Тези, които дръзнат да се усъмнят или да предложат истината, биват атакувани по всички възможни начини. Най-често това става с помощта именно на техни колеги, много които от злоба, а и от невежество се нахвърлят върху тях и ги обвиняват в метафизично мислене и какви ли не други ,,грехове". За повече информация по въпроса за масонството ви препоръчвам книгите на Олег Платонов, Никола Николов, Григорий Климов.

С две думи,според теория на конспирацията ,щатите не са нищо друго,освен отдела за мръсни поръчки на короната,а всички президенти са кръвни родственици с кралицата и протежета на монархията. 


Ето нещо от нета/приемам го за градска легенда,и все пак..буди интерес :) 
Цитат

 Ð¡Ð½Ð¸Ð¼ÐºÐ° на Проект Пробуждане-Мистерии И Загадки На Света.


Фамилиите, управляващи света са влечугоподобни


Фамилиите, управляващи света са влечугоподобни
Кръвната линия, известна като Уиндзор и нейните разклонения съдържат дълга поредица от фараони в Древния Египет, включително Рамзес Втори (1295-1228 пр.Хр.). Тя съдържа и хибридите между извънземни и хора, които са управлявали Шумер, Вавилон, Гърция и Троя и които днес управляват света.
Една обща връзка в тази кръвна линия е Филип Македонски (382-336 пр.хр.), който се оженил за Олимпия и техен син бил Александър Велики (356-323 пр.хр.) – тиранин, ограбил този ключов регион на Гърция, Персия, Финикия, Египет, Вавилон, бившите земи на Шумер и Индия, преди да умре във Вавилон на 33 годишна възраст. По време на своето властване над Египет, той основал град Александрия – един от най-големите центрове на езотерични познания в древния свят. Александър бил обучаван от гръцкия философ Аристотел, който получил знанията си от Платон, а той – от Сократ. Кръвната линия и скритите напредничави познания винаги са вървели ръка за ръка. Тази ключова кръвна линия се спуска от най-известната египетска царица Клеопатра (60-30 пр.Хр.), която се омъжила за най-известния римски император Юлий Цезар и му родила син, който станал Птоломей четиринадесети. Тя родила и близнаци от Марк Антоний, който имал свои връзки с тази кръвна линия и многото й разклонения (тази кръвна линия се свързва и с Ирод Велики- оня Ирод от историите на Иисус и продължава до римското семейство Писо, написало историите от Евангелието и “открило” митичната фигура наричана Иисус).
Същата кръвна линия включва и Константин Велики-Римския император, който през 325 сл.Хр. въвел християнството въз основа на древните истории в религията, които познаваме днес, както и крал Фердинанд от Испания и кралица Изабела от Кастилия-спонсори на Христофор Колумб. Нещо повече-най-често използваната версия на Библията е била съставена и спонсорирана от друг клон на същата кръвна линия, Крал Джеймс първи на Англия.
Линията на Джеймс, според изредените по-долу генеалогични източници, може да бъде проследена назад до 1550 пр.Хр. и включва много Египетски фараони, включително Рамзес Втори. Същата кръвна линия е свързана със семейство Медичи, което подкрепило Христофор Колумб и създало Катерина Медичи, кралица на Франция, умряла през 1589. Неин доктор бил Нострадамус. Линията включва Рене д`Анжу, Дюкът на Лоран и Къщата на Лоран, където били наети Нострадамус и Христофор Колумб. Роднините по кръвна линия на Медичи и къщата на Лоран, кралица Изабела от Кастилия и крал Фердинанд от Испания, също били спонсори на Колумб, когато „открил“ континентите Америка.
Симеон Кобургготски е в родова връзка с фамилията
Тази кръвна линия включва и династията на Хабсбургите – най-мощната фамилия в Европа под владичеството на Свещената Римска Империя. Те са Джофри Плантадженет и кралската династия Плантадженет в Англия; крал Джон, който подписал Магна Харта; Крал Хенри първи, втори и трети, които били изключително близки до рицарите Темплиери, както бил и крал Джон; Мария Стюарт и династията Стюарт, включително крал Джеймс I в Англия, спонсор на версията на Библията, съставена от крал Джеймс; крал Джордж първи, втори и трети; Едуард първи, втори и трети; кралица Виктория; Едуард седми; Джордж пети и шести; кралица Елизабет втора; принц Чарлз и другите разклонения на Елизабет, Ана, Ендрю и Едуард; принц Уилиам и Хари, от женитбата на Чарлз с принцеса Даяна; Американските президенти Джордж Вашингтон, Джон Адамс, Джон Куинси Адамс, Томас Джеферсон, Франклин Делано Рузвелт и Джордж Буш-всички са разклонения на тази кръвна линия. Тя продължава до година 2000 с президента на САЩ Джордж Буш младши и неговия брат Джеф Буш.
Франклин Д. Рузвелт е част от рептилската фамилия Уиндзор
Ако направите едно задълбочено генеалогично проучване ще откриете, че всички президенти са от тази кръвна линия. Проучването на родословните дървета показа, че 33-ма от проучените четиридесет и двама президенти до Клинтън, са свързани с Шарлман, а 19 са свързани с Едуард Трети в Англия. Всички президентски избори от и включително Джордж Вашингтон през 1789г, са били печелени от кандидата с най-кралските гени. Сега вече става ясно как и защо. Президентите на САЩ не са избирани с бюлетин – те са избирани по кръв. И това е само една от кръвните линии на влечугоподобните и само някои от нейните разклонения.
Моите проучвания на родословните дървета на известни личности недвусмислено потвърждават, че не става дума за това, че извънземните ще дойдат или, че ще ни завладеят – става дума за това, че те всъщност контролират планетата във все по-нарастващ мащаб от хиляди години до днес. И когато казвам извънземни, нямам предвид всички тях, а само определена група – влечугоподобните.
Има хора, които твърдят, че „демонизирам“ влечугоподобните, като показвам връзката им с глобалната конспирация и че ги обвинявам за всичко, но аз не слагам всички тях под общ знаменател и не твърдя, че те са основната причина за
съществуването на глобален контрол. Истинската причина е в милиардите хора, които отдават умовете си на установените „норми“ и се оправдават с това, че всеки друг прави същото. Ако хората мислеха самостоятелно, никой нямаше да може да управлява живота им, независимо дали е влечугоподобен или не.
Елизабет II е определяна като глава на рептилите от конспиративните автори
Истинската причина сме ние и поради това, ние самите държим ключа за превръщането на затвора в рай. Не всички влечугоподобни са злонамерени – става дума само за една група от тях, която се стреми да манипулира човечеството. Други групи от тях се опитват да ни помогнат. Нямам намерението да превръщамм целия вид влечугоподобни в демони. Съществуват твърдения, че Новият Световен Ред ще се наложи и ние нищо не можем да направим срещу това. Според мен можем, защото в края на краищата, тестето с картите е в нас.
« Последна редакция: Юни 19, 2018, 03:04:01 pm от Psyhea »

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
Орденът на илюминатите и постигането на Нов световен ред

колаж: Bultimes.bg

Идеята за Нов световен ред не е нова, а датира още от края на 17-ти век и началото на 18-ти век. Тя е възникнала първоначално в Новия свят (така са наричали Америка преди), където болшинството от хората били намерили спасение от религиозното и монархическо потисничество на стария континент.
В Европа също искали промяна, защото хората изнемогвали от монархическата и религиозна схватка, която им се упражнява. Редица тайни общества се създавали, които имали просвещенски характер и търсели начини за намаляване на властта на монархията и религията. Тези тайни общества обаче не били организирани и имало много слаба координация между тях. Имало голямо желание за промяна, но страхът си казвал думата и липсвали почти всякакви действия.
вижте още: Масонството и илюминатите
Това продължило до създаването на Ордена на илюминатите на 1 май 1776 година, които в последствие обединили голяма част от тайните просветителски общества за общо действие. През същата година Америка обявява своята независимост, като държава Съединени Американски Щати и отхвърля господството на Британската корона. Тринайсет години по-късно пламва и Френската революция.
Революциите обаче не са крайната цел на Ордена на илюминатите. Адам Вайсхаупт набелязва първоначално 4-ри точки, които орденът трябва да следва при създаването на Нов ред в Европа първо, а после и в останалия свят или Нов световен ред.

1. Премахване на частната собственост
Адам Вайсхаупт е бил противник на частната собственост, която според него създавала изкуствено неравноправие между хората. Едните имали прекалено много, за сметка на другите, които живеели в нищета и без нищо. Той нарича частната собственост и враг на просвещението, защото много талантливи мозъци не можели да си развият възможностите.

2. Отнемане на наследствата и прекратяване на наследствеността
Орденът на илюминатите презирал унаследяването на титли и земи. За тях не е било справедливо да се получава титла по наследство, а да се дава спрямо познание, което би било от полза за цялото общество. Адам Вайсхаупт в своите речи споменава за общество, където всеки ще има толкова, колкото му е нужно и всички ще бъдат третирани наравно, без да се гледа за тяхното потекло или религиозни възгледи.

3. Разбиване на традиционното семейство
Традиционното семейство по онова време е държало жената в пълно подчинение, без право на образование или пък каквото и да е мнение. Орденът на илюминатите е искал да има полово равенство между мъжете и жените, като по този начин да се промени структурата на традиционното семейство. Адам Вайсхаупт казва, че жената трябва да има равни права с мъжа, понеже и тя е човешко същество, като него. Жените носят също умове, а илюминатите много държат те да се развиват и да творят нови постижения.

4. Унищожаване на религиите
През 18-ти век Ватиканът и инквизицията са все още господствали на по-голяма част от стария континент. В почти всички университети преподавали йезуити, а научните дисциплини били сведени до това, което съвпадало с религията. Орденът на илюминатите ненавиждал църквата и религията, понеже за тях тя убивала науката и унищожавала познанието. Адам Вайсхаупт казва, че един ден ще се постигне свят основан на науката, а не на религиозното „проклятие“.

Орденът на илюминатите го реализират този план бавно и постепенно от над 200 години насам. Те са успели да дадат права на жените и да премахнат влиянието на църквата, както и донякъде да обезличат унаследените титли при монархиите. В днешно време монархиите нямат почти никаква власт, а са по скоро нещо, като музейни експонати.

Цитат
Какво цели Световното Правителство

Резултат с изображение за denver international airportот illumuminati


Ще бъде създадено единно световно правителство и единна парична система, с постоянни неизбираеми олигарси, които избират лидерите сред своите под формата на феодална система, както е било в средните векове. В този единен свят населението ще бъде ограничено чрез намаляване броя на децата в едно семейство чрез болести, войни и глад, докато от цялото население в света не остане само един милиард хора, които носят полза за управляващата класа в строго и точно определени области на дейност.


 Няма да има средна класа, а само управници и слуги. Всички закони ще бъдат унифицирани в рамките на юридическата система на световните съдилища, използващи един и същ кодекс от закони, за изпълнението на който ще следи Полицията на единното правителство, а обединените въоръжени сили на Единния свят принудително ще внедрят законите във всички бивши страни, които повече няма да се разделят с граници. Системата ще се основава на базата на благоденстващата държава; който се покори и служи на Единното световно правителство, ще бъде възнаграден със средства за живот; който се разбунтува, ще бъде унищожен с глад или ще бъде обявен извън закона, ще стане мишена за всеки, който поиска да го убие. Притежаването на лично огнестрелно или хладно оръжие ще бъде забранено. 


 Ще бъде разрешена само една религия - Църквата на Единното световно правителство, която, както ще видим, съществува от 1920 г. Сатанизмът, луциферианството, черната магия ще бъдат признати за законни предмети за обучение със забрана на частните или църковните училища. Всички християнски църкви ще бъдат разрушени, а самото християнство при Единното световно правителство ще отиде в миналото.- За да се въведе положението, при което няма да остане никаква лична свобода и никакви концепции за свобода, няма да съществуват форми като републиканско управление и неотменим суверенитет на народа. Националната гордост и расовата принадлежност ще бъдат изкоренени, а в преходния период дори споменаването за расовия произход ще бъде предмет на най-сурови наказания.


 На всеки човек ще бъде внушено, че той е създание на Единното световно правителство. Всички хора ще имат идентификационни номера, които лесно ще се проверяват. Тези идентификационни номера ще бъдат вкарани в свободен файл в компютъра на НАТО в Брюксел, Белгия, до който всички учреждения на Единното световно правителство ще имат бърз достъп по всяко време. Файловете на ЦРУ, ФБР, полицията в щатите и местната полиция, Данъчното управление в САЩ, Агенцията по извънредните ситуации, Агенцията за социално застраховане ще бъдат значително разширени и ще легнат в основата на базата данни на персоналните досиета на всеки американец.


 Браковете ще бъдат поставени извън закона и семейният живот, както го разбираме днес, няма да съществува. Децата ще се отнемат от родителите в ранна възраст и ще се възпитават от надзиратели като държавно имущество. Такъв експеримент беше проведен в Източна Германия при Ерих Хонекер, когато децата бяха отнемани родителите, които бяха смятани за нелоялни граждани. Жените ще бъдат развращавани с постоянния процес на "еманципацията на жените". Свободният секс ще бъде принудителен.
 Нарушенията на установените правила от една жена възраст над 20 години сурово ще се наказват. След раждането на две деца жената ще се обучава на самостоятелни аборти; съответните данни ще се съдържат в персонално досие на всяка жена в регионалните компютри на Световното правителство. Ако жената забременее, след като е родила две деца, насилствено ще бъде изпращана в клиника за извършване на аборт и ще й бъде приложена стерилизация.


 Широко разпространение ще получи порнографията, а във всяко кино ще се показват задължително порнофилми, включително хомосексуална и лесбийска порнография.
Употребата на "възстановяващи силите наркотици" ще бъде задължителна - всеки човек ще има квота за наркотици, които могат да се купуват в магазините на Световното правителство в цял свят. Широко ще се разпространяват наркотици, които променят съзнанието, и тяхната употреба ще бъде задължителна. Такива променящи съзнанието ще се добавят в храната или във водата за пиене без знанието или съгласието на хората. Навсякъде ще бъдат създадени наркотични барове, управлявани от агенти на Световното правителство, в които хората роби ще провеждат свободното си време. Така изключените от елита маси ще бъдат доведени до нивото и поведението на дресирани животни без собствена воля, лесно подчинявани и управлявани.


 Икономическата система ще се основава на управлението на олигархичната класа, която ще разрешава да се произвеждат само толкова хранителни продукти и услуги, колкото са нужни за функционирането на лагерите за масов робски труд. Всички богатства ще бъдат съсредоточени в ръцете на елитните членове на К-300; на всеки човек може да бъде внушено, че той или тя напълно зависи от държавата по отношение на оцеляването. Светът ще се управлява от изпълнителни декрети на К-300, които ще получава силата на закони. Борис Елцин използва декретите на К-300, за да наложи в Русия волята на Комитета в качеството на експеримент.


 Промишлеността трябва да бъде напълно унищожена заедно с атомните енергийни системи. Само членовете на К-300 и техните избраници ще имат право да се разпореждат със земните ресурси, Селското стопанство ще бъде основно в ръцете на К-300, а производството на хранителните продукти строго ще се контролира. Когато тези мерки започват да дават плодове, населението в големите градове насилствено ще бъде преместено в отдалечени райони, а който откаже да замине, ще бъде унищожен по метода на експеримента на Световното правителство, който извърши Пол Пот в Камбоджа.


 Евтаназията (безболезненото умъртвяване) на смъртно болни и престарели ще бъде задължителна. Населението в градовете няма да надвишава предварително определено ниво, както е описано в работата на Калерги. Квалифицираните работници ще бъдат премествани в други градове, ако градът, в който живеят, се окаже пренаселен. Неквалифицираните работници ще бъдат изцелени в ненапълно заселени градове.- Около четири милиарда "безполезни хрантутници" ще бъдат изтребени към 2050 г. чрез локални войни, организирани епидемии на бързопротичащи смъртоносни болести и глад. Количеството електроенергия, храна и вода ще бъде поддържано на ниво, достатъчно само за поддържане на живота на неелитите, преди всичко на бялото население на Западна Европа и С.Америка, а след това вече и на другите раси. Населението на Канада, З.Европа и САЩ ще бъде съкратено по-бързо отколкото на другите континенти, докато световното население не достигне управляемо ниво от един милиард, от които 500 милиона ще бъдат китайци и японци, избрани, защото те от много векове са подлагани на строга регламентация и са свикнали безпрекословно да се подчиняват на властите.


 От време на време изкуствено ще се създава дефицит от вода, храна и медицинска помощ, за да се напомни на масите, че тяхното съществуване изцяло зависи от добрата воля на К-300.- След унищожението на строителната. автомобилната и металургичната промишленост и тежкото машиностроене, жилищното строителство ще бъде ограничено, а запазените отрасли от промишлеността ще се намират под контрола на натовския "Римски" клуб, а също всички научни и космически изследвания, които изцяло ще бъдат подчинени на К-300. Космическото оръжие на бившите страни ще бъде унищожено заедно с ядреното оръжие.- Всички основни и спомагателни фармацевтични продукти, лекари, зъболекари и др. медицинските работници ще бъдат регистрирани в централната компютърна база данни и лекарства или медицинската помощ няма да се предоставят без специално разрешение от регионалните контрольори, отговорни за всеки град, селище и село.


 В САЩ ще влязат хора от чужди култури, които окончателно ще потиснат Бяла Америка, хора които няма да имат понятие от това, какво защитава Конституцията на САЩ и в чието съзнание понятието за свобода и справедливост са толкова слаби, че не им се отдава никакво значение. Храната и кръвта ще бъдат главните грижи.- Ще бъде забранена дейността на всички централни банки, освен на Банката за международни сметки и Световната Банка. Частните банки ще бъдат обявени за извън закона.


 Заплащането за изпълнена работа ще става по унифицирана и установена от Световното правителство скала. Ще бъдат забранени всякакви искания за повишаване на заплатата , установена от Световното правителство. Който нарушава закона, ще бъде незабавно наказан.


 В ръцете на неелитите няма да има никакви налични пари или монети. Всички сметки ще изпълняват чрез дебитна карта, на която ще бъде нанесен идентификационният номер на собственика. Всяко лице, което нарушава нормите и правилата на К-300, ще бъде наказано с прекратяване на действието на картата му за време, което зависи от характера и тежестта на провинението.


 Когато тези хора отидат за покупки, ще открият, че техните карти са вкарани в черния списък и те няма да получават никакви продукти или услуги. Опитите да продават "старите" монети, т.е. сребърни монети на древни или изчезнали народи, ще бъдат разглеждани като тежко престъпление, наказвано със смърт. Всички стари монети ще бъдат предадени за определено време с пистолетите, оръжията, взривните вещества и автомобилите. Само елитите и високопоставените фунционери на Световното правителство ще могат да носят лични оръжие, пари и автомобили.- Ако човек е извършил престъпление, неговата карта ще бъде иззета в контролен пункт, където той трябва да я представи. След това човек няма да може да получава храна, вода, жилище и квалифицирана медицинска помощ и ще бъде официално смятан за изгонен. Така ще бъдат създадени големи банди и те ще живеят на места, където лесно ще добиват средства за съществуване. Лицата, които помагат на бандитите по някакъв начин, също ще бъдат убити. Вместо престъпниците, които не се предават на полицията или военните, за определен период от време в затвора ще лежат техни роднини.


 Ще се разпалват противоречия между съперничещи си фракции и групи, като араби и евреи, африкански племена; ще им позволят да воюват за изтребление под контрола на НАТО и ООН. Такава тактика ще бъде използвана в Централна и Южна Америка. Тези войни за изтребление ще се водят, докато се утвърди Световното правителство и те бъдат организирани на всички континенти, където живеят големи групи хора с етнически и религиозни различия като сикхи, пакистански мюсюлмани и индийски индуисти. Етническите и религиозните противоречия ще бъдат засилени и изострени, а като средства за "урегулиране" тези противоречия ще се подстрекават и поощряват жестоки конфликти.


 Всички информационни служби и средства на печата ще се намират под контрола на Световното правителство. Като "развлечения" ще се устройват редовни промивания на мозъците, което вече се практикува в САЩ, и там се е превърнало в изкуство. Децата, отнети от "нелоялни родители", ще получават специално възпитание, което ще цели да ги ожесточи. Младежта от двата пола ще бъда обучена да носи храна на трудовите лагери на Световното правителство.


От всичко казано очевидни Комитет-300 вече е свършил много работа по установяването на Новия световен ред. Основната му задача, както се вижда, е да бъде разрушена човешката цивилизация.
E ли вярно?                             Ð езултат с изображение за obama related to bush[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oivnjadO8ZQ[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=t0wZAXrzrzg[/youtube]
                             All 45 Presidents descend from King of England John Lackland Plantagenet's mother, Eleanor of Aquitaine


                                                                                    Резултат с изображение за us president family tree
« Последна редакция: Юни 19, 2018, 03:16:37 pm от Psyhea »

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
Съветите на Хенри Кисинджър и новият световен ред
Балансът на силите днес е особено важен, търди един от най-големите привърженици на реализма във външната политика

Публикувана: 2 Септември, 2014 18:10
 5 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА  9752


Хенри Кисинджър


Джейкъб Хейлбрън - The National Interest, САЩ. Част І


Още по темата
 • Реализмът във външната политика започва да се възвръща3 Септември, 2014 18:01
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.В своята нова книга, наречена „Световният ред“, бившият държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър подробно разказва за установяването на нова държавна система и предупреждава, че стабилният баланс на силите сега има също толква важно значение, както и във Вестфалската епоха след края на Трийсетгодишната война през ХVІІ век, когато се уреждат отношенията между европейските държави.
Когато през юни 2013 г. Хенри Кисинджър празнува своя 90-годишен юбилей в хотел „Сент Реджис“ в Манхатън, за да го поздравят там се събраха множество известни личности, сред които Бил и Хилъри Клинтън, Джон Кери, Валери Жискар д’Естен, Доналд Ръмсфелд... Кери нарече Кисинджър „незаменим държавен деятел“ на Америка, но, както написа изданието Daily Beast, най-много от всички със своите изказвания аудиторията потресе сенаторът Джон Маккейн
МакКейн, подложен на жестоки мъчения по време на заточението си в затвора „Ханой Хилтон“, завоюва всеобщо уважение след като мъжествено отказа да бъде освободен от него по-рано от другите пленени американци, без оглед на факта, че в този момент баща му беше е бил главнокомандващ на Тихоокеанския флот на САЩ.
На тържеството по случай на юбилея на Кисинджър той за пръв път разказа за обстоятелствата, при които се е отказал от освобождаване. Когато Кисинджър заминал за Ханой, за да сключи споразумение за края на войната от 1973 г., виетнамците му предложили да отведе със себе си Маккейн. Кисинджър отказал. Маккейн разкри:„Той разбираше, че моето по-ранно освобождаване ще се изтълкува като проява на фаворизиране по отношение на моя баща и нарушение на нашия кодекс за поведение. Отказвайки ми възможността да наруша своя дълг, Хенри спаси моята репутация, моята чест, моя живот... Затова аз отдавам уважение на моя приятел и благодетел Хенри Кисинджър – класическия реалист, който положи маса усилия, за да направи света по-безопасен в името на интересите на своята страна и в името на идеалите, които са негова гордост и цел“.

Моментът е много трогателен. От едната страна е потомъкът на една от най-прочутите военни династии на Америка, станал сенатор и подкрепящ агресивната външна политика, която отразява възгледите на неоконсервативното крило на Републиканската партия. От другата страна е един еврейски бежанец, който лично е наблюдавал как неговата родина се плъзга към идеологическия фанатизъм и избягва оттам с родителите си, за да започне нов живот в САЩ, където става главен изразител на идеята за реализма във външната политика и световноизвестен държавен деец. По волята на съдбата между тези две личности се създава близка връзка – много по-дълбока, отколкото разногласията, които вероятно съществуват между тях по въпроса за ролята на Америка в света.
Учтивостта, която проявяват на празничната вечеря, изглежда особено поразителна в контекста на поведението на съвременната Републиканска партия, където принципите, отстоявани от Кисинджър в последните 70 години, са не просто отхвърлени. И до ден днешен те биват подлагани на остра критика, определяйки ги като противоречащи на американските ценности. И това осъждане се носи както от ляво, така и от дясно.
Макар че Кисинджър се оказва обект на критика от страна на либералните кръгове, той нерядко е навличал върху себе си и гнева на консерваторите. През 70-те години той е бил постоянно обвиняван, че е глух към проблемите за защита на човешките права, от една страна, и че отстоява политиката на омиротворяване, от друга.
Вероятно яростта на подобни нападки не би трябвало да учудва никого, тъй като Кисинджър не произлиза от консервативното крило на Републиканската партия. Той излиза от средите на американския бизнес, „рокфелеровски републиканец“, прославил се през 50-те години след публикуването на изследване за ядреното оръжие в Европа. Той е професор по държавно управление в Харвард и консултант на съветника на Джон Кенеди – МакДжордж Бънди, по въпросите на националната сигурност. След това, през 1968 г., Ричард Никсон назначава Кисинджър за съветник по въпросите на националната сигурност. През 1973 г. той заема поста държавен секретар на САЩ, който запазва и след идването на власт на новия президент Джералд Форд, макар че за това му се налага да пожертва длъжността на съветник по въпросите на националната сигурност.
В продължение на цялата си кариера Кисинджър се опитва да прилага теоретичните принципи на класическия реализъм, за да се постигне онова, което той смята за глобално равновесие на силите. Заедно с Никсън той настоява за политика на разведряване в отношенията със Съветския съюз, установява отношение с Китай, слага край на войната във Виетнам и става посредник в дипломатическите преговори, довели до край на поредната война между арабите и Израел. Всъщност Кисиндъж успява победи Съветския съюз както в Китай, така и в Близкия Изток. Целта му е не това да започне кампания против СССР, а да формулира продуктивен отговор, който да поддържа баланса на силите в духа на Виенския конгрес, способствал за запазването на мира в Европа в продължение на почти целия ХІХ век, почти до началото на Първата световна война, когато набиращата мощ Германия на Вилхелм предприема безразсъден опит да доведе Британската империя до статута на държава от второ качество.
В отговор на това неоконсерваторите, които са убедени демократи, се обединяват с десните и обвиняват Кисинджър, че води политика на омиротворяване и подчинение. Сенаторът Хенри Джаксън и неговият помощник Ричард Пърл правят всичко възможно, за да възпрепятстват провеждането на преговори за ограничаване на стратегическите въоръжения, които Кисинджър и Никсън водят със Съветския съюз, и оказват помощ на автора на поправката Джаксън-Ваник, приета през 1974 г., която ограничава търговските отношения с СССР и създава благоприятен режим за правата на съветските евреи и други емигранти.
На първичните избори през 1976 г. кандидатът на Републиканската партия Роналд Рейгън, съперникът на Форд, също критикува Кисинджър, заявявайки, че той е готов да се задоволи с второто място в света след Съветския съюз. В отговор на това Кисинджър подготвя доклад под наслов „Речта на Рейгън и фактите“, в който нарича изявленията на Рейгън „недостойни безотговорни измислици“.
Ставайки президент, Рейгън избира златната среда между реализма на Кисинджър и агресивната външна политика на ястребите. Той подхожда с голямо внимание към въпроса за използването на военна сила и в същото време оказва подкрепа на въстаническите сили в Никарагуа, Афганистан и други страни в тяхната борба с Москва.
През 1981 г. той предпочита да вземе изчаквателна позиция при въвеждането на военно положение в Полша, което кара главния редактор на изданието Commentary – Нормън Годорец, да го обвини в съглашателство. В края на своя президентски мандат Рейгън, подтикнат от страха от ядрена война и въодушевен от подема на доста по-миролюбивия съветски лидер Михаил Горбачов, подписва повече договори за контрол над въоръжаването, отколкото Никсън и Кисинджър биха могли да предположат.
Управлението на администрацията на Джордж Буш-старши се характеризира с възвръщането до някаква степен към доктрините на Никсън и Кисинджър. Самият Буш е възпитаник на администрацията на Никсън, такъв е и неговият съветник по въпросите на националната безопасност Брент Скоукрофт). Държавният секретар Джеймс Бейкър си навлича гнева на неоконсерваторите, защото се обявява против строителството на еврейски селища от страна на Израел в спорните територии. И той като Съветският съюз вече е рухнал, тази администрация съзнателно избягва триумфаторския тон.
Но триумфализмът бързо идва на мода, когато консерваторите заявяват, че Рейгън не само е предсказал краха на Съветския съюз, но и го е предизвикал. През 1996 г. Уилям Кристъл и Робърт Каган вече са написали във Foreign Affairs, че е дошло време за завръщане към онова, което те наричат „неорейгъновска външна политика“.
В резултат идва онази катастрофа, която администрацията на Джордж Буш-младши провокира в Близкия Изток. Републиканската партия и до днес не се е съвзела истински от тази трагедия. В продължение на по-голяма част от президентския мандат на Барак Обама републиканците най-често отказват да анализират своите грешки в Ирак. Сенаторът Тед Круз, губернаторът Рик Пери и сенаторът Марко Рубио в един глас осъждат политиката на Обама, която смятат за съглашателска, и призовават за завръщане към принципите, към които, по тяхно мнение, се е придържал Роналд Рейгън.
Днес, макар и с известно закъснение, вече са започнали дебати по този въпрос и сенаторът Ранд Пол редовно оспорва опорните точки на неоконсерваторите, вкл. в речта си през януари 2014 г. на срещата в Центъра по национални интереси, на която присъстват Кисинджър и Скоукрофт. Тогава Пол заявява: „нашата външна политика и политиката ни за национална сигурност са прекалено войнствени“ и „Преговорите са способни да направят света по-добър“. Но никой потенциален кандидат не предлага напълно последователна и убедителна програма за обновяване.
А в своята нова книга „Световният ред“ (World Order) Кисинджър прави именно това. Книгата нагледно демонстрира защо и американските президенти, и чуждестранните лидери до днес високо ценят неговите съвети. Написана с характерните за Кисинджър яснота и проницателност, тя представлява разказ за подема на Запада.
Кисинджър не предлага насвоите читатели подробен списък с политически решения. Вместо това той предлага такъв начин на мислене и възприемане на събитията, който в много отношения рязко се противопоставя на съвременния външнополитически дискурс. Днес историята на дипломацията се приема за остаряла и ненужна, но той майсторски анализира миналия опит, провеждайки паралели между минало и настояще. Кисинджър се връща и към главния за него въпрос – за сложността да се установи равновесие на силите между големите държави. Този проблем го интересува още от времето на работата му над неговата първа книга „Възстановеният свят“ (A World Restored), в която разглежда опита на Метерних и Касълри да създадат стабилна Европа през ХІХ век. Неговите идеи остават последователни в продължение на цели няколко десетилетия. В новата си книга той пише, че през ХХІ век главната задача се състои в създаването на нов международен ред във времена на набиращия мощ идеологически екстремизъм, развитие на технологиите и въоръжени конфликти.
Своето повествовавние Кисинджър започва с напрежението в Европа от момента на сключването на Вестфалския мир през 1648 г. до Френската революция. После се обръща към исляма и Близкия Изток, подробно анализира периода на Османската империя, преминава към подема на Китай и последиците за неговите съседи. Основно внимание обаче отделя на двойственото отношение към Америка и нейния статус на свръхдържава от Рузвелт до наши дни. Той се стреми да примири универсалистките стремления на САЩ с жестоката реалност на съперничеството между държавите, защитавайки възгледите си за световния ред.
Концепцията за реда никъде не е била толкова крехка, колкото в Европа почти през цялата й история. За разлика от Китай и ислямския свят, където политическото състезание е с цел поддържане на установения порядък, Европа никога не е била с единна фиксирана идентичност. Най-близо до единството е била Европа през ІХ век, когато римският папа Лъв III коронясва Карл Велики за император. Империята обаче става жертва на деструктивни тенденции практически веднага след формалното си образуване. Карл Велики никога не е предприемал сериозни опити да управлява Източната римска империя. Несъмнено, държавното образувание, наречено Свещена римска империя, е просъществувало много векове, но формално, което кара Волтер язвително да отбележи, че тя не е била „нито свещена, нито римска, нито империя“...
По-късно идеята на Ришельо за централната роля на държавата е скрепена с Вестфалския мир, който слага край на Трийсетгодишната война и на който Кисинджър отделя специално място в размислите си за международните отношения. Този ред, който се установява в резултат на подписването му, оказва сериозно влияние върху съвременното устройство на Европа. Представителите на воюващите през ХVІІ век европейски държави, макар често да прибягвали до високопарната фраза за „мира на християнската земя“, всъщност са имали за цел да си осигурят стабилност по пътя на дебалансираното съперничество. Възможно е 30-годишната война да е започнала между католици и протестанти, но Кисинджър обосновано подчертава, че тя бързо е прераснала във всеобща битка между различни, постоянно променящи се съюзи.
Главното нововъведение на Вестфалския мир е формалното установяване на принципа, че държавата, а не династията или империята става основна единица на европейския ред. равни права получават всички държави – от новите като Швеция и Холандската република до старите и утвърдени като Франция и Австрия. Кисинджър подчертава, че именно тези споразумения са положили основите на този международен ред, който съществува и днес. “Към средата на ХХ век такава международна ситема съсщестува на всички континенти и тя си остава в основата на международния ред, съществуващ и днес“, пише той. Според него, Вестфалският мир представлява опит да се предотврати господството на една държава, като се установи равновесие на силите.
Най-мощната заплаха за вестфалската система става революционна Франция. През 1792 г. членовете на Националния конвент приемат закон, според който Франция е съгласна „да предостави подкрепа на всички народи, които искат да получат свобода“. Именно тази идея води до поредица войни. Редът е възстановен от Виенския конгрес от 1815 г. Именно тогава се появява още една месианска концепция. Руският цар Александър I смята, че може да положи начало на нов световен ред и че повече няма да съществуват „отделни политики на Англия, Франция, Русия, Прусия или Австрия – според него е дошло време за единна политика, която заради общото благо трябва да бъде приета от всички държави и народи“.
Следствие от Виенския конгрес е създаването на три институции за обезпечаване на мира: Четворния съюз, където влизат Британия, Прусия, Австрия и Русия, Свещения съюз, призован да неутрализира вътрешните заплахи за легитимността на монархиите, и Европейския концерт, който предвижда редовни дипломатически конференции на държавните глави.
Очаквайте продължение.
Джейкъб Хейлбрън
журналист

САЩ

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
Новият световен ред – проектът за хегемония на САЩ

от   Мишел Чосудовски в ГеополитикаАпотеоз на Вашингтон от Константино Брумиди (1865), куполът на Капитолия, ВашингтонПроф. Мишел Чосудовски е канадски икономист и писател. Преподавател в Университета на Отава. Основател на Центъра за изследване на глобализацията в Монреал. Като гост-учен е изнасял лекции в Западна Европа, Югоизточна Азия, Океания и Латинска Америка.
Служил е като икономически съветник при правителствата на развиващи се страни и като консултант в няколко международни организации. Автор на 11 книги, посветени на Новия световен ред, войната с тероризма и глобалната икономическа криза.Неговите трудове са преведени на повече от 20 езика. През 2014 е награден със Златния медал за заслуги на Република Сърбия заради текстовете му за агресията на НАТО в Югославия.
Текстът е резюме на лекцията на проф. Мишел Чосудовски в Националния автономен университет на Никарагуа (UNAN) на 17 май 2016 г. по повод награждаването му със званието „Доктор хонорис кауза“ на хуманитарните науки.

Днес светът се намира на опасен кръстопът. Съединените щати и техните съюзници започнаха военна авантюра, която заплашва бъдещето на човечеството. Големите военни и разузнавателни операции се извършват едновременно в Близкия изток, Източна Европа, Субсахарска Африка, Централна Азия и Далечния изток. Военната програма на САЩ и НАТО съчетава операции на няколко основни фронта, както и секретни действия, насочени към дестабилизиране на суверенни държави.
Проектът за хегемония на Америка включва дестабилизация и упадък на страните чрез военни действия, тайни операции в подкрепа на терористични организации с цел смяна на режима и икономическа война. Последното включва налагането на непосилни макро-икономически реформи за задлъжнелите страни, както и манипулирането на финансовите пазари, инженерство за разпадането на националните валути, приватизация на държавната собственост, налагане на икономически санкции, задействане на инфлацията и черните пазари.
Икономическите измерения на тази военна програма трябва да бъдат ясно разбрани. Войната и глобализацията са тясно свързани. Тези военни и разузнавателни операции се изпълняват паралелно с процеса на икономическа и политическа дестабилизация, насочена към конкретни страни във всички важни региони на света.

Неолиберализмът е неразделна част и инструмент от този дневен ред на международната политика. От времето на Азиатската финансова криза през 1997 г., програмата на МВФ и Световната банка за структурна адаптация (SAP) се разви в посока на една по-широка рамка, която в крайна сметка се състои в подкопаването на способността на националните правителства да формулират и прилагат национални икономически и социални политики.
От своя страна, крахът на националния суверенитет е улеснен също и от основаването на Световната търговска организация (СТО) през 1995 г., разгърнала се в посока на налагане на глобалните споразумения за търговия (TTIP и TPP), които (ако бъдат окончателно приети) по същество ще прехвърлят държавна политика изцяло в ръцете на корпорациите. През последните години неолиберализмът разшири контрола си от т. нар. развиващи се страни към развитите страни едновременно на Източна и Западна Европа. Програмите по несъстоятелност бяха приведени в действие. Исландия, Португалия, Гърция, Ирландия, и т.н. бяха обект на радикални мерки за икономии, съчетани с приватизация на ключови сектори на националната икономика.
Глобалната икономическа криза е тясно свързана с програмата за световна хегемония на Америка. В САЩ и ЕС спираловидно растящият бюджет за отбрана спъва обществените сектори на икономическа активност. „Войната е добра за бизнеса“: най-мощните финансови групировки, които рутинно манипулират фондовите, валутните и стоковите пазари, също насърчават продължаването и ескалацията на войните в Близкия изток. А в световен мащаб процесът на обедняване на населението е неразделна част от програмата на Новия Световен Ред.


ОТВЪД ГЛОБАЛИЗИРАНЕТО НА БЕДНОСТТА

Исторически, обедняването на големи групи от населението по света се конструира чрез налагането на стила на МВФ за макро-икономически реформи.Въпреки това, в последните 15 години е в ход нова разрушителна фаза. Светът се премести отвъд „глобализирането на бедността“: държавите се превръщат просто в отворени територии.
Държавните институции изпадат в колапс, училища и болници се закриват, правната система се разпада, границите се предефинират, големи сектори на икономическа дейност, включително селското стопанство и производството, изпадат в несъстоятелност – и всичко това в крайна сметка води до процес на обществен крах, игнориране и разрушаване на човешкия живот, включително чрез глад и мигриране на цели популации (бежански кризи).
Този „втори етап“ излиза извън рамките на процеса на обедняване, започнал в началото на 80-те години от страна на кредиторите и международните финансови институции. В тази връзка, масовата бедност като резултат на макро-икономическата реформа, поставя на сцената един процес на окончателно разорение на човешкия живот.
На свой ред, в условията на широко разпространената безработица, цената на труда в развиващите се страни рязко намалява. Движещата сила на световната икономика е луксозното потребление и производството на оръжия.


НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД

Най-общо казано, основните корпоративни участници в Новия световен ред, са:
• Уол Стрийт и западните банкови конгломерати, включително техните офшорки за пране на пари, данъчните убежища, хедж фондовете и тайните сметки;
• Военнопромишленият комплекс, прегрупиращ големи военни доставчици, както и наемническите армии на компании, притежаващи много добро снаряжение и договори с Пентагона;
• Англо-американските нефтени и енергийни гиганти;
• Биотехнологичните конгломерати, които все по-често контролират селското стопанство и хранителната верига;
• Комуникационните гиганти и медийните конгломерати, които са ръката на пропагандата на Новия световен ред.
• Фармацефтичната индустрия (Big Pharma)
Има, разбира се, взаимодействия между Big Pharma и производството на оръжия, петролните конгломерати и Wall Street, и т.н.
Тези различни корпоративни субекти взаимодействат с държавните органи, с международните финансови институции и с американското разузнаване. Структурата на държавата еволюира към това, което Питър Дейл Скот нарича „дълбоката държава“ – интегрирана със секретни разузнавателни органи, мозъчни тръстове, тайни съвети и консултативни органи, в които са определящи решенията на Новия световен ред, взимащи се от името на мощни корпоративни интереси.
На свой ред, агентурата е просмукали Организацията на Обединените нации, включително нейните специализирани агенции, неправителствените организации, синдикатите, политическите партии.
Това означава, че изпълнителната и законодателната власт са просто димна завеса, механизъм за предоставяне на политическа легитимност на решенията, взети от корпоративните лобита зад затворени врати.


МЕДИЙНАТА ПРОПАГАНДА

Корпоративните медии, които са пропагандната ръка на Новия световен ред, имат дълга история, в която агентурата наблюдава внимателно веригата на новините. От своя страна, медиите служат на „полезната“ цел за забулване на военните престъпления, представяйки ги като разказ за хуманитарни дейности, които поддържат легитимността на политиците от най-висок ранг.
Военните действия и икономическата дестабилизация са представени като напълно легитимни. Войната се презентира като мироопазващо мероприятие.
Така световната икономика и политическите структури на западния капитализъм постепенно се криминализираха. Съдебният апарат на национално ниво, както и различните международни трибунали за правата на човека и наказателните съдилища, обслужват и отстояват легитимността на действията на САЩ и НАТО, воденето на войни и нарушаването на човешките права.


ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА КОНКУРЕНТНИТЕ ПОЛЮСИ


Разбира се, има значителни разделения и конкуренция сред корпоративния истаблишмънт. След ерата на Студената война проектът за хегемония на САЩ се състои в дестабилизиране на конкурентните полюси на капиталистическото развитие в страни като Китай, Русия и Иран, както и в страни като Индия, Бразилия и Аржентина.
С последните си разработки САЩ оказват силен натиск и върху структурите на страните-членки на Европейския съюз. Вашингтон има думата при избора на държавни глави, включително на Германия и Франция, които са все по-зависими от САЩ.
Паричните измерения са от решаващо значение. Международната финансова система, създадена по Бретън Уудс, е водеща. Глобалният финансов апарат е „доларизиран“. Правомощията за печатане на пари се използват като механизъм за присвояване на реални икономически активи. Така спекулативната финансова търговия се превърна в инструмент за обогатяване, за сметка на реалната икономика. Излишъците от корпоративните приходи и милиардите долари спекулативни печалби (депозирани в освободените от данъци корпоративни благотворителни организации) също се трансформират към корпоративния контрол над политиците, над обществените организации, да не говорим за учените и интелектуалците. Това се нарича корупция и измама.


ЛАТИНСКА АМЕРИКА: ПРЕХОДЪТ КЪМ „ДЕМОКРАТИЧНА“ ДИКТАТУРА

В Латинска Америка военните диктатури от 60-те и 70-те год. в голямата си част бяха заменени от прокси режими на САЩ, т.е. инсталирани са „демократични“ диктатури, които гарантират приемственост. В същото време управляващите елити в Латинска Америка са преструктурирани. Те стават все по-интегрирани в логиката на глобалния капитализъм, който изисква приемане на проекта на САЩ за световна хегемония.
Макро-икономическа реформа е благоприятна за обедняването на целия регион Латинска Америка. В рамките на последните 40 години обедняването беше задействано чрез хиперинфлация, като се започне с военния преврат през 1973 г. в Чили и опустошителните реформите от 80-те и началото на 90-те години.
Изпълнението на тези смъртоносни икономически реформи, включително бързата приватизация, дерегулацията на търговията и т.н. се координира в сътрудничество с разузнавателните операции на САЩ, включително Мръсната война, „Dirty war„ (Аржентина) и Операция Кондор (Латинска Америка), контраметежът в Никарагуа и т.н.
Очертава се създаването на нов и привилегирован елит, интегриран в структурите на западните инвестиции и консумеризма. Смяната на режими е в ход в редица страни от Латинска Америка.
Всеки опит да се въведат реформи, които се отклоняват от неолибералния консенсус, е обект на „мръсни трикове“, включително подривна дейсност, клеветнически кампании, политически убийства, намеса в националните избори и операции под прикритие, за да се сее обществено разделение. Този процес неминуемо предполага и изисква корупция в най-високите нива на управление, както и в рамките на корпоративния и финансовия истаблишмънт. В някои страни от региона всичко това се крепи на криминализирането на държавата, на легитимното пране на пари и на покровителството над търговията с наркотици.

Превод: Memoria de futuro

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
Защо убиха Даяна: страшната истина за кралското семейство


Дейвид Айк оповести най-голямата тайна на Илюминати


Рецензия от Дейвид Десборо за книгата на Дейвид Айк “Най-голямата тайна”Английският автор Дейвид Айк има склонност да се рови в деликатните политически машинации на глобалния елит, както се вижда от неговите книги “И истината ще ви направи свободни” и “Аз съм себе си, аз съм свободен”. Той представя и историята на Илюминати – свръхтайната група, които са били повелители на човешката раса от ерата на Вавилон до наши дни посредством своя контрол над богатствата, чрез подтискане на науката, както и чрез създаване на фалшиви религии.
При среща с един висш член на британските тайни служби, Дейвид Айк го попитал коя е най-голямата тайна, пазена от Британските тайни служби. Човекът отговорил, че това е фактът, че Британското кралско семейство са влечугоподобни, способни да променят формата си.
Преди читателят да отхвърли категорично това твърдение нека го уверя, че Дейвид представя доказателства в негова подкрепа, включително и текста от заснетото на видеокасета интервю с най-близката приятелка на принцеса Даяна, в което тя разкрива осведомеността на Даяна за влечугоподобното потекло на династията Уиндзор (Даяна ги е наричала “гущерите”). Авторът предлага задълбочено обяснение на ритуалното убийство на Даяна и потуленото разследване, включително и фактът, че шофьорът й се е оказал жертва на контрола на ума, включен в проект Монарх, който е бил програмиран да се отклони от първоначалното направление и да се удари в тринадесетата колона на тунела Pont de L’Alma. Тунелът е древно място за жертвоприношения на Илюминати.
(Бел.ред. Ето защо убиха Даяна. Страшната истина за кралското семейство – Кристин Фицджералд е брилянтна народна лечителка и езотерик. Тя е била може би най-близката приятелка и най-доверения човек на принцеса Даяна Спенсър. Сега Кристин проговори за страшните тайни, които е знаела принцеса Даяна, които в крайна сметка са и коствали живота. И сега се представят за пръв път на българските читатели смразяващите разкрития на Фицджералд.Даяна беше ужасена от кралското семейство. Тя знаеше голямата тайна за техния генетичен произход – Уиндзорите, казано с прости думи, не са човешки същества. В техните вени тече кръвта на рептилиите — могъща раса, която управлява света от дълбока древност.Даяна ги е наричала „гущерите“ и многократно е изтъквала пред Кристин – „Те не са хора!“Истинският цвят на кожата на кралицата е доста странен! Тя е зелена!Даяна е разбрала смразяващата истина през първите дни на месец юли, 1981 г., точно преди сватбата с Чарлз.Тя е била принудена да участва в древен и зловещ ритуал, който е проведен в Клерънс Хаус – къщата на кралицата майка, която се намира в близост до Бъкингамския дворец.Ритуалът се нарича „Пробуждане на булката“. Всички жени от 13 избрани човешки „кръвни рода“, които ще заемат високопоставени позиции като съпруги на всемогъщи рептилии са задължени да преминат през жестокия древен обичай.На тайнствения ритуал са присъствали кралицата, кралицата майка, принц Филип, бащата на Даяна – Ърл Чарлз Спенсър и други високопоставени личности, включително и Калима Паркър Болс.Даяна е носила бяла роба. Тя е била инжектирана с неизвестен наркотик от собствената си баба, Лейди Фърмой, която е близка приятелка на кралицата майка и реално е уредила брака.След това й обяснили, че единствената й функция е да ражда наследници. Реалната половинка на Чарлз е била и винаги ще бъде Камила.След това се е случило нещо изумително! Принц Филип и кралицата майка са показали истинските си лица – променили са се в рептилии, за да покажат на младата „булка“ кои са всъщност, и, че с тях шега не бива.Принц Филип винаги е изглеждал „малко странно“Филип й казал в прав текст:„Това сме НИЕ! Ако изречеш дори и дума на някой, си МЪРТВА!“Кралицата майка и споделила:„Всички уши на света ще те слушат и всички очи на света ще те гледат за вечни времена!“След това младата Даяна е съблечена и обладавана с цели часове с огромен златен фалос, който е символ на древноегипетския бог Озирис. Това символизирало „отварянето на утробата“. Гаврата с нея била толкова брутална, че тя започнала да кърви.След зверския „ритуал“ й казали, че тя никога повече няма да има честта да присъства на техен „празник“.След ужасяващата случка, Даяна развива страшни болести като булимия. Превръща се практически в наркоманка – нужни са и конски дози от успокоителни, за да може да притъпи болката.Тя е разказала на Фицджералд:Техният абсолютен господар е кралицата майка. Тя е много по-стара от колкото се смята, може би е на стотици години! Неин личен слуга е принц Филип, който координира нарежданията и към масонските ложи и другите тайни организации, които са под неин контрол.Даяна е казвала неведнъж в прав текст, че кралицата майка е олицетворението на злото на този свят.Когато Даяна започва връзка с милиардерския син Доди Ал Файед, играта загрубяват. Могъщата египетска фамилия имала ресурса да разтръби скандалната информация и реално да срине тяхната власт.Точно за това на 31 август, 1997, принцеса Даяна и Доди Ал Файед са пометени от черно подразделение на британските тайни служби. Смъртта им се оповестява като нещастен случай, а като бонус, рептилският клан изкарва милиарди от трагедията.Спомняте ли си песента Candle in the wind на Елтън Джон, която счупи всички рекорди по продажби!?Точно те я пуснаха, отбелязва брадвата.
След като книгата беше издадена, аз бях уведомен от един от илюминатите, който заема висок пост, че “първата помощ”, оказана на Даяна в тунела е била пребиването й до смърт с кислородната бутилка. Моето собствено разследване, направено въз основа на непубликувани астрофизични данни разкри, че първоначално планетата Марс е заемала орбитата на нашата планета и е била населена от технологично напредналата Арийска раса. Космическа катастрофа е изместила Марс в настоящата й орбита, принуждавайки оцелелите Арийци да колонизират нашата планета и впоследствие да изградят Голямата пирамида. Те са били свалени от жреците на злото, които основали кралски двор на Дракона в Египет.
Докато Дейвид пишеше своята книга, имах щастието да се срещна с Кралицата Майка на Илюминати. Тя потвърди откритото от мен и добави, че йерархията Илюминати са дракони, които имат способността да си променят формата и оттук тяхната способност да сключват междурасови бракове. Тя каза още, че поради тази символна връзка, драконите от Илюминати са последвали арийците от Марс до Земята. В нейното филмирано интервю с Дейвид Айк, тя описва как Илюминати са я създали генетично от кръвната линия на Меровингите и са я изпратили в Русия, за да развие психичните си способности. Била е обучавана да общува телепатично с делфините и извънземните в тайни военни бази. За да се поддържа контрола над нея, тя била подложена на програмата за основания на травма контрол над ума по проекта “Монарх” от нацисткия доктор Йозеф Менгеле, който след Втората Световна Война тайно е продължил своята работа в базата “Чайна Лейк Нейвъл Уепънз”. Менгеле я е принуждавал да гледа човешки жертвоприношения, на които са присъствали фигури от глобалния елит, чиито имена тя споменава на видеозаписа. Разказът на Кралицата Майка може да ви звучи невероятно, но този изследовател, след като е изгледал много видеозаписи с нейни коментари, направени под въздействието на натриев амитол, и след получаването на потвърждаваща ги информация от други оцелели от проекта контрол над ума, смята, че нейният разказ заслужава доверие. В противен случай, никой от нас нямаше да бъде подложен на настоящия тормоз, включително подслушване на телефона, пряко насочвани микровълнови лъчи и следене от Флотските тайни служби и служители на Националната агенция за сигурност.
Читателят може да насочи вниманието си и към книгата “Трансформиране на Америка” от Кати О`Брайън, жертва на контрола над ума, в която тя твърди, че е виждала как Джордж Буш се променя във влечугоподобно и как бившия секретар Бенет й е казал, че Илюминати са дошли тук от друго място на Вселената. Кралицата Майка, заедно с няколко други жертви на контрола над ума, са се измъкнали от лапите на Илюминати през 1989г., когато Менгеле е починал. В опит да си възстановят контрола над нея, Илюминати са я подложили на интензивен тормоз, включително на мъчения с електроди за предизвикване на електрошок в една частна къща на Шърман Оукс (други оцелели от проект Монарх също са били изтезавани там). Грижите за двете и деца били възложени на нейния бивш съпруг чрез специален пълномощник Ричард Вогел, въпреки факта, че трима психолози са представили пред съдията писмени клетвени декларации, че по тяхно мнение, по-малката й дъщеря е била сексуално задиряна от него.КАТИ О’БРАЙЪНДруга книга, която разкрива ситуацията сред юридическите среди, е и „В кралския двор има затворник „, написана от бившия главен районен инспектор на “Вентура” Гарет Уийн (може би читателят не знае, че настоящият Главен Съдия на Върховния съд е бившия адвокат на организираният престъпен синдикат, Кемпер Марли. Марли е бил сътрудник на Ал Капоне). Скоро след гледането на делото за попечителство над децата й, един от психолозите, Д-р. Даниел Шийле, бил затворен за две седмици в психично заведение и намерен обесен в деня на своето освобождаване. Кралицата Майка твърди, че за да я принудят чрез терор да се присъедини отново към Илюминати, са й показали видеозапис на обесването, осъществено от четирима души, трима от които са били свързани с гледането на нейното дело за попечителство.
Освен това, книгата разкрива малко известни, но важни факти, свързани с американската история, например, че САЩ не е името на тази държава, а на една корпорация, преди това известна като “Вирджиния кампъни”, притежавана от Британия (подобно на това, “IRS” е частна корпорация, различна от “Службата за Вътрешни Доходи”, образувана в Делауеър през 1933 от трима нацисти, за да финансира нацистите с парите на американските данокъплатци). Драконите Илюминати презрително считат хората за добитък; техните планове са изложени в няколко документа, включително “Директива 200 за Политиката на Съвета по Национална Сигурност”, в която се говори за 50% намаляване на населението посредством чума, глад и контролирани ядрени конфликти, както и за подлагане на оцелелите на робство чрез контрол над ума. Принципът “това, което не знаеш не може да ти навреди” е много верен, когато става дума за намеренията на Илюминати. Благодарение на Дейвид Айк, най-голямата тайна на Илюминати беше за пръв път публично оповестена, независимо от усилията на контролираните от илюминатите медии да прикрият това. Както той казва в книгата, илюминетите подстрекават войни и конфликти, за да предизвикват ужас, чиито вибрации се записват в матрицата на Земята и така задържат духовния растеж на човечеството.
Илюминати вярват, че ще предизвикат обявяване на извънредно положение в най-големите държави (според бившия директор на ЦРУ Бил Колби, след като обвинят терористи за детонирането на разработени от Израел атомни бомби с размер на дипломатическо куфарче) и така ще доведат до съпътстващите това мерки за отнемане на оръжията – това ще им позволи трайно да заробят цялата човешка раса. Само че дори и най-добре подготвените планове могат да се объркат, както установил Наполеон, когато 80% от неговите войски загинали при нападението на Русия и то само защото френските униформи имали тънки копчета. Тези копчета ставали трошливи и се разпадали в условията на минусовите температури по време на Руската зима. Да се сражаваш с кавалеристи с едната ръка, а да си държиш панталоните с другата не било най-добрата военна стратегия.
Илюминатите далеч не са всемогъщи (макар да се смятат за Олимпийски богове) – те направиха невероятно тъпа грешка – повечето домове на Запад притежават потенциално смъртоносно оръжие – не огнестрелното, а микровълнова печка. От няколко години се разпространяват брошури и илюстриращи, че ако магнетрона, кондензатора и охлаждащия вентилатор се свалят от микровълновата печка и се монтират върху метално шаси, се получава смъртоносно оръжие, способно да запали дърво от петстотин метра, или да изпържи мозъка на наемниците на Обединените Нации при въоръжени нападения над дома. Много подобни домакински приспособления са снабдени и с преобразуватели така, че могат да се използват и от автомобил. Нещо повече, технологиите се използват и за създаване на евтино оръжие, способно да сваля самолети и сателити (R.F.- модифицирани лазери на Мосбауер и инфразвукови оръдия на Gavreau).
Нямаме за цел да подстрекаваме към насилие, но нека тази рецензия на книгата послужи и като уведомление на предателската пета колона (военни, прилагащи насила закона, юристи, политици и персонала на IRS), които участват в конспирацията, за да осъществят заробване на човечеството от драконите на Илюминати, водени от своята алчност към самовъзвеличаване.
Не е възможен компромис с драконите на Илюминати – единствената надежда за човечеството е да бъдат принудени драконите на Илюминати да напуснат планетата. Това може да се постигне след като достатъчен брой хора от обществеността (особено студентите), са прочели тази книга, гледали са видеоматериалите, и са разказали на другите за тяхното съдържание, като с това осигурят възможност на ветровете на политическата промяна да задухат над всеки континент. Това ще докаже, че писалката наистина e оръжие по-мощно от сабята.
Брайън ДесбороПревод и редакция: Емилия МаноловаСпомняте ли си едни народни приказки от детството за змея горянин, който крадял най-хубавите девойки от селото? Но какво е змеят, ако не някакво влечуго. И защо отмъкват девойки и то най-хубавите – вероятно не за да ги изяждат – и грозните стават за това, а да създават жизнено способни хибриди за трайно заселване на Земята.
Ами необичайната почит на китайците и въобще – азиатците, към драконите?… Дали е само фолклор или мъгляв спомен? Ами бюстовете на рептили, които разкрасяват много от запазените храмове на маите? Или пък пернатият змей Кетцалкоатъл – главен бог на ацтеките?
Звучи налудничаво. Да, но нека признаем колко налудничави идеи се реализираха на практика в живота ни и сега дори не си даваме сметка, че съществуват.
Изявленията на скандалния Дейвид Айк, който отвори очите на света като разказа за методите на италианския доктор Тулио Симночини за лечение на рак със сода бикарбонат, наистина звучат фантасмагорично. Но живеем в епоха, в която е лекомислено с лека ръка да казваме – „това са глупости“.

В началото на 90-те години на Запад излезе книгата „Най-голямата тайна“. Авторът й Дейвид Айк твърди, че на Земята от  много дълго време заедно с хората живее  расата на човеко- рептилите, които имат за цел да превземат планетата и да поробят човечеството. А  последните няколко десетилетия, според Айк, „разумните гущери“ са близо до осъществяването на тази своя цел.
Следват откъси от известното интервю на Айк за списание „Leading Edge“:
„Моите изследвания показват,  че ако се върнете достатъчно назад във времето, вие ще откриете, че има много такива раси, които се преплитат с човечеството. Има една специфична група, която е все още активна във физическия свят. Това е расата на рептилите – онези, които наричаме „Aнунаки“ (от шумерски).
И аз не съм сам в това виждане. Д-р Д. А.  Хорн написа книгата „Извънземния произход на човечеството“ и прави същите изследвания, които аз направих,  въз основа на огромен брой древни и съвременни доказателства, които сочат, че тази връзка с влечугите се простира през хилядолетията до наши дни.
От планините на Кавказ и местата, които ние наричаме Шумер и Вавилон, е излязла тази семейна линия. Станало е кръстосване между човешката раса и тази рептилска група (в края на краищата тя мигрира в Египет, а след това в Рим и Лондон). Хибридите станали полубогове – посредници между боговете и човечеството, крале – змии.
Около 2200 г. пр. Хр.  в Египет се формира нещо, наречено Кралският двор на Дракона. Той има доста голяма сила и днес, 4000 години по-късно, и се намира в Англия, който, по мое мнение, е епицентърът на световния контрол – епицентър на мрежата. Хибридите „влечуго-човек“ по различно време са управлявали в  Близкия и Средния изток, и в крайна сметка стават аристокрацията и кралските семейства на Европа.
Сега има само едно кралско семейство, останалите са били унищожени по време на преврати и революции, или са отстранени от реалната власт по други причини. Най-малко, това  кралско  семейство има различни имена. Уиндзърите са  една от тези линии.
Основната времева точка за експанзията е 1689 г., когато холандецът Уилям Оранжски, който е свързан с всяка от сега живеещите кралски фамилии в Европа, е поставен на трона на Англия.
„Мениджърите на отделенията (на “контролираните  територии“ от двете страни на Атлантическия океан и в други земи) организират работата в техните семейства и във всяка страна в съответствие с програмата: Рокфелер в Америка, Опенхаймер в Южна Африка …
Ако се изследва генеалогията на президентите на Америка,  ще бъдете изумени. Всички президентски избори, като се започне от George Washington през 1789 г., са спечелени от „чистокръвни“ кандидати, а еталон е европейската кралска кръв. От 42 президенти преди Бил Клинтън, 33 са били генетично свързани с двама души – Алфред Велики, крал на Англия, и Шарлеман, монархът, управлявал територията на днешна Франция. 19 от тях са имали семейни връзки с английския крал Едуард III, роднина на принц Чарлз. И същото важи и за всички ключови позиции на власт навсякъде – едно и също  племе!
Да кажем, че Джордж Буш и Барбара Буш излизат от една кръвна линия – линията Пиърс (наричана по-рано Персия), едно от най-аристократичните семейства на Великобритания, процъфтяващо и до днес. Дж.  Буш е роднина на Карл Велики и Алфред Велики, а  също и на Франклин Делано Рузвелт.Идеята, че всеки може да стане президент – просто не е вярнаАко се върнете две поколения назад, според изследването, можем да  видим:
Прескот Буш е бил член на Обществото на Черепа и кръстосаните кости в Йейлския университет и е участвал в различни политически маневри. В следващото поколение ще видите Джордж, който е готвен от раждането му и възпитаван като носител на властта. Той става шеф на ЦРУ, вице и после и  президент. Той е начело на Републиканската партия по време на Уотъргейт. Бил е посланик в ООН и неофициален посланик в Китай. Всички тези позиции са ключови.Джед Буш пък става губернатор на ФлоридаСпоред Книгата на Перовете Бърк, дори и по официална генеалогия, Клинтън е генетично свързан с Уиндзор, както и с всеки шотландски монарх, крал Хенри III и Робърт I – крал на Франция. Клинтън идва от семейство Рокфелер преди едно поколение, което е ясно обяснение защо така нареченото “ момче от улицата от Арканзас“ получава стипендия Рода в университета в Оксфорд, която се дава само на представители на елита. В много ранна възраст Клинтън става губернатор на Арканзас, който всички считат за щата на Рокфелерите. След това той става президент на Съединените щати.
През май 1998 г. се запознах с 12 различни хора от различни кръгове (от бизнесмени, работещи в швейцарски банки, до телевизионни служители), който ми казват едно и също нещо: те са виждали хора, които са във  властта, пред тях да  се превръщат  в рептили, и след това отново в хората. Как да се обясни това?
Съществуват някои честотни полета, в които им е много по-трудно да запазят човешката си форма. Мисля, че съзнанието на хората за кратко се превключва към тази енергия от време на време. И тогава хората виждат влечугите.
Във Ванкувър към мен се приближи една бизнес дама. Тя имала връзка с мъж, който  докато  правил секс променил своя образ от  човек във влечуго. Можете ли да си представите шока й? И потокът с тези  истории не спира. Свидетелите на тези  трансформации са много.
В книгата на  К. О’Брайън „Трансформацията на Америка“ се описва случката как Дж.  Буш говори за това, че те са извънземна цивилизация, която превзема  планетата и никой не забелязва това. Той също така е заявил, че те идват от далечния Космос.  O’ Брайън пише, че е виждала много американски политици да се превръщат във влечуги. Сред тях е и Дж. Буш. Тя също така разказва историята на Мигел де ла Мадрид, президент на Мексико през 80-те години. Той й разказал за расата игуани и също се превърнал в такава игуана.
А един млад човек ми се обади в офиса и каза, „Можете ли да обясните защо хора като Буш, Кисинджър и Горбачов се превръщат във влечуги, когато ги гледам по телевизията?“ И си помислих: „Да, аз знам защо.“
Това, което наричаме Нов световен ред, е  план на тези рептили. Те искат да създадат хаос в света като са включили в програмата си и мащабни войни. Т.е. структура на световно правителство, световна централна банка, световна валута, система  за електронно банкиране, липса на пари в брой, хора с  имплантирани чипове и световна армия.
Рептилите (разумните гущери) планират да създадат невероятен хаос, използвайки в целия свят най-мощните техники за манипулиране на съзнанието, които се наричат проблем-реакция-решение.
Вие създавате проблем, получавате отговор от страна на обществеността от типа на  „нещо трябва да се направи“, а  след това предлагате решения, които вие сте искали да приложите. Ако трябва да се наложи глобално решение, трябва да се създаде световен проблем. Забелязвате ли такива признаци?
Въпросът е и в това, че вибрацията на планетата се повишава и за тези, които могат да променят своята форма, им става все по-трудно да задържат човешкият си вид. Тези влечуги са обсебени от идеята и са все по-близо до нея  да реализират свои  институции за контрол и да поставят чипове на хората. Те знаят, че вибрацията на планетата ще достигне такава скорост, при която няма да е възможно да удържат човешката си форма каквото и да се  предприемат.
И тогава най-накрая ще видим, че нашата планета е контролирана от рептили. Те вече няма да могат да се крият. Но докато настъпи това време, те трябва да свършат много работа и най-вече – да формират  световна  армия (това напомня ли ви нещо?) и да промиват мозъците на хората. Човешкият  контрол над живота  на Земята – да се изключи“!Истината е, че ние сме манипулираниЧестно казано, към информацията  за рептилите е нормално всеки разумен човек да се отнася с голяма  доза скептицизъм, но за това, че светът се управлява от група свързани лица, има  налице достатъчно доказателства.
Структурата на глобалния контрол – това са пирамиди вътре в други пирамиди. Подобно на куклите-матрьошки – една кукла вътре в друга. Която и организация да разгледате, вие ще видите, че тя е изградена на принципа на пирамидата. Стоящите на по-ниските нива на пирамидата често нямат представа с какво се занимава организацията като цяло.
Те изпълняват своята работа и се връщат обратно вкъщи всеки ден без да знаят как това, което правят, се  свързва с труда на другите и прераства в нещо по-зловещо. Само малка част на върха знае истината.
По този начин малко хора могат да управляват хиляди в организацията за изпълнение на плана, за съществуването на който тези хиляди дори не знаят. Това е глобална схема, с която се контролират милиарди.
И сега пак за рептилите … Трудно е, разбира се, да се повярва във възможността за съществуването на „нечовеци“, но това, което наистина се случва в нашия свят, е  съвсем ненормално и не е напълно ясно, почти като фантастика.
Интервюто на Дейвид Айк  хвърля светлина върху много неща. Но най-важното, в което е успял Айк – накара светът да се замисли. Поддръжниците на неговата гледна точка сериозно се замислят за Новия Световен Ред.
В тази връзка е забавно да се спомене един интересен  „момент.“ Не толкова отдавна по една  руска телевизия бе показан филм за това как след Втората световна война, КГБ търси палачи измежду помощниците на нацистите, „загубили се“ в родината си след отстъплението и победата над врага.
Един от полицаите, който е опожарил не едно село в района на Смоленск, КГБ  залавя чак през 80-те години. Но изведнъж за него започват агресивно да се застъпват Рейгън и Тачър! Как така?
Говорителят обяснява: спасяват свой агент. На снимките на този палач, на лицето му е ясно видима характерната за хората – рептили, според класификацията на Айк, сянка –  абсолютно същата като на снимките, представени в книгата му! Следователно може да се приеме, че предателят не е просто агент, а е свързан със  защитниците си по родствена линия.
Затова не е изненадващо, че много поддръжници на фюрера, включително „висококвалифицирани специалисти“ от Дахау и други лагери на смъртта, благополучно се преместват в чужбина, където си живеят добре и продължават да се занимават с „научна“ дейност. Анклавите на рептилските роднини са надеждна защита.
„Човеко-рептилите“ са се установили в „безопасни“ страни от двете страни на Атлантическия океан (това предполага наличие на международен център/щаб на „чуждите“). Следва да се отбележи, че тези държави са станали икономически развити благодарение на външна намеса.
Рептилите, които практически са превзели планетата според Айк, са виновниците за разрушенията по света и нарастващата пропаст между бедни и богати.Невидимата война – Рептили срещу човеци,ВИДЕО:

[youtube]https://youtu.be/L6eTKqx9_rE
[/youtube]


Британски агент:     Аз убих принцеса Даяна. Искаше да се разведе, но знаеше прекалено много (ВИДЕО)
80-годишният пенсиониран агент на британските тайни служби МИ5 Джон Хопкинс признава за серия от убийства, които е извършил
 Той твърди, че му остават още няколко седмици живот и не иска да напусне този свят, отнасяйки истината в гроба, съобщава британската медия Culture Shock TV.
Хопкинс твърди, че е участвал в 23 убийства организирани от британската тайна служба и изпълнени в периода от 1973 до 1999 г.
Сред тези убийства е и това на принцеса Даяна.
 
Джон Хопкинс е работил като оперативен агент в МИ5 38 години, като в този период тайната служба на Великобритания често му е нареждала да извършва дискретно убийство на определено лице, за което се смятало, че представлява опасност за националната сигурност на Обединеното Кралство.
Като машинен инженер и експерт по оръжие Хопкинс твърди, че има голям опит в убийства с конвенционалните методи, включително и използването на химикали и отрови.
Бившият британски разузнавач обяснява, че е бил част от седемчленна група оперативни агенти на МИ5, които били натоварени да извършват политически атентати на територията на Великобритания.От разказите му става ясно, че повечето от жертвите били политици, журналисти и лидери на политически партии.
 
По отношение на принцеса Даяна Хопкинс твърди, че тя е единствената жена жертва на атентатите, който той е извършил и единствен член на британското кралско семейство. Тя е единствената жертва, за чиято смърт бе поръчано директно от самото кралско семейство, подчертава Хопкинс.
“Даяна беше красива и любезна жена”, казва той и уточнява, че според него тя е застрашавала британската корона.
“Кралското семейство разполагаше с доказателства, че тя възнамерява да се разведе с принц Чарлз. Тя знаеше прекалено много тайни отнасящи се за кралското семейство.
Моят шеф ми каза, че тя трябва да умре. Получил е пряка заповед от принц Филип и трябваше да направим така, че да изглежда нещастен случай. Никога преди това не бях убивал жена, още по-малко принцеса, но изпълних заповедта. Направих това за кралицата и за страната. Следният етап от задачата включваше медиите, които много добре изпълниха своята част от работата”, разказва Хопкинс.
Бившият британски разузнавач прекарва последните си дни вкъщи, но казва, че след тези разкрития очаква да бъде арестуван. Хопкинс твърди също така, че всяко разследване относно тази афера би било трудно доказуемо и “много усложнено”, защото писани доказателства в МИ5 няма, а освен това почти всички негови колеги са починали.


 

Принцеса Даяна разказва какво наистина представлява “Кралският двор” /и уточнява защо семейството е решило,че тя е неподходяща бел.Психея/


[youtube]https://youtu.be/ANqCq0cj0fw[/youtube]


Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
Вие сте или част от проблема, или от решението!


666 – числото на звяра!
(Откровение на Йоан 13′ 18)


„Тук е нужно мъдрост. Който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек. А числото му е 666“.ВНИМАНИЕ! Илюминати са силно заинтересовани да объркват хората по отношение правилното разбиране за числото на звяра и неговото значение!За да разберем правилно този въпрос, е важно да вникнем в същността на описания в Библията символ – Звяра! В първите векове на християнството изследователите на Библията установили, че Звярът е символ на езическия Рим, който бил наследен от папския Рим!По времето на Реформацията изследователите били единодушни. Звярът е символ на папския Рим! А човекът на греха е самият папа! Богохулната титла на папата е VICARIUS FILII DEI – Наместник на Божия Син! Събирайки
цифровите еквиваленти на римските букви, получаваме 666 !!! Ватиканът е върхът на конспиративната йерархия на Илюминати!
Орденът „Илюминати“ е създаден през 1776 г. от йезуити! А орденът на йезуитите е създаден през 1534 г. с една специална цел! Да организира контрареформация и да унищожи протестантството! Да погребе истината, че римската църква е ЗВЯРЪТ!!! Която е изгаряла и забранявала Библията и избила милиони християни!!! По най-жесток и садистичен начин !!
Най-известният член на ордена „Златна зора“ е бил призналият се за сатанист Алистър Краули, който се представял за „Звяра“. Краули е една от култовите личности, изобразени на албума на Бийтълс – „Клубът на сержант Пепър и самотните сърца“. Краули опитал да установи контакт с дявола през 1898 г. и тогава за пръв път се свързал с ордена на „Златната зора“.
През 1900 г. Краули вече е бил сред британския елит, споделяйки знанията си за поклонение на дявола с водещи политици масони, аристократи и кралски особи. Краули постоянно се занимавал с окултизъм и нямал друга работа, която да пречи на неговото увлечение към масонството и сатанизма. В книгата си „Признания“ Краули твърди, че е бил посветен в масонството, в англо-саксонската ложа в Париж. В нея той описва също как е станал „Майстор“ в една от най-старите и уважавани ложи в Лондон – Стъдхолмската ложа, в която, според слуховете, членува и Тони Блеър.

aleister11

Краули споделял ентусиазма на Албърт Пайк за общение с дявола. В книгата си „Магия“, Краули пише:„Дяволът е змията Сатана! Той е животът и любовта! Той е светлината и неговият зодиак е Козирогът – скачащият козел! Той е божеството!
Тайните общества често изобразяват козела на Мендес, седящ в позата на Бафомет. Статуя на Джордж Вашингтон, който самият бил висш масон, показва един от бащите на Америка, седящ в същата окултна поза, както описания от Краули дявол с глава на козел! Джордж Вашингтон – масон, робовладелец и пръв президент на САЩ.
През 1912 г. Краули става британския лидер на „Ordo Templi Orientis“ (O.T.O), който орден бил директен наследник на баварския „Илюминати“. O.T.O било тайно общество посветено на сатанизма!
Краули установява също ритуалите на посвещение до 33-та степен на шотландското масонство. Той твърдял, че създаването на О.Т.О преустройвало масонството обратно към немските корени на Илюминати.
Краули не искал нищо друго освен „да танцува с дявола“! Проявявал нетърпимост към добрия вид на някои масонски ритуали. Той описвал масонството от ниските степени като зловещ съюз за политически интриги и измами!
Малко хора знаят, че масонството е отдавна инфилтрирано от йезуитите! Албърт Пайк е бил също йезуит и съконспиратор с йезуита Мацини! Истинските „невидими“ господари на масонството са черните „исусовци“! Масоните са били и винаги ще бъдат пионките на господарите от Ватикана! „Братството на смъртта“ на Буш. „Череп и кости“ – Американските Илюминати. Не е случайно, че напоследък все повече се говори за масоните!
Мнозина автори и изследователи пишат и говорят за масоните, но пропускат (целенасочено или не) най-важната част от цялата история!Истината, че Ватиканът стои на върха на пирамидата, наречена „Илюминати“!Истината, че Орденът на йезуитите или „Обществото на Исус“ командва най-зловещата религиозно-политическа система на планетата Земя!Истината, че върховният генерал на черните „исусовци“ e черният папа!Истината, че римската църква е организаторът на Трите световни войни и безброй зверски кланета от древността до наши дни!Истината, че тронът на Сатана е в Рим !!!Подсъзнателни посланияДейвид Айк – автор на конспиративни теории: „Телевизията е масов хипнотизатор на хората по света. Всяка една минута ни се внушава определена представа за реалността. И тогава, след като
представата е внушена, когато приемаме информация чрез зрението, ние я редактираме на базата на тази представа. Така че световното население се подлага и страда буквално от една масова хипноза!
Какво казваме за хората, които са започнали да виждат манипулацията, която не са виждали преди това? Какво казват и те самите за себе си? Казват: „Събудих се!“. Точно това са направили! Хората са започнали
да виждат, сякаш някои хипнотизатор е щракнал магически с пръсти! Телевизията е най-големият хипнотизатор на света! Това е истинската причина за нейното създаване!„[/q]
Послание на медийна фондацияОткъде получава тя представата си за света? На кого ще иска да подражава? Какви ценности ще има? Чие дете е тя? Вашето… или на телевизията? Върнете децата си! Изключете телевизора!Дейвид Айк – автор на конспиративни теории: „Ако човек започне да изследва подсъзнателните послания на телевизията, ще се изуми от тяхната мащабност! Съзнанието ни е подложено на множество такива
послания. Ето един интересен пример. Доказано е, че около 1.5 секунди преди съзнанието да реши да се извърши дадено действие, да се мръдне ръка, да се говори и т.н., 1.5 секунди преди да се извърши това действие, електрическите сигнали в мозъка вече са го задействали. Според мен, съзнателното мислене преживява и наблюдава реалността, докато подсъзнанието е нейният създател, генератор. Затова
Илюминати се стремят да повлияят подсъзнанието на човека чрез скрити и тайни подсъзнателни послания. Това значи, че съзнанието не долавя тези послания, но подсъзнанието попива всичко като гъба. Затова те
внушават определени мисли в подсъзнанието, които после преминават през съзнанието и ние си мислим, че това са наши мисли, а всъщност са чужди, внушени на подсъзнателно ниво.„
 • Откъс от филма „1984“ на Джордж Оруел: „Тези плъхове бяха хванати преди седмица в канализацията. Когато вдигна пластмасовата врата, гладните плъхове ще се изстрелят като куршум. Обичайно наказание в древен Китай. Направете го на Джулия! Не на мен! На Джулия!“
ПлъховеДейвид Айк: „Тази подсъзнателна манипулация вече е използвана в политиката. Имаше инцидент по време на изборната надпревара между Буш и Ал Гор, когато излъчиха предаване против Гор. В него имаше подсъзнателно послание с плъхове, но беше нужно да се пусне записът на по-ниска скорост и на екрана се появяваха плъхове като анти-Гор агитация.“
Как се става президент на САЩ в 10 лесни стъпки!Трябва да имате дядо, натрупал богатство от заеми към Хитлер! Трябва да имате баща, член на най-страховитото тайно общество на света! – (има и по-страшно!) Бъдете най-мърлявото хлапе в училище! Бъдете и най-глупавото хлапе в училище! Избегнете военния набор за Виетнам! Станете алкохолик! Станете член на най-сатанинското тайно общество в Америка! Уредете си пари от корумпирани корпорации! Преструвайте се на испанец! Изтрийте хиляди поддръжници на опонента ви от избирателните списъци! Особено ако са чернокожи! Накарайте приятелите на татко си да направят ново преброяване! Обявете победата си преди изборите да са приключили! Уверете се, че брат ви отговаря за преброяването!Джордж У. Буш: „Не вярвам други щати като Флорида да подложат на съмнение резултатите. Всичко върви по-добре отколкото мислехме и аз се чувствам добре.„
Първото име на „Череп и кости“ било „Братството на смъртта“. Джордж Буш-младши, баща му Джордж Х. У. Буш и дядо му Прескот Буш, са били посветени в това страховито общество, основано в 1832 г. в университета Йеил, от Уилям Хънтингтън Ръсел. От семейството му произлизат най-големите контрабандисти на опиум в Америка. Джордж У. Буш е бил приет в „Братството на смъртта“ през 1968 г. Церемонията  се извършила в централата на обществото, която е каменна сграда без почти никакви прозорци. Тази сграда тип мавзолей е известна като „Гробницата“. В нея има малък вътрешен двор и вътрешна зала, в която кандидатите за приемане мастурбират легнали в ковчег, и колекция от артефакти, считана от членовете за свещена. Членовете се наричат „скелетници“, независимо от пола им. Много от артефактите в централата са откраднати от членовете на обществото. За да докажат верността си към „Братството на смъртта“, „скелетниците“ са ограбвали гробове, носейки човешки черепи и скелети в „Гробницата“, които поставяли в стъклени витрини. Вече близо 40 години Джордж У. Буш е активен член на това най-кръвожадно, окултно и тайно общество. Той е предан преди всичко на своите съ-скелетници, а не на американския народ!
За да докаже предаността си към „Череп и кости“, Прескот Буш, дядо на Джордж У. Буш, жестоко осквернил гроба на вожда на апачите Джеронимо. Прескот Буш ограбил гроба му и поставил черепа му във витрина заедно с другите притежания на ордена, които включват сребърни прибори от щаб-квартирата на Хитлер „Орлово гнездо“ в окупираната от нацистите Австрия.
Добре дошли в тайния сатанински свят на братството на смъртта „Череп и кости“! Добре дошли в извратения свят на семейство Буш! Централата на „Череп и кости“ е в двора на университета Йеил.


Йеил е дом и на други по-малко известни тайни общества като „Свитък и ключ“. Александра Робинс е американска журналистка, написала книга за „Череп и кости“ на име „Тайните на Гробницата“. В книгата си тя проследява произхода на този култ, който бил финансиран от компанията на Ръсел в началото на 19-ти век. Компанията на Ръсел не била нищо повече от империя за търговия с опиум,която и до днес е основният предприемач на „Череп и кости“.
Уилям Ръсел пътувал из Германия през студентските си години и се сприятелил с последовател на баварските Илюминати. След завръщането си в САЩ в началото на 19-ти век, Ръсел използвал част от семейното богатство от търговията с опиум, за да финансира построяването на „Гробницата“ в Йеил. Ръсел посветил някои от своите съученици, измежду които и Алфонсо Тафт, бъдещият военен министър и посланик в Русия. Синът на Алфонсо Тафт станал по-късно президент на САЩ. Така се слага началото на традицията за членство в „Братството на смъртта“. Тази традиция продължава и до днес. Висшите скелетници окуражават младите членове да се женят помежду си и техните синове и дъщери да следват стъпките на родителите си, ставайки последователи на този най-сатанински орден.
В холивудския филм „Братството на камбаната“ виждаме церемония на посвещение, която е обичайно явление в дворовете на американските елитни тайни общества. Филмът е алегория за „Череп и кости“, както и филмът „Те живеят“!
Откъс от филма „Братството на камбаната“:Г-н Патерсън, това е г-н Дънинг.
 • Г-н Дънинг, устава и препоръките на Братството, моля. Кълнете ли се, че след като препоръките и уставът са ви били поверени досега, само вие сте ги чели и не сте споделяли съдържанието им с никого друг?
 • Кълна се.
 • След като се заклехте, готов ли сте да продължите?
 • Готов съм.
 • Г-н Дънинг, повече от 200 години „Братството на камбаната“ приема членовете си пред тази камбана и с една и съща церемония, при изгрев слънце. Преди 22 години г-н Патерсън стоеше на вашето място,а аз
  станах негов инспектор, както г-н Патерсън е сега ваш. Някой ден, г-н Патерсън ще стои на южната позиция, а вие ще посветите нов член и ще му станете инспектор. Така се предава приемствеността в Братството.
  И ще е така дълго след смъртта на всички ни. Но тази приемственост зависи от едно нещо… Подчинение! Безусловно подчинение! Всеки път, когато ви се обади г-н Патерсън, за да изпълните дълга си, трябва да се подчините! Без значение какво се иска от вас! Това може да е утре, след 20 години или никога. Няма да се искат пари, а
  дело на преданост, доказателство за лоялност към „Братството на камбаната“. Ако имате нужда от нещо, свържете се с вашия инспектор и той ще се погрижи да се уреди. Готов ли сте за клетвата?
 • Готов съм.
 • Клетвата, господа!
 • Аз, Джак Дънинг се кълна, че няма да разкривам тайни на „Братството на камбаната“, ще уважавам събратята си както уважавам себе си, ще постъпвам спрямо тяхната воля, ще браня интересите им все едно са
  моите собствени и затова давам в залог честта, притежанията си и живота си!
 • новоприетият член на „Братството на камбаната“- Все още ми е трудно да повярвам, че мога да имам всичко, каквото поискам.
 • Всичко, което може да има човек с пари, привилегии и добри връзки!
 • новоприетият член на „Братството на камбаната“- Мина ми през ума, че сме част от върхушката.
 • Не част, а самата върхушка!
Окултната аристокрация на АмерикаВ своята невероятна книга американската журналистка Александра Робинс твърди, че е разкрила план на „Череп и кости“ за контрол над света. Не може да не се отбележи фактът, че през 170-годишното си съществуване, „Череп и кости“ има членове на най-влиятелните позиции по целия свят. Нови членове заемат лесно високоплатени служби в банки, медийни организации, държавни агенции и големи корпорации, които правят огромни печалби от военни договори с държавата. Някои изследователи твърдят, че всички членове плащат десятък на обществото като гаранция, че децата им ще станат членове на „Братството на смъртта“. „Череп и кости“ избира своите членове измежду американската аристокрация. Няколко поколения на сем. Буш са участвали в 6 сатанински ритуала заедно с членове на богати семейства, които са собственици на някои от най-известните американски марки. Основанo на ритуалите на баварските Илюминати, „Череп и кости“ има около 900 членове по целия свят (може би са повече).
Джордж Буш-младши бе поканил петима от своите съ-скелетници на важни постове в правителството,включително Уилям Доналдсън, който оглави американските комисии за сигурност и валутни операции. При своето посвещение в „Череп и кости“, кандидатите се заклеват да отричат завинаги членството си. Психологическото и умствено програмиране и промиване на мозъци, които се извършват в „Гробницата“ могат само да се гадаят, защото никой скелетник досега не е нарушавал клетвата си за мълчание.
Студенти в Йеил често са споделяли, че в нощите на церемонии се чували ужасяващи писъци от вътрешността на „Гробницата“.
Някои казват, че кандидатите са карани да се борят в кал и дори са бити. Тази техника се използва от ЦРУ и други специализирани служби, с цел да изтощят субекта психически и физически чрез програма от наказания и ругатни. След като волята на кандидатите е пречупена и са издали сексуалните си тайни на по-висшите скелетници, те се изправят голи, за да участват в ритуал на новорождение, осмиващ християнското кръщение, а скелетници, облечени като папата и дявола, изпълняват ритуала.
Рон Розенбаум е журналист, който работи за „Ню Йорк Обзървър“. Той заснел тайно ритуала на посвещение, от върха на една сграда, близо до централата на „Череп и кости“.Някои членове на ордена са облечени като дявола, папата и персонаж, подобен на Дон Кихот. Ритуал на „Череп и кости“, заснет през 2001 г. от Рон Розенбаум.


[youtube]https://youtu.be/B7XQEHThI9A[/youtube]

„Папата“ носи бял пантоф с монограма, който се поставя върху каменен череп. Всеки нов кандидат се отвежда в една зала, където други членове произнасят сквернословия и го малтретират. На кандидатите им се внушава, че са висши същества, част от привилегирования елит, който използва войни, терор и глад, за да контролира човешкото население по света. Тази безчувствена философия е представена във филма „Черепи“ (1999).
„През годините е имало няколко взлома в Гробницата, която е централата на „Череп и кости“ в Йеилския университет. Измежду артефактите са намерени списъци с членове на друго тайно общество, чиято централа е
на същото място и се казва „Свитък и ключ“. След изследване на материалите, става ясно, че „Вълча глава“, „Фи-бета-капа“, „Свитък и ключ“ и „Череп и кости“ са все разновидности на баварските Илюминати (йезуитите)!“
„Един по един, всеки нов член коленичи и се кланя пред „Дявола“. Гола жена бива церемониално изнасилена с кинжал. „Дяволът“ поставя всеки нов кандидат в ковчег с панделка, завързана за неговите гениталии!
Всички трябва да признаят историята на сексуалния си живот докато мастурбират! След като личните им тайни са известни на съ-скелетниците им, новите кандидати биват заплашени с изнудване, ако разкрият тайните на този масонски орден. После, облечени в дълги роби, биват прекръстени с ново окултно име. Донкихотският персонаж докосва всеки кандидат по рамото със сребърен меч и обявява: „Съгласно ордена ни, те посвещавам в Рицар на Евлогия„.
Можем да разкрием, че окултното име на Джордж Буш-старши е Магог. Това е името на армията на Злото, командвана от Сатана, която ще дойде на Земята, за да унищожи царството Христово.“
(Ще продължаваме ли да спим! Ще допуснем ли да се случи наистина това!)
Божието Слово казва: „И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро„! И ако някой не се намери записан в книгата на живота, той ще биде хвърлен в огненото езеро“ (Откровение 20′ 10-15)!
Всеки от американските „Айви лига“ колежи (Бръшляновата лига, или още Айви лига (Ivy league), е спортна организация на американски висши училища, които се намират в североизточната част на Съединените американски щати. Тя включва следните 8 училища: Харвардски университет, Принстънски университет, Йейлски университет, Колумбийски университет, Университет „Корнел“, Пенсилвански университет, Университета „Браун“ и Дартмутски колеж.) има собствен клон на Братството на смъртта „Череп и кости“.
Те превръщат децата на американския елит в бъдещите лидери на индустрията, банковото дело, правото, военните и медиите. Центърът на тази конспирация на елита е университетът в Йейл.
Последните трима президенти са следвали в Йейл, както и експертът по тероризъм Пол Бремър-трети, който управлява Ирак от името на Буш и Чейни и тяхната „Череп и кости“. Членове на англо-американската мрежа на Илюминати споделят същата философска система. Те вярват в една всемогъща свръх-държава, управлявана от един световен лидер.Антъни Джей Хилдър: „Ако Илюминати успеят и мечтата им се сбъдне, ще настане истински ад на Земята! Това е целта на Новия световен ред – жив ад! Това ще бъде най-лошият сценарий и кошмар на Джордж Оруел.„
Диалектическата политическа система не е измислена от Карл Маркс, а от Хегел, Вихт и Кант. Тези немски философи вярвали, че може да се създаде промяна в обществото чрез конфликт. Това може да е, например, политически конфликт. Конфликт между леви и десни убеждения. От този конфликт се ражда нова политическа система, която е синтез от двете убеждения. Звучи доста невинно, но е факт, че диалектическата система се използва също и във войните.

Планът на Хегел, който се осъществява в момента, е да се създават конфликти и войни. Чрез създаването на войни се постигат няколко неща.
Първо, компаниите, които произвеждат ракети, оръжия, куршуми, униформи и всички военни продукти, всички те правят огромни печалби.
Второ, така се постига намаляване на мъжкото население.
От 1950 г. разполагаме с няколко доклада от източници, черпещи информация от ЕС, британското и американско правителство, които препоръчват унищожаване на населението.
Има няколко плана, които мислим, че са задействани. Явно войните са един от начините за обезлюдяването на Планетата.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат

Войни!


Освен създаване на изкуствени конфликти и войни, философската система на Хегел, която е следвана от „Череп и кости“, както и от групата „Всички души“ в Оксфордския университет, тази система изисквапълно подчинение на всички в обществото. Идеята за свобода, както и свободата на мисълта, свободата на индивида да живее живота си както поиска, не фигурират въобще в системата на немеца Хегел. Всъщност, Хегел заявява, че личността трябва да е 100% подчинена на държавата, а държавата трябва да приеме образа на Господ. Война срещу свободата!В системата на Хегел държавата е всемогъща, така че трябва да се запитаме какво е държавата? Държавата е елитът! Държавата е кралската аристократична йерархия, хората, които могат да живеят както пожелаят, защото са свръх-богати!
Нека поговорим малко за свръх-богатство и свръх-богати хора. След срещите ми с някои от тях, мога да ви кажа че са много по-различни от мен и вас!
Когато говоря за свръх-богатство, нямам предвид Пъф Деди, който има 3 бентлита. Говоря за свръх-богатство! Семейно богатство, наброяващо милиони още през 19-ти век. Като погледнем тази йерархия от аристократи и кралски семейства, можем да видим, че те са държавата! Те са хората, на които служат „роботите“ – държавните служители, и които движат „машината“ на държавата. Държавните служители се кълнат във вярност към елита. Когато някой постъпва на държавна служба, той не полага клетва да служи на британския народ, а да служи на монарха!
Същото е, когато някой става шпионин. Постъпвайки в МИ-5 или МИ-6 или някоя друга тайна служба, ръководена от британското правителство, той се заклева да служи вярно на монарха, а не на британския народ!“ Докато американският народ пее американския химн, най-властните хора в САЩ и Европа отдават почит на древния символ на „Братството на смъртта“. Авторът на книгата „Кой какъв е в американския елит“ разкрива, че орденът „Череп и кости“ окуражава членовете си да се женят помежду си, запазвайки по този начин огромното си богатство в самото общество.
колаж: „Добър вечер. Днес, уважаеми сънародници, нашата демокрация и свобода бяха нападнати. Америка стана обект на атака, защото сме най-яркият фар за злото и най-лошото от човешката природа. Насочил съм всички ресурси на разузнаването и изпълнителната власт да открият тези, които искат мир и сигурност по Света, за да им въздадем справедливост. Няма да правим разлика между терористите, извършили атентатите, и жертвите на американската икономика. Армията ни е зла и подготвена! Страната ни е зла! Агресивна и смъртоносно зла! Всичко, което е зло, се посреща със зло и никой няма да попречи на това зло да засияе! От името на американската мощ, по-силна от всички нас, благодаря на държавните лидери, които ни подкрепиха финансово. Америка и нашите приятели и съюзници-терористи, се обединяваме с всички, които искат хаос и ужасно зло! Обединяваме се да спечелим войната срещу всичко, което е добро и справедливо! Никой никога няма да открие виновниците!“[/q]

Септември 1999 г.: Конгрес на Световната търговска организация в Сиатъл, САЩ и Май 2000 г.: Конференция на Световната банка в Прага, Чехия – полицията разпръзква тълпата със сила, водни струи и газ.Джордж Буш: „Вярвам, че Америка е готова за ново начало!“
Ноември 2000 г.: Джордж Буш си присвоява президентството. Доверието в изборната система е изгубено.
Юни 2001 г.: Конференция на Г8 в Геноа, Италия.
Юли 2001 г.: Джордж Буш дава на талибаните 132 милиона долара.
Похитителите на самолетите на 11.09.2001 са били агенти на ЦРУ !!!

Осама Бин-Ладен трениран като агент на ЦРУ.
Документ доказващ, че Бин Ладен е бил в ЦРУ – Кодово име Тим Осама.Джордж Буш е знаел за подготовката на атаките !!! Днес е доказано, че кулите на Световния Търковски Център са били взривени с нано-термит!!! Екип от учени към Копенхагенския университет откри в останките на Световния Търковски Център невзривени частици нано-термит!!!
Стотици очевидци и пожарникари докладваха за взривовете в Световния Търковски Център!!!
Бе доказано, че на борда на самолетите не е имало пасажери и терористи!!!
Бе доказано, че самолетите са били управлявани дистанционно!!!
Бе доказано, че Пентагонът е бил ударен от ракета!!!
Януари 2002 г.: Буш нападна Афганистан и пое контрол върху полетата с опиум.Оръжия за масово поразяване20 март 2003 г.: Буш нападна Ирак и пое контрол върху нефтените полета.
Март 2003 г.: 9800 цивилни афганистанци убити от американските нашественици!
Ирак: 1.6 милиона жертви!
2003 г.: Тони Блеър подкрепя Буш за инвазията в Ирак.
2004 г.: Окупацията на Ирак и Афганистан струва 2.2 милиарда долара НА ДЕН!!!
Нови закони за вътрешна сигурност обезсилват конституцията на САЩ!ОПИУМ: Бизнесът с наркотици на елита!!!„Череп и кости“ е основано с пари от опиум. Пенсионираният полковник Бо Гриц интервюирал войници след войната във Виетнам. Те му открили, че Джордж Буш-старши и Ричард Арматаж са били начело на контрабандата на опиум по време на войната във Виетнам! Афганистан е най-големият производител на опиум в света и след нахлуването на САЩ през 2002 г., отглеждането на мак е достигнало зашеметяващи размери. Британското правителство спонсорира фермери на опиум, които да насаждат огромни полета с мак. „BBC“ потвърди през април 2004 г., че след окупацията на Афганистан от британските и американски сили, производството на мак е достигнало рекордни размери!
Скелетниците никога не са имали такава идеална възможност да вървят по стъпките на предците си и да започнат контрабанда на опиум! Американската и британски военни машини се командват от хора, заклети във вярност на зловещите демонични богове на Илюминати! Те жертват живота на вашите синове и дъщери на олтара на Всевиждащото око!Пригответе се за страшните събития, които предстоят!Кулминация на 3-та световна война, която започна на 11.09.2001 г.!
Колапс на Световната финансова система и най-голямата икономическа депресия в историята на човечеството!
Изкуствено предизвикани природни катаклизми!
Потърсете информация за програмата за депопулация!
Тя е написана върху окултния монумент на напътствените камъни в Джорджия!
Не вярвайте на лъжите за епидемиите!
Световният елит от години разпространява биологични агенти и вируси!
В никакъв случай не се ваксинирайте с ваксини за грип! Те съдържат живак, формалдехид, скуалин, нано-частици, други вредни компоненти, вируси с неизвестна генетична верига! В никакъв случай не ваксинирайте децата си! Ваксините са БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ!
Търсете истината СЕГА, защото в скоро време използването на Интернет ще стане трудно достъпно или въобще недостъпно!
Съвсем скоро целият свят ще бъде хвърлен в тотален ХАОС!
Телевизията ви промива мозъка и ви отдалечават от изследването на събитията, които се случват в момента!
Молитвите ще са ви много необходими в предстоящите страшни събития!

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил

[youtube]E5XDxqadL4E[/youtube]


И в тази връзка[youtube]https://youtu.be/lFBzfgbgagA[/youtube]
                                                                              Въпрос на гледна точка - Ленин убиецът на Романови                                                                            Резултат с изображение за kamenev zinoviev bukharin
                 
                                                                                                           Сталин,Ленин,Троцки                                                                                            Еврейските корени на диктаторското трио
Цитат
Владимир Илич Улянов, по-известен като Владимир Илич Ленин или само Ленин, е руски и съветски политик и държавен деятел, революционер и един от главните организатори и ръководители на Октомврийската революция.
Той е от руско-еврейско-чувашки произход. Създател е и водач на Руската социалдемократическа работническа партия (болшевики), известна повече като болшевишката партия, създател на Третия комунистически интернационал и на първата социалистическа държава в света, първият министър-председател на Съветския съюз и създател на идеология, останала в историята с името марксизъм-ленинизъм. След Октомврийската революция е водач на Руската съветска федеративна социалистическа република, а от 1922 г. – лидер на СССР. Обявен е от списание „Тайм“ за една от стоте най-влиятелни личности на XX век.[1]


Цитат
Еврейское происхождение Сталина В  отечественной  политической  историографии  корни  Сталина общепринято  считать грузинскими (осетино - абхазскими) , но, также, вполне  известно, что его мать была осетинкой из области, заселённой хазарами (горскими евреями). По-грузински "-швили" означает "сын" или "чей-то сын", подобно Джонсону, Свенсону и т.п.

"Джуга" означает  - "еврей". Посему Джугашвили означает - Jewson, то есть - "сын еврея".
Отец  Сталина ,Виссарион  Джугашвилли -  был сапожник с еврейскими корнями. В Грузии была огромная еврейская община. Евреи появились и стали массово селиться на Кавказе в  5 -7 веке, бежав  из  Персии(Ирана)  после поражения  антиперсидского  восстания  Маздака , в котором евреи принимали самое активное и  деятельное  участие. Всего  на  Кавказе   осело  около  1 миллиона евреев. Евреи в Грузии были, как правило, мелкими торговцами, портными, ростовщиками и сапожниками. Евреи-сапожники прекрасно тачали грузинские сапоги на любой вкус.

Дореволюционным именем Сталина было типично еврейское: Иосиф-Давид Джугашвили. В ходе революционной борьбы он сменил его на "Коба" - имя лидера анти-Римского восстания евреев. Ни русские, ни грузины практически не меняют своих фамилий. Фамилии очень часто меняют евреи.

Мать Сталина, Екатерина, вела домашнее хозяйство для Давида Паписнедова, местного зажиточного  еврея, его предполагаемого отца. Их, с матерью, ласковое прозвище для Сталина было "Сосо". Сталин, в 20-х - 30-х годах,  часто принимал Паписнедова в Кремле. "Товарища Паписнедова"  часто навещал еврейский торговец Николай Пржевальский, второй  предполагаемый  отец Сталина, на которого Иосиф действительно  весьма  похож.


ВСЕ  ТРИ ЖЕНЫ СТАЛИНА -  БЫЛИ  ЕВРЕЙКАМИ:
Первая - Екатерина Сванидзе, родила ему сына Якова
Вторая жена - Катя Аллилуева, родила ему сына Василия и дочь Светлану. Умерла при загадочных обстоятельствах, предположительно от самоубийства.
И третья жена - Роза Каганович, дочь наркома советской промышленности Лазаря Моисеевича Кагановича.


Дочь Сталина, Светлана в1967 эмигрировала в США, где вышла замуж за сына Лазаря Михайла - племянника по своей матери. У неё было четыре мужа, трое из них - евреи.

Первый заместитель Сталина - В. Молотов (Скрябин)  также был женат на еврейке Полине (Жемчужине) Карп, причём, её брат, Самуил  Карп, занимался  экспортным бизнесом в Коннектикуте. Всё это ещё более усложняется тем, что дочь Молотова - Светлана (чистокровная еврейка -по матери) была помолвлена с  сыном  Сталина - Василием.
Цитат
  Лев Давидович Троцки (на руски: Лев Дави́дович Тро́цкий, истинско име Лейба Дави́дович Бронщайн) е марксистки революционер и теоретик, съветски политик и основател на Червената армия, от еврейски произход.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
МК-УЛТРА


Декласифицирани документи на МК-УЛТРАПроект МК-УЛТРА (на английски: Project MKULTRA) – наричан още програма на ЦРУ за контрол на съзнанието – е кодово име, дадено на незаконна програма за експерименти върху хора, проектирана и предприета от Централното разузнавателно управление на САЩ. Целта им е идентифицирането и разработката на лекарства и процедури, които да бъдат използвани при разпити и мъчения, като този контрол на съзнанието да отслаби индивида и го принуди да направи самопризнания или извършва оперативна дейност, в някои случаи без да бъде наясно с това.
Организиран чрез Отдела за научно разузнаване към ЦРУ, проектът координира дейността си с Отдела за специални операции към Химическия корпус на американската армия.  Програмата започва в началото на 1950 г., одобрена е официално през 1953 г., с намален обхват през 1964 г., три години по-късно е съкратена допълнително и официално прекратена през 1973 г. Тя включва множество незаконни дейности   по-специално използването на граждани като тестови субекти, без изричното им и доброволно съгласие, което довежда до спор по отношение на легитимността ѝ.  МК-УЛТРА използва редица методологии, манипулиращи менталното състояние и променящи мозъчните функции, в това число тайно даване на незаконни наркотици (особено ЛСД) и други химикали, хипноза, сензорна депривация, изолация, вербално и сексуално насилие, както и различни варианти на мъчения.  В поне няколко подпроекта – 102, 103, 117 и 122 експериментите са провеждани с деца. Обхватът на Проект МК-УЛТРА е широк – с проучвания, предприети в 80 институции, включващи 44 колежа и университета, както и болници, затвори и фармацевтични компании.  ЦРУ оперира чрез тях, използвайки фасадни организации, въпреки че понякога върховите служители са в течение с участието им.  Както американския Върховен Съд по-късно отбелязва, МК-УЛТРА е:ангажиран „с дейност по проучване и разработка на химически, биологически и радиологични материали, възможни за употреба в секретни операции, за да контролира човешкото поведение“. Програмата се състои от около 149 подпроекта, които Агенцията сключва с редица университети, научноизследователски фондации и подобни институции. Участват също и поне 185 частни изследователи. Тъй като Агенцията финансира МК-УЛТРА индиректно, много от тях не били наясно, че имат работа с нея.  За пръв път проекта е сведен до публично внимание от Църковния комитет на американския Конгрес и Комисията на Джералд Форд, разследващи дейността на ЦРУ на територията на САЩ. Изследователските усилия са възпрепятствани от факта, че през 1973 г. директора на ЦРУ Ричард Хелмс нарежда унищожението на цялата картотекирана документация към МК-УЛТРА. Разследването на Църковния комитет и Комисията Рокфелер разчита на клетвени показания на преки участници и относително малък брой документи, които са оцелели след неговата заповед. 
През 1977 г. Закона за свобода на информацията изисква разкриването на тайни 20 000 документа, свързани с МК-УЛТРА, които по-късно същата година водят до изслушвания в американския Сенат.
 Част от оцелялата информация относно проекта е разсекретена официално през юли 2001 г.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
                                       


                                                         Програмиране „Монарх“ – история, техники и приложения


                                                                              
                                                                                         0 
               

Кратка история на контрола

Тайните религии на древен Египет, Индия, Вавилон и Рим са помогнали да се поставят основите на окултизма. Едно от най-ранните писания, които се отнасят към окултизма е египетската „Книга на Мъртвите“, съставена от ритуали, категорично описващи методи на изтезания и сплашване (за да създадат травма), използването на отвари (лекарства) и правенето на магии и хипноза, които в крайна сметка довеждат до пълното поробване на личността. През годините, това са били основните съставки на онази част от окултизма, която е известна като сатанизъм. През XIII век, римокатолическата църква увеличава и укрепва властта си из цяла Европа, посредством инквизицията. Сатанизмът се развива през този период на преследване, окопавайки се дълбоко под булото на различни окултни групи.
През 1776 г., баварския йезуит Адам Вайсхаупт бил упълномощен от династията Ротшилд да централизира мощното ядро на тайните религии, създавайки това, което обикновено е познато като илюминатите или „просветлените“. То е било обединение на мощни окултни потомствени фамилии, елитни тайни общества и влиятелни масонски братства, с общо желание да построят рамката на „Новия Световен Ред“. Привидната цел на тази утопия била да се роди всемирното щастие на човешката раса. Скритите им намерения обаче били постепенно да се повишава контрола върху масите и по този начин те да се превърнат в господари на планетата.
 
Англо-aлианса
До XIX век, Великобритания и Германия вече били известни като основните области под контрол на илюминатите. По тази причина, никак не е изненадващо, че началото на изследванията на поведенческата наука са поставени в Англия през 1882 г., докато повечето от ранните медицински и психиатрични техники за контролиране на съзнанието са инициирани в института „Кайзер Вилхелм“ в Германия. Институтът за човешките отношения „Тависток“ е бил основан през 1921 г., за да изучава „точката на пречупване“ на хората. Курт Левин, германски психолог, става директор на института през 1932 г., горе-долу по времето когато нацистка Германия разширява изследванията си в невропсихологията, парапсихологията и окултизма на няколко поколения.
Интересно, но между Англия и Германия започва все по-нарастваща обмяна на научни идеи, най-забележимо в областта на евгениката [(изучаването или вярването във възможността да се подобрят качествата на човешките видове или човешката популация чрез обезсърчаване репродукцията на хора, които имат генетични дефекти или се предполага, че са наследили нежелани белези (отрицателна евгеника) или чрез окуражаване репродукцията на хора, за които се предполага, че са наследили желани белези и отличителни черти (положителна евгеника)] – движението, отдадено на „подобряване“ на човешките видове, чрез контролиране на наследствените фактори при съвкупяването. Загадъчният съюз между двете страни бил споен отчасти с помощта на Златната Зора, окултно тайно общество, състоящо се от офицери с висок чин от нацистка страна и английската аристокрация. Висшият SS нацистки офицер Хайнрих Химлер, отговарял за научен проект, наречен Леберсборн, който включвал селективното раждане, отглеждане и осиновяване на деца, доста голяма част, от които – близнаци. Целта на програмата била да създаде супер-раса (ариани), която щяла да бъде абсолютно вярна на каузата на Третия райх (Новия Световен Ред).
Сега, трябва да сте наясно, че програмиране винаги е съществувало още от древните цивилизации като спомен от методите на Орион и Сириус, където програмирането е със статуса на религия. Респективно, този мисловен модел се е наследен от илюминатските фамилии, които имат свое вътрешно програмиране и доброволно подлагат себе си и децата си на това, тъй като извънземния ген при тях е голям фактор.
ХХ-ти век обаче е този, който превръща програмирането в наука в модерния смисъл на думата, където милиони обекти биват систематично наблюдавани, документирани и тествани. Навлизането на технологията (пак не без извънземна помощ) издига до съвсем различни измерения програмирането като процес и ефективност на Земята.


 
Началото на модерното програмиране в новото време
Едни от първите методологични изследвания на програмиране, базирано на травма, е направено от Йозеф Менгеле, доктор от нацистките концентрационни лагери. Първоначално той придобива лошата репутация на един от докторите на SS, които определят кои от пристигащите затворници да бъдат убити и кои насилствено да станат работници. Все пак, той е известен най-вече с извършването на чудовищни експерименти с хора от концентрационните лагери, включително и деца, заради което Менгеле е наречен „Ангелът на смъртта“.
 
Резултат с изображение за mengele kísérletek
Йозеф Менгеле (1935 г.)
 
Менгеле е известен със садистичните си експерименти, особено с близнаци. Като част от неговата работа, която рядко се споменава, е изучаването на контрола над съзнанието. Голяма част от неговите изследвания са конфискувани от Съюзническите сили през Втората световна война и към настоящия момент са засекретени.
„Д-р Грийн (фалшивото име, което Менгеле получава след като е транспортиран да работи в САЩ по линия на операция Кламер): най-важният програматор, на който може да се даде прозвището „бащата на проект Монарх“, бе Йозеф Менгеле, бивш лекар от концентрационните лагери. Хиляди от програмираните в проект Монарх роби в САЩ са програмирани от д-р Грийн.“ (Fritz Springmeier, The Illuminati Formula to Create a Mind Control Slave)
„Д-р Йозеф Менгеле от Аушвиц беше главният разработчик на проектите за контрол над съзнанието базирани на травма – MK-ULTRA и Монарх – за ЦРУ. Менгеле и приблизително 5 000 други високопоставени нацисти бяха тайно преместени в САЩ и Южна Америка след Втората световна война чрез операция Кламер. Нацистите продължиха своята работа по програмирането на съзнанието и по ракетни технологии в секретни подземни военни бази. Единственото нещо, което ни бе казано, беше за разработването на ракетни технологии с помощта на бивши нацистки „звезди“ като Вернер фон Браун. Убийците и мъчителите на невинни хора бяха тайно укривани, но усилено работеха в американските подземни военни бази, които постепенно станаха дом на хиляди и хиляди отвлечени от улицата американски деца (около 1 милион годишно) и поставени в клетки с железни решетки, скупчени една върху друга от пода до тавана като част от „обучението“. Тези деца щяха да бъдат използвани за усъвършенстване на технологиите на Менгеле. Избрани деца (поне онези, които бяха оцелели след „обучението“) биваха програмирани и ставаха роби, които се използваха за хиляди различни предназначения: от секс роби до извършители на убийства. Съществена част от децата, които бяха определяни като употребени, бяха изклани умишлено пред (и от) другите деца, за да травматизират селектираните за „обучение“ и да ги приведат в тотално подчинение.“ (Ken Adachi, Mind Control the Ultimate Terror)
Изследванията на Менгеле послужили като база за тайната и нелегална програма на ЦРУ за изследване на хора, наречена MK-ULTRA.
Освен скритите хирургични експерименти, извършвани във всеки концентрационен лагер, някои от децата са били подлагани на внушително количество електрошокове. Много от тях не са преживели тези брутални действия.
Едновременно с това се извършвали и процедури по „промиване на мозъци“ в Дахау, където хората били подлагани на хипноза и третирани с халюциногенната субстанция мескалин.
По време на войната, паралелно изследване на поведението било водено и от д-р Джордж Естабрукс от университета Колгейт. Неговата връзка с армията, ЦРУ, ФБР и други агенции остава забулено в тайна. Въпреки това, Естабрук от време на време се „изплъзвал“ и дискутирал работата си, включваща създаването на хипно-програмирани куриери и хипнотично-подвластни раздвоени личности.
След Втората Световна Война, Американският отдел за отбрана тайно внесъл в щатите през Южна Америка и Ватикана, много от висшите учени и шпиони на нацистка Германия и фашистка Италия. Кодовото име на операцията била операция „Кламер“, известна на английски като „OperationPaperclip“. Едно от най-видните открития на САЩ бил германския генерал Райнхард Гелен. Хитлеристки началник на разузнаването срещу Русия. При пристигането си във Вашингтон, окръг Колумбия през 1945 г., Гелен провежда продължителна среща с президента Труман, генерал Уилям „Лудия Бил“ Донован, директор на Офиса за Стратегически Действия (ОСД) и Алън Дълес, който по-късно ще стане директор на ЦРУ. Целта на техните разтройващи мозъка сесии била да реорганизира номиналните операции на Американската интелигенция, трансформирайки я във високо ефективна тайна организация. Кулминацията на усилията им ражда Централната Разузнавателна Група през 1946 г., преименувана в Централно Разузнавателно Управление (ЦРУ) през 1947 г.
 
Райнхард Гелен имал и силно влияние при създаването на Националния Съвет за Сигурност, от който произхожда и Акта за Национална Сигурност от 1947 г. Този конкретен законодателен акт бил осъществен, за да защити прекалено големият брой незаконни държавни дейности, включително нелегални програми за контрол върху съзнанието.
Развитието на проекта MK-ULTRA
След твърдото установяване на ЦРУ и Съвета за Национална Сигурност, Флота поставил началото на първата от серия промиващи мозъка програми, през есента на 1947 г. Проект „Бъбрене“ (Chatter) бил развит в отговор на руския „успех“, чрез използването на „серуми на истината“. Тази обосновка била използвана просто като прикритие, ако се наложело да се разкрие програмата. Изследванията се фокусирали на идентификация и тестване на такива лекарства за употреба при провеждане на разпити и набиране на агенти. Проектът бил официално прекратен през 1953 г.
ЦРУ решило да разшири усилията си в областта на модификация на поведението, започвайки проект „Синя птица“, одобрен от директора Алън Дълес през 1950 г. Неговите цели били да: открие средство за трениране на персонала, с цел предотвратяване на неоторизирано извличане на информация от него, чрез прилагането на известни средства; изследва възможността за контрол на индивида, чрез прилагане на специални техники за разпит; изследва повишаването на паметта и установи защитни средства за предпазване персонала на агенцията от вражески контрол.
През август 1951 г., проект „Синя птица“ бил прекръстен на проект „Артишок“, който развил дръзките техники за разпитване, включващи хипноза и медикаменти. Тази програма била преустановена през 1956 г. Три години преди спирането на проект „Артишок“, бил създаден проект MK-ULTRA, на 13 април 1953 г., по модела, предложен от Ричард Хелмс, заместник директор на Централното Разузнаване, с основна цел създаването на „специален финансов механизъм, който е особено чувствителен“. Предполагаемата етимология на „МК“ може би се крие в „Mind Kontrolle“ (контрол над съзнанието). Очевидният превод на немската дума „Kontrolle“ е „контрол“. Група немски доктори, открити в следвоенния нацистки фонд, били безценна придобивка за развитието на MK-ULTRA. Взаимната връзка между експериментите в концентрационните лагери и многобройните под-проекти на MK-ULTRA е очевидна. Разнообразните средства, използвани за контрол на поведението на хората, съгласно MK-ULTRA, включващи радиация, електрошок, психология, психиатрия, социология, антропология, графология, вещества за изтезания, паравоенни устройства и вещества като ЛСД, били най-разпространените „материали“. За да може да се ръководи използването на MK-ULTRA зад граница, била създадена специална процедура MK-DELTA. MK-ULTRA/DELTA-материали са използвани с цел измъчване, дискредитиране или обезвреждане. От 149-те подпроекта под чадъра на MK-ULTRA, които са били идентифицирани, проект Монарх, който официално е започнат от американската армия в началото на шестдесетте години (макар неофициално да се е изпълнявал от много по-рано), се оказва най-бележития и все още е класифициран като строго секретен по причини, свързани с „националната сигурност“. Монарх може би е произлязъл от подпроектите MK-SEARCH, такива като операция „Оратор“, която била насочена към създаване на „спящи“ убийци тип „манджурски кандидати“, които могат да бъдат активирани посредством ключова дума или фраза, докато са в постхипнотичен транс. Операция „Често“ (Often), проучване, което се опита да „впрегне“ мощта на окултните сили, била вероятно една от няколкото прикриващи програми, които били параван на коварната реалност на проект Монарх.

 
Резултат с изображение за mk ultra
 
Разсекретен документ за MK-ULTRA
 
 MK-ULTRA е в действие от началото на 1950 до края на 1960 г., като са използвани над 15 милиона американски и канадски граждани като обекти за тестване. Публикуваните доказателства показват, че проект MK-ULTRA е включвал използването на много технологии за манипулиране психичното състояние на индивида и промяна на мозъчните функции, включително нелегално прилагане на наркотични и други химични вещества, потискане на сетивата, изолация, вербално и сексуално насилие.
Най-популярните експерименти на MK-ULTRA включват използване на ЛСД върху хора без тяхното знание, включително служители на ЦРУ, военен персонал, доктори, други правителствени агенти, проститутки, психично болни пациенти и членове на широката общественост, с цел изследване на техните реакции.
Все пак, обсегът на MK-ULTRA не спира дотук. Експерименти включващи агресивни електрошокове, физични и психични мъчения и сексуално насилие са били систематично използвани върху много обекти, най-вече деца.

 Ð езултат с изображение за project mk ultra


Разсекретена снимка на млад обект на MK-ULTRA, 1961 г.
 
Текст от снимката: Неидентифициран женски индивид на възраст между 8 и 10 години. Обектът е преминал 6-месечно третиране с ЛСД, електрошок и потискане на възприятията. Експерименти под кодово име MK-ULTRA около ранните години на 60-те. Паметта на обекта е била изтрита и нейният мозък е като на новородено.
Въпреки твърдението, че ЦРУ е спряло подобни експерименти, проектът просто преминал „на тъмно“ и „Монарх“ се е превърнал в засекретения приемник на MK-ULTRA.
Монарх – дефиниция и описание
Официално, според изследователите, името „Монарх“ не е строго дефинирано в контекста на кралска особа, а по-скоро се отнася към вид пеперуди. Когато човек преживява травма, причинена от електрошок, е доказано, че е налице усещане за замаяност – все едно, че плаваш или се носиш като пеперуда. Има и символика, свързана с трансформацията или метаморфозата на това красиво насекомо: от гъсеница в пашкул (латентност, бездействие), в пеперуда (ново създание). Пеперудата Монарх научава къде е родена (корените си) и предава знанието си генетично на потомството си (от поколение на поколение). Това е едно от ключовите насекоми, което намеква на учените, че знанието може да бъде предадено генетично. Разбира се програмирането, за което ще говорим тук, също се предава генетично.


[youtube]https://youtu.be/RFoSpaNqqeQ[/youtube]

 
Програма Монарх е базирана на илюминатски и нацистки цели за създаване на управляваща раса отчасти чрез генетиката. Тъй като знанието може да бъде предавано генетично, за тях е важно да бъдат открити родители, които могат да предадат правилното знание на онези жертви, избрани за програмата.
Окултният символизъм може да даде възможност за допълнително вникване в истинското значение. „Psyche“ е дума както за „душа“, така и за „пеперуда“, произхождаща от вярването, че човешката душа се превръща в пеперуда, докато търси ново прераждане.
 
 
 5
Някои древни мистични групи, като гностиците, виждат пеперудата като символ на гнилата плът. „Ангелът на Смъртта“ (спомняте ли си Менгеле?) в гностичните произведения на изкуството е изобразен, смачкващ пеперуда.
Марионетката е кукла на конци, която се контролира от своя господар. Програмирането Монарх се нарича още „синдром на марионетката“. Друг използван термин е и „висша (съвършена) тренировка“, а някои ментални терапевти я знаят като „последователност от стимулации на определени ответни реакции“. Лично аз смятам, че може да съществува и буквално тълкувание на термина „Монарх“. Нека не забравяме, че „монарх“ преди всичко означава „владетел“ и дори „властелин“, а когато говорим за този проект, говорим именно за тип „владеене“ и притежаване на безволеви човешки същества. Предвид, че владетелите на върха на пирамидата се явяват именно 13-те фамилии на илюминати, които са потомци на генеалогичните аристократски фамилии още от вавилонско време (така например родословното дърво на Ротшилд може да се проследи чак до Нимрод, а тези, които са чели анализите ми за окултните корени на известните празници знаят кой е той). Предвид, че кралете винаги са имали роби и всеки е изпълнявал тяхното желание поради „божественото им право да управляват“, за мен е много близо до истината, че проекта може да е кръстен чисто архетипно именно на концепцията за управление над другите в контекста на подчиняване волята на човешките същества. Предвид че илюминати обичат такива заигравки, за мен е учудващо, че никой от изследователите досега не е допускал тази възможност. Не отричам обяснението с пеперудата, най-малкото защото е доказано, че тя е основен символ за хората преминали през това (както ще бъде показано по-нататък), но символиката на тайните общества никога не е еднозначна и съдържа множество нива.
Проект Монарх най-добре може да се опише като форма на структурирана дисоциация и окултна интеграция, целящи да раздробят съзнанието на множество личности, в една обща систематична рамка.
По същество програмата е техника за програмиране и контрол, която включва малтретиране при сатанински ритуали и множествено разстройство на личността (на английски Multiple Personality Disorder (променено впоследствие на DID) – да не се бърка с шизофрения. Почти винаги причина за MPD е психическа травма (напр. сексуално малтретиране в ранно детство). Когато травмата се прояви след дълъг период от време, засегнатият човек може да се опитва да я преодолее като напълно се дисоциира от събитията, довели до нея. Това води до проява на отделни личности в един човек, които могат да са наясно или не с малтретирането. Психиатрите правят разлика между човек, който има няколко личности в себе си и такъв, който вярва, че има няколко личности; това е официалното становище за нещата, което ще бъде разбулено и надградено по-надолу в текста).
Програмата използва комбинация от инструменти на психологията, неврологията и окултни ритуали, за да създаде роби и да промени личността, която може да бъде активирана и програмирана от „handler“-ите. Думата „handler“ няма точен аналог на български в контекста на настоящата материя. Съвсем накратко, това е човек, който държи необходимите кодове на програмираната личност, които представляват активиращи спусъци за отделните личности в матрицата на съзнанието на този човек. Хендлъра и програматора на дадена личност, не са един и същи човек и хендлъра също е програмиран да служи на хората нагоре по пирамидата. Това също ще бъде засегнато по-подробно след малко. Така или иначе хендлъра контролира поведението на дадената жертва на програмирането Монарх и е почти постоянно с него. Поради спецификата на темата и факта, че тези техники възникват на запад, оттук нататък някои термини ще се ползват на английски, изписани с кирилица, поради липса на точен аналог в нашия език.
Програмираните роби от проект Монарх са използвани от няколко организации свързани със световния елит в областите на военното дело, секс-робството и развлекателната индустрия.
 
Програмиране „Монарх“
Въпреки че никога не е имало официално признание за съществуването на програма Монарх, видни изследователи са документирали систематичното травмиране на обекти с цел контрол над съзнанието. Някои оцелели, с помощта на отдадени терапевти, бяха способни да се „депрограмират“, излязоха на светло и разкриха подробности около мъченията си.
Робите на програма Монарх са предимно използвани от организации за изпълнение на операции от жертви, тренирани да изпълнят определени задачи, които не оспорват заповеди, не помнят собствените си действия и, ако бъдат разкрити, автоматично се самоубиват. Те са идеалните изкупителни жертви за убийства от висок ранг, идеалните кандидати за проституция, секс-робство и порнография. Те са също така идеалните марионетки за развлекателната индустрия.
„Това, което мога да кажа е, че сега вярвам, че програмирането чрез насилствени ритуали е широко разпространено, систематично и много добре организирано от крайно езотерична информация, която не е публикувана никъде, не е била в никоя книга или ток-шоу и я открихме навсякъде в тази страна и в поне една чужда държава.
Хората казват: „Каква е ползата от това?“ Най-доброто ми предположение е, че те искат армия от манджурски кандидати, десетки хиляди ментални роботи, които ще проституират, ще правят детска порнография, ще участват в контрабанда на наркотици, ще правят снъф (филми, показващи реалната смърт или убийство на човек или хора след секс, без помощта на специални ефекти; този жанр се спряга като градска легенда и стана сюжет на филма с Никълъс Кейдж – 8MM) – все печеливши неща – и ще правят своите залагания, а евентуално мегаломаните на върха вярват, че ще сътворят сатанински ред, който ще управлява света.“ (D. Corydon Hammond, Ph.D)
Програматорите от проект Монарх причиняват интензивна травма у обекта чрез електрошок, мъчения, сексуално насилие и игри със съзнанието, за да го насилят да се дисоциира от реалността, което е естествена реакция при някои хора, когато трябва да се справят с нетърпима болка. Способността на обекта да се дисоциира е основно изискване и очевидно е най-често срещано при деца, които идват от семейства с история на потомствено насилие. Менталната дисоциация позволява на програмиращия да създаде скрити личности в психиката на обекта, които да бъдат програмирани и активирани при необходимост с различни формули.
„Програмирането на съзнанието, базирано на травма, може да се дефинира като систематично мъчение, което блокира способността на жертвата за съзнателно функциониране (чрез болка, терор, наркотици, илюзия, потискане на възприятията, стимулиране на сетивата, лишаване от кислород, студ, въртене, мозъчни стимулации и често близки до смъртта състояния), а след това използване на предположение и/или класически и оперативни условия (съвместими с добре установени принципи на поведенческа модификация) за имплантиране на мисли, заповеди и възприятия в състояние на безсъзнание, често в новоформирани дисоциативни самоличности, които карат жертвата да действа, да чувства, да мисли или да възприема неща в полза на програмиращия. Целта на жертвата е да следва заповеди безсъзнателно, включително изпълнение на действия в ясно нарушение на моралните принципи, духовните вярвания и волята на жертвата.
Внедряването на програмирането разчита на способността на жертвата да се дисоциира, което позволява създаването на нови самоличности, които да „държат“ и „да скрият“ програмирането. Вече дисоциирани деца са потенциални кандидати за програмиране.“ (Ellen P. Lacter, Ph.D., The Relationship Between Mind Control Programming and Ritual Abuse)
Програмата Монарх е тайно използвана от различни групи и организации за различни цели. Според Фриц Спрингмайър, тези групи са известни като „Мрежата“ и образуват гръбнака на Новия Световен Ред.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
Метод и компоненти
Началният процес започва със създаването на дисоциация в обекта, обикновено в периода от раждането до седмата му година (изразът „първите 7 години са най-важни“ не е случаен и илюминати разбират много добре значението на този период в човешкия живот. Например ако всичко е наред и протича нормално, детето трябва да е отворили първите си 4 чакри до седемгодишна възраст). Това се постига главно чрез употреба на електрошок, като употребата му започва още докато детето е в утробата на майката. Поради жестоката травма, която се получава, сексуално насилие и други методи, съзнанието се разцепва в различни от основата индивидуалности. Наричан в миналото множествено личностно разстройство (MPD), сега този процес се нарича дисоциативно психическо разстройство (DID – Dissociative Identity Disorder) и стои в основата на програмирането Монарх. Последваща „преработка“ на съзнанието на жертвата се постига чрез хипноза, противоречащи си насилствени принудителни мерки, редуване на удоволствие и болка, храна, вода, сън и лишаване от сетива, заедно с разнообразни медикаменти, които променят определени церебрални функции. Ето някои от методите чрез които се предизвиква фрагментиране на съзнанието на множество личности:
 
1. Сексуално насилие и мъчение
2. Затваряне в кутии, клетки, ковчези и т.н., или погребване (често с отвор или бутилка кислород)
3. Завързване с въжета, вериги, белезници и т.н.
4. Полу-удавяне
5. Излагане на прекомерна топлина или студ, включително потапяне в ледена вода или в горящи химикали
6. Одиране (само горните пластове на кожата са премахнати, така че жертвата да оцелее).
7. Въртене
8. Заслепяваща светлина
9. Електрошок
10. Насилствено инжектиране на агресивни телесни течности и материали като кръв, урина, изпражнения, плът и т.н.
11. Болезнено увисване в различни позиции и увисване с главата надолу
12. Глад и жажда
13. Отнемане на съня
14. Натиск с тежести и уреди
15. Потискане на сетивата
16. Наркотици за създаване на илюзия, объркване, амнезия, често давани с инжекция или венозно
17. Инжектиране или венозно даване на токсични химикали за причиняване на болка или заболяване, включително химиотерапевтични агенти
18. Разтягане и дислокация на крайници
19. Използване на змии, паяци, личинки, плъхове и други животни за предизвикване на страх и отвращение
20. Докарване на състояние, близко до смъртта, предимно задушаване чрез давене с незабавна реанимация
21. Насилване за извършване или наблюдаване на насилие, мъчение или жертвоприношение на хора и животни, обикновено с ножове
22. Насилствено участие в детска порнография или проституция
23. Изнасилване с цел забременяване; след това ембрионът е абортиран за ритуални цели, или бебето е отнемано като жертва или поробване
24. Духовно насилие, което да накара жертвата да се чувства обсебена, наранена и контролирана вътрешно от духове и демони
25. Оскверняване на юдео-християнски вярвания и форми на поклонение; посвещаване на Сатаната или на други божества
26. Малтретиране и създаване на илюзия, за да се убеди жертвата, че Бог е зъл, като например убеждаване на жертвата, че Бог я е изнасилил
27. Хирургическа операция с цел мъчение, експеримент или предизвикване усещането на физични или душевни бомби или импланти
28. Причиняване на вреда или заплашване на семейство, приятели, близки, домашни любимци и други жертви, с цел подчинение
29. Използване на илюзии и виртуална реалност с цел объркване и създаване на неправдоподобно изказване
30. Докарване на индивида до пред-оргазмено състояние, където съзнанието е много податливо на внушения и имплантиране на програми точно в този момент, което е метод на Вилхем Райх

 
Оцелелият е наричан „роб“ от програматора или хендлъра, който на свой ред е възприеман като „господар“, „ангел“, „възнесен учител“ или „бог“. Много хендлъри избират окултни имена, с които да бъдат разпознавани от жертвите си. По този повод – над 90% от ченълингите от 50-те години насам до днес, са вследствие на предпрограмирана информация в съзнанието на „канализатора“, който е програмиран Монарх-роб. Забележете че всички ченълинги идват или от САЩ, или от Великобритания, или от Австралия, или от Канада – главните центрове на Монарх-програмирането. В момента са много популярни ченълите от „ангели“, по които всички new age-ъри се превъзбуждат и които най-често не са нищо повече от едно от три неща: 1. Поставена изкуствено, пред-програмирана информация от програматора в съзнанието на жертвата, която се активира в избран от хендлъра момент; 2.Алтернативна самоличност във фрагментираната матрица на съзнанието на канализатора, който всъщност е Монарх-роб (затова и много често канализатора започва да говори с друг глас). 3.Сателитна трансмисия от сателитите на NSA.
Един от първите опити на правителството в тази посока е Шърли Маклейн, която канализира всякакви неща през цялото време, казвайки че това е от нейни „минали животи“. Шърли Маклейн е ключов Монарх-роб и знае прекрасно какво прави.
Знам че за много хора всичко това звучи пресилено, невярно и неразбираемо, но с времето всичко ще си дойде на мястото, просто отворете съзнанието си, допускайки идеята, че нещата не са такива, каквито изглеждат. Ако не можете да направите това, което в крайна сметка е основен принцип за човека занимаващ се с езотерика (да отвориш съзнанието си), то е безсмислено да продължавате да четете.
И така. Около 75% от жертвите са женски индивиди, тъй като те притежават по-висока поносимост към болка и са склонни да се фрагментират по-лесно от мъжете. Чрез травмиране хендлърите целят разделяне на психиката на обекта на зони, където да се помещават отделните самоличности.
 
„Причината за успеха на програма Монарх е, че в съзнанието могат да бъдат създадени различни самоличности или части от самоличности. Те не се познават една друга, но могат да управляват тялото по различно време. Стените на амнезията, изградени от травмата, формират предпазващ щит от потайност, който предпазва насилниците да бъдат разкрити и пречи на фронталните самоличности (тези, които управляват тялото най-често) да разберат как е използвана тяхната Система. Щитът на потайност позволява на членовете на култа да живеят и работят около други хора и да останат абсолютно незабелязани. Фронталните самоличности могат да бъдат прекрасни християни, а по-дълбоките такива – най-ужасяващото сатанинско чудовище – ефектът на д-р Джекил и Мистър Хайд. Залогът е голям и поддържането на потайността на разузнавателната агенция или окултната група, която контролира роба, е от първостепенна важност. Успеваемостта на подобен тип програмиране е висока, но когато се провали, неуспешните опити се умъртвяват. Всяка травма и мъчение си има своята цел. Били направени голям брой експерименти и изследвания, за да се установи какво може и какво не може да се направи. Били направени графики, които показват колко изтезание може да понесе тялото според теглото за определена възраст без причиняване на смърт.“ (Спрингмайър)

Пирамидалната структура в света на програмирането

Тук ще представя властовата йерархията според която програмирането се случва и функционира в низходящ ред, след което ще дам някои допълнителни разяснения:
 
Илюминати – 13 фамилии
Програматори – работят в програмиращите центрове, които обикновено са базирани в различни институции или лабораторни съоръжения
Контрольори – когато човек е програмиран, на тях им се дава контрольор, който действа като свръзка между програматора и хендлъра
Хендлъри – програмирани хора, които са поставени да надзирават дадени роби, знаейки някои от техните кодове за достъп
Роби – на жаргона програмирането, всички хора, които са програмирани, се наричат роби


Това е йерархията чрез която света на програмирането работи. Програмираният човек най-често е женен за своя хендлър. Понякога самият родител е хендлъра. Човекът, който направлява деня и програмирането ден-за-ден на роба, е хендлъра.
Противно на това, което си мислите, всички гореизложени нива са програмирани (както казах в началото), най-вече самите илюминати, които доброволно се подлагат на това, защото е част от окултната им култура.
Хората на ниво хендлър/роб, дори не подозират, че са програмирани. Те усещат, че нещо не е наред, но реално нямат представа какво се случва. Хендлърът рапортува на контрольора. Контрольорът съответно също е програмиран, но знае каква е неговата функция и направлява нещата и програмираните хора в съответната област. Контрольорът рапортува на програматора, в контекста на това дали има нещо да бъде добавено или коригирано към програмирането на някого. Ако евентуално това се наложи, робите могат да бъдат заведени до програматора и после върнати обратно.
Хендлър може да бъде баща на семейство или учител в училище. Когато човекът започва да остарява, той обикновено се обвързва и става хендлър на спътника си. Това са планирани бракове и не са случайни. По принцип хендлър на даден роб е някой от противоположния пол. Тъй че доста често имаме ситуация, в която мъжа и жената са хендлъри един на друг. Хендлърът е програмиран да знае как да се грижи за роба си и може да има повече от един роб. Хендлърите са програмирани да знаят как да постъпват в определени ситуации. Например ако програмирането у роба по някаква причина започва да се срива.
Тази система не е перфектна, но поддържа успешно един Тъмен свят с неговите хиляди разклонения и функции вече няколко десетилетия.


Матрица и шаблони
Чрез техники, развити преди началото на този свят, било открито, че при фрагментирането на съзнанието вследствие на травма, съзнанието по естествен път формира матрица във виртуалната форма на куб, която е разслоена на пластове по модела 13 х 13 х 13 (една от основните древни причини числото 13 да е важно за илюминати). Това означава, че след травма има 2 197 отделни компонента в личността, които могат да бъдат програмирани в различни индивидуалности или частични индивидуалности в рамката на съзнателния разум на индивида. Това означава, че в една личност могат да бъдат програмирани 2 197 личности и нито една от тях няма да знае за съществуването на другата. Звучи страшно, а раздвоението на личността е като есенна хрема пред това, за което говоря. Лично аз не съм чел за случай, в който капацитета на цялата матрица да е използван и да са ясно дефинирани всичките 2 197 личности. Това е на практика ненужно и непрактично. Давам тази информация за да разберете теоретичните възможности за това, което предлага метода.
Следващият етап е да се вградят и изразяват сбито подробни команди или съобщения в рамките на дадената новосъздадена под-личност. Това се постига чрез използването на високотехнологични слушалки, заедно с компютърно управлявани генератори, които излъчват недоловими звукови вълни, които да повлияят покриването на невронните пътеки с рибонуклеиновата киселина на подсъзнателно и несъзнателно ниво. Понякога, едновременно с хармоничните генератори, проектиращи пулсиращи цветни светлини, подсъзнателно и на „отделни екрани“, се използват и оптични устройства за „виртуална реалност“. Тогава се използва електрошок с високо напрежение, за пълно изтриване на паметта (в процеса е открито, че електрошока води до загуба на краткотрайната памет).
Програмирането се осъвременява и подсилва периодично чрез визуални, слухови и писмени средства. През 1940 г., илюминати започват да използват филмите „Магьосникът от Оз“ и „Алиса в страната на чудесата“ на Дисни като програмни теми на хора, превръщайки ги в тотално контролирани роби. (Малко отклонение: Луис Карол страдал от безсъние и хронична мигрена, които в контакт с някои халюциногенни гъби го вкарвали в различни състояния на съзнанието. Личното ми мнение е, че в такива моменти той е бил повлиян от дадени същности, които са можели да видят потенциала на творбата му, която освен прекрасни философски и езотерични концепции носи и много окултни и удобни за програмиране мотиви. Имайки предвид, че всичко се случва не-линейно този вариант изглежда много приемлив за мен и ще видите същия сценарий, когато дочетете докрай анализа на „Вълшебникът от Оз“; разбира се всичко това съдържа в себе си и по-висшата перспектива на Висшите Аз). „Fantasia“ на Дисни има същият статус (Менгеле обичал да програмира деца чрез „Fantasia“). Всички тези творби са дълбоко пропити от окултна символика. Други, по-съвременни ползвани шаблони са „StarWars“ и „StarTrek“. Това са петте най-популярни теми ползвани и до днес.

 Ð езултат с изображение за wizard of oz emerald city

„Вълшебникът от Оз“ е използван от хендлърите на Монарх за програмиране на техните роби. Символите и значенията във филма се превръщат в активиращи спусъци, предлагащи лесен достъп до съзнанието на роба от хендлъра. В популярната култура, за завоалирани препратки към програмирането от проект Монарх често се използват аналогии от „Вълшебникът от Оз“ и „Алиса в страната на чудесата“.
 
Във всеки отделен случай, на програмирания се дава определена интерпретация за историята на филма, за да се повлияе програмирането. Например, програмиран субект гледа „Вълшебникът от Оз“ и е научен, че „някъде там зад дъгата“ има „едно щастливо място“, където дисоциираните от травмата роби трябва да отидат, за да избягат от непоносимата болка, на която са подложени. Използвайки филма, програматорите насърчават робите да отидат „зад дъгата“ и да се дисоциират и така ефективно да отделят съзнанието си от тялото (ето защо дъгата е символ на движението New Age, което така или иначе се поддържа с помощта на правителството).
Един начин да бъде разпознат програмиран човек е да следи за ключови думи, които са прикрепени към паметта на програмирането. Ако наблюдавате отблизо речника на жертва на контрол над съзнанието, ще започнете да забелязвате ключовите думи на програматора, като например: „Следвай жълтата павирана пътека“. Жълтата павирана пътека е програмния сценарий или една от основните теми, които програмирания трябва да следва. Служи и като пътека за алтернативните самоличности, които да излязат от своя вътрешен свят и да вземат контрол над тялото. Командата е: „Следвай жълтата павирана пътека“.
За съжаление, хора които не са наясно с тайния свят на различните кодове, ръкостискания, сигнали и реплики, ще тълкуват тези неща от своята собствена камбанария и ще ги сметнат за нелепи. Това разбира се е без значение, защото те се ползват и до днес, без значение дали на някой му се струва абсурдно или не. Такива очевидни неща могат да останат абсолютно незабелязани от човек, който няма знанията да ги види. С времето, благодарение на поредица от подобни статии разобличаващи съвременната поп-култура, която изцяло лежи на основите на програмирането Монарх, сами ще започнете да виждате неща, които досега са оставали абсолютно незабелязани за вас. Веднъж когато сте запознати с типовете използвани програмиращи теми като: „Вълшебникът от Оз“, „Алиса в страната на чудесата“, „Междузвездни войни“, „Стар Трек“ и т.н., ще разберете, че зад цялата американска култура от втората половина на ХХ век до днес, която илюминати от много време се опитват наложат (с голям успех) като световна, лежи един огромен шаблон за програмиране и контрол над съзнанието. Нямате никаква представа какъв е мащаба на всичко това. Това е проникнало във всяка една индустрия, всяка една система, като политическата, религиозната и тази на шоу-бизнеса – са най-засегнати.
Един от основните механизми зад създаването и най-вече поддръжката на контролиран роб с вече инсталиран шаблон, е да се контролира изцяло неговата среда. Обкръжението на роба се създава според това, което се нарича „потапяне в историята“. Роб с шаблонна основа тип „Алиса в страната на чудесата“ или „Вълшебникът от Оз“ ще вижда обекти свързани със сюжета на тези истории навсякъде. Съществуват такива специално създадени от мрежата на илюминати места, където това да се случва. Ресторанти, които са направени специално за да се затвърждава и подсилва програмирането на роба с огледала по стените, вратите и таваните; сервитьорки облечени като Дороти и т.н. Не е случайност, че един от водещите певци-сатанисти нарича себе си – Ози Озбърн. Не е случайност, че елита промотира темата за Оз чрез телевизионни продукти и реклами. Не е случайно, че САЩ имат пощенски марки с теми от „Вълшебникът от Оз“, анимации на тема Оз, герои от Оз появяващи се навсякъде по всякакви поводи и т.н. и т.н...
Друга част от контролираната среда на роба се нарича „планирана спонтанност“. Жертвата на Монарх постоянно има повтарящи се преживявания. Това са съвпадения толкова мистични, че робите започват да си мислят, че тези събития имат някакво по-дълбоко, мистично значение. Много от тези събития са добре планирани предварително. Например робът може да се опита да избяга, женейки се за човека, за който е предвидено предварително да се ожени. Контрольорите са винаги една крачка пред роба и чрез серия от планирани съвпадения програмирания човек допуска в живота си друго поставено лице.
Жертвите на MK-ULTRA са милиони, а програмите заложени в тях – навярно милиарди. За една жертва, на пръв поглед едно безобидно малко нещо, като например получаване на цветя от непознат в тяхната болнична стая, мъртва птичка на прага на къщата им или фрази като „ново начало“ и „нов живот“, могат да бъдат важни команди свързани с програмирането. Всички тези неща са от значение и не трябва да бъдат подценявани.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
Един (от множество) пример за обособяване: Дисни

„Както съм споменавал и преди, хипнотизаторът смята децата за по-лесни за хипнотизиране, ако знае как да го приложи на малки деца. Един метод, който е ефективен, е да се каже на малкото дете: „Представи си, че гледаш любимото си телевизионно шоу.“ Ето защо филмите на Дисни и други подобни са толкова важни за програмиращите. Те са идеалните хипнотични средства, за да се достигне до съзнанието на детето, което да бъде дисоциирано. Програматорите използват филми почти от самото начало, за да накарат децата да научат хипнотичните сценарии. Защото децата трябва да са част от хипнотичния процес. Ако хипнотизаторът позволи на детето сам? да създаде измисления си свят, хипнотичните внушения ще бъдат по-силни. Вместо да каже на детето какъв цвят е кучето, (например), програмиращият може да го попита. Тук е мястото, където книгите и филмите, спомагат за насочването на съзнанието му в правилната посока. Ако хипнотизатора говори на детето, той трябва да бъде извънредно внимателен да не променя тона на гласа си и да преминава плавно от едно ниво към друго. Повечето от филмите на Дисни се използват с тази цел. Някои от тях са направени специално за контрол над съзнанието.“ (Спрингмайър)
Цялата култура, която Дисни бълва се основава на това да създава шаблони за контрол над съзнанието. Това е една цяла култура и множество поколения деца са обусловени от нея. Много от последните игрални и анимационни филми на Дисни действат в две направления: 1. Правят по-голяма част от населението по-малко чувствително, използвайки подсъзнателно и невро-лингвистично програмиране и 2. Съзнателно, преднамерено изграждане на специфични основи и ключове за основно програмиране на високочувствителни деца-Монарх. Отличен пример за това, как действа подсъзнателното програмиране е например съвременната екранизация „Покахонтас“ на Дисни, интересно оповестена като техният 33-ти (най-високата степен в шотландския ритуал) анимационен филм. И не е ли това символично предвид, че сюжета на филма представя завладяването на Америка от илюминати и отнемането на земите на индианците от белите заселници – събитие, което издига Играта на съвсем други обороти? Разбира се всичко това е представено в контекста на анимационен филм, с песни и шеги, които децата могат да възприемат по невинен начин. Въпреки това, основната линия си остава същата – робство (това, до което в крайна сметка се свежда и проект Монарх), което минава метър, защото е показано на фона на любовна история! Това е форма на обуславяне и възприемането на дадени неморални концепции като морални, защото са представени в дадена форма.
В този филм, баба Върба е мистично 400 годишно дърво, което съветва останалата без майка Покахонтас да слуша сърцето си и й помага да осъзнае, че всички отговори, които търси, лежат вътре в нея. В изградената илюминатска структурната система на матрицата на разцепеното вече съзнание, върбата представлява мощта на друидизма. Присъщото изобразяване на клоните, листата и кореновата система на дървото е много показателно, тъй като някои от тъмните духовни връзки, свързани с програмирането тип „върба“ са: 1. Клоните се използват като камшик, с който се бият жертвите по време на ритуал с цел „пречистване“; 2. Върбата издържа на сурови климатични условия (например бури) и е известна със своята гъвкавост и еластичност. Жертвите на програмата описват как клоните на върбата се увиват около тях, отнемайки им всяка надежда за бягство, 3. Дълбоката коренова система на върбата, кара жертвата, която е в хипнотичен транс, да се чувства все едно пропада в бездна – все по-дълбоко и по-дълбоко.
Всички филми на Дисни са или за магия или има нещо магическо втъкано в тях, което в крайна сметка може да се сведе до окултизъм, каквато и е да избраната невинна форма на репрезентация.
И понеже заговорих за Дисни, намирам за подходящо да вметна някои неща за тази изпълнена с жалост Тъмна корпорация обградена невинно от фойерверки и цветенца, за да няма две мнения по въпроса за какво точно става въпрос.
Когато Уолт Дисни правил своите научно-популярни филми свързани с природата и животните, той монтирал кадрите по начин, така, че озвучаването да бъде синхронизирано с появата на животните, придавайки им по този начин човешки характеристики – нещо, което той вече правел в анимациите си. Дисни играе важна роля в плана на илюминати и до ден днешен в опита им да дехуманизират колективното съзнание на човечеството. Това се прави постоянно придавайки човешки качества на неодушевени предмети, животни и растения. Както виждате повечето от анимациите днес са с главни герои или животни, или роботи, или някакъв вид машини или нещо подобно – сами разбирате накъде бия. Това може да бъде разгърнато в изцяло ново изследване.
Самият Уолт Дисни, през ранните години на 50-те, насочва своето внимание от анимации към други проекти като телевизионни програми и създаването на Дисниленд. През 54-та година, Дисни и телевизията ABC сключват споразумение. ABC ще инвестира половин милион долара и ще даде назаем 4.5 милиона (обърнато в днешни пари – много повече) за построяването на Дисниленд. Това превръща ABC в собственик на 1/3 от Дисниленд. В замяна, Уолт Дини се съгласява да прави телевизионни серии за ABC, които са пропити от подсъзнателна символика и послания. Президентът на ABC, Леонард Голденщайн бил добър приятел на Роналд Рейгън. Впоследствие Уолт откупува своя дял от ABC за 7.5 милиона. Междувременно, контролирани от илюминати корпорации като Кока-Кола и фармацевтичната Johnson & Johnson стават спонсори на ранните телевизионни програми на Дисни.
Уолт наема създадения от илюминати с цел програмиране на хора и изследване на човешкото поведение институт Станфорд, за да определи, кое би било най-доброто място за построяването на Дисниленд. Тук е мястото да кажа, че тези паркове от самото начало са създадени с цел контрол над съзнанието и програмиране. Нищо в тях не е случайно, цветовете, разположението, формата – всичко е направено по модел развит от откритията и изследванията на поведението на човека и възприемчивостта му към програмиране.
Пенсионираният адмирал от военноморските сили Джо Фаулър бил определен за директор по строежите както на Дисниленд, така и на Дисни уърлд. Как един адмирал пасва на цялата тази картинка ли?
Адмиралите имат брифинги всеки ден и получават информация свързана с тайните властови структури. Почти всички, които са на това ниво в армията са част от системата на илюминати или поне много добре контролирани от тяхната система.
Моргън Евънс, който живее в Малибу и е от известната фамилия Морган, бил онзи който създал забележителните пейзажи на Дисниленд. Според източници от ЦРУ, които са против Новия Световен Ред, били наети предприемачи свързани с ЦРУ, които да изградят подземна тунелна система под Дисни уърлд през 1977 г. Тези хора разбира се са забулени в секретност и самите те подозирали само бегло, защо ЦРУ би искало да изгражда тунелна система под увеселителен парк.
За да се работи по проект свързан с тайни тунели, се изисква достъп над „свръх секретно“. Бил изграден огромен център за програмиране под езерото Холдън. Тунелната система била изградена за програмиране базирано на травма и създаване на роби с контролирано съзнание. Били построени от бетон със стоманено подсилване.
През годините са били заведени няколко съдебни процеса (щатски и федерални) от жертви, които са опитвали да разкрият тунелите на Дисни уърлд, в които се извършвало програмиране. За да не се шуми повече около това, тунелите били изпразнени и изчистени, а горните нива на тунелната система дори били отворени за публика.
В своя разцвет, програматорите (хора от армията и разузнаването) имали екзотични подземни офиси със странно оборудване за програмиране. Не е нужно много въображение, за да се досети човек, че ако Дисниленд е център за такова мащабно програмиране както на повърхността, така и под земята, то ще му е нужна много строга охрана, за да запази своите тайни. И наистина, точно такъв е случая. Парковете на Дисни имат драконови мерки за сигурност, където и да са построени. В тях са наемани буквално армии от шпиони (разбира се също програмирани), облечени като туристи, които да наблюдават служителите в парка! Ако работниците направят нещо дребно извън установения ред, те биват докладвани от шпионите и много често първите губят работата си. Това е система функционираща и до днес.
През 1955 г. Уолт Дисни прави своя анимационен герой Мики Маус истински, като създава фен-клуб – „Клубът на Мики Маус“, който се излъчвал 5 дни в седмицата, обикновено след като децата се прибирали от училище. 24 деца наречени мишкотари (от „мишка“ (каквато е Мики Маус) плюс „мускетар“) помагали на Мики, танцували, пеели и правели смешки. Всички деца до едно били подбирани, фрагментирани и програмирани с Дисни-шаблона. Тяхната съдба е решавана точно в онзи миг и живота им бил предопределен. Много от тях изпълняват различни функции днес. Едни от най-известните сегашни програмирани звезди, които са били част от Клуба на Мики Маус са Джъстин Тимбърлейк, Бритни Спиърс и Кристина Агилера. Можете да видите тяхно общо изпълнение като деца (както и да откриете други в интернет), много години преди „по случайност“ да станат известни:
 


[youtube]https://youtu.be/FDclvF1v5-U
[/youtube]

 
Надявам се това внася поне малко светлина доколко всичко в окултния свят на шоу-бизнеса е проектирано предварително с десетилетия. Клубът на Мики Маус обожавал техните малки сладки шапчици с големи уши. През 50-те, всяко дете гледало шоуто искало свои собствени ушички и да бъде мишкотар, особено децата, които имали заложени сценарии свързани с Дисни в тяхното собствено програмиране. Дисни използвал своите мишкотари да играят роли в друга огромна тема, използвана за контрол над съзнанието – „Вълшебникът от Оз“. Проекта на Дисни се казвал „Пътя на дъгата до Оз“, но никога не стигнал до екран. Познайте обаче, кой след дълго мълчание смята да прави римейк на „Вълшебникът от Оз“ от 1939 г.? Точно така... Дисни. Филмът се очаква да излезе през ... 2012 г.! Крайната дата за тотално активиране на всички програмирани хора по земното кълбо. Очаквам този филм да бъде програмиране на квадрат.
По съвременната култура можете да разберете кой има програмиране тип „Дисни“:


                                                               1984233WHBKngOW.jpg       1984316picXImGv.jpg
                                           
                                                                      Лейди Гага и  Ашли Тисдейл с Дисни-програмиране                                                                 1984115RKxGHgPd.jpg   1984149E2GnMtmR.jpg           
 
                                                                                 Jessie J  и  Риана с Дисни-програмиране
 
Ролята на Дисни в окултната магия на илюминати отива невероятно надълбоко и обема е много по-голям отколкото мога да отделя място в настоящата статия. Ако някой иска да помогне с превода във връзка с тази история, може да пише на личния ми e-mail ( horrus@abv.bg).


Други вътрешни конструкции и шаблони


Музиката играе инструментална роля в програмирането, чрез комбинации от различни тонове, ритми и думи. Прочута музика ползвана за програмиране от много програматори е „Лебедово езеро“ на Чайковски (този тип програмиране е издигнат на изцяло различно ниво в Монтоук през 1963 г.).
Множество новели и последващо заснети филми на „краля на ужаса“ Стивън Кинг, според достоверни източници, са използвани за подобни цели. Една от книгите му „Безсъние“ разкрива картина с „основната“ фраза „Ние никога не спим“ (показателна за някой с множествено личностно разстройство или дисоциативно психическо разстройство) под всевиждащото око. Отчасти другите средства, използвани за подсилване на основното програмиране или имат за сюжет програмиране, са:
Пинокио, Спящата красавица, Снежанка, Красавицата и Звяра, Аладин, Малката Русалка, Кралят Лъв, Извънземното, Междузвездни войни, Ловци на Духове, Батман, Омагьосаните, Островът на фантазиите, Презареждане, Малки рисунки, Патешки истории, Свитъците на Мъртво море и Невероятната книга на измислиците. Някои филми, които рисуват или показват аспекти на програмирането Монарх са: Хелрейзър 3, Да отгледаш Каин, Лабиринт, Телефон, Джони Мнемоник, Терористката, Косачката, Шифър (особено уникален препоръчвам горещо), Куб 1, 2 и 3, Блясъкът на чистия ум (чието действие се развива в градчето Монтоук) и много други. През 2009 г. дори излезе игралния филм „Смъртоносната стая“, чийто сюжет официално представя експеримент на MK-ULTRA.
Веднъж щом се появи пропукване в ядрото на личността, може да се създаде един „вътрешен свят“, а отделните самоличности да бъдат програмирани с инструменти като музика, филми (особено на Дисни) и приказки. Тези видео и аудио-помощни средства подпомагат влиянието на програмирането чрез картини, символи, значения и концепции. Създадените самоличности след това могат да бъдат достигнати и включени чрез използване на активиращи думи или символи, програмирани в психиката на обекта от хендлъра. Това са много сложни кодове от цифри, цветове, думи и термини казвани в точна определена последователност. Това активира дадена персоналност във вече фрагментираната матрица на дадената личност. Всяка изкуствено създадена самоличност в съзнанието се активира с различен код. Някои най-общи вътрешни картини и конструкции, виждани от програмираните роби са дървета (както вече бе даден пример), кабалистичното „дърво на живота“ с прикачена коренова система, знакът за безкрайност, древни символи и букви, мрежи на паяци, счупени огледала, маски, замъци, лабиринти, градини, гробища, демони, чудовища, извънземни, морски раковини, пеперуди, змии, панделки, папионки, цветя, пясъчни часовници, часовници, роботи, верижни схеми на управление и/или схеми на компютърни платки, градове и галактики. Други са свързани с различните шаблони, които могат да бъдат заложени в роба. Например конструкцията може да бъде самия Оз или Изумрудения град или кораба Ентърпрайз от „Star Trek“ и т.н...
Една от основните вътрешни структури е оформена като двойна спирала, състояща се от 7 нива. Всяка система има вътрешен програмист, който наблюдава „портиера“, даващ или отказващ достъп до различните стаи (или друга форма, зависи от програмния шаблон). Това е високо издържана система. Програматорите залагат в матрицата на съзнанието цели личности, чиято единствена функция е да пазят различните персоналности от това да не разберат една за друга. Отделно, всеки програмиран човек има заложена поне една личност, която трябва да подтикне човека към самоубийство ако програмирането по някаква причина не сработи в даден момент и се провали (което между другото става често и именно това е причината толкова известни холивудски звезди и личности да се самоубият).
Това са шаблоните, по които се програмират отделните личности в матрицата на съзнанието. Какъв ще бъде шаблона програмиран в дадена жертва зависи от предпочитанията на програмиста. Например да кажем, че избрания модел е гробище. Всеки един гроб е спяща самоличност във фрагментираното съзнание. Тя бива събуждана и „изваждана от гроба си“ и се превръща във фронталната, активна самоличност на жертвата. Или ако матрицата е часовник – всяко едно деление от часовника е различна самоличност, която може да бъде активирана при съобщаването на определен час от хендлъра, съпътстван от съответните специфични кодове. Схванахте принципа. В модела със замъка това са различни стаи, в дървото са различните клони и листа и т.н., и т.н. Методите са развити до безкрай през годините.
 
Важно разграничение
След всичката тази базова информация трябва да кажа нещо важно. То е да дам нюанс на термина „програмиран човек“.
Има специфично програмирани хора и неспецифично програмирани хора. Тази статия обсъжда специфичното програмиране. То предполага, че човека е физически взет, травмиран и инсталиран със съответните програми. Впоследствие паметта му е изтрита и той е поставен да функционира обратно в обществото, където ще бъде активиран, когато подходящия за програматора момент настъпи. Около 2% от човешката популация (или 130 милиона души) са специфично програмирани. Ще повторя какво означава това.
Това означава, че те са били физически отвлечени или примамени и подложени на програмиращи сесии, включващи употребата на технология, сексуално насилие, мъчения, наркотици и други методи.
В САЩ, около 5% от населението (или 15 милиона души) са специфично програмирани. Тези хора са познати като неактивирани потенциали (термина на английски е „sleepers“ и вече много често се чува „случайно“ употребен в много филми, сериали, песни и т.н.), които ще бъдат задействани когато тяхното време настъпи.
Отделно от това са неспецифично програмираните хора – това е по-голямата част от земното кълбо. Тя бива програмирана на базово ниво. Например чисто битово-социално и чрез окултните методи на медията. Глобалното и постепенно програмиране на населението на Земята днес става чрез електромагнитните излъчвания, които носят закодирана информация и имплантирани поведенчески модели и емоции в тях. Вече съм писал за това във „Вибрация-натрупване-контрол“ и нейното потвърждение.


Нива на програмиране в проект Монарх

Нивата на програмиране в проект Монарх идентифицират функциите на програмирания, а имената на нивата идват от електроенцефалографните мозъчни вълни, асоциирани с тях.
 

Видове мозъчни вълни10

Бета 14-30 Hz: будно съзнание, нормална будност.
Алфа 9-13 Hz: спокоен, отпуснат, ясно съзнание, не мислещ.

Тета 4-8 Hz: дълбока релаксация и медитация, измисляне на образи.

Делта 1-3 Hz: дълбок сън без сънуване.


Резултат с изображение за микроангиопатия головного мозга

Наблюдаване на мозъчните вълни през скалпа


Отнесено като „общо“ или „обикновено програмиране“, алфа-програмирането е основно контролиране на личността. То се характеризира с изключително подчертано ангажиране на паметта, заедно със съществено увеличение на физическата сила и острота на зрението. Алфа-програмирането се завършва с преднамерено подразделение на личността на жертвите, което причинява разделяне на лявото полукълбо от дясното, което пък позволява програмирането на Ляво и Дясно чрез стимулиране на нервните окончания.
Бета се отнася към сексуалното програмиране (секс-роби). Това програмиране елиминира всички морални принципи и стимулира примитивният сексуален инстинкт, лишен от задръжки. На този етап могат да излязат алтернативни самоличности на „котка“. Познато като „програмиране на секс-котенца“ (в литературата ще го срещнете като „sex-kittens“), това е най-видимият тип програмиране, тъй като повечето жени знаменитости – модели, актриси и певици са били обекти на този тип програмиране. В популярната култура, дрехи с котешки шарки често свидетелстват за това.
Делта e познато като програмиране на убийци и е първоначално разработено за обучаване на специални агенти или елитни войници (например Делта Форс, Първи Земен Батальон, МОССАД и др.) в тайни операции.
Тета се отнася към психично програмиране. Установено е, че хора от потомствените линии (онези, които произхождат от многопотомствени сатанински фамилии) са проявявали по-големи телепатични способности от останалите обикновени хора. Поради очевидните ограничения, били разработени и представени различни форми на електронни системи за контролиране на съзнанието, а именно – биомедицински човешки телеметрични (телеметрията е технология, която дава възможност за дистанционно измерване и докладване на информация) устройства (мозъчни импланти), насочени лазери с микровълни и/или електромагнетизъм. Има данни, че горните са използвани във връзка с високотехнологични компютри и сложни сателитни проследяващи системи.


Промяна и активиращ спусък

Друг начин да се изследва това спираловидно измъчване на тялото и душата е да се погледне на него като на сложна компютърна програма: създава се файл (промяна), посредством травмиране, повторение и затвърждаване. Както вече казах, за да се активира (спусък) файла е необходим определен код за достъп или парола (знак или команда). Тези обекти основно се използват за прикрити операции, проституция и порнография. Забележително е и участието в развлекателната индустрия. Бивш военен офицер, свързан с DIA (Агенция за Отбранително Разузнаване) разказва, че „в „общата картина“ тези хора (жертвите на Монарх) са във всички направления на живота – като се започне от скитника на улицата и се стигне до мъжете с бели яки“. В подкрепа на това, пенсиониран агент от ЦРУ обсъжда използването на такива хора като „агенти“ или „хамелеони“ с цел инфилтриране на определена група, събиране на информация и/или инжектиране на по-нататъшните планове.
Аз лично съм имал възможността да се срещна с фрагментирани хора и мога да ви кажа, че те по нищо не се различават от мен и вас. Ако не знаете, че този човек е минал през тези неща, няма как да разберете (освен ако няма външни характерни белези разбира се). Установих, че тези хора се ползват от отделните нива на елита за най-различни неща из цялата обществена система. Жените се използват най-вече за секс. Съществуват каталози, по които жените (а и много мъже) биват избирани. Те биват откупувани от техните програматори, които дават кодовете за ползване на дадена личност. След това жертвата няма никакъв спомен за случилото и остава единствено с белезите по тялото си (примерно), за чието възникване също няма спомен.
Има различен брой промени, направени по оцелелите с многобройни поддържащи програми, огледала и сенки. Части светлина (добро) и тъмнина (зло) са втъкавани в съзнанието и въртени по определена ос, което символично се изразява от шахматния масонски под.
Както виждате, това е много комплексна тема, а детайлите са повече отколкото човек може да проумее. С тази статия не правя нищо друго освен да се опитам да обясня основните положения, без изобщо да навлизам в дълбочина. Освен това, вече споменах в началото, че процеса който се опитвам да изложа е нелинеен и трудно може да бъде разгледан в последователна система.
(Разбрах това много добре преди няколко месеца от опит. Беше период в който много се бях запалил по въпроса и ми бе особено интересно какво ли е усещането на множеството различни заложени личности и най-вече превключването от една към друга вътре в кубичната матрица на съзнанието.
Тогава една нощ излязох извън тялото си и се озовах в някакво занемарено подземие с много стаи, повечето от които бяха без врати. Знаех че съм в миналото (не само интуитивно, но и благодарение на това, че метода на който ставах свидетел е остарял и излязъл от употреба) и ще присъствам на програмирането на човек. Не само това. Висшият ми Аз ми беше подготвил много странно, но максимално преживяване. Не стига че преживявах астрално пътуване назад във времето, но и щях да вляза в съзнанието на жертвата в момента на програмирането. За мен това бе чисто изследователско преживяване. Нямаше нищо какво да направя за този човек, не само защото наблюдавах вече отминал момент, но и защото знаех че това е път, който той сам е избрал. В този ред на мисли не изпитвах никакво състрадание, а просто чисто любопитство съотнесено към моите собствени изследвания. Човекът стоеше на стол с отпусната облегалка и ръцете и краката му бяха заключени за стола. Очите му бяха отворени и не можеше да мърда. В този момент хем влязох в съзнанието му и изпитвах неговия страх (но и примирение), хем продължавах да наблюдавам отстрани. Хората, които могат да излизат извън тялото си разбират за какво говоря, защото при достатъчна осъзнатост съзнанието може да се разделя и да преживява няколко перспективи едновременно (то не е точно разделяне, а връщане към многофасетното възприятие) от множество перспективи със сетива много надхвърлящи физическите 5, които дори нямат имена и начин за описание в триизмерната реалност. Програматора беше в бяла престилка. Приближи се до човека и прошепна код, който трябваше да промени актуалното му състояние и да включи друга, програмирана в него самоличност. Както обясних, в този момент бях „в главата“ на жертвата и в същото време осъзнавах себе си като Н. – независима от наблюдавания субект личност. Знаех, че за мен няма опасност.
Няма човешки думи, с които мога да опиша какво е усещането от смяната на една личност в друга в рамките на едно съзнание. Трудността ми да опиша преживяното се корени и в това, че перспективата ми бе амбивалентна. На първо място преживявах усещането от перспективата на човека в стола. На второ място преживявах собствените си усещания и реакции от неговите такива, защото преживяването бе непознато за мен. Отделно от това пък, двете се сливаха и аз хем изживявах процеса случващ се в главата му, хем запазвах позицията си на наблюдател, напълно осъзнаващ и разбиращ себе си, но и вникващ в преживяването на другия. И макар да изглежда, че казах едно и също по два различни начина, то преживяването не бе такова. Бе едно от най-странните усещания, които съм имал въобще. Най-близкото чувство от смяната на една личност в друга, което мога да дам, е като да те ударят с нещо тежко по главата, но без да изпитваш болка и без да изгубиш съзнание. Това е като разтърсване и рязко събуждане сутрин от алармата, която си си нагласил. Човекът влезе в напълно различен мисловен процес и се осъзнаваше като друга личност, която имаше определена задача (която не помня). Моята перспектива бе интересна. Усещах че човека е неосъзнат за това, което става, а в същото време аз хем осъзнавах нещата, хем не можех да не се подчиня на командата. Чувствах се като затворник в това тяло. Осъзнавах че на практика изживявам него (човекът в стола), но въпреки това нямаше никакъв начин да не се подчиня, камо ли да взема контрол над тялото „си“. Знам че това бе моята перспектива, не неговата. Някак си бях по средата на моето и неговото съзнание, което хем ми позволи да изживея неговите усещания, хем да имам своите собствени като рефлексия от неговите; хем да бъда под контрола на програматора разбирайки в пълния смисъл какво е безсилие и смяна на съзнанието, хем да запазя собствения си поток от мисли. Той, сам по себе си, не осъзнаваше, че е в друга личност. Вярваше че е цялостен. Алтернативната самоличност бе взела контрол. И всичко това се случи за секунди. И през това време бях и в него, и гледах отгоре над тялото му. Отгоре на всичко целия този филм се случваше в миналото!
Беше много екзотично преживяване и оттогава знам колко нелинеен е процеса случващ се в съзнанието. Това е нещо, което няма как да предам; това може само да се изживее.)

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
Потомствени линии и сдвояване

Голяма част от оцелелите произлизат от стари сатанински родове от много поколения и са привидно програмирани „да изпълнят съдбата си като избраници (или като избрано поколение)“ (израз, измислен от Менгеле в Аушвиц). Някои са приети от семейства с подобен произход. Други, използвани в този неврологичен кошмар се определени като „заменими“ (некръвни потомци), обикновено идващи от сиропиталища, домове за храненици или от семейства, извършили кръвосмешение, с дълга история на педофилия. Появява се и модел, в който фамилни членове, се присъединяват към военни или разузнавателни агенции.
Голяма част от малтретираните идват от семейства, които използват католицизма, мормонството или обаятелното християнство като фасада за отвратителните си действия (въпреки че участват и членове на други религиозни групи).
Жертвите обикновено отговарят с по-голяма готовност на строги религиозни (догматични, законодателни) йерархични структури, защото съответстват на основното им програмиране. Заповедите обикновено са неоспорвани, тъй като волята на жертвите е сломена.
Физическите идентификационни характеристики по жертвите/оцелелите често се изразяват в множество белези от електрошоковете и/или остатъчни петна по кожата. На някои, отделни части от тялото са обезобразени от ножове, нагорещено желязо или игли. Често се срещат и татуировки във формата на пеперуда или други окултни фигури. В общи линии потомствените избраници по-рядко се „маркират“, тъй като тяхната кожа трябва да „остане чиста и неопетнена“.
Крайната цел на подчиняващата манипулация на тези индивиди може да звучи нереалистично, в зависимост от нашето тълкуване на физическата и духовната реалност. Най-дълбоките и мрачни промени сред избраниците имат за цел да ги направят „невидими“ докато се разкрие „Антихриста“. Тези промени от Новия Световен Редпо всяка вероятност съдържат заповеди и инструкции с обратна връзка, за да подготвят и/или положат началото на голям наплив от хора (клонинги или „хора без душа“) и по този начин стимулират програмите за социален контрол в новото хилядолетие. Още една странна особеност е небиологичното „побратимяване“ в рамките на програмирането Монарх. Например, два малки деца без биологична връзка помежду си, церемониално се посвещават в магически „духовно-свързващи“ ритуали, така че да бъдат „неразделно свързани за вечни времена“. Те по същество споделят две половини от пред-програмираната информация, което ги прави зависими един от друг. Паранормални феномени като астралната проекция, телепатията, екстрасензорни възприятия и т.н са по-вероятни между тези, които са преминали през този процес.
Скептичното обяснение на „теорията“ Монарх: MPD, DID и шизофрения

Съвременната психиатрия е платена и създава норми по поръчка. Това е така не само защото, много от самите психиатри на запад са програматори, но и защото съвременната диагностика и прилежащата към нея психотерапия със съпътстващата я фармакология е бизнес за милиарди долари и се ръководи от същите хора стоящи зад проект Монарх.
MPD и DID са съвременните модерни наименования на състоянието на множество личности в един човек. Има големи спорове каква е разликата между MPD и DID и най-вече има ли разлика между тях. Термините постоянно се сменят. Някои дори оспорват съществуването на тези „заболявания“ и ги наричат по друг начин. Това само идва да покаже степента на жалост обхванала тази „наука“. Тези хора всъщност не знаят особено много. Но въпреки това са „авторитети“. Защо?
MPD или DID бива диагностирано само при доказано съществуване на поне 2 личности в даден човек. Тънкостта е в това обаче, че един програмиран човек много рядко показва своите други самоличности пред психотерапевт (защото не е активиран от хендлъра си), освен ако програмирането не даде на късо по някакви причини. Т.е. огромен брой от тези хора имат т.нар. DID, но то не може да бъде диагностицирано поради липса на проявени симптоми при клинично наблюдение. Най-честите проявени симптоми на фрагментирани хора са: демонстрация на дезорганизирано и необикновено мислене и реч, слухови халюцинации и самозаблуди. Социалната изолация често се среща поради редица причини, най-вече защото роба е отвратен от всички хора, при все че те са му причинявали болка през целия му съзнателен живот. Понижаването на социалните контакти се асоциира със симптомите на параноя, както и на апатия и безволие. Човекът може да бъде изцяло мълчалив, да остане неподвижен в странни пози или да демонстрира необяснима и безсмислена възбуда. Познайте на какво са симптоми всичко описано досега?
Точно така, на шизофрения. Повечето хора с DID биват определени за шизофреници, защото те не проявяват смяна на личността (повтарям, това става само при зададена команда от хендлър).
Когато открих това, реших да прочета няколко реда за историята на шизофренията (защото знаех, че такова заболяване не съществува) и открих, че това е сравнително ново явление, като описани случаи преди средата на 20 век на практика почти няма. Към 2011 г., по официални данни, хората страдащи от шизофрения са 24 милиона, а неофициално са поне тройно повече. Как става това изведнъж? Хора, спите ли? Няма психично заболяване наречено шизофрения! Всичко това са жертви на проекти по контрол над съзнанието! Обикновено, за да се стигне до хоспитализация вътрешната матрица или се е разпаднала безнадеждно (заклещвайки индивида в една определена алтернативна самоличност) и от този човек не става вече нищо, или този човек вече не е важен за илюминати и е оставен на произвола. За разлика от шизофренията, DID се определя много по-рядко. Така например през 80-те има само 200 случая на DID, но скача на 20 000 от 1980 до 1990 г. От 85-та до 95-та случаите са вече 40 000 (по официални данни). Отново – как става това? Може ли стреса да е обяснение за всичко? Това са данни все от англоговорящи страна най-вече Великобритания, САЩ, Канада и Австралия – четирите държави, където програмирането е най-застъпено. Интересни „съвпадения“, мм? Това само доказва, че моята теория е вярна, защото повтарям – повечето хора с DID са диагностицирани с шизофрения поради липса на проявени симптоми.
Ако направите проучване, ще видите, че повечето холивудски звезди в даден момент от живота си са бивали приети в психиатрия с диагноза раздвоение на личността. Бритни Спиърс, Линдзи Лоън, Дрю Баримор и много други са редовни посетители на тези заведения. Разликата обаче между тях и обикновените хора е, че те са много важни за програмирането на населението и не могат да бъдат оставени просто така. Те обикновено изчезват за известно време от светлината на прожекторите, програматорите им ги „закърпят“ и отново се появяват след година-две. Направете своето проучване и ще бъдете поразени от модела който ще откриете. Разбира се, понякога програмирането се срива константно и излизат самоличности, които не са били активирани от хендлър. Много звезди като Бритни Спиърс например започват да говорят със силно британски акцент като техен роден, защото имат програмирана самоличност с британско самосъзнание.
Колкото до шизофренията, вече споменах, че това е изкуствено създадено „заболяване“, което да оправдае внезапния скок на подобни случаи след 70-те години.
В началото на тази статия, бе казано, че фрагментацията е била възможна още по времето на Египет и преди това, когато методиките на Империята SSS все още били ползвани. Тези древни магически техники никога не са се губили в кръга на тайните общества и фрагментацията винаги е присъствала в някаква степен в живота на тези хора. Навярно именно такива случаи, по стечение на обстоятелствата са влизали в книгите по медицина като „доказателство“ за шизофрения. Един древен окултен метод за постигане на фрагментация без технология, който знам и който никога не е спиран да бъде използван, е изкуствено, външно стимулиране на кундалини. Кундалини се вдига постепенно с развитието на човека и това обикновено отнема много години. Цялата истерия в момента около всякаква кундалини-йога, работа с кундалини и т.н. е отново промотирана от същите хора, които стоят зад програмирането като цяло. Обикновено посредник в тези среди е New Age-движението, което е създадено от американското правителство (съвсем друга история). При внезапно активиране на кундалини, преди енергетиката на човека да е готова за това, се случват едно от две неща. Или следва феномена на т.нар. спонтанно изгаряне (защото тялото буквално изгаря отвътре от тази мощна енергия), за които всички сте чели из литературата (характерно е за него, че човек се превръща в пепел за секунди, без обаче да изгори дрехите си) или се стига до фрагментация и шизофрения. Навярно и това е най-често описвания случай в миналото. Друг окултен метод за фрагментация е насилствено вкарване на астрална същност в даден човек, резултата от което предизвиква шок и травма – респективно – фрагментация.
Днес това може да бъде направено много по-лесно със сателит – просто с натискането на едно копче.


Кой бива избиран за програмиране?

Това е решавано на база от кого илюминати имат нужда и зависи от генетиката. Хора от всички раси биват програмирани, но най-големия процент от програмирани хора са тези с руса коса/сини очи или червена коса/зелени очи (като втория тип се ползват най-вече за магически ритуали), защото техните гени се поддават по-лесно на програмиране. Това са гени с по-голямо съдържание на извънземно ДНК. Извънземното ДНК е силно поддаващо се на програмиране, заради традицията на Империите Орион и Сириус в тази посока. За тях това е религия и начин на живот – нещо напълно нормално. Това е норма. С времето ДНК-то им дотолкова изменило структурата си в услуга на този процес, че то ставало почти от само себе си. Ако имате кафяви очи и коса, те ще погледнат в историята на вашето родословно дърво и генетика. Дали идвате от потомствена линия на хора с подобна генетика? Рецесивните гени са друг основен фактор. Те ще погледнат там, където има вратичка за програмирането.
Хората с тези гени обикновено са много интелигентни (все пак, те търсят хора с висок коефициент на интелигентност и определени таланти и способности), често имат заложени психически способности, но са много агресивни.
Още като малък имах такова наблюдение – играех си с децата и с времето забелязах, че тези които са с естествено светла коса и светли очи са много по-експанзивни и агресивни от другите и обикновено се опитват да наложат мнението си над другите. Най-често имах конфронтация точно с такива деца. И разбира се кой е най-популярния изкуствен цвят за коса, който днес се счита за особено „секси“ и всеки иска да пробва поне веднъж? Русото.
В древен Рим само проститутките били с руси коси и те се боядисвали специално, за да обозначат професията и приложението си в полза на тогавашния елит. Тези, които са по-навътре в нещата, знаят колко важна е косата и каква е нейната роля – на антена към фините светове. Боядисвайки косата си, вие променяте вибрацията си. Променяте излъчването си и изначалния мисловен модел с който сте се инкарнирали. Да, от по-висока перспектива, Висшият ви Аз е допуснал да имате това преживяване, но след като вече имате правилната информация – наистина ли ще продължите да бъдете част от това обособяване? Наистина ли доброволно ще се закачите към тази пропаганда? Защо? Защото „всички така правят“? А къде оставате вие и това което вие искате? Като заговорихме за коса в контекста на програмирането – обръщайте внимание на това колко често звездите променят косите си. Формата на прическата също е от значение, фигурите, които изобразяват някои в косата си (този стил стана популярен много в последните години). Всичко това са ритуални прически. Вземете Риана например. Колко пъти смени прическата и цвета на косата си през последните години? Тези, които се интересуват от проект Монарх, знаят, че всяко едно действие, модно или стилистично решение, не е случайно в живота на тези хора. Обикновено те са жертви и не решават нищо в живота си и всичко се решава от техните хендлъри, което означава, че има причина, някой да носи точно този тоалет, на точно това събитие, в точно това време. Бижутата, артикулите – всичко това не е случайно подбрано когато говорим за такива програмиращи икони от световен мащаб. Ако имате необходимите знания, по анализа на всички тези фактори много често можете да проследите пътя на един Монарх-роб във вътрешната йерархия на илюминати и как той бива издиган или снижаван в нея.
Разбира се живота на тези хора е абсолютна катастрофа, каквото и да се опитват да ви го представят в медиите. Представете си какво е да нямаш никакъв контрол над действията си, да имаш постоянни бели петна в паметта, да бъдеш постоянно изнасилван, да участваш във всякакви перверзии и дори ритуални убийства. Това е травма след травма, след травма, след травма. Ето защо живота на всички звезди е каша. Всичко това ги тласка към наркотиците и алкохола. Някои хора се чудят как е възможно известните личности да имат всичко и въпреки това да пропиляват живота си по този начин. Някои го отдават на звездната болест и манията за величие, която ги кара да се мислят за безсмъртни, но тъжната истина е, че тези хора са тотално програмирани и търсят утеха и спасение в наркотиците, защото искат да забравят своя живот. Много от тях се самоубиват или биват самоубити, ако вече не са нужни (последният подобен случай за който чух беше с актрисата Британи Мърфи, а преди нея Хийт Леджър). Тези хора не значат нищо за илюминати, те са добитък за тях. Всеки един роб принадлежи на определена фамилия. Понякога е просто между-илюминатска игра едната фамилия да убие ценен роб за друга, враждуваща фамилия. Просто ей така. Робите също така могат да бъдат откупувани. Както вече казах, съществуват каталози за роби. Точно по тази причина, звездите толкова често се женят и развеждат. Защото хендлърите им се сменят. А хендлърите им се сменят, защото биват купени (или пък разменени за нещо) от друг човек. На практика новият „наемател“ си купува тетрадката с кодовете за достъпа до съзнанието на съответния роб. Оттам нататък всичко е лесно. Разбира се в медията всичко се представя по човешки начин сякаш това с обикновени хора с обикновени човешки взаимоотношения и съдби. Нищо не може да бъде по-далече от истината обаче.


Други функции и приложения на фрагментацията

Не трябва разбира се да забравяме, че Монарх е само странично крило на MK-ULTRA, който е свързан най-вече със секс-робство. Когато осъзнаете това и видите колко съзнания е сложил под контрол този проект, който е съвсем малка част от всичкото, можете да си дадете представа какъв би бил мащаба на всички подобни проекти, от които MK-ULTRA е само един от колосите.
Има всякакви проекти, в които хората са фрагментирани по сходен начин и използвани за всякакви цели. Нямате дори теоретична представа за степента и величината на тази система, която е изградена само за няколко десетилетия. Питър Муун например веднъж ми каза, че живота го е срещнал с жена, която е част от механизмите на илюминати и тя е програмирана от малка единствено как да прави пари. Тя не е секс-роб. Просто е посветена в истинските принципи зад икономиката и служи като зъбчато колелце в нечий механизъм за генерирането на пари и разпределението на финансови потоци. Нищо отвъд това. Има милиони такива съдби, за които няма да разберем никога нищо. Питър каза, че тази жена може да си позволи на практика всичко в живота, но е невероятно нещастна в личен план. Тя никога няма да бъде свободна, нито ще има щастие. Твърде вярно.
Големите корпорации например също търгуват с роби Монарх. Те биват ползвани за посредници при сделки на черно, тайни разработки и проекти и т.н. Престън Никълс е живата история за такъв човек.
Има хора пък, които са програмирани да бъдат шпиони. Това е особено практикувано и от руснаци, и от американци през 60-те и 70-те години. Фрагментацията работи идеално за тях, защото те самите не знаят, че са шпиони, което им позволява да имат най-естественото поведение на света. През годините, учените в MK-ULTRA открили, че нараняването на мозъчния ствол по специален начин води до фотографска памет. Всички шпиони имат подобен тип програмиране, защото тяхната работа е свързана със запаметяването на документи, разговори и архиви дума по дума. Впоследствие, те могат да възпроизведат всичко видяно или чуто на своите контрольори.
Има специално програмиране предназначено за армията, където Монарх също е застъпен. Това най-често се свежда до създаването на супер-войници. Когато програмирате един човек вие придобивате достъп до неговото подсъзнание. Което означава, че вие имате влияние над пълния капацитет на това съзнание, а не само до малката, 10%-ова част от него, каквато имаме в ежедневния живот. Това е открито преди много години и именно от тези проекти произлизат всички системи като „Метода Силва“, „НЛП“, книги в стил „Подсъзнанието може всичко“ и т.н. Всичко това е тооооолкова стара информация и е на невероятно повърхностно ниво, защото тя е пусната умишлено от правителството, а те никога няма да ви дадат истинските си и задълбочени методики. Те ще ви подхвърлят залъгалка като НЛП, няма да ви дадат работещите в дълбочина формули! Защо го правят изобщо ли? Защото тази информация излиза постепенно така или иначе и те не могат да го спрат. Хората се събуждат и те искат да имат контрол и над този процес. Какъв по-добър начин от това да пуснат свои, предварително осакатени системи, чрез подставени лица, чрез които да имат контрол над всички, които се пробуждат? През годините много хора са ме питали по e-mail какво мисля за горните системи. Ето това мисля. Те са създадени от Тъмното правителство за Тъмни цели и макар да споделят верни принципи, намеренията зад тях не са чисти. Тези системи ползват протокол, който инсталира матрици за програмиране, които могат да ползвани и „напълнени“, ако някой реши. Как обаче да ви го обрисувам в писмо, като виждате че обяснението е страшно комплексно и отнема 30 страници?
Имайки достъп до подсъзнанието те могат да събудят потенциала на човека. Те могат да събудят психическите му способности, свръхиздръжливост и т.н. Те могат да създадат супер-войник. Точно до това се отнася проект „Супермен“. Разбирайки за тези възможности на съзнанието, програматорите си дали реална сметка, че съзнанието може да манипулира реалността, защото тя е холографска и престава да бъде плътна, ако осъзнавате истински, какви принципи стоят зад нея. Точно това дава възможност на тези супер-войници да манипулират материята – да правят огромни скокове като супергерои (о, само между другото – цялата комикс-култура в САЩ е създадена за да обслужва целите на програмирането у децата и да внедрява определени идеи в населението; ако се замислите ще видите, че повечето истории в тях са много окултни в същността си), да скачат от самолети без парашути и да се приземяват без всякакви наранявания, да издържат с часове под вода, да имат възможност да виждат в други реалности и дори да преминават в тях и всякакви други неща заключени във възможностите на човешкото съзнание.
Възможностите са ограничени единствено от въображението.
Да не говорим за хората, в които е имплантирана допълнително и технология. Имам позната американка, която ми разказваше за неин приятел, който правил секс с някаква жена, която била правителствен агент и както се оказало, имала поставен някакъв метален ринг в корема си, който той напипал. Какво е било това и за какво служи – не мога да кажа. Давам го като пример, за да знаете, че има всякакви същества там навън. Проектите за контрол над съзнанието не се заключват единствено във фрагментацията. В последните десетилетия, илюминати изключително разчитат на симбиозата между биология и технология.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
Програматори и места

Трудно е да се посочи кои са били първите програматори на този проект, поради същественото количество дезинформация и объркващи данни, разпространявани от „силните на деня“. Двамата, които попадат под кодовото име д-р Грийн са еврейски доктор на име д-р Грюенбаум, който по всяка вероятност е сътрудничел на нацистите през Втората световна война и д-р Йозеф Менгеле, чиято запазена марка хладнокръвие и пресметлива бруталност е уплашила и смразила душите не само на оцелелите от Аушвиц, но и тези на неизброимо много жертви от цял свят. Личното участие на Менгеле в концентрационния лагер в Аушвиц било подозрително омаловажено по време на Нюрнбергския процес и следователно усилията нито на Американските Щати, нито на техните съюзници били насочени към неговото залавяне. С цел да се объркат сериозните разследвания на местонахождението му, властите на САЩ представили Менгеле като човек, който не представлява заплаха, като отшелник в Парагвай или Бразилия или просто казвали, че е мъртъв.Неговото безпрецедентно изследване, направено с цената на хиляди човешки животи, несъмнено бил голям бонус за интересите на САЩ. Освен с псевдонима д-р Грийн, той бил познат на жертвите си и като Vaterchen (татко), Schoner Josef (Красивият Йозеф), Дейвид и Феърчайлд. Изтънчен, хубав мъж със слабо телосложение, Менгеле би обезоръжил хората с кроткото си и благовъзпитано поведение, докато в други случаи, той избухва в жестока ярост. Друго характерно за него, което си спомнят оцелели, е тракането на лъснатите му черни ботуши докато се разхожда напред-назад, както и играта му на „обичам те/не те обичам“, докато откъсва едно по едно листенцата на маргаритка. Когато издърпал и последното листенце на маргаритката, той злонамерено изтезавал или убивал малко дете пред очите на друго дете, което програмирал. Оцелелите си спомнят още как са били хвърляни голи в клетки с маймуни, които са били обучени яростно да ги нападат. Очевидно, Менгеле се забавлявал принизявайки хора до нивото на животни. Той също така целенасочено забранявал на жертвите си всякакви викове, плач или показването на каквато и да е прекомерна емоция.Д-р Д. Юън Камерън, познат още като д-р Уайт, бил бивш ръководител на Канадската, Американската и Световната Асоциации на Психиатрите. Поради големият му опит и препоръки, Алън Дълес от ЦРУ налива милиони долари в организации като Дружеството за Изследване на Човешката Екология, която Камерън безмилостно ръководел. На няколко места в Монреал се провеждат опити – основно в университета МакГил, болницата „Света Мария“ и институтът „Алън“.Освен стандартните методи на психологически деспотизъм като електрошок, лекарства, инжекции и лоботомия, Камерън измисля техниката на „психично задвижване“, при която нищо неподозиращите пациенти се държат в изкуствено предизвикана, чрез лекарства, кома за няколко седмици, като през това време периодично им се прилага електрошок, а на главите им е завързан електронен шлем и с различна скорост се предават повтарящи се слухови съобщения.Много от тези използвани и малтретирани са били деца, отглеждани в системата на римокатолическите домове за сираци. Никак не е изненадващ факта, че Камерън, много удобно не е бил включен в повечето психиатрични дневници. Това всъщност може би е било главно в резултат на проекта MK-ULTRA, който е публично изобличен през 1970 г., по време на съдебен процес започнат от канадски оцелели и техните семейства. ЦРУ и канадското правителство се споразумели извън съда, за да не се наложи официално да признаят, че са извършвали престъпления.Бившият подполковник от американската армия в поделението за психологически военни действия на Разузнавателната Агенция към Министерството на отбраната, Майкъл Акино е последният от поредицата обвинени садисти, спонсорирани от правителството. Акино, един ексцентричен гений, основава Храма на Сет – разклонение на Църквата на Сатаната на Антон ЛаВей. Неговото обсебване от нацистките езически ритуали и хипнотичната му манипулация на хора, го правят идеален за поста „Главен програматор“. Акино бил свързан със скандал, в който бил обвинен в малтретиране на дете. За ужас на родителите на младите жертви, всички обвинения били отхвърлени. Кодово назован „Малкълм“, Акино записва тренировъчни касети за това как да се създаде Монарх-роб и работи като връзка между правителството/военното разузнаване и множество криминални организации и окултни групировки при разпределението на робите, жертви на Монарх.Друг важен програматор, който работел под кодовото име „Д-р Блу“ или „Господ“, бил Хайнрих Мюлер. Той, както изглежда, имал двама сина, които извършвали търговията. „Оригиналният“ д-р Блек бил Лео Уийлър, племенник на починалия Генерал Ърл Уийлър, който бил главнокомандващ на Обединеното Командване на Войските по време на войната във Виетнам. Протежето на Уийлър, Е. Хюмъл, действа на северозапад, заедно с У. Боуърс (от клана Ротшилд).Други предполагаеми висши манипулатори на съзнания, в миналото и настоящето са: д-р Сидни Готлейб, подполковник Джон Алекзандър, Ричард Андерсън, д-р Джеймс Монро, д-р Джон Лили, лейтенант-командир Томас Нарут, д-р Уилям Дженингс Браян, д-р Бърнард Даймънд, д-р Мартин Орн, д-р Луис Уест, д-р Робърт Лифтън, д-р Харис Исбел и полковник Уилсън Грийн. За да предпазят MK-ULTRA от лесно разпознаване, ЦРУ разпръснало подпроектите й в специализираните изследователски и развойни групи в университети, затвори, частни лаборатории и болници. Естествено, те били щедро възнаградени с държавни субсидии и други средства.Имената и местата на някои от основните институции, които участват в експериментите на Монарх-програмирането, са:Корнъл, Дюк, Принстън, UCLA (калифорнийски университет Лос Анджелис), университета Рочестър, MIT (Технологичен Институт Масачузетс), университетска болница Джорджтаун, Медицински център Маймонид, болница св. Елизабет (Вашингтон, окръг Колумбия), лаборатории Бел, Изследователски Институт Станфорд, Лаборатории Уестингхаус, Дженерал Електрик, ARCO и Неограничени Човешки Изследвания. „Крайният продукт“ обикновено е създаван във военни съоръжения и бази, където се изисква максимална сигурност. Отнасяйки се към центровете за (пре)програмиране или към такива за нанасяне на почти смъртоносни травми, най-силно изразени са:Център за Военноморско Въоръжение „China Lake“ (китайско езеро), Президио (от испански „затвор“), Форт Дитрик, Форт Кембъл, Форт Луис, Форт Хууд, Редстоун „Арсенал“, военновъздушна база Офит, военновъздушна база „Патрик“, военновъздушна база МакКлелън, военновъздушна база МакГил, военновъздушна база Къркланд, военновъздушна база Нелис, военновъздушна база Хоумстед, военновъздушна база Грисъм, военновъздушна база Максуел и военновъздушна база Тинкър.Разбира се, нека не забравяме и Монтоук, където са открити нови методи за програмиране. Други места, признати като големи средища за програмиране са: Изследователски Център Лангли, Национална Лаборатория „Лос Аламос“, Института „Тависток“ и области в или около планината Шаста, Калифорния, Лампе, щата Мисури и Лас Вегас, щата Невада, Санта Фе и Седона (като последните 2 са главните централи на движението New Age, откъдето идват всички модерни ченълинги).

Изтъкнати имена

Един от първите документирани случаи на създаден чрез Монарх таен агент, е този на сладострастният модел от 40-те години – Кенди Джоунс. Книгата „Контролът над Кенди Джонс“ (издателство Плейбой), разкрива 12 години, изпълнени с интриги и напрежение, от живота й като шпионин за ЦРУ. Джоунс, чието рождено име е Джесика Уилкокс, очевидно отговаря на психологическия профил, за да бъде един от първите експерименти или човешко „морско свинче“ в MK-ULTRA.Книгата „Транс-Формацията на Америка“ разкрива най-популярната Монарх-история и това е „Истинската история на един роб на ЦРУ“ от Кати О’Браян. На задната корица е изписано: „Кати О’Браян е единствената възстановила се и проговорила оцеляла от MK-ULTRA проекта Монарх на ЦРУ за контрол върху съзнанието“. Макар по личното ми мнение Кати да не е напълно депрограмирана, тази документирана автобиография съдържа шокиращо описание на годините безмилостно кръвосмешение, през които е преминала тя, както и на въвеждането й в проект Монарх от извратения й баща. Заедно със съавтора Марк Филипс – неин спасител и депрограматор, Кати говори за невероятно внушителна бройка конспиративни престъпления: принудителна проституция (търговия с бели робини) във високите етажи на световната политика, тайни поръчки за „муле за наркотици“ и куриери, както и за връзката на музикалната индустрия от западната част на страната с незаконните действия на ЦРУ.Пол Бонаци, смел оцелял, прекарал почти две десетилетия на деградация под Монарх, даде силни потвърждаващи доказателства за широкообхватни престъпления и корупция на общинско/държавно ниво по целия път от ниските етажи на властта, чак до Белия Дом. Той свидетелства за сексуалното малтретиране на момчета, избрани от младежката организация „Boys Town“ в Небраска и отведени в близката военновъздушна база Офит, където са били подлагани на интензивно програмиране, ръководено главно от Командир Бил Племънс и бившият подполковник Майкъл Акино. След като били измъчвани докрай, момчетата били използвани (заедно с момичета) за порнография и проституция с няколко национални брокера с политическа и икономическа власт. Бонаци си спомня, че е бил транспортиран от военновъздушната база до базата МакКлерънд в Калифорния с транспортен самолет. Заедно с други младежи и тийнейджъри, той е бил откаран в елитната и усамотена Бохемска гора. Там, извършителите са се възползвали напълно от невинните жертви, извършвайки невъобразими перверзии с цел задоволяване на извратените си страсти. Някои от жертвите са били убити, за да сплашат и допълнително да травматизират и без това ужасените и пречупени деца. Една актриса с пределен талант (вече покойница), морално покварен телевизионен евангелист, бивш офицер от Зелените Барети и популярен кънтри певец са измежду хората, подали се на лудостта Монарх. Лий Харви Осуълд, Сирхан-Сирхан, Чарли Менсън, Джон Хинкли Младши, Марк Чапмън, Дейвид Кореш, Тим МакВей и Джон Салви са някой от известните, покварени имена, силно заподозрени, че са били пионки на MK-ULTRA.

Депрограматори и откриватели

Д-р Коридън Хамънд, психолог от Университета в Юта, изнесе шокираща лекция, озаглавена „Хипноза при множествено личностно разстройство: Ритуално малтретиране“ на Четвъртата Годишна Конференция на Източния Регион за насилвани и раздвоени личности на 25 юни 1992 г. в Александрия, Вирджиния. По същество той потвърди подозренията на група професионалисти по ментално здраве, че определен процент от клиентите им са преминали през програма за контрол над съзнанието по един изключително интензивен, систематизиран начин. Хамънд загатва за нацисткото участие, за изследванията в областта на контрол над съзнанието, извършвани от военните и от ЦРУ и специално споменава проект Монарх като форма на действително регулиране.Малко след разтърсващата му реч, той получава смъртни заплахи. Не желаейки да подлага на опасност семейството си, д-р Хамънд спира да разпространява каквато и да било последваща информация, до настоящия момент.Марк Филипс, бивш предприемач в бизнеса с електроника към Министерство на Отбраната, е посветен в някои от най-секретните случаи на контрол над съзнанието, извършвани от правителството на САЩ. Неговото любознателно поведение, добросъвестност и искренa загриженост за Кати О’Браян, го подтикват да разкрие вътрешното функциониране на тази грандиозна измама, започнала около 1991 г. Както се случи, той помага на Кати да избяга от хората, които я държат в плен и успява да я депрограмира след няколко години в Аляска. Филипс понася и критики, които са скептични по отношение на истинността на твърденията му.Терапевтката Валъри Улф от Ню Орлиънс, представи двама от пациентите си пред Президентският Комитет на Опити с Радиация върху Хора, на 15 март 1995 г., във Вашингтон, окръг Колумбия. Поразителните показания, направени от тези две храбри жени, освен излагането на неопределено количество радиация, включваха няколко немски доктора, изтезания, наркотици, електрошок, хипноза и изнасилване. И Улф, и нейните пациентки потвърдиха, че спомените за тази програма на ЦРУ са възстановени без регресивни или хипнотични техники. Понастоящем, Улф посвещава времето си да съветва оцелели от такива програми.Бившият адвокат по трудово право в Атлантик Ричфилд Корпорейшън, Дейвид Розенбаум, ръководи девет годишно разследване (1983-1992), касаещо обвинения в психически тормоз и принудително регулиране на многобройни служители във фабриката ARCO в Монака, Пенсилвания. Неговите клиенти, Джери Доти и Ан Уайт, са били жертва на радиационно облъчване. Когато г-н Розенбаум навлиза по-дълбоко при разпита, бива отворена кутията на Пандора. Най-шокиращото му заключение било, че Джери Доти и Ан Уайт наподобяват потомци на Адолф Хитлер. Розенбаум се обосновава отчасти с необичайната прилика по фотографии (черти на лицето, костна структура, размер). Той посочва и че „Те двамата демонстрират усещания и реакции, които показват, че са близнаци“. Докато са били под наркотична хипноза, Доти и Уайт са изтезавани по различни начини, като всеки от тях е преминавал минимум през три тренировъчни техники, извършвани от лекарите във фабриката. Всеки от тях е трениран да преминава в състояние на хипноза при появяването на определени стимулатори, обикновено изразяващи се в „условна“ дума или фраза, както и да „запомни да забравя“ какво е преживял докато е бил под хипноза. Те многократно са подлагани на еднакви цикли стимулация-отговор, за да се постигне получаването на почти автоматична реакция на определени положения. По думите на Розенбаум, ветераните от MK-ULTRA, д-р Бернард Даймънд, д-р Мартин Орн и д-р Джоузеф Менгеле периодично посещавали фабриката ARCO. Специалното програмиране на Доти и Уайт е било предназначено за изкуствено създаване на двойници на личности от Германия. Розенбаум, който е евреин, е поддържал дълбоко приятелство с двамата, независимо от несигурните обстоятелства.Други известни терапевти, участващи в депрограмирането са Синтия Бъртъс, Памела Мондей, Стив Оджилв, Бенет Браун, Джери Мангадзе и Колин Рос.Сред журналистите, които в последно време тълкуват проблема по доста удачен начин са: Уолтър Боуърд – „Операция: Контрол над съзнанието“; Джон Рапопорт – „Експериментите на Американското Правителство за контрол над съзнанието“ и Алекс Константин – „Психическата диктатура в САЩ“. Най-уличаващото изявление досега, направено от държавен служител, касаещо съществуването на проект Монарх е на Антон Чейткин, писател за изданието „The New Federalist“.Когато бившият Директор на ЦРУ, Уилям Колби, бил попитан директно „Какво ще кажете за Монарх?“, той отговорил яростно и неопределено: „Прекратихме това в края на 60-те, началото на 70-те години“. Достатъчно е да се каже, че обществото, в състоянието си на познавателно различие, в по-голямата си част отрича поразителните доказателства за тази разновидна конспирация. Затова и действителността остава прикрита от относителност и егоизъм.Не и за тези, които могат да я разпознаят обаче...

Тагове към темата: