Apocryphal Academy

Автор Тема: Нов Световен Ред - проект от зората на човечеството до наши дни  (Прочетена 9567 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
„Монарх“ в поп-културата

Ако първоначално ви е трудно да смелите всичката тази информация, но усещате, че има нещо вярно в нея, поне на първо време запомнете нещо, което трябва да се превърне в отправна точка, когато мислите за съвременната поп-култура. Всеки, който е международно популярен трябва да бъде програмиран роб по необходимост, защото илюминати не могат да си позволят някой в подобна позиция да говори свободно. Просто не могат. Защото тези хора стават модели за подражание на целия свят. Те имат влияние и могат да променят неща. Затова те трябва да са под контрол – защото те са оръжие. По тази причина, те стават икони не само за цялото земно кълбо, но и за други Монарх-роби в определената категория, които биват моделирани според програмирането на иконите. Мерилин Монро е една такава личност. Тя е първият широко известен и публичен човек от програмата Монарх след Кенди Джоунс. Поради този факт, други роби, след нейното време, са програмирани със самоличности на Мерилин. Нейното лице, име и стил служат като активиращ спусък.

Резултат с изображение за megan fox marilyn monroe tattoo

Монарх-робинята Мегън Фокс с татуировка на Мерилин Монро, която впоследствие се опитва да махне

 
13
Кристина Агилера с програмиране тип Мерилин Монро и още много други, които можете да видите тук
 
Докато пишех този материал пък попаднах на новина, че в Чикаго се открива 8-метрова статуя на Мерелин Монро!
 

 Ð езултат с изображение за marilyn monroe słomiany wdowiec
Образи подобни на нея постоянно се re-imprint-ват на масово ниво, за да преутвърждават програмирането на робите от Монарх. Ще забележите как тези програмиращи икони се тиражират като образи, много след смъртта им. По този и други начини, постепенно ще започнете да ги разпознавате.
Всички известни актьори и актриси в Холивуд са фрагментирани. Точно по тази причина са толкова добри в професията си – защото много често, те превключват в алтернативна предпрограмирана самоличност предназначена за специалната роля. Знаете, че тези хора не играят, а изживяват ролята и са дълбоко погълнати от нея. Много от тях не могат да излязат от образ дълго след това, точно защото това е програмирана самоличност, а не ментално състояние, което се извиква волево по време на снимки. Други пък имат специална линия на проявление, която следват строго. Например прави впечатление, че Никълъс Кейдж открай време участва във филми предимно с окултен сюжет. Отделно, всички големи холивудски сценарии се пишат от ключови хора от системата на илюминати, които са на практика програмирани хора. Това означава, че те насищат сценариите със собствен, окултен смисъл, чийто символизъм разбират предимно те. Отделно аз лично знам, че преди премиерите на големите филми, се правят големи церемонии и ритуали, които да закотвят мисловния модел зад символизма на даден филм. После той се прожектира пред публика, която служи като необходимото междинно ниво, чрез което този смисъл да бъде загнезден в трето измерение. Датите за една премиера са много добре астрологично преценени в зависимост от търсения ефект. Тъй че лицата, които се водят за създатели са в най-добрия случай програмирани послушковци, които са вложили смисъла, който техните програматори искат. Много често лицата във финалните надписи са просто параван за истинските екипи на правителството, които са отговорни за много от идеите (особено във фантастичните филми) и начина на изпълнение.
Ще повторя – всеки един, който е глобално известен и е постоянно по медиите е там с причина. Забравете за всички документални филми, които се опитват да ви убедят, че тези хора са били „обикновени“ или „никои“ преди да станат известни. Те не само че много често са потомствени роби и не произхождат от случайни фамилии, но и тяхната роля занапред бива определена при самото им раждане. Това е начина, по който илюминати мислят. В перспектива. Те се опитват да ви убедят, че „всеки може да стане звезда“. Това не е така. Хвърлят се обаче милиони в този вид пропаганда, защото те искат да разпространят този мисловен модел. Те ви карат да искате да бъдете звезди – да бъде като тях, да имате техния живот. А какви са звездите? Те са Монарх-роби, без всякаква воля. Т.е. какво е уравнението, което имаме тук? Вие искате доброволно да сте роби с разбит живот. Те искат да уеднаквят световният мисловен модел, за да могат да го контролират. Ето така се създава обособяване – като ви накарат сами да искате да бъдете нещо, което не сте. Да отдадете доброволно своята лична свобода и да искате да станете роб. Те проектират намерение. Това е тяхната магия, с това е свързана и част от техните ритуали.
В момента е много популярно звездите да си имат алтер-егота. Това се възприема като игра от техните фенове, но е всичко друго освен игра. Това са техни програмирани самоличности, които съзнателно излизат на повърхността по някаква причина (което се позволява от техните хендлъри).
Бионсе например излезе и каза, че има алтер-его, което се казва Саша Фиърс.
 

[youtube]nX1WSsfe2Qs[/youtube]
 
Разбира се всичко е на ниво „иху-аху“, голяма забава, няма що. Ако някой друг говореше по този начин, щеше да бъде моментално хоспитализиран. Но не, това е Бионсе, wow! Това не само, че не е възприемано за странно, то е иновационно и модерно. Точно така – ключовата дума тук е модерно! И ето, че скоро това също ще стане модел за подражание, създавайки условия за една programming-култура, която ще обслужва определени цели и с всяка стъпка ще ни доближава до извънземния мисловен модел. Ето за подобни цели служат тези хора на илюминати. Те са т.нар. „програмиращи икони“. Бритни Спиърс обръсна главата си – всички нейни фенове я последваха. Мадона обяви, че се занимава с кабала – феновете й започнаха да се интересуват от еврейски мистицизъм. Говоря точно за такива неща. На практика илюминати могат да имат поведенчески контрол над огромна част от населението, контролирайки техните идоли.


1991741EyxxvErZ.jpg
 
Това не е просто обикновено имитиране. Това е обособяване. Това е форма на магия. Това е уеднаквяване и утилизиране. Така е на извънземните светове. Точно такъв вид култура се опитва да насажда Америка и това е една от главните й цели.
За най-програмираното същество на света днес (след смъртта на Майкъл Джексън) – Лейди Гага, не смятам дори да говоря (в момента). То говори за само за себе си.
Друга аксиома в света на програмирането, която можете да приемете за даденост. Всяка една звезда, която по някакъв начин покаже отношение или афинитет в публичното пространство към продукция на Дисни, „Вълшебникът от Оз“ или „Алиса в страната на чудесата“ е програмирана по правило. Затова не може да има две мнение веднъж след като разберете кои са тези хора и как са стигнали дотам, където са.
 Ð езултат с изображение за annie leibovitz disney dream portrait series

Монарх-робинята Кийра Найтли във фотосесия със сюжет от „Вълшебникът от Оз“
 
По повод тези два шаблонни филма, интересно е и да бъде анализирано какво излъчват телевизиите и кината, когато има глобално трагично събитие.
Излъчвания на анимационни герои и сценарии чрез ELF от сателити нощно време създава „рисувани“ сънища и картини, които запращат за известно време програмирания човек в света на неговата виртуална матрица или пък превключва в друга програмирана самоличност, която е подобна на дете и е лесно манипулируема като внимание и реакции. За едно дете, да си мисли, че е в рисуван свят е толкова удивително, че то не осъзнава как чрез тази реалност се инсталира и imprint-ва едно неподходящо сексуално поведение или програма. Точно по тази причина филмите на Дисни съдържат масови сексуални послания (дори официално разкрити) и множество фалически образи.
Съществува т. нар. програмиране тип „Белия заек“, за което, ако някой си спомня, споменах бегло преди време в статията за „Окултните корени на великден“ и няколко хора ме питаха какво точно имам предвид. В западната литература ще срещнете това като „white rabbit programming“ и най-често се отнася до активиращ символ, образ или фраза. Това е основен активатор на алтернативни самоличности и има различни функции според пред-програмираните задачи в съзнанието на роба от програматора. Най-често се отнася до активиране на сексуална самоличност в матрицата на програмирания, която се ползва или за ритуал или просто за задоволяването на нечии нужди по високите етажи на властта.
Програмирането тип „Белия заек“ е свързано и с Дисни-програмирането най-вече по линия на „Алиса в страната на чудесата“, защото в повечето случаи използва рисувани образи (но не винаги).
 
Резултат с изображение за алиса в страната на чудесата заека
Белият заек от „Алиса в страната на чудесата“, който вечно закъснява. Той винаги носи часовник, което се отнася до вътрешния часовник на програмираната личност. Референциите от „Алиса в страната на чудесата“ ползвани в програмирането са толкова много, както и във „Вълшебникът от Оз“.
 
Резултат с изображение за alice in wonderland rabbit
Главният заподозрян и в новата версия на Алиса на Тим Бъртън и Дисни. Между другото, всяка една екранизация на „Алиса в страната на чудесата“ или „Вълшебникът от Оз“ автоматично означава, че всеки един участващ в тези продукции е програмиран. Както казах, можете да приемете това като даденост, просто защото говорим именно за тези 2 произведения, които имат статуса на религия що се отнася до света на програмирането.
 
[youtube]https://youtu.be/tyg3RtALnwg[/youtube]

Клип на Монарх-роба Роби Уилямс използващ тема от „Алиса в страната на чудесата“
 
Ако помните, пътешествието на Нео в „Матрицата“ от 99-та г. започва когато той получава командата „следвай белия заек“. Това е много ярък пример за активатор от мащабно ниво на множество роби от програмата Монарх.

 Ð езултат с изображение за matrix white rabbit tattoo

Татуировката на момичето от „Матрицата“, което е пред вратата на Нео


Символично Нео навлиза в различен свят след като последва „заека“. Той разбира истината и променя живота си изцяло. Символизира преминаването от една личност в друга в програмираната матрица на съзнанието на роба.
Както бе споменато бегло по-горе, в съзнанието на роба винаги има едно предпрограмирано животно. Обикновено това е заек или котка. Всички артикули свързани с котки (не само домашни, а създанията от семейство котки) или зайци са много популярни сред Монарх-звездите. Вече споменах, че това е т.нар. „sex-kitten“-програмиране. Нашумялата напоследък певица Кати Пери е обсебена от котките и дори създаде парфюм с форма на шише на котка. Всяка една нейна изява е свързана по някакъв начин с котки.
 
 
Резултат с изображение за wearing cat ear headband  Резултат с изображение за katy perry with kitty purry   
След дисоциация, на робите им се казва, че нямат сърце и са животни. Поведението на съответното животно бива програмирано, а веднъж превключил в тази самоличност, роба е на практика безчувствен и неговия притежател може да прави каквото си иска с него.
Пеперудите Монарх (а и пеперудата по принцип) са основен символ, който робите имат или татуиран или под формата на дреха или артикул по себе си.
 
 Ð езултат с изображение за lady gaga terry richardson
 
Друг популярен образ, който много роби споделят е този на дехуманизацията. Те имат вътрешно програмиран образ на кукла, манекен или марионетка, управлявана от кукловод. Навярно помните, че проект Монарх се нарича още „синдромът на марионетката“.
 
 
Резултат с изображение за kerli walking on air video  Резултат с изображение за vanessa hudgens disney tattoo       Ð езултат с изображение за проект монарх

 
Много разпространен символ, сред робите Монарх в момента е знакът с едното око, символизиращо всевиждащото око на илюминати и това, че си „наблюдаван“, докато всъщност самите роби, без да го осъзнават биват наблюдавани.


Резултат с изображение за lady gaga illuminati
 

Черно-белите дрехи и артикули пък са ключов символизъм в Монарх, защото отразяват дуалистичната природа на разцепеното съзнание. Загатнах вече, че масонският шахматен под много често е ползван за декор в съвременната поп-музика, чиито текстовете пък биват повтаряни до припадък от преданите фенове, които понякога дори не разбират значението на текста, особено ако не са англоговорящи. Има ли нужда да казвам какво само-imprint-ване е това, още повече, че съвременните текстове са обикновено невероятно агресивни и дори кръвожадни. Отново форма на магия. Това е огромна тема, която ще бъде разглеждана отделно, напред във времето.
Почти всички публично известни роби от MK-ULTRA имат слоеве от няколко вида програмиране. Така например много хора имат програмиране Дисни/Монарх/„Алиса в страната на чудесата“. В миналото това започнало на база това, че програматорите искали да видят как различните видове програмирани индивидуалности си пасват в матрицата и какъв ефект има това върху всекидневното функциониране на индивида. Споменах, че много от новите паркове на Дисни по света в миналото се откривали за да затвърждават програмирането на жертвите, чрез постоянно imprint-ване на познатите образи.
С набор от различни типове програмиране в матрицата на даден индивид, индивидуалностите заложени в съзнанието могат да бъдат използвани за създаването на почти фантастични събития по време не ритуал като например връзка с алтернативна реалност. Този човек се превръща в нещо като котва и портал за връзка с други времеви линии или измерения. Сами разбирате различните видове потенциал заложени в жертвите на подобно програмиране базирано на травма. Това не се ограничава просто до нуждите по създаване на секс-роби. Тези хора имат много различни функции и точно по тази причина са ценни.
Хора с Дисни-програмиране са склонни да бъдат много артистични (както вече обясних много от днешните певци и актриси имат такова програмиране) или обичат да декорират; имат много особен възглед над заобикалящата ги среда и как тя може да бъде променена. Те много често имат работа свързана с артистичното създаване или манипулиране на цветове и думи. Това е резултат от символите и различните индивидуалности в техните матрици.
Програмирането на Дисни се използва за бърза промяна на перспективата на програмираната личност, хвърляйки ги (например) във виртуалната реалност на един измислен нарисуван свят като от анимационен филм, където нищо няма конкретно значение (като в сън). Това служи за отвличане на вниманието на личността или група от хора от реалността – което може да бъде почувствано във всеки един парк на Дисни (там се чувствате в друга реалност). Докато това отклонение е в сила, тези, които дърпат конците могат да създадат събитие без да могат да бъдат спрени. (Това се случва редовно по време на война или световни катастрофи навсякъде по земното кълбо. Всичките „терористи-атентатори“ са програмирани. До един. Няма реално понятие „тероризъм“, защото такъв не съществува. Това са хора програмирани най-вече от ЦРУ, които да послужат в някакъв план тип проблем-реакция-решение. Няма нищо отвъд това. На практика това е идеалното оръжие, защото програмирането официално не може да бъде нито доказано, нито някой вярва, че съществува такова нещо. Перфектно оръжие. Много програмирани мъже се ползват за убийци и впоследствие изкупителни жертви. Убиецът на Джон Ленън, убиецът на Кенеди, случаят с покушението над папата – всичко това е дело на американското правителство, а изпълнителните лица са пионки без собствена воля.)
(Аспектите на проявление на Монарх в поп-културата са толкова многобройни, че тук само щрихирах някои основни линии. Те ще бъдат развивани в отделни статии, които ще проследяват магическото imprint-ване на образи свързани с окултното и програмирането в колективното съзнание. Знам, че има хора в България, които изследват и се интересуват от тази тема. Призовавам ги да се свържат с мен, за да обработим това море от информация заедно, защото това е непосилно за сам човек. Отделно, всеки който се чувства заинтригуван от темата може да помогне. Също така ако има хора, които знаят как се правят субтитри, които да бъдат вградени в клипове в youtube – могат да ми пишат. Не съм се занимавал с това досега и нямам време да проучвам техническата страна на въпроса. Ако се чувствате съпричастни – моля помогнете. Разобличаването на проект Монарх се крие във видео-доказателствата. С натрупването на такива, аргументите стават много силни, а истината – невъзможна за отричане. В интернет има много добри материали свързани с това от изследователи, които имат много набито око за нещата и аз ги познавам всички. С моята допълнителна информация и перспектива и вашата помощ – могат да бъдат правени материали за целта на този сайт, която е генериране на неутрална информация, която всеки може да тълкува за себе си. Най-краткият път до събуждането на човека в момента (и особено младия човек) е чрез изобличаването на окултния символизъм в поп-културата и разбирането на това какво е проект Монарх. В този ред на мисли horrus@abv.bg е моят e-mail. Благодаря предварително на всички, които ще се отзоват. Вашият принос има значение. Спасяваме себе си, а не света. Изследваме собствената си фрагментация, която е парадигма във физическото проявление и по-този начин ставаме по-цялостни и свързани.)


Висша перспектива
Несъмнено е трудно обективното описание на ужасите, на които са били подложени робите на проект Монарх. Изключителното насилие, сексуалните извращения, психичните изтезания и садистичните игри, наложени върху жертвите от „видни учени“ и правителствени лица от висок ранг доказват съществуването на истинската „Тъмна страна“. Въпреки разкритията, документите и слуховете, голяма част от населението не обръща внимание, отхвърля или отбягва този въпрос, защото е „твърде тежък“. Повече от 15 милиона американци са били програмирани чрез травмиране от 1947 г. насам и ЦРУ публично призна собствените си проекти за контрол над съзнанието през 1970 г. Филми като „Манджурският кандидат“ с Дензъл Уошингтън (гледайте го ако не сте или оригинала преди него с Франк Синатра) директно се отнасят към проблема, описвайки дори истински техники като електрошок, използването на активиращи спусъци и поставянето на микрочип. Огромен процент от публичните фигури, които виждаме по телевизията и на кино са програмирани роби. Личности като Кенди Джоунс, Силия Имри и Сирхан-Сирхан са регистрирани като такива и разкриха спомените си от програмирането... и въпреки това, широката общественост твърди, че това „не може да съществува“.
Изследванията и инвестициите в проект Монарх не се отнасят само за програмиране на роби. Много от техниките на програмиране, усъвършенствани в тези експерименти са прилагани върху масите чрез масмедиите за неспецифично програмиране. Ежедневни новини, филми, музика, видеоклипове, реклами и телевизионни предавания са измислени с помощта на най-развитата база данни за човешкото поведение, събирана някога. Голяма част от това произтича от програмирането ставащо в проект Монарх.
Изложената в този материал информация навярно е много шокираща и плашеща за някои хора.
Защо се случва всичко това? Защо бива позволявано? Разбира се това е въпрос породен от дуалистичното ни културно обуславяне. Източникът допуска всичко. От висша перспектива, травмата и насилието са просто още едно преживяване.
Хората избрали тези преживявания са го направили със своята свободна воля. Във физическата реалност те правят възможно това преживяване, като го привличат със своя мисловен модел на жертва. Манталитетът на жертва най-общо казано изразява отдаване на силата на външен източник. Когато вие отдавате силата си на външен източник, вие привличате агресор.
MK-ULTRA е огромно събитие от масово значение и е възможност за група от Висши Аз да напреднат и възвърнат собствената си сила, по начин, който иначе би бил невъзможен. Не забравяйте, че зад тези проекти отново стоят Висши Аз, които макар и манипулирани от извънземна сила на земно ниво, са съгласували това преживяване на ниво-Висш Аз с всички жертви. Това е част от Играта. Знам, че за 90% от вас това изглежда жестоко и противно твърдение, но аз пиша този сегмент, за онези, които могат да се издигнат над Играта и да видят нещата такива, каквито са.
Тук искам да кажа нещо друго важно, за да няма изкривено отношение. Широко разпространена реакция в интернет е, да се мразят програмираните звезди защото служат на Тъмнината. Не забравяйте обаче, че дори да са виновни сами за съдбата си, тези хора си остават жертви, които отказват да поемат отговорност за случващото им се. Те нямат съзнателно отношение към това, което правят, защото са подвластни на Тъмната страна. Истинските виновници стоят зад тях. Ако отидем още отвъд това, те нямаше да съществуват ако масата от хора на планетата нямаха нужда от това. Публично известна тайна е, че човека търси на кой да отдаде собствената си сила. Да, Тъмнината е там и манипулира чрез поп-културата. Но вие сте тези, които решавате дали да бъдете пленени от тази постановка или не. Вие сте точно толкова „виновни“, колкото и тях. Евентуално един ден ще спрете изцяло да мислите по този начин и ще видите, че всичко е неутрално преживяване.
Тъмните от своя страна, в лицето на извънземните, винаги ще се възползват от предоставената възможност. Те искат и ще продължат да играят Играта.
Както вече казах, фрагментация ще има докато 3D съществува. Това е едно от нейните проявления. Проект Монарх е част от това проявление. Тъмните не могат да разберат предимството на едновременно инкарниращия се път. Те опитват да симулират тази концепция в своята собствена култура чрез фрагментацията на съзнанието в рамките на дадената инкарнация. Разбира се, това е задънена улица. Те искат да се ползват от предимствата на едновременния път, бивайки в последователния. Това е тяхна заблуда, която те трябва да преживеят.
Тъй като Полярностите не могат да генерират, а само да отразяват Висшия смисъл (точно както Луната отразява Слънцето), Тъмните имитират качественото фрагментиране на Висшия Аз на множество инкарнации в контекста на едновременния път и бързото напредване, като го свалят на чисто земно ниво и създават негативно преживяване с идеята за количествено натрупване в рамките на една инкарнация. Те причиняват това на самите себе си с идеята да се възползват от благото на едновременния път. Те виждат фрагментацията като метод за контрол и събиране на преживявания по изкривен начин съпоставено с перспективата отгоре. Това е валидно преживяване за тях, но те още не могат да отгатнат неговата ограниченост. Едновременният път не може да бъде вписан в рамките на една инкарнация с технология. Той трябва да бъде изживян.
Резултат с изображение за out of body experience

 
Друг въпрос, който може да възникне е, защо след като Империята контролира Земята, всички хора до един не са програмирани?
Това може да се случи на някоя последователна извънземна планета, но никога няма да се случи на Земята. Правилата на Играта забраняват абсолютизирането на последователността. Тук може да има Нов Световен Ред в относителна степен, но не абсолютна, защото замисъла тук е различен. Това няма да попречи на Тъмната страна да опита обаче. Тогава повечето от нас отдавна няма да са тук. Те знаят, че не могат да програмират специфично всяка една инкарнация на Земята, защото Висшите Аз няма да го позволят. Не всеки Висш Аз е решил да има такова преживяване точно сега (макар всеки Висш Аз да има някакво сходно преживяване някъде по времевата линия). Всеки един Висш Аз има точно определен план за своите инкарнации и Полярностите могат да опитат да променят това, но няма как да успеят. Затова те пробват да програмират цялото население по разнообразни начини. Правят ни лениви. Правят ни невнимателни. Техните символи са навсякъде, техните цветове са навсякъде, техните енергии са навсякъде. И според правилата на Играта – ръцете им са чисти, защото те се показват публично, информацията е пред очите ни, но ние не можем да я разкодираме. И това е точно така. Вие не сте измамени. Вие сами избирате да ви мамят.
Полярностите не разбират. Те искат да удължат Играта колко се може повече. Искат да удържат контрола. И Тъмните, и Светлите.
Но Играта има начало, има и край.
Играчите, които са избрали да влязат, едновременно с това са избрали и да излязат.
И нищо не може да предотврати това.
Защото това е начина по който стоят нещата.
Това е Играта.
И един ден... Тя ще свърши дори за извънземните.
О, радост и блаженство! Не бих заменил това за нищо :)
Монарх-мултимедия # 1, 2 & 3


Монарх-мултимедия # 4

Монарх-мултимедия # 5

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
Холивудска актриса: „MK-ULTRA господства във филмовата индустрия“

rsz_mon
Розан Бар е холивудска актриса и комедиант от средна величина, която е била на екран с хора като: Брус Уилис, Джон Траволта, Мерил Стрийп, Киану Рийвс, Ума Търман, Джон Хърт, Мелани Грифит, Джуди Денч и много други... Тя говори открито и никога не се е срамувала да подхваща трудни и противоречиви въпроси, дори ако това е означавало да придобие лоша репутация или да й бъде сложен етикет на „луда“ от масмедиите. Въпреки че не мога да кажа, че съм съгласен с всичките й гледни точки, тя остава една от малкото хора в Холивуд, които се осмеляват да говорят за неговия най-изобличаващ аспект: MK-ULTRA.
В едно скорошно интервю с RT, Розан говори за тъмната страна на развлекателната индустрия и директно спомена MK-ULTRA като голяма сила в Холивуд. Ето и видео-интервюто на английски.
[youtube][youtube]HLTsdC0lasc[/youtube][/youtube]Розан в общи линии казва, че холивудските звезди са ужасени да използват статуса си, за да говорят открито за важни проблеми, защото съществува „култура на страх“ там, където „да се говори открито“ почти автоматично е равно на изолиране от индустрията и съсипване на кариерата.
0203-roseanne_full_600

По-важно, тя добавя: Това е също една голяма култура на контрол над съзнанието. MK-ULTRA господства в Холивуд.
Това означава, че много звезди не говорят, защото те буквално не могат да го направят. Тяхното съзнание е контролирано, което значи, че те имат алтернативни самоличности програмирани вътре в тях, които хендлъри са способни да активират и контролират по своя воля. (За повече информация по темата прочетете статията „Програмиране „Монарх“ – история, техники и приложения “ – бел. Н.).
Розан говори за контролирането на съзнанието в миналото Горното телевизионно интервю не е единствения пример, в който Розан споменава за MK -ULTRAв масмедиите. По време на едно интервю по CNN с Лари Кинг, което бе излъчено на 16 август 2001 г., Розан говори за контрола над съзнанието базирано на травма, и за MK-ULTRA (отбелязвам важните части с удебелен шрифт):
Кинг: И така, някои виждат това, което преживяваш или си преживяла, като сериозно психологично разстройство.
Розан: Харесва ми как ти просто продължаваш.
Кинг: Други са психологична прищявка. Също…
Розан: Прищявка?
Кинг: Дали това е умишлено предизвикано или се е появило по естествен път?
Розан: Ами, имам един от онези психиатри и той казва, че е умишлено предизвикано, защото ЦРУ е мястото, където са започнали да правят това, след като са довели всички нацисти от Германия да ръководят Американската психиатрична асоциация. Кинг: Какво искаш да кажеш?
Розан: Казвам ти истината. Всичко е контрол над съзнанието, заедно с всички други неща,за да създадат хора с множествени самоличности. Кинг: Значи си била залавяна от нацисти?
Розан: Правителството. Ами, в известен смисъл вярвам, че правителството е имплантирало някакъв чип в главата ми, койтоКинг: Розан…
Розан: Ами нали знаеш, който е контролиран от Барбара Уолтърс и онези другите жени. И те вземат всичките ми идеи и аз съм, знаеш… Кинг: Да, Опра един от хората, които контролират ли е?
Розан: Разбира се.
Кинг: Тя със сигурност е замесена?
Определено. Мисля, че тя стои с пръст на бутона за включване на чипа.
Кинг: Нека ти прочета нещо, което си написала в „Esquire “. И искам…
Розан: Добре.
Кинг: ... да видя твоята реакция. Това са твоите записки.
Розан: Да.
инг: В бележки за теб самата, ти си водиш записки за самата теб?
Розан: Разбира се, че го правя – хиляди и хиляди.
Кинг: Хиляди бележници.
Розан: Да.
Кинг: Така, в този пише: „Ето това е моят живот, истинската ми холивудска история в електронен вариант. Това е история за мулти-множествено-многолико момиче, жена, момче поет, танцьор, комедиант, певец, борец за свобода, боец, носител на съобщения, изпълнител, майка, секс-партньор, съпруга, актьор, продуцент, режисьор-пионер, дете-аутист, оцелял от посттравматичен стрес, биполярна на граничната линия, с наднормено тегло, страдаща от синдрома на Турет, от множествено раздвоение на личността, обсесивно-компулсивна жертва на психиатрията, на вкарването на фалшиви спомени,еретична вещица, старуха – избери си сам. Имам около 300 диагнози, което доказва, че психиатрите са били мои единствени приятели.
Розан: Истина е, че психиатрите са били най-скъпите ми приятели.
Кинг: Никога ли не се ядосваш, казвайки, че Бог ти е направил мръсен номер, когато многобройните ти личности вземат контрол? Розан: Не, защото честно казано чувствам, че Господ ти дава множествено личностно разстройство, когато има прекалено много стрес в живота ти, за да се справиш с него по друг начин. Смятам, че това е дар за децата.
Кинг: Така че нещо друго да може да вземе контрол?
Розан: Да.
Кинг: Друг човек да се справи с това?
Розан: Да. Искам да кажа, ти знаеш, че не си единствения, който е луд. Такова е мястото, в което се намираш. Затова трябва да се адаптираш към него.
                                                                                                                                                          Източник:CNN Transcripts

В това интервю, Розан твърди, че е преживяла интензивна травма в детството си, което довело до нейното разслояване на личността и манипулирането й от ръководени от ЦРУ психиатрични експерименти (MK-ULTRA).
Розан използва също и блога си, за да дискутира MK-ULTRA в Холивуд. В една публикация от 2009-та, тя дори съобщава, че Джо Джексън (бащата на Майкъл Джексън) бил таен агент на ЦРУ от MK-ULTRA:
Джо Джексън е агент на MK-ULTRAчиито злоупотреби със собствените му деца били използвани да спонсорират ЦРУ-програми, които изследват и изучават ефектите от малтретиране в ранна възраст върху подрастващите, и как тяхното съзнание може да бъде контролирано до такава степен и с такава злоупотреба, че да могат да бъдат насилени да развият талант. Джо Джексън е насилник на деца, а Катрин е гледала настрани, докато той е биел децата им и изтезавал психически Майкъл. Дръжте ги и двамата настрана от децата на Майкъл.
                                                                                                                                                Източник: Roseanne World

В резултат на трагедията Нютаун, Розан публикува статия, написана от нейният приятел Джон Филипс, който задълбава в проблемите на психологичната война върху американската общественост, контролa върху съзнанието, връзката му с могъщи окултисти и организации като Църквата на Сатаната и Храмът на Сет и важността на масмедиите за индокриниране на масите. Ето важни части от статията.

Психологичната война и трагедията в Нютаун от Джон Филипс

„През 1980 г., когато Роналд Рейгън ни въведе в ерата, в която „алчността е добро нещо“ , Майор Майкъл Акино, под ръководството на Пол Вали, командир на армията на 7-ма психологична оперативна група в Сан Франсиско, написва документ наречен „От пси-операции до психологична война: Психология на победата“. Майкъл Акино предлага, че концепциите на Психологическата операция (PSYOP) са остарели, и че се нуждаем от нов начин да обясним как военните могат да използват психологичната война за постигане на целите им. Акино казва:
Нека да започнем с една проста промяна на името. Ще се отървем от съзнателната, почти „смущаваща“ концепция за „психологични операции“. На нейно място ще създадем Психологичната война. Терминът е груб и вдъхващ страх, и такъв ще бъде. Това е термин на атака и победа, а не такъв на рационализации, убеждаване и помирение. Врагът може да бъде обиден от него – това е доста правилно, стига да бъде победен от него. Предлага се дефиниция: „Психологичната война е умишленото, агресивно убеждаване на всички участници във войната, че ние ще спечелим тази война.
През 1976 г., по време на конгресното разследването на Църковния комитет за злоупотреби във военната и разузнавателната общност, обществеността откри, че проект на ЦРУ, първоначално наречен „Синя птица“, е целял да научи как да контролира индивидуалното поведение и да влияе на културата като цяло. Създаването на Манджурския кандидат, чието поведение да може да се контролира, било крайната цел на това изследване. Учени, свързани с проекта, са признали, че са успели в целите си до средата на 50-те години. На всички правителствени агенции им било наредено да преустановят проучванията върху хора, които понякога ставали несъзнателни жертви в изследователска програма, която нарушавала всички клаузи за проучване на хората, разписани в Нюрнбергските процеси.Директорът на ЦРУ Уилям Колби е наредил унищожаването на много от документите свързани с това изследване, и за съжаление Църковният комитет наистина успя да хвърли само бегъл поглед на програмата, която е измъчвала хиляди хора под прикритието на „научно проучване“.

По-важно, Църковният комитет се провали, защото той избра да не разкрива на обществеността всякаква информация, касаеща опита на агенциите на ЦРУ да повлияят на „американската култура“. За да контролира общественото мнение, ЦРУ мислеше, че е трябвало да контролират и манипулират културата, за да изпълнят целите си.

Докато всичките агенции, замесени в нарушаване на Нюрнбергското споразумение, казали на Конгресния комитет, че цялото проучване в тази област е преустановено, съществува неопровержимо доказателство, че програмата за контрол над поведението на хората и културата като цяло продължава. В сърцето на това проучване лежи Дяволът, и докато ние, като общество, не решим да завземем силата на комуникацията далеч от Дявола, тези трагедии не само ще продължат, но и ще се засилят. Как се е променило човешкото поведение при отчаяните млади хора? Защото тяхното образование ги е научило, че масовото избиване е ОК, оправдано, че е един добър начин да се избяга от беда? Психологичната война е била „жива и здрава“, военните са успявали в целите си.
Когато ню йедж движението се появи в поп-културата в Калифорния в началото на 60-те години, работата на Кроули бе промотирана от Антон Лавей, който е основателят на Църквата на Сатаната от 1966 г. Майкъл Акино, авторът на „Психологичната война“, е бил активен последовател на Църквата на Сатаната и по-късно основал свой собствен култ, наречен „Храмът на Сет“.
 
Ако искате да разберете дали Психологичната война е все още жива, на последните награди на MTV , водещият насърчи всички в публиката да направят знака на дявола и да се преклонят пред Сатаната, на което той получи ентусиазиран отговор. Ако Норбърт Вайнър беше жив днес, той със сигурност щеше да ни каже, че обществото губи в битката си с манихейския дявол.

За нас е време да разгледаме внимателно как обучаваме децата си, както и ролята, която изобилието от налична информация за младите ни хора чрез корпоративно контролираната медия има върху техните възприятия за реалността. Човек не трябва да се вгледа твърде задълбочено в американската култура, за да осъзнае, че нашите деца са ограбени и лишени от детството си от една медия-машина, която настоява за поставянето на печалбите пред децата. Докато контрола на броя на оръжията по улиците ни може да има минимално въздействие върху безопасността на децата ни, и докато не обърнем внимание на въздействието на военно-индустриалния комплекс върху съзнанията и душите на нашите деца, ние ще живеем в държава, която боготвори Дявола.
Много вярват, че елиминирането на молитвата в обществените ни училища е довело до морална поквара на младите, без да се запитат първо как американската военна дивизия на психологичната война стана активно въвлечена в промотиране на дяволопоклонничеството сред младежта. Жънеш това, което си посял. Когато уговаряш дадено подмножество от деца да почита Дявола, обучаваш ги във видео-аркада да убиват без милост, и след това ги упояваш с лекарства, защото имат анормално поведение, ти полагаш основите на национална трагедия. Коментар от Н.: Ако се отърсим от християнската пропаганда в края на горния превод и насочим внимание към личността на Розан Бар и нейните телевизионни изяви, то ще забележим нещо интересно, което бележи и публичния окултизъм като цяло. Като цяло тя изтъква истини като например, че Холивуд е пълен със страх и е контролиран от проекти като MK-ULTRA и Монарх. За тези, които не знаят английски и не са гледали интервюто от началото, Розан казва как много често когато ходи на холивудски партита или събития свързани с Оскарите, големи холивудски звезди я хващат за ръката, водят я на някое усамотено място и просто й благодарят за това, че казва всички тези неща, които казва в медията и които никой друг няма смелостта да каже. Освен това тя е борец и за това хората да бъдат свободни относно своите сексуални предпочитания в живота и страха и срама от това кой си също да бъде премахнат. Разкрива, че света се управлява от банкерите и т.н. – все неща, които наистина са така и неща, за които действително се иска смелост да бъдат казани в публичното пространство, бивайки знаменитост, която има какво да губи.
В същото време самата тя не крие, че е Монарх-роб, което освен възхищение за силата на тази жена, трябва да провокира и неотменно подозрение към нейните мотиви, защото в Холивуд няма депрограмирани хора. Това, че знаеш, че си Монарх, не те депрограмира и не те прави свободен от контрол. И точно тук е разковничето, защото покрай всичко стойностно, което тя казва, се пробутва и онзи 10% bullshit, който се превръща в пътеводна светлина на цялата й политическа платформа (Розан беше независим кандидат за президент на последните избори в САЩ), а именно, че жените са уморени да слушат мъжете и трябва да бъде обратното, които знаят да правят само войни и освен ако всичко внезапно не бъде поставено във властта на жената – планетата ще се провали като цяло. Това е именно процеса описан в края на точка 3 от следговора на „Произход и история на Империите Орион и Сириус“.
В случая имаме поднесени няколко истини, които биват използвани за трамплин да се набута в лицето на обществото орионската agenda.  В книгата е обяснено защо това не е никакво решение, а само замазване на много по-големия проблем със съзнанието на планетата и неговите отражения, които ние тълкуваме за същностни. Очевидно е, че нещата са много по-сложни от това кой пол ще управлява“ планетата, предвид, че тя се дирижира от извънземно съзнание, а не от „мъже в костюми искащи война“. Т.е. имаме пореден опит за тривиализиране на онова, което се случва тук свеждайки го единствено до конфликт на ниво тяло.
Винаги се опитвайте да вниквате докрай в чутото, защото в 99% от случаите, покрай множеството истини се изтипосва нещо подобно, което обяснява защо на въпроси като MK-ULTRA им се позволява публичност.
Изкарай една истина на светло, за да започнеш следващия етап на манипулацията на нейна основа. Основен прийом на Полярностите.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Вибрация-натрупване-контрол

Цитат
Истината за Дисни

Илюминати са усъвършенствали изкуството на заблудата далеч над представите на обикновения човек. Съществуването и свободата на човечеството изискват свалянето на маските и разобличаването на техните заблуди. Честността е необходима съставка за всяко едно общество за да може то да функционира правилно. Заблудата се е превърнала в национална традиция, започвайки от бизнес и политическите лидери и завършвайки до най-ниско ниво, сериозно рушейки устоите на обществото докато то не падне.

Историята на Дисни
Историята на кариерата на немите филми на Дисни е не толкова борба за артистично доказване, колкото е битка за финансова стабилност. През 20-те, Уолт се придържа към рамките на комичната анимация дефинирани от другите – продуцентите на „Котката Феликс“, „Клоуна Коко“ и „Лудата Котка“. С други думи, когато болшинството от идеите идват от самия него, филмите на Дисни не са по-добри от останалите с подобна тематика. През 30-те Дисни привлича едни от най-големите таланти в областта и започва да изисква само най-доброто от тях. С мафията и илюминати зад гърба си и подтикван от задлъжнялостта си към тях, Дисни започва да постига забележителни резултати в анимацията. Между 24-та и 27-ма година Уолт Дисни създава серия от 56 неми комедии „Алиса“ с участието на 3 различни момичета (6 годишната Вирджиния Дейвис, Марги Гей и Луис Хардуик) в ролята на Алиса, която лудува в измислен рисуван свят. Тези анимации комбинират игра на живо с рисунки. По времето когато серията е завършена, Уолт Дисни искал вече да работи само с анимация.
От самото начало, децата са в епицентъра на всичко което Уолт прави. Окултният свят, който го подкрепя, както и самият Уолт вярвали, че ако успеят да въздействат върху „детето“ (тази част от човешкото его наричана „дете“ от психолозите), тогава биха могли да въздействат и на възрастните.
Ако проработи при възрастните, би могло да проработи и при децата. Те са знаели дори и през 20-те и 30-те какво трябва да бъде сторено от тайния план за Нов Световен Ред. Плана на илюминати предвижда разрушаване устоите на семейния живот и децата да се разбунтуват срещу родителите си, както и света да се изпълни с насилие. Децата трябвало да се обградят с образи на насилие за да се изгради общество на насилие. Например, в „Сценичната Треска на Алиса“ от 1925 г., малкото момиченце Алиса е изобразено вързано на дънер, но „случайно“ в кадър попада и пътечка, която отвежда до циркуляр. Те също са искали и да направят окултизма, и по-точно магьосничеството, общоприето в американското общество. Илюминати чувствали, че ще могат да вмъкнат и магьосничеството чрез въздействие върху любопитството на „детето“ у всеки възрастен. Например, анимацията от поредицата с Доналд Дък „Пуканки“ (1951 г.), показва как Доналд тормози Чип и Дейл, които на свой ред му отвръщат като открадват кутия с пуканки и ги разпръскват в двора му. На какво учи децата подобна анимация? Учи ги, че кражбата е оправдана, ако е за отмъщение, както и, че подобни шеги са забавни. Филмите на Дисни през 20-те показват деца да бягат от училище и да крадат. Той показва Алиса да бяга от отговорност с цел приключения. Той показва затворници бягащи от затвора и скитници бягащи от работа. Филмите му са израз на успех чрез недопустимо държание. На какво учи това децата? В анимацията му от 1951 г. „Стани Бързо Богат“ Гуфи печели пари на покер и първоначално ядосаната му жена, която не харесва хазарта, бързо му прощава като вижда колко много е спечелил. Гуфи й дава сигнал, че могат спокойно да харчат, като и казва: „Откъдето дошли, там отишли“. Хазарта е много силна тръпка която илюминати искат да посеят в тази нация. Как може една анимация която прокламира хазарт да бъде здравословна за деца? Лейтенант-полковник Дейв Гросман е военен експерт по въпроса как да предразположим хора да убиват. В своята книга „За убиването“, той пише, че същия процес, който използва правителството за да предразположи войниците да убиват, се използва от развлекателната индустрия. Единствената разлика е, че в армията хората се обучават да убиват само по команда, докато нашите деца ги учат да убиват когато си поискат чрез телевизионното „развлечение“. На стр. 308 Гросман пише, че предразполагането към убиване започва с анимациите: „То започва най-невинно с анимации и преминава към безкрайните актове на насилие показвани по телевизията докато детето расте. После родителите, поради недоглеждане или съзнателно решение, позволяват на децата да гледат филми обозначени с „R“ поради сцените с намушквания с ножове, струи от кръв хвърчащи от отрязани крайници и куршуми разкъсващи телата и експлодиращи зад тях в пръски от кръв и мозък“. Докато децата гледат ужасни сцени на смърт по телевизията, те се научават да асоциират страданието със забавление, удоволствие от техните любими напитки или захарни пръчки, както и с контакта с близък човек.
Дисни като цяло се възприема като нещо здравословно; този външен вид е доста заблуждаващ. Задълбочен преглед на анимациите на Дисни ще разкрие много актове на насилие което не би могло да се опише, ако е в реалния свят, а не анимация. Точно този „здравословен“ аспект е едно от заблужденията, които правят анимациите и филмите на Дисни толкова опасни за обществото.
Да, анимациите на Дисни се възприемат като здравословни. Нищо чудно, че програматорите на илюминати се присмиват на наивността на американската общественост към Дисни. Та поредицата „Гаргойлите“ е телевизионна поредица, която лансира демони. Сюжетната линия се базира върху раса от демони която защитава Ню Йорк. Дори един от героите се казва „Демона“.
Програматорите са удивени на глупостта у хората и на леснотата с която те биват заблуждавани. Как филмите на Дисни се използват за програмиране е обширна тема. Илюминати и мафията знаели, че Уолт имал способността да свърши работата изисквана от великия план за НСР. Те знаели, че държат и моркова и тоягата, за да го накарат да им сътрудничи.
Без съмнение Уолт е бил трудолюбив и съответно е поставял високи цели пред работниците си. Един сътрудник на Уолт пише: „Уолт възприемаше идеята, че можеш да ги залееш с продукт и ако той е достатъчно добър, не биха могли да го отрекат... В представите на Уолт всичко, което беше направено трябваше да бъде сторено със задълбочена мисъл и финес“.
Голям завой във възгледите на Уолт относно качеството в работата му се случва през април 1927 г., когато шефа на Universal Studios написал унищожителен доклад относно качеството на работата в Дисни студиата. Това накарало Уолт да осъзнае, че до този момент е бил небрежен и да реши, че повече няма да се отнася към работата пренебрежително, а ще работи с пълни сили да накара рисунките си да оживеят чрез героите им и интересни ситуации. През 1922 г. Уолт създава „Пепеляшка“. Този филм не трябва да се бърка с по-късно анимирания филм със същото заглавие излязъл през 1950 г. Версията от 50-та е била пресъздавана много пъти впоследствие. Анимациите за Алиса са създадени с 6-годишно момиченце в ролята на Алиса. Първите 6 комедии съдържат доста игра на живо в началната си част и после преминават в анимация.
След поредицата за Алиса, Дисни започва напълно анимирана поредица наречена „Осуалд Щастливият Заек“. Тук виждаме да бъде коварно прокарвана окултната концепция за късмета (кой не е чувал за заешкото краче?). Анимациите на Дисни забавляват, но в същото време втълпяват и идеи. През 1926 г. Уолт Дисни подписва споразумение с Mintz и Film Booking Offices (EBO) – последната е собственост на важната клечка за илюминати и мафията Джоузеф Кенеди. Следващите няколко години Дисни работи под контрола му. Всички филми на Дисни са регистрирани от R-C Pictures Corp., която е една от дъщерните компании на компанията FBO на Кенеди. Джоузеф Кенеди също контролира и RKO-студиото, което работи заедно с другите големи студия за да попречи на друго малко студио да се развие като конкурент. До 1937 г. всички големи студия – 20th Century, Paramount, MGM, Warner Bros., Columbia Pictures и RKO на Кенеди – позволяват на мафията да прибира пари от тях.
Филмите на Уолт Дисни се разпространяват от 1936 до 1956 г. от RKO на Кенеди. Друг малко известен детайл е, че през 1927 г. Леон Шлезингер (бъдещ продуцент на Уорнър Брадърс) наема Дисни за направата на анимационните филми. Един от тях е филма на Universal „Безшумният летец“. През 1928 г. дебютира филма „Уили Парахода“ – анимация с музика и главен герой мишка, която по-късно е наречена Мики Маус. Това е първия анимационен филм озвучен с музика.
През 1937 г. Уолт и Рой правят кратко посещение до Европа, където обядват с Британската кралска фамилия и се срещат тайно с Х. Г. Уелс – масонския пророк и създател на така наречения НСР. В Париж, Обществото на Народите (предшественик на ООН) го удостоява с награда.
След успеха на „Снежанка“, Дисни се захваща с „Пинокио“. Ако погледнем сценария, ще видим, че жената на майстора на кукли е извадена във филма и се акцентира на трансформацията на малката дървена кукла в човек от плът и кръв – момче без душа, на което е казано, че ако се труди усърдно ще получи такава. Сценарият определено е променен за целите на програмирането. За онези, които смятат, че Уолт просто е пресъздавал приказки на екран, един преглед на промените от оригиналните сценарии показва, че те са променени в посока целите на контрола върху съзнанието. И в Снежанка, и в Пинокио присъства окултната концепция за смърт и възкресение.
През 1930 г. анимациите на Дисни са промотирани от елита. През 1935 г. Уолт получава Ордена на Френския Легион заради анимациите си за Мики Маус. Също през 1935 г., Кралицата на Англия (която е от илюминати и участва в търговия с наркотици и стои на върха в управлението на масонството) и Дукесата на Йорк (също илюминати) подаряват на 600 деца порцеланови съдове с Мики Маус-мотиви. И това след като Уолт прекарва известно време с нея през 1934 г.
След като САЩ влизат във Втората световна война, Дисни става част от американските военни институции.
Дисни създава военни филми/анимации, които обучават различните видове войски. Освен това създават пропагандни филми за съюзниците. Една такава поредица е „Защо се бием“. Дисни създава филми за данъчните власти за да подпомогне събирането на данъци. Някои от филмите на Дисни са с най-високо ниво на секретност и засягат тайни оръжия или психологически военни тактики. Например един такъв филм е „Психотерапия за Армията“, който учи войниците как да пораждат страх и е за основите на страха като цяло.
През 1940 г. Дисни представя 2 пълнометражни анимации – „Пинокио“ и „Фантазия“ – и двете използвани за програмиране от илюминати. „Фантазия” съдържа свещената за католиците музика на Шуберт „Аве Мария“, използвана като заключителен сегмент редом с езическата песен „Нощ в голата планина“, както и 6 други класически парчета музика за симфоничен оркестър. Като анимация, „Фантазия“ е пълен провал, но като инструмент за програмиране е фантастична.
Филми като „Тримата Кабалероси”, „Приключенията на Ишабод и Г-н Тод“, „Пепеляшка“, „Острова на съкровищата“, „Алиса в страната на чудесата“, „Историята на Робин Худ и неговите веселяци“, „Питър Пан“, „20 хиляди левги под водата“ и „Спящата красавица“ са използвани много скоро след създаването си от илюминати и техните разузнавателни агенции за тотално програмиране. За да осъзнаем тяхната употреба като сценарии за програмиране, трябва първо да разберем как се създават нереалните светове на един програмиран индивид и как филмовите сценарии се адаптират за програмиращи сценарии.
Уолт използва музиката на Le Sacre du Printemps „Ритуал на пролетта“ за филма си „Фантазия“. Тя е писана за езически ритуал, по време на който девица се самопожертвува като танцува до смърт. Свързаният с Дисни мафиот Гюнтер Лесинг заплашил Стравински, че и да не даде съгласието си, музиката пак ще бъде използвана за филма. Д-р Джулиън Хъксли е друг замесен в създаването на филма. Алдуа и Джулиън Хъксли са добре известни със своите действия за НСР. През 40-те и 50-те, илюминати започват да използват „Алиса в страната на чудесата“ и „Магьосникът от Оз“ като основа за програмиране на роби. Години по-рано, „Алиса в страната на чудесата“ е била създадена от британеца Уилиъм Камерън Мензис (автор на прогнозата на Х. Г. Уелс „Нещата които предстоят да се случат“ (1936 г.), както и филма „Нашественици от Марс“.
За създаването, както на „Светът на Уолт Дисни“, така и на „Дисниленд“ е нает пенсионираният от флота адмирал Джо Фаулър. Повечето хора на такова ниво са илюминати или поне добре контролирани от системата. Морган-Евънс, който живее в Малибу и вероятно е от известния Морган-клан е човекът, който създава зрелищните пейзажи за „Дисниленд“, „Светът на Уолт Дисни“ и EPCOT във Флорида.
Според информатори на ЦРУ които са против НСР, фирми приближени до ЦРУ са наети да изградят системата от подземни тунели под Дисниленд през 1977 г. Системата от тунели е изградена за програмиране на роби базирано на травма. Главен център за програмиране е построен под езерото Холдън. То се намира само на 12 мили от „Дисниленд“. Въпреки драконските мерки за секретност, многобройни дела са заведени през годините от жертви, които се опитват да изобличат истинската функция на тунелите под „Дисниленд“, което в крайна сметка води до тяхното премахване, почистване и откриване като атракция за публиката, като тунели за актьорите и за поддръжката на парка. По времето на своята дейност, програматорите са имали екзотични кабинети под земята с необичайно оборудване. Не е необходимо голямо въображение да се предположи, че подобни наземни и подземни дейности изискват стриктна охранителна организация за да опази тайните. И наистина, където и да са били построени, на „Дисниленд“ са им били давани огромни правомощия.
Армия от шпиони облечени като туристи са кръстосвали парковете и са докладвали за всяко необичайно действие на всеки служител, което обикновено е водело до уволнение. Например, един бивш служител с 10 години стаж е бил уволнен, тъй като е докладван да обсъжда развода си с друг служител (а очевидно развод не се вписва в „здравословния“ имидж на Дисни). Много работници са опитвали да разкажат лично преживените си истории вследствие свирепите правила и действия на частната полиция на Дисни, но в повечето случаи Дисни са имали властта и силата да потулят всякаква лоша информация, влияеща на техния имидж. Повече от излишно е да се споменава, че парковете „Дисниленд“ със своите тематични зони като „Фентъзиленд“, „Адвенчъленд“ и „Тумороуленд“ (бел. пр. – „Страна на фантазията“, „Страна на приключенията“ и „Страна на бъдещето“) са имали невероятен успех. Всички по света били любопитни да видят меката на забавлението и да участват в нещо с толкова чист и „здравословен“ имижд. Цялата световна система е била впрегната за да подсигури желаният от 13-те илюминатски фамилии образ за „Дисниленд“. И за 40 години са успели. Както Джон Хултенберг, автор на „Мотивите на посланика“ отбелязва: „...най-голямо влияние при изграждането или промяната на мнението на обществото, медията играе чрез впечатления изграждани в голям период от време“. В едно с изграждането имиджа на Дисни, окултни теми като световно гражданство, магьосничество, хуманизъм и идолопоклонничество са старателно насаждани в обществото.
На 27 октомври 1954 г. Уолт Дисни прави дебют на „Чудният Свят на Цветовете“ по телевизията. Въпросното телевизионно шоу величае успехите на филмите на Дисни. Заглавието му е неслучайно избрано – според един програматор, когато Дисни работи върху своите анимации, както и увеселителни паркове, специални цветове и цветови комбинации са подбирани за целите на програмирането. „Чудният Свят на Цветовете“ се излъчва по телевизията в продължение на 22 години.
През 1955 г. Дисни кара своя герой Мики Маус да оживее като създава фен клуб – Мики Маус клуб – предаване, което се излъчва 5 дни в седмицата обикновено във времеви пояс когато децата са се върнали от училище. На почит били издигнати малките шапчици с големи уши носени от 24-те мишкотари в програмата, като повечето от децата искали собствени уши и да станат и те мишкотари, особено онези, които имали Мики Маус сценарии в програмирането си. Дисни използва мишкотарите си за всички роли във филма „Пътя на дъгата към Оз“, който никога не е показван пред публика. Деца, получили Мики Маус-програмиране от 50-те до 70-те, все още могат да се видят да носят Мики Маус часовници, тениски и други аксесоари, дори и вече като възрастни хора.
През 1957 г. се появява друго телевизионно шоу на Дисни – „Всичко за магията“ – в което магическо огледало обяснява какво е магия и как се прави. Магическото огледало съдържа и „Bibbidi-bibbidi-Boo“-програмиране.
През 1971 г. отваря врати „Светът на Уолт Дисни“ – увеселителен парк разположен върху над 270 декара площ в Орландо, Флорида. До 1995 г., са били регистрирани над половин милиард посетители. Много от тях са били и разочаровани от някои от шоутата в програмата на парка. „Среща с извънземно“ е такъв пример – макар да е рекламирано като шоу с междупланетарна телепортация, в своята същност то причинява страх и уплаха у децата (дори и 12 годишни такива). „Приключенията на Снежанка“ е друг подобен пример, където една вещица тероризира зрителите на шоуто – за сведение: когато филма „Снежанка и седемте джуджета“ се появил, в Англия било забранено да се гледа от деца под 16 г. без придружител, поради страховитите си сцени. Трети пример е шоуто „ИлюмиНации“, състоящо се от музика, фойерверки, бликащи фонтани, специално осветление и лазерна технология.
Училища във Флорида и Калифорния осъществявали групови посещения в парка, уредени от Дисни; гимназии използвали парка за балове за абитуриенти; двойки използвали парка за сватби. Списание „Модерна булка“ поставя Орландо като номер 1 при дестинациите за меден месец. Дисни предлага „приказни“ пакети за младоженци – невероятно предложение за 2 жертви на mind-control.


Дисни и контрола над съзнанието
(прочетете тази статия за по-голяма яснота на следващата част от текста)
Веднъж запознат с програмиращите сценарии, читателят просто трябва да си пусне „Приключения в страната на чудесата“ и да се убеди как действа процеса на mind-control. Само за няколко минути той ще види: бял заек да създава нов свят в съзнанието му; Алиса да преминава през огледала; бял заек (програматора) да чете книга на малко момиченце; ще чуе от телевизията думите: „Белият заек е нашия единствен шанс“. Всички програмирани за шпионаж, изнудване, прелъстяване и убийства роби на илюминати са програмирани да живеят в измислен свят и никога нямат досег с реалността. Голяма част от това програмиране се е случило в Дисниленд. Парковете снабдени със система от подземни тунели и собствена полиция са предоставяли отлични възможности за отвличане на деца за целите на програмирането. Продукциите на Дисни са осигурявали повод на илюминати да съберат на едно място илюзионисти, магьосници и майстори на специални ефекти и да ги ползват за програмиране на деца без да будят никакво подозрение. И всичко това се е случвало в подземната част на парковете. Бил ли е Уолт наясно с всичко това е вън от всякакво съмнение. Освен с директно програмиране чрез атракции като „Пътешествие във въображението“, „Острова на Атлантида“, „Страната на фантазиите“, „Замъка на спящата красавица“ и други, Дисниленд осъществява и вторично програмиране чрез набор от окултни активатори под формата на кристали, дъги, магьосници и други.
В далечния край на Дисниленд, в Ню Орлеанс, е разположено „Обитаваното имение“ – атракция, предназначена да плаши чрез множество специални ефекти и илюзии. Реалистично изглеждащи призраци, пищящ гарван, виещи гласове и други са част от „изненадите“ за посетителя. Холограми с размери на човек се появяват, танцуват в синхрон с музиката и изведнъж избледняват и изчезват. Всичко това в полза на програматорите на малки деца.
„Звезден ускорител“ е друга атракция базирана на технология от „Междузвездни войни“ и симулатор за летци ползван от военните за обучение, но и с mind control-приложение.
Всички членове на илюминати, които са обекти на програмиране, са обучавани да проектират астрално и да изучават в астрална равнина всичко, от което имат нужда. Филм на Дисни с такова приложение е „Гуфи бди за здрави зъби“ – възпитателен филм, в който Гуфи слага вълшебна четка за зъби под възглавницата на детето, така че детето да се проектира астрално в зъболекарски кабинет, където да научи как да има здрави зъби.
Променени от програмиране обекти вярват, че дърветата и растенията са живи. Във филма „Цветя и дървета“ две дървета се влюбват. Както танцуват и пеят, така и в обекта на програмиране ще бъдат създадени пеещи и танцуващи дървета, които ще представляват хора, които също са програмирани. Пеещите дървета дават вътрешни кодове, за да се насочват обектите накъдето е необходимо да отидат.


„Завръщане в Оз“ (1985 г.)
Този филм на Дисни започва сюжетната си линия с едно момиче на име Дороти, за което се смята че има психологически проблеми заради историите за Оз. Тя е предупредена от своите роднини да не говори за Оз. Впоследствие е заведена на психиатър, който носи голям рубинен пръстен, който казва на Дороти, че електрошока няма да й навреди и че сме в „Зората на Нова Епоха“. На момичето е казано, че нейните спомени са „илюзорни“ и се дължат на електрически импулси в мозъка, поради което Дороти е изпратена в психиатрична клиника и третирана с електрически шок. Гръмотевична буря и дава възможност да избяга от шоковата терапия и когато заспива, се събужда в Оз. Там преминава през множество mind control-сценарии, рубинени чехли, огледала и т.н. и накрая се среща със злата Момби, принцеса на Оз която държи нейната сестра-близначка Озма като робиня. Момби прави магия и превръща сестрата на Дороти в огледало. Авторката на научно-фантастични Дж. Д. Виндж в своя „Завръщане в Оз“, базиран на сценария на филма, пише на стр. 211-212: „Дороти се взря в образа си в огледалото, виждайки собственото си отражение и спомняйки си момента, в който се бе вгледала в себе си и видяла някой друг там, някой толкова много приличащ на нея, че можеше да е нейна сестра“. Части от филма са направени в близост до Стоунхендж, Великобритания. Като цяло, Дисни е създал няколко филма по темата за магьосника от Оз, като всички са били използвани за програмиране на роби.


Други
Във филма на Дисни „Трон“ (1982 г.), млад компютърен гений попада в променено състояние на съзнанието, което го превръща в компютърна програма. След като побеждава MCP, той се завръща в реалния свят. Това е просто програмиращ сценарии.
Дисни създава 140 минутен филм с наименованието „Диви Палми“, в който описва mind-control на илюминати и живота. Филмът показва как деца биват отвличани, разменяни при раждането, програмирани чрез телевизионни анимации, програмирани да убиват и използват електрошок, и т.н. Филмът показва кръвните линии на илюминати и предварително нагласените им бракове. Въпреки че името „илюминати“ не е употребено директно, ако зрителят замени „Бащите“ с „Бащите на илюминати“, ще получи ясна представа за живота на върха на тяхната пирамида, тъй като главните контрольори биват наричани от техните роби „папа“, „дядо“ или „мамо“. Система от тунели, намиращи се под плувен басейн е друг компонент на филма, в който ясно се заявява, че събитията не се случват случайно. Тук изобилства от програмиращи кодове като „долу, долу, през басейна от сълзи“ или „ще стигнем до края на пътя постлан с жълти павета сега“. Филмът е създаден от Брус Вагнер, който очевидно е много наясно с базираните на травма методи за mind control. Самият факт, че е създаден подобен филм, говори за арогантността на програматорите и техните убеждения, че криминалните им деяния при програмирането на хиляди деца няма да бъдат разкрити, както и схващането, че аудиторията е прекалено глупава да осъзнае, че представеното като научна фантастика е всъщност огледален образ на действителността. Вярват на собствения си сценарий дотолкова, че дори и да бъде разкрит, на никой няма да му пука.
Тъй като толкова много от програмирането на илюминати включва създаването и програмирането на три индивида свързани в триада, не е изненадващо, че Дисни подпомага процеса със серия от филми за „тройки“ като „Тримата слепи мишкотари“, „Тримата кабалероси“, „Трите малки прасенца“, „Трите малки вълчета“, „Трите живота на Томасина“, „Трите котенца сирачета“ и други.
За Мики Маус-програмиране се използват „През огледалото“, където Мики преминава през огледалото в спалнатя си и се оказва в друг свят (променено състояние на съзнанието). Не всички филми на Дисни с mind control-приложение са показани на публиката. „Капитан ЕО“ е филм, режисиран от Джордж Лукас (режисьора на „Междузвездни войни“ – филм планиран от илюминати и широко използван за програмиране). „Капитан ЕО“, който много наподобява демонично същество, отива да спаси Кралицата (която изглежда като блудницата от Вавилон), която е държана в плен поради вярванията и в черно и бяло (символ на доброто и злото). Когато отричат подобни вярвания, на помощ им идва Майкъл Джексън (програмиран роб в реалния живот) в ролята на Капитан ЕО. Това отвсякъде е филм за вещерство и Новата Ера. Между другото, Майкъл Джексън е посещавал много пъти увеселителните паркове, понякога и маскиран. Публична тайна е, че неговото семейство, членове на „Свидетели на Йехова“ са грубо малтретирали умствено и физически своите деца.
Във филма „Стела“ (името е окултно), е очевидно, че сценарият е преправян за актриса-програмиран роб, отколкото актрисата да е подбирана за сценария. В края на филма, героинята посещава сватбата на своята дъщеря, като наднича тайно от прозореца. Това е сценария, даден на толкова много жертви на програмиране – да се чувстват недостойни и да гледат на живота винаги отстрани. Много части/личности на роба срещат трудности да се свържат с истинския живот, понеже се чувстват извън него.
Филмът „Hocus Pocus“, докато претендира, че е забавен със своите магии, всъщност учи на магьосничество. Трите вещици, макар и изглеждащи на моменти комично, символизират комбинацията девица, майка и старица, които са на почит при илюминати. Дисни прикрито вмъква дълбоко окултни тематики като всевиждащото око на корицата на книгата, като обещанието на малкото момиче към котката, че нейните деца винаги ще се грижат за нея (истина, тъй като котката символизира духа на поколенията). Котката е убита във филма, но тя не може да умре. А главната вещица (с костюм със символика на Майката на Тъмнината по него), докато се кани да отнеме жизнените сили на едно невинно момиченце заявява: „Ние искаме да живеем вечно – затова отнемаме живота на деца“.
И това е здравословно за развитието на децата?
                            Резултат с изображение за walt disney logo illuminati
[youtube][/youtube]


Прилагам само малка част от безбройните изображения с които е пълен нета.Говорим за кадри от най-известните" класически" детски филмчета, произведени от илюминатската компания "Дисни"
Сърфиране в мрежата с тагове "скрити сексуални послания в детските филми на Дисни" ще ви доведе до множество информационни източници точно за продукциите на Дисни,за това слагам само някои от най-популярните

Резултат с изображение за disney penis     Ð езултат с изображение за jorobado de notre dame mensaje subliminal      Резултат с изображение за lion king sex clouds

Резултат с изображение за hidden penises in disney movies Резултат с изображение за Цар Лъв Резултат с изображение за subliminal mesajlar içeren çizgi filmler

Резултат с изображение за bernard et bianca femme nu      Резултат с изображение за desenhos animado com duplo sentido
1d1a10aa472d108fdae9169540365c0e--disney-sexy-the-little-mermaid.jpg


Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил

Цитат
Тяло-ум-емоции. Едното е израз на другото.

Демонология - Електроника - Медицина. Темата е за Светата Троица, която изгражда и събаря империи.

"...Когато едно дете се развива, ако определени области от мозъка се стимулират, те нарастват. Ако не се стимулират, тогава мозъкът няма да създава мозъчни клетки в тези области. С други думи, опитът определя начина, по който се развиват частите на мозъка ни. Учените смятат, че начинът по който растат мозъчните клетки - тоест начинът, по който изграждат взаимовръзките си - е истинското място, където се съхранява паметта.

Създаването на взаимовръзките между клетките по един значим начин създава и значими шаблони на подреденост, които именно са паметта. Когато се случва запаметяване, се случват и промени в терминалите на аксонните окончания на дентритите (axons endings и dendrites са анатомични части на неврона, бел.прев). Развиват се дентритовите бодли (които приличат на дървета). Едно дърво (дентритен бодил) може да изглежда като дъб през зимата - друг може да прилича на топка водорасли. Поради различни причини, развивайки се, мозъкът на множествения човек - физически пораства в нещо, което е различно от мозъка на нормалния човек.

Мозъкът може да заобиколи някои от нещата, които са му били причинени, но трябва да се има предвид, че ние не си имаме работа просто с лоши спомени - ами с мозъци, чиято физическа структура и функциониране са изменени. Интересно е да се наблюдава как всяка алтернативна личност има различен електроенцефалограмен профил. Едни от главните мозъчни зони, афектирани от изтезанията и програмирането, са зоните, които съхраняват автобиографичната памет (личната история). Тези зони са хипоталамусът и кората на предните лобове, които работят с двата таламуса. Общата култура се съхранява в неокортекса (сивата зона на мозъка или тънкият външен слой). Мозъкът на практика няма лимит откъм памет. Само че, той ще избере онова, което иска да запомни и ще реши как да архивира това, което ще запомни. Хипнотичната сугестия да се "забрави" нещо, често просто означава, че човекът помни събитието - но категоризира архива като "забравен". Робите винаги са под хипнотичната сугестия да забравят какво са преживели - само че, обикновено мозъкът се съгласява само привидно и после тайно записва събитието. С хипнозата ще се справим в глава 4..."


Откъси от книгата "Формулата на илюминати за създаване на неоткриваем тотален майндконтрол роб", автори Фриц Шпрингмайер и Циско Уийлър
преводът на български е мой


"...Има няколко модела за описание какво се случва в мозъка на множествен човек, докато развива множеството личности в себе си. Мозъкът е много сложен. Последните изследвания потвърждават, че мозъкът е много по-сложен, отколкото си представяхме. В средно-статистически мозък има 10,000,000,000 неврона (нервни клетки). Всяка една от тези клетки има връзки с останалите, и броят на тези връзки за една клетка е 10 със 100 нули отзад. С други думи, средно-статистическият мозък има много повече вътрешни взаимовръзки между невроните си, отколкото е броят на всички атоми във Вселената! В средно-статистическия мозък, обикновено, всяка минута се случват половин милион различни химически реакции и тази цифра може да е няколко пъти по-голяма по време на силна активност. Върху мозъка на Монарх-жертвата се е работило, за да бъде дори по-активен от мозъка на нормален човек. Лявата и дясната половина на Монарх-мозъка работят едновременно и различните личности също са заети да работят заедно върху различни пътеки..."


Това означава, че самите пътеки между отделните неврони са смислови единици сами по себе си. Всеки неврон носи някаква информация. Тя е нещо като булева стойност (да или не). Но връзката между два неврона, не само че носи своя собствена стойност, свой собствен смислов "нюанс", който се придава на ел.импулса, който преминава между двата неврона... но значението на пътечката се променя в зависимост от посоката, в която пътува импулса. Импулс от единия към другия означава едно, но означава нещо различно, ако пътува от последния към първия.

Можете да мислите за връзките между невроните досущ като за ел.транзистори.

Паметта - това е архитектурно построение от неврони, и ВЕКТОРНИ био-импулсни пътеки. Всяка катедрала е построена от еднакви единици - каменни блокове, тухли. Но смисловото им значение е архитектурата. Когато мозъкът запомня информация, тя се съхранява под формата на архитектурно свързани неврони.

Когато нещо гръмне... инсулт да кажем... тази архитектура се разваля. Клетките са там, невроните са там, цялата химия на нещата си е там... но редът го няма - архитектурата е разрушена. Следователно споменът го няма.
ИМА запис за наличието на този спомен. Мозъкът води постоянен архив - точно както модерните операционни системи правят свое архивно бек-ъп копие, в случай на срив. Но не всеки спомен може да се възстанови. Възстановими са базовите функции за оцеляването... его-информацията, информацията за личността, в повечето случай е невъзстановима (защото не е съществена за оцеляването, и не е нещо, с което човек по начало се ражда - личността се гради впоследствие).
Откъси от книгата "Формулата на илюминати за създаване на неоткриваем тотален майндконтрол роб", автори Фриц Шпрингмайер и Циско Уийлър
преводът на български е мой

"...
РЕЧНИК НА ИЗПОЛЗВАНИТЕ ОСНОВНИ ПОНЯТИЯ

За онези от вас, които не са запознати с тези основни понятия, нека ви запознаем с дефинициите, под които книгата ги използва.

Алтър – нашата употр*ба на думата се опитва да следва употр*бата на програмистите. Дисоциирана част на съзнанието, която има своя собствена самоличност и на която са дадени серийни кодове. Чрез тези кодове майндконтрол-програмистите могат да издърпат дисоциираната част на преден план на съзнанието. Самоличността на алтъра може да представлява бижу, камък, магнетофон, пудел, бяло коте, гълъб, кон или дори може да мисли за себе си като за истински човек или демон. Всичко зависи от това как е програмиран. Алтърът се различава от алтър-фрагмент по това, че последното е дисоциирана част от съзнанието, служеща на една единствена цел. Програмистите понякога дават на алтъра история и подсигуряват, че сенчестите алтъри ще предоставят на алтъра пълна гама емоции (ще бъде обяснено по-нататък в книгата, бел.прев). Понякога разликата между алтъри и алтър-фрагменти е неясна, но примерите от двете крайности на спектъра лесно се различават. Ние използваме думата алтър в тази книга, с цел употр*бата ни да съвпадне с онова, което програмистите вписват в своите кодирани таблици. Типичното разграфяване в стил Менгеле (Mengele) е решетка от 13х13 главни А-кодирани самоличности (алтъри), което означава 169 главни алтернативни самоличности. Обикновено, в системите на илюминати, церемониалните алтернативни личности се състоят от три такива самоличности, поставени на пиадестал. Този пиадестал се върти около оста си, създавайки представата за триединство от богини или богове. (Вижте „въртене“ по-долу. Става дума за церемониални самоличности с ритуална, театрална насоченост, мислещи себе си за репрезентация на определени божества, в чието име се извършва жертвопринушение или друг ритуал. Тези сложни образи представляват три самоличности, които излизат на преден план на съзнанието, редувайки се, все едно актьор да се опитва да играе три превъплъщения на героите си едновременно. Всичко ще бъде обяснено по нататък в книгата, бел.прев). Това означава, че на определено ниво един А-кодиран алтър е всъщност 3 алтъра, въртящи се заедно, и това въртене трябва да бъде закотвено на място, за да се комуникира с него, и след това другите две трябва да бъдат завъртяни, за да се комуникира с тях (закотвянето, което застопорява определено превъплъщение, се извършва чрез принасянето на правилната жертва по време на ритуала,бел.прев).

Бета – Това е втората гръцка буква и представлява сексуалните алтернативни самоличности, създавани от програмистите. В този вид програмиране участва примитивната част от мозъка. За закотвянето на програмирането обикновено се ползва травма от ранно сексуално насилие. Тези секс-роби развиват сексуали способности много над всичко, което публиката дори предполага, че е възможно. Те също така са подложени на най-лошия вид насилие, много отвъд онова, което повечето хора могат да си въобразят. Като цяло бета-алтърите се мислят за котки.

Съвети (илюминати) – Илюминатите имат чести съвещания. Някои от тези съвещания са организирани така, че привидно да са „неоглавявани“ и съвсем „непринудени“ в случването си, като в действителност са структурирани и планирани. Една определена група, MJ-12, се подвизава със следните имена: Групата (the Group), Групата за специални изследвания (the Special Study Group), Мъдреците (the Wise Men), Бюро за координация на операциите (OCB)(Operations Coordination Board), Комитет 5412 (5412 Committee), Комитет 303, Комитет 40, Комитет PI-40, и Група за Планова Политика (PCG)(Policy Planning Group). Някои формални политически и ритуални групи имат имена, които всеки по-издигнат член на илюминати може да разпознае:
Съветът на тримата (The Council of 3), Съветът на петимата, Съветът на седмината, Съветът на деветимата, Върховен Друидически Съвет (Grand Druid Council), Комитет на тристате (The Committee of 300), и Комитетът на петстотинте (известен като Късметлийските 500). Мнго от срещите са конклави (тайни църковни заседания, бел.прев) без отличителни имена. Върховният Друидически Съвет не е измислица, а е реално тяло от хора, които се срещат формално и чието членство се опитваме да следим. Групите, които взимат решенията по управлението на тази планета, са взаимосвързани в мрежа. Всяко взето решение си има източник и поточна линия, която следва.

Делта – Това е гръцка буква с формата на триъгълник и в дяловете на висшата математика е символ за промяната. Думата се е превърнала в любима в наименуването на разни неща за окултния елит. Делта екипите са от по 4 човека, професионални убийци, и обикновено са секретни. Делта Форс (Delta Force) (Въоръжен отряд Делта) е елитна част, оперираща под ръководството на Обединеното командване, което пък е съставено от тотални майндконтрол роби с високо ниво на подготовка. Моделите Делта са роби, чието единствено предназначение са професионалните убийства. Делта алтернативни личности в илюминатска алтър-система, които са програмирани да бъдат поръчкови убийци. Тези самоличности обикновено са едни от най-дълбоките в дадена система и имат програмиране тип „Дух в бутилка“ или тип „Чадър“.

Свещенослужение за избавление (преводът е с цел да се подчертае разликата между църковния и нецърковния екзорсизъм, бел.прев) – (Тази книга е относно КАК се извършва майндконтрола, не е учебник по разплитането му.) Под „свещенослужение за избавление“ в тази книга се има предвид всеки човек/хора, който е в състояние, чрез вярата си в Бог, да се моли за помощ свише с цел жертвата да бъде избавена от демоничната активност. Избавлението е естествено последствие от живот в хармония и задруга с Бог Яхве. Само че, това не бива да се бърка с Екзорсизма на традиционната Католическа или вещерска природа, при който по предписан начин се използват определени магии и заклинания. Под „Избавление“ се разбира божествено вдъхновена вяра, екзорсизмът представлява ритуалност. Изпълнението на едно Избавление може, евентуално, да помогне на човек да научи нещо повече за прошката, или как може да се откаже от клетва, или как да приложи изкупителната кръв на Исус Христос в живота си. В този ред на мисли, човек постига Избавление чрез библейските духовни принципи, вместо от някакви ритуали или фокус-бокус магии. Книгата по никой начин не е замислена да бъде сляпо удобрение на всяка една тактика за духовна борба. Ако въобще трябва да влиза в тази роля, то книгата предлага на свещениците да научат повече за контрола над съзнанието, както и да заякнат в пребиваването си с Всемогъщия Бог.

Илюминати – илюминати представляват 13 елитарни наследствени кръвни линии, които чрез маневрите си са се наместили като управници на тази планета. Те водят двойни животи, един за пред обществото и един, основаващ се на гностична луциферианска философия, изразяваща се в множество кръвни ритуали.

Монарх програмиране – Това е специален проект, провеждан от тайни елементи на правителството на САЩ и групи от разузнаването. Съществуват, според човек, който преди няколко години имаше достъп до компютрите, съдържащи списъци с актуалните имена на всички действащи и следени човешки роби, 40 000 Монарх роби под активен мониторинг. Само че книгата използва термина като базово название, за да обхване всички онези жертви, претърпели този вид травматичен майндконтрол. Както например марково име като „Гидоре“ се е превърнало в нарицателно за всяко куфарче с инструменти – когато използваме термина Монарх програмиране, ние го ползваме в най-широкия му смисъл. Това е технически най-правилния начин да се използва, защото към днешна дата, авторите не са виждали с очите си кой е в активния списък с Монарх роби.

Система – Този термин се използва в няколко значения. Често се отнася до жертва на тотален майндконтрол, защото жертвата се състои от алтъри, програмиране, имплант/и, вътрешни компютри, и безбройни дисоциирани състояния, които функционират заедно като една система. Думата се използва и в светлината на тялото с функционалните му физиологични системи, например дихателната система. Нерядко използваме думата и в смисъла й на установената социал-икономическо-политическа система, контролираща света, известна на посветените и като „Мрежата“ (the Network). И други стандартни употреби на думата се срещат в някои случаи.

Множествена личност (DID) – Множествена личност, или MPD, или дисфункция/разстройство на дисоциативната самоличност, е ситуация, в която различни дисоциативни части от един мозък гледат на себе си като на отделни личности. Книгата ползва дефиницията на DSM-IIIR (Диагностичния и статистически наръчник на Американската Психиатрична Асоциация III-R) за MPD като насока за определяне, дали някой е MPD.

Нов Световен Ред – Новият Световен Ред е глобалният дизайн за Единно правителство, Един световен диктатор и съставните му части. Посветените в това наричат себе си „мрежа“ и „кварталът“.

Сатанинско ритуално насилие (SRA, Satanic Ritual Abuse) – Това се употребява като репрезентация на всички категории ритуално насилие, вдъхновени от желанието да ограбиш, да убиеш или да унищожиш нещо ценно в човека, особено свободата на мисълта му. Много групи, провеждащи SRA, не споменават Сатана под това име. Често влизат в Договор с Бафомет, привикват Рекс Мунди, или Белиар, или Луцифер, или Бащата на Светлината, Бог, Кали и дори „Исус“ или „Исус Христос“ (има демони, наричащи себе си „Исус“, който не бива да се бърка с Йешуа или Йехошуа бен Джозеф, който е известен като Исус Христос от Назарет). Авторите не осъждат ценностната система на групите, занимаващи се с сатанинско ритуално насилие – самите жертви в даден момент осъзнават, че са насилвани.

Въртене/Превключване – Това е, когато една част от съзнанието (фрагмент) поема нещата от друга, или по-просто казано – когато една алтернативна самоличност (или алтър-фрагмент) на свой ред поеме управлението на тялото от друга алтернативна самоличност. Превключването може да се извърши чрез кодовете на програмиста за извикване на алтернативни личности, или чрез вътрешни и външни стимули, които възбуждат спусъчния механизъм на някоя личност да излезе на преден план. Превключването обикновено ще предизвика поне примигване на очите и онези, които са запознати с различните самоличности, ще забележат, как новата самоличност обзема тялото...

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
  Операция „Отворени очи“

Хора с вътрешна информация разкриват как правителството на САЩ намира, избира и създава шпиони – мозъчно контролирани, програмирани зомбита също познати като Манджурски кандидати.
 
Поглед върху Правителствената Програма за Контрол над Съзнанието
 
Как се избира Субекта
Предварително избрана група наши хора (от разузнавателното общество) преглежда местните болници и имиграционните центрове за да намери подходящи кандидати. Ние локализираме и избираме хора, които нямат близки или приятели. След като веднъж са избрани, те се поставят под тежка хипноза - Ниво Едно. По това време се определя ясна и окончателна насока за тяхната полезност от нашите психиатри и полеви офицери. Ако кандидата притежава сравнително висок коефициент на интелигентност му се изготвя досие с категориен наречено „досие за повикване”.
 
Нива Едно и Две
Ако тестувания кандидат има повече от 120 коефициент на интелигентност в неговата идентичност ще му бъде записана команда за „отзоваване” придружена с дума за „задействане” по време на хипнотизаторската сесия Ниво Едно. Това „задействане” ще активира неговата програма за отзоваване когато сме готови за него. После систематично правим проучване на неговото минало и създаваме досие за бъдещи справки.
Ако няма роднини, субекта ще бъде „призован” и доведен до място по наш избор. На това място ще бъдат извършени допълнителни тестове за уязвимост. Ако премине тези тестове той се подлага на хипноза Ниво Две, при която специфични инструкции се „записват” (поставят се чрез хипнотични команди и внушения) в неговата личност и му се дават различни малки заповеди.
Ако субекта (преди да бъде освободен) покаже че е запомнил инструкциите които са били „записани” в неговата личност и ако той изпълни малките и неважни заповеди които са му били дадени по време на хипнозата Ниво Две, той ще получи „съобщение за отзоваване”.
Тайминга за „съобщението за отзоваване” зависи от това колко бързо можем да определим че програмирането което е било осъществено върху личността на субекта му позволява да изпълни правилно заповедите от Ниво Две. След като се направи тази оценка „съобщение за отзоваване” ще бъде дадено на субекта чрез друг човек (доставчик) с който сме го запознали.
Ако на субекта не е била дадена дума (код за задействане) „доставчикът” ще използва бърза и мощна форма на хипноза подобна на Невро-Лингвистично Програмиране. На субекта ще му бъде казано къде и кога да се яви. Субекта няма да има спомен че са му давани такива инструкции, той просто ще се яви навреме на правилната дестинация. Ако на субекта му е била дадена „задействаща дума” или символ той ще се яви на необходимото място веднага щом се активира думата или символа.
 
Ниво Три
Следващата стъпка е Ниво Три хипноза, при която на субекта ще бъде „презаписана” неговата личност. „Презаписването” се явява нова идентичност или личност. Подобно е на това да имаш много идентичности, само че тук оригиналната личност е потисната или скрита под „презаписаната” и няма да излезе на повърхността за определен период от време, който се определя от Програматора.
„Презаписаната личност” не е завършена нова идентичност. Има достатъчно информация записана в личността на субекта с която да определим неговата способност да се справи с определена ситуация.
В случай че става дума за Полеви Служител, хипноза Ниво Три е начина по който оперативния работник е подготвян за тайна мисия, която изисква временно нова идентичност. Ще бъде записана информация само колкото е нужна за новата идентичност и история на оперативния работник на която да повярват всички, включително служители на реда. В случай че оперативния работник ще използва новата си личност само веднъж, неговата нормална идентичност няма да бъде потисната а ще бъде възможно да бъде върната и ще остане будна.
За полеви работник, който е бил подготвян за смъртоносна тайна мисия. Ниво Три „презапис” може да елиминира целя страх и нервност и да му позволи да функционира под носа на своите врагове без да се добавя стреса от това да бъде разкрит. Всички оперативни работници трябва да минат през тези Нива Три преди да станат полеви! Понякога те минават през Ниво Три много пъти.
По време на сесиите на Ниво Три програмирането, на новите субекти им се казва че всичко което неговите „приятели” т.е програматори го накарат да прави е ОК въпреки че може да бъде противно на всички възможни закони. На Ниво Три субекта се програмира да вярва че трябва да направи всичко което неговите програматори искат да свърши.
След като Програмирането на Ниво Три е било извършено и има презапис на неговата идентичност той/тя още веднъж получава „съобщение за отзоваване” и след това се освобождава. Субектът ще бъде следен за да се види колко добре той функционира с новата си идентичност. Ако всичко върви добре той ще бъде призован за допълнително програмиране.
Колкото по-висок коефициент на интелигентност има даден субект толкова повече програмирането се задълбочава. Ако коефициента на интелигентност е достатъчно голям, ние ще изучим неговите способности и нашите нужди и ще определим как субекта може да използван допълнително. След като се направи оценката субекта ще бъде доведен във „Фермата” или в едно от многобройните съоръжения в САЩ и Канада за допълнително и финално програмиране. (Лекарската Болница в Далас, Тексас е един от нашите основни центрове!)
 
Ниво 4
След като пристигне в съоръжението ние ще поставим субекта в хипноза Ниво 4 при която вече няма да може да различава правилно от грешно. На субекта ще му бъде казано че е „Супер човек” и че всички закони са написани за другите хора. Моралния код на субекта, респекта към закона и страха от смъртта се заменят с нови „Супер човешки” чувства.
Това е Нивото което превръща субекта в „Ясни очи” или напълно програмиран шпионин убиец, който може да извършва престъпления като убийство и след това да няма срам, вина или угризения.
„Презаписа на Ниво 3” заменя морала на субекта и/или религиозната му етика с програма която го кара да вярва че той е отвъд всички човешки закони. Ако целта на програмирането е да се създаде програмиран убиец, който ще убива по сигнал, целият морал, страх и отвращение от кървави човешки части трябва да бъде елиминиран. Супер човешкия „презапис” елиминира и двете. „Презаписът” дава на субекта и чувство на безсмъртие и недосегаемост.
Ако той трябва да извърши в частност самоубийствена или много важна задача ние вършим нашата работа в съоръженията в Скалистите Планини.
При Ниво 4 различни програми могат да се записват или презаписват в мозъка. Всяка команда се възприема на това ниво. При Ниво 4 може да дадете на тестовия субект напълно нова идентичност и история. Можете да го/я накарате да вярва на всичко, което програмата изисква за завършване на желания проект. В този случай се създава напълно нова личност а не само частична както е при Ниво Три.
След като програмирането на Ниво 4 е завършено, субекта ще бъде различна личност с никакви спомени за предишния си живот. Той няма да има амнезия а ще има спомени – такива каквито ние му дадем. Той/тя ще бъде преместен в нов щат и град и ще му бъде даден нов живот. Всичко което се иска за да се завърши конструкцията на новата личност ще се предостави. Неща като шофьорска книжка, кола, банкови сметки, паспорт, кредитни карти, и свидетелство за раждане ще се създадат и осигурят от нас и ще бъдат валидни и легални.
На субекта ще бъдат дадени и всички малки неща, които обикновени хора имат в своя живот като снимки на семейството. Неговото семейство няма да съществува наистина, но той няма да знае това. Той ще има чувства на любов, болка, гняв и всички чувства , които нормалните членове на семейства изпитват един към друг.
Снимките на семейството и приятелите ще бъдат на дълбоко секретен персонал на агенциите. Ако някоя мисия „се размирише” и медиите започнат да търсят информация за неговото семейство, „създаденото от агенцията семейство” ще направи пресконференция или ще даде интервю. Персоналът на конкретната агенция представлява добре обучени и тренирани актьори. Те ще изиграят ролите си перфектно като кажат на обществеността че субекта „Ясни очи” е имал трудно и насилствено минало. Медията ще представи „Ясните очи” като някой смахнат обхванат от ярост. След месец широката публика ще е забравила за инцидента.
Завършването на новия живот и дом се явяват сувенирите от пътувания на които субекта никога не е ходил но въпреки това си спомня. Ще има и малки спомени от живот , който никога не е живял но ще вярва че е. При завършването на програмирането на Ниво 4 субекта или пациента (едно и също) сега има цел, която той смята че е негова.
С други думи ако субекта трябва да инфилтрира патриотична група, религиозна комуна, политическа кампания или движение за защита на природата, ще му бъдат дадени цялото познание и вярвания, които обикновено имат хората от целевата група. Субекта ще чувства че неговите пламенни мнения са си негови. Така другите членове на групата ще му вярват.
На много политици и правителствени служители на световно ниво са им давани „нови цели” чрез използването на програмиране Ниво 4. Техните собствени вярвания се заменят с целите на програматорите. Дават им се супер човешки таланти като фотографска памет и способността да лъжат убедително.
Президента Клинтън е пример световен лидер, който е бил програмиран с тази техника. Сенатора Джон МакКейн и Държавния Секретар Маделин Олбрайт са два други примера на „презаписване на целите” върху идентичността на субекта. В тези случаи техните собствени идентичности и спомени са запазени в голяма степен но детството и ранното юношество е понякога изтрито когато се използва тази техника.
След като бъдещият правителствен лидер е програмиран, той ще бъде призоваван годишно и ще му бъде правено хипнотично подкрепление на оригиналното програмиране или пък ново програмиране ще бъде внедрено за да модифицира оригиналните програми. Ако не се иска ново програмиране, подкрепящите програми могат да се пуснат в масов мащаб. С други думи „програмираните шпиони”, които са част от публиката на някоя лекция, могат да получат своето „поддържащо” програмиране чрез лекция или филм. Останала част от публиката като жени, и деца няма да забележат нищо необикновено.
При завършването на Ниво 4 субекта който е бил избран да стане „програмиран шпионин убиец” е напълно подготвен за Ниво 5.
 
Ниво 5
На Ниво 5 се внедрява „задействащия код” който активира програмата.
На ниво 5 много внимателно в мозъка на субекта се „запечатва” кодова дума, последователност от числа или гласов отпечатък. Това е така наречения „задействащ код”, който ще въвлече субекта в действие. По това време субекта вече ще е имплантиран с кодирано устройство за следене за да може да се знае неговото местоположение по всяко време.
След като програмирането на Ниво 5 е завършено субекта се освобождава за да живее един нормален и понякога полезен живот. Субектът няма да има спомен да е свързан с разузнавателното общество и няма да има никакъв спомен от хипнотизаторски сесии.
На „шпионина” на който му е дадена напълно нова идентичност няма да има никакви спомени от своя предишен живот и по този начин той никога няма да си задава въпроси за това кой е. Субектът ще живее нормален живот на лекар, пилот, политик, ексцентричен самотник или филмова звезда докато не се изиска от него да извърши мисията за която е създаден.
Тези мисии или програми са имплантирани/записани при хипнозата Ниво 4. След като програмирания „шпионин убиец” е преминал през Ниво 5 на програмиране той за нас представлява „Ясни очи”. „Ясни очи” е „шпионин убиец”, който може да бъде задействан или активиран за конкретна цел.
Ако „Ясни очи” е „задействан” случайно или нарочно, на субекта не може да се въздейства. Към него може да се подходи чак след като завърши своята програма или операция.
Заради програмирането, субекта няма да може да асоциира себе си с престъплението което е извършил. Подобен субект е Сирхан Сирхан, убиецът на Робърт Кенеди. До ден днешен Сирхан не може да си спомни това че е стрелял по Сенатор Кенеди.
Само психиатри, обучени в нашия метод на подсъзнателно програмиране на поведението и презаписване, може да намери следи водещи до след Ниво 1 и Ниво 2 мозъчен контрол. С други думи обикновен психиатър може да открие че субекта е бил хипнотизиран в миналото и може дори да открие и оригиналната идентичност, но обикновения психиатър никога няма да може да открие местоположението в мозъка или в паметта където са складирани програмите от Нива 3, 4 и 5.
Без активиращия „ключ” обикновен психиатър никога няма да може да открие програмите освен по случайност.
Ако на програмиран субект се каже да влезе във въоръжен лагер и убие вражеския лидер, субекта ще извърши това за което е програмиран без да се замисля за неговото благополучие, за това дали ще живее или умре или за това как ще избяга. В повечето случаи на програмирани „Ясни очи” които извършват убийства, субекта е убиван на място или от невинен очевидец който убива само за да спре продължаващите убийства или от оперативен работник, който е на мястото за да подсигури да не се обърка нещо или с други думи че субекта ще се „самоунищожи” или ще бъде убит.
В някои случаи, субектът е заловен и не е убит. Поради вида на програмиране използван в операция „Отворени очи” Субекта няма да може да разкрие никаква информация. Дори ако субекта бива брутално измъчван, той няма да може да си спомни действителното убийство или терористичен акт или пък защо го е направил. Това е защото програмирането е заровено дълбоко в отдавна забравените детски спомени, които се призовават под хипноза на Ниво 3. (Това е нивото където истинските детски спомени се унищожават случайно при политици и други официални лица които имат тайни цели „презаписани” в техните идентичности.)
Дори наркотици от сорта на „серума на истината” не могат да разкрият истината защото съзнателния му ум няма достъп до там. Използвайки операция „Отворени очи” правителството може да създаде перфектният убиец, саботьор или терорист. Такъв който може да извърши каквото и да е по сигнал и да не може да си спомни след това нищо или да се самоунищожи преди да бъде заловен.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
НАСА - „Проект Син Лъч“ и Ню Ейдж

(Предупреждение: Тази статия е взета от Международната свободна преса в Канада и съдържа субективното мнение на нейния автор)
Забележка: Мрежата на Международната свободна преса в Канада не е религиозно сдружение, нито е политическа организация, а световно известна изследователска агенция по печата, в полето на политиката, икономиката, медицината и отбраната.

Агенцията е специализирана в изследванията и публикуването на специалните доклади, както и аудиорепортажи, показващи скритата действителност на Обединените нации, конспирацията свързана с налагането на Новия Световен Ред. Нашата задача е, да предложим на хората информация, за да разберат, че списъкът на събитията довеждащи новия Световен Ред не е просто една илюзия, сън или просто параноидна теория, а всъщност този списък е част от един невероятен Сатанински проект. Проект за какво! Какво цели този проект? Да премахне традиционната християнска религия, като подмени всички религии с една универсална религия, изградена върху култа за човека.

Да премахне националните идентичности и национална гордост като на тяхно място се изгради една световна идентичност и новопридобита гордост за “гражданство на света”.

Да премахне семейството познато в досегашния му вид и го замести с индивидуалности, всички до един работещи за процъфтяването на Новия Световен Ред.

Да разруши индивидуално артистичната и научна творчески способности, за да приложи едностранното виждане на Новия Световен Ред.

А това обявяване на война от страна на Обединените Нации, е за изпълнение на всеобщото, задължително членство в Обединените Нации, засилването им като съюз чрез мултивоенни, мултиполицейски сили, Световна организация за правосъдие в Обединените нации с Международен трибунал, Световно търговско споразумение касаещо всички нации, край на “Студената война” и локалните войни каквито все още има, и задължение за мир, подкрепено от страна на държавните конституции.

И така…. после идва ред на Новата световна религия и Нова култура за всички по света. Ако ние всъщност искаме да проумеем какво представлява Проекта на НАСА – “Синият Лъч”, ние трябва да се върнем една страница назад към “зората на Ерата на Водолея”.

Спомнете си тази песен, която казва: “И когато луната навлезе в седмия дом и Юпитер се изравни с Марс, тогава мирът ще се установи върху нашата планета и любовта ще направлява звездите.”

Това е свързано с 1982 година и е трябвало да се случи тогава, отварянето навън на конспирацията за Водолея, точно преди изпълнението на Новия Световен Ред, което е трябвало да започне през 1983 година. Трябва да се поясни, че Синият Лъч като проект е бил предназначен за 1983 година. Бил е отложен, не се знае защо. Но от този момент на 1983 година, (11 години преди публикацията на този доклад), авторите на проекта реално са усъвършенствали своите нови технологии и нововъведения в областта на хардуера и софтуера, с които тяхната Система, т.е. Проекта, част от друг по-глобален Проект, може да стане възможна за осъществяване.

И така, целите на Ню-Ейдж движението чрез които Обединените нации осъществяват своя план, са на позицията: Изнамиране на нов световен “месия” (!!!). Средствата на Новия Световен Ред са: 1. Международна армия 2. Международна полиция 3. Световна инвестиционна банка 4. Световно правителство под флага на Обединените Нации 5. Световна банка за опазване и съхранение на планетата, което значи всички “зелени” движения ще бъдат обединени под покрива на тази институция или иначе ще бъдат принудени да изчезнат. 6. Световна религия при която доктрините на досегашните църкви ще бъдат разрушени из корени и заменени с една Нова световна религия на “Ерата на Водолея”. 7. Световна класификация за седемте раси, включваща определяне положението на човеците роби, предназначени да изпълняват определени задачи, независимо дали искат или не. 8.Концентрационни лагери – квартири на Обединените Нации за тези, които не възприемат Новата система. 9. Световна земеделска система и Система за осъществяване на контрол върху храните и витамините.

Новият Световен Ред ще бъде междуправителствена организация, включваща Русия, Великобритания, Съединените Щати и пр.

Това трябва да бъде нов политически и духовен свят, който да измести стария, под чийто флаг живеем сега. Какви са плановете на Новия Световен Ред? Планира се унищожаване на всички хора, които вярват в Библията или прекланящи се пред Исус Христос, както и пълно отстраняване на Християнството. За да се постигне този план, Новият Световен Ред постепенно променя националните закони, имащи връзка с християнските вярвания и символи. Така например кръстът (вече в някои страни) бива поставен извън закона, както и религиозните християнски празници и церемонии се подменят с Ню-Ейдж фестивали из целия свят. Провежда се елиминирането и пълното унищожаване на всички тайни общества и братства, храмове и светилища, намиращи се извън контрола на служителите на Новия Ред, считани от тях за сериозна заплаха, особено след като бъде приложена единната световна религия и единното световно управление.

Новият Световен Ред планира също премахване на националните валути, както и въвеждане трансфер по електронен път в сферата на търговията с помощта на т.нар. високо технологични магистрали.

Стълбовете и базова доктрина на Ню-Ейдж служителите, това са книгите на Елена Петровна Блаватска -“Разбулената Изида” и “Тайната доктрина”. Както и Алис Бейли, написала “Расата, посвещението и екстернализация на йерархията”, “Новата поява на Христос” (техния Христос, това е новия месия) , също така “Съдбата на нацията”, в която са изложени плановете за разположението на националните държави, “Езотерична психология”. Всички тези книги са много важни за Ню-Ейдж движението и спомагат за прилагането на Новия Световен Ред.

Също така за това допринася и написаното от Николай Рьорих, който е автор на “Майтрея” (това е техния нов месия), “Шамбала-изгряваща” и дългата многотомна поредица “Агни йога”. В това направление може да се причисли и Дейвид Шпенглър, който е написал “Откровението: Раждането на Новата епоха”, считана за основополагащ труд-библия за цялото Ню Ейдж движение. Други книги на Шпенглър “Размишления върху Христос”, свързана с Луциферианските посвещения, както и “Към един планетарен светоглед”, заглавие с директна насоченост към възгледите на Новия Световен Ред. Какво планират всички тези хора, стоящи зад изброените книги? - Аз повтарям, това не е сън, както и не е параноично мислене. Това е реалност. Те планират всичко това, за да установят Новия Световен Ред. Всички хора трябва първо да приемат Ню-Ейдж религията, за да влязат в Новия ред.

Християните трябва да се откажат от своите вярвания за да бъдат приети в този Нов ред, следователно така както те заявяват, посвещението ще бъде върху тази основа, вътре в рамките на новата християнска църква, която ще бъде реорганизиран и стриктно контролиран масонски храм, окултна организация, изградена върху Луциферианското просвещение. Това което трябва да бъде разбрано е, че никой няма да остане свободен да поддържа своето старо вярване и в същото време да влезе в Ню-Ейдж религията. Това ще бъде невъзможно. За тези които не приемат Новия Световен Ред, които го отхвърлят, неговите служители са подготвили преобразователни концентрационни лагери, влизащи в общата класификация, дъгообразна по форма, относно символичния цвят, към който е причислен затворника. Дъгата се счита като мост, водещ към Сатанинската империя на Новия Световен Ред (дъгата е символа на Ню-Ейдж). Ние вече знаем, че всеки трябва да направи поклон пред Луцифер, за да може да премине по моста към Новата епоха. Всички, които отхвърлят това посвещение ще бъдат изпратени в местата за задържане, където ще бъдат разделени на различни категории, познати като “ тип затворници от съответния цвят на дъгата”.

Планира се класификация на децата според жертвоприношенията, осъществявани по време на масовите черни церемонии, в които даже някои деца биват използвани като сексуални роби.

Планира се класификация на затворниците според медицинските експерименти, където наркотици и нови технологии ще бъдат тествани за сметка на хора.

Планира се класификация на здравите затворници в името на международен център на донорите, предоставящи витални органи от своето тяло, след като в тях самите механични устройства ще заместват липсата. Планира се здравна система за всичките подземни работници. Новият Световен Ред е изграден върху диктатура, основана на Луциферианска религия, диктатура която дава илюзия за демокрация. И за да се поддържа тази илюзия за демокрация лагерите и робския труд ще бъдат прикрити под земята под формата на масивни колонии, които се изграждат в момента, докато четете този доклад.

Планира се класификация на т.нар.”несигурни затворници”. В международния “преквалификационен” център, политическите и религиозни затворници ще бъдат пре-обучавани със съответните мерки според случая, така че да станат способни да възприемат международната телевизионна програма, възхваляващи добродетелите на световното правителство в името на благото на цялото човечество.

Планира се класификация на международните екзекуторски центрове. За поясняване! Класификация №7. Ние все още очакваме подробности върху тази класификация и очакваме да бъдат потвърдени цветовете по скалата на дъгата, класифициращи затворниците, но това се явява като план според тези, които планират реда на бъдещето. Вие трябва да разберете, че когато аз реших да напусна 6 месеца преди това, имайки в предвид всички тези планове и информации относно този значителен проект, какъвто е NASA – “BLUЕ BЕAM” (НАСА - Синият лъч), бях сигурен, че няма да оцелея, за да видя приложението на всичко това за световната култура и религия. Но сега следвайки моята дълбока убеденост в Христовото учение, както и дълбоката ми любов към всички мои непознати братя и сестри в Америка, аз просто съм готов да отдам своя живот ако се наложи за истината в името на Исус Христос, само и само да бъде спрян този проект - т.нар. Четири основни стъпки в осъществяването на сатанинския Син лъч. Аз питам всеки, който чете следващите описания дали не ще се парализира от страх. Но за да се разпространи до всеки съдържанието на този доклад, както и за да се организира начина за оцеляване от това зловещо шоу, подготвено от новия Световен Ред, ние трябва да разберем, че Новото Световно Правителство, Новия ред не е нещо безсмъртно, нито постоянно. Това е просто един краткотраен период. Онова което трябва да направим е, да помислим как да се организираме за да оцелеем пред тези Сатанински планове!!!

Забележка на издателя: Автора на този доклад и неговия колега бяха намерени убити само преди около седмица единият в Канада, а другият докато е бил на посещение в Ирландия. А сега ние трябва да се погрижим тяхната информация да се разпространи сред хората.
ПРОЕКТ “СИНИЯТ ЛЪЧ”

Настоящия проект на НАСА “Синият лъч” има Четири различни стъпки за постигането на Ню Ейдж религията, включващ идването на т.нар. Антихрист. Трябва да запомним, че Ню Ейдж религията се явява самата основа за Новото световно управление и без тази религия – “Ню Ейдж” - осъществяването на диктатура от страна на новия Световен Ред се явява невъзможно. Ще повторя, че: без универсалната вяра в Ню-Ейдж религията, успехът на Новия Световен Ред е невъзможен. Ето защо проектът “Син лъч” е толкова значителен и важен за тях. Затова и е бил добре прикриван до сега.

Първата стъпка или стъпка № 1 на Проекта, включва разрушаване на археологическото познание. Тя включва изкуствено предизвиквани земетресения в райони от планетата, където могат да произтекат нови разкрития, окончателно разкриващи на хората измамата на фундаменталните религиозни доктрини. Фалшификацията на тази информация ще бъде използвана, за да се накарат нациите да повярват, че техните религиозни доктрини са били недоразбрани от векове и дезинтерпретирани. Психологическата подготовка за тази първа стъпка вече беше приложена с филма “Една одисея през 2001 година”, сериите на “Стар Трек”, както и “Междузвездни войни”, всеки един от тези филми се занимава с нашествия от пространството, подбуждащ противодействия срещу завоевателя. Последният филм ”Джурасик парк” се занимава с теорията на еволюцията, открито заявявайки, че Божието слово било лъжа. Това което е важно да се разбере в тази първа стъпка е, че тези земетресения ще се случат в различни части на света, където научни и археологични пластове на познанието трябва да бъдат изгорени или унищожени.

Това е първоначалната подготовка за плана, тъй като в същност крайната цел се явява унищожаването на вярванията (верите) – съответно само християнска и мюсюлманска върху планетата. За да стане това възможно е нужен някакъв фалшив аргумент от далечното минало, твърдящ че нациите и техните религии, всичките били неправилно разбрани и дезинтерпретирани.

Стъпка № 2 на Проекта “Син лъч” включва гигантско шоу в пространството с тримерни изображения, оптически холограми и звуци, лазерно прожектиране на множество холографски образи в различни части на света, всяка част получаваща съответния образ съобразно националната и религиозна структура на населението. Гласът на новите божества ще говори на много езици, за да се разбере това, ние трябваше да изследваме различни тайни програми през последните 25 години. В СССР беше усъвършенстван компютър даже беше експортиран и захранен с физико-психологически частици, изградени върху основата на анатомията и електромеханичното строителство на човешкото тяло, както и изследвания върху електричните химични и биологични свойства на човешкия мозък. Тези компютри бяха захранени също така с езиците на всичко човешки култури. Диалектите на всички култури бяха вкарани в компютрите чрез сателитни трансмисии. Има два различни аспекта на тази втора стъпка. Първият се явява пространственото шоу. В пространственото шоу, холографските изображения се използват като симулират някакъв край, апокалипсис, който всички народи очакват от векове като вид осъществяване на онова, което било казано от пророците.

Резултатът на тези режисирани събития ще бъде, да се покаже пред света новия Спасител – Майтрейя, необходим при прилагането на Новата религия. “Даже и най-учените не ще могат да се спасят от гриживо подготвената измама.” Стъпка № 3 в проекта на НАСА “Син лъч” се нарича “телепатично електронни двупосочни комуникации”. В своята статия лейтенант полковник Александър заявява: “Ако е възможно да се захранват изкуствени мисли в мултигенетично поле чрез сателит, тогава контрола над съзнанието на цялата планета би станал възможен”. Още веднъж би било мъдро да поразсъждаваме как телевизията, рекламата, модерното образование и различните видове за оказване на социално въздействие се използват в името на манипулацията. В статията на Александър се казва също, че информирането за този вид технологии ще бъде считано от мнозина за комедия докато не бъде доказано реално че съществува. Някои хора все още мислят, че светът е плосък. Сега всичко това би изглеждало фантастично, ако хората не знаят, че има такава технология. Тогава поради нощта в която става събитието, хиляди звезди ще се появят в пространството и новият Месия ще се представи на света. Хората не ще бъдат подготвени за това и няма да имат време да се подготвят, за да се спасят от този вид манипулативна технология. Сега те не вярват, а и няма време да се подготвят.

Стъпка № 4 на НАСА - проект “Син лъч”

Тя включва универсално свръхестествено прилагане на електронните средства. Тази стъпка съдържа три различни насоки. Първата трябва да накара човечеството да повярва, че има извънземно нашествие и то може да се случи над всеки един град на земята и така ще бъдат накарани големите нации да използват своите ядрени оръжия. По този начин законодателството на ОН ще изисква всички нации, които премахнат ядреното въоръжение да се разоръжат когато се покаже, че нападението е било фалшиво. А как ще стане ясно за ОН, че нападението е било фалшиво? Разбира се, те ще са го инсценирали всичко това. Второто е, да се накарат християните да повярват, че идва време на горест с евентуалната очаквана интервенция на извънземни. Третата насока в тази четвърта стъпка е, да се осъществи връзка между електроните средства и свръхестествените сили. Вълните, които се използват, ще позволят доказване на свръхестествени сили като пътуване по оптични влакна, коаксиален кабел, електрически и звукови линии, всичко това, за да се проникне до всеки чрез основните приемателни устройства. Предварително монтирани чипове ще са вече в действие. Целта на всичко това е да се създаде страх от извънземни духове, разпространяващи се навсякъде по планетата и довеждащи населението до истерия и лудост, самоубийства и психологически безпокойства. След Нощта на хилядите звезди населението ще се подготви за новия Месия, който ще установи ред и мир на всяка цена, даже и с цената на пълното отстраняване на свободата. Техниките, които се използват в тази четвърта стъпка са същите, които се използват в СССР да приеме комунизма. Същите техники ще бъдат използвани за да се приложи Новия Световен Ред и новата религия по пътя за него. Хората задават въпрос кога това ще се случи и кога ще могат да видят нощта на хилядите звезди, кога събитията ще започнат да текат, как ще се разбере началото. Според множество доклади ние смятаме че всичко това ще започне със световен икономически срив не тотален срив, но достатъчно голям, за да позволи на уредниците на Новия Световен Ред да въведат някакъв вид над национална валута (евро) преди в последствие да приложат електронното разплащане заместващо всякакъв вид книжа и банкноти. Този вид валута (евро) ще бъде използван за да се принудят хората с техните спестявания да изразходват или вкарат в обръщение част от своите натрупани в парична форма средства. Хората които имат спестявания и се явяват независими, са единствените, които могат да въстанат срещу тях . Ако всичко рухне не може да стане и война, банкнотите няма да съществуват. Това е един от първите признаци, но за да се приложи световната електрона парична система. Всеки един, който би могъл да има пари за в бъдеще, ще има начин да трансферира парите си по електронен път. Преди това време обаче всеки ще трябва да изразходва своите спестявания и така всеки се оказва 100 % зависим от съвета. За да се предотврати всякаква форма на независимост, Новия Световен ред вече е подготвил имплантиране на микрочипове за някои животни, птици, защо. Те искат да подсигурят факта, че хората които не приемат Новия Световен ред, ще се окажат неспособни да се скрият където и да е. Ако те опитат някъде да се скрият, те ще бъдат открити от сателита, след което заловени и затворени. Новият Световен Ред вече е променил законите на всички нации за да направи всеки зависим от храната която използва и витаминозната необходимост. Те променят законите касаещи религията и психическото здраве, за да могат да контролират и следят всеки един, който е потенциално опасен на Новия Световен ред. Тези които се окажат непоправими, ще бъдат изпратени в поправителни лагери, където техните органи на тялото могат да бъдат използвани или продавани. Тези, които не бъдат избити, могат да бъдат превърнати в работна ръка или роби използвани за медицински експерименти. Целта на тази диктатура е да се контролира всеки навсякъде върху планетата без изключения. Ето защо новите технологии бяха въведени навсякъде и като такива, те са Технологии в името на контрола над хората. Технологиите на 1940-1950-те години, бяха използвани за да се помогне на хората да имат по-производителен начин на живот. Новите технологии сега са изградени главно върху фокуса за тотален контрол над населението. Тази нова технология е изобретена за специфични цели и тези специфични цели се изразяват в поробването на цялото население на планетата също и за да се отрече скорошната поява на Антихриста както и установяването на Новия Световен ред - религия и правителство. Ако вие не можете да видите това, ако не можете да го научите от някъде, ако не можете да го разберете вие и вашето семейство както и вашите приятели, тогава вие ще попаднете в мрежата на тоталитарната полицейска държава.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
Скаларни оръжия


1. Вероятен сценарий за скаларна война
Следното може да ви се стори като научна фантастика, но скаларните оръжия са били изобретени през 1904 г. от югославския имигрант и гений Никола Тесла (1856 или 1857-1943 г.).

След неговата смърт през 1943 г. много нации тайно развиват неговите лъчеви оръжия, които сега са така преработени и толкова мощни, че използвайки сателит притежаващите го могат да:

• нанесат поражения подобни на атомна бомба
• предизвикват земетресение
• предизвикат ураган
• предизвикат цунами
• причинят моментално замръзване – избивайки всичко живо на мили разстояние
• причинят голяма температура подобна на огнена топка над голяма площ
• постигнат масов контрол над съзнанието на цялото население
• четат мислите на всеки по света дистанционно
• афектират REM-съня на всеки като изпращат подсъзнателни картини към визуалния кортекс
• причинят халюциногенни ефекти или симптоми на химично или биологично отравяне
• причинят болестна епидемия като вмъкнат „сигнатурата” на болестта в клетъчната структура
• парализират или убият всеки който искат в радиус 50 мили
• преместят нещо от неговото място във времето и пространството по-бързо от скоростта на светлината без видимо предупреждение, чрез пресичане на 2 или повече лъча заедно всяка мишена може да бъде достигната – дори да е на обратната страна на Земята


Ако някоя от главните сили притежаващи скаларни оръжия като САЩ и Русия реши да изстреля ядрена ракета, за да атакува другата, има голяма вероятност целта да не бъде достигната защото може да бъде унищожена със скаларната технология още преди да е напуснала „хангара”. Чрез подслушване на радиовълните, самото знание че ще бъде изстреляна би било достатъчно мишената да бъде унищожена докато е още в бункера, като по нея се стреля от космически сателит.

Освен това невидими движещи се бариери и кълба от плазма (произведени от пресечени скаларни лъчи) могат да унищожат лесно всяка ядрена ракета докато тя се движи към мишена си. Ако и това не помогне ракетата може да бъде унищожена с щит на Тесла, който би унищожил всичко което попадне в неговото въздушно поле.

Ракета може да бъде унищожена и от космоса чрез сателити екипирани със скаларни или лъчеви оръжия или маскирани НЛО-та (американски или руски антигравитационни дискове направени чрез обратно проектиране на извънземни чинии) или самолети използващи скаларна технология, които могат невидимо (и незабележимо със стандартно оборудване) да повредят мишената и да я свалят.
 
Чрез използване на скаларно-вълнова (подобна на радар) интерферентна мрежа, която покрива всички военни дейности на двете държави по въздух под земята и под водата, скаларни трансмитери изпращат вълни над големи площи на 90 градусови ъгли една към друга. Тези вълни следват принципа на отразяване в земната йоносфера и кривят около планетата. Нарича се „интерферентна мрежа” защото всички солидни движещи се обекти се показват като точка от светлина движеща се през маркираните мрежови квадрати на операторския видео екран.

Скаларните вълни са по-висша форма на радарните, но те отиват и една стъпка по-далеч като минават през всичко солидно и могат да го засекат. Освен това могат да бъдат фокусирани в лъч, който да се прицели във всичко по земята или морето.

Скаларен лъч може да бъде изпратен от предавател до мишена заедно с още един лъч изпратен от друг предавател и когато се пресекат може да бъде създадена експлозия. Този метод може да позволи една ракета да бъде взривена още преди да бъде изстреляна или пък докато е в движение, ако се знаят точните координати. Ако все пак ракетата бъде изстреляна – нещото познато като глобусите на Тесла може да бъде изпратено да неутрализира ракетата или пък друг летящ обект.

Тези кълба са направени от светеща плазма, които се проявяват физически чрез пресичането на скаларни лъчи и могат да бъдат направени във всякакъв размер (100 мили например). Ако бъде засечена и проследена докато се движи на скаларната интерферентна мрежа, електрониката на мишената може лесно да бъде унищожена от плазмената сфера на Тесла. При по-голяма сила горещата „огнена топка” може направо да изпари ракетата.

Глобусите на Тесла могат също да активират ядрена ракета докато тя лети, предизвиквайки ядрена експлозия. Различните части на летящите отломки могат съответно да бъдат унищожени от по-малки сфери на Тесла, при които унищожителната сила е по-концентрирана отколкото при големия глобус.

Това може да бъде направено с всяка отломка като й се причини максимално продължително нагряване до степен на изпаряване на металите и материалите. Ако все пак нещо е останало да пада над Русия или САЩ, могат да пуснат щита на Тесла над конкретната област, за да блокират всичко идващо във въздушното им поле.


2. Как са били открити скаларните вълни?

Скаларните вълнови дължини са по-фини от гама лъчите или рентгеновите лъчи и са само една стомилионна от квадратен сантиметър в ширина. Те принадлежат на неуловимото гравитационно поле и са също познати като гравитационни вълни. Уникалното за тях е че се движат в множество посоки под прав ъгъл с електромагнитните вълни, като отключен енергиен ресурс наречен „потенциали”.

Потенциалите са частици, които са неорганизирани в хиперпространството – чиста етерна енергия, която е непроявена във физическия свят. В сравнение електромагнитните вълни (измервани в толкова много херца или пулса в секунда за тези които са запознати с радиовълните и т.н.) съществуват нормално във физическия свят, но могат да се измерват само до нива определени от чувствителността на оборудването, което установява на колко цикъла в секунда работят.

Скаларните вълни първоначално са засечени от шотландския математик и гений Джеймс Клърк Максуел (1831-1879 г.). Той свързал електричеството с магнетизма и поставил основите на модерната физика. За нещастие много фините скаларни вълни (които той включил в своето изследване) били умишлено премахнати от неговата работа от трима души включително Хенрих Херц, който поставил основите на това кои физични закони да се изучават като дисциплина в колежите.

Те премахнали скаларните вълни или потенциали на Максуел като „мистични”, защото те физически не се проявявали и съществували само в „етера” и така били определени като прекалено неефикасни за по-нататъшно проучване. Тези енигматични (но много по-мощни дори от микровълните, когато са впрегнати и концентрирани в лъч) скаларни вълни, може би били забравени, когато Никола Тесла случайно ги преоткрил. Той първоначално работел с Томас Едисон, който открил правия ток, но Тесла открил променливия ток.

Двамата имали противоречия и накрая се разделили, а Тесла по-късно експериментирал използвайки изследванията на германеца Хенрих Херц, който доказвал съществуването на електромагнитните вълни. Докато експериментирал с много силен прав ток, Тесла открил, че се появява нова форма на енергия (скаларна).
До 1904 г. Tесла бил направил предаватели, които да пренасят скаларната енергия от един предавател на друг, заобикаляйки времето и пространството без да могат да се засекат. Той можел да я материализира от едно място на друго през хиперпространството без да има нужда от жици. Просто била всмуквана от времепространството/вакума в предавателя и в лъч, който можел да бъде насочен към друг предавател. За нещастие той не намерил финансова подкрепа, за да замени електричеството, което използвало жици и следователно печелило пари. И до ден днешен това е причината поради която скаларната енергия не е призната в казионната физика.

Тесла, който е открил повече неща за човечеството в науката от доста други и досега не е отбелязан в научните книги за неговото откритие на скаларните вълни като източник на „свободна енергия”, която може да се използва като неизчерпаем ресурс, който не струва нищо. Други изобретатели, спорадично са преоткривали „свободната енергия”, но или са си „патили” от това или устата им била запушвана с милиони долари – малка сума в сравнение с продажната на ток, петрол, природен газ и още ред други енергийни продукти, които иначе биха били без стойност.

Гладният за пари едър бизнес смазва всяка опозиция, която може да навреди на богатствата им генерирани от всевъзможни морално остарели и замърсяващи земята фосилни горива.


3. Поглед отблизо на скаларно-вълновите форми

Тези по-фини скаларно-вълнови форми също са били откривани периодично от други математици, които са имали възможност да калкулират нови уравнения свързани с „хармонията” (използвана в хиперизмерната физика) свързвайки вълновите дължини на материя, гравитация и светлина една към друга, заключвайки се и създавайки нашето изражение за време (когато се проявява в пространството) – които сега някои откриват че са „потенциална” енергия плуваща в хиперпространството.

Времето тече като вълно-формена река в хиперпространството в решетъчен модел. То се заключава от големи преплетени окръжности, които обикалят полюсите и включват решетка от линии, които са на 30 морски мили или 55,5 км. разстояние една от друга. Когато скаларни лъчи минат през хиперпространството тези „реки на времето” се блокират и временно се пренасочват.

Има таен план в действие чрез който се цели да се промени времето на тази планета като се използва хиперизмерна физика и технологията на Тесла за да се върне Земята към вече мъртвата Атлантическа времева линия.
Нашата сегашна „реалност” се изразява по начин така че времето тече около коридори в хиперпространството по шаблон който заеме. Други „времеви линии” съществуват в различни други решетъчни модели създавайки алтернативни версии на нашето „настояще”. Много версии на реалността могат да се манипулират с подходяща технология и хората могат да попаднат в паралелни вселени и да правят различни неща там след което да се върнат обратно в своята си.

Това може да стане с Нулево Времеви Референтен Генератор на Тесла, който може да намести определена реалност във времева линия в центъра на тази вселена, в която тя ще стои неподвижна, действаща като котва. Правителствата на Америка и Великобритания могат да манипулират и влизат в различни реалности.

Различните измерения се състоят от сложен модел от преплитащи сe вълнови форми. Материята се състои от само един вълнов пулс който включва положителен цикъл, докато негативния цикъл се проявява като „антиматерия”. „Материалният” пулс донася нещо „във” физическа видимост, след това изчезва моментално и се завръща. Но тези пулсове са толкова бързи че ние не виждаме нещо да изчезва докато временно се дематериализира.

Физическото време се мери само от видимостта на процеса на стареене на нещо или с други думи неговото пътешествие започващо от една измерена времева референтна точка до друга. Различните вълнови форми само ни изглеждат солидни, защото ние сме съставени от същата материя. Ако честотите влияещи на времето между материалния пулс и антиматериалния пулс се скъсят или удължат с технология, времето ще тече по-бавно или по-бързо в заобикалящото пространство.

Следователно скаларните вълни принадлежат на време-пространството в което антиматерията или хиперпространството съществуват. Времето може да бъде изменено от впрегнати и насочени скаларни вълни (включително магнити, които излъчват скаларни вълни, които огъват времето) защото те нарушават пулса на материя и антиматерия и следователно скоростта с която нещо нормално минава през времето с обикновената си гладкост. Експеримент със скаларни вълни в САЩ веднъж направил така, че всички часовници в тестовия район да полудеят за 4 дни, докато потока на времето не се върнал до нормалното. Това било забелязано от Франк Голдън.

Скаларните „потенциали” могат да бъдат създавани изкуствено и когато се фокусират в оръжие, могат да нанесат щети на обект във време-пространството.

Това което определя естествения цикъл на пулса от материя и антиматерия на обекта може да бъде поставено под натиск, когато бъде атакувано от скаларни вълни направени от изкуствени потенциали, защото те почти винаги се абсорбират от ядрото на атома а не от електроните. Хиперпространството може да бъде изкривено временно, въпреки че време-пространството се извива естествено около естествените вихри, които Земята има, които формират „чакри” абсорбиращи и освобождаващи вселенските енергии.

Те се отварят и затварят в естествени цикли според позициите на Слънцето и Луната относно Земята. Поради това че скаларните вълни са по-фини от гама лъчите, те могат да минават през всяка физическа субстанция без да бъдат засечени. Въпреки това щетите, които могат да нанесат могат да са толкова големи, че да изместят обекта от времето и пространството и да го накарат временно да се отдели от нормалното си движение във времето.

Всички обекти се движат във времето, а също биха се движили и в пространството ако физическа външна сила активира собствените вътрешни натурални скаларни вълни на обекта да сочат в посоката в която е изпратен, за да го накарат да се движи от точка А до точка Б в зависимост от това колко сила се използва. Или обектите могат да са неподвижни в пространството заради вътрешната скаларна енергия в тях, която е хваната в застой (изглеждайки неподвижна). Въпреки това обекта все още се движи във времето.

Лъч от скаларна енергия може да изкриви времевата рамка в която някой обект се намира като по този начин го накара да изчезне в друга реалност.


4. Как работят скаларните оръжия?

Частици, които са неорганизирани в хиперпространството (потенциали) могат да бъдат впрегнати в създаването на множество честоти от скаларни вълни, а те сега могат да бъдат произвеждани изкуствено и могат да включват честоти между инфрачервена и ултравиолетова. Ако един предавател е на по-висок референтен „потенциал” от интерферентната зона на 2 пресичащи се скаларни лъча, енергията се развива в плазмена „бутилка”, която се материализира физически и това се нарича „екзотермичен режим”.

Това може да предизвика експлозии и те могат да са подобни на ядрените ако настройката е на по-високи честоти. Въпреки че електромагнитната енергия не тече през пространството между предавателя и мишената и поради това че тя заобикаля физическото пространство, енергията може неочаквано да се появи по-бързо от скоростта на светлината и да унищожи нещо без предупреждение. Тя е само като заключен изкуствен потенциал, който е насочена „река на силата” в хиперпространството и е изцяло недоловима със стандартно научно оборудване, в което се проявява и опасността.
Никой няма как да знае какво е намисли врага или кой е врага и понеже няма и публичност, нормалния военен персонал без подобно познание никога няма да разбере откъде е дошъл удара, особено ако става въпрос за скаларен контрол над съзнанието.

За да се извлече енергия обратно към предавателите от енергийната бутилка на двата пресечени скаларни лъча, потенциалът трябва да бъде поставен в по-нисък режим и това се нарича „ендотермичен режим” и докато енергията се извлича от зоната с „бутилката” настъпва замръзване и вероятно гръмотевичен звук.

Когато два предавателя изпратят времеви импулси, които се срещнат, ще се получи експлозия, която или ще произведе енергия или ще извлече. Ако два пресечени лъча са в „непрекъснат” режим, енергията между лъчите също ще е непрекъсната и могат да се създадат глобусите и полусферите на Тесла, които действат като непрекъснат щит, който ще унищожава идващите към него оръжия или летателни апарати влизащи в зоната. Ако множество честоти се излъчат на лъчите в мястото на срещата, ще се появи 3 измерен глобус.

Това може да бъде манипулирано така, че да се получи енергия като наметало с всякакъв желани емисии на светлина, форма, цвят и интензитет. Може дори да накара метала да омекне или да се стопи. Тази „бутилка” от енергия може да бъде детонирана в земята за да се създаде земетресение или пък в сграда за да се създаде експлозия подобна на ядрената. Тази „бутилка” може да бъде придвижена навсякъде на планетата или през нея и да бъде направена във всякакъв размер.

Руснаците през 1985 г. застрашиха цялата планета като активираха техните скаларни оръжия с множество скаларни предаватели включени наведнъж. Според ядрения физик Биърден те са извършили пълномащабно стратегическо бойно учение със скаларни оръжия и комуникации.

По време на това учение американеца Франк Голдън открил, че руснаците са активирали 27 гигантски „енергийни крана” създадени чрез електрогравитационно резониране на 54 мощни скаларни честоти (27 двойки като двете са разделени една от друга от 12 kHz) предадени в земята и направили това за да стимулират земята за форсиран електрогравитационен резонанс на всички 54 честоти.

Всеки от 27-те енергийни крана извлякъл огромна енергия от ядрото на земята превърната после в обикновена електрическа енергия. Всеки гигантски кран може да захрани от 4 до 6 от най-големите скаларни електромагнитни оръдия притежавани от Русия.

Биърден пише:

„Очевидно над 100 гигантски скаларни ЕМ оръжия са били активирани, както и голям брой овладяващи и контролирани трансмисии и е продължило няколко дена.
Чрез променяне на потенциалите и зарядите на всеки от двата чифта предаватели, може да бъде извлечена електрическа енергия в огромни размери от самата земя, захранвана от „гигантския катод”, който представлява земното ядро. Скаларни ЕМ системи за команди и контрол, включително голям обмен на данни с подводници били също пълномащабно активирани.
Учението продължило няколко дена като енергийните кранове били пускани и спирани като системите за команди и контрол също били пускани и изключвани.”

Биърден твърди че нито една американска разузнавателна лаборатория или учен не е засякла това, защото не са имали детектор за скаларна ЕМ радиация и че никой официално не вярва че това учение се е състояло.
Въпреки това то е било следено от развита система за засичане от Франк Голдън за няколко дена и от Биърден за няколко часа.

Това учение доказало изявлението на Брежнев от 1972 г. че до 1985 г. руснаците ще бъдат подготвени да правят каквото си искат навсякъде по света. Руснаците използват неизвестни свойства на материята, феномени и закони на природата покривайки еквивалента на 7-8 американски проекта за атомна бомба.

Това което правят САЩ и Русия обаче със скаларните си трансмисии през земята се отразява на земното вътрешно динамо. През 1984 г. е имало внезапно забавяне на въртенето. Станало е като небалансирана пералня машина поклащаща се докато се върти.

Соларните вълни преминават естествено между центъра на Земята и Слънцето и това заедно с множествените ядрени тестове (които доказано смущават йоносферата и магнитното поле) може да причини дисбаланс между Земята и Луната, който да наруши въртенето на Земята – ако естествено произведените скаларни лъчи бъдат отклонени в друга посока, защото те защитават Земята да се върти хармонично.


5. Какво могат да правят скаларните оръжия?

Щит на Тесла, който защитава военен обект може да бъде изграден от три или повече концентрични щита, които ще произведат умножена електромагнитна пулсова енергия и значително нагряване на всичко, което навлезе в него.

Тези концентрични щитове на Tесла могат да изчистят и стерилизират всякаква гама радиация настъпила в резултат на експлозия на ядрена глава. Никола Тесла дори още през 1920 г. е могъл да създаде три измерен „щит” или „купол” формиран от 2 или повече предавателя изпращи широкоспектърни скаларни лъчи свързани заедно над целта в полуокръжна форма. Вместо да причинят взривяване на мишената, което би станало с по тесни и интензивни пресечени лъчи , по-широкия и обхващащ лъч може да формира голяма плазмена обвивка над нещо, което трябва да бъде защитено.
 
Това може да действа като електрическо силово поле с форма на купол, който може да причини на всичко, което влезе в него да стане технологично неоперативно и да умъртви пилотите на идващите летателни обекти унищожавайки тяхната нервна система и/или да взриви идващи ракети, самолети или танкове.

Множеството слоеве могат да бъдат изградени от различни видове плазма, което би осигурило нищо да не може да премине през защитения земен или въздушен обект. Руснаците могат да направят щит на Тесла широк до 200 мили. Тези огромни светещи плазмени щитове са били виждани от моряци в океаните от време на време, тъй като различните държави тестват своите скаларни технологии в тайна.

Тесла още през 20-те години на XX в. създал глобуси или куршуми от плазма използвайки пресечени скаларни лъчи, изсмуквайки енергията от въздушното пространство в „студена експлозия” и замразявайки я по този начин или изпращал огромна топлина в нея за да гори като мощен лазерен лъч. Тези мощни лъчи могат да пътуват през земята и да създават земетресения в срещуположната точка. Тесла експериментирал и с това.

Хиперпространствената приливна енергия (потенциали) тече като вълни в морето от интензивна сила. Обаче, когато енергията е създадена изкуствено това може да бъде направено в различни режими като пулсов режим, режим за енергийно извличане или експлозивен режим. Ако два пулса се срещнат експлозивното извличане ще причини рязко охлаждане и цялата загрята енергия ще бъде извлечена от въздуха обратно в предавателя.

Това може да замрази всичко и всеки. То предпазва машините и сградите, но не и хората. Ако горящата енергия е изпратена към мишената ще се получи детонация подобна на ядрената, защото енергията ще унищожи ядрата на атомите. Множеството скаларни вълнови режими и честоти могат да бъдат съединявани в един лъч.

Глобусите на Тесла, могат да бъдат правени малки или големи и във всякакви разнообразни честоти и да бъдат насочвани към мишената от 2 или повече скаларни предавателя. Малки глобуси с интензивни честоти могат да бъдат насочвани към множество едновременно идващи мишени причинявайки големи експлозии.
 
От друга страна, много по-голям, но не толкова интензивен глобус може да накара електрониката в самолет, хеликоптер или ракета да се повреди и мишената да се разбие на земята. Тази технология е била използвана много пъти, за да се свалят самолети или хеликоптери като се ползва портативна скаларна базука носена от скрит терорист или войник. Виетнамците и руснаците са използвали тази технология във Виетнамската война срещу американски летателни обекти.

Много самолетни катастрофи с неясни причини се дължат точно на това. Тези руски портативни базуки са били използвани от сърбите срещу американски хеликоптери по време на Босненската война. Руснаците са използвали скаларни технологии и срещу афганистанците по време на войната с тях. Някой може да се чуди дали на това не се дължат многобройните падания на американски хеликоптери в Афганистан и Ирак.

Скаларните вълни могат да се използват за недосегаема комуникация вътре в нормална вълна носач. Изкуствените потенциали могат да бъдат използвани за двустранна комуникация с подводници, самолети и кораби. Скаларните вълни могат да се използват за подслушване на нормални комуникации дори когато те са криптирани.

Те дори могат да унищожат оборудването на врага ако искат, използвайки заключен режим, за да намерят източника или просто да продължат да подслушват. Радарната невидимост може да бъде постигната чрез поставянето на множество предаватели около нещо, които да направят сферична заглушителна обвивка за честотата на търсещия радар. Нищо във въздуха не е в безопасност при наличието на скаларни оръжия както и нищо на земята, защото може да се проникне във всяка сграда и вътрешността й да бъде унищожена от тесни или широки пресечени лъчи. Няма къде да се скриете.

Скаларните лъчи могат да бъдат изпращани от летателен обект или сателит от правителствените НЛО-та на Русия, Британия, Австралия и САЩ. Те могат да бъдат изпращани и от НЛО, които нацистите тайно разработили в Германия по време на Втората световна война и които били прехвърлени към техните подземни бази в Антарктика и цяла Южна Америка преди края на войната.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
6. Скаларни лъчи срещу отделни личности

За да бъде унищожена нервната система на някой човек и той да бъде убит на място е нужно скаларното оръжие да бъде нагласено на пулсов режим с голям интензитет. Това ще унищожи всяка жива клетка, бактерия и всички микроби, така че тялото ще се свлече незабавно на земята и няма дори да се разложи за 45 дена. Няма да има нищо живо, което да се разложи.

Цели групи хора могат да бъдат убити по този начин, дори и в радиус от 50 мили при максимална мощност. Скаларни лъчи настроени на по-ниска мощност могат да оставят човек в безсъзнание, който да бъде хванат на по-късна дата за разпит. Пресечени скаларни лъчи могат да покрият голяма гама от цели от нещо на обратната страна на Земята, до нещо под морето или под земята. Дори метала няма да може да служи за преграда тъй като може да бъде включен режим за омекване на метала. Скаларните лъчи могат да бъдат включени в рентгенов режим и на монитора може да се види какво има в обект под морето, под земята, както и във всяка сграда. Това се нарича радар за дистанционно виждане.

Всичко в небето може да бъде незабавно унищожено дори от една държава в друга. Всичко от което една държава има нужда за да унищожи каквото и да е в небето в територията на вражеската държава е да постави 2 или повече скаларни предавателя, които да формират скаларно-вълнова интерферентна решетка където щита е заключен над държавата във високо интензивен режим и това ще унищожи всичко което навлиза в периметъра.

Това може също да унищожи всичко по море и да детонира мини. Руснаците главно използват техните интерферентни решетки над САЩ за да контролират климата, придвижвайки топъл или студен въздух и когато въздушните маси се срещнат се образуват бури, урагани, поройни дъждове или ако желаят суша.
 
Земетресенията могат да бъдат създавани така както и изригването на вулкани според Том Биърден. Влагата може да бъде доставяна от океаните навътре в континента и студен въздух от север да бъде придвижван на юг. Силни гръмотевични бури могат да бъдат създавани. Той твърди също че през 1989 г. японските секти Язука и Аум са взели под наем скаларни технологии от руснаците за да си правят климатични експерименти в САЩ.

Америка обаче може да се брани и да отвръща със своите собствени скаларни оръжия. Могат да се свалят тихо пасажерски самолети като се праща нискочестотен скаларен лъч, който да повреди двигателя като се използват квадратите на интерферентната мрежа или портативни скаларни базуки, които да се целят в хеликоптери или всякакви други летателни апарати. Морските кораби могат да бъдат атакуване през техните корпуси, а морски мини да бъдат детонирани. Всеки летателен апарат или сухопътна машина включително танкове могат да бъдат атакувани с портативни скаларни оръжия. Танковете дори лесно могат да бъдат унищожени с тях.

Том Биърден твърди че руснаците и американците тихо и тайно си свалят самолетите едни на други от 80-те години насам. Руснаците са сваляли американски самолети във Виетнам. Освен това руснаците редовно свалят американски сателити с помощта на руско произведени НЛО оборудвани със скаларни оръжия.

Между 1977 г. и 1982 г. Русия е свалила доста американски сателити. По това време те са искали пълен контрол над небето и са поставели сателити убийци оборудвани с лъчеви оръжия които да свалят американските сателити и дори и космическите совалки. Том Биърден твърди че всички ранни американски космически совалки са били свалени от руснаците а техни дубликати са се приземявали от друга база.
 
Американците хвърлили всички сили за да развият бързо своите лъчеви оръжия за да се защитят от руснаците и накрая успели да свалят няколко руски НЛО оборудвани с лъчеви оръжия. След това двете държави си разменили и по някой друг свален пътнически самолет.


7. Скаларен контрол над съзнанието

В началото на 70-те години стотици затворници в съоръженията Гънинстън на щатския затвор в Юта били подложени на скаларно-вълнов контрол над съзнанието. Затворниците се опитали неуспешно да се противопоставят в съда. Университета в Юта изследвал по това време как скаларните вълни могат да накарат мозъка да чува гласове, да наслагват и имплантират мисли в мозъка както и чрез тях да се четат мисли. Те разработили също и очни импланти. През 1988 г. скаларни вълни били използвани да тестват подсъзнателни гласове в главите на двама затворници от Юта.

В затвора Дрейпър в Юта, човек с име Дейвид Фратус твърдял през 1988 г., че чува гласове през вътрешните си уши толкова чисти, все едно има стереослушалки. Имплантираните жертви на американския правителствен мозъчен контрол са подложени на това да чуват изкуствени гласове в главите си, които се пращат със скаларен лъч чрез сателит и през HAARP предавателите се предават на GWEN кулите пласирани приблизително на всеки 200 мили в САЩ.

Много от съобщенията предадени на тези жертви на американския контрол над съзнанието идват от извънземни със „съобщение за човечеството”. Тези „извънземни съобщения” били първо дадени на затворници в Юта и те всички приели едни и същи съобщения.
Руснаците, имайки предимство в декодирането на мозъка, могат да изпращат подсъзнателни съобщения чрез сателит над цели държави на техния собствен език като използват скаларни вълни толкова неуловими, че жертвите считат че това са техни собствени мисли. Те могат да накарат човек да си помисли че „Бог” му говори, а могат и да му насадят самоубийствени мисли. Има вълнова дължина свързана със самоубийствата.
Счита се че руснаците и израелците правят това чрез уебсайтове за контрол над съзнанието. Освен това американците използват тези подсъзнателни съобщения за да вкарват „гласове в главата” (което включва и тези с поставени импланти от ЦРУ или военните), които са уж от „извънземни” или „Светия Дух”. Тези гласове обикновено предупреждават за идващо Второ пришествие и че планетата трябва да се евакуира, както че и човека е бил „избран”.

Само определени хора могат да прихванат тези съобщения в зависимост от това дали има импланти (които предават съобщенията в главата) или пък са просто естествени телепати. Минерала селен, когато е поглъщан отвъд нормалните стойности се счита че увеличава капацитета да се чуват гласове в главата. А някои раси имат по-висок праг на чуваемост и могат да прихващат синтетична телепатия изпратена през атмосферата в по-голяма степен отколкото другите.

Руските скаларни предаватели се наричат „Кълвачи” защото имат трансмисии приличащи на почукване, които се засичат на радиочестотата. Те имат технологията да изпращат подсъзнателни съобщения директно в подсъзнанието на човека, заобикаляйки мозъка и могат драстично да повлияят мислите, зрението, физическото състояние, емоциите и съзнателното състояние чрез изпращане на подобни сигнали дори и от голямо разстояние. В края на 60-те години руснаците разбиват генетичния код на човешкия мозък.

Той имал 44 цифри и употребявал 22 честотни гами през целия ЕМ спектър. Но само 11 от честотните гами били независими. Руснаците установили че могат да накарат човек да направи нещо просто чрез изпращане на подсъзнателни съобщения в тялото му заобикаляйки ушите.

Поне 16 от руските скаларни предаватели „Кълвачи” са били виждани да имат 10 херцова модулация. 10Hz се използва за да се поставят хората в хипнотично състояние. Руснаците могат да манипулират настроените на всеки в радиус от 75 мили чрез циркуларно поляризирана антена и се забелязва че телата на хората прихващат „новия” режим на изражение. Ако им се пусне „спяща” честота – всички бързо ще се почувстват уморени и ще заспят.


8. Американската мрежа за масов контрол над съзнанието

Според книгата Проект L.U.C.I.D от Текс Марс, Джон Сейнтклеър Аквей твърди че американската агенция за национална сигурност (NSA) е имала най-развитите компютри в света още от 60-те години.

Мисията на NSA – Разузнавателни Сигнали (SIGINT) използва скаларни вълни за покритие на САЩ като одеало и може безжично да се включи към всеки компютър в САЩ и да чете съдържанието. Освен това могат да се следят хора по електрическите потоци в техните тела, които излъчват определена „сигнатурна честота”.

Това е възможно защото всичко в природата излъчва скаларни вълни под прав ъгъл от нормалните електромагнитни вълни. Те могат да бъдат търсени и следени и не могат да се ограничат с време и пространство. Честотата на определен човек може да бъде складирана на суперкомпютър и така да бъде следена навсякъде.

Могат да изпращат също подсъзнателни думи изпратени със скаларни вълни които са също неуловими и човека ще помисли че са негови мисли. NSA използва тайна програма (разработена след програмата за контрол над съзнанието MK-ULTRA от 50-те години), която се нарича „Радиационно Разузнаване”.

Научните изследвания в тази област са скрити от публиката и има международни споразумения на разузнавателните агенции тази технология да бъде пазена в тайна. Използвайки подобна технология NSA записва и декодира мозъчни карти на различни хора – стотици хиляди за цели свързани с националната сигурност. Използва се още от военните за връзка между мозъка на някой с компютър.
 
Активността в говорния център на мозъка може да бъде преведена във вербални мисли, а активността на визуалния кортекс може да бъде показа на видео монитор. Оператори на NSA могат да видят какво обекта вижда. Визуалната памет може също да бъде видяна и NSA може да пласира образи директно във визуалния кортекс, заобикаляйки очите и оптичните нерви.

Когато мишената спи, тайни образи могат да бъдат инсталирани в мозъка по време на REM-фазата на сън за цели свързани с мозъчно програмиране. Говор, 3D звук и подсъзнателно аудио могат да бъдат изпратени до слуховия кортекс на мозъка заобикаляйки ушите. Това „Дистанционно Неврално Следене (ДНС) може напълно да промени възприятията на някой човек, неговото настроение и двигателен контрол.

Различните мозъчно-вълнови честоти са свързани с различните части на тялото и когато правилната честота която трябва да активира определена част на тялото бъде изпратена – човека е безсилен да я спре. По този начин може да бъде предизвикана болка при жертви на мозъчен контрол след като се вземе на прицел някоя секция на тялото. За това говорят много жертви на контрол над съзнанието, придружени с „гласове в главата” от операторите които са ги питали дали боли и всичко се е правело дистанционно без никакъв физически контакт с жертвата.

Според Аквей има безжична скаларно-вълнова мрежа за следене в САЩ от 40-те години. Той казва как се прави това чрез дигитално декодиране на предизвиканите „потенциали” (виж подробности за потенциалите в първата секция) в гамата 30-50Hz, 5 миливата електромагнитни емисии от мозъка. В тези емисии се виждат моделите на предизвиканите потенциали.

Всяка мисъл, реакция, двигателна команда, слухово събитие и визуален образ в мозъка има кореспондиращ „предизвикан потенциал” или низ от „предизвикани потенциали”. Те могат да бъдат декодирани в конкретни мисли, образи и звуци в мозъка на мишената. Когато на жертвата се пратят сложно кодирани сигнали заобикалящи очите, оптичните нерви и ушите неясните образи се появяват като течащи 2D образи в мозъка. Звукови халюцинации могат да бъдат предизвиквани и да създават шизофрения.

Честотите на които мозъчните зони отговарят варират от 3Hz до 50Hz. За всяка мозъчна зона се използват следните

Мозъчна зона:
Биоелектрична Резонантна Честота: информацията достига чрез модулация
- 10Hz: Кортекс за двигателен контрол: Двигателно импулсна координация
- 15Hz: Звуков кортекс: Звук който заобикаля ушите
- 25Hz: Визуален кортекс: Образи в мозъка заобикалящи очите
- 9Hz: Чувствителност: Фантомно чувство на докосване
- 20Hz: Мозъчен център: Наложени подсъзнателни мисли. Само NSA модулира тази сигнална гама в предизвикани потенциали или скаларни носачи.

Има около 100 души работещи 24 часа дневно за NSA във форт Мийд над програмата за „Дистанционно Неврално Следене” (ДНС).

Аквей след като бил тормозен с подобни технологии от NSA завел дело срещу тях. По време на процеса той отново бил тормозен с 3D звук, а неговите сподвижници също били тормозени по този начин, за да го изолират. Срещу NSA не били взети никакви мерки в заведеното дело през 1991 г.

През 1967 г. „международно известен учен” и Кристофър Хилс, експерт по махала комуникирали с извънземни.
 
(Не се знае кой точно е бил учения, но по едно време Хилс и Пухарич работили заедно с медиума Ейлин Гарет като Пухарич комуникирал с извънземни наречени – Деветте. Същите извънземни свързани с Билдербергите (световни лидери и кралски особи), които от своя страна диктуват събитията на планетата.)
 
Накратко това което извънземните казали на Кристофър Хилс, е че те комуникират с нас чрез модулирани радиовълни между 10 000 и 20 000 цикъла под познатия електромагнитен спектър. Във вълната носител чрез амплитудна модулация премесена с честотна модулация. Едноканална енергия, мощност на трансмисията по-малка от 25 вата. Естествената земна вълна, която мозъка модулира е вълна, която резонира между земята и йоносферата.

Всички хора влияят на йоносферата по този начин. Свързано е с отразяваща техника. Мозъчната модулация се състои от импулси близки до тези познати като нервни импулси. Двама души могат да използват това. Свързано е с нещо близко до нискочестотен радар и до ултразвукови техники, но по-ограничено. Смесена електроакустична вълнова функция. Електромагнитната вълна причинява ултразвукова трансдукция в човешката тъкан.
Мозъчното излъчване има звуков компонент и зависимо от медиума през който пътува. Учените си спестяват месеци работа. Сега HAARP пробива йоносферата, световния мозък, като микровълнов нож правейки хирургически рани и унищожавайки мембраната, която съхранява резервоара от данни акумулиран през цялата земна история.
HAARP вече е пробил дупки в йоносферата с големина 360х30 мили.


9. Причиняване на болести със скаларни вълни

Том Биърден пише също че има още по-развита форма на скаларно оръжие позната като „квантов потенциал” и е разработвано от САЩ, Русия, Китай, Израел и вероятно Бразилия. Тези оръжия успяват да наподобят сигнатурата или честотата на болестта като я пресъздават на скаларен носач. Всяка болест може да бъде вмъкната в човешката клетъчна система използвайки честоти в обхват от ултравиолетовия до инфрачервения.
Цели населения могат да прихващат нови болести и да им се причинява смърт чрез активиране на латентни болести с помощта на квантовия потенциал в определени зони. Могат да се предизвикат също симптоми на радиационно отравяне, химическо отравяне, бактериални инфекции и дори да се постигнат ефектите на някои наркотици включително халюциногените. Всичко това става с помощта на невидимите скаларни вълни, които плуват в хиперпространството на етерното море.
Те проникват направо в имунната система или етерния двойник на физическото тяло.

На сайта www.freedomdomain.com човек с име Казначейев открил че болестите могат да се дължат на скаларните предаватели „Кълвач” в близкия ултравиолетов обхват. Експерименти правени в университета в Марбург в западна Германия успели да дублират тези експерименти за причиняване на болести в инфрачервения обхват.

Д-р Поп от западна Германия след като анализирал виртуалната главна контролна система на клетките, открил че скаларния виртуален поток от частици, който определя генетичния модел на клетките може лесно да бъде вкаран чрез скаларни техники, за да причини болести и клетъчни разстройства при желание.


10. Скаларните технологии на Тесла били тайно продължени от Русия и нацистите

Американското правителство отхвърлило енергийния проект без жици на Тесла и го оставили без пари. Русия и Германия обаче искали той да работи за тях. Тесла им отказал, а според Престън Никълс той фалшифицирал своята смърт през 1943 г. и отишъл в Британия.
Оттогава има яростна битка между руснаците и германците да развият скаларна технология. Русия получила предимство и получила знание как скаларните вълни могат да бъдат изтегляни от хиперпространството. Те изпратили свой агент да търси човек в Юта, който построил машина, която правела това в Юта. Съветският агент унищожил устройството след като научил как то действа.
Мъжът с име Т. Х. Морей научил за „етерното море” на Тесла и направил скаларен интерферометър. Германия развила антигравитационна технология през 1939 г. чрез обратно проектиране на катастрофирало НЛО. До Втората световна война те били водещи в света в радарните и инфрачервени науки както при радаропоглъщащите материали и радарно пресечни секции.
Някои водещи западни експерти мислят че те са разработили радарно пресечни секции отвъд дори днешните западни стандартни, но това вероятно се дължи на извънземна подкрепа, която се е оказала решителна. Германците използвали обратно-времеви вълни, които карали скаларната вълна да последва и отговори на източника приел нормална електромагнитна вълна.
По време на Втората световна война най-добрите нацистки учени избягали до база, която били разработили тайно в Антарктика, като взели провизии от Южна Африка, както и от германските поселения в Аржентина, Чили, Парагвай, Перу, Уругвай и други латиноамерикански държави. След войната американците прехвърлили останалата част от най-добрите нацистки учени в САЩ, а остатъка получили СССР, Франция и Британия.
Руснаците били много ядосани че американците са взели каймака на нацисткия научен мозък и през 1946 г. прибрали по-голямата част от източногерманските учени и техници. Около 275 000 души заедно с техните семейства били закарани в СССР.
До 1950 г. руснаците разработили обратно-времеви вълни. Те принудили заловените германци да им построят флотилия от антигравитационни чинии оборудвани с лъчеви и скаларни оръжия. В Антарктика, нацистите притежавали „Смъртоносния Лъч” на Тесла, способен да изпрати смъртоносен лъч дори на Луната и да нажежи определена точка там ако се прицели в нея. Смъртоносният Лъч се свързва с модерните днешни лъчеви оръжия.
Според Ал Биелек, руснаците имали лъчеви оръжия, които можели да стрелят на хиляда мили в космоса и те ги използвали за да свалят НЛО в радиус от 200 мили от тяхното небе. Американците имали също много лъчеви оръжия и те също сваляли НЛО. Очевидно има война в космоса, а американците и руснаците тайно са се обединили за да участват в нея.
Не е много ясно кои са притежателите на НЛО, но някои считат, че нацистите в Антарктика са почти недосегаеми с техните супер-оръжия.


11. Има ли тайна война в небето?

Япония притежава скаларни оръжия и се е обединила с Русия, за да ги разработи. През 1991 г. според Хари Мейсън, руския президент Горбачов, предложил да даде под наем на японците супер-секретни интерконтинентални скаларни оръжия, способни да предизвикат земетресения за 900 милиона долара, които те използвали в СССР от 60-те години.
Том Биърден пък твърди, че са им ги дали още през 1989 г. Бил учреден съвместен руско-японски университет, който да разработва новите оръжия с японски микрочипове така че да са по-силни от американските и заедно да управляват света. След като тесла „умрял” през 1943 г. неговите книжа били изпратени в музея на Тесла в Югославия, откъдето японците придобили знание относно тези технологии.
Скаларните технологии били разработени от японски учени с коефициент на интелигентност по-висок от този на Айнщайн. Те също както и американците тествали своите скаларни оръжия в покрайнините на западна Австралия като вероятно са използвали база на Антарктика през която са изпращали скаларни вълни до техния австралийски предавател, за да предизвикват земетресения и да правят сфери на Тесла.
Японските скаларни учени са свързани с различни култове и считат че японския император трябва да управлява планетата и имат полица за строго отмъщение над бивши врагове, която да кулминира във „Финална Война” срещу западна Европа и ислямския свят. Японската секта Аум и Якудза все още ползват под наем руски скаларни предаватели и ги използват да си правят опити с климатични промени над Америка.
Биърден твърди, че на японците понякога може да им се позволява от руснаците да свалят самолети. Членовете на култови японски общества са свързани с такива в Северна Корея. Руснаците правят климатични експерименти над Америка от 60-те години използвайки своята интерферентна решетка, за да се целят в определени зони.


12. Кой още развива скаларните технологии на Тесла?

За разлика от западните университети, източна Европа и Русия винаги са включвали скаларните изследвания на Тесла открито в своите учебни програми и така те изградили множество съоръжения за производство на скаларни предаватели навсякъде в СССР започвайки от 50-те години. Това било допълнително ускорено когато били хванати източногермански учени да работят за тях и да ги изведат до космическата ера, давайки им НЛО оборудвани със скаларни и лъчеви оръжия. НЛО дори имали маскираща технология. Американците въпреки че имали нацистки учени, които да работят за тях след войната в Зона 51 над антигравитацията, не осъзнали колко напред са вече руснаците със своята скаларна технология, докато не открили че са тайно атакувани от тях през 50-те години без дори да могат да ги засекат.
През 1960 г. съветския премиер Хрушчов, обявил на света че те имат „супер-оръжия”. През 1963 г. те умишлено унищожили американска ядрена подводница със скаларни оръжия близо до Пуерто Рико. На следващия ден над падината на Пуерто Рико руснаците използвали скаларни оръжия в различен режим, за да произведат гигантска подводна експлозия.
САЩ били безпомощни срещу непознат вид оръжие. През 1965 г. Голямата Пясъчна Пустиня в Западна Австралия била картографирана и избрана от американското правителство за скаларни тестове. Въпреки че „официално” книжата на Тесла били пазени от ФБР след като той умрял и били с етикет „строго секретно”, за да не попаднат в ръцете на врага, Тесла предал цялото свое познание и изследвания на млад американски физик, 2 седмици преди да умре през 1943 г.
Американските военни в западна Австралия тествали пресечени скаларни лъчи насочени в земята за да предизвикат земетресения и създали сфери на Тесла от пресечени скаларни лъчи в небето. Пайн Гап – секретната подземна американска военна база има 2 скаларни предавателя и те също имат поне още един в Екзмът – северозападна Австралия. Други скаларни трансмитери на САЩ освен тези в самата държава има в Аляска, Пуерто Рико, Гренландия, Норвегия и Антарктика.
Въпреки че вече много държави имат скаларни оръжия, тези които нямат могат лесно да бъдат атакувани и никога да не разберат причината за техните експлозии, контрол над съзнанието и променен климат. Все повече държави искат да придобият скаларни технологии, за да се защитят.
Освен това те могат и да предположат или дори да знаят със сигурност че са подложени на скаларна атака, но няма да имат представа, кой я е извършил. Познатите държави, които разполагат със скаларни оръжия са:

Америка, Аржентина, Австралия, Бразилия, Китай, Франция, Германия, Израел, Япония, Русия, Южна Африка, Тайван, Великобритания... както и различни поселения на нацисти опериращи в Антарктика и навсякъде в Южна Америка.

Не е ясно как Бразилия се сдобила със скаларни оръжия и такива с квантов потенциал, но бразилците имат извънземна технология от известно време. Ватикана също притежава секретна технология и се счита, че те имат база в Южна Африка за секретна космическа програма.
Има подробно описание за бразилската космическа програма в една моя статия от 40 страници в книгата Вселенска Съблазън, Том 3. В нея също са включени китайските и японските оръжия както и подробности за атаките на Русия над САЩ и особено за совалките и технологиите на нацистите в Антарктика. Други също може би ги притежават – като Украйна и Северна Корея, но досега няма доказателства за тези държави.

Дори в алтернативната преса няма достатъчно информация за скаларните оръжия и дори онлайн няма почти нищо в конспиративните сайтове.
Въпреки това те са може би най-застрашаващите оръжия на планетата познати досега.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
      Шокиращи факти за сателитното наблюдение


Незнайно за мнозина сателитите могат да извършват удивителни и дори страшни неща.

Това не трябва да идва като изненада ако се погледне през призмата на огромните усилия хвърлени в сателитната технология от времето на съветския сателит „Спутник” изстрелян през 1957 г. и причинил паника в САЩ.

Шпионски сателит може да следи всяко движение на човек, дори когато „мишената” е на закрито или дълбоко във вътрешността на сграда или пък пътува с голяма скорост на магистралата с кола при всякакво време (облачно, дъждовно, буреносно).

Няма място на земята където да се скриете. Нужни са само 3 сателита, които да покрият света с капацитет за засичане. Освен следенето на всяко едно действие на човек и предаването на данните на компютър на Земята, невероятните сили на сателитите включват четенето на мисли на човек, следенето на разговори, манипулиране на електронни инструменти и физически отстраняване на някой с лазерен лъч.

Дистанционното четене на мисли чрез сателитна технология е доста странно, но все пак се прави. В момента то е реалност, а не химера или футуристична дистопия (негативна утопия).

За тези които не вярват на описанието ми на сателитното следене просто ще цитирам една стара и вярна римска сентенция: Времето разкрива всичко (Tempus omnia revelat).

Колкото и невероятни и тайни да са възможностите на сателитите все пак прозаичната сателитна технология дава доста сведения в ежедневния живот. Сателитният бизнес е спечелил 26 милиарда долара през 1998 г. Можем да гледаме трансконтинентални телевизионни предавания „чрез сателит”, да провеждаме телефонни разговори на далечни разстояния препредавани чрез сателит, да бъдем информирани за облаците и времето чрез сателитни снимки показвани по телевизията и да намиране географските посоки чрез помощта на сателити и GPS (Глобална Позиционна Система).

Но зад фасадата на полезната сателитна технология се крие кутията на Пандора на подмолната технология. Шпионските сателити в противовес на сателитите за цивилни цели нямат почти никаква цивилна употреба освен може би да следят врага или разни криминални групи.

С оглед на засичането на разни неща от космоса, Форд Роуан автор на „Техношпиони” пише:

„Някои американски военни сателити са оборудвани с инфрачервени сензори, които могат да засекат топлина произведена на земята от камиони, самолети, ракети и коли, така че дори при облачно време сензорите могат да проникнат през облаците и да произведат модела на източника на топлина на ТВ екран. По време на войната във Виетнам са били използвани инфрачервени сензори, които да засичат индивидуални вражески войници, които вървят по земята.”

 
Използвайки тази референция можем да определим 1970 г. като приблизителна дата за започване на сателитното наблюдение и края на възможността за уединение на някои хора.

Правителствената агенция която най-сериозно е замесена в технологиите за сателитно наблюдение е ARPA (Advanced Research Projects Agency) – Агенция за Изследване на Напредничави Проекти – подразделение на Пентагона. НАСА се занимава с цивилните сателити, но няма ясна разграничителна линия между цивилни и военни сателити.

 
НАСА изстрелва всички сателити или от Кейп Кенеди във Флорида или от Военновъздушната база Вандерберг в Калифорния независимо дали сателитите се управляват от военните, ЦРУ, корпорации или самата НАСА. Много е трудно да се направи бързо разграничение между правителствени и частни сателити; изследванията на НАСА често се прилагат към всички видове сателити.

 
Нито АРПА или НАСА правят сателити; вместо това те се подписват под технологията докато различни корпорации произвеждат хардуера.

 
Корпорации свързани със сателитния бизнес включват:

 

· Lockheed

· General Dynamics

· RCA

· General Electric

· Westinghouse

· Comsat

· Boeing

· Hughes Aircraft

· Rockwell International

· Grumman Corp.

· CAE Electronics

· Trimble Navigation

· TRW

 

Шпионските сателити вече били действащи и нарушаващи правата на хората за уединение, когато президента Роналд Рейгън предложил неговата „Стратегическа Отбранителна Инициатива” или „Звездни Войни” в началото на 80-те години, дълго след като Ракетната Кубинска Криза от 1962 г. демонстрирала военната полза от сателитите.

Програмата „Звездни Войни” е трябвало да сложи щит на САЩ от ядрени ракети, но свалянето на ракети със сателитни лазери се оказало неприложимо и много учени и политици критикували масивната програма. Въпреки това „Звездни Войни” дала огромно ускорение на следящата технология и това което се нарича технология „черна чанта”, като четене на мисли и лазери, които могат да убият някой дори да е вътре в сграда.

Било е заложено от самото начало с тази технология да се злоупотребява и нито една група не се бори тази нова и ужасяваща технология да стане предмет на демократичен контрол.


Един дипломат от ООН казва:

„Звездни войни” нямаше за цел да създаде рай на Земята, но за сметка на това може да създаде ад на Земята.”

Типичният американец в действителност няма защо да се страхува, тъй като шанса да бъде предмет на сателитно следене са малки. Защо някой би искал да следи друг през сателит може да изглежда неясно от начало, но за да отговорите на този въпрос трябва да осъзнаете, че само елита има достъп до сателитните ресурси.


Само богати и с власт хора могат дори да си помислят да сложат някой под сателитно наблюдение докато средната или работещата класа няма да знае дори откъде да започне. Въпреки че достъпът до сателитно наблюдение е главно функция на богатството и властта, не трябва да заключваме че само хората без власт попадат под наблюдение. Може би тези които попадат са главно без власт, но богатите и известни хора са по-интересни цели, така че въпреки властта си да отстояват изключителното нарушаване на тяхното уединение, някои от тях стават жертва на сателитното наблюдение.

Нито едно твърдение за сателитно следене не бива да се отхвърля априори.

Трудно е да се изчисли колко американци се следят чрез сателити, но ако има 200 работещи наблюдателни сателити (често срещано число в литературата) и ако всеки сателит може да следи 20 човешки цели поне 4 000 американци могат да бъдат под сателитно наблюдение. Обаче възможността за следене на сателита на много хора едновременно е още по-трудно да бъде изчислена, отколкото броя на сателитите – може да има връзка с броя на транспондерите на всеки сателит като транспондерът се явява ключовото устройство за приемане и изпращане на информация.

Едно общество хванато в клещите на „националната сигурност” задължително се държи на тъмно относно тези неща. Но е очевидно че ако един сателит може да следи едновременно 40 или 80 човека, тогава броя на потенциалните жертви на сателитното следене ще стане двоен или четворен.

Ето откъси от литература, която предоставя поглед върху демоничната технология на космическата ера.
 

Един сателитен доклад казва че:

„Една от оригиналните концепции на сателитната система „Брилянтно Око” била свързана с дълговълнов инфрачервен фокусен детектор, който изисква периодична експлоатация близо до 10 градуса по Келвин”.

Следящият сателит използва факта че човешкото тяло излъчва инфрачервена радиация или излъчваща топлина; според професор Уилям Е. Бъроуз, автор на „Дълбоко черно”:


„Инфрачервеният образ ще премине през скенера и ще регистрира на свързаното устройство реда по който да се формира инфрачервената картина, която след това ще бъде усилена, цифровизирана, криптирана и изпратена към Земята.”


Има различни мнения относно това дали инфрачервената радиация може да бъде засечена при облачни условия. Според един изследовател има начин да се заобиколи това потенциално препятствие.


„За разлика от сензорите, които пасивно наблюдават видимата светлина и инфрачервената радиация и които се блокират от облаците и имат проблеми през нощта, радарните сензори ефективно излъчват микровълни които могат да преминат през облаците и да работят по всяко време на денонощието.
 

Същият човек съобщава през 1988 г. че:

„Практическите ограничения на постижимата резолюция за един сателитно базиран сензор са въпрос, по който може да се спори, но е около 10 до 30 сантиметра. След това атмосферните състояния стават проблем.”


Но дори по времето по което тя е писала това, сателитната резолюция до всеки подпиксел е била много по-прецизна като е ставало въпрос за милиметри – факт, който е много по-разбираем когато имаме предвид огромното усложняване на сателитите, което се отразява на инструменти като мулти-спектрални скенери, интерферометри видими инфрачервени радио измерватели. Крио-охладители и водородо абсорбиращи лафети.

Вероятно най-зловещия аспект на сателитното следене е и най-зашеметяващото. Това е четенето на мисли.

Още през 1981 г. Г. Хари Стайн (в своята книга „Конфронтация в космоса”), пише че компютрите са „прочели” човешките мозъци чрез дешифриране на данните от електроенцефалографите.

Ранната работа в тази област е обявена от DARPA (Агенция за Изследване на Напредничави Проекти за Отбрана през 1978 г.). Електроенцефалограмите са груби сензори за невралната активност на човешкия мозък и оперират на базата електрически ток в кожата. Магнитоенцефалографите от тогава са се развили като използват, високочувствителни електромагнитни сензори. Те директно могат да картографират мозъчната неврална активност дори през костите на черепа.


Отзвука на видимите части на мозъка са били картографирани от Кауфман и други в университета Вандербилт.


Работа вече може би се върши относно картографирането на невралната активност на други части от човешкия мозък чрез използването на магнитноенцефалографски техники. Не е нужно да се правим на гледачки, за да предвидим че невралната електромагнетична активност на човешкия мозък ще бъде напълно картографирана до 10 години и че кристалните компютри могат да се програмират да дешифрират електромагнитните нервни сигнали.
 

През 1992 г. Нюзуик съобщава че:

„С мощните нови устройства, които проникват през черепа и виждат мозъка в действие, учените търсят изворите на мислите и емоциите, генезиса на интелекта и езика. Те се надяват не след дълго да четат вашия ум”.

 
През 1994 г. учен отбелязва че:

 
„Съвременните техники за образ могат да обрисуват физиологически събития в мозъка, които придружават сензорните възприятия и двигателни функции, както и познавателните способности и речта”.

Аз вярвам че сателитите за следене са започнали да четат умовете или по-скоро са започнали да позволяват умовете на целите да бъдат четени още през ранните деветдесет. Някои сателити на практика могат да четат мозъка на човек от космоса.


Способите не са много ясни както цялата тази технология по принцип, но основната процедура е да се приведе канализирана енергия от скалпа в космоса, която да бъде свалена от големи огледала или призми и пратена в наземна станция, в която данните се слагат в компютър, който е програмиран с информация от науката за мозъчно картографиране.
 
Също част от сателитната технология е известният „Неврофон”, с който може да се манипулира поведението и описано от Хъксли в неговата новела „Прекрасен нов свят”.

 
Въпреки че нервофонът не се прилага все още за секс или по-точно казано подобен на нервофона инструмент е бил приспособен да се използва от сателитите и може да променя поведението чрез подсъзнателни аудио „предавания” – само че работи на друг принцип.


След като превърне звука в електрически импулси нервофонът предава радиовълни през кожата като те достигат до мозъка като пропускат ушите и черепния слухов нерв и карат мозъка да разпознае неврологичния модел все едно е било слухова комуникация. Често това става на подсъзнателно ниво. Човек стимулира с подобно устройство „чува” по много различен път.

 
Нервофонът може да направи така че глухите да „чуват” отново. Когато изобретателят кандидатствал за втори патент за подобрен нервофон, Националната Агенция за Сигурност опитала неуспешно да присвои устройството.

В допълнение сателита за наблюдение може да засича човешката реч.

Бъроуз казва че сателита може:
 

„дори да подслушва разговорите, които се провеждат дълбоко между стените на Кремъл”.

 
Стени, тавани и подове не са преграда за да се следи разговора от космоса.

 
Дори ако сте във висока сграда с 10 етажа над и 10 етажа под вас сателитното следене на вашата реч пак няма да бъде затруднено. Вътре или вън, при всякакви климатични условия, на всяко място по света, по всяко време на деня, сателит „паркиран” в космоса на геостационарна орбита (при която сателита се движи в тандем с ротацията на Земята и затова изглежда неподвижен) може да засече речта на човешка мишена.


Изглежда, както по принцип е при разузнаването, че само чрез укриване в недрата на укрепена с олово сграда може да се избегне аудио мониторинга чрез сателит.

 
Част II

 

Има и много други сили които сателита притежава като манипулиране на електронни инструменти и уреди като аларми, електронни часовници, телевизия, радио, детектори за пушек и електрическа система на автомобил.


Например дигиталната аларма на часовник, колкото и мъничка да е, може да бъде изключена от сателит от стотици мили нагоре в космоса. А електрическата крушка на лампа може да бъде изгорена с лазер от сателита. В допълнение уличните лампи могат да се пускат или спират по желание на някой който контролира сателита чрез електромагнитен лъч който обръща полярността на светлината.


Както и при другите способности на сателита няма значение дали светлината е под покрива или тон бетон – пак може да бъде манипулирана чрез сателитния лазер. Видовете сателитни лазери включват лазера със свободни електрони, рентгеновия лазер, неутралния фазов лазер, химико-кислородно йодния лазер и средно инфрачервения развит химически лазер.

Заедно с четенето на мозъка едно от странните приложения на сателита е да убие физически някой. Електронен сателитен лъч – използващ доста по-малко енергия за да се изстреля ядрена ракета може да „удари” някой на земята.

 
Сателитен лъч може също да бъде прихванат към човешка цел като жертвата няма да може да го избегне като бяга или шофира с кола и може да причини вреда чрез прилагане на напрежение в главата например.


Няма споменаване в сателитната литература на убийство, което е извършено чрез помощта на сателит, но самата възможност за това трябва да накара света да се замисли.

Има още една страховита сила която някои сателити притежават – манипулиране на човешкия мозък чрез подсъзнателни аудио „съобщения” (звук достатъчно нисък за да бъде чут от ухото съзнателно, който обаче въздейства на подсъзнанието).


За да накарате някой човек да направи това което искате няма значение дали жертвата е будна или спи. Съобщението може да се използва за да накара човека да каже нещо което вие искате да каже по начин толкова спонтанен, че никой няма да разбере че тези думи са замислени от някой друг; няма лимит на границите от идеи, които неподозиращ човек може да превърне в гласово изражение.


Човешката цел може да бъде накарана да се държи неприлично или друг човек около „целта” може да бъде накаран да говори неща които да обидят потенциалната жертва. Спящият човек от друга страна е по-уязвим и може да бъде накаран да направи нещо отколкото просто да каже нещо. Действие „подсказано” чрез подсъзнателно аудио съобщение може да бъде да се изтърколи от леглото и да падне на пода или да стане и да ходи наоколо в транс.
 

Въпреки това спящ човек може да бъде ангажиран в подобни действия само за около минута. Изглежда че обикновено до 1 минута той ще се събуди и „магията” ще се е изхабила. Трябва да се отбележи че въпреки че „хипнозата” на психоанализаторите е фалшива, несъзнателната или подсъзнателната манипулация на човешкото поведение е нещо истинско.
 

Но краткостта на подсъзнателните команди чрез сателит могат да се преодолеят чрез повече изследвания.

Психиатричното общество – казва Нюзуик през 1994 г. – обикновено се съгласява че подсъзнателното възприемане съществува; малка група дори смята че може да се използва за да се промени човешката психика.


Руският доктор Игор Смирнов, е един от учените, които изследват възможностите:

 
„Използвайки електроенцефалографи той измерва мозъчните вълни, после използва компютри да създаде карта на подсъзнателните и разнообразни човешки импулси като яд или нагон за секс. После чрез записани подсъзнателни съобщения той твърди че физически променя пейзажа чрез силата на внушението.”


Комбинирането на това изследване със сателитната технология – което вече отчасти е направено, може да предостави на използващите го възможността за перфектното престъпление.

 
С всички тези сателитни възможности може да се злоупотребява безнаказано. Сателита предоставя безпрепятствено бягство на извършителя. Дори ако жертвата се усети как е извършено престъплението никой няма да му повярва и ще бъде безпомощен да се защити.

 
Писателката Сандра Хочман предсказва това в началото на сателитната ера, въпреки че сериозно подценява сложността на технологиите, които са замесени:

„Всезнаещи и дискретни, сателитите се взират в нас от тяхната висока орбита и ни наблюдават всеки момент от нашия живот... От повече от 500 мили над Земята сателита може да види топка за тенис да я фотографира и да я изпрати обратно на земята като снимка толкова ясна, че все едно е правена на корта. Сателитите снимат и записват много неща... и предоставят тази информация на тихи места, където се използва по начини които ние не знаем. Уединението умря”.

Терора е тук и сега. Той не се намира в мозъка на някой ексцентричен учен или футуролог.


Със сателитното наблюдение в момента се злоупотребява. Хиляди американци са под сателитно наблюдение и тяхната лична свобода е ограничена. И в момента има много малки или никакви ресурси в битката срещу неравнопоставеността, тъй като технологията е доста по-напред от социалните институции.
 

Силите на сателитите както са описани тук, могат да доведат до тормоз над някой. Жертвата може да бъде бизнес или политически опонент, бивш съпруг, политически дисидент, нехаресван конкурент или някой по каквато и да е причина провокира омраза или презрение. След като целта стане „сигнатура”, тя може никога да не избяга от сателитните очи.


Докато мъчителите (тези с ресурсите да наемат сателит) желаят, жертвата ще бъде предмет на постоянно подробно разглеждане. Нейните движения ще се знаят, разговорите ще бъдат чувани, мислите също и целия живот предмет на фалшиво морализиране, ако мъчителят използва информацията която е придобил.


Един садист може да тормози жертвата си със звуци или аудио съобщения, директно предавани в неговата стая, физическо нападение с лазер, с подсъзнателни аудио съобщения, които нарушават съня или манипулират други хора около набелязаната жертва да казват неща, които емоционално ще стресират; с лазери, които изключват уличните лампи когато бива доближени; с изгаряне на крушки когато биват пускани от контакта; и по всякакъв начин с познанията придобити чрез всевиждащите очи и уши на сателитите.

Накратко човек с достъп до сателитна технология може да направи живота на своята жертва истински кошмар, жив ад.

Как можете да уредите някой да бъде предмет на сателитно наблюдение е тайна; дори може да бъде конспирация. Все пак има два основни начина: наблюдение чрез правителствен сателит и наблюдение чрез комерсиален сателит.

 

Според статия в списание Тайм от 1997 г.”

„комерсиалните сателити които настъпват са с орлов поглед който може да ви забележи – вас и вашата компаньонка във ваната”.


Журнала за Отбрана и Дипломация съобщава през 1985 г., че:

 

Цената на сензорите е по силите на всяка държава с интерес и високопроизводителни сензори са вече достъпни. Напредъкът при компютрите от четвърто поколение и скоро от пето поколение и паралелното обработване на информация държат ключа към бърза експлоатация на данните предоставени от космоса.

В допълнение Ню Йорк Таймс съобщава през 1997 г. че:


„комерсиалните шпионски сателити ще позволят на всеки с кредитна карта да се взира от небесата към именията на разни диктатори или задния двор на съседа ограден с високи огради.”


До днес – отбелязва още вестника – Министерството на Търговията е издало лицензи на 9 американски компании, някои със задгранични партньори, за 11 различни класове сателити, които имат различен обхват от разузнавателни възможности.

Но тази статия дискутира само фотографското разузнаване, при което сателитите снимат различни места на земята и пуска капсула съдържаща филм, който трябва да бъде намерен и обработен, докато шедьовърът на сателитна технология е снимане засичане на цели по земята в реално време. В момента индустрията се занимава здраво с минимализиране на сателитите за следене, за да спести пари и да ги позиционира така, че да запълни небето с повече сателити.


Трябва да се отбележи че въпреки че сателитите се споменават в тази статия заедно с различни технологии, сателита е най-важния компонент на космическото наблюдение, но не и единствения компонент.

Тъй като сателита е по-скоро пасивен той отразява в земна станция лъч от енергия съдържащ информация; гигантските огледала или призми на сателита извършват важното отразяване и по този начин един вид обединяват две точки на земята, точка А – земната станция и Точка Б – мишената.

Сателитите нямат на борда си електроенцефалограми, нервофон, устройство за картографиране на мозъка и други инструменти, които да се използват за зли цели.

Вместо това сателита е средство за предоставяне на информация така че когато се получи от техник в наземна станция тя може да се използва за четене на мисли, следене на разговори и т.н. Също самия сателит не чете сам мозъка на човека, това се прави от човек който е в специалната ситуация да има достъп до информацията която се сваля от сателита в наземната станция.

Така става ясно, че сателита в космоса е само една брънка – въпреки това много важна и неделима в технологията за сателитно следене. И досега няма никаква информация относно сателитите, която да дава отговор дали злоупотребата с него се ръководи от правителството или корпорациите или и от двете.


Повече показва това разкритие от автора на „Сателитно наблюдение” (1991 г.):

„Пускането на информация за шпионските сателити би разкрила, че те са били използвани срещу американски граждани. Докато мнозинството от хората подкрепят тяхната употреба срещу врагове на САЩ, повечето гласоподаватели биха сменили своето отношение относно разузнавателните сателити ако знаеха колко широко се използва шпионирането. По-добре е този експлозивен проблем да не излиза на бял свят.”

Малко хора съзнават погазването на правата на отделни американци чрез сателитното наблюдение и още по-малко са склонни да му се противопоставят, но ако не го направим 1984 – се приближава.

„С развитието на телевизията и техническите устройства да приемат и предават от един и същ инструмент личният живот свърши.”

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
Електронната идентификационна гривна
Последиците от „терористичните атаки” в Ню Йорк през 2001г. продължават да оказват  сериозно влияние върху цялата човешка цивилизация и нейното постепенно водене към тотален контрол.”Мерките за сигурност”, които се предлагат стават все по-нагли и безумни и граници вече почти не съществуват.Нещата почнаха да се развиват като класически фантастичен филм от 90-те години в който затворници носят специфични електронни гривни на ръцете си и чрез тях могат да бъдат контролирани при опит за бягство и дори умъртвени дистанционно.В името на вашата „сигурност” обаче технологични фирми загрижени за „вашата безопасност” искат да ви принудят да носите подобна гривна когато пътувате със самолет и във всеки един момент да  може да бъдете зашеметени ако „кривнете от верния път”.
Висш правителствен служител на департамента по вътрешна сигурност на САЩ е проявил огромен интерес към продукта на фирмата Lamperd Less Lethal, Inc, която представя и промоционално видео обясняващото „големите ползи” на своето изобретение.
Гривната ще:
• Служи вместо билет
• Съдържа лична информация за пътника
• Ще следи местоположението на всеки пътник и багаж
• Зашеметява по команда притежателя й  като напълно го неутрализира за няколко минути
Идентификационната гривна се предвижда да се носи от всеки пътник докато не напусне самолета.Всеки пътник ще бъде следен от правителствено финансиран GPS, съдържащ лична и поверителна информация и ще може да бъде зашеметяван чрез електро-мускулни смущения по преценка на персонала.
Дали американското правителство се интересува от подобна „възможност за сигурност”?
Според  писмо на Paul S. Ruwaldt, който е представител на технологичния и научен директорат на департамента за вътрешна сигурност федералното правителство е заинтересовано  от разработката и чака писмено предложение.
Не знам дали е ясно на всички, че ако се позволи да се тръгне по този път спирачки няма да има. Ще последват метрото (нали и там имаше атентати), влакове, автобуси – изобщо целия транспорт.После „други фирми” услужливо ще предложат” да се носят гривни постоянно за да могат евентуални престъпници да бъдат неутрализирани  по всяко време. Накрая ще стане и много по-удобно – цялата тази функция ще изпълнява един малък, микроскопичен чип имплантиран в кожата така че винаги и по всяко време всеки да бъде следен, контролиран и манипулиран и ако трябва и „неутрализиран”.
Разбира се точно за истинските престъпници тези мерки за сигурност няма да са никакъв проблем защото всяка една технология може да бъде обезвредена ръчно или неутрализирана чрез друга технология – за нормалните хора ще остане само бремето да бъдат тотално следени и контролирани и измъчвани дистанционно с електрошок точно като в животинска ферма.
Остава да се надяваме че евентуалната вълна на недоволство ще бъде по-голяма и силна от „удобното и илюзорно” чувство на сигурност, което да замени всякакви нормални човешки права и че обществения натиск ще спре проекта да бъде осъществен.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
Защо бе създаден скандалът Моника Гейт

 
Защо бе създаден Моника Гейт скандала, може би за да замести появяването на разкритията на Кати О Брайън или как “оралният Моника-Клинтън секс” измести т.нар. “секс с робини-президентски модели”? Кои са тогава робовладелците ако не самите президенти?

ОТНОСНО Т. НАР. “МАЙНД КОНТРОЛ” (MIND CONTROL) ИЛИ КОНТРОЛ ВЪРХУ СЪЗНАНИЕТО

1. ИЗВАДКИ ОТ ЛЕКЦИЯТА НА ДЕЙВИД АЙК ВЪВ ВАШИНГТОН ПРЕЗ МЕСЕЦ МАРТ 1997

Въпрос: Може ли да обясните как сексуалните злоупотреби рефлектират върху гените на тялото?

Отговор: Не знам, но наистина има хора, които говорят по този въпрос в момента. Това, което аз считам е, че физическото тяло, генетиката и онова което наричаме ДНК, това в действителност са вибрационни мисловни форми или “нефизическа енергия” или пък вид вълнови полета. Те се явяват израз на не физическия модел, който рефлектира сам по себе си във физическо проявление. Понякога, при преминаването на генетическата линия върху физическото тяло, мисловните форми, участващи в самото тяло със своя генетически поток се проявяват в онова, което наричаме физически гени или ДНК. Ако ние оперираме на равнището на нашия многоизмерен потенциал, тогава и силата от това, би била по-голяма. Мисловните форми и модели, които ние сме наследили чрез тялото, проявяват тенденция да станат много по-силно оказващи влияние в сравнение с нашето поведение и възприятие. Това е начина по който аз възприемам този проблем. Спомням си, че някой беше казал на Кати О Брайан, относно това, че много хора, които злоупотребяват със своите деца, са били жертва на такава злоупотреба самите те, когато са били деца.Очевидно има резон в това защо някои хора се поддават на този наследствен фактор. Мисля, че равнището на съзнателност, което се активира в човека или онова, което е достигнато като равнище и сила, е необходимо за да се надскочат наследените мисловни форми на физическия генетически поток. Има някаква причина тъй като онова, което е наследено генетически в мнозинството от хора, ги прави да бъдат по-уязвими за т.нар. “майнд контрол” (mind control) . Има доста хора, които сега говорят с факти за това. Така например в Орегон, Фриц Спрингмайер е написал книга наречена “Как се създават неоткриваеми илюминатски майнд контрол роби” и аз твърдя, че е действал като съавтор, т.е. като някой който е бил редом до човек преживял всичко това. Цялата информация очевидно той я има от някъде, а разказите на Кати О Брайан са малка част от книгата. Очевидно е имал най-различни източници за да напише това, което О Брайан съобщава. В случая става въпрос за неща от сферата на генетиката.

2. “МАЙНД КОНТРОЛ” РОБСТВОТО И НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД

(Извадки от Nexus Magazine, volume 6, number 2, 1999)

www.nexusmagazine.com

(СПОРЕД ЕДИН ОБЕЗПОКОИТЕЛЕН ДОКЛАД ОТНОСНО ПРОГРАМАТА ЗА МОНАРХИЧЕСКИ МАЙНД КОНТРОЛ, НЯКОИ СЛУЧАЙНО ИЗМЪКНАЛИ СЕ ЖИВИ В СЪЗНАТЕЛНА ФОРМА ТВЪРДЯТ, ЧЕ СА БИЛИ ИЗПОЛЗВАНИ КАТО ВИСОКО ТЕХНОЛОГИЗИРАНИ РОБИ ОТ СТРАНА НА НЯКОИ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ АГЕНЦИИ КАКТО И ВИСОКОПОСТАВЕНИ ПОЛИТИЦИ).

Високо технологичното робство е живо и съществува върху планетата земя. От времето на Втората Световна Война, когато правителството на САЩ спонсорира този проект, около 2000 високо обучени нацисти се установяват в САЩ, в резултат на което технологията на “майнд контрол”- програмирането значително напредва.
Германците по време на нацисткото правителство започват сериозни научни изследвания в полето на “майнд контрол вследствие на травми” - пишат Фриц Спрингмайер и Сиско Уилър в тяхната книга “Формулата на илюминатите” (който иска мога да му я пратя), използвана за създаване на неоткриваем тотален “майнд контролиран роб”. Под покровителството на “Кайзер Вилхелм Медицински Институт” в Берлин, Йозеф Менгеле ръководи изследванията в полето на “майнд контрола” върху хиляди близнаци, както и хиляди други безпомощни жертви. Менгеле е известен като “Ангела на смъртта”. Един от приблизително 900-те военни научни изследователи, които тайно биват инфилтрирани в САЩ, където същият продължава своите зловещи изследвания в черното изкуство на “майнд контрола”. Тази работа върху манипулацията на поведението бива в последствие привлечена чрез ЦРУ в проектите “Синя птица” и “Артишок”, които през 1953 г. се трансформират в известния MK-ULTRA. ЦРУ твърди, че тези програми били прекъснати, но нямало абсолютна сигурност за това по въпроса на “търсенето на Манджурски Кандидат” (заглавието произлиза от книгата на Джон Маркс).
В действителност капитан Джон Маккарти от Американските Специални Сили, който участва в наказателните отряди участващи в акции над Сайгон по време на Виетнамската война, заявява на своя приятел Майк Рупърт, че “MK-ULTRA” е в действителност акроним употребяван от ЦРУ за официалното наименование на “произвеждане на убийци, изпълняващи незабавно смъртоносни поръчения”. Така официалната мания на ЦРУ да произвеждат с помощта на MK-ULTRA убийци довежда до създаването на повече от 149 програми в изследователското поле като се почне от биологията, фармакологията, психологията и се стигне до лазерната физика и т.нар. извънземни обекти. За по-голяма точност може да се добави, че настоящите изследвания оказват продължителна употреба на т.нар. базиран върху травми програмиращ метод техника, водещ до същата цел-създаването на убиец. Това включва освобождаващи индукция на MPD (Multiple Personality Disorder -  Множествена Личностна Шизофрения), включваща най-различни субекти включително и гвинейски прасета. MPD е класифициран от Американската Психиатрична Асоциация като дисоциативен безпорядък в самоидентичността. В библията на психиатрите “Диагностичен и статистически наръчник” го характеризират по следния начин:

- наличие на две или повече различни личностни състояния
- присъствие на поне две идентични персонални състояния, взимащи контрол върху човешкото поведение
неспособност да се достигне до онази основна личностна информация, необходима за преустановяване на пълната самозабрава
- безпокойството не се явява резултат на директен психологически ефект, причинен от някакво генерално медицинско условие

Няма значение какво име бихме поставили на този проблем, но в общи линии създаването на условия за съзнателно вмешателство представлява жестокост от такъв ранг, характеризираща “майнд контрол на база травми”, че в същност това е вид таен холокост на 20 век. Познат като “Монархически проект”, този метод е бил проверен и потвърден от няколко случайно измъкнали се от неговите пипала като Кати О Брайан, автор на добилата известност книга “Trance-Formation of America” (Изпадането на Америка в състояние на транс), както и Брайс Тайлър, авторът на “Star shine” (Звездите блестят) и К. Съливън, автор на МК.
Няма и следа от някаква документация, водеща от МК-ULTRA - програмата на ЦРУ към Монархическият Проект, вид парола за “майнд контрол”, използван от Американските военни части, ЦРУ, НАСА както и други някои правителствени агенции.

3. ОТВОРЕНО ПИСМО НА КАТИ О' БРАЙАН

(Извадти от Интернет страницата на Кати О' Брайън)

www.trance-formation.com

(Дали всъщност появата на Моника гейт не бе заради по-опасното появяване на случая с Кати О Брайън, за да го измести или блокира по-силата на по-сензационното и по-малко подсъдимо, нека сами да преценим след прочетеното – бел. от ред.)

Моето име е Катлин (Кати) Ан О Брайън, родена на 12.04.1957 в Мускегон, Мичиган. Подготвих тази книга за вашето списание, засягаща едно малко познато оръжие, което нашето американско правителство, нелегално и прикрито и антиконституционно прилага в името на създаване на Новия Световен Ред (Световното правителство). Това вече добре документирано оръжие е изтънчена и напреднала форма на модификация на поведението (промиване на мозъка) познато под общото наименование “майнд контрол”. Моето познание по въпроса на този свръхсекретен правителствен психологически експеримент под формата на техника, произтича от натрупания ми персонален опит в Белия дом като “президентски модел”, представляващ поведенчески модел на “майнд контролиран роб” (ето защо бихейвиористичната наука на Скинър бе щедро финансирана и поставена в служба на подобни експерименти за сметка на когнитивната и хуманистична психология – бел. от ред.). По-голямата част от информацията, съдържана тук бе потвърдена и регистрирана благодарение на смелата помощ от страна на няколко члена на юридическото научно и разузнавателно направление на хората запознати с този случай. Техните индивидуални усилия ми помогнаха да разбера и потвърдя в себе си какво се е случвало след т. нар. периоди на систематично физическо и психологично изтощение - изтезание, причинено съзнателно, за да се модифицира моето поведение чрез тотално контролиране на ума. Някои от тези смели личности са били използвани от същата тази Система, която ме е контролирала и ни кара всички да живеем в страх да не загубим своята работа, своето семейство или своя живот. Те бяха очевидно достигнали твърде далеч, за да посмеят публично да изложат механизма на това оръжие, прилагано от инженерите на Новия Световен Ред. Тази книга е един опит от сърце, с цената на множество усилия, да се разбуди публичното мнение относно защитата на човешките права, за да могат прозрелите опасността, да забият камбаната за тази персонална и социална опасност, застрашаваща всеки един член на обществото. Това алармиране може да бъде направено от страна на добре организирани сътрудничещи помежду си граждани, с вродено чувство на справедливост, които биха осъзнали своя интерес за възвръщането старото звучене на Конституцията, във възвръщането на Америка, такава каквато бе преди.
И така копието, което вие държите в ръце, е за вашето информиране, както и привеждане в действие на вашите самоотвержени усилия. Това е част от патриотичното наше уважение към Принципите на истината, справедливостта и осъзнаване, че свободата върху която Америка е изградена трябва да запази своя статут особено сега, в периода на Тотален Контрол от страна на правителството в сянка. Опитвайки се да възвърнем Америка, спирайки я от тази погрешна насока, ние може да изградим интегритет в нашата американска история и по този начин да предотвратим пътя на разширяващия се “майнд контрол” с неговите жестокости върху човечеството, един път започнал още от времето на Адолф Хитлер. Хитлеровата версия за световно господство, която той започна в 1939 г., назовавайки я Нов Световен Ред по-късно бе продължена чрез усъвършенстваните технологии, между които беше и генетичното инженерство, имащо в сърцевината си т.нар. “майнд контрол”.
Експертизата на моя първоначален адвокат и опитен депрограматор, Марк Филипс, резултат на неговата работа в Департамента по отбрана “Топ сикрет” – “Свръх секретни изследвания върху майнд контрол”, бе в основата на моето възстановяване като мисловна дейност и нормално светоусещане. В резултат на което, аз възстанових своята памет, а като следствие е настоящия текст.
И така преминала през изпитанията бях достигнала до една точка на огромна фрустрация. През 1988 г. по време на една серия от брилянтно поднесени събития, Марк Филипс ме спаси, както и моята осем годишна дъщеря, Кели, от съдбата да продължим да вегетираме под властта на “майнд контрола”, като “майнд контролирани” роби. И така бяхме изпратени (издърпани) на сигурно място в Аляска за рехабилитация. Именно там започна мъчителния и отегчителен процес на възстановяване на моята памет, за да бъда в състояние съзнателно да си припомня онова, което бях забравила. Много американски и чужди тайни държавни служители бяха заложили на бас, че аз няма да мога да бъда де-програмирана, както и рехабилитирана, за да мога в последствие акуратно и последователно да разкрия криминалното деяние и перверзиите, на които Кели и аз бяхме подложени и принудени да участваме, всичко това по време на Администрацията Рейгън-Буш. Сега, когато възвърнах своя контрол върху ума, аз виждам своя дълг, като майка и американски патриот да упражня свободната си воля за разобличаване жестокостите на “майнд контрола”, които моята дъщеря и аз изпитахме в ръцете на Контрольорите от нашето правителство. Това лично виждане - из отвътре на “Кутията на Пандора”, включва проницателно аналитично разследване за това как “майнд контролът” е бил използван за установяването на Новия Световен Ред и за това как няколко личности т.нар. “господарски умове” – (Мaster Minds), са в основата на налагането на световно господарско управление.
И докато аз съм свободна да говоря за всичко това, Кели, която сега е на 17 години съвсем не се чувства щастлива. Тя все още излиза трудно от процеса на рехабилитацията, от състоянието на програмиран млад ум. Високо технологичното приложение на проекта монархически основан върху “травма майнд контрол”, което тя е изпитала буквално от самото свое раждане, прави необходими високо специализираните грижи по де-програмирането й по-бавни и възстановяването съответно - много по-трудно. Като се добави към това и, че в резултат на политическата власт, която притежават по настоящем нашите палачи, всичките усилия да издействам за нея право за пълна рехабилитация, бяха блокирали от службите на Национална Сигурност. В резултат на това Кели все още не е окончателно излекувана в щата Тенеси и остава да бъде като една жертва на Системата. Системата, или тази която контролира и манипулира всички нас със съучастието на политическите водачи, участващи в правителството, заемащи най-високите постове във Вашингтон. Все още Кели се намира под опеката на тази система в щата Тенеси.
 
ИЗВАДКИ ОТ КНИГАТА НА КАТИ О`БРАЙАН - “Trance-formation of America” (Изпадането в транс на Америка)

Глава 1 - “Майнд контрол - какво е това с други думи?”

Понякога думите или група от думи формиращи изрази в английския език имат различни значения. Зад всяко едно значение могат да стоят различни логически и буквени приложения. Така например израза “майнд контрол” обикновено се употребява за означаване на едно нещо. Така например ако вземете Рендъм Хауз 1988 г. последния брой на Webster’s New Collegiate Dictionary и погледнете в обозначението на “майнд контрол”, че там липсва всякакво обяснение. Необходимо ли е след това да направите препратка в Oxford’s Companion To The Mind Оксфорд през 1987 г., за да разберете, че практически от изследванията на ума няма и помен за обяснението що е това майнд контрол. И тогава вие може да забележите, че чрез Рендъм Хауз Уебстърн и Оксфорд Прес, вие сте станали жертва на т. нар. информационен контрол.
Понякога определят грубо “майнд контрола” като информационен контрол. Това неизменно води до задаване на въпроси свързани с недоверието към информационните източници. Та нали онова, което ние мислим е основано върху онова, което сме учили, следователно манипулацията на ума или манипулацията върху умовете на нацията могат да се извършват чрез контрол върху информацията. И така мисловния контрол, явяващ се резултат на информационния контрол често бива използван от изследователите в т.нар. когнитивни науки - науки занимаващи се с ума като Мисловен контрол или лек “soft” “майнд контрол” (значи има и “хард майнд контрол” – бел. от ред.). В нашето време ние живеем в един свят повлиян от мултинационалния бизнес, от правителства, в един свят, който зависи от комуникациите. Въпреки това зачитайки проблема за информацията, пред много хора се изправя проблема за необходимостта от рационално вземане на решение в индивидуалния живот. Повърхностно изглежда, че повечето хора чуват и виждат достатъчно, за да могат да вземат точното решение. За съжаление това не е така. Онова, което не знаем, включително и за т. нар. жестокости на съществуващият де факто “майнд контрол”, все по-бързо разрушава обществото и го прави неузнаваемо в сравнение с онова което ние сме познавали в миналото. Отговорът на този проблем би могъл да бъде очевиден. Ние гражданите на считаната за свободна страна, не трябва да позволим на правителството да ограничава информацията защитаваща криминалните деятелности под предлог за националната сигурност.
Секретното познание е равностойно на власт с краен резултат поддържане на контрол. Следователно въпреки умишлените усилия на хората от властта да държат под контрол националните медии на бял свят се появиха резултатите на няколко секретни “майнд контрол” проекта. Хората буквално се събуждат за наличието на подобна “майнд контролирана действителност”, тъй като очевидно съществува всякакво логично обяснение за някои сензационни събития. Какво всъщност се случи с Джим Джонс както и с Джон Хънкли както и с Лий Харви Осуалд? Най-простото обяснение, което изплуваше зад публикуваното в медиите, бе изградено върху изследване на техните медицински истории. И в основата на всичко това очевидно стои “майнд контрола”.
През 1971 г. Ню Йорк Таймс публикува откъс на документ на ЦРУ, въз основата на събрани документи. Това представлява доклад пред конгреса, свидетелстващ, че ЦРУ са се интересували от някои клинични резултати, както и от окултни религиозни практики, свързани с прилагането на черна магия. От особен интерес са представлявали изследванията върху високото равнище на внушаемост, което някои окултни ритуали постигат в съзнанието на практикуващите. В същото това изследване, са отбелязани изследвания върху т.нар. канибализъм и ритуали с кръв. Всичко това е било част от изследване, касаещо интереси на ЦРУ.

МНОГОСТЕПЕННО ПРОГРАМИРАНЕ

Съливан заявява, че е била използвана сексуално в т. нар. “Бета режим” и в този разряд са се извършвали убийства, а в разряда “Делта” са се извършвали убийства и по-сериозни престъпления. А какво в същност представлява Алфа, Бета, Делта и Тета програмирането. “Алфа” това е основата на всички останали програми, продължава Съливан. Изглежда, че там където се складира цялата информация в моята памет на мозъка, точно това използват програматорите, за да развият тяхната програма. Това е същото място, където различните мои алтер състояния пребивават. “Бета” това е на моето сексуално състояние. Понякога те наричат другото състояние “Барби”. Смята се, че е наименовано от Клаус Барби, подобно на куклите “Барби”.
Оцелелите Кати О`Брайан и Брайз Тейлър също са били подложени на Бета или т. нар. “сексуално робско програмиране”. Подобно на актрисата Мерелин Монро те са били наречени “президентски модели”, “майнд контролирани робини”, подготвяни да бъдат използвани от високопоставени политици.
Според книгата на Спрингмайер, през 1981 г. Новия Световен Ред започна тиражирането на филми за своите новатори програматори. Кати О`Брайан обект на “монархически майнд контрол” е била използвана за филма “Как да се раздели личността и как да се създаде сексуален роб”. Няколко фотографи от порно бизнеса са били използвани за да помогнат на НАСА да създаде тези учебни филми.
Съливан си припомня също:

“Аз бях използвана като дете и като възрастен за тези алтер състояния. Аз имах повече от едно. На тези алтер състояния аз не можех да устоя. Не бях способна да се гневя превръщах се в абсолютна сексуална робиня и вършех онова, което ми заповядаха.”

“Делта програмирането” е изцяло военна програма за създаване на убийци. Чрез филми като “Жената Никита”, “Точка на незавръщане”, се открехват някои информации относно този метод. Относно “Делта програмирането”, Съливан заявява:

“Това бе когато ме приучваха да удрям, да убивам, а също така и да изпълнявам ролята на пазач, както и да освобождавам заложници. Имах не малко количество от алтер състояния, на всяко от които бях приучена, имайки във всяко едно от тях свой специфичен стил на действие.”

Защото всъщност тренировката или обучението поддържа разделение между различните състояния.
”Откъслеци от всяко едно събитие аз можех да си припомня по всяко едно време - ако въобще започнех да си припомням”, заявява тя.
”И още повече, че всяко едно събитие беше свързано с определен тип ситуация. Ако вие имате част, излизаща извън онова което е лоялно за хората и тази част е да бъдете пазач, вие не бихте искали тази ви част да бъде в същото време и убиец (следователно ролята на пазач не трябва да се преплита със съседната роля на убиец или терорист). “И ако вие не искате да сте част, която е програмирана да убива, съответно вие тогава сте запазили вашите емоции и притежавате чувство за съжаление. Така различните състояния взаимно не си пречат”.
Съливан описва и т. нар. “Тета програмиране”, което очевидно е свързано с развитието и използването на свръхсетивни качества, както и свръх физически качества.
“Тета” - това е когато те използват - не обичам думата “психически”, защото смятам че това е неправилно използване на “мисловна енергия”, заявява тя, “аз просто зная това състояние като магнетично енергийно”.
“Когато е трябвало да се извършват различни експерименти, включително осъществяване на връзка с други хора по телепатичен път, нещо като да ловиш образи от далеч. Това е когато аз виждах какво даден човек прави в другата стая, въпреки стените и това бе едновременно експеримент, както и едновременно програмиране на мен самата. Защото онова което те правеха бе нещо като капсулиране на отделни части от мен в различни алтер състояния”.
“Тета програмирането” включва също употребата на мисловна енергия, за да се убива някой от разстояние.
“Много пъти съм виждала жертви на “Тета програмирането”.
В неотдавнашно интервю Съливан също заяви:

“Това е като да насочиш енергия навън. Не е трудно да си представите, че те ни обучаваха как да причиняваме различни неща на другите по мисловен път. Така например да излъчиш от себе си ярост, която трябва да удари някого. Всъщност аз не знаех какво се получаваше в насрещното тяло, но знаех, че методът действа.”

Пресметнатата смес на добро и зло, очевидно се явява част от методология на Илюминатите. Така например ако те изчислят, че на духовно равнище цялата натрупана ужасна карма може да бъде балансирана с щедри филантропични действия, например да се отпусне един милион долара сума на САЩ като противодействие на някакво участие във война.
“Също така те се опитваха да използват моите ръце за лекуване, тъй като аз имах баба която беше лечител от Швеция и така те използваха моите физически качества, за различни неща.”

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
                                 Ð езултат с изображение за ‫קריקטורות ×× ×˜×™×©×ž×™×•×ª בימי ×”×‘×™× ×™×™×â€¬â€Ž


                                                                      Блажен Симонино в изкуството.
 Печатът от Xv, сред многото, които се разпространяват във венецианската и ломбардираната област, изобразява жертвата на Сан Симонино

 
    SEXUAL RITUAL ABUSE AND PARABIOSIS: THE DIRTY FACE OF THE RACE FOR ENTERNITY


                                      Резултат с изображение за night hag visiting lapland witches
Among the many things we can write about, and on which we could investigate, there is one that we have the urgency to bring to light. One that creeps into the cloudy ground on which world power rests. And that, far from being the unnatural deviation of disturbed minds, it is a practice present in the most consistent way at the very highest levels of society. We talk about child abuse, and more specifically about SRA, an acronym that stands for Sexual Ritual Abuse. Cannibalism, sex, blood drunk in cups made with human skulls. It’s not a macabre fantasy. It is the most real and most gruesome thing that can happen to our children. And we will know it through the words of those who lived it, and those who ordered this since the most remote times of our lives on this Earth. If we do not have the courage to face it for ourselves, we must do it for the sake our children.


Сред многото неща, за които можем да пишем и върху които можем да разследваме, има една, която има настойчивост да излезе наяве. Една, която се промъква в мътната земя, на която почива световната сила. И това, далеч от това, че е неестествено отклонение на разстроен ум, е практически присъствие по най-последователен начин на най-високите нива на обществото. Говорим за злоупотреба с деца и по-конкретно за SRA, съкращение, което означава злоупотреба с сексуален ритуал. Канибализъм, секс, пиян кръв в чаши, направени с човешки черепи. Това не е чудовищна фантазия. Това е най-реалното и най-ужасно нещо, което може да се случи на нашите деца. И ние ще го разберем чрез думите на онези, които са го живели, и тези, които са поръчали това от най-отдалечените времена на нашия живот на тази Земя. Ако нямаме смелостта да се изправим пред себе си, ние трябва да го направим заради нашите деца.


                                                                   Ð езултат с изображение за erzsebet bathory
Countess Dracula sought eternal youth.Countess Erzsébet Bàthory(movie 2014).Do you know Erzsébet Bàthory? Perhaps she is better known as Countess Dracula. But she  has nothing in common with the famous Count, except for the place, Transylvania, and for the bloody practices. Her history, however, is widely documented.
On December 30, 1610, Count Gyoergy Thurzò went on the order of King of Hungary Mattia II to the castle of Cachtice, Slovakia. It was there that Countess Erszèbet lived, in the land that belonged to his family for generations.Cachtice’s castel.His grandfather was Stefan I Bàthory, Prince of Transylvania, and ephemeral king of Poland between 1575 and 1586, and his family boasted the presence of many war heroes and some prelates too.
Her parents, Anna and George Bàthory, promised her to a cousin, Count Ferenc Nádasdy, when she was 11 years, and they married in 1575 despite the scandal from which the countess , pregnant with a servant, was overwhelmed at age 15.Count Ferenc Nadasdy, Black Knight of Hungary.The servant was castrated and killed, and after giving birth in secret,  Ferenc and Erszebét married. Ferenc, given the importance of his wife’s family, took her last name. But he will be remembered with the epitaph of Black Knight of Hungary, because of his fame of being a proud and inclement warrior.
He kept being invincible for years, until in 1604 he lost his life in a campaign against the Ottomans, but the causes of his death remained mysterious, and at court there was the suspicion that the king of Hungary Mattia II was involved.
For ever, the Hungarian crown was aiming to seize the territory of Cachtice, and the Bàthory had always been an obstacle, with their power, and their savagery.Mattia II Hapsburg, King of Hungary.a didascaliaBut now that the Black Knight had died, there was only a 44-year-old widow left in the castle, and for Hungary’s throne this seemed the perfect time to take advantage of his weakness, and put his hands on that fancy feast.
But it was not easy: the countess had quickly taken over the reins of his county, and had allied with his nephew Gabor I Bàthory, Prince of Transylvania, to fight alongside the Germans, against Mattia II.
 Gabor I Bàthory.But the pretext was not long afterwards: since the death of her husband, strange voices of witchcraft began to circulate over the Countess. And this convinced the king of Hungary to order the expedition of Gyoergy Thurzò to confirm the voices that had come to court, and to process the countess.
The countess cruelty was known for years, long before her husband died; At the age of 13 she had seized a revolt of his servitude by ordering to cut all nose and ears. And her husband was certainly no less. The two advised epistularly about the most appropriate tortures to keep the order of slavery.
In addition, for some time in the area, the disappearance of many young girls and young people has been noticed; One in particular was the daughter of a family in sight. And that was the mistake that would cost her the prison.
When the Count arrived at Cachtice, he  was received without any embarrassment from the Countess inside the castle, where naked and agonizing girls were laying together with dead bodies of dozens of young girls.
Резултат с изображение за ferenc nadasdy     Ð езултат с изображение за holy roman emperor ferdinand ii       Ð езултат с изображение за báthory istván erdélyi fejedelem     Ð езултат с изображение за thurzo bathory
                   Ferenc Nadasdy                                          Mattia II Hapsburg                                                 Gabor I Bàthory                                                                      Count Thurzò

Графиня Дракула потърси вечната младост. Съпругата Ерцеет Батури (филм 2014). Знаете ли, че Erzsébet Bàthory? Може би тя е по-известна като графиня Дракула. Но няма нищо общо с известния граф, с изключение на мястото, Трансилвания и за кървавите практики. Нейната история обаче е широко документирана
На 30 декември 1610 г. граф Джоерги Турцо постъпва по заповед на цар Унгария Матия II до замъка Cachtice, Словакия. Там е живяла графинята Ерцезбет в земята, която принадлежеше на семейството му за поколения. Кастилският замък. Дядо му беше Стефан И Батури, принц на Трансилвания и ефимерен цар на Полша между 1575 и 1586 г., а семейството му се гордее с присъствието на много военни герои и някои прелати.Родителите й, Анна и Джордж Батури, я обещават на братовчед, граф Ференц Надъдс, когато е на 11 години, и се омъжва през 1575 г. въпреки скандала, от който графинята, бременна със слуга, била претоварена на 15-годишна възраст. Надади, Унгарски Черният рицар. Слугата беше кастриран и убит, и след като се роди в тайна, Ференц и Ерззебет се ожениха. Ференц, като се има предвид значението на семейството на жена му, взе фамилното си име. Но той ще бъде запомнен с епитафа на Унгарския Черният рицар, заради славата му, че е горд и лош воин.Той продължава да бъде непобедим от години, докато през 1604 г. загуби живота си в кампания срещу османците, но причините за неговата смърт остана загадъчна, а в съда имаше подозрението, че унгарският цар Матия II е бил замесен.Завинаги унгарската корона се стремяла да завладее територията на Cachtice, а Bâthory винаги са били пречка, със силата си и със своята жестокост. Матий II Хабсбург, крал на Унгария. Дидаскалия Но сега, когато Черният рицар беше умрял, в замъка остана само 44-годишна вдовица, а за унгарския трон това изглеждаше идеалният момент да се възползва от слабостта му и да постави ръцете си на този фантастичен празник.Но не беше лесно: графинята бързо пое юздите на своя окръг и се свърза с племенника си Габор I Bàthory, принц на Трансилвания, за да се бори заедно с германците срещу Матия II. Габор I Bàthory. Но претекстът не след дълго: от смъртта на съпруга й, странни гласове на магьосничество започнаха да циркулират над графинята. И това убеди унгарския крал да заповяда на експедицията на Гьоерги Турцо да потвърди гласовете, които бяха дошли в съда, и да обработва графинята.Гражданската жестокост беше известна от години, много преди съпругът й да умре; На 13-годишна възраст тя беше завладяла въстанието си, като поръча да изреже носа и ушите. Съпругът й със сигурност не беше по-малко. Двамата посъветваха епистола за най-подходящите мъчения, за да запазят реда на робството.Освен това в продължение на известно време в района се забелязва изчезването на много млади момичета и млади хора; Една по-специално беше дъщерята на семейство в очите. И това беше грешката, която й струваше затвора.Когато графът пристигна в Кахтице, той бе приет без никакво притеснение от графинята вътре в замъка, където голи и мъчителни момичета се бяха събрали с мъртви тела на десетки млади момичета.

19213139c5FqQ0Tj.jpg
Countess Erszébeth was imprisoned, while Count Thurzò was responsible for her feud while awaiting the trial. This began two years later in Bytca, Slovakia, and the acts are kept in the National Archives of Hungary.Count Thurzò.They were called to deploy her closest associates – the company ladies and the castle administrator – who told a chilling story:The Countess had ordered them to recruit several young girls to offer them jobs in the castle, as a waitress or a lady of company, depending on social background.Once locked in the castle, they were tortured in the most abject manner, and their blood used for the Countess, who made long baths in it.The witch of the castle told her that bathing with the blood of little girls had the power to keep her as beautiful as she was in youth.Why are we talking about it?Because it’s not just past.


Графиня Ерзeбет бе вкарана в затвора, а граф Турцо беше отговорна за враждата й, докато чакаше съдебния процес. Това стартира две години по-късно в Bytca, Словакия, а актовете се съхраняват в Националния архив на Унгария. Състоянието на Турцо. Те бяха призовани да разположат най-близките си сътрудници - дамите на компанията и администратора на замъка -Графинята им нареди да наемат няколко млади момичета, за да им предложат работа в замъка като сервитьорка или дама на компания, в зависимост от социалния произход.Веднъж заключени в замъка, те бяха измъчвани по най-ненаситен начин и кръвта им се използваше за графинята, която направи дълги вани в нея.Вещицата на замъка й казала, че къпането с кръвта на малки момичета е имало силата да я държи толкова красива, колкото младата.


Защо говорим за това?
Защото не е минало.

 Two accounts on cheese paper.

Резултат с изображение за PNG   Ð езултат с изображение за media rapporti sessuali per età        


Even today child abuse is a real epidemic. The data is alarming: the EU Council has estimated that in Europeone child in five is victim of abuse, and according to Blue Phone data, victims of sexual abuse are estimated to be between 10 and 20% of minors. This data is largely underestimated, since most people never complain.

Две сметки на сирене хартия.

Дори и днес злоупотребата с деца е истинска епидемия. Данните са тревожни: Съветът на ЕС изчисли, че в Европа петгодишно дете е жертва на злоупотреба и според данните на Blue Phone жертвите на сексуално насилие са между 10 и 20% от непълнолетните. Тези данни са до голяма степен подценени, тъй като повечето хора никога не се оплакват.                         


But worse, especially if influential personalities are involved, when children denounce they are not believed.Nothing easier than taking some examples. In the 1980s and 90s there was a real boom of satanic ritual abus

Но по-лошо, особено ако участват влиятелни личности, когато децата осъдят, че не се вярват. Нищо по-лесно, отколкото да вземете някои примери. През 80-те и 90-те години имаше истински бум на сатанински ритуални обиди               Резултат с изображение за giclée-druck: tears in the back seat, 61x46cm.                Резултат с изображение за satanic panic newspaper                      Резултат с изображение за mcmartin daycare trial 


     In 2007, a court jury in Dublin ruled unanimously that a baby found dead after three decades before was Cynthia Owen’s  (then ‘Sindy Murphy’) daughter . Grandma was accused of killing the girl. But it was not easy to get a condemnation for Cynthia.The Justice Minister had previously rejected Cynthia Owen’s request to exhume the body. The investigation was forbidden to award the guilty plea because of the 1962 Coroner Law, and therefore the verdict remained open. In addition, the jury considered that the level of evidence was not “beyond any reasonable doubt”.The Justice Minister had previously rejected Cynthia Owen’s request to exhume the body. The investigation was forbidden to award the guilty plea because of the 1962 Coroner Law, and therefore the verdict remained open. In addition, the jury considered that the level of evidence was not “beyond any reasonable doubt”


2007, съдебно жури в Дъблин единодушно реши, че бебе, открито след три десетилетия, е дъщеря на Синтия Оуен (тогава "Синди Мърфи"). Баба е обвинена в убийството на момичето. Но не беше лесно да се осъди Синтия. Министърът на правосъдието отхвърли по-рано искането на Синтия Оуен за ексхумация на тялото. На разследването е било забранено да се присъди вина заради Закона за короните от 1962 г. и следователно присъдата остава открита. В допълнение, журито счита, че нивото на доказателствата не е "извън всякакво съмнение". Министърът на правосъдието преди това отхвърли искането на Синтия Оуен за ексхумация на тялото. На разследването е било забранено да се присъди вина заради Закона за короните от 1962 г. и следователно присъдата остава открита. В допълнение,
.Резултат с изображение за Синтия Оуен


Ms. Owen also made statements about a second child born dead buried in the family garden, but the police said they did not find any other human remains. Owen’s parents, meanwhile, have denied allegations of abuse, and the same have made her older brothers.During the trial, Owen provided his account of incest, organized abuses and satanic ritual abuse orchestrated by his parents, involving at least nine other men.Cynthia said that her brother Michael and her sister Theresa were abused, and that was denied by her older brother and her father. One of the alleged abusers was just Cynthia Owen’s older brother, Peter Murphy Junior, and his father, Peter Murphy, was an alleged molester too.Her story was backed by her psychologist.Then at a certain point the situation has precipitated: Her brother, Martin, committed suicide in 1995 after revealing that he had been sodomized in his family home. Another brother, Michael, was found dead in 2002, and her sister Teresa committed suicide shortly after his body was discovered in 2005.Even a friend of Theresa testified at the trial, claiming that Teresa had spoken for a long time about sexual abuse suffered during her childhood. And after her death, they discovered that Theresa was the daughter of her older sister, Margaret Murphy.
Following the Court’s and Legal Counsel’s conclusions, Cynthia Owen then raised questions about how her daughter’s body was disposed of, and about the police’s bankruptcy in the murder investigation. In particular, she highlighted the fact that blood and tissue samples had not been maintained, that the purse and towels found alongside the killed child had disappeared, as did the reports of the first investigation of the murder. The scene had obviously been tricked up to cover the case


Г-жа Оуен направи и изявления за второ дете, родено мъртво, погребано в семейната градина, но полицията заяви, че не намира други човешки останки. Междувременно родителите на Оуен са отрекли твърденията за злоупотреба и същите са направили по-големите си братя. По време на процеса Оуен предоставил отчет за кръвосмешение, организирано злоупотреби и сатанинско ритуално злоупотреба, организирано от родителите му, включващо най-малко девет други мъже.Cynthia че брат й Майкъл и нейната сестра Тереза ​​са били малтретирани и това е било отхвърлено от по-големия й брат и от баща й. Един от предполагаемите злоупотреби е само по-големият брат на Синтия Оуен, Питър Мърфи Джуниър, а баща му, Питър Мърфи, също е предполагаем молещ. Историята му е подкрепена от нейния психолог. След известно време ситуацията се уталожи: Мартин е извършил самоубийство през 1995 г., след като разкри, че е бил судомизиран в семейния си дом. Още един брат, Майкъл, е открит мъртъв през 2002 г. и сестра й Тереза ​​се самоубива малко след като тялото му е открито през 2005 г.
Дори приятел на Тереза ​​свидетелствал в процеса, твърдейки, че Тереза ​​е говорила дълго време за сексуалната злоупотреба, претърпена в детството си. След смъртта си те открили, че Тереза ​​е дъщеря на по-голямата й сестра Маргарет Мърфи.
След заключенията на Съда и правния съвет, Синтия Оуен повдига въпроси за това как тялото на дъщеря му е било отхвърлено и за фалита на полицията при разследването на убийството. По-специално, тя подчерта факта, че не са били поддържани проби от кръв и тъкани, че чантата и хавлиите, намерени заедно с убитото дете, са изчезнали, както и докладите от първото разследване на убийството. Сцената явно беше измамила, за да покрие случаяIf this wasn’t enough, among these cases, we can look at the witness of Theresa (dummy name) captured by Ian Leslie in the 60-minute Australian program of 1990, entitled “the devil made me do it”, available at the following link:                                                           
The horror that this girl suffered, even in this case by her paternal grandmother who was supposed to take care of her after the separation of her parents, is unrepeatable. The girl tells – and her abuses have been confirmed by doctors-  to have undergone an incredible amount of abortion at the age of eleven, abortions taken by her grandmother and doctors belonging to the sect with the intent of Eating fetuses during satanic rituals organized in huge villas, by the members of the very top local society. She herself was forced to eat her own children. Only one of his children has survived, born when she was 11 yers old.Ако това не беше достатъчно, сред тези случаи можем да погледнем свидетеля на Тереза (сляпо име), заловен от Ян Лесли в 60-минутната австралийска програма от 1990 г., озаглавена "Дяволът ме накара да го направя", достъпен на следната връзка:
Ужасът, който това момиче страдаше, дори и в този случай от баба си баща, която трябваше да се грижи за нея след раздялата на родителите си, е невъзможна. Момичето разказва - и злоупотребите му са били потвърдени от лекарите -, че са претърпели невероятно количество аборт на единадесет години, аборти, взети от баба и лекарите, принадлежащи към секта, с намерението да ядат плодове по време на сатанински ритуали, вили, от членовете на най-висшето местно общество. Самата тя беше принудена да яде собствените си деца. Само едно от децата му е оцеляло, родено е на 11 години.
                                                                                 
                                                                                   part I
[youtube]https://youtu.be/72OznY9ByZo[/youtube]
                                                                                   part II
[youtube]https://youtu.be/Z3kKRzp-awE[/youtube]


The saddest thing is that such unspeakable horrors have once again met, and still meet, general skepticism, and even worse, that of the police. Even though it is not unusual to hear intense interspecific crimes. But when this takes ritual elements, it is hard to believe that all of this can be real, and we accuse the victims -that are often children- of being psychological pathological liars.

Най-тъжното е, че такива неописуеми ужаси отново се срещнаха и все още се сблъскват с общия скептицизъм и още по-лошо с това на полицията. Въпреки че не е необичайно да се чуват интензивни междусептични престъпления. Но когато това изисква ритуални елементи, трудно е да се вярва, че всичко това може да е реално и ние обвиняваме жертвите, които често са деца, че са психологически патологични лъжци.
                       
                                    Резултат с изображение за evidence of satanic ritual abuse


Theresa’s testimony has come back to the fore recently, and even his testimony – even if it has been proven by clinical records and corroborated by the forensic psychiatrist (circumstances that led to the grandparent’s arrest) – is now publicly discredited by the media to bust one of the worst scandals that world politics has in mind: a huge network of pedophiles and ritual abusers involving extremely important personalities that exert their influence not only on the media, but on global politics as well.
If you have never heard of it, we are here for this.


Показанията на Тереза наскоро са се появили на преден план, а дори и свидетелските му показания, дори и да са доказани от клиничните протоколи и потвърдени от съдебния психиатър (обстоятелствата, довели до ареста на баба и дядо), вече са публично дискредитирани от медиите, от най-лошите скандали, които световната политика има предвид: огромна мрежа от педофили и ритуални злоупотреби, включващи изключително важни личности, които оказват влияние не само върху медиите, но и върху глобалната политика.
Ако никога не сте чували за това, ние сме тук за това.
« Последна редакция: Юни 20, 2018, 09:14:18 am от Psyhea »

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
   PIZZAGATE 

Резултат с изображение за pizzagate fake news        Резултат с изображение за Pizzagate conspiracy theory
"
Pizzagate" connected Comet Ping Pong (pictured) to a fictitious child-sexring.
Цитат
"Pizzagate is a debunked  conspiracy theory that went viral during the 2016 United States presidential election cycle. In the fall of 2016, the personal email account of John Podesta, Hillary Clinton's campaign manager, was hacked in a spear-phishing attack, and his emailswere subsequently made public by WikiLeaks. Proponents of the Pizzagate theory falsely claimed that the emails contained coded messages referring to human trafficking and connecting several U.S. restaurants and high-ranking officials of the Democratic Party with an alleged child-sex ring. The theory has been extensively discredited by a wide array of organizations, including the Metropolitan Police Department of the District of Columbia.

In the last few days, the brilliant façade of the world of politics and showbiz, the humble and charitable façade of voluntary organizations, the faint facade of religions, are all creeping in front of our eyes, and it’s emerging a reality that is as unthinkable and gruesome as well as it is widespread: a great network that unites all the highest frets of our society, culminating in that horrific phenomenon covered up by all masses and social media, called Pizzagate.

която стана вирусна по време на цикъла на президентските избори през 2016 г. в САЩ. През есента на 2016 г. личната електронна поща на Джон Подеста, ръководителят на кампанията на Хилъри Клинтън, беше подложена на хакерски атаки, а имейлите му впоследствие бяха публикувани от Уикилийкс. Поддръжниците на теорията на Пизагати фалшиво твърдяха, че имейлите съдържат кодирани съобщения, отнасящи се до трафика на хора и свързващи няколко ресторанта в САЩ и високопоставени служители на Демократическата партия с предполагаем пръстен за деца. Теорията е широко дискредитирана от широк спектър от организации, включително от полицейското управление на окръг Колумбия.

През последните няколко дни блестящата фасада на света на политиката и шоубизнеса, скромната и благотворителна фасада на доброволческите организации, слабата фасада на религиите, всички пълзят пред очите ни и се очертава като реалност, която е немислима и страшна, както и широко разпространена: една велика мрежа, обединяваща всички най-висши фрески на нашето общество, кулминираща в ужасяващия феномен, покрит от всички маси и социални медии, наречен Pizzagate.
     Ð езултат с изображение за poster                               2082555HFO6Pvg7.jpg
To get into the details of the incident, we support the site http://www.pizzagate.com, where the most up-to-date informations are available.

Here are some of the characters involved:  John Podesta.

He was chairman of Hillary Clinton’s campaign, and he is the brother of Tony Podesta, who is co-founder of Podesta Group.His resemblance -with his brother Tony- to the suspect kidnappers portrayed in police scatches about the case of the disappearance of Madelaine McCann is disconcerting.He is the fundraising event organizer for the Democratic Party, which is held most often in a local called Comet Ping Pong.

Той е бил председател на кампанията на Хилъри Клинтън и е брат на Тони Подеста, който е съосновател на групата Подеста. Сходството му с брат си Тони - на заподозрените похитители, изобразени в полицейски разкази за случая на изчезването на Мадейлайн McCann е обезпокоителен. Той е организатор на събитията за набиране на средства за Демократическата партия, който се провежда най-често в местната комета Пинг-понг.


Резултат с изображение за chester bennington john podesta          Резултат с изображение за did madeleine mccann go missing


He is the fundraising event organizer for the Democratic Party, which is held most often in a local called Comet Ping Pong

Той е организатор на събитията за набиране на средства за Демократическата партия, който се провежда най-често в местната комета Пинг-понг
19182158bM0XsDLE.jpg


He has strange pieces of art, including some of Serbian artist Biljana Djurdjevic, which often involve children and ritual abuses.

Rodesta's colection
Резултат с изображение за tony podesta art collection


  The paintings of Durdevich.But let’s go to his brother, Tony Podesta.With his brother John Podesta is co-founder of Podesta Group. As his brother, he collects infamous and provocative artwork that portrays children in strange situations, as well as homicides.With his brother John Podesta is co-founder of Podesta Group. As his brother, he collects infamous and provocative artwork that portrays children in strange situations, as well as homicides.The one pictured in the picture above is the representation of one of Jeffrey Dahmer’s murder, Milwakee’s monster, who loved storing photographic memories of his victims, decapitated, mutilated, and placed in unnatural positions.

Картините на Дюрдивич. Но нека отидем при брат си Тони Подеста. С неговия брат Джон Подеста е съосновател на групата Подеста. Като негов брат, той събира скандално и провокативно произведение, което изобразява деца в странни ситуации, както и убийства. С брат си Джон Подеста е съосновател на Podesta Group. Като брат си той събира скандално и провокативно произведение, което изобразява деца в странни ситуации, както и убийства. Човекът, представен на снимката по-горе, представлява едно от убийствата на Джефри Дахмер, чудовището на Милвейк, което обичаше да съхранява фотографски спомени за жертвите си , обезглавени, осакатени и поставени в неестествени позиции.


Let’s talk about him then. James Alefantis.As we said he is the owner of the Comet Ping Pong, a place on whose walls you can admire paintings of this kind:

Нека поговорим за него тогава. Джеймс Алефантис.Както казахме, че е собственик на комета Пинг-понг, място, на чиито стени можете да се възхищавате на картини от този вид:
20821366UIqmWG2.jpg Резултат с изображение за art at comet ping pong  2081945Rqv5Bs1d.jpg 
           

He posts suggestive contents on social medias with the name of Jimmycomet.If we stop on the picture below:

Той публикува внушително съдържание в социалните медии с името на Джимикомет. Ако спрем на снимката по-долу:Резултат с изображение за pizza gate skandalı  191904152oSYc7N.png
Let’s note the #chickenlovers hashtag. By definition, a chickenlover is an adult male sexually attracted to underage males.

Да се отбележи бележката #shickenlovers. По дефиниция, пилешката е възрастен мъж, полово привлечен от непълнолетни мъжки.
                                                            Резултат с изображение за chicken hawk gay slang
This definition is confirmed by a number of previous Pizzagate sources, such as Ian O’Donnell’s book since 2007, page 16.

Това определение се потвърждава от редица предишни източници на Pizzagate, като например книгата на Ian O'Donnell от 2007 г. насам, стр. 16.
                                         Ð езултат с изображение за north american man boy love association
And this is not unfortunately a strange thing. In America there is even a recognized association of these pederasts: the NAMBLA, which includes many prominent figures, including the poet of Beat Generation Allen Ginsberg, godfather of the ider.

И това, за съжаление, не е странно. В Америка има дори призната асоциация на тези педерасти: NAMBLA, която включва много известни личности, включително поета на Beat Generation Алън Гинсберг, кръстник на лъжата.
Резултат с изображение за timothy leary winona ryder   Ð езултат с изображение за boy and man love  Резултат с изображение за allen ginsberg pedophile

They also have an official  and, what’s worse, legal magazine.


Те също имат длъжностно лице и, което е по-лошо, правно списание.
                19191725N7JNrM6D.jpg                     Ð езултат с изображение за justın biber                     Ð езултат с изображение за nambla jews


This association struggles to equate the rights of the pederasts with those of all other sexual orientations.

Тази асоциация се бори да приравни правата на педерастите с тези на всички други сексуални ориентации.

Резултат с изображение за posterazzi barack obama - portrait (style a) movie poster (11 x 17) mov422815     Ð езултат с изображение за man boy love     Ð езултат с изображение за american gay rights movement       

But instead ofbeing “an harmless forum” – as Johnny Depp called it – where the pederists talk about their feelings without doing anything bad, it instead has plagued several victims, such as little Jeffrey Curly , Killed by two NAMBLA members. They said they could accept their sexuality through the association.

Но вместо "безобиден форум" - както го нарече Джони Деп -, където педърците говорят за чувствата си, без да правят нищо лошо, то вместо това е измъчвало няколко жертви, като малкия Джефри Кърли, убит от двама членове на НАМБЛА. Те казаха, че могат да приемат сексуалността си чрез асоциацията.

19192439Tq27JMBd (1).jpg    Резултат с изображение за Pizzagate conspiracy theory     
Returning to Alefantis, even his friends and social media  post equally vividly suggestive contents.Jeffrey B. Smith’s brother (“werkinonmahnightcheese”, “working for my night of cheese”, sentence wich meaning we’ll see later), referred to his friend as “my favorite pedo”.
And this is certainly not their only reference to pedophilia.
James Alefantis is considered one of the “50 Most Powerful Individuals” in Washington DC.


Връщайки се към Алефантис, дори приятелите му и социалните медии публикуват еднакво ярко подозиращо съдържание. Братът на Джефри Б. Смит ("werkinonmahnightcheese", "работещ за моята нощ на сирене", изречение, което означава, че ще видим по-късно) "Любимото ми педо".
И това със сигурност не е единственото им позоваване на педофилията.
Джеймс Алефантис се смята за един от "50-те най-мощни личности" във Вашингтон.


And then there’s Hillary Clinton

Резултат с изображение за hillary clinton reptilian humanoid       Ð езултат с изображение за laura silsby haiti   
Hillary Clinton.She was nominated for the Democratic National Democratic presidential nomination in 2016, and is Bill Clinton’s wife.She is known to have facilitated the traffic of minors, at least once, in the case of Laura Silsby.
Хилари Клинтън. Тя бе номинирана за номинация за президент на Демократична национална демокрация през 2016 г. и е съпруга на Бил Клинтън. Смята се, че е улеснила трафика на непълнолетни, поне веднъж, в случая на Лора Силсби.

Silsby is the former director of the New Life child shelter, and was captured while trying to kidnap 33 Haitian children, most of whom had a family. Following the wake of wikileaks email, blogger PleadingtheYiff found that Huma Abedin was “constantly forwarding mails to Hillary Clinton” on Laura Silsby’s organization.Clinton’s emails also came to attempts to protect Laura Silsby from the process by contacting a lawyer to defend ten people arrested for involvement in the child trafficking network.It was also revealed that the attorney who represented Silsby had been
convicted of child trafficking and pedophilia.


Силби е бивш директор на подслона "Нов живот" и е заловен, докато се опитва да отвлече 33 хаитянски деца, повечето от които имаха семейство. След като се появи електронната поща на wikileaks, блоггерът "PleadingtheYiff" установи, че Huma Abedin "непрекъснато изпраща имейли до Хилъри Клинтън" на организацията на Laura Silsby. Имейлите на Клинтън също дойдоха в опити да защитят Лаура Силсби от процеса, като се свържат с адвокат, участие в мрежата за трафик на деца. Беше също така разкрито, че адвокатът, който представляваше Силсби, е бил
осъден за трафик на деца и педофилия.

        mail 1.jpg


Hillary is the co-founder of the Clinton Foundation, which offers favorsPolitical donors and is the scene of a series of commercial practicessuspicious.She is also a frequent participant of the Podesta brothers’ company and James Alefantis’s Comet Ping Pong. This image shows an Alefantis twitter post in which he shares a letter sent by Clinton personally.

Хилъри е съосновател на Фондация "Клинтън", която предлага благоприятни политически донори и е сцена от поредица от комерсиални практически подозрителни. Тя също е чест участник на компанията на братята Подеста и комета Пинг-понг на Джеймс Алефанис. Това изображение показва публикация на Alefantis twitter, в която той споделя писмо, изпратено от Клинтън лично.

UxHxloJivyEm.png

She has all the symptoms of Kuru, a neurodegenerative disease affecting cannibals. This illness, whose name means “tremor”, is the human counterpart of mad cow syndrome – affecting animals because of the presence of cow’s meat in their forage- , and is presented with tremor of the limbs (which can be confused with the Parkinson’s disease), sudden fainting, inability to control urination (which forces the ill to wear a catheter) and sudden bursts of laughter.

Тя има всички симптоми на Куру - невродегенеративна болест, засягаща канибалите. Това заболяване, чието име означава "тремор", е човешкото противодействие на синдрома на луда крава - засягащо животните поради наличието на кравешко месо в техните фуражни култури - и се проявява с тремор на крайниците (което може да се обърка с болестта на Паркинсон ), внезапно припадане, невъзможност за контрол на уринирането (което принуждава болния да носи катетър) и внезапни изблици на смях.

dTeHAoF

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил

Цитат
James Alefantis has such a strong connection with Hillary and his presidential campaign thanks to his boyfriend, David Brock, the head of Media Matters, which was an important tool of the Democratic Party.
Джеймс Алефантис има такава силна връзка с Хилъри и президентската му кампания, благодарение на приятеля си Дейвид Брок, ръководител на Media Matters, който е важен инструмент на Демократическата партия

GsWDWDEJP9J8.png

Brock and Alefantis.Brock is also the founder of Correct the Record, a Super PAC ( Political Action Committee, a fund raising committee to support or hinder candidates, referendum or legislative initiatives) that has supported Clinton’s campaign.

Брок и Алефантис Брок също са основатели на "Корект на рекорда", Супер ПАК (Комитет по политическа дейност, комисия за повишаване на фондовете за подкрепа или задържане на кандидати, референдум или законодателни инициативи), която подкрепи кампанията на Клинтън.

Резултат с изображение за david brock correct the record

But how did everything begin?

Началото?

Резултат с изображение за british pedophilia


The Pedogate has been covered for decades, in fact something very similar has already happened – and has already been overwhelmed – to the tops of the British government when Margareth Tatcher was in office, as well as in Belgium and other countries.

Педогетът е покрит от десетилетия, всъщност нещо подобно вече се е случило - и вече е претоварено - на върховете на британското правителство, когато Маргарет Татчър е в офиса, както и в Белгия и други страни.

Резултат с изображение за Маргарет Тачър

Instead, as far as the Pizzagate survey is concerned, this has begun with leaked documents from the Wikileaks site, which showed the presence of pedophiles code symbols and codebooks – listed in FBI documents – in conversations between the above mentioned characters , and in their environments.


Вместо това, по отношение на проучването Pizzagate, това започна с изтекла документи от сайта на Уикилийкс, които показаха наличието на педофили, кодови символи и кодови книги - изброени в документите на ФБР - в разговорите между горепосочените знаци и в техните среди
Резултат с изображение за chester bennington murdered

For example, this is the facade of James Alefantis’s Comet Ping Pong, which together with the latter is the owner of the entire building complex, including Besta Pizza, three doors later.Например това е фасадата на Комета Пинг-понг на Джеймс Алефанис, която заедно с последния е собственик на целия комплекс, включително Besta Pizza, три врати по-късно.
 208511282S0lg8u.png 20852438B0JnfpU.jpg

Here, at the Comet Ping Pong, play bands like Heavy Breathing,


Тук, в Comet Ping Pong, играйте групи като Heavy Breathing,Of this band, it exists a video of the concert at the Comet Ping Pong where the singer, Majestic Ape, during a speech in which he praised the pleasures of life, in response to a man from the public screaming to mention even “little boys”, declared that: “We all have our preferences!”
Another band that has played there  is “Sex Stains”, in whose video “The Land of La La”, an ambiguous title that brings to mind the songs of children, towers that same pedophile symbol.От тази група съществува видеоклип на концерта в комета Пинг-понг, където певецът Majestic Ape по време на реч, в която той похвали удоволствията на живота, в отговор на един човек от публиката, крещи да споменава дори "малки момчета ", Заяви, че:" Всички ние имаме нашите предпочитания! "
Друга банда, която е играла там, е "Sex Stains", в чийто видеоклип "The Land of La La", двусмислена титла, която ни напомня песните на децата, кули същия символ на педофил.
1920137zVXA9uJc.jpg            Резултат с изображение за sex stains land of la la

Let us now look at the use of “cheese pizza” as a code word used by pedophiles long before the #pizzagate became viral.
Definition of Urban Dictionary:

Нека сега разгледаме използването на "сирене пица" като кодова дума, използвана от педофили много преди # pizzagate стана вирусна.
Определение на градски речник:
19201049tsKEbeFi.jpgurbancheesepizza
It is important to note that the date of publication is June 7, 2010, which dates back long before Wikileaks began publishing suspicious emails, which we will look at later.
But why not even look at the definition of the Ping Pong word on the same dictionary.


urbancheesepizza
Важно е да отбележим, че датата на публикуване е 7 юни 2010 г., която датира от доста време преди Уикилийкс да започне да публикува подозрителни имейли, които ще разгледаме по-късно.
Но защо дори не погледнете определението за думата "пинг-понг" на същия речник.

sINDlLZBRwgh.jpg

And if all this was not enough, we see the posters of one of the associations that Hillary Clinton is part of.

И ако всичко това не беше достатъчно, виждаме плакатите на едно от асоциациите, от които е част Хилъри Клинтън.
Резултат с изображение за bill clinton rachel chandler
But now is the time to look at the e-mails in question:
The Podesta brothers are also good friends with the declared pedophile and former Republican deputy Dennis Hastert.


Но сега е моментът да разгледаме въпросните имейли:
Братята Подеста също са добри приятели с декларирания педофил и бившия републикански депутат Денис Хастър.
Резултат с изображение за john podesta dennis hastert         

Here, we read that John Podesta received a mail where the sender says is now time for Hastert (who affectionately calls Denny) to vanish to an undisclosed Japanese island, and that only a month after the News of Hastert’s pedophilia has exploded (source: New York Times). It was the association with this pedophile to direct the Pizzagate researchers to John Podesta.Always he, John Podesta, received an email from Tam Luzzatto, where it is said that children, 11, 9 and 7 years old will be “In the pool for further entertainment,” and reiterates that the kids “will  be in that pool for sure.” It should go by that mentioning small children in a hot tub as the primary source of entertainment is not a normal conversation for adults to entertain .In this other email, Podesta is said to have left behind a black and white handkerchief “with a map that looks pizza-related.” This should be an obvious indication that we are directed towards the cryptic use of the word ‘pizza’. In addition, if we open wikipedia under the Hanky ​​code (Handkerchief code), we find out: “The Hanky ​​code (also known as handkerchief code, colored bandwidth code, or flagging) is a signaling system, usually used by gay men looking for casual sex or BDSM practitioners in the United States of America, Canada and Europe to indicate their sexual preferences through the color of the handkerchief and the location where it is worn. The Hanky ​​code has been widely used since 1970 by gay and bisexual men, and has grown from there to all kinds and orientations. Wearing a handkerchief on the left side of the body indicates that the subject is active , while wearing it on the right side of the body indicates that the subject is passive. Handkerchiefs or bandanas can be worn in the front or back pockets of the pants, tied around the neck (with the node positioned on the right or left side) or in other parts of the body. Codes vary widely depending on the areas, but there is a general consensus on colors for the most common practices, especially those with a color and practice link, such as yellow for urophilia, brown for coprophilia and black for sadomasochism. ”What’s more, the word Map, in addition to being an acronym for Minor Attracted Person, seems to mean sperm.

Тук четем, че Джон Попеста е получил поща, в която подателят казва, че сега е време Хасърт (който привързано нарича Дени) да изчезне на неразкрит японски остров и че само месец след като педофилията на Hastert News избухна (източник: Нов Йорк Таймс). Това беше асоциацията с този педофил, за да насочи изследователите на Pizzagate към Джон Подеста. Все пак той, Джон Попеста, получи имейл от Tam Luzzatto, където се казва, че децата на 11, 9 и 7 години ще бъдат "В басейна за по-нататъшни развлечения "и отново заявява, че децата" ще бъдат в този басейн със сигурност ". Трябва да се споменава, че малките деца в гореща вана, тъй като основният източник на развлечения не е нормален разговор за възрастни да се забавляват. по електронната поща, се казва, че Подеста е изоставила черно-бяла кърпичка "с карта, която изглежда свързана с пица". Това би трябвало да е очевидно, че сме насочени към загадъчното използване на думата "пица". Освен това, ако отворим уикипедия под кода на Ханки (код на кърпа), ще открием: "Ханският код (известен също като код на кърпа, цветен код или сигнал) е сигнализираща система, обикновено използвана от гей мъже, които търсят случайни секс или BDSM практикуващи в Съединените американски щати, Канада и Европа, за да посочат своите сексуални предпочитания чрез цвета на кърпата и мястото, където се носят. Кодът на Ханки е широко използван от 1970 г. насам от гейове и бисексуални мъже и от там се е развил до всякакви видове и ориентации. Носенето на носна кърпичка в лявата част на тялото показва, че субектът е активен, докато го носите от дясната страна на тялото, показва, че субектът е пасивен. Носни кърпички или бандани могат да се носят в предните или задните джобове на панталоните, обвързани около шията (с възел, разположен от дясната или от лявата страна) или в други части на тялото. Кодовете варират в голяма степен в зависимост от районите, но има общ консенсус за цветовете за най-често срещаните практики, особено тези с цветна и практична връзка, като жълто за урофилия, кафяво за копрофилия и черно за садомасохизъм. "Освен това, думата Карта, освен че е акроним за дребно привлечено лице, изглежда, означава сперма
Резултат с изображение за walnut sauce pizza gate
In Last post we have the example of the mail (Wikileaks Email ID 56492), Tony Podesta has sent John Podesta an e-mail titled “Last night was fun.” The email reports “still in the torture chamber”. It does not end here, there are a number of other characters involved in these activities.A prominent person in this circle is Marina Abramovich, a Serbian performer, with whom the ritual side of the affair emerges, that is perhaps the most shameful of the whole thing.
Her rituals are mentioned in John Podesta’s e-mails.В последния пост имаме примера на пощата (имейл на Уикилийкс ID 56492), Тони Подеста изпрати на Джон Подеста имейл, озаглавен "Снощи беше забавно". Електронната поща съобщава "все още в камерата за изтезания". Тя не свършва тук, има няколко други герои, които се занимават с тези дейности. Изтъкнато лице в този кръг е Марина Абрамович, сръбска изпълнителка, с която се появява ритуалната страна на аферата, което е може би най-срамна от цялото.
Нейните ритуали са споменати в имейлите на Джон Родеста.


John-Podesta-Spirit-Cooking-Email-from-wikileaks_1024x1024
« Последна редакция: Юни 20, 2018, 10:14:08 am от Psyhea »

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
Резултат с изображение за marina abramovic pizzagate     Ð езултат с изображение за marina abramovic human cake         
Innoque celebrations of these characters. This cake represents Abramovich

Инокските тържества на тези герои. Тази торта представлява Абрамович   /Марина Абрамович/Резултат с изображение за spirit cooking marina abramovic          Резултат с изображение за marina abramovic riccardo tisci  2092055Dcx0PdiT.jpg
The ritual of Spirit Cooking, of the well-known Satanist Aleister Crowley, consists of mixing blood with some other physiological ingredients and making it a ” Paint “with which to write on the walls phrases such as:” mix fresh breast milk  with fresh sperm “,” Fresh morning urine sprayed on night nightmares, “or even” with a sharp knife cut deeply into the middle finger and the pain “, and so on

Just on this rituals we have to focus on to give a sense to what we have read until now, and thanks to this we can stop rejecting this reality because it seems too surreal and painful. If we go deeply into this affair, we can open our eyes on what it is happening now, and that unfortunately happened from the night of our times. It is in the most incredible parts, the ones that have made the victims not credible, that conceals the sense of all this horror, the horror of which this Pizzagate is nothing but the tip of the Iceberg.Ритуалът на духовното готвене, на известния сатанист Алистър Кроули, се състои в смесване на кръвта с някои други физиологични съставки, което я прави "боя", с която да пише на стените фрази като "смесване на прясно мляко с прясна сперма "," Прясна сутрешна урина, напръскана в нощните кошмари ", или дори" с остър нож, нарязан дълбоко в средния пръст и болката "и т.н.

Само на тези ритуали трябва да се съсредоточим върху това, което сме прочели досега, и благодарение на това можем да спрем да отхвърляме тази реалност, защото изглежда твърде сюрреалистична и болезнена. Ако отидем дълбоко в тази афера, можем да отворим очите си за това, което се случва сега и за съжаление това се случи от нощта на нашето време. В най-невероятните части, тези, които правят жертвите не правдоподобни, се крие усещането за целия този ужас, ужасът на който този пицагат е само върхът на айсберга.
 
   Satanic-7                                                                    Ð езултат с изображение за hillary clinton spirit cooking        Резултат с изображение за hillary clinton spirit cooking        Резултат с изображение за lady gaga spirit cooking


   
The Origins of SRA rituals: Geography of satanic literature.
The freelance Chris Everard has put us to know and exhibit this ritual: he made a trip to India, at the Aghori people, to give concrete evidence to the ragged case of RSA children of Hampstead.
Началото на ритуалите на ССЗ: Географията на сатанинската литература.Крис Еверард, който е на свободна практика, ни е научил и демонстрирал този ритуал: той направи пътуване до Индия, в народа на Агори, за да даде конкретни доказателства за разтрогнатия случай на децата на RSA в Хампстед


2092913VsDQVKVH.jpg    2093624s4RtB4I4.jpg    Резултат с изображение за children of hampstead


At the end of 2014, these two British brothers reported that they had been repeatedly raped by a cult which their biological father belonged to. During these rituals the children reported being forced to drink from cups made with the skulls of other children. Their testimony, once more, was not believed by the police. After that, the children had been taken away from the mother and forced to retreat. Nobody knows where they are today. After this treatment, the children have finally recanted part of their accusations, but not those concerning the use of skulls or those on cannibalism. For this Everard has decided to investigate the satanic rituals of the aristocratic sects. Among these were Aleister Crowley, that we already quoted (the inventor of Spirit Cooking officiated by Marina Abramovich), the VIP satanist, and Anton LaVey, his successor, who from the 1930s entertained various members of the aristocracy of the ‘ occult.
В края на 2014 г. тези двама британски братя съобщават, че са били многократно изнасилвани от култ, към който принадлежат техният биологичен баща. По време на тези ритуали децата съобщават, че са принудени да пият от чаши, направени с черепите на други деца. Тяхното свидетелство още веднъж не беше повярвано от полицията. След това децата бяха отведени от майката и принудени да се оттеглят. Никой не знае къде са днес. След това лечение децата накрая оттеглиха част от обвиненията си, но не и тези, отнасящи се до употребата на черепи или на канибализма. Защото Еверард реши да разследва сатанинските ритуали на аристократичните секти. Сред тях са Алистър Кроули, който вече цитирахме (изобретателят на духовното готвене, изпълнявано от Марина Абрамович), ВИП-сатаниста, и Антон Лавей, негов наследник, който от 30-те години забавлявал различни членове на аристокрацията на "окултизма".
Резултат с изображение за anton lavey aleister crowley   Ð езултат с изображение за george bush skull and bones
Резултат с изображение за aleister crowley y anton lavey


Резултат с изображение за aleister crowley anton lavey  2091758RiOcqLqa.jpg     Ð езултат с изображение за jayne mansfield anton lavey
In the last three photos, we see the (poor) daughter of Aleister Crowley, the actress Jane Mansfield with Anton LaVey, and Anton LaVey with the musician Sammy Davis Junior. Turning to the rituals, these included, among other things, an extreme form of ‘Yoga’, which is practiced in India by the Aghori tribe.


В последните три снимки виждаме (бедната) дъщеря на Алистър Кроули, актрисата Джейн Мансфийлд с Антон Лавей и Антон Лавей с музиканта Сами Дейвис Джуниър. Обръщайки се към ритуалите, те включват, между другото, и екстремна форма на "йога", която се практикува в Индия от племето Агори. Агорий Йога Техниките на тези Агори са описани и в книгата на един от наследниците на Кроули, който твърди че "яденето на месо и човешките екскременти, пиенето на човешка кръв и храненето, което се случва в черепа на човек, чието тяло е било почистено от погребална ивица, е необходим път, за да се изгубят всички задръжки и да се следва пътя към" нощта страна на Едем ". Между агористите такива скитници все още се случват днес, а Крис Евърърд участва в него, като предоставя фотографска документация.


Резултат с изображение за aghori


TRIBUS INDIAS aghori
The techniques of these Aghori are also described in a book by one of Crowley’s successors, who argues that ‘eating meat And human excrements, drinking human blood, and having the meal served in the skull of a person whose body has been cleansed over a funeral pyre is a necessary path to lose all the inhibitions, and follow the path to ‘the night side of Eden’ . Between the Aghori, such scurries still take place today, and Chris Everard took part in it, providing photographic documentation.


Техниките на тези "Агори" също са описани в книга на един от наследниците на Кроули, която твърди, че "яде месо и човешки изпражнения, пие човешка кръв и като хранене сервира в черепа на човек, чието тяло е било почистено по погребение пирата е необходим път, за да изгубим всички задръжки и да следваме пътя към "нощната страна на Едем". Между агористите такива скитници все още се случват днес, а Крис Евърърд участва в него, като предоставя фотографска документация.
2095858gIPYD59C.jpg    Резултат с изображение за drinking out of a skull Резултат с изображение за aghori yogi   Ð езултат с изображение за Аллахабад Резултат с изображение за cannibalism in india

 Irish photographer Darragh Mason spent a lot of time with this tribe too, and reported that the Aghori are known to the entire population for the singular custom of pulling out the bodies from the Ganges -where Indian population traditionally bury them- and eat them.

Ирландският фотограф Дарраг Мейсън прекарва много време в това племе и съобщава, че агористите са известни на цялото население за единствения обичай да изваждат телата от Ганг, където индийското население традиционно ги погребва, и да ги ядат.

Резултат с изображение за aghori sadhus eating human

After eating the meat of theb corpses, the skulls and the other human bones are then used for ritual purposes. This is because they believe that power comes from the dead, and they have also tried to convince Mason to drink Ganges water from a human skull, while just two feet upstream bodies were being cremated. The river, full of corpses, is collaborating with Spreading diseases.
But the Aghori are not alone are  in perpetrating  these aberrations; in fact, Mason says that many ‘beyond suspicion’ people are attracted to the extreme lifestyle of the sect. By citing his own words: “There was an American lord who lived with the group for some time. Surprisingly people are really attracted to this lifestyle. Especially the very wealthy Americans, in fact, take part in rituals involving human skulls. ”

След като ядат месото на труповете, черепите и другите човешки кости се използват за ритуални цели. Това е така, защото те вярват, че властта идва от мъртвите и те също са се опитали да убедят Мейсън да пие Гангс вода от човешки череп, докато само два фута нагоре тела са били кремирани. Реката, пълна с трупове, си сътрудничи с разпространението на болести.
Но агорите не са сами в извършването на тези аберации; всъщност, Мейсън казва, че много хора "отвъд подозрение" са привлечени от екстремния начин на живот на секта. Като цитира собствените си думи: "Имаше един американски лорд, който живял с групата известно време. Изненадващо хората наистина са привлечени от този начин на живот. Особено богатите американци всъщност участват в ритуали, включващи човешки черепи. "

Резултат с изображение за aghori eating dead body

Western men take part of the Aghori rituals.

Западните мъже участват в ритуалите на Агори.


How not to remember, in this regard, the shabby affair in which the Bush family was involved, when a few years ago it was revealed that George W’s grandfather had defiled the tomb of of the Indian warrior Geronimo and stole his skull ?

Как да не си спомняме в тази връзка опустошената афера, в която е замесено семейството на Буш, когато преди няколко години се разкри, че дядото на Джордж У е осквернил гробницата на индийския войн Джеронимо и откраднал черепа му?

Резултат с изображение за geronimo skull and bones   Ð езултат с изображение за skull and bones bush      Резултат с изображение за skull and bones rituals


Yet all these horrors – cannibalism, ritual use of the human skull as a drinking cup, and pedophilia – are only the ideal and practical continuation of an ancient worship; One of the oldest on the planet, if not the oldest ever.

И все пак всички тези ужаси - канибализма, ритуалното използване на човешкия череп като чаша за пиене и педофилията - са само идеалното и практическо продължение на древното поклонение; Един от най-старите на планетата, ако не и най-старият.Древният произход на ритуалните чашки.

The ancient origins of the ritual cups.   
Резултат с изображение за uomo di altamura      Резултат с изображение за произход и еволюция на човека

The academic world was upset when a decade ago it was discovered that Homo Antecessor, the ancestor of all of us Europeans, was cannibal, and ate his people, especially children.

Академичният свят беше разстроен, когато преди десетилетие беше открито, че Homo Antecessor, прародителят на всички нас европейци, е канибал и яде своя народ, особено децата.


Резултат с изображение за crom cruach st patrick   Ð езултат с изображение за suku kanibal
Since 26,000 BC to 19,500 BC flourished the European civilization  which erected the great stone circles. Over time, these megalithic sites were occupied by a new priesthood, a new ruling class that perpetuated a human sacrifice culture very similar to that of the Aztecs, Central America.

От 26 000 г. пр. Хр. До 19 500 г. пр. Хр. Процъфтява европейската цивилизация, която издига великите каменни кръгове. С течение на времето тези мегалитни места бяха заети от ново свещеничество, нова управляваща класа, която увековечи човешката култура на жертва, много близка до тази на ацтеките в Централна Америка.

                           human-sacrifice      Резултат с изображение за sacrificios de los aztecas        sacrifici-umani-africa

Тагове към темата: