Apocryphal Academy

Автор Тема: Извънземни и богове  (Прочетена 234 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Извънземни и богове
« -: Юни 19, 2018, 11:31:35 am »
 'Извънземни' и 'богове'


Цитат:
И следващият враг щяха да са АСТЕРОИДИТЕ. първият път, когато ми каза това, той се изкикоти. Астероиди... срещу астероиди ще строим космически оръжия. И... това звучеше смешно тогава. Но най-смешното от всичко беше онова, което той нарече "извънземните", "пришълците". Той каза че това ще бъде "последната карта", "последният коз". И отново, и отново, и отново, през четирите години, през които го познавах, и му изнасях речите, той постоянно повтаряше тази "последна карта". Казваше ми - "Помни, Карол - последната карта, е извънземната карта, ще трябва да правим космически оръжия срещу извънземни. И ВСИЧКО това", казваше той, "е лъжа".

http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=276.0
ИНТЕРВЮ: Sirius Disclosure---- д-р Карол Розин и заветът на Фон БраунТези дни аз се запознах с някои материали на испански език, засягащи конспиративните теми, кото разискваме. За мен това бе огромно предизвикателство, което си заслужаваше. За да разбера за какво точно иде реч аз ползвах в сравнение материали на английски, съответстващи на испанския прочит. Това, което видях е, че всяко едно интернет пространство, съвсем териториално разполага със своя част от "пъзела", свое виждане за Новия Световен Ред. Благодаря се на някои американски разследващи журналисти, защото благодарение на усилията на някои от тях успях например да разбера нещо по-конкретно за интересите на Ватикана към изследването на древни текстове, съответстващи на Библията. Става дума за труда на екс-преводача на Ватикана - Мауро Билино.
Ако изпишете името му на български език, ще видите колко и каква информация ще се появи, ето първо това:

- Една от книгите му е издадена на български език:

"Библията не е свещена книга Т.1: Голямата измама"

Автор: Мауро Билино

Издател Дилок
Година на издаване2018

...

За какво иде реч в труда на Билино:
(това от Българското медийно пространство)

Божественост от гледна точка на духовността не присъства в Стария завет. В частност, в Библията не съществува Бог и няма култ към Бог.
Ето защо заглавието е толкова безапелационно.


Мауро Билино

   Кой се е намесил през вековете в модифицирането на Библията?
   Жертви ли сме на една голяма заблуда?
   Прочетете тази книга и ще откриете множество факти във връзка с Библията, сред които:

- Имаме само една от възможните библии
- Не знаем нито кой, нито кога я е записал
- Била е скрита от нас истинската същност на Дървото на живота
- Ние сме ГМО (генномодифицирани организми)
- Бог се изморява, цапа се и огладнява
- 11 библейски книги са официално изчезнали
- Сътворението на човека, разбирано като божествен акт е пълна измислица
- Първородният грях е само една приказка...
- Библейският Бог не е бащата на Исус
- Как се създава цяла религия.

Четенето на Мауро Билино означава непрекъснат световъртеж. Означава да поставим под съмнение всичко, което сме смятали за сигурно, потвърдено през вековете от доктрини, катехизис, народни традиции, изградени на основата на Стария завет като текст, чрез който Бог е говорил на Човечеството.»

Сабрина Пиерагостини (журналистка в Mediaset)

...

Работата на Билино е поредното 'известие' за извънземно присъствие, което този път излиза из под перото на преводач, специално нает от Ватикана. И след това доколкото разбрах е отстранен. Но написва седемнадесет книги по темата.

           За какво точно е нает Мауро Белино? Какви въпроси биха могли да 'вълнуват' Ватикана, при условие, че както е известно Ватикана притежава достъп до повечето възможни артефакти? И защо аз Ви занимавам с Ватикана в тема със заглавие -  "Извънземни и богове"?

Защото всичко това е навързано с тънък и невидим конец и означава - Пропаганда. И е напълно в тон с пророческите думи на Фон Браун:

Помни, Карол - последната карта, е извънземната карта, ще трябва да правим космически оръжия срещу извънземни. И ВСИЧКО това", казваше той, "е лъжа".


Аз ще спомена единствено това, че Мауро Белини каза, че Клонирането е естествена тема всред средите на Ватикана, като идея за - "Акта на Сътворение" - Битие. Само това би могло да отговори на въпроса... - Какво вълнува Ватикана, за да наеме преводач, да пре-преведе из основи, дума по дума древни текстове в сравнение с Библейското изложение.

Следните материали се отнасят до работата на Белино. Първоначално попаднах на материал на Джеръл Кларк, но в последие видеото не бе налично. Това тук е материал от сайта на Leak Project, в процес на превод е:

https://m.youtube.com/watch?list=PLI01OUFKGbZE5cySVnJ6alwuKmO9tE4RL&v=8BE-4wmdCpg
Ex Vatican Translator, Mauro Biglino , Bible Hoax, Alien Manipulation of Man, Genocide, Cloning

Следното видео е на испански (поставям го, защото не знам дали няма да изчезне. Ще преведа от него, което е съществено при първа възможност):

https://m.youtube.com/watch?list=PLI01OUFKGbZE5cySVnJ6alwuKmO9tE4RL&v=6EetnkOkea0


_____

Два материала, които в момента превеждам:

2
https://outofthisworldx.wordpress.com/2015/06/22/anunnaki-illuminatis-military-mkultra-ra-and-the-blue-woo-woo-avians-disclosure-all-seeing-l-eyes/
1
https://truthscrambler.com/2017/07/03/robert-stanley-ufos-lucifer-enki-sitchin-possession/


Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Извънземни и богове
« Отговор #1 -: Юни 19, 2018, 03:51:38 pm »
https://truthscrambler.com/2017/07/03/robert-stanley-ufos-lucifer-enki-sitchin-possession/

     В това интервю Робърт Стенли казва, че самоличността на бог Енки е идентична с така назовавания Луцифер. Казва също, че е срещнал Енки и той му се е представил като " бащата " - отеца. И образа, в му се е явил бог Енки отговаря на образа на Иисус Христос.


Бог Енки е познат до болка на всички ни, за съжаление не от прочит на оригинални източници, а от автори като Робърт Морнинг Скай, Закария Сичин, Деникен, което добре, но е просто тяхната интерпретация. Която между впрочем напомня на интерпретацията, която може да се намери и в твърденията на Белино, а също и това, за което говори Робърт Стенли.

Възниква обаче един проблем. Кой е в крайна сметка "отеца". И това всъщност разделя мненията на две, говоря за позициите на коментиращи водещи, които прегледах в интернет пространството, по специално представеното от испанското медиино пространство, в сравнение с останалите данни. Очертават се според вижданията две възможности. Едната е:

1. Бащата на всички човешки създания е Енлил.
2. Бащата на всички човешки създания е Енки.

   Защитава се  тезата, от една страна, че Енки е бащата на Иисус, а Енлил отговаря на Бог Йехова. От друга страна е интересното становище на Робърт Стенли, което всред всичко ме впечатли, защото той спомена, че Енки е Луцифер. Но историята, която този човек предложи е по-различна. Версията му съдържа идеята, че Луцифер е умопомрачен. Че при самото си "проникване" отвъд - насам, той "изпада във фрагментация" на своята цялост. И че "злото е зараза" - инфекция. Ето този детайл задържа вниманието ми.

В описанието на Робърт Стенли на явилия му се отец, приличащ на Иисус, какъвто всеки от нас е свикнал да го вижда от масовата пропаганда за образа, а и от съответната архетипност, залегнала у всеки, има един детайл - очите на "отеца" светели с особен блясък, бих казала от описанието на Робърт Стенли, по скоро усещането било за нещо диво, вместо насърчително, каквото би било очаквано. Очите светели, а смехът на "отеца" бил стряскащ.

Подобно описание намираме в друг материал, отново наличен само тук в пространството на Апокрифна Академия:

http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=230.0
Данте Сантори ---- 48 седмици с Дор Киристил

В този материал става дума за:

..." Онези, за които баща ми Симон ми каза, че не са нито ангели, нито демони, но въпреки това идват от небесата ..." - цитат от  "48 седмици с Дор Киристил" на Данте Сантори."

Данте представя историята на Дор Киристил, дошъл от звездите и изпълнил мисията да бъде Иисус Христос. Също казва, че определени извънземни сили планували да създадат хибрид, когото да представят за бог пред човеците, бог който никога не умира. Което към днешна дата може би наричаме все още сфера от идеи към които се стреми трансхуманизма. Не е още сформирана религия, надявам се. Защото е твърде вероятно да бъде. Разбирате ли защо? - Защото, когато една система преминава от цикъл в цикъл, то тя се скачва по всяко едно от обвивките си. Това, което казват за астралното, етерното, физическите тела.

Ритуалите са свързани с циклите, защото тези, кото ги управляват познават циклите и се нуждаят от манипулативни системи, за да оцеляват. Защото това тук - измерение, не е естествената им среда. Едно е да приемаш всяка форма и образ, друго е да присъстваш и духом и тялом в съзнание и аз тук и сега с възможност за преход във всяко измерение, което е част от човешкото устройство.

Ако приемем че трансхуманизма бърка в гените, за да се увековечи - Защо не приемем идеята, че търсейки в това да спрем времето ще се върнем в първоначалната изходна точка на Сътворението. Защо да не приема, че някой би искал да стигне 'там' ... ? И когато стигне там би могъл и да е бог на зависими същества, роби на 'вечни' богове-хибриди... - пътуващи през пространствено-времеви прозорци, след което рушат наличната реалност, манипулирайки я.

Какво се опитвам да кажа. Току що синхронично дават филм на National Geographic - за клониране на мамут...току що споменаха за етиката при взимане на решение за възкресяване на вълнистия мамут, за да се запазят застрашените видове. Някои мислят от изследващите, че е лудост. Но ето вярват, че клонирането ще се првърне в интрументален метод за запазване на видовете. Ето, за да лекуват паркинсон, диабет и алцхаймер... болести на стареенето.

Та не е ли това същото? Хибридите, за които говори Данте Сантори по нищо не се различават от "възкресените мамути".
Опитват се да изведат ядрото на клетка, за да клонират мамут. Ето това представете си сега могат да го постигнат с "ядрен материал" - проба от костен мозък! Изолираха четири ядра. Възможно е Опашната кост, os coccygis 

 да се окаже най-точното хранилище- Граал на ядрото. Това на мамута казват било на 30 000 години - мамута, който ще бъде технологично възкресен е толкова стар.
Къде за Бога ще "се събуди" паметта на този мамут? В коя реалност за неговия собствен вид?

Ето сега пък се сещам, не е ли възможно същото да се случи с човешките гени, а също с предполагаемите Христови, които уж изследвали. Но това е друга тема. Макар, че е същата. Защото според мен ако Папата застава зад идеята за клонирането, то чии идеи охранява? Защо избиха катарите, защото гена им е на анунаки? - Според основните тенденции на съвременните схващания така излиза.

 По тази теза ако продължим можем спокойно да кажем, че Господ е българин... Освен ако не възприема единствената хипотетична теза, която възникна в мен след прочита на всичко... Че става въпрос за пътуване във времето и посаждане на семена от бъдещето. Защото всички тези ангели, които присъстват според съвременния прочит са генетици. И става дума за летящи чинии и 'извънземни'. А аз бих казала, че става дума за хибриди, хибриди на междинни нива на съществуване, от различни времеви полета на тази същата Земя, хранилище на всеки вид. Защото тук е възможен трансформационен преход от всяко междинно ниво на съответния Вортекс. Във всяко измерение. Т.е за мен това не са извънземни, а форми на съществуване в различни времево-пространствени прозорци, които съществуват едновременно тук и сега. Някои от тях пътуват през времето и пространството. Понякога това става видно и наблюдаваме НЛО. Следователно всяка история би могла да бъде корумпирана.Та ето един предполагаем разговор помежду Дор Киристил и Синовете и Дъщерите на Анунакене:
http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=230.0

Твърдите че знаете името ми и кой съм аз, а аз не знам вашите и кои сте вие, каза Киристил.

И те казаха:- Ние сме Синовете и Дъщерите на Анунакене...

Откъде знаете кой съм?, казах аз...
И на моя въпрос те отвърнаха:- Твоят вид те търсеше на този и на други светове скоро след като твоя (-----) беше свален преди около 20 Земни години...

Бележка от Данте:На предния цитат видяхте маркировката (-----). Това е защото символите на това място не са известни. В контекста, в който се намира, това явно е нещо като "кораб" или дума с близко значение.

Запитах ги:- Тогава какво се случва с моя вид?
И другите ми казаха:- Отначало не можеха да те намерят. В един момент мислеха, че са те открили в земята на Жълтата река, но бяха принудени да напуснат този свят. Те напуснаха преди много време... И няма да се върнат.

Какво искате от мен, Синове и Дъщери на Анунакене?, попитах аз.

Ние бяхме създадени на този свят от нашите Бащи, за да можем да се грижим за другите творения на Бащите си, особено за онези, които наричаме човеци..., отвърнаха ми те.
Но ние не сме сами на този свят. Други от звездите също са тук и ние сме въвлечени във (враждебности) (-неразпознаваеми символи-) от хиляди Земни години, продължиха те.
Не отдавна преди твоето пристигане те убиха един от нашите, Калеопатара [Kаleopatara], последният/а от Фазарите [Fazarhs], казаха те.Онези, които избиха твоя вид и свалиха (кораба) ти и онези, които убиха Калеопатара, са едни и същи..., ми казаха те.
Искаме да се присъединиш към нас.

В този момент аз попитах себе си дали тези другите, убили моя вид и убили техния Калеопатара, са същите, които унищожиха множество светове сред звездите. Включително моя собствен свят.
И преди да мога да говоря мислите си, те ми казаха:- Да, ние знаем за твоя свят. как беше разрушен и знаем за пътешествията ти из звездите, всички онези, останали изгубени от твоя вид, опитващи да намерят нов свят за себе си...
Но не можем да ти споделим добри новини в този ден. Откакто видът ти напусна този свят, след като те търсиха, те също бяха унищожени...
И тогава те казаха думите, които очаквах да чуя, но не исках да чувам...
Дор Киристил, ти си последният от рода си, ти си последният от Каристусите...

...

И да довърша мисълта си... Още един цитат от темата - Данте Сантори ---- 48 седмици с Дор Киристил:"... очите му бяха като огнен пламък насред светилниците."(Откровение 1:14)

Бележка от Данте:

И заради очите на Влаш хибридите, "вестоносците", чиито очи от време на време блестели в тъмното, толкова много споменавания на "очите" станали популярни.

"Светлината на очите обрадва сърцето: и добрата новина прави костите здрави"

"Светлината в очите на вестоносеца носи радост на сърцето"


Из Библията, Крал Джеймсовата версия (превода ми не е цитат от там, така че навярно не може да се открие директно както съм го написал, бел.прев)

И нашите Братя и Сестри ги видяха и ги чуха, по полета, по пътища и по къщите, да казват:- Не обръщайте внимание на неверниците,живият Бог е тук,и носи новата религия...
И, в онези дни, дори както земеделец посява нивята си, началото на нова религия беше посаденов сърцата на много...
Защото Влаш бяха подготвили и изпълниха плана си почти съвършено...
Нова религия за всички идни времена.

Край на цитата.

Та докато слушах разказа на Робърт Стенли за святкащите очи на отеца, а също и странния смях, се сетих именно за хибрида от разказа за Дор Киристил.

Каквото и да е ще излезе наяве.

Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Извънземни и богове
« Отговор #2 -: Юни 19, 2018, 08:31:03 pm »
Енлил, Богът на Ануннаките, който контролира Света - Конференция на Давид Парцериса

оригинално заглавие: Enlil, el Dios Anunnaki que controla el Mundo - Conferencia de David Parcerisa
LA CAJA DE PANDORA
 Давид Парсериса обяснява прото-историята, която ни разказва за боговете Ануннаки, дошли на Земята преди векове и създали човешкото същество като роб чрез хибридизации и генно инжинерство. Енлил, според Парцериса бил (и е) отмъстителен, насилствен "бог", който търсел унищожението на човека. Изглежда, че е един и същ бог, представен в много религии и митове с различни имена според времето и мястото.

Давид Парцериса (Роден в Берга на 20 юни 1974 г.) е изследовател, писател и преподавател, който има около 24-годишна кариера, посветен на изучаването на НЛО феномена, парапсихологията и загадките на древните култури.

Той е астролог, специализиран в кармичното четене чрез изучаването на персонализираната астрална карта. Давид също е специализиран в шумерската култура и взаимодействието и с древните богове, така наречените "Ануннаки", които по-късно основават останалите народи и култури по света. Сред неговите изводи е заключението, че човешкото същество е продукт на "генетичната хибридизация" с хуманоиди, извършена от извънземна раса. Според Давид произходът на религиите се състои в манипулирането на същества от други светове или измерения, които чрез своята напреднала технология минават за богове или божества, създавайки догми на вяра, основани на план за подкопаване на човешкия потенциал, в полза на тях самите.

По този начин, поставен като човек, лишен от познанието за произхода си, той винаги ще бъде марионетка в ръцете на други същества, които ще го контролират по всяко време.

Давид също е редактор, сценарист и е направил множество късометражни филми, в които е участвал като актьор. Той е автор на книгата "Ануннаките: Създателите на човечеството".

______________________________________________________________________________________
http://www.davidparcerisapuig.com.ar

elespejodeldestino@hotmail.com

 https://www.facebook.com/DavidParceri... http://www.youtube.com/rimbel35


Suscríbete al canal de La Caja de Pandora: http://www.youtube.com/lascajasdepandora
 Visita nuestra web: http://www.lacajadepandora.eu // http://biodescodifica-t.com


______________________________________________________________________________________

Енлил, Богът на Ануннаките, който контролира Света - Конференция на Давид Парсериса - Част 1 от 3


Енлил, Богът на Ануннаките, който контролира Света - Конференция на Давид Парсериса - Част 2 от 3https://m.youtube.com/watch?t=946s&v=P0yemaGOTgM
Енлил, Богът на Ануннаките, който контролира Света - Конференция на Давид Парсериса - Част 3 от 3

=======================================================================================

LOS ANUNNAKI EN GUERRA CONTRA LA HUMANIDAD, Entrevista televisiva a David Parcerisa

Анунаки във война срещу човечеството, телевизионно интервю с Давид Парцериса

От "Бойра" пространството, Алекс Гарсия интервюира Давид Парцериза [ David Parcerisa] за предците Ануннаки-Усумгал. Защо дойдоха на земята преди хиляди години? Как са манипулирали ДНК от различни видове, пресъздаваща нас? За какви цели? В този разговор Дейвид се впуска в някои аспекти на нашата история, които са останали скрити ...
« Последна редакция: Юни 19, 2018, 08:35:26 pm от Мила »

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Извънземни и богове
« Отговор #3 -: Юни 19, 2018, 10:11:00 pm »
Според Р.Скай, Енки създава човека,а Енлил прави потопа


Но,и двамата напускат планетата с потопа

И следва завръщане на Мърдук,синът на Еа и този всъщност го спрягат за Яхвето дето дава стелата на Мойсей.Той е този който заличава артефактите сочещи богинята и матриархата,и налага патриархалния режим и мъжкия бог.Той се провъзгласява за самия Бог Ра,не просто за негов заместник.


п.п.Мърдук завзема планетата с помощта на малките сиви.
И ЕА,и Мърдук се противопоставят на Режима


ЕА се противопоставя на волята на баща си,бог Ану-върховния бог.За което в крайна сметка бива прокуден и наказан.Избягва на Плеядите.


Мърдук също е отцепник и предател на Империята,че и озурпатор на планетата ни/тяхната ферма я е превърнал в лична губерния/


И казват,че Империята прави всичко възможно да възстанови позициите си,чрез кръвните си наследници тук / илюминати/ ,а кръвните наследници на Мърдук/Яхве държат фронта и не пускат кокала..


Че и една разкаяна преродена кралица се появява на сцената..Тя също е бунтовничка срещу Режима,но според легендите,милее за хората и иска да им помогне и да ги освободи от робството..

Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Извънземни и богове
« Отговор #4 -: Юни 22, 2018, 01:57:34 pm »

                                                                                                                                                                               Свещената книга на Великия невидим Дух


Ancient Scripture of Jesus the Vatican Almost Destroyed , Archons, Demigods & Demons Flood, Plagues
(Древно писание за Иисус, почти унищожено от Ватикана, Архонти, Полубогове & Демоните на Потопа, Бедствия

Leak Project

Предавано поточно на живо на 16.06.2017 г.


   Обсъжда се следния текст:

The Holy Book of the Great Invisible Spirit
(Свещената книга на Великия невидим Дух)

http://www.earlychristianwritings.com/greatspirit.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Holy_Book_of_the_Great_Invisible_Spirit


Критика:
http://coldcasechristianity.com/2018/why-shouldnt-we-trust-the-non-canonical-holy-book-of-the-great-invisible-spirit/
Why Shouldn't We Trust the Non-Canonical "Holy Book of the Great Invisible Spirit"? | Cold Case Christianity


Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Извънземни и богове
« Отговор #5 -: Юни 26, 2018, 12:22:06 am »
Enki's Luciferian Agenda, explained by Robert Stanley


Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Извънземни и богове
« Отговор #6 -: Юли 06, 2018, 09:03:38 pm »
LUCΙFER'S ΤEMPLE CΗAMBERS ΒENEATH THE VATΙCAN (WHAT'S ΤHERE REVEALED)

Тагове към темата: