Apocryphal Academy

Автор Тема: Пътешествия и Загадки  (Прочетена 210 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Пътешествия и Загадки
« -: Юли 02, 2018, 05:56:53 am »
The petroglyphs of Onega, depictions of celestial beings from 6000 BC

Strange Things

Публикуван на 29.06.2018 г.


Някои петроглифи са скални гравюри на източния бряг на езерото Онга в северозападна Русия. Според изследователите хилядите петроглифи датират от около 5000-6000 г.пр.н.е. Експертите са идентифицирали около 1200 петроглифки, разположени на площ от 20 километра, включително няколко разрези, като например Besov Nos (Бесов Нос), която се характеризира с мистериозния "петроглиф на демона".

http://bg.handbookmedical.com/onezhskoe-ozero_kogda-i-kak-obrazovalos-onego.shtml
Кога и как се формира Онга

Позицията на басейна на езерото Онега на границата на две геоложки структури - Балтийският щит и руската плоча - е определила различния ход на развитие на северната и южната му част. Северната част, която се намира на Балтийския щит, е изпитала обща възходяща тенденция, а южната, разположена на плочата, е потопена. Към началото на кватернера този период се различава от факта, че в южната част на ледниковите масиви на натрупаните ледникови и междуластови находища се натрупва, което не се наблюдава в северната част на басейна.Това дава право да се предположи, че междулистните морета, наводнени от южната част на техните собствени независими басейни на Онга в северния басейн, не проникват, че северният басейн винаги е бил на височина, на която нивото на морското равнище не е нараствало. И само през последния междуличен период, когато морето наводни цялото крайбрежие на Балтийския щит, а Фенноскандия беше остров, двата басейна бяха покрити от водите на това бедствие, което свързва Балтийско море с Бяло море и прониква далеч във вътрешността на земята в района на Архангелск. Утаяването на това море намираме сега в околностите на градовете Повениц и Петрозаводск. Те са представени от пластични сиви глини, съдържащи морски мекотели, диатомна флора и прашец на дървесни видове, чийто състав показва, че по време на глиненото отлагане климатът в района на езерото Onega е по-топъл от съвременния и че поради това ледът на предпоследното заледяване се е стопил напълно. Охлаждащият ефект върху климата е прекратен.

http://bg.handbookmedical.com/onezhskoe-ozero_kogda-i-kak-obrazovalos-onego-2.shtml

https://farbet.ru/bg/how-many-rivers-flow-into-lake-onega-lake-onega-characteristics-and-information.html


http://lifert.ru/bg/karelofinnish-ssr-encyclopediasssss/https://bg.ilovevaquero.com/obrazovanie/82037-vostochno-evropeyskaya-platforma-forma-relefa-poleznye-iskopaemye-vostochno-evropeyskoy-platformy.html
Източноевропейска платформа: форма на облекчение. Минералите на Източноевропейската платформа

Голяма част от европейската територия на Русия, исъщо така някои от близките страни в чужбина се намират в континенталната част на земната кора, наречена Източноевропейска платформа. Формата на релефа тук е предимно плоска, въпреки че има изключения, които ще обсъдим по-долу. Тази платформа е една от най-старите геоложки формации на земята. Нека да разгледаме по-отблизо какъв е облекчението на Източноевропейската платформа, какви минерали съдържа и как се е състояла процесът на нейното формиране.Географско местоположение

На първо място ще открием точно къде се намира тази геоложка формация.
Източноевропейска древна платформа или, като тя се нарича още, руски платформа, се намира в географските региони на Източна и Северна Европа. Той заема голяма част от европейската част на Русия, както и на територията на следните съседните страни: Украйна, Беларус, Латвия, Литва, Естония, Молдова, Финландия, Швеция, част от Полша, Румъния, Казахстан и Норвегия.

На северозапад, източноевропейските древниплатформата се простира до формирането на орогенезис Caledonian в Норвегия, на изток тя ограничава планината Урал, на север - на Северния ледовит океан, на юг Черно море и Каспийско море, както и в подножието на Карпатите, Крим и Кавказ (скит плоча).

Общата площ на платформата е около 5500 хиляди квадратни метра. км.

История на формирането

Тектонските форми на релефа на Източноевропейската платформа са сред най-старите геоложки формации в света. Това се дължи на факта, че платформата произхожда от времето на прекамбрийците.

Преди създаването на един световен континент Pangea Руската площ платформа е отделен континент - Балтика. След разпадането на платформа Pangea беше част от Лавразия и след отделяне на последния - част от Евразия, което е днес.През това време образуването беше покрито със седиментни скали, което по този начин формира релефа на източноевропейската платформа.

Структура на платформата

Както всички стари платформи, основата Източната част на Европа служи като кристално мазе. Над него в продължение на милиони години е създаден слой от седиментни скали. Въпреки това, на някои места основата се появява на повърхността, образувайки кристални щитове.

Източноевропейска равнина

Каква е повърхността на Източна Европаплатформа? Формата на релефа е преобладаващо хълмист. Характеризира се с редуване на ниски височини (200-300 м) и низини. В същото време средната височина над морското равнище на равнината, която се нарича източноевропейска, е 170 м.
Източноевропейска (или руска) равнинаТова е най-големият плосък тип обект в Европа и един от най-големите в света. Нейната територия заема голяма част от територията на руската платформа и е около 4000 хиляди квадратни метра. км. Тя се простира от Балтийско море и Финландия и включително на запад до планината Урал на изток за 2500 km, а от моретата на Северния ледовит океан на север (Баренцово и бяло) до Черно, Каспийско и Азовско море в южната част на 2700 км. В същото време тя е част от един още по-мащабен проект, който се нарича Великата Европейската равнина, простираща се от Атлантическия океан и Пиренеите планини във Франция до Урал. Както бе споменато по-горе, средната височина на руската равнина е 170 метра, но най-високата й точка е 479 метра над морското равнище. Той се намира в Руската федерация в планината Bugulma-Belebey, която е в подножието на планините Урал.В допълнение, на територията на украински щит, който също се намира на руската равнина, има повдигания, които са форма на излизане от кристалните скали на базата на платформата навън. Те включват например Азовската възвишение, най-високата точка от която (Белмак-Мохила) е 324 метра над морското равнище.

Основата на руската равнина е Източноевропейската платформа, чиито тектонски структури са много древни. Това е причината за плоската природа на терена.

Други характеристики на терена

Руската равнина обаче не е единствената Географският обект, който съдържа източноевропейската платформа. Формата на релефа също така приема и други форми. Това е особено характерно при границите на платформата.
Например, в крайната северозападна от платформата натериторията на Норвегия, Швеция и Финландия е Балтийски кристален щит. Тук, в южната част на Швеция, се намира Средна низина низина. Дължината му от север на юг и от запад на изток е съответно 200 км и 500 км. Височината над морското равнище тук не надвишава 200 м.
Но в северната част на Швеция и Финландия има плато на Норланд. Максималната му височина е 800 метра над морското равнище.

https://bg.ilovevaquero.com/obrazovanie/82037-vostochno-evropeyskaya-platforma-forma-relefa-poleznye-iskopaemye-vostochno-evropeyskoy-platformy.html
Източноевропейска платформа: форма на облекчение. Минералите на Източноевропейската платформа

___________________________________Онежкото езеро

Главна забележителност на езерото е остров Кижи с едноименния Държавен историческо-архитектурен и етнографски музей-резерват. На неговата територия се намират 89 паметника на дървената архитектура от XV-XX век. В центъра на острова е архитектурният ансамбъл на Кижския погост (териториално-административна единица, по-тясно значение: църковен ансамбъл на погоста) от XVIII век, състоящ се от лятна 22-глава църква „Преображение Господне“, зимна 9-глава църква „Покров Богородичен“ и параклис. През 1990 г. Кижският погост е включен в Списъка на световното наследство на ЮНЕСКО.

Онежките петроглифи* се намират на източното крайбрежие на езерото. Те се датират от IV – II хилядолетие пр.н.е. Разположени са на групи на скалите на носовете Бесов нос, Кладовец, Гажий, Пери нос и на остров Гурий. Обхващат участък от езерния бряг с дължина 20,5 км и наброяват примерно 1200 фигури и знака.
Петроглифите на Besov Noshttp://x-file.today/14082-astronomy-otkryli-nevozmozhnuyu-galaktiku/

https://www.tripadvisor.com.ve/LocationPhotoDirectLink-g2541086-d3170699-i116096570-Onega_petroglyphs-Pudozh_Republic_of_Karelia_Northwestern_District.html

https://kamaran.ru/respublika-kareliya/pudozh/onezhskie-petroglify-mys-besov-nos-279

https://bg.rbth.com/travel/2017/09/02/4-mesta-v-rusiya-kdeto-mogat-da-se-otkriyat-ostanki-ot-izgubeni-civilizacii_832756

http://x-file.today/6070-onega-petroglyphs-depict-alien-visit-6-thousand-years-ago/

__________________
* Петроглифите са изсечени изображения в камък или скала. Името идва от гръцки език (πέτρος – камък и γλυφή – резба). Тематиката е разнообразна – знаци, свързани с ритуали, култ към божества, битови и ловни сцени, изображения на животни, обекти от природата, маски и човешки фигури.
Под петроглифи се разбират всички изображения върху камък от палеолита до средновековието, ако в тях не се съдържат писменни знаци.

Петроглифите са създадени чрез издълбаване, изсичане или гравиране на контури или цели фигури в камъка. Рисунки върху камък не са петроглифи, а пиктограми, макар и двата способа да влизат в понятието скално изкуство. Размерите на петроглифите са в обхвата на действие на художника и могат да се възприемат от близко разстояние. Петроглифи се правят върху гладки хоризонтални или вертикални скали, мегалити или върху специално подредени камъни. Размерите на петроглифите са в обзора на художника или на зрителя и могат да се възприемат от близко разстояние. Изображения върху скали или земна повърхност с размери над 4 – 5 м или повече, които се виждат отвисоко или отдалеч, се наричат геоглифи.

Най-старите петроглифи са от края на късния палеолит и неолита и са на възраст 10 – 12 хиляди години. Смята се, че някои петроглифи са значително по-стари, като например и от Австралия, предполагаемата възраст на които е 27 хиляди години. Преди 7 – 9 хиляди години, когато се появяват първите писменни знаци, наред с петроглифи се появяват пиктограми и идеограми. Изображения с ритуално или култово значение, ловни сцени и сцени от бита на човека датират от VI – IV хилядолетие пр.н.е. Петроглифи се създават и значително по-късно. Някои по-изостанали общности използват петроглифи до идването на западната цивилизация през XIX – XX век.« Последна редакция: Юли 02, 2018, 06:15:31 am от Мила »

Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Пътешествия и Загадки
« Отговор #1 -: Юли 02, 2018, 10:06:12 pm »
Артефакти на Маите
" Бяхме посетени от извънземни..."

Artifacts Of The Mayas video, We Were Visited By Aliens


Преди всичко някои прилики: I.


Тибетска ступа с флагчета
https://www.wildjunket.com/photo-essay-the-colors-of-the-tibetan-prayer-flags/


Латинска Америка

II.


Онега [ Онга ]


Артефакт на Маите


__________________________________________________________

 Артефакти на Маите

 Ξ :       

 
Следва

Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Пътешествия и Загадки
« Отговор #2 -: Юли 03, 2018, 12:13:09 am »

Артефакти на Маите
" Бяхме посетени от извънземни..."Продължение

Някои прилики:

I.Момичето от Луната

ET Woman FOUND On The SURFACE Of The MOON
ANDULAIRAH Of EART

Някои любопитни за мен коментари:
(не мога да си позволя да ги превеждам. Коментарите са към видеото.)


- Those are black women I tell ppl we was once advanced ppl wake up we been had technology black is God

- If these are real... I would say that these pilots are from the time of Krishna. If you see the depiction of the hindu pictures, they all have almond shape and big eyes... Vimana's pilots 

- when did they go to the moon and do this?

- In china she is 嫦娥(Chang E)

- Are they inspecting these other worldly bodies w tweezers, no gloves and a tiny flashlight he had in his pocket? What is this?

-  Scary. But surely the moon once was a living planet like ours, its life and all that once was, now is at the 5th dimension in the astral world of Hod, its vital principals return to our beloved mother earth thanks to living spirit- the sun.

- no it's not authentic, they didnt even have on gloves.

-  Someone please look into what I'm saying that is one of the Malaysian passengers from the missing flight that extraterrestrials high jacked please someone look into this there is just so many coincidences and now the government is hiding it and making it seem like they are finding pieces in different parts of the ocean it's a lie the pieces that they are finding are not matching up they found them in outter space and set them up in places where people will find them close to where they last had contact with the flight.

-  This Mona Liza Video Has Been doing The Rounds For Years ,Long Before The Malaysian Plane Disappeared, There Was No Apollo 20 ,No Human Has Ever Traveled Through The Van Allan Belt And Never Will . All Fake

-  Armani Davila: sorry but I saw the documentary on this before the missing Malaysian flight. The documentary was extremely interesting by the way. If interested I can post the link.

-  I believe this to be authentic mostly because she's black ...if this were fake, they would have made her white, not black! Hotep!

- Women with Negro features on the moon. Both women have braids and full lips. Google "Braids" & see the first images that come up!

- The apparatus attached to her face has a small lens embedded into one of the orbital domes surrounding her eyes. It's a thermal imaging system but also doubles as a data up-link to the surrounding exterior of her ship. The vermilion tubes connected to her oral commissures are to help facilitate communication with her ships intelligence retrieval systems. The vermilion tubes are also connected to her palpebral ligament to sense tiny eye fluctuations which helps to control the ship at a much faster rate than standard aeronautical controls. The vermilion tubes are also electronically linked and networked through her frontal cortex. The intelligence retrieval system mathematically factors in her previous mission parameters which helps the intelligence retrieval system to make decisions based on previous missions. The computer does this by factoring in the pilots personality and past mission planning which also helps to control the ship with an almost precognitive ability.

 - Alien Hybrid wow man. Are you one of them? Sounds like you are, you sound very knowledgeable about her and her gadgets and very intellectual.


Apollo 20 - Autopsy inside the lunar module "Endymion"II. Танит
Français : Stèle, Tophet de Carthage, TunisieМаи__________________________________
Изображенията са снети от тук:
Artifacts Of The Mayas video, We Were Visited By Aliens


Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Пътешествия и Загадки
« Отговор #3 -: Юли 03, 2018, 09:07:52 pm »
Japan's lost black hole satellite sent back a spectacular image of a universe


« Последна редакция: Юли 03, 2018, 09:23:43 pm от Мила »

Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Пътешествия и Загадки
« Отговор #4 -: Юли 03, 2018, 10:22:43 pm »
Черният рицар


Black Knight Satellite - Documentary (480p)
Enigmas Of The Universe

Публикуван на 24.06.2016 г.


Произходът на "Черния рицар" често е "ретроспективно датиран" назад към времето на естествените извънземни повтарящи се източници, изслушани по време на експериментите на Никола Тесла през 1899 г. и дългите закъснения на ехото, изслушани за първи път от радио оператора - аматьор Йорген Халс в Осло, Норвегия през 1928 г. ( Jorgen Hals in Oslo, Norway in 1928 )
Според Daily Express ", шумовете от 1899 и 1928 остават загадка, но възможните причини досега все още не включват извънземни сателити, смятат учени.

През 1973 г. шотландският автор Дънкан Лунън Duncan Lunan анализира дългите забавени радио-ехо, получени от Халс Hals и други, и е спекулирал, че те могат да произхождат от 13 000-годишна извънземна сонда, разположена на орбита около земната луна. Предложих, че сондата може да е произлязла от планета, разположена в слънчевата система на звездата Епсилон Боетис solar system of star Epsilon Boötis . Лунън по-късно оттегли заключенията си, признавайки, че е направил "абсолютни грешки" и характеризирал методите си като "ненаучни".

За "Черният рицар"  се твърди от  някои теоретици на конспирацията,  да е обект на около 13 000 години с извънземен произход, който обикаля Земята в близка полярна орбита. Критиците и  водещите учени смятат, че това е теория на конспирацията и мит, който съчетава няколко несвързани истории. През 1954 г. вестниците разказваха истории, цитирайки изявление на изследователя на НЛО Доналд Кейхо Donald Keyhoe, че Военновъздушните сили на САЩ съобщиха, че са открити два спътника, обикалящи около Земята. По това време никой не разполагаше с технологията за стартиране и насочване на сателит, но скептиците отбелязаха, че "Кейхо е промотирал книгата на НЛО по онова време" и че новините вероятно са написани в забавна свтлина и не са предназначени да бъдат взети на сериозно.

През февруари 1960 г. ТАЙМ съобщава, че американският флот е открил тъмен обект, смятан за съветски шпионски спътник в орбита, но следната статия потвърждава, че обектът е "останките на спътник на Военновъздушни сили Air Force Discoverer VIII satellite , който се бе заблудил". През 1963 г. космическият астронавт Гордън Купър Gordon Cooper твърди, че е имал наблюдение на НЛО по време на своята 15-та орбита на Меркурий 9 15th orbit in Mercury 9, потвърдено от проследяващите станции, но няма доказателства, че това всъщност се е случило. Брайън Дюнинг Brian Dunning отбелязва, че тази история се появява в "почти всяка НЛО книга за случая " Black Knight " ( черен рицар ), но казва, че не е имало запис на такова събитие от НАСА, персонала на радарната станция или от всеки съвременен източник. Дюнинг описва историята като "чисто измислица на съвременните писатели".

Един обект, сниман през 1998 г. по време на мисията STS-88, е широко възприет като спътника Black Knight. Космическият журналист Джеймс Орберг James Oberg смята, че е възможно снимките да са  на термично одеяло, което е потвърдено като загубено по време на EVA от Джери Л. Рос Jerry L. Ross и Джеймс Х. Нюман James H. Newman. Британската ракета, наречена "Ракета на Черния рицар" Black Knight rocket, използвана заедно с ракетната програма Blue Streak между 1958 и 1965 г., не е свързана със сателитната легенда на Black Knight.


__________________________

Сравнително скорошни новини за Черния Рицар
https://m.youtube.com/watch?list=PLVwdw7YkpOnv6p0xVwMrJxSkKUwvXwXdR&v=pMZCMPq9y6c
Clear pictures of the BLACK KNIGHT UFO satellite !!! February 2018

SECTION 51 2.0 


Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Пътешествия и Загадки
« Отговор #5 -: Юли 06, 2018, 04:33:07 pm »
Scientists Finally Discovered the Truth About Easter Island

BRIGHT SIDE 

РЕЗЮМЕ

- Къде се намира Великденският остров?

Рапа Нуи (което е името, дадено на Великденския остров от първите му жители) е на територията на Чили и се намира в южния Тихи океан. И това е така, така далече, че лесно можете да заключите, че е едно от най-отдалечените места на картата на света. Той се намира на 1200 мили от Pitcairn, който е най-близкият му съсед.

- Каква е основната тайна на статуите?

Повечето статуи (834 от 887) са били издълбани от материала, наречен туф, който всъщност е компресирана вулканична пепел. Любопитно е, че всички статуи, с изключение на една група, са изправени пред вътрешността на  страната. Това означава, че гърбовете им са насочени към океана. Вероятно причината за това е вярването, че статуите са защитници на селяните, поради което пренебрегват селището. Единствените статуи, които не съответстват на този модел, могат да бъдат намерени в Аху Акиви, свещено място за хората от Рапа Нуи.

- Теории за това как са преместени статуите.

 Един от най-популярните сред любителите на мистериите е убеждението, че статуите са създадени и движени от извънземни. Но дори и да ви харесва тази теория, съжаляваме, че я разкрихме. Камъкът,  с който статуите са построени произхожда от самия остров. Родното място на по-голямата част от материала е изчезнал вулкан, разположен в североизточната част на Великденския остров, а не от друга планета.

- Ново проучване за острова.

Наскоро бе направено ново проучване, в което се посочва максималният брой жители в разцвета на цивилизацията на острова. Резултатите пристигнаха и те бяха съвсем неочаквани. Оказало се, че на острова могат да живеят комфортно 17 и половина хиляди души. Най-малко 19% от земята може да бъде покрита с полетата от сладки картофи, които са били основен източник на храна за населението. Нещо повече, островитяните консумират доста морски дарове и риба.

- Защо хората на Великденския остров изчезват?

 Отначало се смяташе, че причината за такова намаляване на популацията е екосистемата. Местните жители изрязват големи гори и палми, като освобождават свободно място за преместване на статуите наоколо, както и за нуждите на селското стопанство. Мислели са, че дърветата ще се развиват достатъчно бързо. Това било заблуждаваща концепция. Влошаването на околната среда довело до глад. И това, на свой ред, довело до войни и канибализъм. Днес обаче такава теория се оказва неправилна. На първо място жителите на Рапа Нуи изглежда са били много талантливи селскостопански инженери. Те умишлено оплождали полетата с вулканичната скала. Всъщност, друго изследване показа, че хората са живели на острова в продължение на много векове. И населението започнало да намалява едва когато европейците започнали да го посещават.
...

Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Пътешествия и Загадки
« Отговор #6 -: Юли 06, 2018, 08:28:39 pm »
Петра, известна още като Изгубеният град на камъка, се състои от масивни структури, които са изваяни отстрани на каньонните стени, скрити в отдалечените планини на Йордания


THIS is What’s Inside The LOST CITY of Petra - Lost Ancient Human Civilization


Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Пътешествия и Загадки
« Отговор #7 -: Юли 08, 2018, 10:06:01 am »
50 Mind Blowing Chilling Matrix Reality Glitches - Time Space Collapse. Strangest Events Ever


Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Пътешествия и Загадки
« Отговор #8 -: Юли 10, 2018, 09:15:04 pm »
Антарктика


Extraño Objeto rompe Una montaña en la ANTÁRTIDA y nadie sabe que es

Странен обект... планина в Антарктика.


Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Пътешествия и Загадки
« Отговор #9 -: Юли 14, 2018, 12:59:42 am »
An old Irish legend about an ancient Egyptian princess - ROBERT SEPEHR

Atlantean Gardens 

Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Пътешествия и Загадки
« Отговор #10 -: Юли 14, 2018, 01:10:21 am »

Ancient Bloodlines and Antediluvian Civilizations - ROBERT SEPEHR

Atlantean Gardens

Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Пътешествия и Загадки
« Отговор #11 -: Юли 14, 2018, 10:19:37 am »
The Secret Hidden Chamber of the Great Pyramid of Egypt | Ancient Architects

Ancient Architects


Публикуван на 1.11.2017 г.

There is a secret door in the King's Chamber of the Great Pyramid of Egypt, which is believed to open up into two huge antechambers that could hold the secrets of the Giza Pyramids. For more information, visit http://emhotep.net/ where much of the information and images in this video come from. The research has been conducted by Jean Pierre Houdin.


Има тайна врата в царската камера на голямата пирамида в Египет, за която се смята, че се отваря в две огромни преддверища, които могат да пазят тайните на пирамидите в Гиза. За повече информация посетете http://emhotep.net/, откъдето идват голяма част от информацията и изображенията в това видео. Изследването е проведено от Жан Пиер Ходин.

_____

Virtual Tour Through The Great Pyramid


 

Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Пътешествия и Загадки
« Отговор #12 -: Юли 14, 2018, 10:33:50 am »
The Ancient Sumerians in South America | Ancient Architects

Ancient Architects

Древните шумери в Южна Америка Древните архитекти

Мила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Пътешествия и Загадки
« Отговор #13 -: Юли 14, 2018, 12:56:42 pm »
King Narmer | king before Pharaoh's


Нармер е египетски фараон, управлявал през 32 век пр.н.е. Смята се, че е наследил преддинастичния владетел Скорпион. [Уикипедия]

Място на погребение: Umm El Qa'ab, Египет
Линия на наследяване на престола: Първа династия на Древен ЕгипетМила

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Пътешествия и Загадки
« Отговор #14 -: Днес в 01:19:32 am »
The Hidden History of the Khazarian Empire

Скритата История на Хазарската Империя

Тагове към темата: история археология загадки