Apocryphal Academy

Автор Тема: Природен газ/керосин и терпентин,или как да излекуваме Кандида,а и не само нея..  (Прочетена 390 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил

Related image


Цитат
Природният газ е смес от газове, образували се в недрата на Земята при анаеробното разлагане на органични вещества.
Природният газ се отнася към полезните изкопаеми. В пластовете на земните недра той се намира в газообразно състояние – във вид на отделни натрупвания (газови залежи) или във вид на газова „шапка“ над нефтогазовите местонаходища, а също и в разтворено състояние в нефт или вода. При нормални условия (101,325 kPa и 0 °C) природният газ се намира само в газообразно състояние. Природният газ може да се намира и в кристално състояние под формата на естествени газохидрати.
Related image
Цитат
Терпентинът е течност, получавана чрез сложна дестилация от дървесна смола, която се получава предимно от различни видове бор(Pinus). Той се състои от терпени, предимно монотерпените алфа-пинен и бета-пинен. При работа с терпентин трябва да се внимава да не попадне върху лигавиците и да не се вдишва. Попаднал върху дрехите, той оставя петна. Терпентинът е опасен, трябва да се пази от деца.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Цитат
Лечение с Керосин


Терпентинът, както и нефтените дестилати, подобно на керосина са били използвани като лекарство от древни времена, и все още се използват като народна медицина и до днес. Те са били използвани и в древния Вавилон за стомашни проблеми, възпаления и язви. Процесът на дестилация на суров петрол / нефт във въглеводородни частици е описан за първи път през 9 век в Персия. Бил е използван и разпространен най-широко в по-бедните страни, включително Русия, Източна Европа и Африка. Едно скорошно изследване в Нигерия установило, че около 70% от населението използва петролните продукти като лекарства [1].

Най-често срещаните му приложения са за инфекции и инфекциозни болести, автоимунни заболявания, рак, артрит и ревматични заболявания като цяло. Дори Рокфелер навярно е започнал натрупването на богатството си чрез продажба на керосин като средство срещу рак, преди да открие, че химиотерапията е по-доходна.

От наличната литература аз заключавам, че керосина може да бъде един от най-добрите начини за премахване на патогенните микроби и паразити от кръвта и червата. В моите здравни статии аз показвам, че във всички посочени заболявания има свръх растеж на гъбички и клетъчно- стенни несъвършени патогенни (CWD) микроби в кръвта. Изглежда, успехът на керосина се дължи на неговия вреден ефект върху тези гъбички и CWD микроби, което позволява на имунната система да премахне останалите джобове с други патогени и анормални клетки в туморите и засегнатите органи.

Сравнявайки няколко дезинфектанта било установено, че керосинът, без контролиране на тестваните бактерии, имал най-силен ефект върху потискането на Candida, по-силен дори от белината (натриев хипохлорит) [3]. Това всъщност може би е тайната на изцеляващия успех на керосина: той потиска Candida, вирусите и CWD микробите, без да уврежда нашите нормални чревни бактерии.

Четох за случай на чревен свръх растеж на Candida, който бил проверен чрез микробен анализ на изпражненията. Всичко било нормализирано след лечение на Candida, но след използване на керосин, всички проблеми, свързани с Candida, изчезнали, а също и алергични реакции към няколко храни. Новият анализ на изпражненията показал, че чревната флора е в отлично състояние.

Керосинът е дестилат на минерално масло, често използван като гориво или разтворител. Той е рядка, прозрачна течност, състояща се от смес на наситени въглеводороди, която кипи между 145 и 300 ° C или според други източници между 150 и 275 ° C. Керосинът може да бъде извлечен от въглища, нефтени шисти, и дърво, но той преди всичко се получава от рафиниране на суров петрол. Терпентинът, дестилиран от различни сортове Калифорнийски борове е почти чист хептан, като лек бензин. Други разновидности борове дават главно химикали, наречени терпени, които се срещат в ароматните масла.

Терминът "Керосин" (Kerosene) се използва в Австралия, Канада, Нова Зеландия и САЩ. Той се нарича "Парафин" (Paraffin) във Великобритания, Югоизточна Азия и Южна Африка, докато в Германия и други части на Централна Европа това е светъл "Petroleum", медицинското "Petrolatum" и "Kerosin" в немския език се използва за самолетно гориво.

Излекуваният рак на Паула Ганер

Съвременната вълна от използване на керосина като лечение на рак, започва през 1969/70.  На 31- годишната австрийка, Паула Ганер, с ракови метастази и парализа на дебелото черво след операция, лекарите дали още два дни живот. Тя си спомнила, че в Източна Европа керосинът бил използван като панацея и започнала да взема по една супена лъжица всеки ден. След 3 дни вече можела да става от леглото, а 11 месеца по-късно родила здраво момче. На 3-годишна възраст момчето развило полиомиелит, който тя излекувала с една чаена лъжичка керосин дневно, в продължение на 8 дни.

Паула Ганер започнала да разпространява информацията за удивителните резултати от използването на керосина / газта за всички видове здравни проблеми, и през тези години тя получила 20000 благодарствени писма с успешни истории. Ето защо, най-много информация относно използването на керосина, като лечебно средство срещу рак, е на немски език, с много малко преводи на английски език [4]. Всъщност, тя използвала и препоръчвала да се използва пречистен бензин с интервал на кипене от 100 до 140 ° С, който се прилагал при почистване на рани и като разтворител в лаборатории.

Ето някои извадки от писма, които са публикувани в немския илюстриран седмичник 7 TAGE [5]:

"Моето куче имаше образувание с размера на юмрук на дете върху врата, аз му давах газ върху бучки със захар и след 2 седмици това нарастване изчезна."

"След операция от рак на гърдата, жена на 48 години развила тумори в матката. След като ежедневно вземала по 1 чаена лъжичка газ, тя вече можела да спре морфина, и след 6 седмици 3-те тумора били изхвърлени."

"Друга жена вземала по една чаена лъжичка газ, 3 пъти дневно, в продължение на 2 седмици, и повторила това след двуседмично прекъсване. Това не само излекувало язвата на стомаха й, но за нейна изненада и диабета й изчезнал."

"Мъж излекувал тежък проблем с простатата (не е споменато, дали е раков), като вземал по 1 чаена лъжичка газ, сутрин и вечер, в продължение на 4 седмици. По-късно той преодолял язва на стомаха, по същия начин. Неговият син успешно използвал газ, за да лекува хроничен проблем на пикочния мехур, а кучето му било излекувано от левкемия след 7-седмично лечение с газ. "

"След отстраняване на дясната гърда, ракът започнал в лявата гърда. Тази жена (60г.) периодично вземала 3 пъти дневно по 1 чаена лъжичка газ, в продължение на 2 седмици, и след това правела пауза от десет дни. Нямало повече проблеми с рака и страхове от рак. "

"Млада жена (35г.) била изпратена у дома, за да умре от невъзможен за опериране голям тумор в панкреаса и надбъбречните жлези. На 4-тия ден в дома си тя за кратко се събудила от комата и започнали да й дават по 1 супена лъжица газ. Часове по-късно се появили и първите признаци на подобрение, а след 4 дни, тя искала да става от леглото. Лечението с газ продължило още десет дни, преди тя да се изследва в болницата в Грац и след това била изписана като здрава. "

"След 6- дневно използване на газ, мъртвата тъкан беше отделена, което беше потвърдено, и се състоеше от мъртви туморни клетки (вида рак, не се споменава). След 14 дни типичната миризма на разложения рак изчезна. Аз вземах газ за 32 - 25 - 14 дни с 9 дни почивка между всеки период. Като приятен страничен ефект това даже излекува ревматичните ми проблеми. "

"Жена (68г.) имала високо кръвно налягане, проблеми със сърцето и кръвообръщението, и ревматизъм. Тя едва можела да ходи. След 4 седмици прием на газ, приятелите й започнали да я питат, какво прави, за да изглежда изведнъж толкова млада. Хората мислят, че си към 40-те и казвали те. Също така съпругът й вземал газ и проблемите с кръста му изчезнали, сега работел като младеж. Когато тя понякога получавала някаква болка в студено време, натърквала тялото си с гъба, потопена в газ и го оставяла да изсъхне. Това бързо премахвало всяка болка."

"Една жена с рак на дебелото черво имала насрочена колостомия (за отстраняване на дебелото черво и получаване на торбичка). Вместо това, тя започнала да приема чаени лъжички газ, но понякога вземала и около 50 мл газ наведнъж, заедно с много мед в млякото. Това било последвано от 4 часа диария с гной и кръв, и отделяне на нейния тумор. "

В други писма се посочват случаи по преодоляване на рак на костите, остеопороза на гръбначния стълб, тежки храносмилателни и стомашно-чревни проблеми, постоянно повръщане, ревматизъм и седалищни проблеми (ишиас).

Терпентинът- другата панацея

В допълнение към керосина и терпентинът е бил използван като панацея. Натуралният терпентин, обикновено се продава като Pure Gum Turpentine, като обикновено се използва в по-ниски дози и по-рядко, отколкото керосина. Той е особено ценен заради своите антисептични и диуретични свойства и като лечение на чревни паразити. Според Уикипедия "Терпентинът е обичайно лечение сред моряците в епохата на Откритията, и е един от няколкото продукти, присъствали на борда на флотата на Магелан, в първата му обиколка около земното кълбо."

За да се изхвърлят глистите се използва силна доза от 1-2 супени лъжици терпентин, обикновено смесени със същото количество рициново масло, взети с мляко. Това се повтаряло на всеки втори или трети ден, докато частите от червея престанат да се появяват в изпражненията. За деца рецепта е по-лека: 1 ч. л. захар, 3-4 капки терпентин и 1 чаена лъжичка рициново масло.

Д-р Дженифър Даниелс открила, че американските роби имали тайно средство, което ги пазело от болести - една чаена лъжичка терпентин се смесвала с една чаена лъжичка бяла захар, която вземали за кратки периоди, по няколко пъти всяка година. Тя приела това средство като успешна Candida терапия. Може бавно да се излее една чаена лъжичка терпентин върху бучка захар или пълна чаена лъжичка бяла захар, за да я поеме. Тя дъвчела кубчета и пиела вода. Обикновено препоръчвала това да се прави два пъти седмично в продължение на няколко седмици, а при стари Candida проблеми- ежедневно. Всеки продължавал, докато проблемът не се реши, и понякога това можело да се случи изненадващо бързо. На интернет форумите открих някои доказателства, че това е било успешно за много хора.

Д-р Даниелс заявява, че е от съществено значение да се подготвите предварително чрез пиене на много вода, приемане на подходяща диета срещу Candida, и почистване на червата преди започване на терпентиновата терапия. По това време човек трябва да има 3 ежедневни движения на червата, в противен случай патогените могат да попаднат в кръвта. Тя също така смята, че използването на захар в този случай е полезно, тъй като Candida жадува за захар и така лекарството е по-привлекателно за нея, така тя лесно поема отровната захар.

Опитах това с чиста терпентинова дъвка (Diggers Pure Gum Turpentine), която се предлага в Австралия. Когато взех една чаена лъжичка от нея върху кубче захар, бях изненадан колко приятен вкус има, точно като с аромат на бор. Не мога да коментирам вкуса на другите видове терпентини, но навярно са подобни, тъй като всички видове терпентини идват основно от някои видове бор.

Д-р Даниелс също пише, че официалните препоръки (Merck Manual) за лечение с терпентин на познатите заболявания са публикувани за първи път през 1899 година. В тях се заявява, че терпентиновата терапия е ефективна за широк кръг състояния, включително гонорея, менингит, артрит, коремни проблеми и белодробни заболявания. Въпреки това, през 1999 г. Merck Manual само споменава за тежките ефекти на терпентиновото отравяне като унищожаване на бъбреците и белите дробове. [6]

Ефектът на панацеята

Тайната на очевидния ефект от керосина и терпентина може да бъде разбрана като се обърнем към причиняващата болести съвременна медицина. Има доказателства, че повечето от нашите съвременни заболявания са били изключително редки в миналите столетия. Много малко хора са били болни от рак, който само от време на време се случвал при възрастни хора, астма, алергии и автоимунни заболявания били редки или отсъстващи. Всичко това се променя след широката употреба на антибиотици. Докато преследвали бактериите, те стимулирали възхода и разпространението на гъбичките и микоплазмите, които са в основата на повечето от нашите съвременни заболявания.

Погледнете към гората и дърветата. Някои от най-големите им врагове са гъбичките и паразитите. В своя защита те прилагат различни химични стратегии, за да убиват или да отблъснат тези нападатели. Ние знаем това и също ги използваме като евкалиптово масло, масло на ниим, масло от чаено дърво, пау дарко, екстракт от маслинови листа, терпентин и други етерични масла.

Повечето от тези масла са съставени от въглеводороди, точно като керосина. Основните химикали в терпентина, а-пинени, също присъстват и в маслата на розмарина и евкалипта. Тези летливи етерични масла може би имат по-силен противогъбичен ефект от керосина, но често, приема им в големи количества може да причини увреждане на бъбреците.
Какво да се използва?

Най-подходящите микробицидни въглеводороди изглежда са тези, които са с точка на кипене между 100 ° C и 200 ° C. Колкото по-леки и по-летливи са въглеводородите като в нафтата или бензина, макар и много ефективни за изчистване на кръвта, те имат по-силна миризма и са по-трудни за "стомаха", докато тези с точка на кипене над 200 ° C са склонни да остават в стомашно-чревния тракт и действат главно като лаксативи, без да се усвояват и да имат микробициден ефект за кръвта.

Диапазонът от 100 ° C до 200 ° C включва наситени въглеводородни вериги с от 7 до 11 въглеродни атома. Интересно е да се отбележи, че с едноверижните мастни киселини в кокосовото масло- с най-силния микробициден ефект (лауринова киселина, капринова киселина, както и каприлова киселина) имат от 8 до 12 въглеродни атома.

Подходящ вид керосин в Австралия е Diggers Low Odour Kerosene [8], който се среща по-често в железарските магазини, отколкото в супермаркетите. Също така се предлагат и Diggers White Spirits и Diggers Mineral Turpentine, като те са с лека миризма и същия химичен състав като Low Odour Kerosene. Интервалът на кипене е от 149 до 194 ° C. Recochem също има мирис на керосин и още по-лесно се намира, но той е с точка на кипене от 190 до 230 ° C , което е висока точка, и не е ефективен за пречистване на кръвта, но би могъл да работи за почистване на дебелото черво.

Освен с подходящ интервал на кипене е добре керосинът също да бъде и с ниско съдържание на ароматни съединения, т.е. със "слаб мирис". Освен това, продуктите трябва да са нефтохимично базирани, алифатни въглеводороди, а не полу-синтетични изопарафини или подобни смеси.

От химикалите на Shell има 2 подходящи продукта, безароматни съединения:

ShellSol D40, с интервал на кипене от 145 - 210 ° C, и с по-ниския интервал на кипене SBP 100/140.

BP White Spirits с ниско съдържание на ароматни съединения, интервал на кипене от 142 до 200 ° C.

Spirdane D40, неароматни съединения и кипене от 156 до 198 ° C, докато Solane 100-155 и Solane 100-140 имат по-ниска точка на кипене.

ExxonMobil предлага Exxsol D30 с интервал от 142 до 156 ° C, и Exxsol D40, кипене между 163 и 187 ° C.

Продуктите с малък интервал на кипене е най-добре да се комбинират с такива, които имат висока и ниска температура на кипене с по-широк интервал.

SBP 100/140 е в общи линии това, което Паула Ганер използва за нейното лечение на раковите заболявания.

Тези продукти могат да се закупят в магазините за строителни материали, за бои или в по-голяма железария. Но ако не откриете продукти с ниско съдържание на ароматни съединения или деароматизирани, тогава дори нормалния керосин, с по-високо съдържание на ароматни съединения, може да се използва. Той не е по-токсичен, просто има по-силна миризма. Наистина токсичен продукт в суровия петрол е бензола, но той има доста ниска точка на кипене - 80 ° C и затова не е проблем при продукти с кипене над 100 ° C.

За разлика от минералния терпентин, който е подобен на керосина, натуралния терпентин обикновено се продава като чист терпентин (Pure Gum Turpentine) или 100% Gum Turpentine. Той се използва като разтворител или разредител на боите за художниците, или като разтворител с начална точка на кипене над 150 ° C.

Линкове към три продукта, в Германия, които са подходящи:

http://www.kremer-pigmente.com/shop_veyton/de/loesemittel--chemikalien-und-hilfsmittel/loesemittel/shellsol-d-40-70471.html

http://www.kremer-pigmente.com/shop_veyton/de/loesemittel--chemikalien-und-hilfsmittel/loesemittel/siedegrenzbenzin-100/140-70400.html

http://www.kremer-pigmente.com/shop_veyton/de/loesemittel--chemikalien-und-hilfsmittel/loesemittel/balsamterpentinoel-70010.html


Как да ги използваме?!

Няколко статии за рак, автоимунни заболявания и микробно изчистване съветват да се приема по една чаена лъжичка един път на ден известно време, преди закуска в продължение на 6 седмици, след това да се почива около 2 месеца, и тогава отново да се повтори лечението в продължение на 4 седмици. Други предпочитат да го вземат преди лягане или непосредствено преди някаква храна, по възможност с малко меласа или с парче плод. За децата е било използвано като се слагат няколко капки върху захар. Понякога са били използвани и супени лъжици, но чувствителните индивиди започват само с няколко капки.

Продължителността на курса е доста изменчива. Някои го приемат, ако е необходимо, докато други го вземат всяка година за по няколко седмици, просто като предпазна мярка. Като цяло може би е най-добре да започнете с половин чаена лъжичка, след това продължете с една чаена лъжичка за една седмица или две, след това постепенно увеличете до една супена лъжица за седмица или две, като завършите отново с една чаена лъжичка.

Една жена твърди, че се е излекувала от рак с метастази по цялото тяло, чрез пиене на чаша керосин, последван от плодов сок. Тя пише, че това е предизвикало силна диария и повръщане в продължение на 3 дни. Но това е опасен начин, тъй като при повръщане керосинът може лесно да попадне в белите дробове, а това е основната причина, поради която хората умират при пиене на керосин.

Високите дози от микробициди може да доведат до твърде много и бързо измиране на гъбичките, в резултат на което ще се получи "реакция ", с гадене и умора. Затова като цяло, добре е и за лечебния процес, е да се увеличава дозата постепенно с цел избягване или минимизиране на силните неприятни реакции, въпреки че диарията е обичайна в някакъв етап. По време на реакцията временно намалете или спрете да го приемате, докато се възстановите.

Керосинът е най-добре да се приема на празен стомах. Аз предпочитам традиционния начин, смесен с меласа; по желание можете да изядете малко количество храна след това. Ако приемете гореща напитка твърде рано след керосина, това може да доведе до оригване.

При артрит една част от керосина може да се разреди с една или две части зехтин и да се използва за втриване или компрес на болезнените области. При инфекции в гърлото, също може да се прави компрес. Ако се използва неразреден керосин, може да започне парене на мястото след 10-60 минути, в зависимост от чувствителността на кожата, интервала на кипене, и чистотата на керосина. Ако го задържите много дълго, кожата става зачервена и ще има мехур.

Това е много ефективно средство при възпалителна болка от артритни стави и ускорява тяхното излекуване. Намажете след това зачервената кожа с масло от витамин Е, докато заздравее. Също така, тумори са били покривани с компреси от разреден или неразреден керосин. За гъбички по пръстите и ноктите, засегнатите части могат да се потапят в концентриран или разреден разтвор на керосин или терпентин, същото се прилага и за гъбични инфекции по кожата. Candida инфекции или млечница в устата или влагалището могат да бъдат лекувани чрез превръзка или изплакване с разреден керосин или терпентин.

В лична комуникация получих следната информация: "Баба ми редовно рисуваше върху възпаленото ми гърло с керосин, използвайки перо от крило или опашка на една кокошка. Спомням си, че това работеше ".

Много лекият продукт, който вероятно Паула Ганер е използвала, е добро средство за почистване на кръвта, тъй като се абсорбира бързо в стомаха. Той също така работи добре в доза от чаена лъжичка на слабо ароматен керосин. Но за почистване на червата от рак, Candida или паразити може да са необходими по една супена лъжица в даден момент, защото ако се взема най-много по една чаена лъжичка, по-леките въглеводороди ще се абсорбират в стомаха и количеството няма да е достатъчно, за да достигне червата.

Обезмирисеният керосин, с по-висок диапазон на кипене, може да бъде използван за тази цел, но не е известно, дали той е толкова ефективен, колкото по-леките видове. Можете да опитате с една супена лъжица дневно в продължение на няколко седмици, но намалете количеството в случай на диария. Ако усетите миризмата на въглеводородите след дефекация, тогава ще знаете, че сте приели достатъчно.

Течният парафин с точка на кипене над 300 ° C се предлага в аптеките, и може да се използва като слабително или за защита на кожата. Не е полезен за убиване на микробите, но подобно на обезмирисения керосин, може да се използва по време на изчистващите периоди, за да се свърже с мастно-разтворимите токсини, отделени от черния дроб. Това прави изчистването по-ефективно, защото предотвратява повторното усвояване на тези отпадъчни продукти. До една супена лъжица дневно може да бъде използвана дневно, или докато диарията премине. Също така, продуктите с по-малък интервал на кипене, стимулират черния дроб да отделя токсини, при условие че е прието достатъчно, за да преминат през червата.

Токсичност

Препоръката за чист керосин включва следната информация за токсичност при поглъщане: Очаква се да бъде с ниска токсичност. Навлизането в белите дробове при поглъщане или повръщане може да предизвика химически пневмонит, който може да бъде фатален [9].

Препоръката за безопасност на друга компания гласи: "Ако се поглъщат повече от няколко глътки може да се появи дискомфорт в коремната област, гадене и диария " [10].

Тъй като хората обикновено не поглъщат повече от няколко глътки керосин, е очевидно, че приемането на една супена лъжица за ограничен период от време не е токсичен проблем. Следователно, реалната опасност от керосина не идва от присъщата му токсичност, сама по себе си, а по-скоро от попадането му при повръщане в белите дробове, а това може да се случи, ако случайно е погълнато голямо количество или при опит за самоубийство, и това наистина може да причини смърт.

Силната орална токсичност за плъхове се дава като "LD50> 5000 мг / кг" или в друг случай "LD50:> 2000 мг / кг". LD50 доза, при която 50% от плъховете ще умрат, а в този случай са необходими повече от 2 г / кг или 5 г / кг. За сравнение, LD50 за плъхове на Gum Turpentine е дадена като 5760 мг / кг. В MSDS (спецификации на продуктите) за Gum Turpentine също се посочва, че поглъщането може да предизвика гадене, повръщане и дразнене на пикочния мехур. Навлизането в белите дробове при поглъщане или повръщане може да предизвика химически пневмонит, който може да бъде фатален [11].

Основната опасност при бензин / газолин е от смъркането или вдишването на изпаренията, които могат да имат силно въздействие върху мозъка и централната нервна система. Но поглъщането на такъв продукт, не е непременно лошо. Човек в Китай пил (и все още пие) по чаша с бензин всеки ден, или около 4 литра на месец в продължение на 42 години и в момента е на възраст над 70 години, изглежда много по-млад от тези, които не пият бензин с техните 50 или 60 години. Той започнал да пие керосин за облекчаване на болката, но по-късно преминал на бензин. Било изчислено, че досега всичко, което той изпил, е около 1,5 тона бензин [12].

Системата се съпротивлява

Скоро, след като германското списание "7 TAGE" публикува някои от 20000- те признания, Паула Ганер получила известие от редактора на това списание, че е загубил работата си, а използването на керосина като почистващо средство за рани в Германската фармакопея било отстранено. Сега петролните продукти са обявени за опасна отрова, която е причинила тежко увреждане на бъбреците, въпреки че няма конкретни данни, или случаи, върху които да се базира това твърдение.

През 1979 г. жена, която е разпространявала здравна информация за газ / керосин била съдена в Херсбрук, Германия. Прокурорът не бил в състояние да докаже, че законът е нарушен, или че някой е пострадал от използването на петролните продукти по препоръчителните начини. Също така съдебно-медицинският експерт не бил в състояние да посочи някаква вреда. Той изразил мнение, че при рак, човек трябва да използва всичко, което може да бъде полезно, и че трябва да се проведат клинични изследвания. В резултат на това прокуратурата трябвало да се откаже от случая [13].

В началото на 1980-те години в австралийските супермаркети керосинът бил чист. Но след като се появили сведения от хора, които го използвали, за да излекуват рак, се появил интерес и изведнъж всички видове керосин в супермаркетите станали сини. Също така започнали да се появяват силни предупреждения за смъртоносните ефекти от поглъщането на керосин. Така например Уикипедия в страницата за Керосина заявява ясно и просто: "Поглъщането на керосин е вредно или смъртоносно". Това очевидно е в конфликт с използването му в продължение на стотици години като надеждно лечебно средство и също така е в конфликт с научната информация за неговата токсичност.

Обаче, науката не е пречка за тези, които преследват печалба или със специални интереси. За да се намали вероятността, да ми се наложи да отида в съда по този въпрос, искам да кажа ясно, че тази статия е само за информация, и че аз не препоръчвам използването на керосин или терпентин за лечение на рак или други заболявания. Хората трябва да направят свое собствено изследване и оценка на наличната информация, преди да решат, дали потенциалните ползи от използването на керосин си струват риска от опасностите, посочени от нашите здравни власти.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Image result for colony of candida albicans                     Image result for candida albicans sabouraud dextrose agar
Цитат
Candida albicans е вид диморфна гъбичка, който расте като дрожди и хифи. Това е една от малкото видове на род Candida, които причиняват инфекциите кандидоза у човека. C. albicans е отговорна за 50 – 90% от всички случаи на кандидоза при човека.[3] C. albicans може да образува биофилм-колонии на повърхността на имплантируеми медицински устройства. Освен това, вътреболничните инфекции, причинени от C. albicans стават причина за сериозни здравословни проблеми. Около 85 – 95% от вагиналните инфекции всяка година се дължат на инвазия от C. albicans.[4]

C. albicans съжителства в човешката чревната флора и се открива в стомашно-чревния тракт на 40% от здравите възрастни.[5] Тези синантропни организми могат да останат безопасни при имунокомпетентни индивиди при обикновени условия. Свръхрастеж на гъбички води до кандидамикоза (кандидоза), която често се наблюдава при слаби лица, включително ХИВ-инфектирани пациенти. Тя обикновено възниква на мукозните мембрани на устата или влагалището, но може да повлияе редица други региони. Например, по-висока разпространението на колонизация от С. albicans, съобщава млади хора с езиков пиърсинг.[6] За да зарази приемащата тъкан, обикновената едноклетъчна дрождиоподобна форма на C. albicans реагира на сигнали от околната среда и се превръща в инвазивна, многоклетъчна организирана форма, като това явление се нарича диморфизъм.[7] Освен това, с разрастването на инфекцията се наблюдава и суперинфекция, обикновено много устойчиви на противогъбични лекарства или антибиотици. Инфекцията се забавя, ако изходния чувствителен щам замени антибиотично резистентния щам.[8]


Moя личен опит:


До тук,борбата с Кандидата ми струваше към 3000 лв за година време..Прегледи,изследвания,лекарства,добавки,специални храни и пр..
Увреждането на черния дроб е бонус - подарък от фармамафията ,който отново те връща в порочния им кръг..

Литър керосин ,дори много чист и специален продукт да е..Кажи го 100 лв ..

Къде са 100 и къде 3000?

И нищо не ми подейства,никакви лекарства,нищо..Гъбите си стояха и ми се надсмиваха

Е,сега,аз им се смея:)
Цяла година си ги отглеждах и сега мрат за секунди..

От близо седмица ,пия по 1 суп. л. на гладно и от 4 дни жабуря,като първите 2 дни,жабурих по веднъж- два пъти (от страх да не си изгоря лигавицата) но в4ера – 5-6 пъти и днес отново
ще е интензивно със смес от 2 с.л. зехтин и 1 с.л. газ..Гъбите моментално падат,не е нужен елемент на натрупване..Удивително просто..

Имам позната с вагинални гъби,също от почти година време..Тя освен,че също ще пие,ще слага тампон и решихме да е 3 пъти дневно за по 5-10 мин.Ще опиша и нейните резултати.Моите ,както се досещате,бяха орални,от простотията с ченето лани..Те гъбите избиват там където намерят "слабо място".


п.п.Бях пила Фуналгон,Микомакс,Орунгал!!!,а Нистатина го дъчвех като бонбонки преди да го преглътна..месеци наред отрови..
Отделно,тонове витамини,пробиотици,имуностимулатори,Саменто,Паударко,Цитрин,4ерен бъз,смрадлика,какви ли не тинктури,етерични масла,колоидно сребро,огромни количества каприлова киселина,литри кокосово масло,диети..не и не и не!!!

Е ,сега вече е Да и Да и Да!!!

Устата е почти  чиста,но ще жабуря поне седмица интензивно,и после 3 месеца - всяка сутрин и вечер.

Възнамерявам да пия цяла година,за тотално прочистване на всички системи,понеже газта прочиства стомашно-чревен тракт,лимфна и кръвоносна система, като елиминира всякакви патогенни джобове,дори и много стари такива.

Схемата ми ще е 1 месец газ,1 месец  - алое вера и черен бъз, 1 месец черен оман с мед и домашно вино, и после пак газ.
Т.е. 4 месеца за година ще се падне.През цялото време ще си приемам пробиотици,витамини и колоидно среброп.п.Доколкото осъзнавам,именно газта е природната панацея.Мисля,че профилактиката с газ би ни предпазила от много болести.
Схемата на профилактика е проста. 2 пъти в годината,курс от по 7- 10 дни.
 Сутрин на гладно,се пие по 1 суп.л. г аз и 2 часа след това не се яде или пие нищо,после е добре да се изпие много вода.И въобще когато се пие газ е добре поне 3 л.вода дневно и поне 3 изхождания от червата.
3а деца се дава ,като върху бучка захар се капват толкова капки на колкото години е детето.При наличие на паразити и глисти се дава по 1 чаена л., а при възрастни може и 2 пълни в продължение на 7 дни,когато говорим за глисти,гъби и др.подобни в стомашно-чревния тракт.
После дозата се намаля на 1 с.л.
 Не се плашете ако се "влошите и ви се стори ,че "умирате".Вие се натравяте от отделените газове на мъртвите патогени.Т.е.,колкото по-тежко е положението,толкова по-добре за вас,умират огромно количество патогени. Пийте много вода,за да може да имате много изхождания и на уринарния и на стомашно-чревния тракт.
Това състояние е познато като ефект/синдром на Херцхаймер и се проявява в началните дни на лечението.При мен тежката криза настъпи към 3-4 ден от началния прием,и продължи 4-5 аса, със световъртеж,безсилие,отпадналост ,главоболие и диария но бе болки,просто се чистех и след всяко изхождане се чувствах все по-добре и по-добре.Следобед бях като кукуряк.Него ден пих към 6-7 сутринта, кризата почна към 9 и приключи напълно следобед


Детокс и синдром на Херцхаймер :
http://healthnearnature.com/2016/07/30/edinstveniyat-siguren-efektiven-i-zdravosloven-nachin-da-se-detoksikirate/
Лечение с гaзМАРИЯ ПОПОВА: РАКЪТ СЕ УБИВА С ГЛАД И ГАЗ!
МЕТОДИКА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК С ГАЗ (КЕРОСИН)


cure with kerosene and turpentine :


https://www.google.bg/search?rlz=1C1CHBF_bgBG814BG814&q=cure+with+kerosene+and+turpentine&sa=X&ved=0ahUKEwjv9c7whpreAhXvposKHTQXBLYQ7xYIKSgA&biw=1517&bih=730
« Последна редакция: Октомври 22, 2018, 03:43:45 pm от Psyhea »

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
А за гъбичките по ноктите, също е тази Албиканс - спирт и йод. И винаги сухи. След мокрене - подсушаване със спирт или йод. Гъбата си отива или умира! При Розацеята /също гъбично заболяване/ нещата са по-сложни, но и тя има слабо място!
Това отнема много време:)

Аз бих мазала ноктите със зехтин и газ 50:50,найлонов терлик и след 4-5 нощи - бай,бай,гъбо  :)


Освен това,вътрешния прием е задължителен.Има ли я в ноктите,има я и в стомаха
« Последна редакция: Октомври 22, 2018, 03:50:10 pm от Psyhea »

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил

Здравей, Psyhea.
Аз също имам проблем с гъбички и съм пробвал доста мазила, които не ми помогнаха. Хапчета не съм приемал, защото никак не ми харесва, че доста натоварват черния дроб /изпадал съм в частична кома заради него/ и затова не съм пил, а и не мисля да пия. Хареса ми, че имаш личен опит с газта и се радвам, че ти е помогнала и споделяш тази информация. Имам няколко питанки - газта пречистваш ли я или директно я приемаш? Ако я пречистваш, как?
Благодаря.

3а момента пия обикновена газ от железарията,която пречистих с активен въглен.Минава се няколко пъти 3-4-5..Във фуния се слага филтърна хартия,въглен,марля и се налива.Отделно пуснах и няколко таблетки въглен.Проблемът с тази газ е,че не е съвсем чиста откъм хим.вещества и колкото да минеш курс от седмица - дестина дни,става,но в дългосрочен план - не.


В билки.бг има чист медицински продукт,но в момента го нямаха или в амазон..


Ето и 2 продукта на ShellSol D40, с интервал на кипене от 145 - 210 ° C, и с по-ниския интервал на кипене SBP 100/140.


3а дроба - Карсил,и мисля да пробвам прахчетата на билкаря от Гигинци.Много червено цвекло,зехтин и лимон.На пролет ще го чистя по схемата със зехтина и лимона,сега ги вземам в малки дози.


Моля ,всеки който следи темата и пробва,нека описва резултатите си тук.


Хората трябва да знаят за силата на керосина.
« Последна редакция: Октомври 22, 2018, 08:00:50 pm от Psyhea »


Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
След травмата в десния кондил,лимфния възел под ухото си остана подут и болезнен. Имам и киста на лявата гърда,близо до мишницата,т.е. до лимфния възел,който се подуваше и болеше всеки месец - ПМС.
От няколко дни лимфата под ухото спадна,а ПМС бе съвсем лек бе обичайните болки..Дори самата киста не боли и не е тъй подута и твърда..
Имам резултатите от мамолога с размера на самата киста и мисля догодина по това време да отида отново и да сравня резултатите (очакванията ми са да няма повече кисти,но ще видим)..Ще кача резултатите тук.


п.п.Моята позната с вагиналните гъби още не смее да пробва,търси чист медицински продукт.Почне ли терапията,ще описвам и нейните резултати
А, да..От няколко години си  отглеждах и слезевик.Сега гледам.. зачервяването го няма,остана малка точица..Ще видим какво ще стане и с него:)
« Последна редакция: Октомври 25, 2018, 09:35:54 am от Psyhea »

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Свърши ми газта  :(


Купих нова,която мислех да ползвам само за жабурене,но не става.Имаше някви киселинни примеси и я изплюх  мигновено


Ще търся ШЕЛСОЛ Д 40,моля ако някой може да помогне,да се отзове на Л.С.


ventork

 • Newbie
 • *
 • Karma: +0/-0
  • Профил
След като изчетох постовете на Psyhea, се задълбочих в търсене на отзиви за прием на газ и попаднах на форум, където описват един препарат "Тодикамп". Поръчах си две шишенца за мен и две шишенца за майка ми. От днес започнах приема по схемата, която ми пратиха. Курсът е два месеца и след това ще докладвам за резултатите. Към момента само се уригвам, което е неприятно, защото се възвръща малко неприятния вкус. Поздрави.


Тагове към темата: