Apocryphal Academy

Автор Тема: Да се родиш със сребърна лъжица в устата / covid-19  (Прочетена 2768 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

λ

 • Administrator
 • Sr. Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Да се родиш със сребърна лъжица в устата / covid-19
« Отговор #30 -: Април 17, 2020, 12:06:56 am »
Водородният пероксид (H2O2) от само себе си се разлага на вода и кислород (O2 + H2O) с времето.

Но тази реакция може и да се забърза, като се използва катализатор. Един от възможните катализатори е среброто.

Реакцията по разлагането на водородния пероксид протича така:
Чете се така:

Сребро плюс кислородна вода дава сребърен оксид и вода.

Сребърен оксид плюс кислородна вода дава сребро, кислород и вода.

Следователно, когато се съберат двете реакции, в случай когато среброто е потопено в достатъчен обем кислородна вода: когато към кислородната вода се добави сребро, това дава вода и изпарение на кислород.
Сиреч... можем да използваме кислородна вода, за да атомизираме МИНЕРАЛНО сребро.

Когато обаче разгледаме валентностите, откриваме, че кислородната вода йонизира среброто (както беше споменато в един от патентите по-горе). Също така кислородната вода метализира йонизираното сребро. И двата процеса са двупосочни реакции:

При разграждането на кислородната вода по този начин се отделя температура. Тази температура, както и елементите кислород и водород, се използват за ракетно гориво в космоса при микро-сателитите.

Този сайт разказва за съвременните намерения и усилия да се произвеждат микро-сателити с размери в диапазона 10-50 кг и 0.1-10кг. Идеята е да изследваме космоса по-добре, по-сигурно и по-евтино, като големите космически тела, които до сега изпращахме, да се заменят с високотехнологични рояци от микро-сателити, ползващи се от модерния напредък на дигиталната миниатюризация.

http://www.scielo.br/scielo.php?pid=S2175-91462018000100323&script=sci_arttext&tlng=en

Рояците от микро-сателити ще се задвижват с кислородна вода, влизаща в контакт със сребърна повърхност.Ето видео, което демонстрира космическите двигатели с кислородна вода:


Първата ракета с H2O2 е тествана през 1950г. НЯМА ГОРЕНЕ при разлагането на кислородната вода! Само гореща пара и силно налягане.

Цитат
Водородният пероксид (кислородната вода) трябва да е силно концентриран, за да проработи - около 90%, вместо 3%, както се продава в аптеките.
Когато кислородната вода 90% влезе в контакт със сребърна повърхност (или сребърна вода), среброто действа като катализатор. Реакцията освобождава един кислороден атом и се получава вода, това също така генерира много топлина. Голямата топлина превръща водата в пара, която напуска двигателя с много висока скорост и налягане.

Когато се използва по този начин, кислородната вода се нарича "монопропелант" (не знам дали има термин на български, буквално означава "моно-задвижващ химикал", демек "моно-гориво", бел.прев). В сравнение, нормалните ракетни двигатели изгарят два различни химикала (гориво и оксидант), така двигателят на кислородна вода е много хладък и относително безопасен, сащо така е лесен за опериране.

https://science.howstuffworks.com/question159.htmТова обяснява описаните по-горе усещания в най-силно оросените тъкани при изпиването на сребърна вода с кислородна вода :)


« Последна редакция: Април 17, 2020, 12:23:44 am от λ »

λ

 • Administrator
 • Sr. Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Да се родиш със сребърна лъжица в устата / covid-19
« Отговор #31 -: Май 13, 2020, 10:25:08 am »
Следният документ е от 1997г от Питър Линдеман (често го споменавам във връзка с електротехнични неща). Който иска може да си го преведе с гугъл-преводача, моите нерви и търпение са твърде тънки на ден днешен за по-подробен превод точно в момента. Основните положения са следните:

http://free-energy.ws/pdf/cs_closer_look.pdf


1. Има значителна разлика между сребърните продукти:
- електро-колоидно сребро
- умерен сребърен протеин
- сребърни соли
- прахово сребро

ВСИЧКИТЕ продукти имат общо бактерицидно действие. Но се държат доста РАЗЛИЧНО вътре в тялото, тоест имат РАЗЛИЧНА сила и РАЗЛИЧНА успешност при различните начини на приложение и различните случаи.

Ако някой иска да се впусне в самите разлики, нека се запознае с този документ: Сходства и различия между сребърните йони и сребърните наноформи и антибактериални агенти2. Най-лесната форма за собствено производство на сребърен продукт е нисковолтовата електролиза.

3. Най-често сгрешаваната процедура и следователно най-нискокачествената поради грешното изпълнение е нисковолтовата електролиза (всички уреди за сребърна вода на пазара).
- чистотата на водата контролира ВСИЧКО при този процес
- трябва да се използва само ДИСТИЛИРАНА вода (не филтрирана, не пречистена и не дейонизирана, понеже при дейонизираната няма да протече реакция)
- всичко друго освен дистилираната вода съдържа твърде много вещества и води до образуването на сребърни соли, което е ДРУГ ПРОДУКТ (не е колоиден разтвор)
- колкото по-ТОПЛА е водата, толкова по-бързо и по-добре ще протече реакцията и толкова по-малки ще са сребърните частици

- най-добрият волтаж е 30 волта (електродите са остават най-чисти в този случай, препоръчва се ако захранването е слабо, например батерии, да се ползват 36 волта, тоест 3х12 или 4х9)

- когато два сребърни електрода се държат на еднакво разстояние в ДИСТИЛИРАНА ВОДА, се наблюдава следното:
     - отначало реакцията протича бавно, в първите 15 минути не се забелязва нищо
     - после реакцията ускорява и се забелязва отделяне на жълтеникава мъгла, която остава на нивото, на което е произведена и в по-голямата си част НЕ пада като утайка
     - когато се разсее, цветът на водата е прозрачен, но при по-високите концентрации (по-дълго време на реакцията) става забележимо жълтеникав
     - размерът на частиците в този вид продукт е между 0.001 и 0.004 микрона

За успокоение на всички хора (като мен), които се смущават от подобни цветове, ще преведа изцяло извадката от книгата "Практическа колоидна химия", 1926г, раздел "Цветове на колоидните метали", подраздел "Полихронизъм на сребърните разтвори", стр.69:

Цитат
"Продължителната промяна на цвета от жълт към син отговаря на промяна в максималното поглъщане на по-късите към по-дългите дължини на вълната с намаляваща степен на наситеност. Това е общо срещан феномен в колоидната химия, илюстриращ връзката между цвета и степента на дисперсията". Този раздел продължава с описанията на цветовете, които се появяват в широко разнообразие на колоидни метални разтвори. ИНтересното е, че ВСИЧКИТЕ имат жълта фаза. Относно истинското "електро-колоидно" сребро, диапазонът на размера на частиците, в който разтворът може да изглежда жълт, е 0.01 до 0.001 микрона, защото това е размерът на сребърната частица, който най-добре поглъща индиговата светлина, оставяйки възможен за наблюдение само само подлежащия й цвят - жълтото. Финалният жълт прозрачен облик се появява само когато частиците са в равномерна дисперсия.
- така постигнатите сребърни частици имат ПОЛОЖИТЕЛЕН ЗАРЯД и това е факторът, който поддържа дисперсията им. Затова е важно препаратът да се съхранява в ТЪМНА стъклена бутилка - ултравиолетовата светлина от слънчевата светлина, както и много други фактори, влияят на заряда, и когато той бъде унищожен, това води до екоагулация (повторно събиране в по-големи частици и разбира се - утайка).

В подкрепа на всичко, което съм казал в темата "Сребърната вода" преди настоящата тема, превеждам още една извадка от документа:


Цитат
Най-голямата тайна относно производството на висококачествено колоидно сребро е това, че е почти невъзможно да се произвеждат стандартизирани сребърни продукти. Среброто явно реагира на редица естествени сили, които предстои да бъдат идентифицирани. Дори когато волтажът, водата и температурата на водата са идентични, реакцията на различните партиди ще протича в различни степени в различните дни. Бързината на реакцията може да варира в рамките на 100% и в един и същи ден. В "нормални" дни, реакцията протича добре за 15 минути, с видим облак от частици. В "бавни" дни може да отнеме 30 минути преди да се започне видимо производство на жълти частици. Заради тази вариация, винаги е мъдро да се наблюдава реакцията със силно фенерче, за да виждате колко бързо се случва тя. След като жълтият облак започне да се формира, проведете реакцията за още 5 минути. Това е най-добрият начин за стандартизиране на домашно приготвеното ви колоидно сребро.- електро-колоидното сребро е ЕДНАВРЕМЕННО КОЛОИДНО И ЙОННО - счита се за колоидно заради размера на частиците и се счита за йонно заради заряда на частиците (среброто НЕ образува отрицателни йони, само положителни). ИНтересно е да се отбележи, че старите химични книги не правят разлика между колоидното и йонното състояние на разтворите.
4. Среброто действа И като токсичен тежък метал, И като минерален остатък в тялото.

- това се определя не от поетото количество, а от размера на частиците!
(- известният страничен ефект аргирия никога не се появява от електро-колоидно сребро, а от всичко останало, тоест соли и по-едри частици)

Тагове към темата: био тайни общества окултизъм