Apocryphal Academy

Автор Тема: Европейският Съюз  (Прочетена 2008 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Wave

 • Гост
Европейският Съюз
« -: Юни 30, 2017, 08:11:34 am »
ЕС умира, защото не е нужен на своите създатели

В мултимедийна презентация лекторът Пламен Пасков представи „5-те де” на модерната колонизация: деиндустриализация, депопулация, денационализация, дерационализация и дехуманизиация. „Първото е символ-верую, задължителен и неотменен инструмент на всяка колония на англосаксонския модел, прилага още от Древен Рим. В колонията се добиват само суровини, на колонията не е позволено високотехнологично производство”, обясни д-р Пасков. Той се спря на ролята на медиите и образователната система в дерационализацията, чиято цел е невъзможността хората да си обяснят процесите. По думите му, малка и слаба България за Запада означа запазване на статута на Турция като регионален изпълнител на англосаксонската политика. „Гледната точка на Русия за нас е била винаги Санстефанска България, а гледната точка на Запада – България от Берлинския конгрес”, подчерта анализаторът.

- Военни конфликти избухват в различни точки по света, бежанска вълна залива Европа, зачестиха терористичните атаки. Защо се създава този хаос, каква е целта?    

- Предисторията е дълга. Защо имаме управляем хаос, защо имаме войни? От съществуването на човечеството до ден днешен винаги отделни княжества, градове, държави, федерации  се конкурират помежду си. А щом борбата за интереси не се решава на дипломатическо ниво или на икономическо, проблемите се решават с война. В момента се намираме в Четвърта световна война. Първата и Втората световна война ги знаем, третата беше т.нар. Студена война, която имаше над 52 горещи епизода по цял свят. Тя завърши с краха не само на Съветския съюз, но и с разгрома на всичките им геополитически съюзници и страните от Източна Европа, които бяха във Варшавския договор и СИВ.  През 1986 година едно изследване в източноевропейските държави открива, че 14 милиона души са бедни. Десет години по-късно те вече са 168 милиона. След Третата световна война победителят изяжда трупа на победения. Това изяждане е процес на деиндустриализация - унищожаваш предприятията, за да взимаш пазарите. Отношението на англосаксонците е хищническо, те разкъсаха, унищожиха всичко, направиха над 90% деиндустриализация на целия този блок от държави. Единствените, в които си счупиха зъбите, бяха Китай и Куба.

- Нека се върнем към Европа в днешния ден. Какви спешни мерки трябва да вземат евролидерите срещу мигрантската криза и тероризма?

- Европа няма правилна политика срещу мигрантите и терористите. ЕС не отразява интересите на държавите и народите. Първият истински опит да се създаде ЕС като защита на държавните интереси е през 1947 година. Френският министър на външните работи Робер Шуман  предлага създаването на Европейска общност за въглища и стомана, а същностната част на този проект е предприета от Шарл дьо Гол и Конрад Аденауер. Когато те са се опитали да направят една икономическа защита на възстановяването на следвоенна Европа, тогава англосаксонците като истинските победители във Втората световна война решават да унищожат този самозараждащ се суверенитет. Разбират, че ако тази Европа направи такъв съюз - икономически и политически, ще прерасне и във военен и ще си възстанови своето значение на политическата сцена. Затова посичат  Конрад Аденауер и ген. Шарл дьо Гол. Генералът е първият, който отива и иска от Америка  френското злато през 1966 година. Американците отказват и  Франция излиза от НАТО.  Американците разбират, че ако продължат така, ще загубят златото, което са натрупали, и ще се загуби илюзията, че доларът е обезпечен със злато. Тогава президентът Ричард Никсън през 1971 година казва, че  има опит за изземване на златото и повече никой няма да получи от него. В продължение на 2 години американците мислят как да накарат света да продължи да взема американски долари. През 1973 година държавен секретар става Хенри Кисинджър. Той отива в Близкия изток и създава поредната арабско-израелска интрига и война. Прави всичко възможно Израел да бъде наблъскан с военни, финансови, разузнавателни стероиди. След това насъсква Сирия, Египет и Йордания да нападнат Израел. Войната продължава 19 дни, а Израел печели. Кисинджър отива при стария саудитски крал Абдула и му отправя 4 предложения - да продават арабския нефт само за американски долари и по цени, регулирани от САЩ, всички плащания за нефта ще се осъществяват само чрез американска банкова система. Така  САЩ гарантират, че арабите няма да имат проблеми с Израел. Кисинджър е добавил и още 2 предложения, които ги има в специализираните източници - че арабите нямат право да купуват сгради и да правят бизнес за 25 година в Америка и Западна Европа, а  второто е -  Саудитска Арабия да  предоставя толкова на брой джихадисти, колкото американците поискат. След 7-8 години подготовка в лагерите цъфва Ал Кайда в Афганистан.  Точно след тази договорка цената на нефта скача 4 пъти, а преди това 100 години е била равна като плато. Защо им трябва на американците Европа? За целия период от 1945 година до 1990-а,  когато беше победен чрез интриги Горбачов, американците поддържаха с 22% свръхпотребление в Западна Европа и някой трябваше да плати този дълг.

- Но какви спешни мерки трябва да вземе Европа?

- Европа не може да вземе нищо, защото е в подчинено положение. България също. Изходът  се нарича народноосвободително движение. В днешния ден народът български в огромната си маса все още не разбира процесите и вярва на телевизора. Няма да припознае съвременните Бенковски, Левски, Ботев, които тръгват да се бият заради него, и ще ги определи като терористи, които трябва да бъдат наказани и убити. А такива революционери и днес вървят по улиците. Първата задача, за да успее едно националноосвободително движение, е достатъчно критична  маса от хора да разбере реалните процеси. Не да казват "тоягата бие кучета", а да кажем чия е ръката, която държи тоягата. Кой е взел това решение и защо. Виждате как като гъби никнат политически проекти. Какво направиха в 50-милионна Франция? Макрон - един банков служител без политическо минало, без идеология и политическа програма за 3-4 месеца го направиха президент на Франция. Какво остава за една България? 

- Вашата прогноза - ще се разпадне ли ЕС?

- ЕС като днешен проект умира, защото вече не е нужен на своите създатели.  ЕС е замислен като проект на американските наднационални компании, които иззеха властта в САЩ след 1963 година. По-удобно е да работиш с един ЕП, където имаш еврокомисари, които си назначил. Всички инициативи за конституция на Евросъюза, която отнема суверенитета на държавите, се провалиха и Лисабонския договор го прокараха, без да бъде гласуван от народите. Сега логичен е въпросът защо Брекзит? Сега западноевропейските страни също ще ги пускат по пързалката и ще ги правят колонии. Защо Великобритания се отдели? Тя иска да запази правото си да бъде субектна държава, която има собствена валута. Великобритания е не само този мъглив остров, а съвкупност от много държави. И ако остане в ЕС, трансатлантическото търговско съглашение променя статута им от събеседник на масата, на парче месо в чинията. Затова Великобритания излезе с Брекзит, затова субектните държави се борят срещу СЕТА и няма да останат в ЕС.

- Ние каква позиция заемаме?

- На парче месо. Нямаме право на друга позиция от 1996 година досега. Тези, които са ни превърнали в парче политическо месо, са се погрижили в България да работи една политическа система под пълен техен контрол във всяко отношение.

- Може ли да останем остров на стабилност, особено след като догодина ще поемем председателството на ЕС?

- Само по външно решение. Засега това решение го взима Турция. А САЩ имат подписани договори за пълна военна взаимопомощ само с три държави в света - Великобритания, Израел и Турция. Това означава, че всички съседни държави на  Турция трябва да са слаби. Преди 30 години БВП на социалистическа България беше по-голям от този на Гърция и Турция, взети заедно. Днешният БВП на България е по-малък от този на един индустриален турски град. Американците ще направят всичко възможно или да върнат Турция в своята орбита, или да опитомят Ердоган, или да го ликвидират, както миналата година се опитаха. Тогава опитът за убийство на Ердоган беше организиран от базата Инджирлик, от турските военновъздушни сили, които са американски възпитаници и са на американска хранилка. Това беше опит на ЦРУ за ликвидация на един питбул, който са хранили 30 години и когато дойде моментът да го пуснат в ринга, скъса синджира. 

- Опасност от терористични атаки у нас има ли?

- Само ако решат. Тероризмът е оръжие на една външна сила срещу друга. Тероризмът преследва една важна цел - страх, ужас и политическа дестабилизация. Хората не са целта, те са само инструмент.  Всеки такъв терористичен акт е ритник към местния непокорен ръководител - дали ще е Меркел, Оланд или кралица Елизабет, която не иска да е парче месо в чиниите на другите, те си решават.

Източник http://www.marica.bg/%D0%B5%D1%81-%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D0%BD%D1%83%D0%B6%D0%B5%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D1%8A%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-news758600.html

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Европейският Съюз
« Отговор #1 -: Юли 24, 2017, 12:14:41 pm »
Внимание: ЕС ГОТВИ ГЕНОЦИД ЗА БЪЛГАРИЯ Наесен! Вижте какво ще се случи на 21 септември… http://skandalno.net Автор: nikikm

Споразумението за свободна търговия между Европейския съюз и Канада – СЕТА, влиза в сила от 21 септември тази година!Новината бе съобщена само по БНТ и то в ултракъс репортаж, умишлено смотан между останалите новини.Председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер и премиерът на Канада Джъстин Трюдо са се срещнали на четири очи и са постигнали съгласие от септември да започне вносът на канадски (разбирай американски-б.р.) стоки в Евросъюза. В началото разпространението на ГМО-боклуците ще бъде ограничено и ще се прилага в няколко държави. А разпоредбите на договора ще влязат в сила изцяло, след като всички парламенти на държавите членки на ЕС ги гласуват и одобрят.Излишно е да уточняваме, че една от първите „няколко държави“, която ще участва в експеримента, или на така нареченото ограничено разпространение на „канадски“ стоки, ще е България. Юнкер вече е взел решението вместо нас, а родното ни правителство е изкозирувало, пък Борисов може и да е целунал Меркел от благодарност.Тази новина, разбира се, няма да я прочетете никъде. А ако в даден момент все пак се наложи да се сведе до знанието на народа, тя ще бъде добре редактирана, напудрена и парфюмирана. За да внуши, че ние, българите, сме извадили огромния късмет да сме сред първите избрани да опитат прословутите канадски стоки и вкуса на ГМО-то. За което даже трябва да викаме ура!Въпреки че опозицията, в лицето на БСП, беше против, ГЕРБ и пионките му гласуваха и приеха СЕТА още преди месеци. Какво им пука на прескъпите ни депутати? Те не тичат с колички из хипермаркетите да дебнат промоциите, а канадска ГМО-кайма за направа на прословутите им кюфтета, няма да влезе в парламента.Родният политически елит се храни само в подбрани ресторанти, купува храна от избрани био и еко магазини на цени, които биха довели половината пенсионери до инфаркт. Няма защо да ги мислим избраниците ни. Те имат бомбастични заплати, участват в по четири комисии, фирмите им се управляват от подставени лица и отвсякъде в джобовете им капе. Да не кажем, че направо си тече! Пък комисионните и парите под масата, които прибират въобще да не ги споменаваме – те са непреброими.Със сигурност комисионна са взели и депутатите, гласували правилно за вкарването на тези отровни боклуци в България.В ЕС ГМО-храните са забранени. В САЩ и Канада не са. Тогава кой ще контролира какво внасяме и какво ще ни продават американо-канадците?И защо България е една от първите избрани страни, която да експериментира договора и да се нагълта с боклуци? Защо не Франция, Белгия или Германия например?Защо, господа управляващи?И защо пазите новината в тайна?ЕС ни сложи във втората писта, тази на бавноразвиващите се страни. В нея е и Унгария. Но допускате ли, че Орбан ще се съгласи да вземе поминъка от ръцете на народа си, като му внесе домати и чушки от Канада? Или гордите поляци ще го сторят?Не, ролята на опитни зайчета ще изиграем ние и румънците – безгласните колониални поданици, които винаги се съгласяват с всичко.А родното производство? А селското ни стопанство, което едва крета? А хранителната промишленост, която все още създава работни места?На кого му пука, че в бюрата по труда ще се наредят още тълпи безработни! Да вървят в Слънчев бряг и да перат гащите на туристите! Или на запад – пак да правят същото…На кого му пука, че икономиката ни виси на косъм, който всеки момент ще се скъса?Или че полетата със зеленчуци, слънчоглед и масивите с овошки все повече опустяват и буренясват?Току виж ни отпуснали пари да ги асфалтираме и окончателно да се отървем от земята си.Дръж се, народе!А от 21 септември – юруш на боклуците по магазините!Само се питаме боклуците в правителството и парламента кога ще изметем.Септември е месец за въстания.Ще съберем ли сили и смелост да направим още едно?Развръзката тепърва предстои…

Skandalno.net

Автор: Станислава Славова
« Последна редакция: Юли 24, 2017, 12:57:45 pm от λ »

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Европейският Съюз
« Отговор #2 -: Юли 30, 2017, 12:52:03 pm »
Вишеградската четворка и България НА БОЙ срещу ЕС и САЩ! Четири ФАТАЛНИ грешки УНИЩОЖАВАТ Евросъюза! Вижте подробностите на западното ФИАСКО!

Така нареченият Европейски съюз започна да се разширява с нови страни-членки, почти взривоподобно още от средата на 90-те години на 20 век. И нямаше значение дали страната е готова за интеграция с богатите държави от Запада или не. Защото целта на ЕС никога не е била създаване на нормален съюз между равноправни държави, които да си помагат в икономическото развитие.Целта на ЕС никога не е била и някаква „интеграция“ на новите страни-членки в структурите на тази гигантска прахосмукачка Брюксел. Основната задача на Запада бе да ограби ресурсите на източноевропейските страни, да ликвидира техните икономики и да използва териториите им като плацдарм за нападение срещу Русия. След като обгради Руската федерация със система от военни бази.С други думи, за ВТОРИ  ПЪТ започна осъществяването на веднъж провалилия се през 1944 г. с гръм и трясък, план „Барбароса“. Само че авторите на плана „Барбароса 2“ отново допуснаха големи грешки. И една от най-големите бе, че в соросоидната организация ЕС бяха наблъскани като сардели в консервена кутия, държави, които бяха НЕСЪПОСТАВИМИ в икономическо, културно и политическо отношение.

Богатият Запад нахлу със своите стоки на пазарите на малките източноевропейски държави и за няколко години съсипа икономиките им почти непоправимо. Източна Европа потъна в капиталистическия ад. И, съвсем естествено, хората проклеха убийците на своите държави. Втората грешка бе, че Брюксел обеща на страните от бившия съветски блок демокрация и благоденствие. Обаче само след броени години стана ясно, че нито демокрация ще има, нито благоденствие. Хората усетиха, че ги превръщат в роби. Третата грешка на ЕС-овските чиновници бе, че се опитаха да унифицират страните-членки като унищожат техните традиции, култура и историческа памет. Ще споменем само най-прясното събитие – събарянето на паметника „1300 години България“. Демонтирането на това културно-историческо съоръжение не бе необходимо на никого. Но „господарите“ от запад решиха да покажат мускули, на и без това съсипаните, източноевропейски държави. Четвъртата грешка бе насажданата русофобия сред страните-членки. А това пречеше много на икономиките на всички страни в ЕС.

Така, в недрата на Евросъюза се зароди БУНТЪТ. Отначало мълчалив и негласен, той постепенно нарастваше с годините, докато не избухна с пълна сила.Най-напред бе „железният“ унгарски премиер Виктор Орбан, който нееднократно заявяваше, че ЕС трябва да се реформира. И да спре мигрантите. Иначе ще изчезне. След това дойде ултиматумът на словашкия премиер Робърт Фицо, който се закле, че няма да пусне стоките от Запада да припарят в неговата страна. Защото са боклуци, които само тровят народа му. Разбунтува се и Чехия. Те бяха против русофобията и ограничаване правата на суверенните държави да решават сами с кого ще са приятели, с кого ще търгуват и с кого – не. Преди седмица въстана и Полша. Поляците се обявиха против диктата на брюкселските чиновници, които решаваха кое е правилно да се прави и кое – не. Не остана настрани и България. Нашият президент Румен Радев много пъти заяви, че с Русия ни свързва вековна братска дружба, чиито корени се крият далеч в миналото. И че икономическите интереси на България изискват приятелство и сътрудничество с РФ във всички области.

Така се оформиха 5 страни, които
не желаеха да спазват налаганите им от ЕС „правила“. А страните от Вишеградската четворка заявиха, че повече няма да изпълняват каквито и да било разпореждания на Брюксел. И ще се съобразяват единствено с националните интереси на своите държави.Брюксел реши да налага санкции на Полша и Унгария. Да ги лиши от право на глас в Европейския съвет и Еврокомисията. Но такава политика на санкции не решава никакви проблеми. Само ги усложнява. Не стига, че ЕС налага санкции на Русия, без да има каквото и да било основание за това.. Но сега Брюксел трябва да „наказва“ и самите страни-членки на Евросъюза. Това означава, че в ЕС има нещо гнило.Затова Великобритания напусна ЕС. И ако брюкселските чиновници не се опомнят, скоро от Евросъюза ще избягат и други страни. А самият, така наречен „съюз“ ще се разпадне. Защото колониалното робство в 21 век не е форма, в която държавите и народите желаят да участват.

Автор Иво Македонски
« Последна редакция: Юли 30, 2017, 01:41:04 pm от λ »

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Европейският Съюз
« Отговор #3 -: Август 27, 2017, 12:38:36 pm »
Глас в пустиня. Вашта мама и политически мастии!


ТА, ПИТАМ! ЗАЩО СЪМ БЕДЕН? ПИТАМ ВАС, БОКЛУЦИ, ПОЛИТИЦИ. ЗАЩО БЕ, ВАШТА МАМА?!Живея в България! Мога да се бия, почти професионално! Имам С категория и карам камион. Пожарникар съм! Началник на смяна! Мога да правя ламинат, шпакловки, мазилки и покриви! Грамотен съм, мога да мисля, пиша и осмислям какво се случва у нас. Плащам си редовно сметките и данъците. Пия умерено, не пуша. Не ходя по ресторанти и не съм в състояние да харча или живея, като бял човек! Заплатата ми стига само за седмица!
Имам приятели, които в Англия изкарват моята заплата само за три дни. Карам трошаляк на 25 години и не мога да го сменя с друг.
Та, питам! Защо съм беден? Питам вас, Боклуци, Политици.
Аз ли не съм производителен или некадърен, или вие? Защо в чужбина  някакъв, който може само да завърти една крушка на фасонката, живее като пич? Кара чисто нова кола, на лизинг и когато той изтече я сменя?
Защо бе, вашта мама и Боклуци?
Защо те обикалят света, а ние пестим цяла година за няколко дни почивка на морето? От колко време сме в Европейския съюз и  какво направихте за нас ? Защо от 2009 година заплатата ми е във фризера, а постоянно ми вдигате цените на всичко? Аз ли съм идиот, или вие?
Защо на гръцкия пенсионер пенсията е по – висока от мойта заплата, а даже си рискувам живота? Защо ни откраднахте и миналото и бъдещето? Защо децата ми трябва да ви плащат заемите, които откраднахте?
Докога мислите, че ще ви търпим? Последният ми въпрос е излишен! Вие изобщо не мислите! Трябва ние да помислим вместо вас! Защо сте все едни и същи, там вътре? Мислите ли, че театъра, който играете пред всички вече до болка не ни е втръснал? Мислите ли, че глупавите ви и манипулиращи общественото съзнание телевизии ще ви спасят накрая корумпираните и оцапани задници ?
Не мислите нищо за никой! Защо в България има пенсия от 180 лева? Защо субсидиите са ви най – високи в Европа, като сте най – продажни, най – корумпирани, крадливи и полуграмотни с купени дипломи?
Защо циганки раждат по на 13 и 14 , а в последствие вместо някой да бъде подведен под отговорност за педофилия,на същата тази циганка държавата осигурява един доста добър стандарт на живот, който директно дискриминира всяка българка и българско семейство? А в последствие същата тази държава я стимулира, като инкубатор за разплод, без никакви задължения, само права?
Мога да питам до утре …
Глас в пустиня. Вашта мама и политически мастии!
Невен Касабов

http://afera.bg/%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D0%BC-%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC-%D0%B2%D0%B0%D1%81-%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D0%BB.html

« Последна редакция: Август 27, 2017, 01:11:58 pm от Веско »

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Европейският Съюз
« Отговор #4 -: Септември 27, 2017, 10:57:03 am »
Меркел в Шок! Германия напуска ЕС?! https://bultimes.com

Автор: nikikm
 Вижте как гласуваха германците!
При невиждана избирателна активност от 76,2% преминаха парламентарните избори в Германия. Това показа ясно и красноречиво, че германците неистово искат да променят досегашното статукво на проамериканската си канцлерка Меркел.
Именно заради високата избирателна активност, яловото обединение на партиите Християндемократически съюз и Християнсоциален съюз, оглавявано от бившия канцлер Ангела Меркел, което управлява от 8 години страната, получава едва 33% от гласовете. И това е исторически най-ниския резултат за този консервативен блок, от момента на неговото създаване досега. Много анализатори разчитат този резултат за ХДС/ХСС не като победа, а като поражение. Защото сега или трябва да направят коалиция със Свободните демократи и зелените, каквато не е правена досега, или да отиват на нови избори.
Социалдемократическата партия на Германия/СДПГ/ е с 20,5% от гласовете. Тя също губи много от своята популярност, главно заради факта, че в миналия парламент направи голяма коалиция с ХДС/ХСС и обра всички негативи от факта, че Меркел пусна милиони мигранти в Германия.
Истинската бомба обаче прогърмя, когато стана ясно, че като трета политическа сила в Бундестага влиза партията „Алтернатива за Германия“ с 12,6%. И като в ужасен сън за Меркел и нейните отвъдокеански ментори, „Алтернативата“ иска еднозначно да се върнат всички мигранти в страните, от които са пристигнали. А Германия незабавно да напусне Евросъюза.
На всичкото отгоре „Алтернатива за Германия“ стана безапелационно първа сила в германската провинция Саксония и втора сила в цяла Източна Германия. Тя като на шега превзе такива области като Тюрингия, Бранденбург и Мекленбург. И докато в Западен Берлин тя е на четвърто място, то  в Източен Берлин „Алтернативата“ е втора политическа сила.
Следователно може да се каже със сигурност, че противниците на ЕС дори в самата Германия, са вече на едно от първите места в немския политически спектър.
На четвърто място се класира Свободната демократическа партия на Германия / Св.ДП / с 10,7%. Следват я Левите с 9,2% и Зелените с 8,9%.
И понеже Социалдемократическата партия на Германия/СДПГ/ и Алтернатива за Германия, както и партия Левите, обявиха, че преминават в твърда опозиция и няма да се коалират с ХДС/ХСС, то на доскоро комфортно управляващия консервативен блок на Меркел му остава само една възможност. Коалиция със Свободните демократи и със Зелените. Такава коалиция не е правена никога досега в историята на Германия, и ако тя изобщо стане реалност, от нея могат да се очакват много проблеми за управлението. Не за друго, а защото между тези партии съществуват големи разногласия по ключови въпроси от управлението на страната.
Но за да разберем за кого всъщност гласува народът на Германия трябва да се върнем отново към изборните резултати. Свободните демократи и Зелените досега не са били в управляващи коалиции или имат съвсем кратки, епизодични участия в такива. Което означава, че немският народ не ги е пратил в Парламента да управляват, а да бъдат опозиция. Но, също като нашите патриоти, те могат да се присламчат към управлението, примамени от постове и други облаги. Което означава, че на следващите избори ще рухнат окончателно. Докато позициите на СДПГ, Алтернатива за Германия и Левите, ще бъдат много по-силни.
И понеже Свободните демократи и Зелените не са били предвиждани за участие в управлението, тях може да ги изключим от сметките на блока ХДС/ХСС, който се готвеше да управлява отново. Но този блок получи само 33% от гласовете. А немските Социалдемократи заедно с Алтернатива за Германия и Левите получават общо 42,3% от гласовете.
 С други думи истинските опозиционни партии – Социалдемократическата партия на Германия, Алтернатива за Германия и Левите –  получават общо почти 10% повече от управляващия досега блок на Меркел. Което означава само едно – народът не иска отново управление на Меркел. А ако сложим в сметките и Свободните демократи, които също не одобряват мигрантската политика на Меркел, ще се окаже, че повече от половината германци не искат мигранти в страната си и предпочитанията им клонят към напускане на Евросъюза.

Ще попитате защо германците не искат ЕС, при положение, че страната им управлява като колонии поне24 от общо 28 страни в ЕС и извлича от това съответните облаги? Ами отговорът е много прост. Облагите от колониалното управление на страните в ЕС отиват в дълбоките джобове на големите корпорации и техните управители-олигарси. А до обикновените хора в Германия не достига почти нищо. С изключение на мигрантската напаст и терористичните атентати. Затова хората и в Германия не искат вече ЕС.
Затова Александър Гауланд, един от лидерите на Алтернатива за Германия заяви:
„Ще отстраним госпожа Меркел. Ще си върнем страната. И ще я променим“.
Това искат германците. Излизане от ЕС и ПРОМЯНА.
Това искаме и ние, българите. Това искат народите, които бяха впримчени в проваления проект на Трансатлантическите корпорации, наречен Европейски съюз.
А щом народите го искат, няма сила, която да ги спре.
Иво Македонски,

https://bultimes.com/%D0%9C%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B5%D0%BB-%D0%B2-%D0%A8%D0%BE%D0%BA-%D0%93%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%95%D0%A1/
« Последна редакция: Септември 27, 2017, 11:17:01 am от Веско »

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Европейският Съюз
« Отговор #5 -: Октомври 06, 2017, 10:54:48 am »
Голяма демонстрация  в  Хага  -  Холандия.  Жени, деца и мъже в черно, със знамената на Халифата викат «Аллах акбар»[/size]https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=bqGHdfh7XQkЧестито на Европата! УБИЙСТВОТО на Германияавтор: germantiger  Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg                УБИЙСТВОТО на Германия - замислено преди и реализирано днесimageМожех да покажа с текст и картина гаври с германия ДНЕС, каквито във "вашата" България днес няма.Гаврите с българското знаме и в българското училище са нищо пред ОФИЦИАЛНИТЕ И ЛЕГАЛНИ гаври с германското.Вашите български политици не говорят с удоволствие за смъртта на българския народ - в германия открито ГЕРМАНСКИ политици говорят и дори желаят това в речи и изявления. За турците които го пишат и казват никой не се учудва.Тук ако разбирате германски език ще прочетете какво е казвал бол пъти Чем Йоздемир - ДЕПУТАТ В БУНДЕСТАГА, той открито обявява как германците ще са малцинство и турско управление ще решава съдбата им.В България вие нямате ДЕН НА ТУРСКОТО ДЕТЕ - в германия ИМАТ.В България иве нямате в училищата от най-ранна детска възраст дни и седмици на малцинствата, когато германски деца сядат по турски, обличат се така и учат това.В България вие не празнувате с турски знамена Ататюрк, а в германия ГЕМРНАСКИ деца носят такива знамена, излизат на сцена и играят това, повтарям германски, не турски деца и то пред ордителите им.В България не са направили турска демонстрация пред катедралата Невски, нито са оцветили в турски цветове и знаме паметника на Александър Невски, защото той е един от символите на София нали, но Бранденбургската врата н-пъти се прожектира с турски символи и знаме.Под Бранденбургската врата преминават шествия и празници на ТУРСКИЯ ДЕН В ТУРСКИ НАЦИОНАЛНИ КОСТЮМИ ЕНИЧАРИ, това в центъра на София все още не е станало, нали?В България все още никой не рисува на бяло-зелено-червеното знаме полумесец и "турска" звезда, зщаото това ЛЕГАЛНО И ОФИЦИАЛНО СЕ РИСУВА НА ГЕРМАНСКОТО ЗНАМЕ ВЪРХУ ЧЕРВЕНИЯ МУ ЦВЯТ без никой да го сваля и забранява - то се позволява!ТУК ЩЕ РАЗКАЖА САМО ЗА "GERMANY MUST PERISH" - Германия трябва да бъда унищожена          АВТОР И ПРЕВЮ:Автора на тази „брошура” е Теодор Нюман Кауфман или Теодор Натан Кауфман, както го е именувал Гьоббелс, роден в Манхатън еврейски бизнесмен и председател на група, наричаща себе си "Американската федерация за световен мир." Първото издание на тази брошура е публикувано през 1940 г. в навечерието на 1941 г., второто в 96 страници, се е продавало за 25 цента, от издателство " Argyle Press of Newark " през 1941 г., щат Ню Джърси, Библиотека на Конгреса № на запитването : DD222.K3. И двете издания са публикувани в момент, когато САЩ все още официално са неутрални, тоест още преди нападението над Пърл Харбър на 7 декември 1941 г., което е причина за включването на САЩ във Втората световна война. Планът на Кауфман за системна стерилизация на цялото германско население се посрещнал благосклонно от американската преса, включително и с рецензии в редица вестници. Например "Time Magazine" от 24 март, 1941 г., нарича плана Кауфман "сензационно идея.", „Дръзка теория – интересно поднесена” (Washington Post), „План за установяване на постоянен мир между цивилизованите нации” (New York Times), „Откровено представяне на подмолната същност на нацистката душа” (Philadelphia Record); .............................................http://germantiger.blog.bg/politika/2017/10/05/ubiistvoto-na-germaniia.1570840

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Европейският Съюз
« Отговор #6 -: Ноември 01, 2017, 11:06:26 am »

Олигарсите са в паника! Хората в Европа и България искат нещо РАДИКАЛНО! Вижте КАКВО ужасява Брюкселските ТИРАНИ! Вижте ТУК!

Автор: zahariada

  Олигарсите са в паника! Хората в Европа и България искат нещо РАДИКАЛНО! Вижте КАКВО ужасява Брюкселските ТИРАНИ! Вижте ТУК!  Ако великият испанец Сервантес беше жив, той щеше да повтори монолога на своя ненадминат герой Дон Кихот: „Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага, с които Бог дарява хората. За свободата, както и за честта, човек може и трябва да жертва живота си.“
Припомняме този цитат, поради причина, която има връзка с ЕС, с България и с всичко, което става в света около нас. Но тази причина ще се изясни малко по-късно. Защото тя е фундаменталното зло, причинено на хората, заради което се разпада картонената кула на така наречения Евросъюз.
Ако се огледаме около нас ще видим, че едновремешната „Европейска общност за въглища и стомана“, създадена от банкери и индустриалци и наречена много по-късно Европейски съюз, сега се изроди в един огромен капан. Народите в този лустросан затвор изнемогват под ботуша на хилядите изисквания, правила и „ценности“, които трябва да спазват.
Чиновниците от Брюксел забравиха всякакъв срам и започнаха да се месят пряко в целия живот на държавите и народите. Както и да определят какво трябва да се случи и какво – не. Вашингтон и Брюксел наистина се взеха на сериозно и техните „изисквания“ стигнаха до такива абсурди като дължината и формата на краставиците и зачервяването на доматите. Да не говорим за това, че вместо нашите екологично чисти, пресни и вкусни продукти, сега сме длъжни да ядем западните ГМО-бъркочи, защото унищожиха и селското ни стопанство и промишлеността.
И съвсем естествено, народите и държавите започнаха да бягат от това „обединение“ наречено за благозвучие Европейски съюз. Първи избягаха британците. Те не можаха да изтърпят хем да дават десетки милиарди евро на година за Брюксел, хем непрекъснато някой да им нарежда с кой крак да тръгнат и колко крачки да направят. Че и да ги наказва, ако не изпълнят абсурдните искания на чиновническата каста.
Затова Брекзит бе първата брънка в започналия разпад на гигантското чудовище ЕС. След това страните от Вишеградската четворка – Унгария, Чехия, Словакия и Полша се обединиха и започнаха да диктуват на брюкселци своите „правила“. И да плашат с напускане на ЕС. Това изобщо не се хареса на олигарсите, които стоят зад гърба на Брюксел. Но те не могат да направят нищо. Освен безсилно да заплашват бунтовните държави.
Ирландия плаши с отцепване. Шотландия иска независимост. Каталунците се борят за своя самостоятелна държава. В Италия областите Милано и  Венеция искат самостоятелност или разширяване на автономията. Искаме тук да успокоим страховете на нашенските „патриоти“. Българските турци няма да искат автономия. Защото първо, те са само около 600 – 700 хиляди души в цялата страна. Второ, защото сега те на практика, чрез ДПС управляват цялата страна. За какво им е автономия на няколко градчета? И трето, и най-важно, защото Русия никога няма да позволи на Ердоган да си прави автономии в България. Понеже България е най-близката по кръв и дух държава до Руската федерация. И понеже страната ни е стратегически изключително важна за Русия. Така че ние сме унитарна държава и такава ще си останем. Въпреки мераците на Ердоган.
Нека да кажем още, че за наша чест и българския народ иска час по-скоро да напусне затвора, наречен Евросъюз. Ето такава е картинката в Европа. Защото е много лесно да излъжеш народите и да ги вкараш в капана, наречен ЕС. Но е много трудно и въобще невъзможно да ги задържиш в този затвор за по-дълго време.
Понеже дори олигархичните Транснационални корпорации не са толкова могъщи, че да водят битка с цялото човечество. Единственото, което могат да правят е да разделят хората и народите. И да се опитват да ги владеят по-дълго време.
Истината е, че свободата е основно и фундаментално човешко право. И никой диктатор, дори той да се нарича ЕС, не може да го унищожи. И така се връщаме към основната причина за това, което се случва пред очите ни – разпадането и крахът на  ЕС, любимото отроче на западната олигархия.
А ЕС се разпада с невероятна бързина, поради простата причина, че главозамаяните Вашингтон и Брюксел направиха всичко възможно, за да унищожат всяка свобода и всяка проява на свободна воля в държавите и народите, които бяха подлъгани да станат членове на ЕС. Олигарси и чиновници показаха на народите своето зловещо лице на диктатори и тирани, които не се спират пред нищо.
Вече едва ли има народ и държава, които още искат да са членове на ЕС. Защото в добавка към липсата на каквато и да било свобода, на народите бяха натрапени и милиони мигранти и джихадисти. И те започнаха да вършат своето пъклено дело. Започнаха атентати, зверски побои, изнасилвания и убийства на невинни хора.
Нещо повече. Започна подмяната на християнската религия, на истинските европейски традиции. Зловещите фигури на западните рицари на плаща и кинжала се готвят да заличат дори самия генотип на европейците. Само, за да могат да продължат да властват. Независимо над кого. И независимо на каква цена.
Но Сервантес и неговият безсмъртен герой Дон Кихот са още живи. И вечно ще живеят в сърцата на хората. Защото се борят за свободата, с която Бог е надарил хората и целия човешки род.
Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

bojinkata

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Европейският Съюз
« Отговор #7 -: Юни 29, 2018, 05:29:37 pm »

Към Макрон: Защо не излезете от ЕС?


 Не, не пита Путин! Пита Тръмп Макрон по време на посещенеието му в САЩ. И му предложил в замяна двустранен по-изгоден търговски договор. Допълнил, че ЕС е по-лош от Китай.
https://colonelcassad.livejournal.com/4282869.html

Тагове към темата: социално инженерство политика