Apocryphal Academy

Автор Тема: ЛЕКЦИЯ: Мори Б. Кинг, 2012г---- Хидро-плазмата и Брауновият газ  (Прочетена 2151 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

λ

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Конференция на “Движението за ключови енергийно-научни открития” 2012, Холандия
Breakthrough Energy Movement Conference 2012 Holland

Хидро / Плазма
Морей Б. Кинг
Moray B. KingЧАСТ 1
Кинг: Това, за което говоря, основно се отнася до един плазмен ефект, от водата.

От Брауновия газ и от водата се образува един вторичен газ, който буквално създава чудеса от водата. Защото там, насред вторичния газ, плазмата приема формата на грозд – една тороидна форма.

И когато тази тороидна форма отиде в двигателя с вътрешно горене, и буталото е в горна позиция… тогава тази тороидна форма я поразявате с импулс… електрически импулс…

По този начин създавате вортикулярен плазмоид… който проявява аномална сила, аномална енергия и аномално ускорение. Като двигателната система на миниатюрна летяща чиния. И с тази си сила избутва буталото надолу.

Това е съвършено различен метод от простото нагряване на въздух, който се разширява. Така че, ние ще говорим за един пулсово-плазмен феномен.

 

Кинг: Как може една кола да върви с вода?


Кинг: За да открием нова енергия, първо трябва да приемем, че съществуването й е научна възможност. Иначе просто няма да търсим нова енергия и ще се присмиваме на онези, които я търсят.

В науката има много примери – да кажем, първия самолет, а наскоро и студения ядрен синтез… Аз вярвам, че най-голямата пародия в историята на науката, беше Болтсман, константата на Болтсман. Защото научната общественост на неговото време отказа да приеме теориите на статистическата термодинамика. И той бил толкова депресиран и толкова разочарован заради този отказ, че се самоубил.

Поне нарекоха константата на негово име.
Кинг: На всеки няколко години чуваме за коли, които вървят на това… И тази например е от Пакистан. И причината да научим за нея е, че управата на Пакистан е решила, че трябва да подкрепи този проект.

Но разбира се, физиците в Пакистан казват, че колата нарушавала законите на термодинамиката. Много ми хареса коментарът на репортера: “Защо е този рев, че се нарушават законите на термодинамиката? Кажете ми поне един закон в Пакистан, който не се нарушава!”

И точно затова Пакистан са по-напред от нас.


Кинг: Даниел Дингел (Daniel Dingel) от Филипините има такава кола от години. Само че не се разбирал добре с възрастните, затова взел да учи децата как да правят коли, движещи се на вода.


Кинг: Стив Райън стана известен, защото направи мотоциклет, който се движи с вода, и успя да стигне до предаването “60 минути” – затова стана известен.


Кинг: Ами Япония? Нека видим краткия видео-клип…

Кинг: Предлагам ви да изгледаме видео-клипа на Дени Клайн, понеже много бързо обобщава характеристиките на Брауновия газ…


Кинг: Много са популярни тези проекти за електролизери, има всякакви уебсайтове и блогове и платформи, по които хората споделят тази информация. Само в YouTube има над 41 000 видеота за електролизери на вода…


Кинг: Във Флорида веднъж годишно имат голямо събиране, на което всеки показва експериментите си с електролиза на водата…


Кинг: Лаборатория Марч (March Labs) предлага битови уреди за продажба, особено са популярни онези клетки, където газът се произвежда между метални плочи…


Кинг: Клетката на Антон, от Германия, е МНОГО ДОБРА, пространството между плочите е много тясно – 1 мм. По-късно ще видим защо това е толкова важно. Освен това, клетката на Антон се захранва с вода от дъното, и ще видим защо това също е важно за определени циркулационни експерименти.

Кинг: Стърлинг Алън (Stirling Allen) направи това видео за мен преди 5 години, беше с рекламна цел. Всичко ли сте го гледали? Кой не го е гледал?Кинг: За газа има много имена. Най-популярното му име е газ на Браун, понеже той беше първия, който описа енергийните аномалии, мислейки си, че може да се дължат на атомния водород или атомния водород… Точно това означава абревиатурата ННО. Друго име за газа е “хидрокси”, а химическото му име е окси-водород.

Това, повечето хора вярват, че е Брауновия газ. Само че… в тази газова смес присъства един вторичен газ. И някои от изобретателите, които откриха вторичния газ, го наименуваха на себе си…


Кинг: Заредени водни газови дроздове – така го наричам аз… Електрически разширена вода – така го нарича Джордж Уайзман (George Wiseman), той направи това обявление през 90-те години, така че аз считам, че той първи откри това.

Газ на Омаса (Ohmasa), Япония, той е измислил един хитър начин за правене на този чист вторичен газ… и SG газ идва от имената Сюарт и Гърли (Suartt & Gourley) от Флорида – от същия град, от който е и Дени Клайн. Те също са наясно, че има наличие на вторичен газ и имат своя техника да го добиват.


Кинг: Почти всеки смята, че енергията идва от водорода. Но… електролизата не може да произведе излишна допълнителна енергия. Тя просто струва повече енергия, за да се раздели водата, отколкото дава изгарянето на водорода.


Кинг: А истинската причина, поради която не може да се направи – не може да се гори водород – е защото двигателят с вътрешно горене е СТРАШНО неефикасен. Той е не повече от 20% ефикасен. Горивото се инжектира заедно с въздух, запалва се горивото, то нагрява въздуха, въздуха се разширява, това избутва буталото, и повечето от енергията просто се пропилява под формата на топлина.


Кинг: Така че, ако не се гори водород, тогава кой е енергийният източник зад тези устройства?


λ

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Кинг: Сега ще разгледаме следните иновативни идеи.

Първата идея е, че енергията от Нулевото състояние (Zero Point Energy) наистина съществува. Можете ли да повярвате, че по-голямата част от нормалното инженерно общество не е наясно с това? Това не го пише в учебника им, и за тях това е достатъчно – те просто не вярват, че има налична енергия в матрицата на пространството.

Физиците не вярват и в това – не вярват, че само-организацията наистина се случва. Искам да кажа, че в енергията от Нулевото пространство се наблюдава кохерентност. Те не могат да повярват, че такова нещо може да съществува, така че освен инженерите и физиците също спират до тук.


Кинг: Само че, когато тази само-организация се случи, а тя се случва в моментите на пулсиране на плазмата, енергията от Нулевото пространство формира тези пръстеновидни вортексни плазмени форми, наречени плазмоиди.

И именно тези плазмоиди проявяват енергийните аномалии. Те също така демонстрират и аномални сили.

Освен това, те могат да преминат през кохерентна каскада, само-организирайки се в по-големи плазмоиди. Или пък вортексни форми – ако попаднат във вортекс, те могат да придадат допълнително енергия на самия вихър.


Кинг: Енергетичната материя, увита в симетрична тороидна форма, и бидейки във високо-енергийно състояние, може да бъде преобразувана в плазмоид, когато е рязко и изненадващо пулсирана или ударена от някакъв импулс.

И тук е важното – не е нужно цялата енергия да съществува в този грозд. Този грозд е само една матрица, само една форма… и когато тази грозд се намира в двигателя с вътрешно горене, и когато бъде ударен от електрическата искра – ТОВА е момента, в който гроздът се преобразява в плазмоид, и ТОВА е момента, в който голямата енергия се разлива в системата. Точно в ТОЗИ момент се проявява аномалната сила, и тя избутва буталото.

Тоест буталото се избутва от енергията от Нулевото пространство. А не от нагретия посредством възпламенения водород въздух.

Освен това, тези плазмоиди могат да се образуват не само в инертен газ, но и във вода. чудо е, че могат да се образуват във вода, защото това прави експеримента много лесен. Причината, заради която избрах тези електролизерни проекти преди 6 години, е че те дават възможност на хобистите аматьори МАСОВО да репликират този експеримент.

Всеки един хобист ще може да успешно направи машина за свободна енергия, ако се научим как да предизвикваме появата на повече от тези заредени гроздове от водни молекули.

И ще ви подскажа – Кавитирайте водата!


Кинг: Това всъщност превръща двигателя с вътрешно горене от спънка в предимство!

Инжектиране енергичните гроздове, удряте ги с високоволтовия импулс, те изпадат в самоорганизираща се каскада, появява се аномалната сила… и буталото се отмества заради ефекта на свободната енергия – заради ефекта на пулсираната плазма – това движи буталото.

По този начин, това отваря възможност всички автомобили на света да се преустроят и с лекота да работят със Свободна енергия.


Кинг: Сега ще видим една архетипна форма, която постоянно се повтаря – енергичният тороид.


Кинг: Той се появява в четири ключови момента в тази презентация.

 • Разпадащите се кавитационни водни мехурчета възприемат тази форма при разпадането си.
 • Плазмоидите – вортексните пръстени – те са с тази форма.
 • Гроздовете от инертен газ също са с тази форма…
 • и гроздовете от водни газове са също с тази форма.

Етерът на Максуел

Кинг: В началото на 18-ти век всички вярвали в етера. Наричали го “енергийният разтвор”. След това дошъл експеримента на Майкълсън и Морли, които казали, че не може да се подходи към статичен етер… но Теорията на относителността била прекалено популярна тогава.


Кинг: Не след дълго “енергийният разтвор” бил преоткрит във физиката, когато се появила квантовата механика. Тя постулирала – има подлежаща енергия в матрицата на пространството.

Много е интересно, в исторически план, че науката ни е вярвала в етера до 1905г, когато се е приела Относителността на Айнщайн. След това мислим, че пространството е празно, до 1930г. Тогава етерът се връща под формата на “енергични флуктуации”.

Така че е на лице една дупка от 25 години в историята на науката, която АБСОЛЮТНО определя днешните ни вярвания. А инженерите просто не си дават сметка за това, те не вярват в този “енергиен разтвор”. Добрата новина е, че тази енергия, която кара онези виртуални двойки да се формират… и кара да се случва цялата тази активност… тази енергия, е много, много по-динамична, и е много по-отворена за енергийни възможности, отколкото е бил стария ни статичен етер.

Наистина се добираме до един страхотен модел за вакума, който започва да става популярен във физиката.


Кинг: А в достъпната литература има много документи – има всякакви статии и изследвания за това как свободната енергия поражда квантови ефекти; как тя може да стабилизира водородния атом; как може да е източник на енергия без да се нарушава каквато и да е термодинамика – това е много политически важна статия; как може да е източник на гравитация; и една много интересна статия е как свободната енергия може да е източник на инерция.

Което означава, че енергията от Нулевото пространство е основата на инерцията. Което пък означава, че ако се направи технология, която само малко се ползва от свободната енергия, то значи може да се създаде инерционен двигател, който да постига резки ускорения, без да се усеща инерционен стрес.

Ето ви двигател за летящи чинии – На практика се намира в науката ни днес.

Енергията от Нулевото пространство е турбулентна виртуална плазма, като “квантова пяна”. Електрическият поток навлиза в триизмерния ни свят през мини-виртуални частици, които постоянно се появяват и изчезват.

Кинг: Моделът за онагледяване на енергията от Нулевото пространство представлява една турбулентна, хаотична плазма… В която плазма електрическият ток навлиза и веднага излиза… Наречен е “квантова пяна”, това е моделът на Уийлър за “геометрична динамика”.

Може ли в тази квантова пяна да се предизвика само-организация?

Ентропия
Всичко деградира до произволност

Кинг: Първоначално отговорът беше “Не! Тя е произволна! Произволните неща трябва завинаги да останат произволни! Това е Вторият закон на Термодинамиката…”

Само че се оказва, че само-организацията се случва. И тази идея първо хрумна на Илия Пригожин (Ilya Prigogine). Получава Нобелова награда по химия през 1977г заради това, че успява да демонстрира как една система може да еволюира от хаос към себе-организация.


Кинг: И системата… която и да е система, която покрива тези три изисквания, ще демонстрира себе-организация:

• – Системата трябва да е нелинейна
• – Системата трябва да е извадена от равновесие
• – През нея трябва да протича енергиен поток

Некохерентни флуктуации… Поляризиран вакум… Елементарна частица

Кинг: А как протича енергията от Нулевото пространство? Тази диаграма е много важна. Това е Моделът на ортогоналния поток на Уийлър. Тази изрезка, тази плоскост, представлява триизмерното пространство.

Когато потокът преминава през него некохерентно, когато преминава през него с произволна геометрия, това го наричаме “фонова свободна енергия”.

А когато потокът има лек наклон, това се нарича “поляризиран вакум”.

А ако потокът има вортикулярност на геометричния вектор, когато преминава през триизмерното пространство… когато се получава спирала, когато преминава… ТОВА представляват елементарните частици.

По този начин, когато потокът на Свободната енергия има спираловидно движение, той стабилизира съществуването на всички елементарни частици. Точно както течението на потока стабилизира водовъртежа.

…Та тази идея беше много трудна за възприемане, особено от инженерите и на мен ми беше много трудно да я обяснявам. И така, веднъж, пред 80-те години, отворих едни работни *урсове, на които преподавах теорията на висшите измерения на безработни домакини и съпруги. На тези *урсове правехме картонени изрезки, слагахме ги на масата и си представяхме, че живеем в двуизмерен свят. Тупкахме топки отгоре и си представяхме, че това е дуалността на вълната – частица… Опитвахме се да разберем дали нещо е свързано или не е свързано, и това беше идеята за квантовото обвързване… И, познайте какво стана. Те схванаха идеята! Прибираха се при съпрузите си и им говореха за ортогонални потоци и вортикулярната ротация на енергията в хипер-пространствените вортекси… а съпрузите им не искаха да ги слушат.


Кинг: Робърт Лафлин е добър автор относно себе-организацията. Нобелов лауреат е. Неговата теза е, че всичко произлиза от себе-организацията на колективите, включително и самите физични закони. Силно препоръчвам тази книга.

Та какви са принципите за добиване на кохерентна Свободна енергия от пространството?

 • Да се работи със системи със силно изразена нелинейност… като например плазмата
 • Трябва да се извършва рязко и изненадващо в хвърляне на системата в дълбоко неравновесие… като например изненадващо волтово разреждане
 • Максимално да се увеличи контакта със Свободната енергия посредством:
 •      – йони (които имат вортексна структура)
 •      – вортексни форми

Проводим електронен облак (в равновесие с околното си пространство)

Кинг: Линейни проводници за електрони – това са ви добре познатите медни жици. Те са в термодинамично равновесие със Свободната енергия. Поради това не виждаме много ефекти, дължащи се на Свободна енергия, когато използваме нормалните всекидневни проводници и електроника.

Вакумно поляризиране на ядрото (може да отприщи себе-организация)

Кинг: Обаче! При ядрото на един атом, линиите на вакумната поляризация се сливат много стръмно върху ядрото… и по този начин… всяко едно рязко раздвижване на атомни ядра е активатор – кохерентен активатор на енергия от Нулевото пространство (Свободна енергия).

Резкият йонен поток огъва енергийното поле на Свободната енергия

Кинг: На този модел можем да видим как резкият йонен поток създава огъване на енергийното поле на Свободната енергия, което е в равнината на триизмерното ни пространство.

Това се нарича орто-ротация. Когато ортогоналният поток се завърта навътре около себе си, в спирала, в равнината на триизмерното пространство.

Екзотичните, кохерентни вакумни състояния в квантовата електродинамика възникват в резултат на сблъсъка между тежки йони

Кинг: Това се вижда и при експериментите със сблъскване на йони, наричат го “възникване на екзотични, кохерентни вакумни състояния”.

Плазмени йонни акустични осцилации (демонстрират енергийни аномалии)

Кинг: Виждат го и при плазмените експерименти. когато йоните се движат в синхрон, това се нарича йонна акустична плазма и е добре известно, че проявява енергийни аномалии.

Йонната акустична дейност отприщтва състояния на себе-организация

Кинг: И тези аномалии се асоциират със себе-организиращи състояния. Наблюдават се неща като голямо поглъщане на лъчиста енергия; мимолетни високочестотни импулси; електрони бегълци; и аномално развиване на температура…

Плазмоид на кълбовидната мълния (тороид от електронни спирали)

Кинг: И тази себе-организация се оказва, че е една тороидна форма. Един плазмен вортикулярен пръстен.

Спирален поток във влакното на един плазмен вортикулярен пръстен (безсиловият вортекс създава естествена стабилност)

Кинг: Въртенето по пръстена прилича на спирала.. на торнадо… затварящо се в себе си. И за да направите едно от тези, ви е необходима чиста симетрия.

Та ето я иновативната идея, че тези плазмоиди придават кохерентност на Свободната енергия от Нулевото пространство.


Кинг: Кен Шолдърс (Ken Schoulders) дава едно от най-добрите експериментални доказателства за това.

Той изстрелва плазмоиди с микронни размери, само чрез един остър импулс от кондензатор. Той измерва изразходваната от кондензатора енергия, вижда щетите, които тези изстреляни плазмоиди причиняват – когато ударят някакъв проводник, създават кратер в него, и то в материал с много висока точка на топене, например алуминиев оксид.

Издатък от течен метал (горе: светеща плазма, долу: заострен катод)

Кинг: Руснаците също вървят по този път. Виждате разработката на Месятс (Mesyats). Това е увеличение на заострен катод. Така се случва, че мъничко количество течен метал се издига от връхчето и започва да излиза навън…


Кинг: …и след това това връхче се откъсва! Този течен метал се откъсва.И тази откъснала се капка течен метал има протича в себе си под формата на симетричен вортексен пръстен!

(течен метал възстановява връхчето на катода)

Кинг: Та… Кен Шолдърс облякъл електродите си с течен метал, за да може да възстановява връхчето. Нарекъл машината EV-пушка…


Electrum Validum (EV) ; Екзотичен Вакумен Обект (ЕVО)

Кинг: EV означава Electon Validum, тоест “силен заряд”, понеже видял наличие на голям заряд в тези неща… А по-късно, когато се убедил, че наблюдава ефект на Свободната енергия, той нарекъл тези неща “Екзотични вакумни обекти”.

Те могат да съдържат около 100 милиона електрона, 100 хиляди йона, отношението между заряд/маса сякаш винаги било същото като при електрона, и, разбира се, тези тела съдържали излишна енергия.

λ

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
EV вериги

Кинг: Той видял вериги, тези тела имали наклонността да се нанизват във вериги и гроздове.

Положително EV

Кинг: Видял положителни EV-та… А това е интересно, понеже когато ударят някакъв проводник и се развалят и се превърнат в импулс отново, той въобще не вижда излъчване на гама-лъчи… Така че това означава, че те не са изградени от позитрони. Вместо това, те са на принципа на някакъв фундаментален механизъм на себе-организация… която извлича заряд от самия вакум. И Шолдърс е убеден, че е на ръба на голямо откритие относно как по принцип възниква себе-организацията от вакума.

Двойно EV

Кинг: Те образуват и чифтове! Вижда се как се движат в спирала едно около друго.

Черно EV (електрическият пулс ги активира отново)

Кинг: черните EV-та са много важни, те могат да затихнат. Все още съществуват, в някакво мета-стабилно състояние… И това е много важно, когато говорим за природата на водния грозд! Защото не е нужно да проявяват цялата си енергия, а един малък пулс може отново да ги активира. Ще се върнем на това по-късно.

Аномалии на зарядния грозд

Кинг: Това са аномалиите им:

 • – Те могат да прилепват към диелектриците, както го прави кълбовидната мълния
 • – Много от тях могат да се подредят във формация “огърлица”
 • – Пробиват дупки в топлоустойчива керамика (алуминиев оксид)
 • – И те също така развалят електрическите връзки на металите, в които попадат – това НЕ Е топлина! Това е разваляне на атомните връзки. Те са нещо по-кохерентно, така че пред тях връзките просто се разпадат…
 • – Има експерименти, които показват трансмутация на елементите
 • – А относно радиоактивното им поведение има цяла една отделна презентация, изцяло посветена на тази им черта

Идеята се състои в това, че тези гроздове могат да се комбинират кохерентно, създавайки дори още по-силни ефекти! И това се случва при вортексния поток и в пръстеновидния вортексен проток.

Каскадата създава големи EV-та

Кинг: Кен е провел експерименти с каскада от такива пушки, като едното EV изстрелва другото EV…

Каскаден разряд (чистият уни-полярен ключ създава големи кълбовидни мълнии)

Кинг: …и ако има верига от тези пушки, може да произведе големи плазмоидни форми, те са големи цял един сантиметър. Казва, че мрази да работи с тях, защото когато ударят проводника, произвеждат такъв обемен електро-магнитен пулс, че цялата електроника в лабораторията му изгаря. Затова спрял да се занимава с големите и продължил да изучава малките.

Изстрелване на EV във водовъртеж

Кинг: Той демонстрира една от най-големите силови аномалии, като създава предварително един водовъртеж и изстрелва едно EV право през него, право надолу през вортекса. Казва, че човек не може да повярва с каква сила се сдобива EV-то в следствие от това.

Така че, енергийният вортекс придава кохерентност на Свободната енергия от пространството, когато е голям, например плазмен вортекс… защото в плазмата има йони, които придават кохерентност на Свободната енергия заради вортексната си структура… И… сякаш караме етера да следва вортекса.


Кинг: Виждаме този вид неща при торнадотата. Ето пример на плазми в лаборатория в сравнение с торнадо. Всъщност не само торнадотата, но и светкавиците е възможно да извличат енергията си от самата Свободна енергия в Нулевото пространство.

Вортексна имплозия (аеродинамичен въздушно турбинен двигател)

Кинг: На всеки няколко години чуваме за някаква машина за Свободна енергия на принципа на плазмения вортекс… Този вид машини са заглушавани и потискани най-бързо от всички. Те са само примигвания, когато се появят. Имаме късмет, че въобще чуваме за тях.

Кинг: Продължаваме с Идеята: Енергизираните гроздове могат да съществуват и в инертен газ.


Кинг: Красотата на инертния газ е, че не реагира с химически с нищо. Няма горене на кислорода. Така че инертният газ дава възможност чисто експериментално да се изучават аномалиите с енергетичните гроздове.

И можете ли да повярвате? – Инертните газове… когато пускате много искри в тях… те не се разпадат, вместо това започват да образуват гроздове, особено ако е газова смес, и тези гроздове имат енергетична форма – същата като на онези черни EV-та… Така че, когато ги ударите с лазер… което е правено в лаборатория… се проявява онази огромна експлозивна сила.

При изучаване на енергийния грозд се оказва, че той има симетрия. И симетрията е много важна, защото когато ги поразяваме с пулс, целта е именно да се получи този вортексен пръстен.Кинг: И разбира се, известният двигател на Пап (Joseph Papp) се основава на това.

Едно от интересните неща при двигателя на Пап е, че… забележете… разреза на самия цилиндър. Когато се затвори, се вижда поток във формата на вортексен пръстен. Самата плазма добива такава динамика, когато цилиндърът се затваря. Така че, когато го пулсират това нещо, създават един гигантски, голям плазмоид. Плазмоид, който е голям. Изграден от малките енергетични гроздове на инертния газ. И той ги поддържа в енергетизирано състояние в двигателя на Пап, понеже използва някакъв радиоактивен материал, който запазва нещата в състояние на повишена енергия.

Репликация: Боб Ронър

Кинг: И в интернет има репликации на това. Различни хобисти и изобретатели правят тези експерименти и показват, че тези пулсирани плазмени събития съдържат много енергия. А много от тях дори не стигат до там да създават гроздовете от инертен газ… а ако ги направят, сигурен съм, че ще видят много повече сила, отколкото само да пускат искри в единични газове.

Пап подчертава, че предварително в газовата смес трябва да се правят множество искри, за да се получат силно енергетизираните гроздове. Така че хобистите трябва да изследват и тази по-голяма аномалия, открита от Пап.

Репликация: Ръс Грейс

Кинг: Ръс Грейс е още един репликатор. Поинтересувайте се – в интернет има места, където всички споделят какво правят в крачка, споделят всичко, което научават.

Сомендер Синч (Somender Singh) – подобрен бензинов двигател

Кинг:
Ето един интересен вариант. На Сомендер Синч. Той взима просто един нормален двигател с вътрешно горене и изрязва бразди в цилиндъра… И човек си мисли “Боже, как така това се смята за подобрение? С какво помага?”. Двигателят изглежда се сдобива с повече конски сили и всички се чудят защо.

Отговорът е, че с тези бразди в цилиндъра се създава малък плазмен вортексен пръстен, когато се възпламенява газа. И той създава аномално отбутване на буталото, което се добавя към нормалното действие на двигателя с вътрешно горене.

Ето за какво говорим – Енергетичните гроздове могат да се образуват във вода.

Това е ИСТИНСКОТО чудо. Защото – дава възможност за лесни експерименти.

Водни аркови експлозии

Кинг: Питър Граню (Peter Graneau) е един от първите, които експериментират с рязко пулсиране на водата.

Той взима съд с вода, и пуска в него много остър, мимолетен импулс, което създава силова аномалия. Той освен това е експерт по високоскоростна фотография и могъл да фотографира плазмоида, който се образувал, ако пулсът бил достатъчно рязък.

Електро-динамични експлозии в течностите

Кинг: Та този разряд на енергия е много рязък, прилича на пукането на светкавица. Експлозията изхвърля водата високо във въздуха и той фотографира колко високо стига. Не само, че имал доста голяма аномална сила, но освен това скъсал и болтовете, които държали водните му съдове.

Електрически индуцирани експлозии във водата

Кинг: Гари Джонсън от Канзаския университет репликирал неговата разработка. Той проектирал взривната си камера така, че да се разделя при взрива. Двете половини се предвижвали по поддържащи ги жици и той измервал колко нагоре ще отидат по жицата. И понеже имал масата им, имал височината, на която отиват, имал всички нужни данни, за да измери за каква енергия става дума и могъл да измери и силата, която е в повече.

Той казва, че за да стане водна експлозия… ако електрическият пулс от кондензатора не е достатъчно рязък – нищо не се случва, просто нормален разряд във водата… но когато го направите достатъчно рязко, така че да се чуе звук като при пукането на светкавица… той между другото носел големи слушалки, за да си предпази ушите от силния звук.

– Открити са огромни експлозивни ефекти от пулсиран йонен разряд в чиста вода

Кинг: Харолд Аспден пише за това. Тези неща се намират в нормалната конвенционална литература.

Водната експлозия като гориво

Кинг: Ето един сайт, на който си казват “Хей, не можем ли да се възползваме от това?” Не можем ли да ползваме водната експлозия за задвижване на буталото в един двигател с вътрешно горене? Доста е грубо, защото говорим за чиста вода в двигател и рязък електрически разряд… но поне са решили да опитат, препоръчвам този сайт.

А последното изобретение на Стан Майер (Stanley Mayer) е известно именно с това, че се опитва да се възползва от случването на тази експлозия. Нека изгледаме това видео.

Кинг: Сега… както повечето от вас знаят, целта на изобретението на Стан беше да пригажда автомобили към вода. И беше убит. Убиха го през 90-те. Аз лично познавах Стенли, посещавах работилницата му през 90-те и обменяхме опит по темата. Можете да отидете на този линк и да прочетете за него – Деан Нарцико, разследващ журналист.

Били в ресторант. Устно обсъждали сделка, някакви белгийски инвеститори искали да инвестират в проекта му. Отровили го…

Но добрите новини са, че братът близнак на Стан Майерс – Стив Майерс, той бил електро-инженерът. НИЩО от информацията на Стан не е изгубено, брат му продължава цялата разработка. За нещастие е много отдръпнат и затворен, не иска да участва с други хора заради онова, което се случи.Кинг: Можете да прегледате патента му за водния инжекцион.

Вижда се, все пак, че не е толкова просто – той инжектира три неща. Инжектира водата, инжектира йонизиран въздух, както и рядък газ – аргон. Това е интересно, малко хора знаят отговора. Защо аргон? Ами, аргонът се използва при соно-луминесенцията… явно това помага.

Целта на устройството е предварително да енергетизира водата по всички начини, използва дори лазери, произвежда високоволтови форми на вълната… Просто вкарва във водата много енергия по различни начини, след което я удря със силен токов импулс вътре в двигателя с вътрешно горене.

Сега ще направим кратка почивка… но когато продължим, ще разгледаме един ПО-ДОБЪР начин за предварително енергетизиране на газа. Говорим за вторичен газ – Браунов газ – ще разгледаме подробностите: какъв е този газ, и защо кавитацията помага да се произведе повече от него.

Ще се видим след пет минути!

λ

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • ПрофилЧАСТ 2

Брауновият газ


Кинг: Ще говорим за един вторичен газ – Брауновия газ. Той ни позволява предварително да енергетизираме водата.

Работата е, че Брауновият газ не е просто водород и кислород. Вторичният газ е, както казва Уазман, “електрически разширена вода”, аз го наричам “заредени гроздове от от воден газ”. Това е магическият газ.


Кинг: На Юл Браун се отдава честта за това, че е открил енергийните аномалии в приложението на газа за заваряване, така че все пак наистина този газ трябва да бъде наименуван на негово име.

Този газ се характеризира със студен пламък – температурата му е само малко над точката на кипене на водата, можете да бързо да галите ръката си с пламъка без да се изгорите.

Пламъкът на този газ не кипва водата, ако я нагрява директно. Само че, е способен да изпари волфрам. Това се случва при над 6000о Целзий.


Кинг: Можете да разгледате тези температури. Никоя горелка не може да изпари волфрам, няма толкова горещи горелки.

А този малък газ, който има студен пламък, може да изпари волфрам. Какво означава това?

Това означава, че енергията на този газ се съхранява кохерентно в него. Съвсем същото е като EV-тата на Кен Шолдърс. Плазмата на тази горелка е съставена от малки EV-та с микронни размери. И когато те ударят метала, карат електронните връзки на атомите му просто да се пуснат. Това е тайната – гроздът от воден газ се превръща в тези плазмоиди, когато преминава от газ в плазма.

Аномалиите на Брауновия газ са подобни с тези на EV-тата:

 • – полепва по материята (електрически поляризиран е)
 • – когато имплодира, се получава електрически шок, вместо да експлодира
 • – има студен пламък
 • – изпарява волфрам
 • – прерязва с лекота каквото и да е – дърво, метал, керамика – може да заварява материали от различен тип
 • – има твърдения, че неутрализира радиоактивни отпадъци
 • – има твърдения, че трансмутира елементите

Погледнете – има толкова много сходства с феномена на заредените водни гроздове. Просто става дума за едно и също нещо.

“Електрически разширената вода” на Джордж Уайзман (George Wiseman)

Кинг: Силно препоръчвам уеб-сайта на Джордж Уайзман, той изследва това нещо от години и решителността в работата му наистина доведе до много успехи в обществото на изобретателите. Той успява да произвежда правилната форма на този газ, на тази “електрически разширена вода”.

Тест с балон

Кинг: Сигурни са, че разполагат с газ, който е по-тежък от въздуха, заради следния прост експеримент, прост хобистки експеримент.

Пълните един балон. Балоните не задържат добре водорода – просто изчаквате известно време и балона пада на земята. Въпреки това, обаче, можете да направите “балонна горелка” от него, когато му изпуснете съдържанието. Значи нещо в него гори.

Тест с хартиена торба

Кинг: Можете даже да го направите с хартиена чанта! Внимателно напълнете газа в хартиената торба, затворете я добре, изчакайте 12 часа, целия водород излита за това време. Отваряте торбата – газа все пак гори, на дъното на торбата.


Кинг: Някои твърдят, че могат да го излеят – от една чаша в друга, понеже е по-тежък от въздуха.


Кинг: Джордж Уайзман казва, че най-лесният тест е прост с бутилка за вода. напълнете газа в бутилка за вода, отвийте капачката и оставете целия водород да се изпари. На дъното на бутилката ще остане газ, който е възпламеним, и когато се възпламени, изгаря като имплодиращ пръстен, който се движи надолу към дъното.

Така че ето това трябва да направят химиците:

 • – да създадат Браунов газ
 • – да изпарят водорода
 • – да проверят дали остатъчния газ е възпламеним
 • – да кажат какво е…

Ако успеем да насърчим химическите научни отдели просто да проведат този най-елементарен, най-базов експеримент… би трябвало любопитството им да скочи до горе! Би трябвало да си кажат “Как е възможно това? Явно има някакво състояние на водата, което създава този ефект.”

И тогава ще открият, че съществува кохерентно състояние на водата.

Измервания на Брауновия газ, Крис Екман (Chris Eckman)

Кинг: Крис Екман от Айдаховския университет, още без да се е дипломирал, искал да опита тези експерименти с професора си по химия. Взел един добър електролизер, за който се знаело, че произвеждал добри количества от вторичния газ, произвежда експериментите, прави измерванията… Вижда, че има много малък остатък на двуатомен или едноатомен водород, и в крайна сметка открива грозд от воден газ, притежаващ излишни електрони.

Освен това, използвайки термална фотография, доказал ниската температура на пламъка, както и способността му да изпарява волфрам.


Кинг: Кавитацията прави този газ. Кавитацията на водата прави този газ от водни гроздове. Ето както обявява Марк ЛеКлейр (Mark LeClair) като резултат от работата си… чрез водна кавитация, той постига всички аномалии, характерни за EV-тата на Шолдърс:

 • – Създава микроскопични кратери
 • – Може да прокопае бразди
 • – Дори твърди, че постига трансмутация… Най-лесният експеримент за трансмутация! Миналата ми лекция това лято (2012г, бел.прев) беше изцяло посветена на трансмутационния експеримент на Марк ЛеКлейр
 • – И, освен това, показва демонстрация на излишна енергия

Сонолуминесенция

Кинг: Както знаем, сонолуминесенцията е нещо интересно, когато се случва във водата. Светенето се получава, когато водата се кавитира чрез ултразвук. Обикновено, когато е налице кавитация в големия обем на водата, тогава мехурът е симетричен, и ако с него смесите някакъв инертен газ, например аргон или ксенон, ще видите от него да излиза синя светлина. Това доста възбужда вниманието на стандартното научно общество, защото те си казват – “Уау, ако спектърът на синята светлина е термален, ако представлява температура, тогава значи имаме температури – ОГРОМНИ температури, като онези, които се получават при ядрения синтез”.

Само че Уийлър, Нобелов лауреат, предлага идеята, че рязкото свиване на мехура, разката компресия на мехура, всъщност индуцира кохерентност на Свободната енергия от Нулевото пространство – налага й подреденост. По този начин я преобразува в светлина. Така че, при този феномен, добрата новина е, че се докосва известно количество Свободна енергия… а лошите новини са, че тя не е чак толкова много, и на всичкото отгоре се прахосва, преминавайки в светлинна форма.

А ние бихме искали да уловим тази енергия.

Тороиден мехур от водна кавитация (се формира на повърхността)

Кинг: Когато мехурът се разпада близо до повърхност… той започва да се самопоглъща и да се щипва навътре, възприемайки тороидна форма.

Разпадащ се мехур от водна кавитация (изстрелва реентерна струя)

Бел.прев: Реентенерен идва от английското “enter”, което означава “влизам”, и означава “влизам отново”, отнася се до нещо, което се връща на място, което току що е напуснало

Кинг: И точно през центъра на тороидния геврек се получава струя, наречена реентерна струя. И цялата енергия на разпадащия се кавитационен мехур се концентрира в една нано-метърна струйка вода.

Образуване на реентерна струя
Вътрешно налягане: над 20 400 атмосфери
Ново твърдо състояние: макро-йонен воден кристал

Кинг: Развихрят се огромни налягания, когато се случва това разпадане и на върха на тази нано-метърна струйка има над 20 400 атмосфери…

…И когато е поставена под такива налягания, водата демонстрира едно твърдо състояние. ЛеКлейр го нарича “макро-йонен воден кристал”.

Водния кристал на реентерната струя

Кинг: И чудото на този кристал е, че на самия му връх, ударната вълна създава плазмена шапка – точно там се случва кохерентността на Свободната енергия (фоновата пространствена енергия възприема порядък)… и поведението на това плазмено тяло на върха на водния кристал на реентерната струя се държи ТОЧНО както EV-тата на Кен Шолдърс.

Снимка на макро-йонен воден кристал

Кинг: ЛеКлейр е успял да направи снимки на това как тези кристали удрят някакъв материал – по-точно това е микроскопичен отпечатък, микроскопична снимка.

Скорост на реентерната струя – 1500 метра в секунда

Кинг: Ето обобщение на характеристиките на кристалите. Трикът бил, вместо реентерната струя да удари материала и веднага да го повреди, така да направи, че да се формира пред дупки. Така че когато се изстреля реентерната струя да мине през дупката, и да порази нещо от другата страна на надупчената мембрана.

И тази струя ускорява от само себе си, наистина натрупва много сила. И точно това в основата на трансмутацията, която ЛеКлейр демонстрира.

Той е изучил и структурата й. Изглежда, че при опашката си има линеен воден канал, който се изгражда и по продължението на струята. Този канал има структура Н-О-Н-О-Н…, а по периметъра си е увит с водни кристали… и формата на това нещо прилича на шестоъгълник.

Но най-интересното е какво се случва с плазмената шапка от ударната вълна, защото там се наблюдава кохерентността на Свободната енергия. Не само, че това е нещото, което дълбае бразди и образува кратери по материалите… но освен това, той е наблюдавал и измерил нейното СЕБЕ-УСКОРЕНИЕ. И EV-тата на Шолдърс демонстрират същия феномен на себе-ускоряване. Прилича на движението на летяща чиния.


Кинг: Ето картинка на материала, която ЛеКлейр е нарисувал . Нарекъл го е “Ефект на ЛеКлейр” (LeClair Effect).

Когато плазмената ударна вълна порази повърхността на някакъв материал, предизвиква трансмутация.

По централната си ос, струята, или кристала, има атомен строеж О-Н-О-Н-О-Н…

Крис Екман (Chris Eckman) – Плазмено орбитално разширение на електроните във водата

Кинг: Крис Екман има експериментални доказателства за съществуването на линеен изомер на водата, при който има допълнителни електрони в d-орбиталите, и този воден изомер е в по-енергично състояние от нормалната вода. Има направени изследвания на отразяването на рентгеновите лъчи от повърхността на такава вода, има и документи, направени с помощта на плазмени физици, които теоретически подкрепят, че е възможно съществуването на такава вода.

Проблемът обаче е, че като самотна молекула, тази вода не е стабилна – просто се разпада но обичайното си състояние.

САМО ЧЕ, ако е част от грозд – особено ако тази верига се ЗАТВОРИ в началото си като пръстен – което ЛеКлейр е успял да документира…

Зрънце на газ от водни гроздове

Кинг: …тогава, този затворен пръстен, АКО е със суб-микронен размер (под 0.5 микрона), ще бъде относително стабилен, и тогава е достатъчно лек, за да бъде газ. Което означава, че ще започне да се изпарява от водата.

Малък пръстен на воден кристал
(електрони във външната d-орбита; мета-стабилна тороидна форма)

Кинг: И понеже електроните са в d-орбитите, се образува тази стабилна форма, мета-стабилна тороидна форма, която удовлетворява всеобщия модел.

Моделът за тороидна форма на Фостър Гембълс, моделът за електрически-разширената вода на Джордж Уайзман, и разбира се моделът на Крис Екман за линейна вода.

Така че е много вероятно да е това. ТОВА е магическата форма на вторичния газ (Брауновия газ).

Когато се подпали, пръстенът се превръща в EVO (Екзотичен Вакумен Обект)

Кинг: Когато това нещо се удари с пулс… електрически импулс, искра от свещта на двигател с вътрешно горене… пръстенът се преобразува директно в плазмоид.

И именно плазмоидът в цилиндъра на двигателя с вътрешно горене избутва буталото. Ето това е магията. Това е чудото във водата.

λ

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Част 3

Множество успешни електролизери постигат кавитиране на водата (Непреднамерено)

Кинг: Много електролизери всъщност непреднамерено кавитират водата при електролизата. Те не се опитват да го правят… само че ще видим, че характеристиките на тези изобретения показват, че са много добри в това да правят газ в повече, и че явно имат и енергия в повече, и всичко това заради наличието на кавитация по време на процеса.

Как да се кавитира

Кинг: И има много начини за кавитиране на водата!

Най-разпространения начин е просто като се електролизен газ, само че в много тесни улеи, много тясно разстояние между плочите в електролизера. Тогава водата, когато образува мехурчета в тесните пространства, се кавитира по естествен начин.

Постига се с Вентури-вакум; с вдухване на въздух през тесни процепи в електролизера; постига се с осцилиращо магнитно поле; чрез механични вибрации; звуково и ултразвуково, както при сонолуминесенцията; а и с обикновените кавитиращи помпи, и готово.

Ще разгледаме примери за всяко едно от тези неща.

Пол Зигурас – електролизер

Кинг: Електролизата на газ в тесни улеи е най-известния начин, по който електролизерите произвеждат Браунов газ. Изобретателите просто знаят, че тези тесни пространства между плочите в електролизера някак си произвеждат много повече газ. Освен това, няма нищо общо с електролизата, защото разстоянието не е от значение за този процес.


Кинг: Пол Зигурас (Paul Zigouras) има една от най-лесните методологии за направата на плочите. Той ползва груби плочи, разстоянието между плочите при него е 0.6 мм


Кинг: За да направи груби плочи, използва пясъчна пушка или пушка на някакви частици, която трябва да е под 45 градуса спрямо плочата. Тя прави мънички кратерчета по нея, които имат една остра горна устна.

В този случай забравяте за всичките обработки на водата, за които пише в интернет, и просто правите газ ей така направо.

Можете да намерите много за неговата работа в интернет, има видеота в YouTube, дори по едно време продаваше готови модели за сглабяне. Май продаде 7 бройки, преди да го заглушат, има и цяла конспирация за неговия случай също. Най-вероятно заради експериментите му с коли, за това също можете да прочетете в интернет.

Вентури-вакум

Кинг: Също така, Зигурас ползваше вентури-вакум за изтегляне на водата през електролизера. Това НЕЗАБАВНО я превръщаше в газ, и той я подаваше директно на двигателя.

Арчи Блу (Archie Blue) – US 4,124,463 (1978)[/b]

Кинг: Вдухването на въздух също може да задейства процеса. Например като в известния патент на Арчи Блу от 70-те, с което устройство задвижвал кола. Той просто духал въздух през електролизера. Това също предизвиква турбуленция и кавитация между плочите.

Газ на Омаса (Ohmasa Gas)

Кинг: Механична вибрация. Това е може би един от най-добрите проекти за производство на чист газ от водни гроздове. Омаса ползва механично бутало, която рязко бута напред-назад, и ако механичното му движение е достатъчно рязко под вода, то създава кавитационни мехурчета. Това се случва в електролизер… И той прави много чист вторичен газ, и дори го съхранява под налягане.

Но това е много важно – когато съхранява газа под налягане, бутилката не може да задържи водорода, тя ще пропусне всички водородни остатъци. Само че този вторичен воден газ той може да го съхранява успешно, бутилката не го пропуска. Съхранявал го е до две години, след което прави успешни демонстрации на горелка с ефекти на Браунов газ от двугодишна бутилка.

И си мисля, че заради важността на работата му, това видео е много ценно, особено за изследователите. Говори се на японски, но има английски субтитри.
Кинг: Можем да кавитираме вода и чрез осцилиращи електрически полета и пулсови вълнови форми. “Xogen” са добър пример за това.

Харесвам “Xogen” Технолоджис, понеже имат интересна история… Изобретателят им, основният им изобретател, е Стефън Бери Чеймбърс. Неговата сестра се казва Мери Чеймбърс. Която по случайност е жената на Стенли Маер. Скоро след като отравят Стан Маер, тя събрала всички планове и документи, и отишла при брат си, който е електрически инженер. И двамата основали фирмата “Xogen”.

И получили ето този патент…


Кинг: Тези три патента всъщност са идентични. И прегледах патентите и си казах “Че какво им е различното, в сравнение с всички останали патенти за електролизери”… Само че те имаха една интересна разлика.


Кинг: Те слагат тороидна намотка под водата. Зачудих се, с каква цел?


Кинг: След като поразрових, се оказва, че осцилираща тороидна намотка създава около себе си осцилиращо електрическо поле също с тороидна форма, и понеже газът е зареден… той все пак е зареден газ от водни гроздове… и под влиянието на електрическото поле се развива турбуленция.

Водно гориво с пиезоелектричество

Кинг: Ултразвуковата кавитация е много разпространена. Има един много интригуващ проект в интернет…

Използва се ултразвуков апарат за мъгла. Изобретателят е анонимен, интернет прозвището му е “The Power To Be”. Възползвал се е от нещо, което в даден момент се е изследвало в Мичиганския университет.

Ето какво се случва: Когато подложите кристалите на цинковия оксид на вибрация (те са малки, с микронен размер), те са пиезоелектрици… и от цялата тая работа се произвежда газ. И естествено, всеки си мисли, че газът е водород… понеже, нали уж излиза от електролизер и гори, какво друго може да бъде…

Само че тук няма намесен електролизер. Тези кристали… трябва да се държат във водо-промукаем плик, за да не се разкашкат и размият (те са водо-неразтворими, но са много фини). И това нещо просто ти седи в нета и е отворено за всеки който иска да го изследва и изпробва.

Наистина е интригуващо. Понеже това просто нещо тук може да е най-лесният начин да се прави вторичния газ.

Т. В. Превенслик (T. V. Prevenslik) – Електричество от мехурчета и пара

Кинг: Циркулирането на водата е друга чудесна идея. Понеже можете едновременно хем да я кавитирате, хем да я заредите с търкане в електростатична гума. Което означава, че не е необходимо да вкарвате ток в системата.

В крайна сметка, ние не се опитваме да правим водород, не се опитваме да правим електролиза. Опитваме се просто да стимулираме водата електрически. Ами тогава защо не я стимулираме с електростатично триене?

Тази идея идва от Превенслик. Документът му “Електричество от мехурчета и пара” е качен свободно в интернет. Обяснява се как парното електричество, йонизацията на водопада, сонолуминесенцията и разделянето на зарядите в гръмотевичните облаци – всичко това се случва от Свободната енергия от Нулевото пространство.

Динамика на гръмотевичния облак

Кинг: В тази идея имитираме динамиката на гръмотевичния облак. В него малки ледени кристалчета първо се издухват нагоре, после падат надолу като дъжд, и може да се види как с този кръговрат нагоре и надолу се натрупва заряд… което е същото като генератора на Ван де Граф.

Генератор на Ван де Граф

Кинг: Като се върти диелектричния колан нагоре и надолу, той прехвърля заряд от гребените.

Та в тази идея, в електролизера се налива дестилирана вода и тя е в ролята на диелектричния колан, а грубите проводящи плочи са в ролята на гребените.


Кинг: Така че това, което трябва да направим, е просто да циркулираме водата колкото може по-бързо, и така да я зареждаме електростатически. Освен това ще я кавитираме, отново заради циркулацията през тесните процепи.

Така в тази примерна постановка произведеният газ ще отиде нагоре, а водата е в резервоар отдолу, и просто я въртим чрез помпа.


Кинг:
А в друга постановка пък можем да ползваме самата кавитираща помпа. И ако циркулираме водата в другата посока, произведеният газ ще помага в избутването на водата, защото газът се опитва да отиде нагоре. Но не забравяйте да сложите арестори, за да не се върне пламък до затворения газов обем.


Кинг: Според мен ето тази постановка ще бъде най-печелившия вариант. Защото в този случай се използва права помпа, за да се изпомпва водата много, много бързо. Освен това – плочите също вибрират, като “пластинки”… нали се сещате, като вътрешността на хармоника… Понеже плочите са толкова близо една до друга, те вибрират като пластинките в една хармоника заради скоростта на водата.

Така че от тази постановка получаваме всичко – имаме електростатично триене, имаме кавитация, имаме и интеграция на енергията във водата, защото обемът й циркулира отново и отново, и така енергийното съдържание от този газ от водни гроздове се натрупва във водата. Даже, ако достатъчно се обогати водния обем с този вторичен газ, може да вземете от нея, да я впръскате в двигателя ,и да създадете илюзията, че водата е гориво.

Направете система със затворен път

Кинг: Така че ето каква е целта: Ако наистина има Свободна енергия от Нулевото пространство, и ако наистина можем да извлечем от този огромен източник около нас и да я въплътим в малък обем газ… тогава би трябвало да можем да докажем това, като направим самозадвижваща се, самозахранваща се система.

А най-добрата такава система е системата мотор-генератор. Генераторът прави електричество, токоизправяте го към DC, използвате правия ток за електролизера или пък за водната помпа или какъвто метод използвате…

…И ако се направи такава система, самият факт че е реализирана чрез двигател с вътрешно горене, който е невероятно неефикасен… това просто ще го докаже и ще разбие всички, абсолютно на 100% ще докаже, че е открит нов енергиен източник. Защото това се счита за невъзможно и единственият начин да бъде възможно е чрез енергиен източник.


Кинг: И два екипа наскоро имаха успех именно с това.

Преди да се въодушевяваме обаче, нека обсъдим някои неща, защото наистина има много начини да се лъже.

Всеки вид скрито гориво става за измама** – можете скришно да сложите алкохол във водата, това е много разпространена измама. Може да има хидро-въглерод върху плочите. Скрити електрически източници, разбира се… Освен това има скрити химически реакции, с много метали… които могат да реагират с водата, за да се отдели водород.

Кинг: Но понеже единствената цел на тези проекти беше да се създадат отворени инициативи, и понеже цялата информация се споделя свободно в интернет, с единствената цел да се правят репликации, не е имало никакви искания на пари, затова се поинтересувах и не мисля, че лъжат. Наистина подкрепям тези хора да продължат с устройствата си.


Кинг: Проектът е на Джеф Сокол (Sokol), който извика и Стивън Итън (Steven Eaton) от “HybridTech”, даваха ги и по телевизията. Направиха много добър генератор и го вързаха в система със затворен път. Сокол беше качил снимки в интернет, в E-Book, само че му наредиха да ги махне.

Системата не иска много мощност. За да върти 6 литра в минута, използва само 30 ампера. Имаха и малко излишна енергия, с който включваха бормашина и няколко крушки и тн…

Стивън Итън – концентрични цилиндрични електроди

Кинг: Добре че по-рано Сокол ми беше пратил снимките от И-бука им, понеже ги копирах и сега все още съществуват, точно преди да ги изхвърлят от E-Book…


Кинг: Електрическите връзки са напълно стандартни за тези неща. По концентричните тръби се подават 4 волта, работи с прав ток.


Кинг: Имат МНОГО малко разстояние между цилиндрите – 0.7 – 0.8 мм…

Спирална монофиламентна нишка

Кинг: И виждате ли спиралата? Разделил е тръбите си с тази спирална нишка… като рибарска нишка, много, много фина… Това кара газа да върви спирално нагоре по цилиндричните концентрични електроди… Представете си как водата е между заредените електроди в този тесен процеп, образува газ, който се опитва да отива нагоре по спиралата, и се случва цялото това триене и турбуленция. Така че те създават много турбуленция в тези тръби и това води до голямо количество зареден газ от водни гроздове.


Кинг: Наложи им се да направят и това голямо устройство, за да може системата да се захранва сама. А ако са знаели и за онзи трик с циркулацията, сигурно са щели да го направя ти с малкото устройство.

Оливър и Валентин (Oliver&Valentin) – затворена, самозахранваща се ННО система

Кинг: В Германия, Оливър и Валентин се появиха в интернет. Тези двамата работят с адски евтин генератор, направо ще имат късмет, ако въобще има 15% ефикасност… но те са просто хобисти, така че имат много малък бюджет. Наложило им се е оправят тайминга и да пренастроят буталата, понеже възпламеняването трябва да стане точно в центъра и въобще са положили много усилия.


Кинг: Използват обаче много добра клетка – клетката на Антон. Не забравяйте, че тя има 1 мм процеп, точно това им създава цялата тази турбулентност.

През 2010г двамата направиха видео. На него слагат системата на една маса с колелца, бутат я наляво надясно, возят се с нея в асансьора… качиха видеото в интернет.

И този… Стефан Хартман… направи това готино видео, в което сливат един от трейлърите на филма “1894” по Оруел с видеото, което те са направили на системата. Мисля, че това е готин финал за тази лекция, така че нека го изгледаме.
Кинг: В обобщение!


Свободната енергия в Нулевото пространство около нас е източникът на цялата енергия;

Когато се случи само-организация, Свободната енергия се материализира в плазмоиди, EVO (Екзотични Вакумни Обекти);

Колкото повече вортикулярност й се придава, толкова по-кохерентна (организирана) става;

Тороидната форма:

Тя се повтаря навсякъде – електрически разряд, която порази тороидната форма на материята, я преобразява в плазмоид, и точно този момент активира Свободната енергия и от този момент извличаме аномалната сила и енергия. Примери за това са черните EV-та, гроздовете от инертен газ и заредения воден гроздов газ, който създаваме чрез кавитация.

 
Кавитация:

Формата, която газа придобива в следствие от кавитацията е в следствие на разпадащия се мехур от кавитацията, който формира реентерната струя, огромното налягане в нея кара водата да влезе в твърдото състояние на макро-йонен кристал, той може да образува затворен пръстен с тороидна форма, тороидната форма е това което му придава стабилност и издръжливост на формата, и под тази форма той може да съдържа в себе си кохерентна Свободна енергия.

 
Как се кавитира:

Има много начини за кавитиране: електролизиране на газ в много тънък процеп; вдухване на въздух; вентури-вакум; каквито и да е вибрации – механични, акустични или пък осцилиращи електрически полета. Всичко това ще кавитира водата.
 

Електролизера:

Типично за електролизерите е, че плочите им са груби и чисти, между тях има колкото се може по-малък процеп, защото тези им качества предизвикват турбуленция и кавитация. Всякакви електрически стимулации могат да се ползват – пулсирани форми на вълната…

…само че искаме минимален електрически поток, значи минимален ампераж, за сметка на волтажа…

Електростатично триене също работи при циркулацията на дестилираната вода.

 
Циркулацията:

Водата се зарежда заради търкането, то помага и за създаването на турбуленция и кавитация. Рециклирането на водата постоянно ре-интегрира енергийното й съдържание, насища водата с все повече и повече газ от заредени гроздове.

 
Какво трябва да направят институциите:

Трябва да се направи Брауновия газ, да се остави водорода да се изпари, и да се определи какво по дяволите остава, което гори.

А изобретателите – те трябва да направят самозадвижващи се, самодостатъчни системи от генератор-мотор. Абсолютно достатъчно е това да се постигне с двигател с вътрешно горене, тогава доказателството за нов енергиен източник ще е абсолютно неоспоримо.

 

СПОДЕЛЕТЕ ИНФОРМАЦИЯТА
Ние сме Движението на новата енергия, и подаряваме на света цял един нов енергиен източник, който да е от полза на цялото човечество. Благодаря ви.

Тагове към темата: