Apocryphal Academy

Автор Тема: Сребърната вода  (Прочетена 8290 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

λ

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Сребърната вода
« -: Януари 02, 2018, 05:14:55 pm »
Накратко

Сребърната вода е единственият антибиотик, който не вреди на клетките на човешкото тяло по никой начин, няма странични ефекти и противопоказания, не е токсичен, и може би единственото нещо в медицината (или едно от много малкото неща в медицината), което убива и вируси, а не само бактерии.

Намира се във всяка една аптека. Нормалната й цена за 100мл (с обикновена концентрация 10мг/л) е между 2.70 и 3лв.
Надълго

Информацията за сребърната вода е "трудна". Това означава, че единствената задълбочена информация за този продукт идва от неговите производители, които са в конфликт на интереси. Цялата критика за продукта идва от кликата на глобалистичната фармацевтика, задвижвана от корпорациите на Новия Световен Ред, които също са в конфликт на интереси, защото сребърната вода омаловажава почти всички препарати на фармацевтичната индустрия.

Затова не ми е лесно да ви посъветвам на коя страна да вярвате.

Хубавото обаче е, че сребърната вода за момента все още може да се намери навсякъде, много е евтина, и може да се прилага върху тялото по който начин ви хрумне. Това означава, че е много лесно всеки да се сдобие с личен опит, и на база собствените си преживявания да си състави мнение.

Аз имам богат опит със сребърната вода, и тъй като постоянно я препоръчвам на страдащи хора, на които сребърната вода винаги успява да помогне, реших да направя и тема за това.
Как се прави

Сребърната вода представлява дестилирана вода, в която плуват сребърни нано-частици. Качеството на сребърната вода се определя от това какиви са тези частици. Колкото са по-малки, толкова по-високо е продуктовото качество на водата. В идеалния случай, това са самостоятелни сребърни йони, които постоянно се отблъскват един от друг, поради факта, че са с еднакъв електрически заряд.

Сребърната вода се прави с ток. Два сребърни електрода се потапят в дестилирана вода, и по тях се пуска прав ток. Електродите трябва да са от 100% сребро (на практика, 99.99%), защото други йони на други метали (ако има включения или ако електродите са само посребрени, а не сребърни) са много токсични. Сребърни йони от единия електрод се отделят от единия, и се устремяват към другия сребърен електрод, като полепват и се натрупват върху него. Цветът му става черен, защото натрупаните по този начин сребърни йони пречупват светлината по различен начин от лятото сребро.

В този процес, част от йонния вятър се разхвърча из водата, и това я прави "сребърна вода", или "колоидно сребро".


НЕ си правете сребърна вода сами. Това е моят личен съвет. Да, МОЖЕТЕ да си направите сами... но ще останете разочаровани от качеството й. Да, тя ще работи, но се съмнявам, че ще можете да я сравните с онази, купена от производител в аптеката. Причината е, че за да се получи висококачествена сребърна вода (наистина отделни йони, а не нано-частици или групи от слепени йони с разноименни заряди), индустриалните производители не ползват онези апарати за правене на сребърна вода, които се продават за домашно производство. Те ползват особени електрически сигнали, с прецизно контролиран волтаж и пулсирано подаване на оптимална за процеса честота. Освен това някои производители не ползват дестилирана вода, а по друг начин обработена вода, за да бъде по-подходящ електролит, с което да се постигне по-висококачествен процес.

Абсолютно вярно е, че ще ви излезе много по-евтино, ако си я правите сами. Но моят съвет да си купувате висококачествена се опира на факта, че когато сте болни и имате нужда от лечение, едва ли целта ви ще бъде, да се опитвате да спестите някаква част от трите лева за едно шишенце.

АКО сте опитни електроинженери, поинтересували сте се от подробностите относно висококачетвената сребърна вода, и ползвате САМОДЕЛЕН уред за производството й, тогава ще се съглася, че е най-добре да си правите вашата сребърна вода, отколкото да я купувате.

АКО не гоните максимални резултати, и не държите сребърната вода да проявява максималния си антибиологичен ефект, тогава също ще се съглася, че е уместно да инвестирате в купешки уред за сребърна вода.


Кога е направена за първи път

Първите, които са я ползвали, са хитреците в църквата. Електричеството е най-добре пазената тайна на жречествата и църквите от античността до средновековието. Истинската светена вода се прави с ток, пускан от попа през сребърния кръст или разпятие, потопено в сребърната купа или чаша.

Сребърната вода е произведена за първи път още с откриването на електричеството, и най-вече след изобретяването на електротома, което ще рече може би някъде в края на 18ти и началото на 19ти век. В края на 19ти век хората започват да разпознават медицинските приложения на колоидното сребро, и между 1900 и 1940г това е ОСНОВНИЯТ световно разпространен антибиотик.

Сребърната вода всъщност е ПЪРВИЯТ фармацевтичен продукт (машинно произведен медицински препарат).

Проблемът е, че сребърната вода не може да се патентова. Може да се патентова методът за направата й, но не и самата тя. Защото не може да се патентова химичен елемент. Химичните елементи и съединения са естествени. И това е проблем от бизнес гледна точка, защото ограничава печалбите, а пък най-разпространения антибиотик в света е огромен пазар с огромно търсене, което има долен праг - защото хората винаги ще боледуват, което гарантира, че антибиотик винаги ще се търси в една гарантирана минимална степен. В икономиката това е много лош баланс между потенциално търсене и потенциални печалби. Така че това винаги е било ситуация, която е трябвало да се промени.

Пеницилинът, обаче, МОЖЕ да се патентова. И, тъй като е бил иновация, агресивната му реклама е създала достатъчно инерция в популярността (нарича се "хайп" в днешно време), и чрез реклама, пропаганда и агресивни пазарни маневри, в обществото успява да се наложи мнението, че пеницилинът е най-доброто нещо до сега.
Икономически, това е така. Неговият бизнес баланс е сотици пъти по-добър от този на сребърната вода. И нещо повече: тъй като пеницилинът вреди, и не може да лекува твърде много неща, той създава нови пазарни ниши за фармацевтиката, и е много по-добър за бизнеса.

Как действа

Всички едноклетъчни организми дишат по един и същи начин - те секретират дихателен ензим по външната страна на клетъчната си мембрана, и този ензим взима кислород отвън, и го доставя вътре в клетката.

Сребърната вода разгражда този ензим. По този начин, сребърната вода удушава всички едноклетъчни организми в рамките на 6 минути.
Тъй като човешкото тяло е многоклетъчен организъм, всяка една клетка в нашето тяло разчита на кръвта за кислород - като многоклетъчни организми, нашите отделни клетки дишат по съвършено различен начин. Поради това, сребърната вода няма никакво отношение спрямо нашия организъм. Организмът ни също така не вижда никаква употреба за колоидното сребро (поне така се твърди). Тъй като сребърната вода не се "изразходва", когато разгражда дихателния ензим на едноклетъчните организми (химичният процес се нарича "келация"), среброто се трупа в нашия организъм, и рано или късно се "отича" заедно с другите ни външни секреции.

Сребърната вода убива някои видове вътрешни паразити. Всички паразити са класифицирани като нисши организми, именно поради причината, че всички паразити минават през едноклетъчен стадии в размножителния си цикъл. Така, сребърната вода убива новоизлюпените паразити, когато са в едноклетъчен стадий, и не позволява увеличението на популацията. Вече развитите индивиди доизкарват живота си, след което отмират.
При паразитите, които не се размножават в човека, тоест за които човекът е краен гостоприемник, сребърната вода не помага, защото едноклетъчният стадий на тяхното развитие се извършва в междинния гостоприемник. За такива паразити фармацевтиката и хомеопатията имат разработени други, специални препарати.

Твърди се, че сребърната вода убива и вируси.

Нито един създаван антибиотик до сега не убива вируси. Антибиотиците атакуват бактериите, развили колонии върху некротизиралите тъкани след атаката на вируса. Както знаете, човек е заразен, докато в него върлува вируса, който убива живите клетки. Този период се нарича "инкубационен", и няма симптоми. Когато болестните симптоми се появят, това се дължи на бактериалните инфекции върху некрозите в тялото, оставени от вируса. В този момент човек вече не е заразен, защото вече не е вирусоносител, и разпространява единствено бактерии. С бактериите се борят антибиотиците.

Животът на вирусите, живият им стадий тоест, все още е почти изцяло непознат за науката. На задкулисната наука й е пределно ясно всичко за вирусите, и световното задкулисие постоянно създава нови видове вируси, но на официлната наука все още не й е известно как функционират вирусите в живия си стадий. ТВЪРДИ СЕ, на база някои отделни изследвания и експерименти със сребърна вода, че колоидното сребро убива и мнго видове вируси, а не само бактерии. Ако това е вярно, явно става дума за друг начин на убиване, понеже се предполага, че вирусите по принцип не дишат и нямат дихателен механизъм. Толкова съм чувал аз по въпроса...
Други употреби

Напръскайте мухъл с фъскалка, заредена със сребърна вода, за да изчезне завинаги.

Напръскайте обувки, за да спрат да смърдят.

Измийте си питите и филтрите на климатика със сребърна вода и фъскалка.
Единственото, което сребърната вода НЕ лекува, са:
1) заболявания в следствие от хормонален дисбаланс и проблеми с хомеостазата на кръвта
2) автоимунни заболявания, при които тялото атакува себе си - диабет, рак и прочие
3) физически щети - счупване, порязване (колоидното сребро спомага бързото зарастване по индиректни начини, може обаче да се използва като гарантирана 100% превенция срещу инфектиране или загнояване)
Как я ползвам аз

Сребърната вода се прилага по всички възможни начини - капки в носа и очите, компреси, поръсване отвън и оставяне да изсъхне, гаргари, жабурене, клизми (само при животозастрашаващи причини и много сериозни инфекции на червата, защото колоидното сребро ще унищожи цялата чревна микрофлора, което би предизвикало сериозен здравен риск)... и пиене, перорално.


Излекувах си напреднала микозна ангина в непоносим стадий, за точно 24 часа.
- в първите 30 минути след като изпих една доза, белите налепи по сливиците ми паднаха, и се озоваха в устата ми, изплюх ги като снежнобели парченца твърда сланина.
- след 6 часа вече можех да преглъщам.
- след 24 часа и общо три дози, нямаше забележими следи от боледуването.


Излекувах си зъбен абсцес без дентологична намеса.
- премахна болката от гранолома още по време на жабуренето. Изчезна напълно 30 мин след жабуренето.
- гноенето на гранолома спря след 24 часа и общо 4 дози.
- след още 48 часа подуването от гранолома изчезна напълно.
(във въпросните три дни нямаше повече болка, след жабуренето в началото)
- белегът на венеца, където беше фистулата, изчезна след две седмици

Зъбът си остана където е, без дентологична намеса. След 6 месеца го нараних с черупка от орех, и отново се разви инфекция.
- отново ползвах сребърна вода, и абсцесът беше потушен за забележимо по-кратко време.

Зъбът все още си е точно на мястото, без да се е намесвал зъболекар, и без да има усложнения.Други хора:
- двама души с гранолом ме послушаха; по моята дозировка, и двамата оправиха граноломите си за горе-долу същото време.
- един човек с микозна ангина ме послуша; по моята дозировка ангината премина в рамките на 24 часа, точно както при мен.
- няколко човека с инфекциозни заболявания на дихателната система са ме слушали до сега; всички се оправят в рамките на един или два дена.
- един човек с гъбички по краката ме послуша за сребърната вода, с препоръчана от мен дозировка; следите от гъбичките при него изчезнаха след около седмица, по негови думи (аз не съм бил пряк свидетел).
- един човек си излекува синузит с пиене на моите дози, но и с капки в носа директно.Аз си купувам марка Аркол, от коя да е аптека. Изсипвам 1/3 от шишенцето (33мл) в чаша за чай. Доливам минерална питейна вода, докато в чашата не се получат общо 50мл вода.

При заболяване пия една такава доза сутрин на събуждане, и една вечер преди лягане. Обикновено пия по две дози дневно само за два дни. Една седмица след това пия по една доза дневно - веднага при събуждане, след като си измия зъбите.

По принцип се препоръчва профилактичното, всекидневно пиене на сребърна вода в зимните месеци. Всяка сутрин, без значение какво време е от годината, аз пия или 50мл вода с 30-35 капки клеева тинктура, или 50мл вода със сребърна вода (1/3 от малко шишенце Аркол, тоест 33мл). Зависи, което хвана, и което ми е по-удобно. Това е нещо като моя вариант на сутрешното кафе, което пият хората.


Не са известни каквито и да е противопоказания или странични ефекти от сребърната вода - така ще ви кажат производиелите й.
От прекомерната употреба на сребърна вода се развива болестта "аргирия" (перманентно и необратимо посиняване или позеленяване на кожата) и се увреждат маса жлези - така ще ви кажат фармацевтичните бизнесмени.

Мисля, че аз отдавна трябваше да съм развил аргирия, ако се причинява от колоидно сребро, или отдавна трябваше да съм си съсипал черния дроб или бъбреците, защото пия конски дози вече повече от година и половина, всекидневно.


Това знам аз по въпроса. Вие преценете сами и от вашия опит.

« Последна редакция: Януари 03, 2018, 04:35:42 pm от λ »

smsi-h

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Сребърната вода
« Отговор #1 -: Януари 03, 2018, 12:49:28 pm »
Отлична и закономерно появила се тема.

За сведение: лекувал съм грип за два дни с 200 млл сребърна вода /по 100 на ден/, както и гъбички между пръстите на краката със 100 млл /изпито за ден, на втория ден гъбичките изчезнаха/.

λ,
Дай, моля те, инфо за точните характеристики на тока, с кой може да се получи колоидна сребърна вода!

λ

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Сребърната вода
« Отговор #2 -: Януари 03, 2018, 05:22:51 pm »
В началото, когато хванах микозната ангина след почистване на един замърсен климатик, първо се опитах да я излекувам с гладуване. 4 дни проведох сух глад, и ми беше много лесно, защото преглъщането беше невъзможно. Все пак се мъчех, защото ако си плюех слюнката в чаша, това щеше много да изтощи организма, затова заемах странни пози и целия се стягах на всяко преглъщане.

Вече си мислех дали да не започна да броя колко пъти преглъщам на ден, като затворниците, но нещата ставаха все по-зле. Болката при преглъщане стана такава, че по средата на преглъщането получавах спонтанен спазъм в ребрата и дробовете, и вместо да преглътна, се задавях от болката, а кашлянето беше просто унищожително. Дадох си сметка, че този път поне, с гладуване няма да стигна до никъде и само губя време.

Тогава започнах да моля приятели за помощ, и тогава ми казаха, най-безгрижно, да съм си бил взел сребърна вода и щяла да ме оправи със сигурност.
Бях много въодушевен след това. Едноседмични мъки се разрешиха в рамките на 6 часа. Затова започнах да чета всичко за колоидното сребро и да търся информация, и попаднах на сайта на водата марка Армакс:

http://www.apmakc.com/index.html

Сайтът им е много информативен и са се постарали да съдържа много информация. Не забравяйте обаче, че това е производител, и той винаги ще се опитва да продаде продукта си. Отсявайте проверените факти от излишните помпозности на маркетинга.Реших да започна да пия сребърна вода профилактично, и си намерих вода Армакс. Когато я купих, обаче, се оказа, че опаковката й е много некачествена. Бандерола и капачката бяха много здраво хванати, и при отвинтване на капачката, бандерола си остана на нея непокътнат. Нямаше проблем и обратното завинтване - резбата на гърлото на шишенцето не създаваше напрежение в бандерола.

При положение, че купувам прозрачна течност без цвят и без мирис и вкус... която е малко по-скъпа от останалите течности без цвят и без мирис... но с най-надъхания и информативен сайт в нета... логично, че доверието ми изчезна. Със същия успех можеха да ми продават и плацебо. А пък дори и производителя Армакс да е точен, то какво пречи на служителите в аптеката или който и да е по веригата да манипулира на практика отсъстващия бандерол.

От друга страна... аз не си бях излекувал ангината с Армакс, а с Аркол. От една страна имах една неугледна опаковка без почти никаква информация, която доказано ме спаси... а от друга страна имах един силно реализиран и рекламиран продукт, за който нямах и не можех да имам никакви доказателства, поради дефект в опаковката.

Не казвам, че Армакс не работи. Казвам само, че аз имам опит единствено с марка Аркол, и понеже държа на авторитета си, препоръчвам само това, което лично съм опитал.


Само че, когато ме питат за повече информация за сребърната вода, препоръчвам сайта на Армакс, който, отново, е този: http://www.apmakc.com/index.html


smsi-h,

Нямам достатъчно конкретна информация за това как го правят големите производители, които разчитат на най-високо качество. Може обаче да се потърсят патенти за производство на сребърна вода в гугъл-патенти например, за да се добие обща представа, и да се сравнят с патентите на домашни уреди за сребърна вода. Гаранция, че ще има огромни разлики.


Например, АЗ лично подозирам, че висококачествената сребърна вода се прави с квадратна вълна на тока, тоест много рязко създавани правотокови импулси, с волтаж над 400 волта, и честота около 800Hz, тоест 800 пъти в секунда.

Подозирам също така, че това се прави в дестилирана вода с добавен химикал, който да я прави по-добър електролит, и процесът приключва тогава, когато този електролитен химикал напълно изври от водата в следствие на високоволтовите пулсации, което оставя колоидния разтвор на среброто. Чак след това концентрацията се контролира с разреждане с дестилирана вода (чиста).

Но всичко това са мои спекулации и подозрения. Нямам конкретни улики или опорни факти. Предположенията ми са на база основните принципи за най-ефективна електролиза на водата и най-ефективното зареждане на батерии. От години вече се интересувам от това какви процеси се случват във вътрешната верига по време на зареждащия цикъл на презареждаемите батерии, които са сходни с процесите по време на най-ефикасните електролизери (тези процеси са двете страни на една монета).

При всичко това основна роля играе възползването от разликите в нивата на инерция на електроните и на йоните. И според мен всичко това важи 100% при производството на висококачествена сребърна вода. Но това е само едно мое мнение.
П.П.

Между другото, има и колоидно злато. Твърди се, че то се пие за психически заболявания, че лекува никотинова и алкохолна зависимост, и прочие. Но никога не съм пил до сега, а и аз самия нямам такива зависимости.
« Последна редакция: Януари 03, 2018, 05:34:58 pm от λ »

smsi-h

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Сребърната вода
« Отговор #3 -: Януари 03, 2018, 07:04:48 pm »
Хм, 400 волта и 800 херца... Нямам думи, много напрежение и много бързо. Не съм специалист, но установката за такъв ток е трудно изпълнение, особено в комбинация с правоъгълни импулси ала тип Бедини. Направо си е предизвикателство. Може би установки на Бедини със свръхмощни неодимови магнити и много на брой с голямо оборотен двигател на колелото за секунда...

Това в послеписа ти ме шашардиса, направо си е за отделна тема. Ако имаш достатъчно информация, моля те, създай я! Колоидното злато има ли нещо общо с моноатомното злато? Не са ли едно и също, само че колоидното е в разтвор, а моноатомното самостоятелно във въздушна среда? В какво се предполага да се различават свойствата им? Предполагам ще е трудно да се намери злато 99,999%?

λ

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Сребърната вода
« Отговор #4 -: Януари 04, 2018, 12:18:13 pm »
За колоидното злато знам само оскъдното, което може да се прочете от гугъл-търсачката. Замисях се преди дали да не си взема едно и да пробвам.. но излиза скъпо за постоянен прием. Освен това май е трудно да се намери свестен продукт, за разлика от колоидното сребро, източниците са все някакви козметични магазини по-скоро, и често има оцветители в колоидното злато, и други простотии. Затова се отказах и забравих за случая.

Но си заслужава да се изследва. Да, "колоидно" би трябвало в крайна сметка да означава частен случай на "моноатомно". Като разлика мога да си представя, че моноатомно евентуално значи частици без заряд... Но си е нещо такова на практика.

Тук вече си заслужава да се вземе домашен уред за сребърна вода, и електродите да се сменят с възможно най-висок карат злато (и да се знае какви са малкия процент примеси, и да се разучи какво е влиянието на тяхната колоидна форма, за да няма увредени и умрели).
« Последна редакция: Януари 04, 2018, 12:24:02 pm от λ »

λ

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Сребърната вода
« Отговор #5 -: Февруари 20, 2018, 03:48:45 pm »
Пратиха ми канала на Vlado Bo в YouTube! Има видеота вътре с български субтитри, не знам дали са правени от него или не, но става :)
« Последна редакция: Февруари 20, 2018, 04:07:40 pm от λ »

smsi-h

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Сребърната вода
« Отговор #6 -: Февруари 21, 2018, 02:57:56 pm »
λ,

Момчето... Нещо в първото видео куца с двата крака и никак не е добре. Задавал ли си си въпрос, как за седмица нивото на млякото в чашите не е намаляло? Ако са доливали мляко, защо не го казват? И децата сигурно знаят, че при стайна температура всякакво водно съдържание на отворени съдове му се намалява количеството заради изпарението на водните молекули.

λ

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Сребърната вода
« Отговор #7 -: Февруари 21, 2018, 06:03:17 pm »
И аз си мислех дали няма да направи коментар или забележка във видеото, осем дена си е доста време. Определено трябваше да има съсухрен белег по чашата където е било старото равнище. Но пък... и да е доливано мляко... все пак ако беше хванало бактерии доливането нямаше да се отрази на крайното състояние.

Определено видеото не е направено с цел силно убеждение. Ако е искал да бъде наистина силно убеждение, трябваше да не го насича, а да го пусне на така наречения "time lapse", тоест цялото времетраене от осем дни без прекъсване, на забързан кадър. Иначе не се дават доказателства, че пробите не са манипулирани между накъсването на наблюденията.

Както и да е :) важното е, че е много лесно повторимо от всеки! И е добра идея за домашен експеримент.

Информативно е освен това - аз не се бях сещал, че мога да слагам по лъжица сребърна вода в разни неща, за да ги консервирам... примерно някаква зимнина, която не ферментира.

Освен това, супена лъжица сребърна вода сигурно може тотално да измести пастьоризацията на фрешовете и плодовите сокове! :) Много добра идея.

А и това че има субтитри на български не е за подценяване.
« Последна редакция: Февруари 21, 2018, 06:06:16 pm от λ »

Charlie

 • Newbie
 • *
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Сребърната вода
« Отговор #8 -: Март 10, 2018, 09:20:10 pm »
Хубава тема. И аз смятам, че сребърната вода има много хубав ефект.
Наскоро прочетох за нея.
Преди две седмици за малко да се разболея сериозно. През нощта станах да повръщам. На другата сутрин ми беше страшно отпаднало, температура Повръщане, разтройство, температура. Появи ми се хрема и леки болки в гърлото. И се сетих за среброто. Добре че имах. Сипах си вечерта в чаша с вода. На сутринта ни температура, ни гадене, ни болки. Още ми беше леко отпаднало, но е факт, че за нула време се оправих. Никога преди не съм имала такова скорострелно оздравяване  :)

Charlie

 • Newbie
 • *
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Сребърната вода
« Отговор #9 -: Март 11, 2018, 01:01:17 pm »
Имам един въпрос.
Има ли значение дали сребърната вода ще се пие преди или след ядене?

λ

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Сребърната вода
« Отговор #10 -: Март 11, 2018, 02:14:55 pm »
Има значение. По-добре е колоидният разтвор да не се смесва с храносмилателните сокове. Така пише по сайтовете...

Най-добрата гаранция ефектът да е концентриран е да се пие 30 минути преди ядене, за да може течността да се усвои във вътрешния организъм. Ако ще е след ядене, това трябва да е доста време след ядене, а и може да не стигне много надълбоко, защото по храносмилателната система вече ще има материал. По принцип чистата вода не се задържа в стомаха като останалите неща и минава транзит, така колоидният разтвор стига до повече места, дванадесетопръстника например и част от червата. Ако е имало скорошно хранене, логично, че няма да стигне чак толкова надълбоко.

Все пак така и така ще попадне в кръвта, независимо дали от стомаха или от червата, което е и целта... но просто пише, че фектът е по-концентриран на гладно.
« Последна редакция: Март 11, 2018, 02:18:40 pm от λ »

λ

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Сребърната вода
« Отговор #11 -: Март 11, 2018, 02:24:14 pm »
Аз си го обяснявам с това, че може да има ензими, които да неутрализират колоидния разтвор.

Ензимите работят на валентности - те имат някакъв специфичен електрически заряд, и привличат определена група молекули и вещества, но само правилните могат да образуват силна химична връзка с ензима, така че да се скачат. След като се скачат, ензимът пренася скачената молекула до чревната стена, и там ензима се разкача с прикаченото вещество, за да го отдаде в кръвта.

Някои вредни неща, наречени "анти-нутриенти" са вредни заради това, че правят по-силна връзка с храносмилателните ензими, отколкото ензимите правят с целевото вещество, заради което са секретирани. По този начин "анти-нутриентите" така да кажем "запушват устата" на секретираните ензими и това затруднява усвояването на погълнатите хранителни вещества, които минават транзит през системата.

Може би заряда на колоидните частици може да си взаимодейства с някой храносмилателен ензим, и по този начин ефектът да се разсейва.

Psyhea

 • High Priority Members
 • Newbie
 • ***
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Сребърната вода
« Отговор #12 -: Март 11, 2018, 04:04:45 pm »
Четох,че среброто повишава активността на други вещества.Ако паралелно провеждате курс на билко лечение,то усилва ефекта на билкатта

λ

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Сребърната вода
« Отговор #13 -: Март 11, 2018, 07:01:17 pm »
Да, така е. Сребърната вода увеличава потентността на билките до 7 пъти, а на медикаментите до 10 пъти.


Това е заради "перфорацията". Йоните от колоидните разтвори създават микро-перфорации в клетъчните стени на здравите клетки, и напълно разкъсват клетъчните стени на аеробните организми (които са предимно гнилостните бактерии), защото техните стени са по-тънки.

В следствие на тези микро-перфорации всеки приеман медикамент прониква през клетките забележително по-лесно, и тази увеличена потентност може да се сравни с приемането на 10 дози, вместо една. Въпреки че това не е точно сравнение, тъй като улесненото проникване на медикаментите и билките има и качествени, а не само количествени измерения като ефект върху тялото.

Сребърна вода не бива да се пие заедно с медикаменти. Приемите на двете трябва да са изолирани със солиден времеви период.Аз съм открил върху себе си, че редовното приемане на сребърна вода много осезаемо увеличава ефективността на суровия чесън. Три скилидки чесън, изядени 30 минути след приема на сребърна вода на гладно, лесно се усещат като много повече. Тъй като чесънът е естествен антибиотик, струва ми се че тази комбинация е много добра, в случай, че човек се нуждае от по-тежка артилерия.
« Последна редакция: Март 11, 2018, 07:03:51 pm от λ »

Charlie

 • Newbie
 • *
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Сребърната вода
« Отговор #14 -: Март 11, 2018, 11:00:54 pm »
Благодаря много за инфото. А това за медикаментите въобще не го и знаех.
Значи вече на гладно.
Аз лекарства приемам. Ще трябва да помисля кога мога да пия сребърната вода. Може би преди лягане. Когато са минали 2-3 часа от приема на лекарството и храната. Как ви звучи?

Цитат
колоидните разтвори създават микро-перфорации в клетъчните стени на здравите клетки

Това ме притесни. Какви са тези перфорации и вредни ли са за здравите клетки?

Това с чесъна определено ще го пробвам  ;D

Тагове към темата: медицина здраве алтернативно