Apocryphal Academy

Автор Тема: Сребърната вода  (Прочетена 4094 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

λ

 • Administrator
 • Sr. Member
 • *****
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Сребърната вода
« Отговор #15 -: Март 11, 2018, 11:16:56 pm »
Перфорации ще рече миниатюрни дупчици. Едва ли е "полезно". Просто клетките и бактериите са различни, като клетките са доста по-устойчиви на каквото и да е, и тези перфорации не ги спъват кой знае колко, докато при бактериите тези перфорации са един от двата смъртоносни за тях ефекти (задушаването е другия).

Дупчица в клетъчната стена означава нарушение на избирателната пропускливост. Тоест, при перфорации в клетките навлизат повече медикаменти, които би трябвало да бъдат спрени от избирателната пропускливост. Това създава завишената потентност на медикаментозните дози като ефект върху организма.

Защо не пробваш сама :) Пий когато откриеш, че ти е най-удобно.


Не можеш ли да спреш приемането на медикаменти? Извънредна ситуация?

Charlie

 • Newbie
 • *
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Сребърната вода
« Отговор #16 -: Март 12, 2018, 09:04:08 pm »
Няма как да ги спра. Едно от хапчетата е до живот. Взимам го сутрин.
Другото е временно, но и то задължително. Ама колко временно. Стана вече втора година. Ще го спирам, но зависи и от други неща.
В общи лини - хормонални проблеми.
Но това е дълга тема.
Май наистина вечерно време е идея да пия сребърната вода след като е минало хапчето от вечерята.

АРУНА

 • Newbie
 • *
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Сребърната вода
« Отговор #17 -: Март 13, 2018, 11:48:35 am »
Здравейте и добре заварили. Нов съм във форума и съм благодарен че ви има. Много ми хареса публикацията за сребърната вода. Лично я ползвам вече повече от десет години. Всичко което е написано е вярно. Мога само да допълня следното. Ако се приема от ранна възраст в наистина големи дози, примерно над 50мгр. на литър за ден, се получават изменения на генно ниво. Това не е страшно, никак даже, но евентуално може да доведе до непоносимост към благородни метели у следващото поколение. За хора вече с деца няма птоблеми с дозировкара.
 Поздрави и успех за напред на всичкиIndiGrab

 • Newbie
 • *
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Re: Сребърната вода
« Отговор #18 -: Януари 31, 2019, 10:22:58 pm »
 Привет, да споделя и аз успехът си със СВ. Ползвам я от две години, понеже тогава разбрах за нея. Първоначално само върху себе си, но не регистрирах някакви драстични резултати, понеже не съм имала и кой знае какви задачи за решаване, здрава съм :) .  С времето станах по-уверена, за да я препоръчам и на други. Имаме успех с излекуван зъб на приятел, който ми се довери или поне спадане на доста сериозен оток, наложил назначаване на антибиотик. След това излекувана тежка гнойна ангина на сина ми. Вдигаше температура над 40 градуса и това го мъчеше към 2 дена, понеже не се бях справила с дозировката (беше малка) . Та пиене на разредена и гаргари с не разредена СВ ни отърваха от ангината за 5 дена. Ако пак ни налази мисля, че вече ще можем да я преборим за 2-3.
 Последната ни победа, за която искам да споделя по-подробно е над диагностицирана двустранна бронхопневмония. Обстоятелствата ми дадоха възможност да сравнявам с медицински параметри, понеже болния имаше доверие на "лекарите", а не на мен. Рентгена показва, че  пневмонията е двустранна, назначават му се 2 антибиотика. На следващия ден се прави кръвна картина (абсурдна за мен е тая последователност, ноооо докторката така практикува). Анализа довежда до назначаване и на инжекции, човека си е за болница, ма нали няма места, че грипна епидемия ще си вземаме илачите вкъщи. Имаме и мед.сестра под ръка, така че ще се оправим. Чака се решението на болния, ще ми се довери или си кара по коловоза, с който си е свикнал. Спечели СВ и веднага започнахме високи дози, на втория ден температурата започна да държи по ниски стойности (преди към 39,8 в тоя момент към 37,7 макс до 38) . На 4-тия ден кашлицата вече не е така мъчителна, отделя се по- рядко секрет, болния се вдигна, дойде му апетита, видимо свежарка. Вчера, което е 8 -мия ден на прием на СВ, отива пак при "лекарката"(това си бе негово решение, не можах да повлияя) резултатите: чист рентген и хубава кръвна картина. Не съм спряла СВ в тоя момент само намалих дозировката, постепенно ще сваля до профилактични дози и записвам още един успех в нейна полза.
 ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на тези, които ме подкрепиха в борбата!

Тагове към темата: медицина здраве алтернативно